مشاهده نسخه کامل
: نیاز به همکاری یک نفر کرکر حرفه ای
erfan_ke
08-01-2009, 01:43
من نیاز به یک نفر کرکر حرفه ای دارم که یک برنامه رو به طور اختصاصی برام کرک کنه ، در مورد هزینه هم مشکلی نیست ، لطفا پیغام خصوصی بدین
سلام
بچه های پی سی ورلد فی سبیل الله کار میکنن دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم مشکلی دارین ، برنامه رو برای یه کرکر پ.خ. کنین تا کمکتون کنه
موفق باشین
محمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
erfan_ke
09-01-2009, 04:28
سلام
بچه های پی سی ورلد فی سبیل الله کار میکنن دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم مشکلی دارین ، برنامه رو برای یه کرکر پ.خ. کنین تا کمکتون کنه
موفق باشین
ممنون از جوابتون
مشکل اینجاست که من کرکر های انجمن رو نمیشناسم ، ضمن اینکه این برنامه خیلی چموشه و نیاز به مهارت بالا برای کرک داره
سلام
تمامی کسانی که توی هر بخشی فعالیت میکنن ، یک سر رشته ای در اون زمینه دارن و مهارت کافی رو دارن که نرم افزار هارو کرک کنن ، شما میتونین با مدیر / همکار بخش کرکینگ تماس بگیرین و بزشون بخایین که در صورتی که برنامه کرک نداشت ، براتون کرک کنه ...
یا حد اقل ازشون بخوایین که کاربر های فعال کرک رو به شما معرفی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما اسم برنامه رو بگین تا ما هم یه سرچی انجام بدیم ، شاید نتیجه ای داشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
erfan_ke
09-01-2009, 17:18
سلام
تمامی کسانی که توی هر بخشی فعالیت میکنن ، یک سر رشته ای در اون زمینه دارن و مهارت کافی رو دارن که نرم افزار هارو کرک کنن ، شما میتونین با مدیر / همکار بخش کرکینگ تماس بگیرین و بزشون بخایین که در صورتی که برنامه کرک نداشت ، براتون کرک کنه ...
یا حد اقل ازشون بخوایین که کاربر های فعال کرک رو به شما معرفی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما اسم برنامه رو بگین تا ما هم یه سرچی انجام بدیم ، شاید نتیجه ای داشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
ممنون از اینکه وقت گذاشته و جواب میدین
راستش برنامه مورد نظر من یه چیز اختصاصی هست و هیچ جا کرک نداره ، در واقع اون چیزی که میخوام کرک بشه یه فایل دی ال ال هست
erfan_ke
10-01-2009, 15:59
یعنی واقعا کسی نیست کمک کنه منو ؟؟
خب اگه تا حالا هیچ کس نتونسته کرک کنه ...
پس امیدی بهش نیست عزیزم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
erfan_ke
11-01-2009, 12:37
خب اگه تا حالا هیچ کس نتونسته کرک کنه ...
پس امیدی بهش نیست عزیزم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کسی ازم نخواسته برنامه رو ، مطمئن هستم که به دست توانای کرکرهای ایرانی کرک میشه ، منتها کسی ما رو تحویل نمیگیره
سلام . شما میتونین درخواستتونو مطرح کنین و اگه کسی تونست بهتون کمک کنه ، بیشتر بچه های این بخش سرچر های خوبی هستن تا کرکر خوب ... باید توی بخش مربوطه بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیاز به یک نفر کرکر حرفه ای دارم که یک برنامه رو به طور اختصاصی برام کرک کنه ، در مورد هزینه هم مشکلی نیست ، لطفا پیغام خصوصی بدین
تا جایی که این بنده کمترین خبر دارم اینه که کرکرها برای پول هیچ کاری انجام نمیدن و حتی اگر پیشنهادی از این قبیل بشه عمرا اون برنامه و یا برنامه های درخواستی رو کرک نخواهند کرد ولی اگر هم کسی پیدا بشه زبانم لال که برای پول در آوردن کرک کنه البته مستقلا کار خواهد کرد و اجیر کسی نخواهد شد.
erfan_ke
12-01-2009, 02:13
سلام . شما میتونین درخواستتونو مطرح کنین و اگه کسی تونست بهتون کمک کنه ، بیشتر بچه های این بخش سرچر های خوبی هستن تا کرکر خوب ... باید توی بخش مربوطه بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کدوم بخش ؟ مگه اینجا بخش درخواست کرک نیست ؟
تا جایی که این بنده کمترین خبر دارم اینه که کرکرها برای پول هیچ کاری انجام نمیدن و حتی اگر پیشنهادی از این قبیل بشه عمرا اون برنامه و یا برنامه های درخواستی رو کرک نخواهند کرد ولی اگر هم کسی پیدا بشه زبانم لال که برای پول در آوردن کرک کنه البته مستقلا کار خواهد کرد و اجیر کسی نخواهد شد.
به هر حال من نیازمند کمک هستم حالا چه با پول چه بی پول ، قصد جسارت هم ندارم که کسی رو اجیر کنم
به نظر من جای اشتباهی و با عنوان اشتباهی تاپیک زدید !
اینجا جایی نیست که محصولات معتبری رو که براشون زحمت کشیده شده رو کرک کنیم و به صورت مجانی بدیم دست مردم !
چون این کار یک بی احترامی به وقتیه که فرد سازنده گذاشته ... و دوستان اینجا هم چون خودشون سازنده ی چنین برنامه هایی ممکن است باشند از این برخورد ناراحت خواهند شد .
کرک در اینجا فقط به عنوان تمرین و ... تست قابلیت های خود در کرک کردن برنامه های خود و روش های حفظ امنیت آنها در برابر افرادی از قبیل شماست ...
به هر حال ...
شما برنامه رو که نمیتونید معرفی کنید ... چون بر خلاف قوانینه که یک محصول به صورت مستقیم معرفی بشه ...
شما میتونید با خوندن قوانین و ذکر خواص قفل و یا الگوریتمی که در خفظ امنیت آن محصول استفاده شده از دوستان کمک بخواهید .
به غیر از این راه فکر نکنم راهی باشه ...
erfan_ke
13-01-2009, 02:33
به نظر من جای اشتباهی و با عنوان اشتباهی تاپیک زدید !
اینجا جایی نیست که محصولات معتبری رو که براشون زحمت کشیده شده رو کرک کنیم و به صورت مجانی بدیم دست مردم !
چون این کار یک بی احترامی به وقتیه که فرد سازنده گذاشته ... و دوستان اینجا هم چون خودشون سازنده ی چنین برنامه هایی ممکن است باشند از این برخورد ناراحت خواهند شد .
کرک در اینجا فقط به عنوان تمرین و ... تست قابلیت های خود در کرک کردن برنامه های خود و روش های حفظ امنیت آنها در برابر افرادی از قبیل شماست ...
به هر حال ...
شما برنامه رو که نمیتونید معرفی کنید ... چون بر خلاف قوانینه که یک محصول به صورت مستقیم معرفی بشه ...
شما میتونید با خوندن قوانین و ذکر خواص قفل و یا الگوریتمی که در خفظ امنیت آن محصول استفاده شده از دوستان کمک بخواهید .
به غیر از این راه فکر نکنم راهی باشه ...
ممنون از توجه شما
اما در مورد فرمایشات شما : این محصول آنچنان معتبر و عمومی نیست در مورد معرفی برنامه هم حتی اگر بخوام نمیتونم معرفی کنم چون یک برنامه خاصی هست و این وسط تنها یک فایل دی ال ال هست که باید کرک بشه
ضمنا سایت این برنامه هم تعطیل شده و الا من خودم ترجیح میدادم لایسنسش رو بخرم تا اینکه کرک بشه و حرفهائی از این قیبل بشنوم
شما لینک برنامه یا حدالاقل اسمی از برنامه را بزار.!!!
درضمن مدیر این بخش هخامنش جان هستن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها هم از همکاران عزیز این بخش هستند:
hakhamanesh
13-01-2009, 19:25
این چنین درخواست کرک دادنی با قوانین در تضاد هست لطفا نام و ورژن دقیق برنامه رو اعلام کنید اگر کرکی براش پیدا نشد به بخش "نرم افزارهای کرک نشده"منتقل میشه.
erfan_ke
17-01-2009, 00:44
از جناب هخامنش تشکر میکنم به خاطر لطفی که کردند
اما درخواست :
این برنامه اسم و رسمی نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فایل شامل سورس برنامه اصلی به اضافه دو تا dll هست
برنامه توسط یک نرم افزار اجرا میشه بنام متاتریدر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برنامه پس از کامپایل شدن و اجرا درون متاتریدر dll ها رو لود میکنه فایل dll لایسنس بصورت قفل تلفنی عمل میکنه این dll تاریخ انقضا هم داره
ضمن اینکه بخشی از محاسبات برنامه اصلی از dll ها گرفته میشه
اگر دلاوری پیدا شد که اینو کرک کنه مابقی توضیحات رو میدم خدمتتون
erfan_ke
19-01-2009, 01:47
کسی نمیخواد دست منو بگیره ؟ :41::41:
erfan_ke
24-01-2009, 13:24
دوستان کسی نمیتونه الگوریتم توابع خروجی این دی ال ال ها رو هم دربیاره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.