مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خرید سیستم 700 تومانی
mehraboun1985
06-01-2009, 13:46
من هرچی بیشتر می خونم گیج تر می شم.کمک کنید.
اول همه در مورد مادربورد.amd یا asus؟تو فروم اکثرا در مورد ایسوز حرف زدن در مورد چیزهای دیه مطلبی ندیدم.می شه بید چرا؟یعنی بقیه به درد نمی خورن؟
اگه می گید asus کدوم یکی از دو مدل p5q pro (قیمت 148) و p5q-e(قیمت 157)
البته این قیمتها رو از مغازه دم خونه رفتم حتما اه خودم!!!!!! برم بخرم یه کم کمتر می شه
cpu نمیدونم کدوم این 2 تا بهتره.با توجه به این که من ترجیح می دم یه چیزی بخرم که حداقل تا 2-3 سال نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه بید. q6600 (قیمت 189) یا q9300(قیمت 247) یا بالاتر از 9300؟
vga
تفاوت 4670 با 4830 و 4850 و 4870 چقدره.البته فکر کنم 4870 قیمت سرسام آوری داشته باشه. چون 4850 رو 210 قیمت دارم.اصلا اینها که گفتم خوبه یا 9600gt یا 8600 ؟
اینکه میگید مثلا 4850 (نظرم بیشتر رو اینه) چندتا شرکت کارتی رو با این مشخصات می سازن؟چون دیدم تو پستها اینها رو نوشته بودن gigabyte,asus,conect3d,his,club,sapphire
فرق این مارکها چیه؟کدوم یکی از این مارکها بهتره؟
توی جعبه ی کارت بجز خود کارت معمولا چه چیزهایی هست؟سی دی نصب؟کابل؟
آیا لازمه فن (خنک کننده) اضافه هم روی این سیستم نصب بشه؟
ram
رم 2 تا 2 گیگ.حالا چه مارکی patriot آبی یا قرمز؟ , crucial , crosair , kingmax ,transend
قیمتشون رو هم اگه می شه بگید.
HDD
من هارد 500 می خوام.حالا چه مارکی؟seagate , samsung , western digital ,maxtor ؟
قیمت هم بهم بدید.آیا بین اینها فرقی هم وجود داره؟
power :
فکر کنم برای این چیزی که من می خوام پاور green 535 جواب بده.به نظرتون کافیه یا نه؟
یه case می خوام که فکر نمی کنم کلا case ها به جز توی قیافه و ظاهر فرقی با هم داشته باشن.اون هم خدود 40 باید باشه
(راستی سیستم قدیمم رو ممکنه بفروشم؟یعنی الان خریداری واسش پیدا می شه؟قدیمی شده.مال 6 سال پیشه. هارد مکستور 80 رم 256! مادربرد سولتکس cpu اینتل6/2 کارت گرافیکشم gforce4 MX 440 هستش.دی وی دی رایتر و دی وی دی رام هم پلکستوره که می خوامشون)
به جز اینها هم یه mouse حرفه ای می خوام که لرزش نداشته باشه و البته خیلی گرون هم نباشه.(البته بودجه این جداست)
البته بعدا یه ست صوتی خوب م می خوام.اون رو هم اگه سراغ دارید یه قیمتی بدید.البته با مارکش.
لطفا نکات خاص هر کردوم رو هم بگیدومثلا اینکه گارانتی کدوم شرکت هستند.چه چیزهایی باید در جعبه باشه.اصلی و تقلبی داره یا نه و چه طور می شه تشخیص داد.و...
بی زحمت کمک کنید که دیگه از دست این کامپیوتر خسته شدم.:2:
mhv_kntu
06-01-2009, 17:55
اول همه در مورد مادربورد.amd یا asus؟تو فروم اکثرا در مورد ایسوز حرف زدن در مورد چیزهای دیه مطلبی ندیدم.می شه بید چرا؟یعنی بقیه به درد نمی خورن؟
البته این قیمتها رو از مغازه دم خونه رفتم حتما اه خودم!!!!!! برم بخرم یه کم کمتر می شه
cpu نمیدونم کدوم این 2 تا بهتره.با توجه به این که من ترجیح می دم یه چیزی بخرم که حداقل تا 2-3 سال نیاز به تغییر اساسی نداشته باشه بید. q6600 (قیمت 189) یا q9300(قیمت 247) یا بالاتر از 9300؟
vga
تفاوت 4670 با 4830 و 4850 و 4870 چقدره.البته فکر کنم 4870 قیمت سرسام آوری داشته باشه. چون 4850 رو 210 قیمت دارم.اصلا اینها که گفتم خوبه یا 9600gt یا 8600 ؟
اینکه میگید مثلا 4850 (نظرم بیشتر رو اینه) چندتا شرکت کارتی رو با این مشخصات می سازن؟چون دیدم تو پستها اینها رو نوشته بودن gigabyte,asus,conect3d,his,club,sapphire
ram
رم 2 تا 2 گیگ.حالا چه مارکی patriot آبی یا قرمز؟ , crucial , crosair , kingmax ,transend
HDD
power :
فکر کنم برای این چیزی که من می خوام پاور green 535 جواب بده.به نظرتون کافیه یا نه؟
یه case می خوام که فکر نمی کنم کلا case ها به جز توی قیافه و ظاهر فرقی با هم داشته باشن.اون هم خدود 40 باید باشه
(راستی سیستم قدیمم رو ممکنه بفروشم؟یعنی الان خریداری واسش پیدا می شه؟قدیمی شده.مال 6 سال پیشه. هارد مکستور 80 رم 256! مادربرد سولتکس cpu اینتل6/2 کارت گرافیکشم gforce4 MX 440 هستش.دی وی دی رایتر و دی وی دی رام هم پلکستوره که می خوامشون)
به جز اینها هم یه mouse حرفه ای می خوام که لرزش نداشته باشه و البته خیلی گرون هم نباشه.(البته بودجه این جداست)
البته بعدا یه ست صوتی خوب م می خوام.اون رو هم اگه سراغ دارید یه قیمتی بدید.البته با مارکش.
لطفا نکات خاص هر کردوم رو هم بگیدومثلا اینکه گارانتی کدوم شرکت هستند.چه چیزهایی باید در جعبه باشه.اصلی و تقلبی داره یا نه و چه طور می شه تشخیص داد.و...
منم هر چی متن شما رو خوندم بیشتر گیج شدم.
من پیشنهاد کلی رو برای 700 بهت می گم:
MB : ASUS p5Q-----130T
Cpu : Intel Q6600----185T
VGA : connect3d 4850 EXTREME OC-----220T
RAM : patriot 2*2GB------48T
Power: green 535a-------50T
HDD : Western 320GB------50T
CASE : GREEN ROSE---25T
اگه می خوای بازی کنی با 700 دیگه کاریش نمیشه کرد.
این چی هایی که شما نوشتی و مد نظرتونه 1 تومن شیرین می خواد.
mehraboun1985
06-01-2009, 18:57
منم هر چی متن شما رو خوندم بیشتر گیج شدم.
من پیشنهاد کلی رو برای 700 بهت می گم:
Mb : Asus p5q-----130t
cpu : Intel q6600----185t
vga : Connect3d 4850 extreme oc-----220t
ram : Patriot 2*2gb------48t
power: Green 535a-------50t
hdd : Western 320gb------50t
case : Green rose---25t
اگه می خوای بازی کنی با 700 دیگه کاریش نمیشه کرد.
این چی هایی که شما نوشتی و مد نظرتونه 1 تومن شیرین می خواد.
ظاهرا اصلا توجهی به چیزی که من می خوام نکردید.مرسی که لطف کردید و هرچیزی که تو 700 تومن می شد جا داد رو اینجا ذکر کردید ولی حتی یک ذره به چیزهایی که من می خوام و درموردشون سوال کردم نزدیک نیست.
تفاوت مادربردی که شما گفتید با اونی که من مدنظرمه 15 تومنه.
هارد 500 رو تبدیل کردید به 320!که بازهم حدود 15 تومن فرق دارن
سی پی یو رو کردید 6600 :18:..میدونید چقدر فاصله هست تا 9300؟تفاوت قیمتی این دوتا نهایتا 50نومن اگه باشه.
مجموع تفاوت اینها به 100 تومن هم نمی رسه.
به هر حال ممنون
به خاطر اینکه دوستان دیگه بتونن راهنمایی بیشتری بکنن باید بگم که اگه سیستم یکم بیشتر از 700 هم بشه مسئله ای نیست.ولی خب ترجیحا این حدود باشه.ولی به قیمت توجه نکنید.من جنس خوب می خوام.می خوام 2 سال راحت باشم.این مهمتره.
mhv_kntu
06-01-2009, 19:11
ظاهرا اصلا توجهی به چیزی که من می خوام نکردید.مرسی که لطف کردید و هرچیزی که تو 700 تومن می شد جا داد رو اینجا ذکر کردید ولی حتی یک ذره به چیزهایی که من می خوام و درموردشون سوال کردم نزدیک نیست.
تفاوت مادربردی که شما گفتید با اونی که من مدنظرمه 15 تومنه.
هارد 500 رو تبدیل کردید به 320!که بازهم حدود 15 تومن فرق دارن
سی پی یو رو کردید 6600 :18:..میدونید چقدر فاصله هست تا 9300؟تفاوت قیمتی این دوتا نهایتا 50نومن اگه باشه.
مجموع تفاوت اینها به 100 تومن هم نمی رسه.
به هر حال ممنون
به خاطر اینکه دوستان دیگه بتونن راهنمایی بیشتری بکنن باید بگم که اگه سیستم یکم بیشتر از 700 هم بشه مسئله ای نیست.ولی خب ترجیحا این حدود باشه.ولی به قیمت توجه نکنید.من جنس خوب می خوام.می خوام 2 سال راحت باشم.این مهمتره.
خوب از اول همینا رو بگو . گفتم با 700 بهتر از اون سیستم نمیتونی ببندی.
فاصله 6600 تا 9300 یه اور سادست. اونقدر فاصله ندارن که شما تعجب می کنید.
مادربورد های شما اگر کراس فایر نمی کنید ارزش خرید ندارن .
اگر اور می کنید حتما q6600 بردارید وگرنه همون q9300 .
باز هم اگه حداکثر بودجه ای رو که می تونی خرج کنی بگی ممنون میشیم.
vga
ram
HDD
power :
سلام
اول : کار شما چیه؟؟ از سیستم چه انتظاری دارین؟؟
به ترتیب به سوالات جواب میدم!
استفاده از سی پی یو های ایتنل فعلا خیلی به صرفه تزر از استفاده کردت از سی پی یو های ای ام دی هستش!
Asus این مارک جواب خودش رو پس داده گارانتی خوبی هم داره و تنوع محصول زیادی داره به سادگی تو ایران گیر میاد ......
سی پی یو خوب تابلو که q9300 بهتره! :27:
تفاوت گرافیک های بسیار محسوسه و هر گرافیک حدود 20 الی 30 درصد از بالا سر خودش اختلاف داره!
الان به صرفه ترین گرافیک دنیا 4850 هستش! که تقریبا اکثر بازی هارو جوابگو هستش! (فعلا به فکر انویدیا نباشید به علت قیمت های بالاش!) در رابطه با مارک هاش برند های معروف خوب کیفیتشون خیلی بهتره و بعضی از این ها سیستم کولینگ بهتر و یا اور خور بهتر ........ دارند نظر بیشتر افرا روی برند Connect 3d هستش!
در رابطه با فن بر رو کیس باید فن هایی نصب بشه برای تهویه!
رم بستگی به کارتون داره اه کار معمولی می کنید پاتریوت آبی 800 مگاهرتز برای این کار عالیه!
در رابطه به هارد اصلا به مکستور فکر نکنید!
پاورتون کافیه !!
اون سیسنم هم گه بهتره تهویلش بدین به موزه آثار ملی!:31:
سیستم پیشنهاد شده عالی هستش mhv_kntu
فقط سی پی یو Q9300 بردار گرافیک هم مدل معمولی براداره بهتر باشه !
درسته این چیزایی که شما گفتین 1 تومن نا قابل داره! البته با قیمت هایی که بهتون دادن!
Main:Asus p5q deluxe
Cpu:Q9400
Ram:2x2GB OCZ 1066/800 or patriot
VGA:Connect 3d 4850 512MB
Power:cooler Master 680W Exterme
HDD:320GB Western
ولی اگر کاره خاصی نمی کنید همون سیستم بالای mhv_kntu بهتره! هزینه زیاد نکنید !
mhv_kntu
06-01-2009, 19:21
سیستمت رو اگه 50 تومن بدونه مانیتور و اون چیزهایی که خودت گفتی رد کنی بره خوبه!!
Professor Massoud
06-01-2009, 19:43
فاصله 6600 تا 9300 یه اور سادست. اونقدر فاصله ندارن که شما تعجب می کنید.
فاصلشون یه اور ساده نیست ! با همون اور ساده ، 9300 باز هم جلو تر میفته ! مدل اور شده رو فقط با اور شده مقایسه کنید ( برای بار ... ! )
مادربورد های شما اگر کراس فایر نمی کنید ارزش خرید ندارن .
موافقم.
اگر اور می کنید حتما q6600 بردارید وگرنه همون q9300 .
اگه پولتون میرسه حتما Q9300 . وگرنه Q6600 .
الان به صرفه ترین گرافیک دنیا 4850 هستش!
رو چه حسابی این حرف رو میزنید ؟ قیمت همه جا که مثل ایران نیست !
Main:Asus p5q deluxe
من به شخصه با این مادربرد مخالفم ! تفاوتش با P5q e برای یه کاربر اورکلاکر و عادی چیه ؟! لطفا به جز پاور 16 فاز ! قیمت Deluxe حدود 195 تومن ولی P5QE حدود 155 تومن . اصلا لازم نیست که برای P45 بیش از این خرج کنید !
Power:cooler Master 680W Exterme
من پاور 680 وات گرین یا 580 گرین رو پیشنهاد میکنم که Active PFC هست.
لظفا نظر خودتون رو بگید تا بررسی کنیم !
mhv_kntu
06-01-2009, 19:48
بازم میگم فاصلشون یه اور سادست.
اگه هر دو با p5q اور بشن عمرا q9300 به q6600 نمیرسه. می تونی از محمد رضا بپرسی.
اینقدر هم عصبانی نشو.
اگه پولش کافی بود که من اسم 6600 رو هم نمی بردم.!!؟؟
Professor Massoud
06-01-2009, 19:56
اگه هر دو با p5q اور بشن عمرا q9300 به q6600 نمیرسه. می تونی از محمد رضا بپرسی.
q9300 تا 3.5 گیگا هرتز و q6600 تا 3.6 گیگا هرتز اورکلاک میشه . کارایی q9300 در این فرکانس بالاتره . Q9300 به خاطر 45 نانومتری بودن ، مصرفش هم کمتره ، کاراییش هم بالاتره . باسش هم که 1333 هست !
اینقدر هم عصبانی نشو.
من هر وقت چند تا سوال جواب میدم ، همه بهم میگن عصبانی شدی ! چه دلیلی داره تو یه بحث دوستانه عصبانی بشم ؟!
اگه پولش کافی بود که من اسم 6600 رو هم نمی بردم.!!؟؟
آخر ما درست بودجه ایشون رو نفمیدیم !؟!
mhv_kntu
06-01-2009, 19:59
q9300 تا 3.5 گیگا هرتز و q6600 تا 3.6 گیگا هرتز اورکلاک میشه . کارایی q9300 در این فرکانس بالاتره . Q9300 به خاطر 45 نانومتری بودن ، مصرفش هم کمتره ، کاراییش هم بالاتره . باسش هم که 1333 هست !
من هر وقت چند تا سوال جواب میدم ، همه بهم میگن عصبانی شدی ! چه دلیلی داره تو یه بحث دوستانه عصبانی بشم ؟!
آخر ما درست بودجه ایشون رو نفمیدیم !؟!
تا اونجایی که من اطلاع دارم q9400 تا 3.5 می تونه اور بشه نه q9300
Professor Massoud
06-01-2009, 20:14
تا اونجایی که من اطلاع دارم q9400 تا 3.5 می تونه اور بشه نه q9300
شما اشتباه اطلاع دارید ! :5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تفاوت پرفرمانس 9300 با 6600 :
اقا عقل حکم میکنه که q9300 خیلی بهتر از 6600 هست
شما حدااکثر با 6600 که پدرش درمیاد و حرارتی که برای خودش تولید میکنه و ولتاژ زیادی که میخواد تو اون حال مصرف کنه .....دیگه چه کارایی برای یه cpu که باید توی حرارت پایین و.....رو باید داشته باشه رو داره ؟
ولی q9300 خیلی اروم تر توی همون اور کارایی خیلی بیشتری داره و در ضمن که q6600 65 nm هست باز هم کارایی رو کمتر میکنه.
mhv_kntu
06-01-2009, 20:25
حالا پایدار هست یا نه چون بری تو این سایت می بینی
6600 رو تا 5.1 اور می کنن راحت.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه بحث تو پروفایل/
mehraboun1985
06-01-2009, 20:30
دعوا نکنید.با دعوای شما من که سیستمدار نمی شم هیچ.فقط ممکنه باعث بشید پولم رو بریزم دور!
حقیقتش تخصصی در مورد کامپیوتر ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif.تمام چیزهایی رو که گفتم می خوام ،همه رو همین دوستان توی پستهای دیگه فروم گفته بودن.من جمع بندی کردم.
فکر کنم سیستم قدیمم رو نگه دارم بیشتر ازش استفاده کنم تا اون 50 تومن رو.
در مورد power نظری ندارم.نمیدونم.شما بگید.فقط 680 زیاد نیست؟(راستی power واقعی و اینهایی که از اول روی کیسها هست رو چطوری می شه تشخیص داد؟)
از چیزهایی که گفتید فقط برای خرید این یه دونه به نتیجه قطعی رسیدم. vga : connect3d 4850 extreme
mb رو هم احتمال 90% p5q بگیرم چون مطمئنا هیچوقت از crossfire استفاده نمی کنم.اگه بخوام کاری کنم سیستم رو به کل عوض می کنم.
cpu رو نمی دونم.q9300خوبه.قیمت q9400 ندارم.ولی اگه بودجه برسه که شاید هم اون رو بگیرم.کجا مقایسه ی این 9300 و 6600 رو گذاشتن که بخونم؟
در مورد هارد حتما 500 باید باشه.چون 320 کمه.تازه 500 که میگم ،می خوام با یه اکسترنال جبرانش کنم.
پس مارک اون رو بگید.
در مورد ram هم نمی دونم.من کار طراحی حرفه ای یا ... نمی کنم.بازی می کنم.البته هر از گاهی یکم دست توی کارهای صدا و تصویر هم می برم ولی زیاد نیست.شغلم چیز دیگه ای است(کار مالی می کنم:21:).برای تفریح به چیزهای دیگه سرک می کشم.فقط معمولا تعداد کارهایی که با هم انجام می دم زیاده که فکر می کنم این قضیه بیشتر روی cpu اثر داره تا ram.اگه اشتباه میکنم بگید
با توجه به این قضیه چی بهتره؟patriot (آبی یا قرمز؟) , ocz , ....
در مورد اورکلاک.
تا به حال هیچ چیزی رو دست کاری نکردم.حتی گوشیمو هک نکردم.اطلاعاتم در مورد اورکلاک زیاد نیست.ولی چیزهایی که خوندم دیدم اگه درست انجام بشه(که خب همینش به شک میندازه منو) خوبه.
شما فرض رو براین بذارید که بخوام چنین کاری بخوام بکنم.
درمورد اون قسمت آخر هم بگید.چون تو فروم خوندم که بعضی ها که خرید کردن معمولا یه چیزهایی از جعبشون کم بوده.یعنی چه کابلهایی هست و .. مخصوصا مال کارت تصویر
این رو هم بگید که کدوم این چیزها گارانتی داره؟کدومش گارانتیش مهمه و به درد می خوره یعنی اگه اتفاقی بیافته می شه از اون گارانتی استفاده کرد.
در مورد خنک کننده هم هیچی نمی دونم.چه مارکی داره؟
برای یه سیستم مگه چندتا فن لازمه؟توی کیس الانم رو که می بینم یه فن پشت پاور هست یکی هم روی cpu مگه کامپیوتر چقدر داغ می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif؟نکنه مثل دستگاه جوش باید روش آب و صابون بریزم؟:27:
قیمت رو هم که گفتم نمی خوام خیلی بالاتر بره.چون می خوام مانیتور رو هم عوض کنم البته نه همزمان.فشار زیاد می شه.ولی اگه بگید تفاوت فاحشه خرج می کنم.(آدم برای هرکسی کم بذاره واسه خودش که کم نمیذاره:46:)من قیمتهایی رو که دادم از مغازه دم خونمون بود تازه با گارانتی بود.با اون قیمتها سیستمی که گفتم حدود 800 در میاد.قیمتهایی که داده ایناست.
p5q-pro 148 (اصولا p5q کمتر در میاد حدود 15 تومن کمتر باید باشه
q9300 رو 247 قیمت داده و q6600 رو 189
ran رو kingmax واسم قیمت داده 49(2*2gig) که نمی دونم چطوره
4850 رو 205 قیمت داد که نمی دونم مال کدوم برند رو پرسیده
power green 580 رو 79
هارد 500 seagate بهم قیمت داده 64
خود case هم که خب سلیقه ای هست و حدود 30-40
جمعا حدود 800 تومن می شه.
این تنها جایی بود که قیمت گرفتم.گفتم اول از چیزی که میخوام مطمئن شم بعدا
به نظرتون اگه 1 ماه دیگه هم صبر کنم ممکنه فرقی تو قیمتها ایجاد کنه؟ شاید بتونم 1 ماه دیگه هم طاقت بیارم.
دیگه چیزی نبود که پرسیده باشید؟
حالا اطلاعات رو بدبد.
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سی:11:
Professor Massoud
06-01-2009, 20:36
حالا پایدار هست یا نه چون بری تو این سایت می بینی
بله پایداره . اینم بنچی که Toms با اورکلاک پایدار گرفته . و اینجا اون گفته من در مورد برتبری Q9300 اورکلاک شده تا 3.5 گیگاهرتز بر q6600 اور شده تا 3.6 گیگا هرتز مشخص میشه :
mhv_kntu
06-01-2009, 20:39
شما الان تو کدوم یک از قطعات زیر شک دارید؟؟
Cpu : Intel Q9300----247T
HDD : Western or seegate or Hitahchi 500GB------65T
Professor Massoud
06-01-2009, 20:54
دعوا نکنید.با دعوای شما من که سیستمدار نمی شم هیچ.فقط ممکنه باعث بشید پولم رو بریزم دور!
ما دعوا نمیکنیم ! این بحث دوستانست ! شما دعوای ما رو ندیدی !
در مورد power نظری ندارم.نمیدونم.شما بگید.فقط 680 زیاد نیست؟)
اگه برای آینده نگری پاور میخری 680 وات کم هم شاید باشه . ولی اگه برای این سیستم میگی ، 580 هم کافیه ( 75 تومن ! )
mb رو هم احتمال 90% p5q بگیرم چون مطمئنا هیچوقت از crossfire استفاده نمی کنم.اگه بخوام کاری کنم سیستم رو به کل عوض می کنم.
پس مادربرد هم 100 در 100 P5Q میخری !
cpu رو نمی دونم.q9300خوبه.قیمت q9400 ندارم.ولی اگه بودجه برسه که شاید هم اون رو بگیرم.کجا مقایسه ی این 9300 و 6600 رو گذاشتن که بخونم؟
Q9400 قیمتش 275 تومنه . ولی دیگه با این همه بحث دوستانه فکر کنم متوجه شدی Q9300 چقدر بهتره ! پس 9300 هم 100 در صد شد !
در مورد هارد حتما 500 باید باشه
هارد Seagate 500GIG 7200.11 با قیمت 60 تومن مناسبه.
با توجه به این قضیه چی بهتره؟patriot (آبی یا قرمز؟) , ocz , ....
2 تا رم 2 گیگ پاتریوت آبی با قیمت 45 تومن بخرید .
این رو هم بگید که کدوم این چیزها گارانتی داره؟کدومش گارانتیش مهمه و به درد می خوره یعنی اگه اتفاقی بیافته می شه از اون گارانتی استفاده کرد.
همه قطعات گارانتی ( معتبر) دارن و شرایط استفاده از گارانتی تو دفترچه اون قطعه نوشته شده .
در مورد خنک کننده هم هیچی نمی دونم.چه مارکی داره؟
کو لر سی پی یو رو میگی ؟
برای یه سیستم مگه چندتا فن لازمه؟
2 تا فن 12 سانتی بسه ! البته یه فن 25 سانتی هم که جلوی مادربرد قرار بگیره کافیه . البته یه کیس سایلنت استورم 55 تومنی بخری بد نیست ! ( برای اورکلاک و تهویه مناسب). چون گرما دشمن سخت افزاره.
به نظرتون اگه 1 ماه دیگه هم صبر کنم ممکنه فرقی تو قیمتها ایجاد کنه؟ شاید بتونم 1 ماه دیگه هم طاقت بیارم.
تو ایران مشخص نیست ! ممکنه قیمتها بالاتر هم بره . اگه تا 1 ماه دیگه به بودجه اضافه میشه حتما صبر کن.
mehraboun1985
06-01-2009, 20:58
شما الان تو کدوم یک از قطعات زیر شک دارید؟؟
Cpu : Intel Q9300----247T
HDD : Western or seegate or Hitahchi 500GB------65T
اولا سوال کردن که اشکال نداره .چرا اینقدر با عصبانیت جواب میدید:41: ؟ این فروم برای همین راه افتاده.
توی رم شک داشتم و مارک هارد رو می خواستم که گفتید.(هرچند نفهمیدم patriot آبی یا قرمز ولی فکرکنم نپرسم بهتره)
(فکر کردید دخترم زورم بهتون نمی رسه که اینطوری حمله میکنید؟:47:)
:46:شوخی بود به دل نگیرید!!!
در مورد فن هم یه اطلاعاتی بهم می دید؟
و گارانتی و اون بقیه خورده ریزها رو هم اگه بگید که محشره
قول می دم حتی اگه تصمیم گرفتم جای کامپیوتر لپ تاپ بخرم ، دیگه هیچ سوالی نپرسم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](20).gifخب یه ذره کنجکاوم.مگه بده 4 تا چیز هم این وسط بهم یاد بدید؟میگن ذکات علم یاددادن اونه.
ما که دستمون به شما نمی رسه تشکر کنیم :11:ولی خدا در آخرت 1000000 تا بهتون بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
(از پاساژ ایرانیان یا رضا بخرم خوبه؟)
تموم شد.منم مثل بقیه خانومهای انجمن آروم میگیرم.(رسایتی شما که عکس اوانسینس رو گذاشتی دختری یا پسر؟می خوام ببینم کی تو دادن اطلاعات بخیله:46:)
:11::40::40::40:قهر نکنید.قدر کمکتون رو خیلی می دونم.
Professor Massoud
06-01-2009, 21:06
اولا سوال کردن که اشکال نداره .چرا اینقدر با عصبانیت جواب میدید ؟
شما از کجا فهمیدید ایشون با عصبانیت جواب دادن ؟!
هرچند نفهمیدم patriot آبی یا قرمز ولی فکرکنم نپرسم بهتره)
آبی ( استقلالی ! )
در مورد فن هم یه اطلاعاتی بهم می دید؟
فن که اطلاعات نمیخواد ! شما میتونید یه کیس سایلنت استورم بخرید که 4 تا فت 12 سانتی متری داره و قطعات رو از هر جهت خنک میکنه . سی پی یو و مادربرد و گرافیک خودشون فن دارن ولی بتنهایی کافی نیست !
و گارانتی و اون بقیه خورده ریزها رو هم اگه بگید که محشره
گارانتی هم که گفتم ! همه قطعات گارانتی دارن ، در صورت معیوب بودن قطعات ( از ابتدا ! ) یا شرایط خاص دیگه ، میتونید قطعه رو ببرید گارانتی !
از پاساژ ایرانیان یا رضا بخرم خوبه؟)
آره ! ( نوشتن آدرس خلاف قوانین! )
موفق باشید !
mehraboun1985
06-01-2009, 21:23
امیدوارم جواب این سوالها رو نداده باشید.چون ظاهرا پستهای من یکم دیر میاد توی فروم و معمولا شما جواب سوالاتم رو دادید
مگه یه کیس چند سانت هست که بخوام توش یه فن 25 سانتی بذارم؟
یه ذره بیشتر توضیح بدید واسم.
(دقیقا برم بگم چی می خوام؟)در این حد بی اطلاعم که بهتره واسم دیکته کنید.
این کیس سایلنت ستورم چیه؟یعنی خصوصیتش چیه؟
راستی سروصدای همچینن سیستمی چقدر زیاده؟ چون من سیستمم شب تا صبح روشن میمونه(باید بمونه!باید دانلود کنه) و متاسفانه موقع خواب به صدا یکم حساسم.میشه یه case باشه که صدا ازش کمتر عبور کنه؟ اصلا سر و صدا برای چی ایجاد می کنه؟به جز اون وقتهایی که صداهای عجیب غریبی از هارد در میاد که نمیدونمم مال چیه؟!!!(شبیه موقعی که یه cd میذاری تو cd-rom و یه ذره خوندنش واسه سیستم مشکله)
تا 1 ماه دیگه ممکنه پول تو جیبم زیاد بشه .ولی اگه همش رو خرج case بکنم نمیشه.مثل این میمونه که شما بهترین رینگ و لاستیک و سیستم و ... رو روی یه رنوی سال 60 ببندید.
منظورم اینه که اگه سیستم بهتر بگیرم یا بیشتر از این خرج کنم اونوقت باید یه lcd 21 اینچ یا تلویزیون29اینچ! هم بگیرم.چون الان lcd ندارم و 17 هم هست.
راستی یه سوال.
چرا lcd ها و یا تلویزیونهای جدید همشون افقی هستن؟ مدلهای قدیمی طول و عرضشون خیلی بهم نزدیک بود.تقریبا مربع شکل بودن.ولی این جدیدیها مثل یه مستطیل افقی هستن.همه تصویرها توشون به صورت افقی کشیده می شه و ترکیب همه چی بهم می خوره مثلا یهو نگاه میکنید که آدم تو فیلم 15 سانت بینی داره درحالیکه کل طول صورتش 20 سانته!.
.آیا lcd هست که اینطوری نباشه.یعنی مربع باشه.اگه هست مدلشو بگید من از اونا بخرم.
خلاصه که یکم رحم کنید به جیب من.منم مثل خودتون.حالا درست که 500-600 حقوقمه ولی خب...
mhv_kntu
07-01-2009, 11:47
این لینک مشخصات کیسی که شما باید بخری:
CASE : GREEN SILENT STORM---55T
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میری نمایندگیش میگی من کیس سایلنت سترم میخوام به همین راحتی!!!
همین کیس با بودجه ای که شما داری برای سر و صدای اضافی هم کافیه.
هارد هم تا جایی که من میدونم و کار کردم western فوق العاده کم صداست.
شما کجا به lcd نگاه کردید؟
کشیده نمیشه خیالتون راحت. Aspect ratio این مانیتورهای wide (به قول شما افقی) به Aspect ratio اکثر فرمت های تصویری نزدیکتره تا مانیتور crt (به قول شما مربعی) و برای دیدن فیلم و بازی کردن بیشتر توصیه میشه!
شما سیستم بهتر بگیری بعد پول دستتون اومد مانیتور بگیرید بهتره چون از این یه ذره پول هم باز 210 تومن حداقل پول مانیتور 19 بدین.
mehraboun1985
09-01-2009, 20:07
بّی زحمت یه کارت گرافیک دیگه معرفی کنید.یه ذره قیمتش بالاست این 4850
نظرتون درمورد 9600gso چیه؟
یا 4670 یا 4830؟
سلام خیال خودتو راحت کن 9600gt بگیر 140 تومن با برند زوتک !!! کلابش هم 150 هستش یا می تونی 4830 بگیری از اینها به پایین تر فکر نکن!
Professor Massoud
10-01-2009, 13:45
سلام.
4830 با برند His بخر 160-165 تومن . دیگه پایینتر از این فایده نداره ! 9800GT هم همین حدوده ولی 4830 قویتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.