ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زبانها ی برنامه نویسی

helex8800
31-12-2008, 00:25
سلام
دوستان میشه بگید برای طراحی وب سایت اگه بخوایم یه برنامه نویسی کامل و جامع رو یاد بگیریم کدوم بهتر (نظر خودم vb.net؟

Bill Gates
31-12-2008, 01:30
بحث نشه بهتره هرکی یه نظر داره طبق روال هم یه جورایی مقایسه زبان های برنامه نویسی پیش میاد که آخرش درگیریه :31::31:

Ultimator
31-12-2008, 03:20
سلام 

مهم نیست کدوم بهتره مهم استفاده ایه که ازش میخواید ببرید ! با توجه به پلتفرم نیاز و علاقه 
مثلا قطعا برای اپن سورس ها Php بهترین انتخابه و برای کار تحت ویندوز net. 

amin2000
31-12-2008, 09:39
سلام دوست عزیز
بهترین ها php و asp.net اند
شما هر کدوم رو که بخواهید یاد بگیرید و به مکلی برخوردید توی این سایت کلی استاد وجود داره که کمکتون میکنند.
php منبع بازه و هاست های آپاچی کمی ارزونتره و ....
asp.net منبع باز نیست ولی در عوض غول نرم افزاری دنیا مایکروسافت پشتیبانشه و کارتون هم در محیط ویژوال هست

کمی تحقیق کنید هر کدوم بیشتر علاقه داشتید اونو انتخاب منید

ممنون

helex8800
31-12-2008, 10:55
دوستان یه برنامه باشه که برای طراحی وب که وقتی اون یاد گرفتیم کم و کاستی نداشته باشه و بیشتر برنامه های طراحی وب اون رو ساپورت بکنند که بخواهیم بریم دنبال یه برنامه دیگه asp.net به نظر خودم هم خوبه چون در محیط visual هم هست کار با هاش کمی راحتره نظر شما اساتید چیه؟

Ultimator
31-12-2008, 15:13
سلام

منبع باز نیست

دوستان یه برنامه باشه که برای طراحی وب که وقتی اون یاد گرفتیم کم و کاستی نداشته باشه و بیشتر برنامه های طراحی وب اون رو ساپورت بکنند که بخواهیم بریم دنبال یه برنامه دیگه asp.net به نظر خودم هم خوبه چون در محیط visual هم هست کار با هاش کمی راحتره نظر شما اساتید چیه؟

تقریبا با مقداری چشم پوشی میشه گفت وقتی با یه کدوم کار کنین کاستی ای احساس نمیکنین و اتفاقا هر کدوم رو شروع کنید احساس میکنید قدرتمند تره ! :31:
و دیگه دنبال اون یکی نمیرید اگه علاقه به محیط ویژوال دارید Asp.net مناسب تره برای شما اما محدودیت asp.net یعنی اجرا فقط روی سیستم عامل ویندوز رو هم در نظر بگیرید .

البته تو asp.net هم زیاد با ویژوال کار نمیکنید کارای ساده فقط ویژوال هستند ! مثلا طراحی ظاهرش که تو front page و برای php هم میشه نوشت ! نویسی انجام میشن اما بیشتر از ویژوال بودن شی گرا بودنش مهمه که به ذات همه چی تو asp.net شی گراست .

David.Jn
31-12-2008, 16:43
از نظر شی گرایی php هم الان شی گرا شده ولی میشه گفت تو اوایل راهه..... ولی تو بازارکار ایران Asp.net حرف اول میزنه(اونم به خاطر دلایل خاصی که براش هست و واقعآ دلایل محکمی هستش)

Mohammad King
31-12-2008, 18:04
سلام همیشه حرف اول را asp.net میزنه

Bill Gates
31-12-2008, 19:34
ما میگیم php حرفه اول رو میزنه :31: ( ولی هرکی یه نظری داره کم کم داره شروع میشه :16: )

helex8800
31-12-2008, 19:36
دوستان یه نرم افزار باشه که در سیستم عاملهای دیگه هم جواب بده ؟

Mohammad King
31-12-2008, 19:55
ما میگیم php حرفه اول رو میزنه :31: ( ولی هرکی یه نظری داره کم کم داره شروع میشه :16: )

سلام دوست من

خوب php زیاد برای ایران مناسب نیست خودتم میدونی

پس asp.net بهتره

Mohammad King
31-12-2008, 19:57

منظورتو نمیفهمم ؟؟؟!!!!

چی تو سیستمهای دیگه جواب بده؟

hosseintdk775
31-12-2008, 21:01

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می توانید php را انتخاب کنید که هم در لینوکس می توانید ازش استفاده کنید و هم در سرورهایی ویندوزی که از php پشتیبانی می کنند.

Bill Gates
31-12-2008, 21:18

مگه قراره چیکار کنی که واسه ایران خوب نیست؟ :دی

برنامه نویسی دیگه شرق و غرب نداره - شاعر میگه : با هرچی میخوای بنویس ولی درست بنویس :31::31:

Ultimator
31-12-2008, 21:29
سلام همیشه حرف اول را asp.net میزنه

سلام دوست من

پس asp.net بهتره

مگه قراره چیکار کنی که واسه ایران خوب نیست؟ :دی

برنامه نویسی دیگه شرق و غرب نداره - شاعر میگه : ... :31::31:

هر چقدر سعی کردم یه نکته مثبت تو این پست ها پیدا نکردم ! خودتون فکر میکنید کمکی به کسی که سوال پرسید میکنه ؟ 

لطفا جواب همدیگه رو ندید فقط جواب کسی که سوال میپرسه ! 
خواهشا ادامه نداشته باشه 
ممنون 

همونطور که گفتم و گفتند میتونید Php (و حتی جاوا پرل پیتون یا خیلی زبونهای دیگه )  رو انتخاب کنید . چون asp.net فعلا فقط رو ویندوز اجرا میشه 
:20:

David.Jn
31-12-2008, 22:08
چون asp.net فعلا فقط رو ویندوز اجرا میشه

Mono همون .Net تو محیط لینوکسه(در مورد قدرتش نمیدونم که در حد .Net هست یا نه)

خطاب به صاحب تاپیک:
یه گوگل بزن ببین کدوم به دردت میخوره (از نظر مزیت و ...)
کدوم با روحیاتت جور در میاد(منظورم از روحیات انتحاب اپن سورس از یه زبون انحصاریه)ولی تو ایران این روحیات معنی زیادی نداره.

من که خودم تا چند وقت دیگه میخوام برم سمت .Net (البته زمانی که php رو حرفه ای شدم)