مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Shift
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
saman_k2
26-09-2009, 01:09
عزیزان من یه مشکل دیگه هم دارم.
موقع نصب بازی یه جایی گیر میکرد و دیگه ادامه نمی داد.
با زحمت زیاد و با تجربه ی خودم، هر جور که بود بازی رو نصب کردم.
ولی بازی خیلی دیر لود میشه.
بعضی وقتها بی دلیل از بازی میاد بیرون.
تو بعضی از مراحل هم که می خواهم برم یا قفل می کنه یا باز هم میاد بیرون.
راه حل چیه؟
با هر بد بختی که بود الان دارم تایر چهار رو بازی میکنم.
تایر دیگه ای هم داره یا دیگه تمومه؟
مطلبی که چند صفحه پیش در مورد عوض کردن دنده به صورت دستی گفتم رو کسی امتحان کرد ؟ خیلی شتاب و سرعت رو بالا میبره
چطوری در حالی که ئر حالت اوتوماتیک هست دنده عوض کنیم؟بخصوص یا جویستیک؟
keyvanroozbehnia
26-09-2009, 02:14
از نظر من این بازی اصلا ارزش نصب نداره زیاد براش خودتون رو خسته نکنید کافیه این رو با most wanted مقایسه کنید
آقا من تو tier2 و لول 11 هستم.يک سوال.پول من 300 هزاره اما تنها ماشينهاي محدودي واسه خريدن دارم.جريان چيه؟
در واقع هيچ سوپبر ماشيني نيست.فقط ماشينهاي معمولي
عزیزان من یه مشکل دیگه هم دارم.
موقع نصب بازی یه جایی گیر میکرد و دیگه ادامه نمی داد.
با زحمت زیاد و با تجربه ی خودم، هر جور که بود بازی رو نصب کردم.
ولی بازی خیلی دیر لود میشه.
بعضی وقتها بی دلیل از بازی میاد بیرون.
تو بعضی از مراحل هم که می خواهم برم یا قفل می کنه یا باز هم میاد بیرون.
راه حل چیه؟
با هر بد بختی که بود الان دارم تایر چهار رو بازی میکنم.
تایر دیگه ای هم داره یا دیگه تمومه؟
شما سیستمت چی هست :46:
{sahand}
26-09-2009, 10:43
عکسو ببینید برید فضا، خودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش تو سایت needforspeed.com ، فقط نمی دونم چرا اینقدر تاریک می ندازه، تو خود بازی خیلی بهتر بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
والا من گذاشتم روی رزولیشن 1920*1080
و همه تنظمیات رو هم روی بالاترین مقدار گذاشتم ولی اون قدری که دوستان میگن من گرافیکی نمیبینم.
HD 4870
بعد این همش توی پیست؟
اصلا street نداره؟
یه مقداری کسل کنندست...اولش اینجوریه؟بعدا هیجانی میشه؟
hesam_g59
26-09-2009, 11:52
چطوری در حالی که ئر حالت اوتوماتیک هست دنده عوض کنیم؟بخصوص یا جویستیک؟
مهم نیست که اتومات باشه یا نه...ببین با کدوم دکمه ها باید gear رو بالا یا پایین ببری...اونوقت کار میکنه( شاید هم باید دکمه ها رو تنظیم کنی .)
nigt-lord عزیز....حرفت درسته....
زمانی که چراغها قرمزه ...دنده رو یک بزاری و گاز رو طوری تنظیم کنی که عدد دنده ات..سبز بشه....بهترین حالت حرکته....تازه امتیاز هم بهت میده
زمانی که دنده یک باشه....تایمی رو که برای عوض شدن دنده از خلاص به یک داری..کسر میشه...
اگه از توی ماشین ببینی...وقتی میخوای استارت حرکت رو زنی..راننده دستش میره رو دسته دنده..همین خودش یه تایمی رو میگیره( وای که چقد واقعی ساخته شده) ...ولی برای ماشینایی که دنده هاشون رو فرمونه...مخصوصا سوپر کارها....نیازی به یک گذاشتن نیست..چون زمان تعویض دنده نداره:10:
Mehdi Bayern
26-09-2009, 11:57
وقتي وارد بازي ميشم آسمون سياه ميشه، مشكل چيه؟
كسي جواب اين مشكل رو نميدونه؟ :41:
سلام
والا من گذاشتم روی رزولیشن 1920*1080
و همه تنظمیات رو هم روی بالاترین مقدار گذاشتم ولی اون قدری که دوستان میگن من گرافیکی نمیبینم.
HD 4870
بعد این همش توی پیست؟
اصلا street نداره؟
یه مقداری کسل کنندست...اولش اینجوریه؟بعدا هیجانی میشه؟
:5:
دستت درد نکنه چطور گرافیکی نمیبینی :18:شما نور پردازی رو دقت کن چقدر زیباست :46:
soltanmasoud007
26-09-2009, 13:25
گرافیک خوبی داره ولی پیش grid سوسک هم نیست.
فقط most wanted.
SIMON137
26-09-2009, 13:26
این عکس رو خودت گرفتی ؟ از کجای بازی ؟
بزرگترش رو نداری بذاری ؟ مثلا 1024 * 768
'گرافیکت چیه ؟
من فقط از پیست شات گذاشتم
دستت درد نکنه چطور گرافیکی نمیبینی :18:شما نور پردازی رو دقت کن چقدر زیباست :46:
خوب همش که نورپردازی نمیشه!
این الان در حد بازی های یکی دو سال پیشه تقریبا فقط یه مقدار دوربین عوض شده جالب شده مخصوا اون قسمت داخل ماشین که واقعی طراحی شده و موقع حرکت هم خیلی جالبه.
فقط کسل کنندست تا همین الان داشتم بازی میکگردم همش تکراریه
اصلا تو خیایون نمیره ؟
تقریبا میشه گفت مثل grid شاید پایینتر هم باشه
مثل همون نسخه PS
حالا شاید من زیاد وارد نیستم نمیتونم ازش لذت کافی رو ببرم.
ماجرا نداره؟:دی
خوب همش که نورپردازی نمیشه!
این الان در حد بازی های یکی دو سال پیشه تقریبا فقط یه مقدار دوربین عوض شده جالب شده مخصوا اون قسمت داخل ماشین که واقعی طراحی شده و موقع حرکت هم خیلی جالبه.
فقط کسل کنندست تا همین الان داشتم بازی میکگردم همش تکراریه
اصلا تو خیایون نمیره ؟
تقریبا میشه گفت مثل grid شاید پایینتر هم باشه
مثل همون نسخه PS
حالا شاید من زیاد وارد نیستم نمیتونم ازش لذت کافی رو ببرم.
ماجرا نداره؟:دی
تا حدودی با شما موافقم ولی خداییش مراحل اینقدر تنوع دارن که تکراری نباشه اگر دست فرمون دستتون بیاد
واقعا لذت بخشه با بوگاتی سرعت تا آخر واقعا مو به تن آدم رو سیخ میکنه و خیلی هم سعی شده که بازی
طبیعی باشه در ضمن لذت از دور خارج کردن بقیه حریفان با ضربه زدن و پرت کردن دیگه آخرشه چندین بار
از بغل زدم پرت شدن خیلی حال داد. :8:
M.Z.KAKA
26-09-2009, 14:07
دوستان سلام
امروز که اومدم بازی کنم یدفه فهمیدم بازی تمام صفحه نیست 1 ساعت هم باهاش ور رفتم درست نشد مشکل از کجاست
ممنون........
فایل graphicsconfig ا توی Documents پاک کن مشکلت حل میشه
underworld
26-09-2009, 19:33
وقتي وارد بازي ميشم آسمون سياه ميشه، مشكل چيه؟
احتمالآ باید جدیدترین درایور رو برای کارت گرافیک دانلود کنی
underworld
26-09-2009, 19:48
در کل بازیش ارزش بازی کردن رو داره :8:
ولی کسی بازی GRID رو بازی کرده باشه میفهمه که تنوع مراحل grid خیلی بیشتر بود
بعد یه سال که از grid میگذره به نظر نمیرسه shift چیز جدیدی برای گفتن داشته باشه
به هر حال منتظر DIRT2 باشین که همون کمپانی شاهکار grid اونو ساخته :21:
Mehdi Bayern
26-09-2009, 20:45
احتمالآ باید جدیدترین درایور رو برای کارت گرافیک دانلود کنی
اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد درايور چي هست؟
{sahand}
26-09-2009, 22:36
این عکس رو خودت گرفتی ؟ از کجای بازی ؟
بزرگترش رو نداری بذاری ؟ مثلا 1024 * 768
'گرافیکت چیه ؟
من فقط از پیست شات گذاشتم
بعله، وقتی تو مسابقه pause می کنید یه گزینه ای داره به نام photo mode ، می تونید اونجا عکس بگیرید که آپلود می شه رو سایت needforspeed.com.
البته باید تو سایتش عضو باشید و اکانت داشته باشید.
گرافیکمم 8500gt !! شوخی کردم رو ایکس باکس بازی می کنم.
لینک بزرگترشم زیر عکس گذاشتم که، 1280x720 هم هست، همون رزولوشنی دستگاه روش تنظیمه.
ClubMilad
26-09-2009, 23:41
سلام
یه مشکل با این بازی(چندان بازی خوبی هم نیست)
چرا این قدر دیر فرمون عمل میکند هر ماشینی رو امتحان کردم اینجوری بود . بعد از یک تا دو ثانیه تازه فرمون میده. در کل باتاخیر هست
این تنظیمات رو کسی میتونه کامل بگی چیکار میکنند:
akharenee
26-09-2009, 23:52
بچه ها کسی سیو از این بازی داره بزاره
saman_k2
27-09-2009, 00:40
شما سیستمت چی هست :46:
سلام رفیق. شرمنده که من دیر رسیدم. آخه من فقط شب ها به اینترنت وصل میشم.
این هم مشخصات سیستم من:
Motherboard : Foxconn X38 A
CPU : Intel Q6600
Ram : Corsaire DDR2 2 GB 1066 * 2
Graphic : Geforce 8600 GTS
Power : coolerMaster 550W
البته این سیستم تو اجرای بازی خیلی خوب عمل میکنه. ولی فقط تو لود این بازی مشکل دارم.
کرایسیس رو خیلی سریعتر از این حرف ها بالا می آورد.
تو Cod 5 سر پانزده ثانیه من تو صفحه ی بازی بودم.
ولی این بازی لعنتی همه جوره داره من رو اذیت میکنه.
الان هم که به اخراش رسیدم، اینقدر مسابقات طولانی شده که میره تو اعصاب و روان ادم پشتک میزنه.
saman_k2
27-09-2009, 00:49
اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد درايور چي هست؟
عزیزم، درایور یک نوع نرم افزار یا بهتره بگم میان اابزاری ِ که معمولا تو یک سی دی همراه کارت گرافیکت عرضه میشه. وقتی که ویندوزت رو عوض میکنی، باید اون رو دوباره نصب کنی. در واقع درایور کارت گرافیکی، هم باعث میشه که سیستم عامل کارت گرافیک رو بشناسه و هم موقع اجرای بازی ها بهتر و با حد اکثر قدرت عمل کنه.
اگر درایور رو نصب نکنی و یا بری پاکش کنی، و بعد بری بازی کنی، اون وقت میفهمی که درایور به چه دردی میخوره.
حالا اگر گرافیکت Nvidia است که باید بری تو سایت خودش/
اگر هم Ati است که باز هم باید بری تو سایت سازنده ی گرافیک.
معمولا تو قسمت Support و یا Downlod Driver به اسونی میونی با دادن مدل گرافیکت، جدیدترین درایورش رو دانلود کنی و بری حالش رو ببری.
این هم مشخصات سیستم من:
البته این سیستم تو اجرای بازی خیلی خوب عمل میکنه. ولی فقط تو لود این بازی مشکل دارم.
الان هم که به اخراش رسیدم، اینقدر مسابقات طولانی شده که میره تو اعصاب و روان ادم پشتک میزنه.
بازی کلا لودینگ طولانی داره حالا بیشتر بسته به نوع سیستمها زمانش فرق میکنه برای من حدود 45
ثانیه طول میکشه حالا شما مگر چقدر زمان میبره که طولانی شده اگر بخواهید بهتر بشه روزلیشن
رو یک کم بیار پایین امتحان کن فکر کنم کمتر بشه زمان لودینگ
خیلی بازی اشغالیه به نظر من !!! نه فرمون درست حسابی داره نه داستان قشنگی !! گرافیکشم علکی سنگینه !! بچه ها به شما چند fps میده ؟؟
من نهایت 50 fps میگیرم با اخرین تنظیمات ! گرافیکمم تو امضام هست.. من grid رو 110 بحس میگیرم .. world at war رو 90 میگیرم و evil 5 رو 120 اونوقت این بازی اشغالی تا 30 هم میاد !!! از crysis هم سنگینتره !
saeid127
27-09-2009, 10:40
من دو تا مشکل باهاش دارم:
گیم پدم رو نمیشناسه!!
و دوربین از داخل ماشین بیرون نمیاد!
باید چی کار کنم؟
hesam_g59
27-09-2009, 12:08
من دو تا مشکل باهاش دارم:
گیم پدم رو نمیشناسه!!
و دوربین از داخل ماشین بیرون نمیاد!
باید چی کار کنم؟
برای دوربین بیرون..کلید f رو بزن
برای تنظیم گیم پد هم..برو توی :
option>driving>control
اونجا یکی از تنظیمات رو بردار...یا از آخرین تنظیم...خودت برا دکمه هات تنظیم کن
hesam_g59
27-09-2009, 12:19
سلام
یه مشکل با این بازی(چندان بازی خوبی هم نیست)
چرا این قدر دیر فرمون عمل میکند هر ماشینی رو امتحان کردم اینجوری بود . بعد از یک تا دو ثانیه تازه فرمون میده. در کل باتاخیر هست
این تنظیمات رو کسی میتونه کامل بگی چیکار میکنند:
سختی بازی رو که خودت میتونی مشخص کنی..easy ..medium...
برای اون مشکلی که داری ..توی عکس سمت چپت :
اولی رو 0 کن
اونی که الان نارنجیه(تو عکس) اون رو اگه زیاد کنی...فرمونت سریع تر واکنش نشون میده
گزینه : speed streeng رو هم اگه کم کنی...تو سرعت بالا..سریع میپیچه....( که احتمال برخورد هات زیاد میشه)
بقیه اش هم مهم نیست
عکس سمت راست..:
گزینه اول ..درجه سختیه
دومی : نوع حرفه ای بودنته( البته بسته ه نوع هندلینگ خودروت)
اون دوتا که خاموشه...با نوع سختیت عوض میشه...البته تو حالت مدیوم...خودت میتونی تنظیمش کنی...که اولیش برای کمک فرمونه( که سر پیچ ماشین خودش بپیچه..البته نه زیاد) و دومی برای ترمز خودکار
گزینه anti lock برای ترمزه..که on یعنی حالت abs.... یعنی با ترمز زدن..خط ترمز نمیندازی
گزینه traction control که میزان هرز گردی لاستیکها( همون تییک آف به زبون خودمونی ) رو کم و زیاد میکنه...اگه خاموش باشه..سر پیچها به مشکل بر میخوری و ماشین هی میپیچه( همون مشکلی که اکثرا دارن)
گزینه stability : که سیستمیه برای تو خط راست نگه داشتن خودرو....که نمیزاره ته خودرو به بازی بیافته و فرمون در بره
گزینه damage :که اگه full بزارید...خرابی ماشین..رو حرکتش هم تاثیر میزاره( حتی خاموش هم میشه)
گزینه اتوماتیک کلاچ هم که بهتره خاموش باشه
و گزینه اخر هم که دنده اتومات یا دستی هستش:10:
Mehdi Bayern
27-09-2009, 13:23
عزیزم، درایور یک نوع نرم افزار یا بهتره بگم میان اابزاری ِ که معمولا تو یک سی دی همراه کارت گرافیکت عرضه میشه. وقتی که ویندوزت رو عوض میکنی، باید اون رو دوباره نصب کنی. در واقع درایور کارت گرافیکی، هم باعث میشه که سیستم عامل کارت گرافیک رو بشناسه و هم موقع اجرای بازی ها بهتر و با حد اکثر قدرت عمل کنه.
اگر درایور رو نصب نکنی و یا بری پاکش کنی، و بعد بری بازی کنی، اون وقت میفهمی که درایور به چه دردی میخوره.
حالا اگر گرافیکت Nvidia است که باید بری تو سایت خودش/
اگر هم Ati است که باز هم باید بری تو سایت سازنده ی گرافیک.
معمولا تو قسمت Support و یا Downlod Driver به اسونی میونی با دادن مدل گرافیکت، جدیدترین درایورش رو دانلود کنی و بری حالش رو ببری.
از روي سي دي كارت گرافيك درايور رو ريختم درست شد ولي وقتي دوباره رفتم تو بازي همونطوري شد
از روي سي دي كارت گرافيك درايور رو ريختم درست شد ولي وقتي دوباره رفتم تو بازي همونطوري شد
شما بهتره اول درایور به روز کارت گرافیک رو دانلود کنی کاری که من همیشه میکنم
که بسیار برای بازیهای روز حیاتی و مهمه بعدش کلا کارت گرافیک تون رو ریمو و دوباره
نصب کنید.
linkin_park
27-09-2009, 13:51
آقا چجوری میتونم کنترل بازی رو (کیبورد) رو تغییر بدم ؟ تو خود بازی یه جاش هست که ماله Gamepad هست ولی واسه خود کیبورد نداره !
Game4ever
27-09-2009, 14:09
آقا این چرا فرمونش اینجوریه؟؟؟
100 رحمت به گرید.
راه حلی برای بهتر شدن فرمون ندارین؟؟
آقا این چرا فرمونش اینجوریه؟؟؟
100 رحمت به گرید.
راه حلی برای بهتر شدن فرمون ندارین؟؟
کمی سخته ولی عادت میکنی....
یه سوال دوستان چطور میشه علامتهای روی زمین رو برداشت
آقا چجوری میتونم کنترل بازی رو (کیبورد) رو تغییر بدم ؟ تو خود بازی یه جاش هست که ماله Gamepad هست ولی واسه خود کیبورد نداره !
به چه طوريه داه داش
من the_god_of_3dsmax ام :31:
كنكور چي شد ؟؟؟ شريف يا تهران ؟؟
بايد همونجا كه دكمه هاي گيم د رو مي شه عوض كرد چپ و راست رو چند بار بزني كيبرد مياد
underworld
27-09-2009, 15:22
باید بری توی option و بعدش gameplay و قسمت control که میری گزینه preset رو روی عدد 4 بزاری
موفق باشی :10:
shahabprince
27-09-2009, 16:10
تو رو خدا یکی به من کمک کنه.من بازی رو گرفتم و نصب کردم اون مسابقه رو انجام دادم که تایمری بود بعد به مسابقه ی دوم رسیدم که وقتی این مسابقه رو اول میشم میره تا مرحله ی بعد که در هنگام لود بازی گیر میکنه دوستان اگه نیاز به کرک هست لینک دانلودش رو بذارید خیلی ممنون.
Killzone2
27-09-2009, 19:50
میگم دوستان این بازی خوبه؟یا بده؟ارزش بازی رو داره؟مثل شماره قبل افتضاح نیست؟من که چندتا دمو ازش دیدم بد نبود ولی ازش بد میگن!!!
زياد جالب نيست
نه مثل قبل حالت خيابوني و آندرگراند رو داره
نه تونسته مثل بازي هاي رانندگي حرفه اي مثل توكا درايور بازي رو دراره
منم آفلاين گرفتم بدرد خريد نمي خوره
ali_metal_357
27-09-2009, 21:12
بازیه خسته کننده ای هست
چند ساعت بازی کنی خسته میشی
من الان بازی رو نصب کردم نشستم بازی کردن به قدری مراحلش راحت بود که یه مرحله رو هم از مقام اول کمتر نگرفتم
جو بازی هم تکراری در نهایت خسته کننده میشه
ولی گرافیک خوبی داشت ، سرعت بازی هم به خوبی می تونه حس رو به بازی کن منتقل کنه
در اویل بازیم و اینم اولین نظرم
hesam_g59
27-09-2009, 21:22
ولی من اوایل ...ازش زیاد راضی نبودم....
وقتی تنظیماتش رو دستگاری کردم و ماشینم رو تقویت کردم...حالا دیگه نمیتونم از جام پاشم....از ساعت 10 صب نشستم تا الان...
الان هم انگشتام خسته شد..وگرنه..... :)
اینم اخرین عکسهام :
کسی نمیدونه این vinil ها رو چطوری روی کاپوت و صندوق عقب هم بندازم؟؟
Mehdi Bayern
27-09-2009, 21:29
شما بهتره اول درایور به روز کارت گرافیک رو دانلود کنی کاری که من همیشه میکنم
که بسیار برای بازیهای روز حیاتی و مهمه بعدش کلا کارت گرافیک تون رو ریمو و دوباره
نصب کنید.
بعد از انجام اين كارها هنوز مشكل پابرجاس :41: دارم ديوونه ميشم:19:
night lord
27-09-2009, 21:42
حالا که تا یه جا هایی رفتم جلو میبینم که واقعا بازیه حرفه ای و تکیه . من کاملا موتاد شدم .من اول ازش حالم به هم میخورد
ولی وقتی بتونی ماشین رو کم کم دست کاری کنی دیگه میچسبی به مانیتور .
shift مساوی خدا
یه سوال خیلی خیلی مهم : آقا این شیفت چقدر فروش کرده ؟
میخوام بدونم EA حریس میشه که بخواد shift2 رو هم بسازه؟ هر کی میدونه بگه که بدونیم فروشش خوب بوده یا نه ؟
Danial_4139
27-09-2009, 22:03
حالا که تا یه جا هایی رفتم جلو میبینم که واقعا بازیه حرفه ای و تکیه . من کاملا موتاد شدم .من اول ازش حالم به هم میخورد
ولی وقتی بتونی ماشین رو کم کم دست کاری کنی دیگه میچسبی به مانیتور .
shift مساوی خدا
یه سوال خیلی خیلی مهم : آقا این شیفت چقدر فروش کرده ؟
میخوام بدونم EA حریس میشه که بخواد shift2 رو هم بسازه؟ هر کی میدونه بگه که بدونیم فروشش خوب بوده یا نه ؟
چند عامل باعث فروش زیاد بازی میشه ، یکیش سابقه هست که EA داره ، دوم اصالت هست که NFS داره و سوم امتیاز بازی هست که تو تمام سایت ها امتیازش حدود 9 بوده که عالیه ! البته غیر از گیم اسپات که معلوم نیست رو چه ملاکی به بازی امتیاز میده :19:
Danial_4139
27-09-2009, 22:10
یه سوال دوستان چطور میشه علامتهای روی زمین رو برداشت
باید بری تو منوی Display اونجا پیداش می کنی ولی بهتره این کارو نکنی !
تو تایر 3 شما برای گرفتم تمام ستاره های بازی نیاز به کامل کردن Master Corner های زمین دارید که با حرکت رو این خط راهنما اونا رو کامل می کنید !
البته رو نقشه که نگاه کنی بعضی جا ها سر پیچ ها یک علامت که به صورت - هست کنار نقشه وجود داره که با حرکت روی مسیر سبز رنگ این علامت - تبدیل به تیک میشه و به ازای دریافت هر کدوم از Master Corner ها امتیاز شما بالا تر میره و یک Level بالاتر میرید .
راستی تو منوی Carrier اگر دکمه Back Space رو بزنید یکسری مسابقات حرفه ای میاد که اونا رو هم باید تمام کنید !
abolfazl_gallant
27-09-2009, 22:17
سلام
من این بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا افت فریم داره هم رو تنظیمات متوسط و هم بالا یکی هست
اینم سیستمم
CPU=intel core 2 duo e4500
VGA=512- 8600 GT
RAM=4gig ocz
کسی جواب ما رو نداد باید چیکار کنم گرافیکم زو عوض کنم ؟
amir_rafie
28-09-2009, 00:35
سلام، من امروز بازی رو خريدم، (نسخه PC) ... نصبش کردم و بدون مشکل run شد ،،، career رو انتخاب کردم ، يه demo رو 3 بار نشون ميشه ، که موضوعش test drive هست ، بعد يه صفحه ميآره که بالای اون نوشته test drive , و در پايين چند تا حالت رو نوشته مثل pro و غيره ،، بازی همين جا ميمونه و ديگه اتفاقی نميوفته ، مشکل از کجاست؟؟؟!!!
underworld
28-09-2009, 00:40
سلام بچه ها....یه سوال: چجوری میشه کاری کرد که ماشین سر پیچها کمتر سر بخوره
بضی از این ماشینها از بس سر میخورن آخر از دور خارج میشم....در کل کنترل بازی یکم سخته:2:
saman_k2
28-09-2009, 00:49
من رسیدم به آخر های بازی ولی تا حالا نتونستم از نیترو استفاده کنم.
البته تو تایر چهار اینقدر سرعت ها بالا و مسیر ها ی مستقیم کوتاه هستند که نیازی به نیترو نیست.
در مورد سر خوردن ماشین ها هم باید گفت که اگر بشه ازش درست استفاده کرد، خیلی به درد بخوره. مخصوصا BMW E92
راستی چرا ماشین های مدل بالا و گرون آپگرید نمیشن ؟
ای کاش تو این بازی بک مسیر مستقیم و طولانی ( و البته بدون دوربین سرعت سنج و گشت نا محسوس ) می گذاشتند تا ما بتونیم حداکثر سرعت ماشین ها رو ببینیم.
بیشترین سرعتی که تا حالا روندم، با بوگاتی بوده و 310 تا.
البته تو دنیای واقعی، با پراید خودمون تا 150 تا پر کردم، اون هم با چند تا سرنشین و بار اضافه.
hesam_g59
28-09-2009, 01:40
اضافی زده شد
hesam_g59
28-09-2009, 01:42
سلام بچه ها....یه سوال: چجوری میشه کاری کرد که ماشین سر پیچها کمتر سر بخوره
بضی از این ماشینها از بس سر میخورن آخر از دور خارج میشم....در کل کنترل بازی یکم سخته:2:
اگه توضیحات صفحه قبل منو ببینی...میتونی از سر خوردنش کم کنی
یکی از تنظمیاتی که بچه ها برش میدارن....خاموش کردن stability و traction control هستش...این دوتا به شدت باعث میشن که ماشین سر بخوره و دور خودش بپیچه
تنظمیات تیونینگ ماشین هم هست....مثل camber و caster لاستیکها که کمبر باید منفی باشه....مخصوصا لاستیک عقب..بیشتر از جلو( حدود -20 یا -30)
ایرودینامیک یه سمت grip
و سرعت چرخش فرمان...بسته به سلیقه....من بیشتر faster کردم:10:
over steer و under steer هم...بسته به خودرویی که دارین...مثلا bmw E92 چون عقبش زیادی بازی داره...under رو بیشتر کردم...تا تعادل جلوی ماشین با عقبش بیشتر بشه....
الان فوق العاده شده
Danial_4139
28-09-2009, 01:48
یه راه دیگه هم برای اینکه کمتر سر بخورید استفاده از ماشین های AWD هست که زیاد سر نمی خورن .
ولی در کل اگر قلق سر خوردن دستت بیاد خیلی کمک می کنه مثلآ با M3 که خیلی سر می خوره راحت تر میشه پیچ های تند رو رد کرد چون می تونی با دریفت با سرعت زیاد مسیر رو بدون ترمز رد کنی ولی تو نمونه های AWD که زیاد سر نمی خورن باید سرعتت کم باید پیچ رو رد کنی !
در مورد اینکه بعضی بچه ها با اسپرت کردن ماشین ها مشکل دارن که مثلآ چرا نیترو نداره و ... وقتی ماشین رو برای خرید انتخاب می کنید کنارش بعضی علامت ها هست مثلآ کنار بعضی ها حرف w هست که نشون میده این ماشین ذاتش اسپرت هست و نیازی به تقویت زیاد نداره مثلا لامبورگینی مورسیالاگو و نیسان GT .
amir_rafie
28-09-2009, 02:00
سلام، من امروز بازی رو خريدم، (نسخه PC) ... نصبش کردم و بدون مشکل run شد ،،، career رو انتخاب کردم ، يه demo رو 3 بار نشون ميشه ، که موضوعش test drive هست ، بعد يه صفحه ميآره که بالای اون نوشته test drive , و در پايين چند تا حالت رو نوشته مثل pro و غيره ،، بازی همين جا ميمونه و ديگه اتفاقی نميوفته ، مشکل از کجاست؟؟؟!!!
ممنون ....
amir_rafie
28-09-2009, 02:02
کمک لطفا ....
night lord
28-09-2009, 02:44
بکس یکی توضیح بده ببینیم این drift ها رو چه جوری باید رد کنیم ؟ چه جوریه؟
Danial_4139
28-09-2009, 03:15
بعد از اینکه دمو معرفی بازی تمام شد شما به صورت خودکار وارد یک پیست میشد و اونجا به شما یک BMW داده میشه تا یک دور تست بزنید ، وقتی دور کامل رو زدید بسته به مهارتی که تو دور تست داشتید به شما یکسری مشخصات نشون داده میشه که داخلش میزان سختی بازی ، کنترل های ماشین و ... داخلش هست شما وقتی از نوع تنظیماتت مطمعن شدی اینتر رو میزنی و مجددآ به صورت خودکار وارد یک مسابقه با همون BMW میشید و بعد از بردن بازی به شما مقداری پول داده میشه تا ماشین خودتون رو بخرید .
کل این مراحل به صورت خدکار و خارج از کنترل شما طی میشه و شما نمی تونید داخلش دخالتی کنید و اگر این مراحل برای شما طی نشده بهتره برای اجرای مجدد این مراحل وارد Documents بشید و پوشه سیو بازی رو پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا بعد از انتخاب اسم پلیر مراحل ابتدای بازی به صورت خدکار طی بشن .
بچه ها شما از این بازی چند fps میگیرید؟؟؟لطفا توی اخر پستتون این رو هم بگید.. ممنون میشم
Gigawarn
28-09-2009, 07:48
بچه ها چقدر طول میکشخ بازی رو تموم کنیم
saman_k2
28-09-2009, 07:57
خیلی بازی اشغالیه به نظر من !!! نه فرمون درست حسابی داره نه داستان قشنگی !! گرافیکشم علکی سنگینه !! بچه ها به شما چند fps میده ؟؟
من نهایت 50 fps میگیرم با اخرین تنظیمات ! گرافیکمم تو امضام هست.. من grid رو 110 بحس میگیرم .. world at war رو 90 میگیرم و evil 5 رو 120 اونوقت این بازی اشغالی تا 30 هم میاد !!! از crysis هم سنگینتره !
چطوری میشه امضاء یک نفر رو دید؟
چطوری میشه امضاء یک نفر رو دید؟
:18:دوست عزیز پایین هر پستم میاد دیگه ! مگه نمیبینی ؟ همون که مشخصات سیستمم و امضای بیل گیتس هست امضامه دیگه !
سلام
این مرحله هاش شامل چه مواردی میشه؟
اصلا سر و تهش چیه....
ما هی میریم ولی انگار همه تکراری هستن
سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!:41:
Game4ever
28-09-2009, 17:37
سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!:41:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.
عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.
DJ POLESTAR
28-09-2009, 18:02
بچه ها کسی هست که ماشین رو بتوته از داخل ماشین بدون هیچ مشکلی ادامه بده؟؟؟ والا من که نمیتونم و اصلا نمیشه و کنترلم خیلی بد میشه؟
البته این سوالو پرسیدم بخاطر اینکه آماری دستم بیاد تا ببینم اصلا میشه از داخل ماشین , ماشین رو روند یا نه؟
عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.
دوست عزیز ویندوز سون با بازی هیچ مشکلی نداره ..
به راحتی من بازی میکنم مشکلی نداره ..
بچه ها کسی هست که ماشین رو بتوته از داخل ماشین بدون هیچ مشکلی ادامه بده؟؟؟ والا من که نمیتونم و اصلا نمیشه و کنترلم خیلی بد میشه؟
البته این سوالو پرسیدم بخاطر اینکه آماری دستم بیاد تا ببینم اصلا میشه از داخل ماشین , ماشین رو روند یا نه؟
اره اتفاقا من از داخل و نمای زیر سپر ماشین :31: خیلی حال میکنم ..البته ممکنه از داخل یه مقدار سخت تر باشه اما بازم میشه بازی کرد درست و حسابی و مشکلی نداره .. .
amir_rafie
28-09-2009, 20:50
بعد از اینکه دمو معرفی بازی تمام شد شما به صورت خودکار وارد یک پیست میشد و اونجا به شما یک BMW داده میشه تا یک دور تست بزنید ، وقتی دور کامل رو زدید بسته به مهارتی که تو دور تست داشتید به شما یکسری مشخصات نشون داده میشه که داخلش میزان سختی بازی ، کنترل های ماشین و ... داخلش هست شما وقتی از نوع تنظیماتت مطمعن شدی اینتر رو میزنی و مجددآ به صورت خودکار وارد یک مسابقه با همون BMW میشید و بعد از بردن بازی به شما مقداری پول داده میشه تا ماشین خودتون رو بخرید .
کل این مراحل به صورت خدکار و خارج از کنترل شما طی میشه و شما نمی تونید داخلش دخالتی کنید و اگر این مراحل برای شما طی نشده بهتره برای اجرای مجدد این مراحل وارد Documents بشید و پوشه سیو بازی رو پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا بعد از انتخاب اسم پلیر مراحل ابتدای بازی به صورت خدکار طی بشن .
مشکل همچنان پا برجاست ،،، وقتی بازی رو اجرا ميکنم ، اينجا ميمونه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Torch Bearer
28-09-2009, 21:29
منم همین مشکل رو در ویندوز xp دارم.
luciferwings
28-09-2009, 21:30
این هم مشخصات سیستم من:
با GTS 8600 کرایسیس بازی میکردی ؟؟؟؟؟
ای و ل ل ل ل ل !!!!
بابا تو دیگه کی هستی !!
babak-online
28-09-2009, 22:00
من اتفاقا از دوربین داخل اتاق بهتر می تونم بازی کنم.
دوستان در قسمت بالا که یه چیزی پر میشه و در نهایت 2x میشه اون چیه ...؟؟
اگه نیترو هستش کدوم دکمه نیترو میزنه والا من کل دکمه های کیبورد رو زدم هیچ کدوم جواب نداد..؟؟
Danial_4139
28-09-2009, 22:46
مشکل همچنان پا برجاست ،،، وقتی بازی رو اجرا ميکنم ، اينجا ميمونه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس رو لود بازی گیر می کنه !
اگر رم سیستم شما کمتر از 2 گیگ هست و از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می کنید و اینجور میشه مشکل از کمبود رم هست .
amir_rafie
28-09-2009, 23:40
پس رو لود بازی گیر می کنه !
اگر رم سیستم شما کمتر از 2 گیگ هست و از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می کنید و اینجور میشه مشکل از کمبود رم هست .
والا رم 2 گيگ هستش ، ويندوزم ويستا ،،،،حالا روی لپ تاپم امتحان ميکنم ببينم چی ميشه ،،، ممنون که برای سوال من وقت گذاشتی دوست عزيز .....
saman_k2
29-09-2009, 00:12
:18:دوست عزیز پایین هر پستم میاد دیگه ! مگه نمیبینی ؟ همون که مشخصات سیستمم و امضای بیل گیتس هست امضامه دیگه !
والله من که هر چی نگاه کردم هیچی ندیدم.
اگر جایی رو باید دستکاری کرد تا امضا ها دیده بشه، به من هم بگید.چون بلد نیستم.
saman_k2
29-09-2009, 00:17
با GTS 8600 کرایسیس بازی میکردی ؟؟؟؟؟
ای و ل ل ل ل ل !!!!
بابا تو دیگه کی هستی !!
تو XP رزولیشن 1280 * 1024 و جزئیات High
تو ویستا و سون ، با همون سایز تصویر و با جزئیات متوسط ( بعصی از گزینه ها رو می شد بدون افت فریم رو High گذاشت).
در کل کارت گرافیک خوبیه. دو سال پیش اون رو دویست هزار تومن خریدم. و اصلا هم از خریدش پشیمون نیستم. همه جوره با ما راه میاد.
h_13691990
29-09-2009, 00:50
ببخشید من صفحه های قبلی رو نخوندم
اگه کسی بازی رو روی ایکس باکس بازی کرده
این بازی بهتره یا grid???????????????????
Hello I,m Very New
تنها بازی اتومبیل رانی که اصلا بهم حال نداد همین شیفته!؟به قول این آقا که میگه با 8600 کرایسیس رو بازی کرده .منم که 4850 دارم تونستم بازیو انجام بدم.اما....... این شیفت نمیدونم چی توش ریختن که انقدر سنگینه؟ راستش دموشو دیدم خیلی حال کردم
ولی موقعی که رفتم تو بازی.انگار 4.5 تا بازیو با هم اجرا کرده باشی بشدت فریمم اومد پایین؟ اگه مشکل از cpu باشه که کرایسیسو راحت بازی کردم. رمم2 گیگه راحت بازی مثل Grid رو جواب میده. درایور کارتو به روز کردم ولی بازم نشد!!؟
منتظر جواب شما دوستان ( عضو تازه انجمن)
بچه ها این قسمت invitation event چه فرقی با باقی قسمتها دداره؟
---------------------------------------------------------------------------------
من تو این تایپیک یک مشکل دارم اما تایپیک خوابیده.مال بازی cod4 برید یک سر بزنید لطفا
night lord
29-09-2009, 02:00
آقا کسی یه راهنمایی واسه دریفتا نداره بکنه ؟ واقعا اعصاب خرد کنه
hesam_g59
29-09-2009, 02:49
آقا کسی یه راهنمایی واسه دریفتا نداره بکنه ؟ واقعا اعصاب خرد کنه
منم اوایل با دریفت مشکل داشتم
از وقتی تنظیمات کیبرد رو دستکاری کردم....خیلی بهتر شده و ماشین کمتر دور خودش میپیچه
سعی کن تعادل رو حفظ کنی....سریع تر بری...روی اون خطوط روی زمین ( قرمز و سفیده ) دریفت بکشی....از کنار اون چراغها رد بشی( اینا همش امتیاز بالا داره)....
دستی هم توی نگه داشتن تعادل خیلی کمک میکنه:10:
شـیـفــو
29-09-2009, 06:51
ببخشید من صفحه های قبلی رو نخوندم
اگه کسی بازی رو روی ایکس باکس بازی کرده
این بازی بهتره یا grid???????????????????
این خیلی بهتره ، با قبلیه و گرید کلی تفاوت داره . مخصوصا کنترل ماشین هاش خیلی عالی شده .
underworld
29-09-2009, 09:49
Hello I,m Very New
تنها بازی اتومبیل رانی که اصلا بهم حال نداد همین شیفته!؟به قول این آقا که میگه با 8600 کرایسیس رو بازی کرده .منم که 4850 دارم تونستم بازیو انجام بدم.اما....... این شیفت نمیدونم چی توش ریختن که انقدر سنگینه؟ راستش دموشو دیدم خیلی حال کردم
ولی موقعی که رفتم تو بازی.انگار 4.5 تا بازیو با هم اجرا کرده باشی بشدت فریمم اومد پایین؟ اگه مشکل از cpu باشه که کرایسیسو راحت بازی کردم. رمم2 گیگه راحت بازی مثل Grid رو جواب میده. درایور کارتو به روز کردم ولی بازم نشد!!؟
احتمالآ این بازی یه جایی یه فایل گیر داره که روی هر سیستمی چه بالا و چه سیستم پایین گیر میکنه
شایدم مال کرک بازی باشه آخه جدیدن وقتی بازی رو کرک میکنن همه جور ایرادی پیدا میکنه! :13:
دوستان یکی به من بگه این نیترو خریدنیه یا نه اگه نه پس با کدوم دکمه نیترو میزنیم ...
یکی هم اینکه من ماشین خودمو تزیین کردم خفن پس واسه چی ماشین خودمو نمی ده فقط به اجبار ماشینی که میزاره میرونم..
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک بازی باشه؟ :46: چون من پچ و کرک بازی رو نصب کردم نشد؟ البته اینم بگم تو ویستا کمی بهتر اجرا شد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازی رو بزارید. با تشکر.. :20:
underworld
29-09-2009, 15:15
دوستان یکی به من بگه این نیترو خریدنیه یا نه اگه نه پس با کدوم دکمه نیترو میزنیم ...
یکی هم اینکه من ماشین خودمو تزیین کردم خفن پس واسه چی ماشین خودمو نمی ده فقط به اجبار ماشینی که میزاره میرونم..
همون اول که میخوای یه ماشین بخری چندتا گزینه کنارش هست که اگه عکس نیترو رو داشته باشه میتونی به اون ماشین نیترو هم اضافه کنی
برای اضافه کردنش بروبه قسمت upgrade
اگه نیتروس اضافه کرده باشی با space میتونی ازش استفاده کنی
توی بعضی از مسابقات مجبوری با ماشینی که بهت میدن فقط بازی کنی....چونکه داری واسه شرکت سازنده اون اتوموبیل رانندگی میکنی:20:
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک باشه آخه من پچ و کرکو ریختم درست نشد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازیو بریزید.
Gigawarn
29-09-2009, 15:25
بازی رو اجرا کردم واقعا محشره و بی نظیر به نظر من shift فوقالعادست و این بی نظیریش به خاطر انه که شما تو اطاقم هستی
واعا حس عجیبی به ادم میده
یه مشکلی دارم اینکه زمان اجرا دکمه ها پایینه یعنی وقتی میخوام بپیچم حدود 3 ثانیه وقفه می افته تا بپیچع چه جوری بالا ببرم
underworld
29-09-2009, 15:34
از چنتا چیز این بازی خوشم نمیاد:thumbsdow
1-نسخه pc اصلآ mouse نداره!!
2-مثل گرید نمیتونی هم تیمی انتخاب کنی (که این یکی از قشنگترین ویژگی دربازی Grid بود)
3- خیلی بیشتر از گرافیکی که داره روی سیستمها گیر میکنه
4-تنوع مراحلش کمه (تقریبآ هیچ نوع مسابقه جدیدی نسبت به بازیهایی که تاحالا اومدن نداره)
در ضمن دوربین داخل ماشین هم ابتکار جدیدی نیست...این نوع دوربین رو میشه توی بازیهایی از قبیل: Collin McRally Dirt و Test Drive Unlimited که مال دوسال پیش بودن هم دید
پس میشه گفت این بازی داره پول اسمشو میخوره
نیدفور اپید فقط Most Wanted :5:
کمپانی بازیهای اتوموبیل سواری هم فقط Codmaster:40:
miladddd
29-09-2009, 16:30
وای چقدر بد میگین از بازی!!!
اصلا اینطوری نیست
خوب شد بازی رو خریدم وگرنه داشت حرفهای شما دوستان باورم میشد، کلی ناامید شده بودم
بازی واقعا عالیه، جای حرف باقی نمیزاره، اولش با دید بدی بازی رو شروع کردم، ولی حالا میبینم که از لحاظ همه چیز عالی کار شده
گرافیک من 4770، رم 4 گیگ، cpu e6550 اور کلاک شده
مثل باقلوا داره بازیو اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره، نه load طولانیه نه افت فریم داره
فقط داستان درست و حسابی نداره و نمره ign به بازی واقعا رو حسابه و gamespot واقعا بی حساب
بعد از mostwanted اولین باره که یه بازی رانندگی خوبو دارم بازی میکنم
من grid رو بازی نکردم و نمی تونم در موردش اظهار نظر کنم، ولی dirt رو بازی کردم و مالی نبود و بعد از بازی کردن 10 درصد بازی گذاشتمش کنار
رو چه حسابی اینقدر بازی رو میکوبین؟!؟!؟ آخر طبیعیه!!! فقط مشکل داستان داره و البته چند تا اشکال کوچولوی دیگه ( :
من الان وسطای تایر 2 هستم، امتیازمم تا الان 8.7
night lord
29-09-2009, 17:13
الان یه شورلت کامارو دارم تو مسابقه های آمریکایی تایر2 هستم . خیلی جالبه وقتی میرم تو خاکی و میخوام با همون سرعت بیام بیرون از خاکی ماشینم شروع به یورتمه رفتن میکنه !:18:
قشنگ انگار داره چهارنعل مثل اسب میره .انقدر بالا پایین میپره !:31: بعضی وقتا اگه پیست باریک باشه از اینور پیست میپرم اونور پیست .:2:
برای کسی این اتفاق افتاده؟
prince 25
29-09-2009, 17:18
بازی زیاد جالبی نیست ولی خوبه
الان یه شورلت کامارو دارم تو مسابقه های آمریکایی تایر2 هستم . خیلی جالبه وقتی میرم تو خاکی و میخوام با همون سرعت بیام بیرون از خاکی ماشینم شروع به یورتمه رفتن میکنه !:18:
قشنگ انگار داره چهارنعل مثل اسب میره .انقدر بالا پایین میپره !:31: بعضی وقتا اگه پیست باریک باشه از اینور پیست میپرم اونور پیست .:2:
آره ، دقيقا مثل اسب جفتك ميندازه ماشين. :31:
منم الآن رفتم تاير 3 و هرچي بيشتر ميگذره بيشتر به مضخرف بودن بازي دارم پي ميبرم.
underworld
29-09-2009, 20:12
بله برای منم اتفاق افتاده
کلآ کنترل بازی بعضی مواقع اعصاب خورد کن میشه:19:
Bs_panzer
29-09-2009, 20:18
ما نخوایم EA این بازیو خراب ترش نکنه چی کار باید بکنیم ؟
BMW.M3_E46
29-09-2009, 20:19
با خودم فکر می کردم اگر این کمپانی EA میومد همین بازی شیفت رو به جای پیست تو خیابون میذاشت
بعد ادامه داستان most wanted رو میذاشت چی می شد!!!
underworld
29-09-2009, 20:27
ما نخوایم EA این بازیو خراب ترش نکنه چی کار باید بکنیم ؟
شاید بتونی به سایتش ایمیل بزنی درد و دل کنی
ولی آخه مگه خودشون شعور ندارن؟!! یه چیز خوب به بازی اضافه میکنن یه چیز خوب دیگشو ازش کم میکنن!!!! :41:
underworld
29-09-2009, 20:29
با خودم فکر می کردم اگر این کمپانی EA میومد همین بازی شیفت رو به جای پیست تو خیابون میذاشت
بعد ادامه داستان most wanted رو میذاشت چی می شد!!!
EA باید بره همون مسابقات خیابونی رو درست کنه حرفه EA درست کردن بازی توی پیست نیست
night lord
29-09-2009, 20:33
بابا بازی عالیه ولی بعضی وقتا کنترل ماشین کاملا میره رو اعصاب . شاید یه خورده باید کنترل ماشین رو بهتر میکردن . من که با شیفت خیلی حال کردم .
night lord
29-09-2009, 20:34
این master corners چیه چجوری باید ستارش رو بگیرم ؟
Danial_4139
29-09-2009, 20:47
EA باید بره همون مسابقات خیابونی رو درست کنه حرفه EA درست کردن بازی توی پیست نیست
چی شد ؟!
NFS از اولش کارش تو پیست بود تنها سری هایی که تو شهر بود Undergrand 2 و Carbon و Most Wanted و Undercover بوده و تمام سری های زیر همه تو پیست بودن !
Need For Speed 1
Need For Spee 2
Need For Speed - Hot Pursuit
Need for Speed - High Stakes
Need for Speed - Porsche Unleashed
Need For Speed - Hot Pursuit 2
Need for Speed - Underground
Need for Speed - Pro Street
Need for Speed - Shift
حالا سبک NFS از اول تو پیست بوده یا تو شهر ؟!
این master corners چیه چجوری باید ستارش رو بگیرم ؟
سر پیچ ها یه علامت منفی هست ، به پیچ که رسیدی سرعتت رو کم کن و دقیقآ روی خط سبز رنگ که روی پیست هست حرکت کن و اگر دقیقآ از روی
خط راهنما حرکت کردی و نه تصادف کردی و نه از پیست خارج شدی اون علامت منفی تبدیل به تیک میشه و به Master Corner شما اضافه میشه .
BMW.M3_E46
29-09-2009, 21:11
چی شد ؟!
NFS از اولش کارش تو پیست بود تنها سری هایی که تو شهر بود Undergrand 2 و Carbon و Most Wanted و Undercover بوده و تمام سری های زیر همه تو پیست بودن !
Need For Speed 1
Need For Spee 2
Need For Speed - Hot Pursuit
Need for Speed - High Stakes
Need for Speed - Porsche Unleashed
Need For Speed - Hot Pursuit 2
Need for Speed - Underground
Need for Speed - Pro Street
Need for Speed - Shift
حالا سبک NFS از اول تو پیست بوده یا تو شهر ؟!
کی گفته undergrund یا اونای قبلی تو پیست بوده!
اول اینکه NFS فقط pro street و shift تو پیسته!
دوم اونا تو پیست نبوده تو نقشه های جهان یک محدوده ای انتخاب میکرد بازی می کردیم! فقط Carbon MW UG2 چون open world بود ما خودمون با ماشین می رفتیم یک محدوده ای از نقشه رو انتخاب میکردیم
SIMON137
29-09-2009, 21:39
من میزنم ، مرحله رو نمیاره ، هی اون دوتا ماشین ها دور هم می چرخن ، ...
Danial_4139
29-09-2009, 21:45
کی گفته undergrund یا اونای قبلی تو پیست بوده!
اول اینکه NFS فقط pro street و shift تو پیسته!
دوم اونا تو پیست نبوده تو نقشه های جهان یک محدوده ای انتخاب میکرد بازی می کردیم! فقط Carbon MW UG2 چون open world بود ما خودمون با ماشین می رفتیم یک محدوده ای از نقشه رو انتخاب میکردیم
منظور از پیست یه محدوده بسته هست که داخلش مسابقات انجام میشه و شما باید مسابقه رو تو همون محدوده انجام بدی این پیست میتونه یک خیابان چه تو شهر چه خارج شهر باشه .
EA به فکر پول در آوردنه دیگه به فکر گیمرا نیست
آقا جان چی میشد یک ماه دیگه رو بازی کار میکردن یه چیز عالی بدن بیرون ؟
حیف از این گرافیک که رو کنترل بازی حلاک شد
اگر هم دوستان بازی می کنند من فکر میکنم گرافیک عالی بازی است که همه رو جذب بازی کرده
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.
منم همین مشکل رو در ویندوز xp دارم.
دوستانی که این مشکل رو دارن فایل PhysX رو reinstall کنن ببینید چی میشه اگه درست نشد فایل های جانبی رو reinstall کنید . من که 95% مشکلم حل شد .
محمد ه ف
29-09-2009, 22:10
سلام به همه
دوستان من فقط یه سوال داشتم
می خواستم ببینم یکی از بچه ها اگه نسخه PS3 بازی رو بازی کرده یه نقد مفید و مختصر واس من بزاره
خیلی ممنون
فوریه می خوام ببینم بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
مرسی
night lord
29-09-2009, 23:02
سلام به همه
دوستان من فقط یه سوال داشتم
می خواستم ببینم یکی از بچه ها اگه نسخه PS3 بازی رو بازی کرده یه نقد مفید و مختصر واس من بزاره
خیلی ممنون
فوریه می خوام ببینم بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
مرسی
اگه از grid خوشت میاد از اینم خوشت میاد . ولی یه کم فرق داره . فکر نکن با pc زیاد فرق کنه.
کسی نگفت این invitation event حریانش چیه؟ فرقش با کل بازی تو چی هست؟
EA به فکر پول در آوردنه دیگه به فکر گیمرا نیست
آقا جان چی میشد یک ماه دیگه رو بازی کار میکردن یه چیز عالی بدن بیرون ؟
حیف از این گرافیک که رو کنترل بازی حلاک شد
اگر هم دوستان بازی می کنند من فکر میکنم گرافیک عالی بازی است که همه رو جذب بازی کرده
فکر نمیکنم زیاد هم اینطور باشه شما یه دو سه دور بزنی کنترل بازی واست راهتر میشه
EA اینبار کمی با هواداراش مدارا کرده...
underworld
30-09-2009, 00:44
منظورم این بود که بازیهای خیابونیش نظیر most wanted بهتر از آب در اومده بودن پس بهتره همونا رو ادامه بده تا این shift که بین هر 10 تا بازیکن 7تا ازش بد میگن
می گم پست های من رو اصلا کسی میبینه؟
حسش نیست جواب بدین یا فقط دوست دارین غر بزنید به جون NFS ها؟
این بازی فوق العاده است.خیلی معذرت می خوام اما دوستایی که خوششون نمی آد بنظرم زیاد رانندگی نکردن.البته منظورم نیمه حرفه ای هست.
من توی پیست رانندگی کردم و اینجا اعتراف می کنم این بازی تنها یک ایراد داره اون هم اینه که وقتی ماشین از پیست خارج میشه در زمین خاکی و چمن زیادی لگد میندازه.توی دنیای واقعی اینطور نیست.و افت سرعت در زمین خاکی کنار پیست خیلی زیاده که درست نیست.
تنها ایرادش همینه.گرافیک عالیه.حرفه ای هم کار شده.بجای اینکه ایراد الکی بگیرید کمی از پای سیستم پاشید و تشریف ببرین رانندگی کنید (بخصوص تو پیست) بعد بیاید انتقاد کنید.
hesam_g59
30-09-2009, 04:36
کاملا با سپنتای عزیز موافقم....
یکی از دلایلی که منو صب تا شب پای شیفت نگه داشته..حرفیه که سپنتا زد.....اگه واقعی توی پیست دور زده باشید...میفهمید که چقد شیفت real کار کرده....( البته غیر از بوگاتی ویرونش :d )
من دیروز نشستم پاش تا شب و 285 تا star گرفتم و trier 5 هم ازاد کردم .. بازی خیلی قشنگ و جذابه فقط بدیش اینه که خیلی سنگینه !! یه ماشین نباید اینقدر سنگین باشه .. میتونستن سبک تر از این حرفها بسازنش.. خدا میدونه از چه موتور گرافیکی استفاده کردن !! وقتی بازی شروع میشه و ماشین های دیگه هم کنارتن فوق العاده بازی افت فریم پیدا میکنه ولی وسط بازی تا 60 fps هم میگیرم... فکر کنم این بازی رو واسه 5870 دادن با یه cpu i7 4.2ghz !!!!
تو خاکی هم که میره انگار افتادی تو باتلاق..! اینشم خیلی بده..
اما گرافیک بازی خیلی خوبه.. ماشین هاشم کامله...
ههههه
این چرا اسمش شیفته؟ :27:
باید با دکمه shift کار کنیم؟ :27:(شوخی)
underworld
30-09-2009, 09:40
می گم پست های من رو اصلا کسی میبینه؟
حسش نیست جواب بدین یا فقط دوست دارین غر بزنید به جون NFS ها؟
این نوع مسابقات نسبت به مسابقات معمولی توی یه رده به شما ببشتر جایزه میده
مثلآ اگه توی Tire3 باشین و 15000$ بگیرین بابت اول شدن........وقتی همون موقع یه invitation event میاد بیشتر از 15000$ یا به علاوه چیزای دیگه بهتون جایزه میده
linkin_park
30-09-2009, 09:53
تنها چیزی که تو ذوق میزنه Drift ها هست که چون اصلا زمین لیز نیست نه هیجان داره نه کیف میده ... خیلی هم سختهههه
آموزش خاصی نداره ؟
underworld
30-09-2009, 10:00
تنها چیزی که تو ذوق میزنه Drift ها هست که چون اصلا زمین لیز نیست نه هیجان داره نه کیف میده ... خیلی هم سختهههه
آموزش خاصی نداره ؟
منم موافقم....یکی دوبار که drift رو بازی کردم دیگه سراغش نرفتم
یادمه توی تمام بازیهای ماشین سواری از قسمت Drift خیلی خوشم میومد ولی حالا عمرآ سراغ Drift نمیرم:41:
underworld
30-09-2009, 10:06
این بازی فوق العاده است.خیلی معذرت می خوام اما دوستایی که خوششون نمی آد بنظرم زیاد رانندگی نکردن.البته منظورم نیمه حرفه ای هست.
من توی پیست رانندگی کردم و اینجا اعتراف می کنم این بازی تنها یک ایراد داره اون هم اینه که وقتی ماشین از پیست خارج میشه در زمین خاکی و چمن زیادی لگد میندازه.توی دنیای واقعی اینطور نیست.و افت سرعت در زمین خاکی کنار پیست خیلی زیاده که درست نیست.
تنها ایرادش همینه.گرافیک عالیه.حرفه ای هم کار شده.بجای اینکه ایراد الکی بگیرید کمی از پای سیستم پاشید و تشریف ببرین رانندگی کنید (بخصوص تو پیست) بعد بیاید انتقاد کنید.
میگم شما تاحالا Grid رو بازی کردید؟ اگه نکرددید پیشنهاد میکنم حتمآ بازیش کنین چون اون هم توی پیسته و خیلی realastic و نسبتآ سخته
یه چیز دیگه هم هست...شاید واقعآ بازی shift واقعی تر شده باشه(به جز اون نکته ای که خودتون اشاره کردید راجع به جفتک انداختن خارج زمین آسفالت!) ولی ما که نمیتونیم با کیبورد یا حتا گیمپد مسابقه واقعی انجام بدیم!! اگه بخوان بازی رو کاملآ واقعی بسازن عمرآ کسی نمیتونه با کیبورد و گیمپد بازی کنه...زیادی واقعیش کردن
luciferwings
30-09-2009, 10:36
صبر کنید ببینم....
شما که شیفتی هستید . . . منظورم اینه که شیفت بازید..: دی
اگه چیزی تو این گیم مخوف دیدین که از GRID شاخ ترش میکنه بگید تا ما هم پولمون رو تو چاه بریزیم و بریم طرفش. . . !!!!
خدائیش بعد از بیشتره 1 سال ندیدم بازی مخوف تر از GRID .. که من به جرات خودم رو خسته این گیم میدونم . . !!!!
حالا اگه تفاوت سگی تر از GRID تو شیفت هست بگین تا ما هم حالشو ببریم .!!!!
نکنه مثل undercover باشه . .!!!!! : دی :دی ...
اون که مثل یه جوک خفن بود .. تو تموم بازی های ریس که دیدم خنده دار تر از NFS Undercover ندیدم..!! واقعآ مسخره بود.. یادمه بعد از GRID هم به بازار اومد...!!
حالا SHIFT دیگه چیه !!! خدا میدونه!!!
راستی من در حسرت بازی COD 6 آواره ترینم.. نمیدونید کی میاد . . . . من که مردوندم خودمو . !!!!! ( کشتم خودمو ) .
منتظر جواب و نظرتونم .!!
:دی
..hamed..
30-09-2009, 11:32
همه نید فور اسپید رو به خاطر اون هیجانی که در تعقیب و گریزهاش وجود داشت دوست داشتن و شبیه سازی اصلا براشون مهم نبود اگه شبیه سازی میخواستن جذب بازیهای دیگه این به جر nfs میشدن ولی الان nfs جدید به هیچ وجه نمیتونه هیجاد شمارههای قبلی شو به بازیکنا القا کنه و تو شرایط سخت گرفتارشون کنه یادتون بیارین وقتی تو موست وانتد یا کربن 6 7 تا پلیس دورتون میکردن چه حالی میکردین
SIMON137
30-09-2009, 11:44
من یک ویدئو دیدم یارو تو nfs با مدت 1:44 دقیقه دور هارو تموم کرد ، رفت توی همون پیست ( واقعیش ) بعد همون ماشین رو ورداشت با مدت 2 دقیقه ، دورهاش رو تموم کرد :دی به این میگن شبیه ساز...
من یک ویدئو دیدم یارو تو nfs با مدت 1:44 دقیقه دور هارو تموم کرد ، رفت توی همون پیست ( واقعیش ) بعد همون ماشین رو ورداشت با مدت 2 دقیقه ، دورهاش رو تموم کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این میگن شبیه ساز...
درسته شبیه سازس بازی خیلی واقعی هستش هر گونه عمل و اشتباه کوچک در بازی همانند یک مسابقه واقعی
مشکل ساز هستش.
من gride رو بازی کردم. در زمان خودش فوق العاده بود.
اما الان shift سر تره.شک نکنید.هم از نظر گرافیک هم لذت رانندگی.
یک نکته ای میگم که تا حالا کسی اشاره نکرده و یکی از نقاط قوت shift نصبت به gride
تو shift رقیبان شما امکان خطا و اشتباه دارند و شما میتونید از اشتباه اونها استفاده کنید.
اینه که این بازی جذاب تره.
فقط خدا لعنتشون کنه آخه این جاده خاکیه یا چسب رازی؟
لامصب از کی تا حالا ماشین تو خاکی اینطوری میچسبه به زمین؟
یا این خر سواریه یا ماشین سواری؟ لگد چرا میندازی عمووووووو؟ :)
یعنی باید حتما یه cpu cori7 داشته باشم تا بتونم بازی کنم؟:13: بازی مال شرکت Boys Team هست اگه کسی مثل من مشکل داره لطفا مطرح کنه:27:
بازی مثل گرید که الآن یکسالو نیمه منو درگیر خودش کرده و تا حالا 3 بار تا آخرش رفتم. اگه منظور از سخت بودن بازی باشه و اصطلاحات رانندگی فقط Grid-dirt-Gran Turismo .به نظر من اصلا سریهای قبلی nfs مثل یه داستان بودن
وهمین به بازی لذت خوبی میداد و حالا شما میگی شیفت خوبه؟:19: ( در انتظار Dirt2 )
یا این خر سواریه یا ماشین سواری؟ لگد چرا میندازی عمووووووو؟
اگه ماشینت سرعت شتابش کم باشه و اینکه سنگین باشه تو اون خاکیه خفن گیر میکنه ...
بهتره از ماشینهای سبکتر استفتده کنی.
BMW.M3_E46
30-09-2009, 15:31
به نظر من NFS Shift در کل به نسبت سری های قبلی Undercover و pro street بهتره !
akharenee
30-09-2009, 17:09
از بچه ها کسی سیوش رو میزاره
hami.jordan
30-09-2009, 19:11
سلام...
من بازی رو تو pc خودم نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم صفحه اولش که NFS داره load میشه میاد بعدش صفحه سیاهه...
crack رو کپی کردم .. همون کار رو رو سیستم دیگه انجام دادم راحت بالا اومد... ولی واسه سیستم خودم قبل نصب ارور Physx داد ... وقتی نصبش کردم تونستم بازی رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا بالا نیماد.. اگه کسی میدونه چرا اینطوریه لطفا راهنمائی کنه .. ممنون
underworld
30-09-2009, 20:18
یک نکته ای میگم که تا حالا کسی اشاره نکرده و یکی از نقاط قوت shift نصبت به gride
تو shift رقیبان شما امکان خطا و اشتباه دارند و شما میتونید از اشتباه اونها استفاده کنید.
راستش من که هیچوقت یادم نمیره که توی GRID میتونستی هم تیمی داشته باشی و هر کدوم یه مهارتی داشتن و یه مبلغ خاصی رو بابت مسابقه در کنارت بر میداشتن...حتی با توجه به اصلیت و نژادشون هنگام صحبت توی بازی لحجه متفاوتی داشتن:20:
چیزی که توی شیفت توی ذوغ اینایی که میبینی از بازی بد میگن میزنه اینه که مثلآ گرید خیلی نو آوری داشت..همینطور most wanted ولی این یکی هیچ نو آوری و حرف جدیدی نداره
فقط به قول بعضیا که میگن کنترل ماشین واقعی تر شده (اعصاب خوردکن تر)
این که گرافیک بازی رفته بالاتر که بله..این یه امر طبیعیه که بازیها روزبه روز گرافیکشون میره بالاتر...مزخرفترین بازی امروز رو شما اگه پیداکنین میبینین که گرافیکش از قشنگترین بازی مثلآ 4سال پیش بالاتره...ولی آخه دلیل نمیشه که بگی این بازی از اون بازی 4سال پیش بهتره
دوربین داخل ماشین هم همونطور که توی پستهای اخیر گفتم چیزی نیست که برای اولین بار وجود داره
تازه اگه دقت کنید وقتی میخواد دنده رو عوض کنه توی دوربین داخل ماشین..خود دنده زودتر حرکت میکنه تا دست راننده!!:18:
underworld
30-09-2009, 20:49
حالا میخوام برای اولین بار یه طرفداری از این بازی بکنم!! :10:
این که بعضیا میگن چرا اینقدر توی خارج از آسفالت ماشین یورتمه میره! بابا آخه از کجا معلوم که توی واقعیت اینطور نباشه
بعضیا میگن که بابا ما تاحالا توی پیست واقعیشم با ماشین خودمون رانندگی کردیم ولی هیجوقت اینطور نمیشد!! :23:؟
:13:من میخوام سوال کنم که آیا شما با همین ماشینایی که اسپورت هستن و تا زمین فقط 5سانت ارتفاع دارن رفتین توی زمین خاکی؟ یا که نه..با پراید و GLX و پیکان رانندگی میکردین؟!!؟!! :27:
For The Horde
30-09-2009, 20:52
رو سیستم من با 2 گیگ رم و سی پی یو معمولی 3.06 گیگاهرتز میکشه ؟
night lord
30-09-2009, 21:31
خداییش راست گفتی من میخواستم بگم ولی حس نوشتنش رو نداشتم.
حالا که گفتی میگم تو shift ماشینای تو پیست برای اینکه از تو جلو بزنن توی پیچ
جایی که باید ترمز بگیرن اگه بتونن ازت جلو بزنن ترمز نمیزنن و ریسک میکنن که شاید
ازت جلو بزنن و ممکنه برن تو خاکی و شاید هم جلو بزنن . و این هوش مصنوعی فوقالاده بازی
هست که تا حالا من تو هیچ بازی ماشینی ندیدم . و لی تو grid و این برای ماشینا تعریف شده
و ماشینا هیچ ریسکس نمیکنن حتی اگه بتونن ازت جلو بزنن سرعتشونو کم میکنن .
saman_k2
01-10-2009, 00:37
همه نید فور اسپید رو به خاطر اون هیجانی که در تعقیب و گریزهاش وجود داشت دوست داشتن و شبیه سازی اصلا براشون مهم نبود اگه شبیه سازی میخواستن جذب بازیهای دیگه این به جر nfs میشدن ولی الان nfs جدید به هیچ وجه نمیتونه هیجاد شمارههای قبلی شو به بازیکنا القا کنه و تو شرایط سخت گرفتارشون کنه یادتون بیارین وقتی تو موست وانتد یا کربن 6 7 تا پلیس دورتون میکردن چه حالی میکردین
آره با این نظرت موافقم.
saman_k2
01-10-2009, 00:42
حالا میخوام برای اولین بار یه طرفداری از این بازی بکنم!! :10:
این که بعضیا میگن چرا اینقدر توی خارج از آسفالت ماشین یورتمه میره! بابا آخه از کجا معلوم که توی واقعیت اینطور نباشه
بعضیا میگن که بابا ما تاحالا توی پیست واقعیشم با ماشین خودمون رانندگی کردیم ولی هیجوقت اینطور نمیشد!! :23:؟
:13:من میخوام سوال کنم که آیا شما با همین ماشینایی که اسپورت هستن و تا زمین فقط 5سانت ارتفاع دارن رفتین توی زمین خاکی؟ یا که نه..با پراید و GLX و پیکان رانندگی میکردین؟!!؟!! :27:
عزیزم کسی که تو مسابقات رالی شرکت میکنه که وقت برای تایپیک زدن تو فروم ها رو نداره. (اون هم تو قسمت بازیها)
در ضمن تو ایران ما ماشین ها ی مسابقه ای فرمول یک که نداریم. هر چی هست همین پراید و پژو هست دیگه.
saman_k2
01-10-2009, 00:51
آموزش خاصی نداره ؟
در مورد دریفت ها هم باید گفت من تو قسمت Quick race همه ی مسابقات دریفت رو تموم کردم و یک پول مشتی هم در آوردم. البته بر ای اینکه قلق ماشین ها و پیست ها دستم بیاد، هر مسابقه رو چند بار انجام می دادم.
و اما روش رد کردن دریفت ها
در هنگام دریفت ها جهت چرخش لاستیک های جلو باید بر خلاف جهت پیچ باشه.
اول باید کمی لاستیک رو موافق با جهت پیچ و بعد، خیلی سریع فرمون رو مخالف جهت پیچ بچرخونید.
اگر سرعت شما سر پیچ زیاد باشه، یک امتیاز اسمی به شما میده که تا یه مدت شارژید.
البته درسته که دریفت ها از بازیهای قبل NFS کمی سخت تر شده. ولی چاره ای نیست. تقصیر واقع گراییه.
(قابل توجه کسانی که دوست دارند ماشین ها به واقعیت نزدیکتر بشند).
البته یه چیز مذخرف که به بازی اضافه شده تار یا سیاه و سفید شدن تصویر، بعد از تصادف است. اگر به یه کناره از پیست بخوری ، اون وقت دو یا سه بار دیگه هم خوردی. من هم که اعصاب ضعیفی دارم، حتی اگر تو دور آخر هم از همه جلو باشم، بازی رو دوباره شروع میکنم.
luciferwings
01-10-2009, 01:24
ما نفهمیدیم . . . .
چی شد آخر خوبه یا نه این Ctrl + Alt + Shift شما ؟؟؟؟؟!!!!!
شک نکن باری عالیه.
دوستان واسه اینکه کنترل بیشتری رو ماشین هاشون داشته باشن این
کارا رو انجام بدید. من عمل کردم و فوق العاده تاثیر داشت.
در قسمت گاراژ ماشینهاتون درقسمت تیونینگ سرعت فرمون دادن رو بیارید تا 75 بالا.
gearing رو بزارید رو 71
بالانس چرخها رو 58 به اون یکی هم دست نزنید.
تاثیرش رو خودتون می بینید
تاکید میکنم من میدئنم خیلی ها این تنظیمات رو خودشون بلدن اما.....
بازی عالیههههههههههههههه
عزیزم کسی که تو مسابقات رالی شرکت میکنه که وقت برای تایپیک زدن تو فروم ها رو نداره. (اون هم تو قسمت بازیها)
در ضمن تو ایران ما ماشین ها ی مسابقه ای فرمول یک که نداریم. هر چی هست همین پراید و پژو هست دیگه.
مگه اینا ماشین های فرمول یک هستند؟!!!!!!!!!
چرا همه چیزو قاطی میکنی عزیز؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من گرافیک بازی در حد خیلی خوبیه و Handling خیلی طبیعی تر شده.
ولی هیجان تقریبا به حد زیر صفر رسیده.
البته وقتی چند قسمت از یک بازی خیلی خوب میشه باید انتظار این رو هم داشت که قسمتهای دیگه بازی (که خیلی هم تاثیر گذاره) به نسبت با افت مواجه میشن.
من بالاخره دیروز تمومش کردم...
با bugati !!
اخرش که 280 تا star میگیرید بهتون 3 تا world tour میده 2 تاش 5 تا lap داره هر کدوم از اون 2 تا هم 5 تا مسابقس یعنی درکل 11 تا مسابقه هرکدوم 5 دور!!! جاده هاش خیلی قشنگ و فوق العاده بود ! اما خیلی مسخره تموم میشه.. بازی قشنگی بود اما اگه nfs همون nfs قبلی بود با این گرافیک عالی میشد!!!
دمو هایی که توی mostwanted یا carbon بود ادمو خیلی هیجانی میکرد اما این بازی همش تو پیسته و خسته کننده میشه..اینو نباید انکار کرد.. من مخالف nfs نیستم و همینجا هم میگم که این بازی خیلی سرتر از grid هست اما اینم بگم که این بازی رو باید با dirt 2 مقایسه کرد نه grid !!! grid بدبخت ماله 2007 هست و اگه بخاین حساب کنید باید اونو با carbon مقایسه کرد!
خلاصه که فعلا بهترین بازی ماشین تا حالا همین shift بوده.. فرمونشم خیلی عالی و واقعیه ... شما الان برید carbon بازی کنید میفهمید چی میگم ! حتی grid هم دیگه فرمونش حال نمیده! اما بهترین بازی ماشین از نظر داستان most wanted و carbon بوده و بس !! امید وارم که nfs به روزهای گذشتش برگرده..
underworld
01-10-2009, 09:14
بازیش متاسفانه به آدم انگیزه برای پیشروی نمیده
حالا مثلآ Tire1 با Tire3 فقط ماشیناشون فرق میکنه!
چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
یعنی ماشین توپ نداره؟ اگه منظورت از معمولی ...توان کم باشه که در پیش روی بازی ماشینهای خوبی بهت میده...
اگه منظورت از معمولی ...توان کم باشه که در یش روی بازی ماشینهای خوبی بهت میده...
شرمنده نفهیدم چی نوشتی
؟؟؟؟؟؟؟
mes que un club
01-10-2009, 13:23
سلام دوستان من یه مشکلی داشتم و اون این بود که من بازیو دانلود کردم نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم سفحه سیا بالا میاد ویندوزمم هم 7هست سیستممcpu=840وگرافیک انویدا 9500یه گیگه رم هم2 هست لطفا جواب بدید
hesam_g59
01-10-2009, 13:36
اولا رالی نه و ریس( یا همون سرعت)
دوما...اینجا ایرانه و هنوز مث کشور های خارجی نیست که کسی که توی مسابقات شرکت میکنه ...همون به عنوان شغل براش باشه و کار دیگه ای نتونه انجام بده
من خودم همیشه شرکت میکنم....هم ریس..هم رالی...
وقت اضافه هم الا ماشالله.....دارم
درسته که تو ایران فرمول و ماشینای خفن نداریم...اما از لحاظ تکنیکی ..حرف بچه ها درسته...توی زمین خاکی اینقدر ماشین( حالا بنز..یا پراید ..فرقی نداره) اینقده بالا پایین نمیپره
یه مشکل دیگه هم شیفت داره...اونم اینه که سر پیچها وقتی تصادف میکنی و میزنی به ماشین جلویی..بعضی هاشون..پرواز میکنن:18::31::31::31:
یعنی ماشین توپ نداره؟
وقتی میری توی car lot اونجا دکمه های 8 و 9 ...دسته بندی ماشینها رو تغییر میده و ماشینهای بهتر بهت میده:10:
shahabprince
01-10-2009, 13:54
یکی نیست یه کرک سالم از بازی رو بذاره...واقعا که...
یکی نیست یه کرک سالم از بازی رو بذاره...واقعا که...
واسه چی می خوای رفیق...؟؟
HESAM جان مرسی.دقیقا حرف من هم همینه.
سلام دوستان من یه مشکلی داشتم و اون این بود که من بازیو دانلود کردم نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم سفحه سیا بالا میاد ویندوزمم هم 7هست سیستممcpu=840وگرافیک انویدا 9500یه گیگه رم هم2 هست لطفا جواب بدید
به نظر میرسه یا SEVEN مشکل داشته باشه.یا لااقل با بعضی ورژن های SEVEN .
چون الان چند تسخه SEVEN هست که هیچ کدومم بFINAL نیست.
رو XP نصب کن
Alex merccer
02-10-2009, 09:12
سلام
من بازی رو دانلود کردم وقتی می خوام برم تو بازی میگه d3dx9_41.dll not found dirct x 9و 10 رو هم نصب کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید
ممنون
sdfsdfsdfsdf
02-10-2009, 11:14
سلام
می خواستم بدونم به هیچ وجه نمیشه نقشه جاده را موقع رانندگی یه گوشه ای قرار داد؟یا اطلاعات دیگه مثل رتبه،دور چندم،سرعت و ...
ضمناً من اطلاعاتی در مورد Tuning کردن می خواستم
با تشکر
Bs_panzer
02-10-2009, 11:58
دوستان من دارم این بازیو دانلود می کنم رو 7 اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟
خیلیش رفته..
havas_1980
02-10-2009, 12:19
سلام
من بازی رو دانلود کردم وقتی می خوام برم تو بازی میگه d3dx9_41.dll not found dirct x 9و 10 رو هم نصب کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید
ممنون
فایل d3dx9_41.dll رو از آدرس زیر دانلود کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز حالت فشرده خارج کنین و در مسیر Windows\System32 کپی کنین.
خیلیش رفته..قابل اجراست. مشکلی نداره.
منم یک اطلاعات کامل در مورد بخش Tuning میخواستم
این دفعه از قبلیها فنی تر شده!
سکوت مطلق
02-10-2009, 14:15
توی ویندوز 7 اکثر بازیها یا اجرا نمیشه یا خود به خود خارج میشه یا اینکه تو بازی مشکل داره لرزش داره و ... چرا؟
سلام
من نیترو رو راه انداختم روی ماشین ولی نمیدونم با کدوم دکمه کار میکنه.
من تنظیم کردم روی دسته دکمه هارو
ولی هر چی تو قسمت Control میرم چیزی به نام Nitro نمیبینم که روی دسته تنظیم کنم....
روی کیبرد در حالت چیش فرض چه دکمه ایه؟
ممنون.
mehran_286
02-10-2009, 16:34
سلام دوستان ترینر یا سیو بازیش رو کسی نداره بزاره
اخه اول بازی خیلی چرت هستش میخوام ببینم وسطاش چطوریه ؟
راستی جز 4 دکمه جهتی دکمه های دیگری هم در این بازی استفاده میشه
اخه با اسپیس دستی نمیکشه یا ....
با تشکر
Rasoul2142
02-10-2009, 18:05
تو رو خدا یکی بگه چجوری میشه از بازی Screen Shot گرفت من که هر چی سعی کردم نشد .
نه با Print screen کیبورد نه با برنامه های حرفه ای مثل Snagit و Hyper Cam
hesam_g59
02-10-2009, 19:35
سلام دوستان ترینر یا سیو بازیش رو کسی نداره بزاره
اخه اول بازی خیلی چرت هستش میخوام ببینم وسطاش چطوریه ؟
راستی جز 4 دکمه جهتی دکمه های دیگری هم در این بازی استفاده میشه
اخه با اسپیس دستی نمیکشه یا ....
با تشکر
دکمه ها رو باید تنظیم کنی....همینطوری بخوای بازی کنی...دستی با کلید ctrl هستش...
توی option برو و بخش تنظیمات دکمه ها....اونجا براش تعریف کن خودت
cyrus_ln
02-10-2009, 19:41
سلام
ولی هر چی تو قسمت Control میرم چیزی به نام Nitro نمیبینم که روی دسته تنظیم کنم....
ممنون.
منم همین مشکلو دارم
کسی میدونه چی کار باید کرد؟
Dreadƒul
02-10-2009, 19:42
خیلیش رفته..
هیچ مشکلی نداره
night lord
02-10-2009, 20:10
سلام
ممنون
باید آخرین ورژن دایرکتکس رو نصب کنی
میگم اونایی که انقدر میگفتن این بازی عالیه و فلان و بسار خوب بیان بگن دیگه این نیترو رو چجوری باید بزنیم؟!
میگم همینطوری تعریف کردین یا واقعا بازی کردین
الان چند ساعته دارم ور میرم که نیترو بزنم ولی نمیشه.
آقا منم مشکل نیترو رو دارم نمیتونم فعالش بکنم.
یکی راهنمایی بکنه.
میگم اونایی که انقدر میگفتن این بازی عالیه و فلان و بسار خوب بیان بگن دیگه این نیترو رو چجوری باید بزنیم؟!
میگم همینطوری تعریف کردین یا واقعا بازی کردین
الان چند ساعته دارم ور میرم که نیترو بزنم ولی نمیشه.
نیترو برای من که با space فعال میشه:46:
مرسی حاجی
پیدا کردم
گزینه: NoS
یه سوال دیگه
چطور میشه Vibration رو بکار انداخت تو بازی
دسته قابلیتش رو داره
توی تنظیمات بازی هم روی on گذاشتم vibration رو
ولی لرزش نداره.
jamshidjap
02-10-2009, 22:41
سلام
من این بازیو روی این سیستم نصب کردم
main:biostar G33
cpu:E2200
ram:ddr2 2Gb
VGA:Geforce 7300 GS
زیاد حال نمیکنم چون باکمترین جزئیات اجرا میشه و همچنین کنترل اتومبیل برام خیلی سخته.
چکار کنم بازیو ادامه بدم یا نه؟
Bs_panzer
03-10-2009, 00:10
ببین یه اورکلاک بکن یکم اعصابت راحت شه
کنترلش هم دیگه اون قدر فکر نکنم سخت باشه که اذیت کنه می کنه ؟
sdfsdfsdfsdf
03-10-2009, 00:11
ماشالله تا نوشته ما تایید بشه تاپیک چند صفحه رفته جلو.دوباره می پرسم:
می خواستم بدونم به هیچ وجه نمیشه نقشه جاده را موقع رانندگی یه گوشه ای قرار داد؟یا اطلاعات دیگه مثل رتبه،دور چندم،سرعت و ...
با تشکر
saman_k2
03-10-2009, 00:12
من هم بازی رو تموم کردم. رو Windows 7 و بدون نیترو
ولی خداییش زیاد به من حال نداد.
کلا من با سبک پیست زیاد حال نمیکنم.
اگر یه ذره می شد با بوگاتی داخل شهر بگردیم و کلاس بزاریم، خیلی عالی بود.
حالا باید یک سال دیگه هم صبر کنیم تا ببینیم این بار EA چه کار میکنه.
من هم بازی رو تموم کردم. رو Windows 7 و بدون نیترو
ولی خداییش زیاد به من حال نداد.
کلا من با سبک پیست زیاد حال نمیکنم.
اگر یه ذره می شد با بوگاتی داخل شهر بگردیم و کلاس بزاریم، خیلی عالی بود.
حالا باید یک سال دیگه هم صبر کنیم تا ببینیم این بار EA چه کار میکنه.
منم موافقم باشما ..
منم زیاد حال نکردم با بازی .. یه جوری بود محیطش، با اینکه از نظر سیستم هم مشکلی نبود که بگم دلم رو زد اما در کل زیاد باحال نبود ..
توی ویندوز 7 اکثر بازیها یا اجرا نمیشه یا خود به خود خارج میشه یا اینکه تو بازی مشکل داره لرزش داره و ... چرا؟
قابل توجه دوستانی که تو ویندوز7 مشکل دارن و از بازی بیرون میپره:
اول برید به users-my documents-nfs shift و فایل graphicsconfig رو پاک کنید.وارد بازی بشید و قسمت تست رانندگی رو با همون تنظیمات دیفالت بگذرونید.بعدش میتونید بسته به گرافیکتون رزولوشن رو تنظیم کنید.فقط دقت کنید که حالتی رو انتخاب کنید که anti-aliasing اون 0*AAباشه.رو سیتم من که جواب داد،امیدوارم رو مال شما هم کار کنه.
hesam_g59
04-10-2009, 00:31
ماشالله تا نوشته ما تایید بشه تاپیک چند صفحه رفته جلو.دوباره می پرسم:
با تشکر
چرا میتونی...توی تنظیمات کلید ها...بگرد دنبال cycle HUD mode ..ببین دکمه اش چیه
توضیحات تیونینگ هم به طور کامل...چند صفحه قبل نوشتم
سلام
من این بازیو روی این سیستم نصب کردم
main:biostar G33
cpu:E2200
ram:ddr2 2Gb
VGA:Geforce 7300 GS
زیاد حال نمیکنم چون باکمترین جزئیات اجرا میشه و همچنین کنترل اتومبیل برام خیلی سخته.
چکار کنم بازیو ادامه بدم یا نه؟
پاکش کن خاکش کن...
شاید لذت بخشترین قسمت این بازی همین گرافیکش هست که اونم شما بهتره بیخیال بشی..
underworld
04-10-2009, 11:12
تو رو خدا یکی بگه چجوری میشه از بازی Screen Shot گرفت من که هر چی سعی کردم نشد .
نه با Print screen کیبورد نه با برنامه های حرفه ای مثل Snagit و Hyper Cam
شما برو سرچ کن برنامه به اسم Frap رو دانلود کن...مخصوص فیلم برداری و عکسبرداری از بازی هست
سلام
ممنون.
روی خود کیبورد کلید Space هست....بگرد ببین کدوم گزینه روی Space قرار داره...همون میشه نیتروس
سلام
من این بازی را گرفتم
ولی وقتی میخواهم بازی کنم فیلمش را که نشون میده ..وقتی فیلمش تموم میشه دوباره همون فیلمه را نشون میده و همینتور تکرار میشه و وارد بازی نمیشه........چی کار کنم؟؟؟
sdfsdfsdfsdf
04-10-2009, 19:11
سلام
من این بازی را گرفتم
ولی وقتی میخواهم بازی کنم فیلمش را که نشون میده ..وقتی فیلمش تموم میشه دوباره همون فیلمه را نشون میده و همینتور تکرار میشه و وارد بازی نمیشه........چی کار کنم؟؟؟
احتمالاً فقط فیلمشو گرفتی گذاشتی رو Replay :31:
shahabprince
05-10-2009, 00:09
یعنی این همه مدیر و مدیر بازنشسته ای نیست که یه کرک سالم از این بازی رو بذاره.دیگه دارم از p30 world نا امید میشم.شیطونه میگه فحش بنویسم تا اخراجم کنن.
hesam_g59
05-10-2009, 02:58
من گذاشتم...ولی یادم نیست صفحه چنده ....دورو بر 70 تا 80
malkemid
05-10-2009, 12:02
آقا اولین بار که داشتم بازی می کردم اومد منو ارزیابی کنه و اینها...من گند زدم در حد مرغ...الان واسم یه دستیار گذاشته ترمز و اینارو خودش میگیره!!! یه خط هم نشون میده که مثلا از کجا بری بهتره...چجوری اینو حذف کنم؟
..من گند زدم در حد مرغ...
:31::31::31:
sdfsdfsdfsdf
05-10-2009, 13:24
چرا من وقتی نزدیک پیچ که میرسم خود ماشین اتومات سرعتش کم میشه؟حتی اگه دستم یعنی پام رو گاز باشه؟میشه کاری کرد که اینطوری نشه؟
درخواست بعدیم اینه که یه حرفه ای نکات حرفه ای این بازی را به ما یاد بده
با تشکر
موقع نصب كد مي خواد
كسي اين كد رو داره !!!!!
موقع نصب كد مي خواد
كسي اين كد رو داره !!!!!
serial: F54L-TQ22-RY66-2RY4-ARLD
Armin.ASD97
05-10-2009, 16:37
سلام
این بازی واسه سیستم من ارزش خریدن داره؟
q6600=3ghz
9500gt ddr3 512mb
ram=4
(اصل کاری واسه این گرافیک داغونمه می خواستم ببینم می تونم با گرافیک در حد قابل قبول بصورت روون بازی کنم؟)
Bs_panzer
05-10-2009, 17:20
سلام
q6600=3ghz
9500gt ddr3 512mb
ram=4
(اصل کاری واسه این گرافیک داغونمه می خواستم ببینم می تونم با گرافیک در حد قابل قبول بصورت روون بازی کنم؟)
آره می تونی :8:
پچ جدید بازی
13 مگ
malkemid
05-10-2009, 18:28
سلام
q6600=3ghz
9500gt ddr3 512mb
ram=4
گرافیک 512 ddr3 کجاش داغونه بابا...من با 1 گیگ ddr2 راحت بازی می کنم...تو هم می تونی!:46:
Bs_panzer
05-10-2009, 18:44
ویرایش : مشکلم حل شد
دوستان یکی می تونه فایل Gameconfig رو با رزولوشن 1280 ذر 768 سیو کنه برام بفرسته ؟ )my Document
Mr-Digital
05-10-2009, 19:39
سلام، دوستان یک مشکل کلافه کننده....
من با کانفیگ زیر بازی رو نصب کردم:
رم 4 گیگ - گرافیک 1 گیگ gddr3 - سی پی یو core2 2.8
بازی رو کرک کردم، اجراکردم، اول تنظیماتش رو روی high گذاشتم. و خوب تغییرات تکسچر و سرعت فریم ها عالی بود. اما وقتی استارت کرییر رو برای شروع کلیک میکنم شروع میکنه به لود بازی همون 2 صفحه آموزش اولیه ی بازی هی اسپلش میشه اما بازی شروع نمیشه.... هرچی که میگذره لود نمیشه.... مشکل از چی میتونه باشه؟
ضمنا با هیچ بازی مشابهی مشکلی ندارم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
روی خود کیبورد کلید Space هست....بگرد ببین کدوم گزینه روی Space قرار داره...همون میشه نیتروس
خیلی وقته پیدا کردم و تنظیم هم کردم!
مرسی حاجی
پیدا کردم
گزینه: NoS
یه سوال دیگه
چطور میشه Vibration رو بکار انداخت تو بازی
دسته قابلیتش رو داره
توی تنظیمات بازی هم روی on گذاشتم vibration رو
ولی لرزش نداره.
Bs_panzer
05-10-2009, 20:07
سلام، دوستان یک مشکل کلافه کننده....
من با کانفیگ زیر بازی رو نصب کردم:
رم 4 گیگ - گرافیک 1 گیگ gddr3 - سی پی یو core2 2.8
بازی رو کرک کردم، اجراکردم، اول تنظیماتش رو روی high گذاشتم. و خوب تغییرات تکسچر و سرعت فریم ها عالی بود. اما وقتی استارت کرییر رو برای شروع کلیک میکنم شروع میکنه به لود بازی همون 2 صفحه آموزش اولیه ی بازی هی اسپلش میشه اما بازی شروع نمیشه.... هرچی که میگذره لود نمیشه.... مشکل از چی میتونه باشه؟
ضمنا با هیچ بازی مشابهی مشکلی ندارم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
منم این مشکلو دارم یکم وایسی میاد ! (یکم نه یه خورده بیشتر :27:)
پچ جدید رو گرفتم بازی از کاذ افتاد ! :13:
کرک جدید می خواد
کسی نداره ؟ لطفا ضروریه :40:
در ضمن بازیش قشنگ بود که بد نبود از این فرمون 25 تومنی ها باهاش مشکل ندارن برم بخرم یکی ! :21:
pedram_sad
05-10-2009, 21:11
خوب این بازی هم مدت هاست رسیده دستم به صورت free و بین 55 تا 62 فریم در حال making progress هستیم ( 100 تا star )
در کل بازیه خوبیه
و شوک دسته هم برای من کار میکنه داخل بازی
هنوز اون پچ رو نگرفتم بزنم و به خاطر همین بعضی race ها همون مساله black sky رو دارن در روز
بازي رو نصب و اجرا كردم
موقعي ميره تو بازي اول يه سري فيلم كه 5 دقيقه طول ميكشه تموم بشه !!!!!!!!!!!!
بعدش هم كه ديگه مي خوايم رارندگي كنيم همون اول بسم الله هنوز يه گاز نداديم
از بازي مياد بيرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:19:
Armin.ASD97
05-10-2009, 23:18
سلام
منم بازی رو گرفتم
بازیه قشنگیه اما من با گرافیکش مشکل دارم.
ماشین و داخلش خیلی خوب طراحی شده ولی بیرون نه!مثلا بیرون تار هستش و درختها و اینها کاملا2بعدی به نظر میان!
این مشکل منه یا مال همه اینجوریه؟
تو ویندوز سون بودم حوصله نداشتم برم اکس پی همین تو سون نصبیدم.
بعد مال من نه کدی خواست نه کرکی.
L u K e !
05-10-2009, 23:38
فیزیک و گیم پلی مسخره ای داره
Bs_panzer
06-10-2009, 00:09
دوستان این چرا این طوریه ؟
هر بار که بخوام بازی کنم باید پاک کنم دوبازه نصب کنم وگرنه تو بازی نمیره
1.1 آپدیت کردم درست نشد !
کرک گرفتم 4 تا کار نکردن !
دیگه چه غلطی باید بکنم اغصاب نذاشته
این دفعه یه shift+del کارشه....
saman_k2
06-10-2009, 00:20
سلام
q6600=3ghz
9500gt ddr3 512mb
ram=4
آقا تا جایی که من اطلاع دارم، CPU : Q 6600 یه سی پی یو چهار هسته ای با فرکانس 2400 مگاهرتز است.
اگر اون رو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک کردی، یعنی یک فوق تخصص اور کلاکی.
Mehdi.ss
06-10-2009, 00:43
بازي رو نصب و اجرا كردم
دایرکت ایکسشو نصب کردی ؟
SA33D_GT
06-10-2009, 01:18
چرا من وقتی نزدیک پیچ که میرسم خود ماشین اتومات سرعتش کم میشه؟حتی اگه دستم یعنی پام رو گاز باشه؟میشه کاری کرد که اینطوری نشه؟
درخواست بعدیم اینه که یه حرفه ای نکات حرفه ای این بازی را به ما یاد بده
با تشکر
برو تو بازی OPTIONS > GAMEPLAY > DRIVING
Anti - Lock Brakes و Braking Assist خاموش کن
mahpesar
06-10-2009, 01:51
به نظر من سالها بعد از need for speed underground 2 ( که در زمان خودش غولی بود )
ea با عرضه شیفت تونست به این سری حیات دوباره ببخشه ..!
من با mostwanted هم نتونستم کنار بیام بقیه که هیچی...................
مشکل اصلی گیم پلی مشکلشه ...گرافیکش خیلی عالی شده.....
hobgoblin
06-10-2009, 09:24
آقا اين پچ جديده اگه كرك مي خواد بزارين لطفا
سلام
کسی پچ این بازیو برای cpu AMDداره؟
من دو سه هفته ای هست دنبالش هستم .
اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم.
:42::42::42::42::42::42:
آقا اين پچ جديده اگه كرك مي خواد بزارين لطفا
اول پچ رو از لینک زیر دان کنید حجمش 13 مگ هستش فقط حواست باشه توی
سایت روی لینک all other languages کلیک کنی تا دان بشه .
بعدشم از لینک زیر کرک پچ رو دان کنید من امتحان کردم سالمه.
سلام
کسی پچ این بازیو برای cpu AMDداره؟
من دو سه هفته ای هست دنبالش هستم .
اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم.
شما منظورت چیه منم AMD دارم مشکلت چیه.:13:
Bs_panzer
06-10-2009, 16:30
علی دمت گرم !
کرکت کار کرد راحت شدم
shaaheen
06-10-2009, 17:30
بازي رو نصب و اجرا كردم
برو تو my documents \ nfs shift اينو كپي كن جاي قبليه فكر كنم مشكلت همين باشه
شما منظورت چیه منم AMD دارم مشکلت چیه.:13:
دقیقا همین رو میخوام بگم منم با اینکه amd 5600 2.9GH دارم ولی توی بازی در محلهای شلوغ با افت فریم شدیدی مواجه هستم جالبیش اینه این بازی با این فیزیک سطح پایینش وقتی میرم توی task manager دو تا سی پی یوم رو تا خرخره خورده(چیزی که تابه حال توی عمرم ندیده بودم:18:)ولی افت فریمی دارم که توی gride با اون فیزیک فوق العاده در حالی که فقط یکی از سی پی یوهام کار میکنه ندارم!!!
خوب پس با این وجود نکنه این پچ کاری میکنه؟؟؟
Bs_panzer
06-10-2009, 23:09
دوستان پچ و کرک رو ریختم !
اولش خیلی خوب بود بازی ولی نمی دونم چرا الان اومدم دوباره همون اول بعد لودینگ
(همون اول) گیر می کنه....
چی کار کنم ؟
Armin.ASD97
06-10-2009, 23:16
سلام
یکی نیست بگه چطور این ترمز های اتو ماتیکش رو از جاش بکنیم؟
بعدش این نیتروزنش چه شکلی و کلیدش کدومه؟
سلام
یکی نیست بگه چطور این ترمز های اتو ماتیکش رو از جاش بکنیم؟
بعدش این نیتروزنش چه شکلی و کلیدش کدومه؟
ترمز اتوماتیکشو نمیدمنم ولی نیترو با spase زده میشه
خیلی از ماشینها دارن بعضی ها هم نیترو ندارن.
amin n & i series
07-10-2009, 00:22
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم راحت هم میاد ولی هر کاری میکنم با دسته نمیتونم بازی کنم
تو اپشن که میرم میتونم جای دکمه های دسته رو عوض کنم ولی توی بازی اصلا نمیشه از دسته استفاده کرد
واقعا خسته شدم
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه یا اگه قبلا جواب دادین بگین تو کدوم صفحه هست
خیلی ممنون
pedram_sad
07-10-2009, 00:27
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم راحت هم میاد ولی هر کاری میکنم با دسته نمیتونم بازی کنم
تو اپشن که میرم میتونم جای دکمه های دسته رو عوض کنم ولی توی بازی اصلا نمیشه از دسته استفاده کرد
واقعا خسته شدم
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه یا اگه قبلا جواب دادین بگین تو کدوم صفحه هست
خیلی ممنون
من که دسته هام رو راحت شناخت و تو بازی شوکش هم کار میکنه
دسته هاشتون چیه ؟
دوستان پچ و کرک رو ریختم !
اولش خیلی خوب بود بازی ولی نمی دونم چرا الان اومدم دوباره همون اول بعد لودینگ
(همون اول) گیر می کنه....
چی کار کنم ؟
شما با ریختن این پچ سی پی یوت بهتر عمل کرد قبل از گیر کردن توی لودینگ؟؟
Bs_panzer
07-10-2009, 00:52
شما با ریختن این پچ سی پی یوت بهتر عمل کرد قبل از گیر کردن توی لودینگ؟؟
بله منم amd دارم مشکلی نیست !
فقط هی دیوونه میشه بازی ! :41:
هی باید پاک کنی دوباره بریزی تا بازی اجرا شه ظهر هم خوب بودا ! 3 بار رفتم اومدم بیرون درست بود ولی حالا خراب شد :13:
KING OF SPEED
07-10-2009, 01:03
منم نصب كردم...تو اجرا هم مشكلي ندارم
اگر روي فول گرافيك بازي كنيد امكان نداره از گرافيك ناراضي باشيد...اولين بار كه گرافيك بازي رو با دوربين بيرون ماشين ديدم ياد بازي GT افتادم.....اگه رو هندلينگ اسكول (:دي) هم بزاريد مشكل هندلينگ هم تقريبا حل ميشه....در كل بنظرم بازي خوبيه
mahyarSAMSUNG
07-10-2009, 02:35
ولی به نظر من بازی خوبی . اینجا خیلی تعاریف بدی از بازی های شنیدم . به نظر من که طبیعی تر شده کیم پلی . یعنی دیگه مثل ورژن های قبلی نیست زرتی بیای ترمز دستی رو تا ته بکشی و سر پیچها خوشگل دور بزنی به خودت بگی به به چه دوری زدم . ترمز دستی رو زیادی بگیره ماشین عین واقعیت دور خورد یه چرخ مینه . گرافیک که در حد گرید . ولی لودینگ هاش تقریبا طولانی واسه من حدود حداکثر 45 تا 1 دقیقه !
ببخشید میشه بگید که پچ ها چکار میکنن ؟ من که با این بازی تا الان مشکلی نداشتم اگه واقعا مشکلی ایجاد نمیکنه این پچ ها یا سیو های رو پاک نمیکنه اون خوب خوب رو بگید ما نصب کنیم ببینیم چه فرقی میکنه !
بله منم amd دارم مشکلی نیست !
فقط هی دیوونه میشه بازی ! :41:
هی باید پاک کنی دوباره بریزی تا بازی اجرا شه ظهر هم خوب بودا ! 3 بار رفتم اومدم بیرون درست بود ولی حالا خراب شد :13:
دوست عزیز شما ویندوزت مشکل داره من قبلا توی ایکس پی 64 بیت بازی میکردم هیچ مشکلی
نداشت فقط بعضی مراحل دچار افت فریم میشد اونم زیاد قابل احساس نبود الانم دارم با سون بازی
میکنم که اصلا بازی یک چیز دیگه شده با سون اصلا افت فریم ندارم در ضمن سرعت لودینگ بازی هم
بالا رفته قبلا حدود 45 ثانیه طول میکشید الان با سون حدود 20 ثانیه.
ببخشید میشه بگید که پچ ها چکار میکنن ؟ من که با این بازی تا الان مشکلی نداشتم اگه واقعا مشکلی ایجاد نمیکنه این پچ ها یا سیو های رو پاک نمیکنه اون خوب خوب رو بگید ما نصب کنیم ببینیم چه فرقی میکنه !
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره فقط باید بازی رو از اول بنصبونی توی
صفحه قبلی لینکشو گذاشتم در ضمن سیو بازی هم پایداره .
hobgoblin
07-10-2009, 08:37
اول پچ رو از لینک زیر دان کنید حجمش 13 مگ هستش فقط حواست باشه توی
سایت روی لینک all other languages کلیک کنی تا دان بشه .
بعدشم از لینک زیر کرک پچ رو دان کنید من امتحان کردم سالمه.
داداش اين لينك كركت كار نمي كنه
داداش اين لينك كركت كار نمي كنه
داداش سالمه با این حال از لینک زیر دان کن در ضمن این برای اون پچ هستش.:11:
shahabprince
07-10-2009, 11:32
من بازی رو نصب کردم الان تایر 3 هستم گاهی اوقات موقع لودینگ گیر میکنه.مشکلم از ویندوز نیست.شما راه حلی برای این مشکل ندارید؟
بازي براي من هيچ مشكلي نداره !
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم و نصب کردم اما موقع اجرای بازی بعد از اولین لودینک گیر می کنه و cpu usage میره روی 100 . نمی دونم باید چکار کنم . ظاهرا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتن.
مشخصات سیستم اینه:
amd X2 4400
ATI 4670 DDr 3 1gig
ram 3 gig geil
Bs_panzer
07-10-2009, 14:08
دوست عزیز شما ویندوزت مشکل داره من قبلا توی ایکس پی 64 بیت بازی میکردم هیچ مشکلی
نداشت فقط بعضی مراحل دچار افت فریم میشد اونم زیاد قابل احساس نبود الانم دارم با سون بازی
میکنم که اصلا بازی یک چیز دیگه شده با سون اصلا افت فریم ندارم در ضمن سرعت لودینگ بازی هم
بالا رفته قبلا حدود 45 ثانیه طول میکشید الان با سون حدود 20 ثانیه.
بابا منم 7 دارم !
ولی مشکل داره همون اول بعد لودینگ :(
سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم و نصب کردم اما موقع اجرای بازی بعد از اولین لودینک گیر می کنه و cpu usage میره روی 100 . نمی دونم باید چکار کنم . ظاهرا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتن.
مشخصات سیستم اینه:
amd X2 4400
ATI 4670 DDr 3 1gig
ram 3 gig geil
من هم موقع لودینگ گیر نمی کنه ولی کلا بد فریم میده در جاهای شلوغ(amd 5600 2.9GH) مثل این بازی کلا با سی پی یوهای amd مشکل داره:13:
من هم موقع لودینگ گیر نمی کنه ولی کلا بد فریم میده در جاهای شلوغ(amd 5600 2.9GH) مثل این بازی کلا با سی پی یوهای amd مشکل داره:13:
سلام
آخه این دیگه چه وضعشه. ؟ چطور ممکنه که یک بازی با cpu مشکل داشته باشه. با گرافیک رو شنیده بودیم اما با ... .
حالا راهی برای درست کردنش نیست.؟ پچی ، کرکی ، چیزی. ؟
سلام
آخه این دیگه چه وضعشه. ؟ چطور ممکنه که یک بازی با cpu مشکل داشته باشه. با گرافیک رو شنیده بودیم اما با ... .
حالا راهی برای درست کردنش نیست.؟ پچی ، کرکی ، چیزی. ؟
یه راه حل احتمالی برای کسانیکه توی لودینگ می مونند:
1-nviida phyx و آخرین directx رونصب کنید
(البته توصیه شده که قبل از این کار بازی رو کلا پاک کنید)
2-توی هر ویندوزی که بازی میکنید روی گزینه اصلی بازی کلیک و از گزینه properties\compatibility تموم ویندوزهای گذاشته شده رو تست کنید.
در بعضی از مواقع جواب داده امتحانش ضرر نداره...
محض اطلاع اومدم بگم که خود من با این کار تا حدودی مشکل افت فریمم درست شد:20:
البته من فقط به گزینه دومش عمل کردم...
سلام
مشکل حل شد. اومدمبازی رو روی ویندوز 7 بازی میکنم. خیلی راحت اجرا شد. با بالاترین جزییات و aa4x خوب اجرا میشه. البته فریم حدود 20تا 30 هست که زیاد تو بازی به چشم نمیاد. باید راه بالا رو هم امتحان کنم. امیدوارم که فریم بالاتر بره. اینم بگم که تغییر گرافیک و پایین آوردنش تغییری تو فریم نکرد بلکه اون در حد 14 پایین اورد. یعنی با گرافیک کمتر فریم بر ثانیه هم کمتر شد.
amin n & i series
07-10-2009, 15:54
ماشالا بچه ها چه سریع جواب میدن!!!
pedrm-sadممنون
دسته ی من از این شک دار های معمولیه
البته این بازی رو به دوستم دادم مال اونم دسته جواب نمیده
به نظرتون چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
Armin.ASD97
07-10-2009, 17:08
سلام
برای اینکه ترمز اتوماتیک حل بشه وقتی که اولین تست رو دادین و منو تنظیمات سختی و ...
اومد نوع رانندگی رو (انگیلیسیش یادم نیست)روی پرو بزارین یا از قسمت های پایین اون منو آف کنین.(اگه گفته بودین می بخشید)
بعدش می خواستم ببینم داغون شدن تو بازی تاثیری بر روی رانندگی داره؟(آخه مثلا ماشینم داغون میشه همش تو جادی یخورده به یه سمت می پیچه.
بعدش پیشنهاد میشه تو بازی هیچ بی ام و ای نخرید چون یه ذره می خوای بپیچی هی دور خودش می چرخه بعدش دیگه اصلا نمیشه راه افتاد.
بچه ها به نظرتون ایکس پیمو حذف کنم گیم هارو رو سون(64بیت)نصب کنم؟(یعنی بازی روون تر میشه یا کند تر؟)
آخه حدود10 تا بازی رو ایکس پی هستش اصلا حوصله دوباره صب کردن ندارم.(پس اگه واقعا ارزشش رو داره بگین)
خیلی ممنون:11:
بچه ها به نظرتون ایک پیمو حذف کنم گیم هارو رو سون(64بیت)نصب کنم؟(یعنی بازی روون تر میشه یا کند تر؟)
آخه حدود10 تا بازی رو ایکس پی هستش اصلا حوصله دوباره صب کردن ندارم.(پس اگه واقعا ارزشش رو داره بگین)
نه به نظر من حذف نکنی بهتره ....شما یه کاری کن این همه بازی نصبیدی
کمیشو حذف کن فک کنم سیستمت هم رونتر بشه...نسبت به قبل
بله درسته bmw رو هر چه قدر هم فولش میکنم باز ازش راضی نیستم.
Armin.ASD97
07-10-2009, 17:57
ماشالا بچه ها چه سریع جواب میدن!!!
pedrm-sadممنون
دسته ی من از این شک دار های معمولیه
البته این بازی رو به دوستم دادم مال اونم دسته جواب نمیده
به نظرتون چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
حالا چه اجباری هست از دسته استفاده کنید؟!؟
بهتره بیخیال دسته شین تا وقتی راه درست حسابی پیدا کنید.:19:
بچه ها این بازی چرا اینجوریه؟
روی 7 نصب کردیم بعد گرافیکش رو تا ته آوردیم پایین بعدش وقتی میخوای بازی کنی قطع میشه:دی
سیستم:
core 2 duo 2.66 E:6750
ram 3 gig
gpu nvidia 8600 256
Bs_panzer
07-10-2009, 20:01
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
بازی nfs رو تموم کردم .
نقدی کوچک از این بازی...:
همیشه بازی های اتومبیل رانی به جز بازیبازها هواداران مخصوص خود را نیز دارد که صرفا بازی های اتومبیل رانی می خرند و
از بازی کردن ان لذت میبرند . بازی NFS بازی هست که هر بازیباز کوچک و بزرگی نام و نشانی از این بازی شنیده است
تولید این بازی از اواخر دهه 90 شروع شد و با موفقیتهای زیادی در ابتدای کار روبرو شد .تولید کننده این بازی EA با ارائه Most Wanted
یک بمب در سیر گیم پلی و جذابیت سری بازی های اتومبیل رانی ایجاد کرد و توتنست به موفقیتهای بسیاری دست پیدا کند
اما این کمپانی به مرور نتوانست ان سیر خوب را ادامه دهد و سیر نزولی در پیش گرفت....بعداز Most Wanted بازی های زیادی
از NFS به بازار امد از جمله Undergand ..carbon..prostret...undercover که هر کدام به نوبه خود برای EA شکست محسوب میشد
این بار EA با بازی SHIFT امد تا کمی هوادارن ناراحت و متعصب خود را راضی کند...
-------------------------------------------------------------------------
گیم پلی..: NFS این بار از شهر و سیر تقریبا Open World خود خارج شده و رو به سبک ریسینگ کامل در پیستهای واقعی اورده
که این کار را در پرو استریت هم انجام داده بود پس با این وضعیت پلیسی در کار نخاهد بود که ازش فرار کنیم...
.گیم پلی بازی تحولی شگرف داشته و بیشتر الملنهای موفق و ناموفق خود را کنار گذاشته و برای یک سبک جدید از این سری به روی امده .
..Shift گیم پلی مخصوصی ندارد ولی بسیاری از این المانها موفق بوده ... در ابتدای بازی بازیباز با یک کنترل سخت و مشکل روبرو خواهد شد که
اگر Grid بازی کرده باشید این کنترل سخت در ان بازی هم وجود داشت . کنترل ماشین در پیست یک امر بسیار حیاطی محسوب می شود و
کوچکترین اشتباه در کنترل فرمان موجب ضررهای جبران ناپذیری خواهد شد . ..کنترل سخت بازی دو نوع طرفدار خواهد داشت
یکی که عاشق این نوع دست فرمان باشه ویکی که حالت عادی بازی های قبل را دوست داشته باشد که به نظر من دومی خوب بود.
در بازی پلیکانهای رنگی روی زمین وجود دارد که به بازیباز در هر چه بهتر کردن اداره کنترل خود کمک میکند و با توجه به تغییر رنگ
انها باید سرعت خود و فرمان خود را کنترل کنیم ...اما وجود این رنگها روی زمین یک چیز را توی ذوق میزند ان هم توجه به مسیر مسابقه
بازیبازها دوست دارن که خود هر جا دلشان خواست ترمز یا گاز بدن ..نه اینکه باید به جای خاصی توجه کنند.
بیشتر نگاه بازیباز به ان رنگها خواهد بود تا به مسیر مسابقه و مسیری که طی خواهد کرد و این یک مشکل بزرگ خواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موزیک و صدا: در این سبک بازیها بسیار معلوم هست که صدای ماشین یک امر بسیار مهم و ضروری هست که باید
بسیار با دقت کار شده باشد ...صدای ماشینها بسیار زیبا و با توجه به هر ماشین و چگونگی شتاب و موتور ماشین یک نوع صدای مخصوص
خود را خواهند داشت صدای ترمز ماشینها و مخصوصا در قسمت Drift بسیار خوب و واقعی کار شده است.
...مهمترین مسئله که برای من هم ناراضی کننده بود این که صدای بیرون ماشین و داخل ماشین هر دو یکی بود
و هیچ تفاوتی احساس نمیشد...موزیک بازی هم طبق روال قبلی در منو ها و برگرفته از موزیکهای ماشینرانی کار شده است
بیشتر موزیک بازی در منو ها شنیده میشود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک..:شاید مهمترین تحول این سری از بازیها گرافیک زیبای بازی خواهد بود بازیباز در همان بطن ورود به بازی
محو گرافیک زیبا و منحصر بازی خواهد شد و احساس یک Grand turismo دیگر خواهد کرد.
نورپردازی و رنگ بندی بسیار زیبایی در بازی حس میشو تمامی ماشینها با بیشترین جزیات ساخته و پرداخته شدند و
لذتی بسیار خوب در این گرافیک به بازیباز القا خواهد شد ..نمای داخل ماشین نیز بسیار ریز بینانه و دقیق کار شده
طوری که احساس واقعی به بازی باز در داخل ماشی رو القا خواهد کرد.
بازی دارای فیزیک قابل قبولی نیز هست این مورد در تصادفات و برخودهایی که با اطراف پیست یا با ماشینهای
دیگر روی میدهد بسیار مشهوداست ..تمام اجزای ماشین شیشه ووکاپت..چراغها ..بدنه ماشین همگی بر نوع اثر تصادف اسیب
دیده و نمایانگر می شوند ...شیشه ماشن به خوبی اول ترک می خورد بعد میشکند....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان و هیجان ..: شاید مهمترین ایرادی که به Shift می توان گرفت این امر خواهد بود بازی با داشتن بیش از 70 نوع ماشین از بهترین های
دنیا به خوبی در ابتدا بازیباز را متحیر میکند ..ولی بعد از یکی دو بار رانندگی و درگیری با کنترل بد بازی ...بازیباز دیگر
برای ادامه بازی انگیزه ای نخواهد دید ..چون چیزی نمی شود بود تا برای ادامه ان تلاش کرد درست ..که یک بازی ریسینگ
و نوع مسابقه مشخص هست ولی ...داستان یا مجذوبیتی که بشه بهش دل بست در بازی وجود ندارد ...
یکی از مهمترین جذابیتها شاید اختصاص دادن به خرید ماشین و کار بر روی ان ( رنگ کردن..رینگ گذاری..اسپورت کردن ماشین)
ولی این موضوع با توجه به سرعت کند منو بازی در نشان دادن هر کدام از موارد و اجباری کردن برای استفاده از
موارد ناچیز اسپورد یک ضربه اساسی به این بازی وارد کرده که با توجه به عالی بودن قسمتهای قبل نسبت به این قضیه ...افت این المان در این قسمت به جز تاسف چیز دیگری نخواهد داشت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل بازی Shift برای یک بار امتحان کردم و مهمتر از همه لذت بردن از گرافیک بازی مخصوصا از نمای داخل ماشین
بسیار مناسب خواهد بود. این نقد با بازی روی xbox و pc نوشته شده.امتیاز کلی 8.2
با تشکر:11:
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
نه.کلا از بازی میاد بیرون.
حوصله پچ و مچ و این چیزا رو ندارم.راحت پاکش میکنم.
اگه بدرد میخورد که واسه 360 میگرفتیم. ولی واسه psp رو تموم کردم.
Armin.ASD97
07-10-2009, 20:54
بازی nfs رو تموم کردم .
نقدی کوچک از این بازی...:
همیشه بازی های اتومبیل رانی به جز بازیبازها هواداران مخصوص خود را نیز دارد که صرفا بازی های اتومبیل رانی می خرند و
از بازی کردن ان لذت میبرند . بازی NFS بازی هست که هر بازیباز کوچک و بزرگی نام و نشانی از این بازی شنیده است
تولید این بازی از اواخر دهه 90 شروع شد و با موفقیتهای زیادی در ابتدای کار روبرو شد .تولید کننده این بازی EA با ارائه Most Wanted
یک بمب در سیر گیم پلی و جذابیت سری بازی های اتومبیل رانی ایجاد کرد و توتنست به موفقیتهای بسیاری دست پیدا کند
اما این کمپانی به مرور نتوانست ان سیر خوب را ادامه دهد و سیر نزولی در پیش گرفت....بعداز Most Wanted بازی های زیادی
از NFS به بازار امد از جمله Undergand ..carbon..prostret...undercover که هر کدام به نوبه خود برای EA شکست محسوب میشد
این بار EA با بازی SHIFT امد تا کمی هوادارن ناراحت و متعصب خود را راضی کند...
-------------------------------------------------------------------------
گیم پلی..: NFS این بار از شهر و سیر تقریبا Open World خود خارج شده و رو به سبک ریسینگ کامل در پیستهای واقعی اورده
که این کار را در پرو استریت هم انجام داده بود پس با این وضعیت پلیسی در کار نخاهد بود که ازش فرار کنیم...
.گیم پلی بازی تحولی شگرف داشته و بیشتر الملنهای موفق و ناموفق خود را کنار گذاشته و برای یک سبک جدید از این سری به روی امده .
..Shift گیم پلی مخصوصی ندارد ولی بسیاری از این المانها موفق بوده ... در ابتدای بازی بازیباز با یک کنترل سخت و مشکل روبرو خواهد شد که
اگر Grid بازی کرده باشید این کنترل سخت در ان بازی هم وجود داشت . کنترل ماشین در پیست یک امر بسیار حیاطی محسوب می شود و
کوچکترین اشتباه در کنترل فرمان موجب ضررهای جبران ناپذیری خواهد شد . ..کنترل سخت بازی دو نوع طرفدار خواهد داشت
یکی که عاشق این نوع دست فرمان باشه ویکی که حالت عادی بازی های قبل را دوست داشته باشد که به نظر من دومی خوب بود.
در بازی پلیکانهای رنگی روی زمین وجود دارد که به بازیباز در هر چه بهتر کردن اداره کنترل خود کمک میکند و با توجه به تغییر رنگ
انها باید سرعت خود و فرمان خود را کنترل کنیم ...اما وجود این رنگها روی زمین یک چیز را توی ذوق میزند ان هم توجه به مسیر مسابقه
بازیبازها دوست دارن که خود هر جا دلشان خواست ترمز یا گاز بدن ..نه اینکه باید به جای خاصی توجه کنند.
بیشتر نگاه بازیباز به ان رنگها خواهد بود تا به مسیر مسابقه و مسیری که طی خواهد کرد و این یک مشکل بزرگ خواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موزیک و صدا: در این سبک بازیها بسیار معلوم هست که صدای ماشین یک امر بسیار مهم و ضروری هست که باید
بسیار با دقت کار شده باشد ...صدای ماشینها بسیار زیبا و با توجه به هر ماشین و چگونگی شتاب و موتور ماشین یک نوع صدای مخصوص
خود را خواهند داشت صدای ترمز ماشینها و مخصوصا در قسمت Drift بسیار خوب و واقعی کار شده است.
...مهمترین مسئله که برای من هم ناراضی کننده بود این که صدای بیرون ماشین و داخل ماشین هر دو یکی بود
و هیچ تفاوتی احساس نمیشد...موزیک بازی هم طبق روال قبلی در منو ها و برگرفته از موزیکهای ماشینرانی کار شده است
بیشتر موزیک بازی در منو ها شنیده میشود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک..:شاید مهمترین تحول این سری از بازیها گرافیک زیبای بازی خواهد بود بازیباز در همان بطن ورود به بازی
محو گرافیک زیبا و منحصر بازی خواهد شد و احساس یک Grand turismo دیگر خواهد کرد.
نورپردازی و رنگ بندی بسیار زیبایی در بازی حس میشو تمامی ماشینها با بیشترین جزیات ساخته و پرداخته شدند و
لذتی بسیار خوب در این گرافیک به بازیباز القا خواهد شد ..نمای داخل ماشین نیز بسیار ریز بینانه و دقیق کار شده
طوری که احساس واقعی به بازی باز در داخل ماشی رو القا خواهد کرد.
بازی دارای فیزیک قابل قبولی نیز هست این مورد در تصادفات و برخودهایی که با اطراف پیست یا با ماشینهای
دیگر روی میدهد بسیار مشهوداست ..تمام اجزای ماشین شیشه ووکاپت..چراغها ..بدنه ماشین همگی بر نوع اثر تصادف اسیب
دیده و نمایانگر می شوند ...شیشه ماشن به خوبی اول ترک می خورد بعد میشکند....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان و هیجان ..: شاید مهمترین ایرادی که به Shift می توان گرفت این امر خواهد بود بازی با داشتن بیش از 70 نوع ماشین از بهترین های
دنیا به خوبی در ابتدا بازیباز را متحیر میکند ..ولی بعد از یکی دو بار رانندگی و درگیری با کنترل بد بازی ...بازیباز دیگر
برای ادامه بازی انگیزه ای نخواهد دید ..چون چیزی نمی شود بود تا برای ادامه ان تلاش کرد درست ..که یک بازی ریسینگ
و نوع مسابقه مشخص هست ولی ...داستان یا مجذوبیتی که بشه بهش دل بست در بازی وجود ندارد ...
یکی از مهمترین جذابیتها شاید اختصاص دادن به خرید ماشین و کار بر روی ان ( رنگ کردن..رینگ گذاری..اسپورت کردن ماشین)
ولی این موضوع با توجه به سرعت کند منو بازی در نشان دادن هر کدام از موارد و اجباری کردن برای استفاده از
موارد ناچیز اسپورد یک ضربه اساسی به این بازی وارد کرده که با توجه به عالی بودن قسمتهای قبل نسبت به این قضیه ...افت این المان در این قسمت به جز تاسف چیز دیگری نخواهد داشت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل بازی Shift برای یک بار امتحان کردم و مهمتر از همه لذت بردن از گرافیک بازی مخصوصا از نمای داخل ماشین
بسیار مناسب خواهد بود. این نقد با بازی روی xbox و pc نوشته شده
با تشکر:11:
سلام
ممنون
به نظر من این نید فور اسپید نزدیک ترین نید فور اسپید به واقعیت بود.
این خط های روی جاده رو به راحتی میشه از اپشن برداشت و این ترمز رو هم در صفحه قبل توضیح دادم که چگونه غیر فعال میشه.
به نظر من این نید فور اسپید اصلا گرافیک خوبی نداشت...
بقیه نید فور اسپید ها گرافیکشون به مراتب بالاتر از این بود(به نظر من)دز فیزیک این بهترینشون بود.
کنترل روی ماشین بسیار دقیق و واقعی درست شده و ارم می تونه با برخی از تنظیمات واقعی ترین مسابقه رو اجرا کنه.(حتی بدون نشان دادن سرعت دیجیتالی)
ولی به نظر من گرافیکش کلا بد بود شاید ماشین ها خوب طراحی شده باشند اما درختهایی که در فاصله دور هستند کاملا دو بعدی به نظر میان و اگه به اسمون توجه کنید کاملا خشک و بی حالته.
اینم نظر من:20:
اگه غلط املایی بود ببخشید.
سلام.
من وقتی وارد بازی میشم اسمون سیاه!
انگار خورشید گرفتگی شده . کسی میدونه مشکل ازکجاس؟
M A X I M U M
07-10-2009, 22:32
سلام
ممنون
به نظر من این نید فور اسپید نزدیک ترین نید فور اسپید به واقعیت بود.
این خط های روی جاده رو به راحتی میشه از اپشن برداشت و این ترمز رو هم در صفحه قبل توضیح دادم که چگونه غیر فعال میشه.
به نظر من این نید فور اسپید اصلا گرافیک خوبی نداشت...
بقیه نید فور اسپید ها گرافیکشون به مراتب بالاتر از این بود(به نظر من)دز فیزیک این بهترینشون بود.
کنترل روی ماشین بسیار دقیق و واقعی درست شده و ارم می تونه با برخی از تنظیمات واقعی ترین مسابقه رو اجرا کنه.(حتی بدون نشان دادن سرعت دیجیتالی)
ولی به نظر من گرافیکش کلا بد بود شاید ماشین ها خوب طراحی شده باشند اما درختهایی که در فاصله دور هستند کاملا دو بعدی به نظر میان و اگه به اسمون توجه کنید کاملا خشک و بی حالته.
اینم نظر من:20:
اگه غلط املایی بود ببخشید.
شما با چه كيفيتي بازي كرديد ؟
گرافيك شيفت واقعا عاليه و جاي بحثي نداره
سلام.
من وقتی وارد بازی میشم اسمون سیاه!
انگار خورشید گرفتگی شده . کسی میدونه مشکل ازکجاس؟
برو تو تنظيمات ببين گزينه سايه زن روي چه نسخه اي قرار گرفته اگه 3 بود بيارش 4
میشه دقیقا بگی اون گزینه کجاس؟اسم گزینشو به انگلیسی بنویس
اگه منظورت shodow detaile روی off گذاشتم درست نشد
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
كسي چيزي نداره ؟ من ريونتون مي خوام
saman_k2
07-10-2009, 23:24
من این بازی رو حدود یک هفته پیش تموم کردم، ولی هنوز نفهمیدم استادیو سازنده ی بازی چی بود.
نمی دونم این Boys Team اسم اون استادیو سازنده است یا اسم این شرکتهای ایرانی که بازی رو روی دی وی دی رایت میکنند و با اسم خودشون میدند دست بچه ی مردم. که معمولا این شرکتها به هر چیزی که دست بزنند، خراب میشه. یا بازی نصب نمیشه، یا با مشکل نصب میشه، یا موقع اجرا Error میده.
در هر صورت اگر کسی دقیقا اسم استادیو ی سازنده رو میدونه به اطلاع من و همه برسونه.
استودیو به نام اختصاری SMS که موتور بازی هم همین اسم رو داره.
Slightly Mad Studios که توی لندن هست.
این SMS موتور این بازی رو ساخته بعد EA دیده خوبه،گفته شما که اینو ساختید دیگه بازیم بسازید یه پولیتون میدم:دی
سلام
بازم به مشکل اجرا برخوردم. من بعد از اینکه دو مسابقه رو میرم هنگ میکنم و میام بیرون بعد از اون تا ویندوز رو ریستارت نکنم بازی اجرا نمی شه . این توضیحات مربوط به ویندوز 7 هستش تو xp که اصلا اجرا نمیشه. دوستان صحبت از پچ و کرک کردن میشه لطف کنید و قرار بدید . تازه از این نسخه کلی خوشم اومده اخه به ندرت از ریسی که تو پیست باشه خوشم میاد.
با تشکر...
سلام
بازم به مشکل اجرا برخوردم. من بعد از اینکه دو مسابقه رو میرم هنگ میکنم و میام بیرون بعد از اون تا ویندوز رو ریستارت نکنم بازی اجرا نمی شه . این توضیحات مربوط به ویندوز 7 هستش تو xp که اصلا اجرا نمیشه. دوستان صحبت از پچ و کرک کردن میشه لطف کنید و قرار بدید . تازه از این نسخه کلی خوشم اومده اخه به ندرت از ریسی که تو پیست باشه خوشم میاد.
با تشکر...
یکی از دوستان پچ و کرک رو توی این پست گذاشته ولی من خودم امتحان نکردم:
از قرار معلوم من شانس آوردم با اینکه سی پی یوم amd هست دیگه با این مشکلات برنخوردم:31:
hesam_g59
08-10-2009, 02:47
نه.کلا از بازی میاد بیرون.
حوصله پچ و مچ و این چیزا رو ندارم.راحت پاکش میکنم.
اگه بدرد میخورد که واسه 360 میگرفتیم. ولی واسه psp رو تموم کردم.
دوست عزیز...تنظیمات سایه shadow رو روی medium بزار..مشکلت حل میشه
دوست عزیز...تنظیمات سایه shadow رو روی medium بزار..مشکلت حل میشه
دیگه میشه بقیه تنظیمات رو برد بالا؟؟
گرافیک رو ما تا ته آوردیم پایین:41:.با این گرافیکcrysis رو روی high با کمی افت فریم بازی میکردیم:31:
من این بازی رو حدود یک هفته پیش تموم کردم، ولی هنوز نفهمیدم استادیو سازنده ی بازی چی بود.
نمی دونم این Boys Team اسم اون استادیو سازنده است یا اسم این شرکتهای ایرانی که بازی رو روی دی وی دی رایت میکنند و با اسم خودشون میدند دست بچه ی مردم. که معمولا این شرکتها به هر چیزی که دست بزنند، خراب میشه. یا بازی نصب نمیشه، یا با مشکل نصب میشه، یا موقع اجرا Error میده.
در هر صورت اگر کسی دقیقا اسم استادیو ی سازنده رو میدونه به اطلاع من و همه برسونه.
دوست عزیز سری بازیهای NFS در انحصار الکترونیک آرتز هستش یا EA در ضمن
boys team یک سری افراد از خدا بی خبر با عرض پوزش.:2:
یکی از دوستان پچ و کرک رو توی این پست گذاشته ولی من خودم امتحان نکردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قرار معلوم من شانس آوردم با اینکه سی پی یوم amd هست دیگه با این مشکلات برنخوردم:31:
سلام
شما قبل از نصب بازي آخرين دايركس و فيزيكس رو نصب كرديد؟ و رو چه ويندوزي بازي مي كنيد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
blAck fire
08-10-2009, 12:25
سلام کسی میدونه برایه تنظیم گرافیک در بهترین وضعیت بازی واسه این سیستم چطوریه ؟گرافیکش خیلی افتضاحه!:2:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Ram 2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
1279 MB Total available graphics memory
سلام
شما قبل از نصب بازي آخرين دايركس و فيزيكس رو نصب كرديد؟ و رو چه ويندوزي بازي مي كنيد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من نه بازی رونصب کردنم بعد phyx رو ولی دقیق یادم نمیاد اصلا directx روبعدش نصب کردم یا نه(ولی شما حتما نصبش کن)...
در ضمن من توی vista معمولی (بدون sp) دارم بازی میکنم ولی با کمی افت فریم
ولی با تعویض compatibility به windows xp sp2 افت فریمش هم تا حدی برطرف شد ولی بازم تا حدودی روی سی پی یومهام فشار داره وارد میشه ولی مشکلی با بازی ندارم...
(میگم مال شما که boysteam نیست چون تا اونجا که من می دونم این چند بازی آخرش مشکل داره:13:)
در ضمن بگم اصلا این EA تقریبا تموم بازیهاش رو روی ساپورت کامل nvidia و intel میده بیرون(فکر کنم با هم سر و سری دارند)چون بعضی ازبازیهاش یا باگرافیکهای ati یا سی پی یوهای amd مشکل دارند:13:
ممنون از راهنماییتون . نه بازی من boysteam نیست. و نکته دیگه ای وجود داره من تا حالا با بازی های EA به مشکل برنخورده بودم اونم به این شکل . از همون اول هم AMD داشتم . شاید قبلا از Nvidia استفاده میکردم ولی این بازی های آخری هم از این شرکت مشکل نداشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.