ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1 flash mp3 player با کیفیت زیاد

hatef_1990
11-02-2009, 19:27
سلام من برای این سوال عضو شدم:
دوستان من 1 mp3 player می خام که 16 یا 32 gig باشه و کیفیتش عالی باشه. البته میدونم cowon کیفیتش عالیه اما من mp4 player نمی خام و ظرفیت بالا مد نظرمه.headphonam هم creative arvana x-fi هست.1 muvo t 200 دارم راضیم اما 2 gig بیشتر نیست..... کمکم کنید ممنون

seymour
11-02-2009, 20:10
خیلی از مدلهای موجود بهرحال حمایت از ویدئو رو دارن ، حالا شما ازش استفاده نکن ... بهرحال P2 سامسونگ ، i7 از cowon ، و از کارای creative هم zen v plus و X-fi هستن ...

این وسط i7 و zen v plus به ترتیب کیفیت های برتر رو دارن ...

hatef_1990
15-02-2009, 13:08
ممنون seymour جان -ایول دقیقا 3 مدلی که تو اولویت من هسن- من رفتم فوکا سیستم گفت v plusفقط تا 4 gig داره!!! X_FI هم آلیه قالب headphonam میشه! i7 هم هنو آمار(تو ایران) نگرفتم.بین اینا اگه v plus 16 gig گیرم بیاد می گیرم. اگه mp3 player خالی با کیفیت و ظرفییت و باطرییت! خوب سراغ دارن دوسسان کمک کنــــــــــــــن!

seymour
15-02-2009, 22:19
ممنون seymour جان -ایول دقیقا 3 مدلی که تو اولویت من هسن- من رفتم فوکا سیستم گفت v plusفقط تا 4 gig داره!!! X_FI هم آلیه قالب headphonam میشه! i7 هم هنو آمار(تو ایران) نگرفتم.بین اینا اگه v plus 16 gig گیرم بیاد می گیرم. اگه mp3 player خالی با کیفیت و ظرفییت و باطرییت! خوب سراغ دارن دوسسان کمک کنــــــــــــــن!
در مورد zen v plus : جاهای دیگه سر بزن ... من تا 8 گیگش رو در ایران دیده ام ... و 16 گیگش هم که وجود داره (ایران ندیده ام - ولی به نظر نمیاد که اصلا گیر نیاد) ... نمایندگی پاساژ ایران ، طبقه اول رو چک کردی ؟ (اسمش رو یادم رفته) ...

i7 تو ایران گیر میاد ... بازار رضا ، راسته جنوبی یه نمایندگی داره ...

mp3 player خالی : ؟؟؟ ... یعنی دست دوم ؟ ...

prowler88
16-02-2009, 01:51
Cowon d2 من خودم یه دونه دارم یکی دو سال پیش گرفتم. تا حالا هیچ ام پی تری پلیری ساخته نشده که کیفیت و بلندی صداش در حد این باشه. اینی که میگمو رفتم تحقیق کردم. Ipod صداش در برابر cowon خنده داره. باتریش هم 50 ساعت پخش میکنه. 16 گیگش رو میتونی از پایتخت بگیری 260 تومن. از پله برقی که بری بالا روبروته. مدل های دیگه ی cowon هم داره. البته i7 هم صداش در حد همینه باتریش بهتره و صفحه ش کوچیکتره.

hatef_1990
16-02-2009, 19:36
واقعا ممنون از هر دو تون! آره seymour جان همون پاساژ ایران همکف تا 4gig داشت!!! فوکا سیستم.من عاشق creative & cowon هسم.آخرشم بالاجبار همون mp4 رو باید بیگیرم( v plus - i7) کاش muvo t 200 ام 32 gig بود! seymour جان v plus که میگی 16 اش اینجا نی --i7 16 gig مثکه هس اینجا - اما i7 چیزی به نام eq filter داره که فرکانسای موزاحمو حضو میکنه - نکته اینجاس که من کوچکترین صداهای اهنگو باس بشنوم(به خاطر درس و کارم)eq filter این کارو نکنه! من مگرانم- نکته دیگه انکه من از headphone های گنده استفاده میکنم(arvana x-fi) - آی 7 کم نمیاره؟

prowler88
17-02-2009, 00:25
آقا حرفی میزنی ها. I7 قدرت خروجیش 64 میلی واته. سونی که یکی از خوش صداترین پلیر هاس قدرتش 10 میلی واته. وصل کردم به هدفون خودم (Sennheiser HD485) اصلا صداش در نمیومد. دوما اگه با برنامه ی JetAudio کار کرده باشی I7 همون تنظیمات رو داره. خیلی حرفه ایه. 16 گیگش 200 تومن. شاید بتونی کمتر هم بگیری.

prowler88
17-02-2009, 00:50
البته قیمتم یه کم قدیمی بود الان حدود 180

hatef_1990
17-02-2009, 16:51
اِ؟ آره pro جان آمارشو دارم - eq filterشو آمار داری چیه؟ ایول پس gig 16 اش اینجا هس! راسی بده با Sennheiser ات 1 عکس بگیریم !(seymour جان خیلی ممنون از کمکات داداش - کوشـــــی ؟!؟ بیا ! )

seymour
17-02-2009, 20:33
واقعا ممنون از هر دو تون! آره seymour جان همون پاساژ ایران همکف تا 4gig داشت!!! فوکا سیستم.من عاشق creative & cowon هسم.آخرشم بالاجبار همون mp4 رو باید بیگیرم( v plus - i7) کاش muvo t 200 ام 32 gig بود! seymour جان v plus که میگی 16 اش اینجا نی --i7 16 gig مثکه هس اینجا - اما i7 چیزی به نام eq filter داره که فرکانسای موزاحمو حضو میکنه - نکته اینجاس که من کوچکترین صداهای اهنگو باس بشنوم(به خاطر درس و کارم)eq filter این کارو نکنه! من مگرانم- نکته دیگه انکه من از headphone های گنده استفاده میکنم(arvana x-fi) - آی 7 کم نمیاره؟
در مورد آدرس : یکی هم طبقه اول هست - روبروی پله برقی ... اون رو هم آمار گرفتی؟

در مورد اینکه آخرش باید mp4 بگیری یا نه : در نظر بگیر که عملاً i7 و zvp مدلهایی هستن که اساسا برای قابلیت پخش موسیقی در نظر گرفته شده ان و Mp3 player محسوب میشن ... چه از نظر سایز و چه از نظر هدف گیری امکانات ... بنابراین خیالت راحت ...

در مورد کیفیت i7 : از این نظر هم خیالت راحت - میشه با اطمینان گفت که i7 در حال حاضر یکی از 2-3 مدل اول از نظر کیفیت صدا در بین همه پلیرهای موجوده ...

در مورد هدفون: نه تنها بد نیست که خیلی هم خوبه ... ضمنا همونطور که دوستمون بحث قدرت خروجی رو کرد ... این مساله در مورد i7 مشکلی نیست ، یعنی انقدر قوی خروجی میده که هدفون بزرگ شما هم در سطح قابلیت اصلی اش خودش رو نشون بده ... (البته خب همیشه اینطور هدفون های بزرگتر نیاز دارن که یه مقدار با EQ ور بری که ظاهرا شما خودت واردی)

اِ؟ آره pro جان آمارشو دارم - eq filterشو آمار داری چیه؟ ایول پس gig 16 اش اینجا هس! راسی بده با Sennheiser ات 1 عکس بگیریم !(seymour جان خیلی ممنون از کمکات داداش - کوشـــــی ؟!؟ بیا ! )
در مورد فناوری eq filter : نگران نباش ... مشکلی پیش نمیاره ... در هر شرایط دامنه خوبی رو ساپورت می کنه ...

من به علت مشغله ، روزی فقط یه بار به فوروم سر می زنم (الان حدود 2 ساله که اینطوریه !) ... شرمنده اگه پاسخ ها دیر میشه ..

hatef_1990
17-02-2009, 22:42
سلام ! --- آم نه اون مغازه هرو آمار نگرفتم ممنون از یادآوریت البته فوکا اینا نداشتن اون یارو بعیده----ایول ممنون ! از بابت eq filter خیالمو راحت کردی---نب بابا ! همین که مجانی راهنمائیمون میکنی 2 دنیا ممنونتم داداش---اگر v plus 'گیر نیاد i7 خیلیم عالیه دشواری نداره اینجا !

prowler88
19-02-2009, 12:35
هاتف جان شرمنده من مسافرت بودم نتونستم جواب بدم از seymour هم ممنون که جواب داد. من خودمم مدل های کووانو همون مغازه دیدم همه ی مدل هاشو داره.

hatef_1990
20-02-2009, 13:10
نــــــــــــــــــــــــ ـه prowler --اسمت چیه ؟ --داداش دشمنت شرمنده و کچل شه! ممنون از هردو شما عزیزان ! بنده i7 16 gig گرفتم

mohammadld
28-02-2009, 18:05
هاتف جان شما از پلیری که گرفتی راضی هستی ؟
ِمشکلاتی که داره چیه ؟
چند گرفتی ؟
خلاصه یه توضیحی بده چون من هم دنبال پلیرم از cowon خیلی خوشم میاد

prowler88
28-02-2009, 22:16
آره بگو ببینیم از کجا گرفتی؟ چند گرفتی؟ هدفون گرفتی؟چطوره؟کار باهاش چه جوریه؟
-پویان

hatef_1990
07-03-2009, 19:30
هاتف جان شما از پلیری که گرفتی راضی هستی ؟
ِمشکلاتی که داره چیه ؟
چند گرفتی ؟
خلاصه یه توضیحی بده چون من هم دنبال پلیرم از cowon خیلی خوشم میاد
سلام بچه ها ! آره محمد راضیم داداش-من دمبال 1 فاجعه برا صدا بودم ، i7 خوبه:27: 199 تمن 16 gig -مشکل نداره!!!!:18:فقط 1 چیزی(شاید من بلد نیسم باش کار کنم)اونم اینکه آهنگو بر اساس artist -genre-album & ... search نمیکنه که واسه من اصلا مهم نی(دوستان مطلع کمک کنن plz) - خلاصه اینکه واسه 1 دانشجو موسیقی که تحلیل داره گزینه ی ایده آلیه :8:

hatef_1990
07-03-2009, 19:58
آره بگو ببینیم از کجا گرفتی؟ چند گرفتی؟ هدفون گرفتی؟چطوره؟کار باهاش چه جوریه؟
-پویان
ســـــــــــــــــلام پو یان :10:---از خود امرتات(با کمک دوستان) ---1 هدفون arvana x-fi creative داشتم(با اتصال اینا به هم بی بال میشه پرواز کرد:31:)هدفون خودش بد نی(واقعا میَرزه 1 headphone خوب بخری واسش)---رابطه کاربریش اول به i-pod نمیرسید اما با اضافه کردنshortcuts) user defined button) میشه وسط(در حین) آهنگ گوش کَرَن ، effect های زیادی رو اعمال کرد(در این حالت i-pod کم میاره!!:21:)و همچنین از کاربریه آسون لذت برد. (راسی 1 سوال دوسان, راسه 2, 3 سال i7 بهترین تو دنیا شده؟)

seymour
07-03-2009, 21:12
فقط 1 چیزی(شاید من بلد نیسم باش کار کنم)اونم اینکه آهنگو بر اساس artist -genre-album & ... search نمیکنه ... (دوستان مطلع کمک کنن plz)
اگه browse منظورته که چرا - این قابلیت رو داره ... در مورد سرچ : من هم چنین قابلیتی رو یادم نمیاد ... این لینک manual اشه ... اگه خواستی یه نیگا بنداز :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و البته کلا هم که یکی از نقاط ضعفش همین اینترفیسشه ...

(راسی 1 سوال دوسان, راسه 2, 3 سال i7 بهترین تو دنیا شده؟)
نه - همچین چیزی نبوده ...

hatef_1990
08-03-2009, 19:02
ســـــــلام! مثلا i-pod, یا حتی تو همین sony ericson(w series) i میشه بر اساس نام خواننده ، آلبوما رو گوش داد،من این قابلیت عمومی رو تو I7 پیدا نکرم ( رفقا ، شاید این تنها بدیش باشه ، که البته خیلی مهم نی )،البته همون طور semour جان گف، browse داره --و detailes آهنگو نمایش میده :20:

prowler88
09-03-2009, 01:58
hatef جان و seymour جان. من راستش با 7 تا حالا کار نکردم ولی d2 این قابلیت رو داره و خب البته حتی سایت هایی که ازش ریویو گذاشتن هم نمیدونستن که داره. در مورد d2 این جوریه که وقتی شما رفتی تو قسمت Browser و Music List بعد باید تا جایی back رو بزنی که فولدرهای صفحه ی اول (خود فولدر music) رو نشون بده. یک بار دیگه که back بزنی میاد تو صفحه ای که دو تا فولدر داره به اسم های D2 و D2 EXT که دومی مموری هست. اگه back یه بار دیگه زده بشه میشه بر اساس artist و album و genre و ... آهنگ ها رو انتخاب کرد.
7 هم قاعدتا باید همین طوری باشه شما یه امتحانی بکن.

osmaan
09-03-2009, 07:01
سلام هاتف جان
منم حرف prowler88 رو تایید می کنم
و به نظر خودم امکان نداره که i7 این قابلیت رو نداشته باشه!

hatef_1990
09-03-2009, 18:37
سلام بچه ها !:10:-- پو یان این کاری گفتیو قبلا کرم،من i7 رو تجزیه کردم :20:اما این امکانو نداش ، بی خیل!من زیاد از این قابلیت استفاده نمیکنم،هرچند اگه داشته باشه چه بیتر---ossman خیلی مخلصیم:46:

hatef_1990
12-03-2009, 18:34
سلام----شرمنده---گفتم"شاید من بلد نیسم باش کار کنم" آ !
settings>general>file browser>music/or/file
بدش notice میده : it's applied after reboot (بعد از راه اندازیِ مجدد اعمال میشود) ، روشن که بشه جای -------------> media library , browser فعال میشه که کارشم دُرُسه :31: کامل ِ کامل

osmaan
12-03-2009, 19:15
سلام----شرمنده---گفتم"شاید من بلد نیسم باش کار کنم" آ !
settings>general>file browser>music/or/file
بدش notice میده : it's applied after reboot (بعد از راه اندازیِ مجدد اعمال میشود) ، روشن که بشه جای -------------> media library , browser فعال میشه که کارشم دُرُسه :31: کامل ِ کامل

خوب خدا رو شکر
پس بلاخره معلوم شده i7 هم همچین قابلیتی رو داره

prowler88
12-03-2009, 19:23
الهی شکر. من که گفتم. اگه نداشت واقعا جای تعجب داشت.

hatef_1990
12-03-2009, 19:41
دی: --- بچه ها از همتون ممنون! فک کنم این آخرین پستِ این تاپیک باشه :20: