مشاهده نسخه کامل
: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Legend عزیز خیلی ممنون از توضیحاتتون . (ببخشید اسمتون رو بلد نیستم)
من قبلا n73 و 5700 رو با دستورات همین سایت(بخش مربوطه) هک کردم (گوشی خودم نبودن) مشکلی نداشتم و فکر کنم برنامه هکش رو با یه نرم افزار معمولی ، ساینش کردم(بدون کی)
الان از توضیحات شما من اینطور متوجه شدم
اول با فایل های Cert و Key پست 1053 این تاپیک و با استفاده از SignSiS برنامه HelloOX2.v2.03 رو ساین کنم (در حالی که شما در پست اول تاکید کردین که حتما باید در تاپیک مجاور در خواست Cert و Key شخصی بدیم و با اون ساین کنیم)؟؟؟
از این راهنماییی شما من اینطور متوجه میشم که این Cert از Cert شخصی خودم کارایی بیشتری داره . پس دیگه نیازی به Cert شخصی نیست؟
بعدش شما در پست اول این تاپیک فرمودید که حتما" بايد از Cert و Key مخصوص OPDA استفاده کنیم
حالا سوالم اینه که مگه فرقی میکنه که Cert رو از کجا بگیریم؟چند سایت چینی(نمیدونم شاید هم ژاپنی یا کره ای) رو سراغ دارم که Cert ارائه میدن ... آیا اینا فرقی میکنن؟(چون قاعدتا فکر نکنم فرقی داشته باشه و فایل براساس شماره ime گوشی و با الگوریتم مشترکی ساخته میشن)
مگه Cert و Key رو تو اون تاپیک با هم ارائه نمیدین؟ منظورتون چیه؟
آخرین سوالم اینه که تو این تاپیک ظرف چه مدت درخواست هارو آماده میکنید
حسابی این چند روز با سوال هام به شما زحمت دادم
با تشکر دوباره
بد متوجه شدی منظورمو...:31:
منظورم از این
بعد از هک گوشی هم با Cert خودتون و اگه نشد با Cert هایی که دادم میتونید برنامه ساین و نصب کنید.
بعداز هک بود...یعنی بعد از اینکه با Cert خودتون HelloOX رو ساین و نصب کردید... هم با Cert خودت و هم با Cert اون پست میتونی برنامه ساین و نصب کنی...( هر چند که بعد از هک نیازیبه این کارا نیست!
شاد باشی:40:
sinasignal
12-10-2009, 19:06
دوســــت عزیز فکر کنم شما درخواست Cer & Key داده بودین اگه بهتون دادن با همون فایل های گوشی خودت برنامه HelloOX2.v2.03 رو ساین کن ...
+
........
..
....![/COLOR]:40:[/COLOR][/SIZE]
خیلی ممنون از راهنماییت
نه هنوز درخواست ندادم ولی به زودی مزاحمت میشم.....:11:
newhamedpc
14-10-2009, 17:16
سلام
1-هك گوشي 5800 ورژن 30 رو روي كدوم حالت پيشنهاد مي كنيد يعني كدوم برنامه ؟
2- آيا گوشي هك كرده رو مي توان به حالت عادي برگرداند؟
3- در صورت اومدن اپديت بالاتر از 30 گوشي تو حالت هك باقي مي مونه؟
سلام
1-هك گوشي 5800 ورژن 30 رو روي كدوم حالت پيشنهاد مي كنيد يعني كدوم برنامه ؟
2- آيا گوشي هك كرده رو مي توان به حالت عادي برگرداند؟
3- در صورت اومدن اپديت بالاتر از 30 گوشي تو حالت هك باقي مي مونه؟
عیلک سلام
1- از HelloOX 2.03 استفاده کنید.
2- به نظر من نیازی نیست اما بله میشه..
3- قبل از آپدیت بیاید و همینجا بپرسید تا از قابل هک بودنش مطمئن شید...
شاد باشید:40:
love castle
14-10-2009, 20:13
سلام من تا حالا نتونستم گوشیمو هک کنم چون هیچ برنامه ای رو نمی تونم ساین کنم لطفا یه برنامه واسه ساین کردن بزارید که مشکل منو هل کنه .در ضمن برنامه های free signer و mobil signer رو امتحان کردم . ولی فقط بدرد مواقعی می خورن که ارور تاریخ باشه و ارور certificte supleier رو حل نمی کنه.
خیلی وقت درگیرم لطفا کمک کنید گوشیم 6220 کلاسیک تو رو خدا ساده و با برنامه های مطمن توضیح بدید.
m.mahdi.k
14-10-2009, 20:19
ممنون یونس جان من که با همون روش Deltafox گوشیمو (N95 8gb) رو هک کردم و الانک آپدیت جدیتش 31.0.015 روش نصبه ....
از Ngage تا تمامی برنامه های ساین نشده رو روش نصب کردم .... در هر صورت ممنون بخاطر اطلاع رسانی
من گوشیمو آپدیت کردم الان 31.0.015 هست اما برنامه هایی که رو گوشیم نصب میکردم ارور میده گوشیمو هم خواستم هک کنم اون برنامه ها هم جواب نمیده برنامه ای که شما گفتید هک کردید چی هست و از کجا و چطور میتونم بگیرمش ممنون
سلام من تا حالا نتونستم گوشیمو هک کنم چون هیچ برنامه ای رو نمی تونم ساین کنم لطفا یه برنامه واسه ساین کردن بزارید که مشکل منو هل کنه .در ضمن برنامه های free signer و mobil signer رو امتحان کردم . ولی فقط بدرد مواقعی می خورن که ارور تاریخ باشه و ارور certificte supleier رو حل نمی کنه.
خیلی وقت درگیرم لطفا کمک کنید گوشیم 6220 کلاسیک تو رو خدا ساده و با برنامه های مطمن توضیح بدید.
سلام
شما فایل Cert و Key رو گرفتی؟ اگه آره کافیه با برنامه ای که پست اول این تاپیک ضمیمه شده HelloOX رو ساین کنی...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mory_fun
14-10-2009, 22:33
سلام
چطوری باید برنامه ای رو ساین کنیم که به همه ی گوشی ها بخوره؟
سلام
چطوری باید برنامه ای رو ساین کنیم که به همه ی گوشی ها بخوره؟
نمیشه...! ( یعنی من و شما نمیتونیم! )
newhamedpc
14-10-2009, 23:13
سلام
من يه سري برنامه نصب كردم رو گوشي با هك گوشي امكان داره بعضي نرم افزار هاي روش از كار بيفته؟
ميشه آموزش برگرداند به حالت عادي رو هم بذاريد؟
ممنون ميشم
سلام
من يه سري برنامه نصب كردم رو گوشي با هك گوشي امكان داره بعضي نرم افزار هاي روش از كار بيفته؟
ميشه آموزش برگرداند به حالت عادي رو هم بذاريد؟
ممنون ميشم
سلام
خیر همچین اتفاقی نمیفته...!
تو خود برنامه آیتم UnHack وجود داره...
سلام
فریمور
1218-9500_R1BB041
Satio
با HelloOX قابل هک هست...
hrh_fourtyseven
17-10-2009, 16:12
من می خوام گو شیمو برا اولین بار آپدیت کنم یه چند تا سول برام پیش اومده:
1-اگه قبل از آپدیت بک آپ بگیرم و بعد از آپدیت ری استور کنم به همون فریمور قبلی بر می گرده؟
2- بعد از آپدیت با ریست کردن به فریمور قبلی بر می گرده یا نه؟
3- با ریست سه دکمه چه طور؟
4- در مورد فریمور جدید 5630 یعنی 12.020 اطلاع ندارید که هک می شه یا نه؟
پیشاپیش از پاسختون تشکر می کنم.:40:
Hadi King
17-10-2009, 16:24
من می خوام گو شیمو برا اولین بار آپدیت کنم یه چند تا سول برام پیش اومده:
1-اگه قبل از آپدیت بک آپ بگیرم و بعد از آپدیت ری استور کنم به همون فریمور قبلی بر می گرده؟
2- بعد از آپدیت با ریست کردن به فریمور قبلی بر می گرده یا نه؟
3- با ریست سه دکمه چه طور؟
4- در مورد فریمور جدید 5630 یعنی 12.020 اطلاع ندارید که هک می شه یا نه؟
پیشاپیش از پاسختون تشکر می کنم.:40:
مهم : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشید!:40:
Sajad2006
17-10-2009, 19:18
سلام.
من inistall server fp2 رو با رام پچر تو ان 78 فعال کردم ولی بازم certificate error میده!!
چکار کنم؟
Hadi King
17-10-2009, 19:43
سلام.
من inistall server fp2 رو با رام پچر تو ان 78 فعال کردم ولی بازم certificate error میده!!
چکار کنم؟
سجاد جان اگه تیک سبز زده پس هک کرده و برنامه ها بدون هیچ اروری نصب میشن :20:
از کدوم ورژن استفاده کردی ؟ آپدیت چنده گوشــــی ...
سلام
cer &key گوشیم (n93)رو از opda گرفتم،اماحالا بعضی برنامه هارو که ساین میکنم باز خطامیده!
salamaqmehdi
18-10-2009, 20:32
سلام
cer &key گوشیم (n93)رو از opda گرفتم،اماحالا بعضی برنامه هارو که ساین میکنم باز خطامیده!
چه پیغامی میده درضمن تاریخ گوشی باید به روز باشه
حل شد،تاریخ گوشی درست نبود!اماHelloX روکه نصب کردم میره unpaking میمونه!چرا اینجوری میشه؟
حل شد،تاریخ گوشی درست نبود!اماHelloX روکه نصب کردم میره unpaking میمونه!چرا اینجوری میشه؟
کنسل کن و دوباره سعی کن...ریست هم موثره...:46:
این کارم کردم همون طوریه!راستی آیکون برنامه روهم نشون نمیده!!!نباید updateکنم؟!آخه ازسال 2006تاحالاآپدیت نشده!
این کارم کردم همون طوریه!راستی آیکون برنامه روهم نشون نمیده!!!نباید updateکنم؟!آخه ازسال 2006تاحالاآپدیت نشده!
گوشیت چیه ؟
یه ورژن دیگه رو تست کن !
Hadi King
20-10-2009, 22:48
از ورژن های دیگه HelloOx استفاده کنیــــد چون آپدیت های قدیمی ایراد میگیره از ورژن های مختلف ...
گوشیت چیه ؟
یه ورژن دیگه رو تست کن !
مدل گوشیش هم N93 هستش ...
بخشید لینک دانلود ورزن های قدیمی رو دارین؟
بخشید لینک دانلود ورزن های قدیمی رو دارین؟
ورژن 1.03 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 2.01 :
:40:
سلام.
این برنامه ان 97 هم ساپرت میکنه(میتونه هکش کنه)
سلام.
این برنامه ان 97 هم ساپرت میکنه(میتونه هکش کنه)
بله ان97 رو هم به راحتی هک می کنه:46:
IPHONE 3g
23-10-2009, 16:00
سلام
گوشی دوستم رو با این روش خواستم هک کنم نمیشه!!
فایل سروکی هم گرفتم ولی ساین که میکنم میریزم رو گوشی میزنم نصب بشه میگه فایل خرابه
5500 داره
به جز این هر برنامه ای که ساین میکنم میگه فایل خرابه!!!با سکمنم هک نشد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nimnim68
24-10-2009, 19:48
من رمز گوشی رو نمی دونم . الان میخام مستر ریست کنم میگه رمز دفعه قبلی فکر کنم رمز سیم کارت زدم قبول کرد ولی الان ازم اینو قبول نمی کنه و یادم نمیاد رمزی بهش داده باشم که حالا بخام بهش بدم تا کار کنه !
رمز های پیش فرض نوکیا چه کد هایی هست ؟
اگه با رمز پیش فرض نشه باید چی کار کنم ؟
IPHONE 3g
24-10-2009, 20:37
اگه عوض نکرده باشی 12345 ولی اگر عوض کرده باشی فکر کنم چند تا روش برای پیدا کردن رمز باشه.
سلام
با 1.03هم امتحان کردم نشد!این دفعه میره رو aplling patches گیر میکنه!آیکون برنامه روهم کماکان نشون نمیده!
morteza_k
25-10-2009, 18:48
سلام
من گوشيمو اپديت كردم با اينترنت حالا هيچ برنامه اي روش نصب نمي شه هكم نمي شه.:18:
گوشيم N82 هست.
كمك كنيد لطفا. :42:
Hadi King
26-10-2009, 01:32
سلام
با 1.03هم امتحان کردم نشد!این دفعه میره رو aplling patches گیر میکنه!آیکون برنامه روهم کماکان نشون نمیده!
دوست عزیز شما گوشیتون رو ریست کنید یا خاموش . روشن !
با همه ورژن ها سعی کنید یکی جواب میده :20:
سلام
من گوشيمو اپديت كردم با اينترنت حالا هيچ برنامه اي روش نصب نمي شه هكم نمي شه.:18:
گوشيم N82 هست.
كمك كنيد لطفا. :42:
مگه میشه اروری چیزی نمیده موقع اجرای برنامه ؟
morteza_k
27-10-2009, 13:24
مگه میشه اروری چیزی نمیده موقع اجرای برنامه ؟
موفق باشید!:40:[/QUOTE]
سلام
چون گوشی ورژن سیستم عاملش بالا رفته ضریب امنیطیشم بالا رفته شما مطمئن هستید میشه هکش کرد.:41:
ورژن قدیم گوشیم بود V20.0.062 RM-313 الان شده این 31.0.016 .:19:
Hadi King
27-10-2009, 13:30
سلام
چون گوشی ورژن سیستم عاملش بالا رفته ضریب امنیطیشم بالا رفته شما مطمئن هستید میشه هکش کرد.:41:
ورژن قدیم گوشیم بود V20.0.062 RM-313 الان شده این 31.0.016
دوســـت عزیز اینجوری نیست که سیستم عاملش بالا بره نذار که برنامه نصب بشه !
موقعی که میخوای برنامه رو نصب کنی ارور نمیــــده ؟
اگه ارور میده ارورش رو اینجا بنویس :20:
شما Cer & Key گوشیتو گرفتــــی !
morteza_k
27-10-2009, 14:04
دوســـت عزیز اینجوری نیست که سیستم عاملش بالا بره نذار که برنامه نصب بشه !
موقعی که میخوای برنامه رو نصب کنی ارور نمیــــده ؟
اگه ارور میده ارورش رو اینجا بنویس :20:
شما Cer & Key گوشیتو گرفتــــی !
سلام
این خطا رو میده عزیز Certificate error. Contact the application supplier
میدونم که میگه باید برنامه رو ساین کنی من با Cer & Key برنامه رو ساین می کنم ولی باز رو گوشی نصب نمیشه.:41:
تاریخ و ساعت گوشی رو هم اوردم پایین ولی باز هم ناشد.:41:
حالا باید برام دانگرد کنم گوشیمو ؟ :37:
سلام
من یه بار با 6120 همین مشکلو پیدا کردم !!!!
با version پایین تر امتحان کردید ؟؟؟؟
من خودم با این فایل هک کردم
من پسورد key میخوام از کجا باید بگرمش
Hadi King
27-10-2009, 15:22
سلام
این خطا رو میده عزیز Certificate error. Contact the application supplier
میدونم که میگه باید برنامه رو ساین کنی من با Cer & Key برنامه رو ساین می کنم ولی باز رو گوشی نصب نمیشه.:41:
تاریخ و ساعت گوشی رو هم اوردم پایین ولی باز هم ناشد.:41:
حالا باید برام دانگرد کنم گوشیمو ؟ :37:
دوست عزیز Cer & Key رو از همینجا گرفتـــــی ؟ با چه برنامه ای ساین میکنی !
تاریخ گوشیت رو پایین نیار به روزش کن ...
دوست عزیز شما گوشیتون رو ریست کنید یا خاموش . روشن !
با همه ورژن ها سعی کنید یکی جواب میده :20:
من یه بار با 6120 همین مشکلو پیدا کردم !!!!
با version پایین تر امتحان کردید ؟؟؟؟
من خودم با این فایل هک کردم
باهمه ورژن ها امتحان کردم نمیشه!!!!ریست کردم خاموش وروشن نمیشه اصلا!
بااون ورژنم که زحمت کشیدین امتحان کردم نشد!روما هلوکسم نمیشه!
morteza_k
27-10-2009, 16:28
دوست عزیز Cer & Key رو از همینجا گرفتـــــی ؟ با چه برنامه ای ساین میکنی !
تاریخ گوشیت رو پایین نیار به روزش کن ...
سلام
ممنونم که کمکم میکنی.
با برنامه SignSiS ساین می کنم.
فایل ها رو از سایت OPDA گرفتم.
شما دیدی کسی گوشیشو اپگرید کنه به ورژن بالاتر بد بشه هکش کرد مثلا همین N82 ؟
دوست عزیز من چندماه پیش N78داشتم،آپدیتش که کردم مشکلِی نمداشت واسه هک،تازه بهترم شده بود قبلش بعضی وقتا نمیذاشت helloX نصب بشه!
Hadi King
27-10-2009, 20:12
سلام
ممنونم که کمکم میکنی.
با برنامه SignSiS ساین می کنم.
فایل ها رو از سایت OPDA گرفتم.
وظیفه ســـت دوست عزیز :11:
بعد از اپدیت یه ذره ایراد میگیره ولی نه دیگه هیچ برنامه نشه نصب کرد با ورژنهای دیگه امتحان کردی ورژن جدید رو هم نصب کن ببین میشه !
برا داداش خودم همینجوری بود ورژن های دیگه امتحان کردم درســـت شد ...
IPHONE 3g
27-10-2009, 21:04
سلام
گوشی دوستم رو با این روش خواستم هک کنم نمیشه!!
فایل سروکی هم گرفتم ولی ساین که میکنم میریزم رو گوشی میزنم نصب بشه میگه فایل خرابه
5500 داره
به جز این هر برنامه ای که ساین میکنم میگه فایل خرابه!!!با سکمنم هک نشد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:19::19::19::19::19:
morteza_k
28-10-2009, 02:38
وظیفه ســـت دوست عزیز :11:
بعد از اپدیت یه ذره ایراد میگیره ولی نه دیگه هیچ برنامه نشه نصب کرد با ورژنهای دیگه امتحان کردی ورژن جدید رو هم نصب کن ببین میشه !
برا داداش خودم همینجوری بود ورژن های دیگه امتحان کردم درســـت شد ...
سلام
ممنونم دوست عزیز درست شد.
حالا برنامه ها روش نصب میشه.
فقط یک سوال دارم مگه وقتی اپگرید می کنی نباید تمام حافظه فونت پاک بشه و تنضیمات گوشی به حالت اول برگرده من گوشی خودمو که اپگرید کردم همین جوری بود ولی مال داداشم این جوری نشد اپگرید شد ولی برنامه هاش (با این که تو خود فونم نصب بودن) سرجاشون بودن و تنضیماتیم دست نخورده بود.
Hadi King
28-10-2009, 12:49
سلام
ممنونم دوست عزیز درست شد.
حالا برنامه ها روش نصب میشه.
فقط یک سوال دارم مگه وقتی اپگرید می کنی نباید تمام حافظه فونت پاک بشه و تنضیمات گوشی به حالت اول برگرده من گوشی خودمو که اپگرید کردم همین جوری بود ولی مال داداشم این جوری نشد اپگرید شد ولی برنامه هاش (با این که تو خود فونم نصب بودن) سرجاشون بودن و تنضیماتیم دست نخورده بود.
آره پاک میشــــه دیشبی با کافی نت مال دوستم آپدیت کردیم حافظه پاک شده بـــود ...
نمیدونم والله درســــت آپدیت شد ورژنش هم تغییر کـــرد !
salamaqmehdi
28-10-2009, 21:33
من گوشی رو وقتی با 2 فایل فلش میزنم اینجوری میشه ولی تو فلش کامل با 4 تا فایل همه چی پاک میشن
بستگی داره که آپدیتش برا کی باشه ؟ اگه آپدیت شما بروز باشه قابل هک نیست وباید چند هفته ای صبر کنید تا هکش بیاد ولی اگه فریمور قبلا ارائه شده باشه حتما هکش اومده..
morteza_k
29-10-2009, 00:24
آره پاک میشــــه دیشبی با کافی نت مال دوستم آپدیت کردیم حافظه پاک شده بـــود ...
نمیدونم والله درســــت آپدیت شد ورژنش هم تغییر کـــرد !
سلام
اره تغییر کرده ورژن ولی هیچ چیز دست نخورده.:18:
soroush20
30-10-2009, 10:25
خب شايد از مموريت بك آپ گرفتي و هواست نيست
amirarsenal
31-10-2009, 13:45
سلام
خسته نباشید
آقا من این 2 تا فایل کی از سایت OPDA گرفتید رو باید چیکار کنم
اصلا این 2 تا فایل به چه دردی میخوره
یکی لطفا آموزش کامل بده
خیلی خیلی ممنون میشم
سلام
خسته نباشید
آقا من این 2 تا فایل کی از سایت OPDA گرفتید رو باید چیکار کنم
اصلا این 2 تا فایل به چه دردی میخوره
یکی لطفا آموزش کامل بده
خیلی خیلی ممنون میشم
شما با فایل های xxx.cer و xxx.key که دارید، با این برنامه که براتون آپلود کردم آدرس Cert و Key و آدرس فایل SIS که میخواید ساین کنید رو بهش بدید و !Sign The SiS رو بزنید، فایل ساین شده با حروف بزرگ در کنار فایل SIS ساین نشده ساخته میشه ... :40:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/SIZE]
amirarsenal
02-11-2009, 11:57
آقا امید دست درد نکنه واقعآ کارم راه افتاد
دمت گرم
سلام ببخشید من دوتا فایل رو قبلا از aopdaگرفته بودم اما بعد از ساین هایلوکس کارنکرد و همون ارور قبلی رو داد دو باره اینجا در خواست دادم واسه cer key بازم همون شد
nokia5530
354200031356296
انگاری اون دوتا فایل اصلا مال این گوشی نیست !چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببخشید من دوتا فایل رو قبلا از aopdaگرفته بودم اما بعد از ساین هایلوکس کارنکرد و همون ارور قبلی رو داد دو باره اینجا در خواست دادم واسه cer key بازم همون شد
nokia5530
354200031356296
انگاری اون دوتا فایل اصلا مال این گوشی نیست !چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
imei درسته؟
چک کن
تاریخ میلادی هم باید بروز باشه
ss.esteghlal12
03-11-2009, 12:57
من گوشی 5800 رو دارم روی این گوشی برنامه نصب نمیشه رفتم تو یکی از پست ها گفت باید گوشی رو هک کنید به روش helloox . پست اولی رو خوندم ولی متوجه نشدم لطفا خیلی ابتدایی واولیه توضیح بدید
Hadi King
03-11-2009, 19:54
من گوشی 5800 رو دارم روی این گوشی برنامه نصب نمیشه رفتم تو یکی از پست ها گفت باید گوشی رو هک کنید به روش helloox . پست اولی رو خوندم ولی متوجه نشدم لطفا خیلی ابتدایی واولیه توضیح بدید
دوست عزیز شما باید تو این تایپک IMEI گوشی خود رو بدین تا برات Cer & Key اماده بشه و شما بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
imei درسته؟
چک کن
تاریخ میلادی هم باید بروز باشه
imeiکه درسته خیلی چک کردم حتی فریمور گوشی رو بالا بردم تا دوباره باcer keyهک شه!نشد!!!!!!!!!!!!
ما تاریخ رو هنوز چک نکردم>>>>>>>>>>>>>
از جوابتون ممنون
نتیجه رو میگم...........
eblis2007
09-11-2009, 14:41
نسخه اصلی دوم این برنامه قدرتمند برای هک کلیه گوشی ها ساخته و منتشر شد...
--------------------------------------
نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درخواست داده میشه ساين كنيد.
فایل رو از ضمیمه دانلود و ساین، سپس نصب کنید.
پسورد فایل: Legend
اجراش كنيد، خودش همه كارها رو ميكنه...
اگر روی Applying Patches گیر کرد Cancel کنید و بعد از ریست دوباره سعی کنید.
بعد خودش بهتون ميگه منو پاک كنيد...:31:
دوستانی که گوشی های FP1 و Pre Fp1 دارند باید از آدرس
E:/Patches
2 فایل changeswipolicy.ini و installserver.rmp رو پاک کنند (البته اجباری نیست فقط برای خلوت شدن محیط رام پچر)
گوشيه شما هک شده و ميتونيد فايل ها رو بدون ساين نصب كنيد و همچنين از طزيق ROMPatcher بين حالت هک و عادي سوئيچ كنيد، اگه آیکون آبی بود (مطابق شکل) گوشی شما در حالت عادی هست...
برای فعال کردن هک کافیه رو پچ مورد نظر (در عکس Open4All ) کلیک کنید تا پچ فعال بشه... موقعی که سبز باشه پچ فعاله و گوشی در حالت هک هست...
و اگه کنجکاوید که این فایل HelloOX 2.03 چی کار میکنه، با من همراه شوید: ( نسبت به نسخه های قبلی )
درایو مجازی C:\sys\bin رو میسازه.
فایل های مربوط به هک رو به درایو مجازی میبره.
سیستم گوشی رو فعال میکنه برای جایگزینی.
درایو مجازی رو پاک میکنه.
root certificate رو نصب میکنه.
برنامه ROMPatcher+ رو نصب میکنه.
بعضی از دوستان هنگام اجرای N-Gage مشکل داشتند، مشکل این بود که پچ همواره در حالت Apply بوده...حالا دیگه Autostart هم غیر فعال شدهو خودتون باید فعالش کنید...
نصب Root Cert روی گوشی های PreFP1 و FP1 حذف شده، چون installserver براشون کافیه...
نصب فایل منیجر Modo هم اختیاری شده و خودتون میتونید نصب کنید...
اگه گوشیتونو قبلا" هک کردید نیازی به هک دوباره با این آپدیت نیست، آپدیت فقط برنامه رو قوی تر میکنه نه هک رو...
با تشکر از:
FCA00000
leftup
Zorn
DeltaFoX
wadowice
SWmail
abgnokia
Il.Socio
GANG's brothers
استفاده از اين مطلب با ذكر نام پي سي ورلد و Legend مانعي ندارد.
روی گوشیم نصب نمیشه گوشیم n96 هست .
ساین کــردی ؟
چه اروري ميده؟!
شاد باشي:40:
javadmehr20
11-11-2009, 14:25
salam man HelloOX2.v2.02.Unsigned.zip va HelloOX2.v2.03.Unsigned.zip ra download kardam vali hich kodomesh roye 6720 nasb nemishe.sign ham ke mikonam bazam nasb nemishe
کجا میتونم لیست گوشیهای FP1 و FP2 و PRE FP1 رو بدست بیارم ؟
5800 جزء کدوم هست ؟
کجا میتونم لیست گوشیهای FP1 و FP2 و PRE FP1 رو بدست بیارم ؟
5800 جزء کدوم هست ؟
تو نت هست لیستش
ولی از منوی گوشی تابلو هست
گوشی های مثل n73 و 3250 pre FP1 هستند
" " n95 و 6120 FP1 هستند
" " n85 و 5800 fp2 هستند
یا
prefp1 با سیستم os9.1
fp1 با سیستم os9.2
fp2 با سیستم os9.3 , 9.4
salam man HelloOX2.v2.02.Unsigned.zip va HelloOX2.v2.03.Unsigned.zip ra download kardam vali hich kodomesh roye 6720 nasb nemishe.sign ham ke mikonam bazam nasb nemishe
لطفا از این به بعد با الفبای عربی بنویسید
ورژن های قبلی رو امتحان کنیدگ=
1.03 شاید حواب بده
" " n85 و 5800 fp2 هستند
FP مخفف کلمــه ی Feature Pack است !
این واژه مخصوص S60v3 هست !
مثلا N86 :
S60v3 FP2
ولی 5800 اصلا S60v3 نیست و S60v5 هست !
پس تنها گفتن S60v5 کافیــه !
سلام
من دیگه دارم دیونه میشم!باهرورژنی امتحان میکنم جواب نمیده!میره رو Unpaking file گیر میکنه!
چیکار کنم؟ N93
khafan_farhad
13-11-2009, 17:56
با تشکر از شما
من همه روشها رو امتحان کردم جواب نداد ولی با HelloOX2.03 براحتی گوشی هک شد.
N82 V31.0.016
سلام
من دیگه دارم دیونه میشم!باهرورژنی امتحان میکنم جواب نمیده!میره رو Unpaking file گیر میکنه!
چیکار کنم؟ N93
93 خیلی قدیمیه! SecMan رو روش تست کن ببین جواب میده یا نه؟!
eblis2007
14-11-2009, 15:31
چه اروري ميده؟!
شاد باشي:40:
نصب شد mer30
amini_bio
18-11-2009, 11:28
سلام
يه سوالي:
n97 براي نصب برنامه ها بدون ساين instalserver داره يا توي همون heloOx موجوده؟
amini_bio
18-11-2009, 11:30
93 خیلی قدیمیه! SecMan رو روش تست کن ببین جواب میده یا نه؟!
93 با darkkarious بايد هك بشه
سلام
يه سوالي:
n97 براي نصب برنامه ها بدون ساين instalserver داره يا توي همون heloOx موجوده؟
سلام محمد رضا..
به صورت پچ تو RomPatcher هست...:46:
سلام آقایون.من یه 5800 دارم هر کاری که میتونستم کردم ولی هک نشد که نشد.helox رو گرفتم و ساین کردم ولی موقه نصب ارور داد مصله همیشه.فایل های cer va key رو همتویه تایپیک بچه ها برام گرفتن ولی بازم نشد.حالا من میخام سریال گوشیمو بدم به شما دوستان تا خودتون برنامه helox رو به صورت ساین شده بهم بدین.سریال(353184031404093)به خدا اگه اینکارو بکنین خیلی خیلی ممنونتون میشم.به امید روزی که5800 منم هک بشه.
با سلام مجدد.چرا کسی جوابه منو نمیده دارم دیوونه میشم؟
با سلام مجدد.چرا کسی جوابه منو نمیده دارم دیوونه میشم؟
منتظر باش
برات ساین میکنم
خدمت شما
سلام.ببخشید که هی مزاحمتون میشم ولی این این دفعه یه اروره دیگه میده میگه که ممکنه تاریختون تنظیم نباشه.در صورتی که من تاریخ گوشیم رویه 2009/10/15 .دیگه دارم کم کم به این نتیجه میرسم که گوشیم هک ناپذیره آخه الان 2 هفته است که نتونستم هکش کنم و از گوشیم هیچ استفاده ای نمیکنم.امیدم به شماست.
امروز 2009/11/23 هست
صبح بخیر
سلام.نصب شدددددددددددددددددددددد.ف ط نمیدونم بعدش باید چیکار کنم .اصلا سر در نمیارم از ریز تا درشتشو هم باید خودت بم بگی.برنامه رو هم که نصب شد اجرا کردم .و اون برنامه چند تا چیزه دیگه رو هم نصب کرد .از اینجا به بعد نمیدونم باید چیکار کنم.اگه میشه همین امشب جوابمو بدین.
hello ox رو نصب کردی؟ همون گاو نارنجی رنگ؟
خوب بعد برو توی rompatcher که همراه برنامه نصب شده
اونجا یه پچ هست به نام open4all که حتما باید فعال باشه
پچ رو فعال کن و apply to auto کن
بعد هر برنامه ای رو که دوست داری بدون ساین نصب کن
دسته گلت درد نکنه.گوشیم هک شد.فعلا خداحافظ.دمت گرم
باسلام درموردروش هک کردن 5800 روممکنه منوراهنمائی بفذمائید متشکرم
باسلام درموردروش هک کردن 5800 روممکنه منوراهنمائی بفذمائید متشکرم
کجاش مشکل داری دوست عزیز؟طبق پست اول عمل کن...
sadra2010
25-11-2009, 19:44
من نرم افزار هيلو و مپ چي چي؟؟؟
رو رو گوشي ريختم وقتي رو عکس گاو کليک مي کنم علامت زمان مياد از ديرو 12 ساعته که داره ميره ولي تموم نمي شه دو بار کنسل کردم ؟؟
چي کار کنم؟؟؟؟؟؟
مال من قسمتی به نام پچ نداره!!!!
من نرم افزار هيلو و مپ چي چي؟؟؟
رو رو گوشي ريختم وقتي رو عکس گاو کليک مي کنم علامت زمان مياد از ديرو 12 ساعته که داره ميره ولي تموم نمي شه دو بار کنسل کردم ؟؟
چي کار کنم؟؟؟؟؟؟
مدل گوشیت چیه؟
از کدوم ورژن هلو اوز استفاده میکنی؟
چند بار برنامه رو باز کن نباید گیر کنه
1 دقیق صبر کن اگه نشد کنسل کن دوباره باز کن
sadra2010
25-11-2009, 20:03
5530
1.XXXX
به این هم جواب بدید
5530
1.XXXX
به این هم جواب بدید
1.XXXX یعنی چی؟
از ورژن 2.03 برنامه باید استفاده کنی
وقتی برنامه کار کرد و مراحل تموم شد rompatcher هم نصب میشه
sadra2010
26-11-2009, 15:06
2.3 رو ندارم
اگه کسی داره بزاره؟
2.3 رو ندارم
اگه کسی داره بزاره؟
تو پست اول ضمیمه شده!
2.03
sadra2010
26-11-2009, 19:01
ممنون هک شد !!!
ولی هنوز هم باید فایل هارو ساین کنم
با نرم افزاری که این بار برای شما عزیزان در سایت میهن دانلود قرار داده ایم می توانید ظاهر گوشی خود را به گوشی HTC تغییر بدهید.استفاده از این نرم افزار بسیار مفید در زمینه ی تغییر ظاهر گوشی و خارج ساختن آن از حالت یکتواختی می باشد و پیشنهاد می کنیم شما نیز از این نرم افزار استفاده کنید.کلیه ی فایل هایی که برای شما قرار داده ایم ساین شده می باشند و نیازی به ساین ندارند.نرم افزار فوق قابل نصب و استفاده بر روی گوشی های نوکیای دارای سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش سوم می باشد.همچنین راهنمای نصب نرم افزار را نیز به منظور تسهیل کار شما به همراه کلیه ی فایل های مورد نیاز در قالب یک فایل فشرده در ادامه ی مطلب آماده ی دانلود قرار داده ایم.
توجه : هنگام باز کردن فایل راهنما که تحت Word می باشد بر روی دکمه ی Read Only کلیک کنید.
دانلود - Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم: 823 کیلوبایت
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز:
تو فایل وردش نو شته
· راهنمای نصب برنامه :
1- ابتدا فایل GDesk.0.33g.SIS موجود در پوشه ی Gdesk v0.33g Signed -[-------------.Com] را نصب کنید.نیازی به نصب فایل های دیگر این پوشه نیست.اما این فایل ها فضای بسیار کمی را اشغال می کنند و نصب آنها ضرری ندارد و به زیبا سازی ظاهر گوشی شما کمک بسیاری می کند.
2- سپس فایل موجود در پوشه ی GDD File - [-------------.Com] را به مسیر زیر منتقل کنید :
Main Menu -> Design -> Design Menu -> Load Design
3- گوشی خود را Restart کنید.
ولی مال من تو منوش فایلی به نام Design نداره
چی کار کنم(نرم افزار به گوشیم میخوره)
ممنون هک شد !!!
ولی هنوز هم باید فایل هارو ساین کنم
با نرم افزاری که این بار برای شما عزیزان در سایت میهن دانلود قرار داده ایم می توانید ظاهر گوشی خود را به گوشی HTC تغییر بدهید.استفاده از این نرم افزار بسیار مفید در زمینه ی تغییر ظاهر گوشی و خارج ساختن آن از حالت یکتواختی می باشد و پیشنهاد می کنیم شما نیز از این نرم افزار استفاده کنید.کلیه ی فایل هایی که برای شما قرار داده ایم ساین شده می باشند و نیازی به ساین ندارند.نرم افزار فوق قابل نصب و استفاده بر روی گوشی های نوکیای دارای سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش سوم می باشد.همچنین راهنمای نصب نرم افزار را نیز به منظور تسهیل کار شما به همراه کلیه ی فایل های مورد نیاز در قالب یک فایل فشرده در ادامه ی مطلب آماده ی دانلود قرار داده ایم.
توجه : هنگام باز کردن فایل راهنما که تحت Word می باشد بر روی دکمه ی Read Only کلیک کنید.
دانلود - Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم: 823 کیلوبایت
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز:
تو فایل وردش نو شته
·راهنمای نصب برنامه :
1-ابتدا فایل GDesk.0.33g.SIS موجود در پوشه ی Gdesk v0.33g Signed -[-------------.Com] را نصب کنید.نیازی به نصب فایل های دیگر این پوشه نیست.اما این فایل ها فضای بسیار کمی را اشغال می کنند و نصب آنها ضرری ندارد و به زیبا سازی ظاهر گوشی شما کمک بسیاری می کند.
2- سپس فایل موجود در پوشه ی GDD File - [-------------.Com] را به مسیر زیر منتقل کنید :
Main Menu -> Design -> Design Menu -> Load Design
3-گوشی خود را Restart کنید.
ولی مال من تو منوش فایلی به نام Design نداره
چی کار کنم(نرم افزار به گوشیم میخوره)
بهتر بود لینک صفحه رو میذاشتی
در ضمن این جا حای این سوال نبود
و
mamo نمی تونی همین که هست جواب بدی که ایقدر ضد حال میدی مگه من چه هیزم تری به تو فروختم؟؟
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42:
به خاطر خودت میگم
اینجا شاید دیرتر به جواب برسی
بیا و خوبی کن
کجاش مشکل داری دوست عزیز؟طبق پست اول عمل کن...
باسلام مشکلم اینه که تابه حال گوشیمو هک نکرده ام و می خوام بدونم ازاول چه کارباید بکنم وچه طورجلو برم که اشکالی پیش نیاید متشکرم
دوستان میشه بگید به جز Ngage هک واسه نصب چه برنامه هایی لازمه؟ مثلا چند درصد از برنامه ها؟(میخوام ببینم n86 که ورژن جدیداش هک نمیشه چقدر دست آدمو تو برنامه ریختن تنگ میکنه.)
مرسی
Hadi King
27-11-2009, 12:45
باسلام مشکلم اینه که تابه حال گوشیمو هک نکرده ام و می خوام بدونم ازاول چه کارباید بکنم وچه طورجلو برم که اشکالی پیش نیاید متشکرم
دوست عزیز شما الان درخواست Cer & Key دادین موقعی که آماده شد دانلود کنید و با برنامه پست اول که ضمیمه شد برنامه هک رو ساین کنــــید و مثل توضیح پست اول پیش برید اگه مشکلی داشتید همینجا بیان کنیـــد :11:
sadra2010
28-11-2009, 08:24
یه کی به من جواب بده؟؟؟
یه کی به من جواب بده؟؟؟
GDesk یه برنامه هست که ربطی به هک نداره!
اینجا مطرح کنید:
دوست عزیز شما الان درخواست Cer & Key دادین موقعی که آماده شد دانلود کنید و با برنامه پست اول که ضمیمه شد برنامه هک رو ساین کنــــید و مثل توضیح پست اول پیش برید اگه مشکلی داشتید همینجا بیان کنیـــد :11:
باسلام
key , cer آماده شدوقتی helloox روساین میکنم وبه گوشی منتقل میکنم موقع نصبش پیام expired cer میده درضمن ورژن گوشیم هم 11 میباشد چه کاربایدبکنم
باتشک
alihos93
01-12-2009, 01:01
آقا این پسورد کار نمیکنه برای ۲.۰۳ . پسوردش چییه هرچی میزنم Legend کار نمیکنه
آقا این پسورد کار نمیکنه برای ۲.۰۳ . پسوردش چییه هرچی میزنم Legend کار نمیکنه
کار میکنه
Legend
L با حرف بزرگ نوشته میشه
alihos93
01-12-2009, 11:33
کار میکنه
Legend
L با حرف بزرگ نوشته میشه
شرمنده خیلی ممنون. زبان کیبرد رو فارسی بود :20::27:
Hadi King
02-12-2009, 08:20
باسلام
key , cer آماده شدوقتی helloox روساین میکنم وبه گوشی منتقل میکنم موقع نصبش پیام expired cer میده درضمن ورژن گوشیم هم 11 میباشد چه کاربایدبکنم
باتشک
با کدوم برنامه ساین کـــردی ؟
ورژن های دیگه امتحان کن helloox ...
با کدوم برنامه ساین کـــردی ؟
ورژن های دیگه امتحان کن helloox ...
سلام
دوستان من helloox 2,3 روجداگان با cerوkey ساین کردم وبه گوشی منتقل کردم موقع نصب پیام expired cer می ده وقتی تاریخ گوشی رو عقب میبرم پیام certifile may not yet be valid is exprid or phons date seting میده هرکاری که میدونستم کردم حتی ریست فکتوریم کردم بازم نشدواقعانمیدونم چه کاربایدکنم که نصب بشه اگه کسی می تونه راهنمائم کنه ممنون میشم
باتشکر
سلام
دوستان من helloox 2,3 روجداگان با cerوkey ساین کردم وبه گوشی منتقل کردم موقع نصب پیام expired cer می ده وقتی تاریخ گوشی رو عقب میبرم پیام certifile may not yet be valid is exprid or phons date seting میده هرکاری که میدونستم کردم حتی ریست فکتوریم کردم بازم نشدواقعانمیدونم چه کاربایدکنم که نصب بشه اگه کسی می تونه راهنمائم کنه ممنون میشم
باتشکر
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه ... :18:
Hadi King
03-12-2009, 14:33
سلام
باتشکر
دوست عزیز شما تاریخ گوشیتون رو عقب نبرید جلـــو یا تنظیـــم (به روز ) کنیـــد :46:
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه
:11:
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه ... :18:
باسلام
این کاروهم انجام دادم نشدحتی 2011و2012 تاریخ وتغییردادم بازم نشد.
ولی موقعی که فایل cer روبازمیکنم درقسمت certification path<certification status نوشته This certificate has expired or is not yet valid
حالادیگه واقعانمی دونم چیکارکنم.
باتشکر
Hadi King
04-12-2009, 01:38
باسلام
این کاروهم انجام دادم نشدحتی 2011و2012 تاریخ وتغییردادم بازم نشد.
ولی موقعی که فایل cer روبازمیکنم درقسمت certification path<certification status نوشته This certificate has expired or is not yet valid
حالادیگه واقعانمی دونم چیکارکنم.
باتشکر
شما دوست عزیز HelloOx1.05 امتحان کنیــــد اگه نشد IMEI رو دوباره بدید ببینم مشکلش چیـــه :13:
برا دوستانی که من میگیرم این نوشته تو اون قســـمت چه جوری برای شما اینجور نوشته !!!
شما دوست عزیز HelloOx1.05 امتحان کنیــــد اگه نشد IMEI رو دوباره بدید ببینم مشکلش چیـــه :13:
برا دوستانی که من میگیرم این نوشته تو اون قســـمت چه جوری برای شما اینجور نوشته !!!
354182028880936 IMEI
354182028880936 IMEI
ممکنه به ورژن گوشیم باشه (V 11.0.009)
باتشکر
Hadi King
05-12-2009, 13:51
354182028880936 IMEI
354182028880936 IMEI
ممکنه به ورژن گوشیم باشه (V 11.0.009)
باتشکر
دوست عزیز برای شما چیزی دیگه مینویسه :13:
شما یه امتحانی دوباره کنید با همین Cer & Key که من دادم و همه ورژن ها HelloOx رو امتحان کنید چون من دیشبی همین ورژن 11 رو من با اخرین ورژن HelloOx1.05 هک کردم :20:شما هم یه امتحانــــی کنید :46:
FreeMagic
05-12-2009, 14:50
سلام
خواسنم بدونم می تونم گوشی 5800 رو هم با این روش ساین کنم؟
بعد اخرین ورژن این برنامه توی پست اول معرفی شده یا توی این انبار تاپیک باید بگردیم دنبال ورژن های بعدی؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
sia abedi
05-12-2009, 14:50
با سلام
دوستان من يك گوشي n86دارم يك دفعه با HelloOX هكش كردم بعد چند هفته عكس هام بهم ريخت،فيلم هام ديگه پخش نميشد،گوشي هنگي شده بود و... .
بعد ريستش كردم و دوباره هكش كردم دوباره همون مشكل ها پيش اومد ميخواستم بدونم بايد چي كارش كنم تا بدون مشكل هكش كنم؟با يك روش ديگه ميشه هكش كرد تا مشكلاي HelloOX را نداشه باشه؟
با سلام
دوستان من يك گوشي n86دارم يك دفعه با HelloOX هكش كردم بعد چند هفته عكس هام بهم ريخت،فيلم هام ديگه پخش نميشد،گوشي هنگي شده بود و... .
بعد ريستش كردم و دوباره هكش كردم دوباره همون مشكل ها پيش اومد ميخواستم بدونم بايد چي كارش كنم تا بدون مشكل هكش كنم؟با يك روش ديگه ميشه هكش كرد تا مشكلاي HelloOX را نداشه باشه؟
نه فقط با Hello OX هک میشه
فیرمور جدید هم هنوز هک نمیشه
سلام
خواسنم بدونم می تونم گوشی 5800 رو هم با این روش ساین کنم؟
بعد اخرین ورژن این برنامه توی پست اول معرفی شده یا توی این انبار تاپیک باید بگردیم دنبال ورژن های بعدی؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
این روش برای همه گوشیهای نوکیا کار میکنه به جز
N86 . N97 (ورژن جدید)
پست اول این تاپیک همیشه آپدیت هست (به همت یونس عزیز)
sia abedi
07-12-2009, 23:28
منظورتون اينه كه n86 فقط با اين نرم افزار هك ميشه؟
اگر اينطور هست پس من چي كار كنم تا مشكلم حل بشه؟
منظورتون اينه كه n86 فقط با اين نرم افزار هك ميشه؟
اگر اينطور هست پس من چي كار كنم تا مشكلم حل بشه؟
دوست عزیز شما گوشیت رو هک کن و بعد آپدیت کن...
بعد از آپدیت دیگه گوشی رو ریست نکن...در غیر این صورت هک از بین میره و فعلا" هک نمیشه...!
حسین رشتی
08-12-2009, 12:35
من بعد از چندین روش هک به مدلهای مختلف امروز به همین روش هک کردم..
البته فکر میکنم هک شد.. چون چندتا چیز install کرد و پچ هم اومد و منم سبزش کردم ولی هنوز هم خیلی از فایلهای sis اجرا نمیشه..
دیگه واقعا کلافه شدم.. گوشیم n79 ولی اگه نتونستم با این مشکلشو حل کنم عوض میکنم.. چون وقتی دیگه n gage و sis نصب نشه نوکیا چه فایده ای داره..
لطفا کمکم کنید بگید با هک همه فایلهای sis باید نصب بشه یا گوشی من ایراد داره ؟
Hadi King
08-12-2009, 14:09
من بعد از چندین روش هک به مدلهای مختلف امروز به همین روش هک کردم..
البته فکر میکنم هک شد.. چون چندتا چیز install کرد و پچ هم اومد و منم سبزش کردم ولی هنوز هم خیلی از فایلهای sis اجرا نمیشه..
دیگه واقعا کلافه شدم.. گوشیم n79 ولی اگه نتونستم با این مشکلشو حل کنم عوض میکنم.. چون وقتی دیگه n gage و sis نصب نشه نوکیا چه فایده ای داره..
لطفا کمکم کنید بگید با هک همه فایلهای sis باید نصب بشه یا گوشی من ایراد داره ؟
دوست عزیز اگه هک شده و منو پچ سبز شده > هک شده فایل های sis مخصوص گوشی خودتون باید نصب بشه و بازی های انگیج هم باید به این تایپک بری برای فعال سازیش :46:
مهم : آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
sia abedi
08-12-2009, 14:31
بعد از آپدیت دیگه گوشی رو ریست نکن...در غیر این صورت هک از بین میره و فعلا" هک نمیشه...!
ببخشيد ميشه بيشتر توضيح بديد:11:
من زياد از موضوعات مربوط به موبايل سر در نميآورم يك مقداري مفصل تر توضيح بديد:40:
Hadi King
08-12-2009, 14:44
ببخشيد ميشه بيشتر توضيح بديد:11:
من زياد از موضوعات مربوط به موبايل سر در نميآورم يك مقداري مفصل تر توضيح بديد:40:
دوست عزیز منظور یونس اینه که شما گوشیتون هک کنید اگه هک هستش پس برای حل مشکلت اونو آپدیت کن وقتی آپدیتش کردی گوشیتو به هیچ عنوان ریست نکن چون هک گوشی خراب میشه و گوشی شما هم که با آپدیت به فریمور جدید تبدیل شده دیگه هک نمیشه و باید منتظر باشــــی ...
357988039603738
nokia 5800
Hadi King
13-12-2009, 15:31
357988039603738
nokia 5800
دوست عزیز برای درخواست Cer & Key تو این تایپک باید درخواست بدید ...
آماده شـــد ...
مهم : برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
arsalan11255
13-12-2009, 15:36
سلام
ممنون می شم اگه cerگوشیمو بگید!مرسی
N70 شماره سریال:353946019761532
Hadi King
14-12-2009, 17:30
سلام
ممنون می شم اگه cerگوشیمو بگید!مرسی
N70 شماره سریال:353946019761532
تو این تایپک درخواست بدید دوستان :46:
دیگه هرکی درخواست بده اینجا درخواست داده نمیشـــه :41:
آماده شـــد ...
مهم : برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
sadeghpes
16-12-2009, 12:54
من رو N97 v20 میریزم روی Upacking گیر میکنه بایاد چیکار کنم؟
sadeghpes
16-12-2009, 12:57
درود
من روی N97 V20 نصب میکنم روی unpacking گیر میکنه.
مشکل چیه؟
سلام..من میخوام 6220clasic هک کنم...بهترین و اسونترین روش چیه؟ وایا این helloX میتونه هک منه؟فرمور 5.15 هست...ایا برنامه هایی مه الان نصبه رو گوشی پاک میشه؟
سلام..من میخوام 6220clasic هک کنم...بهترین و اسونترین روش چیه؟ وایا این helloX میتونه هک منه؟فرمور 5.15 هست...ایا برنامه هایی مه الان نصبه رو گوشی پاک میشه؟
سلام
گوشی شما با روش HelloOX هک میشه
تنها روش هست
برنامه ها تون پاک نمیشن
حسین رشتی
20-12-2009, 22:59
سلام داداش..
من قبلا گوشیمو با همین روش هک کردم و بعدا مجبور شدم گوشیمو مستر ریست کنم.. حالا پوشه انگیج گوشیم کلا حذف شده و وقتی با همین روش میخوام هک کنم اصلا free signer نصب نمیشه..
چیکارش کنم دادا؟
Hadi King
21-12-2009, 23:49
سلام داداش..
من قبلا گوشیمو با همین روش هک کردم و بعدا مجبور شدم گوشیمو مستر ریست کنم.. حالا پوشه انگیج گوشیم کلا حذف شده و وقتی با همین روش میخوام هک کنم اصلا free signer نصب نمیشه..
چیکارش کنم دادا؟
دوســـت عزیز این برنامه free signer رو دانلود کن و موقعی که میخوای با برنامه SignSiS ساین کنـــی این گزینه رو بزارید با عکس نشون دادم و برنامه رو با Cer & Key ساین کنید :46:
سلام
ابن روش هک ایمن هست؟
میشه بعد انجام کار پچ رو حذف کرد یا کلا برگردوند به روز اول؟
واسه 6220 از کدوم برنامه استفاده کنم و جز کدوم دسته حساب میشه؟
ممنون
Hadi King
22-12-2009, 09:45
سلام
ابن روش هک ایمن هست؟
میشه بعد انجام کار پچ رو حذف کرد یا کلا برگردوند به روز اول؟
واسه 6220 از کدوم برنامه استفاده کنم و جز کدوم دسته حساب میشه؟
ممنون
آره دوست عزیز میشه پچ ها رو پاک کرد و برگردون به روز اول ...
اگه شما Cer & Key دارین یکی از ورژنهای برنامه (که تو پست اول هست) ساین کنید و رو گوشی اجرا کنید :46:
من فکر میکنم گوشیم FP2 هست ولی شک دارم
من فکر میکنم گوشیم FP2 هست ولی شک دارم
شک نکن گوشیت Feature Pack 2 هست
حسین رشتی
22-12-2009, 17:42
داداش واسه من اصلا اون عکسی که ضمیمه کردی اصلا اون شکلی نیست..
چیزی که دانلود کردم خودش یه فایل sisx که خوشبختانه نصب میشه ولی وقتی cer و key که مطمئنم درسته رو بهش میدم و دستور sign رو میزنم این پیغام خطا رو میده.. Error load key file
واسه چی همچین پیغامی میده؟؟
به پسووردش ربطی نداره ؟؟
Hadi King
22-12-2009, 18:03
داداش واسه من اصلا اون عکسی که ضمیمه کردی اصلا اون شکلی نیست..
چیزی که دانلود کردم خودش یه فایل sisx که خوشبختانه نصب میشه ولی وقتی cer و key که مطمئنم درسته رو بهش میدم و دستور sign رو میزنم این پیغام خطا رو میده.. Error load key file
واسه چی همچین پیغامی میده؟؟
به پسووردش ربطی نداره ؟؟
دوست عزیز Cer & Key گوشیتو بزار ببینــــم درستــــه (IMEI هم فرقی نداره):20:
من برات درخواســـت دادم !!!
اگه برا پسوردشــــ که چهار تا (0000) بزار :46:
حسین رشتی
23-12-2009, 19:48
opda.cn_n79_n79_356387029401461.key
opda.cn_n79_n79_356387029401461.cer
این از cer & key من
دمت هم گرم..
Hadi King
23-12-2009, 22:24
opda.cn_n79_n79_356387029401461.key
opda.cn_n79_n79_356387029401461.cer
این از cer & key من
دمت هم گرم..
دوست عزیز امتحان کردم بدون هیچ اروری برنامه مورد نظر رو ساین کـــرد :46:
عکس :
amin n & i series
24-12-2009, 20:57
نسخه اصلی دوم این برنامه قدرتمند برای هک کلیه گوشی ها ساخته و منتشر شد...
نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درخواست داده میشه ساين كنيد.
2 فایل changeswipolicy.ini و installserver.rmp رو پاک کنند (البته اجباری نیست فقط برای خلوت شدن محیط رام پچر)
گوشيه شما هک شده و ميتونيد فايل ها رو بدون ساين نصب كنيد و همچنين از طزيق ROMPatcher بين حالت هک و عادي سوئيچ كنيد، اگه آیکون آبی بود (مطابق شکل) گوشی شما در حالت عادی هست...
برای فعال کردن هک کافیه رو پچ مورد نظر (در عکس Open4All ) کلیک کنید تا پچ فعال بشه... موقعی که سبز باشه پچ فعاله و گوشی در حالت هک هست...
و اگه کنجکاوید که این فایل HelloOX 2.03 چی کار میکنه، با من همراه شوید: ( نسبت به نسخه های قبلی )
فایل های مربوط به هک رو به درایو مجازی میبره.
بعضی از دوستان هنگام اجرای N-Gage مشکل داشتند، مشکل این بود که پچ همواره در حالت Apply بوده...حالا دیگه Autostart هم غیر فعال شدهو خودتون باید فعالش کنید...
نصب Root Cert روی گوشی های PreFP1 و FP1 حذف شده، چون installserver براشون کافیه...
اگه گوشیتونو قبلا" هک کردید نیازی به هک دوباره با این آپدیت نیست، آپدیت فقط برنامه رو قوی تر میکنه نه هک رو...
با تشکر از:
FCA00000
leftup
Zorn
DeltaFoX
wadowice
SWmail
abgnokia
Il.Socio
GANG's brothers
سلام
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه
دو فایلی رو که دانلود میکنم بعد که میخوام از حالت زیپ درش بیارم رمز میخواد
هر رمزی هم میزنم میگه اشتباهه
چی کار کتم؟؟؟؟
سلام
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه
دو فایلی رو که دانلود میکنم بعد که میخوام از حالت زیپ درش بیارم رمز میخواد
هر رمزی هم میزنم میگه اشتباهه
چی کار کتم؟؟؟؟
تو همون پستی که نقل قول کردی هست!
Legend
شاد باشی
amin n & i series
24-12-2009, 21:07
تو همون پستی که نقل قول کردی هست!
Legend
شاد باشی
دوست من هر چی اونو میژنم میگه
The password that you type is not correct.try type it agine
راستی ساین کردن یعنی چی؟
چطوری ساین میکنن؟؟
ببخشید سوال هام مبتدی هست
حسین رشتی
24-12-2009, 21:25
سلام داداش..
حاجی دمت گرم بالاخره گوشی پدر سوخته منم بازی رو گذاشت کنار و هک شد..
حق با تو بود یعنی اونجا باید گزینه .sisx رو انتخاب میکردم.. بهرحال دمت گرم..
حالا یه لطفی کن و بگو من که گوشیمو مستر ریست کردم و انگیج کلا از تو گوشیم پاک شده باید چجوری دوباره پوشه انگیج رو راه بندازم؟؟
Hadi King
24-12-2009, 21:51
دوست من هر چی اونو میژنم میگه
The password that you type is not correct.try type it agine
راستی ساین کردن یعنی چی؟
چطوری ساین میکنن؟؟
ببخشید سوال هام مبتدی هست
دوست عزیزم بفرما دوتا فایل رو بدون پسورد برات آپلود کردم ...
برای دونستن ساین یعنی چـــه تو تایپک زیر توضیح داده شده :40:
سلام داداش..
حاجی دمت گرم بالاخره گوشی پدر سوخته منم بازی رو گذاشت کنار و هک شد..
حق با تو بود یعنی اونجا باید گزینه .sisx رو انتخاب میکردم.. بهرحال دمت گرم..
حالا یه لطفی کن و بگو من که گوشیمو مستر ریست کردم و انگیج کلا از تو گوشیم پاک شده باید چجوری دوباره پوشه انگیج رو راه بندازم؟؟
مخلصیـــم دوســـت عزیز :11:
من تو کار انگیج نیستم سوالت رو میتونی از Legend => یونس بپرسی کارش عالیـــه :46:
sepehr_x50
25-12-2009, 01:09
دوستانی که گوشی های FP1 و Pre Fp1 دارند باید از آدرس...
اینا شامل چه گوشی هایی میشند؟!
amin n & i series
25-12-2009, 09:28
دوست عزیزم بفرما دوتا فایل رو بدون پسورد برات آپلود کردم ...
برای دونستن ساین یعنی چـــه تو تایپک زیر توضیح داده شده :40:
مخلصیـــم دوســـت عزیز :11:
من تو کار انگیج نیستم سوالت رو میتونی از Legend => یونس بپرسی کارش عالیـــه :46:
خیلی ممنون دوست من
ممنون که با حوصله جوابمو داد�:10:
Hadi King
25-12-2009, 10:45
اینا شامل چه گوشی هایی میشند؟!
سپهر جان این گوشـــی ها :11:
FP1 devices:
---------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
IPHONE 3g
25-12-2009, 19:48
تو اینستال روت سرت گیر میکنه....؟!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
26-12-2009, 00:46
تو اینستال روت سرت گیر میکنه....؟!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنسل کن دوباره امتحان کن ببین دیگه گیر میکنه اگه بازم همونجوری شد گوشیتو خاموش روشن کن دوباره اجرا کن ببین اینبار چی میشــه => با ورژن های دیگه هم امتحان و همین کارا رو کنیـــد برا خودمم همینجوری بود تا آخر با ورژن 2.3 هک شــد :11:
IPHONE 3g
26-12-2009, 14:16
کنسل کن دوباره امتحان کن ببین دیگه گیر میکنه اگه بازم همونجوری شد گوشیتو خاموش روشن کن دوباره اجرا کن ببین اینبار چی میشــه => با ورژن های دیگه هم امتحان و همین کارا رو کنیـــد برا خودمم همینجوری بود تا آخر با ورژن 2.3 هک شــد :11:
ممنون درست شد.
:10::11::40::40:
sarmast65_ata
26-12-2009, 23:11
سلام بچه ها من گوشیمو امشب با این برنامه هک کردم همه مراحل به درستی انجام شد ولی چیزی به گوشی اضافه نشد مثل برنامه Rompatcher و یا ..... آیا هک نشده؟چون برنامه ایی که ساین نشده بود رو نصب کردم درست نصب شد ولی چرا rompatcher اینا نصب نشده؟
Hadi King
27-12-2009, 00:39
سلام بچه ها من گوشیمو امشب با این برنامه هک کردم همه مراحل به درستی انجام شد ولی چیزی به گوشی اضافه نشد مثل برنامه Rompatcher و یا ..... آیا هک نشده؟چون برنامه ایی که ساین نشده بود رو نصب کردم درست نصب شد ولی چرا rompatcher اینا نصب نشده؟
دوست عزیز من موقعی که گوشیمو فرمت میکردم و دوبار هک میکردم اینجوری میشد !
شما میتونید دستی Rompatcher رو نصب کنی مال گوشی من این قسمت بود :46:
E: HelloOX2
تو پوشه HelloOX2 دو سه تا فایل Sis هست که یکیRompatcher اونو دستی نصب کن :11:
happyfeat
01-01-2010, 21:04
سلام به همه دوستان گلم
مدل گوشی من 5800 با ورژن برنامه 31
من الان این برنامه را رو گوشیم نصب کردم بعد از نصب وقتی داخل برنامه rom patcher می شوم 2 تا گزینه داره که نمی دونم باید چی کار کنم با گزینه اولیش
1 : install server_FP2
2 : open 4 all_RP+ که گزینه دوم طبق پست اول برای آنلاک کردن گوشی هستش
حالا گزینه اول مربوط به چی میشه و باید چی کار کنم
اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید
سلام به همه دوستان گلم
مدل گوشی من 5800 با ورژن برنامه 31
من الان این برنامه را رو گوشیم نصب کردم بعد از نصب وقتی داخل برنامه rom patcher می شوم 2 تا گزینه داره که نمی دونم باید چی کار کنم با گزینه اولیش
1 : install server_FP2
2 : open 4 all_RP+ که گزینه دوم طبق پست اول برای آنلاک کردن گوشی هستش
حالا گزینه اول مربوط به چی میشه و باید چی کار کنم
اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید
سلام
گزینه اول مربوط به نصب برنامه ها بدون نیاز به ساین هست دوست عزیز...
yalda218
06-01-2010, 12:42
n73
روی Unpacking file شروع میکنه load کردن و همینجوری باقی میمونه :|
Hadi King
06-01-2010, 13:25
n73
روی Unpacking file شروع میکنه load کردن و همینجوری باقی میمونه :|
دوست عزیز با ورژنهای دیگه امتحان کن بازم نشد => گوشی تو خاموش روشن کن دوباره امتحان کن :46:
ببین چـــی میشه ! برای خودمم همینجوری میشد با ورژن دیگه امتحان کردم درست شـــد :11:
yalda218
06-01-2010, 19:10
HelloOX2.v2.02.Unsigned
HelloOX2.v2.03.Unsigned
این 2 تا رو امتحان کردم اما نشد :(
Hadi King
06-01-2010, 19:17
HelloOX2.v2.02.Unsigned
HelloOX2.v2.03.Unsigned
این 2 تا رو امتحان کردم اما نشد :(
دوســــت عزیــز ورژن جدید هم امتحان کنید 1.5 :46:
گوشی رو خاموش روشن کردیــــد :20:
yalda218
06-01-2010, 20:08
ندیدمش تو همین تاپیک هست ؟:D لینک میدی
هلوکس ارائه شده برای هک گوشیهای سیستم عامل سیمبین در حال حاضر قادر به هک n86 8mp ورژن 20.115 نیست و فعلا هیچ روش هکی برای این ورژن ارائه نشده منتها دوستانی که میخواهند گوشیشون در حالت هک باشد فعلا گوشیشون به این ورژن آپدیت نکنند
همچنین سایت رسمی این سایت اعلام کرد در بعضی فرومها آقایی به نام usitaly ادعا کرده که هلوکس 2.04 را ارائه کرده و این اصلا صحت ندارد
فعلا این سایت داره HelloOX2 v2.04 را برای ورژنهای جدید ارائه می کند که هنوز ارائه هم نشده است
توجهنوکیا با ورژنهای جدیدش می خواهد از امنیت بسیار شدید استفاده کند پس دوستانی که ورژن جدید برای گوشیشون اومده اگر می خواهند گوشیشون در حالت هک باشد این نکته را حتما داشته باشند
N86 8MP new firmware 20.115 unHackable
Please note that the N86 8MP new fimware 20.115 is unHackable with current version
HelloOX2. If your N86 have been Hacked, all ---- will still be there after update with Nokia Software Updater, but it'll gone when you do a factory reset. If you would like your N86 stay hackable, please do not update
Hadi King
06-01-2010, 21:16
ندیدمش تو همین تاپیک هست ؟:D لینک میدی
شرمنده دوســت عزیز اشتباه تایپی شـــد :11:
این ورژن ها باید یکی به گوشیتون بخوره :20:
من امروز فایل cert و key گرفتم. همه مراحلی که شما گفتی انجام شد. موقع نصب هم جایی گیر نکرد. ولی الان باز هم همون certificate error میده. ممنون میشم کمک کنید. در ضمن گوشیم n85
Hadi King
07-01-2010, 00:02
من امروز فایل cert و key گرفتم. همه مراحلی که شما گفتی انجام شد. موقع نصب هم جایی گیر نکرد. ولی الان باز هم همون certificate error میده. ممنون میشم کمک کنید. در ضمن گوشیم n85
دوســت عزیز Cer & Key از همین جا گرفتین ؟
من بهتون Cer & Key دادم ؟
با چه برنامه ای HelloOX2 رو ساین کردیـــد :20:
دوســت عزیز Cer & Key از همین جا گرفتین ؟
من بهتون Cer & Key دادم ؟
با چه برنامه ای HelloOX2 رو ساین کردیـــد :20:
بله از همینجا گرفتم. با signsis که تو پست اول ساین کردم. HelloOX2 نصب شد. rom patcher نصب شد. ولی دوباره یه سری برنامه ها که ساین نشده بود میخواستم نصب کنم دوباره certificate error میداد. ولی امروز به یه چیز جالب رسیدم!!! تو rom patcher دو تا patch هست. یکی همون open4all و یکی installserver_fp2. وقتی که installserver_fp2 سبز باشه گوشی تو حالت هکه!!!! امروز تونستم برنامه هارو نصب کنم بدون هیچ مشکلی
Hadi King
07-01-2010, 16:38
بله از همینجا گرفتم. با signsis که تو پست اول ساین کردم. HelloOX2 نصب شد. rom patcher نصب شد. ولی دوباره یه سری برنامه ها که ساین نشده بود میخواستم نصب کنم دوباره certificate error میداد. ولی امروز به یه چیز جالب رسیدم!!! تو rom patcher دو تا patch هست. یکی همون open4all و یکی installserver_fp2. وقتی که installserver_fp2 سبز باشه گوشی تو حالت هکه!!!! امروز تونستم برنامه هارو نصب کنم بدون هیچ مشکلی
خب دوست عزیز باید برای نصب برنامه های ساین نشده این پچ فعال باشـــه :20:
فعال نباشه برنامه نصب نمیشه ارور میـــده :5:
این پچ => installserver_fp2 برای نصب برنامه های ساین نشده ســـت :46:
این پچ => open4all برای دسترسی به فایلهای سیسمی گوشـــی !!!
خب دوست عزیز باید برای نصب برنامه های ساین نشده این پچ فعال باشـــه :20:
فعال نباشه برنامه نصب نمیشه ارور میـــده :5:
این پچ => installserver_fp2 برای نصب برنامه های ساین نشده ســـت :46:
این پچ => open4all برای دسترسی به فایلهای سیسمی گوشـــی !!!
آهان پس من چیز تازه ای کشف نکردم!!! آخه این تو پست اول نبود. در هر صورت ممنون
aso.pas.86
07-01-2010, 23:29
سلام یونس خان.راستش برام یه مشکلی پیش اومده.
من گوشیمو با برنامه helloox2.3 هک کردم.یه مدتی خیلی خوب کار می کرد تا اینکه
دیروز که خواستم rom patcher رو بازش کنم برنامه باز میشه بعد از اینکه اون نوشته
میاد و ok می کنم برنامه بسته میشه.همه ی ورژن هاشو هم امتحان کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنماییم کن.راستی گوشیم 5800 هست و اپدیتش کردم به ورژنه 31 ولی بعد از اپدیت
هم به خوبی کار می کرد.
ممنون.
Hadi King
08-01-2010, 13:09
سلام یونس خان.راستش برام یه مشکلی پیش اومده.
من گوشیمو با برنامه helloox2.3 هک کردم.یه مدتی خیلی خوب کار می کرد تا اینکه
دیروز که خواستم rom patcher رو بازش کنم برنامه باز میشه بعد از اینکه اون نوشته
میاد و ok می کنم برنامه بسته میشه.همه ی ورژن هاشو هم امتحان کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنماییم کن.راستی گوشیم 5800 هست و اپدیتش کردم به ورژنه 31 ولی بعد از اپدیت
هم به خوبی کار می کرد.
ممنون.
دوست عزيز رام پيچر رو پاك كنيد و هالوكس رو دوباره اجرا كنـــه تا دوباره رام پيچر رو نصب كنـــه :46:
موفق باشيد!:40:
aso.pas.86
09-01-2010, 12:17
دوست عزيز رام پيچر رو پاك كنيد و هالوكس رو دوباره اجرا كنـــه تا دوباره رام پيچر رو نصب كنـــه :46:
موفق باشيد!:40::41:
امتحان کردم.ولی بازم نشد:41:.تا حالا کسی همچین موردی نداشته؟
Hadi King
09-01-2010, 18:34
:41:
امتحان کردم.ولی بازم نشد:41:.تا حالا کسی همچین موردی نداشته؟
سلام
من همچین موردی ندیدم !
شاید برای آپدیت جدید اینجوری میشــــه ؟
شما ورژن های 1 هالوکس هم یه امتحانـــی کنید ببینید چی میشه !!!
من N78دارم ولی هیچکدوم از راههیی که تو این سایت هستش رو گوشیم کار نکرد چیکار کنم؟
من N78دارم ولی هیچکدوم از راههیی که تو این سایت هستش رو گوشیم کار نکرد چیکار کنم؟
چه اروری میده؟ کجا مشکل داری؟
سلام من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟:42::42::دی
Hadi King
11-01-2010, 20:32
سلام من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟:42::42::دی
دوست عزيز مشكلات خودت رو تو تايپك زير مطرح كن :11:
مهم : آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشيد!:40:
با سلام. میخواستم بدونم که اگه گوشیمو (5800) هک کنم بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟ وبعدا اگه بخوام دوباره به حالت اولیه بر میگرده یا نه؟ اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید ممنون میشم.
amini_bio
13-01-2010, 17:17
با سلام. میخواستم بدونم که اگه گوشیمو (5800) هک کنم بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟ وبعدا اگه بخوام دوباره به حالت اولیه بر میگرده یا نه؟ اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید ممنون میشم.
نه مشكلي پيش نمياد.
هك فقط امكان دسترسي و edit در فايل هاي سيستمي گوشي را براي شما فراهم مي كنه.
و اين امكان فقط يه چيز اضافه تر براي امكانات بعدي به گوشي شما اضافه مي كنه.
شما مي تونيد هر وقت خواستيد اين امكان را از تو برنامه فعال يا غير فعال كنيد.
بنابراين چيز خاصي نيست كه بخوايد به حالت اول برگردونيد.
درواقع گوشي شما مثل هميشست فقط وقتايي كه احتياج داريد كاري بكنيد كه با حالت عادي نميشه ميريد و از تو برنامه حالت هك را فعال مي كنيد و بعدشم كه كارتون انجام شد دوباره اين حالت را غيرفعال مي كنيد.
اميدوارم توضيحاتم روشن بوده باشه
relax_l3oy
16-01-2010, 14:21
سلام دوستان من 5530 دارم میخواستم بدونم این فریمور جدید رو اول بریزم یا اینکه اول باید هکش کنم؟
Hadi King
16-01-2010, 14:29
سلام دوستان من 5530 دارم میخواستم بدونم این فریمور جدید رو اول بریزم یا اینکه اول باید هکش کنم؟
سلام دوست عزیز :11:
اول فریمور جدید رو بریزی بهتره چون اگه اول هک کنی با ریختن فریمور جدید هک پاک میشه :20:
relax_l3oy
20-01-2010, 01:50
سلام من یه مشکلی دارم فایل helloox2 رو ساین کردم ریختم تو شاخه e: memory card/data زمانی که خواستم install کنم بعد از پیغام سکوریتی ارور داد: unable to install constrained by the certificate باید چیکار کنم؟ با تشکر
Hadi King
20-01-2010, 01:59
سلام من یه مشکلی دارم فایل helloox2 رو ساین کردم ریختم تو شاخه e: memory card/data زمانی که خواستم install کنم بعد از پیغام سکوریتی ارور داد: unable to install constrained by the certificate باید چیکار کنم؟ با تشکر
دوست عزیز تازگی برای همه این پیغامو میده :41:
شما با برنامه FreeSigner برنامه رو ساین کنید :46:
به احتمال زیاد نصب میشه ارور نمیده !!!
relax_l3oy
20-01-2010, 11:20
دوست عزیز تازگی برای همه این پیغامو میده :41:
شما با برنامه FreeSigner برنامه رو ساین کنید :46:
به احتمال زیاد نصب میشه ارور نمیده !!!
دوست من free signer هم در زمان نصب پیغام مشابه میده.اول اومدم به صورت unsign میخواستم نصب کنم که نشد.بعدش با sign کردم که فایده نداشت.
گوشی 5530 فریم ور جدید با تشکر
relax_l3oy
20-01-2010, 16:52
دوست عزیز منظور یونس اینه که شما گوشیتون هک کنید اگه هک هستش پس برای حل مشکلت اونو آپدیت کن وقتی آپدیتش کردی گوشیتو به هیچ عنوان ریست نکن چون هک گوشی خراب میشه و گوشی شما هم که با آپدیت به فریمور جدید تبدیل شده دیگه هک نمیشه و باید منتظر باشــــی ...
سلام دوست عزیز :11:
اول فریمور جدید رو بریزی بهتره چون اگه اول هک کنی با ریختن فریمور جدید هک پاک میشه :20:
اگه کمی دقت میکردی موقع راهنمایی گوشی من الان هک میشد
Hadi King
20-01-2010, 17:32
دوست من free signer هم در زمان نصب پیغام مشابه میده.اول اومدم به صورت unsign میخواستم نصب کنم که نشد.بعدش با sign کردم که فایده نداشت.
گوشی 5530 فریم ور جدید با تشکر
اینو امتحان کنید ببیند نصب میشه چون روی هر گوشی که هک نشده امتحان کردم نصب شده :46:
mahdi heidari
22-01-2010, 17:20
سلام من گوشی سامسونگ i8910 دارم. میخواستم بدونم که چطوری میتونم گوشیم را هک کنم . چو نکه هرچی تو سایت گشتم درباره ی هک سامسونگ چیزی بیدا نکردم؟
*با تشکر از سایت خوبتون*
mahdi heidari
22-01-2010, 18:17
من هم میخوام گوشیما هک کنم
لطفا توضیح بدید . گوشیم i8910 هستش
من هم میخوام گوشیما هک کنم
لطفا توضیح بدید . گوشیم i8910 هستش
سلام
خیلی سادست ... طبق توضیحات پست 1 عمل کنید !
Alireza_king64
24-01-2010, 14:36
من گوشی N86 8MP دارم ودر قسمت ROOT cert می مونه چیکار کنم:41:
mahdi heidari
24-01-2010, 16:16
سلام
password for key file چیه ؟
Hadi King
24-01-2010, 17:39
من گوشی N86 8MP دارم ودر قسمت ROOT cert می مونه چیکار کنم:41:
دوست عزیز اگه گوشیتون ورژن جدید که هک نمیشـــه اگه ورژن قدیم با ورژن های دیگه برنامه HelloOX2 امتحان کنید :46:
سلام
password for key file چیه ؟
توی قسمت پسورد هیچی نباید بنویسید
mina tina
24-01-2010, 20:52
سلام حميد آقا دستتون درد نكنه گوشيم هك شد
NOKIA N82.V 20 ممنون:11:
حق با شما بود منضورم H.YIKE كه فايلهاي جديدرو برام گرفته بود
ببخشيد اسم واقعيتونو نمي دونستم اگه معرفي كنيد خوشحال ميشم
ali railway
25-01-2010, 16:34
سلام
موقع اجرا روی install root cert گیر میکنه. هرچی تو سایت های مختلف گشتم چیزی پیدا نکردم.
یعنی تا حالا هیچکس این مشکل رو نداشته که حلش کرده باشه؟
5630 XpressMusic
vahid_vaezinia
25-01-2010, 19:43
سلام حميد آقا دستتون درد نكنه گوشيم هك شد
NOKIA N82.V 20 ممنون:11:
حمید ؟ حمید داریم مگه :دی
یه یونس داریم یه هادی :دی
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ایول هادی گوشیم هک شده باحاله ! فقط نتونستم صدای شاتر دوربین رو بردارم !
کمک لطفا :دی
Hadi King
25-01-2010, 20:32
سلام
موقع اجرا روی install root cert گیر میکنه. هرچی تو سایت های مختلف گشتم چیزی پیدا نکردم.
یعنی تا حالا هیچکس این مشکل رو نداشته که حلش کرده باشه؟
5630 XpressMusic
دوست عزیز ورژن های دیگه برنامه هک امتحان کنیــــد :46:
حمید ؟ حمید داریم مگه :دی
یه یونس داریم یه هادی :دی
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ایول هادی گوشیم هک شده باحاله ! فقط نتونستم صدای شاتر دوربین رو بردارم !
کمک لطفا :دی
سلام وحید جان :11:
بابت پیغام خصوصی شرمنده وقــت نکردم :41:
این برنامه رو هم یه تستی کن :46:
آموزش : غیر فعال کردن صدای دوربین برای گوشیهای هک نشده !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
shayan.pm
26-01-2010, 09:07
salam.man har helooxi ro nasb mikonam roye goshim javab nemiseh n73 hast.ye rahnemaee konid hata root sign ham kardam
shayan.pm
26-01-2010, 09:10
salam.man har helooxi ro nasb mikonam roye goshim javab nemiseh n73 hast.ye rahnemaee konid hata root sign ham kardam
Hadi King
26-01-2010, 15:15
سلام دوست عزیز فارسی تایپ کنید :11:
چه اروری موقع نصب HelloOX2 میـــده ؟
چه ورژن هایی امتحان کـــردی ؟
سلام
cer و key رو از opda برای یه 5800 گرفتم،ولی باز xpired...میده،ورژنش20،به نظرتون مال اونه؟
erfan401
26-01-2010, 21:27
می بخشید اگه سوالم مبتدیانست
من فایل CERTIFICATE AND KEY رو گرفتم حالا چجوری باهاش کار کنم
when I want to install hello ox its giving me that message "contact with certificate supplier"
حالا باید چیکار کنم
ali railway
27-01-2010, 01:36
H.VIKE جون! ورژنهای دیگه رو هم نصب کردم ولی باز همون ارور رو میده
1.05
1.03
1.02
اصلا 5630 جزو کدوم دسته هست؟ FP1, FP2, preFP1 ؟
کسی تونسته تا حالا 5630 رو هک کنه؟
Hadi King
27-01-2010, 11:42
این آموزش رو برای یکی از دوستان خوبم گذاشتم با پیغام خصوصی !
شما دوستان هم بعد از اینکه فایل Cer & Key رو گرفتین اینکارو کنید برای ساین کردن برنامه :46:
+
تو این پست برنامه ای که ضمیمه شده رو دانلود کنید حجمی نداره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی دانلودش کردی اجراش کنی همچین صفحه ای باز میشه توضیحات هم تو عکس نوشتم :
وقتی ساین کردن تموم شد ...
یه فایل کنار همون فایلی که تو گزینه اول ادرسشو دادی بوجود میاد که اخرش نوشته Singed یعنی ساین شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
mehrdad232
27-01-2010, 12:43
سلام يه مشكلي واسه من پيش اومده چند تا سوال:
1.توي n96 من helloOx رو نصب كردم روم پچر نيومد!
روم پچرو جدا نصب كردم اومد ولي اجرا نميشه!
در كل گوشي هك نيست!
بايد چيكار كرد؟؟؟
2. كلي درايو توي xplore اومده اونارو ديگه بايد چيكارشون كرد؟؟؟!:41:
3. هر دوتا فايل ضميمه رو بايد نصب كرد ؟؟؟
ali_ranger22
27-01-2010, 12:57
آقا این 5320 ما اصلا آدم بشو نیستش :دي
چرا این پچ اینستال سرور کار نمی کنه ؟ اصلا برنامه هایی که نیاز به ساین داره رو نصب نمی کنه (جدیدا) نه ساین شدش رو نه بدون ساین !
hrh_fourtyseven
27-01-2010, 17:31
H.VIKE جون! ورژنهای دیگه رو هم نصب کردم ولی باز همون ارور رو میده
1.05
1.03
1.02
اصلا 5630 جزو کدوم دسته هست؟ FP1, FP2, preFP1 ؟
کسی تونسته تا حالا 5630 رو هک کنه؟
سلام
من هم 5630 دارم . و 5630 FP2 هست.
شما فیرمور گوشیت چیه؟(#0000#* رو تو گوشیت بزن اون جا ببین)
اگه 13.09 ه که هک نمی شه.اگه 11.020 یا 12.020 ه هک می شه.
شما با همین ورژن 2.03 امتحان کن اگه گیر کرد گوشی رو خاموش روشن کن حل می شه.اگه بازم نشد باید گوشیتو ریست کنی....
ali railway
27-01-2010, 22:34
سلام hrh_fourtyseven
مرسی از راهنماییت. ولی با هیچ کدوم از این راهها نشد.
راجع به آخرین ورژن helloOX اطلاعاتی دارید؟ قرار هست این مشکل فریمور 13.009 رو تو ورژن جدید حل کنن؟
hrh_fourtyseven
28-01-2010, 13:18
سلام hrh_fourtyseven
مرسی از راهنماییت. ولی با هیچ کدوم از این راهها نشد.
راجع به آخرین ورژن helloOX اطلاعاتی دارید؟ قرار هست این مشکل فریمور 13.009 رو تو ورژن جدید حل کنن؟
این فیرمور 13.009 که فارسی نداره!! درسته؟ گوشی شما هم فارسی نداره؟
دوست عزیز فعلا باید صبر کنی.:13:
احتمالا مدت زیادی باید صبر کنی چون ظاهرا این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست و این دفعه نوکیا واقعا داره اذیت می کنه.البته فقط این گوشی نیست فیرمور های جدید5-6 تا از گوشی های دیگه هم هک نمی شن.
البته همون اول هم که گوشی رو خریده بودم برای هک 11.020 دو ماهی صبر کردم...
ali railway
28-01-2010, 14:34
نه. گوشی من فارسی داره. مشکلی هم تو language نداره
نظرتون راجع به دانگرید چیه؟
hrh_fourtyseven
29-01-2010, 10:19
نه. گوشی من فارسی داره. مشکلی هم تو language نداره
نظرتون راجع به دانگرید چیه؟
نظر مساعدی ندارم .معمولا دانگرید مشکل آفرینه...
البته من تا حالا دانگرید نکردم از کسایی که کردن باید بپرسی...
DaRiOuShJh
02-02-2010, 16:45
دسته شما درد نکنه
ببینیم بالاخره موفق میشیم با این تکنولوژی های در حد نانو!!×!!! دست و پنجه نرم کنیم یا خیر
میگم تو یه تاپیک خوندنم گوشی خاموش رو شن بشه این هک ها هم میپرن؟!
این برنامه هم اینطوریه؟!
Hadi King
02-02-2010, 16:50
دسته شما درد نکنه
ببینیم بالاخره موفق میشیم با این تکنولوژی های در حد نانو!!×!!! دست و پنجه نرم کنیم یا خیر
میگم تو یه تاپیک خوندنم گوشی خاموش رو شن بشه این -- ها هم میپرن؟!
این برنامه هم اینطوریه؟!
کدوم تایپک ؟ نه عزیز با خاموش روشن شدن هـــک نمیپره :41:
هیچ اتفاقی هم نمیوفتــــه برای هـــک :40:
هــــک برنامه ســـت که روی گوشی نصب میشه خودتون فکر کنید با خاموش روشن کردن برنامه پاک میشه یا میپره :20:
DaRiOuShJh
02-02-2010, 17:08
ممنون بابت پاسخ سریع
اینجا خونده بودم:
توضیحات جانبی در مورد این روش:
همانطور که همه عزیزان میدونید سیستم عامل سیمبیان سری 9.1 و 9.2 از یه قابلیت امنیتی فوق العاده ای بهره میبره که به خاطر این امنیت خوب هست که تا حالا برای این سری ویروس و برنامه های مخرب ساخته نشده.تنها عیب این قابلیت امنیتی اینه که برای کاربران مشکل درست کرده و نمیتونن هر برنامه ایرو که خودشون دلشون میخواد رو نصب کنن ولی بالاخره این قابلیت امنیتی به بهترین نحو ممکن شکسته شد.
نحوه شکستن قابلیت امنیتی هم بدین طریق هست: همانطور که همه شما عزیزان میدونید برای اینکه یک برنامه بتونه اجرا بشه باید سه سری از فایل های این برنامه در حافظه بارگذاری بشه.خوب حالا قابلیت امنیتی سیمبیان اینو حکم میکنه که 24 ساعته در حال اجرا باشه پس باید همیشه در حافظه قرار داشته باشه.حالا کاری که اینجا انجام شده اینه که با برنامه های مخصوصی که دیباگر نام دارد حافظه گوشی های این سری بررسی شده و فایل هایی که در حافظه هستند و کار امنیتی رو بعهده دارن شناسایی شدند . حالا تنها کاری که انجام شده اینه که که این فایل هایی که کار امنیتی رو به عهده دارند با فایل هایی که دستکاری شده جابه جا شده و حالا دیگه امنیتی در کار نیست.حالا میگید چرا من گفتم این امنیت به بهترین نحو ممکن شکسته شد دلیلش اینه که فایل های در حافظه یه کپی از فایل های اصلی هستند و هر فایلی که در حافظه پاک بشه دلیل نمیشه که حتما فایل اصلی هم پاک شده.پس با این حساب فایل های اصلی دست نخورده هستند و این یه امتیاز خوب این نوع هک است.تنها مشکل این روش اینه که حافظه یک سخت افزاری هست با قابلیت نگه داری اطلاعات تا زمانی که روشن باشه.حالا اگه شما گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید همه اطلاعات پاک میشن و دوباره از همون فایل های اصلی کپی تهیه شده و در حافظه قرار میگیره و روز از نو و روزی از نو.برای اینه که تو این روش نباید گوشی رو خاموش کرد چون اگه این اتفاق بیافته دیگه هم از بین رفته و همه چیز دقیقا عین روز اول میشه
این توضیحات رو عرض کردم تا هم یه نمای کلی از روش کار دستتون اومده باشه و هم بدونید که تو خاموش و روشن شدن گوشی هیچ اتفاق خاص و نگران کننده ای اتفاق نمیافته و فقط فال های هک شده پاک میشن و برنامه های نصب شده بدون دستکاری در گوشی میمونن.
چرا باید هک کنیم؟!
برای اینکه تاپیک کامل باشه توضیحات مختصری در مورد هک برای دوستانی که اطلاعاتشون در مورد هک زیاد نیست میدم،
دوستان سیستم عامل سیمبیان دارای یه سیستم امنیتی هست که به کاربر اجازه دسترسی به فایل ها و پوشه های سیستمی رو نمیده که البته این در بعضی از موارد بد نیست چون باعث میشه ویروسی هم نتونه به سیستم عامل گوشی نفوذ کنه و باعث بروز مشکل بشه.
اما ما گوشی رو هم میکنیم تا بتونیم به پوشه های سیستمی مثل پوشه های SYS و PRIVATE بر روی درایو C و E دسترسی پیدا کنیم تا بتونیم کارهای مورد نظرمون رو انجام بدیم.
از جمله مهمترین این کارها اینه که ما بتونیم برنامه هامون رو بدون ساین و بدون دردسر نصب کنیم اما چجوری!
به طور خلاصه بگم که مجوز نصب فایلها توسط برنامه ای به نام INSTALLSERVER.EXE که در مسیر z:\sys\bin قرار داره چک میشه و اگه برنامه مورد نظر ساین شده باشه بهش اجازه نصب داده میشه.
کاری که ما میخوایم بکنیم اینه که فایل کرک شده ی installserver.exe رو که به برنامه هایی هم که ساین نشدن هم اجازه ی نصب میده به مسیر c:\sys\bin منتقل کنیم تا چون درایو c نسبت به z ارجحیت داره سیستم عامل از اون به جای اونی که روی درایو z هست استفاده کنه.
و برای دسترسی به مسیر c:\sys\bin مجبوریم گوشی رو هک کنیم.البته نگران نباشید چون وقتی گوشی هک شد برقراری امنیت و یا از کار انداختن اون دیگه دست خودمونه و ما با برنامه ی Binpda secman و یا caps ها براحتی میتونیم هک رو فعال و یا غیر فعال کنیم.
البته احتمالا تاپیک یه مقدار قدیمی هست این طوری بوده
Hadi King
02-02-2010, 17:23
ممنون بابت پاسخ سریع
اینجا خونده بودم :
البته احتمالا تاپیک یه مقدار قدیمی هست این طوری بوده
نامفهوم بود ولی این هــک دیگه ای رو توضیح داده بــود HelloOX2 نبـــود !
این هکی که ایشون توضیح هم دادن با خاموش روشن از بین نمیــره فقط از ON میره رو OFF :20:
همین که موقع نصب دوباره میری تو برنامه و ON میکنی دیگه مثل روز اولش میشه و پاک میشه اشتباه کرده :5:
ولی این هــک HelloOX2 چیزی نداره اگه روی گوشی نصب بشه یه برنامه رام پیچر نصب میکنه که دو تا پچ توش هست که با فعال سازیشون هم گوشی هـــک میشه هم دسترسی به فایلهای سیستمی فعال میشه :11:
DaRiOuShJh
02-02-2010, 17:36
جلل الخالق
مرسی برادر
باید یه مقدار کار کنم با این برنامه ها دستم بیاد
ممنون
نپره هم که از خدامونه:31:
من اين برنامه رو ساين کردم و بعدش نصبش کردم و اجرا کردم.
حالا گوشيم هک شده؟
بعد از اينکه برنامه رو اجرا کردم الان تو قسمت برنامه ها خودش يه برنامه ساخته به نام ROMPatcher
( n78)
قبل هک چون يکبار x-plorer رو پاک کردم نصب نمي شد، اما الان نصب شد، ولي باز نميشه!
يعني ميزنم که باز شه، پنجره اش بسته مي شه!!!!
چي کار کنم؟! من x-plorer مي خوام!!
چند تا ورژن مختلف هم امتحان کردم، همينه!!!
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ببینید الان به نظر میاد تنها مشکل من عدم نصب x-plorer باشه!:41:
:40::40: کسی میدونه چرا اینطور می شه؟ :40::40:
Hadi King
02-02-2010, 17:51
من اين برنامه رو ساين کردم و بعدش نصبش کردم و اجرا کردم.
حالا گوشيم هک شده؟
بعد از اينکه برنامه رو اجرا کردم الان تو قسمت برنامه ها خودش يه برنامه ساخته به نام ROMPatcher
( n78)
قبل هک چون يکبار x-plorer رو پاک کردم نصب نمي شد، اما الان نصب شد، ولي باز نميشه!
يعني ميزنم که باز شه، پنجره اش بسته مي شه!!!!
چي کار کنم؟! من x-plorer مي خوام!!
چند تا ورژن مختلف هم امتحان کردم، همينه!!!
سلام
خب ROMPatcher رو فعال کنی دو تا پچ هست که یکی برای نصب فایل های ساین نشده !
یکی هم فعال شدن فایل های سیستمی :20:
که من هر دو رو فعال میکنـــم برای راحتـــی :46:
+
x-plore ورژن پایین امتحان کنید ببینید اونا هم همینطور هستن اگه قدیم استفاده میکنی
جدید یعنی 1.35 امتحان کنیـــد :11:
سلام
خب ROMPatcher رو فعال کنی دو تا پچ هست که یکی برای نصب فایل های ساین نشده !
یکی هم فعال شدن فایل های سیستمی :20:
که من هر دو رو فعال میکنـــم برای راحتـــی :46:
+
x-plore ورژن پایین امتحان کنید ببینید اونا هم همینطور هستن اگه قدیم استفاده میکنی
جدید یعنی 1.35 امتحان کنیـــد :11:
ممنون، من چندین نوع x-plore امتحان کردم، نشد اما یه نسخه کرک نشده گیر آوردم نصب شد!
مشکلی هم نداره، فقط وقتی با keygen می خوای کرکش کنی مشکل ساز میشه!
منم بی خیال کرکش شدم!
اگر کسی این مشکلو داشت بگه x-plorer رو براش آپلود کنم:11:
Hadi King
03-02-2010, 12:33
ممنون، من چندین نوع x-plore امتحان کردم، نشد اما یه نسخه کرک نشده گیر آوردم نصب شد!
مشکلی هم نداره، فقط وقتی با keygen می خوای کرکش کنی مشکل ساز میشه!
منم بی خیال کرکش شدم!
اگر کسی این مشکلو داشت بگه x-plorer رو براش آپلود کنم:11:
خب عزیز از ورژن های استفاده میکردی که کرکشون از کار افتاده :20:
من الان با کرک ورژن 1.33 هیچ مشکلی ندارم ولی برای کاربرا غیره فعالـــه کار نمیکنه ؟
sepehr_x50
05-02-2010, 21:15
سلام.
من این برنامه رو نصب کردم. گوشیم هک شد.
ولی وقتی میخوام Kaspersky.Mobile.Secuirty.v7.0.32.S60v3.SymbianOS9 .1.Unsinged.Cracked-illusion رو نصب کنم
ایرور Not granted میده!!
--------
ادیت:
مشکل حل شد.
ROMPatcher رو فعال نکرده بودم!
DaRiOuShJh
05-02-2010, 21:26
میگم یه سوال
بعضی برنامه ها رو میزنه Locked!
نصب نمیکنه
اینا موضوشون چیه
رفتنم لایسنسش رو هم دیدم زده بود Expired
سلام دوستان خسته نباشید
من گوشیم n79 هستش فایلهای cer و key رو هم گرفتم و hellox 2.03 رو هم ساین و نصب کردم گوشی رو خاموش روشن کردم توی rompacher دو تا گزینه رو فعال کردم بازم هک نشد غیر فعالم کردم بازم هک نشد حالا باید چیکار کنم ؟ راستی فریمور گوشیم 30 هستش
Hadi King
09-02-2010, 14:22
سلام دوستان خسته نباشید
من گوشیم n79 هستش فایلهای cer و key رو هم گرفتم و hellox 2.03 رو هم ساین و نصب کردم گوشی رو خاموش روشن کردم توی rompacher دو تا گزینه رو فعال کردم بازم هک نشد غیر فعالم کردم بازم هک نشد حالا باید چیکار کنم ؟ راستی فریمور گوشیم 30 هستش
سلام دوست عزیز موقعی که شما دوتا پچ تو rompacher رو فعال میکنی یعنی گوشیتون هک شده اینجا باید شما یه برنامه ای رو که ساین نشــده رو امتحان کنید ببینید نصب میشه یا برنامه هایی که آخرش نوشته UnSinged ... :46:
موفق باشید.gif
fair_fire
09-02-2010, 22:49
سلام دوستان خسته نباشید
با سلام
من هم دقیقا همین مشکلو دارم. با hellox 2.03 گوشیمو هک کردم تو rompacher هر دو گزینه رو فعال کردم ولی موقع نصب یه فایل unsigned پیغام certificate error میاد!!!
ممنون میشم اگه کمکم کنید
Hadi King
10-02-2010, 01:21
با سلام
من هم دقیقا همین مشکلو دارم. با hellox 2.03 گوشیمو هک کردم تو rompacher هر دو گزینه رو فعال کردم ولی موقع نصب یه فایل unsigned پیغام certificate error میاد!!!
ممنون میشم اگه کمکم کنید
عجیبــــه :18:
شما دوست عزیز تاریخ گوشیتون رو هم به روز کنیـــد ببینید چی میشــــه ؟
اگه بازم ارور داد ورژن دیگه از برنامه هک رو امتحان کنیـــد :20:
با سلام
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با موفقیت n79 v رو هک کردم
برنامه rom pacher رو باز کردم option رو زدم بعد از داخل all patches گزینه apply رو زدم و گوشی رفت به حالت هک الان میتونم برنامه های ساین نشده رو رو گوشی نسب کنم
در هر حال ازتون ممنونم
Xx Hossein xX
10-02-2010, 17:33
سلام ...
امیدی هستش که 5800 ورژن 40 با هلوکس هک بشه ؟! منتظر بمونم یا از اوون یکی روشه استفاده کنم ؟!
ممنون ......:40:
Hadi King
10-02-2010, 17:54
با موفقیت n79 v رو هک کردم
برنامه rom pacher رو باز کردم option رو زدم بعد از داخل all patches گزینه apply رو زدم و گوشی رفت به حالت هک الان میتونم برنامه های ساین نشده رو رو گوشی نسب کنم
در هر حال ازتون ممنونم
سلام دوست عزیز پس شما پچ ها رو فعال نکرده بودید :41:
چه جوری تو پست بالا نوشتین :
توی rompacher دو تا گزینه رو فعال کردم بازم هک نشد
:13:
سلام ...
امیدی هستش که 5800 ورژن 40 با هلوکس هک بشه ؟! منتظر بمونم یا از اوون یکی روشه استفاده کنم ؟!
ممنون ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سلام
گفته شده که این ورژن هک نمیشه !
این تایپک رو بخونید گفته شده که هک میشـــه ؟
آموزش هک ان 86 ورژن 20 و 21 و ان97 ورژن 20 و 21 و 5800 ورژن40 به روش PNHT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Xx Hossein xX
10-02-2010, 21:02
سلام دوست عزیز پس شما پچ ها رو فعال نکرده بودید :41:
چه جوری تو پست بالا نوشتین :
:13:
سلام
گفته شده که این ورژن هک نمیشه !
این تایپک رو بخونید گفته شده که هک میشـــه ؟
آموزش هک ان 86 ورژن 20 و 21 و ان97 ورژن 20 و 21 و 5800 ورژن40 به روش PNHT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ظاهرا میشه ولی دنگو فنگش زیاده ! من دنباله یه حرکت راحت میگردم همینطوری بزنم فرت هک شه !!!! :31:
:46:
fair_fire
10-02-2010, 22:09
هر کاری میکنم بازم نمیشه!
patch هارو هم فعال میکنم ولی بازم فایلهای unsigned نصب نمیشن
بیخیال. به هر حال ممنونم از راهنمایت
Hadi King
11-02-2010, 00:04
ظاهرا میشه ولی دنگو فنگش زیاده ! من دنباله یه حرکت راحت میگردم همینطوری بزنم فرت -- شه !!!! :31:
:46:
:31:
سلام دوست عزیز براحتی نه نمیشـــه چون سایت هالوکس خودش هم ذکر کرده که این ورژن هـــک نمیشه :20:
هر کاری میکنم بازم نمیشه!
patch هارو هم فعال میکنم ولی بازم فایلهای unsigned نصب نمیشن
بیخیال. به هر حال ممنونم از راهنمایت
وقتی پچ ها رو فعال میکنی و برنامه رو نصب میکنی چه اروری میـــده ؟
این دوستمون که مشکلش مثل شما بود با اینکار حل شد :20:
با موفقیت n79 v رو -- کردم
برنامه rom pacher رو باز کردم option رو زدم بعد از داخل all patches گزینه apply رو زدم و گوشی رفت به حالت -- الان میتونم برنامه های ساین نشده رو رو گوشی نسب کنم
در هر حال ازتون ممنونم
eldarelman
11-02-2010, 21:21
نسخه اصلی دوم این برنامه قدرتمند برای -- کلیه گوشی ها ساخته و منتشر شد...
گوشيه شما -- شده و ميتونيد فايل ها رو بدون ساين نصب كنيد و همچنين از طزيق ROMPatcher بين حالت -- و عادي سوئيچ كنيد، اگه آیکون آبی بود (مطابق شکل) گوشی شما در حالت عادی هست...
برای فعال کردن -- کافیه رو پچ مورد نظر (در عکس Open4All ) کلیک کنید تا پچ فعال بشه... موقعی که سبز باشه پچ فعاله و گوشی در حالت -- هست...
فایل های مربوط به -- رو به درایو مجازی میبره.
اگه گوشیتونو قبلا" -- کردید نیازی به -- دوباره با این آپدیت نیست، آپدیت فقط برنامه رو قوی تر میکنه نه -- رو...
با تشکر از:
FCA00000
leftup
Zorn
DeltaFoX
wadowice
SWmail
abgnokia
Il.Socio
GANG's brothers
با سلام دوست عزیز
لطفا پسورد فایلها را بزارین
با سپاس
iframe cookies
Hadi King
11-02-2010, 23:15
با سلام دوست عزیز
لطفا پسورد فایلها را بزارین
با سپاس
iframe cookies
پســـورد نام کاربری => Legend
حروف اولی بزرگ بقیـــه کوچیک !!!
Elyas_kh69
12-02-2010, 01:01
سلام دوستان
من این برنامه رو دانلود کردم ولی حین نصبش رو قسمت root certificate میمونه و جلوتر نمیره; گوشی رو ریست کردم دوباره امتحان کردم بازم همونه.
چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون
گوشیم N86 8Mp
Hadi King
12-02-2010, 02:08
سلام دوستان
من این برنامه رو دانلود کردم ولی حین نصبش رو قسمت root certificate میمونه و جلوتر نمیره; گوشی رو ریست کردم دوباره امتحان کردم بازم همونه.
چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون
گوشیم N86 8Mp
دوست عزیز این نوع گوشی هنوز براش هــک نیومــده و هــک نمیشـــه باید منتظر باشــی !
این تایپک رو هم بخون => نمیدونم دوستان جواب گرفتن ؟ نگرفتـــن :20:
آموزش -- ان 86 ورژن 20 و 21 و ان97 ورژن 20 و 21 و 5800 ورژن40 به روش PNHT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
drs_mehry
12-02-2010, 19:57
e52 هم هنوز -- ناپذیره .
e52 هم هنوز -- ناپذیره .
کدوم فریمور مد نظرتونه دوست عزیز؟
شاد باشی
eldarelman
12-02-2010, 21:31
با سلام
مرسی از پسورد گوشی را -- کردم برنامه ها نصب میشن اما متاسفانه با این نوع -- هم نتونستم بازیهای انگیج را اجرا کنم اگه راهی داره ممنون میشم راهنمائیم کنین.
با سپاس
iframe cookies
Hadi King
13-02-2010, 00:14
با سلام
مرسی از پسورد گوشی را -- کردم برنامه ها نصب میشن اما متاسفانه با این نوع -- هم نتونستم بازیهای انگیج را اجرا کنم اگه راهی داره ممنون میشم راهنمائیم کنین.
با سپاس
iframe cookies
چـــرا نتونستـــی بازی های انگیج رو اجرا کنـــی . نصب نمیشه ؟ ارور میــده ؟ :20:
eldarelman
13-02-2010, 00:37
با سلام مجدد
عزیز جان بازیهای انگیج نصب میشن وبعد از اجرا ولود شدن بازی وقتی صدای بازی را فعال میکنم تا وارد بازی بشم از بازی خارج شده و به محیط انگیج بر میگرده و این ارور را میدهexited with an error و در سمت چپ mor info ودر سمت راست close وقتی mor info را میزنم بعد از نام هر بازی
closed
kern-exec3. ودر نهایت باید سمت چپ ok را بزنم و خمار بازیها بمونم.
گوشیم ان 96با نسخه 30.033 هستش. اگه راهی هست راهنمائیم کنین. با تشکر
drs_mehry
13-02-2010, 20:54
کدوم فریمور مد نظرتونه دوست عزیز؟
شاد باشی
نسخه ی 022.009
eldarelman
14-02-2010, 21:04
با سلام
دوستان کسی واسه ما جواب نداره؟
Hadi King
15-02-2010, 15:36
با سلام مجدد
عزیز جان بازیهای انگیج نصب میشن وبعد از اجرا ولود شدن بازی وقتی صدای بازی را فعال میکنم تا وارد بازی بشم از بازی خارج شده و به محیط انگیج بر میگرده و این ارور را میدهexited with an error و در سمت چپ mor info ودر سمت راست close وقتی mor info را میزنم بعد از نام هر بازی
closed
kern-exec3. ودر نهایت باید سمت چپ ok را بزنم و خمار بازیها بمونم.
گوشیم ان 96با نسخه 30.033 هستش. اگه راهی هست راهنمائیم کنین. با تشکر
با سلام
دوستان کسی واسه ما جواب نداره؟
برای منم همچین اروری میده بازی های که کرک نشدن !
بازی های که کرک شدن برا من راحــت اجرا میشه و دارم بازی میکـــنم :46:
eldarelman
17-02-2010, 15:49
خوب حالا این بازیها رو از کجا گیر بیایم؟ ویا به چه روشی خودمون کرک کنیم شاید در گوشی ما هم جواب بده.
eldarelman
17-02-2010, 16:33
بازی کرک شده هم پیدا کردم که توسط شرکت بزرگ BinPda کرک شدن اما با - - اصلا وارد بازی نمیشه و وقتی از - -درمیارم باز مثل قبل میشه و در دو حالت همان ارور اولی را میده من که موندم دیگه.
eldarelman
19-02-2010, 23:27
بازهخم باتید منتظر جواب بمونیم
Elyas_kh69
20-02-2010, 13:30
سلام دوستان
میخواستم ببینم این روش روی E75 هم جواب میده یا نه؟
Hadi King
20-02-2010, 16:28
خوب حالا این بازیها رو از کجا گیر بیایم؟ ویا به چه روشی خودمون کرک کنیم شاید در گوشی ما هم جواب بده.
بازی کرک شده هم پیدا کردم که توسط شرکت بزرگ BinPda کرک شدن اما با - - اصلا وارد بازی نمیشه و وقتی از - -درمیارم باز مثل قبل میشه و در دو حالت همان ارور اولی را میده من که موندم دیگه.
سلام دوستان
میخواستم ببینم این روش روی E75 هم جواب میده یا نه؟
Symbian OS, S60 rel. 3.2
سلام آره عزیــز جواب میــده :20:
nima_kiyaniyan
21-02-2010, 17:40
با سلام
برای -- گوشی N86 فریمور ورژن 21 ، نیازی به فایل های فریمور نیست ؟ هلوکس چجوری -- می کنه ؟ فرق هلوکس با فونیکس چیه ؟
من یادمه فایل -- رو برای گوشی خودم دانلود کردم و با فایل فریمور خود گوشی جابجا کردم و بعد با فونیس فلش کردم .. اگه اینکار ها رو نمی کردم و هلوکس رو نصب می کردم ، گوشی -- نمیشد ؟
با سلام
برای -- گوشی N86 فریمور ورژن 21 ، نیازی به فایل های فریمور نیست ؟ هلوکس چجوری -- می کنه ؟ فرق هلوکس با فونیکس چیه ؟
من یادمه فایل -- رو برای گوشی خودم دانلود کردم و با فایل فریمور خود گوشی جابجا کردم و بعد با فونیس فلش کردم .. اگه اینکار ها رو نمی کردم و هلوکس رو نصب می کردم ، گوشی -- نمیشد ؟
سلام
این نسخه از فریمور شما با HelloOX حک(!) نمیشه... باید از روش
استفاده کنید، که فکر میکنم تجربه اش رو هم دارید!
DVM_AMIR
22-02-2010, 22:40
بابت همه ی زحمتهایی که کشیدی ممنون.....
یک سوال:
من N86 دارم... از پست اول HelloOX 2.03 رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم روی Unpacking file گیر میکنه؟؟ باید چیکار کنم....؟؟؟
در ضمن ROMPatcher هم نصب نمیشه.......
ورژن : 20.115
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.