PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اطلاعات هارد 320 من پريد!!!!!

mashhadkhafan
08-02-2009, 17:39
سلام
من داشتم با ويندوزهاي لايو كه توي سي دي هست و بوت و بالا مياد كار مي كردم يعني داشتم هكس فايل هاي سم رو مي ديدم كه يهو يه يس اومد منم زدم كه بعد از ريست كردن و خارج شدن از وندوز لايو ديدم ميگه اصلا" هارد شما پارتيشن نداره و و بايد پارتيشن بندي بشه حالا من يك عالمه اطلاعات دارم كه هاردمم 320 هستش و پر پر هست حالا موندم كه چي كار كنم
در ضمن من پرسيدم گفتند كه يكسري نرم افزار هستند كه اطلاعات قسمتهاي پارتيشن نشده رو نشون ميده حالا جون هركي دوست داريد بگيد چي كار كنم
در ضمن من هم اينترنت پر سرعت دارم هم اينكه 20 تا سيستم دورو برم هست فقط بگيد چي كار كنم
باي

avecina.ir
08-02-2009, 18:08
سلامم... بجای هر کاری باید هاردته باز کنی و رووووی یگ سیستم دیگه بصورت Slave ببندی و با برنامه ی Get Data back که دو نسخه ی واسه NTFS و واسه Fat داره استفاده کنی تا راحت داده ها ره ریکاوری کنه و برگردونه.ولی اولش ای این برنامه ی فوق العاده عالی استفاده کن احتمال 90 درصد نیاز به ریکاوری نداره و با درست کردن جدول پارتیشن ها همه چی زود درست میشه اسمش هست PTDD Partition Table Doctor که یکی دیگه هم که مشکل شما ره توووی همین فروم داشت مشکلش ره با این حل رده بودش و پارتیشنهاش برگشته بودش سرجاش

551661
08-02-2009, 19:49
سعی کنید هیچ عملیات پاک سازی یا نصب انجام ندهید و از ریکاوری مای فایلز آخرین نسخه استفاده کنید

mashhadkhafan
08-02-2009, 20:08
آقا من از اين نرم افزار ها چطوري استفاده كنم در ضمن اين بهتره يا Acronis Disk Director Suite
مرسي

avecina.ir
08-02-2009, 21:36
آقا من از اين نرم افزار ها چطوري استفاده كنم در ضمن اين بهتره يا Acronis Disk Director Suite
مرسي
سلامم...ببین توجه نمیکنی چی میکم.....هاردت میدونی چرا اینجوری شده یا نه؟؟ دردش اینه که جدول پارتیشنهاش یا اسیب دیده یا کلن پریده.گرفتی یا نه؟ حالا دواش اینه که جدول پارتیشنهای هارد ره دوباره برگردونی........اینکار فقط و فقط با PTDD Partition Table Doctor انجامپذیره
حالا اگه از این استفاده کردی و نشد اوووونوقت برو سر بازیابی و ریکاوری کردن داده هات.اگه یگ جستجوووی توووی فروم بزنی میبینی هر کی از GetDataBack استفاده کرده از قدرت بالای این برنامه ی کم حجم شاخ دراورده.آکرونیس رم دارمش ولی فقط از GetDataBack لستفاده میکنم چون این سکتور به سکتور شروع میکنه به چک کردن و بازیابی......
پس اول برو سراغ PTDD Partition Table Doctor بعدش اگه پارتیشنهات مثل روز اول برگشتن سرجاشووون که خوب.......وگرنه برو سراغGetDataBack

s2010
08-02-2009, 22:41
سلامم... بجای هر کاری باید هاردته باز کنی و رووووی یگ سیستم دیگه بصورت Slave ببندی و با برنامه ی Get Data back که دو نسخه ی واسه NTFS و واسه Fat داره استفاده کنی تا راحت داده ها ره ریکاوری کنه و برگردونه.ولی اولش ای این برنامه ی فوق العاده عالی استفاده کن احتمال 90 درصد نیاز به ریکاوری نداره و با درست کردن جدول پارتیشن ها همه چی زود درست میشه اسمش هست PTDD Partition Table Doctor که یکی دیگه هم که مشکل شما ره توووی همین فروم داشت مشکلش ره با این حل رده بودش و پارتیشنهاش برگشته بودش سرجاش

من ازGet Data back استفده کردم عالیه..........:8:

mashhadkhafan
09-02-2009, 08:28
آقا يه سوال ديگه
اونم اينه كه آيا اطلاعات داخلش هم برمي گرده يا نه

mashhadkhafan
09-02-2009, 08:30
آقا يه چيز ديگه من كه الان يه سيستم جدا هم دارم آيا بايد هارد خرابو به سيستم درسته وصل كنم و شروع كنم به اسكن يا نه
شرمنده ها
باي

mashhadkhafan
09-02-2009, 11:35
جون من كمك كنيد

s2010
09-02-2009, 12:03
آقا يه سوال ديگه
اونم اينه كه آيا اطلاعات داخلش هم برمي گرده يا نه
اگرعملیات کپی صورت نگیره ممکن برگرده.............:8:

taia
09-02-2009, 12:18
آقا يه چيز ديگه من كه الان يه سيستم جدا هم دارم آيا بايد هارد خرابو به سيستم درسته وصل كنم و شروع كنم به اسكن يا نه
شرمنده ها
باي

قبلا که گفته شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Excel-VB
09-02-2009, 12:44
سلامم...ببین توجه نمیکنی چی میکم.....هاردت میدونی چرا اینجوری شده یا نه؟؟ دردش اینه که جدول پارتیشنهاش یا اسیب دیده یا کلن پریده.گرفتی یا نه؟ حالا دواش اینه که جدول پارتیشنهای هارد ره دوباره برگردونی........اینکار فقط و فقط با PTDD Partition Table Doctor انجامپذیره
حالا اگه از این استفاده کردی و نشد اوووونوقت برو سر بازیابی و ریکاوری کردن داده هات.اگه یگ جستجوووی توووی فروم بزنی میبینی هر کی از GetDataBack استفاده کرده از قدرت بالای این برنامه ی کم حجم شاخ دراورده.آکرونیس رم دارمش ولی فقط از GetDataBack لستفاده میکنم چون این سکتور به سکتور شروع میکنه به چک کردن و بازیابی......
پس اول برو سراغ PTDD Partition Table Doctor بعدش اگه پارتیشنهات مثل روز اول برگشتن سرجاشووون که خوب.......وگرنه برو سراغGetDataBack

سلام دوست من
اين اتفاق براي من در طول سالها بارها و بارها تكرار شده است! و من هم بارها و بارها از اين برنامه ها استفاده كردم ... به تجربه بايد عرض كنم Recover My Files از بقيه بهتر عمل كرده ...
با احترام
كاويان

avecina.ir
10-02-2009, 14:01
سلام دوست من
اين اتفاق براي من در طول سالها بارها و بارها تكرار شده است! و من هم بارها و بارها از اين برنامه ها استفاده كردم ... به تجربه بايد عرض كنم Recover My Files از بقيه بهتر عمل كرده ...
با احترام
كاويان
سلامم... ای بابا من که نمیگم این برنامه که میگین بده! میگم ریکاوری کردن باید بعنوان مرحله ی آخر باشه....بهترین کار اینه که پارتیشنها و اطلاعاتشون ره مثل قبلش بشه برگردوند......این اسمش ریکاوری نیستش اسمش تعمیر Partition Table هستش.اگه این به نتیجه برسه که اصلن دیگه نیاز به ریکاوری کردن نیستش:20: ضمنن این تاپیکه رم ببین واست بد نیستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید