ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زبان فارسی و خروجی sql

TemplateMonster
01-02-2009, 01:09
توی phpMyAdmin که از اطلاعات دیتابیس خروجی میگیرم، اطلاعاتی که با زبان فارسی نوشته شده باشن مشکل دارن. چه طوری می‌شه این متون رو درست کرد؟ یکی از دوستان پیشنهاد استفاده از emEditor داد که فایل رو باز کنم و گزینه reload و بعد utf-8 رو انتخاب کنم منتهی جواب نداد. اسکریپت big dump هم موثر واقع نشد. باید چیکار کنم؟

mohan21
01-02-2009, 09:59
من از این کد برای اتصال استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TemplateMonster
01-02-2009, 16:37
نیگا، می‌خوام از e107 به وردپرس مهاجرت کنم. نمی‌دونم کدهای وردپرس کجاست آخه! از دیتابیس e107 خروجی گرفتم اطلاعات زبان فارسیش مشکل داره!

neopersia
01-02-2009, 17:11
اگه کولیشن دیتابیسی که ازش بک آپ گرفتین با دیتابیس جدید یکی باشه و ورژن هر دو تا mysql هم یکی باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد البته به شرطی که فایل بک آپ رو نخواید خودتون دستی ادیت کنید!!

TemplateMonster
04-02-2009, 11:19
اشکال نداره، فایل دیتابیس رو ویرایش می‌کنیم. من فقط می‌خوام جوری باشه که کدهای اصلی سیستم‌ها رو دستکاری نکنم. الان توی فایل wp-settings یه مقدار هست با اسم DB_Encoding یا یه همچین چیزی، اونو که حذف کنم مشکل حل می‌شه ولی نمی‌خوام این‌کارو بکنم. یه دفعه یکی از دوستان از اسکریپت big dump استفاده کرد مشکل حل شد ولی من هر کاری می‌کنم باز همونه...

TemplateMonster
08-02-2009, 12:42
ای بابا. اصلاً کار نمی‌کنه. یکی از دوستان می‌گه فایل sql رو با em editor باز کن، reload کن و ذخیره کن و بعدش از اسکریپت big dump استفاده کن، ولی اصلاً فایده نداره. لطفاً راهنمایی کنید که چکار کنم... :(