مشاهده نسخه کامل
: برنامه زيرنويس
kourosh_sos
16-01-2009, 23:28
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز بنده ميخواستم يه برنامه با vb بنويسم که بتونم يه متني رو بصورت زيرنويس به آنتن مرکزي آپارتمان بفرستم تا وقتي همه دارن از تلويزيون ديدن ميکنن اون متن نمايش داده شود يه وقت فکر بد به سرتون نزنه ها هيئت مديره ساختمان يه ايده داده که يه برنامه براشون بنويسم که روي کامپيوتر دفتر هيئت مديره بيان اخبار مربوط به ساختمان رو بصورت زيرنويس به طوري که داريم تلويزيون ميبينيم نمايش بده در ضمن ساختمان ما يه آنتن مرکزي فقط داره يعني هر کسي واسه خودش يه آنتن نداره همه از يه آنتن استفاده ميکنيم حالا ميخواستم بدونم چطوري ميشه اينکارو کرد ممنون ميشم کمکم کنيد .
Payman_62
17-01-2009, 03:11
سلام.
به این سادگی که فکر میکنی نیست. آنتن اصلا کارش چیز دیگست. امواج رو از فرستنده دریافت میکنه و به تلویزیون میده. شما که نمیتونی برنامت رو تبدیل به موج بکنی و بفرستی به آنتن.
kourosh_sos
17-01-2009, 11:28
سلام.
به این سادگی که فکر میکنی نیست. آنتن اصلا کارش چیز دیگست. امواج رو از فرستنده دریافت میکنه و به تلویزیون میده. شما که نمیتونی برنامت رو تبدیل به موج بکنی و بفرستی به آنتن.
سلام پيمان جان
خيلي خوشحالم که شما اولين جواب تاپيک منو داديد
عرض کنم خدمت استاد عزيزم که من فکر کنم که کامپيوتر رو بايد به کارتي مثل مثلا کپچر يا يه سويچر مجهر کنيم بعد بيايم آنتن مرکزي رو به اون کپچر يا سوچر نصب کنيم بعد با برنامه اي که نوشتيم از طريق سويچر به آنتن بفرستيم حالا شايد احتياج به اين کار نباشه ولي به عنوان حدث ميشه روش کار کرد حالا نظر شما چيه ولي طرح جالبيه اگه بتونيم روش کار کنيم و به نتيجه برسيم
دوست خوبم شما همانتور که گفتید تول باید تصاویر رو دریافت کنید. منظورم تصاویر آنالوگ که روی آنتن دریافت میشه. توسط کارت tv و یا کارت های کپچر . که به نظر من استفاده از کارت های کپچر کار بهتری هست . فقط باید از خروجی a/v تلویزیون دو رشته سیم بگیری بدی به کارت کپچر و بعد با استفاده از کارت کپچر و نرم افزارت می تونی روی فریم های دریافتی . اطلاعات رو بزاری و بعد اون رو دوباره پخش کنی در واقع با این کار یک وقفه به سیستم پخش اضافه می کنی . و برای پخش هم می تونی از مبدل های av به rf استفاده کنی . این مبدل تصاویر av رو به rf تبدیل می کنه در واقع به زبان عمومی دو فیش رو به تک فیش تبدیل می کنه .
البته این بحث مشکلات خیلی خیلی بزرگی رو خواهد داشت . مثلاً تاخیر در صدا و یا عدم تقویت موج کاریر و هزاران سختی کار دیگه
این پروژه بیشتر سخت افزار هست تا نرم افزار به نظر من تو یکی از فروم های الکترونیک مطرح کن.
موفق باشی .
kourosh_sos
18-01-2009, 11:21
با سلام خدمت شما دوست عزيز
عرض کنم خدمت شما که ما در يه برج 14 طبقه زندگي ميکنيم که کلا 56 واحد داره ما يه ما يه کامپيوتر در طبقه همکف در دفتر هيئت مديره داريم تو ساختمان ما يک آنتن مرکزي در پشت بام داريم که سيم آنتن در هر واحد بصورت پريز تعبيه شده که کافيه ما از پشت تلويزيون سيم بکشيم تا پريز مربوط به آنتن تا بتونيم تصوير سيما رو دريافت کنيم حالا با اين اوصاف بايد يه کارت کپچر روي سيستم نصب کنم و به قسمت ورودي کارت فيش اصلي آنتن مرکزي رو وصل کنم تا اينجاي کار مشکلي نيست حالا ميمونه برنامه و نحوه ارسال اطلاعات به آنتن که همه 56 واحد بتونن اين اطلاعات رو روي تلويزيونشون دريافت کنن
Payman_62
18-01-2009, 12:44
سلام.
شما با کپچر و تیونر میتونید تصاویر تلویزیون رو به کامپیوتر و از کامپیوتر به تلویزیون بفرستید. ولی در این صورت شما باید به همه تلویزیون ها وصل شید که ممکن نیست.
آنتن هم که فکر نمیکنم ورودی داشته باشه.
kourosh_sos
18-01-2009, 18:45
سلام.
شما با کپچر و تیونر میتونید تصاویر تلویزیون رو به کامپیوتر و از کامپیوتر به تلویزیون بفرستید. ولی در این صورت شما باید به همه تلویزیون ها وصل شید که ممکن نیست.
آنتن هم که فکر نمیکنم ورودی داشته باشه.
سلام
ميگم فيش اصلي آنتن که تصوير روبه تمام واحدها ميفرسته رو ميشه به کپچر وصل کرد و بعد از کامپيوتر دوباره به آنتن فرستاد حالا اگر ما بخوايم به 56 تا تلويزيون تو هر واحد وصل بشيم بايد از سويچر يا هاب استفاده کنيم فقط اين وسط فقط برنامه ونحوه ارسال متن به آنتن مهمه با اين تفاصيل برنامه رو چطوري بايد نوشت پيمان جان؟
kourosh_sos
21-01-2009, 13:43
از دوستان خواهش ميکنم بيان نظرشون رو بگن و بنده رو راهنمايي کنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kourosh_sos
22-01-2009, 13:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
خيلي ممنون توپولوژي اين کارو برام قرار دادي ولي سوالي که برام اينجا هست اون تيونر چي هست که به کارت کپچر وصل شده؟
حالا کارت کپچر به سيستم وصل هست بعد داخل عکس کارت ويور رو نشون ميده اين کارت چي هست و کارش چيه بعد از اين دستگاه به سوئيچ آنتن مرکزي وصل ميشه و ميره براي تمام تلويزيون ها الان من متوجه شده به چي نياز دارم ولي توجيه نشدم که کار اين قطعات و چيه و براي وصل کردن اونا بايد چيکار کنم ممنون ميشم توجيم کني دوست عزيز اميدوارم بتونم زحماتتو جبران کنم
تیونر : برای دریافت صوت و تصویر های rf یا همان رادیویی هست . که ورودی اون آنتن و خروجی آن سیم a/v هست .
کپچر : برای تبدیل تصاویر آنالوگ به دیجیتال و ایجاد فرمت .
پی سی : جهت ویرایش تصاویر ورودی .
ویور : با توجه به این که شما تصاویر ویرایش شده را می بایست به نمایش دهید . اگر از خروجی خود مانیتور استفاده نمائید . تصاویر سیستم عامل نیز دیده خواهد شد . لذا از کارت ویور برای خروجی 2وم استفاده می شود . به شکلی که شما با ارسال تصاویر به codec مخصوص اون کارت . تصاویر به جای نمایش در مانیتور در خروجی composit اون نمایش داده خواهد شد .
فکر کنم ادامه را خودت بدونی
kourosh_sos
26-01-2009, 21:51
با سلام
پس دوست عزيز ما بايد اول ورودي آنتن مرکزي رو به دستگاه تيونر وصل کنيم بعد خود تيونر رو به کارت کپچر که داخل پي سي هستش وصل ميکنيم و در آخر ويور رو به کجا وصل ميکنيم؟ فقط اين وسط نرم افزار براي قراردادن زيرنويس بر روي تصوير چي ميشه؟
دوست خوبم چرا اصلاً خودت رو به زحمت این که کمی فکر کنی نمی اندازی ؟. از این مشخص تر که نمیشه .
اون بالا توضیح دادم . گفتم که : پی سی برای ویرایش تصاویر ورودی . در واقع شما تصویر دریافتی را ویرایش می کنید و بعد انها رو توسط ویور نمایش می دهید . در ضمن کار آنتن مرکزی فقط تقویت برای دریافت چنیدین تلویزیون هست .
kourosh_sos
27-01-2009, 23:06
درسته شما بالا کامل توضيح دادين شما فرمودين پي سي براي ويرايش تصاوير ورودي هستش حالا کدوم برنامه هستش که بصورت لايو و زنده بياد متن مارو زير تصوير قرار بده و بعد با ويور خروجي بده ؟ و يه سوال ديگه اينجا هست آيا ويور بايد به سوييچر نصب بشه و سوييچر به کجا؟
معمولاً اکثر ویور ها خودشون نرم افزار برای ویرایش دارند. فکر کنم نرم افزاری به اسم titledecode این کار رو انجام بده .
سوئیچ یعنی آنتن مرکزی . خروجی ویور رو به آنتن مرکزی یا همان سوئیچ وصل می کنی .
kourosh_sos
28-01-2009, 19:27
دوست عزيز با اين اوصاف الان من بايد يک دستگاه تيونر + کارت کپچر + کارت ويور تهيه کنم درسته سوييچ يا همون آنتن مرکزي هم که دارم حالا قيمت اين دستگاه تيونر و ويور چند هستش بعد يه سوال ويور بصورت اينترنال به کامپيوتر وصل ميشه يا اکسترنال؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.