مشاهده نسخه کامل
: حذف صفحات از پریننتر پول
یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)
oj2008pc
30-01-2009, 21:09
یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)
سلام
قبل از اینکه delete کنین باید پرینتر خاموش کنین و بعد از چند ثانیه پاک میشه .
parantezbaz
09-05-2009, 20:29
ولی مدل تازه ای که من باهاش کار میکنم نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر هیچ کدوم جواب نمیده. من قبلا با hp1018 کار میکردم. مشکلی مداشتم . با خاموش کردن پرینتر مشکلم حل میشد ولی الان با پرینتر hp1005 مشکل دارم. نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر و نه جدا کردن کابل کمک کننده نیست. تنها راه حل برای من حذف و نصب دوباره دریوار است و با توجه به اینکه این مشکل به کرات برای من پیش میاد شده یه مساله اعصاب خورد کن برای من. اگه راه حلی دارید حتما بگید. به شدت کارش دارم. ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.