ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بسیا بسیار جدی کارت

D3vil_A
31-12-2008, 19:33
سلام دوستان بازم مزاحم همیشگی:31:
من یک مشکلی پیدا کرده بود سیستمم ولی زیاد جدی نگرفتم و الان خیلی جدی شده! :13:
من چند وقت پس از این که گرافیکم گرافیک خریدم هر وقت که سیستم میومد بالا و آهنگ ویندوز پخش میشد صفحه سیاه میشد و پر پر میزد و به رنگ های مختلفی تبدیل میشد! و بعد به محیط ویندوز دوباره بر می گشت!
بعضی وقت ها که به محیط ویندوز بر میگشن سیستم هنگ می کرد و وقتی رو موس کلید می کردی سیستم بوق میزد و باید بود چتد دفعه سیستم رو ریست کنم نا درست بشه! بگذریم (بعضی وقت ها وقتی سیستم بر میگشت موس فرم فرم میشد و سرعت تو میحیط خیلی پایین بود)
همین چند وقت پیش تو آندر کاور سیستم هنگ می کرد و باید بود سیستم رو ریست گرد !
(قابل توجه قبل از نصب درایور کارت هیچ مشکلی وجود نداشت! )
بعد که این اتفاق ها افنتاد بعد از 2 3 روز وقتی رفتم توی آندر کاور بعضی از خط شیه خط چینی ها شده بود :31: و داخل بازی صفحه سیاه میشهد و به رنگ های مختلفی در میومد در حالی که سیستم قفل می کرد
من با گرافیک آنبرد هیچ مشکلی ندارم
درایور کارت رو عوض کردم درست نشد درایور مادربرد هم هیچی بایوس مادربرد رو آپگرید کردم هیچی کلاک های کارت رو اوردم پایین هیچی !!
حالا چیکار کنم من ؟؟؟؟؟؟!!!! بفرستم گاراتنی ؟؟؟ بایوس کارت رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟ یکی کمک کنه لطفا چیککار کنم من ؟؟!!! ان مشکل هم تو ویستا هست هم ایکس پی ؟؟ هم با درایور 180.48 هم 178.24 تست کردم فرقی نکرد!

amir082
31-12-2008, 19:56
من تقريبا مشكل شما را داشتم وسط بازي سيستم هنگ مي كرد . وسط كار نصف مانيتور سياه مي شد و...
من اول فكر مي كردم از گرافيكه بعد يك گرافيك جديد خريدم و بازم هم نشد تا آخر كار فهميدم از پاور هستش
يك پاورت را چك كن شايد از پاور بود

D3vil_A
31-12-2008, 20:41
سلام مگه میشه با سی پی یو ؟ اخه پاورم گه جوابگو هستش تازه اگه بگیم پاور نمی کشه 4000 که باید درست کار کنه!
اگه اینجوری که اون پرش صفحه اول ویندوز چیه یا اون هنگ گی که می کنه!؟؟؟

shahramcat
31-12-2008, 20:50
فقط باید یک کار قبل از گارانتی انجام بدی اونم تست کارت روی یک سیستم دیگس ... همین

D3vil_A
31-12-2008, 20:55
اتفاقا گرافیک رو اون موقعی که فقط اول ویندوز پر پر میزد بردم روی یک سیستم دیگه مشکلی نبود ! البته فقط یک بازی و ایت مشکل وقتی ،عاز میشه مثلا ویندوز نصب کردم بعد از 2 روز این مشکل شروع میشه !!! همون لحظه نشون نمیده!
کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس گرافیک سراع داره که از تو خود ویندوز مثل بایوس مادربرد بشه آپدیت کرد؟؟؟

amir082
31-12-2008, 21:53
من خودم همين كار را كردم كارت گرفيك ديگه را گذاشتم رو سيستمم 2 ساعت اول خوب كار مي كرد ولي بعدش دوباره شروع كرد به قاطي كردن
ضرري كه نداره يك بار پاور كيس ديگه را بذار رو مال خودت تست كن منم اصلا فكر نمي كردم از پاور باشه

D3vil_A
31-12-2008, 22:27
خبر جدید الان ویندوز عوض کردم 5 6 ساعتی میشه 178.13 رو ریختم هیچ گئنه مشکلی دیده نشد
پاورم 480 ریل هست نمی تونه پاور کم بیاره! چئت با سی پی یو 4000 ای ام دی هم همینطور بود
دوستان کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس کارن در محیط ویندوز نداره؟؟؟

Kianoosh
31-12-2008, 23:15
دوست عزیز
می تونید از درایور ها بتا هم استفاده کنید!
180.84 و 181.0!

D3vil_A
31-12-2008, 23:29
سلام شما دقت نکردی من 180و48 178.24 نصب کردم مشکل داشت حالا چرا برم بتا نسب کنم؟؟؟!!!
الان که 178.13 نصب کردم مشکلم بر طرف شده
دوبار می پرسم کسی برنامه ای برای آپدیت بایوس کارت گرافیک در محیط ویندوز سراغ داره لطفا به دادم برسید شاید با آپدیت بایوس درست بشه!