مشاهده نسخه کامل
: متریال 3D Max 9
چرا متریالها تو مکس 9 لود نمی شه ؟:41:
سلام
شما مکس 9 ای که نصب کردید کامل نیست
باید جدا گونه متریال های مکسو گیر بیارید بعد از پنجره متریال ادیتور اون ها رو لود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطف کنید لینک دانلود رو هم بذارید:31:
با سلام
ميشه لطفا بگين چجوري از متريال اديتور متريالها رو لود كنم؟
با تشكر
با سلام
ميشه بگين چجوري متريال لود كنم؟
omid_3dsmax9
18-05-2009, 20:40
شما از کجا می دونید که الان متریال توی مکستون وجود نداره که می خواین دانلودش کنید؟ هاا؟! برای این که مطمئن بشید به پوشه ی materiallibraries برید (جائی که مکس رو نصب کردین) ببینید فایل های MAT اونجا هستند یا نه. اگه بودند که کار بعدی رو که می گم بکنید و اگه نبود از یه جا دانلود کنید (یا از تو سی دی یا دی وی دی کپی کنید) و بعد از آدرس زیر اونا رو برای همیشه به داخل برنامه لودش کنید:
Customize>Configure User Path ویعد تو سربرگ File I/O مسیر فولدر materiallibraries رو بهش بدید. بعدم هر کاری که دلتون خواست (جز استعمال) با این مواد بکنید...!
موفق باشید..
omid_3dsmax9
18-05-2009, 20:49
من تاریخ این تاپیک رو ندیده بودم. دوست من giza ماتریال ادیتور رو باز کنید. یک نمونه ی خالی رو انتخاب کنید. روی دکمه ی Standard کلیک کنید. تو پنجره ای که باز میشه Brows From رو روی Mtl Library بذارید. (اگه متریالی ندیدی روی Open کلیک کن و به آدرس materiallibraries برو و ماتریال مورد نظرت رو انتخاب کن. اگر اونجا هم چیزی نبود برای انتخاب کارهای پست قبل که گفتم رو بکن) حالا متربالت رو انتخاب کن..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.