ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال کوچولو در مورد هدفون داشتم ... !

S A M
03-12-2008, 09:35
سلام ، من اوندفعه توی اخبار دیدم که میگفتش هدفون برای گوش ضرر داره
حالا سوال : :31:
اگه صداش کم هم باشه بازم ضرر داره ؟ :21:

kiwi
03-12-2008, 10:19
ما 100 جور هدفون داريم كه هركدوم 1 اثري روي گوش مي‌ذاره.

S A M
03-12-2008, 10:23
میشه هر 100 تا رو توضیح بدی ؟!!
خب مثلا از کجا بفهمم هدفون من جز کدوم نوع هستش ؟

Nazanin_rose
03-12-2008, 21:28
اگه صداش کم هم باشه بازم ضرر داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره !
من خودم بارها شده اسپیکرو روشن کردم و از اسپیکر صدای آهنگ میومد ، ولی هدفونو هم گذاشته بودم و از میکروفونش استفاده می کردم ، ولی نمی دونم چرا گوشم درد می گرفت
در حالی که وقتی فقط اسپیکر روشن بود و حتی صدا تا آخر بود این مشکل پیش نمی اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا یه سری امواج مضر ازش منتشر میشه که اینجوریه

S A M
03-12-2008, 21:37
آره !
من خودم بارها شده اسپیکرو روشن کردم و از اسپیکر صدای آهنگ میومد ، ولی هدفونو هم گذاشته بودم و از میکروفونش استفاده می کردم ، ولی نمی دونم چرا گوشم درد می گرفت
در حالی که وقتی فقط اسپیکر روشن بود و حتی صدا تا آخر بود این مشکل پیش نمی اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخه هر موقع من با هدفون اهنگ گوش میدم 40 دقیقه بعد خیلی مخم خسته میشه :41:

چیز علمیی در این مورد نیستش ؟ :19:

Benygh
03-12-2008, 21:57
استدلالی برای این موضوع دارم :
اسپیکر ها و تمامی بلند گو ها برای پخش صدا از آهن رباهایی استفاده میکنند !
همانطور که میدونید آهن ربا میدان مغاطیسی ایجاد میکنه و این روی مغز اثر میذاره !

Cleeev
03-12-2008, 23:48
آخه هدفون داریم تا هدفون... متاسفانه الان تو بازار ایران پر شده از هدفون های ارزون و آشغال چینی که حتی اسمشونم تو هیچ کوره دهاتی تو اینترنت نمیتونی پیدا کنی... حتی معروفاشونم اندازه پهن ارزش ندارن... که بازم متاسفانه شرکتای ایرانی هم وارد این عرصه شدن و دارن همون راه های چینیا رو دنبال میکنن و هدفون های ارزون میریزن تو بازار که تو ساختشون فقط به زیبایی و براق بودن و کلا ظواهر دقت میشه تا مشتری رو بکشونن به سمت خودشون و یه جنسی که سازنده حتی یه ثانیه هم بهش به دید علمی و سلامت مصرف کننده نگاه نکرده رو بکنن تو پاچه ش..............

شما برید هدفون های با کیفیت شرکتایی مثل Creative و Philips رو بخرید و مطمئن باشید هیچ وقت در هنگام استفاده از هدفونتون چیزی جز زیبایی و کیفیت آهنگ رو احساس نمیکنید... (مخصوصا هدفون های حرفه ای رو گوشی و تو گوشی این دو شرکت نظیر ندارن)

شما وقتی از هدفونی استفاده کنید که میدونید سازنده ش در موقع ساختش به شما و سلامتتون فکر کرده دیگه نگران مضراتش نیستید...

در کل یه نصیحت دوستانه اینکه هیچ وقت صدای هدفون های تو گوشی رو به یک چهارم پایانی نرسونید (به حداکثر dB نرسید)... یعنی وقتی دارید صدا رو زیاد میکنید حجم صدا رو به 4 قسمت تقسیم کنید و یک چهارم بالاییش رو حذف کنید و هیچ وقت به اون حد نرسید تا سالم بمونید... برای یک چهارم حد بالای حجم صدا فقط هدفون های با کیفیت روی گوشی رو در نظر بگیرید... (در کل کار خوبی نیست و اصلا پیشنهاد نمیشه...)

آره !

اخه هر موقع من با هدفون اهنگ گوش میدم 40 دقیقه بعد خیلی مخم خسته میشه :41:

چیز علمیی در این مورد نیستش ؟ :19:

هر دوی شما مشکلتون از همون چیزایی که در بالا بهشون اشاره کردم نشات میگیره...

متاسفانه خود منم تا همین یه سال پیش از هدفون های چینی و ایرانی و... استفاده میکردم که دقیقا مشکل هر دوی شما رو داشتم و بعد از چند ساعت بدنه ی گوشم درد زیادی میگرفت و مشکل سردرد هم داشتم...

ولی از یه سال پیش که از دوران جاهلیت اومدم بیرون رفتم سراغ هدفون های برندهای درست حسابی، دیگه حتی یه بارم نشده که گوشم درد بگیره یا سرم درد بگیره یا اعصابم خورد بشه که علت اینم همین بالا به سمع و نظرتون رسوندم... الان یه ساله که از گوش دادن به آهنگ لذت میبرم و دیگه گوش دادن به آهنگ برام یه لذت کوتاه مدت و بعد درد نیست بلکه یه لذت واقعیه چون کیفیت و صدای واقعی آهنگ رو حس میکنم......

بنده حقیر به عنوان یه کاربر که تا حالا بیش از 50 نوع و مدل مختلف هدفون رو امتحان کردم فقط یه نصیحت براتون دارم و اون اینه که به سلامت گوش هاتون اهمیت بدید و هیچ وقت هدفون های شرکت های چینی (و بعضی از ایرانیا) رو خریداری و استفاده طولانی مدت نکنید... یکمی خرج بیشتر پای هدفون میتونه هم تو لذتتون از آهنگ تاثیر داشته باشه و هم روی سلامتتون در طولانی مدت......

خود منم در حال حاضر از هدفون Philips SHP2000 استفاده میکنم که هم قیمتش خوبه و هم کیفیتش عالیه و طراحی بسیار خوبی داره که هیچ وقت گوشتون رو خسته نمیکنه... فقط 18000 تومن با گارانتی یک ساله نمادین گستر آریا........... یه نکته جالب در موردشم اینه که تمام گوشتون رو میپوشونه و خیلی توش گوشتون راحته و همچنین صدای فراگیری داره...
همچنین Creative هم هدفون های عالی ای در محدوده قیمتی 20000 تومن داره که به همه تون پیشنهاد میکنم به جای اینکه 15000 تومن بدید یه هدفون چینی بخرید یکم بیشتر خرج کنید تا بهتر و بیشتر لذت ببرید.............................. ;)

vioman
04-12-2008, 01:51
دوست عزیز
حتی بهترین هدفون های دنیا هم نباید برای طولانی مدت استفاده بشه

درسته که هدفون خوب ضرر کمتری داره اما در کل خیلی مضره

حتی صدای بلند اسپیکر هم گوش رو در دراز مدت اذیت میکنه حالا دیگه هدفون و هدست که جای خودشون رو دارند.

Retired User
04-12-2008, 14:03
هدفون گوش درد مياره پس به درد نميخوره

saeed_2008
04-12-2008, 17:50
چون موج الکترومغناتیس از طریق هدفون وارد بدن و گوش میشه پس برا سلامتی بدن ضرر داره

S A M
04-12-2008, 18:33
پس در این صورت بی خی خیه هدفون ؟!!

Benygh
04-12-2008, 18:47
نه ولی همیشه استفاده نکنید !

saeed_2008
04-12-2008, 19:01
اگه سلامتی بدنت برات مهم پس آره بیخیال وگرنه خود دانی.

S A M
04-12-2008, 19:06
خب پس اهنگ چیجوری گوش بدیم ؟!!

kiwi
04-12-2008, 21:52
بينيد همونتور كه گفتم هدفون( 100 جور كه نه ولي 14-15 مدل رو ) داره.براي مثال هدفوني مثل هدفون سري W سوني‌اريكسون بسيار مضره و با اون نوع هدفون نبايد بيشتر از 45-60 دقيقه به آهنگ گوش داد اما براي مثال گوش دادن با هدفون‌هاي بزرگ مثل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مدتي حدود 3 تا 3:30 ساعت مشكلي به وجود نمياره.
در مورد خستگي هم بعدا ميگم چون الان نمي‌تونم زياد تايپ كنم

saeed_2008
04-12-2008, 22:10
بينيد همونتور كه گفتم هدفون( 100 جور كه نه ولي 14-15 مدل رو ) داره.براي مثال هدفوني مثل هدفون سري w سوني‌اريكسون بسيار مضره و با اون نوع هدفون نبايد بيشتر از 45-60 دقيقه به آهنگ گوش داد اما براي مثال گوش دادن با هدفون‌هاي بزرگ مثل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مدتي حدود 3 تا 3:30 ساعت مشكلي به وجود نمياره.
در مورد خستگي هم بعدا ميگم چون الان نمي‌تونم زياد تايپ كنم

شما از کجا میگین که هدفون بزرگ مشکل کمی به وجود میآره؟

S A M
05-12-2008, 11:17
اقا این هدفون هایی که با گوشی نوکیا هستش به خصوص ان 73 مشکلی یجاد میکنه ؟

sms11
05-12-2008, 11:43
به نظر من استفاده از هرچیزی به اندازه خوبه
شما اگه از اسپیکر هم استفاده کنید اگه به مدت خیلی زیاد اینکارو بکنید بازم داغن میشه گوشتون و بهش میگن پیری گوش که شنوایی گوشتون میره و متاسفانه باید از سمعک استفاده کنید که هیچ علاجی هم نداره
من خودم قبلا خیلی اهنگ گوش میدادم.الان احساس میکنم گوشم یکم سنگین شده.به خاطر همین در هفته بیشتر از چند ساعت اهنگ گوش ننمیدم اونم با کمترین درجه صدا.
استفاده از هر وسیله ای به مدت طولانی مضر هست
این نظر منه.
حالا چی میخواد هدفونتون اصل اصل باشه چی میخواد درپیت باشه.درسته اونم تاثیر داره اما اگه بهترین هم باشه اگه مدت طولانی استفاده بشه اثر خودشو ریو گوش میزاره

Cleeev
06-12-2008, 00:04
چون موج الکترومغناتیس از طریق هدفون وارد بدن و گوش میشه پس برا سلامتی بدن ضرر داره

یه جوری میگی انگار چه خبره... امواج الکترو مغناطیس که نمیرن تو مغز ما تا صدا رو بشنویم...

توی هدفون درسته از سیم پیچ و خواص الکترو مغناطیسی استفاده میشه ولی میدان مغناطیسی انقدر کوچیکه که توی خود هدفونم به زور تاثیر داره چه برسه به بدن شما... عزیزان ایرانی روزی 25 ساعت موبایل رو میگیرن کنار گوششون یا میزارن روی بدنشون و اصلا چیزشونم نیست که در همون لحظه داره مقدمات ایجاد یه سلول سرطانی و در نتیجه یه تومور در اونجا ریخته میشه بعد شما میگید که هدفون امواج الکترومغناطیس داره...!!!

صدایی که ما میشنویم به صورت مکانیکی ایجاد میشه چون صوت خودش یه موج مکانیکیه و سیم پیچ و میدان الکترومغناطیسی فقط برای ایجاد فرایندهای مکانیکی هست و خیلی ضعیفه...

البته توی اسپیکر چون این دم و دستگاه بزرگتر میشن میدان مغناطیسی بزرگتره ولی بازم به زور به شما میرسه... مگر اینکه اسپیکر رو بگیرید بغل گوشتون و آهنگ گوش کنید.........!!!!!!!!!

kiwi
06-12-2008, 00:58
شما از کجا میگین که هدفون بزرگ مشکل کمی به وجود میآره؟

من اين چيزايي كه ميگم رو از روزنامه هايي مثل ويژه نامه كليك(روزنامه جام‌جم)-هفته نامه سلامت و تلوزيون خوندم وشنيدم.

بعدش هم هدفون هاي بزرگ هم مشكلاتي دارن

اقا این هدفون هایی که با گوشی نوکیا هستش به خصوص ان 73 مشکلی یجاد میکنه ؟

ميگن 1:30 تا 2 ساعت مشكلي به وجود نمياره

حالا خستگي.

مشكلات

در مورد كل هدفون ها

1- استفادۀ بيش از حد .
2-استفاده از هدفون با كيفيت صداي پايين.
3-استفاده از سيسنم پخش با كيفيت صداي پايين.
4-استفاده از هدفون با صداي زياد.
5-گوش دادن به آهنگ‌هايي با كيفيت پايين.
و..............(شايد 1-2 دوموردش رو فراموش كرده باشم)

هدفون هاي بزرگ

1-فشار زياد فنر هدفون به سر.
2-عدم تبادل هواي درون هدفون با بيرون.
3-وزن زياد(مخصوصا در نوع بي‌سيمwireless).
4-نبود ارگونومي.

در هدفون هاي حرفه‌اي بسياري از اين مشكلات حذف و جاشون رو به قيمت زياد دادن.
ولي حتي در كار با اين نوع هدفون ها هم نبايد صداي بلند استفاده كرد

بازم سوالي بود بگيد اگه چيزي در موردش بدونم مي‌گم

iman_s
10-12-2008, 00:13
چند وقت پیش میخواستم برم واسه استخدامتو جایی و آزمایش شنوایی داشتم.تو راه با هندزفری و صدای ملایم آهنگ گوش میدادم.تو آزمایش گفتند گوشت آسیب دیده و نمیتونه فرکانسهای ریز رو بشنوه و دکتر میگفت احتمالا واسه تیر اندازیهای قبلی بوده که گوش آسیب دیده.ولی چند روز بعد دوباره رفتم و دوباره آزمایش دادم و گوشم سالم بود.بعد دکتر گفت گوشت سالم بوده و اون دفعه هم که گوش نمیتونسته فرکانسهای ریز رو بشنوه به خاطر استفاده از هدفون بوده.

kiwi
10-12-2008, 22:21
همون چيرايي كه صفحه قبل گفتم

با چه دستگاهي
و
چه مدت
به آهنگ گوش دادي؟؟؟؟؟؟؟؟

Scary Feelings
11-12-2008, 09:24
با بلندگو که خیلی راحتره

S A M
11-12-2008, 14:25
همون چيرايي كه صفحه قبل گفتم

با چه دستگاهي
و
چه مدت
به آهنگ گوش دادي؟؟؟؟؟؟؟؟

با هدفون
روزی 5 ساعت
رپ :31:

M A T I N
11-12-2008, 14:56
درد گرفتن گوش بیشتر به نوع صدا بستگی داره ...
صدای بم هم چون بیشترین انرژی رو داره ضررش بیشتره ...

kiwi
12-12-2008, 00:39
با هدفون
روزی 5 ساعت
رپ :31:

زيردرياي‌هاي آمريكايي‌هم روزي 5 ساعت تو هدفونشون آهنگ رپ بوم‌بوم كنه قرق مي‌شن:18::18:

Diego
12-12-2008, 01:08
اگه از واکمن های سونی استفاده میکنید حتما قابلیت AVLS رو فعال کنین.مخفف Automatic Volume Limiter System میشه.

S A M
12-12-2008, 09:23
زيردرياي‌هاي آمريكايي‌هم روزي 5 ساعت تو هدفونشون آهنگ رپ بوم‌بوم كنه قرق مي‌شن:18::18:
:27:
ما که زیر دریایی نیستیم !! :31:

اگه از واکمن های سونی استفاده میکنید حتما قابلیت avls رو فعال کنین.مخفف automatic volume limiter system میشه.

نوکیا چی ؟ مخصوصا ان 73

Diego
12-12-2008, 14:00
:27:
ما که زیر دریایی نیستیم !! :31:

نوکیا چی ؟ مخصوصا ان 73
فکر نکنم روی گوشیهای نوکیا باشه.شاید هم باشه ولی به اسم دیگری.چون این سیستم به نام سونی ثبت شده.
کارش هم اینه که وفتی فعالش کنین,نمیذاره صدای موسیقی از حدی که به گوش اسیب برسونه بیشتر بشه.

kiwi
12-12-2008, 23:18
فکر نکنم روی گوشیهای نوکیا باشه.شاید هم باشه ولی به اسم دیگری.چون این سیستم به نام سونی ثبت شده.
کارش هم اینه که وفتی فعالش کنین,نمیذاره صدای موسیقی از حدی که به گوش اسیب برسونه بیشتر بشه.

آره منم ‌MP3 player سوني دارم.خيلي سيستم رديفيه.

رو نوكيا هم نيست.

vioman
14-12-2008, 03:30
دوستان سلام

دیدم بحث در مورد هدفون خیلی داره جالب میشه ، گفتم مشکلی که هفته ی پیش برای خودم پیش اومد رو خدمتتون عرض کنم:20:

من هفته ی پیش گوش درد کردم طوری که بعد از 24 ساعت دیگه هیچی نمیشنیدم و از شدت درد سر درد های میگرنی گرفته بودم.

بعد ویزیت کردن چند دکتر بی سواد تونستم یک دکتر فوق تخصص خوب پیدا کنم و تشخیص ایشون این بود که باید گوشم ساکشن بشه.

بعد از ساکشن کردن گوشم چیزی از گوشم خارج شد که واقعا من رو ترسوند
(خیلی معذرت میخوام که میگم ، گلوله ای تقریبا با قطر 1 سانت ! )

بعد از خارج کردن این زائده از گوشم دردم به 10 درصد رسید و خدا شکر دیروز کاملا برطرف شد.
وقتی از دکتر سوال کردم که این چیه اینطور توضیح داد:

گفت وقتی که گوش در هر شرایطی احساس خطر کنه شروع میکنه به ترشح واکس مخصوص مجرای گوش ، وقتی عامل خطر برطرف بشه گوش موادی رو که ترشح کرده دوباره جذب میکنه یا به مجرای بیرونی هدایت میکنه.
اما همین ترشح باعث میشه که ذرات معلق در هوا به این مواد بچسبه و به مرور زمان تشکیل توده بده.
اگر این توده های بزرگ بشه میتونه پرده ی گوش رو سوراخ کنه و باعث ناشنوایی همیشگی بشه.:13:

دکتر هدفون یا صدای بلند رو یکی از اون مواردی نام برد که باعث این حالت در گوش میشه.
من خودم تجربه کرده بودم ، وقت هایی که خیلی از هدفون استفاده میکردم حس میکردم توی گوش خیسه و این باعث شد که برام تجربه بشه و استفاده از هدفون رو به 1 درصد برسونم.
با اینکه از هدفون مناسب استفاده میکنم باز هم دکتر بهم گفت استفاده از هدفون رو به حداقله اقل برسون
نکته ی جالب دیگه ای که دکتر گفت در مورد گوش پاک کن بود ، گفت استفاده از گوش پاک کن خیلی خیلی خطر ناک تر از هدفونه:8:! گفت به هیچ وجه و در هیچ شرایطی از گوش پاک کن استفاده نکن!

امیدوارم این توضیحاتی که دکتر به من گفت برای شما هم مفید واقع شده باشه:10:

موفق باشید
یا علی:11:

jamalu
15-12-2008, 02:50
صدای بلند، حالا چه از هدفون باشه، چه از اسپیکر، قدرت شنوایی گوش رو پایین میاره. منظورم هم شنوایی معمولی و روزمره هست و هم اون نوع خاص از شنوایی که برای افراد حرفه ای تو زمینه موسیقی مورد نیاز هست...
من شخصا ترجیح میدم تو کوچه و خیابون از هدفون استفاده نکنم، چون سروصدای محیط آدمو مجبور به استفاده از ولوم بالا میکنه. ولی داخل خونه با ام پی تری پلیر و هدفون حداکثر با ولوم چهار از سی و یک گوش میدم، طبعا مشکلی هم پیش نمیاد...!

S A M
15-12-2008, 08:05
دوستان سلام

دیدم بحث در مورد هدفون خیلی داره جالب میشه ، گفتم مشکلی که هفته ی پیش برای خودم پیش اومد رو خدمتتون عرض کنم:20:

من هفته ی پیش گوش درد کردم طوری که بعد از 24 ساعت دیگه هیچی نمیشنیدم و از شدت درد سر درد های میگرنی گرفته بودم.

بعد ویزیت کردن چند دکتر بی سواد تونستم یک دکتر فوق تخصص خوب پیدا کنم و تشخیص ایشون این بود که باید گوشم ساکشن بشه.

بعد از ساکشن کردن گوشم چیزی از گوشم خارج شد که واقعا من رو ترسوند
(خیلی معذرت میخوام که میگم ، گلوله ای تقریبا با قطر 1 سانت ! )

بعد از خارج کردن این زائده از گوشم دردم به 10 درصد رسید و خدا شکر دیروز کاملا برطرف شد.
وقتی از دکتر سوال کردم که این چیه اینطور توضیح داد:

گفت وقتی که گوش در هر شرایطی احساس خطر کنه شروع میکنه به ترشح واکس مخصوص مجرای گوش ، وقتی عامل خطر برطرف بشه گوش موادی رو که ترشح کرده دوباره جذب میکنه یا به مجرای بیرونی هدایت میکنه.
اما همین ترشح باعث میشه که ذرات معلق در هوا به این مواد بچسبه و به مرور زمان تشکیل توده بده.
اگر این توده های بزرگ بشه میتونه پرده ی گوش رو سوراخ کنه و باعث ناشنوایی همیشگی بشه.:13:

دکتر هدفون یا صدای بلند رو یکی از اون مواردی نام برد که باعث این حالت در گوش میشه.
من خودم تجربه کرده بودم ، وقت هایی که خیلی از هدفون استفاده میکردم حس میکردم توی گوش خیسه و این باعث شد که برام تجربه بشه و استفاده از هدفون رو به 1 درصد برسونم.
با اینکه از هدفون مناسب استفاده میکنم باز هم دکتر بهم گفت استفاده از هدفون رو به حداقله اقل برسون
نکته ی جالب دیگه ای که دکتر گفت در مورد گوش پاک کن بود ، گفت استفاده از گوش پاک کن خیلی خیلی خطر ناک تر از هدفونه:8:! گفت به هیچ وجه و در هیچ شرایطی از گوش پاک کن استفاده نکن!

امیدوارم این توضیحاتی که دکتر به من گفت برای شما هم مفید واقع شده باشه:10:

موفق باشید
یا علی:11:

واقعا ؟ یعنی هدفون انقدر بده ؟ :41:

Retired User
15-12-2008, 15:41
واقعا ؟ یعنی هدفون انقدر بده ؟ :41:

آره بيشتر از اين بده يه مدت به خاطر هدفون گوش من موقع تميز كردن خونريزي جزئي ميكرد كه ديگه گذاشتمش كنار
به تو هم توصيه ميشه بذاري كنار

kiwi
15-12-2008, 22:42
مشكل كلا از تمام هدفون ها نيست . بلكه مربوط به هدفونيه كه شما استفاده كرديد

Retired User
16-12-2008, 14:18
مشكل كلا از تمام هدفون ها نيست . بلكه مربوط به هدفونيه كه شما استفاده كرديد

دكتر يه من گفت ديگه استفاده نكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم چشم دي: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kiwi
16-12-2008, 23:23
:40::40::40:آفرين!!!!!!!!!!!!!!:40::40:
:10:
:11: