ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسیر فعال و غیر فعال کردن task manager و ریجستری در ریجستری چیه ؟

rezapassword
24-11-2008, 19:02
سلام دوستان
عنوان به اندازهی کافی گویا هست
اثرات یک ویروسه که میخوام پاکش کنم:2:
چون ریجستری و تسک منیجر رو غیر فعال کرده میخوام دوباره فعال کنم:21:
ممنون:11:

sus2
24-11-2008, 19:17
سلام
برای ریجیستری
start>run>gpedit.msc>user configuration>Administrative Templates>System>prevent access to registry editing tools روش دابل کلیک کن بعد یک بار disabled بکن apply بکن و بعد دوباره بزار رو حالت Not configured

برای تاسک منیجر
مسیر بالا رو تا system دوباره برو بعد Ctrl+alt+del options>remove task manager دوباره مثل بالا

rezapassword
25-11-2008, 18:21
مسیر ریجستری لطفا

sus2
25-11-2008, 19:28
مسیر ریجستری لطفا
سلام
در پست قبلی براتون توضیح دادم

برای ریجیستری
start>run>gpedit.msc>user configuration>administrative templates>system>prevent access to registry editing tools روش دابل کلیک کن بعد یک بار disabled بکن apply بکن و بعد دوباره بزار رو حالت not configured

rezapassword
26-11-2008, 10:25
ولی این که مسیر ریجستری نیست دوست من

sus2
26-11-2008, 11:06
ولی این که مسیر ریجستری نیست دوست من

سلام
مسیر درسته فقط بجای disabled باید enabled بکنی

rezapassword
27-11-2008, 11:45
داداش این مسیر در ریجستری وجود ندارد
فکر میکنم اشتباه می کنید

adrenaline
27-11-2008, 11:55
همونطور که دوستمون گفتن از منوی Start گزینه Run رو انتخاب کن و دستور gpedit.msc رو تایپ و اجرا کن. در لیست سمت چپ از زیرمجموعه User Configuration به Administrative Template > System رفته و از لیست سمت راست روی Prevent access to registry editing tools دوبار-کلیک کن و Disabled رو انتخاب کرده و Apply کنید. مجددا Not configured رو انتخاب کنید و دکمه Ok رو بفشارید.

برای Task Manager هم در لیست سمت چپ، گزینه Ctrl+Alt+Delete Options رو در زیرمجموعه System (که تغییرات بالا رو انجام دادید) انتخاب کنید و مشابه روش بالا، Remove Task Manager رو در لیست سمت راست Disabled و سپس Not configured کنید.

rezapassword
27-11-2008, 17:11
ویروس ران رو بسته
و من باید از ریجستری استفاده کنم نه ازgpedit

sus2
27-11-2008, 17:26
ویروس ران رو بسته
و من باید از ریجستری استفاده کنم نه ازgpedit

سلام

برای دسترسی به gpedit به system32 برید و اونجا کلید G رو بزنید پیداش میکنید( از این طریق میتونید run رو هم برگردونید به حالت اول )

rezapassword
28-11-2008, 14:05
ویروس جلوی اجرای این برنامه ها رو گرفته
فقط یک راه هست اونم ریجستری هست

rezapassword
29-11-2008, 09:11
ممنون حلش کردم

Mahrud
29-11-2008, 09:36
سلام

بیا اینم از آدرس :اولی مال رجیستری و دومی مال taskmgr هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآدرس زیر آدرس دانلود یه فایل bat هست که خودم نوشتمش تقریبا تمام تغیرات ویروس ها (در رجیستری) رو درست می کنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددارم یه مقاله مینویسم که بزودی تو انجمن میزنم در باره ی کار با رجیستری .خیلی مقاله ی کاملی خواهد بود ... حتما وقتی اومد بخونش... .:46:
موفق باشید