مشاهده نسخه کامل
: gta berlin درمورد
Javadgenral
28-01-2009, 10:44
سلام . اسن مد که اسمش جی تی ای در برلین است روی جی تی ای 5 نصب میشود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدانم چه چیز های جدیدی اضاف میکند ؟
دوست عزیز اصلا gta5 و جود نداره اخرین اون gtaiv هست که میشه 4!!!!!!
اطلاعاتی که من در مورد این پیدا کردم که روی جی تی ای سن اندریاس نصب میشه.
About GTA: Berlin
GTA: Berlin is a modification of Grand Theft Auto: San Andreas.
We mainly replace the ingame-environment, car models and characters. Thus, there will be a whole new story as well.
In its today's appearance, this project has been existing since 2002, having gone through a lot of changes in the team involved in its development.
Release a first ingame version took place on Ocotber, 29. 2007. Since then, the modification is updated via irregularly published extensions.
Javadgenral
29-01-2009, 10:55
درسته از شما ممنونم . میشه یکی عکس هایی از محیط بازی بگذاره ؟
Javadgenral
29-01-2009, 10:56
میشه عکس هایی از بازی بگذارید ؟؟؟/
جوادددددددد جنراللللللللللللل
lordsuperboys
29-01-2009, 11:48
اقا این نصب میشه یا از اون کپی پیست هاست
شـیـفــو
30-01-2009, 04:29
سلام داداش
بخشی از این "قصه" نصب میشه و بخشی دیگر جایگزین . این مد به بازی یک نقشه ، داستان ، وسایل ، چهره و ... اضافه می کنه و روی همون سان آندریاس (یا به قول تازه کارا gta 5 ) نصب میشه . حجمش 28 مگابایت هست و نقشه کامل نداره ، به طور ساده بگم یک طرح آزمایشی ناتمام هستش ، نصبش وقت تلف کردنه ، تنها چیز جالبی که داره اینه که مترو داره و وارد تونل های زیر زمینی میشه . من هم فیلمی ازش و هم خودش رو برای دانلود گذاشته بودم تو وبم : GTAexcess.co.cc
Javadgenral
31-01-2009, 20:08
اگه منظورت من تازه کارم باید بگم زهی خیال باطل ........ عمو بهتره پرس و جو کنی ببینی جنرال فور تو پی سی ورلد
کی بوده ........ ضمنا اینم وبلاگ های من مربوط به جی تی ای :
yadakgta.blogfa.com
javadgta.blogfa.com
و چند تای دیگه ..... بازم میخوای بگم ؟ اقای تازه کار ؟؟؟؟؟ :21:
و تازه باید بگم به زودی سی دی جدیدی از من بنام جی تی ای در اهواز نخسه 1.1 جدیدش میاد به بازار
البته نه تو بازار های تهران بیکه فقط در خود اهواز .... Wow!
راستی بهتر نیست خود لینک دانلود و عکس هایش را اینجا بگذاری ؟ و یه چیز دیگه : میگویم بیایید یک انجمن به ادرس زیر
بسازیم که در ان خودمانی های پی سی ورلد یعنی جی تی ای خور ها بیان اونجا و مد های جدید و کار هایمان را بگذاریم اگر همگی موافقید یه تیک تشکر بزنید برای این پست ضمنا خودم اگر بخوایید انجمن را درست میکنم اینم ادرس پیش فرض
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------------
Javad Genral
بچه ها اگه اسم مناسبی برای انجمن دارید نامش را بنویسید . حتی درصورت ساخت انجمن به هگی اعضا یه فضای مجانی پرژن گیگ می دهم
اینا اسم های مورد نظر من برای انجمن است :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------
شـیـفــو
02-02-2009, 04:46
ای کاش می شد در نوشته لحن را هم بیان کرد .
----
آقا جواد من منظورم شما نبود و شما رو هم میشناسم ، یه مدتی بود تو انجمن نبودین .
آخه می دونی چیه ، من به هرکی می گم GTA s.a میگه همون جی تی ای 5 ، حالا من هم برای همین نوشتم به قول تازه کارا که اگه کسی از این بازی چیز زیادی نمی دونست بفهمه کدوم جی تی ای رو می گم .
درباره انجمنی هم که می خوای بزنی فکر نکم زیاد کارت بگیره آخه از این جور تایپیک ها و وبها بعد از پی سی ورد خیلی زیاد شدن . به هرحال هرطور خودت صلاح می دونی ، خلاصه موفق باشی .
راستی یه سر هم به اینجا بزن : gtaexcess.co.cc/post-716.aspx
Javadgenral
02-02-2009, 14:10
----
آخه می دونی چیه ، من به هرکی می گم GTA s.a میگه همون جی تی ای 5 ، حالا من هم برای همین نوشتم به قول تازه کارا که اگه کسی از این بازی چیز زیادی نمی دونست بفهمه کدوم جی تی ای رو می گم .
درباره انجمنی هم که می خوای بزنی فکر نکم زیاد کارت بگیره آخه از این جور تایپیک ها و وبها بعد از پی سی ورد خیلی زیاد شدن . به هرحال هرطور خودت صلاح می دونی ، خلاصه موفق باشی .
یه مطلب خوب تو وبلاگت بود که اینجا با ذکر ادرس میگذارم :
سلام به همه دوستان و هواداران
اگه شما هم درباره جی تی ای وب دارید حتما بخونید .
دوستان یه خبر عالی دارم . دیشب داشتم ایمیلم رو چک می کردم ، یه ایمیل از طرف سایت جی تی ای ایتساید بهم زده شده بود که بخشی از اون رو می زارم :
Hi GTAexcess
........
---- team GTA series of GTAinside site want structure indicator in any country and whit their Language for currency excess and esteem this game...
---- team GTA series of GTAinside site like invite you for structure indicator in for you'r country.....
دیگه بفیه اش توضیحات اضافه هست . فکر کنم این ایمیل به بقیه کسانی که در این رابطه وب دارند و در سایت هم عوض هستند ارسال شده . چون دوستم ( احسان صالح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )هم این ایمیل بهش ارسال شده ، خوب در این نامه این سایت گفته که :
( نام کاربری من ) GTAexcess سلام
......
تیم هک سری بازی های جی تی ای اینساید می خواد در هر کشوری یک نمایندگی بزنه با زبان همان کشور ( مثلا واسه ایران فارسی ) برای انشار هم اضافات و هم آشنا کردن اون ها با این بازی .... حالا این تیم شما رو ( یهنی من ) به احداث نمایدگی در ایران دعوت می کنه ......
این یعنی بهتر از این نمیشه . باورم نمیشه همچین سایت معروفی از من دعوت به همکاری کرده . البته یک سری شرایط سخت داشت ، مثلا :
وب شما باید دارای هاست و دامنه احتصاصی باشه .
دامنه انتخابی شما نباید فقط مختص به یکی از محصولات GTA باشد مگر اینکه برای هرکدام یک وبسایت دیگر بسازید .
حتما در نام دامنه کلمه GTA وجود داشته باشد .
دامنه شما حتما باید یک دامنه اختصاصی کشورتون باشد . ( .iR )
جز وب های مرتبط هیچ لینک دیگه ای نباید بذارید .
فایل های شما باید محتوی فایل های اضافات و مخصوص وب خود باشد .
روی تمامی عکس ها حتما نام سایت و یا نام سازنده محصول باید درج شود .
خودتون هم باید یک تولید کننده باشید نه فقط یک مصرف کننده یا منتشرکننده .
حداقل 70% وسایل موجود در سایت رو تا حداکثر 25 March باید به هاست خودتون انتقال بدید تا شما هم به جمع کلوپ GTAis MACROCOSM بپیوندید .
حالا دوستان من اگر بتونم تمام شرایط رو حاضر کنم هم به نفع خودمه و هم شما و هم باری دیگر نام ایران سربلند می شه . اما من نمی تونم تنهایی این کار رو انجام بدم و نیاز به کمک شما هم وطنان دارم .
در آخر متن ایمیل یک سایت معرفی کرده و گفته بود که هاست و دامنه رو از اینجا بگیر ، برای پرداخت پول هم فقط کافیه همون مقدار اکانت راپیدشیر بدیم بهشون ، قیمت هاش خیلی بالا بود البته نمی دونم قیمت هاش بالا بود یا قیمتش همینه ، خلاصه به هاست 365 مگابایتی + دامنه + تمام هزینه های قالب = 250 هزار تومن !؟! که من الان فقط 140 تومن دارم L
تا اونجا که بتونم سعی خودمو می کنم اما من نه اینقدر پول دارم و نه این توان رو که تو دو ماه این همه وسیله رو به وب خودم انتقال بدم . آخه راسیتیش کسی نیست که کمکم کنه الان شما وب سایت جی تی ای اینساید رو ببینید هرروز حداقل بالای 25 آپ داره اما من حداکثر تلاش خودمو بکنم می تونم روزانه 8 آپ بکنم ، بنابراین نیاز به چند نویسنده حرفه ای دارم . اگه کسی مایل هست که کمک بکنه که بسم ا... ، بیاد تو قسمت نظرات همین پست فرم نوشته شده زیر رو کپی کنه و بعد شروع به پرکردنش بکنه :
نام :
ایمیل :
نام کاربری :
رمز عبور :
خوب اگه همکاری دوستان خوب باشه ان شاالله سایت رو راه می دانزیم و همین کسانی که همکاری می کنند رو مدیر بخش های مختلف وب می کنم . برای زدن سایت اول به کمک خدا ، دوم پول ، سوم همکاری ، چهارم امید به آینده نیاز داریم . پس اگه می خواین همکاری کنید از همین حالا اقدام کنید . دعوا کنید پولش هم جور بشه آخه تا 25 مارچ فقط 2 ماه دیگه مونده . منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Javadgenral
02-02-2009, 14:11
همگی ما حضریم بیاییم
Javadgenral
02-02-2009, 14:14
----
به وبلاگ رفتم و خواندم اگه میشه مرا در قسمت mods مد ها نویسنده میشم یا اضافات ماشین ها :40:
Javadgenral
02-02-2009, 14:28
این هم تو جی تی ای برلین است ؟
GTAexcess (محمد) عزیز منم می خوام مدیر بخش ترینرها و چهره ها باشم :20: وبت که عالیه حالا سایت بزنی دیگه چی میشه :18:
آهان راستی یه سوال خارج از بحث : می خوای راه اندازه سایتت "وب نگهدار : WebNegahdar.Co.Cc" باشه ؟ اگه می خوای کد تبلیغاتشو به منم بده می زارم تو وبم بعد اگه کسی روش کلیک کرد پولش براتو بی افته ، خوبه ؟
Javadgenral
03-02-2009, 12:19
GTAexcess (محمد) عزیز منم می خوام مدیر بخش ترینرها و چهره ها باشم :20: وبت که عالیه حالا سایت بزنی دیگه چی میشه :18:
آهان راستی یه سوال خارج از بحث : می خوای راه اندازه سایتت "وب نگهدار : WebNegahdar.Co.Cc" باشه ؟ اگه می خوای کد تبلیغاتشو به منم بده می زارم تو وبم بعد اگه کسی روش کلیک کرد پولش براتو بی افته ، خوبه ؟
راست میگه یه گروه حرفه ای وبلاگ شاز و جی تی ای باز ! چی میشه ؟ Wow !
عالیه :40:
Javadgenral
03-02-2009, 18:51
میشه همچین عکس هایی در جاهایی از بازی نصب کرد ؟
Javadgenral
03-02-2009, 19:16
URL: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tshirt JD.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
raptor22
03-02-2009, 19:40
آقا تا جايي كه من ميدونم ما 6 تا gta داريم كه با san andres پنجميش بود ... من كه تا حالا 5 تا ورژنش رو بازي كردم يه 6 مونده كه دارم دانلود مي كنم .... حالا نميدونم شما چرا ميگيد 5 تاست ....
شـیـفــو
04-02-2009, 02:52
جواد عزيز حتما اينکار رو مي کنم ، احتمالا زودتر از 25 مارچ هم مي کنم .
من نمي دونم چرا اما يه حسي به من مي گه که اينگار ما از اين تايپيک forum.p30world.net/showthread.php?t=95296&page=70 رونده شديم و فکر يه جايي بالاتر و بهتر هستيم . دوستان اگه همکاري خوب باشه به خدا قسم ديگر وبها هيچي نيستند حتي اونهاي که ادعاي ماشين سازي و اديت حرفه اي دارند .
اسماعيل عزيز اين کدش : persiandrive.net/74452
بعد از دانلود تو يه جاي قالب وبت کپيش کن فرقي نميکنه کجا باشه ، از همکاريت ممنونم .
راستي جوا جان اضافات براي دانلود رو تو اين forum.p30world.net/showthread.php?t=95296&page=70 فروم بذاري بهتره ،طبق همين عنواني که براي تايپيک انتخاب کردي بهتره در اينجا درمورد برلين صحبت بشه ، البته فرقي هم نمي کنه ولي خوب براي نظم انجمن بهتره .
سرور همتون
04-02-2009, 03:26
داداش محمد برو که من هواتو دارم . واقعا بعد از افتخار بزرگ پرتاب موشک امید ، راه اندازی این وب افتخار بعدیه :)
من نمي دونم چرا اما يه حسي به من مي گه که اينگار ما از اين تايپيک forum.p30world.net/showthread.php?t=95296&page=70 رونده شديم و فکر يه جايي بالاتر و بهتر هستيم . دوستان اگه همکاري خوب باشه به خدا قسم ديگر وبها هيچي نيستند حتي اونهاي که ادعاي ماشين سازي و اديت حرفه اي دارند .
درست می گی ، منم همین احساسو دارم . یه احساس تنفر که از بد قلقی و حسادت سرچشمه میگیره :grrr::evil2::32:
محمدجان برو جلو که ما پشتتیم .
Javadgenral
04-02-2009, 14:02
کاملا درسته ما به زودی این سایت را راه انداری خواهیم نمود ........... دعا کنید ..........
Javadgenral
04-02-2009, 14:03
راستی کی قسمت فیلم ها و پیش نمایش ها را به عهده میگیره ؟ اگه کسی نیست تا خودم بگیرم
Javadgenral
04-02-2009, 14:30
چند عکس از کار های من : جدید
Javadgenral
04-02-2009, 14:41
بچه ها بیایید یه وبلاگ تمرینی درست کنیم به همکاری هم دیگه ...... من که اضافات مد ها و ماشین ها ..........
قالب هم ((قالب جی تی ای)) میگذاریم و کد های جاوا هم به عهده من و دیگران ............. ضمنا کد های کلو یا cleeo هم با خودم
......... شما هم که اماده اید ؟ ادرس وبلاگ رو هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگذاریم . شما اماده اید ؟
رود باشید .... یه ساعت قرار بگذاریم با هم اینجا جمع شویم .به انتخاب یکیمون میره وب را میسازه .
حالا
دست تو دست پرچم بالا !!!!!!!!!!! زود باشید که قلبم تاپ تاپ میکنه /////////////////
See you sOOn
Javadgenral
04-02-2009, 14:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا اینجا به این سرنوشت دچار میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی لینک این gta berlin رو میخواد اگه میخواید بگید
Javadgenral
04-02-2009, 15:40
کسی لینک این gta berlin رو میخواد اگه میخواید بگید
بله ولی اگه میشه به صورت قسمت قسمتی Part بگذارید ممنون میشم ...... :8:
Javadgenral
04-02-2009, 16:09
نمیدونم چرا کسی دیگه پیام نمیده ؟؟بابا یه کم مهربون باشید مثل من ! (javad)
Javadgenral
04-02-2009, 20:17
بچه ها اگه میبینید زیاد تو تاپکیک هک و ویرایش جی تی ای نمیام بخاطر اینه که با بعضی از اعضایش قهرم .مثل افیسر .
شـیـفــو
05-02-2009, 04:44
آقا جوادد اینقدر کم طاقت نباش و پست سرهم پست نده ، حدای نکرده بن میشی . مدیر هربخش هم کم کم پیدا میشه ، مثلا تا همین 5 روز پیش یه مدیر (خودم) بیشتر نبود اما حالا 4 تا شدیم ، ان شاالله وقتی موفقیتمون رو ببینن پیدا میشن .
درمورد وبلاگی که گفتی ، خوب چرا نمیای تو وبلاگ ما (من و آقا مهدی) بنویسی ؟ از طریق این صفحه :
mohammad1372.blogfa.com/page/PostsSent.aspx
بعد شما دوستان اگه یه ذره فقط تا 28 بهمن صبر کنید به امید خدا سایت راه اندازی میشه .
هیچ وقت یادتون نره :
برگ وقتی زمین می خوره که فکر میکنه از طلا شده
100% باهات موافقم .
خوب تا اون موقع چه کمکی می تونیم بکنیم ؟
------
در ضمن به نظر من بچه های اون تایپیک یه کم مغرورند !
Javadgenral
05-02-2009, 13:53
100% باهات موافقم .
خوب تا اون موقع چه کمکی می تونیم بکنیم ؟
------
در ضمن به نظر من بچه های اون تایپیک یه کم مغرورند !
راست میگه تنها کاری که باید این مدتت انجام بدیم اینکه تا میتوانیم مدو ماشین و ... تهیه کنیم
Javadgenral
05-02-2009, 14:20
نه عزیز من ساخت یه وبلاگ جدید بهتره ....... تا از نو شروع کنیم ....... راستی اسم سایت را چی بگذاریم ؟ این یه مشکل بزرگه
ضمنا مرا حلال کنید چون فکر کنم میخوام به زودی بن بشم
Javadgenral
06-02-2009, 16:32
چرا دیگه اینجا را کسی دانبال نمیکنه ؟
سلام بر استاد جواد جنرال عزیز !
من هم قسمت پچ های بازی را به عهده میگیرم
جنرال عزیز ایا این جلد درست طراحی شده ؟ من این بازی را خریدم اما توش جی تی ای 5 مربوط به ps2 بود
اینم تقسم کره های جی تی ای برلین
Javadgenral
07-02-2009, 20:36
سلام بر استاد جواد جنرال عزیز !
من هم قسمت پچ های بازی را به عهده میگیرم
چشم عالیست ........ اقا چویا این عکس هم که میبینی مربوط به جلد بازی gta : iv روی ps3 است :40::40::40::40::40::40::40::40:
ببخشد سایتی که میسازیم فقط مربوط به یک بازیست یا همه سری جی تی ای ؟
دنیا فقط استقلال
Javadgenral
07-02-2009, 20:55
Download Here!
اینم لینک های فشرده تر و بهتر از بازی جی تی ای در برلین
میشه همچین عکس هایی در جاهایی از بازی نصب کرد ؟
منظور واضح تر بگو جواد جون ........ یهنی به عنوان تابلو یا چیز دیگه ؟
YAHYA-PRO
07-02-2009, 23:21
نمیدونم چرا مد شده همه از اون یکی تایپک بد میگن
غیر از اینه که بیشتر شما ادیت جی تی ای (حالا ادیت که هیچ بیشتر دوستان حتی طریقه اضافه کردن ماشین ... رو نمیدونستن ) رو از اون تایپک یاد گرفتین ؟
این دوستمون kakaesi میگه : در ضمن به نظر من بچه های اون تایپیک یه کم مغرورند !
خوب دوست من شما از روی چه حسابی این حرف رو میزنی مغرور به خاطر این که خودشونو کشتن که مود و ماشین و .. رو برای شما بزارن یا آموزش برای شما بزارن شاید بخاطر جواب دادن سوالاتون مغرورن ؟
Javadgenral
08-02-2009, 12:10
نه عزیز شما که نمیدونید اونا چه قدر بی یه عده بی احترامی کردن ؟
Javadgenral
08-02-2009, 12:11
اقای افیسر هم که میبینید در پست بالا از شما تشکر کرده چون از دوستان شما هستند
king of the kings
08-02-2009, 16:11
نمیدونم چرا مد شده همه از اون یکی تایپک بد میگن
غیر از اینه که بیشتر شما ادیت جی تی ای (حالا ادیت که هیچ بیشتر دوستان حتی طریقه اضافه کردن ماشین ... رو نمیدونستن ) رو از اون تایپک یاد گرفتین ؟
این دوستمون kakaesi میگه : در ضمن به نظر من بچه های اون تایپیک یه کم مغرورند !
خوب دوست من شما از روی چه حسابی این حرف رو میزنی مغرور به خاطر این که خودشونو کشتن که مود و ماشین و .. رو برای شما بزارن یا آموزش برای شما بزارن شاید بخاطر جواب دادن سوالاتون مغرورن ؟
اقای Yahayدم شما گرم ...شما خودتون از افراد قدیمی اونجا هستید ...:11:ولی این اقا جواد ماشین هایی که ما درست می کنیم رو می ریزه تو بازیش بعد می زاره برای فروش اخه این درسته؟ما کلی زحمت کشیدیم تا درستشو ن کنیم بعد مجانی گذاشتیم بعد این اقا اومده خیلی راحت اینا رو دان کرده بعد گذاشته برای فروش:41:باهاتون شرط می بندم که هیچ کدوم رو خودش نساخته:41:اسمشم قبلا جنرال فور بوده که بن شده
اینم عکسش
Javadgenral
08-02-2009, 20:56
اره جنرال فور بودم که حدود 190 توان بخاطر فروش باز بدست اوردم
اره جنرال فور بودم که حدود 190 توان بخاطر فروش باز بدست اوردم
خوشا به حالت
اره خوش بحل مون ! چون در فروختن بازی من هم شرکت داشتم
Javadgenral
08-02-2009, 21:09
کاملا درسته خوش بحالام
Javadgenral
08-02-2009, 21:11
ببخشید جایی در تهران جی تی ای در برلین را فروشی میدن ؟
Javadgenral
08-02-2009, 21:41
ضمنا یه مدت من نیستم از این تاپکیک خوب نگهداری کنید
Javadgenral
09-02-2009, 12:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راستی کسی ققط مدی از جی تی ای برلین نداره که پوشه scrip توش باشه
EB00LI SIAH
09-02-2009, 21:09
جواد تایپیکی که زدی خیلی مزخرفه ، این چیه آخه ؟!
تو نمی تونی مثل آدم باشی ، هرجا میری باید اونجا رو به فساد بکشی ؟
بابا 2 بار فقط 2 بار مثل آدم پست بده ببینم می تونی یا نه همون جنرال فور قدیمی هنوز .
Javadgenral
09-02-2009, 21:11
Download the SA-MP client installer from 1 mirror and install the program in to your GTA San Andreas folder.
SA-MP 0.2X u1 Client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download mirror by Popz
SA-MP 0.2X u1 Client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download mirror by krisk
SA-MP 0.2X u1 Client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download mirror by KaiserSouse
SA-MP 0.2X u1 Client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download mirror by Zero
SA-MP 0.2X u1 Client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download mirror by Towlies
به فرما اینم لینک هایی از پچ برای مولتی پلیر بازی کردن
Javadgenral
09-02-2009, 21:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام اگه از این پست استقبال بشه لینک این مود ها را میگذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Project
king of the kings
10-02-2009, 09:07
اقا هرکی می خواد بگه تا واسش بذارم من این مد بالا رو دارم...
mojtaba boss
14-02-2009, 18:18
اقا هرکی می خواد بگه تا واسش بذارم من این مد بالا رو دارم...
لازم نيست تو اين مدها رو بگذاري.
جواد جنرال خودش مي زاره :10:
king of the kings
15-02-2009, 16:22
باشه.چشم.چون اصرار دارید می زارم واستون..:10::31:فقط تشکر یادت نره..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][gta-worldmods.de].jpg
لینک:
لینک:
با king of the kings (پادشاه پادشاهان)دوست باش تا همه تو را دوست داشته باشند..
Javadgenral
15-02-2009, 21:29
king of king جون چته ؟ عقده ای شدی ؟؟؟؟؟ افیسر هم بلده تشکر بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Javadgenral
15-02-2009, 21:35
خوب چرا این جا پیام میدی ؟ تازه مجتبی جون از من خواست نه تو ........
king of the kings
16-02-2009, 11:35
خوب چرا این جا پیام میدی ؟ تازه مجتبی جون از من خواست نه تو ........
کجا از اینجا بهتر پیش دوستان...:10:من برای مجتبی(Javadgenral) نذاشتم که...برای بقیه دوستان گذاشتم...
king of king جون چته ؟ عقده ای شدی ؟؟؟؟؟ افیسر هم بلده تشکر بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی حالم خوبه..تو چطوری؟:31:نمی دونم..شاید شده باشم خودم خبر نداشته باشم..:41::31:اگه تو بلدی تشکر بزنی پس اونم بلده...:10:
Javadgenral
16-02-2009, 12:30
نه عزیزم اینجا پر از اسپم شده و عامل اصلیش king of king است
king of the kings
16-02-2009, 13:59
خواهش می کنم تشویق نکنید...:31::10:
Javadgenral
16-02-2009, 19:56
اقا این تاپکیک تبدیل به کل کل خونه شده
Javadgenral
16-02-2009, 20:35
این یعنی چه ؟
شـیـفــو
17-02-2009, 04:16
کل کل هم واسه خودش بحثیه ، خوبه البته به شرطی که کسی بن نشه .
به کارتون ادامه بدین . منم تماشاچی .
اینکه هم جواد چندتا نام کاربری داره هم بحث جدید .
EB00LI SIAH
17-02-2009, 04:39
خیلی ببخشید ، عذر می خوام ، ناراحت نشی اما پستت یه جورائی بوی فتنه میده :31:
اما در اینکه جواد سه تا نام کاربری داره شکی نیست . یکی جوادجنرال ، پویاایر و مجتبی . اصلا تابلو هست .
خب اینجا انجمن هست و هدف اصلیش ایجاد بحث هست ، خوب به قول GTAexcess کل کل هم یه بحث هست دیگه !
Javadgenral
17-02-2009, 12:50
اولا من قسم خوردم گفتم مجتبی بوس دوستم است . ضمنا اینجا کل کل خونه نیست .......... تو این پستت 4 نفر ازت الکی تشکر کرده ان ...........:31:
Javadgenral
17-02-2009, 13:19
الان باید از من تشکر کنید تیک تشکر بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زود
خیلی ببخشید ، عذر می خوام ، ناراحت نشی اما پستت یه جورائی بوی فتنه میده :31:
اما در اینکه جواد سه تا نام کاربری داره شکی نیست . یکی جوادجنرال ، پویاایر و مجتبی . اصلا تابلو هست .
خب اینجا انجمن هست و هدف اصلیش ایجاد بحث هست ، خوب به قول gtaexcess کل کل هم یه بحث هست دیگه !
بسه دیگه ..........
کاملا درسته عزیزم ........ کینگ جون که فکر کنم کینگ دست شویی باشه عامل اصلی این ماجراست
king of the kings
17-02-2009, 15:18
برای چی اخه ازت تشکر کنیم؟:41:رفتی یه عکس از اینترنت گرفتی بعد با برنامه ویرایشش کردی..:41:زیرشو نوشتی جواد جنرال (poyairوmojtaba boss):31:این که کاری نداره منم یکی می زارم:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.