مشاهده نسخه کامل
: Colin McRae: Dirt 2
V i r u s e r
02-06-2010, 09:50
کسی نمیدونه من چیکار باید بکنم؟:19:
برو به پشتیبانی بازی بگو
سریال خواستن من بهت میدم برو ازشون بپرس مشکل کجاست ولی احتمالا مشکل از کرکته
masoud93
07-06-2010, 16:46
می خواستم بدونم بازی شبکه میشه یا نه؟
اگه میشه یکی توضیح بده (یه بار هر کاری کردم نتونستم)؟
aga hadi
07-06-2010, 16:54
من نسخه ی ارجینالشو دارم .هر کی اورجینال داره id fire یا steam شو بده با هم چند دست بزنیم
id steam:hadi_2012
parsa5564
09-06-2010, 18:20
لینک دانلود پکیج اپگرید جدید بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ruzbe1313
28-06-2010, 01:26
آقا چیکار باس کرد جویستیک توش راه بیفته؟
mehdy.sms
30-06-2010, 02:17
سلام
من بازی dirt 2 رو تازه دانلود کردم حجمش بعد از نصب 10.1 گیگ بود ، کامله یا نه؟(یعنی فیلمی یا چیز دیگه ای رو حذف نکردن؟)
در ضمن می خوام بدونم با کارت گرافیک ATI HD 4650 دایرکت ایکس 11 اجرا میشه یا نه؟
یه کارت گرافیک 512 مگابایتی هم روی مادربورد هست که فکرکنم ATI x1200 باشه و قابل جدا کردن نیست ، این کارت گرافیک استفاده ای هم میشه؟
از ویندوز 7 استفاده می کنم و جدیدترین درایور هر دو کارت گرافیک رو نصب کردم.
و سوال بعدی اینکه حجم دایرکت ایکس 11 چقدره؟دنبال لینک دانلودش گشتم بعضی جاها 553 مگابایت و جاهای دیگه زیر 10 مگابایت بود.
دوستانی که می خوان dirt 2 رو با دسته بازی کنن به قسمت کنترل بازی برن و روی کلید مورد نظر Enter بزنن و بعد دکمه ی داخواه روی دسته بازی رو فشار بدن ، من که خودم کنترل بازی رو مثل بازی Gta San Andreas کردم و فکر می کنم کنترل بازی dirt 2 با صفحه کلید خیلی مشکل هست.
V i r u s e r
30-06-2010, 11:37
سلام
من بازی dirt 2 رو تازه دانلود کردم حجمش بعد از نصب 10.1 گیگ بود ، کامله یا نه؟(یعنی فیلمی یا چیز دیگه ای رو حذف نکردن؟)
در ضمن می خوام بدونم با کارت گرافیک ATI HD 4650 دایرکت ایکس 11 اجرا میشه یا نه؟
یه کارت گرافیک 512 مگابایتی هم روی مادربورد هست که فکرکنم ATI x1200 باشه و قابل جدا کردن نیست ، این کارت گرافیک استفاده ای هم میشه؟
از ویندوز 7 استفاده می کنم و جدیدترین درایور هر دو کارت گرافیک رو نصب کردم.
و سوال بعدی اینکه حجم دایرکت ایکس 11 چقدره؟دنبال لینک دانلودش گشتم بعضی جاها 553 مگابایت و جاهای دیگه زیر 10 مگابایت بود.
دوستانی که می خوان dirt 2 رو با دسته بازی کنن به قسمت کنترل بازی برن و روی کلید مورد نظر Enter بزنن و بعد دکمه ی داخواه روی دسته بازی رو فشار بدن ، من که خودم کنترل بازی رو مثل بازی Gta San Andreas کردم و فکر می کنم کنترل بازی dirt 2 با صفحه کلید خیلی مشکل هست.
1. ماله من 16 گیگه نسخه اریجینال البته فکر کنم موقعی که داشت دانلود می کرد 11 هزار مگابایت دانلود کرد یادم نمیاد
2. کارت شما از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمی کنه
3. ویندوز 7 به طور پیشفرض دایرکت ایکس 11 رو تو خودش داره ولی به درد شما نمی خوره
کلا این بازی خیلی تو کنترل مشکل داره
برای استفاده از دسته به طور مستقیم دکمه ها رو ویرایش کنید چون به طور پیشفرض دسته رو نمیشناسه ولی باهاش کار میشه کرد ( البته بازم تو منو ها باید از کیبورد استفاده کرد)
mehdy.sms
30-06-2010, 22:50
توی مراحل بالای بازی dirt 2 وقتی رتبه اول رو کسب می کنم بیشتر وقت ها هیچ پولی نمی ده ، کار خاصی باید انجام بدم که ندادم؟
آپدیت این بازی مثل gta iv هست که به کرک مخصوص نیاز داره و اینکه تأثیر مهمی هم روی بازی داره؟
شوک دسته بازی کامپیوتر چرا کلاً توی بازی ها کار نمی کنه؟
کارت گرافیک NVIDIA 9400 GT قابلیت پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 رو داره ؟ یا نکنه از ATI HD 4650 بدتر هست
V i r u s e r
01-07-2010, 00:06
توی مراحل بالای بازی dirt 2 وقتی رتبه اول رو کسب می کنم بیشتر وقت ها هیچ پولی نمی ده ، کار خاصی باید انجام بدم که ندادم؟
آپدیت این بازی مثل gta iv هست که به کرک مخصوص نیاز داره و اینکه تأثیر مهمی هم روی بازی داره؟
شوک دسته بازی کامپیوتر چرا کلاً توی بازی ها کار نمی کنه؟
کارت گرافیک NVIDIA 9400 GT قابلیت پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 رو داره ؟ یا نکنه از ATI HD 4650 بدتر هست
1.پولی نمیده که نمیشه نده رو کدوم درجه سختی بازی می کنید؟
2. نمیدونم من که اوریج دارم :27:
3. از 4650 خیلی بدتره چون 4650 از دایرکت 10 پشتیبانی می کنه ولی 9400 علاوه به ضعفش از دایرکت 9 پشتیبانی می کنه
البه DX به ویندوز هم ربط داره مثلا من که XP دارم بازی رو رو حالت DX9 بازی می کنم
البته انچنان فرقی هم ندارن فقط تو 11 رو اب یه خورده کار شده
mehdy.sms
01-07-2010, 13:25
1.پولی نمیده که نمیشه نده رو کدوم درجه سختی بازی می کنید؟
2. نمیدونم من که اوریج دارم :27:
3. از 4650 خیلی بدتره چون 4650 از دایرکت 10 پشتیبانی می کنه ولی 9400 علاوه به ضعفش از دایرکت 9 پشتیبانی می کنه
البه DX به ویندوز هم ربط داره مثلا من که XP دارم بازی رو رو حالت DX9 بازی می کنم
البته انچنان فرقی هم ندارن فقط تو 11 رو اب یه خورده کار شده
روی درجه سختی CASUAL بازی میکنم.
اینطوریه که رتبه اول می شم بعد پول نمی ده و continue میاد و به یه مرحله ی شبیه به همون مرحله وارد میشه و در آخر با اینکه رتبه ی اول نمی شم مقداری پول میده. یه دفعه ای 75 هزار تا پول داد ولی توی حسابم حدود 400 هزار تا پول یکجا اضافه شده بود. به هر حال این مسأله خیلی مهم نیست فقط بعضی وقت ها باعث ضد حال خوردنم میشه که می خوام یه ماشین جدید بخرم و با برنده شدن توی مسابقه می بینم هیچی پول نداد.
اگه این بازی با dx 11 کارنکنه توی تنظیمات گرافیک جایی رو داره که نمیشه دستکاری کرد ، درسته؟ من که تنظیمات رو روی حداکثر بردم و جایی نبود که نتونم دستکاریش کنم احتمال داره بازی من با نسخه های دیگه فرق داشته باشه
فایلی که من دانلود کردم بعد از خروج از حالت فشرده به صورت یه فایل iso با حجم 6.68 گیگ و با کرک تست شده بود و با توجه به اینکه بازی روی 2 DVD به فروش میرسه قابل قبول هست.
V i r u s e r
04-07-2010, 14:27
چرا یه تنظیمی هست تو DX11 که یادم نیست ولی تو DX9 کلا دیده نمیشه تنظیمش
2 دیویدی دورست باید باشه چون استیم بازی رو مستقیم دانلود می کنه و فشرده نمی کنه
سلامدوستان
من هنوز موندم که این بازیو بگیرم یا نه
نظر شما چیه و به چه دلیل چنین نظریو دارین؟؟
سلامدوستان
من هنوز موندم که این بازیو بگیرم یا نه
نظر شما چیه و به چه دلیل چنین نظریو دارین؟؟
دوست من اگه طرفدار بازیهای racing هستی مخصوصا از نوع reality و سبک رالی بیابانی پاریس -داکار با کیفیت گرافیک شاهکار و عالی بهت حتما پیشنهاد میکنم:46:
فقط بگم که داستان نداره(چون برای بعضی از بچه ها این نکته خیلی مهمه!!)...
V i r u s e r
08-07-2010, 08:36
یه چیزی هم هست:
دست فرمونش واقعا داغونه
اتفاقا دست فرمونش خیلی ترتمیزه.ممکنه اولاش نتونی باهاش کنار بیای اما بعدش که عادت کنی هر بازیه racing دیگه ایو بازی کنی دیگه باهاش حال نمیکنی
من اینو که بازی کردم دیگه از کنترل nfs shift و split/second خوشم نیومد
خدایی آخر گرافیکه
اصلآ نمیشه از بازی ایراد الکی گرفت:5:
فقط تنها مشکلش منوی انتخاب ریسشه که خیلی کارتونیه!ولی در کل فوق العادست همه چیز این بازی
به کسانی هم که بازیهای رالی با گرافیک در سطح واقعیت علاقه دارند حتمآ پیشنهاد می کنم
artara74
08-07-2010, 12:41
تست بازی رو با 5850 کسی نداره؟
V i r u s e r
11-07-2010, 12:54
تست منظورت چیه؟
با رزولوشن 1440 در 900 بهم 40 تا فریم میده خوبه؟
parsa5564
14-07-2010, 15:08
من یه دسته گرفتم اما وقتی میرم توی بازی نمی تونم با دسته بازی کنم و توی تنظیمات هم فقط کیبورد هست.چطوری میتونم از دسته توی این بازی استفاده کنم؟
parsa5564
14-07-2010, 22:35
اصلن دسته های شوک دار توی این بازی تاثیری دارن؟یعنی اگه ویبره رو توی تنظیمات بازی فعال کنی دسته هم ویبره میزنه؟البته فعلن که دسته توی بازی عمل نمی کنه و فقط با کیبورد میشه کار کرد
اصلن دسته های شوک دار توی این بازی تاثیری دارن؟یعنی اگه ویبره رو توی تنظیمات بازی فعال کنی دسته هم ویبره میزنه؟البته فعلن که دسته توی بازی عمل نمی کنه و فقط با کیبورد میشه کار کرد
اگر اشتباه نکنم دسته های بازی فقط قابلیت استفاده در چند بازی خاص رو دارن....در کل باید بازی قابلیتش رو داشته باشه و بتونه ساپورت کنه که dirt2 همچین قابلیتی رو نداره.
با کیبورد هم راحته...:31:فقط با w,s,a,d داخل دنیای رالی میشی با گرافیک فوق العادش
parsa5564
15-07-2010, 11:54
اگر اشتباه نکنم دسته های بازی فقط قابلیت استفاده در چند بازی خاص رو دارن....در کل باید بازی قابلیتش رو داشته باشه و بتونه ساپورت کنه که dirt2 همچین قابلیتی رو نداره.
با کیبورد هم راحته...:31:فقط با w,s,a,d داخل دنیای رالی میشی با گرافیک فوق العادش
پست های صفحه های قبل رو نگاه کنید بعضی ها گفتن که دارن با دسته بازی می کنن
parsa5564
15-07-2010, 16:34
کسی نبود اهنمایی کنه؟می خوام بدونم اگه مشکل از دسته هست ببرم عوضش کنم.ممکنه دسته ای با این بازی سازگاری نداشته باشه؟pes 2010 رو میشه با این دسته بازی کرد اما توی dirt فقط کیبورد هست
parsa5564
16-07-2010, 12:25
اقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟
اقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟
خوب شما برو در قسمت تنظیمات جهات و کنترلها رو روی دسته تنظیم کن...
parsa5564
16-07-2010, 18:10
خوب شما برو در قسمت تنظیمات جهات و کنترلها رو روی دسته تنظیم کن...
مرسی از راهنماییتون.اما این تنظیمات که میگید اگه منظور داخل خود بازی هست که من ه کار می کنم اصلا چیزی به عنوان دسته یا جویستیک نیست.فقط کیبورد هست.اگر ممکنه اسکرین شات بگیرید از قسمتی که منظورتون هست تا بهتر متوجه منظورتون بشم
مرسی از راهنماییتون.اما این تنظیمات که میگید اگه منظور داخل خود بازی هست که من ه کار می کنم اصلا چیزی به عنوان دسته یا جویستیک نیست.فقط کیبورد هست.اگر ممکنه اسکرین شات بگیرید از قسمتی که منظورتون هست تا بهتر متوجه منظورتون بشم
خوب دقیقا شما همونجا که مربوط به تنظیمات کنترل یا همون کیبورد هست باید جای کلیدهای کیبورد و گیم پد رو عوض کنید...یعنی روی عملکرد مورد نظر کلید enter رو میزنید و وقتی ازتون میخواد کلیدی رو به عنوان پیش فرض فشار بدید دکمه گیم پد رو فشار میدید....
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید:46:
parsa5564
19-07-2010, 08:12
خوب دقیقا شما همونجا که مربوط به تنظیمات کنترل یا همون کیبورد هست باید جای کلیدهای کیبورد و گیم پد رو عوض کنید...یعنی روی عملکرد مورد نظر کلید enter رو میزنید و وقتی ازتون میخواد کلیدی رو به عنوان پیش فرض فشار بدید دکمه گیم پد رو فشار میدید....
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید:46:
مرسی دوست عزیز درست شد
shetmobile
03-08-2010, 10:44
سلام چطوری میشه تو ایکس باکس دو نفره بازی کرد؟؟؟ (split screen)
سلام
دوستان این Games for windows live که میاد اول بازی این چیه ؟
چیکارش کنیم ؟ اگر اکانت بخای بسازی که باید سریال بازی رو بدیم ، اگر هم نخایم بسازیم که میگه Autosave غیر فعال میشه و بعد از هر بازی کردن همه سیو ها میپره ..
:دی
توی قسمت ساخت اکانت برو و توی یه قسمتش که چند خط نوشته داره اونجا این کلمه بصورت پر رنگ نوشته شده :
create local profile
اینجا میتونی اکانت افلاین بسازی و autosave هم فعال بشه
توی قسمت ساخت اکانت برو و توی یه قسمتش که چند خط نوشته داره اونجا این کلمه بصورت پر رنگ نوشته شده :
create local profile
ممنون، اصلا یادم نبود ، برای IV هم همین کارا رو کردیم اما مخم یادش نبود :دی
hesam_g59
05-08-2010, 09:58
لانگ دریفت :
ایندفعه ..با اجازتون... 2 تا فیلم کوتاه (آموزشی ) رو از یه long drift براتون میزارم...
از دوریبن بیرون : 727 کیلو بایت
کد:
از دوربین داخل :635 کیلو بایت
کد:
MOHAMMAD2010
05-08-2010, 14:05
من مجبور شدم ویندوزمو ( ویندوز 7 ) رو عوض کنم حالا که دوباره نصب کردم و میخوام از سیو های قبلیم استفاده کنم همون اول ارور میده که نمیتونه سیو ها رو load کنه !
چی کار کنم باید از اول دوباره بازی کنم ؟ :41:
mohammadrezams
05-08-2010, 15:09
من مجبور شدم ویندوزمو ( ویندوز 7 ) رو عوض کنم حالا که دوباره نصب کردم و میخوام از سیو های قبلیم استفاده کنم همون اول ارور میده که نمیتونه سیو ها رو load کنه !
چی کار کنم باید از اول دوباره بازی کنم ؟ :41:
اگه از پوشه Xlive تو مسیر C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft\XLive کپی نکرده باشی سیوت پریده . همیشه برای بازی هایی که به Game for windows live احتیاج دارن باید از این قسمت کپی بگیری .
MOHAMMAD2010
05-08-2010, 15:25
اگه از پوشه Xlive تو مسیر C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Microsoft\XLive کپی نکرده باشی سیوت پریده . همیشه برای بازی هایی که به Game for windows live احتیاج دارن باید از این قسمت کپی بگیری .
متاسفانه کپی نکرده بودم :41:
ممنون ازت
متاسفانه کپی نکرده بودم :41:
ممنون ازت
دوست من دیگه نمیشه کاریش کرد...اون پوشه حاوی اطلاعات شخصی پروفایل شما بوده که پاک شده:13:
تنها راه اینه که سیو کامل بازی روبگیری و مسابقاتی رو که قبلا نرفتی حداقل برای اینکه از دستشون ندی دوباره بری همین...خواستی اینم ادرس:
UP-SNAKE
06-08-2010, 14:13
سلام دوستان من ميخوام اين بازی رو lan با دوستان بازی کنم چيکار بايد بکنم؟ البته بيشتر منظورم از طريقه اينترنت هست اگه برنامه ای چيزی لازم هست بگيد امروز با hamachi تست کردم ولی server هارو نميشناخت
shetmobile
08-08-2010, 01:11
سلام چطوری میشه تو ایکس باکس دو نفره بازی کرد؟؟؟ (split screen)
کسی نیست جواب ما رو بده:31:
دوستان من این بازی رو نصب کردم بعد از معرفی Amd و intel روی صفحه سیاهی که مشخصات بازی و سازنده رو نوشته بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
در ضمن تو Live هم اکانت افلاین ساختم
V i r u s e r
10-08-2010, 13:40
دوستان من این بازی رو نصب کردم بعد از معرفی Amd و intel روی صفحه سیاهی که مشخصات بازی و سازنده رو نوشته بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
در ضمن تو Live هم اکانت افلاین ساختم
مشخصات سیستم
MOHAMMAD2010
10-08-2010, 13:57
بچه ها جاده برفی یا بارونی هم تو بازی هست ؟
من هنوز 30 درصدم ندیدم
create local profile
قسمت ساخت اكانت كجاست ؟
مشخصات سیستم
CPU:Intel Core 2 Duo 2.80GHz
Graphic:ATi 4650 HD 1GB
Ram:4GB DDR2
dimah2005
11-08-2010, 01:24
سلام
من بازی رو گرفتم
اولش تو 7 نصب نشد
تو اکس پی نصب کردم(با اون سرعت ضایعش)
فقط می تونم مرحله اول رو بازی کنم، بعدش که کانتینیو رو میزنم
بازی میره توی محیط بیرون هنگ میکنه
اون اولش هم نمی تونم ماشین های دیگه رو بردارم(بازی هنگج می کنه)
اشکال از بازیه یا من؟
shetmobile
14-08-2010, 15:24
می شه این بازی رو دونفره تو ایکس باکس بازی کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟ (اگه میشه یه توضیح کاملی بدید
amirakhavan
15-08-2010, 04:23
سلام ...
آقایون من سوالی راجع به Patch این بازی دارم! من ورژن 1.2 رو دانلود کردم با کرکش همونی که 50 مگ حجم داره ولی موقع نصب ارور میده که قابلیت نصب رو ی سیستم من رو نداره! دلیلش چیه؟ برای اینکه ویندوز سون هستم؟
سلام
من یه خواهش دارم
قبلا هم مترح کرده بودم ولی هیچ کس جواب نداد
من دیویدی هی بازی رو از دوستم گرفته بودم و بهش پس دادم ولی پس از مدتی ویندوز خراب شد و عوضش کردم ولی بعد از اون directx11 پیدا نکردم خواهش میکنم یکی برام آپلود کنه و اینجا بزاره.
اینترنت رو زیر و رو کردم ولی چیزی نبود
حتی درایور کارت گرافیکی رو هم نصب کردم ولی بازم نشد:19::42::44::37::37:
mahyarSAMSUNG
19-08-2010, 04:46
به نظر شما این بازی مثل گرید نیست ؟ من اصلا از گرید خوشم نمیاد بخاطر اینه که احساس کرده ما مایکل شوماخر هستیم که اینقدر طبیعی ساختش . همش آدم توی درو دیوار هستش . به نظر شما میتونم این بازی رو انجام بدم ؟ چون 1 بار بازی کردم خوشم نیومد و همش هی میرفتم تو دیوار و می باختم . الان دیگه رغبت نمیکنم که روی آیکون بازی کلیک کنم . ولی هنوز پاکش نکردم .
آیا در مراحل بالا مراحلی داره که مثلا از این ماشین مسابقه ای های دفرانسیل عقب بهت میده و همش باید دور خودمون پچرخیم و اصلا نتونیم جلو بریم ؟
بچه ها من نمیدونم چطور بازیو save کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
بچه ها من نمیدونم چطور بازیو save کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
منم همین مشکل رو دارم
لطفا راهنمایی کنید
Saeed System
19-08-2010, 18:27
بازی خودش اتوماتیک سیو میکنه!
مثلا من الان level 22 از بازیم بازیم تموم شد میام بیرون باز سری بعد میام تو بازی همون level 22 ادامه میدم.
باید xlive هم نصب کرده باشید و یه offline profile ساخته باشید .
چندتا برنامه براي dirt 2 بازي محبوب من
1. برنامه اي كه ميشه باهاش دسته رو نصب كني
يعني دسته رو ست كني روي كيبورد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.برنامه هايي براي حذف فيلمهاي اول بازي ( دوتاشون رو نصب كنيد )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.برنامه اي براي ساخت آفلاين پروفايل و سيو شدن بازي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.سيو 100 درصد بازي
واسه بار دوم دارم تا آخرش میرم:20:
خیلی گرافیک داره...هوش مصنوعی فوق العادست.به عنوان مثال وقتی خیلی آروم یک طرف ماشین به جایی برخورد می کنه کلآ سیستم کنترل ماشین بهم میریزه و ماشین به یک طرف کشیده میشه!!!انگار اکسل جلو ماشین داغون میشه که این حالت به وجود میاد...
parsa5564
20-08-2010, 03:40
واسه بار دوم دارم تا آخرش میرم:20:
خیلی گرافیک داره...هوش مصنوعی فوق العادست.به عنوان مثال وقتی خیلی آروم یک طرف ماشین به جایی برخورد می کنه کلآ سیستم کنترل ماشین بهم میریزه و ماشین به یک طرف کشیده میشه!!!انگار اکسل جلو ماشین داغون میشه که این حالت به وجود میاد...
به قول خودمون جلو بندی ماشین به هم میریزه.همه ی لطف بازی به اینه که با directx 11 بازی کنی.فوق العادست
به قول خودمون جلو بندی ماشین به هم میریزه.همه ی لطف بازی به اینه که با directx 11 بازی کنی.فوق العادست
دقیقآ...:31:
اول بازی یه Sign In داره که من No میزنم
با XLive هم نتونستم بازیو Save کنم یعنی چیزی نیومد که بتونم بازیو Save کنم
یکی لینک دانلود DirectX11 هم بده
ممنون
V i r u s e r
21-08-2010, 18:35
ما که فقط انلاین میزنیم
افلاین 2 مرحله رفتم
باحاله افلاینش؟
در ضمن DX11 در ویندوز 7 بصورت پیشفرض نصب و روی ویستا با نصب سرویس پک 2 نصب میشه
رو XP هم موجود نیست
ما که فقط انلاین میزنیم
افلاین 2 مرحله رفتم
باحاله افلاینش؟
رو XP هم موجود نیست
از کجا باید بفهمم چه Direct X روی سیستمم نصب هست؟
win 7 دارم اما فکر کنم DirectX تغییر دادم
اول بازی یه Sign In داره که من No میزنم
با XLive هم نتونستم بازیو Save کنم یعنی چیزی نیومد که بتونم بازیو Save کنم
یکی لینک دانلود DirectX11 هم بده
ممنون
من كه گذاشتم تو پست قبلي
ساخت يوزر آفلاين براي سيو
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
ما که فقط انلاین میزنیم
افلاین 2 مرحله رفتم
باحاله افلاینش؟
رو XP هم موجود نیست
اگه بخاي آنلاين بازي كني بايد كد روي سي دي اصلي بازي رو كه خودت مي خري رو داشته باشي
اين dirt كه شركتهاي ايراني پخش مي كنن همشون كرك دارن و اصلي نيستن
شما چطور بازي ميكني؟
من كه گذاشتم تو پست قبلي
ساخت يوزر آفلاين براي سيو
من دکمه Home که میزنم وارد XLive نمیشه
خودت داخل همون فایل rar که واسه یوزر آفلاین دادی چک کن ببین یه فولدر XLive هست که من کپی کردم جای فولدر XLive قبلی
ولی فایده نداشت
سلام
من یه خواهش دارم
قبلا هم مترح کرده بودم ولی هیچ کس جواب نداد
من دی وی دی هhی بازی رو از دوستم گرفته بودم و بهش پس دادم ولی پس از مدتی ویندوز خراب شد و عوضش کردم ولی بعد از اون directx11 پیدا نکردم خواهش میکنم یکی برام آپلود کنه و اینجا بزاره.
اینترنت رو زیر و رو کردم ولی چیزی نبود
حتی درایور کارت گرافیکی رو هم نصب کردم ولی بازم نشد:19::42::44::37::37:
محض یادآوری
ببینم میشه بازی رو تنظیم کرد که با دسته بازی کنی
من توی قسمت تنظیمات رفتم ولی کار نمیکنه (دسته رو می شناسه ولی حتی بعد از انتخاب دکمه های دسته هم کار نمی کنه)
ببینم میشه بازی رو تنظیم کرد که با دسته بازی کنی
من توی قسمت تنظیمات رفتم ولی کار نمیکنه (دسته رو می شناسه ولی حتی بعد از انتخاب دکمه های دسته هم کار نمی کنه)
برای من که راحت کار میکنه(یه گیم پد dual shock معمولی هست)...
حتما یه جای کار اشتباه میکینی!!
mahyarSAMSUNG
26-08-2010, 05:24
منم هرکاری کردم شوک این بازی برام کار نمیکنه درصورتی که توی بازی اسپلیت سکند هیچ مشکلی نداشتم و شوک عالی کار میکرد .
از این بازی خوشم اومد :31:
روی حالت savage میتونم بازی کنم . واقعا کسی اینجا هست که روی hardcore بتونه اول بشه . خیلی سخته من هرکاری کردم نشد
V i r u s e r
26-08-2010, 12:05
محض یادآوری
عزیر DX 11 رو ویندوز 7 و ویندوز ویستا SP2 هست و عمرا برای XP نمیاد
تلاش نکن
رو ویندوز 7 به طور پیشفرض نصبه
برای من که راحت کار میکنه(یه گیم پد dual shock معمولی هست)...
حتما یه جای کار اشتباه میکینی!!
من که فکر نکنم جایی رو اشتباه کرده باشم(منم یک daul shock معمولی دارم)
توی قسمت control یک گزینه داره به نام choose preset که فقط گزینه keyboard داره. فکر کنم باید گزینه Joypad هم داشته باشه که بشه دسته رو تنظیم کرد. چون همینجوری که دسته بازی رو تنظیم می کنم توی بازی هیچ کدوم عمل نمی کنه.
مال شما چطوریه؟
من که فکر نکنم جایی رو اشتباه کرده باشم(منم یک daul shock معمولی دارم)
توی قسمت control یک گزینه داره به نام choose preset که فقط گزینه keyboard داره. فکر کنم باید گزینه Joypad هم داشته باشه که بشه دسته رو تنظیم کرد. چون همینجوری که دسته بازی رو تنظیم می کنم توی بازی هیچ کدوم عمل نمی کنه.
مال شما چطوریه؟
نه منم همونجا تنظیم میکنم...فقط توی تنظیمات به جای کلیدهای کیبورد دسته رو جایگزین میکنم:20:
البته یکی از بچه ها یه برنامه عالی گذاشته که تقریبا توی تموم بازیها دسته رو فعال میکنه(به نوعی مبدل دسته Xbox 360 هست) دانلودش کن وتوی پوشه بازی کپی و اجراش کن احتمالا کارت رو راه میندازه:46:
فقط بخش شوکش کمی مشکل داره یعنی بعضی مواقع قاط میزنه:31: توی بازی شوک رو غیر فعال کنی بهتره...
naruto_ir
27-08-2010, 13:00
سلام بچه ها
من یه فرمون دارم درایورشم نصب کردم ولی با Dirt 2 کار نمی کنه
چی کار کنم
ممنون میشم کمک کنید!
آقا این لامسب چند تا مرحله داره!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی میرم تموم نمیشه...روزی کمه کم میشینم 2 ساعت میرم هنو بعد از 2 هفته تموم نشده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انگار جام جهانی رالیه..مسخره کردن
mohammadaliarmin
31-08-2010, 07:14
آقا این لامسب چند تا مرحله داره!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی میرم تموم نمیشه...روزی کمه کم میشینم 2 ساعت میرم هنو بعد از 2 هفته تموم نشده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انگار جام جهانی رالیه..مسخره کردن
مثل من باش وقتی دیدم اینقدر بازی میکنم تموم نمیشه بازی رو پاک کردم
اصلا تو ماشین سواری من همینجوری ام تا حالا تو عمرم یه ماشین سواری تموم نکردم
parsa5564
31-08-2010, 12:24
مثل من باش وقتی دیدم اینقدر بازی میکنم تموم نمیشه بازی رو پاک کردم
اصلا تو ماشین سواری من همینجوری ام تا حالا تو عمرم یه ماشین سواری تموم نکردم
توی این بازی نباید به فکر تموم کردن باشی.باید بازی کنی و از بازی لذت ببری.حیف نیست همچین بازی تموم بشه؟:20:
سلام
میشه فایل xlive.dll رو برام آپ کنید آخه ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EngineeR EhsaN
09-09-2010, 08:58
آخرین نسخه از سایت ماکروسافت :
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
ولی خداییش بعد Most Wanted این بازی بهترینه
popowoody
09-09-2010, 11:14
سلام
میشه فایل xlive.dll رو برام آپ کنید آخه ارور میده
برو صفحه بالا روی download xlive.dll کلیک کن
parsa5564
09-09-2010, 11:24
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
اصلا این بازی رو با most wanted مقایسه نکنید که به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن.most wanted شبیه کارتون های بچه گونه میمونه:31:
popowoody
09-09-2010, 11:42
این بازی خیللللللللللی بهتره از nfs mw چطور این فکر رو می کنی
واقعآ....این کجا و most wanted کجا!!!!:27:
سلام
ممنون از دوستان که کمک کردن
فایل xlive.dll رو دانلود کردم و بعد از اجرا گفت msidcrl40.dll رو دانلود کن که اونم کردم
ولی حالا وقتی روی گیم لانچر کلیک میکنم هیچ داتفاقی نمی افته
در ضمن به دی وی دی های بازی هم دست رسی ندارم
BLACK_SUN
11-09-2010, 18:00
من این بازی رو میتونم save کنم:41:E-mail میخاد:19:
سلام
ممنون از دوستان که کمک کردن
فایل xlive.dll رو دانلود کردم و بعد از اجرا گفت msidcrl40.dll رو دانلود کن که اونم کردم
ولی حالا وقتی روی گیم لانچر کلیک میکنم هیچ داتفاقی نمی افته
در ضمن به دی وی دی های بازی هم دست رسی ندارم
دوست من شما نباید xlive.dll رو به تنهای دانلود میکردی!!
کلا برنامه gfwlive رو که دوستمون توی پست بالا گذاشتند دانلود کن...
popowoody
23-09-2010, 20:27
سلام !
سیو بازی کجا قرار می گیره ؟؟؟ قبلا تو My Doc... فولدر My Games بود اما الان نیست و بازی سیو شده
سلام این بازی میشه با جوی استیک بازی کرد ؟ اگه میشه بگید چجوری ؟
V i r u s e r
15-10-2010, 14:08
میشه
توی تنظیمات برید دکمه هاتونو تنظیم کنید
کسی این بازیو انلاین بازی نمیکنه باهم بازی کنیم؟
popowoody
15-10-2010, 14:45
سلام !
سیو بازی کجا قرار می گیره ؟؟؟ قبلا تو My Doc... فولدر My Games بود اما الان نیست و بازی سیو شده
جواب بدید ...
سلام این بازی میشه با جوی استیک بازی کرد ؟ اگه میشه بگید چجوری ؟
بله فقط توی تنظیمات بازی شما باید به جای کلیدهای کیبورد مال گیم پد رو بشناسونی:46:
سلام !
پویا جون سیو بازی در اصل باید توی همون پوشه ای که گفتی باشه!
ولی یادت باشه که این بازی بر اساس GFWlive هست یعنی برای حفظ سیوهای بازی حتما به این پوشه هم احتیاج داری:
Saeed System
16-10-2010, 16:45
کسی این بازیو انلاین بازی نمیکنه باهم بازی کنیم؟
اگر آموزش آنلاین بازی کردن رو یاد بدید من هستم.
باید اکانت ساخت؟
مگر cd-key میخاد؟
من خیلی این بازی رو دوست دارم و اگر آنلاین بشه معرکس.
تا الان 60% بازی رو تموم کردم.
باید اکانت آفلاین بسازی
میشه بگی چطوری؟؟؟؟
میشه بگی چطوری؟؟؟؟
بفرما:
V i r u s e r
17-10-2010, 15:14
اگر آموزش آنلاین بازی کردن رو یاد بدید من هستم.
باید اکانت ساخت؟
مگر cd-key میخاد؟
من خیلی این بازی رو دوست دارم و اگر آنلاین بشه معرکس.
تا الان 60% بازی رو تموم کردم.
بله اکانت انلاین می خواید
بله CD key می خواد!:31: ولی خیلیا همراه با کارت گرافیکشون (این مدل کارتی که تو امضامه) سریال بازی رو به صورت مجانی دریافت می کنن
یا می تونید به قیمت 39$ بخرید:10:
gomgashte_r
17-10-2010, 23:38
با سلام خدمت همه دوستان
من مي خوام اين dirt 2 رو از طريق lan با بچه ها مولتي بازي كنم ولي منتهي وقتي من سرور ميشم بچه ها نميتونن سرور منو پيدا كنن !! مي خواستم بدونم براي مولتي پلير بازي كردنش احتياج به پچ و يا كرك و يا چيز ديگه اي داره ؟
لطفا راهنمايي كنين و آموزشش رو بزارين!
با تشكر قبلي
V i r u s e r
18-10-2010, 15:36
همه با هم تحت یک شبکه محلی واقعی هستید؟
از چه کرکی استفاده میکنید؟ XLiveless که ندارید؟
gomgashte_r
18-10-2010, 23:14
همه با هم تحت یک شبکه محلی واقعی هستید؟
از چه کرکی استفاده میکنید؟ XLiveless که ندارید؟
راستش منظورتون رو از شبكه واقعي نفهميدم ولي توي گيم نت سيستم ها با هم شبكه شدن و همشون يه group محسوب ميشن منظورم اينه كه براي بقيه بازيها هيچ مشكلي نداريم.
راستش از كرك استفاده نمي كنيم آخه با فايل كركس كار نميكنه و فقط براش يه profile ساختيم و از طريق اون بازي مي كنيم البته بدون اينترنت .
اگه شما كركي دارين كه براي lan بازي جواب ميده و يا روشي بلدين، اگه بزارين خيلي ممنون ميشم.:11:
xliveless هم نمي دونم چيه اگه ميشه يه كم توضيح بدين.
ممنون از جوابتون.
V i r u s e r
19-10-2010, 18:25
گیم نت یه شبکه واقعیه دیگه!
البته احتمالا مشکلتون از کرک باشه ولی چون من این بازیو بصورت Original دارم کرکی ندارم که معرفی کنم!
Khan gholi
20-10-2010, 22:55
دوستان جایی هست اهنگ های این رو دانلود کنیم .چون یک اهنگ هست من خیلی عاشقش شدم
یا اگر بشه طوری از داخل خود بازی ضبط کرد اونم راهنمایی کنید
Saeed System
21-10-2010, 13:49
اگر بخاید از خود بازی ظبط کنید...
باید با یه برنامه رکورد صدا مثل jet audio رید در قسمت رکورد و ظبط کنید...
منتها....منتها یه مشکل وجود داره اینکه در بازی dirt 2 دای انجین موتور و افکت بازی تا آخر کم نمیشه!
صدای موزیک و اسپیچ تا آخر کم میشه ! اما صدای موتور و افکت بازی تا 50% کم میشه.
پس بنظر من راهش اینه که اگر آهنگها اختصاصی برای این بازی ساخته شدند که سخت میشه پیدا کردنش..
اما اگر مثل بعضی از سری بازیهای nfs که در آندر گراند 2 آهنگ اسنوپ داگ رو گذاشته بودند تو بازی
که هم اسم خواننده و آهنگ رو میزاشت اگر یادت باشه ...
اونجوری راحت میتونی بری تو گوگل سرچ کنی و پیدا کنی..
================
یه کار دیگه هم میشه کرد....
وقتی ریس شروع شد شما با بقیه ماشینها نرو وایسا یه گوشه و گاز نده و صدای موتور و افکت بازی رو در نیار
و صدای موزیک رو بزار روی 100% و احتمالا خوب از آّب در میاد .. یه امتحان بکن!
البته اگه خواستی میتونی از اینجا دانلود کنی:
Khan gholi
22-10-2010, 16:32
تمام اهنگ های در خود بازی , در قسمت audio , فایل music موجود هست
موزیک مورد علاقه من هم شماره 20 تومش هست.
parsa5564
31-10-2010, 12:55
تمام اهنگ های در خود بازی , در قسمت audio , فایل music موجود هست
موزیک مورد علاقه من هم شماره 20 تومش هست.
دوستان من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم سیو بازی رو به همون مسیر قبلی میریزم اما وقتی وارد بازی میشم میگه اتو سیوی پیدا نکرد
چیکار کنم؟
دوستان من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم سیو بازی رو به همون مسیر قبلی میریزم اما وقتی وارد بازی میشم میگه اتو سیوی پیدا نکرد
چیکار کنم؟
نکته!!!:
parsa5564
31-10-2010, 20:35
نکته!!!:
ازش کپی گرفته بودم اما یادم نمیومد که به چه دردی میخوره :31:
مرسی
artara74
28-12-2010, 20:05
سلام بچه ها چند وقته شدید رفتم تو خط شکوندن رکورد.
ترک Morocco
Trailblazer
کسی زیر 2:56 زده؟ توی فروم منظرمه. من تا 2:56 زدم. با Mitsubishi Eclipse
و با Subaro Impreza WRS STI تا 2:57 اومدم.
اینم فیلم 2:58 ام با همین ماشین:
البته از کیبورد استفاده می کنم حتما با ویل (فرمان) بشه تا 2:50 زد. به زودی فرمون خریداری میشه :21:
هر کی خواست کل رکورد ثانیه به ثانیه می زارم هر ترکی که خواست. چون افرادی که این بازی رو خیلی دوست دارن کمه توی دوستام کسی نیست بازی کنه. شاید بچه های فروم یکم حال بدن.
popowoody
15-01-2011, 22:47
سلام ! من یه مشکل دارم ! هنگام شروع بازی اکانت Game For Windows Live می خواد و من ندارم اگه بزنم ندارم بازی رو سیو نمی کنه ! می خوام عضو شم سریال می خواد ، بازی هم کرک شدست !
kourosh4
15-01-2011, 23:31
دوستان سلام....
سیو کامل بازی برای ویندوز 7 میخام...
اگه کسی داره ممنون میشم برام بزاره ...
سلام ! من یه مشکل دارم ! هنگام شروع بازی اکانت Game For Windows Live می خواد و من ندارم اگه بزنم ندارم بازی رو سیو نمی کنه ! می خوام عضو شم سریال می خواد ، بازی هم کرک شدست !
همون اول که Game For Windows Live میاد باید یکم بیای پایین تر یک گزینه داره به نام Create a local profile اونو بزن و یک اکانت بساز مشکلت حل میشه.
popowoody
16-01-2011, 15:03
حذف ......
IranApadana
27-01-2011, 08:12
من پچ 1.21 رو که حجمش 44 مگ هست دانلود کردم اما موقع نصب بعد از چند تا Next زدن، میگه DIRT 2 رو سیستم نصب نیست..!!! و پچ رو نصب نمیکنه..!!
کسی میدونه چجوری باید پچ رو نصب کنم؟
ممنون
soulslayer
13-02-2011, 23:39
سلام دوستان منم مشکله اين دوستمون و دارم نميتونم بازی و اجرا کنم
اول از 2 تا فايل dll ايراد گرفت که نبود بد از اون هرچی windowslive بود گرفتم
نميدونم بايد چيکار کنم نصب بشه
بد جوری تو کفشم لطفاً کمکم کنيد
يادم رفت بگم من 2 تا فايل تو دانلود کردم
النم وقتی ميزنم روش هيچ اتفاقی نميفته
سلام . آقا من هر موقع وارد مسابقات چین میشم هنگ میکنه ؟ چیکار کنم ؟ مشکل چیه ؟ (نسخه xbox)
soulslayer
16-02-2011, 19:49
سلام دوستان منم مشکله اين دوستمون و دارم نميتونم بازی و اجرا کنم
اول از 2 تا فايل dll ايراد گرفت که نبود بد از اون هرچی windowslive بود گرفتم
نميدونم بايد چيکار کنم نصب بشه
بد جوری تو کفشم لطفاً کمکم کنيد
يادم رفت بگم من 2 تا فايل تو دانلود کردم
النم وقتی ميزنم روش هيچ اتفاقی نميفته
آقا يکی بياد جواب مارو بده!!!!!
سلام . آقا من هر موقع وارد مسابقات چین میشم هنگ میکنه ؟ چیکار کنم ؟ مشکل چیه ؟ (نسخه xbox)
یکی هم جواب ما رو بده !
Alex Fera
23-02-2011, 14:08
احتمالا بازی شما از اون نسخه های لیک شده یا کامل نشده است که قبل از انتتشار بازی برای 360 اومد یه نسخه دیگرو امتحان کن....
soulslayer
23-02-2011, 19:24
احتمالا بازی شما از اون نسخه های لیک شده یا کامل نشده است که قبل از انتتشار بازی برای 360 اومد یه نسخه دیگرو امتحان کن....
همين dvd رويه يه pc ديگه جواب داد
فقط من نميتونم اجراش کنم!!!
همين dvd رويه يه pc ديگه جواب داد
فقط من نميتونم اجراش کنم!!!
سلام . فکر کنم alex fera جوای من رو داده بود . مشکل شما برای pc هست نه 360 !!!
ess_1362
27-02-2011, 20:29
سلام
من یک مشکل با حال دارم
بازی save نمیشه
هر وقت میام بیرون دوباره باید از اول بازی را اجرا کنم
چیکاررررررررررر کنم
شما یه اکانت افلاین باید باز در ویندوز لیو کنی...سیو کن اونو بعد برو بازی ادامه بده سیو میشه ..درست میشه.
V i r u s e r
28-02-2011, 08:09
چرا همه با لایو مشکل دارن!؟
ess_1362
02-03-2011, 21:36
آقا نشد که نشد
اکانت هم ساختم
ولی قبل از بسته شدن صفحه اکانت از من سریال نامبر میخواد
V i r u s e r
02-03-2011, 21:52
آقا نشد که نشد
اکانت هم ساختم
ولی قبل از بسته شدن صفحه اکانت از من سریال نامبر میخواد
شما احتمالا اکانت انلاین درست کردید
باید افلاین بسازید
dverbame
09-03-2011, 18:59
سلام دوستان من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم
حالا بعد از مدت ها 1 ویل یا همون فرمون گیرم اومده
میخواستم بازی رو باهاش انجام بدم
اما بازی فرمون رو نمیشناسه
1 جا خوندم فقط با یک سری فرمون و دسته خواص بازی سازگاره :
دسته ها و فرمون های سری مایکروسافت و لاجیتک و...
-------------------
کسی راهی داره که بشه با هر نوع فرمونی یا دسته ای بازی رو اجرا کرد ؟ :41:
اقا من عادت کردم به nfs الات که dirt 2 رو نصب کردم کنترل ماشین برام سخته چقدر طول میکشه تو این بازی حرفه ای بشم من 40 تا مسابقه دادم یه بار اول شدم
artara74
07-05-2011, 15:40
سلام،
از بچه ها کسی پایه هست آنلاین بزنیم با هاماچی؟ اینقدر رکورد های خودمو شکوندم خسته شدم.
آموزش آنلاین بازی کردنش:
کسی نفهمید بگه من براش ترجمه کنم یا توضیح بدم.
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
اقا من عادت کردم به nfs الات که dirt 2 رو نصب کردم کنترل ماشین برام سخته چقدر طول میکشه تو این بازی حرفه ای بشم من 40 تا مسابقه دادم یه بار اول شدم
چه جالب من اصلا نمی تونم NFS و اینا رو بازی کنم.
این بازی مثل NFS کنترلش راحت نیست. شما باید طبیعی رانندگی کنید. سعی کنید به در و دیوار نخورین و سر پیچ ها هم از ترمز استفاده کنید.
پس شما سیمولیشن بازی کنید چی می گید (LFS, rFactor,...)
سلام،
از بچه ها کسی پایه هست آنلاین بزنیم با هاماچی؟ اینقدر رکورد های خودمو شکوندم خسته شدم.
دو تا شات از اون رکوردهایی که شکوندی بزار ببینم اوضامون در برابر شما چطوره؟:31:از اون مرحله راحتها بزار مثلا مالزی از بالا مسابقه دومی که سه مرحله هست بزار
artara74
08-05-2011, 20:14
حالا اونقدر ها هم که گفتم حرفه ای نیستم.
اگه می تونی این ها رو نگاه کن:
1-این قدیمیه که توش زیاد دریفت کردم:
2- این جدیده که همین چند روز پیش زدم که توش کمتر دریفت کردم:
اگه نتونستی فیلم ها رو ببینی برو اینجا ببین رکورد چقدر می زنی:
Morocco - Trailblazer - Ounila Descent
2:54:94
artara74
09-05-2011, 21:05
رکورد جدید زدم. همون ترک قبلی :
2:51:93
رکورد جدید زدم. همون ترک قبلی :
2:51:93
من الان به همون ترکی که رفتی یه نگاه به امارش انداختم دیدم رکوردم 3:01:54 :31:.این رکورد قدیمی هست الان که دوباره رفتم یه 7 ثانیه بیشتر از این بود. حالا تو free race یه نگاه به این رکوردت تو ترکهای مالزی بنداز ببین چنده حدالاقل منم یه خورده امیدوار باشم LANDRUSH=>TANAMERA FALLS :sad:.
حالا شما داری با فرمون مسابقه رو میری یا کیبورد . البته از فیلمهایی که گذاشتی چرا از مسیرت خارج میشی به سنگی درختی برخورد نمی کنی :eh:تنظیمات WHEEL SETUP رو تغییر ندادی یا چیز دیگه ای؟
من این ترکهای مالزی چین یوتا راجا و لندن تا حدودی میتونم EXTERME یا HARDCORE برم
artara74
10-05-2011, 15:53
من از فرمون استفاده نمی کنم. بعدشم اون که از ترک خارج می شم خشگلیشه D:
با کیبورد دریفت کردن خیلی سخته. من از دنده دستی استفاده می کنم. چون دنده تومات توی دریفت دنده رو 1 یا 2 میده ولی بعضی پیچ ها نیزازی نیست اولش دنده بیاد پایین که ماشین سرعتش بیاد پایین.
در ضمن من این همه اطلاعات دارم گواهینامه ندارم D:
مالزی اصلا حال نمی کنم. حالا اگه یکم بیکار شدم باشه!
من کل بازی رو تموم کردم فقط Free race می رم و Time ،
رشته هایی هم که دوست دارم اول Trailblazer و Rallycross و بعد Rally و بقیه رو هم دوست ندارم D:
WR رکورد بیشترشون رو زدم.
ببخشيد دوستان
آيا لينك دانلود بازي براي پي سي وجود داره؟
ممنونم
ببخشيد دوستان
آيا لينك دانلود بازي براي پي سي وجود داره؟
ممنونم
skyeagle
19-07-2011, 11:35
من کل بازی رو تموم کردم فقط Free race می رم و Time ،
.
با سلام
ببخشید اگر پست های قدیم رو آپ میکنم
دوست عزیز لول چند هستید؟
توی achivment چند تا لاک دیگه دارید؟
بالاترین نمره ای که از nominating گرفتید چند بوده ؟ تاحالا تونستید کامل همه رو بگیرید؟ تو کدوم پیست؟
و یه چیز دیگه در چه سطحی بازی میکنید؟ از نظر مشکلی بازی
سلام دوستان.
تو اين بازي نقشه خوان از دو لفظ cut و don't cut استفاده ميكنه. منظور از اين دو كلمه چيه؟!
ممنونم.
سلام دوستان.
تو اين بازي نقشه خوان از دو لفظ cut و don't cut استفاده ميكنه. منظور از اين دو كلمه چيه؟!
ممنونم.
Left = چپ
Right = راست
Easy Left = اروم به چپ (در این مواقع یعنی که پیچ در حد دشواری هستش که باید دقت شود)
Easy Right= آروم به راست..(مثل بالا.)
Fast Left = پیچ نرم به چپ. (یعنی اینکه پیچ در حدی هست که بتونید با همون سرعت یا بیشتر دور بزنید که مشکلی نخواهید داشت.
Fast Right= پیچ نرم به راست ( مثل بالایی)
Right Midle Left یاLeft Midle Right= ( این یعنی این که پیچ در پیچ از هر سمتی که اول گفته بشه ..یعنی بعد راست سریع سمت مخالف هستش)
cut =پیچی که قابلیت برش زدن داره....یعنی میتونید اونو ببرید و ردش کنید...برعکسش...میگه uncut که اونوقته که نباید پیچ رو برید و باید با احتیاط ردش کرد
Jump = این یعنی این که کمی جلوتر به یک جایی میرسیم که امکان پرت شدن یا پرش مانند با ماشین باشد.
Water = اب یعنی در جلوتر اب وجود دارد که باید دقت کرد. مخصوصا از نمای داخل ماشین.
go to the finish = این هم که نزدیک شدن به خط پایانی رو میگه.
البته در بین گاهی اوقات اعدادی میگه که دقیق نفهمیدم منظورش چی هست که این تخصصی میشه و خوراک ماشین روناست.
فک کنم درجه و سمت دور زدن باشه.
bump = که به تپه ها و دست اندازهای کوچیک توی مسیر گفته میشه
بسيار ممنونم.
ولي من باز نفهميدم منظورتون از برش زدن چيه؟!!
توي بازي هم بين پيچ هايي كه ميگه cut و dont cut فرقي نديدم! واسه همين پرسيدم.
ضمنا اون اعداد فاصله تا پيچ هست (به يارد)
mostafa_gm
21-07-2011, 10:49
بسيار ممنونم.
ولي من باز نفهميدم منظورتون از برش زدن چيه؟!!
توي بازي هم بين پيچ هايي كه ميگه cut و dont cut فرقي نديدم! واسه همين پرسيدم.
ضمنا اون اعداد فاصله تا پيچ هست (به يارد)
اونجايي كه ميگه cut بايد ترمز كني و سرعت رو كم كني.
dont cut نيازي به كم كردن سرعت نداره.
amirkhof
06-08-2011, 15:21
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه شبکه کرد این بازی رو؟
من نسخه کرک شدشو دارم
نمیدونم میشه یا نه
کسی امتحان کرده؟؟
مرسی خبر بده
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه شبکه کرد این بازی رو؟
من نسخه کرک شدشو دارم
نمیدونم میشه یا نه
کسی امتحان کرده؟؟
مرسی خبر بده
من pc و به لپتاپ شبکه کردم و رفتم تو قسمت مالتی پلیر بازی و قسمت لن و به راحتی شبکه تونستیم بزنیم.
الان جزئیات کارو دقیق یادم نیست چون موضوع برای 1 ساله پیشه ولی تونستم شبکه بازی کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.