مشاهده نسخه کامل
: موسیقی کلاسیک و دستگاهی
Amin.M.1986
31-12-2008, 19:07
دوستان اگه اینجا افرادی هستند که کلاسیک یا سنتی کارند یا علاقه دارند بیان با هم در این تاپیک مباحثه کنیم لینک بذارم و کارای دیگه
Amin.M.1986
07-01-2009, 13:21
واقعا هچکس پیدا نمیشه؟ وا هنرا
دوستان اگه اینجا افرادی هستند که کلاسیک یا سنتی کارند یا علاقه دارند بیان با هم در این تاپیک مباحثه کنیم لینک بذارم و کارای دیگه
واقعا هچکس پیدا نمیشه؟ وا هنرا
دوست عزیز سلام
خوشبختانه دوستان خوبی در این تالار داریم که با علاقه این 2 مقوله ای رو که ذکر کردین ، بررسی میکنند.
اگر بفرمایید که چه موضوعاتی برای بحث منظور شماست ، شاید مبادله ی اطلاعات مفیدی حاصل بشه:46:
موفق باشید
یا علی:11:
Amin.M.1986
19-02-2009, 00:14
واقعا عذر میخوام انقدر دیر جواب دادم. منظورم بحث در تمام موارد بود . نوازندگی یا آرشیو موسیقی افراد (متاسفانه خرید کارهای کلاسیک غربی تقریبا غیر ممکنه) و سایر مواردی که میتونه علاقه مندان به موسیقی فاخر رو دور هم جمع کنه.
Rock Magic
19-02-2009, 00:48
منظور شما از سنتی همون موسیقی دستگاهی ایرانی هست دیگه ؟
iman_n21
19-02-2009, 01:34
سلام
اگر منظور موسيقى كلاسيك ايرانى (سنتى) هست كه دو تا تاپيك ويژه داريم
و اگر منظور كلاسيك غربى هست، جاش واقعا خاليه و حس ميشه
بهتر عنوان رو عوض كنيد به موسيقى كلاسيك و موضوع هم كلاسيك غربى باشه
البته اين فقط يك پيشنهاده
iman_n21
19-02-2009, 01:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amin.M.1986
19-02-2009, 20:47
منظور شما از سنتی همون موسیقی دستگاهی ایرانی هست دیگه ؟
دوست عزیز دقت کنی اسم تاپیک رو هم نگاه کنی معلومه که منظور چی بوده.:11: البته شامل دستگاهی غیر ایرانی هم میشه.
Amin.M.1986
19-02-2009, 21:07
سلام
اگر منظور موسيقى كلاسيك ايرانى (سنتى) هست كه دو تا تاپيك ويژه داريم
و اگر منظور كلاسيك غربى هست، جاش واقعا خاليه و حس ميشه
بهتر عنوان رو عوض كنيد به موسيقى كلاسيك و موضوع هم كلاسيك غربى باشه
البته اين فقط يك پيشنهاده
باور نمیکنی که چقدر از این پست ها خوشحال شدم. در مورد کلاسیک غربی که شما کاملا درست گفتید. این نوع موسیقی که البته موسیقی فاخر هم هست تو ایران خیلی مظلوم واقع شده که کاری به دلایلش نداریم. ولی اینکه گفتی ما واسه سنتی تاپیک جدا داریم وبیایم اسم تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم کلاسیک من موافق نیستم . حالا میگم چرا. ببین دوستم ما ایرادی که تو این کار وجود داره اینه که ما میام مرزبندی میذاریم سنتی کاره میاد به کلاسک بد و بیراه میگه که آقا این چه موسیقی هست فقط تکنیکه و ........ . حالا کلاسیک کاره میگه سنتی چیه این چجور موسیقی هست که پیشرفت نداشته( کم داشته) چرا اله بله جیمبله و ........ . منظورم رو متوجه شدی دوست گرامی؟ من حتی دوست داشتم تو تاپیک موسیقی پاپ و جاز(جز) و نیو ایج و غیره ای که ارزش هنری بالایی دارند هم باشن . دلیل اینکه اسم تاپیک رو به همین کلاسیک و دستگاهی خلاصه کردم این بود که هر ننه قمری از هر کسی خوشش میومد اینجا پست میذاشت حالا اگرم بهشون بگی آقا مثلا فلان خواننده یا نوازنده کارش هیچ ارزش هنری نداره تازه رگ گردنش باد میکنه کلی بد و بیراه بارت میکنه و میره. سرتون رو درد آوردم من چون خودم آرشیوم خیلی زیاد و غنی هست این تاپیک رو زدم که متاسفانه مشکلی پیش اومده و دسترسیم به اینترنت پر سرعت قطع شده. حتما برای دوستان در اولین فرصت آپ میکنم.:11:
iman_n21
19-02-2009, 21:20
بسيار خب
پس منظور كلاسيك ايرانى و غربى با هم هست ؟
تاپيكهاى موسيقى سنتى به عنوان كلاسيك ايرانى بد نبودن كه !!
اما كلاسيك غربى اصلا تاپيكى نداشت
به هر حال تصميم با شماست
بهتره پستهاى اسپم رو حذف كنيم و 2-3 تا پست اول رو جورى بزنيد كه اوضاع دستمون بياد كه دقيقا بايد چكار كنيم
يا تو پست اول دقيقا شرح بديد
بسم اله
Amin.M.1986
19-02-2009, 21:25
بسيار خب
پس منظور كلاسيك ايرانى و غربى با هم هست ؟
تاپيكهاى موسيقى سنتى به عنوان كلاسيك ايرانى بد نبودن كه !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما كلاسيك غربى اصلا تاپيكى نداشت
به هر حال تصميم با شماست
بهتره پستهاى اسپم رو حذف كنيم و 2-3 تا پست اول رو جورى بزنيد كه اوضاع دستمون بياد كه دقيقا بايد چكار كنيم
يا تو پست اول دقيقا شرح بديد
بسم اله
اگه اجازه بدی پست های اضافی چند روزی باشه که هرکی جدید میاد اگه این سوالارو داشت دوباره نپرسه.
ببینیم چکار میشه کرد.
یا علی
Amin.M.1986
19-02-2009, 22:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این شاهکاری از منوهین و شانکار هست که استادم میگفت اهداف کار خیریه بوده و جالبه اینکه کار درون مایه شرقی داره و اجرا برای یک غربی خیلی سخت و تا حدی غیر ممکنه که منوهین این استاد مسلم ویولن به خوبی از پسش بر اومده. اینم لینک دانلود . حجمش زیاده البته.
دوستان عزیز، سلام.
یادآوری:
6-1- از قرار دادن هر نوع لینک دانلود موسیقی و کلیپ در صفحه ی اصلی انجمن خودداری کنید.
لینک رو بذارید در جای مناسبش (در زیر شاخه ی دانلود) و اینجا بهش آدرس بدید... :10:
:40::40::40::40::40:
iman_n21
20-02-2009, 02:47
مجددا سلام
تاپيك زير هم كشف شد كه ظاهرا رفته بود پايين
تاپيك خوبيه
Amin.M.1986
20-02-2009, 09:45
مجددا سلام
تاپيك زير هم كشف شد كه ظاهرا رفته بود پايين
تاپيك خوبيه
ندیده بودم ولی اگه خدا بخواد و ما هم تلاش کنیم هدف تاپیک ما چیز دیگس. فقط دانلود موسیقی نیست. کمااینکه قراره اینجا موسیقی دستگاهی وسنتی هم باشه. ممنون که انقدر پیگیری:10:
Rock Magic
20-02-2009, 10:31
میگم دوستان این آهنگهای کلاسیک رو میشه حالا دانلود یا تهیه کرد....یعنی این که ما بیایم یه کار رو معرفی کنیم و بعدش لینکش رو بزاریم واسه دانلود فایده نداره و خیلی کاره کلیشه ای!
بیاید در مورده فلان اثر یا فلان آهنگساز صحبت کنیم
Amin.M.1986
20-02-2009, 10:43
میگم دوستان این آهنگهای کلاسیک رو میشه حالا دانلود یا تهیه کرد....یعنی این که ما بیایم یه کار رو معرفی کنیم و بعدش لینکش رو بزاریم واسه دانلود فایده نداره و خیلی کاره کلیشه ای!
بیاید در مورده فلان اثر یا فلان آهنگساز صحبت کنیم
چرا فایده نداره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ من که ندیدم تا حالا اگه میشه تهیه کرد بگو من خودم دنبال خیلی کارها هستم که پیدا نمیشه. مثلا یوروپین کنسرت به رهبری مهتا و تکنوازی چانگ . اگه میشه تهیه کرد بگو لطفا. دوست عزیز اگه میخوای در مورد اثر خاصی صحبت کنیم موردی نداره چون تاپیک فقط دانلود نیست که . تمام موارد رو شامل میشه.
Rock Magic
20-02-2009, 11:49
من اون رو که اشاره کردی رو نمیدونم ولی خوب رو نت چیزی که زیاده فروشنده شاید خیلی چیزا رو بشه پیدا کرد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل منظورم این بود که بیایم در مورده چیزهایی که نمیدونیم بحث کنیم!! یعنی به فرض شاید تو نقد یه اثر بعضی از دوستان به چیزی اشاره کنن که واسه من مشخص نبوده..چون مثلا در مورده فلان قطعه ، سمفونی، کنسرتو و ... میشه اطلاعاتی از توی کتاب یا مقالات یا نت پیدا کرد...پس چه بهتر که نقدهای خودمون رو بزاریم
Amin.M.1986
20-02-2009, 12:33
من اون رو که اشاره کردی رو نمیدونم ولی خوب رو نت چیزی که زیاده فروشنده شاید خیلی چیزا رو بشه پیدا کرد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل منظورم این بود که بیایم در مورده چیزهایی که نمیدونیم بحث کنیم!! یعنی به فرض شاید تو نقد یه اثر بعضی از دوستان به چیزی اشاره کنن که واسه من مشخص نبوده..چون مثلا در مورده فلان قطعه ، سمفونی، کنسرتو و ... میشه اطلاعاتی از توی کتاب یا مقالات یا نت پیدا کرد...پس چه بهتر که نقدهای خودمون رو بزاریم
نه عزیزم تو نت چیزای خوب زیاد پیدا نمیشه. مثالش همون لینکی که من گذاشتم واسه دانلود. اصلا فکر میکنی تو ایران چند نفر میدونن این کار وجود خارجی داره؟ اگرم میخوای در مورد اثر خاصی صحبت کنیم خب بسم اله . من پایم
Rock Magic
20-02-2009, 12:36
لینک دانلود نمیگمها!دوست جان! فروشنده ها رو میگم
Amin.M.1986
20-02-2009, 13:36
لینک دانلود نمیگمها!دوست جان! فروشنده ها رو میگم
فروشنده ها هم ندارن عزیز دلم. چیزی سرشون نمیشه آخه. یکیش دوست خودمه که دانلود یکنه و میفروشه. از اینترنت خوب سر در میاره ولی از موسیقی نه.
linkin_park
20-02-2009, 14:29
فک کنم بهترین بحثی که میشه اینجا کرد چگونگی ایجاد پیوند میان این دو موسیقی غنی هست .... یعنی موسیقی سنتی ایران با موسیقی کلاسیک غربی .
مثلا در حال حاضر کاری که استاد کیوان ساکت با تارش میکنه همینه . آلبوم شاهکار "دیدار شرق و غرب" رو حتما گوش بدید . توش آهنگ های زیبای موتزارت و پاگانینی و ویوالدی و مونتی با تار و پیانو اجرا شدن .... خیلی خیلی زیباس و نشون میده ساز ایرانی توانایی اجرای موسیقی های پولی فونیک غربی رو هم دار و فقط محدود به دستگاه ها نیست .
در ادامه اگه موافق باشید بیشتر در این مورد بحث کنیم .
Amin.M.1986
20-02-2009, 15:45
فک کنم بهترین بحثی که میشه اینجا کرد چگونگی ایجاد پیوند میان این دو موسیقی غنی هست .... یعنی موسیقی سنتی ایران با موسیقی کلاسیک غربی .
مثلا در حال حاضر کاری که استاد کیوان ساکت با تارش میکنه همینه . آلبوم شاهکار "دیدار شرق و غرب" رو حتما گوش بدید . توش آهنگ های زیبای موتزارت و پاگانینی و ویوالدی و مونتی با تار و پیانو اجرا شدن .... خیلی خیلی زیباس و نشون میده ساز ایرانی توانایی اجرای موسیقی های پولی فونیک غربی رو هم دار و فقط محدود به دستگاه ها نیست .
در ادامه اگه موافق باشید بیشتر در این مورد بحث کنیم .
هرچی که مایل باشیم میتونیم بحث کنیم آلبوم West Meets East که معرفی کردم و لینکش رو هم گذاشتم نمونه خوبی هست. برای شروع بیایید در مورد دلایل تفاوت هنر در شرق و غرب صحبت کنیم.:10:
Amin.M.1986
20-02-2009, 15:49
بییایید ابتدا تفاوت رو از جایی غیر از موسیقی شروع کنیم و بعد به موسیقی ربطش بدیم. مثلا بیایید از تفاوت در معماری شروع کنیم.
linkin_park
20-02-2009, 22:26
البته یه کم سخت شد ها ! خیلی از ما ها در مورد فرهنگ و تاریخ غرب اطلاعات کمی داریم دلیلش هم اینه که تو کتابای تاریخمون اصلا به رخداد های غرب اشاره نشده ... مثلا واقعه عظیم جنگ های صلیبی ......
برای همین ما بیشتر میتونیم در مورد موسیقی خودمون و سار های خودمون نظر بدیم .
به نظر من ما هیچ وقت نمیتونیم حسی که تو موسیقی سنتی ایرانی نهفته هست با موسیقی غربی چه کلاسیک چه مدرن مقایسه کنیم . موسیقی ایرانی مقدسه و با دل انسان سر و کار داره .
برای مثال پیشنهاد میکنم حتما این آهنگ رو با گوش دل گوش بدید : " آهنگ Call of the Birds" از استاد علیزاده که تو آلبوم "the Endless Vision" هست . این آلبوم فک میکنم اولین کاندید ایران در Grammy Award بود (اگه اشتباه گفتم ببخشید!) جدا میگم حسی که تو این کاره رو نمیشه به هیچ عنوان با کار های کلاسیک غربی مقایسه کرد .
به نظر من موسیقی سنتی ایران رو نمیشه از لحاظ حس با هیچ موسیقی دیگه ای مقایسه کرد . اینو از روی تعصب نمیگم از روی حسی میگم که با گوش دادنش بهم دست میده .
linkin_park
20-02-2009, 22:27
البته یه کم سخت شد ها ! خیلی از ما ها در مورد فرهنگ و تاریخ غرب اطلاعات کمی داریم دلیلش هم اینه که تو کتابای تاریخمون اصلا به رخداد های غرب اشاره نشده ... مثلا واقعه عظیم جنگ های صلیبی ......
به نظر من ما هیچ وقت نمیتونیم حسی که تو موسیقی سنتی ایرانی نهفته هست با موسیقی غربی چه کلاسیک چه مدرن مقایسه کنیم . موسیقی ایرانی مقدسه و با دل انسان سر و کار داره .
برای مثال پیشنهاد میکنم حتما این آهنگ رو با گوش دل گوش بدید : " آهنگ Call of the Birds" از استاد علیزاده که تو آلبوم "the Endless Vision" هست . این آلبوم فک میکنم اولین کاندید ایران در Grammy Award بود (اگه اشتباه گفتم ببخشید!) جدا میگم حسی که تو این کاره رو نمیشه به هیچ عنوان با کار های کلاسیک غربی مقایسه کرد .
به نظر من موسیقی سنتی ایران رو نمیشه از لحاظ حس با هیچ موسیقی دیگه ای مقایسه کرد . اینو از روی تعصب نمیگم از روی حسی میگم که با گوش دادنش بهم دست میده .
Amin.M.1986
20-02-2009, 22:57
برای مثال پیشنهاد میکنم حتما این آهنگ رو با گوش دل گوش بدید : " آهنگ call of the birds" از استاد علیزاده که تو آلبوم "the endless vision" هست . این آلبوم فک میکنم اولین کاندید ایران در grammy award بود (اگه اشتباه گفتم ببخشید!) جدا میگم حسی که تو این کاره رو نمیشه به هیچ عنوان با کار های کلاسیک غربی مقایسه کرد .
البته کاری از استاد شجریان هم بود و یک کار از شهرام ناظری( کاندیدای گرمی رو میگم) .باشه اگه کسی اطلاعات کافی نداره موضوع رو عوض کنیم چون من اطلاعاتم تو همون زمینه اونقدر ها هم زیاد نیست. شما چی پیشنهاد میکنی.
سلام:
تجربه نشون میده که تا موضوع صد در صد مشخصی عنوان نشه نمیشه، گفتگوی مفیدی ایجاد نخواهد شد. دوستان موضوع واحدی را در ابتدا تعیین کنن تا بشه در موردش با دقت و هماهنگی بیشتری صحبت کرد.
دوستان سلام
فکر میکنم در این تاپیک بحث خوبی مطرح بشه
به نظر من بهتره قبل بررسی موسیقی شرق و غرب ، تعصبات رو کنار بگذاریم:46:
هنر جلوگاه فرهنگ هاست.
و موسیقی صدای فرهنگ یک جامعه است.
فکر میکنم با توجه به این 2 گفتار بهتر باشه که قبل بررسی هنر و اللخصوص موسیقی شرق و غرب بیاییم فرهنگ شرق و غرب رو بررسی کنیم ، بدون شک در هر 2 سو با تاریخچه ای بی منتها روبروایم ، پس بهتره حداکثر به 4 قرن پیش به صورت مختصر اشاره کنیم.
قرن معاصر میتونه مهمترین موضوع ما بحث باشه:20:
به نظر شما تفاوت های فرهنگی بین شرق رو غرب چیه؟
:11:
Amin.M.1986
24-02-2009, 16:47
من عاری از تعصب هستم:46:. دوستان لطفا به این ترتیب بحث کنیم. ابتدا در باره هنر شرق وایران زمین. بعد غرب . سپس مقایسه این دو.
Amin.M.1986
24-02-2009, 16:52
یکی از خصوصیات مردم مشرق زمین منزوی تر بودنشونه به این صورت که در موسیقیشون هم جلوه کرده. مثلا یک نفر واسه دل خودش سه تار میزده یا ...... . گروه ها کوچک و کم تعداد هست. تجلیگاه بارز حرف من در موسیقی مقامی هست. ( موسیقی مقامی در حکم الفبای موسیقی امروز هست و مثل گویش های محلی که پایه زبان امروز هستش میمونه). حرف موسیقی مقامی شد بد نیست یاد مرحوم حاج قربان هم بکنیم روحت شاد حاج قربان.
یکی از خصوصیات مردم مشرق زمین منزوی تر بودنشونه به این صورت که در موسیقیشون هم جلوه کرده. مثلا یک نفر واسه دل خودش سه تار میزده یا ...... . گروه ها کوچک و کم تعداد هست. تجلیگاه بارز حرف من در موسیقی مقامی هست. ( موسیقی مقامی در حکم الفبای موسیقی امروز هست و مثل گویش های محلی که پایه زبان امروز هستش میمونه). حرف موسیقی مقامی شد بد نیست یاد مرحوم حاج قربان هم بکنیم روحت شاد حاج قربان.
دوست عزیز
خوب شد من اولش گفتم به دور از هرگونه تعصب!!!:13:
ایران هم مثل بقیه ی کشور ها جزوی از مشرق زمینه ، ما باید اول فرهنگ این 2 قطب عرضی از جهان بررسی کنیم .
اینکه بیاییم بی هیچ مقدمه بپردازیم به موسیقی مقامی خودمون اصلا درست نیست ، موسیقی مقامی ما پیشینه ای بسیار قدیمی داره اگر قصد داشته باشیم به اصل موسیقی مقامی بپردازیم واقعا کار مشکلیه ، موسیقی امروز ایران دستگاهیه ، این دستگاه ها بر اساس مقام ها تدوین شده اما نمیشه اسم موسیقی مقامی رو روی اون گذاشت.
Amin.M.1986
26-02-2009, 13:54
دوست عزیز
خوب شد من اولش گفتم به دور از هرگونه تعصب!!!:13:
ایران هم مثل بقیه ی کشور ها جزوی از مشرق زمینه ، ما باید اول فرهنگ این 2 قطب عرضی از جهان بررسی کنیم .
اینکه بیاییم بی هیچ مقدمه بپردازیم به موسیقی مقامی خودمون اصلا درست نیست ، موسیقی مقامی ما پیشینه ای بسیار قدیمی داره اگر قصد داشته باشیم به اصل موسیقی مقامی بپردازیم واقعا کار مشکلیه ، موسیقی امروز ایران دستگاهیه ، این دستگاه ها بر اساس مقام ها تدوین شده اما نمیشه اسم موسیقی مقامی رو روی اون گذاشت.
اگه دقت کنید من نگفتم موسیقی دستگاهی همون مقامیه. نمیدونم شما از کجا این برداشت رو کردید. من فقط خواستم بحث موسیقی مقامی رو بکشم وسط چون همانطور که زبان امروز ما از زبان مردم نواحی سرچشمه گرفته موسیقی امروز هم هم موسیقی مقامی سرچشمه گرفته. خواستم قبل از بررسی موسیقی دسگاهی اول موسیقی مقامی هم معرفی بشه. دوستان هم که کم لطفی کردن و تو بحث شرکت نمیکنن تا ما هم استفاده کنیم.
Amin.M.1986
13-03-2009, 09:36
دیگه اینکه اگه در همین مشرق زمین هم بخواهیم یک بررسی داشته باشیم موسیقی هرچه بیشتر به شرق میره ساده تر میشه به نحوی که مثلا یک ایرانی وقتی یک آهنگ حماسی از چین رو میشنوه احساس حماسی بودن آهنگ رو درک نمیکنه.... یا مثلا کره و ویتنام و تایلند و کشور هایی از این قبیل که همه یک موسیقی بسیار زیبا و سرشار از احساس و در عین حال بدون پیچیدگی رو ارائه میکنن..... ( متاسفم که اینترنت پر سرعت فعلا دستم نیست در اولین فرصت چند کار از موسیقی این نواحی رو میذارم برای روشنتر شدن موضوع)
Amin.M.1986
10-04-2009, 17:10
کسی مایل به صحبت نیست چرا؟؟؟؟؟
خب شما یه موضوعی را شروع کنید تا مشارکت بشه.
اما در مورد چند پست قبلی به نظر من تفاوت عمده فرهنگ شرقی و غربی که در مورد موسیقی هم نمود پیدا می کنه اینه که فرهنگ شرقی بیشتر "شفاهیه" تا غربی.
اما در غرب جنبه "نوشتاری" و "مکتوب" بیشتر بوده. و همین باعث شده که حتی نوع آموزش موسیقیایی آنها با هم متفاوت باشه.
دوست عزیز من سلام
راستش من خیلی دلم میخواد که بحث خوبی پیش گرفته بشه ولی متاسفانه من هنوز اونطور که باید وقت نکردم که مطالب خودم رو تایپ کنم:41:
یک تاپیک دیگه هم در زمینه ی ریتم شناسی ایجاد کردم که اونجا هم میتونه مثل اینجا جای بسیار مناسبی برای بحث های مفید باشه اما اونجا هم گرفتار کمبود وقته:46:
امیدوارم به زودی گفتگو های مفیدی در اینجا ایجاد بشه:10:
موفق باشید
یا علی:11:
به نظر من کلمه "منزوی" را میشه با کلمه مناسبتری یعنی "درونگرا" جایگزین کرد. که به نظر من هم درسته.
کلا مردمان شرقی درونگراتر هستند و این برمیگرده به جنبه عرفانی و اشراقی که در زندگی شرقیها بیشتر نمود داره.
از دیگر دلایل این درونگرایی میشه به تحریمها و محدودیتها در موسیقی اشاره کرد. مثلا استفاده از سه تار به خاطر صدای کم و سبک بودن ساز بوده تا کسی زیاد متوجه نشود.
دیگه اینکه اگه در همین مشرق زمین هم بخواهیم یک بررسی داشته باشیم موسیقی هرچه بیشتر به شرق میره ساده تر میشه به نحوی که مثلا یک ایرانی وقتی یک آهنگ حماسی از چین رو میشنوه احساس حماسی بودن آهنگ رو درک نمیکنه.... یا مثلا کره و ویتنام و تایلند و کشور هایی از این قبیل که همه یک موسیقی بسیار زیبا و سرشار از احساس و در عین حال بدون پیچیدگی رو ارائه میکنن..... ( متاسفم که اینترنت پر سرعت فعلا دستم نیست در اولین فرصت چند کار از موسیقی این نواحی رو میذارم برای روشنتر شدن موضوع)
فکر کنم منظورتون از "ساده تر بودن" استفاده از وسعت سازی کمتر باشه که در موسیقی شرقی بیشتر نمود داره.
موسیقی دستگاهی ایرانی در اصل بر تکنوازی و تکخوانی استوار است. این عیب نیست بلکه خصوصیت آن است که با روحیه این نوع موسیقی سازگار میباشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.