mr_aliagha
16-01-2009, 04:17
با سلام به همگی.
من می خوام یه مانیتور بخرم ، اما موندم چی بخرم ، LG , Samsung , AOC ؟!
ترجیحا می خوام 20 اینچ به بالا باشه ( ترجیحا خود 20 ، 22 خیلی بزرگ می شه دیگه )، واید، نمی خوام بیشتر از 250 تومن هزینه کنم.
کارهایی هم که بیشتر انجام می دم ، مطالعه ( ای بوک و این جور چیزا ) ، کد نویسی و فیلم دیدن ( بلوری) هست در طول روز بعضی موقع ها تا 14-15 ساعت هم می شه که پای کامپیوتر هستم ، اما معمولش 7-8 ساعت هست ، رو این حساب فکر می کنم Glare خیلی جالب نباشه بخرم ، چون فکر کنم طولانی مدت چشم رو اذیت می کنه ، انتظار بازی کردن هم ندارم ، چون کارت گرافیکم 7100 هست. خوب رو این حساب شما چه مدلی و چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟!
بعد یه مورد دیگه ، هیچ کدوم از این مانیتور ها نیست که WSXGA+ یا WUXGA باشه؟!
با تشکر از همه دوستان.
نبود؟! عجله دارم اخه...
حداقل یکی بگه کدوم یک از این دو تا بهتره؟! نسبت به قیمتشون:
samsung t200
samsung 2032BW
من می خوام یه مانیتور بخرم ، اما موندم چی بخرم ، LG , Samsung , AOC ؟!
ترجیحا می خوام 20 اینچ به بالا باشه ( ترجیحا خود 20 ، 22 خیلی بزرگ می شه دیگه )، واید، نمی خوام بیشتر از 250 تومن هزینه کنم.
کارهایی هم که بیشتر انجام می دم ، مطالعه ( ای بوک و این جور چیزا ) ، کد نویسی و فیلم دیدن ( بلوری) هست در طول روز بعضی موقع ها تا 14-15 ساعت هم می شه که پای کامپیوتر هستم ، اما معمولش 7-8 ساعت هست ، رو این حساب فکر می کنم Glare خیلی جالب نباشه بخرم ، چون فکر کنم طولانی مدت چشم رو اذیت می کنه ، انتظار بازی کردن هم ندارم ، چون کارت گرافیکم 7100 هست. خوب رو این حساب شما چه مدلی و چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟!
بعد یه مورد دیگه ، هیچ کدوم از این مانیتور ها نیست که WSXGA+ یا WUXGA باشه؟!
با تشکر از همه دوستان.
نبود؟! عجله دارم اخه...
حداقل یکی بگه کدوم یک از این دو تا بهتره؟! نسبت به قیمتشون:
samsung t200
samsung 2032BW