مشاهده نسخه کامل
: رينگتون ساده = ؟؟
سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي ساده ترين نوع رينگتون هاي قديمي موبايل ( كه توي فيلم هاي خارجي اكثرا زنگ موبايلشونه) رو نداره ؟ فرمتش زياد مهم نيست .
خسته شديم از آهنگ هاي گيتار و . . .
رينگتون هاي خود گوشي هم با حال نيستن . . .
ممنون .:10:
سلام
كسي نبود ؟؟
بابا رينگتون ساده . يعني هيشكي نداره ؟
Hadi King
28-01-2009, 17:25
اينجا رو ببين دوست عزيز زنگ هاي قشنگي براي موبايل قرار داده شـــده :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirsaeed
31-01-2009, 20:32
سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي ساده ترين نوع رينگتون هاي قديمي موبايل ( كه توي فيلم هاي خارجي اكثرا زنگ موبايلشونه) رو نداره ؟ فرمتش زياد مهم نيست .
خسته شديم از آهنگ هاي گيتار و . . .
رينگتون هاي خود گوشي هم با حال نيستن . . .
ممنون .:10:
آقا راست میگه این دادشمون منم خیلی دنبالشم .... ولی پیدا نکردم اکثرا آهنگ هست ... مثلا من هنوز یه سامسونگ r210 دارم و دنبال رینگ تونهای اون هستم ولی هر چی سرچ زدم گیرم نیومد یا رینگ تونهای موبایلهای ابتدایی مثل 1200 یا 1100 تو اون تاپیک هم که معرفی شده 20 صحفه مطلب هست باید همشو دانلود کرد تا شاید یکیش اینجوری باشه اگه کسی داره همینجا معرفی کنه ...
Hadi King
01-02-2009, 14:12
آقا راست میگه این دادشمون منم خیلی دنبالشم .... ولی پیدا نکردم اکثرا آهنگ هست ... مثلا من هنوز یه سامسونگ r210 دارم و دنبال رینگ تونهای اون هستم ولی هر چی سرچ زدم گیرم نیومد یا رینگ تونهای موبایلهای ابتدایی مثل 1200 یا 1100 تو اون تاپیک هم که معرفی شده 20 صحفه مطلب هست باید همشو دانلود کرد تا شاید یکیش اینجوری باشه اگه کسی داره همینجا معرفی کنه ...
دوست من تايپك بالاي كه ادرسش رو دادم رينگتون هاي قشنگ و ساده معرفي كردن شما دانلود كنيــد خوشتون ميـــاد :46:
موفق باشيد!:40:
دوست من تايپك بالاي كه ادرسش رو دادم رينگتون هاي قشنگ و ساده معرفي كردن شما دانلود كنيــد خوشتون ميـــاد :46:
ممنون از محبتتون ، تماما رينگتون هاي اون تاپيك رو دانلود مي كنم ولي منظور من رينگتون هايي كه از آهنگ بريده شدن نبود .
منظورم مثلا رينگتون هاي 3310 يا 1100 با همون كيفيت هستش . :31:
ممنون .
Hadi King
01-02-2009, 18:07
ممنون از محبتتون ، تماما رينگتون هاي اون تاپيك رو دانلود مي كنم ولي منظور من رينگتون هايي كه از آهنگ بريده شدن نبود .
منظورم مثلا رينگتون هاي 3310 يا 1100 با همون كيفيت هستش . :31:
ممنون .
رينگتون اصلي گوشي ها رو ميخواي اين گوشي ها رينگتون اورجينالشون رو برات پيدا كردم
گوشی Iphone
گوشي N82
گوشي N96
گوشي هاي ديگه پيدا كردم ميزارم برات :11:
amirsaeed
01-02-2009, 20:19
بسیار بسیار ممنون داداش .... ممنونم که وقت گذاشتی ... ولی منظور من و دوستمون رینگ تونهای قدیمی ماله موبایلهای اولیه و قدیمی بود ....
با تشکر مجدد از لطفت ...
گوشي هاي ديگه پيدا كردم ميزارم برات :11:
ممنون .
هر چي عهد بوقي تر باشه بهتره . . . :31:
Hadi King
02-02-2009, 11:02
بسیار بسیار ممنون داداش .... ممنونم که وقت گذاشتی ... ولی منظور من و دوستمون رینگ تونهای قدیمی ماله موبایلهای اولیه و قدیمی بود ....
با تشکر مجدد از لطفت ...
ممنون .
هر چي عهد بوقي تر باشه بهتره . . . :31:
دوستان هر چي پيدا كردم براتون گذاشتم مال عهد بوق ديگه پيدا نميشــد براتون بزارم ولي بازم يه سرچي ميكنم براتون آپلود ميكنم :11:
amirsaeed
03-02-2009, 15:36
آقا من مال سامسونگ r210 رو که داشتم به عنوان نمونه با میکروفون ضبط کردم ... البته کیفیتش اصلا
مناسب نیست و فقط واسه نمونه گذاشتم تا اگه کسی اریجینالش رو پیدا کرد اینجا واسه ما هم بزاره این r210
سامسونگ خیلی قدیمیه و الان خیلی کم گیر میاد من از این رینگ تونهای قدیمی و بلکه قدیمی تر میخوام منتها
اریجینالش چون اینجوری کیفیت افتضاحه .... فقط من هر چی گشتم نتونستم تو خود انجمن آپلود کنم ...
آقا من مال سامسونگ r210 رو که داشتم به عنوان نمونه با میکروفون ضبط کردم ... البته کیفیتش اصلا
مناسب نیست و فقط واسه نمونه گذاشتم تا اگه کسی اریجینالش رو پیدا کرد اینجا واسه ما هم بزاره این r210
سامسونگ خیلی قدیمیه و الان خیلی کم گیر میاد من از این رینگ تونهای قدیمی و بلکه قدیمی تر میخوام منتها
اریجینالش چون اینجوری کیفیت افتضاحه .... فقط من هر چی گشتم نتونستم تو خود انجمن آپلود کنم ...
رينگتون هاي اورژينال سامسونگ رو بعيد ميدونم بتوني گير بياري . . . من خيلي گشتم پيدا نكردم .
امكان آپلود توي سايت هم فقط مخصوص مديرانه . . . .
Hadi King
04-02-2009, 11:06
رينگتون هاي اورژينال سامسونگ رو بعيد ميدونم بتوني گير بياري . . . من خيلي گشتم پيدا نكردم .
امكان آپلود توي سايت هم فقط مخصوص مديرانه . . . .
همينجوري كه دوستمون گفتن منم هر چي سرچ كردم رينگتون هاي اورجينال همچين گوشي پيدا نشـــد :41:
رينگتون هاي كه اپلود كردي كيفيتشون خوب بودن كــه :13:
من رو گوشيم ريختم واضحـــه بـــود :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.