مشاهده نسخه کامل
: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه
جالبه حداقل ما سه نفر هر کدوم به یک نحوی با خواب هم مشکل داریم ... این کندیدا مشکل خواب هم ایجاد میکنه(بی خوابی) من یکم امیدوارم به همین مربوط باشه...
Sent from my X10i using Tapatalk 2
ما شايد زياد به كنديدا ربط نداشته باشيم. چون بيشتر توي يك سمت روده هست من فكر مي كنم همون پيچ خوردگي باشه وگرنه من حداقل زماني كه قرص مي خورم بايد خوب باشم اما نيستم
میدونید حیواناتم یه همچین مشکلاتی دارن - من یه جا خونده بودم که برای یه سگ درمانش رو هم گفته بودن حالا دقیق یادم نیست چی بود دیگه حوصله گشتن و سرچ کردنم ندارم - سگه مشکلش صدای شکم بود ... ولی اگه شما چیزی دیدین بگید شاید با توجه به اون بشه یک راهی پیدا کرد
فکر کنم تو رژیم غذایش روی اضافه کردن یا یه چیز دیگه - یه همچین چیزی بود درمانش
يعني براي حيوانات درمانشو پيدا كردن براي ما نه؟! عجبا
فعلا شما برو يه ليوان آب بيار (بدون اينكه فكر شكوندن ليوان به سرت بزنه) فردا تستو انجام بده
من فعلا به خاطر كلاساي صبح نمي تونم انجام بدم
slz من نمیدونم چرا همش احساس میکنم اخرش شما میای و درمان رو به ما میگی ... اصلا از همون اول این حسو داشتم ... امشب راه درمان رو بگو بذار راحت بشیم بریم سر خونه زندگیمون ...
ای کاش میدونستم، خودم بعد از کشیدن دندون عقل صداهام خوابید، (95%) و زندگیم تا حدی عادی شد. ولی هیچ وقت از گشتن دنبال علتش غافل نمیشم چون عملا بدبختم کرد.
از همه دوستان خواهش میکنم همکاری کنن.
فقط با همکاری همیدگه و پیدا کردن علائم مشترک و دارو ها یا رژیم های موثر برای همه شاید بشه به یه نتیجه ای رسید.
شک ندارم، کسی که علتش یا درمانش رو پیدا کنه نوبل پزشکی میگیره.
من میدونم آخرش با مصرف این قرصا اگه خوبم بشیم یه بلای دیگه میاد سرمون ...
من که خودم انقدر انتی بیوتیک مصرف کردم که تمام سالهایی که انتی بیوتیک مصرف نکرده بودم رو به باد دادم ... اخرشم هیچ اثری نداشت
مصرف آنتی بیوتیک هم موثر ترین راه برای افزایش تعداد کندیداست. این رو اگه میدونستم، تو کل زندگیم آنتی بیوتیک نمیخوردم.
راستی من یه مشکل دیگه ای هم که هم زمان با ای بی اس شروع شد تقریبا این هست که خیلی کم پیش میاد خواب ببینم - ولی مثلا اگه یکبار از خواب بیدار بشم و دوباره بخوابم خواب میبینم اونم خواب درست حسابی نیست - انگار دارم فکر میکنم مثلا داستان پردازی میکنم و نقش بازی میکنم تو خواب - شما هم دارید این حالت رو ؟ خواب میبینید ؟
کاملا در مورد خواب مثل شما هستم.
من فکر میکنم خواب یکی از اصلیترین دلایل این بیماری هست - احتمالا ماها چون ارتباطاتمون رو کم کردیم در طول روز کمتر تحرک داریم کمتر خسته میشم واسه همین خوابخوب و عمیقی نمیریم و این اعصاب بدن ما رو بهم ریخته . من خودم تا قبل این بیماری انقدر جنب و جوش داشتم که اصلا به فکرم هم نمیومد که خوابم نبره شب ولی از وقتی این بیماری رو گرفتم دیگه نه ورزش درست حسابی میکنم نه کار خاصی که خستم کنه ...
کاملا موافقم. وقتی آدم خواب میبینه یعنی وارد عمیق ترین مرحله خواب شده، که این خوبه.
راستش نمیدونم یادتون هست یا نه ولی گفتم که راه میرم , حجم غذا رو کم کردم و بعضی چیزارم نمیخورم به نسبت قبل بهتر هستم ولی خوب نشدم . تا حدودی راضی هستم ولی زمان خورد تا(همین مقدار هم) نتیجه داد .
این کارها برای من هم موثر بوده. من هر روز کلی راه میرم، بعضی وقت ها تا 15 کیلومتر، البته نه این روزها با این هوای تهران.
میدونید حیواناتم یه همچین مشکلاتی دارن - من یه جا خونده بودم که برای یه سگ درمانش رو هم گفته بودن حالا دقیق یادم نیست چی بود دیگه حوصله گشتن و سرچ کردنم ندارم - سگه مشکلش صدای شکم بود ... ولی اگه شما چیزی دیدین بگید شاید با توجه به اون بشه یک راهی پیدا کرد
فکر کنم تو رژیم غذایش روی اضافه کردن یا یه چیز دیگه - یه همچین چیزی بود درمانش
یه سرج زدم تو سایتای صفحه اول گوگل، همشون نوشتن که یا از گرسنگی هست یا یه سیستم بقای ابتدایی هست به این صورت که سگ برای محافظت از غذاش، صدای رودش در میاد و بطور دوستانه به حیوانات یا انسانهای اطراف میگه که سمت غذای من نیایید در غیر این صورت از غذام به شدت دفاع میکنم.
ره حلش هم برای صاحبای سگ اینه که ظرف غذا رو یکم توش غذا بریزن بعد از اینکه سگ غذاشو تموم کرد ظرف رو از جلوش بر دارن و دوباره یکم دیگه غذا بریزن، اینطوری سگ یاد میگیره که برداشتن ظرف غذاش لزوما دزدیدن غذاش نیست و حتی این کار میتونه به بدست آوردن غذای بیشتر منجر بشه. اینطوری عادت میکنه و از نظر رفتاری صدای رودش خوب میشه (اثر روانی).
ای کاش میدونستم، خودم بعد از کشیدن دندون عقل صداهام خوابید، (95%) و زندگیم تا حدی عادی شد. ولی هیچ وقت از گشتن دنبال علتش غافل نمیشم چون عملا بدبختم کرد.
از همه دوستان خواهش میکنم همکاری کنن.
فقط با همکاری همیدگه و پیدا کردن علائم مشترک و دارو ها یا رژیم های موثر برای همه شاید بشه به یه نتیجه ای رسید.
شک ندارم، کسی که علتش یا درمانش رو پیدا کنه نوبل پزشکی میگیره.
من شیطونه میگه برم همه دندون عقلارو بکشما - اخه دکتره گفت مشکلی نداره بقیه - دلیلی نداره بکشم ...
چرا عملا بدبختتون کرد ؟
من تو رژیم غذایی نمیتونم کمک کنم ولی تو مصرف قرص چرا ...
نه بابا نوبل چیه , جام خلیج فارسم بهش نمیدن - بیماری نیست که ...
مصرف آنتی بیوتیک هم موثر ترین راه برای افزایش تعداد کندیداست. این رو اگه میدونستم، تو کل زندگیم آنتی بیوتیک نمیخوردم.
من میدونستم مصرف انتی بیوتیک خوب نیست ولی خوردم زیادم خوردم - فکر کنم اگه این بیماری رو نمیگرفتم تا اخر عمرم 1/100 این مقدار انتی بیوتیکی که تو این 5-4 سال مصرف کردم رو هم نمیخوردم ... ولی دریغ از درمان درست ...
یه سرج زدم تو سایتای صفحه اول گوگل، همشون نوشتن که یا از گرسنگی هست یا یه سیستم بقای ابتدایی هست به این صورت که سگ برای محافظت از غذاش، صدای رودش در میاد و بطور دوستانه به حیوانات یا انسانهای اطراف میگه که سمت غذای من نیایید در غیر این صورت از غذام به شدت دفاع میکنم.
ره حلش هم برای صاحبای سگ اینه که ظرف غذا رو یکم توش غذا بریزن بعد از اینکه سگ غذاشو تموم کرد ظرف رو از جلوش بر دارن و دوباره یکم دیگه غذا بریزن، اینطوری سگ یاد میگیره که برداشتن ظرف غذاش لزوما دزدیدن غذاش نیست و حتی این کار میتونه به بدست آوردن غذای بیشتر منجر بشه. اینطوری عادت میکنه و از نظر رفتاری صدای رودش خوب میشه (اثر روانی).
ولی یه راه حل هم بود که اضافه کردن روی یا یه همچین چیزی به غذاش بود - البته اگه بیماری بوده باش واسش نه واسه دفاع از غذاش
من شیطونه میگه برم همه دندون عقلارو بکشما - اخه دکتره گفت مشکلی نداره بقیه - دلیلی نداره بکشم ...
چرا عملا بدبختتون کرد ؟
من تو رژیم غذایی نمیتونم کمک کنم ولی تو مصرف قرص چرا ...
نه بابا نوبل چیه , جام خلیج فارسم بهش نمیدن - بیماری نیست که ...
نه اگه مشکلی ندارن اصلا به فکر کشیدنشون نباشید. یادتون باشه که حتی کشیدن دندون عقل خراب و دردسر ساز هم نوعی نقص عضو حساب میشه. مال من نیمه پنهان بود قشنگ زیر لثش میکروب جمع میشد.
نمیدونید تو دنیا چقدر از مردم به این مشکل دچار شدن و مخصوصا از درس عقب افتادن. تو آمریکا، بیشتر دختر های 14، 15 ساله دچار این مشکل میشن. البته از هر سنی توشون هست.
این کندیدا تا اینجا که با علائم من جور در میاد و مثل قطعه گم شده پازل میمونه برای من.
اگه نتیجه بگیرم، حتما ورژن کامل مقاله رو بطور دقیق ترجمه میکنم میزارم اینجا. گرچه صداهای روده من خفه خون گرفتن، ولی علائم دیگه دارم.
خارجیا قدر میدونن، اگه یه متخصص داخلی بتونه راه حلشو یا علتشو پیدا کنه حتما ازش قدردانی میشه.
ولی یه راه حل هم بود که اضافه کردم روی یا یه همچین چیزی به غذاش بود - البته اگه بیماری بوده باش واسش نه واسه دفاع از غذاش
من خیلی سرچ نکردم، فقط سایتای صفحه اول گوگل.
این کاندیدا تقریبا همه جای بدن زندگی میکنه- البته این کاندیدا مقدار به اندازش خوب هم هست یعنی یکی از کارهاش شناسایی و کشتن باکتریهای مضر تو بدن هست اما وقتی رشد زیاد میشه دردسر ساز میشه ...
علائم :
تب یونچه! یا آسم - حساسیت به عطر و بو - علف - گربه - سگو یا سایر حیوانات - بوی سیگار مواد شیمیایی و ... که من ندارم اینو - شکم درد - قولنج - کهیر - سفیدی روی زبان -درد در ناحیه پیشانی و گونه - دست و پاهای سرد که من اینو دارم جدیدا - پایین بودن دمای بدن - مخاط زیاد در گلو , بینی و ریه ( شبیه علایم سرما خوردگی)- میل زیاد به شیرین و شکر, نان , خامه و سایر غذاهای چزب و الکل
کیست در قسمت های مختلف بدن مثل گردن گلو و مجاری تناسلی و مثانه - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع - یبوست - صدی زنگ در گوش - عفونت در گوش -- حشکی و خارش در گوش -مخاط غیر عادی در گوش - سنگینی گوش - بینایی تار - لکه در جلو ید چشما - سرخی چشمها - برق در چشم -اشک در چشم - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
خشکی دهان - کمبود بزاق که من برعکسم - - ریزش مو
تپیش قلب که من زیاد دارم - و بیظمی در تپش - سردرد - میگرن - منگی - سرگیجه - خارش مقعد که من این مورد هم نزدیک به یک ماه هست دچار شدم و خیلی عجیبه واسم - دیابت - زخم روی پوست و داخل بدن حتی در مغز! - ناتوانی جنسی - اشکال در ادرار - تکرر ادرار - بیماریهای زنانگی - اختلال در قاعدگی - نازایی - بوی بد بدن ...
والا انقدر علاعم زیاد هست که همه شامل میشن - ولی خوب میگم هرچی علایم بیشتری داشته باشی بیشتر به کاندیدا نزدیک میشی ...
خارجیا قدر میدونن، اگه یه متخصص داخلی بتونه راه حلشو یا علتشو پیدا کنه حتما ازش قدردانی میشه.
چه قدری میدونن ؟ انقدر هزینه های درمان اونجا بالاست که لازم به قدردانی نیست اصلا خخخخ - ولی دکتر باید وجدان داشته باشه - اونجا فکر میکنم وجدان رو دارن و تلاششون برای درمان بیمار هست نه پول دراوردن بدون درمان مریضشون ... ولی اینجا وجدان ندارن اکثر دکترا - پول ویزیتایی که میگیرن کم هست ؟ والا من خیلی وقتا هم دیدم بعضی ها برای دکتری که درمانشون کرده گل هم میبرن دیگه باید چیکار کرد ؟
این کاندیدا تقریبا همه جای بدن زندگی میکنه- البته این کاندیدا مقدار به اندازش خوب هم هست یعنی یکی از کارهاش شناسایی و کشتن باکتریهای مضر تو بدن هست اما وقتی رشد زیاد میشه دردسر ساز میشه ...
علائم :
تب یونچه! یا آسم - حساسیت به عطر و بو - علف - گربه - سگو یا سایر حیوانات - بوی سیگار مواد شیمیایی و ... که من ندارم اینو - شکم درد - قولنج - کهیر - سفیدی روی زبان -درد در ناحیه پیشانی و گونه - دست و پاهای سرد که من اینو دارم جدیدا - پایین بودن دمای بدن - مخاط زیاد در گلو , بینی و ریه ( شبیه علایم سرما خوردگی)- میل زیاد به شیرین و شکر, نان , خامه و سایر غذاهای چزب و الکل
کیست در قسمت های مختلف بدن مثل گردن گلو و مجاری تناسلی و مثانه - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع - یبوست - صدی زنگ در گوش - عفونت در گوش -- حشکی و خارش در گوش -مخاط غیر عادی در گوش - سنگینی گوش - بینایی تار - لکه در جلو ید چشما - سرخی چشمها - برق در چشم -اشک در چشم - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
تپیش قلب که من زیاد دارم - و بیظمی در تپش - سردرد - میگرن - منگی - سرگیجه - خارش مقعد که من این مورد هم نزدیک به یک ماه هست دچار شدم و خیلی عجیبه واسم - دیابت - زخم روی پوست و داخل بدن حتی در مغز! - ناتوانی جنسی - اشکال در ادرار - تکرر ادرار - بیماریهای زنانگی - اختلال در قاعدگی - نازایی - بوی بد بدن ...
والا انقدر علاعم زیاد هست که همه شامل میشن - ولی خوب میگم هرچی علایم بیشتری داشته باشی بیشتر به کاندیدا نزدیک میشی ...
راستی میوه هایی هم که برای این مشکل خوب هست اناناس و پاپایا هست که ظاهرا پاپایا تو ایران نداریم - من که ندیدم همچین چیزی اسمشم نشنیده بودم ... و اینکه مصرف انتی بیوتیک به تکثیر بشتر این کاندیدا کمک میکنه چون باکتریهای خوبو میکشه و باعث میشه اینا بیشتر از حد تکثیر بشن ... من اگه تا الانم کاندیدا نداشتم میگیرم به زودی - هنوز علائمشو بروز نداده برام :laughing:
منم اين علايمو دارم:
شکم درد - دست و پاهای سرد- پایین بودن دمای بدن -
کیست (بعضي وقتا من پشت گوشم يكم برآمدگي ايجاد مي شد شبيه كيست بعد از يه هفته برطرف مي شد) - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع (در صورت اضطراب) - خارش در گوش (گاهي) -بینایی تار(من چشمم ضعيف هست تاري رو درك نمي كنم!) - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
تپیش قلب (بيشتر توي همون قسمت سمت چپ شكم)- و بیظمی در تپش
در مورد شكم درد من چون مشكلم پهلوي چپ هست، با خوابيدن به پهلوي راست يكم درد كمتر ميشه
جديدا هم دردش ميره تا سمتاي قلب
يه موضوع ديگه كلا هر چيز نامنظمي روي ما اثر ميذاره: مثلا من زماني كه چند ساعت غذا نمي خورم بعد از اينكه غذا مي خورم علايم بيشتر ميشه يا موقعي كه دستشويي لازم داري و نميري ديگه علايم كل روز همراهته. در مورد خواب چيزي نديدم. چون من چه زماني كه خوابم كم بوده چه زماني كه زياد بوده مشكلم تغييري نداشته (البته شبهايي كه خيلي كم خوابيدم علايم درد يا صدا خيلي بيشتر شده) اين هم شايد توي بلند مدت موثره
متاسفانه اينا چيزهايي نيست كه بشه هميشه رعايت كرد يا مطمئن بود موثره ولي شايد مثل درمان حيوانات كه از نظر روانيه اين چيزا هم تاثير داشته باشه
منم اين علايمو دارم:
کیست (بعضي وقتا من پشت گوشم يكم برآمدگي ايجاد مي شد شبيه كيست بعد از يه هفته برطرف مي شد) - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع (در صورت اضطراب) - خارش در گوش (گاهي) -بینایی تار(من چشمم ضعيف هست تاري رو درك نمي كنم!) - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
منم بیحالی و خستگی رو دارم حتی اگه صب تا شب بخوابم فقط - مشکل هضم داشتم ولی الان خیلی بهتر شدم - تاری هم بک کمی پیدا کردم ولی گاهی خوب میشه خودش ...
در مورد شكم درد من چون مشكلم پهلوي چپ هست، با خوابيدن به پهلوي راست يكم درد كمتر ميشه
جديدا هم دردش ميره تا سمتاي قلب
يه موضوع ديگه كلا هر چيز نامنظمي روي ما اثر ميذاره: مثلا من زماني كه چند ساعت غذا نمي خورم بعد از اينكه غذا مي خورم علايم بيشتر ميشه يا موقعي كه دستشويي لازم داري و نميري ديگه علايم كل روز همراهته. در مورد خواب چيزي نديدم. چون من چه زماني كه خوابم كم بوده چه زماني كه زياد بوده مشكلم تغييري نداشته (البته شبهايي كه خيلي كم خوابيدم علايم درد يا صدا خيلي بيشتر شده) اين هم شايد توي بلند مدت موثره
متاسفانه اينا چيزهايي نيست كه بشه هميشه رعايت كرد يا مطمئن بود موثره ولي شايد مثل درمان حيوانات كه از نظر روانيه اين چيزا هم تاثير داشته باشه
به کم یا زیاد بودن خواب نیست - به خواب کافی و منظم هست - یعنی شبا سر یک ساعتی بگیری بخوابی و مثلا 8 ساعت در روز - یه مدت که ادامه بدی تاثیرو میبینی ...
به کم یا زیاد بودن خواب نیست - به خواب کافی و منظم هست - یعنی شبا سر یک ساعتی بگیری بخوابی و مثلا 8 ساعت در روز - یه مدت که ادامه بدی تاثیرو میبینی ...
واقعا تاثير داشته؟
يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره
SLZ من درك نمي كنم كه صداها قطع شده اما بقيه علايم هست. به نظرم غير ممكن مياد اصلا
چون من صدا موقعي هست كه يكي از علايم باشه. يعني وقتي بقيه علايم باشه صدا حتما هست. مثلا موقع دل پيچه هست كه صدا هم هست يا وقتي درد هست با صدا همراه ميشه
واقعا تاثير داشته؟
يعني الان شما نامنظم مي خوابي كه علايم برگشته يا قبلا منظم بود كه بهتر بودي؟
چون من غذا رو هم بگير نگير داره يعني يه موقع موثره يه موقع هيچ تاثيري نداره
اصلا شک نکن - من درمان کامل نشده بودم که بگم بخاطر رعایت نکردن یک سری از مسائل دوباره بیماریم برگشت - ولی دقیقا چند روز هست که شبا دیر میخوابم حتی یه چند بار تا صبح بیدار بودم و دقیقا از همون موقع مشکلم شروع شد و بدم شروع شد ...
علائم :
آره، گفتم که پرسش نامه داره اگه از یه امتیازی بالاتر باشید، به احتمال قوی دچار رشد بیش از حد هستید. اینطوری نیست که همه این علائم رو باید حتما داشته باشید. کاندیدای به اندازه هم خوبه، درسته.
منم اين علايمو دارم:
من سردی دست و پا و کاهش کلی دمای بدن دارم، اگثرا 36 درجه هست دمای بدنم. جدیدا یه تکنیک یاد گرفتم میشه با تلقین کردن حرارت دست رو زیاد کرد، خیلی هم خوب جواب میده. در مورد پا برام هنوز کار نکرده، باید تمرین کنم. این کیست مانند پشت گوش رو من از بچگی دارم، بعضی وقت ها خودش خوب میشه بعضی وقت ها دوباره میاد.
از همه دوستان خواهش میکنم این تست لیوان آب رو دقیقا طبق اون پست من انجام بدن، پرسشنامه فراموش نشه لطفا. صفحه 69، پست 687
SLZ من درك نمي كنم كه صداها قطع شده اما بقيه علايم هست. به نظرم غير ممكن مياد اصلا
چون من صدا موقعي هست كه يكي از علايم باشه. يعني وقتي بقيه علايم باشه صدا حتما هست. مثلا موقع دل پيچه هست كه صدا هم هست يا وقتي درد هست با صدا همراه ميشه
من از اول که بیماریم شروع شد، فقط صدای شدید و دائمی داشتم، علامت خاص دیگه ای نبود، ولی با گذشتن دو سه سال، عقب رفتگی لثه، زبون سفید، عدم تمرکز، کاهش شدید حافظه، اختلال خواب، خستگی بیمورد، و... بهش اضافه شد. الان صداها قطع شدن ولی علائم دیگه هستند.
اصلا شک نکن - من درمان کامل نشده بودم که بگم بخاطر رعایت نکردن یک سری از مسائل دوباره بیماریم برگشت - ولی دقیقا چند روز هست که شبا دیر میخوابم حتی یه چند بار تا صبح بیدار بودم و دقیقا از همون موقع مشکلم شروع شد و بدم شروع شد ...
دقیقا با orp موافقم خواب منظم یا بد خوابیدن اثر داره روش, جالبه که slz با کشیدن دندون عقل مشکل سر و صدا براش حل شده منم دقیقا یه دندونه عقل نیمه نهفته داشتم کشیدم ولی اثری روی صدا نداشت. پس نشون میده که این میکرو ارگانیزمها میتونن جز علل اصلی باشن برا یکی دندون برا یکی دیگه جای دیگه بدن هست من مشکل حساسیت دارم و سالها هم سینوزیت داشتم شاید برای من سینوس ها جایی هستن که باعث افزایش باکتریها میشن.... توی علایم کندیدا برای من خستگی خارش گوش , چند تا چیزه دیگه بود من اون پرسشنامه رو هم انجام دادم نتیجه این بود که دارم تستش هم مثبت بود ... کاش از همین باشه... متاسفانه الان سرما خوردم یکمی روبراه بشم تا جای ممکن کارای گفته شدرو.انجام میدم نتیجه رو.هم میگم .
من از اول که بیماریم شروع شد، فقط صدای شدید و دائمی داشتم، علامت خاص دیگه ای نبود، ولی با گذشتن دو سه سال، عقب رفتگی لثه، زبون سفید، عدم تمرکز، کاهش شدید حافظه، اختلال خواب، خستگی بیمورد، و... بهش اضافه شد. الان صداها قطع شدن ولی علائم دیگه هستند.
فكر كنم شما يه نوع ديگه بودي. مثلا يه نفر بود صداهاي ناگهاني قارو قور شكم مثل وقتاي گرسنگي داست. فكر كنم اين نوع بدون درد و بدون دونستن هست
براي من اين نوع زياد نيست يعني وقتي دلم ميخواد صدا بده يه درد يا دل پيچه اي هم قبلش ايجاد ميشه يعني خودم مي فهمم فاجعه در حال رخ دادنه
يا مثلا وقتي درد هست پهلوم رو كه فشار ميدم نوع صدا عوض ميشه
اين نوع با اون نوع انگار متفاوته
رواني ميشيم آخر
من سردی دست و پا و کاهش کلی دمای بدن دارم، اگثرا 36 درجه هست دمای بدنم. جدیدا یه تکنیک یاد گرفتم میشه با تلقین کردن حرارت دست رو زیاد کرد، خیلی هم خوب جواب میده. در مورد پا برام هنوز کار نکرده، باید تمرین کنم. این کیست مانند پشت گوش رو من از بچگی دارم، بعضی وقت ها خودش خوب میشه بعضی وقت ها دوباره میاد.
از همه دوستان خواهش میکنم این تست لیوان آب رو دقیقا طبق اون پست من انجام بدن، پرسشنامه فراموش نشه لطفا. صفحه 69، پست 687
تلقين كلا خيلي موثره به شرطي كه ادم جدي باشه و خيلي شخصيت مقاومي داشته باشه به نظرم خيلي موثره
من خودم توي موقعيتايي كه قرار ميگيرم تلقين اصلا برام ممكن نيست چون نه جديش ميگيرم نه تمركز دارم
slz شما الان کارتون چی هست و ازدواج کردین ؟ اگه اره قبل از ازدواج و سر کار رفتن هم این مشکل رو داشتین ؟
فكر كنم شما يه نوع ديگه بودي. مثلا يه نفر بود صداهاي ناگهاني قارو قور شكم مثل وقتاي گرسنگي داست. فكر كنم اين نوع بدون درد و بدون دونستن هست
براي من اين نوع زياد نيست يعني وقتي دلم ميخواد صدا بده يه درد يا دل پيچه اي هم قبلش ايجاد ميشه يعني خودم مي فهمم فاجعه در حال رخ دادنه
يا مثلا وقتي درد هست پهلوم رو كه فشار ميدم نوع صدا عوض ميشه
اين نوع با اون نوع انگار متفاوته
رواني ميشيم آخر
من هم دقیقا همین جور میشم بیشتر مواقع قبلش یه دردی میگیره و.بعد سرو صداها شروع میشه اینجور وقتا من عضلات شکم و سفت میکنم:-D اکثرا هم جلو صدا گرفته میشه .... orp جان شما هم همین جور هستی؟ فکر نمبکنم نوع صدا ها فرق چندانی داشته باشه صدا های مربوط به روده شبیه هم هست بعضی ها صدای معده هم دارند ....
تلقين كلا خيلي موثره به شرطي كه ادم جدي باشه و خيلي شخصيت مقاومي داشته باشه به نظرم خيلي موثره
من خودم توي موقعيتايي كه قرار ميگيرم تلقين اصلا برام ممكن نيست چون نه جديش ميگيرم نه تمركز دارم
نه، این نوع تلقین برای گرم کردن دست کاملا علمی و امکانپذیر و ارادی هست. کافیه ماهیچه های اطراف دستتون رو شل کنید، فرض کنید که دستتون رو کنار آتیش گرفتین و دارین گرم میکنین، بعد تلقین و حس کنید که خون از بالای ساعد داره وارد انگشتها میشه، با این کار عضلات و احتمالا رگهای خونی ریلکس میشن و بعد از چند دقیقه حتما گرمای دست میره بالا. جزو اون قابلیت های پنهان هر کس هست. هیچ خرافاتی در بین نیست. من به شدت با هر نوع خرافاتی مخالفم. اگه چند بار تمرین کنین یاد میگیرد.
سلام به همگی
راستش یه کم از خوندن پست ها ناراحت شدم،به خصوص وقتی می بینم تقریبا همه مون داریم از زندگی عادی دور میشیم،باور کنید شرایط منم مثل شما سخته ولی هیچوقت نذاشتم با دیگران متفاوت باشم و فقط خودمو با شرایط وفق دادم و بنا به توصیه دکتر مشکلم رو کنترل کردم،حالا هم فقط گاهی اوقات که مشکلات زیاد روم فشار بیاره بهم میریزم اما کم نمیارم،از طرفی فکر میکردم آقایون راحت تر با این مشکل کنار بیان اما گویا برای این عزیزان سخت تر و غیرقابل تحمل بوده،orp عزیز یادمه قبل امتحانا کلی راهنماییم کردین و بهم روحیه دادین ولی حالا میبینم حرفاتون مایوس کننده ست و این ناخواسته رو روحیه منم اثر منفی میذاره،این مشکل هرچی پررنگ تر بشه تحملش سخت تر میشه،تو رو خدا هیچوقت این مشکلو با سرطان و ایدز مقایسه نکنید،انشاالله این بیماریها به یک کیلومتریتونم نزدیک نشه،بخدا شرایط سرطانیها انقدر سخته که این مشکلات کوچیک دربرابرش هیچند،فکر نکنید از سر خوشی و سلامتی اینا رو میگم باور کنید من همه زندگیم با این مشکل کوچیک بهم ریخته اما بازم کم نمیارم
سلام رها جان منم دائم سعي مي كنم با بقيه متفاوت نباشم ولي ميدوني كه هرچقدر سعي مي كنيم باز يه موقعيتايي پيش مياد كه ادم ميبينه متفاوته و تو اون لحظه كلا ميشكنه. من كلا دغدغم اون موقعيتاس كه مثل بقيه نيستم و ميخوام باشم:n28:
منم فكر مي كردم اقايون اصلا اهميت نميدن ولي ايناهاش اينا :n02:
اگه ميگيم سرطان براي اينه كه حداقل ادم يه مدت زنده هست و بعد عذاب نميكشه
شما دقيقا مشكلت چي هست و چكار ميكني براي درمان؟
یاد یه راه حل موقتی ولی موثر افتادم. یادمه نخوردن آب و مایعات خیلی به خفه شدن صدا ها کمک میکرد. کلا آب و مایعات رو قطع کنید و فقط وقتی خیلی تشته شدید به اندازه نصف لیوان (به اندازه ای که تشنگی ناراحت کننده رو از بین ببره) آب بخورید. این کار بعد از یه هفته هم صدا ها رو کم میکنه و هم تمایل شما به تشنه شدن یا میل زیاد به آب رو کاهش میده.
البته این اصلا توصیه به انجام این کار نیست و صرفا تجربه شخصی منه.
این کار حتما جواب میده ولی کاملا خلاف گفته این روزهای دکتراست که میگن روزی 8 لیوان آب بخورید. شاید اصلا همین آب خوردن زیاد بود که به نحوی این مشکل رو برامون پیش آورد.
من هم دقیقا همین جور میشم بیشتر مواقع قبلش یه دردی میگیره و.بعد سرو صداها شروع میشه اینجور وقتا من عضلات شکم و سفت میکنم:-D اکثرا هم جلو صدا گرفته میشه .... orp جان شما هم همین جور هستی؟ فکر نمبکنم نوع صدا ها فرق چندانی داشته باشه صدا های مربوط به روده شبیه هم هست بعضی ها صدای معده هم دارند ....
عضلاتو شل و سفت كردن كه بدتره باعث ميشه نوع صدا عوض بشه فقط
ميگم كه مثلا من پهلومو با دست فشار ميدم صدا زيرتر يا بم ميشه
كلافه شدم:n13:
تو رو خدا دیگه از سرطان چیزی نگید حتی حرفشم پر از رنج و بدبختیه ،منم همین نفخ و صداهای اعصاب خردکن رو دارم بخصوص موقع امتحانا و محیط ساکت،هیچ درمانی هم نمیکنم یعنی 4 سال پیش آخرین دکتری که رفتم یکی از بهترین دکترای شهر ماست بهم گفت این اصلا بیماری نیست و همه این مشکلو دارن اما واسه تو شدیدتره،دیدم راست میگه آخه این مشکل واسه من ارثیه یعنی برادرمم همینجوریه،گفت کنترلش کن،منم بعد کلی آزمون و خطا دیدم وقتی شکمم خالی باشه یعنی قبلش خوب کار کرده باشه تا چند ساعت از نفخ و صداها خبری نیست،این وسط تنها مشکلی که می موند یبوستم بود که با اونم کنار اومدم حالا هم هروقت یبوستم شدید میشه این مشکل هم حــــــــــــــــــــــاد میشه
این بود مشکل ما:n01:
سلام به همگی
راستش یه کم از خوندن پست ها ناراحت شدم،به خصوص وقتی می بینم تقریبا همه مون داریم از زندگی عادی دور میشیم،باور کنید شرایط منم مثل شما سخته ولی هیچوقت نذاشتم با دیگران متفاوت باشم و فقط خودمو با شرایط وفق دادم و بنا به توصیه دکتر مشکلم رو کنترل کردم،حالا هم فقط گاهی اوقات که مشکلات زیاد روم فشار بیاره بهم میریزم اما کم نمیارم،از طرفی فکر میکردم آقایون راحت تر با این مشکل کنار بیان اما گویا برای این عزیزان سخت تر و غیرقابل تحمل بوده،orp عزیز یادمه قبل امتحانا کلی راهنماییم کردین و بهم روحیه دادین ولی حالا میبینم حرفاتون مایوس کننده ست و این ناخواسته رو روحیه منم اثر منفی میذاره،این مشکل هرچی پررنگ تر بشه تحملش سخت تر میشه،تو رو خدا هیچوقت این مشکلو با سرطان و ایدز مقایسه نکنید،انشاالله این بیماریها به یک کیلومتریتونم نزدیک نشه،بخدا شرایط سرطانیها انقدر سخته که این مشکلات کوچیک دربرابرش هیچند،فکر نکنید از سر خوشی و سلامتی اینا رو میگم باور کنید من همه زندگیم با این مشکل کوچیک بهم ریخته اما بازم کم نمیارم
راستش اونموقع وقت زدن این حرفا نبود و باید فقط به ارامش فکر میکردی ... الان دیگه عب نداره - یعنی امیدوارم که نداشته باشه - اونموقع هم من با اون کارهایی که گفتم حالم خیلی خوب شده بود ولی متاسفانه برگشت - به هرحال اینجاییم برای پیدا کردن یه راه حل
آب كه خيلي بده. من همون لحظه كه آب مي خورم مثل صداي جوي آب از اين بالا ميره تا روده( البته بيشتر ورودي معده به روده گير داره و صدا ميده ترافيك در اون گردنه بيشتره!) شما هم اينطوريد؟
تا چند دقيقه بعدش هم باز صداها بيشتره و حتي چند ساعت
رها مشكلت مربوط به قسمت خاصي از روده نيست؟ مثلا سمت راست يا چپ يا كل شكم؟
جنوب شرقي،شمال غربي ...
رها مشكلت مربوط به قسمت خاصي از روده نيست؟ مثلا سمت راست يا چپ يا كل شكم؟
جنوب شرقي،شمال غربي ...
نه تقریبا همه جاشه،قبلنا بین هر گرفتگی و صدا زمان بیشتری بود اما حالا پشت سر همه
یاد یه راه حل موقتی ولی موثر افتادم. یادمه نخوردن آب و مایعات خیلی به خفه شدن صدا ها کمک میکرد. کلا آب و مایعات رو قطع کنید و فقط وقتی خیلی تشته شدید به اندازه نصف لیوان (به اندازه ای که تشنگی ناراحت کننده رو از بین ببره) آب بخورید. این کار بعد از یه هفته هم صدا ها رو کم میکنه و هم تمایل شما به تشنه شدن یا میل زیاد به آب رو کاهش میده.
البته این اصلا توصیه به انجام این کار نیست و صرفا تجربه شخصی منه.
این کار حتما جواب میده ولی کاملا خلاف گفته این روزهای دکتراست که میگن روزی 8 لیوان آب بخورید. شاید اصلا همین آب خوردن زیاد بود که به نحوی این مشکل رو برامون پیش آورد.
من تا 19- 20 سالگیم خیلی اب میخوردم - یعنی غذای من اب بود - چون خیلی ورزش میکردم همش اب میخوردم اصلا عاشق اب بودم - یکی از مسائل همین اب میتونه باشه ... اینو واقعا قبول دارم ...
عضلاتو شل و سفت كردن كه بدتره باعث ميشه نوع صدا عوض بشه فقط
ميگم كه مثلا من پهلومو با دست فشار ميدم صدا زيرتر يا بم ميشه
كلافه شدم:n13:
برای من جلو صدا هارو میگیره عضلات دوره ناف و میدم تو ..:-D اکثرا هم جواب میده همیشه که این کارو نمیکنم در مواقع ضروری فقط , با حرفای خانم رها هم موافقم, البته بعید میدونم بچه ها از ته قلبشون بگن در مورد سرطان و.... بیشتر از روی ناراحتی زیاد هست.... و دیگه اینکه منم فکر میکردم آقایون بیشتر باشه ولی هیچ فرقی نداره نه علایم نه اثراتش .....
برای من جلو صدا هارو میگیره عضلات دوره ناف و میدم تو ..:-D اکثرا هم جواب میده همیشه که این کارو نمیکنم در مواقع ضروری فقط , با حرفای خانم رها هم موافقم, البته بعید میدونم بچه ها از ته قلبشون بگن در مورد سرطان و.... بیشتر از روی ناراحتی زیاد هست.... و دیگه اینکه منم فکر میکردم آقایون بیشتر باشه ولی هیچ فرقی نداره نه علایم نه اثراتش .....
شما مگه نميگي صدا و همه چيز سمت چپ رودته؟ پس انقباض اطراف ناف چه مشكلي رو حل ميكنه. من دقيقا يه قسمتي بين سمت چپ شكم و پهلو هست
جان SLZ این تست رو انجام بدین و پرسشنامه رو پر کنید.
من که انجام دادم هر دوتارو و میدونم که به بدترین شکل ممکن:-D کندیدا دارم .... قبل این سرما خوردگی بد موقع داشتم سرکه سیب میخوردم فکر میکنم کمی اثر داشت , ولی الان چون دارم انتی بیوتیک مصرف میکنم همه چی به هم ریخته دوباره ادامه میدم... و کار دیگه اینکه کندیدا از قند مخصوصا تغذیه میکنه و همین طور کافیین رو تعدادش اثر داره من که نمیدونستم در مورد کندیدا , ولی به تجربه فهمیده بودم چایی اوضاع رو.بدتر میکنه .. تو چایی چی هست ؟ کافیین. :-)
من که انجام دادم هر دوتارو و میدونم که به بدترین شکل ممکن:-D کندیدا دارم .... قبل این سرما خوردگی بد موقع داشتم سرکه سیب میخوردم فکر میکنم کمی اثر داشت , ولی الان چون دارم انتی بیوتیک مصرف میکنم همه چی به هم ریخته دوباره ادامه میدم... و کار دیگه اینکه کندیدا از قند مخصوصا تغذیه میکنه و همین طور کافیین رو تعدادش اثر داره من که نمیدونستم در مورد کندیدا , ولی به تجربه فهمیده بودم چایی اوضاع رو.بدتر میکنه .. تو چایی چی هست ؟ کافیین. :-)
درسته از هر نوع قندی تغذیه میکنه، کافئین هم خیلی بده، تو رژیمش نوشته باید کل میوه ها به غیر از لیمو ترش رو حداقل دو هفته تعطیل کنید. من که دارم میکنم تا ببینیم چی میشه. البته خبر خوب اینه که بعد از کاهش تعداد آقایون کندیدا، کلی از علائم با هم رفع میشن.
من اصلا يه قسمتي هست توي پهلوم كه اصلا انگار نقطه اصليه مشكله. يعني يه قسمت از پهلو رو كه فشار ميدم روده رو زير دستم حس ميكنم بعد همون نقطه انگار يه گيري هست كه بعد وقتي فشار ميدم صدا ميده يا مثلا اگه خودش در حال صدا هست با اون فشار نوع صدا عوض ميشه
...............
شما مگه نميگي صدا و همه چيز سمت چپ رودته؟ پس انقباض اطراف ناف چه مشكلي رو حل ميكنه. من دقيقا يه قسمتي بين سمت چپ شكم و پهلو هست
چرا سمت چپ هست علایم من و شما دقیقا یکی هست آب و غیره ... راستش برا خودمم سوال هست ولی باور کنید اثر داره تقریبا رو جلو صدارو گرفتن 80% چند باری تو خونه امتحان کنید.
براي من يه پيام اومده بود كه قوانين رو نقض كردي
مطلب غير مرتبط گفتي
دقيقا همينه كه ميگيم مشكلمون مضحكه
الان حرفي كه از نظر ما جديه از نظر بقيه شوخي و سرگرميه! و حذف ميشه
Arash4484
16-02-2014, 00:52
7-8 تا پست من حذف شد - نه ظاهرا د ر طور روز چندتا پست بیشتر نمیشه گذاشت واسه همین احتمالا...
ما زیادی پست گذاشتیم ...
براي من يه پيام اومده بود كه قوانين رو نقض كردي
مطلب غير مرتبط گفتي
دقيقا همينه كه ميگيم مشكلمون مضحكه
الان حرفي كه از نظر ما جديه از نظر بقيه شوخي و سرگرميه! و حذف ميشه
سلام ،
نه به دلیل نوع مشکل و بیماری و ... پستی حذف شده و نه بدلیل تعداد پستها
پستها مفید و دارای بار معنایی باشند به هیچ وجه حذف نمیشن هر چند زیاد که باشند
همونطور که خیلی واضح در دلیل حذف پست ذکر شده، علت گفت و گوی محاوره ای و چت گونه هست
پستی که فقط شامل دو کلمه است :
شب بخیر حذف میشه
پست نامربوط به بیماریها و ناراحتیها مثل پرسش از اینکه چی درس خوندی حذف میشه
نه در این تاپیک و نه هیچ جای انجمن گفتگوی خارج از موضوع یا به اصطلاح آف تاپیک نداریم
این تاپیک گفتگوی آزاد نیست ! عزیزان رعایت کنید.
دوستان......خواهشا با لحن مناسب انجمن صحبت کنید.......و توهین نکنید....
و اینکه ما با پست ها و مطالب مفید هیچ کاری نداریم....پستهایی که اخیرا ارسال شد و تعدادش هم کم نبود.....همه خارج از چارچوب و قوانین انجمن بود.......
تاپیک به مدت چند روز بسته میشه......تا این شور و هیجان کاسته بشه......
با تشکر
سلام دوستان.......
تاپیک بازگشایی شد.......سعی کنید مثل سابق...مطالب و موارد مفیدی رو ارائه کنید و اسپم ندید....
با تشکر:n01:
چرا این تاپیک خوابیده؟بچه ها بیشتر سر بزنین کارهایی که انجام میدین برا این موضوع در میون بذارین خودم اولیش:
من هنوز دارم قرص های اعصاب رو مصرف میکنم وادامه میدم.....وفعلا به پیشنهاد دکترم که تا 6ماه ادامه دادم حالا هم ادامه میدم....سوالی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mina6767
05-03-2014, 13:43
سلام من این مشکل شماکه فکرمیکندم سندروم روده ست 7سال دارم 3ساله که باچندقرص 80 درصدخوب شدم خداروشکر ولی روی ذهنم تاثیربدی گذاشت
من يكي دو صفحه آخر رو نگاه كردم چه حرف هاي عجيب و غريبي ديدم.
توي ايرانيا مهمترين عامل نفخ و صداي شكم نوع تغذيه است.
سرطان ديگه چه صيغه ايه !
در ضمن دوستي توصيه به مصرف كم مايعات كرده بود كه يك روش كاملا غلط و بدون سود هست كه مشكلات فرآوان از جمله كليوي پيش مياره.
كلا وقتي مريضي مياد بيمارستان يكي از اولين اقدامات هيدراته كردن (دادن مايع) هست.لطفا تفكرات غلط رو باب نكنيد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام.
بنده بر اساس اطلاعاتی که خودتون دادید درباره این مشکل توضیح میدم.
به گروهی از علائم شكمی فوقانی مثل درد، ناراحتی، احساس پری، نفخ، سیری زودرس، آروغ زدن، سوزش سر دل (Heartburn)، رگواژیتاسیون یا به طور ساده سوء هاضمه یا Indigestion اطلاق میگردد.سوء هاضمه در 20% بالغین اتفاق میافتد و از شایعترین شكایات طبی است. اختلالات ارگانیك زیادی سبب سوء هاضمه میشوند. گذشته از برخی موارد سوء هاضمه که به سبب بیماریهای مختلف بوجود می آیند، نزدیک به 70 درصد از موارد سوء هاضمه بدلیل عملکرد نامناسب دستگاه گوارش هستند. بهترین داروهای گیاهی موثر در سوء هاضمه شامل: این داروها هستند:1- كارامین (Caramin): ضدنفخ، درمان علامتی سوء هاضمه ، اشتهاآور.2- گاسترولیت (Gastrolit): درمان سوء هاضمه، نفخ، درد شكم، هارت برن و تغییر حالت اجابت مزاج (درمان علامتی IBS).3- گل گریپ (Gol-Gripe): درمان سوء هاضمه و دردهای ناشی از نفخ.4- گریپواتر (Gripe water): درمان سوء هاضمه و دردهای ناشی از نفخ.5- منتا (Mentha): ضدنفخ، دفع اسپاسم و درد دستگاه گوارش.6- سوپرمینت (Supermint): Oral Drop درمان سوء هاضمه، ضد نفخ.7- پودر كارمیناتیف دینه (Carminatif Dineh): درمان سوء هاضمه، نفخ و دل دردهای ناشی از آن.8- كاراوی میكچر (Caraway mixture): رفع سوء هاضمه و نفخ و درد ناشی از آن در نوزادان و كودكان.9- كارمینت (Carminet): ضد نفخ و اسپاسم گوارشی، تسكین دردهای سوء هاضمه، محرك هضم.10- افشرة نعناع (Mint drop): ضد نفخ، رفع تهوع، هضم كننده غذا.سایر داروهای گیاهی موثر در درمان سوء هاضمه شامل: قطره خوراكی بابونه، افشره زیره، افشره شوید، افشره ترخون، افشره رازیانه، منتازین، اسانس آویشن، بابونه، افشره كاكوتی، اطریفل، كاكره، چای بابونه، دیلسان.
smock-74
08-03-2014, 03:19
سلام،
من حالم خیلی بهتر شده، حیفم اومد نگم چی شد که بهتر شدم.
بعد از مصرف قرصا همونطور که انتظار میرفت موقتی بودن و دوباره همه چی برگشت سر خونه اول اما دیگه به خودم قول دادم از دارو های شیمیایی استفاده نکنم، بعد از اون ماه های زیادی طول کشید و منم خیلی راه ها رو امتحان کردم بهترم شدم اما نتیجه ای که میخواستم نشد.
یک ماه پیش بود که مادرم از زیره سبز برام چایی درست کرد منم پیش خودم گفتم اینم امتحان کنیم ببینیم چی میشه که در کمال تعجب جواب داد و من بعد از چند روز خیلی بهتر شدم الان یه هفتس دارم مخلوط چای زیره سبز و سیاه مصرف میکنم میتونم بگم از روز اولم هم بهتر شدم:n02:
قبل از اینم برای صدای شکم هر روز وقتی بیدار میشدم یک چهارم چای خوری سیاه دانه با یک چهارم عسل طبیعی مخلوط میکردم و میخوردم بصورت موقتی یه شش ساعت خوب میشدم اینم گفتم شاید بدرد شما خورد البته الان دیگه مصرفش نمیکنم
اینم لینک چند تا سایت که مطمئنم برای همتون مفیده حتما بخونید و مواد مورد نیاز رو از عطاری ها بخرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D8%AF %D8%B1_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%86%D9%81 %D8%AE.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یبوستم اگه مزمن نباشه لینک پایین خوبه اگه نه یبوست مزمنه که اکثرا هم همیطورن میتونه بهترتون کنه
اگه بهتر شدین منو هم دعایی کنید ممنون میشم.:n16:
lovelydays
11-03-2014, 23:41
خیلی ممنون
منم از دیشب شروع کردم چایی زیره بخورم . امیدوارم واسه ما هم جواب بده ...
توکل به خدا ..
شـیـفــو
12-03-2014, 00:15
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن مشکلم اینجاست یا بهتره تایپیک جدید ایجاد کنم بهمین خاطر ببخشید دیگه .
من دو ماهیه که وقتی شیر میخورم دلم بشدت تا 2-3 ساعت درد میگیره ، با شیر کم لاکتوز و کم چرب ، نیم چرب ، کیسه ای و .... امتحان کردم ، قبلا اصلا اینطوری نبودم .
همیشه هم صبحا (حدودا ساعت 7-8 ) میخورم .
چه مشکلی پیدا کردم ؟
نفخ و غرغرشکم
نفخ شکم یک شکایت شایع است که اعلب مقصر آنرا زیاد بودن گاز در روده ها می دانند. معمولاً در افرادی که سندرم روده تحریک پذیر دارند دیده میشود. در این سندرم روده ها به اتساع حساسیت زیادی دارند و حتی مقادیر طبیعی گاز یا محصولات گوارشی در آنها موجب ناراحتی میشود. در این افراد چون حرکات دستگاه گوارش ناهماهنگ است، محتویات گوارش بر اساس نظم خاصی به سمت پایین هدایت نمیشوند و همین امر موجب ناراحتی آنها میشود. تحقیقات نشان داده است که وقتی مقادیر کمی گاز وارد روده افرادی که سندرم روده تحریگ پذیر دارند، بشود آنها بشدت احساس درد و نفخ شکم می کنند، در حالیکه وقتی همان مقدار گاز و یا حتی بیشتر از آنرا وارد روده سایر افراد کردند، بخوبی تحمل کردند و هیچ ناراحتی نداشتند. اینکه چگونه اتساع روده به شکل نفخ شکم بروز پیدا می کند ناشناخته می باشد. نفخ شکم همچنین می تواند بدلیل مصرف غذا های غنی از چربی که تخلیه معده را به تاخیر می اندازند، ایجاد شود.نفخ شکم اغلب همراه با اتساع شکم می باشد، بنابراین فرد مجبور است دامن یا کمر بند خود را شل تر نماید. این مسئله بدلیل شل شدن عضلات شکمی است که بطور ناخود آگاه جهت تسکین ناراحتی ایجاد میشود. این اتساع معمولاً موقع دراز کشیدن یا موقعی که فرد عضلات شکمی خود را منقبض کند از بین می رود.درمان نفخ شکم مشکل است ولی فهمیدن و درک علل ایجاد کننده آن می تواند کمک کننده باشد. غذاهایی که حاوی مواد پر فیبر هستند در بعضی افراد سبب نفخ شکم میشوند ولی با گذشت نفخ بهبود می یابد اما در بعضی افراد غذا های پر فیبر ممکن است نفخ شکم را تسکین دهد چون فیبر ها آب داخل روده را جذب می کنند و به آهستگی روده را متسع می کنند و همین مسئله باعث میشود از حرکات ناهماهنگ روده که یکی از علل نفخ شکم می باشد، پرهیز شود. استرس و اضطراب می تواند روده را تحریک پذیر نماید. این استرس ممکن است عاملی برای نفخ شکم باشد.بعضی افراد با مصرف زغال چوب فعال شده یا داروهایی که حاوی سایمتیکون هستند، احساس بهبودی می کنند. پرهیز از غذا های باددار ممکن است کمک کننده باشد. در صورت نفخ شدید به پزشک خود مراجعه نمائید. نفخ شکم می تواند بدلیل بیماری دیگری مانند کرون یا تومورهای روده نیز باشد که البته این بیماریها با علائم دیگری نیز همراه می باشند و لازم است توسط پزشک ویزیت شوید.
صدای غرغر شکم
صدای غرغر شکم یا افزایش صداهای شکم وقتی ایجاد میشود که محتویات مایع و گاز داخل روده، بدلیل انقباضات شدید روده در هم آمیخته میشوند. این حالت ممکن است بدلیل گرسنگی یا بدلیل اضطراب و یا نرس ناگهانی ایجاد شود و در سندرم روده تحریک پذیر شایع می باشد.صداهای غرغر زیاد از روده, ممکن است در انقباض شدید روده در بعضی بیماریهای روده مانند بیماری کرون یا انسداد روده نیز بوجود می آید در این موارد علائم دیگری نیز وجود خواهند داشت که ویزیت توسط پزشک را الزامی می نماید.
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soroosh_cz
27-04-2014, 13:06
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن مشکلم اینجاست یا بهتره تایپیک جدید ایجاد کنم بهمین خاطر ببخشید دیگه .
من دو ماهیه که وقتی شیر میخورم دلم بشدت تا 2-3 ساعت درد میگیره ، با شیر کم لاکتوز و کم چرب ، نیم چرب ، کیسه ای و .... امتحان کردم ، قبلا اصلا اینطوری نبودم .
همیشه هم صبحا (حدودا ساعت 7-8 ) میخورم .
چه مشکلی پیدا کردم ؟
چند حالت داره، من دو سه تاشو میگم:
1) شما احتمالا مزاجی سرد داشته باشید و با خوردن شیر نفخ کنید. (شیر گاومیش این مشکل رو نداره)
2) حساس به لاکتوز باشید.
3) مث من مشکل روده داشته باشی(من کولبت مزمن دارم و IBD) در اینصورت خوردن شیر یا کلا چیزی که توش لاکتوز باشه ممنوع میشه. محصولات تخمیر شده ی شیر مثل پنیر و ماست مشکلی ندارن ولی شیر، خامه، بستنی، سرشیر و ... ممنوع! که امیدوارم اینجوری نباشی.
به هر حال بهتره به یه متخصص گوارش مراجعه کنی.
برای اون چیزی هم که میگن سندرم روده ی تحریک پذیر که بازم دارم :n02: بگم که صدایی که از شکم بخاطر این بیماری بوجود میاد، خیلی بلند و غیر طبیعیه و جابجایی گاز در روده کاملا حس میشه. مثل قار و قور معمولی نیست اصلا. تا 2 متری همه می فهمن :n02:
Reza Korea
01-05-2014, 18:19
با سلام خدمت دوستان. بنده هم مدت زیادیه که مشکل شماها رو دارم و کاملا درک می کنم کتقریبا می تونم بگم پست های شما رو خوندم و می دونم که تقریبا همه چیو امتحان کردید!! اما حالا من می خوام یک ماده ای رو بهتون معرفی کنم که اول از همه می دونم همه ی ماها اونو می شناسیم و دوم اینکه هیچ ضرری برای سلامتی هم نداره. :n04: و اون ماده چیزی نیست جز گلاب!!!! شاید باورتون نشه من هر موقع که این احساس بهم دست می ده به اندازه نصف استکان گلاب می خورم!! واسه من خیلی مفید بوده. گفتم این موضوع رو اینجا بذارم شاید به شماها هم کمک کنه. ممنون میشم اگه جوابش رو بگید
negar687
23-05-2014, 11:26
دوستان دیگه تجربه جدیدی ندارن؟
منم صدای شکمم همیشه تو کلاس ، مهمونی و ... میومد . قرص مترونیدازول مصرف میکنم . واقعا عالی هست . فقط سعی کنید گرسنه جایی نرید ...کاهو ، خیار ، کلم و لوبیا و نخود و ...نخورید زیاد :n02:
سلام دوستانی که ibs دارن شاید اصلا مشکلشون یه چیز دیگه است مثل من ، من 2 ماه بود اسهال نفخ صداهای عجیب حرکات روده حساسیت به لاکتوز داشتم کلی آزمایش اینا دادم همه سالم بودن گفتن ibs دارم .. بعد همسایه پیری داشتیم گفت شاید گلوت چیزی مونده خلاصه منو به یه پیرزن دیگه معرفی کرد قربونش برم دستشو کرد حلقم یچیز سیاه رنگی دراورد که استخون بود مونده بود گلوم فاسد شده بود مثل اینکه هر روز مسموم بشی اونجا فاسد شده بوده هی میکروب تولید میکرده میفرستاده دستگاه گوارشمو داغون میکرده الان 3 روزه مثله قبل شدم 2 ماه عذاب میکشیدم ... 400 تومن خرج دکتر هیچی نشد..5 تومن دادم به پیرزنه قربونت دستش خوبم کرد ..
منم تول گیری و شنیدم اما میگن غیر بهداشتیه لطفا آدرسش و بگید
farvardiin
09-09-2014, 15:21
سلام دوستان . من قبلا توی این انجمن عضو بودم. مطالب و راه حل های جالبی دیدم و یاد گرفتم. هرچند این مطالب من رو درمان نکرد اما باعث می شد بدونم مثلا فلان راه حل رو یکی از بچه های گروه امتحان کرد و به نتیجه نرسید دیگه من هم دنیبالش نرم اما الان با پیگیری های زیاد و مقاومتم تونستم جلوی این بیماری بیاستم. من فهمیدم این بدترین درده. راه حلهای خوبی دارم فقط به چندتا ادم مشتاق و پیگیر نیاز دارم. من زیاد حوضله تایپ ندارم ولی میدونم که وظیفه ی همه ی ما هست که اطلاعاتمون رو در اختیار بقیه بذاریم. من میدمنم چه حسی داره حتی وقتی یه پزشک هم بیماریت رو جدی نمیگره.
smock-74
11-09-2014, 04:35
حتما به پست صفحه قبلم مراجعه کنید مطمئنم مفید پیداش میکنید با داروهای گیاهی تا حد زیادی قابل کنترله
این بیماری دلیل بروز و درمانش مشخص نیست و عوارضش برای افراد میشه گفت تا حدودی فرق میکنه
farvardiin
14-09-2014, 15:58
سلام به همه. جالبه که کسی استقبال نکرد. خدا رو شکر که همه خوب شدن.:n13::n01:
FansPitbull
21-09-2014, 01:46
دوستان كمكم كنيد كه سه ساله به اين مشكل دچار شدم.داشتم پستاي اولو ميخوندم البته همشو وقت نكردم ولي به نتيجه خاصي نرسيده بودند.دوستان پس فردا ١ مهره و من اظطراب گرفتتم با اين مشكل شكم چيكار كنم..دقيقا مشكل دوستان اول پستو دارم.٢٤ ساعت (ببخشيد) ولي نفخ دارم.دست ميزارم زير شكم هي تغ تغ احساس ميكنم و صدا هم داره.اصلا صداي راه رفتن باد احساس ميكنم.انگار همش داره حركت ميكنه.بازم بگم بعد از دستشويي هم ممكنه ٢٠ دقيقه راحت باشم ولي بعدش شروع ميشه.٢ بار دكتر رفتم از اين قرص ها مثلا دايمتيكون و مترونيدازل يا سيلاكس و .. قطره.. بار. اول امتحان كردم به مدت يه ماه فرقي نكرد باره دومم ١٥ روز ولي باز فرقي نكرد.يعني بگم همش باد شكم در رفتو امده.باور كنيد روم نميشه كنار دوستام بشينم يا خونه كسي برم بخوابم.يا اصلا مهمون بياد خونمون.حتي سره كلاس درس منتظرم تا زنگ بخوره برم تو هواي ازاد!!!!!!!!!دوستان چيكار كنم.خواهش ميكنم جواب بديد بازم ميگم خواهش ميكنم راه حلي بديد.لطفاا. اين مشكل چيه اخه.داغون شدم.ابرو نزاشته برامون.هي مهمون مباد خونمون ميگن بيا بشين ميگم كار دارم اونا هم ناراحت ميشن فك ميكنن بدم مياد كه اومدن.هيمن الانم كه دارم مينويسم زير شكم هي داره تغ تغ ميكنه انگار داخل هي داره نفخ درست ميشه !!! سيلاكس هم چند روز ميبردم هي دستشويي ولي بعدش ديگه كار نميكرد
دوستان كمكم كنيد كه سه ساله به اين مشكل دچار شدم.داشتم پستاي اولو ميخوندم البته همشو وقت نكردم ولي به نتيجه خاصي نرسيده بودند.دوستان پس فردا ١ مهره و من اظطراب گرفتتم با اين مشكل شكم چيكار كنم..دقيقا مشكل دوستان اول پستو دارم.٢٤ ساعت (ببخشيد) ولي نفخ دارم.دست ميزارم زير شكم هي تغ تغ احساس ميكنم و صدا هم داره.اصلا صداي راه رفتن باد احساس ميكنم.انگار همش داره حركت ميكنه.بازم بگم بعد از دستشويي هم ممكنه ٢٠ دقيقه راحت باشم ولي بعدش شروع ميشه.٢ بار دكتر رفتم از اين قرص ها مثلا دايمتيكون و مترونيدازل يا سيلاكس و .. قطره.. بار. اول امتحان كردم به مدت يه ماه فرقي نكرد باره دومم ١٥ روز ولي باز فرقي نكرد.يعني بگم همش باد شكم در رفتو امده.باور كنيد روم نميشه كنار دوستام بشينم يا خونه كسي برم بخوابم.يا اصلا مهمون بياد خونمون.حتي سره كلاس درس منتظرم تا زنگ بخوره برم تو هواي ازاد!!!!!!!!!دوستان چيكار كنم.خواهش ميكنم جواب بديد بازم ميگم خواهش ميكنم راه حلي بديد.لطفاا. اين مشكل چيه اخه.داغون شدم.ابرو نزاشته برامون.هي مهمون مباد خونمون ميگن بيا بشين ميگم كار دارم اونا هم ناراحت ميشن فك ميكنن بدم مياد كه اومدن.هيمن الانم كه دارم مينويسم زير شكم هي داره تغ تغ ميكنه انگار داخل هي داره نفخ درست ميشه !!! سيلاكس هم چند روز ميبردم هي دستشويي ولي بعدش ديگه كار نميكرد
عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن
smock-74
22-09-2014, 19:12
دقیقا میدونم چه دردی رو الان داری میگذرونی شما بهتره از داروهای گیاهی که پست های قبلیم گفتم استفاده کنی، حالت رو خیلی بهتر میکنه یا به توصیه دوستان برو روانپزشک و رک و راست مشکلت رو بهش بگو به خانوادت هم بگو که چه مشکلی داری نگران حرفاشون هم نباش به زودی درکت می کنند باور کن خیلی ها هر روزِ برا همین مشکلات و حتی خیلی بدتر از این ها به دکترا مراجعه میکنن و اصلا هم بابت مشکلت ناراحت نباش
بهتر که شدی بیا اینجا خبرش رو بده خوشحال شیم
smock-74
22-09-2014, 19:15
عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن
شما خوب شدی؟
چند وقته که میری پیش روانپزشک؟
قرص هایی که میخوری خواب آورن؟
MEHFARJ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان حتما جواب بده مطمئنم بدرد خیلی ها میخوره
FansPitbull
23-09-2014, 21:42
دوستان مشكل شكم چه ربطي به روانپزشك داره؟ حداقل يه راه حلي بديد صبح قبل از صبحانه برم دستشويي!!!
سلام دوستان من 18 ساله که دارم با این بدبختی سر میکنم اما یه فکر مثل معجزه توی ذهنم اومده که من چون شهرستانم نمیتونم پیگیری کنم من تمام پستهای خارجی در این زمینه رو هم مطالعه کردم هیچ درمانی نیست اما فقط اگه از این تکنولوژیهای جدید وسایل پوشیدنی یه گن که تا بالای شکم رو بپوشونه و صدا یی که از بدن صادر میشه رو به بیرون مانع بشه فکر میکنم حتی از لحاظ روانی هم منجر به درمان کامل بشه اگه کسی رو تو خارج دارید یا پزشک خوبی رو میشناسید میتونید باهاش مطرح کنید الان خیلی روی این مبحث دارن کار میکنن به اسم خودش هم ثبت میشه ویه منبع درآمد براش میشه یا علی بچه ها شروع کنید شاید ما بتونیم خودمون وخیلی ها رو تو سراسر دنیا نجات بدیم.
soroosh_cz
26-09-2014, 21:54
دوستان مشكل شكم چه ربطي به روانپزشك داره؟ حداقل يه راه حلي بديد صبح قبل از صبحانه برم دستشويي!!!
بیشتر مشکلات گوارشی، مخصوصا روده ای، مربوط به استرس میشه... استرس رو دور کنید(بطور واقعی) جواب خوبی میگیرید.
قبل از صبحانه حتما باید رفت؟ دو تا ترکیب میشناسم که شکم رو خوب راه میندازن ولی نه اسهالی:
یکی آب خام(یعنی جوشیده نشده) به همراه نبات(آب نبات سرد) بعد از اینکه بیدار شدید یه لیوان بخورید
و یکی هم شربت عسل و آبلیمو...
سلام دوستان من 18 ساله که دارم با این بدبختی سر میکنم اما یه فکر مثل معجزه توی ذهنم اومده که من چون شهرستانم نمیتونم پیگیری کنم من تمام پستهای خارجی در این زمینه رو هم مطالعه کردم هیچ درمانی نیست اما فقط اگه از این تکنولوژیهای جدید وسایل پوشیدنی یه گن که تا بالای شکم رو بپوشونه و صدا یی که از بدن صادر میشه رو به بیرون مانع بشه فکر میکنم حتی از لحاظ روانی هم منجر به درمان کامل بشه اگه کسی رو تو خارج دارید یا پزشک خوبی رو میشناسید میتونید باهاش مطرح کنید الان خیلی روی این مبحث دارن کار میکنن به اسم خودش هم ثبت میشه ویه منبع درآمد براش میشه یا علی بچه ها شروع کنید شاید ما بتونیم خودمون وخیلی ها رو تو سراسر دنیا نجات بدیم.
من اینجوری بودم، اونموقع که IBS داشتم خیلی صداش شدید بود ولی بعدش که بدتر شد و به دلیل سهل انگاری خودم به IBD تبدیل شد و مجبور شدم برم دکتر، از وقتی که داروهام رو میخورم، دیگه اینجوری نیستم و شکمم اصلا صدا نمیده. :n12:
smock-74
27-09-2014, 12:50
هیجده ساله!!! شما بهتره مثل خیلی از دوستان به روانپزشک مراجعه کنید و با قرص و دارو حلش کنید
هر چند خودم به قرص و دارو اعتقاد ندارم اما برای شما که 18 ساله داری با این موضوع سر میکنی توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی در ضمن دارو های گیاهی و عرقیات اصل برای ارامش اعصاب و نفخ رو هم حتما تهیه کن، مصرفشون خالی از لطف نیست
این هم سایت هایی که فکر کنم برات مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D8%AF %D8%B1_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%86%D9%81 %D8%AE.html)
چای ریشه زنجبیل برای رفع صدای شکم عالیه
soroosh_cz
27-09-2014, 15:29
هیجده ساله!!! شما بهتره مثل خیلی از دوستان به روانپزشک مراجعه کنید و با قرص و دارو حلش کنید
هر چند خودم به قرص و دارو اعتقاد ندارم اما برای شما که 18 ساله داری با این موضوع سر میکنی توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی در ضمن دارو های گیاهی و عرقیات اصل برای ارامش اعصاب و نفخ رو هم حتما تهیه کن، مصرفشون خالی از لطف نیست
این هم سایت هایی که فکر کنم برات مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D8%AF %D8%B1_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%86%D9%81 %D8%AE.html)
چای ریشه زنجبیل برای رفع صدای شکم عالیه
من دو چیز رو هیچوقت ترک نکردم تو خوردنی های طبیعی...
یکی هر روز 1 سیب
و دیگری همیشه چای با آبلیمو و عرق نعنا(نعناع)...
البته بعضی ها هم دایمتیکون می نویسن برای نفخ که من بازم تاثیر چای با عرق نعناع و آبلیمو رو بیشتر حس کردم.:n26:
ahwazp30
28-09-2014, 23:19
بیشتر مشکلات گوارشی، مخصوصا روده ای، مربوط به استرس میشه... استرس رو دور کنید(بطور واقعی) جواب خوبی میگیرید.
قبل از صبحانه حتما باید رفت؟ دو تا ترکیب میشناسم که شکم رو خوب راه میندازن ولی نه اسهالی:
یکی آب خام(یعنی جوشیده نشده) به همراه نبات(آب نبات سرد) بعد از اینکه بیدار شدید یه لیوان بخورید
و یکی هم شربت عسل و آبلیمو...
من اینجوری بودم، اونموقع که IBS داشتم خیلی صداش شدید بود ولی بعدش که بدتر شد و به دلیل سهل انگاری خودم به IBD تبدیل شد و مجبور شدم برم دکتر، از وقتی که داروهام رو میخورم، دیگه اینجوری نیستم و شکمم اصلا صدا نمیده. :n12:
منم ibs دارم .از توع اسهالی :n10:
هر وقت اسهال میگیرم خوردن دو عدد کلیدینیوم سی کارم رو راه میندازه اما مشکلی تا حالا برام درست نکرده بزرگترین مشکلی که ایجاد کرده صدای شکم هست .من دو نوع صدا از شکمم میاد یکی قار و قور که فقط وقتی که گرسنم بشه صداش درمیاد و بلند هست و همه میشنون اما چون طبیعیه یعنی همه افراد هنگام گرسنگی معدشون صدای قار و قور میده اهمیتی بهش نمیدم .صدای دوم صدایی هست که شبیه نفخ میمونه اما نفخ نیست اینم باعث سرافکندگی من شده معمولا وقتی روده هام رو خالی کنم کمتر این صدا رو میده یا اینکه اصلا صدای نفخ نمیده .یه صدای سومی هم هست و اون فقط مال وقتیه که به کمر میخابم چند ثانیه بعد از معده ام صدای تکون خوردن اب میاد مثل کسی که یه پارچ اب خورده و توی معدش تکون میخوره در صورتی که من هیچ ابی توی معدم نیست .البته اگه شکمم کاملا پر از غذا باشه وقتی میخابم هیچ صدایی نمیده خلاصه نمیدونم دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه اما هر دکتری رفتم گفتن عصبیه ولی توی خونواده ما 3 چهار نفر که عصبی نیستن هم همین مشکل رو دارن و من فکر میکنم ارثیه .حالا به نظر شماها من چه خاکی توی سرم باید بریزم تا دیگه ابروم نره ؟
ahwazp30
28-09-2014, 23:22
راستی من هر وقت دایمتیکون میخورم معده ام مثل صدای رعد و برق صدا میده و صدای نفخ خیلی شدید ازش درمیاد و خیلی بلنده .شماها هم وقتی میخورین صداهای عجیب و غریب از معدتون میاد یا فقط من اینطوریم ؟
soroosh_cz
29-09-2014, 00:02
منم ibs دارم .از توع اسهالی :n10:
هر وقت اسهال میگیرم خوردن دو عدد کلیدینیوم سی کارم رو راه میندازه اما مشکلی تا حالا برام درست نکرده بزرگترین مشکلی که ایجاد کرده صدای شکم هست .من دو نوع صدا از شکمم میاد یکی قار و قور که فقط وقتی که گرسنم بشه صداش درمیاد و بلند هست و همه میشنون اما چون طبیعیه یعنی همه افراد هنگام گرسنگی معدشون صدای قار و قور میده اهمیتی بهش نمیدم .صدای دوم صدایی هست که شبیه نفخ میمونه اما نفخ نیست اینم باعث سرافکندگی من شده معمولا وقتی روده هام رو خالی کنم کمتر این صدا رو میده یا اینکه اصلا صدای نفخ نمیده .یه صدای سومی هم هست و اون فقط مال وقتیه که به کمر میخابم چند ثانیه بعد از معده ام صدای تکون خوردن اب میاد مثل کسی که یه پارچ اب خورده و توی معدش تکون میخوره در صورتی که من هیچ ابی توی معدم نیست .البته اگه شکمم کاملا پر از غذا باشه وقتی میخابم هیچ صدایی نمیده خلاصه نمیدونم دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه اما هر دکتری رفتم گفتن عصبیه ولی توی خونواده ما 3 چهار نفر که عصبی نیستن هم همین مشکل رو دارن و من فکر میکنم ارثیه .حالا به نظر شماها من چه خاکی توی سرم باید بریزم تا دیگه ابروم نره ؟
حواست رو بده کاری نکنی برسی به IBD که اگر عود کرد و یا کولیت شد و بعد عود کرد، حداقل 1 ماه زمین گیرت میگنه :n27:
صدای شکم مال گرسنگی که زیاد عجیب نیست ولی اون یکی مال IBS هست که من قبلا داشتم، الان که IBD شده، ندارم. :n09: میگفتن صدا بخاطر حرکات روده ای نامنظم هست که تو بیماران IBS بیشتره، حالا چقدر درسته نمیدونم... من قبل از اجابت مزاج اون صداهای بلند میومدن، مخصوصا اگر اسهالی بودم... البته بعد از یه تصادف(اونموقع بود که استرس شدیدی وارد شد بهم و IBS ارتقا پیدا کرد :n09: ) دو هفته شدیدا یبوست داشتم و روده هام به طرز فجیعی ملتهب شد که موقع دفع از درد روده به خودم می پیچیدم و بعدش دو هفته اسهال شدید که حدود 11 کیلو کاهش وزن داشتم :n27: دیگه در حال مرگ بودم که یه دفعه خوب شدم خدا رو شکر :n26: و فعلا عود نکرده بیماریم.
معمولا صدای شکم بیماران IBS وقتی در معرض استرس باشن به شدت زیاد میشه(نه همون لحظه، بلکه به مدتی طولانی بعد از اون).
وقتی میگن عصبیه نه اینکه بیماری عصبی داری(گرچه من بخاطر بیماری، عصبی شدم)، یعنی صدای روده ات با اعصابت کم و زیاد میشه... تو هم مثل من باید بزنی به بیخیالی :n02:
راستی من هر وقت دایمتیکون میخورم معده ام مثل صدای رعد و برق صدا میده و صدای نفخ خیلی شدید ازش درمیاد و خیلی بلنده .شماها هم وقتی میخورین صداهای عجیب و غریب از معدتون میاد یا فقط من اینطوریم ؟
من خیلی وقته دایمتیکون نمیخورم...
فکر کنم چند وقت پیش شنیدم که اونایی که معده اشون کمی اسیدی تر هست(اسیدیته اش بالاس) نباید عرق نعنا بخورن، چون اثر معکوس داره احتمالا دایمتیکون هم بخاطر دلیل مشابهی باشه... :n13:
ahwazp30
29-09-2014, 09:58
حواست رو بده کاری نکنی برسی به IBD که اگر عود کرد و یا کولیت شد و بعد عود کرد، حداقل 1 ماه زمین گیرت میگنه :n27:
صدای شکم مال گرسنگی که زیاد عجیب نیست ولی اون یکی مال IBS هست که من قبلا داشتم، الان که IBD شده، ندارم. :n09: میگفتن صدا بخاطر حرکات روده ای نامنظم هست که تو بیماران IBS بیشتره، حالا چقدر درسته نمیدونم... من قبل از اجابت مزاج اون صداهای بلند میومدن، مخصوصا اگر اسهالی بودم... البته بعد از یه تصادف(اونموقع بود که استرس شدیدی وارد شد بهم و IBS ارتقا پیدا کرد :n09: ) دو هفته شدیدا یبوست داشتم و روده هام به طرز فجیعی ملتهب شد که موقع دفع از درد روده به خودم می پیچیدم و بعدش دو هفته اسهال شدید که حدود 11 کیلو کاهش وزن داشتم :n27: دیگه در حال مرگ بودم که یه دفعه خوب شدم خدا رو شکر :n26: و فعلا عود نکرده بیماریم.
معمولا صدای شکم بیماران IBS وقتی در معرض استرس باشن به شدت زیاد میشه(نه همون لحظه، بلکه به مدتی طولانی بعد از اون).
وقتی میگن عصبیه نه اینکه بیماری عصبی داری(گرچه من بخاطر بیماری، عصبی شدم)، یعنی صدای روده ات با اعصابت کم و زیاد میشه... تو هم مثل من باید بزنی به بیخیالی :n02:
من خیلی وقته دایمتیکون نمیخورم...
فکر کنم چند وقت پیش شنیدم که اونایی که معده اشون کمی اسیدی تر هست(اسیدیته اش بالاس) نباید عرق نعنا بخورن، چون اثر معکوس داره احتمالا دایمتیکون هم بخاطر دلیل مشابهی باشه... :n13:
به جون خودم نمیشه زد به بی خیالی .فرض کن خودت کنار چند تا دختر همسن و سالت نشستی و یه دفعه از شکمت صدای گوز با صدای جیرجیرک و قورباغه میاد اونوقت میگی مهم نیست بی خیال ؟ :n10:
خوشبختانه من از اون مشکلاتی که گفتی تو این 10 سال پیدا نکردم فقط هر دو -سه سالی یه بار معدم برای 10 روز ملتهب میشه و دولا دولا مجبورم راه برم فقط هم با رانیتیدین و هیوسین خوب میشم شایدم تمام این مشکلات به خاطر دارو باشه چون من حدود 13 ساله که انتی بیوتیک میخورم(خود درمانی و درمان عفونت خودسرانه) شاید اون معدم رو خراب کرده باشه .راستی من وقتی شب خواب ترسناک ببینم و از خواب بپرم همون لحظه احساس میکنم معدم صداهای شدیدی میده و تند تند تکون میخوره یعنی ضربان داره و وضعم تا چند روز بهم میریزه
دایمتیکون هم من وقتی میخوردم دقیقا همون صدای نفخ خفیفی که از معده ام میومد و خودم میشنیدم به امپلی فایر وصل میشد و چند روز بعد از قطع دارو دوباره صداش کم میشد اول فکر کردم فقط خودم اینطوریم اما یکی از دوستام که زخم معده داشت گفت منم وقتی دایمتیکون میخورم معدم تر تر و یا یکهو صدای انفجار از توی معدم میاد .ظاهرا کار دارو کفسابیه :n09: .حالا که تو گفتی اسیدی اگه با شربت معده یا فاموتیدین اسید معده رو کم کنیم و از حالت اسیدیته دربیاد بازم با خوردن دایمتیکون صدا میده ؟
سلام منم مشکل شماها رو دارم :( تا حالا فکر میکردم تنهام :( تورو خدا کمکم کنین چیکار کنم سروصداش کم شه؟من دانشجو ام و بخاطر سرو صداش دیگه سر کلاسا نمیرم و غصه امتحانا گرفته تم :( :n28:
soroosh_cz
02-10-2014, 17:20
به جون خودم نمیشه زد به بی خیالی .فرض کن خودت کنار چند تا دختر همسن و سالت نشستی و یه دفعه از شکمت صدای گوز با صدای جیرجیرک و قورباغه میاد اونوقت میگی مهم نیست بی خیال ؟ :n10:
خوشبختانه من از اون مشکلاتی که گفتی تو این 10 سال پیدا نکردم فقط هر دو -سه سالی یه بار معدم برای 10 روز ملتهب میشه و دولا دولا مجبورم راه برم فقط هم با رانیتیدین و هیوسین خوب میشم شایدم تمام این مشکلات به خاطر دارو باشه چون من حدود 13 ساله که انتی بیوتیک میخورم(خود درمانی و درمان عفونت خودسرانه) شاید اون معدم رو خراب کرده باشه .راستی من وقتی شب خواب ترسناک ببینم و از خواب بپرم همون لحظه احساس میکنم معدم صداهای شدیدی میده و تند تند تکون میخوره یعنی ضربان داره و وضعم تا چند روز بهم میریزه
دایمتیکون هم من وقتی میخوردم دقیقا همون صدای نفخ خفیفی که از معده ام میومد و خودم میشنیدم به امپلی فایر وصل میشد و چند روز بعد از قطع دارو دوباره صداش کم میشد اول فکر کردم فقط خودم اینطوریم اما یکی از دوستام که زخم معده داشت گفت منم وقتی دایمتیکون میخورم معدم تر تر و یا یکهو صدای انفجار از توی معدم میاد .ظاهرا کار دارو کفسابیه :n09: .حالا که تو گفتی اسیدی اگه با شربت معده یا فاموتیدین اسید معده رو کم کنیم و از حالت اسیدیته دربیاد بازم با خوردن دایمتیکون صدا میده ؟
این جور که به نظر میاد مشکلت از روده نیست... یکی هم مشکلاتش شبیه تو بود، رفت دکتر و معلوم شد مشکلش از کیسه ی صفراس :n09:
خود درمانی نکن هیچوقت... شربت آلومینیوم بخورم اسیدیته کم بشه بعدش دایمتیکون بخورم، درست نیست... شاید مشکلی داشته باشن اونوقت چیز بیار و باقالی بار کن :n02: همین چیزایی که گفتی رو به یه دکتر با تجربه بگی، میتونه کمکت کنه :n12:
سلام منم مشکل شماها رو دارم :( تا حالا فکر میکردم تنهام :( تورو خدا کمکم کنین چیکار کنم سروصداش کم شه؟من دانشجو ام و بخاطر سرو صداش دیگه سر کلاسا نمیرم و غصه امتحانا گرفته تم :( :n28:
هیشکی نیس؟ :n14:
شما فقط شکمت صدا میده یا مشکلات دیگه ای هم داری؟
معده م یکم میسوزه که دکتر رفتم خوب نشد،اما بیشتر صدا میده،مخصوصا وقتی کلاس ساکت میشه منم همه حواسم بهشه واسه همین شدیدتر میشه :n27: اصلا انقد به این موضوع فکر کردم دیگه تا بهش فکر میکنم صداش در میاد وقتی فکر نمیکنم آرومه ها.....
soroosh_cz
03-10-2014, 20:11
معده م یکم میسوزه که دکتر رفتم خوب نشد،اما بیشتر صدا میده،مخصوصا وقتی کلاس ساکت میشه منم همه حواسم بهشه واسه همین شدیدتر میشه :n27: اصلا انقد به این موضوع فکر کردم دیگه تا بهش فکر میکنم صداش در میاد وقتی فکر نمیکنم آرومه ها.....
فقط یه دکتر رفتید؟
مطمئنی معده اس؟
به نظر من که پیش یه دکتر دیگه هم برو و اگر طاقتشو داری، آندوسکوپی هم بگو بکنه...
فقط یه دکتر رفتید؟
مطمئنی معده اس؟
به نظر من که پیش یه دکتر دیگه هم برو و اگر طاقتشو داری، آندوسکوپی هم بگو بکنه...
به نظرِ خودم که روده س! اما هر چی به دکترِ گفتم فقط خندید اهمیتی نداد :| آندوسکپی نه :(
soroosh_cz
04-10-2014, 15:56
چه دکتری بوده که خندیده به درد مریضش :n09:
خیلی ها فکر میکنن که اینا به خاطر گرسنگی و ... از کنارش رد میشن، پیش یه دکتر اسم و رسم دار برید و بگید: "آبروم رو برده"...
آندوسکوپی فقط برای موارد خاص هست... شما درد نداری، فکر نکنم بنویسن(هر چند آندوسکوپی از کلنوسکوپی که من انجام دادم، خیلی راحت تره)...
شما در حالت عادی، مثلا توی خونه هم همین صداها رو میشنوید؟ یا فقط سر کلاس و جاهای خاص؟
شما در حالت عادی، مثلا توی خونه هم همین صداها رو میشنوید؟ یا فقط سر کلاس و جاهای خاص؟
من فقط تو جاهایی که خیلی معذبم
مثلا دانشگاه٬ یا مهمونی ها٬
جدیدا سر کار دیگه اون صدا رو نمیشونم٬ اما به جاش یه دردی دارم که قابل توصیف نیست
مثلا شبیه یه ضعف از گرسنگی زیاده که تقریبا تو دل آدمو خالی میکنه و یه جورایی نفسمو میبره (فکر میکنم همون زخم معدس و باید زودتر تشخیص داده بشه)
دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟
soroosh_cz
05-10-2014, 05:01
من فقط تو جاهایی که خیلی معذبم
مثلا دانشگاه٬ یا مهمونی ها٬
جدیدا سر کار دیگه اون صدا رو نمیشونم٬ اما به جاش یه دردی دارم که قابل توصیف نیست
مثلا شبیه یه ضعف از گرسنگی زیاده که تقریبا تو دل آدمو خالی میکنه و یه جورایی نفسمو میبره (فکر میکنم همون زخم معدس و باید زودتر تشخیص داده بشه)
این بخاطر همون توجه هست... توجه نکنید، برطرف میشه...
ولی درد دوم احتمالا همون زخم اولیه روده اس، خودم چندین بار برام پیش اومده و انگار معده داره به قلب فشار وارد میکنه... درد شدید تو قسمت مرکزی قفسه سینه... به دکتر مراجعه کنید.
دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟
به نظر من که "از چند نفر شنیدم" دلیل خوبی برای استفاده نیست مگر اینکه دکتر براتون تجویز کرده باشه. خود درمانی نکنید.
سروش کلونسکپی مال سینوسه ؟ یا مال معدس ؟ فرقش با اندوسکپی چیه ؟
حالا باید بنویسی صدای چیز؟ :n27: چه چیزای عجیبی :n29:
کلون = روده ... کلنوسکوپی: عکسبرداری از روده... اطلاعات بیشتر هم گوگل در خدمتت هست :n16:
سلام . برنامه ایی در من و تو نشان می داد که برای جلوگیری از نفخ معده یه ماده ایی درست کردن که زمان مصرف حبوبات ، از اون چند قطره استفاده می کنید و نفخ حاصل نمی شه . اسمش متاسفانه متوجه نشدم . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره از این ماده و اینکه آیا ایران هستش ؟
مرسی
چه دکتری بوده که خندیده به درد مریضش :n09:
خیلی ها فکر میکنن که اینا به خاطر گرسنگی و ... از کنارش رد میشن، پیش یه دکتر اسم و رسم دار برید و بگید: "آبروم رو برده"...
آندوسکوپی فقط برای موارد خاص هست... شما درد نداری، فکر نکنم بنویسن(هر چند آندوسکوپی از کلنوسکوپی که من انجام دادم، خیلی راحت تره)...
خونه هم میشنوم اما خیلی کم،بیشتر جاهای خاص حس میکنم زیادتر شدنش هم بخاطر تلقین خودمه،انقد استرس و ترس دارم که صدا بده و آبروم بره که آخرشم این اتفاق میفته :(
smock-74
07-10-2014, 08:08
دوستان قبلا تو پست هام گفتم الانم میگم از لحاظ گیاهی مشکلتون خیلی بهتر میشه درمان کرد
حتما به پست های چند صفحه قبلم توجه کنید شاید شما هم مثل من حالتون خیلی بهتر شد، امتحانش چه ضرری داره؟!!!
سلام دوستان من 6سالی بود که درگیر این مرض بودموحدوددو سال پیش با این فروم آشنا شدم،وراه حل های مختلفی رو تجربه کردم از گیاهی ها بگیرین تا...!
الان حدود یه سال شایدم بیشتر هست که تحت دکتر روانپزشک دارو مصرف میکنم و خدارو شکر وضعیتم از 100شاید 98باشه.یعنی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی خوب.پست های قبلی من رو بخونین حتما....مخصوصا آخرین پستام
دوستانی که IBS دارن ممکنه دکتر بشون یه دوره مصرف سیگار رو پیشنهاد کنه . تجویز خیلی موثری هست !!
دوستان قبلا تو پست هام گفتم الانم میگم از لحاظ گیاهی مشکلتون خیلی بهتر میشه درمان کرد
حتما به پست های چند صفحه قبلم توجه کنید شاید شما هم مثل من حالتون خیلی بهتر شد، امتحانش چه ضرری داره؟!!!
میشه دوباره بگین؟ :n03:
smock-74
23-10-2014, 15:55
میشه دوباره بگین؟ :n03:
کمی هم از لحاظ اعصاب به خودت برس مثلا برو پیاده روی تو خیابون، توی جاهای اروم کمتر برو که استرسم بهت نیاد، مشغول یه کار شو(مهم نیست چی باشِ) فقط ذهنت رو مشغول کن خودت تاثیرش رو میبینی
اگه هم دانشگاه میری یه ترم مرخصی بگیر و به خودت برس، از داروهای گیاهی هم که نوشتم حتما استفاده کن، چای ریشه زنجبیل و چای زیره سبز و چای رازیانه و ... واسه صدای شکم خیلی خوبن در کل مهم نیست چه بیماری داشته باشی وقتی به چیزی زیاد فکر کردی سرت میاد به خصوص بیماری روده و معده که کلا با اعصاب ادم ارتباط خیلی نزدیکی دارند
کمی هم از لحاظ اعصاب به خودت برس مثلا برو پیاده روی تو خیابون، توی جاهای اروم کمتر برو که استرسم بهت نیاد، مشغول یه کار شو(مهم نیست چی باشِ) فقط ذهنت رو مشغول کن خودت تاثیرش رو میبینی
اگه هم دانشگاه میری یه ترم مرخصی بگیر و به خودت برس، از داروهای گیاهی هم که نوشتم حتما استفاده کن، چای ریشه زنجبیل و چای زیره سبز و چای رازیانه و ... واسه صدای شکم خیلی خوبن در کل مهم نیست چه بیماری داشته باشی وقتی به چیزی زیاد فکر کردی سرت میاد به خصوص بیماری روده و معده که کلا با اعصاب ادم ارتباط خیلی نزدیکی دارند
من دانشجو بودم اما نمیتونستم به خاطر استرس این صدا سر کلاس بشینم،میخوام دوباره کنکور بدم و قبلی رو انصراف دادم...حالا بازم استرس دارم اصلا کل زندگیم شده استرس جاهایی که ساکته مثل جلسات امتحان...واقعا غصه م میگیره :n28::n30:
smock-74
29-10-2014, 22:03
من دانشجو بودم اما نمیتونستم به خاطر استرس این صدا سر کلاس بشینم،میخوام دوباره کنکور بدم و قبلی رو انصراف دادم...حالا بازم استرس دارم اصلا کل زندگیم شده استرس جاهایی که ساکته مثل جلسات امتحان...واقعا غصه م میگیره :n28::n30:
فدا سرت منم دانشگاه روزانه برای بار دوم کنکور دادم و قبول شدم اما به دلایل زیادی که اینم یه موردش باشه نتونستم درس بخونم و مجبور شدم انصراف بدم متاسفانه تو این چند ماه استرس خیلی زیادی بهم وارد شد و باعث شد وضع معدم بدتر بشه اما اشکالی نداره حالا یجورایی مطمئن شدم اکثرش از اعصابِ، حالا هم میخوام برم پیش روانشناس و روانپزشک تا مشکلم حل شه
در ضمن نمیخوام دخالت کنم اما توصیه میکنم کنکور برا پیام نور بدی چون کلاس هاش اجباری نیستن و خیلی کمتر بهت استرس وارد میکنه، خودِ من چه مشکلم حل بشه و چه نشه میرم پیام نور، از اول هم باید میرفتم پیام نور ولی اشتباه کردم
شما هم برو پیش روانپزشک بابت اعصابت و همه چیز رو بدون خجالت بهش بگو اون خودش میدونه بهت چی بده
armiti61
11-11-2014, 14:50
سلام من دیگه دارم کم کم مطمئن میشم که این بیماری با افسردگی رابطه مستقیم دارد حالا این افسردگی ممکته در اثر عوامل محیطی باشه یا ارثی باشه یا تغییرات هورمونی; در زنان که تغییرات هورمونی بیشتره پس در نتیجه هورموناتونو چک کنید شاید به نتیجه معقولی برسیم
armiti61
11-11-2014, 17:20
بعضی از دختران ممکن است در حوالی قاعدگی دچار تغییرات بدنی و احساس شوند. دل پیچههای قاعدگی بسیار شایع است. در حقیقت بیش از نیمی از زنانی که قاعده میشوند میگویند که در طی چند روز اول قاعدگی دچار دلپیچه میشوند.پزشکان فکر میکنند که علت این دلپیچهها مادهای به نام پروستاگلندین باشد که باعث انقباض عضلات رحمی میشود.
پروستاگلاندینها یکی از مهمترین واسطههای التهاب می باشند و مهار ساخت آنها توسط داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF_%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%A8_%D8%BA% DB%8C%D8%B1_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%A6%D B%8C%D8%AF%DB%8C)(مانند بروفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])*[۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86#endnote_۱)) موجب کاهش التهاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می شود. این واسطهها همچنین در انقباض رحمی در هنگام زایمان، افزایش حرکات روده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بهبود دفاع مخاطی معده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و افزایش جریان خون کلیوی نیز نقش دارند که این نقشها مبنای ساخت داروهای متعددی قرار گرفته است.
armiti61
11-11-2014, 17:55
یکی از موارد مصرف مترونیدازول در التهاب روده است به خاطر همین بعضی آقایان اینجا گفته اند با مصرف آن احساس بهبودی می کردند در واقع باکتری یا عفونتی در کار نیست اما روی من که خانمم تاثیر نداشت پس در نتیجه به احتمال بسیار زیاد درمان این بیماری در خانمها و آقایان متفاوت است به خاطر هورمونها و عملکرد متفاون بدن اما می خوام بگم خوب شدنیه فقط باید افسردگی و از خودمان دور کنیم
smock-74
12-11-2014, 05:49
یکی از موارد مصرف مترونیدازول در التهاب روده است به خاطر همین بعضی آقایان اینجا گفته اند با مصرف آن احساس بهبودی می کردند در واقع باکتری یا عفونتی در کار نیست اما روی من که خانمم تاثیر نداشت پس در نتیجه به احتمال بسیار زیاد درمان این بیماری در خانمها و آقایان متفاوت است به خاطر هورمونها و عملکرد متفاون بدن اما می خوام بگم خوب شدنیه فقط باید افسردگی و از خودمان دور کنیم
روانپزشک بهت کمک میکنه فقط وقتی رفتی همه ی داستان رو واسش تعریف کن
armiti61
13-11-2014, 14:13
یه آزمایش هورمونی ساده مشخص می کنه. در خانمها کاهش استروژن و در آقایان کاهش تستوترون موجب افسردگی می شود من خودم درگیر این بیماری بودم رو هوا حرف نمی زنم هورمونهاتونو چک کنید
smock-74
24-01-2015, 13:39
سلام دوستان، ببخشید تاپیک رو میارم بالا، چند ماهی هست حالم خداروشکر خیلی بهتر شده دلیلش هم تصمیم قاطعی بود که اواخر مهرماه برای بهبود خودم گرفتم حالا اینجا براتون مینویسم چیکار کردم سوالی بود در خدمتم
1- پیاده روی هر روزِ تو خیابون به مدت نیم ساعت یا حتی بیشتر (البته مدتیه به خاطر کارام کمتر شده)
2- رفتن پیش روانپزشک برای استرش شدید و تهیه قرص ها و مصرف کردنشون، هر چند نگران نباشید قرص خاصی براتون نمینویسن ( الان خیلی وقته که دیگه نیازی به مصرفشون ندارم)
3- ثبت نام تو باشگاه بدنسازی و هر شب رفتن به باشگاه بدون وقفه و تنبل بازی (خیلی مهمه که در هفته همش رو غیر از جمعه برای استراحت بری)
اوایل ممکنه فکر کنید اینا روتون تاثیری ندارن اما باور کنید همینطوری دو ماه واقعا بدون خستگی ادامه بدید نتیجش رو میبینید، نگران صدای شکمتون نباشید خوبی این کارها اینکه برای یک ساعت هم که شده معدتون صدا هم بده مهم نیست چون خیابون که پر سر و صداس و باشگاه هم که اهنگ میزارن و کسی هم کاری به کارتون نداره، اصلا خجالت هم برای رفتن به باشگاه نداشته باشید فراموش نکنید شما هم مثل همه برای سلامتیتون میرید باشگاه، مطمئن باشید هیچی اندازه باشگاه بدنسازی برای حل این مشکل صدای روده و سندروم روده تحریک پذیر خوب نیست
moslem1991
25-01-2015, 14:46
سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید، دوستان من هم تقریبا 5 ماهی هست که مشکل قارو قور شکم دارم، اوایل خیلی نفخ میکردم اما از وقتی که دیگه همراه غذا آب نمیخورم نفخ شکمو صدای روده هام خیلی کم شده، اما یه مدتی که معده م خیلی قارو قور میکنه و احساس میکنم اصلا سیر نمیشم!!معده ام هم یه جوریه!!یعنی در طول شبانه روز همون حسی رو دارم که وقتی آدم تازه از خواب پا میشه معده اش اونجوریه!!اما وقتی یه چیزی میخورم خیلی بهتر میشم.خیلی ام کم درد دارم ، خواستم بدونم کسی از دوستان مشکل مشابه من رو داره یا نه؟؟خیلی ممنون میشم نظراتتون را بدونم.
من دیگه خسته شدم....تورو خدا یه راهی بگید یه لباسی که صدا شیکممو خفه کنه...به جهنم که صدا میده فقط یه چیزی بگین بپوشم که صداش نپیچه....خیر سرم دانشجو ارشد شدم نمیتونم سر کلاس بشینم....انقد ترسم زیاده که کم مونده سر کلاس گریم بگیره....هفته پیش سر کلاس حس کردم باز این لعنتی میخواد صدا بده زدم بیرون اومدم خونه تا رسیدم در خونه بغضم ترکید،خونواده فکر میکردن چی شده که اینجور زار میزدم......من چه خاکی به سرم بریزم آخه....دکترم رفتم میترونیدازولم میخورم اما میترسم شنبه برم کلاس...باید ارائه بدم...تورو خدا بگید چی بپوشم...خانومم هر چیزی بشه میپوشم... :(((((((((((((((((((((((((
سلام دوستان من 6سالی بود که درگیر این مرض بودموحدوددو سال پیش با این فروم آشنا شدم،وراه حل های مختلفی رو تجربه کردم از گیاهی ها بگیرین تا...!
الان حدود یه سال شایدم بیشتر هست که تحت دکتر روانپزشک دارو مصرف میکنم و خدارو شکر وضعیتم از 100شاید 98باشه.یعنی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی خوب.پست های قبلی من رو بخونین حتما....مخصوصا آخرین پستام
از صد 98 خیلیییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییی خوبه؟! :|
من امروز فهمیدم مشکلم از کی شروع شد! از دو سال پیش که شروع کردم به خوردنه چای سبز و آب فراوون....فکر کنم همون روده مو نابود کرده.....
من امروز فهمیدم مشکلم از کی شروع شد! از دو سال پیش که شروع کردم به خوردنه چای سبز و آب فراوون....فکر کنم همون روده مو نابود کرده.....
به نظرم شما بهتر هست از نظر IBS بررسی بشین
این بیماری ممکن هست با علائمی که شما میگین تظاهر کنه
این بیماری علت عضوی نداره و یکسری عوامل باعث ایجاد اون میشن
یکی از عواملی که خیلی روی علائم میتونه اثر بزاره خد استرسور ها هستند
معمولا درمان بیشتر با تغییر رژیم غذایی هست
بعضی دارو های ضد اسپاسم مثل هیوسین و دیسیکلومین به صورت کوتاه مدت میتونه علایم رو کم کنه
دارو های ضد افردگی هم معمولا برای کنترل بهتر علایم تجویز میشه
به نظر با توجه به مشکلی که این بیماری در برخورد ای اجتماعی شما ایجاد کرده پیگیری درمان و یا حتی مراجعه به روانپزشک نیاز باشه
دکتر رفتم بهم دارو داده و گفته باید اندو و کلونوسکوپی انجام بدم...الان دردم کلاس فردا و بقیه کلاسامه که از ترس نمیتونم برم....اخه چقدر دیگه غیبت کنم.... :n03: چرا کسی اینجا نیس ...
همه تون خوب شدین که نیستین؟؟
smock-74
13-03-2015, 09:18
عزیز قبلا گفتم الان هم میگم درمان این مشکل زحمت و صبر زیاد میخواد توصیه میکنم این کارها رو انجام بدی چون خودم نتیجه سریع و خیلی خیلی خوبی گرفتم باور کن
1- پیاده روی
2- مراجعه به روانپزشک برای مشکل اضطراب
3- ثبت نام در باشگاه بدنسازی خیلی تاثیر خوبی روی سوخت و ساز بدن میزاره
4- خوردن چای زیره سبز برای اسپاسم روده بزرگ (دلیل صدای های روده که میشنویم) و طبیعی کردن حرکات روده
زیره سبز دشمن ibs هست پس حتما ازش استفاده کن
5- رژیم غذایی برای مدتی بهتر بشه مثلا برای خودم نمک و فلفل نمی تونستم بخورم چون سریع نفخ و یبوست میگرفتم
6- دوری از جاهایی که مضطرب میشین مثلا توصیه من یه ترم مرخصی از دانشگاه برای بهتر کردن خودتون
7- بهتره به خانوادتون بگید که جریان چیه شاید درک کنند و بهتون کمک کنند
8- به خودتون وقت بدید و توصیه های بالا را تک تک بسیار مهم بدونید و اجرا کنید و تو ذهن داشته باشید که درمان یک شبه واسه این مشکل وجود نداره
9- ماساژ شکم ، ورزش های شکم و .... رو هم توصیه میکنم
این رو هم بدونید که مشکل شما به نسبت من هیچِ چون من 24 ساعته معدم صدای تانک میداد اما وقتی تصمیم قاطع برای این مشکل گرفتم بالاخره تونستم بهتر بشم حالا خداروشکر صداش رو خیلی خیلی کم میشنوم
به خدا توکل کنید و مطمئن باشید با زحمت و تلاش و صبر این که هیچ هر مشکلی قابل حله
anti-military
13-03-2015, 14:16
من تو دوران خدمت نامقدس سربازی انقدر میکروب های ناشناس رفته بود تو معده ام که همین مشکل رو پیدا کرده اما بد از خدمت با یکم تغییر در خورد و خوراک درست شد
اما اما الان احساس میکنم شکمم داره چاق میشه یعنی من کلا آدم لاغری بودم و هیچ وقت شکم نداشتم حتی 1 سانت اما جدیدا شکمم داره گند میشه و از این مورد خیلی
بدم میاد. این مورد درست کار نکردن معده به چاقی شکم ربط داره؟
عزیز قبلا گفتم الان هم میگم درمان این مشکل زحمت و صبر زیاد میخواد توصیه میکنم این کارها رو انجام بدی چون خودم نتیجه سریع و خیلی خیلی خوبی گرفتم باور کن
1- پیاده روی
2- مراجعه به روانپزشک برای مشکل اضطراب
3- ثبت نام در باشگاه بدنسازی خیلی تاثیر خوبی روی سوخت و ساز بدن میزاره
4- خوردن چای زیره سبز برای اسپاسم روده بزرگ (دلیل صدای های روده که میشنویم) و طبیعی کردن حرکات روده
زیره سبز دشمن ibs هست پس حتما ازش استفاده کن
5- رژیم غذایی برای مدتی بهتر بشه مثلا برای خودم نمک و فلفل نمی تونستم بخورم چون سریع نفخ و یبوست میگرفتم
6- دوری از جاهایی که مضطرب میشین مثلا توصیه من یه ترم مرخصی از دانشگاه برای بهتر کردن خودتون
7- بهتره به خانوادتون بگید که جریان چیه شاید درک کنند و بهتون کمک کنند
8- به خودتون وقت بدید و توصیه های بالا را تک تک بسیار مهم بدونید و اجرا کنید و تو ذهن داشته باشید که درمان یک شبه واسه این مشکل وجود نداره
9- ماساژ شکم ، ورزش های شکم و .... رو هم توصیه میکنم
این رو هم بدونید که مشکل شما به نسبت من هیچِ چون من 24 ساعته معدم صدای تانک میداد اما وقتی تصمیم قاطع برای این مشکل گرفتم بالاخره تونستم بهتر بشم حالا خداروشکر صداش رو خیلی خیلی کم میشنوم
به خدا توکل کنید و مطمئن باشید با زحمت و تلاش و صبر این که هیچ هر مشکلی قابل حله
مرسی از راهکاراتون ولی من نمیتونم مرخصی بگیرم از دانشگاه....
smock-74
14-03-2015, 01:56
مرسی از راهکاراتون ولی من نمیتونم مرخصی بگیرم از دانشگاه....
اشکالی نداره همین کارها رو انجام بدید تا یه فکری بشه در ضمن داروی کارمینت یه داروی گیاهیه که خیلی خوبه ولی زیاد ازش مصرف نکنید
smock-74
14-03-2015, 02:11
من تو دوران خدمت نامقدس سربازی انقدر میکروب های ناشناس رفته بود تو معده ام که همین مشکل رو پیدا کرده اما بد از خدمت با یکم تغییر در خورد و خوراک درست شد
اما اما الان احساس میکنم شکمم داره چاق میشه یعنی من کلا آدم لاغری بودم و هیچ وقت شکم نداشتم حتی 1 سانت اما جدیدا شکمم داره گند میشه و از این مورد خیلی
بدم میاد. این مورد درست کار نکردن معده به چاقی شکم ربط داره؟
چند وقته اینطوری؟ نفخ میکنی؟ ورزش میکنی؟ درد معده داری؟ یبوست یا اسهال داری؟ اسپاسم روده داری؟ رژیم غذاییت چطوره؟ صدای روده داری؟ ازمایش خون و مدفوع برای شناسایی عفونت یا میکروب در روده دادی؟ ادم مضطربی هستی؟ خون در مدفوع داری؟
شکم داشتن هیچ ربطی به لاغری نداره خیلی از افراد از جمله خودم با اینکه لاغرند اما کمی شکم دارند
توصیه میکنم زیاد بهش فکر نکنید و حتما پیاده روی و دویدن و ثبت نام در باشگاه بدنسازی رو حتما انجام بدید
مطمئنم مشکل شما اگه ورزش کنید سریع حل بشه
اشکالی نداره همین کارها رو انجام بدید تا یه فکری بشه در ضمن داروی کارمینت یه داروی گیاهیه که خیلی خوبه ولی زیاد ازش مصرف نکنید
پس کلاسامو چجوری برم؟آندوسکوپی و کلونوسکوپی هم انجام دادم پیش یه فوق تخصص،گفت نرمال نرمالم ....ولی مظطربم خیلییی ...همش استرس کلاسامو دارم وحشتناک.. :( اگه برای کلاسام راهکاری دارین تورو خدا بگین دارم منزوی میشم...بعد از عید کلی کنفرانس دارم... :(
smock-74
20-03-2015, 16:00
پس کلاسامو چجوری برم؟آندوسکوپی و کلونوسکوپی هم انجام دادم پیش یه فوق تخصص،گفت نرمال نرمالم ....ولی مظطربم خیلییی ...همش استرس کلاسامو دارم وحشتناک.. :( اگه برای کلاسام راهکاری دارین تورو خدا بگین دارم منزوی میشم...بعد از عید کلی کنفرانس دارم... :(
در بیماران ibs اندوسکوپی و کلونسکوپی اغلب مواقع جوابشون نرمال هست
شما میتونید فعلا زیره سبز رو امتحان کنید چون ضد صدای شکمِ هست من خودم چند روزی یه بار از زیره سبز چایی درست میکنم خیلی از صدای شکمم کم میکنه و ورزش هم انجام بدین
برای اضطرابتون حتما باید برید پیش روانپزشک تا دارو براتون بنویسه چون بدنتون عادت کرده هر روز هورمون هایی ترشح کنه که موجب اضطرابتون میشه یجورایی وسواسی جبری گرفتید
محیط کلاس کلا استرس زاست اما نباید تمام روز رو صرف فکر کردن به کلاس هاتون بکنید وقتی که کمی بهتر شدی سریع عادت میکنی
شما این کارهایی رو که گفتم انجام بدین بخدا کمتر از یه ماه خوب میشین
چند سوال ورزش میکنید؟ چای زیره سبز تا حالا مصرف کردی؟ برای اضطرابت پیش روانپزشک تا حالا رفتی؟
smock-74
20-03-2015, 16:18
در بیماران ibs اندوسکوپی و کلونسکوپی اغلب مواقع جوابشون نرمال هست
شما میتونید فعلا زیره سبز رو امتحان کنید چون ضد صدای شکمِ هست من خودم چند روزی یه بار از زیره سبز چایی درست میکنم خیلی از صدای شکمم کم میکنه و ورزش هم انجام بدین
برای اضطرابتون حتما باید برید پیش روانپزشک تا دارو براتون بنویسه چون بدنتون عادت کرده هر روز هورمون هایی ترشح کنه که موجب اضطرابتون میشه یجورایی وسواسی جبری گرفتید
محیط کلاس کلا استرس زاست اما نباید تمام روز رو صرف فکر کردن به کلاس هاتون بکنید وقتی که کمی بهتر شدی سریع عادت میکنی
شما این کارهایی رو که گفتم انجام بدین بخدا کمتر از یه ماه خوب میشین
چند سوال ورزش میکنید؟ چای زیره سبز تا حالا مصرف کردی؟ برای اضطرابت پیش روانپزشک تا حالا رفتی؟
راستش بخاطر کنکور ورزشمو گذاشته بودم کنار،زیره هم نه نخوردم،پیش روانپزشکم تا حالا نرفتم...یعنی روم نمیشه به خونوادم بگم بخاطر صدای شکمم برم پیش روانپزشک! شما هم این مشکلو دارین؟حق با شماس استرسم غیر قابل کنترل شده،تا جایی ،حتی خونه سکوت مطلق میشه من استرس میگیرمو شکمم شروع میکنه،یه جورایی فوبیای جای ساکت گرفتم،حتی گریم هم میگیره وقتی میرم جای ساکت از استرس!
smock-74
25-03-2015, 21:40
راستش بخاطر کنکور ورزشمو گذاشته بودم کنار،زیره هم نه نخوردم،پیش روانپزشکم تا حالا نرفتم...یعنی روم نمیشه به خونوادم بگم بخاطر صدای شکمم برم پیش روانپزشک! شما هم این مشکلو دارین؟حق با شماس استرسم غیر قابل کنترل شده،تا جایی ،حتی خونه سکوت مطلق میشه من استرس میگیرمو شکمم شروع میکنه،یه جورایی فوبیای جای ساکت گرفتم،حتی گریم هم میگیره وقتی میرم جای ساکت از استرس!
یعنی اینقدر برات سخته خودت پیاده بری عطاری زیره سبز یا داروخانه قطره گیاهی کارمینت بخری!!!؟؟
با گریه هیچی درست نمیشه یخورده تلاشت رو بیشتر کن
اگه بیرون رفتنت بیشتر بشه سریعتر خوب میشی (جاهای اروم منظورم نیست)
یعنی اینقدر برات سخته خودت پیاده بری عطاری زیره سبز یا داروخانه قطره گیاهی کارمینت بخری!!!؟؟
با گریه هیچی درست نمیشه یخورده تلاشت رو بیشتر کن
اگه بیرون رفتنت بیشتر بشه سریعتر خوب میشی (جاهای اروم منظورم نیست)
مگه من گفتم گرفتنه اینا سخته واسم؟! الانم ورزشو شروع کردم،فقط خواستم بدونم اونایی که این مشکلو دارن سر کلاس چه عکس العملی نشون میدن ؟!
soroosh_cz
27-03-2015, 01:39
مگه من گفتم گرفتنه اینا سخته واسم؟! الانم ورزشو شروع کردم،فقط خواستم بدونم اونایی که این مشکلو دارن سر کلاس چه عکس العملی نشون میدن ؟!
اول از همه، هر چیزی که نفخ میاره، مثلا سالاد یا اکثر میوه های خام، حبوبات و ... خیلی کمتر بخور.
دوم همیشه با چای عرق نعنا بخور که ضدنفخ خیلی خوبیه. اگر چای میخوری البته... من خودم همیشه چای و عرق نعنا و آبلیمو میخورم، مزه شربت داغ میده.
سوم میتونی با اجازه پزشک، دایمتیکون هم مصرف کنی، ضد نفخه.
من خودم نمیدونم دلیلش واقعا چیه، ولی وقتی IBS من حاد شد و شد IBD و قرص مصرف میکنم، اصلا شکمم صدا نمیده. خودم احتمال میدم بخاطر قرص های سرکوب سیستم ایمنیه، چون IBD یه بیماری خودایمنیه و بدن باعثش میشه.:n39:
اول از همه، هر چیزی که نفخ میاره، مثلا سالاد یا اکثر میوه های خام، حبوبات و ... خیلی کمتر بخور.
دوم همیشه با چای عرق نعنا بخور که ضدنفخ خیلی خوبیه. اگر چای میخوری البته... من خودم همیشه چای و عرق نعنا و آبلیمو میخورم، مزه شربت داغ میده.
سوم میتونی با اجازه پزشک، دایمتیکون هم مصرف کنی، ضد نفخه.
من خودم نمیدونم دلیلش واقعا چیه، ولی وقتی IBS من حاد شد و شد IBD و قرص مصرف میکنم، اصلا شکمم صدا نمیده. خودم احتمال میدم بخاطر قرص های سرکوب سیستم ایمنیه، چون IBD یه بیماری خودایمنیه و بدن باعثش میشه.:n39:
ibd هم داریم؟! :(
soroosh_cz
29-03-2015, 01:02
ibd هم داریم؟! :(
بله، IBD بسیار بسیار جدی تر از IBS هست... با خونریزی روده و ... همراه میشه
mehdi30nema
07-04-2015, 18:51
دوستان من دو ماهه پام شکسته و عمل کردم و تقریبا فعالیتم شاید 90 درصد کم شده و خونه نشین شدم .
دکتر برام یه تعداد قرص مثل ناپروکسن ، آ اس آ و سفیکسیم 400 نوشت که بعد از حدود 2 هفته اسهال شدید گرفتم و با دکترم که صحبت کردم گفت اسهال به علت سفیکسیم حاصل شده ولی گفت چاره ایی نیست و چون پین داخل پام هست باید خوردن سفیکسیم رو ادامه بدم ، منتها من چون اسهال هم داشتم روزی یه قرص لوپر امید ( ضد اسهال ) هم میخوردم .
خلاصه بعضی روزها اسهال داشتم و بعضی روزها هم دل پیچه و بعضی روزها هم کلا خوب بودم .
منتها الان دو سه روزی هست که دوباره دچار اسهال شدم ( البته با شدت کمتر ) و بعد از تمام وعده های غذایی شکمم تا نیم ساعت یا یه ساعت یه سره قر قر میکنه و صدا میده . مشکل آروق زدن هم پیدا کردم که بعد از غذا خوردن میاد سراغم .
راستش تا الان بالای 50 تا سفیکسیم 400 و بقیه قرص ها رو خوردم و کماکان میخورم . این مشکل میتونه از مصرف قرص ها باشه یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اینم اضافه کنم تو این مدت چون فعالیت ندارم شکمم بزرگ هم شده .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
soroosh_cz
07-04-2015, 22:00
دوستان من دو ماهه پام شکسته و عمل کردم و تقریبا فعالیتم شاید 90 درصد کم شده و خونه نشین شدم .
دکتر برام یه تعداد قرص مثل ناپروکسن ، آ اس آ و سفیکسیم 400 نوشت که بعد از حدود 2 هفته اسهال شدید گرفتم و با دکترم که صحبت کردم گفت اسهال به علت سفیکسیم حاصل شده ولی گفت چاره ایی نیست و چون پین داخل پام هست باید خوردن سفیکسیم رو ادامه بدم ، منتها من چون اسهال هم داشتم روزی یه قرص لوپر امید ( ضد اسهال ) هم میخوردم .
خلاصه بعضی روزها اسهال داشتم و بعضی روزها هم دل پیچه و بعضی روزها هم کلا خوب بودم .
منتها الان دو سه روزی هست که دوباره دچار اسهال شدم ( البته با شدت کمتر ) و بعد از تمام وعده های غذایی شکمم تا نیم ساعت یا یه ساعت یه سره قر قر میکنه و صدا میده . مشکل آروق زدن هم پیدا کردم که بعد از غذا خوردن میاد سراغم .
راستش تا الان بالای 50 تا سفیکسیم 400 و بقیه قرص ها رو خوردم و کماکان میخورم . این مشکل میتونه از مصرف قرص ها باشه یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اینم اضافه کنم تو این مدت چون فعالیت ندارم شکمم بزرگ هم شده .
خود اسهال به خاطر حرکات شدید روده باعث سر و صدا میشه.
لوپرامید ضداسهال قوی هست، خود دکتر نوشته اینو؟
کورتون نمیخوری؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
مصرف آنتی بیوتیک میتونه باعث اسهال بشه
بخصوص نوعی اسهال ناشی از باکتری کولستریدیوم دیفیسیل که بدنبال مصرف آنتی بیوتیک میتونه ایجاد اسهال کنه
درمان خاصی هم داره که در صورت تشخیص تجویز میشه
البته مصرف این تعداد زیاد آنتی بیوتیک نمیدونم چه دلیلی داره.....چون برای عفونت های پوست و بافت نرم معمولا ین آنتی بیوتیک تجویز نمیشه و یا اینقدر طولانی تجویز نمیشه(50 روز ؟؟؟؟؟) ...... شاید در هر ویزیت عفونت پوست بهبودی نداشه
بنظرم بهتر هست با اورتوپدتون مشورت کنید در مورد ادامه دادن دارو......به یک متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنین
mehdi30nema
07-04-2015, 22:22
خود اسهال به خاطر حرکات شدید روده باعث سر و صدا میشه.
لوپرامید ضداسهال قوی هست، خود دکتر نوشته اینو؟
کورتون نمیخوری؟
Sent from my ST15i using Tapatalkنه دکتر ننوشته ، خودمون از دارو خونه تهیه کردیم . حالا فارغ از بحث صدای شکم این آروق زدن بعضی وقت ها با صدا هست و بعضی وقت ها بیصدا که باعث میشه مزه غذا بیاد تو دهن آدم . من تو اینترنت که سرچ کردم دیدم نوشته سفیکسیم سیستم گوارشی رو بهم میزنه . این مشکلات میتونه از سفیکسیم باشه یا حتی لوپر امید . ? چون هر کدوم رو حداقل نزدیک پنجاه تا خوردم تا امروز .
mehdi30nema
07-04-2015, 22:28
مصرف آنتی بیوتیک میتونه باعث اسهال بشه
بخصوص نوعی اسهال ناشی از باکتری کولستریدیوم دیفیسیل که بدنبال مصرف آنتی بیوتیک میتونه ایجاد اسهال کنه
درمان خاصی هم داره که در صورت تشخیص تجویز میشه
البته مصرف این تعداد زیاد آنتی بیوتیک نمیدونم چه دلیلی داره.....چون برای عفونت های پوست و بافت نرم معمولا ین آنتی بیوتیک تجویز نمیشه و یا اینقدر طولانی تجویز نمیشه(50 روز ؟؟؟؟؟) ...... شاید در هر ویزیت عفونت پوست بهبودی نداشه
بنظرم بهتر هست با اورتوپدتون مشورت کنید در مورد ادامه دادن دارو......به یک متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنینممنون از توضیحاتتون . راستش به دکتر هم گفته بودم ولی گفته بود مصرف سفیکسیم رو ادامه بدم . منتها من دیروز پین هام رو کشیدم و دکتر گفت تا یک هفته یعنی یکشنبه آینده بیشتر نیاز نیست قرص بخورم . به نظرتون بعدش مشکلم حل میشه با قطع قرص ها ?
چون از هفته دیگه باید سرکار هم برم با مشکل اسهال و صدای شکم و آروق حسابی آبروریزی میشه .
ممنون از توضیحاتتون . راستش به دکتر هم گفته بودم ولی گفته بود مصرف سفیکسیم رو ادامه بدم . منتها من دیروز پین هام رو کشیدم و دکتر گفت تا یک هفته یعنی یکشنبه آینده بیشتر نیاز نیست قرص بخورم . به نظرتون بعدش مشکلم حل میشه با قطع قرص ها ?
چون از هفته دیگه باید سرکار هم برم با مشکل اسهال و صدای شکم و آروق حسابی آبروریزی میشه .
البته علت تجویز مداوم آنتی بیوتیک رو نمیدونم چون پین ها استریل گذاشته میشن
اما بعد از خارج کردن مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست
بله مصرف آنتی بیوتیک....حتی در دوز مجاز و مدت کوتاه هم میتونه اسهال ایجاد کنه
این جور که شما گفتین علاوه بر اسهال بنظر میاد رفلاکس هم براتون ایجاد شده باشه که شاید در اثر تغییر شرایط زندگی و خوابیدن بیش از اندازه در اثر جراجی یا استرس ناشی از جراحی بوجود اومده باشه
درمان رفلاکس راحت هست.....حتی اسهال ناشی از آنتی بیوتیک بخوبی میشه درمان کرد
بهترین کار مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص گوارش برای بررسی و درمان مشکلتون هست
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
mehdi30nema
08-04-2015, 15:35
البته علت تجویز مداوم آنتی بیوتیک رو نمیدونم چون پین ها استریل گذاشته میشن
اما بعد از خارج کردن مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست
بله مصرف آنتی بیوتیک....حتی در دوز مجاز و مدت کوتاه هم میتونه اسهال ایجاد کنه
این جور که شما گفتین علاوه بر اسهال بنظر میاد رفلاکس هم براتون ایجاد شده باشه که شاید در اثر تغییر شرایط زندگی و خوابیدن بیش از اندازه در اثر جراجی یا استرس ناشی از جراحی بوجود اومده باشه
درمان رفلاکس راحت هست.....حتی اسهال ناشی از آنتی بیوتیک بخوبی میشه درمان کرد
بهترین کار مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص گوارش برای بررسی و درمان مشکلتون هست
ممنون از توضیحاتتون ، استرس که این هفته اخری خیلی داشتم ، چون هر چع که به زمان کشیدن پین هام نزدیک میشدم بیشتر استرس میگرفتم ولی الان مشکلی ندارم .
والا یه مشکل دیگه هم هست که نمیدونم اونم به خاطر مصرف زیاد آنتی بیوتیک هست یا نه ؟ حقیقتا اینه که از همین سه چهار روزه قبل که مجدد اسهال و رفلکس معده و ... ایجاد شده ، توی گلوم یه حالت سوزش دارم . مثلا انگار یه چیزی میپره تو گلو که آدم مجبوره یه جورایی گلوش رو صاف کنه ( منظورم سرفه نیست و فقط صدایی هست که در میاریم تا گلو صاف بشه ) این حالت هم برام ایجاد شده که اینم داره قوز بالاقوز میشه .
فکر میکنید این مشکل هم به آنتی بیوتیک ها ربط داره ؟
کلا فکر میکنید از دو سه روزه دیگه که مصرف تمام قرص هام رو قطع میکنم این مشکلاتم برطرف بشه یا حتما باید به متخصص داخلی مراجعه کنم ؟
شما میتونین چند روز صبر کنین و ببینین مشکلتون با قطع دارو بهتر میشه یا خیر
اگه بهبود پیدا نکردین بهتر هست برای بررسی بعضی بیماری های گوارشی که میتونی همچنین علائمی ایجاد کنه بررسی بشین
mehdi30nema
08-04-2015, 16:30
شما میتونین چند روز صبر کنین و ببینین مشکلتون با قطع دارو بهتر میشه یا خیر
اگه بهبود پیدا نکردین بهتر هست برای بررسی بعضی بیماری های گوارشی که میتونی همچنین علائمی ایجاد کنه بررسی بشین
آخه من مشکل گوارشی ندارم ، اوایل بهمن قبل از اینکه پام بشکنه ، به خاطر یه مشکلی پیش متخصص داخلی رفتم و آندوسکوپی برام انجام دادن و گفت همه چی نرماله . به خاطر همین الان به این دارو ها شک کردم .
سلام...کسایی که IBS از نوع اسهال و بی اختیاری دفع گاز دارند می تونند از قرص ریفاکسیمین استفاده کنند..با تحقیقاتی که کردم با اینکه قیمت بالایی داره اما کارآیی خوبی داره و برخی از دوستان خیلی راضیند...البته قیمتش بالاست و کمیاب و فقط تو داروخانه های تهران یافت میشه:n33:
alferedo85
20-04-2015, 21:37
alferedo85
20-04-2015, 21:38
من هم مشکلات مشابه شما را داشتم و تقریبا همه ی حرفهای شما را خوندم. این اواخر که وضع بدتر شده بود، مدام روده هام صدا میدادند و شبها به خصوص بیاختیار باد شکم دفع میکردم. طوری که اصلا جرات نداشتم شب پیش نامزدم بخوابم. تا اینکه تصادفا با رژیم بدون گلوتن آشنا شدم و به خصوص مطلب دکتر ویلیام دیویس راجع به گلوتن و رژیم wheat belly را خوندم. گلوتن یک پروتئین هست که در گندم، جوو، جوی دو سر و مشتقات آن وجود داره و در کسانی که نمیتونند این پروتئین را تحمل کنند مثل کسانی که بیماری سلیاک دارند موجب از بین رفتن پرزهای روده میشه. کسانی که بیماری سلیاک دارند که اصلا نباید گلوتن بخورند. اما خیلی افراد هم هستند که به این پروتئین الرژی دارند یا حساس هستند که خودشون هم ممکنه ندونند. و این افراد هم نباید گلوتن مصرف کنند.
کاری که من کردم این بود که کلا هرچیزی که توش گندم یا جوو بود را از رژیم غذاییم حذف کردم. مثل انواع نان، پاستا، رشته، نودل، ماکارونی، آرد، شیرینی و کیک. حتا سس سفید و قرمز. برنج و ذرت و سیبزمینی اوکی هستند و گلوتن ندارند. کمتر از یک هفته که این رژیم را گرفتم مشکل روده ایم خوب شد و حتا دیگه نفخ هم نمیکردم. کاملا نرمال شدم. ضمن اینکه کلا با گرفتن این رژیم احساس سبکی و انرژی بیشتر میکنم. زیاد هم سخت نیست. فقط با چند روز اجتناب از خوردن گلوتن تاثیرش را میبینید.
یک احتمال هم هست که شاید ما که اینجور مشکلهای رودهای داریم، مبتلا به بیماری سلیاک هستیم و خودمون هم نمیدونیم. میشه تست داد که مشخص بشه این بیماری را داریم یا نه. ممکن هم هست نداشته باشیم اما به گلوتن حساس باشیم. دکتر دویس که معتقد هست گلوتن برای همه آدمها ضرر داره و نباید بخورند.
اگر میخواید راجع به این رژیم و گلوتن بیشتر بدونید میتونید عبارتهای زیر را سرچ کنید:
رژیم غذایی بدون گلوتن، انجمن بیماران سلیاک، wheat belly, Dr. William Davis
همچنین این لینک ها:
این جور که به نظر میاد مشکلت از روده نیست... یکی هم مشکلاتش شبیه تو بود، رفت دکتر و معلوم شد مشکلش از کیسه ی صفراس :n09:
خود درمانی نکن هیچوقت... شربت آلومینیوم بخورم اسیدیته کم بشه بعدش دایمتیکون بخورم، درست نیست... شاید مشکلی داشته باشن اونوقت چیز بیار و باقالی بار کن :n02: همین چیزایی که گفتی رو به یه دکتر با تجربه بگی، میتونه کمکت کنه :n12:
سلام . شما نوشتی که یه نفر مشکلش از صفرا بوده.نشونه هاش چی بوده و درمان شده آیا؟
soroosh_cz
13-07-2015, 20:54
سلام . شما نوشتی که یه نفر مشکلش از صفرا بوده.نشونه هاش چی بوده و درمان شده آیا؟
بله، نشونه هاش همون نفخ و بدبویی شدید مدفوع و گاها شکم درد بوده. مثل اینکه صفرا عفونت داشته و ترشحات این عفونت وارد دستگاه گوارش میشده که با درمان کیسه صفرا(حالا نمیدونم برداشتن یا نه) مشکلش رفع شده.
Sent from my ST15i using Tapatalk
ghazaaaaaaaaaaaaal
09-09-2015, 00:03
سلام دوستان،فقط اومدم بگم که مشکل ای بی اس هیچ ربطی به گوارش نداره و فقط مربوط به اعصاب میشه،بچهها برید پیش یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو بهش بگید،مطمئن باشید که یا قرص های آرامبخش خوب میشید،من الان یک هفته است که دارم یه سری دارو میخورم مربوط به اعصاب، یعنی آبی که رو آتیش ریختن،منی که میمردم و زنده میشدم یه مهمونی برم،یه جای ساکت بشینم ،غذا بخورم الان با اعتماد به نفس کامل همه جا میرم و هیچ مشکلی هم ندارم،و هیچ صدایی از شکمم نمیاد،بچهها ما فقط مشکلمون از اعصابمون هست،همین که داریم افسرده میشیم و دلمون نمیخواد جایی بریم همه مربوط اعصابمون هست،این اشتباهه که ای بی اس مشکل گوارشی هست،حتما حتما پیش یه روانپزشک خوب برید،من که نتیجه ی صد در صد گرفتم.
سلام دوست عزیز به نظر من هم مشکل اصلی استرس هست.
من هم از دوران کنکور این مشکل برام به وجود اومد و هنوز هم هیج درمانی براش پیدا نکردم.
مواقعی که استرس میگیرم صدا چند برابر میشه و درد شدیدی رو احساس می کنم.اما فعلا پیش روان پزشک نرفتم.چون فک میکنم که مصرف قرص های اعصاب مضر و اعتیاد آوره.
سلام دوست عزیز به نظر من هم مشکل اصلی استرس هست.
من هم از دوران کنکور این مشکل برام به وجود اومد و هنوز هم هیج درمانی براش پیدا نکردم.
مواقعی که استرس میگیرم صدا چند برابر میشه و درد شدیدی رو احساس می کنم.اما فعلا پیش روان پزشک نرفتم.چون فک میکنم که مصرف قرص های اعصاب مضر و اعتیاد آوره.
1-بلی درست فکر میکنید،شرایط استرس در شروع علایم این بیماری نقش داره اما این بیماری یک مشکل روانپزشکی نیست،بلکه جزو بیماری های گوارش هست(البته مراجعه به روانپزشک برای شما بیراه نیست)
2-یکی از داروهایی که در درمان IBS استفاده میشه،داروهای ضد افسرگی هستند
3-این تصور صحیح نیست،درست هست برخی داروهای اعصاب و روان وابستگی ایجاد میکنند،اما به این معنا نیست که غیر قابل ترک هستند(بلکه به قطع تدریجی نیاز دارند) و آنطور که فکر میکنید اعتیاد آور نیست
smock-74
09-09-2015, 02:09
سلام چند ماهی به این جا سر نزدم اومدم بگم که مشکلم تا حد زیادی رفع شده
به این سایت مراجعه و حتما مطالبش رو برای مزاج و گوارشتون بخونید (اکثر ما سرد مزاجیم)
سایت بسیار خوبی هستش و کاملا مشکلاتتون رو با طب اسلامی حل میکنه
انجام بادکش و خوردن ترکیب عسل و سیاه دانه اسیاب شده درمان صدای شکم و کلی مشکل دیگه هستش
لطفا به این سایت برید و از مطالبش استفاده کنید
جالبه بدونید درمان اکثر مشکلات بدن و معده در احادیث پیامبران و امامان هست شون
lili poot
09-09-2015, 15:19
سلام به همگی میشه به من کمک کنین بفهمم چمه یه تاریخچه میدم بعد مشکلم رو میگم حدود سه ماه پیش مشکل رفلاکس و پری ناحیه گلو داشتم که رفتم دکتر و آندوسکوپی شدم تشخیص گاستریت ناشی از هلیوباکتری بود و التهاب مری بخاطر رفلاکس یه دوره دو هفته ای سه تا قرص آنتی بیوتیک همزمان خوردم بخاطر ریشه کنی هلیوباکتری تو اون مدت بعدش منی که همیشه یبوست داشتم یه مدت شکمم شل بود تا کم کم خوب شد لعدم من با وسواس غذا میخوردم که رفلاکس نگیرم همش پرهیز از ترشیجات و تندی و خیلی غذامو میجوییدم و استرسم داشتم که چرا علایمم رفع نمیشه درضمن قرص آنتی رفلاکسم میخوردم و میخورم همچنان پنتاپرازول و رانیتیدین هم شب ها حالا دو هفته مونده برای تست تنفسی هلیوباکتری که من اتفاق تازه ای برام افتاده از 4 روز پیش یه تبی کردم و درد استخون دشاتم فکر کردم آنفولانزای و یکم دلپیچه داشتم رفتم دکتر و گفت ویروسه عیب نداره رفع میشه و آنتی بیوتیک داد از همون شب تب و حالت درد استخونم رفع شد ولی الان همش نفخ شدید میکنم و باید خارجش کنم چون گاز تو کل روده هام میپیچه و خودش رو میزنه درد و دیوار وقتی هم خارج میشه خیلی شدیدو صداداره واقعا کلافم نمیدونم چی کنم چی شده آخه به نظر خودم ویروس نیست فقط روده هام به م ریخته من این مدت رژیم رفلاکسیمم شکوندم نبات داغ میخورم که گرم کنه شاید روده هام چاییده فایده نداره به محض خوردن چیزی باید منتظر شروع نفخ شدیدم باشم سر کار میرم و برام خیلی سخته آدم تو خونه باز راحته اینجا باید برم دسشویی البته بگم اسهال ندارم بیرون رویم ندارم هر چند منی که همیهش یبوست داشتم دیروز دوبار شکمم کار کرد ولی چیزی که بیش از همه شایانه گاز شدیده به نظرتون باکتری رودم زده بالا؟چی کنم دارم افسرده میشم و رفتم اینترنت مطالب خوندم خیلی ترسیدم نکنه اصلا با همه این دردا یه مرگم هست کمممک خواهشا :n30:
smock-74
10-09-2015, 01:43
سلام به همگی میشه به من کمک کنین بفهمم چمه یه تاریخچه میدم بعد مشکلم رو میگم حدود سه ماه پیش مشکل رفلاکس و پری ناحیه گلو داشتم که رفتم دکتر و آندوسکوپی شدم تشخیص گاستریت ناشی از هلیوباکتری بود و التهاب مری بخاطر رفلاکس یه دوره دو هفته ای سه تا قرص آنتی بیوتیک همزمان خوردم بخاطر ریشه کنی هلیوباکتری تو اون مدت بعدش منی که همیشه یبوست داشتم یه مدت شکمم شل بود تا کم کم خوب شد لعدم من با وسواس غذا میخوردم که رفلاکس نگیرم همش پرهیز از ترشیجات و تندی و خیلی غذامو میجوییدم و استرسم داشتم که چرا علایمم رفع نمیشه درضمن قرص آنتی رفلاکسم میخوردم و میخورم همچنان پنتاپرازول و رانیتیدین هم شب ها حالا دو هفته مونده برای تست تنفسی هلیوباکتری که من اتفاق تازه ای برام افتاده از 4 روز پیش یه تبی کردم و درد استخون دشاتم فکر کردم آنفولانزای و یکم دلپیچه داشتم رفتم دکتر و گفت ویروسه عیب نداره رفع میشه و آنتی بیوتیک داد از همون شب تب و حالت درد استخونم رفع شد ولی الان همش نفخ شدید میکنم و باید خارجش کنم چون گاز تو کل روده هام میپیچه و خودش رو میزنه درد و دیوار وقتی هم خارج میشه خیلی شدیدو صداداره واقعا کلافم نمیدونم چی کنم چی شده آخه به نظر خودم ویروس نیست فقط روده هام به م ریخته من این مدت رژیم رفلاکسیمم شکوندم نبات داغ میخورم که گرم کنه شاید روده هام چاییده فایده نداره به محض خوردن چیزی باید منتظر شروع نفخ شدیدم باشم سر کار میرم و برام خیلی سخته آدم تو خونه باز راحته اینجا باید برم دسشویی البته بگم اسهال ندارم بیرون رویم ندارم هر چند منی که همیهش یبوست داشتم دیروز دوبار شکمم کار کرد ولی چیزی که بیش از همه شایانه گاز شدیده به نظرتون باکتری رودم زده بالا؟چی کنم دارم افسرده میشم و رفتم اینترنت مطالب خوندم خیلی ترسیدم نکنه اصلا با همه این دردا یه مرگم هست کمممک خواهشا :n30:
سلام، لزومی به نگرانی نیست دستگاه گوارشتون مدتی هست که سرد شده و شما هم مراعاتش نکردید
پست بالایی رو بخونید و برای استرستون مدیتیشن هم خیلی خوبه
ghazaaaaaaaaaaaaal
10-09-2015, 01:54
1-بلی درست فکر میکنید،شرایط استرس در شروع علایم این بیماری نقش داره اما این بیماری یک مشکل روانپزشکی نیست،بلکه جزو بیماری های گوارش هست(البته مراجعه به روانپزشک برای شما بیراه نیست)
2-یکی از داروهایی که در درمان IBS استفاده میشه،داروهای ضد افسرگی هستند
3-این تصور صحیح نیست،درست هست برخی داروهای اعصاب و روان وابستگی ایجاد میکنند،اما به این معنا نیست که غیر قابل ترک هستند(بلکه به قطع تدریجی نیاز دارند) و آنطور که فکر میکنید اعتیاد آور نیست
بله , حرفای شمام تا حدودی درست هستن.شاید واقعا با مراجعه به روان پزشک این مشکل حل بشه.
چون من تا الان چیز های بسیار مختلفی رو امتحان کردم و جواب هم نگرفتم.
چند بار پیش دکتر گوارش و یکبار هم پیش دکتر گیاهی رفتم.تقریبا هر دو بی فایده بودند.
فقط میگفتند استرس نگیر.آخه با وجود چنین شرایطی آدم چطور می تونه استرس نگیره؟به نظر من حتی فکر کردن به این مشکل آدمو دچار استرس میکنه.
دیگه واقعا نمی دونم چیکار باید کرد.
حدود چند روزی هست که در حال امتحان سیاهدانه و عسل هستم, که متاسفانه این هم فعلا نتیجه ای نداشته.
حدود 10 روز دیگم دانشگاه شروع میشه و به نظرم اوضاع با شروع دانشگاه از این بدتر هم میشه.
واقعا باورم نمیشه که یه مشکل به این مسخره ای میتونه انقدر زندگی آدمو تحت تاثیر قرار بده.
دیگه هیچ راه حلی به ذهنم نمی رسه...:n28:
ghazaaaaaaaaaaaaal
19-10-2015, 01:06
سلام دوستان , حدود 1 ماهی هست که هر روز به اینجا سر میزنم ولی دیگه هیچ کس هیچی نمیگه و از این بابت خیلی ناراحتم چون اینجارو تازه پیدا کرده بودم و خیلی خوشحال بودم که حداقل
چند نفر اینجا هستن که حرفمو بفهمن و درک کنن.
من تو این چند وقت اکثر کار هایی که گفته بودیدو انجام دادم مثل سیاهدانه و عسل , زیره و رازیانه و.... که خوب متاسفانه فرقی نکرد .
به گفته ی شما پیش 1 روان شناس رفتم و مشکلمو بهش گفتم.گفت مشکلت عصبیه و برو پیش 1 روان پزشک که از دارو های اعصاب استفاده کنی.
چون مادرم مخالف مصرف داروهای اعصابه گفت دوباره برم پیش 1 دکتر گوارش دیگه و منم همین کارو کردم.
دکتر گوارش هم گفت تا آخر عمرت این مشکلت همراهت خواهد بود چون وقتی استرس میگیری و عصبی میشی این اتفاق میفته و زندگی پر از استرسه.
فقط سعی کن با این موضوع کنار بیای و قرص کیلدینیوم c و قطره ی سوپر مینت رو برام نوشت.
بعدم گفت از الان خیلییییییی زوده که بخوای قرص اعصاب بخوری , توصیه ی من اینه که پیش 1 روان شناس خوب بری که قشنگ بتونی باهاش صحبت کنی و سعی کنی اینطوری
با این قضیه کنار بیای نه با رفتن به روان پزشک.
خواهشم از شمام اینه اگر شما هم تو این مدت کار خاصی انجام دادین که باعث شده بهتر بشین یا حتی اگه هیچ فرقی هم نکردین حتما بیاین بگین.:n29::n03:
- - - Updated - - -
دوستان
من یه مدت به خاطر اینکه میرفتم سره کار و اغلب توی جاهای عمومی کمتر ظاهر میشد کلا صدای شکمم از بین رفته بود و البته چون اکثرا سره کار بودم دیگه خبری از نوشابه و خوردن آب وسط غذا نبود
اما الان که دوباره شروع کردم به ادامه تحصیل فشار عصبی زیادی رو مجبورم تحمل کنم و همین باعث شده دوباره اون صدا بیاد سراغم
تا اینجاشو فهمیدم که مشکل من عصبی و یه مقدارم به رژیم غذاییم مربوطه
ghazaaaaaaaaaaaaal
10-11-2015, 22:53
دوستان
من یه مدت به خاطر اینکه میرفتم سره کار و اغلب توی جاهای عمومی کمتر ظاهر میشد کلا صدای شکمم از بین رفته بود و البته چون اکثرا سره کار بودم دیگه خبری از نوشابه و خوردن آب وسط غذا نبود
اما الان که دوباره شروع کردم به ادامه تحصیل فشار عصبی زیادی رو مجبورم تحمل کنم و همین باعث شده دوباره اون صدا بیاد سراغم
تا اینجاشو فهمیدم که مشکل من عصبی و یه مقدارم به رژیم غذاییم مربوطه
سلام , میشه بیشتر توضسح بدید که چه حالتی براتون پیش میاد؟یعنی فقط سر و صدا هست با مشکل یبوست و یا چیزای دیگه ای هم دارین؟
در ضمن چیز موثری پیدا کردید که باعث بشه سر و صدا ها کمتر بشه؟(که وقتی سر کلاس ها هستید راحت تر باشید)
یکی از دلایل صدای شکم می تونه به ماوراء برگرده یعنی به عنوان مثال چون از ربا استفاده می کنیم به این صورت خودشو نشون میده
اینو بدانند دوستان
تمام سودهای بانکهای خصوصی و موسسات مالی اعتباری چه اینکه سود بگیری یا اینکه سود بدهی بی بروبرگرد حرام و مصداق رباست
حتی دادن سود به بانکهای دولتی هم ربا و حرام هست
soroosh_cz
10-11-2015, 23:45
راهنمایی برای همه:
دیر یا زود به این نتیجه میرسید که تا وقتی موضوع های کوچیک و بزرگ براتون ایجاد استرس میکنن، همین وضعیتتونه.
سر کلاس هم که میرید و اونجوری صدا میده، دقیقا به همین خاطره که میگید یه دفعه صدا نده و استرس صدا دادن و ... هست.
بیشتر یه جور تمرین میخواد که آدم خودشو حساس نکنه نسبت به موضوعات.
حالا امیدوارم که کسی بعد از IBS مبتلا به IBD نشه که اگر اونجور بشه در کنار مصرف دارو باید حواسش خیلی بیشتر به استرس نگرفتنش باشه. من خوشبختانه پس از عود IBDـیم برای اولین بار و فعلا آخرین بار در 2 سال گذشته، تمرین کردم و هیچکدوم از مشکلات IBS و IBD رو ندارم.
smock-74
27-01-2016, 18:42
سلام
"ابو علی سینا" در یکی از کتاب هاش به اسم قانون(که شامل هفت کتاب بزرگ میشه) جماع رو مهمترین عامل ضعف دستگاه گوارش وصدای شکم دونسته (دقیقا همینطور نوشته تو کتاب) اما اکثر ما کاری شبیه جماع یعنی جلق زدن یا خود ارضایی انجام میدیم.
من سعی کردم ترکش کنم و تا الان موفق نشدم، واقعا سخته اما دیگه هیچ چیز بدی تو کامپیوتر ندارم و تو اینترنتم هیچ چیز زشتی سرچ نمیکنم، البته بیشتر از یه هفته نتونستم ترک کنم اما ایندفعه دیگه میتونم. خداروشکر به نسبت قبلنم خیلی بهتر شدم(با اینکه بیشترین ترکم فقط کمتر از یه هفته بوده)
در کتاب های قانون ابوعلی سینا همچنین اومده که دلیل صدای شکم گاز هایی هستند که نمیتونند بیرون برن برا همین در روده بالا و پایین میرن و با رطوبت روده ها برخورد میکنند و صدا میدن
جلق باعث سردی روده(یبوست، اسهال،درد شکم، صدای شکم،گاز بدون اراده و غیره) و اختلال در مغز( باعث استرس) و به هم زدن باد معده میشود
تو رو خدا برا یه ماه یا دو هفته هم که شده سعی کنید این عمل رو ترک کنید فیلم بد تو اینترنت نبینید و خودتون رو حشری نکنید، مصمئن باشید حالتون خیلی بهتر میشه، مگه چی رو از دست میدین، ها؟؟؟
من کلی مقاله اینترنتی تو سایت های خارجی راجع به مضررات جلق بر اعصاب و شکم و حتی صداهای شکمی خیلی از افراد تو اینترنت خوندم و واقعا به این نتیجه رسیدم که جلق عامل تمام این بدبختی ماست چون هر کسی ترکش کرده تمام بدنش درست کار کرده حتی شکمش(بعضی هاشون حتی صدای شکمشون رو درمان کردن)
باور کنید فوایدی به کل بدنتون میده که قابل توصیف نیست، اگه انگلیسی بلدید حتما کلمه nofap رو تو اینترنت سرچ کنید باور کنید ارزشش خیلیه
البته در مورد طب سنتی هم بخونید، غذاهای گرمی و مفید بیشتر مصرف کنید تا نتیجه رو زودتر ببینید(نخود، حلوا،اش،ابگوشت و ... غذاهای مفید) (ماست پاستوریزه،پنیر پاستوریزه، ماکارانی، زیاده روی در خوردن عدس، دوغ، چایی و .... غذاهای بد)
دقت کنید منظورم این نیست که از این غذاها نباید مصرف کرد فقط کمتر کنید و با مصلح بخورید، خودتون دیگه تحقیق کنید و از احادیث پیامبران و امامان راجع خوردن خیلی دقت کنید
نتیجه رو حتما تو نظرات بنویسید موفق باشید
سلام.بنده تقریبا دوسال پیش به علت روزه داری و افراط در نوشیدن شیر در ایام رمضان بصورت شبانه و عدم تغذیه کافی علائم عجیبی توی اون یک ماه پیدا کردم.مثلا موقع درازکشیدن بالای معده ام تیک میزد.صبح ها با تعریق شدیدغیرمعمول بیدار میشدم.گاها موقع دفع سوزش شدید فلفل مانند در ناحیه مقعد داشتم.در انتهای رمضان بخاطر احساس گرگرفتگی از پا تا سر و احساس خاموشی بدن سریع بعد از متخصص گوارش بستری شدم.توی یک هفته بستری شدیدا بیقراری داشتم.غذا نمیتونستم بخورم.چشام به طرز عجیبی تار شده بود تا دوسه متری دیدم تشخیص نداشت.دفع نداشتم.بعد از هفت روز با حال نسبی مناسب مرخص شدم.از اونموقع تا الان با توجه به تجربه غذا خوردنم متوجه شده ام که کل مشتقات شیر از کره گرفته تا کیک(کره شدید تر)، سیب زمینی(شدیدتر)،بادام هندی ازآجیل ها بیشتر و شدیدتر، تخم مرغ آب پز ، میوه انار و چند مورد دیگر بعد از یکی دو ساعت از مصرف باعث شروع تیک های ریز در بیشتر نواحی بدنم از کف پا تا ران و خیلی بیشتر در لب ها پلک ها ابرو زبان میشوم.در صورت ادامه مصرف اینگونه غذا ها موجب تیک معده و احساس گرما و گرگرفتگی و احساس فلفل مانند شدید و گذرا در نواحی سینه و تاثیر روانی بصورت خواب های پریشان و اختلال افکار میشود. عجیب و جالب .الان درمان دو تا دکتر رو دنبال میکنم.یکی از روانپزشک که کلیدینیم سی و ایمی پرامین و سیتالوپرام میخورم و پیشنهاد مراجعه به دکتر گوارش و رضایت از حالم داشتن ولی نظریه ای راجع به اختلالات تیک بعد از خوردن بعضی غذا ها نداشتن. یکی هم از دکتر گوارش که در دو مراجعه ام بیشتر داروهای ضد نفخ و یبوست ماننده موسیلیوم و دایمتین و سوپرمینت و قرص آنزیم لاکتیز منیزیم هیدروکساید میخورم. ولی خود قرص لاکتیز و سوپرمینت هم باعث حالت تهوع و ایجاد تیک مثل بعضی غذا ها میشوند. لطفا لطفا به من بگویید آیا بیماری من اسم خاصی دارد؟آیا میشود درمان کرد؟آیا این شرایط بیماری را فرد دیگری در کره زمین هم تجربه کرده؟چرا جواب و درمان قانع کننده ای از دکترها تا الان نگرفته ام.کجا بروم.من میتوانم با این بیماری سر کنم.میتوانم مثل بقیه با پرهیز غذایی زندگی پر از لحظات خوب و بد را ادامه بدهم.ولی از عواقب آینده اش میترسم.حتی توی اینترنت هم همچین بیماری ای رو نتونستم پیدا کنم.حدود یک و نیم ساله که نسبت به بیماریم بی تفاوتم. ولی دیگه نمیخوام اینطوری پیش بره.من از کودکی علاقه زیادی به ماست و صبحونه داشتم.الان با تیک و یبوست شدید دارم از پیشرفت علم پزشکی ناامید میشم.طولانی شد.با تشکر
smock-74
28-01-2016, 15:06
سلام.بنده تقریبا دوسال پیش به علت روزه داری و افراط در نوشیدن شیر در ایام رمضان بصورت شبانه و عدم تغذیه کافی علائم عجیبی توی اون یک ماه پیدا کردم.مثلا موقع درازکشیدن بالای معده ام تیک میزد.صبح ها با تعریق شدیدغیرمعمول بیدار میشدم.گاها موقع دفع سوزش شدید فلفل مانند در ناحیه مقعد داشتم.در انتهای رمضان بخاطر احساس گرگرفتگی از پا تا سر و احساس خاموشی بدن سریع بعد از متخصص گوارش بستری شدم.توی یک هفته بستری شدیدا بیقراری داشتم.غذا نمیتونستم بخورم.چشام به طرز عجیبی تار شده بود تا دوسه متری دیدم تشخیص نداشت.دفع نداشتم.بعد از هفت روز با حال نسبی مناسب مرخص شدم.از اونموقع تا الان با توجه به تجربه غذا خوردنم متوجه شده ام که کل مشتقات شیر از کره گرفته تا کیک(کره شدید تر)، سیب زمینی(شدیدتر)،بادام هندی ازآجیل ها بیشتر و شدیدتر، تخم مرغ آب پز ، میوه انار و چند مورد دیگر بعد از یکی دو ساعت از مصرف باعث شروع تیک های ریز در بیشتر نواحی بدنم از کف پا تا ران و خیلی بیشتر در لب ها پلک ها ابرو زبان میشوم.در صورت ادامه مصرف اینگونه غذا ها موجب تیک معده و احساس گرما و گرگرفتگی و احساس فلفل مانند شدید و گذرا در نواحی سینه و تاثیر روانی بصورت خواب های پریشان و اختلال افکار میشود. عجیب و جالب .الان درمان دو تا دکتر رو دنبال میکنم.یکی از روانپزشک که کلیدینیم سی و ایمی پرامین و سیتالوپرام میخورم و پیشنهاد مراجعه به دکتر گوارش و رضایت از حالم داشتن ولی نظریه ای راجع به اختلالات تیک بعد از خوردن بعضی غذا ها نداشتن. یکی هم از دکتر گوارش که در دو مراجعه ام بیشتر داروهای ضد نفخ و یبوست ماننده موسیلیوم و دایمتین و سوپرمینت و قرص آنزیم لاکتیز منیزیم هیدروکساید میخورم. ولی خود قرص لاکتیز و سوپرمینت هم باعث حالت تهوع و ایجاد تیک مثل بعضی غذا ها میشوند. لطفا لطفا به من بگویید آیا بیماری من اسم خاصی دارد؟آیا میشود درمان کرد؟آیا این شرایط بیماری را فرد دیگری در کره زمین هم تجربه کرده؟چرا جواب و درمان قانع کننده ای از دکترها تا الان نگرفته ام.کجا بروم.من میتوانم با این بیماری سر کنم.میتوانم مثل بقیه با پرهیز غذایی زندگی پر از لحظات خوب و بد را ادامه بدهم.ولی از عواقب آینده اش میترسم.حتی توی اینترنت هم همچین بیماری ای رو نتونستم پیدا کنم.حدود یک و نیم ساله که نسبت به بیماریم بی تفاوتم. ولی دیگه نمیخوام اینطوری پیش بره.من از کودکی علاقه زیادی به ماست و صبحونه داشتم.الان با تیک و یبوست شدید دارم از پیشرفت علم پزشکی ناامید میشم.طولانی شد.با تشکر
سلام، نمیدونم شما مردی یا زن، یا چند سالته، بنده هم دکتر نیستم اما با توجه به چیزهایی که گفتی احتمال زیاد داره که با نخوردن زیاد خلط صفرا در بدنت افزایش پیدا کرده و تبدیل به سودا سوخته شده(تبدیل صفرا به سودا راحته)، اما توصیم به شما خوندن پست بالایی(درباره استمناء) و حتما عمل کردن بهش و همچنین مراعات در خوردن هست (ورزش در باشگاه و خواب درست هم تاثیر داره)
نحوه خوردن درست:
1- قبل از سیری دست از غذا کشیدن
2- اب و نوشیدنی نخوردن نیم ساعت قبل غذا و به هنگام غذا و حداقل دو ساعت بعد غذا
3- خوب جویدن غذا
حتما هم به توصیه های طب سنتی گوش بدید و غذاهای سودازا کمتر و با مصلح مصرف کنید
البته وضعیت شما یخورده پیچیدست اما اگه به توصیه های عمومی که گفتم گوش بدید مشکلتون به مراتب کمتر میشه
موفق باشید
samkaveh
28-01-2016, 16:01
من بعداز مصرف یکماهه انتی بیوتیک دچار رفلاکس شدم و یکسال هست که باهاش درگیرم کارم شدیدا با اعصاب سروکار داره و اکثر دکترا هم قرصهای اعصاب و .... تجویز میکنن چه غذاهایی برای رفلاکس کم کاری روده و اعصاب معده و روده مفید هست ممنونم
smock-74
28-01-2016, 16:21
من بعداز مصرف یکماهه انتی بیوتیک دچار رفلاکس شدم و یکسال هست که باهاش درگیرم کارم شدیدا با اعصاب سروکار داره و اکثر دکترا هم قرصهای اعصاب و .... تجویز میکنن چه غذاهایی برای رفلاکس کم کاری روده و اعصاب معده و روده مفید هست ممنونم
سلام، انتی بیوتیک ها دارو های خوبی برای گوارش نیستند اما اگه دکترتون تشخیص داده حتما مصرف کنید توصیه من به شما خوندن پست های بالایی من هست و انجام دادنشون
بنظر میرسه سودا(سودا سوخته) در بدنتون زیاد شده بخاطر همین اعصابتون ضعیف شده خودِ معدتون هم کمی بلغم پیدا کرده، جای نگرانی نیست کافیه توصیه های بالایی که گفتم رو حتما انجام بدید خیلی سریع خوب میشید
samkaveh
29-01-2016, 13:35
منظورم این بود که مصرف زیاد از انتی بیوتیک بود که موجب این مشکلات شده
smock-74
29-01-2016, 16:27
منظورم این بود که مصرف زیاد از انتی بیوتیک بود که موجب این مشکلات شده
ببینید نمیتونم بهتون بگم که مشکلتون بخاطر انتی بیوتیک هست یا نه و یا حتی مصرف کنید یا نکنید هیچکس، حتی دکترا هم نمیتونند از پشت اینترنت بهتون نسخه تجویز کنند اما من جوابم رو دادم و شما هم در این فاصله میتونید برید یه دکتر گوارش خوب ببینید و براشون توضیح بدید بعد از مصرف انتی بیوتیک اینطوری شدید
موفق باشید
سلام بچه ها منم حدود چند سال این بیماری رو داشتم و خود به خود خوب شدم!
چیزی که من از این بیماری متوجه شدم مواقعی که استرس داشتم یا در مکان خلوت و ساکت قرار میگرفتم شکمم شروع به سر و صدای شدید میکرد و این صدا ها مخصوصا در دوران دبیرستان که زمان کنکور بود استرس داشتم خیلی زیاد بود جوری که همکلاسیام بهم میخندیدن و شدیدا آبروم میرفت جوری روی روانم اثر گذاشته بود که فقط به این فکر میکردم که چطور صداشو کمتر کنم مثلا کیفمو بغلم میکردم که صداش کمتر بشه یا زنگ تفریح اینقدر میخوردم که صدا دادن شکمم عقب بیفته ولی بعد از تموم شدن درس و دانشگاه و کلا دوره تحصیلم خوب شدم و فهمیدم همه این مشکلات به خاطر استرس بوده راهکارهایی که بهتون توصیه میکنم ایناست:
کارهایی که انجام میدادم:
- خوردن عرق نعنا و نبات که نفخ رو خیلی کاهش میداد و عالی بود
-بیخیال باشید و استرستون رو کم کنید
- پرو باشید و از سر و صدای شکمتون خجالت نکشید و عادی رفتار کنید حتی بخندید بهش
- عادات غذایی خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید با چه غذاهایی حال بهتری دارید و برعکس
- محیط اطرافتون رو تغییر بدید مثلا از محل کار ساکت به محل کار شلوغ برید(من خودم زمانی که امتحان ترم دانشگاه داشتم همیشه میرفتم کنار کولر آبی میشستم که اگه شکمم صدا داد به خاط صدای کولر شنیده نشه یا مثال هایی از این قبیل)
-اگه دیدین شکمتون میخواد صدا بده محل رو ترک کنید و وقتی اروم شدید برگردید
این امید رو بهتون میدم به روزی که خودتون متوجه نمیشید کی بوده این مشکلتون حل میشه مثل من:n16:
angel7animation
16-04-2016, 15:21
قرص دایمتیکون بخور بعد از غذا
saina-sepid
18-04-2016, 23:55
سلام آقا وحید
من حتما باید با شما صحبت کنم
ولی راه ارتباطی ندارم و این مطلب مال خیلی وقت پیش هست
تروخدا کمکم کنید منم مشکل چند وقت پیش شما رو دارم منم دانشجوام و این برام افسردگی آورده
از زندگی سیر شدم خونه نشین و منزوی شدم
میشه بگین چطور خوب شدین؟
saina-sepid
19-04-2016, 00:01
سلام
منم مشکل شمارو دارم ولی قبلا اینطوری نبودم
شاید به حرف راحت باشه ولی وقتی دل آدم جلوی کل پسرای کلاس صداهای بلند میده واقعا بده آدم میخاد بمیره
من واقعا میخام مثل قبلم بشم روزایی که بدون استرس میرفتم سر کلاس.روزایی که به جای مواظب صدای شکمم بودن داشتم به درس گوش می دادم و شاگرد اول میشدم
زندگی برای من تموم شدست:n28:
سلام دوست عزیز...بهرحال خیلی از افرادی که ای بی اس دارند دارن توی جامعه زندگی می کنن و به زندگیشون میرسن و خیلیهام دانشجو هستند.بهترین اقدام قبول کردن بیماری و کنارآمدن با آن هست.ناراحتی و غصه نه تنها چیزی را درمان و خوب نمی کند بلکه روند بیماری بدتر هم میشه.این بیماری راه درمان زیادی داره و مهمترین گام شناخت مزاج و رعایت رژیم غذایی هست.انسان باید برای درمان یه خرده به خودش سختی رژیم بده تا بتونه نتیجشو بگیره...من خودم این دورانو گذروندم.اگه مایلی میتونی ایمیلتو بفرستی تا تجربیات شخصی فردی که دانشجو بوده و این مراحلو گذرونده و درمان شده و راه کار درمانی رو براتون ارسال کنم.
من یادمه تو رژیمم صبح ها حبوبات بود دهنم سرویس میشد تا شب از شکم درد و اونا با استاد رژیمم هماهنگ کردم و شب گذاشت بالکل حل شد مشکلم.
بعضی مواقع تعویض زمان رژیم هم میتونه مشکلتون رو حل کنه
saina-sepid
20-04-2016, 20:46
سلام دوست عزیز...بهرحال خیلی از افرادی که ای بی اس دارند دارن توی جامعه زندگی می کنن و به زندگیشون میرسن و خیلیهام دانشجو هستند.بهترین اقدام قبول کردن بیماری و کنارآمدن با آن هست.ناراحتی و غصه نه تنها چیزی را درمان و خوب نمی کند بلکه روند بیماری بدتر هم میشه.این بیماری راه درمان زیادی داره و مهمترین گام شناخت مزاج و رعایت رژیم غذایی هست.انسان باید برای درمان یه خرده به خودش سختی رژیم بده تا بتونه نتیجشو بگیره...من خودم این دورانو گذروندم.اگه مایلی میتونی ایمیلتو بفرستی تا تجربیات شخصی فردی که دانشجو بوده و این مراحلو گذرونده و درمان شده و راه کار درمانی رو براتون ارسال کنم.
ممنون بابت جوابتون، خودمم میدونم ناراحتی مشکلاتو بهتر نمیکنه اما بقیه متاسفانه با این قضیه طور دیگه برخورد میکنند مثلا میخندن یا درک نمیکنن، به علاوه من شخصیت بسیار خجالتی ای دارم و واقعا برام سخته که سر جلسه ی امتحان با وجود اون فضای ساکت شکمم صداهای بلند بده و من بتونم تمرکزمو سر امتحان بزارم
در ضمن من از اول این طور نبودم، از حدود 8 ماه پیش بعد از خوردن دو بسته قرص مترونیدازول که برای یه مشکل دیگه بود این علايم شروع شد.
اگر راهی دارید که من بتونم این مشکلو برطرف کنم یا کمش کنم لطفا دریغ نکنید، بزرگترین آرزوی منه
ممنون
saina-sepid
20-04-2016, 20:50
من یادمه تو رژیمم صبح ها حبوبات بود دهنم سرویس میشد تا شب از شکم درد و اونا با استاد رژیمم هماهنگ کردم و شب گذاشت بالکل حل شد مشکلم.
بعضی مواقع تعویض زمان رژیم هم میتونه مشکلتون رو حل کنه
ممنون مشکل من رژیم غذایی نیست چون کلا ازون موقع که اینطوری شدم نه حبوبات میخورم نه شیر نه هیچ چیزی که باعث نفخ بشه ولی انقد شکمم نفخ داره که شبها خوابم نمیبره!!
saina-sepid
20-04-2016, 20:52
فکر میکنم مشکل من خوردن همون آنتی بیوتیک هاست
پیشنهاد میکنم کسایی که میخان آنتی بیوتیک بخورن از تجربیات من استفاده کنن و در صورت لزوم مصرف کنن
چه میدونم والا ایشالا خوب بشم و همینطور اونایی که این مشکلو دارن:n27:
smock-74
24-04-2016, 20:37
فکر میکنم مشکل من خوردن همون آنتی بیوتیک هاست
پیشنهاد میکنم کسایی که میخان آنتی بیوتیک بخورن از تجربیات من استفاده کنن و در صورت لزوم مصرف کنن
چه میدونم والا ایشالا خوب بشم و همینطور اونایی که این مشکلو دارن:n27:
سلام، من بعد از کلی ازمایش، خون، مدفوع، تنقیه باریم(عکس رنگی از روده)، عکس رنگی از معده، فقط یه ذره التهاب تو معدم پیدا شد، دکتر طب سنتیم عفونت هلیوباکتریم رو درمان کرد، نفخم تو این مدت کمتر شده بود اما مشکلم هنوز سر جاش بود و دکتر گفت مشکلت بیشتر عصبیه که البته خودم تا حدودی میدونستم پس منو به یه دکتر مغز و اعصاب (روانپزشک) با یه نامه رجوع داد و اون دکتر هم سریع گفت مشکلت روده تحریک پزیره به همراه وسواس فکری و افسردگی و اختلال تن روان (اگه اشتباه نکنم) و ازم تست گرفتم مشخص شد استرسم خیلی بالاست
بعدش گفت کلی ادم با روده تحریک پزیر که همه ی دکترهای تهران رو هم رفتن خوب کرده حالا واسم چهار قرص نوشته که دارم مصرف میکنم و روده هام به نسبت قبل خیلی اروم شدن و گفت میتونی همه چی بخوری به غیر از ترشیجات و حبوبات، حالا دوباره باهاش وقت دارم ببینم چی میشه
saina-sepid
25-04-2016, 12:07
سلام، من بعد از کلی ازمایش، خون، مدفوع، تنقیه باریم(عکس رنگی از روده)، عکس رنگی از معده، فقط یه ذره التهاب تو معدم پیدا شد، دکتر طب سنتیم عفونت هلیوباکتریم رو درمان کرد، نفخم تو این مدت کمتر شده بود اما مشکلم هنوز سر جاش بود و دکتر گفت مشکلت بیشتر عصبیه که البته خودم تا حدودی میدونستم پس منو به یه دکتر مغز و اعصاب (روانپزشک) با یه نامه رجوع داد و اون دکتر هم سریع گفت مشکلت روده تحریک پزیره به همراه وسواس فکری و افسردگی و اختلال تن روان (اگه اشتباه نکنم) و ازم تست گرفتم مشخص شد استرسم خیلی بالاست
بعدش گفت کلی ادم با روده تحریک پزیر که همه ی دکترهای تهران رو هم رفتن خوب کرده حالا واسم چهار قرص نوشته که دارم مصرف میکنم و روده هام به نسبت قبل خیلی اروم شدن و گفت میتونی همه چی بخوری به غیر از ترشیجات و حبوبات، حالا دوباره باهاش وقت دارم ببینم چی میشه
سلام شما از اول مشکل نفخ رو داشتید یا بعدا ایجاد شد؟چون من دقیقا بعد از خوردن آنتی بیوتیک ها اینجوری شدم.
اسم قرص هاتونو میشه بگید؟
همه میگن این مشکل از استرسه، بذارید این جمله رو اصلاح کنم، این مشکل خود به خود از هوا نمیاد، شاید من قبلا آی بی اس داشتمو نمیدونستم اما بعد از خوردن آنتی ها مشکل نفخ رو پیدا کردم، پس یه چیزی باعث شروعش شده که باید اونو درمان کرد چون من قبلا هم استرسی بودم و مشکلات عصبی هم شاید در مواقعی داشتم اما هرگر صدای شکمم نمیومد.
مشکل من اینه که اگر دفع نداشته باشم و برم بشینم سر کلاس شکمم به شدت شروع به سر و صدا می کنه که با بیرون رفتن از کلاس هم درست نمیشه، من قبلا هم وقتی دفع نداشتم اینطوری می شدم که با دفع این مشکل و سر و صدای شکمم کامل از بین می رفت، اما الان بعد از دفع هم نه تنها صداها از بین نمیره بلکه بیشتر هم میشه که حالا اگه استرس بگیرم صداها بلندتر و طولانی تر هم میشه که فاجعه ست! حتی توی تاکسی هم استرس می گیرم یا توی مغازه اگر برای خرید رفته باشم. واسه همینه که میگم باید حتما درمانش کنم چون اولا از اول نداشتمش و بعدش هم جلوی زندگی اجتماعیمو میگیره که خود این باعث افسردگی من شده و استرس همیشگی!
بازم ممنون بخاطر جوابتون:n01:
smock-74
25-04-2016, 15:06
سلام شما از اول مشکل نفخ رو داشتید یا بعدا ایجاد شد؟چون من دقیقا بعد از خوردن آنتی بیوتیک ها اینجوری شدم.
اسم قرص هاتونو میشه بگید؟
همه میگن این مشکل از استرسه، بذارید این جمله رو اصلاح کنم، این مشکل خود به خود از هوا نمیاد، شاید من قبلا آی بی اس داشتمو نمیدونستم اما بعد از خوردن آنتی ها مشکل نفخ رو پیدا کردم، پس یه چیزی باعث شروعش شده که باید اونو درمان کرد چون من قبلا هم استرسی بودم و مشکلات عصبی هم شاید در مواقعی داشتم اما هرگر صدای شکمم نمیومد.
مشکل من اینه که اگر دفع نداشته باشم و برم بشینم سر کلاس شکمم به شدت شروع به سر و صدا می کنه که با بیرون رفتن از کلاس هم درست نمیشه، من قبلا هم وقتی دفع نداشتم اینطوری می شدم که با دفع این مشکل و سر و صدای شکمم کامل از بین می رفت، اما الان بعد از دفع هم نه تنها صداها از بین نمیره بلکه بیشتر هم میشه که حالا اگه استرس بگیرم صداها بلندتر و طولانی تر هم میشه که فاجعه ست! حتی توی تاکسی هم استرس می گیرم یا توی مغازه اگر برای خرید رفته باشم. واسه همینه که میگم باید حتما درمانش کنم چون اولا از اول نداشتمش و بعدش هم جلوی زندگی اجتماعیمو میگیره که خود این باعث افسردگی من شده و استرس همیشگی!
بازم ممنون بخاطر جوابتون:n01:
سلام، منم دقیقا دقیقا مشکل تو رو داشتم تا جایی که دیگه تو خونه هم ارامش نداشتم چه به رسه تو تاکسی یا مغازه و افسردگی چند دفعه گرفتم حتی الانم یه خورده افسردم
از اولم ادم استرسی بودم اما هیچوقت معدم سر و صدا نمیکرد که تا این پنج سال پیش که شروع شد سر کلاس و خودمم با خود درمانی بدترش کردم اما حالا پیش یه دکتر طب سنتی رفتم و بهتر شدم اما درمان نشدم بخاطر همین به یه روانپزشک ارجاعم داد حالا هم دارم همینطور پیش میرم ببینم خدا چی میخواد
درد و دلی داشتی میتونی پیام خصوصی بدی و حرفتو بزنی
این بیماری به استرس ربطی نداره استرس فقط تشدید کننده اون هست، یعنی اینکه شما میگید با خوردن آنتی بیوتیک این طوری شدید درسته، در واقع در این بیماری فلور دستگاه گوارشی و روده بهم خورده و قارچی شده و همین طور شرح حال گذشته افرادی مثل ما که به ibs دچار میشن اغلب اشتیاق فراوان به خوردن شیرینی و شکلات و قند شکر دارن در دستگاه گوارش با محیط اسیدی که از حالت تعادل خارج شده باعث رشد قارچ یعنی کاندیدا آلبیکانس میشه درمان داره اما از اون جایی که کاندیدا آلبیکانس فرصت طلب هست خیلی سخته، کاندیدا آلبیکانس باعث عدم تعادل هورمونی میشه و هورمون ها رو از شکل کلید خارج می کنه، من خودم با این مشکل مواجه بودم و مجبور شدم قرص ضدبارداری مصرف کنم و وقتی قرص ضدبارداری مصرف کردم باعث شد رودم سر و صدا کنه یعنی رشد بیش از حد کاندیدا، کاندیدا آلبیکانس انواع مختلف داره همونی هست که توی دهان باعث برفک یا آفت میشه.
شام سالاد و سبزیجات بخورین
وقتی سبزیجات و گیاه های ضد کاندیدا رو می خورید اولش شکمتون خیلی زیاد صدا می ده و نفختون بیشتر میشه اما به مرور درست میشه، زنجبیل خیلی خوبه در بین گیاهای ضد قارچ، کاندیدا به طور مسالمت آمیز در بدن انسان زندگی می کنه اما رشد بیش از حدش باعث بروز مشکلاتی میشه مثل میگرن و سندرم روده تحریک پذیر و ... میشه
وقتی سبزیجات و گیاه های ضد کاندیدا رو می خورید اولش شکمتون خیلی زیاد صدا می ده و نفختون بیشتر میشه اما به مرور درست میشه، زنجبیل خیلی خوبه در بین گیاهای ضد قارچ، کاندیدا به طور مسالمت آمیز در بدن انسان زندگی می کنه اما رشد بیش از حدش باعث بروز مشکلاتی میشه مثل میگرن و سندرم روده تحریک پذیر و ... میشه
سلام به نظرتون مشکل من هم میتونه بخاطر همین قضیه قارچ باشه. قبلا توی چند پست قبلی بیماریمو شرح دادم
- - - Updated - - -
سلام به نظرتون مشکل من هم میتونه بخاطر همین قضیه قارچ باشه. قبلا توی چند پست قبلی بیماریمو شرح دادم
نمی دونم متاسفانه، مشکل اینجاست که ما در ایران دکتری که علائم کاندیدا رو خوب بشناسه نداریم امیدوارم که ما هم پزشکانی در این زمینه داشته باشیم، با اینکه گیاهای خوبی در طب سنتیمون داریم، مشکلاتی که بعد از خوردن آنتی بیوتیک و قرصهای ضد بارداری در افراد مستعد به وجود می آید و باعث رشد بیش از حد کاندیدا آلبیکانس میشه.
مصرف متعادل سیر و زنجبیل باعث کنترل رشد کاندیدا آلبیکانس میشه و بهتر از داروهای شیمیایی هست، چون داروهای شیمیایی عوارض دارن و با تجویز پزشک باید انجام بشن.
saina-sepid
05-07-2016, 23:40
مصرف متعادل سیر و زنجبیل باعث کنترل رشد کاندیدا آلبیکانس میشه و بهتر از داروهای شیمیایی هست، چون داروهای شیمیایی عوارض دارن و با تجویز پزشک باید انجام بشن.
خیلی ممنون از جوابتون بلاخره یکی پیدا شد که یه دلیل قانع کننده برای سرو صدای لعنتی شکم من بیاره. هرجا میرم دکتر بهم میگن ibs داری و بخاطره استرسه که صدا میده
ولی من اصلا حرفم این نیست من به همشون میگم با خوردن انتی بیوتیک اینطوری شدم ولی چون خودشون نمیفهمن میگن نه شما اشتباه می کنی من درست میگم چون دکترم!!!
من خیلی راجبش تحقیق کردم ولی اسمی از باکتری کاندیدا ندیدم. شما این موضوع رو از کجا فهمیدید؟ الان خودتون خوب شدین؟ چند وقت اینطور بودین؟
چون اکثرا میگن خودبه خود خوب میشن ولی من شک دارم واقعا مشکل آبرو ببریه!!!:n28:
بله درسته، حرف که زیاد دارم، شکی نیست که تو این بیماری فلور طبیعی دستگاه گوارش بهم خورده و اگر درمان نشه و ادامه پیدا کنه طیف وسیعی از مشکلات رو ایجاد می کنه، من ۶ سال پیش متوجه شدم که این بیماری رو گرفتم با خودم گفتم میرم دکتر و درست میشم اما دکترای زیادی رفتم فایده ای نداشت همون زمان عقد کردم، خدا رو شکر شوهرم خوبه و پشتیبانم بوده آخرین باری که رفتم دکتر فوق تخصص گوارش شوهرم پرس و جو کرد و رفتم پیشش،کلونوسکوپی کردم و گفت رودت التهاب داره و از استرسه چند ماهی هم داروهای خارجی خوردم تا وقتی می خوردم خوب بودم ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون آش و همون کاسه، به من گفتن عصبیه و باید ریلکس باشی با دکتر مشورت کردم گفتم بچه دار بشم گفت آره مشکلی نداره فقط امپرازول نخور دفعه دیگه که دیدمت با بچت می بینمت، خلاصه اینکه ما صاحب یه دختر کوچولو شدیم و در تمام مدت بارداری من زیر نظر پزشک بودم و بچم هم به دنیا اومد خوب بود هم از لحاظ وزن هم چیزای دیگه ولی از روز ۱۰ فهمیدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و بعد از پرهیزهایی خوب شد، منم حالم بهتر بود به خاطر یکسری از پرهیزا بعد پرهیزا تموم شد و من دوباره همون طوری، وارد دانشگاه شدم برای ارشد روزای اول سخت گذشت خسته شده بودم از خدا خواستم یه راهی بهم نشون بده، خیلی گریه کردم، رنج می کشیدم از اون صداهای شدید وقتی می خواست شروع بشه همش خودم و جا به جا می کردم، تو انجمن سندرم روده تحریک پذیر صحبت کاندیدا رو هم می کردن، یه روز بعد از کلاس رفتم به استادمون گفتم: استاد شما کتابی دارین به اسم کاندیدا آلبیکانس، شما مشکلتون چطوری بود؟ بعد استاد گفت یه زمانی شما آنتی بیوتیک خوردین یا قرص ضد بارداری باعث رشد بیش از حد کاندیدا میشه، منو میگی تازه اونجا فهمیدم، خودم شک کرده بودم که قرصای ضد بارداری حالمو بد تر می کنه، فهمیدم که بله من قرصای ضد بارداری رو که خوردم این طوری شدم بعد ایشون تاکید به زنجبیل کردن و چیزهای دیگه، من ازشون کتابشون را خواستم و خلاصه ای از کتاب رو توی انجمن روده تحریک پذیر نوشتم توی تاپیک کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره، تالیف دکتر ایرج نوروش، لطفا برای دارو حتما با پزشک مشورت کنید، من از اینکه پزشکایی که پیششون رفتم نتونستن به من کمکی کنن ناراحتم. توی کتاب میکروب شناسی پزشکی چاوتز خوندم نوشته بود کشت خلط هیچ ارزشی ندارد چون گونه های کاندیدا بخشی از فلور دهان هستن، تو اینترنت هم به زبان لاتین خیلی مقاله و مطلب هست در مورد کاندیدا
نوشیدن آب خیلی موثر هست، آب ولرم نه یخ، برای سم زدایی بدن آب و مایعات خوبه البته نه چایی، قهوه و نسکافه و نوشابه که دستگاه گوارش رو اسیدی می کنه، آب یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موثر هست، من قبلا خیلی آب کم می خوردم.
بله درسته، حرف که زیاد دارم، شکی نیست که تو این بیماری فلور طبیعی دستگاه گوارش بهم خورده و اگر درمان نشه و ادامه پیدا کنه طیف وسیعی از مشکلات رو ایجاد می کنه، من ۶ سال پیش متوجه شدم که این بیماری رو گرفتم با خودم گفتم میرم دکتر و درست میشم اما دکترای زیادی رفتم فایده ای نداشت همون زمان عقد کردم، خدا رو شکر شوهرم خوبه و پشتیبانم بوده آخرین باری که رفتم دکتر فوق تخصص گوارش شوهرم پرس و جو کرد و رفتم پیشش،کلونوسکوپی کردم و گفت رودت التهاب داره و از استرسه چند ماهی هم داروهای خارجی خوردم تا وقتی می خوردم خوب بودم ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون آش و همون کاسه، به من گفتن عصبیه و باید ریلکس باشی با دکتر مشورت کردم گفتم بچه دار بشم گفت آره مشکلی نداره فقط امپرازول نخور دفعه دیگه که دیدمت با بچت می بینمت، خلاصه اینکه ما صاحب یه دختر کوچولو شدیم و در تمام مدت بارداری من زیر نظر پزشک بودم و بچم هم به دنیا اومد خوب بود هم از لحاظ وزن هم چیزای دیگه ولی از روز ۱۰ فهمیدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و بعد از پرهیزهایی خوب شد، منم حالم بهتر بود به خاطر یکسری از پرهیزا بعد پرهیزا تموم شد و من دوباره همون طوری، وارد دانشگاه شدم برای ارشد روزای اول سخت گذشت خسته شده بودم از خدا خواستم یه راهی بهم نشون بده، خیلی گریه کردم، رنج می کشیدم از اون صداهای شدید وقتی می خواست شروع بشه همش خودم و جا به جا می کردم، تو انجمن سندرم روده تحریک پذیر صحبت کاندیدا رو هم می کردن، یه روز بعد از کلاس رفتم به استادمون گفتم: استاد شما کتابی دارین به اسم کاندیدا آلبیکانس، شما مشکلتون چطوری بود؟ بعد استاد گفت یه زمانی شما آنتی بیوتیک خوردین یا قرص ضد بارداری باعث رشد بیش از حد کاندیدا میشه، منو میگی تازه اونجا فهمیدم، خودم شک کرده بودم که قرصای ضد بارداری حالمو بد تر می کنه، فهمیدم که بله من قرصای ضد بارداری رو که خوردم این طوری شدم بعد ایشون تاکید به زنجبیل کردن و چیزهای دیگه، من ازشون کتابشون را خواستم و خلاصه ای از کتاب رو توی انجمن روده تحریک پذیر نوشتم توی تاپیک کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره، تالیف دکتر ایرج نوروش، لطفا برای دارو حتما با پزشک مشورت کنید، من از اینکه پزشکایی که پیششون رفتم نتونستن به من کمکی کنن ناراحتم. توی کتاب میکروب شناسی پزشکی چاوتز خوندم نوشته بود کشت خلط هیچ ارزشی ندارد چون گونه های کاندیدا بخشی از فلور دهان هستن، تو اینترنت هم به زبان لاتین خیلی مقاله و مطلب هست در مورد کاندیدا
سلام و ممنون بابت اطلاعات خوبتون
شما الان نسبت به قبل بهتر شدین؟
چه داروهای شیمیایی یا گیاهی رو مصرف میکنین؟
بله، خیلی بهتر از قبل، من قبلا خیلی شیرینی و شکلات می خوردم اما سیر خام با غذاهایی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی نمی تونستم بخورم، یعنی انقدر نفخ می کردم یا شکمم صدا می داد که پشیمون می شدم از خوردن سیر وزنجبیل هم برام همین طور بود اما اون موقع نمی دونستم که اینها واکنش هرکس هایمر هست یعنی به خاطر اینکه سیر و زنجبیل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارن اولش موقع خوردن باعث تشدید علایم میشن اما اون موقع من فک می کردم اینها حال من و بد تر می کنن، به نظر من هر دارو گیاهی که در طب سنتیمون داریم با خاصیت ضد عفونی کننده خوب هستن، زیاد هم هستن که البته طب سنتی مزاج رو هم در نظر می گیره، گیاهی به اسم جنسینگ که قیمت بالایی هم داره، من اونو امتحان نکردم اما اون هم خوبه، در واقع بایستی سیستم ایمنی رو ارتقا داد، من الان داروی شیمیایی که اصلا نمی خورم، دمنوش ها رو که می خورم سرکه سیب و سرکه انگور و ... البته خونگی که مخمر دارن، مفید هست اما چون اسیدی هست یا با آب یا شربت عسل و سرکه، یا عسل و آبلیمو تازه که برای از بین بردن هلیکوباکترپیلوری هم خوب هست، البته الانم اگه مثل قبل تو خوردن شیرینی افراط کنم بازم نفخ می کنم یعنی اگه شیرینی زیاد بخورم پشتش ماست می خورم به خاطر باکتریهای مفیدش.
صبحانه مناسب:
جو پرک رو از شب قبل خیس کنید، صبح بپزیدش و زنجبیل، دارچین و موز و یا می تونید تیکه های میوه و کنجد یا ارده بهش اضافه کنید و همین طور می تونید سبوس جو یا گندم( از نانوایی بگیرید) و بهش اضافه کنید تخم کتان و تخم آفتاب گردون و مغزها رو هم می تونید بهش اضافه کنید و با عسل ارگانیک شیرینش کنید، این خیلی صبحانه خوبیه شیر هم می تونید بهش اضافه کنید.
چاشنی همراه با غذا:
ترشی کلم قرمز و سفید (sauerkraut) ؛ کلم ترشی منبع خوبی از پروبیوتیک هست.
بله، خیلی بهتر از قبل، من قبلا خیلی شیرینی و شکلات می خوردم اما سیر خام با غذاهایی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی نمی تونستم بخورم، یعنی انقدر نفخ می کردم یا شکمم صدا می داد که پشیمون می شدم از خوردن سیر وزنجبیل هم برام همین طور بود اما اون موقع نمی دونستم که اینها واکنش هرکس هایمر هست یعنی به خاطر اینکه سیر و زنجبیل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارن اولش موقع خوردن باعث تشدید علایم میشن اما اون موقع من فک می کردم اینها حال من و بد تر می کنن، به نظر من هر دارو گیاهی که در طب سنتیمون داریم با خاصیت ضد عفونی کننده خوب هستن، زیاد هم هستن که البته طب سنتی مزاج رو هم در نظر می گیره، گیاهی به اسم جنسینگ که قیمت بالایی هم داره، من اونو امتحان نکردم اما اون هم خوبه، در واقع بایستی سیستم ایمنی رو ارتقا داد، من الان داروی شیمیایی که اصلا نمی خورم، دمنوش ها رو که می خورم سرکه سیب و سرکه انگور و ... البته خونگی که مخمر دارن، مفید هست اما چون اسیدی هست یا با آب یا شربت عسل و سرکه، یا عسل و آبلیمو تازه که برای از بین بردن هلیکوباکترپیلوری هم خوب هست، البته الانم اگه مثل قبل تو خوردن شیرینی افراط کنم بازم نفخ می کنم یعنی اگه شیرینی زیاد بخورم پشتش ماست می خورم به خاطر باکتریهای مفیدش.
ممنون...
راستی شما تو رژیم غذاییتون تغییری ایجاد کردین؟
مثلا فلان غذا رو نخورین و یا فلان غذا رو بخورین،مثل لوبیا که نفاخ هست.
بله دیگه، رژیم ضد کاندیدا رو گرفتم یه مدت، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم ضد کاندیدا گرفتم با شکر مشکل پیدا کردم، بقیه چیزا رو می خورم عسل هم می خورم مشکلی ندارم، رودم صدا نمی ده اما با شکر مشکل دارم، با حبوبات هم مشکلی ندارم، نفخ نمی کنم، قبلش یه تیکه هندوانه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه خیلی زیاد بخورم، مشکل دارم.
ممنون...
راستی شما تو رژیم غذاییتون تغییری ایجاد کردین؟
مثلا فلان غذا رو نخورین و یا فلان غذا رو بخورین،مثل لوبیا که نفاخ هست.
بله دیگه رژیم ضد کاندیدا رو یه مدت گرفتم، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم و گرفتم با شکر مشکل دارم، اما با عسل مشکلی ندارم، با حبوباتم مشکلی ندارم قبلش یه تیکه هندونه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه اونم خیلی زیاد بخورم مشکل دارم.
بله دیگه رژیم ضد کاندیدا رو یه مدت گرفتم، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم و گرفتم با شکر مشکل دارم، اما با عسل مشکلی ندارم، با حبوباتم مشکلی ندارم قبلش یه تیکه هندونه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه اونم خیلی زیاد بخورم مشکل دارم.
ببخشید شما این صدای روده رو تو ساعات خاصی از روز داشتین یا همیشه بود؟
چون من تو روز مشکلی ندارم ولی وقتی غروب میشه تا موقع خواب این صدا پیدا میشه!
حالا نمیدونم ارتباط خاصی به شب و تاریک شدن هوا داره یا نه!
بعضی وقتا که یه چیزایی می خوردم مثلا سیر خام همراه غذا موقع ناهار، بعد از ناهار شدید صدا می داد اما غالبا همون غروب شروع می شد یا وقتی صبح خیلی زود بیدار می شدم برم مسافرت اذیتم می کرد به نظرم به خاطر اینکه در طول روز این قارچ ها و باکتری های بد ضعیف ترن و مقاومت کمتری دارن.
moojdehh
04-09-2016, 12:11
سلام. برو پیش دکتر طاهری فوق تخصص گوارش. کارش علیه.
آدرس تهران - خیابان دکتر شریعتی، تقاطع ظفر، ساختمان پزشکان ظفر تلفن: 34 60 22 22 -021
یه نکته خیلی مهم: " اوایل رژیم ضد کاندیدا نباید مواد غذایی حاوی مخمر مثل سرکه و مواد حاوی مخمر خورده بشه" انما( تنقیه) هم کمک کننده هست، همون طور که در کتاب قانون ابن سینا برای معالجه قرقر شکم از تنقیه استفاده می کرده، انواع انما ها رو هم داریم، yogurt enema, ginger enema و ... که بسته به شرایط بیمار انجام میشه که اونم باز بر میگرده به اینکه ما دکتری که علائم کاندیدا رو خوب بشناسه نداریم. باکتریهای ماست خیلی کمک کننده هستن، در واقع باید باکتریهای مفید رو جایگزین کاندیداهای از بین رفته کرد.
دوستان میشه قرص قوی ضد نفخ معرفی کنید . هر چی تست کردم هیچ چیز جواب نداده نفخ شدید دارم :n03:
saina-sepid
21-10-2016, 11:28
دوستان میشه قرص قوی ضد نفخ معرفی کنید . هر چی تست کردم هیچ چیز جواب نداده نفخ شدید دارم :n03:
سلام اگه نفختون دائمی باشه معمولا خوب نمیشه، من یه ساله تمام دکترا رو رفتم و کلی دارو خوردم ولی هنوز تغییری حس نکردم، یه دارو هست که موثره ولی عوارض داره یه کم
اسمش کولپرمینه و فکر میکنم بدون نسخه نمیدن، بسته ای 12 هزار تومنه و 10 تا داره، دو الی سه ساعت طول میکشه تا اثر بذاره و 6 ساعت اثرش باقی میمونه
توش روغن نعنای فلفلی داره که مستقیم میره تو روده و باعث کاهش نفخ میشه، من یه مدت اجبارا خوردم ولی بعد از یه مدت باعث ایجاد قلقلک و درد خفیفی تو روده میشه که منم قطعش کردم. سایر داروها فایده ندارن، فقط اینکه سعی کنید صبحا چاییتونو با نبات بخورید، جاهای سرد نشینید، و اول صبح یه ساعت زودتر پاشید و وقتی میرید دسشویی کاملا شکمتونو خالی کنید و ببخشید اینو میگم ولی زور زدن بیش از حد باعث نفخ بیشتر میشه، در آخر هم ممکنه این درد فعلا درمانی نداشته باشه و مطمعنم اگه پول داشته باشیو بری خارج درمونش پیدا میشه
siamak894
29-12-2016, 04:04
دوستان عزیزی ک باصدای شکم و باد و...سرو کار دارن و مشکلشون حل نشده،از عطاری عرق اترج (بالنگ)تهیــه ڪنیــد و بعــد از هــر وعــده غذایی یه استـــڪان میـــل ڪنید،سریعا بهبــودی حاصلـــه رو مشاهــده میڪنیـــد و منـــم از دعای خیـــرتون بی نصیـــب نــذارید،یا عـــلی
Zachyrock
23-02-2017, 10:30
با سلام
نفخ بد بو نشانه ی چیست ؟ و ایا راه حلی داره ؟
من تمام پیاماتون رو خوندم منم مشکلم صدای شکمه امسالم کنکور دارم اصلا نمیتونم کلاسا رو برم خییییلی ناراحتم خیلی استادام یا بهم میگن دیونه یا مشکل دار و بدبخت چون نمیتونم بیشتر بشینم وقتایی ک میدونم میخاد صدا بده میزنم بیرون تو رو خدا کمکم کنید تو رو خدا
من تمام پیاماتون رو خوندم منم مشکلم صدای شکمه امسالم کنکور دارم اصلا نمیتونم کلاسا رو برم خییییلی ناراحتم خیلی استادام یا بهم میگن دیونه یا مشکل دار و بدبخت چون نمیتونم بیشتر بشینم وقتایی ک میدونم میخاد صدا بده میزنم بیرون تو رو خدا کمکم کنید تو رو خدا
سلام ، منم همین مشکلو دارم . میدونی بین هزاران دانش جو یک نفر اینطوری بودن یعنی بد شانس ترین :) البته من خودمو میگم :) ولی چه باید کرد .
برای کنکور بذار خیالت رو راحت کنم . مطمئن باش حتماً کولر دارن کلاسا ، راهرو یا هر جا که باشه صدا نمی پیچه و کسی نمی شنوه . سر کلاسا هم کولری چیزی داری روشن کن که بازم خیالت آسوده باشه .
دستشویی هم تا احساس کردی داری برو و معطل نکن . صبحانه هم حتماً بخور . پر خوری هم تعطیل کن.و از همه مهم تر : هر جوری و به هر بهونه ای شده حواست رو پرت کن از مسئله ، سریع به یه چیز دیگه فکر کن . و البته استرس ! استرس نابود میکنه تقریباً ، سر منشئش همین استرسه ، استرسم نداشته باش ، تمرین کن که نداشته باشی . همشون تاثیر دارن . سیاه دانه و عسل و آب هم بخور خیلی خوبه . اینم بگم که خوندم و شنیدم که یکی از دلایلاشم کمبود آهنه ، اینم خیلی مهمه . اینم خیلی مهمه . قرص آهن حتماً بخور ، اگر کم نشد یا بهتر نشد دکتر هم برو . :n01:
اره کولر که باشه خوبه ولی الان ک زمستونه بعدش من ادم فوق العاده گرماییم وقتایی ک گرمم میشه چون کلافه میشم بدتر میشه
اره کولر که باشه خوبه ولی الان ک زمستونه بعدش من ادم فوق العاده گرماییم وقتایی ک گرمم میشه چون کلافه میشم بدتر میشه
بشین کناره پنجره و پنجره رو باز کن وقتایی که گرمته .
بی توجهی بهترین راهه .
ماه قبل رفتم دکتر به جای اینکه شکم من صدا بده شکم دکتر صدا میداد
- - - Updated - - -
سلام دوستان ، من متوجه شدم که بخاطر سردیه معده ست که روده ها صدا می دن .
چند تا کلیپ از حکیم خیراندیش هم دیدم چند نوع دمنوش داره .
سردی ها خورده نشود آب سرد خورده نشود
آب بین غذا خورده نشود .
....
یک قاشق مرباخوری بارهنگ در یک لیوان عرق نعنا
۱۰ دقیقه جوشانده شود
و عسل اضافه شود .
اگر یبوست باشد ؛ عرق نعنا و گلاب نصف نصف .
چهل شب .
......
سیاه دانه با عسل هم می گن خوبه .
ان شاء اله خوب بشیم :n28:
ali_santori
11-12-2017, 23:05
دوستانی که مشکل صدای شکم دارید
من مدت ها این مشکل رو داشتم و کلی رژیم غذایی، قطره، محلول و ... رو امتحان کردم که بعضی وقت ها موثر بودن ولی بیشتر اوقات خیر!
شما احیانا عادت نکردید از دهانتون نفس بکشید؟!
اگر مثل گذشته من هستید و عادت دارید از دهانتون نفس بکشید بدونید که دردتون از همینجا نشات میگیره!
من چندی پیش روی این موضوع حساس شدم و مشکل نفس کشیدن از طریق بینی رو حل کردم و حالا کاملا مشکلم برطرف شده.
Mohamad.753842
03-01-2018, 20:31
سلام من الان یه ساله هر وقت بیشتر از نیم ساعت رو صندلی میشینم شکمم درد میگیره و شروع میکنه به قارو قور , البته یه سه ماهی بود که هفته ای دو سه ساعت میدویدم و شکمم صدا نمیداد و خوب میشداما بعد چند هفته که نمیدویدم دوباره شروع میکرد به سر وصدا ولی همیشه نمیتونم بدوم میخواستم بدونم مشکلم چیه؟ از چه قرصی باید استفاده کنم؟
فوری بانو
04-01-2018, 00:59
دوست عزیز برای کاهش نفخ اطبای سنتی پیشنهاد میکنن ک یه قاشق بارهنگ رو در عرق نعنا به مدت ده دقیقه جوشونده و وقتی ولرم شد با یه قاشق عسل بخورید. من امتحانش کردم خیلی خوب بود
سلام ، سیاه دانه هم حتماً با آب ولرم و عسل بخورید خیلی موثره .
در ضمن دوستمون هم درست می گه باید از بینی نفس کشید . تاثیر داره تقریباً از این تجویزات حکیم خیراندیش هم غافل نشین بالاتر نوشتم .
من پیاده روی نشنیده بودم ... یه امتحانی می کنم :)
بدخوری (همراه شدن انوع مواد غذایی مختلف مخصوصا نفخ آور+نجویدن کامل لقمه +صحبت کردن و انجام انوع حرکات و کارهای دیگر و نشستن روی صندلی هنگام غذا خوردن)
پرخوری ( سریع خوردن غذا که باعث دیر سیر شدن و بیشتر خوردن و باد کردن معده و فشار به کل دستگاه گوارش میشود)
بعد از خوردن و اشامیدن ( وعده های اصلی) نباید کاملا خوابید و یا اینکه تحرک زیادی داشته باشیم
سلامی دوباره . پس از تحقیقات فراوان :) و اینکه پیش فوق تخصص هم رفتم فهمیدم نام بیماری کولیت عصبیه ! یعنی همون سندروم روده تحریک پذیر . یا IBS . درمانشم که به خودمونه دیگه بدون استرش تا ابد :)))) و چیزای دیگه که بالاتر نوشتم .
ماه قبل رفتم دکتر به جای اینکه شکم من صدا بده شکم دکتر صدا میداد
دقیقا تا حالا منم هر دکتری رفتم شکمش صدا میداده! نمیدونم شاید وضعیت فعلی اقتصاد بهشون خیلی ساخته زیاده خوری میکنن.
آخه دکتر جماعت باید مشکل سلامتی داشته باشه؟
دوستانی که مشکل صدای شکم دارید
من مدت ها این مشکل رو داشتم و کلی رژیم غذایی، قطره، محلول و ... رو امتحان کردم که بعضی وقت ها موثر بودن ولی بیشتر اوقات خیر!
شما احیانا عادت نکردید از دهانتون نفس بکشید؟!
اگر مثل گذشته من هستید و عادت دارید از دهانتون نفس بکشید بدونید که دردتون از همینجا نشات میگیره!
من چندی پیش روی این موضوع حساس شدم و مشکل نفس کشیدن از طریق بینی رو حل کردم و حالا کاملا مشکلم برطرف شده.
راه خوبیه ممنون. چندین بار خواستم این عادت بد رو ترک کنم اما هی یادم میره. تازه نفس کشیدن از دهان باعث پوسیدگی سریعتر دندان ها هم میشه.
smock-74
22-09-2018, 21:25
سلام
دوستان برید پیش روانپزشک قرصاشون رو امتحان کنید مشکلتون مثل من و خیلی های دیگه حل میشه والسلام
دلیل این مشکلم هورمون سروتونین زیاد روده ماست با قرص براحتی میشه کنترلش کرد و خلاص شد
در ضمن اگه قرص بهترتون نکرد مثل من دکتر یا قرصاتون رو عوض کنید(البته با اجازه دکتر) داروهای اعصاب یخورده فرق میکنه بستگی به دوز و شخص و خود قرص داره تا تاثیر بزاره
قرصارو بخورید مثل من نشید کلی از عمرتون هدر بره
اتفاقاً دکتر منم گفت باید رفت پیش روانپزشک ! بیشتر مرتبط به اعصابه تا خود روده !!!
ولی تا ابد آدم قرص بخوره نمی شه که ... دوره ی درمان داره که باید تموم بشه .
واقعاً بیشتر مرتبط به اعصابه .
smock-74
27-09-2018, 00:07
اتفاقاً دکتر منم گفت باید رفت پیش روانپزشک ! بیشتر مرتبط به اعصابه تا خود روده !!!
ولی تا ابد آدم قرص بخوره نمی شه که ... دوره ی درمان داره که باید تموم بشه .
واقعاً بیشتر مرتبط به اعصابه .
کی گفته باید تا اخر عمر قرص خورد من الان چند ماهه یه قرص هم نخوردم
بنظر میرسه قرص های اعصاب سه حلقه ای درمان این مشکله
در ضمن عوارضم اصلا ندارن اگه واقعا ازین بیماری خسته ای باید یه چند قرص مصرف کنی
موقع نشستن روی صندلی دانشگاه و مدرسه و ... اگه سطح صندلی نرم باشد این مشکل به شکل عجیبی برطرف خواهد شد
من همین مشکلات رو داشتم .صدای نفخ شکم در جمع ! :D
یک راه حل دائمی بگم براتون : باید ورزش کنید . واقعاً تاثیر گذار است .
smock-74
07-09-2020, 10:42
سلام،
اخرین پستم در اینجاست
من چند سالی هست این مشکل ازم کلا رفع شده و هر غذایی بخوام میتونم بخورم
درمانش استفاده از داروهای روانپزشکی هست زیر نظر متخصص
اگه به هر دلیل بعد از سه هفته عمل نکرد برو پیش دکترت و قرصا رو عوض کن
الان دو ساله که هیچ دارویی مصرف نکردم و دیگه راحت شدم از این صدای شکم
دوستان برید روانپزشک یه بار برا همیشه حلش کنید این مشکل رو من این توصیه رو گوش نکردم و تا سال ها با این مشکل دست به گریبان بودم و کلی از عمرم الکی رفت.
این بود نصیحت من حالا دیگه خودتون میدونید میتونید گوش نکنید و مثل گذشته من هر روز با استرس و اتلاف عمر زندگی کنید
hoseinmozaffari
01-05-2021, 12:37
مرسی بچه ها از جواب ها
ماشالله همه هم پزشکن واسه خودشون:biggrin:
دوستان سعی کنید اگر چیزیو واقعا میدونید بگین که برای کسی مشکلی پیش نیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.