PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف صفحات از پریننتر پول

yang
30-01-2009, 20:10
یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)

oj2008pc
30-01-2009, 21:09
یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)
سلام
قبل از اینکه delete کنین باید پرینتر خاموش کنین و بعد از چند ثانیه پاک میشه .

parantezbaz
09-05-2009, 20:29
ولی مدل تازه ای که من باهاش کار میکنم نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر هیچ کدوم جواب نمیده. من قبلا با hp1018 کار میکردم. مشکلی مداشتم . با خاموش کردن پرینتر مشکلم حل میشد ولی الان با پرینتر hp1005 مشکل دارم. نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر و نه جدا کردن کابل کمک کننده نیست. تنها راه حل برای من حذف و نصب دوباره دریوار است و با توجه به اینکه این مشکل به کرات برای من پیش میاد شده یه مساله اعصاب خورد کن برای من. اگه راه حلی دارید حتما بگید. به شدت کارش دارم. ممنون