ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجموعه اسكريپت هاي آماده

jandedy
10-01-2009, 13:54
سلام ، اين اسكريپت ها منابع گوناگون دارند . بيشتر منابع شان مورد دار و ----- شده است يا اسكرپت بساير خوبي است بنابراين من نزديك 30 تاش رو براتون مي زارم استفاده كنيد .

اينم اولي با توضيحات انگليسي ( حوصله نداشتم ترجمه كنم مي تونيد با يك بابيلون ساده ترجمه اش كنيد )

توضيحات :

PHP Image to ASCII Generator This is a PHP program that generates ASCII images from JPG, GIF or PNG images. There are several options to alter the generated output, such as color, inversed color, font sizes, background color, line height or letter spacing only to name a few. So if you are looking to generate ASCII images from regular jpg, gif or png images, look no further as this is definitely the PHP script for you and will get the job done.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jandedy
10-01-2009, 19:42
اينم بعدي :

A Online MultiPlayer Chess Script This is an advanced WebChess game where two people can meet up online and play vs. each other. It has many advanced features such as Pawn Promotion, Move Validations, Tells if King is checked, and many, many more. It requires PHP and at least one MySQL Database.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jandedy
10-01-2009, 19:44
خوشتون نيو مد ؟

S@jj@d
11-01-2009, 11:07
خوشتون نيو مد ؟

سلام دوست عزیز jendedy خیلی ممنون کارت عالیه ، ولی اگه می شه توضیحاتشو بصورت فارسی و در صورت امکان یک تصویر نمونه از اسکریپت ها قرار بده ، اینو برای خودم نمی گم ، من مشکلی با انگلیسی ندارم. برای کاربران مبتدی. در کل تاپیک خوبی می شه، منم ADSL فعال بشه ، کمک می کنم.

jandedy
12-01-2009, 10:56
اينم PHP Online Classifieds Script :

This classifieds script is an easy way to set up a classified ads website; it is designed in such a way that it is extremely easy to change the look and feel of your website. You can design your pages around the functionality of the application. Although this script does give you a lot of control over the look and feel of the site, it lacks an interface for advanced administration features. However all the administration can be done through an interface such as phpMyAdmin. If you know how to use phpMyAdmin or a similar application and are familiar with relational databases, it should be really easy to administer categories and users, etc.

سلام دوست عزیز jendedy خیلی ممنون کارت عالیه ، ولی اگه می شه توضیحاتشو بصورت فارسی و در صورت امکان یک تصویر نمونه از اسکریپت ها قرار بده ، اینو برای خودم نمی گم ، من مشکلی با انگلیسی ندارم. برای کاربران مبتدی. در کل تاپیک خوبی می شه، منم ADSL فعال بشه ، کمک می کنم. 01-10-2009 07:44

دوست عزيز شما ترجمه مي كنيد ؟ :27: خيلي خوبه ها ! اگر شما ترجمه كنيد حلّه

تشكر //

jandedy
12-01-2009, 10:57
آدرسش يادم رفت :

S@jj@d
12-01-2009, 11:12
اينم PHP Online Classifieds Script :

This classifieds script is an easy way to set up a classified ads website; it is designed in such a way that it is extremely easy to change the look and feel of your website. You can design your pages around the functionality of the application. Although this script does give you a lot of control over the look and feel of the site, it lacks an interface for advanced administration features. However all the administration can be done through an interface such as phpMyAdmin. If you know how to use phpMyAdmin or a similar application and are familiar with relational databases, it should be really easy to administer categories and users, etc.

دوست عزيز شما ترجمه مي كنيد ؟ :27: خيلي خوبه ها ! اگر شما ترجمه كنيد حلّه

تشكر //

سلام دوست عزیز :31:
چشم رو چشم ولی بزار ADSL ام فعال بشه ، آخه فعلاً Dial Up ام.
ممنون از اسکریپت هایی که معرفی کردی :46:

Mohammad King
12-01-2009, 16:01
سلام ابن ترجمه پست 5 جاندادی عزیز هست

این هست دسته بندی کننده اسکریپت به آسانی بروید در ستاپ دسنه بندی کننده ای دی اس وب سایت آن در نظر گرفته شده یک چنین راهی که وا قعا ن ساده عوض کنید نگاه کنید و احساسی از وبسایت شما . شما میتوانید طرح صفحه هایتان را در اطراف عاملیتهایی از آن درخاست کنید . اگر چه یا با اینکه این اسکریپت به شما کنترل بیشتری را میدهد تا شما سایتتان را ببینید و احساسش کنید ـ آن چیز را که احتیاج باشد برای سطح مشترک پیشرفته مدیریت مهمترین خصو صیت ها را . اگر چه مدیریت کل میتواند انجام دهد به واسته صفحات مشترک از این قبیل php my admin را. اگر شما میدونید چگونه میتوان استفاده کرد از php my admin یا درخواستی شبیه و آشنا . آن وا قعا ن راحته همچنین اداره کردن بی قید شرط و استفاده کننده و غیره ...

البته خودم ترجمه کردم ها اگر جایی غلط هست ببخشید

S@jj@d
12-01-2009, 16:19

این هست دسته بندی کننده اسکریپت به آسانی بروید در ستاپ دسنه بندی کننده ای دی اس وب سایت آن در نظر گرفته شده یک چنین راهی که وا قعا ن ساده عوض کنید نگاه کنید و احساسی از وبسایت شما . شما میتوانید طرح صفحه هایتان را در اطراف عاملیتهایی از آن درخاست کنید . اگر چه یا با اینکه این اسکریپت به شما کنترل بیشتری را میدهد تا شما سایتتان را ببینید و احساسش کنید ـ آن چیز را که احتیاج باشد برای سطح مشترک پیشرفته مدیریت مهمترین خصو صیت ها را . اگر چه مدیریت کل میتواند انجام دهد به واسته صفحات مشترک از این قبیل php my admin را. اگر شما میدونید چگونه میتوان استفاده کرد از php my admin یا درخواستی شبیه و آشنا . آن وا قعا ن راحته همچنین اداره کردن بی قید شرط و استفاده کننده و غیره ...

خیلی ممنون ، اشتباه داشته باشه مورد نداره فقط فارسی باشه :دی

jandedy
12-01-2009, 18:30

دوست عزيز username من خلاصه چند كلمه هست كه اين چيه به كسي نگفتم پس بهتره از خود كلمه jandedy استفاده كنيد .

سوپر تشكر // :40::40::40::40::40::40:

Mohammad King
12-01-2009, 18:36
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون ، اشتباه داشته باشه مورد نداره فقط فارسی باشه :دی

سلام دوست من قابلی نداشت به زودی همه را ترجمه میکنم

jandedy
12-01-2009, 19:26
پست شماره 6 :

This PHP script is a USENET news client based totally on a web interface and written in PHP4 with a MySQL database at its backend which allows you to develop useful tools such as search engines, SPAM filters, subscriptions, stats, and much more. The web interface of the "news group" script is very easy to use, and has all the advantages of the modern webmail systems because you can search through any news group anywhere in the world without the need of setting up any program.
آدرس :