ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Shift

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

*QWERT*
08-10-2009, 14:33
دوست عزیز سری بازیهای NFS در انحصار الکترونیک آرتز هستش یا EA
اینو که همه میدونن.منظورشون اون استودیی هست که بازی رو میسازه.خود EA یه سری استودیو داره.
مثلا همین burnout یا battlefield برا استودیو DICE هست که زیر مجموعه EA هست:دی

Lamanta
08-10-2009, 15:39
من روي Xp با اين سيستم بازي مي كنم و مشكلي ندارم :
intel Dual-core E5300 2.66
EVGA GTS 250 1GB DDR3
OCZ 2*1GB FSB 800

بچه ها يكي يه ترينر بزاره ديگه كه اين ريونتون باز شه !

HORROR
08-10-2009, 16:26
سلام
کسایی که مشکل افت فریم رو دارن الکی پچو دانلود نکنن هیچ فرقی تو بازی نمیکنه.ولی کرکو نمیدونم!!
منم 3 تا بازی از این Boys Team گرفتم اشکال داشت.آقا بیایین یه قولی بدیم دیگه از این سی دی های بویز تیم نخریم.
(اونا به فکر ما نیستن به فکر جیب خودشونن)

EMAN.T
08-10-2009, 16:48
:5:
شما منظورت چیه منم AMD دارم مشکلت چیه.:13:
سلام
سی پی یوم amdهستش توی کامپیوتر من اجرا نمیشه.توی کامپیوتر سی پی یو اینل اجرا میشه.

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Armin.ASD97
08-10-2009, 17:43
شما با چه كيفيتي بازي كرديد ؟
گرافيك شيفت واقعا عاليه و جاي بحثي نداره

برو تو تنظيمات ببين گزينه سايه زن روي چه نسخه اي قرار گرفته اگه 3 بود بيارش 4

رزولیشن 1024 در768
بقیه چیزا هم رو بالا(رزولیشن رو خواستم ببرم بالا اصلا نتونست با مانیتور تدبیق بده.)
میشه شما یه عکس بزارین؟

pedram_sad
08-10-2009, 22:20
دوستان من صفحات قبل ذو نخوندم
بازی روی pc هیچ راهی نداره که Free camera کار کنه ؟
منظورم همون حالتی که روی دسته ps3 با right analog میتونی camera رو دور ماشین بچر خونی
تو این بازی نه با mouse و keyboard نه با gamepad نمیشه یعنی اصلا تو قسمت Control همچین گزینه ای نیست

patch رو هم زدم که mouse رو تو menu فعال کرد اما باز هم نشد

saeed.1388
08-10-2009, 22:44
با سلام
شاید سوال من مربوط به shift نباشه ولی لطفآ جواب بدید.
من از بعد از بازی شاهکار Most Wanted دیگه بازی اتومبیل رانی بازی نکردم میخواستم بدونم تو مایه های
این بازی فوق العاده که هم رقابت با 15 راننده دیگه بود و هم پلیس و کلآ فقط جذابیت بود بازی دیگه ای
میتونم پیدا کنم.
ممنون

Persian_Gun's
08-10-2009, 23:06
سلام
سی پی یوم amdهستش توی کامپیوتر من اجرا نمیشه.توی کامپیوتر سی پی یو اینل اجرا میشه.

مشکل از سی پی یو نیست!
من ای ام دی دارم بخوبی اجرا میشه...

vroom
08-10-2009, 23:27
دوستان من صفحات قبل ذو نخوندم
بازی روی pc هیچ راهی نداره که Free camera کار کنه ؟
منظورم همون حالتی که روی دسته ps3 با right analog میتونی camera رو دور ماشین بچر خونی
تو این بازی نه با mouse و keyboard نه با gamepad نمیشه یعنی اصلا تو قسمت Control همچین گزینه ای نیست

patch رو هم زدم که mouse رو تو menu فعال کرد اما باز هم نشد

در حالتی که دوربین بیرون ماشین را نشون میده با کلید های 4 و 6 اینکار را میشه انجام دادالبته با 4 و 6 که سمت راست کیبرد هستن:46:

*QWERT*
09-10-2009, 00:28
در حالتی که دوربین بیرون ماشین را نشون میده با کلید های 4 و 6 اینکار را میشه انجام دادالبته با 4 و 6 که سمت راست کیبرد هستن
آره میشه ولی بازم به جالبیه کنسول نمیشه.مثل اینه که خودت داری دور ماشین میچرخی با right analog.

Lamanta
09-10-2009, 11:38
بچه ها چرا توي ريونتون رو يه طوري ديگه طراحي كردن ! خيلي زشته ! كاشكي مثل اصليش بود !

اين اصليشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم مال Shift :

Layken
09-10-2009, 11:39
با سلام
شاید سوال من مربوط به shift نباشه ولی لطفآ جواب بدید.
من از بعد از بازی شاهکار Most Wanted دیگه بازی اتومبیل رانی بازی نکردم میخواستم بدونم تو مایه های
این بازی فوق العاده که هم رقابت با 15 راننده دیگه بود و هم پلیس و کلآ فقط جذابیت بود بازی دیگه ای
میتونم پیدا کنم.
ممنون
اگه می خوای پلیس و توی شهر باشه من که Carbon را پیشنهاد میکنم.

Layken
09-10-2009, 11:42
بچه ها چرا توي ريونتون رو يه طوري ديگه طراحي كردن ! خيلي زشته ! كاشكي مثل اصليش بود !

اين اصليشه :

اينم مال Shift :
درسته من روی ماشین لامبورگینی هم دقت کردم یه کوچولو با سایز اصلیش فرق داشت..
یه مدل BMW هم بود که چراغهای جلویش تفاوت داشت با اصلش..
ولی دوستان این گرافیک خیلی زیباست واقعا که
با اصلش زیاد تفاوت نداره.

2 SHAHROOZ
09-10-2009, 13:04
سلام به شما بازدیدکنندگان محترم ! امروز میخوام نقد و بررسی کوتاهی از بازی بازی nfs Shift داشته باشیم . با ما همراه باشید.

مقدمه : همه ما سری بازیهای need for speed رو یادمون هست . بهترین سری بازیهای اتومبیل رانی در دنیا . nfs با نسخه ی underground معروف شد . بعد هم که نسخه های دیگه مثل » most wanded و carbon و دیگر نسخه ها. ناشر همه ی این سری بازیها ea بود . ولی بهد از نسخه ی Carbon . nfs کم کم افت کرد . با انتشار بازی های pro street و under cover . nfs محبوبیت خودشو از دست داد . ea هزاران عاشق need for speed رو از خود نا امید کرد . ea تصمیم به جبران گرفت . و 4 عنوان nfs جدید رو معرفی کرد . اولین اون shift بود . که چند وقتی از انتشارش میگذره .......

EA GAME دوباره 60 درصد گیمر های راننده رو ناامید کرد . من خودمم نگران شدم . من نمیدونم این چه سیاستیه . انگار در سری بازی های NFS داستان جایگاه آخرو داره . همه بخاطر اون شب گردی ها، پلیس بازیها ، اسپرت کردنا ، پول جمع کردنا و داستان های جذاب . دل به NFS می بستند و ادامه اش میدادند . حالا ما با چه خیالی NFS SHIFT رو بازی کنیم . یه بازی عالی ولی بدون داستان ، پلیس ، شب و ........ .

گیم پلی : گیم پلی بازی بسیار کار شده و رانندگی را طبیعی تر کرده و همچنین از نمای داخل اتومبیل رانندگی کردن به آدم یه لذت خاصی میده و این نکته یکی از نکات مثبت شیفت هست. در شیفت . باید اول شدن را فراموش کرد . درسته رانندگی سخت شده . ولی در عوض . یه خط راهنما برای شما روی زمین کشیده شده . که اگه اونو دنبال کنید . می تونی به راحتی رانندگی کنید. ولی اگه شما در کل پیست یه خطا کنید . هیچوقت اول نمیشید . در شیفت سرعت مقوله ای مهم هست . زیرا در این نسخه روی سرعت بسیار کار شده سرعت اتومبیل ها بسیار به واقعیت نزدیک است و شدت تصادف های شما به سرعت شما بستگی خواهد داشت . در سرعت بالا اگر از داخل بازی رو انجام دهید . شما تمامی اجزای داخل اتومبیل را تار میبینید و این بخاطر سرعت زیاد است . و همین مشکل بعد از تصادفات برای شما شدیدتر پیش میآید و علاوه بر این تصویر سیاه و سفید . میشود که این طبیعی بودن بازی رو نشون میده . نمای داخلی اتومبیل . بسیار زیبا و قشنگ طراحی شده . و وقتی از داخل بازی رو کنترل کنید . می فهمید را نندگی چقدر سخته . اگر به خاکی بروید . تکان های شدیدی به اتاق اتومبیل وارد میشود . و فرمان تکان های زیادی میخورد البته این تکان ها روی حرکت اتومبیل تاثیری ندارد و فقط افکت های هنری بجا و کاملی هست . در بعضی از مراحل شما باید با اول شدن دز مسابقه ستاره جمع کنید به این صورت که هر مقامی یکستاره اگر سوم شوید 1 ستاره اگر دوم شوید 2 ستاره و اگر اول شوید 3 ستاره دریافت میکنید. در کل اول شدن در شیفت بسیار سخت شده است (امتیاز 9 از 10)

گرافیک: گرافیک بازی حیرت انگیز است . نسبت به نسخه ی های قبلی بهتر است . و طبیعت بازی رو افزایش داده . گرافیک و فیزیک اتومیبل های shift رو در هیچ کدوم از بازیهای قبلی NFS ندیدیم . آسیب پذیری فیزیک اتومیبیل های شیفت واقعا عالیه . چیزی که تقریبا در سری بازیها NEED FOR SPEED وجد نداشته . خوب این یک تحول هست . فیزیک نمای داخل بازی هم بسیار خوب است و طبیعی جلوه داد ه شده است . فیزیک پیست رانندگی هم بسیار قشنگ زیبا طراحی شده هست . و زیبایی خود را داراست . در نمای داخل اتومبیل از 3 بعدی سازی استفاده شده است و شما می توانید . به جهات مختلف با استفاده از کلید های شماره ای کناره ی راست صفحه کلید (NUM) نگاه کنید و نمای داخلی اتومبیل را ببینید .

صدا گذاری: صدا گذاری بسیار طبیعی و هنری کار شده . موزیک های بجا . صداهای طبیعی . صدای اتومبیل ها واقعا قشنگ هست . صدای ترمز کردن . صدا تعویض دنده . و صدای ساییدن چرخ ها و صدا نزدیک و دور شدن اتومبیل ها قشنگ و زیبا هست ، صدا تصادف های کوچیک و بززگ و صدا تماشا گران هم صدای پس زمینه ی پسیت محسوب میشود.

هوش مصنوعی : رقیب های شما هوش مصنوعی بهتری نسبت به سری های قبلی خواهند داشت . آنها به دنبال فرصتی مناسب از کنار شما بی سر و صدا جلو میزنند . و این کار رو زمانی انجام میدهند که یا فرصتی برا جبران نیست . یا سرعت کافی را ندارید . و حتی در بعضی مواقع به صورت غیر مستقیم کاری خواهند کرد که شما نتوانید از آنها جلو بزنید و یا از مسیر منحرف شوید . هوش مصنوعی تماشاگران در حد صفر هست و فقط یک کار را تکرار میکنند .

سخن پایانی : EA گیم با نگذاشتن داستان در SHIFT یک اشتباه بزرگ انجام داد . که دوباره حداقل هزاران گیمر رو از خودش ناامید کرد . البته به یاد داشته باشید . که سری بازیهای NEED FOR SPEED همیشه بهترین بازی برای پرکردن لحظات بی حوصلگی . یا لحظاتی که میخوایم رانندگی کنیم . هست. باید منتظر نسخه ی بعدی NFS باشیم به امید اینکه دوباره اون داستان های جذاب و مسابقه های هیجان انگیز درش وجد داشته باشه . به نظر منه نویسنده . همه به یاد CARBON 5 ثانیه سکوت کنیم .

star game

pedram_sad
09-10-2009, 13:14
در حالتی که دوربین بیرون ماشین را نشون میده با کلید های 4 و 6 اینکار را میشه انجام دادالبته با 4 و 6 که سمت راست کیبرد هستن:46:
البته از نمای داخل هم میشه این کار رو کرد و این که دکمه های 2 و 8 هم برای پایین و بالا بردن camera هستن
خرجش درست کردن یک profile با استفاده از xpader هست برای بازی که این 4 تا دکمه رو بندازی روی right analog دسته

ali6803
09-10-2009, 13:19
سلام دوستان...........

اقا من فقط برای بار اول فول اسکرین تونستم بازی کنم برای بارهای بعد نمیتونم فول اسکرین بازی کنم ...

اون نوارهای بالا وکناری ویندوز اصلا نمیره چه کنم؟؟؟؟

Layken
09-10-2009, 13:22
سلام دوستان...........

اقا من فقط برای بار اول فول اسکرین تونستم بازی کنم برای بارهای بعد نمیتونم فول اسکرین بازی کنم ...

اون نوارهای بالا وکناری ویندوز اصلا نمیره چه کنم؟؟؟؟ برای دوست من هم این مشکل وجود داشت ولی همون اول بازی ...Alt+Enter میزد درست میشد.

saeed.1388
09-10-2009, 14:51
EA GAME دوباره 60 درصد گیمر های راننده رو ناامید کرد . من خودمم نگران شدم . من نمیدونم این چه سیاستیه . انگار در سری بازی های NFS داستان جایگاه آخرو داره . همه بخاطر اون شب گردی ها، پلیس بازیها ، اسپرت کردنا ، پول جمع کردنا و داستان های جذاب . دل به NFS می بستند و ادامه اش میدادند . حالا ما با چه خیالی NFS SHIFT رو بازی کنیم . یه بازی عالی ولی بدون داستان ، پلیس ، شب و ........ .

star game

صددرصد تایید میشه. شما وقتی تو پیست فقط قراره اول بشی آنچنان هیجانی نداره ولی وقتی
بازی داستان داره و کنار اتومبیل رانی باید مراقب پلیس و پول جمع کردن و.... باشی بازی کاملآ
جذاب میشه. واسه همین همیشه Most Wanted جذاب بوده. خدا کنه بازیهای شبیه به اون بازم
بیاد

jamshidjap
09-10-2009, 15:03
آقا ما هرچی سعی کردیم نتونستیم برنده بشیم. یه سره تو درو دیوار یا خاکی هستیم،دریفتو که دیگه ولش کن فقط به دور خودم میچرخم. چیکارش کنم؟ من تمام سری هایه قبلی رو به راحتی تمام کردم ولی تو این یکی گیر کردم

shahabprince
09-10-2009, 15:03
به نظر من این بازی در کل بازی خوبی هست ولی اگه داستان داشت محشر میشد.

pedram_sad
09-10-2009, 16:13
آقا ما هرچی سعی کردیم نتونستیم برنده بشیم. یه سره تو درو دیوار یا خاکی هستیم،دریفتو که دیگه ولش کن فقط به دور خودم میچرخم. چیکارش کنم؟ من تمام سری هایه قبلی رو به راحتی تمام کردم ولی تو این یکی گیر کردم
خوب قضیه اینجاست که این شماره هیچیش شبیه شماره های قبلی نیست که شما اونطوری تمامش کنید
کسی میتونه بدون درد سر این بازی رو تمام کنه که مهارت تو simulation داشته باشه
و بازی هایی مثل Forza Motorsport و gran turismo رو انجام داده باشه

و گرنه به مشکل میخوره

Layken
09-10-2009, 16:53
من یه راهنمایی میکنم ممکنه کمکتون کنه شما بهتره با توجه به
پلیکانهای رنگی روی زمین سرعت خودتو کنترل کنی..
اگر سبز بود به راحتی گازشو بگیر اگه زرد شد باید احتیاط کنی و
اگر قرمز شد باید ترمز کنی تا جایی که بتونی هم کنترل مسیر و هم اینکه رنگ روی زمین سبز بشه
اینطوری می تونی ادامه بدی...فقط دقت کنید که ترمز و گاز کاملا با هم رابطه عکس در این بازی دارند..

ferdfe
09-10-2009, 19:18
هر وقت يه مرحله تموم مي كنم مي خواد خارج بشه بره مرحله بعد
يه صفحه سياه مياد كه لودينگش هم همون دو تا ماشين
وي يهو ثابت ميشه و بايد پي سي رو ري استارت كنم :19:

mehdy.z
09-10-2009, 19:56
خوب کسانی که میگند مشکله گیم پلی رو بگذارند روی casual تا assistant بره روی high توی tunning هم همه رو ببرند تا ته ماشینم تا جایی که میشه آپگرید کنند دیگه خیلی ساده میشه...

pedram_sad
09-10-2009, 20:00
این patch برای من خیلی کاربردی بود
علاوه بر enable کردن mouse که واقعا لازم بود
loading های بازی رو تا یک سوم زمان قبلی کاهش داد که خیلی عالی شد

milky way
09-10-2009, 21:28
آقا سخته ها مخصوصاً این Dual هاش یه خطا کنی باختی، کسی تکنیکی چیزی داره بشه مسابقه هاش رو راحت تر برد؟ البته تو PC با کیبورد هم فکر میکنم خیلی سخت تره تا با Gamepad تو کنسول.
آقا کسی این Patch 1.1 رو گرفته حجمش 228 مگه، تأثیری داره؟ کرک میخواد مجدداً؟

shaaheen
09-10-2009, 22:59
من با سرعت لودينگ مشكلي نداشتم فكرم نميكنم تغييري ايجاد شده باشه با پچ توش.ولي وجود موس نعمتيه واسه خودش.خيلي حال كردم با پچ :8:

pedram_sad
09-10-2009, 23:04
من با سرعت لودينگ مشكلي نداشتم فكرم نميكنم تغييري ايجاد شده باشه با پچ توش.ولي وجود موس نعمتيه واسه خودش.خيلي حال كردم با پچ :8:
قبل از این که patch رو بزنم برای هر Race بین 20 تا 25 ثانیه loading میچرخید
اما حالا به 9 یا 10 هم نمیرسه
همین طور تو صفحه انتخاب ماشین ها برای load شون

من که با xpadder زدم کلید های camera رو هم رو دسته چیدم با shock :31:

mosolim
10-10-2009, 00:11

سلام
میشه بگید کدوم پچ ؟. میشه برای من هم قرار بدید. من کلی با بازی مشکل دارم. اونم اینکه هر دوری که میرم بعدش هنگ میکنه و باید سیستم رو ریستارت کنم و از دوباره برم تو بازی. لودینگ ها هم واقعا اعصاب خوردکنه. قربون دستت لینکشو بزار.
با تشکر...

mosolim
10-10-2009, 00:12
هر وقت يه مرحله تموم مي كنم مي خواد خارج بشه بره مرحله بعد
يه صفحه سياه مياد كه لودينگش هم همون دو تا ماشين
وي يهو ثابت ميشه و بايد پي سي رو ري استارت كنم :19:
سلام
مشخصات سیستمتو میازاری. میشه بگی که cpu شما چیه؟
با تشکر...

hesam_g59
10-10-2009, 00:22
آقا سخته ها مخصوصاً این Dual هاش یه خطا کنی باختی، کسی تکنیکی چیزی داره بشه مسابقه هاش رو راحت تر برد؟ البته تو PC با کیبورد هم فکر میکنم خیلی سخت تره تا با Gamepad تو کنسول.
آقا کسی این Patch 1.1 رو گرفته حجمش 228 مگه، تأثیری داره؟ کرک میخواد مجدداً؟

این پچ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بود
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر :10::8:

shaaheen
10-10-2009, 08:40
سلام
میشه بگید کدوم پچ ؟. میشه برای من هم قرار بدید. من کلی با بازی مشکل دارم. اونم اینکه هر دوری که میرم بعدش هنگ میکنه و باید سیستم رو ریستارت کنم و از دوباره برم تو بازی. لودینگ ها هم واقعا اعصاب خوردکنه. قربون دستت لینکشو بزار.
با تشکر...

تو اين پست يكي از دوستان زحمت كشيده گذاشته:

pcali
10-10-2009, 09:00
این پچ :

من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بود
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر :10::8:

:8:
همونطور که این دوستمون امتحان کردن پس پچ و کرک پچ درسته پس دوستان اینقدر
اسپم نزن بگن مشکل داره لطف کنید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون و اخرین نسخه
دایرکت ایکس رو نصب کنید که لینک دانلود DX9 رو زیر دادم دوستانی که سرعت
خوبی دارن حتما دان کنن خیلی تاثیر داره.

DirectX Redistributable August 2009 9.27.1734

pedram_sad
10-10-2009, 11:46
سلام
با تشکر...
من این patch رو با offilne گرفتم
و مشکل هنگ نداشتم قبلش

لینکش هم دوستمون گذاشتن بالا

mosolim
10-10-2009, 13:00
من این patch رو با offilne گرفتم
و مشکل هنگ نداشتم قبلش

لینکش هم دوستمون گذاشتن بالا

سلام
ممنون من پچ رو دان کردم با کرکش و ریختم. الان دوستان میگن که باید آخرین آپدیت دایرکس رو هم بریزم که دارم همینکار رو میکنم. امیدوارم که حل بشه.
با تشکر...

shahabprince
10-10-2009, 15:06
من پچ رو دان کردم خیلی تو لود بازی تاثیر داره.

REZAt1980
10-10-2009, 15:20
سلام.

ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.

یه سوال دیگه. این تنظیمات آسیستنس رو در چه حالتی قرار بدم بهتره؟

akharenee
10-10-2009, 15:57
بچه ها چطوری دسته ها تنظیم میشن اصلا با صفحه کلید بلد نیستم بازی کنم هر کاری میکنم بازی نمیا روی دسته بازیها کسی از بچها کمک کنه طریقه صحیح رو بگه که چطوری با دسته بازی کنم ممنون

milky way
10-10-2009, 16:00
من AI Difficulty رو روی Easy گذاشتم بازی ساده تر شده، واقعاً اشکم داشت در میومد. ولی Handling Model رو همون Normal گذاشتم باشه که از لذت رانندگیش کم نشه، الان راننده ها کمتر وحشی بازی در میارن روی AI حالت Medium مثل تراکتور زیرت میکردن، الان آرامششون بیشتر شده، با این حال اونقدرم آسون نشده که جذابیتش از بین بره. من تو Drift خیلی مشکل دارم نمیدونم اصلاً باید چطوری drift بزنم، همش تو درو و دیوارم؟
این Patch هم خیلی خوب بود هم زمان لودها به شکل محسوسی کم شده هم مایس راه افتاده.

mehdy.z
10-10-2009, 16:56
من AI Difficulty رو روی Easy گذاشتم بازی ساده تر شده، واقعاً اشکم داشت در میومد. ولی Handling Model رو همون Normal گذاشتم باشه که از لذت رانندگیش کم نشه، الان راننده ها کمتر وحشی بازی در میارن روی AI حالت Medium مثل تراکتور زیرت میکردن، الان آرامششون بیشتر شده، با این حال اونقدرم آسون نشده که جذابیتش از بین بره. من تو Drift خیلی مشکل دارم نمیدونم اصلاً باید چطوری drift بزنم، همش تو درو و دیوارم؟
این Patch هم خیلی خوب بود هم زمان لودها به شکل محسوسی کم شده هم مایس راه افتاده.
این dift ها قلق خاصی داره...
نمی دونم فیلم انیمیشن ماسبقه ماشینها رو دیدی یا نه:31:(اسمش دقیق یادم نیست)
یه جا یارو میگه وقتی در حالت drift ماشین به سمت چپ میره فرمون رو به سمت راست بپیچون با اینکار ماشین به تعادل میرسه دقیقا این فرم توی این بازی وجود داره...

vtv004
10-10-2009, 17:10
با سلام کسی سریال نامبر این بازی هنگام نصبو نداره؟ از فروشگاه پی سی ورد خریدم

king_darkness
10-10-2009, 17:22
سلام
ببخشيد اين سوال رو مي پرسم ممكنه تكراري باشه
بازي من براي شركت boy steam pc
مي خواستم بدونم كه بازي كه اين شركت داره ميده برون مشكلي داره ؟؟
آخه چند تا از بازي هاش مثل بت من و اويل مشكل دار بود
يه سوال ديگه هم داشتم كه اگه پچ چند پست بالا تر رو دان كنم مشكل حل ميشه ؟؟

mosolim
10-10-2009, 18:02
سلام
دوستان من پچ و کرک رو ریختم و آخرین آپدیت دایرکت ایکس و گرافیک رو هم نصب کردم. ولی بازم مشکل پا برجاست و بعد از دو تا ریس رفتم بازی هنگ میکنه و دیگه تا ریستارت نکنم درست نمیشه . تازه این مربوط به ویندوز 7 . تو xp اصلا همون اول اجرا نمیشه . از دوستان کسی راه حلی داره بنده رو راهنمایی کنه ؟ آیا مربوط به نسخه ای که گرفتم نیست؟ یا مربوط به cpu ؟ آخه برای من amd Athlon x2 4400

shaaheen
10-10-2009, 19:23
سلام
ببخشيد اين سوال رو مي پرسم ممكنه تكراري باشه
بازي من براي شركت boy steam pc
مي خواستم بدونم كه بازي كه اين شركت داره ميده برون مشكلي داره ؟؟
آخه چند تا از بازي هاش مثل بت من و اويل مشكل دار بود
يه سوال ديگه هم داشتم كه اگه پچ چند پست بالا تر رو دان كنم مشكل حل ميشه ؟؟

آره مشكل داره اما مشكلش با دانلود يه فايل 2 كيلوبايتي حل ميشه كه تو همين تالار پيداش ميكني:46:
در مورد patch هم مال خود شركت ea هستش و براي اينه كه بتوني از موس توي منوي بازي استفاده كني و مثل اينكه سرعت لودينگت بيشتر ميشه

mahyarSAMSUNG
10-10-2009, 20:47
من مشکلی با این بازی ندارم حتی تا مرحله tire 3 . آیا احتیاجی به دانلود این پچها هست ؟!

malkemid
10-10-2009, 20:50
من مشکلی با این بازی ندارم حتی تا مرحله tire 3 . آیا احتیاجی به دانلود این پچها هست ؟!

سری که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندن!:46:

Behnam_o2
10-10-2009, 21:01
آقا من این بازیو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig

M A X I M U M
10-10-2009, 21:22
دوست عزيز
بهتر بود در قسمت مشكلات نصب و اجراي بازي ها مي پرسيديد
قبلا هم كساني مشكل داشتند
بازي رو از چه شركتي گرفتيد ؟

Behnam_o2
11-10-2009, 10:43
شرکتشو نمیدونم نوشته نیست. از همینا که بالای جلدش نوشته pc dvd و games for windows . تو تاپیک چند نفر این مشکلو داشتن ولی کسی جوابه درستو حسابی بهشون نداد!!!!!

king_darkness
11-10-2009, 11:46
آره مشكل داره اما مشكلش با دانلود يه فايل 2 كيلوبايتي حل ميشه كه تو همين تالار پيداش ميكني:46:
در مورد patch هم مال خود شركت ea هستش و براي اينه كه بتوني از موس توي منوي بازي استفاده كني و مثل اينكه سرعت لودينگت بيشتر ميشه

دستت درد نكنه
نگفته مشكل بازي كه براي boy steam pc هستش چي ؟؟؟
اون فايلي هم كه گفتي پيدا نكردم :41:

REZAt1980
11-10-2009, 12:56
ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.

vegas
11-10-2009, 13:04
Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !

shuahin_kh
11-10-2009, 13:39
من بعضی وقتها که از یه بازی خارج میشم و میخوام داخل NFS بشم صفحه سیاه میشه و not responding میده.
بعضی وقتها تو بازی هم میخوام از carrer بیام بیرون رو صفحه loading قفل میکنه.
آخرین driver کارت گرافیک نصبه . تمام نسخه های driver motherboard بروز است. windows vista 64 bit
ممنون میشم کسی توضیح بده.

mehdy.z
11-10-2009, 14:53
من بعضی وقتها که از یه بازی خارج میشم و میخوام داخل NFS بشم صفحه سیاه میشه و not responding میده.
بعضی وقتها تو بازی هم میخوام از carrer بیام بیرون رو صفحه loading قفل میکنه.
آخرین driver کارت گرافیک نصبه . تمام نسخه های driver motherboard بروز است. windows vista 64 bit
ممنون میشم کسی توضیح بده.
یک پچ اومده که خیلیا ازش راضی هستند میگند خیلی از مشکلات بازی رو در موقع لودینگ برطرف میکنه :

shuahin_kh
11-10-2009, 15:26
خوب شد download نکردم crack که برای patch است از rapidshare پاک شده.

shahabprince
11-10-2009, 17:00
بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟

shuahin_kh
11-10-2009, 17:09
بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟

ببینم تو کرکش رو از کجا آوردی ناقلا؟:18:
rapidshare که کرکش رو پاک کرده بود.؟ :13:منم patch میخوام:19:

Layken
11-10-2009, 17:16

کاملا مطمئن هستید که درست در پوشه بازی قرار دادید..؟؟

shuahin_kh
11-10-2009, 17:55
خب دوستان من از سز کار برم خونه ببینم میتونم modem را رو vista 64 نصب کنم. دوباره میام.
فقط یه خواهش : هرکی crack این patch رو داره بیزحمت بزاره. ممنون

REZAt1980
11-10-2009, 18:49
Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !

وقتی میگم هر کاری میکنم نمیشه یعنی این کارها رو هم انجام دادم. نشد.

pedram_sad
11-10-2009, 19:53
وقتی میگم هر کاری میکنم نمیشه یعنی این کارها رو هم انجام دادم. نشد.
دوست عزیز برای منم یک باز اینطوری شد
شما باید بری تو option بری تو graphics اونجا تغییرات بدی تو انتخاب res که حالت full screen و windowed داره

pedram_sad
11-10-2009, 19:54
دوستان من فکر میکردم این patch که 13 مگی بود مشکل black sky رو حل کرده
ولی امروز باز دیدم تو بعضی Race ها هنوز هست

کسی میدونه این 200 و خورده ایه حلش میکنه یا نه ؟

mosolim
11-10-2009, 22:46
سلام
من که کلا بیخیال بازی شدم . چون هر کاری کردم درست نشد. آخرین دارکت ایکس و گرافیک و انواع و اقسام ویندوز و پچ و کرک آخرش درست نشد که نشد و بعد از 2 ریس بازی هنگ میکنه. برم شاید بعدا یه نسخه کامل تر و بهتر اومد. با تشکر از دوستانی که تو این مدت راهنمایی کردند.
با تشکر...

Layken
11-10-2009, 23:09
دوستان من فکر میکردم این patch که 13 مگی بود مشکل black sky رو حل کرده
ولی امروز باز دیدم تو بعضی Race ها هنوز هست

کسی میدونه این 200 و خورده ایه حلش میکنه یا نه ؟
درسته منم بعضی ریسها black sky مشکل رو داشتم و امروز هم بعد از کلی اول و دوم شدن پکش کردم رفت.
دارم mini ninja بازی میکنم.

saman_k2
12-10-2009, 01:21
این بازی رو برای دومین بار دارم بازی میکنم.
نکته ی جالب اینه که تو تایر دو، تعداد ستاره هام به قدری رسید که تایر چهار هم آزاد شد، بدون اینکه تایر سه رو بازی کنم. می خواهم ایندفعه ستاره بارون کنم.
ولی خوب این دلیل نمیشه که من عاشق این بازی باشم.
فقط برای اینکه به جزئیات بازی بیشتر دقت کنم،دارم دوباره بازی می کنم
من عاشق تعقیب و گریز با ماشین های پلیس هستم.
یاد Most wanted and Carbon به خیر.

Mahdi_Moosavi
12-10-2009, 02:37
ببینم تو کرکش رو از کجا آوردی ناقلا؟:18:
rapidshare که کرکش رو پاک کرده بود.؟ :13:منم patch میخوام:19:

دانلود کرک Patch 1.1 با حجم 2.64MB

pedram_sad
12-10-2009, 03:17
درسته منم بعضی ریسها black sky مشکل رو داشتم و امروز هم بعد از کلی اول و دوم شدن پکش کردم رفت.
دارم mini ninja بازی میکنم.

اره حامد جون
اون Race هایی که این مشکل رو دارن loading طولانی تری هم دارن نسبت به بقیه
mini ninjas هم بازی عالی هست و تمامش کردم

فقط دوستانی که این patch رو تست کردن بگن مشکل black sky رو حل میکنه یا نه

mostafa_gm
12-10-2009, 07:56
اره حامد جون

تا جایی که من میدونم این مشکل سیاه نشون دادن آسمون با patch حل نمیشه.
تنها راهش اینه که رو فایل اجرایی برنامه یعنی shift.exe کلیک راست کرده و در قسمت compatibility روی run this ... تیک زده و گزینه windows 98/se یا window 95 رو انتخاب کنید و مشکل black sky حل خواهد شد.

pcali
12-10-2009, 08:02
اره حامد جون

بله دوست عزیز خدا رو شکر که تا حالا این مشکلات عجیب و غریبی که دوستان بهش برخورد
کردن من نداشتم ببخشید قصد جسارت ندارم اون دسته ازدوستانی که با بازی مشکل دارن
یا نسخه بازی رو عوض کنید یا سیستم تون رو من که تا به هیچ باگی در بازی ندیدم :27:
در ضمن همین یک پچ برای بازی هستش که به طور رسمی برای بازی منتشر شده وهیچ
پچ 200 مگی در کار نیست که توضیح پچ 13 مگ در زیر داده شده.

This patch adds local area network play, which enhances the multiplayer experience, and mouse support, which provides full menu navigation throughout the game using your PC mouse.

pedram_sad
12-10-2009, 12:33
بله دوست عزیز خدا رو شکر که تا حالا این مشکلات عجیب و غریبی که دوستان بهش برخورد
کردن من نداشتم ببخشید قصد جسارت ندارم اون دسته ازدوستانی که با بازی مشکل دارن
یا نسخه بازی رو عوض کنید یا سیستم تون رو من که تا به هیچ باگی در بازی ندیدم :27:
در ضمن همین یک پچ برای بازی هستش که به طور رسمی برای بازی منتشر شده وهیچ
پچ 200 مگی در کار نیست که توضیح پچ 13 مگ در زیر داده شده.

This patch adds local area network play, which enhances the multiplayer experience, and mouse support, which provides full menu navigation throughout the game using your PC mouse.

دوست عزیز
این مشکل black sky مشکلی هست که تو خیلی از فروم های معتبر خارجی هم باهاش مواجه شدن و بهش اشاره کردن

اون هم سیاه بودن اسمان در عین حال با تابش خورشید هست ربطی به سیستم هم نداره

pcali
12-10-2009, 13:20
دوست عزیز
این مشکل black sky مشکلی هست که تو خیلی از فروم های معتبر خارجی هم باهاش مواجه شدن و بهش اشاره کردن

سلام جناب عزیز pedram_sad ببخشید من در تایپیک قبلی شما رو مورد خطاب قرار دادم
منظورم سایر دوستان بود :46:اما این مشکل black sky رو تا به حال بهش بر نخوردم حالا اگر
باگ باشه منم اگر دیدم حتما خبر میدم تا به حال مشاهده نشده :27:

saman_k2
12-10-2009, 13:30
این مشکل سیاه شدن آسمون رو من باهاش برخورد نکردم. فقط عکسش رو دیدم.
قبلا هم گفتم، اگر با تعویض نسخه ی بازی مشکل شما حل نشد، درایور گرافیک تون رو با ورژن های مختلف امتحان کنید، اگر ورژن جدید جواب نداد، برید سراغ ورژن قدیمی تر. مطمئن باشید درست میشه. چیز مهمی نیست. من به خاطر همین سازگار نبودن درایور گرافیک با بعضی بازی ها ، صحنه های عجیب تری می دیدیم.

jupiter1365
12-10-2009, 18:50
یه مشکل فنی!
need for speed shift رو نصب کردم. اما بیشتر اوقات هنگ میکنه و فریز میشه. بیشتر اوقات هم بازی اجرا نمیشه، و حتما باید ری استارت کنم سیستمو تا بتونم بازی رو اجرا کنم.
آخرین درایور گرافیک و صدا رو هم دانلود و نصب کردم
اینم مشخصات سیستمم:
2 GB ram
cpu AMD X2 5200
VGA: Gforce 9400 GT 512MB

saman_k2
12-10-2009, 19:17
یه مشکل فنی!
need for speed shift رو نصب کردم. اما بیشتر اوقات هنگ میکنه و فریز میشه. بیشتر اوقات هم بازی اجرا نمیشه، و حتما باید ری استارت کنم سیستمو تا بتونم بازی رو اجرا کنم.
آخرین درایور گرافیک و صدا رو هم دانلود و نصب کردم
اینم مشخصات سیستمم:
2 GB ram
cpu AMD X2 5200
VGA: Gforce 9400 GT 512MB

من هم همین مشکل رو با نسخه ی قبلی بازی داشتم. رفتم یه نسخه ی دیگه رو خریدم که مال یه شرکت دیگه بود.
مشکلم حل شد. کار بیشتر شرکت های توزیع بازی در ایران خرابکاری و کلاه برداری است.
معمولا باید چند بار پول خرید یک بازی رو داد تا بشه توش یه نسخه ی درست و درمون پیدا کرد.

luciferwings
12-10-2009, 23:31
بلاخره منم خر شدم... ( البته نخريدم.. از کسي گرفتم )

اما نصبش کردم..

بدک نبود..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ميشه گفت به NFS اميد وار شدم..
بازي جالب و خوبي از آب در اومده..

بدونه هيچ مشکلي لود ميشه و اجرا ميشه.. فقط دماي کارت منو تا 91 ميبره بالا..!!!! چـــــــــــــه خبره بابا .!!!!

ولي باز هم ميگم.. GRID چيزه ديگه اي بود.. البته اينم از روي همون بازي کپي شده ها... نصفه مپ هاي گريد رو داخل اين بازي ديدم.. با همون ساختار .!! ( بماند که اين مپ ها همون پيست هاي معروف دنيا هستند ) : دي : دي....!!!

mehdy.z
13-10-2009, 01:15
دوست عزیز

بله این مشکل black sky رو که منم داشتم البته فقط یکی دوبار تا اینجا ولی اینقدر دوستان با این بازی مشکل داشتند که خدا رو شکر کردم فعلا همین یکی رو بیشتر ندارم:31:

mosolim
13-10-2009, 13:07
من هم همین مشکل رو با نسخه ی قبلی بازی داشتم. رفتم یه نسخه ی دیگه رو خریدم که مال یه شرکت دیگه بود.
مشکلم حل شد. کار بیشتر شرکت های توزیع بازی در ایران خرابکاری و کلاه برداری است.
معمولا باید چند بار پول خرید یک بازی رو داد تا بشه توش یه نسخه ی درست و درمون پیدا کرد.

سلام
نسخه جدیدی که تهیه کردید برا چه شرکتیه؟ چون من هم مشکل قبلی شما رو دارم و هیچ رقمه با هیچ پچ و آپدیتی درست نمیشه و هنگ میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...

Oracle_Eldorado
13-10-2009, 13:09
با سلام به همگی
بعد از مدت ، به دلیل نداشتن اینترنت ، نشستیم یه دلی از عذا در آوردیم و کلی بازی کردیم .
یکی از این بازی ها همین NFS Shift بود .
کنترل ماشین ، از نمای راننده خیلی سخته .
ولی وقتی تغییر نما میدی بهتر میشه .
گرافیک بازی هم بهتر شده .
در کل بازی خوبیه ( گرچه ما مفتی گیرمون اومد ! :31: )
و 100البته که GRID از این خیلی بهتره .

سلام
نسخه جدیدی که تهیه کردید برا چه شرکتیه؟ چون من هم مشکل قبلی شما رو دارم و هیچ رقمه با هیچ پچ و آپدیتی درست نمیشه و هنگ میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...

جالبه که مال من هیچ مشکلی نداشت .

Behnam_o2
13-10-2009, 16:46
کلآ از وقتی که codemasters بازی های ریسینگی مثل dirt1,2و grid و fuel رو داده بیرون فاتحه ی ea و nfs خونده شد!

capitan prise
13-10-2009, 18:18
بازی هیچگونه نوآوری خاص و جالب توجهی نداره در حقیقت افتضاحه
یه ریسینگ معمولی:2:

saman_k2
13-10-2009, 19:29
سلام
با تشکر...

والله اسم خاصی روی دیسک ها نوشته نبود.
رفتم سراغ پوشه ی نصب بازی و با کمال تعجب اسم Boys team PC رو دیدم که نسخه ی قبلی بازیم که مشکل داشت، مال همین شرکت بود. ولی خدا رو شکر این یکی سالمه.
من تو استان مازندران زندگی میکنم. اگر نزدیک ما زندگی میکنی، بیا ازم بگیر.ما در خدمتیم.

IOG
13-10-2009, 20:33
آقا من بازی رو دارم.خیلی ایراد داره.مثلا تو لودینگش بعضی موقع ها گیر میکنه.نمیدونید از چیه؟

shahabprince
13-10-2009, 23:07
آقا من بازی رو دارم.خیلی ایراد داره.مثلا تو لودینگش بعضی موقع ها گیر میکنه.نمیدونید از چیه؟

در کل بازی ایراد های زیادی داره باید منتظر یک پچ پرو پیمون باشیم.

M A X I M U M
13-10-2009, 23:16

سه تا پچ معرفي شد
يكي براي لودينگ ها
يكي براي گير كردن ها
يكي براي آسمان سياه
در ضمن بر روي بعضي از ويندوز ها مشكل داره و تست كامل نشده
الكترونيك آرتز سازنده قراره يه پچ رسمي رو بزودي عرضه كنه ...

Mr-Digital
13-10-2009, 23:38
دوستان مشکل من حل نشد، کسی نظری نداره؟ کسی همچین مشکل یا مورد مشابهی رو نداره؟
ضمنا فایل کانفیگ گرافیکش رو هم ریست کردم، درست نشد که نشد....

سلام، دوستان یک مشکل کلافه کننده....
من با کانفیگ زیر بازی رو نصب کردم:
رم 4 گیگ - گرافیک 1 گیگ gddr3 - سی پی یو core2 2.8
بازی رو کرک کردم، اجراکردم، اول تنظیماتش رو روی high گذاشتم. و خوب تکسچر و سرعت فریم ها عالی بود. اما وقتی استارت کرییر رو برای شروع کلیک میکنم شروع میکنه به لود بازی همون 2 صفحه آموزش اولیه ی بازی هی اسپلش میشه اما بازی شروع نمیشه.... هرچی که میگذره لود نمیشه.... مشکل از چی میتونه باشه؟
ضمنا با هیچ بازی مشابهی مشکلی ندارم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.

bleu2u4u
14-10-2009, 00:08
اقا این حرکت زشت که وقتی میرسه سر پیچ ترمز میکنه رو کی به این یاد داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصاب معصاب برای ما نگذاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman_k2
14-10-2009, 00:10
دوستان مشکل من حل نشد، کسی نظری نداره؟ کسی همچین مشکل یا مورد مشابهی رو نداره؟
ضمنا فایل کانفیگ گرافیکش رو هم ریست کردم، درست نشد که نشد....

از نطر سخت افزاری مشکلی نیست.
ولی شما همون مشکلی رو دارید که صدها نفر دیگه در این تایپیک داشتند.
اون هم ایراد در نسخه ی بازی است.

شرمنده که این رو میگم. اما اگر تمام سعی خودتون رو کردید و نسخه ی سالم بازی رو پیدا نکردید. بنده در خدمتتون هستم.

ferdfe
14-10-2009, 00:12
سه تا پچ معرفي شد
يكي براي لودينگ ها
يكي براي گير كردن ها
الكترونيك آرتز سازنده قراره يه پچ رسمي رو بزودي عرضه كنه ...

اقا جون هر كي دوست داري كو پچ مچ ها رو به ما هم بده !!!!

bleu2u4u
14-10-2009, 00:16
ولی شما همون مشکلی رو دارید که صدها نفر دیگه در این تایپیک داشتند.
اون هم ایراد در نسخه ی بازی است.

مگه بازی ایرادی داره
من که هیچ باگی تا حالا توش ندیدم (غیر از لود طولانی اش با اینکه سیستم ام 10 برابر ریکامندشه)

Armin.ASD97
14-10-2009, 00:37
نحوه غیر فعال کردن ترمز اتو ماتیک
اول برین به:
OPTIONS-GAMEPLAY-DRIVING
بعدHANDLINGMODELرو روی PROقرار بدین یا از توی همون منو خودتون ترمز رو روی آف قرار بدید.
نحوه غیر فعال کردن خطوط راهنمای روی جاده
OPTIONS-GAMEPLAY-HUDبعدBESTLINEرو خاموش کنید.

من هم نسخه بویز تیم رو دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم لودینگ ها هم اصلا طولانی نیست.
راستی روی سون نصب کنید خیلی بهتره...

bleu2u4u
14-10-2009, 01:15
من هم نسخه بویز تیم رو دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم لودینگ ها هم اصلا طولانی نیست.
راستی روی سون نصب کنید خیلی بهتره...

من که مثل پیرمردا روی XP نصبش کردم

fmps
14-10-2009, 15:09
سلام
آقا چطور میشه این بازی رو با دسته بازی کرد؟

mr-secret
14-10-2009, 18:22
سلام

منم همچین سوالی دارم

pedram_sad
14-10-2009, 18:42
سلام

منم همچین سوالی دارم
خیلی راحت :31:
چطور مگه ؟
مگه دسته هاتون رو support نمیکنه ؟
من که خیلی راحت دارم بازی میکنم با gamepad و shock هم کار میکنه

Armin.ASD97
14-10-2009, 19:12
خیلی راحت :31:
چطور مگه ؟
مگه دسته هاتون رو support نمیکنه ؟
من که خیلی راحت دارم بازی میکنم با gamepad و shock هم کار میکنه

منم نمی تونم با دسته بازی کنم اصلا تو شیفت که میرم کار نمی کنه.
(طرح 360 نیست)

fmps
14-10-2009, 19:43
لطفا کمک کنید

Layken
14-10-2009, 21:08
سلام

لطفا کمک کنید
خوب اگه دسته بازی شما فقط در این بازی این مشکل رو میاره ....نمی دونم چیشه
ولی اگه در کل بازی ها هستش یا از دسته ایراده یا ویندوزت مشکل داره.
چون من خودم دسته رو وصل کردم تموم کار کرد ولی در کل با کیبورد بازی میکنم.

pedram_sad
14-10-2009, 23:54
منم نمی تونم با دسته بازی کنم اصلا تو شیفت که میرم کار نمی کنه.
(طرح 360 نیست)
خوب شما از نرم افزار xpadder استفاده کن
که هر دسته ای رو تو هر بازی که بخوای فعال میکنه
با جایگزینی mouse و keyboard

Armin.ASD97
14-10-2009, 23:57
خوب شما از نرم افزار xpadder استفاده کن
که هر دسته ای رو تو هر بازی که بخوای فعال میکنه
با جایگزینی mouse و keyboard

?
من منظورم شیفت بود ها:10:
منظور شما هم واسه فقط شیفت بود یا کلا؟
من تو بقیه بازی ها مشکلی ندارم.

pedram_sad
15-10-2009, 02:05
?
من منظورم شیفت بود ها:10:
منظور شما هم واسه فقط شیفت بود یا کلا؟
من تو بقیه بازی ها مشکلی ندارم.
فرقی نداره
شما برای هر بازی میتونی جدا profile درست کنی
برای shift دسته من کامل کار میکرد
اما برای اینکه دکمه های 2 و 8 و 4 و 6 که برای چرخش دوربین هست روی right analog بزارم از این نرم افزار استفاده کردم و دسته الان دقیقا عین نسخه 360 که دارم شده

mosolim
15-10-2009, 12:25
سلام
من بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم. البته قبلا هم اجرا میشد ولی هنگ میکرد اما الان راحت دارم باز یمی کنم . البته راحت که چه عرض کنم با افت فریم . ولی بهتر از هیچیه. در مورد دسته بگم که تنظیم دسته اصلا مشکل نیست من با دسته پلی استیشن دارم باز یمی کنم و اصلا مشکلی نداره .

Armin.ASD97
15-10-2009, 14:30
فرقی نداره
شما برای هر بازی میتونی جدا profile درست کنی
برای shift دسته من کامل کار میکرد
اما برای اینکه دکمه های 2 و 8 و 4 و 6 که برای چرخش دوربین هست روی right analog بزارم از این نرم افزار استفاده کردم و دسته الان دقیقا عین نسخه 360 که دارم شده

سلام
میشه لینک دا نلودش رو بزارین؟
میدونم اینجا جاش نیست ولی می پرسم...
من یه دسته طرح پلیستیشن گرفتم...
می خواستم بدونم به نظرتون ببرم با طرح 360 عوض کنم؟

Jocker
15-10-2009, 14:40
دوستان در بازی ماشین مستقیم نمی‌رود...

یعنی در مسیر مستقیم ماشین به سمت چپ می‌کشه و از مسیر خارج می‌شود ...

چه کارش کنم... 

Armin.ASD97
15-10-2009, 14:50
دوستان در بازی ماشین مستقیم نمی‌رود...

یعنی در مسیر مستقیم ماشین به سمت چپ می‌کشه و از مسیر خارج می‌شود ...

چه کارش کنم... 

ماشین سالم یا خراب؟
تو مال من هم وقتی یخورده تصادف می کنی و ماشین داغون میشه اینجوری میشه.
شما با یه ماشین دیگه هم امتحان کن...

DANTEH2010
15-10-2009, 14:57
لطفا پایینترین مدل سیستم که میتونه روان اجراش کنه رو یکی به من بگه ممنون

pedram_sad
15-10-2009, 15:24
سلام
میشه لینک دا نلودش رو بزارین؟
میدونم اینجا جاش نیست ولی می پرسم...
من یه دسته طرح پلیستیشن گرفتم...
می خواستم بدونم به نظرتون ببرم با طرح 360 عوض کنم؟
برات upload کردم

Armin.ASD97
15-10-2009, 16:49
برات upload کردم

طرز کارش چجوریه؟
من هیچی نقهمیدم:31:

Reza Azimy_RW
15-10-2009, 17:02
لطفا پایینترین مدل سیستم که میتونه روان اجراش کنه رو یکی به من بگه ممنون

1. Minimum System Requirements

Minimum System Requirements:

Required – Internet Connection
OS - Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster/ AMD X2 3800+ or faster
Memory – 1.0 GB or more (1.5 GB for Vista/Windows 7)
Hard Drive – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – 256 MB, with support for Pixel Shader 3.0
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players
Input - Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers (See section “9. Controller Information” for complete list.)
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

mehdy.z
15-10-2009, 18:22
با سلام
حالا که من retire 2 رو هم تموم کردم توی retire 3 هی داره وسط race کرش میکنه!!!
کسی به این مشکل برخورده؟؟

Layken
15-10-2009, 18:45
با سلام
حالا که من retire 2 رو هم تموم کردم توی retire 3 هی داره وسط race کرش میکنه!!!
کسی به این مشکل برخورده؟؟
تو کل race های tire3 کرش میخوره...یا در یکی از rac هاش.
چون ماله من یک race کرش خورد رستارت کردم واسه اون race گرافیکشو کم کردم .
رفتم تو بازی کرش نخورد تموم کردم .بعد گرافیک رو برگردونم . دیگه کرش نخورد.

Jocker
15-10-2009, 19:22
ماشین سالم یا خراب؟
تو مال من هم وقتی یخورده تصادف می کنی و ماشین داغون میشه اینجوری میشه.
شما با یه ماشین دیگه هم امتحان کن...

نه عزیز همون ابتدای شروع مسابقه اینجوری هست....

به محض اینکه راه می‌افته می‌گیره به چپ و می‌خوره به بقیه ماشین‌ها و منحرف میشه به بیرون... وقتی هم می‌خوای مستقیم بری ماشین تعادلش را از دست می‌دهد...

mehdy.z
15-10-2009, 20:29
تو کل race های tire3 کرش میخوره...یا در یکی از rac هاش.
چون ماله من یک race کرش خورد رستارت کردم واسه اون race گرافیکشو کم کردم .
رفتم تو بازی کرش نخورد تموم کردم .بعد گرافیک رو برگردونم . دیگه کرش نخورد.
دمت گرم:46:
مشکلم حل شد:8:

pedram_sad
15-10-2009, 20:31
طرز کارش چجوریه؟
من هیچی نقهمیدم:31:
البته به تاپیک ربط اصلی نداره ولی گفتم اینجا هم بگم که بقه هم اگه مشکلی دارن کمکشون کرده باشم :31:

شما برنامه رو که باز کنی اول از همه سمت چپ میبینی که زرد رنگ نوشته
click new to generate layout
روی icon کلیک کن و new رو بزن
پایین یک کادر باز میشه که اینجا باید دکمه های دسته رو بشناسونی
برو قسمت زبانه سومش که نوشته sticks و اونجا باید stick 1 که مربوط به left analog و stick 2 که برای right analog هست رو تیک enable بزنی
و بعد روی دسته طبق اونچیزی که خود نرم افزار میگه کلید های رو بزنی

البته یادت باشه که برای stick 2 باید دکمه قرمز رنگ analog روی دسته رو روشن کنی

بعدش باید بری تب بعدی که نوشته dpad و اون رو enable کنی که اینجا باید 4 تا دکمه جهتی سمت چپ رو بزنی تا بشناسه

بعد برو به تب buttons و همه دکمه های روی دسته ات رو فشار بده دونه دونه که اون بالا به ازای هر کدوم یک دکمه ایجاد میشه
یادت نره R3 و l3 رو هم بزنی

بعدش برو به قسمت finish و close رو بزن

تا اینجا شما دسته ات رو معرفی کردی که همین یک بار برای همیشه کافیه
و از همون منو سمت چپ برو روی save as و به هر اسمی که خواستی ( میتونه اسم خود دسته رو بدی ) save کن

اما حالا بر میگرید به صفحه اصلی و قسمت سمت راست اون بالا که نوشته untitled profile برای هر بازی که بخوای میتونی یک profile جدا درست کنی و تحت اسم همون بازی save کنی

new رو بزن و دکمه ها رو مطابق اونچیزی که تو control بازی هست بچین رو دکمه های دسته که رو صفحه اصلی نرم افزار هست

روش double click کنی باز میشه و انتخاب میکنی .
حتی mouse هم میتونی بزای رو دسته که معمولا تو بازی ها 4 جهت mouse رو روی right analog میزاری
حتی میتوی بری قسمت advance و درجه و شدت چرخش رو هم تنظیم کنی
بعد که کارت تمام شد save میکنی از همون menu

و برای هر بازی این نرم افزا باید باز باشه و اون profile رو open کنه و بری داخل بازی

در کل فوق العادست و فوق العاده هم اسون :46:

Ali_p30
15-10-2009, 20:44
spin opponent چیه؟
باید چیکار کنی تا ستارشو بگیری؟

pedram_sad
15-10-2009, 23:38
اینم یاد اوری خاطرات

اولین نسخه بازی :

اینم از shift که اخرینش هست فعلا :

زیاد فرق نکرده درسته ؟
همون قدیما عالی تر بود

Jocker
16-10-2009, 00:00
دوست عزیز این نسخه اول نیست شماره دو است... نسخه اولش اصلن صدا نداشت...

ولی با نظرت کاملن موافقم؛ نسخه‌های قدیمی بهتر بود!

siavashjal
16-10-2009, 00:27
به نظر شما این دو تا تصویر تفاوتی با هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S@nti@go_s&k
16-10-2009, 01:33

یادش بخیر اینو منم بازی میکردم

هیییییییی پیر شدیم رفت

درسته پدرام جون اون قدیمیا باصفا تر بودن تو این جدیدا هم من با کربن حال کردم .

morteza_mo
16-10-2009, 11:25
سلام ميتونيد كمكم كنيد
من يه error به اين نام دارم
the instruction at 0x00832103 referenced memory at 0xfffffffc .the memory could not be read
اين error اول بازي ميده
صفحه هم شياه ميشه

sinaset
16-10-2009, 11:55
سلام دوستان
ببخشید من می خواستم یه سری موسیقی این بازی رو بکشم بیرون ..
خواستم بدونم چطوری می تونم این کار رو انجام بدم
ایا نرم افزار خواستی هست که بشه این کار رو انجام داد ؟؟؟
باتشکر

DANTEH2010
16-10-2009, 13:12
1. Minimum System Requirements

Minimum System Requirements:

Required – Internet Connection
OS - Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster/ AMD X2 3800+ or faster
Memory – 1.0 GB or more (1.5 GB for Vista/Windows 7)
Hard Drive – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – 256 MB, with support for Pixel Shader 3.0
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players
Input - Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers (See section “9. Controller Information” for complete list.)
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

به کار من نمیاد این که مینیمومشه دیگه ریکامندد چیه نخواستم همون Under grund بازی میکنم بهتره

mahyarSAMSUNG
16-10-2009, 22:08
آقا یکی میشه کمک کنه . من دیگه به مرحله ای رسیدم که دیگه نمیتونم برم . توی تایر 2 گیر کردم . لامصب بیشتر ماشینهاش دفرانسل عقب . الان تنها ماشینی که دفرانسیل جلو بود میتسوبیشی لنسر هستش که خداییش بهترین ماشینشه . الان آپگریدش هم کردم ولی نمی رسم بهشون چکار کنم ؟!

Layken
16-10-2009, 23:20
آقا یکی میشه کمک کنه . من دیگه به مرحله ای رسیدم که دیگه نمیتونم برم . توی تایر 2 گیر کردم . لامصب بیشتر ماشینهاش دفرانسل عقب . الان تنها ماشینی که دفرانسیل جلو بود میتسوبیشی لنسر هستش که خداییش بهترین ماشینشه . الان آپگریدش هم کردم ولی نمی رسم بهشون چکار کنم ؟!
فکر نمی کنم این تایر زیاد مشکل باشه ..
شما وقتی اپگرید مکنی نباید که یکجا همشو اپ کنی ...
باید بر حسب نیازی که داری اپگرید کنی.
اگه از لحاظ سرعت نمی رسی.. یه پورشه بخر اون که هم کنترل فرمان خوبی داره هم اینکه از لحاظ سرعت کم نمیاره.

saman_k2
17-10-2009, 00:54

فکر میکنم شما هنوز دارید با ماشین های تایر یک تو مسابقات شرکت میکنید. کلید 9 رو بزن تا ماشین ها عوض بشن.
من BMW E92 رو تو تایر دو ترجیح دادم. شتابش از پورشه بالاتره و همچنین وقتی اپگریدش میکنی، دو برابر از قبلش قویتر میشه. البته نمودار قرمز رنگ این رو نشون میده. البته از پورشه ارزونتر هم هست.
چند تا ماشین دیگه رو هم امتحان کن. ببین کدومشون برات خوش دست تره. همون رو بخر.

خداییش این بازی خیلی بامعرفته. میری یه ماشین می خری و دو برابر پولی که برای ماشین دادی، میری اپگریدش میکنی. تو پنجاه تا مسابقه با اون ماشین شرکت میکنی. میزینی پدر صاحب ماشین رو در میاری ، پنجاه برابر پولی که واسه ماشین دادی رو تو مسابقات برنده میشی، باز هم موقع فروختن، ماشین رو با همون قیمتی که واست تموم شد میخره. حالا کدوم یک از شما ها حاضر بود این کار رو بکنه؟

یه چیز دیگه. اگر تو مسابقات تایر یک و دو همه ی ستاره ها رو برنده بشی ، حدود 330 تا ستاره جمع میکنی.
تایر پنج با 280 تا ستاره باز میشه. یعنی از تایر دو می تونی بپری تایر پنج. چه حالی میده.
من یکی که نتونستم این کار رو بکنم. تایر یک و دو رو همدیگه 241 ستاره جمع شد.بیشتر از این دیگه زورم نمی رسید.
البته تو همین سایت، داریم بچه هایی رو که بتونن این کار رو بکنند. اگر کسی این کار رو کرده ، اعلام کنه، قهرمان رو بشناسیم

mehdy.z
17-10-2009, 01:25
فکر نمی کنم این تایر زیاد مشکل باشه ..
شما وقتی اپگرید مکنی نباید که یکجا همشو اپ کنی ...
باید بر حسب نیازی که داری اپگرید کنی.
اگه از لحاظ سرعت نمی رسی.. یه پورشه بخر اون که هم کنترل فرمان خوبی داره هم اینکه از لحاظ سرعت کم نمیاره.
یه پیشنهاد tire1 که چیزی نداره اما بهترین ماشینها برای:
rire 2:پورشه و شورلت هستند(مدلشون رو دقیق یادم نیست ولی شورلته همونه که توی transformer بود:31:)
tire3:هر دو مدل لامبورگینی ها یکیش دست فرمونش عالیه یکیش هم توی شتاب وسرعت حرف نداره:46:
tire4:هم که دیگه معلومه... بوگاتی:31:
البته تموم ماشینها رو کامل آپگرید کن و توی tunning همه رو ببر تا آخر و توی gameplay هم همه چیز رو بگذار normal دیگه بازیش اساسی حال میده:46:

فکر میکنم شما هنوز دارید با ماشین های تایر یک تو مسابقات شرکت میکنید. کلید 9 رو بزن تا ماشین ها عوض بشن.
من BMW E92 رو تو تایر دو ترجیح دادم. شتابش از پورشه بالاتره و همچنین وقتی اپگریدش میکنی، دو برابر از قبلش قویتر میشه. البته نمودار قرمز رنگ این رو نشون میده. البته از پورشه ارزونتر هم هست.

خداییش این بازی خیلی بامعرفته. میری یه ماشین می خری و دو برابر پولی که برای ماشین دادی، میری اپگریدش میکنی. تو پنجاه تا مسابقه با اون ماشین شرکت میکنی. میزینی پدر صاحب ماشین رو در میاری ، پنجاه برابر پولی که واسه ماشین دادی رو تو مسابقات برنده میشی، باز هم موقع فروختن، ماشین رو با همون قیمتی که واست تموم شد میخره. حالا کدوم یک از شما ها حاضر بود این کار رو بکنه؟

یه چیز دیگه. اگر تو مسابقات تایر یک و دو همه ی ستاره ها رو برنده بشی ، حدود 330 تا ستاره جمع میکنی.
تایر پنج با 280 تا ستاره باز میشه. یعنی از تایر دو می تونی بپری تایر پنج. چه حالی میده.
من یکی که نتونستم این کار رو بکنم. تایر یک و دو رو همدیگه 241 ستاره جمع شد.بیشتر از این دیگه زورم نمی رسید.
البته تو همین سایت، داریم بچه هایی رو که بتونن این کار رو بکنند. اگر کسی این کار رو کرده ، اعلام کنه، قهرمان رو بشناسیم
بابا کاری نداره که خیلیا رفتند یکیش خود من:46:
من تقریبا توی تمام مسابقات اول میشم(فقط توی star سومی یه خورده مشکل دارم مخصوصا این که میگه تموم corners ها رو رد کنن!!) همین الانم که وسطای tire3 هستم حدود 450 تا star دارم:21: ولی تا tire3 رو تموم نکنم سراغ 4 و 5 نمیرم از بس قشنگه:8:

saman_k2
17-10-2009, 01:55
یه پیشنهاد tire1 که چیزی نداره اما بهترین ماشینها برای:
rire 2:پورشه و شورلت هستند(مدلشون رو دقیق یادم نیست ولی شورلته همونه که توی transformer بود:31:)
tire3:هر دو مدل لامبورگینی ها یکیش دست فرمونش عالیه یکیش هم توی شتاب وسرعت حرف نداره:46:
tire4:هم که دیگه معلومه... بوگاتی:31:
البته تموم ماشینها رو کامل آپگرید کن و توی tunning همه رو ببر تا آخر و توی gameplay هم همه چیز رو بگذار normal دیگه بازیش اساسی حال میده:46:

بابا کاری نداره که خیلیا رفتند یکیش خود من:46:
من تقریبا توی تمام مسابقات اول میشم(فقط توی star سومی یه خورده مشکل دارم مخصوصا این که میگه تموم corners ها رو رد کنن!!) همین الانم که وسطای tire3 هستم حدود 450 تا star دارم:21: ولی تا tire3 رو تموم نکنم سراغ 4 و 5 نمیرم از بس قشنگه:8:

این ماشین هایی که شما پیشنهاد دادید، بیشتر نظر شخصیه. چون خیلی ها مثل من با ماشین هایی غیر از اون هایی که شما نام بردید، تایر ها رو تموم کردند
من برای دومین بار هست که دارم بازی میکنم. اون هم فقط برای اینکه به جزئیات بیشتر دقت کنم.
من هم هیچ وقت تا تمام مراحل یه تایر رو تموم نکنم ( حتی اگر همه رو برنده نشم) نمیرم تایر بعدی. اینجوری همه ی مزه ی بازی می پره. الان ابتدای تایر سه هستم با 287 تا ستاره.

mehdy.z
17-10-2009, 02:24
این ماشین هایی که شما پیشنهاد دادید، بیشتر نظر شخصیه. چون خیلی ها مثل من با ماشین هایی غیر از اون هایی که شما نام بردید، تایر ها رو تموم کردند

کاملا درسته ولی باور کن با توجه به race_ی که در پیش داری اگه یکی از این ماشینها رو درست انتخاب کنی راحت میتونی race رو تموم کنی:46:
بازم به قول شما هر کس ممکنه با ماشین دیگه ای راحت باشه:20:

capitan prise
17-10-2009, 03:02
عزیزان یه ماشین خوب واسه tire4 معرفی کنید بیزحمت

soorena010
17-10-2009, 03:07
سلام من تو شناساندن دسته مشکل دارم

Mr.Vahid
17-10-2009, 11:00

با اجازتون من بازیو رو لول 50 از 50 تموم کردم 1020 تا کل ستاره هام شد و موفق شدم 26 تا از 29 تا اچیونت رو باز کنم البته در xbox

Layken
17-10-2009, 14:13
عزیزان یه ماشین خوب واسه tire4 معرفی کنید بیزحمت
خوب همونطور که دوستم گفتند بوگاتی بهترین انتخاب در این مسیر خواهد بود.

mosolim
17-10-2009, 14:26
خوب همونطور که دوستم گفتند بوگاتی بهترین انتخاب در این مسیر خواهد بود.

1000 درصد تایید میشه .
راستی دوستان برای من شورلت کروت رو هر چی گاز میدم نمیره باید چگار کنم؟ من خودم شورلت ندارم اما تو بخش car battle و همچنین manufacturing که باید با این ماشین بازی کنم ماشین حرکت نمیکنه گاز میخوره اما حرکت نمی کنه حتی وقتی به طور دستی بش دنده میدم .

porya_m_s
17-10-2009, 15:09
سلام به همه دوستان عزيز
خواستم ببينم كسي پچ براي اين بازي داره كه انقدر قفل نكنه ؟
ممنون ميشم

Layken
18-10-2009, 00:03
راستی دوستان برای من شورلت کروت رو هر چی گاز میدم نمیره باید چگار کنم؟ من خودم شورلت ندارم اما تو بخش car battle و همچنین manufacturing که باید با این ماشین بازی کنم ماشین حرکت نمیکنه گاز میخوره اما حرکت نمی کنه حتی وقتی به طور دستی بش دنده میدمسلام من چون بازیو پاک کردم و زیاد اسم ماشینا یادم نمیاد ولی فک کنم شما اینو میگی...
اگه اینه که خیلی ماشین توپیه واقعا ادم حال میکنه باهاش. ...ولی چون وزنش زیاده واسه همین نمیتونه خوب شتاب بگیره
ولی وقتی تو سرعت افتاد دیگه گرفتنش سخته...

وسط بازی این عکسو گرفتم.

BMW.M3_E46
18-10-2009, 13:34
دوستان برای Drift باید از Hand break استفاده کرد چون اصلا نمیشه دریفت زد 360 درجه میچرخه دور خودش

mehdy.z
18-10-2009, 14:11
دوستان برای Drift باید از Hand break استفاده کرد چون اصلا نمیشه دریفت زد 360 درجه میچرخه دور خودش
drift قلق خاصی داره که توی این پست گفتم:

در ضمن بهتره اصلا از hand braek استفاده نکنی چون اذیت میکنه:13:

Armin.ASD97
18-10-2009, 14:57
سلام
من ویندوزم رو دوباره نصب کردم و این بازی رو هم همین طور...
اما خیلی چیزا فزق کرده!
مثلا لودینگ هام خیلی طولانی تر شده...
تو بازی هر وقت یه ذره بر خورد می کنی یه لحظه بازی وای میسته بعد دوباره شروع میشه!
با این که لولی که دوباره شروع کردم با قبلی یکیه اما بازی هاش راحتر شده!
چرا اینجوری شده باید چیکار کنم؟

mosolim
18-10-2009, 15:02
سلام من چون بازیو پاک کردم و زیاد اسم ماشینا یادم نمیاد ولی فک کنم شما اینو میگی...
اگه اینه که خیلی ماشین توپیه واقعا ادم حال میکنه باهاش. ...ولی چون وزنش زیاده واسه همین نمیتونه خوب شتاب بگیره
ولی وقتی تو سرعت افتاد دیگه گرفتنش سخته...

وسط بازی این عکسو گرفتم.

سلام
نه دوست من این ماشین و نمی گم . اون کروته رو میکم که فکر کنم رنگش زرد باشه . بعد هر کاری می کنم از جاش تکون نمی خوره.

Layken
18-10-2009, 15:34
سلام
من ویندوزم رو دوباره نصب کردم و این بازی رو هم همین طور...
اما خیلی چیزا فزق کرده!
مثلا لودینگ هام خیلی طولانی تر شده...
تو بازی هر وقت یه ذره بر خورد می کنی یه لحظه بازی وای میسته بعد دوباره شروع میشه!
با این که لولی که دوباره شروع کردم با قبلی یکیه اما بازی هاش راحتر شده!
چرا اینجوری شده باید چیکار کنم؟
خوب واسه لودینگات که میتونی از پچ هایی که دوستان در صفحات قبل گذاشتن استفاده کنی..
ولی اگر میگی که بازی گیر میکنه بعد یهو ول میکنه..این مشکل شاید از ویندوز جدیدت باشه.

mehdy.z
18-10-2009, 15:47
سلام
نه دوست من این ماشین و نمی گم . اون کروته رو میکم که فکر کنم رنگش زرد باشه . بعد هر کاری می کنم از جاش تکون نمی خوره.

منم دقیق نگرفتم شما کدوما رو میگی ولی همونطور که قبلا گفتم بهترین پیشنهاد برای هر tire:
tire1
کلا آسونه و چیزی نداره...
rire 2:
Porsche Cayman S و Chevrolet Cobalt SS
tire3:
Lamborghini Murciélago LP640 و Lamborghini Gallardo LP560-4 اولی تو شتاب حرف نداره و دومی توی دست فرمون:46:
tire4:
Bugatti Veyron 16.4 و مخصوصا Pagani Zonda R
من که شخصا میگم این ماشینها برای هر قسمت بهترین هستند حالا هر کس نظری داره:5:
البته یادتون باشه تموم ماشینها رو تا ته آپگرید کنید و توی قسمت tunning همه رو ببرید تا آخر و توی game play کلا همه چیز رو بگذارید روی medium:8:

Armin.ASD97
18-10-2009, 16:45
خوب واسه لودینگات که میتونی از پچ هایی که دوستان در صفحات قبل گذاشتن استفاده کنی..
ولی اگر میگی که بازی گیر میکنه بعد یهو ول میکنه..این مشکل شاید از ویندوز جدیدت باشه.

ویندوزم همونه...
سون نسخه ار تی ام 64 بیتی:10:

Reza Azimy_RW
18-10-2009, 18:19
سلام دوستان
چطور میشه با گیم پد بازی کرد ؟
توی تنظیمات هر کاری کردم نشد ! مینویسه Game Pad Controll اما کار نمیکنه .
چیکار کنم ؟
راستی ایا میشه دو نفره بازی کرد ؟ مثلا با هم مسابقه داد ؟ اگه میشه چجوری ؟
ممنون

Armin.ASD97
18-10-2009, 18:37
سلام دوستان
چطور میشه با گیم پد بازی کرد ؟
توی تنظیمات هر کاری کردم نشد ! مینویسه Game Pad Controll اما کار نمیکنه .
چیکار کنم ؟
راستی ایا میشه دو نفره بازی کرد ؟ مثلا با هم مسابقه داد ؟ اگه میشه چجوری ؟
ممنون

تو چند صفحه پیش دوستومنون یه نرم افزار با راهماش گذاشتن از اون استفاده کن.
من امتحان کردم کار کرد

Reza Azimy_RW
18-10-2009, 20:02
دمت HOT
مشکلم حل شد ولی نگفتید ایا میشه دو نفری بازی کرد با یک کامپیوتر یا نه ؟ مثل این بازیا که صفحه دو قسمت میشه ؟
یک سوال دیگه :
ببخشید من تازه برای اولین بار دسته بازی گرفتم نمیدونم چار شوک دسته کار نمیکنه ؟
توی هیچ بازی عمل نکرد توی تنظیمات بازی هم Vraible فعاله ولی کار نمیکنه . میخواستم بدونم میشه از یه جایی شوک دسته رو چک کرد ؟ سی دی هم نداره دسته ها .
چه کنم ؟

Armin.ASD97
18-10-2009, 21:29
دمت HOT
مشکلم حل شد ولی نگفتید ایا میشه دو نفری بازی کرد با یک کامپیوتر یا نه ؟ مثل این بازیا که صفحه دو قسمت میشه ؟
یک سوال دیگه :
ببخشید من تازه برای اولین بار دسته بازی گرفتم نمیدونم چار شوک دسته کار نمیکنه ؟
توی هیچ بازی عمل نکرد توی تنظیمات بازی هم Vraible فعاله ولی کار نمیکنه . میخواستم بدونم میشه از یه جایی شوک دسته رو چک کرد ؟ سی دی هم نداره دسته ها .
چه کنم ؟

منم با شوک مشکل دارم...
منم نمی تونم تو هیچ بازی ویبره رو فعال کنم کسی می تونه کمک کنه؟

fmps
18-10-2009, 21:57
سلام آقا ای بازی تو win7 اجرا میشه؟
مال من که نشد

Reza Azimy_RW
18-10-2009, 22:04
منم با شوک مشکل دارم...
منم نمی تونم تو هیچ بازی ویبره رو فعال کنم کسی می تونه کمک کنه؟ البته این رو هم اضافه کنم که توی ویندوز توی قسمت دسته که تست میکنی کار میکنه شوک ولی توی بازیها نه !

مال من که نشد
من دارم توی 7 بازی میکنم !

Armin.ASD97
18-10-2009, 22:05
مال من که نشد

آره عزیز من دارم بازی می کنم.
نسخه ویندوزت چیه؟
مال من ار تی ام 64 بیتیه

pedram_sad
18-10-2009, 22:33
دسته های من یک Cd داشت که داخلش driver بود که با نصبش تو خود بازی shift شوک ها عالی دارن کار میکنن
و اینم بگم اگه اون نرم افزار xpadder که گذاشتم رو دارید استفاده میکنی دیگه shock کار نمیکنه

saman_k2
19-10-2009, 00:57
1000 درصد تایید میشه .
راستی دوستان برای من شورلت کروت رو هر چی گاز میدم نمیره باید چگار کنم؟ من خودم شورلت ندارم اما تو بخش car battle و همچنین manufacturing که باید با این ماشین بازی کنم ماشین حرکت نمیکنه گاز میخوره اما حرکت نمی کنه حتی وقتی به طور دستی بش دنده میدم .

این مورد ، خیلی عجیبه
نمی دونم تبلیغاته یا ایراد در بازی.
ولی تا این ماشین رو نخری و در قسمت My Cars این ماشین رو انتخاب نکنید، در همه ی مسابقاتی که این ماشین برای انتخاب باشه، در صفحه ی اصلی بازی فقط گاز می خوره و راه نمیره.
همونطوری که خودتون هم دیدید.

راستی دوستان اگر کسی پچی برای لودینگ طولانی داره، بزاره.
شرمنده ام، حوصله ی گشتن تو صحات رو هم ندارم. اگر کسی لینک دانلود یا لینک همون صفحه ای که دوستان این پچ رو معرفی کردند بزاره خیلی ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم. این صفحه های فلزی که مثل تیغه می مونند، زیر سپر عقب برای چه کاریه.
در گذشته فکر میکردم که این ممکنه یه باگ باشه. ولی وقتی که این تیغه ها رو تو گرید هم دیدم، مطمئن شدم که باگ نیست. حالا دوستان کسی می دونه که اسم این صفحه های تیغه ای شکل چیه و کارش چیه؟

fmps
19-10-2009, 19:07
آره عزیز من دارم بازی می کنم.
نسخه ویندوزت چیه؟
مال من ار تی ام 64 بیتیه

مال من ultimate 32bit هست
وقتی کلیک کی کنم باز میکنه و لودش هم می کنه ولی بعد میپره بیرون

IOG
19-10-2009, 20:51
آقا الان سون دارم.نصبش کنم یا نه؟اگه پچی داره بگید لطفا...
اگه میشه برام ایمیل بزنید.
yaghoobi.amir@yahoo.com

mosolim
19-10-2009, 23:01
آقا الان سون دارم.نصبش کنم یا نه؟اگه پچی داره بگید لطفا...
اگه میشه برام ایمیل بزنید.
yaghoobi.amir@yahoo.com

سلام
دوست من هیچ مشکلی نداره من دارم الان روی سون بازی می کنم و به جز اوایل که کلا با بازی مشکل داشتم الان دارم بدون مشکل بازی رو روی سون اجرا می کنم.

nathan mckane
20-10-2009, 09:58
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی بازی خیلی سنگینه .من با cpu ی e5200 و ati 4830 به زور 20 تا 30 فریم تو تنظیمات high بدون aa می گیرم . میشه سیستمتون رو به همراه فریمی که میگیری بزارید . فکر کنم این هم یه پورت دیگه ی ضعیف از کنسول به pc باشه ولی خوب بازیشم همچین مالی نبود . باحاش حال نکردم.

mehdy.z
20-10-2009, 13:28
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی بازی خیلی سنگینه .من با cpu ی e5200 و ati 4830 به زور 20 تا 30 فریم تو تنظیمات high بدون aa می گیرم . میشه سیستمتون رو به همراه فریمی که میگیری بزارید . فکر کنم این هم یه پورت دیگه ی ضعیف از کنسول به pc باشه ولی خوب بازیشم همچین مالی نبود . باحاش حال نکردم.
بله دوست من کلا این بازی توی فریم دهی گند زده مخصوصا با سی پی یو های amd:13:
اگه به پستهای قبل مراجعه کنی متوجه میشی...
ولی بازم خدا رو شکر کن که با مشکل کرش توی لودینگ مواجه نشدی که تازه مشکل اصلی این بازی اینه!!!

fmps
20-10-2009, 15:40
تو چند صفحه پیش دوستومنون یه نرم افزار با راهماش گذاشتن از اون استفاده کن.
من امتحان کردم کار کرد

برادر عزیز آخه این برنامه win 7 رو ساپورت نمیکنه
نوشته واسه ویندوزهای vista xp 2000

shahabprince
20-10-2009, 21:29
برادر عزیز آخه این برنامه win 7 رو ساپورت نمیکنه
نوشته واسه ویندوزهای vista xp 2000

نرم افزاری که از ویندوز ویستا پشتیبانی میکنه 100% از 7 هم پشتیبانی میکنه چون پایه ی ویندوز ویستا و سون یکی هست و هر یه نوع کود نویسی دارن.

biostar
20-10-2009, 23:55
سلام دوستان!

واقعا بازیه مزخرفیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی خوبه اما محتوا در حد صفر!
کاش مثل undercover موضوع و محتوا و داستانی زیبا داشت
حیف پول!

pcali
21-10-2009, 09:28
سلام دوستان!

واقعا بازیه مزخرفیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی خوبه اما محتوا در حد صفر!
کاش مثل undercover موضوع و محتوا و داستانی زیبا داشت
حیف پول!

دوست عزیز شما سبکهای مختلف رو مثل اینکه مد نظر مبارک قرار ندادید
چون که race های حرفه ای رو به تصویر میکشه آخرین مرحله هم قسمت
world tour دیگه آخرشه من فکر کنم دوستان با گیم پلی بازی زیاد
مشکل داشتن برای همین زیاد براشون جذاب نبود.

nathan mckane
21-10-2009, 11:25
از بازی توقع بیشتری داشتم .فقط میشه گفت یه تقلید ضعیف از grid هستش اگرچه گرافیک انچنانی نداره اما خیلی سنگینه . میشه گفت بهتریم امتیاز که نشون دهنده ی کیفیت بازی باشه مال gamespot بود که بهش 7.5 داده .

mehdy.z
21-10-2009, 12:30
از بازی توقع بیشتری داشتم .فقط میشه گفت یه تقلید ضعیف از grid هستش اگرچه گرافیک انچنانی نداره اما خیلی سنگینه . میشه گفت بهتریم امتیاز که نشون دهنده ی کیفیت بازی باشه مال gamespot بود که بهش 7.5 داده .
در مورد فیزیک که کاملا حق با شماست چون فیزیک بازی در گرید واقعا reality _تر بود ولی گرافیک رو نمیشه گفت کدوم بالاتره من الان هر دو اونها رو روی کامپیوترم دارم grid در بعضی چیزها واقعی تر بود مثلا در grid هر چه قدر شما توی بحر اسکرین شات و ترایلرها برید ممکن نیست بتونید تشخیص بدید که ماشین و محیط دو آبجگت جدا از هم هستند(واقعا اینطوریه!!)ولی توی shift همین که یه ذره دقت کنید متوجه میشید...
ولی این بازی هم برای خودش نسبت به grid حسن های داره مثلا نور پردازی واقعا بهتر کارشده و تا اونجا که شده سعی کردند به real نزدیک باشه یا اینکه طیف رنگ به کار رفته توی shift بدون شک بالاتره!!!
ولی در کل با این همه یه خورده موتور بازی مشکل داره چون واقعا توی فریم دهی مخصوصا با سی پی یو مشکل داره در حالتی که فیزیک بازی تا اون حد بالانیست:13:
موفق باشید...

IOG
21-10-2009, 19:11
منم با مهدی جون موافقم.بازی مشکلاتی داره اما خب بازم عالیه.حالا دوباره نصبش میکنم.امیدوارم دیگه اون مشکلا رو نداشته باشه.

gggmail
21-10-2009, 23:04
دوستان این بازی بهتره یا گرید؟

luciferwings
21-10-2009, 23:36

جوک میگی.....
خوب معلومه GRID خداست.....
هنوز معادلش نیومده.....!! از هیچ نظر نمیشه این بازی رو با GRID مقایسه کرد آقـــــــــا ...!!!

night lord
22-10-2009, 14:32

نظر بچه ها محترمه ولی من هر دو تای این بازیارو تا آخر رفتم به نظر من شیفت خیلی بهتره هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی (طبیعی تره) ولی خوب سخت تر . اگه شیفت رو تا وسطای تایر 2 بری دیگه هندلینگ ماشینا انقدر بالا میره که کنترلش ساده تر میشه وبازی میاد تو دستت و حال میکنی باهاش.

IOG
22-10-2009, 18:04
من که همش یا تو لود گیر میکنه یا Not Responding میده.

senjin
22-10-2009, 20:26
سلام
من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.

esnforce
22-10-2009, 21:29
بازی خیلی بدی بود
nfs 1 بهترشه

Layken
22-10-2009, 23:47
سلام
من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.
دکمه Spase نیترو هستش..
دکمه Shift راست هم دستی هستش.

mahyarSAMSUNG
23-10-2009, 02:29
این بازی به نظرم که خیلی خوبه از آب در اومده ولی بعضی مواقع اینقدر اعصابم رو خود میکنه بعضی از این ماشینا ( مخصوصا این دفرانسیل عقب ها مثل لکسوز 2007 ) که میخوام مانیتورو خرد کنم . چون توی به جاده صاف همش توی در و دیوار می خورم . نمی دونم این فرمون دادن بازی چرا اینطوری ؟؟!
خداییش نمیخوام بگم گرید از این بهتره ها ولی من گرید رو روی بالاترین حالت گرافیک میزاشتم حداقل فکر کنم 50 یا 60 فریم اجرا می شد بازی ولی این رو بالاترین حالات می زارم فکرکنم 25 فریم بیشتر نباشه تازه توی بعضی از مرحله ها که تا 10 فریم هم میاد !
همینطوری ماشین خوبی مثل لامبور گینی رونتون . عین پرکاه میمونه تا یه ماشینی از هرجهت بزنه بهت کلا برعکس میشی یعنی تا بیای بندازی دنده عقب و صاف کنی ماشینو بازیو ریست کنی رو بهتره !

یه سوال دارم . موقعی که آدم اول هستش بهترین راه برای جمع کردن PTS چیه ؟ البته به غیر از دریف کشیدن !
این دوتا هم میشه بگید چه معنایی دارن ؟: البته معنی انگلیسیشو میدونم ولی توی بازی نمیدونم باید چکار کنم :

PERFORM A CLEAN LAP
یکی دیگه هم هست که توی نقشه تیک میخوره مثلا مینویسه از 12/3 !!!! معمولا توی محلهای پیچ هم هست !( حالا جملش یادم نیست )

amirpers
23-10-2009, 17:01
دوستان ، بازی من مال بزتیمه به خاطر همین من نمی تونم پچ 1.01 رو نصب کنم . کسی می تونه فایل exe اورجینال بازی (shift.exe) رو برام یه جایی آپلود کنه تا بریزم تو فولدر بازی و پچ رو نصب کنم؟

havas_1980
24-10-2009, 01:25
دوستان ، بازی من مال بزتیمه به خاطر همین من نمی تونم پچ 1.01 رو نصب کنم . کسی می تونه فایل exe اورجینال بازی (shift.exe) رو برام یه جایی آپلود کنه تا بریزم تو فولدر بازی و پچ رو نصب کنم؟اگه ستاپ بازی دستکاری شده باشه باید به دنبال کلید های رجیستری بازی هم باشین.

nathan mckane
24-10-2009, 08:47
فکر کنم فریم پایین این بازی واسه کارت های ati به خاطر physix باشه که مال انویدیاست ولی بازی خودش این درایور رو اجباری نصب می کنه و وقتی هم میخواین uninstal اش کنید بازی اجرا نمیشه . اگه کسی می دونه میشه بگید چطور میشه این قابلیت غیر فعال کرد من که اصلا ندیدم هم چین چیزیو تو منوهای بازی !!!

mehdy.z
24-10-2009, 13:18
فکر کنم فریم پایین این بازی واسه کارت های ati به خاطر physix باشه که مال انویدیاست ولی بازی خودش این درایور رو اجباری نصب می کنه و وقتی هم میخواین uninstal اش کنید بازی اجرا نمیشه . اگه کسی می دونه میشه بگید چطور میشه این قابلیت غیر فعال کرد من که اصلا ندیدم هم چین چیزیو تو منوهای بازی !!!
نه بیشتر بر میگرده به سی پی یو!!(حداقل از پچ هایی که براش اومد میشه فهمید):13:
ولی به نظر من بهترین کاری که میشه کرد اینه که توی قسمت copayibility تموم ویندوزها رو یه تستی بکنید(حتی 98 و me) هر کدوم که بهتر جواب داد رو انتخاب کنید من خودم با این کار میزان افت فریم روتا حد زیادی جبران کردم:46:
موفق باشی...

amirpers
24-10-2009, 14:03
اگه ستاپ بازی دستکاری شده باشه باید به دنبال کلید های رجیستری بازی هم باشین.

هوس عزیز
کلیدهای رجیستری رو خود شما داری بذاری ؟

vegas
24-10-2009, 16:32
نه بیشتر بر میگرده به سی پی یو!!(حداقل از پچ هایی که براش اومد میشه فهمید):13:
ولی به نظر من بهترین کاری که میشه کرد اینه که توی قسمت copayibility تموم ویندوزها رو یه تستی بکنید(حتی 98 و me) هر کدوم که بهتر جواب داد رو انتخاب کنید من خودم با این کار میزان افت فریم روتا حد زیادی جبران کردم:46:
موفق باشی...
مشکل از cpu نیست مشکل اینجاست که این بازی فقط برای کارت های nvidia بهینه شده !
بدون شرح :
!!!!!

mehdy.z
24-10-2009, 18:24
سخن شما متین:31:
در اینکه اصلا EA با nvidia سر و سر داره شکی نیست چون دفعه اولش نیست که از این کارها میکنه!!
اما دوست من بازم یه مشکل اساسی توی این بازی هست که حتی همین کارتها در بعضی جاها حتی نصف فریم طبیعی شون رو نمی دند:13:
که اکثرا در جاهای شلوغه که من خودم طبق تحقیقی که داشتم برمیگرده به سی پی یو وقتی شما روی ویندوزهایی همچون 98 کلیک می کنی چون اصولا این ویندوزها برای چند هسته ای ها ساخته نشدند به خاطر همین شما با همون دو هسته هم فریم تا حدود قابل قبولی میگیرید:46:
موفق باشی...

hadi-3at
24-10-2009, 22:49
سلام
من بازی را نصب کردم و اجرا شد اما:
1- بازی با دسته کار نمیکنه
2- زاویه دید از داخل ماشین هست(در ورژن قبلی ntfs از پشت ماشین فیلم میگرفت و راحت تر میشد ماشین ها را کنترل مرد)
ممنون میشم جواب این 2 تا سوال را بدهید :11:

mili_k
25-10-2009, 00:17
لیست ماشین هایی که تو این نسخه هستند رو کسی داره؟
بعد از Most wanted دیگه NFS بازی نکردم.

و آخر اینکه پژو 206 تو این نسخه هست یا نه؟

mehdy.z
25-10-2009, 00:49
سلام
من بازی را نصب کردم و اجرا شد اما:
1- بازی با دسته کار نمیکنه
2- زاویه دید از داخل ماشین هست(در ورژن قبلی ntfs از پشت ماشین فیلم میگرفت و راحت تر میشد ماشین ها را کنترل مرد)
ممنون میشم جواب این 2 تا سوال را بدهید :11:
دسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
دوربین هم خودت برو توی بخش کنترل و به طور دستی کلیدهای اساسی ازجمله camera وغیره رو مشخص کن تا بهتر متوجه کلیدها بشی... راحته:46:

لیست ماشین هایی که تو این نسخه هستند رو کسی داره؟
بعد از Most wanted دیگه NFS بازی نکردم.

و آخر اینکه پژو 206 تو این نسخه هست یا نه؟
لیست اتومبیلها توی خود سایت NFS:

cyrus_ln
25-10-2009, 01:08
دسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
من با گیم پد معمولی بازی می کنم , مشکلی نداره

luciferwings
25-10-2009, 23:33

والا من که مشکلی با ATI ندارم.. نمیدونم شما چی میگین..
نه مشکل فرم دارم.. نه کنترل.
با آخرین رزلوشن هم دارم بازی میکنم.. این عادت منه.

گرافیک من. ati 4890 2gb sapphire
cpu . eq9770
main . asus p5q3 deluxe wifi
هیچ مشکلی که شما ها میگید نداشتم.
بمانــــد که GRID چیزه دیگه ای ها....!!!!

nathan mckane
26-10-2009, 08:27
والا من که مشکلی با ATI ندارم.. نمیدونم شما چی میگین..
نه مشکل فرم دارم.. نه کنترل.
با آخرین رزلوشن هم دارم بازی میکنم.. این عادت منه.

گرافیک من. ati 4890 2gb sapphire
cpu . eq9770
main . asus p5q3 deluxe wifi
هیچ مشکلی که شما ها میگید نداشتم.
بمانــــد که GRID چیزه دیگه ای ها....!!!!

شاید به خاطر cpu چهار هسته ای که داری !!! الان برو تو فروم ea همه ی دنیا دارن به ea فحش میدن . الان یه تاپیک اونجاست که فقط واسه این مساله با کارت های ati درست شده . تا الان هم هیچ راهی براش پیدا نکردن

Mohammad King
26-10-2009, 11:50
سلام

من تازه این بازی را خریدم/ یه چند تا سوال دارم/

در بازی یه چند تا نقطه دیده میشه. نه خیلی زیاد که بگی نمیشه بازی کنی زیاد نیست باید دقت کنی تا ببینیشون.

یه زره عکس العمل بازی کمه. وقتی میری توی car shop ماشین ها را خیلی دیر عوض میکنه؟؟؟

من تنظیمات بازی را روی آخرش تنظیم کردم/

یه سوال دیگه. توی این بازی ماشین اسپرت نمیکنه؟ توی شهر نمیگرده؟ اگر ماشین را بزنی به درو دیوار خراب بشه ازت امتیاز کم نمیشه/.؟

ممنون از همه دوستان.

مشخصات سیستم من:

CPU:Core 2 Duo E:8400

RAM:2GB DDR2

VIDEO:GeForce8600GT DDR2

Layken
26-10-2009, 11:57
سلام

من تازه این بازی را خریدم/ یه چند تا سوال دارم/

در بازی یه چند تا نقطه دیده میشه. نه خیلی زیاد که بگی نمیشه بازی کنی زیاد نیست باید دقت کنی تا ببینیشون.

یه زره عکس العمل بازی کمه. وقتی میری توی car shop ماشین ها را خیلی دیر عوض میکنه؟؟؟

من تنظیمات بازی را روی آخرش تنظیم کردم/

یه سوال دیگه. توی این بازی ماشین اسپرت نمیکنه؟ توی شهر نمیگرده؟ اگر ماشین را بزنی به درو دیوار خراب بشه ازت امتیاز کم نمیشه/.؟

ممنون از همه دوستان.

مشخصات سیستم من:

CPU:Core 2 Duo E:8400

RAM:2GB DDR2

VIDEO:GeForce8600GT DDR2
درسته سرعت نشون دادن ماشینها کم هستش..
شما می تونی از پچ هایی که در صفحات قبل هستش استفاده کنی..ماوس هم میاد. راحتر میشه.
اگه به درو دیوار بزنی...نه امتیاز کم نمی کنه چون دیگه عقب افتادی.:31:
اسپورت هم میکنه باید بری به قسمت visocal اگه درست نوشته باشم . می تونی طراحی روی ماشین هم بکنی.
سیستمت هم خوبه ولی کم کم باید ddr2 کنار گذاشته بشه.

luciferwings
26-10-2009, 15:23
شما دقیقآ مشکلتون با چیه ؟؟
با بازی .. ؟ یا اینکه با ATI مشکل دارید ؟؟

شاید من بتونم راهنمائی کنم..
من تنها مشکلی که اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت اینه که دمای کارتم وقتی shift بازی میکنم به 95 هم میرسه..
به خصوص تو ریس هائی که تعداد ماشین ها زیاده..
ولی واسه بازی مشکلی پیش نمیاد..
این در صورتیه که من حتی resident evil 5 هم که بازی میکنم یا GRID دما بیشتر از 80 نمیشه..

بیشتر توضیح بدید ما هم بفهمیم.

Mohammad King
26-10-2009, 16:57

من تنها مشکلی که اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت اینه که دمای کارتم وقتی shift بازی میکنم به 95 هم میرسه..
این در صورتیه که من حتی resident evil 5 هم که بازی میکنم یا GRID دما بیشتر از 80 نمیشه..

سلام

دوست من من مشکلی نداشتم :دی

luciferwings
26-10-2009, 18:00
سلام

دوست من من مشکلی نداشتم :دی

من نگفتم شما داشتی ؟؟؟؟

hadi-3at
27-10-2009, 00:33
سلام
من نصب کردم ، بسیاررررررررررر مزخرف هستش
1- چرا موضوع نداره؟ ورژن قبلیش موضوع داشت مثلا یه بار دزد میشدی ، و پلیس دنبالت میکرد... یه بار پلیس میشدی و دنیال دزد میرفتی... یه بار مسابقه میدادی... خلاصه متنوع بود! داستان هم داشت... اما این ورژن اصلا داستان نداره! همش مسابقه هستش!
2- هر کاری میکنم ، دسته بازی کار نمیکنه!
3- ماشین ها را درست نمیشه کنترل کرد... هی ماشین از جاده خارج میشه و میخوره به در و دیوار!!
4- سره پیچ ها هم سرعت ماشین کم میشه، اصلا هیجان نداره!! بسیار خسته کننده هستش

SIMON137
27-10-2009, 00:56
سلام
من نصب کردم ، بسیاررررررررررر مزخرف هستش
1- چرا موضوع نداره؟ ورژن قبلیش موضوع داشت مثلا یه بار دزد میشدی ، و پلیس دنبالت میکرد... یه بار پلیس میشدی و دنیال دزد میرفتی... یه بار مسابقه میدادی... خلاصه متنوع بود! داستان هم داشت... اما این ورژن اصلا داستان نداره! همش مسابقه هستش!
2- هر کاری میکنم ، دسته بازی کار نمیکنه!
3- ماشین ها را درست نمیشه کنترل کرد... هی ماشین از جاده خارج میشه و میخوره به در و دیوار!!
4- سره پیچ ها هم سرعت ماشین کم میشه، اصلا هیجان نداره!! بسیار خسته کننده هستش
خب مسابقات توی پیست هست دیگه موضوع نمی خواد :دی
کمی بازی کنی ، نظرت عوض میشه
در مورد دسته اطلاعی ندارم
ماشین ها همینطوری هست دیگه ، می تونی تغییرش بدی
این که سر پیچ ها ترمز بکنه به انتخاب سختی بازی در اول اون بستگی داره ..

hadi-3at
27-10-2009, 10:37
والا نسخه قبلیش ، موضوع داشت
مثلا یه تیکه هاش فیلمی میشد و...
اما این ورژن فقط توی پیست هست و باید گاز داد تا اول شد!
یه کم خواب آوره این نسخه!
راستی ترینر یا کد تقلب یا... نداره که بتنوم ماشینهای بهتری را آزاد کنم؟

starn
27-10-2009, 13:07
آقا من یه مشکل دارم با بازی لود ها که خیلی طول می کشه (مثلا 45 ثانیه شاید هم کمتر نمیدونم دقیقا)
و مشکل بعد این که بعضی اوقات روی لود کردن هنگ می کنه و همینجور می مونه (بازی هنگ می کنه رو لود ) که یا باید سیستم رو ریستارت کنی یا از روش Alt +Ctrl+Delete از بازی بیرون بیای
مشکل از چی؟؟؟
گرافیکمم 9600 gso

pcali
27-10-2009, 13:51
آقا من یه مشکل دارم با بازی لود ها که خیلی طول می کشه (مثلا 45 ثانیه شاید هم کمتر نمیدونم دقیقا)
و مشکل بعد این که بعضی اوقات روی لود کردن هنگ می کنه و همینجور می مونه (بازی هنگ می کنه رو لود ) که یا باید سیستم رو ریستارت کنی یا از روش Alt +Ctrl+Delete از بازی بیرون بیای
مشکل از چی؟؟؟
گرافیکمم 9600 gso

دوست عزیز شما یک کاری کن بهتره نسخه بازی رو عوض کنی اگر توی
ویندوزهای مختلف امتحان کردی و همچین مشکلی داری نه مشکل
از کرک هستش نه ویندوز بلکه فایلهای بازی دست کاری شدن و فایلهای لود
بازی مشکل دارن من این رو از روی تجربه میگم چون با بازیهای دیگه
این مشکل رو داشتم با تعویض نسخه بازی حالا از یک شرکت دیگه
مشکل حل شده بود در ضمن از لینک زیر میتونی کرک و آپدیت رو دانلود کنی.

amirpers
27-10-2009, 14:09
دوستان میشه بگید این علامتهایی که در کنار جاده ها هستند و گاهی اوقات تیک می خورند ، چی هستند ؟

Mr.Vahid
27-10-2009, 14:41
دوستان میشه بگید این علامتهایی که در کنار جاده ها هستند و گاهی اوقات تیک می خورند ، چی هستند ؟

اگر شما از روی فلش ها روی پیچ حرکت کنید یعنی در پیچ ها درست حرکت کنید اون تیک ها زده میشه

mahyarSAMSUNG
27-10-2009, 17:48

80 در جه ؟؟؟؟ :18: 95 درجه ؟؟؟؟ بی خیال ؟ من کارتم در سخت ترین شرایط 48 درجه هستش . فقط روی یه بازی به نام لاست پلنت 2 و کرایسس 1 و 2 بود که روی 55 هم میرفت . من وقتی روی 60 درجه میرفت خاموشش میکردم . آخه یه بار رفت بعد در کیس رو باز کردم دیدم فنش سوخته ! :27:
البته نا گفته نماند که من روی در کیسم یه فن اضافه نصب کردم برای خنک نگه داشتن کارتم . به شما هم توصیه میکنم اگه روی در کیستون جا داره یه دونه وصل کنید چون حدود 15 درجه تاثیر میزاره !

ali_ranger22
27-10-2009, 18:02
80 در جه ؟؟؟؟ :18: 95 درجه ؟؟؟؟ بی خیال ؟ من کارتم در سخت ترین شرایط 48 درجه هستش . فقط روی یه بازی به نام لاست پلنت 2 و کرایسس 1 و 2 بود که روی 55 هم میرفت . من وقتی روی 60 درجه میرفت خاموشش میکردم . آخه یه بار رفت بعد در کیس رو باز کردم دیدم فنش سوخته ! :27:
البته نا گفته نماند که من روی در کیسم یه فن اضافه نصب کردم برای خنک نگه داشتن کارتم . به شما هم توصیه میکنم اگه روی در کیستون جا داره یه دونه وصل کنید چون حدود 15 درجه تاثیر میزاره !

سری 4800 کارت های ATI کلا درجه حرارتش بالاس
کارت ها توانایی تحمل دمای 120 رو هم دارن در حالت عادی دما یه چیزی حدود 80 هست !

cyrus_ln
27-10-2009, 19:16
دور فن رو ببری بالا دیگه مشکل دما نداره
من رو 60 درصد میذارم دما از 75 بالاتر نمیره

ali_ranger22
27-10-2009, 21:38
دور فن رو ببری بالا دیگه مشکل دما نداره
من رو 60 درصد میذارم دما از 75 بالاتر نمیره

تو این حالت صدای فن اذیت می کنه
دور فن من که اتوماتیک هست

morisiona
27-10-2009, 22:31
سلام دوستان
من هم برای بازی کردن این بازی به مشکل بر خوردم
تمام مراحل نصب رو انجام میدم
برنامه های مربوط به کارت گرافیک رو هم نصب کردم
چند با رهم ویندوز عوض کردم
با XP SP2 & XP SP3 & VISTA هم امتحان کردم
مشکل اینجاست که در ابتدای بازی هنگام در اختیار گرفتن کنترل بازی بعد از مدت کوتاهی از بازی خارج می شود و ارور می دهد
در همه ی ویندوز ها همین گونه است
از چند نفر پرسیده ام گفته اند با PATCH مشکل حل می شه
اگر کسی لینک دانلود پتچ رو بزاره تا من هم این بازی رو تجربه کنم ممنون میشم!

luciferwings
28-10-2009, 00:35
در حالت عادی دما حدود 70 درجه است..
اما بگم کارت من HD Vapor-x 4890 2GB sapphire است که همونطور که میبینید مجهز به سیستم خنک کننده vapor x است.

اگه این سیستم خنک کننده رو نداشت که .. !!!! WOW ....

در ضمن بالا ترین دما رو من با این کارت 127 درجه تست کردم .. با تست خوده ATI TOOLS .. داشتم میمردم.. اما انگار نه انگار..!!

دوستی که میگه فن اضافه وصل کنید... : دوست من نصب هر گونه فن و ... درون کیس حساب و کتاب خواصی داره..
اصلآ انتخاب خوده کیس و نصب قطعات داخلش کاره هر کسی نیست.. چه برسه شما بیای یه فن همینطوری تو کیس ببندی..
این کار مثل این میمونه که شما در کیس رو باز بگذاری به امید اینکه خنک بمونه..
جز اینکه دما رو در مرکز بعضی قطعات بالا ببرید و آسیب برسونید هیچ کمکی نمیتونه بکنه..
تهویه داخل کیس خودش مبحث خیلی مهمیه دوست من...

D o l f i n
29-10-2009, 11:03
مگه این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد من هر دسته ای رو که وصل میکنم نمیشناسه
مشکلش چیه؟

ali_ranger22
29-10-2009, 12:28
مگه این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد من هر دسته ای رو که وصل میکنم نمیشناسه
مشکلش چیه؟

مشکل از دسته هست احتمالا که بازی نمی شناسه
مثلا دسته ی x360 رو بازی می شناسه

Mohammad King
29-10-2009, 21:14
سلام این بازی شهر داره؟ نیترو با کدوم میگیره؟

mehdy.z
29-10-2009, 22:17
سلام این بازی شهر داره؟ نیترو با کدوم میگیره؟
نه 100% racing هست بدون هیچ داستانی...
نیترو هم با space کار میکنه منتهی اول باید بوسیله اپگرید فعالش کنی بعد فکز کنم کلید با space کار میکنه...

Killzone2
30-10-2009, 00:13
سلام گرم و خسته نباشید خدمت همه...یه چند تا سوال مهم دارم که اگر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم:
1-دست فرمون بازی یکم سفت هسته اگه میشه یه تنظیماتی بدین که بشه راحت تر ماشین ها رو کنترل کرد.
2-این بازی چند دی وی دی هسته؟من این بازی رو از عصر بازی مدرن گرفتم 1 دی وی دی است.
3-داخل بازی نرم افزار GFW هسته ولی داخل بازی کاربرد نداره برا چی پس گذاشتن؟

mehdy.z
30-10-2009, 00:26
سلام گرم و خسته نباشید خدمت همه...یه چند تا سوال مهم دارم که اگر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم:
1-دست فرمون بازی یکم سفت هسته اگه میشه یه تنظیماتی بدین که بشه راحت تر ماشین ها رو کنترل کرد.
2-این بازی چند دی وی دی هسته؟من این بازی رو از عصر بازی مدرن گرفتم 1 دی وی دی است.
3-داخل بازی نرم افزار GFW هسته ولی داخل بازی کاربرد نداره برا چی پس گذاشتن؟

1-

خوب کسانی که میگند مشکله گیم پلی رو بگذارند روی casual تا assistant بره روی high توی tunning هم همه رو ببرند تا ته ماشینم تا جایی که میشه آپگرید کنند دیگه خیلی ساده میشه...

2-مال من 2 dvd بود ولی بازی درکل 5.2GB هست...
3-در این بازی کاربردی نداره احتمالا یه سرویس هست که به صورت مجانی همراه بازی ارائه میشه مثل درایورهای بعضی سخت افزارها که همراه بعضی بازی ها هست:46:
موفق باشی...

Killzone2
30-10-2009, 00:33
1-

2-مال من 2 dvd بود ولی بازی درکل 5.2GB هست...
3-در این بازی کاربردی نداره احتمالا یه سرویس هست که به صورت مجانی همراه بازی ارائه میشه مثل درایورهای بعضی سخت افزارها که همراه بعضی بازی ها هست:46:
موفق باشی...
دمت گرم مهدی جون ممنون.پس این دو دی وی دی داستانش چیه؟مال من هم 5.2 GB نصب شده!امان از دست این شرکت ها که چه کارها نمیکنند.

mehdy.z
30-10-2009, 12:47
دمت گرم مهدی جون ممنون.پس این دو دی وی دی داستانش چیه؟مال من هم 5.2 GB نصب شده!امان از دست این شرکت ها که چه کارها نمیکنند.
خوب چه بهتر اولا مطمئنی daul layer نیست(البته واقعا بعید می دونم)!!
ولی خوب چیز خیلی عجیبی نیست با استفاده از یه برنامه setup ساز درست وحسابی راحت میشه این کار رو کرد(مثل silent hill که یه بازی 8GB رو توی یک dvd جا داده بودند) البته واقعا از شرکتهای ایرانی این کارها بعید بود:18: مگه اینکه اصل بازی یک dvd بوده باشه!

Azhang
31-10-2009, 11:27
من بازی رو تموم کردم ولی نفهمیدم این ماشینایی رو که واسه level up و تموم کردن بازی میده کجا میشه پیدا کرد اگه کسی میدونه لطفا بگه

Mohammad King
31-10-2009, 13:50
سلام

توی بازی یه مسابقه داره به نام تایم اتک time attcke باید توی این مسابقه چه کار کرد؟

Mr.Vahid
31-10-2009, 14:13
سلام

توی بازی یه مسابقه داره به نام تایم اتک time attcke باید توی این مسابقه چه کار کرد؟

شما باید از خط شروع مسابقه تا خط پایان با کمترین زمان بروید و ممکنه مسابقه چند دوری باشه که شما باید تو هر دور از مسابقه این کار رو انجام بدید تا در اخر بر حسب زمانی که بدست اوردید مقام شما اعلام میشه هر چی زمان کم تر بهتر وهیچ ربطی هم به این نداره که شما در حین مسابقه اول باشید یا اخر

mehdy.z
02-11-2009, 03:05
شما باید از خط شروع مسابقه تا خط پایان با کمترین زمان بروید و ممکنه مسابقه چند دوری باشه که شما باید تو هر دور از مسابقه این کار رو انجام بدید تا در اخر بر حسب زمانی که بدست اوردید مقام شما اعلام میشه هر چی زمان کم تر بهتر وهیچ ربطی هم به این نداره که شما در حین مسابقه اول باشید یا اخر
من یه خورده نامردی میکنم:31:
همون دور اول اساسی درست میرم ولی دیگه توی دورهای بعدی می پیچم توی دست وپای نفرات اول نمیگذارم بهتر از من رکورد بزنند:21:

Alex Fera
02-11-2009, 13:09
سلام وقتی من بازی رو نصب میکنم از تو بازی میپره بیرون توی همون دور تست لاپ

Mohammad King
04-11-2009, 11:22
سلام وقتی من بازی رو نصب میکنم از تو بازی میپره بیرون توی همون دور تست لاپ

مشخصات سستمت را بگو.

Mohammad King
04-11-2009, 11:24
سلا م

من یدونه لامبور گینی خریدم ولی توی مسابقات نمیتونم با هاش مسابقه بدم برای چی؟؟؟؟؟

pcali
04-11-2009, 12:50
سلا م

من یدونه لامبور گینی خریدم ولی توی مسابقات نمیتونم با هاش مسابقه بدم برای چی؟؟؟؟؟

دوست عزیز بعضی از سبکها وکلا کلاسهای مسابقه ماشین مخصوص
خودشون رو میخوان باید شما چندین ماشین از رده های مختلف خریداری
و آپگرید کنید تا با ماشین مخصوص همون سبک مسابقه بدید.

Zhangooler
04-11-2009, 19:54
کسی میدونه نحوه رانندگی با bUGATTI vEYRON چجوریه؟من این هیولا رو دو روزه خریدمش ولی رام نمیشه!!!!
لا مصب تا بخوام بپیچم واسه خودش میپیچه و سرعتش خیلی زیاده!!!!!
خیلی هاره!

Zhangooler
04-11-2009, 20:05
من یه خورده نامردی میکنم:31:
همون دور اول اساسی درست میرم ولی دیگه توی دورهای بعدی می پیچم توی دست وپای نفرات اول نمیگذارم بهتر از من رکورد بزنند:21:
برای کسانی که تازه شیفت رو بازی میکنن یک راه حل یا trick برای master کردن corner ها و achievment ها و star ها میگم:
شما یه بار باید توی مسابقه برنده بشین بدون در نظر گرفتن خط سبز و از این حرفا و بعد دوباره اون ریس رو انجام بدین و طبق ستاره ها و دستورات مسابقه بدین.اینجوری هم پول بهتری گیرتون میاد و هم همه ی ستاره ها رو میگیرین.
سپهر

Zhangooler
04-11-2009, 20:06
دوست عزیز بعضی از سبکها وکلا کلاسهای مسابقه ماشین مخصوص
خودشون رو میخوان باید شما چندین ماشین از رده های مختلف خریداری
و آپگرید کنید تا با ماشین مخصوص همون سبک مسابقه بدید.
مثلا سبک manufacture فقط ماشینای خاص خودشه بهت میده و سبک works vs supercars هم ماشینای ورک شده رو میطلبه .
سپهر

mehdy.z
04-11-2009, 22:00
برای کسانی که تازه شیفت رو بازی میکنن یک راه حل یا trick برای master کردن corner ها و achievment ها و star ها میگم:
شما یه بار باید توی مسابقه برنده بشین بدون در نظر گرفتن خط سبز و از این حرفا و بعد دوباره اون ریس رو انجام بدین و طبق ستاره ها و دستورات مسابقه بدین.اینجوری هم پول بهتری گیرتون میاد و هم همه ی ستاره ها رو میگیرین.
سپهر
نه بابا من یکی که اصلا حال اینکه هر race رو دو بار برم ندارم به همون 5 ستارش راضیم:31:

nathan mckane
05-11-2009, 16:47
دوساتن کسی راه حلی برای لودینگ های طولانی این بازی نداره ؟

mahpesar
05-11-2009, 17:55

تنها راه ارتقای سیستم دوست عزیز .......

rezaxp
05-11-2009, 18:12
تنها راه ارتقای سیستم دوست عزیز .......

دوست عزیز ربطی به سیستم نداره ...
من با سیستم بالا این بازی را بدون هیج مشکلی اجرا می کنم اما لودینگ های بازی خیلی طول می کشه...
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB

تو فروم های خارجی هم خیلی این مشکل مطرح شده ،اما تا حالا راه حلی براش مطرح نشده

luciferwings
06-11-2009, 01:07
من با سیستم بالا این بازی را بدون هیج مشکلی اجرا می کنم اما لودینگ های بازی خیلی طول می کشه...
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB

آقا چرا من هیچ مشکلی با این بازی ندارم.... این واسه من سئوال شده ؟؟؟؟
نه تو لود.. نه تو گیم پلای ..؟؟؟؟؟!!!!

هر کسی رو میبینم میگه من با این بازی مشکل دارم.. اما من..!!!!

mehdy.z
06-11-2009, 01:35
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB

چرا یه پچ ارائه شده که اتفاقا لودینگنها رو اینجور که بچه ها میگفتند اساسی کم میکنه ولی من خودم دانلود نکردم چون حجمش 12MB بود منم حوصله 5/1 ساعت دانلود اونم با dial up رو نداشتم ولی بحثش توی صفحات قبل هست...

mahpesar
06-11-2009, 01:47
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB

والا منم سیستمم اینه
vga nvidia gts250
cpu phenom II x4 810 2.6
ram 4gig

تا تایر 4 رفتم مشکل لود طولانی نداشتم ...
اگر هم چیزی بوده آنقدر نامحسوس بوده که من متوجه بشم .....
فقط در هنگام انتخاب ماشین یه لود سه ثانیه ای میاد ....
که در حد قابل قبولیه ....

لطفا برای راهنمایی بیشتر توضیح بدید در کدوم قسمت دچار لود طولانی میشید...؟

Killzone2
06-11-2009, 09:32
دوستان نمیدونم اسم این چیزی رو که الان میگم باگ هست یا چیز دیگه ولی به هر حال...تو این تایر 4 انگار مشکل داره با لامبورگینی تو اولین مسابقه که رفتم اول مشکل نبود و یه دفعه مشکل اومد پیچ پیچید ولی ماشین نپیچید هر کاری کردم نشد هی میره تو ماسه ها تازه با بدبختی هم که از ماسه در میایی باز پیچ میپیچه ماشین نمیپیچه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د ر مورد لود طولانی هم فقط 2 جا این جور شد اصلا هم مشکل افت فریم و این حرف ها رو نداشتم.

nathan mckane
06-11-2009, 11:28
چرا یه پچ ارائه شده که اتفاقا لودینگنها رو اینجور که بچه ها میگفتند اساسی کم میکنه ولی من خودم دانلود نکردم چون حجمش 12MB بود منم حوصله 5/1 ساعت دانلود اونم با dial up رو نداشتم ولی بحثش توی صفحات قبل هست...

ممنون دوست خوب ولی این لینک کرک جواب نمیده میشه یه لینک دیگه بزارین .

mehdy.z
06-11-2009, 13:20
ممنون دوست خوب ولی این لینک کرک جواب نمیده میشه یه لینک دیگه بزارین .
گفتم که من دانلود نکردم فقط محض اطلاع گفتم حالا شما یه درخواستی اینجا بده:

Zhangooler
06-11-2009, 17:47
توی همه ی سیستم ها به غیر از XBOX 360 همه ی لودینگ ها زیاد طول میکشه!
شما اگر میخوای لودینگ نداشته باشه بازی رو با کنسول XBOX بازی کن و قبلش روی هارد دستگاه بازی رو نصب کن!!
برو حالشو ببر.

meha
06-11-2009, 20:52
سلام

من از وقتی بازی اومده تا الان بدون هیچ مشکلی بازی میکردم ولی امروز عصر که بازی کردم و دیگه تا الان بازی نکردم و خواستم اجراش کنم این ارور رو میده:

عکس:

مشکل از کجاست؟

rezaxp
06-11-2009, 21:30
سلام

من از وقتی بازی اومده تا الان بدون هیچ مشکلی بازی میکردم ولی امروز عصر که بازی کردم و دیگه تا الان بازی نکردم و خواستم اجراش کنم این ارور رو میده:

عکس:

مشکل از کجاست؟

اول چک کن ببین شاید با یک ریستارت درست بشه ...
اگه نشد directX را دوباره نصب شد ...
و اگه اون هم نشد بگو تا فایل dll. را برات آپلود کنم.

nathan mckane
07-11-2009, 07:06
بالاخره ea قراره پچ برای بهبود فریم ریت رو کارت های ati رو بده بیرن . دوستانی که می تونن خواهشا به محض نتشار دانلود کنن ببینیم چجوریاس ؟

A.M.D.D.E.V.I.L
08-11-2009, 16:22
چرا داره
برو از اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .
unpack tools رو دانلود كن بعد برو تو مسير بازي كپيشون كن بعد اجرا كن (يه كم طول ميكشه 30-90 دقيقه )
بعد برو تو صفحه ي كامپيوتر و روي need for speed shift دكمه ي راست ماوس رو بزن برو تو properties
يه مسيري رو كه خودش اونا نوشته اخرش اين كلمه رو بدون "" وارد كن " -loose"
مثلا اين جوري ميشه
"E:\Program Files\Electronic Art\Need for Speed SHIFT\shift.exe" -loose
بعد ببند و برو بازي كن
البته با اين كار خيلي از mod هارو مي تونين نصب كنين و لذت ببرين
ليست مد هايي كه تاحالا بيرون اومده

akharenee
08-11-2009, 17:59
کسی سیو این بازی رو نداره

ghasem13
09-11-2009, 08:04
سلام.
من شیفت رو نصب کردم و برام بدون مشکل اجرا میشه فقط لودهاش خیلی طولانیه .ولی وقتی برادرم بازی رو از روی همون سی دی ها نصب و اجرا میکنه صفحه لود اول بازی میاد ولی وقتی نوار پیشرفت پر میشه یه صفحه سیاه میاد و سیستم هنگ میکنه اینم بگم که موقع نصب یه ارور میده و میگه یه فایل به اسم (creek ) فکر کنم با همین املا:31:رو پیدا نمیکنه ولی وقتی روی اگنور کلیک می کنم ادامه نصب رو میره ولی مشکلی پیش نمیاد من که هر چی فکر کردم نفهمیدم مشکل از کجاست!!!؟؟؟

runner
12-11-2009, 16:48
سلام به همگی
من بازی NEED FOR SPEED - SHIFT رو بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا کردم و تا توی خوده بازی می ره و یه مقدار که از دور تمرینی می گذره یه دفعه DONT SEND میزنه و از بازی میاد بیرون!!!
می خواستم ببینم مشکل کجاست و چی کار باید کرد
ممنون می شم کمک کنید

shiran1
12-11-2009, 20:23
با سلام
این چه وضعیه اگر بخوای رزولوشن رو 1024*768 یا 800*600 کنی صفحه پنجره ای می شه و full Screen نمی کنه. بنظرم این برای کسانی مثل من که کارت گرافیکی خیلی قوی نداریم خیلی بده. نسخه های قبلی اینجوری نبودن.
کارت من geforce 8400

mehdy.z
12-11-2009, 21:36
با سلام
این چه وضعیه اگر بخوای رزولوشن رو 1024*768 یا 800*600 کنی صفحه پنجره ای می شه و full Screen نمی کنه. بنظرم این برای کسانی مثل من که کارت گرافیکی خیلی قوی نداریم خیلی بده. نسخه های قبلی اینجوری نبودن.
کارت من geforce 8400
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم(فکر کنم یه جور باگه) شما گزینه window mode رو غیر فعال کن ببین درست میشه اگه نشد کلا سیستم رو restart کن و دوباره برو توی بازی...
من خودم بااین کارها درستش کردم :46:

shiran1
13-11-2009, 12:18
آخه جالب اینجای که گزینه window فقط به صورت on است و حالت off نداره!!( البته برای رزولوشن های بالاتر فعاله)

Hadijooon
13-11-2009, 17:50
سلام بر دوستان. وارد tire 2 شدم رفتم که Drift بازی کنم ، بازی که شروع شد تا گاز دادم ارور معروف Dont Send اومد دیگه الان مرحله های قبلی رو هم که میرم باز همین مشکل دارم.

به نظر دوستان چکار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

Lichtenstein
14-11-2009, 06:49
من این بازی رو روی دو تا کامپیوتر متفاوت اجرا کردم،هر دوش همین مشکل رو دارند:

همون اول بازی،صفحه مانیتور سیاه میشه و دیگه همون طور باقی می مونه .
دیگه هیچ اتفاقی نمی افته .
و کیبرد هم کاری نمیکنه .

مشکل چیه ؟؟
راه حل این مشکل چیه ؟؟

pcali
14-11-2009, 08:56
من این بازی رو روی دو تا کامپیوتر متفاوت اجرا کردم،هر دوش همین مشکل رو دارند:

همون اول بازی،صفحه مانیتور سیاه میشه و دیگه همون طور باقی می مونه .
دیگه هیچ اتفاقی نمی افته .
و کیبرد هم کاری نمیکنه .

مشکل چیه ؟؟
راه حل این مشکل چیه ؟؟

شما سیستمت چیه در ضمن رو کدوم ویندوز بازی میکنی .

Molibden
18-11-2009, 22:30
چرا این بازی انقدر مضخرفه!!!
خدایی اندرگراند اینو میخوره؟
2 تومن رفت تو پاچمون

pcali
19-11-2009, 11:07
چرا این بازی انقدر مضخرفه!!!
خدایی اندرگراند اینو میخوره؟
2 تومن رفت تو پاچمون

سلام دوست عزیز قصد جر و بحث رو ندارم اولش این جوری نظر دادن درست نیست
احتمالا این تایپیک من وشما پاک میشه بهتره نظر تون رو بگید که بازی چه مشکلی
داشت :18:کلمه مضخرف در مورد این بازی درست نیست با تشکر. در ضمن من
به هیچ عنوان قصد طرف داری از این بازی رو ندارم.:10:

mehdy.z
19-11-2009, 12:48
سلام دوست عزیز قصد جر و بحث رو ندارم اولش این جوری نظر دادن درست نیست
احتمالا این تایپیک من وشما پاک میشه بهتره نظر تون رو بگید که بازی چه مشکلی
داشت :18:کلمه مضخرف در مورد این بازی درست نیست با تشکر. در ضمن من
به هیچ عنوان قصد طرف داری از این بازی رو ندارم.:10:
پست بالا کاملا تائید میشه هرگز نیایید بگید فلان بازی مضخرفه:13:
اگه میخواهید نظری بدید بگید مثلا نقاط ضعف وقوتش اینهاست و من به این دلایل ازش خوشم نیومد(یا اومد)...
در این حالت پستتون خیلی مفیدتر خواهد بود:46:

siamak_mu
19-11-2009, 19:13
سلام.

من خيلي راننده توپي هستم!!! :31:

با ماشين تاير 1 دارم تاير 3 رو تموم ميكنم! :31:

حالا از تعريف از خود بگذريم... :31: سؤالم اينه چرا نميشه از نيترو استفاده كرد؟ خودش پيشفرض گذاشته space ولي كار نميكنه من Alt هم كردمش بازم كار نكرد.

IPHONE 3g
20-11-2009, 22:21
سلام

این بازی چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟

اون فیلم اول بازی هست که وقتی نیو کاریر رو میزنی میاد بعد هی همش تکرار میشه چجوری رد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

H.Operator
22-11-2009, 18:58
سلام...
مشخصات سیستم من اینه:
amd phenome2 x3 720 be
4gb ddr2 1066
nvidia geforce 9800 gx2
درایور 191.07 رو هم دانلود و نصب کردم و تمام آپشنه از رزولیشن گرفته تا آنتی انیلزینگ و همه رو چسبوندم و تو رزولیشن 1600*900 بازیش می کنم فقط یک مشکل با این بازی دارم اونم اینکه یک مدت از بازی که می گزره دوربین شروع به چرخیدن میکنه و تا از بازی خارج نشی و دوباره نیای درست نمیشه:41:.....
کسی می دونه مشکل از کجاست راستی ویندوزم هم 7 (22 اکتبر هست همین آخریه) در ضمن توی بازیهای دیگه مثل cod wf2 یا resident evil 5 مشکلی ندارم با این ویندوز...