ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر در رابطه با راه اندازی فروشگاه الکترونیکی

صفحه ها : 1 [2]

hno
17-03-2010, 13:25
انگار هيچكدام از فعالين اين امر اينجا ديگه سري نمي زنند
سوال ما مونده رو زمين

سلام دوست عزیز
من چیزی رو که شما میخواهید دارم ، بعلاوه ی هزاران امکان دیگر . در صورتی که مایل هستید پیام خصوص بدید تا کامل راهنماییتون کنم .
قیمتش هم مفته ، یعنی نصفش کردم .

با تشکر

h_zaman06
17-03-2010, 13:40
یک سوال
کدوم بانک به شخص حقیقی درگاه الکترونیک میده بدون دنگ و فنگ
ملت فقط به حقوقی میده
سامان مجوز کسب میخواد برای حقیقی ها
من فروش هاست دارم
فقط می خوام پرداخت آنلاین را راه بیندازم
نه دنبال مجوزی هستم نه جواز کسب و نه مالیات دادن و اینها

تمامی بانک ها مجوز کسب و کار میخواند ... البته یک نگاهی به سایت پارسیان بنداز... قبلنا می گفتند 15 میلیون سفته میگیره بدون جواز و به فرد حقیقی پرداخت آنلاین را میده .. دیگه حالا را نمی دونم

alizali
20-03-2010, 15:27
تمامی بانک ها مجوز کسب و کار میخواند ... البته یک نگاهی به سایت پارسیان بنداز... قبلنا می گفتند 15 میلیون سفته میگیره بدون جواز و به فرد حقیقی پرداخت آنلاین را میده .. دیگه حالا را نمی دونم

دو تا سوال
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها
2. میشه لینک اون قسمت از سایت پارساین که این 15 میلیون رو گفته بدین؟

h_zaman06
20-03-2010, 17:32
من دقیقا نمیدونم از کجا باید مجوز بگیری .. اما مطمئنا مجوز بگیری مالیات هم باید بدی .... البته خیلی ها هم دارند بدون مجوز کار می کنند و تا حالا مشکلی نداشتند

پارسیان را هم خودم ندیدم ... شنیده بودم

Bill Gates
13-04-2010, 16:25
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها

سلام
واسه فروش آنلاین میخوای؟ باید به بانک پروانه کسب خودت رو ارائه بدی تا پرداخت آنلاین رو برات فعال کنه
ولی در کل فروش هاست مجوز لازم نداره

alizali
13-04-2010, 22:12
سلام
واسه فروش آنلاین میخوای؟ باید به بانک پروانه کسب خودت رو ارائه بدی تا پرداخت آنلاین رو برات فعال کنه
ولی در کل فروش هاست مجوز لازم نداره

پروانه کسب رو برای فروشگاه هاستینگ و دومین باید از کی گرفت

Bill Gates
14-04-2010, 16:16
باید ثبت شده باشی تا پروانه کسب داشته باشی مثل هر شغلی که بخوای بری سراغش برات پروانه صادر میکنند

Sharim
17-04-2010, 12:54
سلام .
برای دریافت سیستم پردخت بانکی ، بانک چه شروطی میگذاره ؟
مثلا من اگه بخوام یک سری مقالات خارجی رو رو به صورت آنلاین به فروش بگذارم (تقریبا مثل سایت Civilica) مجوز لازم داره ؟
در کل بانک کاری به محتوای خرید و فروش داره یا نه ؟!
مثلا آدم که حساب باز میکنه که بانک نمیاد بگه پول از کجا آوردی ریختی به حساب ! برای سیستم پرداخت آنلاین چی ؟

parstrade
18-04-2010, 18:37
سلام

قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي كنم مطالب خوبي در اين انجمن ذكر شده ولي يك سوال اضافه دارم
گوگل ادسنس و سيستمهاي تبليغي كليكي در جهت افزايش درآمد فروشگاه بر روي كدوم يكي از اين فروشگاهها ،
بهتر جواب ميده .
ضمنا اگر بشه با يكي از دوستان با تجربه مشورت حضوري يا تلفني داشته باشم ممنون ميشم.

alizali
18-04-2010, 21:27
سلام

قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي كنم مطالب خوبي در اين انجمن ذكر شده ولي يك سوال اضافه دارم
گوگل ادسنس و سيستمهاي تبليغي كليكي در جهت افزايش درآمد فروشگاه بر روي كدوم يكي از اين فروشگاهها ،
بهتر جواب ميده .
ضمنا اگر بشه با يكي از دوستان با تجربه مشورت حضوري يا تلفني داشته باشم ممنون ميشم.

گوگل به سایتهای فارسی تبلیغ نمیده

Bill Gates
21-04-2010, 18:04
یه شرکت ایرانی هست که در رابطه با تبلیغات گوگل کمکتون میکنه و یک واسطه فکر کنم میشه از این چیزا ;)
سرچ کن .

hussain
29-04-2010, 13:04
سلام دوستان
از کی میتونم درخواست کنم یک فروشپاه برام بسازه با قیمت ارزون؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

سلام دوستان
از کی میتونم درخواست بکنک یک فروشگاه ساده برام بسازه با قیمت ارزون؟

MSsoftCO
07-05-2010, 18:56
سلام
من تمام پست ها رو خوندم اما باز به نتیجه نرسیدم
من یک فروشگاه ساز با بیشترین امکانات و امنیت می خوام.
هزینه هم تا سقف 1میلیون هم مشکلی ندارم
کسی از شما دوستان سراغ داره؟
شما چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می کنید؟
اگه با ASP.NET باشه بهتر. آخه یه دیتابیس sqlserver دیگه هم دارم که می خوام اون رو با دیتابیس فروشگاه مرتبط کنم.
خودم هم Asp.net بلدم تقریبا. در کل با asp.net راحتر هستم.
راسی می خوام بشه توش یه کوچولو تغییر هم داد. یعنی خودشون تغییر بدن. (پولش رو هم میدماااااااا):5:
پیشاپیش مرسی:11:

tayab
25-05-2010, 09:39
سلام صمصام
من کد نمونه به زبانهای مختف از جمله PHP برای سیستم پرداخت بانک ملت را می خواستم.می تونید برام گیر بیاری.دستت درد نکند.اصلا برای بانک ملت هست ؟:20:

faranegar
20-06-2010, 12:35
سلام :
من راهنمايي مي خوام راجع به چگونگي فروش اينترنتي محصولات .مرسي

Bill Gates
21-06-2010, 15:45
سلام

از صفحه اول تاپیک شروع کن به خوندن مطالب :)

DARRE
29-06-2010, 01:11
سلام استادان عزیز

بنده با کامرس oscommerce 2 یک مشکل اساسی دارم. فروشگاه دوزبانه است و اساس قیمت ها بر اساس دلار میباشد. ولی سیستم به هر دلیلی 1.6 دلار را به 20000 ریال و 1.5 دلار را به 10000 ریال تبدیل میکند. یعنی تمام رقم های زیر 1000 تومان را گرد میکند که بسیار مشکل ساز شده. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنند.
:8:
ممنون،
مسعود

Bill Gates
29-06-2010, 10:57
سلام

در انجمن سیستم مدیریت محتوا بیان کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر//:40:

marvel_malayer
17-07-2010, 11:39
سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیم

saeidghodrati
01-08-2010, 18:05
اره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنم

mohammadjooon
07-08-2010, 17:54
با سلام خدمت همه دوستان و استاتید گرامی . من میخوام برنامه e-virtu که php هست رو روی یه سایت نصب کنم . کدام سایت هاست و دامین رایگان میده که بتونم اونو نصب کنم ؟ خیلی ممنون

saeidghodrati
09-08-2010, 20:12
سلام من ميخاستم فروشگاه ساز پرستا رو نصب كنم اين ارور داد چيكار كنم:41:

Allowed to open external URLs

mohammadjooon
10-08-2010, 22:31
با سلام خدمت همه . من میخوام برای شروع کار یه هاست رایگان داشته باشم که بتونم روش فروشگاه ساز فارسی که php هست نصب کنم . چطور میتونم ؟

farman-h
16-08-2010, 21:46
سلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش:2:

Bill Gates
18-10-2010, 23:34
سلام

1) مشکلاتی که در رابطه با نصب دارید لطفا تاپیک جداگانه بزنید
2) تبلیغات فروشگاه سازه دیگری را انجام ندهید
3) اسپم ممنوع

سلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بدید براتون طراحی کنند خیلی بهتر هستش

سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیم

اره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنم

چنین چیزی که شما میخواین امکانش نیست :) فروشگاه های بدون دردسر اکثرا پولی هستن

majid-ar
19-10-2010, 13:33
سوال از دوستانی که تجربه راه انداختن فروشگاه دارن:

یه نفر بهم گفته براش فروشگاه راه بندازم. از اسکریپتای مجانی بهترینش کدومه؟

آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟

و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟

Bill Gates
20-10-2010, 13:44
سلام
در مورد سوال اولت اسکریپت زیاده چون رایگانه هرکدوم به نحوی مشکلاتی دارن(میتونن داشته باشن) . از open cart بگیر و ...

آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟

آره . (تا حدودی)

و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟

بگیرید یا بدید؟ طراحی فروشگاه الکترونیکی قیمت هاش همگی بستگی به امکانات و ایده هایی داره که توی سیستم وجود داره .
ولی اگر در کل میخوان یک فروشگاه الکترونیکی با استفاده از اسکریپت های رایگان راه اندازی کنید به طور کلی تنها هزینه ای که داره در صورت درخواست خودتون هزینه سایت و قرارداد به سیستم های پستی یا بانکی هستش ...

همین ! :)

majid-ar
21-10-2010, 20:23
سلام
در مورد سوال اولت اسکریپت زیاده چون رایگانه هرکدوم به نحوی مشکلاتی دارن(میتونن داشته باشن) . از open cart بگیر و ...

آره . (تا حدودی)

بگیرید یا بدید؟ طراحی فروشگاه الکترونیکی قیمت هاش همگی بستگی به امکانات و ایده هایی داره که توی سیستم وجود داره .
ولی اگر در کل میخوان یک فروشگاه الکترونیکی با استفاده از اسکریپت های رایگان راه اندازی کنید به طور کلی تنها هزینه ای که داره در صورت درخواست خودتون هزینه سایت و قرارداد به سیستم های پستی یا بانکی هستش ...

همین ! :)

والا باید یه فروشگاه راه بندازم ، یه سری محصولات اولیه رو هم اضافه بکنم و تنظیمات کلی مثل بخش بندی و...

بدون پول هاست و دومین چقدر بگم؟

DaRiOuShJh
21-10-2010, 21:17
مجید جان سلام
چه طوری برادر
این به نظر بد نمیاد

فروشگاه بیشتر برای قالبش و گرافیک های محصولات و ... اش قیمتش میره بالا

حجمه کار رو نمیدونم ولی برای شروع همون 100 به بالا بگیری فکر کنم خوب باشه
البته بستگی به مشتریش هم داره که کی باشه:31:

MAPNAZ
30-10-2010, 08:48
نظر خواهي
مي خواستم يك فروشگاه راه اندازي كنم شما كداميك از برنامه ها را پيشنهاد ميدهيد؟ قيمت كمتر از 100 هزار تومان

hamidcrazy2
04-11-2010, 22:44
با سلام خدمت همه . من میخوام برای شروع کار یه هاست رایگان داشته باشم که بتونم روش فروشگاه ساز فارسی که php هست نصب کنم . چطور میتونم ؟

سلام شما می تونید از سایت زیر برای هاست و دومین رایگان با پشتیبانی از انواع زبان ها مخصوصا php , asp استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL]
راستی کسی نسبت به سایت ساز و فروشگاه سازهای شرکت sitesaz اطلاعی داره؟ قیمتاش که نجومیه .کارایی و امکاناتش به نظرتون چطوره؟

mohammad khan
01-12-2010, 16:07
سلام دوستان
من حتما یک سایت تجارت الکترونیک می خوام بخرم و ترجیح می دم خریداری بشه تا وقت گذاشته بشه و نوشته بشه البته ترجیحا ...

و اما شرایط این برنامه ای شاپینگ:
1- امنیت
2-قبلا در جاهای دیگه استفاده شده و الان نمونه آنلاین شدش باشه
3- کار کردن باهش راحت باشه یعنی یوزر فرندلی ...رابط کاربری
4-سرعت مناسب واسه کاربران دایال آپ
5-امکانات معمول مثل عضویت،ارتباط با بانک ها، ارتباط با پست و ...
6- پشتیبانی قوی در صورت بروز مشکل
7 - ترجیحا مثل سایت دیجی کالا باشه
8-فروم هم بشه بهش اضافه کرد
9- قابلیت کدنویسی و برای هرکاری پول نگیره!
10- داشتن چند سطح خریدار و قابلیت تعیین توسط مدیر مثل داشتن نماینده ها و قیمت های مختلف برای مشتری های خاص
11- بهینه برای موتورهای جستجو
12- قابلیت ارسال sms
13- ترجیحا اسم شرکتش هم در سایت نوشته نشه!
14--قابلیت مقایسه اجناس
15- نصب بر روی حداقل 2 سایت

از تمامی دوستان که در این زمینه ها فعالیت کردن و با فروشگاه ساز دارن کار می کنند می خوام که قیمت و سایتاشون رو معرفی کنند و امکانات اون ها رو...
در ضمن این سی دی آموزشی فروشگاه ساز جوملا با ویرچوال مارات که قیمت 7900 هم فروخته میشه واقعا کارایی داره و جوابگوی سیستم های ایران هست البته من کتاب آموزشی جوملا رو گرفتم... در این زمینه هم اگه راهنماییی کنیدد ممنون میشم
منتظر نظراتتون هستم ممنون

satartitaniom
27-12-2010, 11:00
سلام دوستان
من حتما یک سایت تجارت الکترونیک می خوام بخرم و ترجیح می دم خریداری بشه تا وقت گذاشته بشه و نوشته بشه البته ترجیحا ...

و اما شرایط این برنامه ای شاپینگ:
1- امنیت
2-قبلا در جاهای دیگه استفاده شده و الان نمونه آنلاین شدش باشه
3- کار کردن باهش راحت باشه یعنی یوزر فرندلی ...رابط کاربری
4-سرعت مناسب واسه کاربران دایال آپ
5-امکانات معمول مثل عضویت،ارتباط با بانک ها، ارتباط با پست و ...
6- پشتیبانی قوی در صورت بروز مشکل
7 - ترجیحا مثل سایت دیجی کالا باشه
8-فروم هم بشه بهش اضافه کرد
9- قابلیت کدنویسی و برای هرکاری پول نگیره!
10- داشتن چند سطح خریدار و قابلیت تعیین توسط مدیر مثل داشتن نماینده ها و قیمت های مختلف برای مشتری های خاص
11- بهینه برای موتورهای جستجو
12- قابلیت ارسال sms
13- ترجیحا اسم شرکتش هم در سایت نوشته نشه!
14--قابلیت مقایسه اجناس
15- نصب بر روی حداقل 2 سایت

از تمامی دوستان که در این زمینه ها فعالیت کردن و با فروشگاه ساز دارن کار می کنند می خوام که قیمت و سایتاشون رو معرفی کنند و امکانات اون ها رو...
در ضمن این سی دی آموزشی فروشگاه ساز جوملا با ویرچوال مارات که قیمت 7900 هم فروخته میشه واقعا کارایی داره و جوابگوی سیستم های ایران هست البته من کتاب آموزشی جوملا رو گرفتم... در این زمینه هم اگه راهنماییی کنیدد ممنون میشم
منتظر نظراتتون هستم ممنون
خسته نباشید!
شما که همه چی می خواید نباید انتظار رایگان بودنشو داشته باشید دیگه!

jikjikjun
04-01-2011, 17:56
خسته نباشید!
شما که همه چی می خواید نباید انتظار رایگان بودنشو داشته باشید دیگه!
رايگان نخواستن كه ،‌ گفتن براي خريداري!

mojtabaazizi
08-01-2011, 01:05
با سلام
من یک فروشگاه دارم که قصد راه اندازی بخش فروش اینترنتی رو دارم
صفحات قبلی رو خوندم ولی نتونستم تصمیم بگیرم
2 مورد زیر هم برام مهمه:

1-نیاز به تسلط برنامه نویسی نداشته باشه
2- امکان ارسال ایمیل و اس ام اس رو داشته باشه

ممنون

n-95
09-01-2011, 13:50
در مورد مسائل حقوقی فروشگاه اینترنتی اطلاعات میخواستم

MosaferJade
28-02-2011, 23:54
سلام
با اجازه همگی خیلی گشتم تا اینجا رو پیدا کردم
ولی یه کم وقتم کمه برای همین این مطلب رو زدم
تا بیاد توفهرستم بتونم راحتتر در دسترسم باشه
موفق باشید

MosaferJade
02-03-2011, 03:48
دوست عزیز mojtabaazizi اگه میشه آدرس
سایتتون رو بزارید
مرسی

osmaan
05-03-2011, 14:54
سلام من چند سالی هست که توی فروم های مختلف که بازارچه داشتن تاپیک فروش داشتم حالا میخوام یه فروشگاه درست کنم که فقط توی یه زمینه کار میکنه مثلا لپ تاپ یا دوربین یا هر چیزه دیگه که فقط تخصصی در زمینه همون کالا هست ولی من چیزی درباره ساختن فروشگاه و کار هایی که براش باید انجام داد و هزینه راه اندازیش چیزی نمیدونم
دوستان حرفه ای لطفا کمک کنید

راستی به نظرتون ایجاد همچین فروشگاه تخصصی خوبه؟ میتونه فروش خوبه داشته باشه یا اینکه محصولات دیگه ای هم باید بزارم؟
مرسی

osmaan
06-03-2011, 18:12
کسی اینجا نیست جواب بده؟

saeidghodrati
13-03-2011, 18:27
اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
saeidghodratii@yahoo.com

NOjAN.A
26-03-2011, 23:20
با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .

ممنون :11:

NOjAN.A
29-03-2011, 03:03
با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .

یکی راهنمایی کنه ! :44: چقدر تاپیک خلوتیه

!As@d
01-04-2011, 23:42

سلام...
در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست. :27:

برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...

دانلود برنامه:

اموزش نصب برنامه:

گفتنی زیاده.. و وقت کم! :31: .ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی :13:

NOjAN.A
03-04-2011, 08:50
سلام...
در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست. :27:

برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...

دانلود برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزش نصب برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگفتنی زیاده.. و وقت کم! :31: .ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی :13:
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز :11::11:

osmaan
07-04-2011, 12:34
من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم:31:
پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟

بسیار ممنون

NOjAN.A
07-04-2011, 14:58
من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم:31:
پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟

بسیار ممنون

دوست عزیز پیشنهاد من اینه که از همین اول کار 100 مگابایت هاست لینوکس بخری . من هم دقیقا مثل شما این مشکل رو داشتم . توی 5 6 تا از معروفترین هاستینگ های رایگان هم ثبت نام کردم ولی هرکدوم یه جوری اذیت می کنه . هاست لینوکس 1 ساله خریدم الان 7 هزار تومن . راحت هم تمرین می کنم داخلش . هر وقت هم بخوام 3 هزار تومن می دم هاستم تبدیل می شه به 200 مگابایتی . اگر خواستی پ.خ بده بهم بهت راهنمایی بدم از کجا هاست بخری .
در مورد خود فروشگاه هم بگم که حتما نباید کد نویسی بلد باشین . همین presta shop که یکی از دوستان تو همین صفحه به بنده معرفی کردن هم خیلی چیز خوبیه:11:

4mir
08-04-2011, 21:21
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم:

1- به نظرتون استفاده از سیستم فروشگاه ساز حامد در کنار سیستم توزیع پارس پیک بهتره؟ یا استفاده از فروشگاه ساز و سیستم توزیع پرداخت؟

2- فروش تک محصول و یا محصولات تخصصی بهتره یا اینکه مثل سوپر مارکت همه چیز توش پیدا شه؟

3- اگر پرداخت به صورت آنلاین باشه ارسال محصول به چه صورت انجام میشه؟:46:

4- و یه سوال خنده دار اینکه ما باید مثلا از هر محصولی که میخوایم بفروشیم به صورت عمده ای جنس بیاریم و وقتی کاربر بخره و ما تائید کنیم پست میاد و محصول رو میگیره تحویل خریدار میده و پول رو تحویل شرکت توزیع و اون هم به حساب ما میریزه؟

khelane
13-04-2011, 21:38
سلام نظرتون در رابطه با این سایت چیه خوبه یا نه بتونم یه فروشگاه راه بیندازم

osmaan
17-04-2011, 13:05
میخوام بدونم کدوم فروشگاه ساز پولی خوبه یعنی باگ نداشته باشه مدیریت راحت باشه و امکاناتش خوب باشه نه زیاد باشه نه کم یه جوری باشه که با پول ما بخونه درضمن از همه مهمتر وقتی مشتری سفارش میده برای من اس ام اس بفرسته

!As@d
20-04-2011, 21:41
میخوام بدونم کدوم فروشگاه ساز پولی خوبه یعنی باگ نداشته باشه مدیریت راحت باشه و امکاناتش خوب باشه نه زیاد باشه نه کم یه جوری باشه که با پول ما بخونه درضمن از همه مهمتر وقتی مشتری سفارش میده برای من اس ام اس بفرسته
سلام...اگه می خوای تمرین کنی... همون برنامه بالایی xampp رو که معرفی کردم رو دانلود کن+ رفتن به

همین برنامه پرستا شاپ یه ماژول صبا هم روشه که همین کارو می کنه....
خوبی کار با لوکال هاست تو سرعتشه.... اما به قول دستمون nojanarabi می تونی از هاست های ارزان قیمت هم استفاده کنی.

pouyans
09-05-2011, 18:38
می خواستم یه فروشگاه اینترنتی رو سایت فعلی خودم(جوملا) راه اندازی کنم. در واقع منظورم رو همین قالب فعلی هستش. میشه راهنماییم کنید

asire-dell
20-06-2011, 21:04
سلام
آموزش اتصال فروشگاه به سیستم بانک سامان :

آموزش تصویری ( عکس :31: ) - روش نصب و استفاده >

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود اسکریپت >

رپیدشیر :

مستقیم (رپیدباز) :

===
لینک کمکی رپیدشیر :

لینک های تصحیح شد .

سلام.من یه طراح سایت مبتدی هستم.یه سایت طراحی کردم با VS2008به زبان VB.NET.حالا اگه بخوام روی اینترنت بارگذاری کنم چی کار باید انجام بدم.هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.لطفا من رو راهنمایی کنید.

m2_majd
02-07-2011, 22:07
ممنون از اطلاعات خوبتون در مورد فروشگاه ساز . می خواستم بپرسم فروشگاه سازهای رایگان از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد نمی کنند ؟ می تونید یه سایت خیلی خوب برای خرید فروشگاه ساز معرفی کنید.

emfaaa
06-07-2011, 12:50
سلام ، خسته نباشید.

چند وقتیه که قصد راه اندازی یک وب سایت فروشگاه حرفه ای دارم.به این قصد تحقیقات خودمو شروع کردم.

و به این نتایج رسیدم : html , css , php , photoshop.

شروع کردم به یادگیریhtml و css ، اما دیدم این پروژه وقت زیادی می طلبه و منم میخوام سایت رو زودتر راه بندازم.

با تحقیقات دوباره به این نتیجه رسیدم که ابتدا سایتمو با سیستم های مدیریت محتوا راه بندازم و کم کم ارتقاش بدم به php و ...

حالا باز هم نمیدونم از کدوم cms استفاده کنم.و اینکه ایا اصلا میشه با cms یک فروشگاه خیلی شیک درست کرد ؟ فروشگاه ساز رو اصلا نمی پسندم چون که یه چیز امادس و اونجوری که میخوام نیست.به نظر اساتید عزیز با کدوم cms کار کنم و به چه چیزهایی نیاز دارم تا یک فروشگاه خوب راه بندازم.می خوام یه فروشگاه خیلی شیک مثل rayaneh.com باشه ، به نظرتون توی یک ماه میشه همچیم چیزی ساخت ؟

سپاس از همه شما بزرگواران.

Molibden
05-08-2011, 16:18
سلام ، خسته نباشید.

چند وقتیه که قصد راه اندازی یک وب سایت فروشگاه حرفه ای دارم.به این قصد تحقیقات خودمو شروع کردم.

و به این نتایج رسیدم : html , css , php , photoshop.

شروع کردم به یادگیریhtml و css ، اما دیدم این پروژه وقت زیادی می طلبه و منم میخوام سایت رو زودتر راه بندازم.

با تحقیقات دوباره به این نتیجه رسیدم که ابتدا سایتمو با سیستم های مدیریت محتوا راه بندازم و کم کم ارتقاش بدم به php و ...

حالا باز هم نمیدونم از کدوم cms استفاده کنم.و اینکه ایا اصلا میشه با cms یک فروشگاه خیلی شیک درست کرد ؟ فروشگاه ساز رو اصلا نمی پسندم چون که یه چیز امادس و اونجوری که میخوام نیست.به نظر اساتید عزیز با کدوم cms کار کنم و به چه چیزهایی نیاز دارم تا یک فروشگاه خوب راه بندازم.می خوام یه فروشگاه خیلی شیک مثل rayaneh.com باشه ، به نظرتون توی یک ماه میشه همچیم چیزی ساخت ؟

سپاس از همه شما بزرگواران.
دوست عزیز فروشگاه ساز ها هم یه نوع cms هستن
شما میتونی از پرستاشاپ استفاده کنی

mortal kombat 2008
07-08-2011, 18:16
دوستانی که می خوان به صورت رایگان فروشگاه بسازن توجه کنند این فروشگاه ساز ها به ترتیب بهترین هستند .

شاپینگ فا که خیلی خیلی اسمیه ... وقتی یه سفارش ثبت بشه هم به سفارش دهنده و هم به صاحب فروشگاه sms میده :18:

alimami
10-09-2011, 18:12
یه فروشگاه ساز معرفی کنید که Mass Product داشته باشه یعنی مثلا اگه خواستیم قیمت محصولات رو کاهش یا افزایش بدیم با یه مرحله انجام بشه. نه اینکه دونه دونه همرو ارزون یا گرون کنیم.

esyo
05-11-2011, 17:19
سلام
دوستان من هیچ اطلاع از برنامه نویسی و راه اندازی سایت ندارم.
اما می خوام یک سایت داشته باشم که فعلا 4 محصولم رو بفروشم.اما در آینده به تعداد محصولات خیلی اضافه خواهد شد.
خواسته من ا زسایت این هست که:
1)یک سبد خرید داشته باشه و کسی که محصول مورد نظر ش رو می خره داخل سبد خرید بره
2)کل اطلاعات لازم برای ارسال بسته رو از کاربر بگیره
3)فقط پرداخت آنلاین داشته باشم.یعنی کاربر از طریق کارت های شتاب بلا فاصله پول رو واریز بکنه.
4)سایت اطلاعات رو برای من ذخیره کنه که بتونم اطلاعات رو بگیرم و محصولات رو برای کاربر بفرستم.

من نمی خوام هزینه کنم.
ولی اگر هزینه کنم .می خوام خیلی کم هزینه کنم.
یکی از دوستان این سایت رو به من پیشنهاد داد.که سورس رایگان هم داره .ولی من اصلا بلد نیستم چطور باید باهاش کار کنم.

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

eimanpaladin
17-12-2011, 14:07
من به شما پرستاشاپ و توماتوکارت رو پیشنهاد میکنم .
که تیم پشتیبانی کاملا فارسی دارند و ماژول پرداخت آنلاین رو نیز به همراه دارد.

!UP
22-01-2012, 00:54
دوستان من یه 200 تومن میخوام هزینه کنم.چیزی از وب نویسی هم نمی دونم.فروشگاه هم قراره فروش پستی داشته باشه و فروش آنلاین لازم نیست.چیزی که برام مهمه ، اینه که عکس اجناس باید کیفیت بالا داشته باشه و جزئیات کالا رو نشون بده.پیشنهادی دارین؟

younes_ysf
12-02-2012, 18:26
سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه سایت راه بندازم با جوملا
واسه کارای ترجمه فعلا
میخوام به صورت اینترنتی مبلغ ترجمه پرداخت بشه(نه پستی و ارسال و پیک و ...) و به محض واریز شدن مبلغ مورد نظر مشتری اجازه دانلود یه فایل نهایتا 1 مگی رو رو داشته باشه که درواقع ترجمه ایشونه
و همچنین واسه فروش انلاین کارت شارژ چکار باید کرد؟
از کجا باید شروع کنم؟
هزینه اینکار تقریبا چقدر میشه؟
خودم مقداری کار با سرویس های مدیریت محتوا رو بلدم، حالا خودم میتونم انجامش بدم یا نه حتما باید یه برنامه نویس حرفه ای به کارم بیاد؟
با بانک هم باید قرار داد ببندم ؟
لطفا کامل واسم مراحل رو توضیح بدین یا حداقل کتابی فایلی جایی چیزی رو بگین تا بتونم کارمو راه بندازم
پیشاپیش ممنون.

hesamkhaan
12-03-2012, 11:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خسته نباشید
اگه بخوایم یه سایت دقیقا مثل اینکه لینکشو گذاشتم طراحی کنیم که سه تا تب داشته باشه و مابقی قضایا که تو لینک هست چیکار باید بکنیم؟
مخصوصا اون قسمت لیست بانکهاشون که وقتی تو سورس میری یه عکسه ولی اینجا به چندین قسمت تقسیم شده

Hamed 360
15-08-2012, 19:27
دوستان من یه فروشگاه برای فروش اجناس آنلاین مثل سریال آنتی ویروس و غیره میخوام راه اندازی کنم !
اینجا اگه کسی با قیمت مناسب انجام میده به من پیام بده

khashayar7206
21-08-2012, 13:08
سلام دوستان
یه سوال داشتم

برای وبلاگ میشه فروشگاه ساز ایجاد کرد؟

Molibden
04-12-2012, 15:27
برای راه اندازی فروشگاه با قالب های زیبا میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید:
نصب رایگان:

mohammad_87
09-01-2013, 20:16
سلام
منم از پرستاشاپ استفاده کردم.یکی از بهترین طراحی هارو داره برای فروشگاه اینترنتی.
مثلا این قالب تقریبا دست نخورده هست:
ولی پشتیبانیش یکم دیر جواب میدن ولی جواب رو حتما میدن.در کل من راضی ام.

ramin005
21-01-2013, 10:45
بنده یه اسکریپت فروشگاه نیاز دارم که قابلیت تعریف فروشنده داشته باشه
یعنی هر فروشنده بیاد خودش کالا اضافه کنه قیمت آپدیت کنه و ...
ولی پرداخت ها فقط به یه حساب مشخص شده توسط مدیر باشه و در کل مدیر درصد فروششو از فروش برداره و بقیه پول رو به حساب فروشنده انتقال بده.
یعنی هر کاربر یه حساب مجازی هم داشته باشن (حالت ایده آل)
خلاصه...
فروشنده ها بیان کالا در گروه های تعریف شده اضافه کنن (یا قیمت بروز کنند)
در صورت سفارش و تائید از سوی تامین کننده(فروشنده) هزینه به حساب مدیر (با احتساب هزینه ها و تخفیف های جانبی به صورت آنلاین یا فیش) واریز بشه سپس کالا منتقل بشه دفتر مرکزی و ارسال بشه
بعد از اتمام مراحل خرید و ارسال طبق درصد مشخص شده مدیر هزینه مشخص شده را به حساب فروشنده منتقل کنه.
اگر اسکریپت رایگانی سراغ دارید چه بهتر اما در کل رایگان یا غیر رایگان بودن اسکریپت زیاد مهم نیست

یه چیزی مثل چاره که تامین کننده داره و تقریبا هیچ کالایی در انبار خود ندارد
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

veg7
04-05-2013, 15:02
چطور میشه یه فروشگاه اینترنتی تازه کار رو به مردم شناسوند ؟ فیسبوک چقدر میتونه کمک کنه؟

Mr.vAhiD.DI
04-05-2013, 16:24
چطور میشه یه فروشگاه اینترنتی تازه کار رو به مردم شناسوند ؟ فیسبوک چقدر میتونه کمک کنه؟

سلام. تبلیغات داخل سایتهای پربازدید بهترین روش هست. فیسبوک اصلا مناسب نیست.

Mr.vAhiD.DI
04-05-2013, 16:26
سلام دوستان
یه سوال داشتم

برای وبلاگ میشه فروشگاه ساز ایجاد کرد؟

سلام. بله توسط سایتهای رایگان میشه. نمونه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Honor27
04-05-2013, 16:57
سلام. تبلیغات داخل سایتهای پربازدید بهترین روش هست. فیسبوک اصلا مناسب نیست.

میخواستم بدونم یعنی ازین طریق که به هر حال تبلیغات رایگان هست میشه نفعی برد یا نه . ممنونم

h.ghahremani
01-06-2013, 14:28
+ آقا ما اگه بخوایم یه فروشگاه داشته باشیم اول باید یه هاست بگیریم حالا رایگان یا پولیش مهمه آیا ؟
+ بعد یکی از این اسکریپت هایی که معرفی شده رو ببریم توش آپلود کنیم ،آنزیپ و نصب بشه
+بعدش چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟

من خیلی در این زمینه مبتدی هستم یعنی در کل عربم فقط رفتم بانک درخواست درگاه پرداخت الکترونیکی دادم و بانک هم بهم کد html داد گفت اینارو بزار تو قالب سایتت !!!!!!!!!!!!!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید

raha.faryad
06-06-2013, 17:28
فقط 3تا از این لینکا رو تونستم ببینم. انگار خرابن. :n03::n03:

raha.faryad
06-06-2013, 17:29
من میخوام یه فروشگاه اینترنتی بزنم مراحل میشه تو مراحل درخواست درگاه پرداخت راهنماییم کنین.ممنون میشم.:)

raha.faryad
06-06-2013, 17:33
و یه سوال اینکه برای یه فروشگاه تک محصولی چه هاستی باید بگیرم. ترافیکشو اینا چه جوری و چقد باید باشه و ... بعد اینکه تو سایت دی مارکت نوشته بود نرم افزار فروشگاه سازشون فقط رو یه دامین قابل نصبه. خاصیت نرم افزارای فروشگاه ساز اینه یا این شرکت همچین سیاستی داره. یعنی اگه چندا دامینو بخوام رو یه هاست دایرکت کنم چه جوری باید از یه فروشگاه ساز استفاده کنم :n03:

befermatooo
11-08-2013, 17:06
سلام .من گه اگه هاست و دامین بخرم و 5 ساله باشه بعد 5 سال تمدید میشه ؟ امگان داره بگن تمدید نمیکنیم . اینجوری من چیکار کنم ؟

من میخوام رو ورد پرس این کار رو بکنم . آیا با تغییر قالب اطلاعات من از بین نمیره ؟

Naadi
22-09-2013, 11:40
سلام دوستان
لطفا یه نگاه به این لینک بندازید. اگر بخوام یه چیزی توی این مایه ها داشته باشم چقدر هزینه برام بر میداره.
دانش فنی خود من انقدر نیست که بتونم همچین چیزی طراحی کنم. باید از کسی کمک بگیرم چون خیلی پیچیده است
ممنون

iyannahi
09-11-2013, 10:01
سلام
من اگه بخوام یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم که عمده محصولاتش مستند و پلاگین و اینچیزا باشه ، چه مواردی رو باید سفارش بدم و هزینش چقد خواهد شد؟
اگه خودم طراحی کنم باید چیارو بلد باشم؟
ممنون

Amir-Persian
23-12-2013, 13:22
سلام دوستان
کسی با نرم افزار shop factory کار کرده؟

DogForum.ir
30-12-2013, 12:29
سلام
من اگه بخوام یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم که عمده محصولاتش مستند و پلاگین و اینچیزا باشه ، چه مواردی رو باید سفارش بدم و هزینش چقد خواهد شد؟
اگه خودم طراحی کنم باید چیارو بلد باشم؟
ممنون

سلام دوستان
لطفا یه نگاه به این لینک بندازید. اگر بخوام یه چیزی توی این مایه ها داشته باشم چقدر هزینه برام بر میداره.
دانش فنی خود من انقدر نیست که بتونم همچین چیزی طراحی کنم. باید از کسی کمک بگیرم چون خیلی پیچیده است
ممنون

با سلام

دوستان من خودم ساپورت چند تا فروشگاه رو دارم انجام میدم ،‌سیستم های مختلفی رو تست کردم به نظر من اگر فقط میخواهید فروشگاه داشته باشید بهترین گزینه PrestaShop هستش.

در مورد هزینش باید بگم که رایگان هستش و فقط باید هزینه هاست و دامین رو بدین. در مورد هاست پر سرعت هم اگر خواستین میتونم کمکتون کنم.

موفق باشید

abardad
08-02-2014, 23:14
من از شاپ اسکریپت استفاده میکنم و عالی هست
البته من با خدمات پشتیبانی این سایت webpouya.com گرفتم که انصافا به نسبت قیمت خوب بود
اما در کل ریشه سیستم همون شاپ اسکریپت بومی شده هست و بیشتر از همه سئوی خوبشه

Aloneboy
15-02-2014, 19:13
سلام دوستان
کسی در مورد درخواست نماد اعتماد الکترونیک اطلاعاتی داره؟مدارک مورد نیازش چیه؟بدون پروانه کسب نمیشه گرفت؟

V E S T A
15-02-2014, 19:29
سلام دوستان
کسی در مورد درخواست نماد اعتماد الکترونیک اطلاعاتی داره؟مدارک مورد نیازش چیه؟بدون پروانه کسب نمیشه گرفت؟

سلام این سایت توضیحات رو می تونید بخونید :

Aloneboy
16-02-2014, 07:44
خوندم ولی متوجه نشدم.جایی ننوشته در مورد پروانه کسب!

V E S T A
17-02-2014, 13:08
خوندم ولی متوجه نشدم.جایی ننوشته در مورد پروانه کسب!

بالای صفحه درخواست پروانه کسب هست :

iranamir50
16-04-2014, 23:54
ممنون توضیحاتت خیلی کامل بود

tanhae1
16-05-2014, 01:31
سلام به همگی

بهترین محل برای تبلیغ سایت فروش کلیپ عروسی کجاها می تونه باشه ؟ لطفا راهنماییم کنید.

Thor God
16-05-2014, 07:41
tanhae1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت های خبری و تفریحی بهترین جا ها میتونن باشن.

با شرکت هایی که کاره تبلیغ رو انجام میدن صحبت کنین ! حرفه ای میتونن راهنمایی تون کنن.

tanhae1
17-05-2014, 22:46
tanhae1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت های خبری و تفریحی بهترین جا ها میتونن باشن.

با شرکت هایی که کاره تبلیغ رو انجام میدن صحبت کنین ! حرفه ای میتونن راهنمایی تون کنن.
بیشتر منظورم تبلیغ تخصصی تر هست یعنی جایی تبلیغ کنم که بتونم مشتری بیشتر و بهتری بدست بیارم فکر نکنم تو سایت های تفریحی مکان مناسب برای تبلیغ سایت کلیپ باشه!