PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Hadi King
26-06-2009, 14:38
ممنونم دوست عزیز اما توی گوشی هایی که نوشته 5320 وجود نداره در ضمن من این ورژنم قدیمی نیست یادم میاد که اونی که شما میگید یه ورژن دیگه از 5320 بود که قدیمی تر بود و راحت هک میشد اما3.26 مشکل داشت تا این آخریا که میگفتن با یک روش جدید 3.26 هم هک میشه که میخواستم بدونم همین روشه یا نه؟
ممونم که دوستان پیگیری میکنید و چشم به انتظار پاسخ شما هستم چون خیلی وقته دنباله هک کردنه این مدلم اما کنکور داشتم ولش کردم تا الان به خدا تا حالا یه بازی ان گیج نصب نکردم هر برنامه با حالی هم میخوام نصب کنم ایراد میگیره!
ممنون میشم کمک کنید.........
دوست عزيز براي اينو ورژن ها اين نوع هك كردن راحتـــره و دردسر نداره چون خودم ميخواستم گوشي دوستمو هك كنم با اينو هك كردن جواب داد بقيـــه جواب نداد ...
شما هر دو روش رو امتحان كنيد ضرر كــه نداره !!!
موفق باشيد!:40:

Legend
26-06-2009, 18:51
ممنونم دوست عزیز اما توی گوشی هایی که نوشته 5320 وجود نداره در ضمن من این ورژنم قدیمی نیست یادم میاد که اونی که شما میگید یه ورژن دیگه از 5320 بود که قدیمی تر بود و راحت هک میشد اما3.26 مشکل داشت تا این آخریا که میگفتن با یک روش جدید 3.26 هم هک میشه که میخواستم بدونم همین روشه یا نه؟
ممونم که دوستان پیگیری میکنید و چشم به انتظار پاسخ شما هستم چون خیلی وقته دنباله هک کردنه این مدلم اما کنکور داشتم ولش کردم تا الان به خدا تا حالا یه بازی ان گیج نصب نکردم هر برنامه با حالی هم میخوام نصب کنم ایراد میگیره!
ممنون میشم کمک کنید.........
سلام
دوست عزیز شما درخواست فایل ها رو در سایت OPDA ثبت کنید و فایل ها رو بگیرید...و طبق آموزش عمل کنید...گوشیتون به راحتی هک میشه...

شاد باشید:40:

oMID-END
26-06-2009, 20:03
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
Legend جان میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367

ممنونمو منتظر...

Legend
27-06-2009, 14:10
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟

ممنونمو منتظر...
مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من..:46:

شاد باشي:40:

sh_dezfoli
27-06-2009, 16:17
سلام دوستان
گوشی من 6220 هست. تاریخ ورژن گوشیم 30/اپریل/2009اینه
اصلا با هیچ برنبمه هك نمیشه.باید چیكار كنم؟من روزی 3 تا گوشی هك میكنم ولی تو گوشی خودم موندم.لطفا كمكم كنید

Legend
27-06-2009, 16:36
سلام دوستان
گوشی من 6220 هست. تاریخ ورژن گوشیم 30/اپریل/2009اینه
اصلا با هیچ برنبمه هك نمیشه.باید چیكار كنم؟من روزی 3 تا گوشی هك میكنم ولی تو گوشی خودم موندم.لطفا كمكم كنید
شما Cert گرفتید؟

babak2002
27-06-2009, 23:46
سلام دوستان
من در سایت OPDA ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired :41:
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم

oMID-END
28-06-2009, 08:08
حالا نمیشه خودت یبار چکش کنی؟

مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینکشو بهم بدی؟
منکه پیداش نکردم!

GHOST RECON
28-06-2009, 10:37
سلام دوستان
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
تاریخ گوشیت رو بروز کن

سلام
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟

ممنونمو منتظر...

از یه برنامه ساینر استفاده کن که بدون فایل key برنمه هارو ساین میکنه
احتمالا تو تاپیک : نحوه ساین کردن برنامه ها
پیدا میکنی

babak2002
28-06-2009, 10:44
تاریخ گوشی به روز هست :19:
وقتی هم تاریخ رو به عقب بر می گردونم میگه که تاریخ دستگاه خرابه :19:

:23:

Legend
28-06-2009, 11:20
سلام دوستان
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired :41:

سلام
دوست عزیز شما طبق این پست عمل کن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

99٪ درست میشه!

حالا نمیشه خودت یبار چکش کنی؟

میشه لینکشو بهم بدی؟
منکه پیداش نکردم!

aref.moradi
28-06-2009, 20:05
من دوتافايل cer keyگوشيمو دارم حالا باچي اين برنامه رو ساين كنم

Legend
28-06-2009, 20:17
من دوتافايل cer keyگوشيمو دارم حالا باچي اين برنامه رو ساين كنم
برنامه ضمیمه شده تو پست 1 این تاپیک:

شاد باشی:40:

meys34
29-06-2009, 11:15
خيلي ممنون من هم جواب گرفتم(N79)، ولي:
1:
ROMPacher رو خودم نصب كردم!
2:
هر سه گزينه (ChangeSWIpoicyPath , Installserver_fp2_v1.1 , open4all) رو بايد فعال كنم تا بتونم برنامه ها رو بدون ساين نصب كنم!

باز هم خيلي خيلي ممنون

Legend
29-06-2009, 11:51
خيلي ممنون من هم جواب گرفتم(N79)، ولي:
1:
ROMPacher رو خودم نصب كردم!
2:
هر سه گزينه (ChangeSWIpoicyPath , Installserver_fp2_v1.1 , open4all) رو بايد فعال كنم تا بتونم برنامه ها رو بدون ساين نصب كنم!

باز هم خيلي خيلي ممنون
changeswipolicy :

برای به کار اومدن installserver هست، یه جورایی مکمل.

open4all :

باید پچ open4all رو فعال کنید تا گوشی بره رو هک و غیر فعال (آبی) کنید تا به حالت عادی برگرده...

installserver :

فایلی هست که باعث میشه سیستم گوشی به برنامه های ساین نشده یا قدیمی حساس نباشه و تمام فایل ها رو نصب کنه...

lord_ashkan_z
30-06-2009, 12:27
من همین کار را کردم و ROMPatcher کامل نصب شدو اجرا شد.

برنامه را هم فعال کردم ...

ولی باز هم برنامه های ساین نشده، نصب نمیشه ...!

Legend
30-06-2009, 13:16
من همین کار را کردم و ROMPatcher کامل نصب شدو اجرا شد.

برنامه را هم فعال کردم ...

ولی باز هم برنامه های ساین نشده، نصب نمیشه ...!
گوشیت 5800 ؟ با هلو اوکس 1.05 هک کردی؟ با همون پچ که با رامپچر نصب شد (installserver) فعال کردی؟

lord_ashkan_z
30-06-2009, 17:16
آره ...

5800 هست ...

1-من همون فایلی که توی پست اول بود را دانلود کردم(HelloOX)
2-بعد از نصب ش ROMPatcher اومد
3-HelloOX را پاک کردم.
4- توی ROMPatcher گزینه ی openAll را فعال کردم ...

توی پست اول چیزی درباره ی فعال کردن installsever نبود...!

Legend
30-06-2009, 18:03
آره ...

5800 هست ...

1-من همون فایلی که توی پست اول بود را دانلود کردم(HelloOX)
2-بعد از نصب ش ROMPatcher اومد
3-HelloOX را پاک کردم.
4- توی ROMPatcher گزینه ی openAll را فعال کردم ...

توی پست اول چیزی درباره ی فعال کردن installsever نبود...!
حالا چرا صداتو واسه من داد ميزني؟:31:
خب حالا فعالش كن ببين ميتوني نصب كني يا نه...اون پچ open4all براي سوييچ كردن بين هك و عادي هست..

meshkiposh2200
30-06-2009, 22:47
با سلام.من برنامه به نام HelloCarbide روی موبایلم هست سوالم اینه که برنامه من همون کاری میکنه که که برنامه معرفی شده شما میکنهHelloOX و اگه بگید چه طوری کار میکنه ممنون میشم

Legend
01-07-2009, 00:19
با سلام.من برنامه به نام HelloCarbide روی موبایلم هست سوالم اینه که برنامه من همون کاری میکنه که که برنامه معرفی شده شما میکنهHelloOX و اگه بگید چه طوری کار میکنه ممنون میشم
مقصود هر 2 برنامه هک کردن گوشی و دسترسی به فایل های سیستمی هست...

TR4NC3
01-07-2009, 15:04
شاید بعضی از شما HelloOX رو با key / cer ساین کردید ولی در موقع نصب دوباره به ارور برخوردید :41: مخصوصا کسانی که گوشیشونو آپدیت کردند مثل خودم :10:
من خودم این طوری گوشیمو هک کردم :

ابتدا HelloOX رو که ساین شده دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما دوباره اینو با Mobile Signer در گوشیتون ساین کنید :

حالا دیگه HelloOX نصب میشه :8:

meshkiposh2200
01-07-2009, 18:40
مقصود هر 2 برنامه هک کردن گوشی و دسترسی به فایل های سیستمی هست...

ممنون فقط اگه بگی برای نصب کردن برنامه باید کدوم گزینه این نرم افزار را بزنم ممنون میشم

Legend
01-07-2009, 19:28
شما كافيه يه بار پچ installserver رو فعال كني...همين...:10:

oMID-END
02-07-2009, 00:25
سلام Legend عزیز

اول ممنون از راهنماییت راجع به دریافت فایل cert , key که از طریق سایت imobile نوشته بودی!

دوم اینکه من helloOx رو ساین کردم و نصبش کردم موقع نصب هم هرچی گفت قبول کردم،نصب رام پچر رو هم قبول کردم اما بعداز تموم شدن کار helloOx و نمایش پیغام Uninstall Me،دیدم که هیچ برنامه ای نصب نشده!!!!

حالا چه کار کنم؟
الان گوشیه من هک شده یا نه؟
این هک شدن اصلا به چه درد میخوره؟ (فقط واسه n-gage خوبه؟)

meshkiposh2200
02-07-2009, 19:17
شما كافيه يه بار پچ installserver رو فعال كني...همين...:10:

دوست من گزینه ای به نام installserver توی نرم افزار نبود اگه یکم دقیقتر بگی ممنونت میشم

Legend
02-07-2009, 20:08
سلام Legend عزیز

اول ممنون از راهنماییت راجع به دریافت فایل cert , key که از طریق سایت imobile نوشته بودی!

دوم اینکه من helloOx رو ساین کردم و نصبش کردم موقع نصب هم هرچی گفت قبول کردم،نصب رام پچر رو هم قبول کردم اما بعداز تموم شدن کار helloOx و نمایش پیغام Uninstall Me،دیدم که هیچ برنامه ای نصب نشده!!!!

حالا چه کار کنم؟
الان گوشیه من هک شده یا نه؟
این هک شدن اصلا به چه درد میخوره؟ (فقط واسه n-gage خوبه؟)

گوشیت چیه؟یه بار ریست کن و دوباره تست کن..

دوست من گزینه ای به نام installserver توی نرم افزار نبود اگه یکم دقیقتر بگی ممنونت میشم

شرمنده داداش...من فکر کنم منظورت رو اشتباه فهمیدم...! شما دقیقا" میخوای چی کار کنی؟ کاربید رو پاک و با هلو هک کنی؟

lord_ashkan_z
02-07-2009, 20:17
اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.

منظور از reset گوشی چی هست؟

خاموش روشن کنم؟

چون من سر همون قضیه ای که گفتم 2 بار HelloOx را نصب کردم و پاک کردم؛ دفعه ی سوم، سر Applying Patches گیر کرد...

بعد از اون نه خودش پاک میشه نه هیچ برنامه ی دیگه ای پاک میشه و نه هیچ برنامه ای نصب میشه ...:41::2:

Legend
02-07-2009, 20:34
منظور از reset گوشی چی هست؟

خاموش روشن کنم؟

چون من سر همون قضیه ای که گفتم 2 بار HelloOx را نصب کردم و پاک کردم؛ دفعه ی سوم، سر Applying Patches گیر کرد...

بعد از اون نه خودش پاک میشه نه هیچ برنامه ی دیگه ای پاک میشه و نه هیچ برنامه ای نصب میشه ...:41::2:
منظورم خاموش روشنه ولی شما یه بار گوشیتو مستر ریست کن...و دوباره تست کن..

meshkiposh2200
04-07-2009, 16:21
من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر

sheivan6220
04-07-2009, 16:23
[quote=Legend;3451300]سلام
دیدید که در هفته گذشته روش های متعددی برای هک فریمور های جدید ارائه میشد، که شروع آنها از روش DeltaFox بود، بالاخره یه روش آسون که روی تمامی گوشی ها (بدون استثنا:10:) جواب میده تعبیه شد..:20:

نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش درخواستش هست (پست 4 یا 5) ساين كنيد.

فایل رو از ضمیمه دانلود و ساین، سپس نصب کنید.

پسورد فایل: Legend

اجراش كنيد، خودش همه كارها رو ميكنه...
بين راه ممكنه از تون براي نصب ROMPatcher و فايل منيجر Modo اجازه بخواد كه بهش YES بديد... اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.
بعد خودش بهتون ميگه منو پاک كنيد...:31:

تمام...

سلام يونس جان .ممنون از اينكه مرتب رسيدگي مي كني به دوستان.گوشي من 6220 هستش و برنامه helloOX رو كه ساين ميكنم وقتي مي خوام برنامه helloOX رو نصب كنم اين error رو ميده كه نمي تونم برنامه رو نصب كنم.

certificate erroe.contact the application supplier

----------------------------
برنامه dakkarious رو هم كه نصب ميكنم. سه تا آيكون helloOX و caps on و caps off داره.كه من طبق همون روشي كه حين نصب ميگه:
بعد از نصب برنامه اكسپلور رو باز كنيد و 4 تا گزينه رو كه داخل setting هست رو بزنيد و بعد هم helloOX و بعد آپشن رو بزنيد و بعد هم گزينه menu 1 .بعد ميرم داخل اكسپلور درايو c پوشه private هنوز هم قفل هست. خيلي باهاش سروكله زدم آخر اين هم نشد.

ممنون اگر كمكم كنيد:10:

Legend
04-07-2009, 18:44
سلام يونس جان .ممنون از اينكه مرتب رسيدگي مي كني به دوستان.گوشي من 6220 هستش و برنامه helloOX رو كه ساين ميكنم وقتي مي خوام برنامه helloOX رو نصب كنم اين error رو ميده كه نمي تونم برنامه رو نصب كنم.

certificate erroe.contact the application supplier

----------------------------
برنامه dakkarious رو هم كه نصب ميكنم. سه تا آيكون helloOX و caps on و caps off داره.كه من طبق همون روشي كه حين نصب ميگه:
بعد از نصب برنامه اكسپلور رو باز كنيد و 4 تا گزينه رو كه داخل setting هست رو بزنيد و بعد هم helloOX و بعد آپشن رو بزنيد و بعد هم گزينه menu 1 .بعد ميرم داخل اكسپلور درايو c پوشه private هنوز هم قفل هست. خيلي باهاش سروكله زدم آخر اين هم نشد.

ممنون اگر كمكم كنيد:10:
Drakkarious رو من تو آموزشم نگفتم دوست عزیز...!
شما کافیه Cert بگیری و HelloOX رو ساین و نصب کنی و تمام...! اینجا مبحث Caps نداریم...:46:

Mohammad_666
06-07-2009, 14:33
سلام دوستان من 5320 V3.26 دارم key/cer از opda گرفتم و ساین کردم HelloOX را نصب کردم Rompatcherو اون یکی برنامه رو هم نصب کرد ولی بعد از اون دوتا yes گفت من رو پاک کنید ولی بعدش رفت روی روی لود کردن یه چیزی که نوشته بود removing unneded files اما هر چی صبر کردم که تموم بشه نشد تا cancel کردمش بهد اومدم open4. رو فعال کردم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه ها نصب نشدن اما وقتی اون دوتا پچ دیگه رو که فعال کردم این بار نصب شد برنامه ولی پس از انتخاب محل ریختن وسط راه ریختن گیر میکنه ارور میده بازی های ان گیج رو هم که نصب میکنم با اون نصب میشه اما موقع اجرا یا میپره بیرون یا ارور میده در ضمن من پس از ریختن HelloOX اون رو پاک نکردم و مستقیمopen4 رو فعال میکنم به هر حال نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان عزیزم.

meshkiposh2200
06-07-2009, 16:38
من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر

اگه کمک کنی ممنون میشم

Mohammad_666
06-07-2009, 17:30
سلام دوستان من 5320 V3.26 دارم key/cer از opda گرفتم و ساین کردم HelloOX را نصب کردم Rompatcherو اون یکی برنامه رو هم نصب کرد ولی بعد از اون دوتا yes گفت من رو پاک کنید ولی بعدش رفت روی روی لود کردن یه چیزی که نوشته بود removing unneded files اما هر چی صبر کردم که تموم بشه نشد تا cancel کردمش بهد اومدم open4. رو فعال کردم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه ها نصب نشدن اما وقتی اون دوتا پچ دیگه رو که فعال کردم این بار نصب شد برنامه ولی پس از انتخاب محل ریختن وسط راه ریختن گیر میکنه ارور میده بازی های ان گیج رو هم که نصب میکنم با اون نصب میشه اما موقع اجرا یا میپره بیرون یا ارور میده در ضمن من پس از ریختن HelloOX اون رو پاک نکردم و مستقیمopen4 رو فعال میکنم به هر حال نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان عزیزم.
به خدا مردم اما نشد عجب بدشانسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legend
06-07-2009, 17:33

اگه کمک کنی ممنون میشم

متاسفم آخرین پست صفحه قبل بود، ندیدم..!
1- نه مشکلی نداره...پاک کنید.
2- اون برنامه مودو مثه x-plore یه فایل منیجره..میتونید پاکش کنید...! اون درایو ها و مپز درایو هم تو نسخه های جدید HelloOX خودکار نصب و پاک میشه...!

سلام
شما تا وقتی خوده برنامه نگفته پاکش نکنید...اگه جایی گیر کرد کنسل کنید و دوباره سعی کنید... پچ OPEN هم فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه..! به نصب برنامه کمکی نمیکنه...!
برای مشکلات N-Gage هم به بخش مربوطه مراجعه کنید...

شاد باشید:40

hamid1129
06-07-2009, 18:46
سلام بر همه ی دوستان و اساتید عزیز
کاسه ی صبرم لبریز شد
دوستان گوشی من I8510 ست
فایل cer ,key گوشیم را هم دارم ولی نمی دونم چطور باید ساین کنم نرم افزار !
با یه سری از نرم افزارها هم که ساین می کنم باز هم پیغام certificate error ,,,,,, میده
بد جور هم تو کف انگیج هستم که روش راه بیندازم مرسی

Mohammad_666
06-07-2009, 19:43
سلام خوب نگفتی چی کار کنم که نصب بشه مگه باید چه کارایی دیگه انجام داد برای نصب برنامه ها ؟اگه باید جای دیگه برم بگو.
ممنونم

Legend
06-07-2009, 21:00
سلام بر همه ی دوستان و اساتید عزیز
کاسه ی صبرم لبریز شد
دوستان گوشی من I8510 ست
فایل cer ,key گوشیم را هم دارم ولی نمی دونم چطور باید ساین کنم نرم افزار !
با یه سری از نرم افزارها هم که ساین می کنم باز هم پیغام certificate error ,,,,,, میده
بد جور هم تو کف انگیج هستم که روش راه بیندازم مرسی

شما با برنامه ای که ضمیمه پست اول این تاپیک شده برنامه رو ساین کن

سلام خوب نگفتی چی کار کنم که نصب بشه مگه باید چه کارایی دیگه انجام داد برای نصب برنامه ها ؟اگه باید جای دیگه برم بگو.
ممنونم

برای نصب بدون ساین برنامه ها باید installserver ر.و فعال کنید..از تو همون رام پچر...اگه HelloOX 1.05 رو نصب کرده باشید الان باید تو رام پچر باشه...کافیه یه بار فعالش کنید...

S!LENCE
07-07-2009, 13:53
سلام
آقا دم شما گرم خیلی تو این تاپیک زحمت می کشید.
آقا ما با یه مصیبتی فایل cer رو فقط تونستیم از OPDA بگیریم. ورژن 1.04 hellox رو هم از پست 643 همین تاپیک گرفتم. الآن با روش پست اول برم تو کارش؟ hellox رو چجوری ساین کنم؟ با signsis میشه؟
ممنون

Hadi King
07-07-2009, 14:03
سلام
آقا دم شما گرم خیلی تو این تاپیک زحمت می کشید.
آقا ما با یه مصیبتی فایل cer رو فقط تونستیم از OPDA بگیریم. ورژن 1.04 hellox رو هم از پست 643 همین تاپیک گرفتم. الآن با روش پست اول برم تو کارش؟ hellox رو چجوری ساین کنم؟ با signsis میشه؟
ممنون
دوســـت عزيز Key نداشته باشـــي نميتوني با برنامه Signsis برنامه رو ساين كنـــي :41:

S!LENCE
07-07-2009, 18:43
دوســـت عزيز Key نداشته باشـــي نميتوني با برنامه Signsis برنامه رو ساين كنـــي :41:

ای بابا
آقا پس تو تاپیک ساین نوشته این برنامه فقط نیاز به cer داره پس اشتباه نوشته؟
این آدرسش

آخرای پست نوشته اینم متنش

براي دوستاني كه توسط سايت هاي مختلف، فقط فايل cer را دريافت مي كنند، برنامه زير براي ساين بايد استفاده بشه:
کد:

آقا امتحانم کردم. هیچ جای برنامه key نمی خواست فقط همون cer رو می خواست. بهش دادم بعد task داشت آدرس Hellox رو بش دادم یه فایل دیگه کنار همون ساخت اینم به اسمش اضافه کرد _signed ولی وقتی اجرا کردم باز ارور certificate داد!!!
هنوز منتظر راهنمایی دوستان هستیم
با تشکر

ar71
09-07-2009, 23:41
دوستان یکی نیست به ما بگه این رام پچر چیه ؟

من با فایل cer & key + hellox میتونم گوشیمو ساین کنم یا چیز دیگه ای هم میخواد ؟!

FreeMagic
10-07-2009, 01:29
من برنامه رو کامل نصب کردم . مشکلی هم توی نصب و اجرا نداشتم.
ولی این برنامه ROMPatcher رو که نوشتی بین حالت هک و عادی سویچ میکنه دیگه چیه؟ من این رو ندیدم!
در ضمن گوشیم سامسونگ I8510 هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید

TR4NC3
10-07-2009, 09:31
اگه مثل عکس زیر باشه گوشیتون در حالت عادیه :

اگه مثل عکس زیر باشه در حالت هک هست :

دوستان یکی نیست به ما بگه این رام پچر چیه ؟

من با فایل cer & key + hellox میتونم گوشیمو ساین کنم یا چیز دیگه ای هم میخواد ؟!

شما وقتی hellox رو نصب کنید میتونید بدون نیاز به CER / KEY هم گوشیتونو ساین کنید ....

CER / KEY برای نصب hellox هست ...

FreeMagic
10-07-2009, 23:51
اصلا من رام پچر رو نمی بینم که بخوام اجراش کنم.
فقط برنامه با آیکون او گاو زرد و قرمز هست. دیگه چیزی برای اجرا نیست!!!

S!LENCE
11-07-2009, 11:42

سلام
منم به هر درد سری بود بالاخره ساین کردم و نصب کردم بعد م که آیکون گاو رو اجرا کردم (1.05) همشو نصب کرد گفت پاکم کن. ولی چیز جدیدی توی فولدر My own و هیچ جای دیگه نیست مثلن rom patcher نیست. وقتی هم گاوه رو می خوام پاک کنم میگه در حال استفادست.
گوشیم 5320 ورژن4
چی شده؟
ورژن 1.04 رو هم تست کردم بعد از ریست هم تغییری ایجاد نمی شه برنامه ها هم نصب نمی شه. یعنی اصلن rom patcher نیست که بخوام برم رو حالت هک!!! فقط برنامه modo نصب شده!!!

swamp
11-07-2009, 12:36
بالاخره منم 5800 رو هک کردم دست همه بچه ها درد نکنه

Legend
11-07-2009, 13:00

سلام
منم به هر درد سری بود بالاخره ساین کردم و نصب کردم بعد م که آیکون گاو رو اجرا کردم (1.05) همشو نصب کرد گفت پاکم کن. ولی چیز جدیدی توی فولدر My own و هیچ جای دیگه نیست مثلن rom patcher نیست. وقتی هم گاوه رو می خوام پاک کنم میگه در حال استفادست.
گوشیم 5320 ورژن4
چی شده؟
ورژن 1.04 رو هم تست کردم بعد از ریست هم تغییری ایجاد نمی شه برنامه ها هم نصب نمی شه. یعنی اصلن rom patcher نیست که بخوام برم رو حالت هک!!! فقط برنامه modo نصب شده!!!

هر 2 مستر ریست کنید و دوباره تست کنید...:46:

S!LENCE
11-07-2009, 13:01

سلام
ممنون
لطفن این مستر ریست رو هم یاد بدید. اصلن چیکار می کنه مستر ریست؟
ممنون دوباره:11:

Legend
11-07-2009, 13:13
سلام
ممنون
لطفن این مستر ریست رو هم یاد بدید. اصلن چیکار می کنه مستر ریست؟
ممنون دوباره:11:
کد
#7370#*
رو بزن...
کلیه اطلاعات از قبیل پیام ها مخاطبین برنامه ها و... پاک میشه...

S!LENCE
11-07-2009, 16:15
سلام
آقا بازم یه سوالی. همش همینا پاک میشه؟ گوشی چیزیش نمیشه؟ چمیدونم نرم افزارش، ورژنش اینا. شرمنده ها ما خیلی ترسو ایم
ممنون

Legend
11-07-2009, 16:34
سلام
آقا بازم یه سوالی. همش همینا پاک میشه؟ گوشی چیزیش نمیشه؟ چمیدونم نرم افزارش، ورژنش اینا. شرمنده ها ما خیلی ترسو ایم
ممنون
نه... خود گوشی چیزیش نمیشه...! فقط این برنامه های جانبی و اطلاعات پاک میشه...!

S!LENCE
11-07-2009, 17:16
آقا درست شد
دم شما گرم
دارم با نصب کردن ngage چکش می کنم. فقط توی رام پچر باید همشو اپلای کنم یا اگه فقط installserver رو روی apply auto بذارم کافیه؟
الآن خیلی ذوق دارم. حالا که هک شده چیکارا می تونم بکنم؟ :دی

FreeMagic
11-07-2009, 18:33

بابا بی خیال من حاضر نیستم گوشیم رو مستر ریست کنم.:41:
خوب .......
من هزینه کردم و بردم بیرون گوشیم رو آپدیت کردم دوبرنامه جدید مربوط به Gps و خیلی چیزای دیگه بهش اضافه شده. مصرف شارژش بهینه شده. اگه مستر ریست کنم این آپدیتش میپره یا سر جاش میمونه؟

آقا درست شد
دم شما گرم
دارم با نصب کردن ngage چکش می کنم. فقط توی رام پچر باید همشو اپلای کنم یا اگه فقط installserver رو روی apply auto بذارم کافیه؟
الآن خیلی ذوق دارم. حالا که هک شده چیکارا می تونم بکنم؟ :دی
لطفا خوب امتحان کنید اگه کامل جواب داد اونوقت من هم این کارا رو بکنم:21:

feri007
11-07-2009, 18:48
سلام
من هم مشکل دوست صفحه قبل رو داشتم طبق گفته legend ریست کردم
ولی تو منوی گوشی ngage پریده
چجوری باید برش گردونم؟ گوشی:n79
ممنون

TR4NC3
11-07-2009, 18:52
کلاینت رو دوباره نصب کن ...

feri007
11-07-2009, 19:24
هنوز هم گوشیم مشکل داره
بعد از اینکه اون گاوه(!) رو اجرا میکنم بعد از یه مدت میگه
you can uninstall me now
و rom patcher هم هیچ جا نیست!
ممنون میشم راهنمایی کنید

Legend
11-07-2009, 19:33
هنوز هم گوشیم مشکل داره
بعد از اینکه اون گاوه(!) رو اجرا میکنم بعد از یه مدت میگه
you can uninstall me now
و rom patcher هم هیچ جا نیست!
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
عجیبه..! نسخه 1.03 رو تست کن...:46:

feri007
11-07-2009, 20:39
2باره باید ریست کنم یا همینجوری؟

S!LENCE
11-07-2009, 20:54
بابا بی خیال من حاضر نیستم گوشیم رو مستر ریست کنم.:41:
خوب .......
من هزینه کردم و بردم بیرون گوشیم رو آپدیت کردم دوبرنامه جدید مربوط به Gps و خیلی چیزای دیگه بهش اضافه شده. مصرف شارژش بهینه شده. اگه مستر ریست کنم این آپدیتش میپره یا سر جاش میمونه؟

لطفا خوب امتحان کنید اگه کامل جواب داد اونوقت من هم این کارا رو بکنم:21:

سلام دوست عزیز
شما شماره تلفن ها و پیام ها و فایل هاتو بک آپ بگیر و انجام بده.
برای من که مشکلی پیش نیومد تازه همه فایل هایی که رو مموری داشتم هم هستند. دقیقن مثل این میشه که تازه گوشی رو خریده باشی.
اون برنامه هاییم که نصب کرده بگرد شاید تو فروم پیدا بشه. اگه خفن باشن که حتمن پیدا میشن.
خلاصه ما که از هک راضی هستیم. راحت بازی های n-gage رو نصب کردم. برنامه ها هم فکر کنم دیگه راحت نصب بشن. اشکالی هم ایجاد نشده.
راستی چیکار کردید مصرف شارژ بهتر شده؟ گوشیت چیه؟ من 5320
موفق باشید

*M!L4D*
11-07-2009, 21:26
بابا بی خیال من حاضر نیستم گوشیم رو مستر ریست کنم.
خوب .......

لطفا خوب امتحان کنید اگه کامل جواب داد اونوقت من هم این کارا رو بکنم

مستر ریست کنی آپدیت ها فکر نکنم پاک شه ...

Legend
11-07-2009, 22:01
2باره باید ریست کنم یا همینجوری؟

شما اول تست کن همینجوری..نشد مستر ریست کن...

FreeMagic
12-07-2009, 12:36
سلام دوست عزیز
شما شماره تلفن ها و پیام ها و فایل هاتو بک آپ بگیر و انجام بده.
برای من که مشکلی پیش نیومد تازه همه فایل هایی که رو مموری داشتم هم هستند. دقیقن مثل این میشه که تازه گوشی رو خریده باشی.
اون برنامه هاییم که نصب کرده بگرد شاید تو فروم پیدا بشه. اگه خفن باشن که حتمن پیدا میشن.
خلاصه ما که از هک راضی هستیم. راحت بازی های n-gage رو نصب کردم. برنامه ها هم فکر کنم دیگه راحت نصب بشن. اشکالی هم ایجاد نشده.
راستی چیکار کردید مصرف شارژ بهتر شده؟ گوشیت چیه؟ من 5320
موفق باشید
گوشیم سامسونگ I8510 هستش. یکم دوام شارژش مشکل داشت که با آپدیت حل شد:5:
در ضمن اون برنامه ها، برنامه هایی هستن که با آپدیت اومدن. اگه من خودم داونلود کرده بودم که تو فکر نبودم:20:

مستر ریست کنی آپدیت ها فکر نکنم پاک شه ...
ببخشید ولی من نمی تونم با احتمال این کار رو بکنم. اگه با مستر ریست آپدیت بپره بدبخت میشم.

لطفاً یکی جواب قطعی بده:11:

Legend
12-07-2009, 13:17
گوشیم سامسونگ I8510 هستش. یکم دوام شارژش مشکل داشت که با آپدیت حل شد:5:
در ضمن اون برنامه ها، برنامه هایی هستن که با آپدیت اومدن. اگه من خودم داونلود کرده بودم که تو فکر نبودم:20:

ببخشید ولی من نمی تونم با احتمال این کار رو بکنم. اگه با مستر ریست آپدیت بپره بدبخت میشم.

لطفاً یکی جواب قطعی بده:11:
با مستر ریست که هیچ...با هارد ریست هم آپدیت نمیپره..:46: اگه منظورت یه سری برنامس که با آپدیت رو گوشیت نصب شده مثه Share Online نوکیا...از بین نمیره...خالت راحت..

gordon
12-07-2009, 19:15
سلام دوستان
من فایل1.03 Hellloox رو گرفتم البته فایلهای cer و key هم گرفته بودم بعد با sign sis ساین کردم ولی رو گوشی باز ارور داد روش دوستمون OMID رو هم امتحان کردم ولی موقع ساین با mobilesign ارور fail key میده دیگه نمی دونم چی کار کنم دوستان یه راهی پیشنهاد کنند ممنون می شم در ضمن گوشی من 5320 ورژن 4.13 است

TR4NC3
12-07-2009, 19:24
در mobilesign گزینه selfsign رو انتخاب کن .......

فایل key رو در key file قرار بده و cert رو در cert file .... یک رمزی هم در پایینش بزن .....

gordon
13-07-2009, 17:53
ممنون دوست عزیز برنامه رو نصب کردم کارم کرد ولی بعدش دیگه آهنگهای گوشی اجرا نمی شد بازیهای ngage رو گوشی هم پاک شد منم گوشی رو ریست کردم اجرای آهنگها درست شد ولی بازیها برنگشت

TR4NC3
13-07-2009, 18:07
آهنگهای گوشی اجرا نمی شد بازیهای ngage رو گوشی هم پاک شدبسیار عجیبه ....

برای نصب بازی های انگیج کلاینت رو اول نصب بعد گوشیتو طبق آموزش پست اول این تایپیک هک کن و بعد بازی های انگیج رو وارد گوشیت کن بعد نصبشون کن در داخل کلاینت :46: ( برای نصب بازی ها باید گوشیت در حالت هک باشه .. )

Legend
13-07-2009, 19:05
ممنون دوست عزیز برنامه رو نصب کردم کارم کرد ولی بعدش دیگه آهنگهای گوشی اجرا نمی شد بازیهای ngage رو گوشی هم پاک شد منم گوشی رو ریست کردم اجرای آهنگها درست شد ولی بازیها برنگشت
برای نصب بازی های N-Gage به این تاپیک مراجعه کنید دوست عزیز:

sina2004
14-07-2009, 12:37
من hello x o ساین کردم و روی گوشیم ( n85) نصب کردم، بدم rompatcher و اجرا کردم و apply patch کردم.اما هنوزم وقتی تو n-gage میخوام بازی نصب کنم error file corrupted میده.اگه میشه یکی راهنماییم کنه که اشکال کارم کجاست؟:41::19:

Legend
14-07-2009, 13:07
من hello x o ساین کردم و روی گوشیم ( n85) نصب کردم، بدم rompatcher و اجرا کردم و apply patch کردم.اما هنوزم وقتی تو n-gage میخوام بازی نصب کنم error file corrupted میده.اگه میشه یکی راهنماییم کنه که اشکال کارم کجاست؟:41::19:

سلام
دوست عزیز مشکلات مربوط به N-Gage رو در بخش خودش مطرح کنید.

*M!L4D*
14-07-2009, 18:28
( برای نصب بازی ها باید گوشیت در حالت هک باشه .. )

امید برای نصب بازی ها نیاز نیست گوشی درحالت هک باشه ...

starn
14-07-2009, 18:39
دوستانی که 5800 دارن امتحان کردن 100% جواب می ده؟؟؟؟
فقط همین راه هست واسه هک گوشی؟؟؟؟
یادمه اون موقع که N95 و N78 داشتم هک کردن اینقدر دنگ و فنگ نداشت ولی حالا باید بری توی یه سات دیگه صبت نام کنی بعد key بگیری و و و و و.....
راه دیگه ای نداره؟؟؟فقط همین؟؟؟

Legend
14-07-2009, 19:05
دوستانی که 5800 دارن امتحان کردن 100% جواب می ده؟؟؟؟
فقط همین راه هست واسه هک گوشی؟؟؟؟
یادمه اون موقع که N95 و N78 داشتم هک کردن اینقدر دنگ و فنگ نداشت ولی حالا باید بری توی یه سات دیگه صبت نام کنی بعد key بگیری و و و و و.....
راه دیگه ای نداره؟؟؟فقط همین؟؟؟
راهی جز این نداره دوست عزیز...

sina2004
14-07-2009, 19:56
ok.ببخشید
ممنون

shifter
15-07-2009, 09:25
بچه ها نمیشه helloox رو جای دیگه ای upload کنین؟
من هرچی تلاش میکنم دانلودش کنم نمیشه....

Legend
15-07-2009, 11:44
بچه ها نمیشه helloox رو جای دیگه ای upload کنین؟
من هرچی تلاش میکنم دانلودش کنم نمیشه....
از ضمیمه بهتر جایی رو سراغ ندارم دوست عزیز...:20: اینم برای شما:

hrh_fourtyseven
15-07-2009, 16:01
دوست عزیز سلام
من 5630 دارم.helloox رو دانلود کردم بعد هم ساین و سپس نصب کردم.وقتی اجراش می کنم در مرحله ی installing rootcerts گیر می کنه و دیگه پیشرفت نمی کنی و باید کنسلش کنم.
مشکل چیه؟؟؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.

Legend
15-07-2009, 16:22
دوست عزیز سلام
من 5630 دارم.helloox رو دانلود کردم بعد هم ساین و سپس نصب کردم.وقتی اجراش می کنم در مرحله ی installing rootcerts گیر می کنه و دیگه پیشرفت نمی کنی و باید کنسلش کنم.
مشکل چیه؟؟؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
سلام
والله من مطمئن نیستم رو 5630 هم کار بده...شما کنسلش کن و دوباره اجرا کن...خاموش روشن کردن هم میتونه موثر باشه..

hrh_fourtyseven
15-07-2009, 21:27
سلام
والله من مطمئن نیستم رو 5630 هم کار بده...شما کنسلش کن و دوباره اجرا کن...خاموش روشن کردن هم میتونه موثر باشه..

نه فایده نداره...

Legend
15-07-2009, 21:32
نه فایده نداره...
ممنون که تست کردی؟
باید منتظر روش جدید هک باشیم.

P A R S A
16-07-2009, 23:38
اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.
هر کاری میکنم گیر میکنه!
5800 ورژن 21

Legend
17-07-2009, 08:08
هر کاری میکنم گیر میکنه!
5800 ورژن 21
علیک سلام
مبارکه...باید سعیتو بکنی...راهه دیگه ای نداره...

S E V E N
17-07-2009, 08:46
سلام

من یه i8510 سامسونگ گرفتم ( Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 )

شما میدونی fp1 هست یا fp2 یا pre fp1 ؟؟؟؟

از کجا میشه فهمید ؟؟؟؟

P A R S A
17-07-2009, 09:12
علیک سلام
مبارکه...باید سعیتو بکنی...راهه دیگه ای نداره...
شاد باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلامت باشی ... مشکل از مموری بود، با ترکیب دو تا مموری و روش های ابداعی عجیب غریب، درستش کردم! توی تاپیک InstallServer ها، برای 5800 ورژن 21 چیزی نبود!

Legend
17-07-2009, 09:38
سلامت باشی ... مشکل از مموری بود، با ترکیب دو تا مموری و روش های ابداعی عجیب غریب، درستش کردم! توی تاپیک InstallServer ها، برای 5800 ورژن 21 چیزی نبود!
ضمیمه سوم رو دانلود کن..!

سلام

من یه i8510 سامسونگ گرفتم ( Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 )

شما میدونی fp1 هست یا fp2 یا pre fp1 ؟؟؟؟

از کجا میشه فهمید ؟؟؟؟

FP2 هست دوست عزیز...چون سیمبین 9.3 داره...!

mf.designing
20-07-2009, 17:24
دوستان آيا روش هكي براي بعد از آپديت گوشيهايي مثه N85 وجود دارد ؟

Legend
20-07-2009, 19:23
دوستان آيا روش هكي براي بعد از آپديت گوشيهايي مثه N85 وجود دارد ؟
85 فریمور 30 هک میشه...! مگه جدیدتر هم اومده؟

mf.designing
20-07-2009, 20:08
LEGEND خان ، يعني اگه اين فريمور 30 رو مست ريست هم بكنم ، بازم هك ميشه ؟ خيلي ها ميگن آخه هك نميشه

Legend
20-07-2009, 20:10
LEGEND خان ، يعني اگه اين فريمور 30 رو مست ريست هم بكنم ، بازم هك ميشه ؟ خيلي ها ميگن آخه هك نميشه
اینو دیگه مطمئن نیستم...! باید از کساییکه آپدیت کردن بپرسی.

mahdishata
20-07-2009, 20:48
سلام من گوشيم 5320 هستش واين برنامه hello oxكه تو صفحه اول بود ساين كردم ولي جواب نداد و ارور داد

aplication accsess not granted
من تواين زمينه زياد وارد نيستم ميشه ازبيخ وبن يه راهنمايي كنيد

Legend
20-07-2009, 20:58
سلام من گوشيم 5320 هستش واين برنامه hello oxكه تو صفحه اول بود ساين كردم ولي جواب نداد و ارور داد

aplication accsess not granted
من تواين زمينه زياد وارد نيستم ميشه ازبيخ وبن يه راهنمايي كنيد
سلام
Cert رو از کجا گرفتی دوست من؟ دوباره درخواست بده...

mf.designing
21-07-2009, 12:12
legend جان من هر وقت گوشي رو ميهكيدم! تمام درايوهاي مخفي رو نشون ميداد ، ولي حالا كه گوشي رو ريست كردم ، نمياد !! موردي كه نيست !! براي اين كه هك كامل شه اينام بايد بيان ؟

mf.designing
21-07-2009, 12:30
اصلا يونس خان ميشه علائم هك شدگي گوشي رو كامل بگيد ؟! (سر درد و سرفه و ... :دي)

Legend
21-07-2009, 16:12
legend جان من هر وقت گوشي رو ميهكيدم! تمام درايوهاي مخفي رو نشون ميداد ، ولي حالا كه گوشي رو ريست كردم ، نمياد !! موردي كه نيست !! براي اين كه هك كامل شه اينام بايد بيان ؟

درایو مخفی منظظرت D و Z هست؟

اصلا يونس خان ميشه علائم هك شدگي گوشي رو كامل بگيد ؟! (سر درد و سرفه و ... :دي)

با سوییچ تو حالت هک میتونی بری تو C:/SYS و ...

aj_m_65
21-07-2009, 18:22
يونس جان من Hello0x
5 روn78 نصب ميكنم موقع نصب Root Cer به همون حالت ميمونه ديگه هيج كاري نميكنه.
ورزن 3 hello0x رو هم نصب كردم Rom patcher رو نصب مكنه ولي بازخ Error Certificate ميده هم Master reset كردم هم تاريخ رو سيخ كردم بازم نشد.مشكل از كجاس؟:5::8:
يعني apply patch ميكنم ولي ......

Legend
21-07-2009, 18:42
يونس جان من Hello0x
5 روn78 نصب ميكنم موقع نصب Root Cer به همون حالت ميمونه ديگه هيج كاري نميكنه.
ورزن 3 hello0x رو هم نصب كردم Rom patcher رو نصب مكنه ولي بازخ Error Certificate ميده هم Master reset كردم هم تاريخ رو سيخ كردم بازم نشد.مشكل از كجاس؟:5::8:
يعني apply patch ميكنم ولي ......
کنسل کردی و با ریست دوباره سعی کنی؟

MohandesMCD
22-07-2009, 15:16
کسی میدونه چجوری سیو بازی یا اطلاعات ذخیره شده برای یک نرم افزار رو چجوری میشه پیدا کرد؟ که بعد ازفرمت کردن گوشی دوباره برگردونیم سر جاش و کار کنه؟ مسلما گوشی باید هک باشه ولی مشکل پیدا کردن محل ذخیره هستش!

Legend
22-07-2009, 15:18
کسی میدونه چجوری سیو بازی یا اطلاعات ذخیره شده برای یک نرم افزار رو چجوری میشه پیدا کرد؟ که بعد ازفرمت کردن گوشی دوباره برگردونیم سر جاش و کار کنه؟ مسلما گوشی باید هک باشه ولی مشکل پیدا کردن محل ذخیره هستش!
برنامه رو باز کن...بعد از تو jbak taskman برو UID رو ببین...تو پریویت دنبال همون اسم بگرد...!

mf.designing
22-07-2009, 15:30
درایو مخفی منظظرت D و Z هست؟

با سوییچ تو حالت هک میتونی بری تو C:/SYS و ...

نه منظورم Z و D نيست كه ! اينا خوب پيشفرض هستن . اون درايوهايي رو ميگم كه از A B C D گرفته تا X W Z :31:
راستشو بخواي من گوشيمو ريست كردم و الان هنوز هك نكردم ، ولي داخل اين پوشه ميره كه فايلهايي مثه Bin هست !!!
مشكل چيه ؟ يعني گوشي تو حالت هك مونده ؟ آخه ميخوام آپديتش كنم و از پريدن هك ميترسم !

Legend
22-07-2009, 15:54
نه منظورم Z و D نيست كه ! اينا خوب پيشفرض هستن . اون درايوهايي رو ميگم كه از A B C D گرفته تا X W Z :31:
راستشو بخواي من گوشيمو ريست كردم و الان هنوز هك نكردم ، ولي داخل اين پوشه ميره كه فايلهايي مثه Bin هست !!!
مشكل چيه ؟ يعني گوشي تو حالت هك مونده ؟ آخه ميخوام آپديتش كنم و از پريدن هك ميترسم !
اونا که باید بعد از هک بره...مگه واسه تو مونده؟:31:

mf.designing
22-07-2009, 18:07
اونا که باید بعد از هک بره...مگه واسه تو مونده؟:31:
نه يونس جان ، كلا نيومده كه بره ! :31:
نميدونم والااا . حالا اگه فايل sys وا شه يعني هكيده شده حتما ؟:13:

noisymind
22-07-2009, 19:24
سلام یونس جان
آقا من امروز گوشیم رو هارد ریست کردم و الان با HelloOX 1.05 روم پچر رو هم نصب کردم ولی الان توش دو تا پچی که در پست اول گفتی , خودشون اومدن ( یعنی قبلا با HelloOX 1.03 نبودن ) جریان چیه؟ و اینکه این دوتا پچ اصلا چه کار میکنن؟

مرسی

mf.designing
22-07-2009, 20:14
سلام یونس جان
آقا من امروز گوشیم رو هارد ریست کردم و الان با HelloOX 1.05 روم پچر رو هم نصب کردم ولی الان توش دو تا پچی که در پست اول گفتی , خودشون اومدن ( یعنی قبلا با HelloOX 1.03 نبودن ) جریان چیه؟ و اینکه این دوتا پچ اصلا چه کار میکنن؟

چي ! hellox 1.05 !! بابا اين hellox 1.03 هم كه هست تازه هستش ! نكنه از همون اديت شده هاست ؟

noisymind
22-07-2009, 20:32
چي ! hellox 1.05 !! بابا اين hellox 1.03 هم كه هست تازه هستش ! نكنه از همون اديت شده هاست ؟

نه باور کن فایل ضمیمه پست اول 1.05 هست :31:

MohandesMCD
22-07-2009, 21:05
برنامه رو باز کن...بعد از تو jbak taskman برو UID رو ببین...تو پریویت دنبال همون اسم بگرد...!
چیزی که UIDنشون میده دقیقا سیوها هستش؟ سیوها که احتمالا نمیتونن پراکنده بشن تو فولدرهای مختلف؟ یعنی از هر نرم افزار و بازی همون UIDرو بکشم بیرون بسه دیگه؟

Legend
22-07-2009, 22:55
نه يونس جان ، كلا نيومده كه بره ! :31:
نميدونم والااا . حالا اگه فايل sys وا شه يعني هكيده شده حتما ؟:13:

البته حتما" باید از نسخه رسمی X-Plore استفاده کنی...وگرنه نسخه های کرک بدون هک هم اون فولدر رو نشون میدند!

سلام یونس جان

مرسی

تو فقط پچ open رو احتیاج داری...اونا واسه FP2 هست...پاکشون کن..!

آره ریپک شده..!

چیزی که UIDنشون میده دقیقا سیوها هستش؟ سیوها که احتمالا نمیتونن پراکنده بشن تو فولدرهای مختلف؟ یعنی از هر نرم افزار و بازی همون UIDرو بکشم بیرون بسه دیگه؟

من خودم واسه 1-2 تا بازی رو گرفتم درست دراومده...! یحتمل همینه...

mf.designing
22-07-2009, 23:03
البته حتما" باید از نسخه رسمی X-Plore استفاده کنی...وگرنه نسخه های کرک بدون هک هم اون فولدر رو نشون میدند!
يونس جان از كجا بدونم نسخه اصلي هستش ؟ من از نسخه 1.30 كه قبل شما زحمتشرو كشيده بوديد ، استفاده مي كنم !
از علائم ديگه بگيد ؟! :دي

Legend
22-07-2009, 23:17
يونس جان از كجا بدونم نسخه اصلي هستش ؟ من از نسخه 1.30 كه قبل شما زحمتشرو كشيده بوديد ، استفاده مي كنم !
از علائم ديگه بگيد ؟! :دي
با این نسخه امتحان کن:

MohandesMCD
23-07-2009, 00:15
خب من این اسمی که UID میده رو سرچ که میکنم 4تا مورد میاد:
یک فولدر توی private هست
یک فولدر دیگه توی sys---->unistall
یک فولدر دیگه هم توی sys---->install---->10202dce
یک فایل سیس هم هست که اینجاست: Private--->10202dce

کدومش رو باید کپی بگیرم؟ فقط نگو همش رو چون جایگزینی این همه خیلی دردسر داره

Legend
23-07-2009, 00:20
خب من این اسمی که UID میده رو سرچ که میکنم 4تا مورد میاد:
یک فولدر توی private هست
یک فولدر دیگه توی sys---->unistall
یک فولدر دیگه هم توی sys---->install---->10202dce
یک فایل سیس هم هست که اینجاست: Private--->10202dce

کدومش رو باید کپی بگیرم؟ فقط نگو همش رو چون جایگزینی این همه خیلی دردسر داره
تو Private ...(همون اولی) مثه همون بک آپ انگیج میشه دیگه...!

Blossom
23-07-2009, 13:39
برای من انجام شد ولی کلی درایو به گوشیم اضافه شده. چکار کنم؟ گوشیم هم 5800XM هستش.

Legend
23-07-2009, 13:44
برای من انجام شد ولی کلی درایو به گوشیم اضافه شده. چکار کنم؟ گوشیم هم 5800XM هستش.
ورژن گوشیت چنده دوست من؟ یه بار مستر ریست کن و دوباره تست کن...

Blossom
23-07-2009, 15:11
ورژن گوشیت چنده دوست من؟ یه بار مستر ریست کن و دوباره تست کن...

Legend
23-07-2009, 15:12
با این نسخه هم تست کن دوست من:

ali shah
24-07-2009, 11:48
سلام دوستان من گوشی n96وn85رو با این روش هک کردم ولی فقط فایلهای sis روی گوشی نصب نمی شوند وفایلهای jar نصب میشوند.در ضمن من HelloOX[1].1.03 رو نصب کردم.ایا به غیر از نصب برنامه کار دیگه ای هم باید انجام داد؟

Legend
24-07-2009, 12:48
سلام دوستان من گوشی n96وn85رو با این روش هک کردم ولی فقط فایلهای sis روی گوشی نصب نمی شوند وفایلهای jar نصب میشوند.در ضمن من HelloOX[1].1.03 رو نصب کردم.ایا به غیر از نصب برنامه کار دیگه ای هم باید انجام داد؟
چه میده؟ فایل کاراپتد؟ باید پچ changeSW .... رو غیر فعال کنی...

PLAΨMID
25-07-2009, 15:09
سلام
میگم من که گوشیمو با روش deltfox هک کردم و hellox ندارم میتونم از این پچ ها استفاده کنم ؟ چجوری ؟ باید rom patcher بنصبم ؟
ممنون .

Legend
25-07-2009, 15:10
سلام
میگم من که گوشیمو با روش deltfox هک کردم و hellox ندارم میتونم از این پچ ها استفاده کنم ؟ چجوری ؟ باید rom patcher بنصبم ؟
ممنون .
آره...یه بار HelloOX رو نصب کن..خودش همرو درست میکنه..

elham7
28-07-2009, 00:34
سلام .لطفا راهنماییم کنید.من n-gage ام حذف شده .اصلا فایل شو ندارم ...تو هیچ درایوی باید چکار کنم؟n81 هشت گیگ دارم

Legend
28-07-2009, 10:34

HelloOX 2 در پست اول قرار گرفت و کلیه گوشی ها رو به راحتی و با یک گام هک میکنه...

hrh_fourtyseven
28-07-2009, 14:37
مرسی دوست عزیز این یکی دیگه رو 5630 من هم بدون هیچ مشکلی نصب شد.ولی حالا یه مشکل دیگه هست...
توی rompatcher وقتی apply رو می زنم از نرم افزار می پره بیرون .وقتی هم دوباره بازش می کنم همچنان آیکونش آبیه...

Legend
28-07-2009, 16:37
مرسی دوست عزیز این یکی دیگه رو 5630 من هم بدون هیچ مشکلی نصب شد.ولی حالا یه مشکل دیگه هست...
توی rompatcher وقتی apply رو می زنم از نرم افزار می پره بیرون .وقتی هم دوباره بازش می کنم همچنان آیکونش آبیه...
گویا یه مرحله پیشرفت داشته...: دی
رو 5630 ندیدم کسی تست کنه...! شما یه کاری کن...ROMPathcer 96 رو از صفحه اول...پست 3 فکر کنم.تست کن ببین نصب میشه؟ اگه نشد باید بازم منتظر آپدیت باشی:46:

mohammad20ali20
28-07-2009, 17:26
دوست عزیز روی 5800 جواب میده؟

M@hdi-B
28-07-2009, 20:07
یونس جان رو 97 ورژن 11 قسمت Unpacking files می مونه و هیچ کاری انجام نمیده.

majid_n
28-07-2009, 21:38
سلام

من 6220رو با این روش هک کردم اما باز هم برنامه ها باید ساین بشن . به نظر شما مشکل از چیه؟

ممنون

Legend
28-07-2009, 21:38
دوست عزیز روی 5800 جواب میده؟

آره جواب میده..!

یونس جان رو 97 ورژن 11 قسمت Unpacking files می مونه و هیچ کاری انجام نمیده.

ریست و کنسل و ... زدی؟ 100٪ جواب داده...!

سلام

من 6220رو با این روش هک کردم اما باز هم برنامه ها باید ساین بشن . به نظر شما مشکل از چیه؟

ممنون

پچ installserver ىو فعال کردی؟

reza_r
29-07-2009, 01:35
دویتان رو e63 هم رو unpacking میمونه!!!ورژن 200!
ریست و کنسل هم زدم!

Legend
29-07-2009, 12:32
دویتان رو e63 هم رو unpacking میمونه!!!ورژن 200!
ریست و کنسل هم زدم!
رو E63 فریمور 200 هم جواب داده...یه بار مستر ریست کن..

mf.designing
29-07-2009, 12:33
پس 100% گوشیها رو 100% هک میکنه دیگه ؟؟ پس آپدیت کنم گوشیمرو ؟

reza_r
29-07-2009, 12:46
legend عزیز مستر ریست هم کردم اما رو Unpack میمونه!
مطمعنی؟؟؟

reza_r
29-07-2009, 12:54
کسی رو e63 امتحان کرد؟؟
هر کاری میکنم رو unpack مونده!

Legend
29-07-2009, 12:55
پس 100% گوشیها رو 100% هک میکنه دیگه ؟؟ پس آپدیت کنم گوشیمرو ؟

فقط رو E51 و 5630 جواب نمیده فعلا"...

legend عزیز مستر ریست هم کردم اما رو Unpack میمونه!
مطمعنی؟؟؟

آره مطمئنم...! هارد ریست کن...:31:

reza_r
29-07-2009, 13:09
بابا جون تو کردم
نمیشه
2سایع رو unpack مونده!

reza_r
29-07-2009, 13:12
حالام رو instal root cert مونده
!
بابا چه خبره چرا اینطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Legend
29-07-2009, 13:16
بابا جون تو کردم
نمیشه
2سایع رو unpack مونده!

حالام رو instal root cert مونده
!
بابا چه خبره چرا اینطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گاهی وقتا این مشکل پیش میاد...! هارد ریست کردی؟ منظورم ریست 3 دکمه هستا...!! راهی جز ریست و کنسل و دوباره تست کردن نداره..!

reza_r
29-07-2009, 13:20
اقا 3 دمکه رو هم میرم ببینم چی میشه!
هرطوریه باید نصب شه!!!!

reza_r
29-07-2009, 13:29
اقا من که نتونستم نصب کنم
رسیت هم کردم و 3 ذکمه هم!
فقز وقتی تو مموری یک پوشه میسازه!بعد میرم رو همه فایلا کلیک میکنم و نصب نمیشه!بعد که میام و
heloo رو میزنم تا روت سرت میره و گیر میکنه!

hrh_fourtyseven
29-07-2009, 13:31
گویا یه مرحله پیشرفت داشته...: دی
رو 5630 ندیدم کسی تست کنه...! شما یه کاری کن...ROMPathcer 96 رو از صفحه اول...پست 3 فکر کنم.تست کن ببین نصب میشه؟ اگه نشد باید بازم منتظر آپدیت باشی:46:

نسخه n96 rom patcher نصب شد ولي اصلا اجرا نشد.
راستي تو همون ورژن معمولي rom patcher گزينه ي add to auto کار مي کنه ولي ظاهرا تاثيري نداره...:13:
اي بابا ...حالا هم که گوشي هک شد اين rom patcher داره قر مياد.:19:
بازم از شما ممنونم دوست عزيز.:40:

Legend
29-07-2009, 13:43
اقا من که نتونستم نصب کنم
رسیت هم کردم و 3 ذکمه هم!
فقز وقتی تو مموری یک پوشه میسازه!بعد میرم رو همه فایلا کلیک میکنم و نصب نمیشه!بعد که میام و
heloo رو میزنم تا روت سرت میره و گیر میکنه!

این روش رو هم تست کن:

نسخه n96 rom patcher نصب شد ولي اصلا اجرا نشد.
راستي تو همون ورژن معمولي rom patcher گزينه ي add to auto کار مي کنه ولي ظاهرا تاثيري نداره...:13:
اي بابا ...حالا هم که گوشي هک شد اين rom patcher داره قر مياد.:19:
بازم از شما ممنونم دوست عزيز.:40:

نسخه جدید اومد خبرت میکنم..:46:

reza_r
29-07-2009, 15:35
خوب این هم یک کمک برای تمامی ذوستانی که میگم رو unpaking گیر میکنه!
حتما دقت کنین!صدرصد گوشیتون رو با جف یا برنامه دیگه ای فلش کردین!!!برگردین و با خود nsu
آپدیت کنین(چون درایور Y رو فورمت میکنه)بعد با یک کلیک گوشی هک میشه
تظمینیه!!!!!!!!!!!
مرسی legend عزیز

majid_n
29-07-2009, 21:36
سلام
instal server رو چه جوری فعال و یاغیر فعال کنم.. راستش نمی دو نم فعال شده یا نه

ali shah
29-07-2009, 21:53
دوستنان من برنامه را روی گوشی N85وN96 نصب کردم ولی با انتخواب برنامه ها این پیغام ظاهر میشود ANABLE TO START OPRETIOS.INASTALLER ALREADY IN USE.

Legend
30-07-2009, 00:41
سلام
instal server رو چه جوری فعال و یاغیر فعال کنم.. راستش نمی دو نم فعال شده یا نه

وقتی آبی هست یعنی فعال نیست...سبز یعنی فعال...

دوستنان من برنامه را روی گوشی N85وN96 نصب کردم ولی با انتخواب برنامه ها این پیغام ظاهر میشود ANABLE TO START OPRETIOS.INASTALLER ALREADY IN USE.

شما یه بار پاک کن دوباره نصب کن...مستر ریست هم موثره...

reza_r
30-07-2009, 03:37
دوستان کسی مشکل من رو نداشت؟؟؟؟
برام جالبه بدونم

superior
31-07-2009, 09:59
به نام او

دوستان چند تا سوال:

کثرت صفحات باعث شد بیخیل گشتن بشم!

1. فیل منیجر modo رو میتونم پاک کنم؟

2. خود برنامه helloOX2 رو که لوگوی گاو داره رو میشه پاک کرد؟ منظورم اینه که بعد از هک دیگه نیازی بهش نیست( فکر کنم!)
و کار اصلی رو rompacher میکنه!

درست گفتم؟

Legend
31-07-2009, 10:58
به نام او

دوستان چند تا سوال:

کثرت صفحات باعث شد بیخیل گشتن بشم!

1. فیل منیجر modo رو میتونم پاک کنم؟

2. خود برنامه helloOX2 رو که لوگوی گاو داره رو میشه پاک کرد؟ منظورم اینه که بعد از هک دیگه نیازی بهش نیست( فکر کنم!)
و کار اصلی رو rompacher میکنه!

درست گفتم؟
سلام
هر 2 مورد درسته..هر 2 رو میتونی پاک کنی...

superior
01-08-2009, 00:51
به نام او

گوشی من در حالت عادی هست ( آیکون آبی هست ) ولی برنامه ها بدون ساین نصب میشن!

قضیه چیه؟ طبیعیه؟

Legend
01-08-2009, 08:48
به نام او

گوشی من در حالت عادی هست ( آیکون آبی هست ) ولی برنامه ها بدون ساین نصب میشن!

قضیه چیه؟ طبیعیه؟
گوشیه شما چی بود؟ اگه FP2 نباشه طبیعیه...!

djblack2
01-08-2009, 11:07
کمک فوری**
سلام آقا من گوشی kt610 از شرکتlg دارم که سیستم عاملش s60 v3 symbian9.2 هستش ولی هنوز نتونستم هکش کنم با همه روش هایی که گفتین کل اینترنتو زیر پا در کردم آموزشی واسش نبود روش هایی که امتحان کردمو می گم
helloox2 (ساینش کردم و نصبیدم وقتی روش کلیک می کنم اول map drive می آد بعدش unpacking files...... که تو همون حالت میمونه و اتفاقی نمی افته..)
binpda (کار نکرد)
secman (وقتی sec man می نصبم و اجراش می کنم برنامه باز نمیشه و فقط یهwell come به صورت پیغام می اد)
helo carbide(بازش نمی کنه)
وقعا به یاری شما نیازمندم

djblack2
01-08-2009, 11:08
سلام آقا من گوشی kt610 از شرکتlg دارم که سیستم عاملش s60 v3 symbian9.2 هستش ولی هنوز نتونستم هکش کنم با همه روش هایی که گفتین لطفا اگه میشه راهنمایی کنید

Legend
01-08-2009, 12:01
سلام آقا من گوشی kt610 از شرکتlg دارم که سیستم عاملش s60 v3 symbian9.2 هستش ولی هنوز نتونستم هکش کنم با همه روش هایی که گفتین لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
بعید میدونم هک بشه..! ولی شما این روش رو هم تست کن:

mf.designing
03-08-2009, 20:18
یونس خان چنتا مشکل دارم و سوال :
من بعد آپدیت گوشیم (85) به ورژن 30 وبعد نصب helloox 2 خواستم از رام پتچر ، پچ C2z رو فعال کنم ، تا فعال می کنم ، گوشیم ریست میشه !! اصلا کاربرد این پچ چیه ؟
اگه میشه کارلرد دقیق پچ های زیر رو هم بگید :
c2z
xhange swipolicy path
insall saver fp2 v1.1
kastor UI
open4all

ممنون

Legend
03-08-2009, 22:22
این که ضمیمه کردم رو تست کن..
شاد باشی!

Shayan Cena
03-08-2009, 22:46
من تو گوشی خیلی ناشیم میتونم ان 78 رو خودم هک کنم؟با همین آموزش صفحه اول میشه؟

mf.designing
03-08-2009, 22:50
اگه میشه کارکرد دقیق پچ های زیر رو هم بگید :
c2z
xhange swipolicy path
insall saver fp2 v1.1
kastor UI
open4all

یونس خان اگه میشه اینارو هم واسم توضیح بده . ممنونتم

mf.designing
03-08-2009, 22:51
من تو گوشی خیلی ناشیم میتونم ان 78 رو خودم هک کنم؟با همین آموزش صفحه اول میشه؟

چرا نشه ! فقط کافیه ، برنامه HelloOX 2 رو نصب و اجرا کنید و از طریق rompacher پچ ها رو اجرا کنی . همین !

Legend
03-08-2009, 22:54
یونس خان اگه میشه اینارو هم واسم توضیح بده . ممنونتم
اولی برای درایو مجازی واسه موقع هک هست...
دومی که دیگه مشخصه برای فایل های ساین نشده...
سومی رو ندیدم تا حالا...
چهارمی هم برای دسترسی به سیستم..

asgar_s
04-08-2009, 11:07
سلام
من HelloOX 2 رو ساین میکنم ولی موقع نصب این ارور رو میده(requested application access not granted )

از وقتی به 21 اپ کردم برنامه هایی رو که ساین میکنم این ارور رو میده.
حالا به نظرتون چی کار کنم؟

mf.designing
04-08-2009, 12:30
سلام
من HelloOX 2 رو ساین میکنم ولی موقع نصب این ارور رو میده(requested application access not granted )

دقیق نمیدونم ، ولی شما تاریخ گوشیتو چک کن بین درسته ، یک بار هم با تاریخ های قدیمی چک کن ، اگه نشد یه مستر ریست کن حل میشه به نظرم

mf.designing
04-08-2009, 12:33
یونس جان یه سوال در مورد c2z ورژن 1.1 :
این ورژن نیاز به فایل EFSrv.dll داره درسته ؟
1- مسیر این فایل یادم رفته ! :دی
2-قبلا یادم یه فایل patcho هم میساخت ، اون رو چی کار کنم ؟
3- تو فایل زیپی که زحمت کشیدید و ضمیمه کرد ، فایلهای patch و patch_arm و patch_thumb چه کاربردی داره ؟
signinfo
04-08-2009, 12:35
سلام دوستان

تو رام پچر 2 تا گزینه هست یکی Open4all و دیگری Installserver_FP2
Open4all که برای قرار دادن گوشی در حالت هکه... Installserver مال چیه؟

گوشی 5800
ممنون

mf.designing
04-08-2009, 12:39
تو رام پچر 2 تا گزینه هست یکی Open4all و دیگری Installserver_FP2
Open4all که برای قرار دادن گوشی در حالت هکه... Installserver مال چیه؟

تو صفحه قبل legend خان جوابشو دادن

mf.designing
04-08-2009, 12:40
Installserver_FP2
برای نصب فایلهای ساین نشده هست

asgar_s
04-08-2009, 13:32
دقیق نمیدونم ، ولی شما تاریخ گوشیتو چک کن بین درسته ، یک بار هم با تاریخ های قدیمی چک کن ، اگه نشد یه مستر ریست کن حل میشه به نظرم

مستر که کرده بودم. با اون نشد. حالا تاریخشم عقب و جلو بردم درست نشد.
لطفآ راهنماییم کنین.

Legend
04-08-2009, 17:20
سلام

مستر که کرده بودم. با اون نشد. حالا تاریخشم عقب و جلو بردم درست نشد.
لطفآ راهنماییم کنین.

شما Cert ت معتبره؟ از کدوم سایت گرفتی؟

پست آخر این تاپیک رو انجام بده ببین چی میشه...!

یونس جان یه سوال در مورد c2z ورژن 1.1 :
این ورژن نیاز به فایل EFSrv.dll داره درسته ؟
1- مسیر این فایل یادم رفته ! :دی
2-قبلا یادم یه فایل patcho هم میساخت ، اون رو چی کار کنم ؟
3- تو فایل زیپی که زحمت کشیدید و ضمیمه کرد ، فایلهای patch و patch_arm و patch_thumb چه کاربردی داره ؟
1- فایل ها رو اکستراکت کن
2- فایل EFSrv.dll رو از z:\sys\bin\EFSrv.Dll بزار تو اون فولدری که باز کردی و c2z.exe رو اجرا کن...
3- فایل c2z.rmp ساخته شده رو تو ROMPatcher استفاده کن...

yoosef_st
04-08-2009, 19:28
یونس آچار فرانسه جون : دی
من روی 5700 همین ورژن 2 رو ساین و نصب کردم.
وقتی روی گوشی اجرا میکنم اول مینویسه:
Mapping Drives
بعد مینویسه:
Unpacking Files...
و روی همین میمونه. دیشب تا صبح همینجوری روی این مونده بود. البته میشه کنسلش کرد. یعنی هنگ نیست.
چه کنیم؟
(به آخرین ورژن همین پریشب آپدیتش کردم گوشی رو)

Legend
04-08-2009, 19:31
یونس آچار فرانسه جون : دی
من روی 5700 همین ورژن 2 رو ساین و نصب کردم.
وقتی روی گوشی اجرا میکنم اول مینویسه:
Mapping Drives
بعد مینویسه:
Unpacking Files...
و روی همین میمونه. دیشب تا صبح همینجوری روی این مونده بود. البته میشه کنسلش کرد. یعنی هنگ نیست.
چه کنیم؟
(به آخرین ورژن همین پریشب آپدیتش کردم گوشی رو)

علیک سلام
دیگه 5700 قدیمیه.. نیازی نداره بگی آخرین ورژن...!!!:31:
ریست هم کردی؟ با همون SecMan خودمون مگه هک نمیشه؟

jack15381
04-08-2009, 20:32
سلام

سلام !
من هم همین مشکل رو دارم ! از وقتی ورژن 21 آپدیت کردم ارور (requested application access not granted ) می ده !
لطفا! کمک کنید
:41: :19: :18:

signinfo
04-08-2009, 22:16
ویرایش... معذرت

asgar_s
04-08-2009, 22:35
شما Cert ت معتبره؟ از کدوم سایت گرفتی؟

پست آخر این تاپیک رو انجام بده ببین چی میشه...!

سلام
از همون سایتی که تو امضات گذاشتی opda نه اون یکی که اسمش یادم نیست , گرفتم.
اون تاپیک هم که گذاشتی انجام دادم نشد.
بازم ممنون.
ولی اگه چاره ای پیدا کردی خبرمون کن , بچه های دیگه ای هم هستند که این مشکلو دارن.

asgar_s
04-08-2009, 23:12
سلام
فایلو دوباره ساین کردم بالا خره نصب شد.
ممنون که کمکم کردین.

Legend
04-08-2009, 23:58
سلام !
من هم همین مشکل رو دارم ! از وقتی ورژن 21 آپدیت کردم ارور (requested application access not granted ) می ده !
لطفا! کمک کنید
:41: :19: :18:

شما هم مثه این دوستمون:

سلام
فایلو دوباره ساین کردم بالا خره نصب شد.
ممنون که کمکم کردین.

دوباره برنامه رو ساین کن.

yoosef_st
05-08-2009, 00:58
علیک سلام
دیگه 5700 قدیمیه.. نیازی نداره بگی آخرین ورژن...!!!:31:
ریست هم کردی؟ با همون SecMan خودمون مگه هک نمیشه؟
آره ریست کردم.
خب باشه Sec Man هک میکنم. دمت گرم.

mamo
05-08-2009, 12:52
سلام 6120 من با هیچ کدوم از روش ها هک نمیشه
ورژن 6.51
secman و Drakkarious نصب میشن کار نمیکنن
hello ox رو ساین میکنم نصب میشه میام هک کنم توی unpaking files میمونه دیگه جلو نمیره
روش دیگه نیست ؟ برم downgrade کنم ؟
rompatcher رو هم ساین کردم تا از disable caps استفاده کنم ولی بعد ساین نصب نشد

signinfo
05-08-2009, 15:44
سلام
دوستان چجوری می شه گوشی رو به حالت قبل از هک درآورد؟ یعنی انگار HelloOx رو نصب نکردیم و هیچ تغییری رو گوشی اعمال نشده... با مستر ریست می شه؟ یا باید فرم ور رو هم دوباره بریزم رو گوشی؟

ممنون

mamo
05-08-2009, 16:58
سلام 6120 من با هیچ کدوم از روش ها هک نمیشه
ورژن 6.51
secman و Drakkarious نصب میشن کار نمیکنن
hello ox رو ساین میکنم نصب میشه میام هک کنم توی unpaking files میمونه دیگه جلو نمیره
روش دیگه نیست ؟ برم downgrade کنم ؟
rompatcher رو هم ساین کردم تا از disable caps استفاده کنم ولی بعد ساین نصب نشد

مشکلم حل شد . با hello ox 1.3 هک شد

mamo
05-08-2009, 17:00
سلام
دوستان چجوری می شه گوشی رو به حالت قبل از هک درآورد؟ یعنی انگار HelloOx رو نصب نکردیم و هیچ تغییری رو گوشی اعمال نشده... با مستر ریست می شه؟ یا باید فرم ور رو هم دوباره بریزم رو گوشی؟

ممنون

ریست کن درست میشه

jack15381
05-08-2009, 20:52
شما هم مثه این دوستمون:

دوباره برنامه رو ساین کن.

سلام ! ممنون از راهنماییت ! انجام دادم ! ولی به apply Patches که می رسه خیلی طول میکشه !
:41:

Legend
06-08-2009, 10:39
سلام ! ممنون از راهنماییت ! انجام دادم ! ولی به apply Patches که می رسه خیلی طول میکشه !
:41:
کنسل کن ود دوباره سعی کن...مستر ریست هم میتونه موثر باشه...:46:

mehran_286
07-08-2009, 00:28
سلام دوستان
یه 5800 هستش که میخوام نرم افزار ها رو بدون ساین روش نصب کنم
cer , key هم ندارم
چیکار کنم ؟
اخه همه ی برنامه های هک باید ساین بشن
راهنمایی کنید
مرسی

Legend
07-08-2009, 00:34
سلام دوستان
یه 5800 هستش که میخوام نرم افزار ها رو بدون ساین روش نصب کنم
cer , key هم ندارم
چیکار کنم ؟
اخه همه ی برنامه های هک باید ساین بشن
راهنمایی کنید
مرسی
باید Cer و Key بگیری براش...راهی نداره..!

starn
07-08-2009, 09:17
دوستانی که 5800 دارن هک کردن مشکل نداره؟؟؟؟
قضیه این که میگن باید بعضی از برنامه و بازی ها رو که می خوای اجرا کنی مشکل ساز باید غیر فعال کنی؟ صحت داره؟؟؟

*M!L4D*
07-08-2009, 09:51
دوستانی که 5800 دارن هک کردن مشکل نداره؟؟؟؟
قضیه این که میگن باید بعضی از برنامه و بازی ها رو که می خوای اجرا کنی مشکل ساز باید غیر فعال کنی؟ صحت داره؟؟؟
نخیر ... HelloOX 2 با هیچ گوشی ناسازگاری نداره و روی همه ی گوشی ها نصب میشه ...
در مورد سوال دومت :
مثلا برای اجرای بازی های انگیج باید پچ Install Server غیر فعال شه ... همین ... حالا به جز انگیج شاید نرم افزار های دیگه ای هم باشند ...

jack15381
07-08-2009, 10:10
کنسل کن ود دوباره سعی کن...مستر ریست هم میتونه موثر باشه...:46:
آقا کنسلم کردم ، مستر ریست هم کردم ولی باز طول میده ! :41:
حدودآ چقدر باید طول بکشه ، من نیم ساعت گذاشتم نشد !:13:
به حر حال مرسی از راهنماییت !
موفق و پاینده باشی !:40:

M@hdi-B
07-08-2009, 11:11
سلام ..

منم بالاخره امروز وقت کردم تست کنم.....فقط با ریست 3دکمه کارم درست شد....در غیر اینصورت رو آنپکینگ گیر می کرد..

starn
07-08-2009, 18:04
آقا ما هم نصب کردیم جواب داد فقط چند تا سوال داشتم
اولن سوال که توی عکس مطرح شده...

دوم این که اون آیکن HELLOOX2 که اومده بعد از اولین اجر (بعد از این که همه ی کارارو انجام داد خودش هک شد گوشی دیگه کارای نداره؟؟؟؟) HELLOOX2 رو پاک کنم مشکلی داره؟

و سوم این که وقتی داشتم HELLOOX2 رو داشتم نصب می کردم آخرش پرسید ازام Mode رو هم می خوای نصب کنی من yes رو زدم اونم نصب شد حالا می خوام پاکش کنم نمی زاره چرا؟؟؟؟

*M!L4D*
07-08-2009, 18:16

دوم این که اون آیکن HELLOOX2 که اومده بعد از اولین اجر (بعد از این که همه ی کارارو انجام داد خودش هک شد گوشی دیگه کارای نداره؟؟؟؟) HELLOOX2 رو پاک کنم مشکلی داره؟

و سوم این که وقتی داشتم HELLOOX2 رو داشتم نصب می کردم آخرش پرسید ازام Mode رو هم می خوای نصب کنی من yes رو زدم اونم نصب شد حالا می خوام پاکش کنم نمی زاره چرا؟؟؟؟
با اون پچ ها کاری نداشته باش ... چک کن ببین کار می کنه ... اگه کار نمی کنن Install Server مخصوص 5800 رو بگیر ...
helloOx رو نیاز نبود داشته باشی چون فقط اجرا کننده ی هک بود ...
بهتره Modo نصب باشه چون یه browser سبک و کارامد هست و بهش نیار داری ...
چند دقیقه صبر کن الان برات Install Server 5800 رو پیدا می کنم ...

*M!L4D*
07-08-2009, 18:20
arenghatel
بیا از این تاپیک مخصوص 5800 رو دان کن و به E:/Patches انتقال بده ...

Legend
07-08-2009, 18:22

installserver رو فقط موقعی که میخوای فایل ساین نشده نصب کنی فعالکن...
Open4all فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه...
HelloOX رو پاک کن...
Modo چه اروری میده؟

starn
07-08-2009, 18:57
با تشکر از داش یونس و RAY-MILAD-007 ممنون از راهنمایتون
ارور میداد در حال استفادست برنامه نمی تونم پاک کنم هم mode و هم HelloOX که یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم رفتم پاک کنم شد
راستی یه سوال دیگه داشتم که البته به موضوع این تاپیک ربطی نداره
من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه

*M!L4D*
07-08-2009, 18:59
من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه
منم همین مشکل رو دارم .. به این خاطر هست که این نسخه ادیت شده هست و نسحه ی اصلی نیست و این مشکل رو داره ...

starn
07-08-2009, 21:20
یه سوال دیگه برام پیش اومد وقتی installserver رو غیر فعال می کنم اون اعلامت آبی نمی اد الامت تعجب می اد ( ! ) مه توی یه تابلو مثلث ماننده (شبیه اعلامت خطر) چرا اینطور شده؟

alborz_k
08-08-2009, 02:27
سلام. خیلی خیلی ممنون. من گوشیمو خیلی راحت هک کردم!

Legend
08-08-2009, 06:15
یه سوال دیگه برام پیش اومد وقتی installserver رو غیر فعال می کنم اون اعلامت آبی نمی اد الامت تعجب می اد ( ! ) مه توی یه تابلو مثلث ماننده (شبیه اعلامت خطر) چرا اینطور شده؟
رو بعضی گوشی ها بعضی پچ ها اینجوری میشه...! حالا وقتی اون شکلی میشه میتونی فایل بدون ساین نصب کنی؟ چون 50-50 میشه در اون حالت..!

starn
08-08-2009, 09:18
رو بعضی گوشی ها بعضی پچ ها اینجوری میشه...! حالا وقتی اون شکلی میشه میتونی فایل بدون ساین نصب کنی؟ چون 50-50 میشه در اون حالت..!

وقتی فعالش می کنم تیک می خوره و مشکلی نئداره می شه فایل های بدون ساین رو راحت نصب کرد ولی وقتی دیسیبلش میکنم این اعلامت می اد

S E V E N
08-08-2009, 10:29
legend عزيز ممون

گوشيمو هك كردم.

Legend
08-08-2009, 13:29
وقتی فعالش می کنم تیک می خوره و مشکلی نئداره می شه فایل های بدون ساین رو راحت نصب کرد ولی وقتی دیسیبلش میکنم این اعلامت می اد

اون مشکل نداره...:46:

legend عزيز ممون

گوشيمو هك كردم.

گوشیت بود دوست عزیز که هک شد؟:31:

jack15381
09-08-2009, 14:25
سلام ..

منم بالاخره امروز وقت کردم تست کنم.....فقط با ریست 3دکمه کارم درست شد....در غیر اینصورت رو آنپکینگ گیر می کرد..
سلام !
آقا ریست سه دکمه هم کردم نشد ! :19:
یعنی یکی نمی خواد منو کمک کنه ؟:41: :13: :19:

hrh_fourtyseven
09-08-2009, 15:01
شرمنده که بازم مزاحم می شم.یه سوال داشتم:
امروز داشتم در مورد هک گوشیم (5630) یه سرچی می زدم که به سایتی که لینکش در پایین هست رسیدم .می خواستم در مورد این روش بدونم(با توجه به این که زبانش انگلیسی نیست).جدیده یا نه؟

Legend
09-08-2009, 15:10
شرمنده که بازم مزاحم می شم.یه سوال داشتم:
امروز داشتم در مورد هک گوشیم (5630) یه سرچی می زدم که به سایتی که لینکش در پایین هست رسیدم .می خواستم در مورد این روش بدونم(با توجه به این که زبانش انگلیسی نیست).جدیده یا نه؟

این روش قدیمیه دوست عزیز...! رو فریمور های بعد از جولای 2008 جواب نمیده...!

agha_meyti
12-08-2009, 12:33
سلام
من 3 ماهه دارم سعي ميكنم كه n-gage رو نصب كنم اما نميشه. تا الان 100 تا راهو امتحان كردم
بازار هم بردم گفتن بايد ورژن قديمي روش نصب كنم !
واقعا بايد اينكارو بكنم ؟ گوشيم n82 هستش
از اين روش كه شما گفتين هم امتحان كردم وقتي ميرم تو نرم افزار helloox2 تو unpacking files گير ميكنه
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم

TR4NC3
12-08-2009, 15:11
گوشیت چیه دوست عزیز ؟ .... در phone memory نصبش کن .... منم چند روز پیش مشکل تو رو داشتم .

mbd1366
13-08-2009, 16:30
تشكر فراوان روي phone memory نصب كردم درست شد !:46:

agha_meyti
13-08-2009, 20:07
روي phone memory نصب كرده بودم
يكم ور رفتم درست شد (رفتم توي پوشه ي hellox و اولين برنامشو خودم نصب كردم بعد نرم افزارو دوباره باز كردم)
هورااااا بالاخره گوشيه منم هك شد
با تشكر از دوستان

esmigel
14-08-2009, 07:22
سلام....
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین...من یه عالمه با خوشحالی هر چه تمامتر از سایت گالری موبایل.9
بازیهای مربوط به ان93ای رو دانلود کردم...اما الان که نصب میکنم ارور نات ساپورت رو میزنه...اینم
بگم که گوشیمو به ورژن 30 اپدیت کردم...من اماتورم...حالا میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول باید گوشیرو هک کنم یا ساین؟
چه روشی اسونتره؟ اگه میشه منو راهنمایی کنین...
خدا خیرتون بده

M o h a m m a d
14-08-2009, 10:59
______
--------------------------------------------
هیچی .... :دی درست شد ممنون
خیلی ممنون یونس جان :40:

Lord_theOne
15-08-2009, 09:55
سلام گوشي من E51‌است مي شود اين برنامه را براي من ساينش كنيد
IME: 357663013755776 گوشي خودمه
ممنون

Lord_theOne
15-08-2009, 09:56
ممنون

Legend
15-08-2009, 14:30
ممنون
سلام همکار جون!
دوست من برای IMEI گوشیت خودت باید درخواست Cert و Key بدی...! تو این تاپیک آموزشش هست:

Lord_theOne
15-08-2009, 18:55
ممنون سفتنام كردم
بعدش با چه برنامه اي ساينش كنم تحت ويندوز

Legend
15-08-2009, 21:48
ممنون سفتنام كردم
بعدش با چه برنامه اي ساينش كنم تحت ويندوز
فایل ها رو که گرفتی با برنامه ای که اینجا ضمیمه کردم ساینش کن...:46:

extreme edition
16-08-2009, 00:06
سلام به همه اساتید من دیروز فایل cerوkeyرو از opda گرفتم برای ساین کردن hellox2 وقتی از برنامهSignSiS برای ساین کردن استفاده میکنم نمی دونم برای پسورد چه بزارم بدون پسورد ساین میکنم یعنی همون پیش فرض برنامه نصب نمیشه یک راهنمای مکنین ببینم چه جوری پسورد این cer ky پیدا کنم با تشکر از دوستان

TR4NC3
16-08-2009, 00:15
پسورد هر چی زده اشکالی نداره .... اگه نتونستی ساینش کنی key / cer خودت رو برام بفرست تا برات ساینش کنم ;)

nemesis
17-08-2009, 01:10
برای 5800 ورژن 21 باید از همین روش استفاده کنم؟

*M!L4D*
17-08-2009, 01:14
برای 5800 ورژن 21 باید از همین روش استفاده کنم؟
بله ...
این روش روی هر گوشی با هر فریموری جواب میده ...!

extreme edition
17-08-2009, 11:33
امید جان دستت درد نکنه مشکل ساین حل شد تاریخ کامپیوترم از تاریخ cer key عقب تر بود برای همین erro میداد

mahdimj
17-08-2009, 22:26
یونس جان باز منم، بازم گیر کردم:41:

این hi ox صفحه اول هم مثل سکمن نصب نمی شه !:41:

راستش خوندن 97 صفحه خیلی سخته:41: اگه می شه لینک یه ورژنی که به 31.0.15 n95 8gb بخوره برام بزار تا منم مثل بقیه این ورژن نوکیا رو هک کنم بزنم زمین:31:

پیشاپیش سپاسگذارم:11::10:

Legend
17-08-2009, 22:33
یونس جان باز منم، بازم گیر کردم:41:

این hi ox صفحه اول هم مثل سکمن نصب نمی شه !:41:

راستش خوندن 97 صفحه خیلی سخته:41: اگه می شه لینک یه ورژنی که به 31.0.15 n95 8gb بخوره برام بزار تا منم مثل بقیه این ورژن نوکیا رو هک کنم بزنم زمین:31:

پیشاپیش سپاسگذارم:11::10:
فایل Cert و Key رو گرفتی؟ برنامه رو باید ساین کنی تا نصب بشه...!
لینک آموزش تو پست 1 هست...

ahmad72
18-08-2009, 09:50
سلام.من با برنامه ی Mobile Signer ، HelloOX 2 رو ساین کردم.میتونم برا بقیه بفرستم که نصب کنن گوشیشون هک بشه؟
(خودم که گوشیم هکه .میخوام بقیه لذت ببرن!)

Legend
18-08-2009, 13:38
سلام.من با برنامه ی Mobile Signer ، HelloOX 2 رو ساین کردم.میتونم برا بقیه بفرستم که نصب کنن گوشیشون هک بشه؟
(خودم که گوشیم هکه .میخوام بقیه لذت ببرن!)
سلام
اگه میشد تا حالا نسخه ساین شدش اومده بود احمد...:10:

ahmad72
18-08-2009, 17:24
سلام
اگه میشد تا حالا نسخه ساین شدش اومده بود احمد...
شاد باشی
منم برا همین پرسیدم.چرا نمیشه؟این که ساین شده حالا چه با گوشی من چه با یه گوشی دیگه چه با کامپیوتر.هیچ راهی نیست یه جور ساین شه برا کل گوشی ها؟
در ضمن خودت شاد باشی!:دی

naser 21cen
18-08-2009, 17:55
دوست عزيز زحمت اينو هم بكش ...

ممنون

356387028491984
n79 v11.049

*M!L4D*
18-08-2009, 18:29
منم برا همین پرسیدم.چرا نمیشه؟این که ساین شده حالا چه با گوشی من چه با یه گوشی دیگه چه با کامپیوتر.هیچ راهی نیست یه جور ساین شه برا کل گوشی ها؟
در ضمن خودت شاد باشی!:دی
این Cert ی که ما میگیریم از OPDA یا .. فقط با گوشی خودمون سازگاره ... چون از طریق IMEI گوشی رو میشناسه ...
اگه میخوای برای همه ساین کنی و بقیه نصب کنند باید از خود Nokia لایسنز بخری ... مثلا BiNPDA داره ...

ahmad72
18-08-2009, 20:44
مثلا BiNPDA داره
خب چرا BiNPDA به همه نمیده ساین شده ی HelloOX 2 رو؟اون که همه چیزو هک میکنه میده ملت اینم روش ...

*M!L4D*
19-08-2009, 00:03
BiNPDA خودش سکمن داره ... این هم بهش ربطی نداره ...

*M!L4D*
19-08-2009, 00:28
دوست عزيز زحمت اينو هم بكش ...

ممنون

356387028491984
n79 v11.049
Cert میخوای ...؟
نباید در خواست بدی ... خودت بگیر ... آموزش گرفتنش تو امضام هست ...

nemesis
19-08-2009, 01:26
من 5800 ورژن 21 دارم
حک کردمش ولی بازم نرم افزار هایی که ساین نیستن رو نمی تونم نصب بکنم !

ahmad72
19-08-2009, 05:59
BiNPDA خودش سکمن داره ... این هم بهش ربطی نداره ...
آها!اینو اصلا یادم نبود!!!!:دی...

mf.designing
19-08-2009, 10:46
HelloOX v2.01 - One Step Easiest Hacking For All S60v3 S60v5 Phone

HelloOX 2.01 - One step hacking for all phone

All of you know what is this, here is an update version with abgnokia idea.

it have been tested on almost all the newest phone, N86,N97......etc

Sign it, install to your phone, just run it after installed.

HelloOX2 does all the rest for you!

Enjoy it!

What HelloOX does?
1. Map C:\sys\bin\ to a virtual drive
2. Unpack hacking files to the virtual drive
3. Activate the file system
7. Unmap virtual drive
4. Install root certificate
5. Install ROMPatcher
6. Optional Install Modo (an unlimited access file manager by leftup)
8. Done!
Notes:
Applying installserver patch in ROMPatcher should let you install any software you want.
However, it may not works correct on some device, if it doesn't works, please use the
leftup cert&key pair included in this package to sign your apps.
All credits goes to:
FCA00000
leftup
Zorn
wadowice
SWmail
abgnokia
GANG's brothers
and Thanks to all people who made this possible!
لینکها ویرایش شد :

Download:

mf.designing
19-08-2009, 10:51
آموزش نصب و هک N97

بچه ها شرمنده که وقت نکردم ترجمه کنم ، چون هم Legend خان زحمتش رو کشیده قبلا و هم از روی تصویر متوجه مشید!

Details Install Instruction :

*Download HelloOX2.01.

*Extract the contents. I used X-plore to do so, but you can use any application of your choosing or even extract it on the computer and then send the file to your phone.

*Sign the application with a 17 capability developer certificate which you can easily get.

*Next sign the application on the phone Or PC itself, using the Free Signer application.

*Next run the application, you will see quite a few screens like the following appear:

*Now you will be asked if you want to install Modo, a file manager with the capability of seeing all files, including the ones in the ‘Sys’ folder. Installing it or not will not affect the ----, I chose to install it. The application will then quit and your phone would be ‘hacked’

*But before you can install any unsigned application, you will need to open ‘ROM Patcher’ from the ‘Applications’ folder and activate the ‘Installserver_FP2′ patch.

*Hit Options and then ‘Apply’. That’s it. You can now forget about signing files

*Lastly, a word of caution. Please be very careful in what unsigned files you install

Whats New HelloOX2 v2.01 Update:
- specially fix for E90, tested on 400.34.93. ROMPatcher seems to not working, so it have been
removed, root cert also removed, only leave installserver and Modo for E90.
- all files install to C, about install to where problem should be gone. but E drive still needed for
ROMPatcher patches
- other small fixes

PS: N97 new firmware 12.0.024 confirmed Hackable with HelloOX2
E52 back to our supported list, root cert could install, but ROMPatcher still doesn't works

Legend
19-08-2009, 17:26
با تشکر از مهدی...
این نسخه HelloOX2 2.01 که گذاشتی گفته میشه مشکل داشته! نسخه آپدیت شدش رو ضمیمه کردم.

hrh_fourtyseven
19-08-2009, 17:40
همین الان رو 5630 011.020 تست کردم متاسفانه همچنان موقع apply کردن پچ ها از rompatcher می پره بیرون...:13::19:
حالا کی گوشی ما می خواد هک بشه خدا می دونه...

Legend
19-08-2009, 17:49
همین الان رو 5630 011.020 تست کردم متاسفانه همچنان موقع apply کردن پچ ها از rompatcher می پره بیرون...:13::19:
حالا کی گوشی ما می خواد هک بشه خدا می دونه...
با صبر همه چی درست میشه دوست من...:10:

TNTbax
20-08-2009, 02:51
سلام با عرض خسته نباشید.
وقتی میخوام برنامه HelloOX2رو بریزم تو موبایلم (5800) میگه:Requested Application Access Not Granted این یعنی چی ؟مگه نگوفتید بدون ساین نصب میشه!لطفا کمک کنید:41::42:لازم دارم

با تشکر

*M!L4D*
20-08-2009, 16:09
آره واقعا این 5630 این وسط مظلوم واقع شده : دی ... همه هم کلاسیهاش ( 5730 و ... ) هک شدند فقط این مونده :دی

mf.designing
20-08-2009, 18:00
با تشکر از مهدی...
این نسخه HelloOX2 2.01 که گذاشتی گفته میشه مشکل داشته! نسخه آپدیت شدش رو ضمیمه کردم.
شاد باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
بله یونس جان ، متاسفانه مشکل داشت و من هم هرچند شما ضمیمه کردی ، برای اینکه دوستان گمراه نشند اصلاح کردم .

*M!L4D*
21-08-2009, 16:47
سلام با عرض خسته نباشید.
وقتی میخوام برنامه HelloOX2رو بریزم تو موبایلم (5800) میگه:Requested Application Access Not Granted این یعنی چی ؟مگه نگوفتید بدون ساین نصب میشه!لطفا کمک کنید:41::42:لازم دارم

با تشکر
عزیز گفتیم بهد از اینکه هک کردی برنامه های دیگه بدون ساین نصب میشن ... اینو باید ساین کنی:46:

shifter
22-08-2009, 08:37
دوستان با تشكر از همه! من بالاخره گوشيمو تونستم هك كنم!!!!!!!!!!!1:19::31::31::31:
فقط حالا ميخواستم بدونم چيكارا ميشه باهاش كرد؟
ديگه لازم نيست براي نصب برنامه هاي ساين نشده اونا رو تو ي كامپيوتر ساين كنيم و بعد نصب كنيم؟
همينجور ساين نشده نصب ميتونيم بكنيم؟
و سوال ديگه در مورد ان گيج....:31:
حالا ان گيج هم ميشه بازي كرد؟؟؟ اگه ميشه چجوري؟

Legend
22-08-2009, 10:19
دوستان با تشكر از همه! من بالاخره گوشيمو تونستم هك كنم!!!!!!!!!!!1:19::31::31::31:
فقط حالا ميخواستم بدونم چيكارا ميشه باهاش كرد؟
ديگه لازم نيست براي نصب برنامه هاي ساين نشده اونا رو تو ي كامپيوتر ساين كنيم و بعد نصب كنيم؟
همينجور ساين نشده نصب ميتونيم بكنيم؟
و سوال ديگه در مورد ان گيج....:31:
حالا ان گيج هم ميشه بازي كرد؟؟؟ اگه ميشه چجوري؟
مبارکه!همین بخش رو بگرد چیزای جالبی پیدامیکنی...!
گوشیت چیه؟
انگیج رو هم برو تو بخشه خودش آموزش داره...:46: (تو امضام هم هست!)

salamaqmehdi
22-08-2009, 15:39
با سلام

ورژن جدید HelloOX2 به تازگی ارائه شده و توسط این برنامه تقریبا" تمامی گوشی های S60v3 و S60v5 قابل هک هستند. همانطور که مطلع هستید HelloOX ساین نشده و حتی ورژن ساین شده ی اون در سایت رسمی به فروش میرسه.
منم سعی کردم کاری کنم که بدون نیاز به ساین، این فایل نصب بشه تا همه به کل از دریافت سرتیفیکیت بی نیاز بشوند. (نقل از دوست خوبم شایان عزیز)

طریقه ی نصب بدون ساین :

در ضمیمه دو فایل برای نصب موجود هست. هر دو را بدون ساین نصب کنید.
سپس دو آیکون یکی به نام HelloOX و دیگری به نام Patch در منو ظاهر میشه. (مانند تصویر بالا)

برنامه ی Patch را اجرا نمایید. دو بار پیغام میده و هر دو بار تایید کنید (با فشردن کلید Enter یا MiddleKey )
حالا گوشی شما Restart میشه ، Patch حذف شده و HelloOX قابل استفاده است.
HelloOX را اجرا کنید تا تمامی کارها خود به خود انجام بشه.

کاری که HelloOX2 v2.01 Fixed به صورت خودکار انجام میده :

1. هک گوشی و نمایش فایلهای سیستمی
2. انتقال خودکار Installserver برای نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین
3. نصب Modo که یک مدیر برنامه با قابلیت نمایش فایلهای سیستمی هست.
4. نصب RomPatcher برای کنترل وضعیت هک و همینطور اجرای پچ های Installserver و ...
5. امکان انجام RootSign برای گوشی هایی که Installserver ندارند.

توجه :

بعد از انجام هک، دوستانی که گوشی PreFP1 و یا FP1 دارند دیگر نیازی به ساین برنامه ها و بازی ها ندارند.
دوستانی که گوشی FP2 و یا S60v5 دارند، با استفاده از پچ اینستال سرور fp2 یا فایل Cer و Key که در فایل فشرده ی Leftup CertKey در ضمیمه موجود هست، برنامه ها و بازی ها را ساین و نصب کنند.

بنابراین دیگه کسی به سرتیفیکیت اختصاصی از OPDA نیاز نداره.
دوستان این زیر نوشته که شما نمیتونید فایل پیوست کنید .پس من لینک میدم ، هرکی تونست پیوست کنه.

Legend
22-08-2009, 15:52
سلام
اگه کار بده که خیلی عالیه...:20: تشکر ویژه از شایان در موبایلستان و آق مهدی عزیز:10:

دوستان تست کنید اگه جواب داد به تاپیک اصلی منتقل میکنیم.

salamaqmehdi
22-08-2009, 15:53
منم الان گوشی خودمو فرمت کردم تا تستش کنم..

Legend
22-08-2009, 16:00
مهدی جان پست رو ویرایش کن...ضمیمه فروم های دیگه رو نباید لینک داد!
رو N78 تست شد و جواب داد....! به زودی منتقل میشه!

*M!L4D*
22-08-2009, 16:04
جدا" میشه ...؟
من الان تست می کنم ...

mf.designing
22-08-2009, 16:11
اگه بشه که عالیه . رو همه گوشیها جواب میده ؟!

*M!L4D*
22-08-2009, 16:13
جواب داده ... منتها یه سوال من الان گوشیم از قبل هک شده بودش الان اون اولاش قطع کردم مشکلی پیش نمیاد که ...
بعد این HelloOX چرا مثل بچه ی آدم پاک نمیشه ...؟ انقدر باهاش ور رفتم تا پاک شد ...

Legend
22-08-2009, 16:18
جواب داده ... منتها یه سوال من الان گوشیم از قبل هک شده بودش الان اون اولاش قطع کردم مشکلی پیش نمیاد که ...
بعد این HelloOX چرا مثل بچه ی آدم پاک نمیشه ...؟ انقدر باهاش ور رفتم تا پاک شد ...
رو 78هم پاک نمیشد...رفتم از تو app manager فایل OX Patch رو پاک کردم بعد خودشو پاک کردم..

*M!L4D*
22-08-2009, 16:21
خدا رو شکر مثل اینکه از شر این OPDA خلاص شدیم ..
حالا یکی رو FP1 و Pre-FP1 تست کنه ...!