ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : format exception عجیب !

aynazha
06-12-2008, 22:17
با سلام
من یه برنامه رو نوشتم که توی این برنامه لازم دارم یه string رو به int32 تبدیل کنم برنامه هم درست اجرا میکنه ولی وقتی از کلاس نوشته شده در این برنامه توی یه برنامه دیگه (تو این برنامه یه منو ساختم که اون برنامه یکی از option هاشه) دیگه استفاده میکنم قبل از اینکه string رو وارد کنم format exception پرتاب میکنه ، کسی می دونه چرا اینجوری میشه؟:19:

H_E_A
08-12-2008, 16:53
یکم بیشتر توضیح بده
مثلا تو چه زبانی؟
چطور تو برنامه دیگه استفاده کردی؟
و...

aynazha
09-12-2008, 19:08
در زبان سی شارپ ، کلاسی رو که تو اون برنامه قبلی نوشته بودم رو به این برنامه جدیده اضافه کردم
string a;
int b;

Console.WriteLine("Enter a number:");
a=Console.ReadLine();
اینجا احتیاج داشتم که ورودی رو به صورت string بگیرم چون به طولش احتیاج داشتم بعد به int تبدیلش کردم

b=Convert.ToInt32(a);

H_E_A
10-12-2008, 17:55
اینجا احتیاج داشتم که ورودی رو به صورت string بگیرم چون به طولش احتیاج داشتم بعد به int تبدیلش کردم
b=Convert.ToInt32(a);
الان مطمین نیستم (چون خیلی وقته سی# کار نکردم) اما فکر کنم این کاری که تو کردی یه کار دیگه ای میکنه اگه طول رشته رو می خواستی باید از متد length (یا یه همچین چیزایی ) استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aynazha
10-12-2008, 19:16
الان مطمین نیستم (چون خیلی وقته سی# کار نکردم) اما فکر کنم این کاری که تو کردی یه کار دیگه ای میکنه اگه طول رشته رو می خواستی باید از متد length (یا یه همچین چیزایی ) استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله باید از این کد استفاده کرد اینو می دونستم الان مشکله من این نیست، مشکله من اینه که یه کلاسی که قبلاً ازش استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته الان داره توی یه برنامه دیگه exception پرتاب می کنه اونم یه exception ی که اصلاً نمیدونم از کجا اومده و باید باهاش چیکار کنم،تورو خدا هر چی به ذهنتون میرسه بگید من امتحان کنم بد جوری رفته رو نروم:34:

H_E_A
11-12-2008, 17:22
اگه واست امکانش هست متن اکسپشن و همینطور اینکه کجا اتفاق می افته رو بزار شاید تونستم کمکت کنم

aynazha
12-12-2008, 11:35
input string was not in a correct format
زمانی اتفاق میافته که برنامه میخواد یه string رو به int تبدیل کنه، اصلاً اجازه نمیده که ورودی رو وارد کنم، اونوقت میگه ورودیت غلطه،یکی نیست بهش بگه آخه کدوم ورودی؟

H_E_A
13-12-2008, 00:48
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه الا دو چیز
۱- تو سی شارپ باید همه متغیر ها مقدار اولیه داشته باشند( که فکر کنم اگه این طور نباشه خطای زمان کامپایل بگیره (مطمئن نیستم))
۲- احتمالا برنامه داره ورودی رشته رو از بافر صفحه کلید پر میکنه (سعی کن یه جور دیگه مقدار دهیش کنی ببین درست میشه یا نه)
آها یه چیزی اصلا با یه مقدار اولیه تستش کن ببین اشکال از تبدیلیه که انجام میده یا از خوندن ورودی...؟؟؟

aynazha
14-12-2008, 17:57
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه الا دو چیز
۱- تو سی شارپ باید همه متغیر ها مقدار اولیه داشته باشند( که فکر کنم اگه این طور نباشه خطای زمان کامپایل بگیره (مطمئن نیستم))
۲- احتمالا برنامه داره ورودی رشته رو از بافر صفحه کلید پر میکنه (سعی کن یه جور دیگه مقدار دهیش کنی ببین درست میشه یا نه)
آها یه چیزی اصلا با یه مقدار اولیه تستش کن ببین اشکال از تبدیلیه که انجام میده یا از خوندن ورودی...؟؟؟

توی گرفتن ورودی مشکل داره!!!