مشاهده نسخه کامل
: مشکلی در مورد share پرینتر
elshank16
23-12-2008, 14:16
سلام.یه مشکلی برای من پیش اومده و ممنون میشم اگه کمکم کنید.من دو تا پرینتر دارم و این پرینترها به server win 2003 متصل نیستند و به client ها متصلند.مشکل من تو share این پرینترهاست که وقتی share میکنم و از طریق administrator به client ها متصل میشم پرینترهای share شده رو میبینم ولی هیچ کدوم از user ها با نام کاربری خودشون به پرینترهای share شده دسترسی ندارند.خیلی فوریه،اگه ممکنه کمکم کنید.
شما باید با اکانت administrator به صورت local برای client هائی که می خواهید اجازه ی ارسال پرینت به پرینتر رو داشته باشن اون پرینتر رو add کنید .
paranoid_android
09-01-2009, 11:23
بعد از share کردن درایور پرینتر روی کامپیوتر اصلیتون، روی کامپیوترهای کلاینت با استفاده از Run به کامپیوتری که پرینتر روش share شده وصل بشید و روی پرینتر share شده در قسمت sharing ها دابل کلیک کنید تا درایور agent مربوط به پرینتر روی کامپیوتر کلاینت نصب بشه. این یک روش سریع!
یا اینکه با توجه به فرمایش دوستمون Mahdak، برای کامپیوترهای کلاینت در قسمت Printers and Faxes و Add a printer با انتخاب A network Printer, or printer attached to another computer و تعیین محل سرویس دهنده پرینتر بصورت ویزاردی پیش برید تا درایور agent روی کامپیوترهای کلاینت هم نصب بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.