PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علی پیرهانی مسلط به 19 زبان زنده دنیا

M Like Mother
01-12-2008, 21:47
سلام دوستان

حتما همه ی شما علی پیرهانی نابغه ایرانی رو میشناسید. اگه نمی شناسید این مصاحبه رو بخونید ( با فرمت PDF ) تا با او بیشتر آشنا شوید. کسی که بدون داشتن حتی یک ساعت استاد یا کلاس رفتن همه زبانها رو خودش یاد گرفته است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این علی آقا شنبه 9 آذر ماه تو شبکه جهانی جام جم به عنوان مهمان حضور داشت. من او مصاحبه رو ضبط کردم و اینجا براتون میذارم.

هدف من از ارائه این مصاحبه تحریک شما برای فعالیت بیشتر در زمینه یادگیری زبان خارجه است ( حالا هر زبانی )

اینم لینک مصاحبه با حجم 68.6 مگابایت و حدودا نیم ساعت:

شاید خیلی از دوستان نتونن دانلود کنن اما ببخشید دیگه نمی شد بیشتر از این فشرده کنم چون کیفیت زیاد پایین می آمد.

اما نگران نباشید مطلب خیلی خاصی تو این مصاحبه گفته نشده ... این مصاحبه بیشتر تحریک کننده و تشویق کننده و مصمم کننده است.

از نکته های مهم در این مصاحبه این بود که

علی آقا 15 روش برای یادگیری زبان دوم به بعد ابداع کرده

هر کسی با توجه به خصوصیات اخلاقی یه روش به دردش میخوره

تو آموزش زیان نمی شه هیچ روشی رو رد یا کاملا قبول کرد ... هر روش بسته به طرف مقابل ممکنه مفید واقع بشه .. در واقع هیچ بایدی نیست هر کس ممکن است از راه مورد مناسب خودش زبان یاد بگیره

دوستان

ضبط - ادیت - تبدیل فرمت و آپلود این مصاحبه رو فقط بخاطر شما انجام دادم. حتی اگر فقط یک نفر رو تشویق به یادگیری زیان بکنه ...

مريم بهمني
14-12-2008, 16:06
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من از شما درخواستي داشتم لطفا ايميل آقاي پيرهاني را براي ارتباط واطلاع رساني در سايت قراردهيد چون من براي تحصيل به اتريش آمدم وبراي ورود به دانشگاه مي بايست زبان آلماني ام كامل باشه لذابه كمك وتجربه يادگيري ايشان نياز دارم٠
اززحمات شما كمال تشكر را دارم]

amf_id
25-08-2009, 20:28
آقا میشه این فایل رو یک جای دیگه آپلود کنید
من 4 بار تا حالا تلاش کردم دانلود کنم ولی نمیشه چون resume هم نداره همش قطع میشه
سرعت 4share ham khili paeine

خواهش میکنم چون خیلی علاقه دارم ببینم این مصاحبه رو

DJ POLESTAR
25-08-2009, 20:49
عجب آدمهایی پیدا میشن!
دوست عزیز M Like Mother اینو که گذاشتی رقبت ما رو زیاد نمیکنه! نه داداش زیاد نمیکنه که اعتماد بنفسی هم که واسه یادگیری زبان داشتیم رو از دست دادیم!
ما که تو زبان خودمون هم تجدید میاریم چه برسه به انگلیسی و یا یادگیری 19 زبان!:42::9:

jutyaar
27-08-2009, 23:12
سلام از این سایت فایلهاتون رو اپلود کنید

ALt3rnA
30-08-2009, 00:42
well ithink its not much hard to learn 19 language
all you need is enough time and ofcourse having interest in it

salma21
06-08-2010, 10:47
علي پيرهاني کسيه که بارها بحثش تو کلاس ما بوده و چيزي که همه ي استاداي ما قبول ندارن همون دليل منطقي ايشون براي يادگيري 19 زبانه . استاداي ما با دليلاي منطقي ميگن چينين چيزي امکان نداره و حتي حاضر شدن با ايشون به مناظره هم بنشينن . ولي فعلا که ما ايشون رو نديديم .
من مترجمي زبان انگليسي مي خونم و هم استاني اين آقا هستم .

M Like Mother
19-08-2010, 14:27
من بعد از گذاشتن پست اول دوباره الان به اینجا سر زدم ( شاید بعد از یکسال ... )

خیلی اینکه چه روشی رو بکار برده 19 یاد گرفته مهم و قابل بحث نیست. روشی که اون یاد گرفته برای ماها قابل اجرا نیست که استادن بخواهند بحث کنند و مناظره. من باورم نمیشه یه استاد زبان بخواد با این آقا سر روش بحث کنه.

اینجور افراد خیلی خیلی کمند و نابغه. نه نابغه تو هر زمینه. مغر اینها جوریه که می تونه زود و خوب زبانها رو یاد بگیره.

آخه با این بنده خدای بی ادعا مناظره کنند که چی .... بابا مغزش فرق می کنه .. بی خیال

بعضی ها تو بعضی چیزها یه جوریند.

ایمیلش هم یکی از اینهاست درست یادم نیست

pirhany@yahoo.com
ali_pirhany@yahoo.com

parsa001
24-08-2010, 00:25
آخه نمیشه که یعنی بدون استاد و کلاس فقط رفته تحقیق ؟

atlasssss
08-07-2014, 14:10
من یکی از شاگردهای آقای پیرهانی بودم یک پسر با ادب مهربان من کسی بودم که از زبان متنفر بودم وقتی اسم زبان می امد وای خدای من:n21:اما وقتی با ایشان اشنا شدم واز شیوه تدریس ایشان استفاده کردم شاید باورتان نشد علاقه زیاد به زبان پیدا کردم و زبان انگلیسی من پیشرفت کرد.

Ali_ip3
08-07-2014, 14:46
من یکی از شاگردهای آقای پیرهانی بودم یک پسر با ادب مهربان من کسی بودم که از زبان متنفر بودم وقتی اسم زبان می امد وای خدای من:n21:اما وقتی با ایشان اشنا شدم واز شیوه تدریس ایشان استفاده کردم شاید باورتان نشد علاقه زیاد به زبان پیدا کردم و زبان انگلیسی من پیشرفت کرد.

اگه ممکنه درباره این شیوه های تدریس بیشتر توضیح بدید

Fusi0n
08-07-2014, 14:49

سلام عزیز شما کجا اموزش دیدید؟!

atlasssss
09-07-2014, 07:45
هر کسی پشتکار داشته باشه و براساس روش ایشان پیش بره موققیت 80% داره البته اینم بگم هزینه خیلی بالایی کلاس های ایشان داره در مرحله اول شما می روید اموزشگاه ایشان تعیین سطح می شوید بعد برای شما استاد انتخاب می کنند و شروع به یادگیری می کنید حالا یادگیری به چه صورت است مدت 20 دقیقه در تایم مورد نظر که از قبل تعیین شده شما تلفنی با استاد تماس می گیرید و از پشت تلفن تدریس می کنند کلاس ها به صورت تلفنی به مدت 20 دقیقه است شاید بگین مگه میشه تلفنی اونم 20 دقیقه من می گم بله البته نظر م بگم کسی که زمان رفت و امد نداره بله ایده خوبی و گرنه تدریس حضوری خوب بهتر البته ان دوره که من بودم حضوری نداشتن الان هم دیگه برای بزرگسالان کار نمی کنند برای کودکان تدریس می کنند البته فکر کنم تماس بگیرید قبول کنند البته وقتی قیمتش را شنیدین تعجب نکنید خیلی گران اگر هم بخواهید با خودش کلاس داشته باشین این قیمت گرانتر می شود.

Fusi0n
09-07-2014, 14:52
خوب کجا باید زنگ بزنیم بعد هزینه بگید چقدر بود ؟!

atlasssss
10-07-2014, 08:11
شما در گوگل تایپ کنید مرکز چند زبانه ها تمام اطلاعات درباره اقای علی پیرهانی از زندگینامه تا ....... در اختیارتان است و شماره مرکز هم وجود دارد خودتان تماس بگیرید و در مورد هزینه ،مسئول دفترش راهنمایی می کند شما را