ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه قفل اعصاب خورد کن

kourosh_sos
01-12-2008, 22:59
سلام دوستان سريع ميرم سر اصل مطلب راستش ما يه فيلم vcd براي يکي از شرکتا که الان اسمش يادم نمياد از يکي از دوستان گرفتم و با کلون سي دي يه ايميج ازش زدم و بعد با برنامه ايزو باستر وقتي که ميخواستم بصورت نرمال اکسترکت کنم پيغام بد سکتور ميداد که اومدم از راه استخراج داده هاي خام فايل مربوطه رو استخراج کردم حالا ميخوام بعضي از قسمتاي فيلم رو cut کنم که با vcd cuter و چندتا برنامه spiliter وقتي ميخوام cut کنم ميبنم که فريم ها جاهاشون ثابت نيست و همش تغيير ميکنن و نميتونم بصورت ثابت عمليات برش رو انجام بدم گفتم شايد با تغيير فرمت درس بشه ولي بازم فايده اي نداشت حالا شما چي پيشنهاد ميکنيد .

mahramasrar2
02-12-2008, 08:46
اگه كه شما موفق شدي فيلم ها رو با ايزو باستر استخراج كني پس مشكلت با قفل حل شده و ديگه سئوالت مربوط به اين انجمن نميشه

براي حل مابقي مشكل بهتره يه سر به انجمن در خواست نرم افزار بزني تا يه video convertorمناسب و يا ويرايشگر قوي براي اديت فيلم بهت معرفي كنند اما با اين حال دو پيشنهاد دارم
1- در صورتي كه كارت كپچر قوي و قدرت مند داري به جاي استخراج فيلم ها سعي كن از روي فيلم ها مجددا فيلم برداري كني
2- در غير اين صورت مي توني فيلم هاي استخراج شده را با برنامه قدرت مند ulead video ويرايش واديت كني

kourosh_sos
02-12-2008, 14:21
دوست عزيز درسته که من فيلم هارو استخراج کردم ولي مطمئن هستم روي فايل يه قفلي از نوع بدکستور قرار داره که اجازه نميده که من راحت بتونم اديت کنم

mahramasrar2
02-12-2008, 15:42
فيلم ها هرگز حاوي هيچ چيزي من جمله بد سكتور نيستند
مگر اينكه از فرمت اصلي خودشون به يك فرمت شبه ديتا تغيير داده بشوند در اين صورت ديگر حكم فيلم رو نخواهند داشت وتوسط دستگا هههاي ويدئيو. سي دي ساپورت نمي شوند وفقط با كامپيوتر قابل اجرا خواهند بود براي حل اين مشكل باز هم مي توانيد از روش هاي بالا استفاده كنيد
ضمنا در صورتي كه تصور مي كنيد فيلم ها موقع استخراج با اصل آن متفاوت مي باشد امكان دارد با يك codec مخصوص كپچر و يا encode شده اند واحيانا با يك player مخصوص از روي سي دي اجرا مي شوند بنابراين codec را تشخيص و آنرا به داخل پوشه system 32 ويندوز خود كپي كنيد تا مجددا همانند سي دي اجراشوند

راه بعدي

در صورتي كه به پوشه فيلم ها دسترسي داريد توسط يك convertor مسير فيلم ها را از روي سي دي قبل از استخراج browse بدهيد و با ان برنامه به جاي استخراج فيلم ها را به يك فرمت قابل قبول همانند mpeg1 تبديل كنيد
در اين صورت تمامي سيستم هاي پروتكشن و حفاظتي از بين مي روند

negahefarda
02-12-2008, 17:15
این روشا رو برو نتیجه رو اعلام کن »: * از روی سی دی اول استخراج کن ... و بعد برو سراغ کات و...
** فیلم رو با ایزو باستر بکش بیرون با نرم 7و یا بهتر 8 مجددا ً یه سی دی جدید بساز و دوباره عملیات رو از سر بگیر ....
** 100% همون کپچر کردن و والسلام .......

موفق باشیبد .

kourosh_sos
02-12-2008, 21:48
دوستان فکر کنم هنوز نتونستم مطلب رو برسونم من اميج مربوط به هر سي دي رو با ايزوباستر باز ميکنم وقتي که بصورت عادي بخوام استخراج کنم يعني روي فايل رايت کليک ميکنم و گزينه اول رو ميزنم در هنگام استخراج کردن پيغام ميده که فايل حاوي بدکستور هستش يعني يه جورايي فايل حافظت شده هستش ولي وقتي تو ايزو باستر روي فايل رايت کليک ميکنم و گزينه Extract RAW DATA رو انتخاب ميکنم فايل بدون هيچ پيغامي استخراج ميشه و خيلي راحت هم با مديا پلير باز ميشه و اصلا نياز به کدک خاصي نداره در ضمن فرمت فايل هم DAT هستش حالا مشکل اصلي اينجاست که وقتي ميخوام فايلي که استخراج کردم رو با vcdcutter يا برنامه هاي مشابه از movie maker و غيره عمليات برش رو انجام بدم وقتي timeline برنامه ها مثلا vcdcutter رو جلو عقب ميکنم ميبينم که فريم ها رندوم هستن و با هر بار جلو عقب کردن فيلم جاي فريم ها عوض ميشه و نميشه قسمت هاي مورد نظر رو درست انتخاب کرد حتي اومدم با برنامه هاي کانورتور به فرمت هاي ديگه مثل mpeg2 تبديل کردم و فيلم بصورت بي صدا کانورت ميشه خلاصه هر کاري به ذهنم رسيد انجام دادم حالا نميدونم چي کار کنم بايد روشو کم کنم

mahramasrar2
02-12-2008, 22:06
احتمالا پسوند فايلها dat نيست و به صورت تقلبي پسوند رو عوض كردند لطفا با يه برنامه چك كنيد تا ببينيد فرمت ها درست هستند

kourosh_sos
03-12-2008, 15:22
مثلا با چه برنامه اي؟

mahramasrar2
03-12-2008, 17:13
با برنامه هاي زيادي ميشه مثلا يكيشون برنامه ساخت دوست خوبمون sadegh-pm
File Extention Identifier

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kourosh_sos
03-12-2008, 22:38
دوست عزيز فرمت فايل رو با برنامه اي که قرار داده بودي چک کردم فايل dat هستش

mahramasrar2
04-12-2008, 00:09
واضح بفرمائيد محتواي سي دي مورد مشاجره !! چيست؟
فيلم سينمائي يا فيلم هاي اموزشي؟

در هر دو حال و در صورت رسيدن به بن بست و امتحان كردن همه راهها آيا راه حل كپچر كردن از روي فيلم ها را هم امتحان كرديد؟

kourosh_sos
04-12-2008, 13:38
دوست عزيز فيلم سينمايي هستش

kourosh_sos
06-12-2008, 15:05
اساتيد ديگه نظري پيشنهادي ندارن ؟

armintirand
07-12-2008, 02:12
دوست عزیز نگفتید کپچر رو امتحان کردید؟

kourosh_sos
08-12-2008, 11:52
دوست عزیز منظورتون رو از ک÷چر متوجه نمیشیم من کارت ک÷چر ندارم آیا منظورتون اینه که هنگام ÷خش فیلم از روش رکورد کنم اگه با نرمافزار بدون نیاز به کارت ک÷چر این کار انجام میشه لطف کنید برنامه مورد نظر رو معرفی کنید

negahefarda
09-12-2008, 00:31
دوست عزیز منظورتون رو از ک÷چر متوجه نمیشیم من کارت ک÷چر ندارم آیا منظورتون اینه که هنگام ÷خش فیلم از روش رکورد کنم اگه با نرمافزار بدون نیاز به کارت ک÷چر این کار انجام میشه لطف کنید برنامه مورد نظر رو معرفی کنید

فکر نمی کنم برنامه اش کپچر از روی بخش روی پی سی وجود داشته باشه منم لازمش داشتم !!! کپچر رو می تونی بدی به خدماتی ها برات دو سوته کپچر کنن و البته بعضی از دوربین های فیلم برداری خودشون دارن ...... ؟؟؟
فک نمی کنم ارزش فیلمه باشه ؟؟؟ بیشتر قفله نظرتئن و جلب کرده ؟؟؟

kourosh_sos
09-12-2008, 11:37
دقیقا دوست من اصلا فیلمه برام مهم نیست فقط قله نظرمو جلب کرده و هر جور شده حالشو میگیرم اینم که فرمودین بدم بیرون ک÷چر کنم مگه از روی cd هم ک÷چر میکنن تا اونجایی که من میدونم ک÷چر کردن برای فیلم های vhs و فیلم های هندی کم ها مثل video8 هستش من فکر کردم که برنامه ای وجود داره که بشه در هنگام ÷خش از روی فیلم رکورد کنه حالا نظرتون چیه روی این قفل بیشتر کار کنیم تا نتیجه بگیریم؟

negahefarda
09-12-2008, 12:10
دقیقا دوست من اصلا فیلمه برام مهم نیست فقط قله نظرمو جلب کرده و هر جور شده حالشو میگیرم اینم که فرمودین بدم بیرون ک÷چر کنم مگه از روی cd هم ک÷چر میکنن تا اونجایی که من میدونم ک÷چر کردن برای فیلم های vhs و فیلم های هندی کم ها مثل video8 هستش من فکر کردم که برنامه ای وجود داره که بشه در هنگام ÷خش از روی فیلم رکورد کنه حالا نظرتون چیه روی این قفل بیشتر کار کنیم تا نتیجه بگیریم؟
خوب ببین دوست عزیز : معکوسش همه چی رو حل میکنه !!!
1- فیلم بزار ( میزارن) توی دستگاه وی سی دی و تلوزیون روشن و play دستگاه رو میزنن .
2 - دستگاه ویدئو که به تلوزیون وصل میشه روشنه و توش یک نوار ویدئو خام هستش و دکمه رکورد دستگاه ویدئو زده است ..
3- فیلم ویدئوی قابل تبدیل به سی دی است !!!
( به خدماتی ها و آتلیه و..... مرجعه کن : بگو سی دی رو برات ویدئو کنه و اگه کمی مثل من خلاجتی هستی برای این که بهش بگی همین ویدئو رو به سی دی تبدیل کن می تونی در دو خدماتی و یا آتلیه ای بری و بگی .....
البته 3 مورد بالا خیلی پیشو پا افتاد ه است که میشه 3 سوته این کارو کرد !!!! دیجتال داریم ::: مثلا ً با همون یه دستگاه فیلم برداری دیجیتالی ( که مجهزن و به رایانه وصل هم میشن و سی دی هم برات میزنن همه چیز هله .....
******* راستی اسم فیلم و شرکت اون و (*.*) رو بی زحمت پیغام خصوصی کن ...

kourosh_sos
10-12-2008, 16:39
دوست عزیز فکر نکنم تو عصر سرعت دیگه این روش ها جالب باشه در ضمن من اگه بیام اینکارم کنم دیگه کیفیت فیلم مادر از دست داده

negahefarda
10-12-2008, 16:47
دوست عزیز فکر نکنم تو عصر سرعت دیگه این روش ها جالب باشه در ضمن من اگه بیام اینکارم کنم دیگه کیفیت فیلم مادر از دست داده
به قول خودت عصز سرعته !!! اینی که تو میگی کیفیت از دست بره فکر کنم برای تکنولوزی های قدیمی بود نه عصر دیجیتال ...

kourosh_sos
13-12-2008, 22:25
به قول خودت عصر دیجیتال !!!! آیا تو عصر دیجیتال که بر بایه سرعت و دقت هستش این کار منطقی به نظر میرسه ؟
+++
حالا به جای نقل قول کردن بهتره که تجربیاتمونو تو زمینه های مختلف بیشتر کنیم
(ادغام شد)

V i r u s e r
13-12-2008, 23:29
سلام
توعصر سرعت باید از نرم افزار های فیلم برداری از محیط ویندوز استفاده کنید نه VHS!
شمابا این نرم افزار هنگامی که فیلم داره با مدیا پلیر پخش میشه فیلمبرداری کن مشکلت حل میشه!
zealsoft super screen recorder
فقط باید سریالشو پیدا کنی که ریخته!
من خودم دارم از این برنامه استفاده میکنم
(تو گوگولی مگوری (گوگل) بزن پیدا میشه)

kourosh_sos
14-12-2008, 19:27
دوست عزیز آیا این برنامه از کل محیط دسکتاب فیلم برداری میکنه؟ یا نه میشه فقط از قسمت اسکرین صفحه فیلم بر میداره
آیا هنگام رکورد کردن سرعت برنامه خوب هست؟و اینکه با چه فرمت هایی رکورد کرده و کیفیت فیلم گرفته شده به چه صورتی هست؟

mahramasrar2
14-12-2008, 21:27
من كه در صفحات قبل گفتم چطور كار كنيد !!
با اين حال يك بار ديگر مي گويم
بهترين برنامه براي كپچر كردن برنامه قدرت مند TechSmith Camtasia Studio ورژن 5 به بعد است
براي كار بهينه با اين برنامه به قطعات حداقلي زير نياز داريد
ram=512 MB
گرافيك حداقل 256 مگ
CPU=2.4 يا بالاتر

در صورتي كه موقع ضبط از روي فيلم تصوير سياه شد يا فيلم ضبط شده سياه در آمد به من PM بزنيد