PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسکین برای زیبا سازی محیط برنامه

فاطمه وطن دوست
31-01-2009, 21:53
سلام از بین دوستان کسی هست که برای زیبا سازی برنامه هاش از اسکین استفاده کرده باشه ؟

فاطمه وطن دوست
01-02-2009, 15:19
این یه نمونه ، نحوه یاستفادش به چه شکله ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قاهر - Gahir
01-02-2009, 21:47
سلام ، اگه بخواین که توی برنامه VB ازش استفاده کنید ، هست ،
یکی از ساده‌ترین های این نرم‌افزار ها و ocx یا dll ها رو میتونید از اینجا دانلود کنید و سریالش هم قرار داده شده :

VbSkiner 2.1 Pro with samples : (همراه نمونه )

حجم :2.5 Mb

VbSkiner 2.1 Pro :

حجم :1.1 Mb

ocx نسخه‎ی pro این برنامه :

حجم :502 Kb

تصاویری از تغییرات این برنامه در Skin برنامه‎های ساخته‎شده توسط VB :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سریال :

با تشکر .

البته ، فک کنم که منظورتون این بوده باشه ، چون توی قسمت نرم افزار یه تاپیکی به مانند این بود ، ولی به نظرم منظورتون ازش یه چیزی دیگه بوده است .

قاهر - Gahir
01-02-2009, 21:48
در ضمن اگر هم بخواین تا Skinهای بیشتری از برنامه و ocx بالا دانلود کنید به این صفحه مراجعه کنید :

البته یه توضیح کوچولو هم درباره این Skinهای موجود در این صفحه رو بدم ،
اگه به صفحه‌ی وب بالا مراجعه کنید ، مشاهده میکنید که جایی یا لینکی برای دانلود نیست ، بله ... باید عکس های کوچکی که در سمت چپ هر نمونه نمایش هست رو ذخیره کنید و از طریق دستور :

اون رو به عنوان Skin برای برنامه‌ی خود در نظر بگیرید .

که صد البته توضیحات جامع و کلی در داخل chm همین فایل های دانلودی بالا وجود دارد که با مطالعه و دقت در اونها تمامی موارد مورد نیاز را خواهید آموخت .

قاهر - Gahir
01-02-2009, 22:00
مثال :

این تصویر پیش نمایشی از نتیجه‎ی حاصله از قرار دادن عکسی است که در سمت چپ همین عکس در لینک مجموعه مشاهده میکنید ، است .

اینم همون عکسی که ما دربارش حرف میزنیم (عکس چپی)

و اسمش هم BlueSteel و سازندش هم Martin Sanabrias است .

و این کد رو در VB خود اینگونه وارد میکنید :

یا

یا

که میدونستم ، اینا رو میدونید ، ولی اینا رو نوشتم تا کاربران دیگه ای که میانو این مطلبو می‌خونن ، دچار سردگمی نشن .

3Dmajid
02-02-2009, 20:13
من دانلود كردم، ولي اين مثل اين كه خودش قيافه رو عوض ميكنه.

نميشه دستكاريش كرد ؟

يعني هر قيافه اي خواستيم بهش بديم.

3Dmajid
02-02-2009, 21:46
مشكلم حل شد ...

هواسم نبود فايل هلپ داره.

من قبلا يه تاپيك در مورد همين اسكين زده بودم ولي كسي كمكم نكرد، دستتون درد نكنه.

قاهر - Gahir
02-02-2009, 21:46
خوب البته دوست من ، در پست های بالا توضیح داده شده دیگه ، پست شماره :4 و 5 .

یعنی خودتون باید این عکس ها رو بسازید ، والبته در قسمت customize اختیارات دیگی هم هست.

قاهر - Gahir
02-02-2009, 21:49
مشكلم حل شد ...

هواسم نبود فايل هلپ داره.

من قبلا يه تاپيك در مورد همين اسكين زده بودم ولي كسي كمكم نكرد، دستتون درد نكنه.
خواهش میکنم ، شما کمی زودتر از من پست دادید .

3Dmajid
02-02-2009, 22:11
چه جوري ميتونم براي خودم Button هاي دلخواه با شكل هاي جور واجور درست كنم ؟‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا يه دكمه كه دايره شكله و سه رويداد رو داشته باشه.

آيا ميشه براي فرم يك ماسك تعريف كرد تا شكل فرم رو به قالب دلخواهمون در بياريم ؟‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قاهر - Gahir
03-02-2009, 22:30
درست کردنش توی VB 6 کاریست بسیار بیخود و وقت بر ... درحالی که در نسخه‎ی net. اون فک کنم چنین چیزایی باشه ...

برای اینکه بخواین و بتوانید دکمه و چیزای دیگرو توی VB 6 عوض کنید یا به طرح دلخواهتون دربیارید ، یه برنامه هست که این کارا رو به راحتی انجام میده ...

اسم برنامه : SkinCrafter هست ، که اگر کمی به خودتون زحمت بدین و توی موتورتون بچرخید ، اطلاعات جامع و خوبی دربارش هست .

:
دی

karbon2010
06-02-2009, 21:58
سلام

آيا ميشه براي فرم يك ماسك تعريف كرد تا شكل فرم رو به قالب دلخواهمون در بياريم ؟‌

بله البته اگه منظورتان رادرست فهمیدم شما فرمتان را به هر شکلی که خواستید در بیاورید
برای اینکار اول در یک نرم افزار طراحی فرم مورد نظر درست کنید وقسمتهایی را که نمیخواهید دیده بشوند (قستهای زائد) را رنگ مثلا صورتی و یا ابی بزنید سپس توسط SkinControl.ocx عکس را لود و قسمت trancolor را به رنگ قسمتهای اضافی در بیاورید حال برنامه را اجرا کرده ونتیجه را مشاهده کنید
لازم به ذکر است هرچی عکس با کیفیت تر باشد فرمتان زیبا تر می شود

تشکر یادت نره

karbon2010
06-02-2009, 22:02
سلام

برای درست کردن دکمه از خود ویژال قسمت اکتیو کنترل دکمه خود را درست کن اگه توضیحاتی در این مورد خواستی بگو تا برایت بذارم

3Dmajid
06-02-2009, 22:44
سلام

آيا ميشه براي فرم يك ماسك تعريف كرد تا شكل فرم رو به قالب دلخواهمون در بياريم ؟‌

بله البته اگه منظورتان رادرست فهمیدم شما فرمتان را به هر شکلی که خواستید در بیاورید
برای اینکار اول در یک نرم افزار طراحی فرم مورد نظر درست کنید وقسمتهایی را که نمیخواهید دیده بشوند (قستهای زائد) را رنگ مثلا صورتی و یا ابی بزنید سپس توسط SkinControl.ocx عکس را لود و قسمت trancolor را به رنگ قسمتهای اضافی در بیاورید حال برنامه را اجرا کرده ونتیجه را مشاهده کنید

تشکر یادت نره

ميشه يه كم بهتر توضيح بدي ؟!‌

سلام

برای درست کردن دکمه از خود ویژال قسمت اکتیو کنترل دکمه خود را درست کن اگه توضیحاتی در این مورد خواستی بگو تا برایت بذارم

اگه حال داشتي اين يكي هم توضيح بده.

من برنامه ي SkinCrafter رو دانلود كردم، واقعا برنامه ي خيلي باهاليه. تم هاي خيلي خشكلي داره.
كسي كرك فول اين برنامه رو داره ؟‌

3Dmajid
08-02-2009, 22:36
چرا وقتي با اسكين كرافتر به فرم يه تم ميديم، بعدش Label‌ هاي توي فرم معلوم نيست ؟!!!

4dweb
09-02-2009, 11:00
دوست عزیز برنامش کرک نشدس تو سایتش که میری گذاشته برای فروش فکر نمیکنم بتونیم تو اینترنت جایی رو پیدا کنیم که دانلودش کنیم :40:

3Dmajid
09-02-2009, 18:02
دوست عزیز برنامش کرک نشدس تو سایتش که میری گذاشته برای فروش فکر نمیکنم بتونیم تو اینترنت جایی رو پیدا کنیم که دانلودش کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

يه سريال نامبر گير اوردم، بايد امتحان كنم.
مطمئن باش امكان نداره يه برنامه كركش گير نياد.

karbon2010
09-02-2009, 21:58
سلام
عزیز دلم
نان بازوی خودت را بخور
وقتی می تونی خودت به راحتی اسکین بسیا زیبا درست کنی برای چی عمر خودت را به پای این برنامه ها هدر بدی

برای اینکار اول در یک نرم افزار طراحی فرم مورد نظر درست کنید وقسمتهایی را که نمیخواهید دیده بشوند (قستهای زائد) را رنگ مثلا صورتی و یا ابی بزنید سپس توسط skincontrol.ocx عکس را لود و قسمت trancolor را به رنگ قسمتهای اضافی در بیاورید حال برنامه را اجرا کرده ونتیجه را مشاهده کنید

ميشه يه كم بهتر توضيح بدي ؟!‌

توضیح به این وضوح دیدی بودی مگه اینکه برنامه نویس نباشی که متوجه نشده باشی