مشاهده نسخه کامل
: Colin McRae: Dirt 2
Mostafa NBA
07-12-2009, 11:12
این بازی شبکه هم میشه...
اگر میشه شبکه بازی کردنش به صورت گروهی حال میده؟؟؟؟؟
اصلا بازیش خوب است یعنی فرمانش میچرخه؟؟؟؟
من که با dirt 1 اصلا حال نداد .....فرمانش خیلی کند بود....
توی منو ی بازی که Multiplayer داره.
بازی کاملاً روون و با Dirt 1 قابل مقایسه نیست.منم خودم از Dirt 1 خوشم نیومد ولی این یه چیزه دیگست.
میتونم بگم که نسخه ی پیشرفته شده ی Grid هست چون خیلی از جزییات بازی از Grid الهام گرفته شده.
M A X I M U M
07-12-2009, 12:09
واقعا فوق العاده است
امروز براي X360 گرفتمش
ديگه اصلا منتظر GT5 نيستم واقعا لذت GT5 رو با اين بازي هم ميشه تجربه كرد
همه چيز عاليه
جنگل هاي استوايي مالزي واقعا آدم دوست داره بشينه از منظره لذت ببره عالي ساختن عالي
با اين بازي خيلي خيلي به Grid2 اميدوارم شدم
واقعا چه مي كنه اين Codemasters
pedram_sad
07-12-2009, 13:22
خوشحالم که دوستان pc gamer هم بالاخره نوبت تجربه کردن این شاهکار براشون فرا رسید
امیدوارم که اذیت نشن ( از انواع و اقسام زوایا )
ولی خداییش این یک ابر Racing هست
من وقتم برای بازی خیلی کمه شاید روزی 2 ساعت
اما از همین 2 ساعت با وجود خرید 14 بازی حدودا 1:30 رو به این master piece اختصاص دادم و 51 درصد رفتم
عالیه
mehdi30nema
07-12-2009, 14:22
من بازی را نصب کردم ولی وقتی میخام اجرا کنم ارور میده و میگه :
d3d complier_42 was not found
smallfrank
07-12-2009, 14:50
سلام دوستان
بالاخره DIRT 2 هم اومد
حالا با این سیستم میشه روون بازی کرد؟
8500 gt
Ram:3 gig
؟
SIMON137
07-12-2009, 15:24
یکی از مزایای بازی فکر کنم مولتی پلیرش باشه که نیازی نیست شما نسخه اوریج داشته باشی ... البته تست نکردم ولی چون گرید و درت 1 اینطوری بود ، احتمال می دم این هم همانگونه باشد ...
shuahin_kh
07-12-2009, 16:00
حالا که برای PC اومده، ما فعلا نمیتونیم گیریم. عجب روزگاری شده نازنین، گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
Mostafa NBA
07-12-2009, 16:08
متاسفانه رکب خودم.
دیشب یک عالمه Race دادم.الان که رفتم توی بازی میبینم سیو نشده.
اول بازی یک پیغامی میاد میگه باید توی Windowns Live عضو بشی تا بتونی سیو کنی. من این کار رو نکرده بودم.الانم که میخوام این کارو بکنم نمیشه. دوستان لطفا راهنمایی کنن !
khalabane javan
07-12-2009, 16:11
متاسفانه رکب خودم.
دیشب یک عالمه Race دادم.الان که رفتم توی بازی میبینم سیو نشده.
اول بازی یک پیغامی میاد میگه باید توی Windowns Live عضو بشی تا بتونی سیو کنی. من این کار رو نکرده بودم.الانم که میخوام این کارو بکنم نمیشه. دوستان لطفا راهنمایی کنن !
دقیقا منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنین
P A N Z E R
07-12-2009, 16:21
برای بازی آنلاین باید از Teknogods.dll استفاده کنید
من بازی را نصب کردم ولی وقتی میخام اجرا کنم ارور میده و میگه :
d3d complier_42 was not found
جدیدترین دایرکت ایکس رو احتمالا لازم داری ! این پیغام مربوط به کمبود یکی از اجزای دایرکت ایکس میشه !
khalabane javan
07-12-2009, 16:37
یه چیز واقع جالب . این ویدیو رو ببینین . این هم همین مشکل مارو داشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد جالبتر اینکه میره توی بازی مثل gta یا fuel پایین صفحه میزنه براش که برای منوی ویندوز لایو home رو بزنید. که افلاین یا انلاین رو انتخاب کنین. اما مال من اینا اصلا نمیاد فقط وقتی رو منو میرم میزنه که باید sign in کنین تا بتونی سیو کنی. که sign in هم که می کنی می گه product key که 25 کارکتر هست رو بزن. خیلی جالبه دقیقا همون مشکل fuel رو داره که کرک رو عوض می کردی درست می شد. کسی هست که با کرک درست بیاد بازی براش؟ اگه میشه برای ما هم اپلود کنه
mehdi30nema
07-12-2009, 16:39
جدیدترین دایرکت ایکس رو احتمالا لازم داری ! این پیغام مربوط به کمبود یکی از اجزای دایرکت ایکس میشه !
مرسی جدیدترین نسخه را ریختم و مشکلم حل شد .
khalabane javan
07-12-2009, 16:45
بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
1-create profile رو بزنید.
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید :20::19:
واقعا فوق العاده است
امروز براي X360 گرفتمش
ديگه اصلا منتظر GT5 نيستم واقعا لذت GT5 رو با اين بازي هم ميشه تجربه كرد
همه چيز عاليه
جنگل هاي استوايي مالزي واقعا آدم دوست داره بشينه از منظره لذت ببره عالي ساختن عالي
با اين بازي خيلي خيلي به Grid2 اميدوارم شدم
واقعا چه مي كنه اين Codemasters
سلام
کاملا با شما موافقم و این بازی واقعا محشره و من توصیه می کنم به همه دوستان تا بازی رو تهیه کنند. راستی دوست من به جنگل های مالزی بهتره صحرای زیبای مراکش و طبیعت فوق العاده کرواسی رو هم اضافه کنید.
MOHAMMAD2010
07-12-2009, 18:59
دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ،
کسی نمیدونه چرا بازی های جدید همه باید از طریق Games for Windows - LIVE سیو بشن ؟
amin.t_71
07-12-2009, 19:34
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید :20::19:
واقن چه نکته مهمی رو شما فهمیدی:31: بهت تبریک میگم به خاطر این هوشت :11:
khalabane javan
07-12-2009, 19:52
واقن چه نکته مهمی رو شما فهمیدی:31: بهت تبریک میگم به خاطر این هوشت :11:
هوش سرشار و داشتی :31::31: اخه خیلیا این مشکل رو داشتن :27:
Danial_4139
07-12-2009, 21:37
این افت فریم بی معنی چیه تو منو بازی حال آدم رو میگیره ؟!
من تو بازی مشکل ندارم تو بدترین شرایط با بالاترین حد گرافیک دارم 90 فریم میگیرم ولی تو منو بازی جون آدم بالا میاد تا یه گزینه رو انتخاب کنی !
کارت گرافیک من ATI 4890 هست سی پی یو هم Q6600 و 4 گیگ رم تو بازی عالیه ولی تو منو حال آدم رو میگیره :41:
کسی این مشکل رو داره ؟
راستی گرافیک ماشین ها از Shift کمتره ولی در کل اونجور که بچه ها 360 باز چند ماه پیش میگفتن توپه و بی رقیبه و ... کلی دل مارو آب انداختن ببینیم این چیه که گرافیکش از Shift بهتره دیدیم نه بابا این خبرا نیست ولی خدایش نرمی بازی و گیم پلی بازی فوقالعاده هست :5:
masoud93
07-12-2009, 22:05
shift که از نظر گرافیک پیش grid سوسکه پس یعنی dirt 2 گرافیکش کمتراز grid هستش طبق نوشته danial_4139
این افت فریم بی معنی چیه تو منو بازی حال آدم رو میگیره ؟!
من تو بازی مشکل ندارم تو بدترین شرایط با بالاترین حد گرافیک دارم 90 فریم میگیرم ولی تو منو بازی جون آدم بالا میاد تا یه گزینه رو انتخاب کنی !
کارت گرافیک من ATI 4890 هست سی پی یو هم Q6600 و 4 گیگ رم تو بازی عالیه ولی تو منو حال آدم رو میگیره :41:
کسی این مشکل رو داره ؟
Catalyst رو به 9.11 ارتقا بده درست میشه منم همین مشکل رو داشتم .
pedram_sad
07-12-2009, 23:06
این بازی از نظر lighting effect و رنگ بندی و special effect اصلا shift رو در حد رقابت هم نمیبینه
ماشین ها هم فوق العاده ساخته شدن به خصوص reflect های روی کاپوت وحشتناک دقیق و real time هست
به نظر من که shift اتفاقا افتضاح بود از نظر مدل سازی ( نظر شخصی به عنوان کسی که همه رو مو به مو تست کرده )
میشه دایرکت ایکس رو توی ویندوز 7 سویچ کنیم .مثلا بزاریم روی 9 یا 11 ؟(یا نه اتوماتیک روی دایرکت ایکس 11 میاد و از طریق اپشن نمیشه تغییر داد؟)
کسی از بچه ها تفاوتی توی دایرکت ایکس 9 با 11 دیده؟(تست کرده؟)
سلام
دوستان مشکل افت فریم با نصب بازی تو ویندوز7 حله . بنده هم ATI دارم و هیچ اپدیتی نه تو گرافیک و نه تو دایرکس انجام دادم و حالا تو 7 راحت دارم بازی می کنم. راستی من هم با نظر اکثر دوستان که این بازی خیلی از شیفت سر تره موافقم. شیفت تا 50 ساله دیگه هم به این بازی ها یعنی Dirt و یا grid نمی رسه.
kourosh4
08-12-2009, 01:26
دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........
Danial_4139
08-12-2009, 01:42
سلام
دوستان مشکل افت فریم با نصب بازی تو ویندوز7 حله . بنده هم ATI دارم و هیچ اپدیتی نه تو گرافیک و نه تو دایرکس انجام دادم و حالا تو 7 راحت دارم بازی می کنم. راستی من هم با نظر اکثر دوستان که این بازی خیلی از شیفت سر تره موافقم. شیفت تا 50 ساله دیگه هم به این بازی ها یعنی Dirt و یا grid نمی رسه.
من تو ویندوز 7 افت فریم دارم البته تو منو بازی ، الان دارم درایور جدید ATI رو دانلود می کنم ببینم چی میشه احتمالآ با این سرعت تا ساعت 5 صبح تمام بشه :2: تست کردم خبرش رو میدم .
من منظورم این نیست که گرافیک DiRT 2 از شیفت کمتره ولی در کل نظر شخصیم اینه که رو جزئیات Shift بیشتر کار شده مثلآ چراغ های ماشین خیلی طبیعی تر از DiRT هست یا مثلآ بازتاب نور توی شیشه یا جلو پنجره ها و رینگ ها کروم خیلی طبیعی تر به نظر میان ولی منظورم این نیست که از هر نظر از DiRT گرافیک بهتری داره .
در کل من از هر دو بازی خوشم میاد فرقی هم برام ندارن ، ولی با گرافیک Shift بیشتر حال می کنم :10:
دوستان فردا صبح میخوام برم بخرم بنظرتون سیستم جواب میده (تو امضام هست).........
یا صبر کنم چند هفته ی دیگه که میخوام ارتقا بدم(ati 5000 ) اونوقت بازی رو بگیرم.........
خیلی دوست دارم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم.........
موتور گرافیکیش خیلی سبک هست راحت میتونی بازی کنی .
سلام . من این بازیو نصب کردم و یه کرک براش ریختم. الان که بازی اجرا میکنم بعد از لوگوی شرکتا یه متن میاد رو صفحه که راجع به لایسنزو از اینجور چیزاست بعد اونجا گیر میکنه. هنگ نمیکنه ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته. گرافیکم 9600gt 512 هست. رم 4گیگ cpu 2.53 نمیدونم مشکل کجاست. میشه راهنمایی کنید؟
Mostafa NBA
08-12-2009, 13:20
من این کارو کردم و اکانت آفلاین هم درست کردم و دیشب وارد بازی اصل بازی شدم و به صورت اتوماتیک سیو میشه.
الان که میرم توی بازی باز دوباره همه چی از اول میاد. انگار سیو نشده.اول که میره توی بازی میگه Home رو بزنید تا sign in کنید ولی وقتی میزنم میره توی صفحه Live و خبری از Sign in شدن نیست.
چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
sir payman
08-12-2009, 13:56
وقتی home رو میزنی میری تو صفحه live اونجا پروفایلت هست؟
Mostafa NBA
08-12-2009, 14:00
وقتی home رو میزنی میری تو صفحه live اونجا پروفایلت هست؟
آره. توش که میرم چنتا گزینه داره ولی چیزی در مورد Sign in توش نیست. بعدش هم که از Live میام بیرون, بازی از اول شروع میشه.
smallfrank
08-12-2009, 14:36
فرمونش چه جوریه ؟ اگه مثل Grid باشه اصلا نمیتونم بازی کنم.
night lord
08-12-2009, 14:51
دوستان میشه یه مقایسه میون اجرای بازی تو directx 11 و directx 10 با screen shot بزارید .
تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه؟
دوستان میشه یه مقایسه میون اجرای بازی تو directx 11 و directx 10 با screen shot بزارید .
تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه؟
بازی DX 10 نداره فقط DX 9 و DX 11 داره
مقایسه DX 9 با DX 11
{sahand}
08-12-2009, 15:57
فرمونش چه جوریه ؟ اگه مثل Grid باشه اصلا نمیتونم بازی کنم.
البته توجه داشته باشید که این جور باز ها رو بهتره با فرمون یا گیم پد دارای آنالوگو تریگر انجام بدید، با کیبرد خیلی سخت می شه.
MOHAMMAD2010
08-12-2009, 16:27
دوستان کنترل بازی مثل همون نسخه 1 هست ؟
SIMON137
08-12-2009, 16:50
دوستان کنترل بازی مثل همون نسخه 1 هست ؟
ای همچین بگی نگی ....
ببینم برای اینکه dx11 خروجی بگیری چه باید کرد ؟
گرافیک من (gtx280 ) هم که گویا فقط dx10 می ساپورته ، ویندوزم هم ویستا هست :41:
من dx11 می خوام :19:
nathan mckane
08-12-2009, 16:56
اقا این بازی چند تا دیسکه ؟
CATALONIA
08-12-2009, 17:08
اقا این بازی چند تا دیسکه ؟
دو DVD
می باشد
Mostafa NBA
08-12-2009, 18:30
من این کارو کردم و اکانت آفلاین هم درست کردم و دیشب وارد بازی اصل بازی شدم و به صورت اتوماتیک سیو میشه.
الان که میرم توی بازی باز دوباره همه چی از اول میاد. انگار سیو نشده.اول که میره توی بازی میگه Home رو بزنید تا sign in کنید ولی وقتی میزنم میره توی صفحه Live و خبری از Sign in شدن نیست.
لطفا جوابمو بدید. من نمیتونم این بازی زیبا رو ادامه بدم. دارم میمیرم :41:
night lord
08-12-2009, 19:32
بازی DX 10 نداره فقط DX 9 و DX 11 داره
مقایسه DX 9 با DX 11
یعنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟:2:
نمیشه حداقل با 10 بالا بیاریمش؟:18:
P A N Z E R
08-12-2009, 20:03
یعنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟:2:
حالا مگه چه قدر فرق داره ؟!!
نه متاسفانه نمیشه شما باید با DX 9 بازی کنید ...
*hamedkhatar*
08-12-2009, 21:27
من گرافیکم GTX 260 هستش اگه ویندوز 7 نصب کنم برای DX11 حله؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
ممنون
sir payman
08-12-2009, 21:33
من گرافیکم GTX 260 هستش اگه ویندوز 7 نصب کنم برای DX11 حله؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
ممنون
260 نمیتونه DX11 رو ساپورت کنه یا باید منتظر GT300 باشید یا ATI 5000 series رو بگیرید.
Davood_titan
08-12-2009, 21:34
سلام
میشه بگین حداکثر سیستمی که میشه بازی کرد چی هست
night lord
08-12-2009, 21:36
دوستان من اینو رو آخرین گرافیک اجرا کردم بد نبود البته با
کارت gtx260 c216 . اگه کسی یه کارت directx 11 داره
چنتا screen shot ازش بزاره تا بتونیم directx10 رو با 11 مقایسه کنیم .
Mostafa NBA
08-12-2009, 22:22
دریغ از یک پاسخ !:13:
حداقل بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید .
sima_6600
08-12-2009, 23:12
چرا اینا با DX10 ,DX11 نساختن معلومه که DX9 گرافیک پاپنتر نسبت به DX11 داره ولی به نظر من DX10 و DX11 با هم تفاوت زیادی نداره اینا فقط یک چیز جدید میدن بیرون پول میگیرن:41:
Danial_4139
09-12-2009, 00:40
من دنبال سیتروئن C4 که تو Dirt قبلی بود میگردم ، چرا تو لیست ماشین ها نیست ؟ :18:
فکر نکنم بشه با DX9 اون گرافیک عالی رو از بازی دید .
من همه تنظیمات رو روی High و Ultra گذاشتم ولی گرافیکش ماشین ها انگار تغییر نمیکنه :13:
Mostafa NBA
09-12-2009, 00:41
بابا بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید.
از ظهر منتظرم :41:
night lord
09-12-2009, 00:56
بابا بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید.
از ظهر منتظرم :41:
بابا خیلی سادست که بایدیه آفلاین پرو فایل بسازی دیگه . وقتی xlive نصب میشه اول بازی ازت میپرسه
که یه یوزر نیم بساز بعد نوع یوزرت رو که باید آفلاین یا آنلاین باشه رئ مشخص میکنی . که باید آفلاین باشه
.بعد سابمیت میکنی و وارد بازی میشی همین . اگه نشد بازیو دوباره نصب کن .
من دنبال سیتروئن C4 که تو Dirt قبلی بود میگردم ، چرا تو لیست ماشین ها نیست ؟ :18:
فکر نکنم بشه با DX9 اون گرافیک عالی رو از بازی دید .
من همه تنظیمات رو روی High و Ultra گذاشتم ولی گرافیکش ماشین ها انگار تغییر نمیکنه :13:
موافقم .
البته گرافیکش زیاد بد نیست . ولی در حد این گیم و grid و shift رو دارکت ایکس 9 افتضاحه .
کاشکی به جای 9 حداقل از 10 استفاده میکردن . ما نمیتونیم 11 رو ببینیم حد اقل با همون 10
حال میکردیم .
دوستان هر کی یه کارت دایرکت ایکس 11 داره از بازی چنتا اسکرین شات بزاره . لطفا .
Mostafa NBA
09-12-2009, 01:04
بابا خیلی سادست که بایدیه آفلاین پرو فایل بسازی دیگه . وقتی xlive نصب میشه اول بازی ازت میپرسه
که یه یوزر نیم بساز بعد نوع یوزرت رو که باید آفلاین یا آنلاین باشه رئ مشخص میکنی . که باید آفلاین باشه
.بعد سابمیت میکنی و وارد بازی میشی همین . اگه نشد بازیو دوباره نصب کن .
من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.
شما ها بازیو به صورت دستی سیو میکنید یا خودش اتوماتیک سیو میشه ؟
لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ،
کسی نمیدونه چرا بازی های جدید همه باید از طریق Games for Windows - LIVE سیو بشن ؟ احتمالا راهکاریه برای مدیریت بهتر بخش آنلاین بازی های PC . در بخش آفلاین هم ساختن اکانت های گوناگون و مدیریتش راحت تر شده.
تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه تنها از این بازی نمیشه نتیجه گرفت که directX 11 ارزش داره یا نه بازی در سبک رانندگیه و در این سبک gamer که نمیاد به محیط اطرافش با دقت نگاه کنه تا متوجه اختلاف ها بشه. باید منتظر بازی های جدیدتر بیشتری بود. برای آشنایی اولیه با اختلاف های بصری DirectX 11 با DirectX 10 , و 9 به لینک زیر مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون طور که از تصاویر گویاست، اختلاف بسیاره و این تازه بخشی از توانایی های DirectX 11 ــه. قسمت عمده ی توانایی های DirectX 11 مربوط میشه به کارهایی به غیر از بازی.
به نقل از mehdi_mosavi یکی از مدیران بخش سخت افزار :
--------------------------------------------
امکانات و قابلیت های DirectX 11 خیلی فراتر از اونیه که فقط جنبه تاثیرش در Game رو در نظر بگیریم .
قابلیت هایی مثل GPGPU بهینه سازی شده به واسطه DirectCompute ، بهینه سازی هر چه بیشتر و بهتر قابلیت multi-threading که حتی ممکنه علاوه بر افزایش کیفیت و جزئیات موجود در تصاویر 3 بعدی ، افزایش کارایی نهایی رو هم به دنبال داشته باشه .
پشتیبانی بهینه تر از OpenCL توسط GPU های سری 5000 و مهم تر از همه قابلیت های دیگه این API جدید که حتی باعث افزایش Multi Core Efficiency هم میشه به شدت وسوسه برانگیزه .
علاوه بر این قابلیت Tessellation در بازی های رایانه ای بر پایه DirectX 11 ، افکت بسیار واقع گرایانه و جالبی هست . در این مورد عکس های زیادی تو نت می شه پیدا کرد .
هر یک از قابلیت ها و امکانات بالا به تنهایی برای خودشون یک انقلاب در صنعت پردازش محسوب میشن .
موارد بالا فقط از قابلیت های DirectX 11 به حساب میومدن .
اما یکی از عوامل مهم دیگه مسئله توان مصرفی این دو نسل هست . تصویر زیر رو ملاحضه بفرمایید :
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
["][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
همان طور که در تصاویر گویاست حداکثر توان مصرفی Radeon 4870 حدودا 60% بیشتر از Radeon 5770 هست !! در واقع میشه با یک پاور 500W Real با تنها یک پورت 6PIN Pci-e و قیمت حدودا 50 الی 55 هزار تومان به صورت کاملا مطمئن و بی دغدغه از Radeon 5770 در یک سیستم High-end استفاده کرد . ولی یک Radeon 4870 در یک سیستم High-end حداقل یک پاور با توان واقعی 600w با قیمت حدودا 80 الی 90 هزار تومان رو طلب می کنه ! در مورد Radeon 4850 و Radeon 5850 هم با مقداری تفاوت کمتر در اختلاف توان مصرفی ( 27% ) هم تقریبا همین شرایط در توان های پایین تر صدق می کنه .
توان مصرفی کمتر در حالت Load و همچنین تکنولوژی های مدیریت مصرف انرژی در حالت Idle باعث شده که مدل های Radeon 5700 نسبت به مدل های مشابه Radeon 4000 دمای کاری در حالت های Idle و Load هم به مراتب کمتر بشه .
قابلیت های اورکلاکینگ مثال زدنی GPU و مخصوصا Memory در این دو مدل Radeon 5700 که دیگه در حال حاضر نیاز به تعریف نداره .
----------------------------------------
همون طور که می بینید، امکانات کارت های گرافیک DirectX 11 بالاست و در واقع تحول مهمی به حساب میاد.
ببینم برای اینکه dx11 خروجی بگیری چه باید کرد ؟
گرافیک من (gtx280 ) هم که گویا فقط dx10 می ساپورته ، ویندوزم هم ویستا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت گرافیک قوی ای دارید. ولی برای استفاده از DirectX 11 فعلا تنها راه خرید یکی از کارت گرافیک های ATI HD 5870, 5850,5770,5750 ست. در آینده هم هیچ کارت گرافیکی که متعلق به سری 4000 ATI یا GT200 nvidia یا قبل از این هاست از DirectX 11 پشتیبانی نخواهد کرد.
عنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه حداقل با 10 بالا بیاریمش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اختلاف DX 9 با DX 10 خیلی ناچیزه. پس چیز خاصی رو از دست نمی دیم.
سلام
میشه بگین حداکثر سیستمی که میشه بازی کرد چی هست قوی ترین ابر رایانه ی دنیا!!
چرا اینا با DX10 ,DX11 نساختن معلومه که DX9 گرافیک پاپنتر نسبت به DX11 داره ولی به نظر من DX10 و DX11 با هم تفاوت زیادی نداره اینا فقط یک چیز جدید میدن بیرون پول میگیرناشتباه می کنید. در بالا به طور مفصل توضیح داده شده. می تونید در اینترنت هم جست و جو کنید.
night lord
09-12-2009, 12:21
دوستان اگه میخواین فرق DX9 رو با 11 تو این بازی ببینین به لینک زیر برین ::8:
dverbame
09-12-2009, 13:51
سلام . من این بازیو نصب کردم و یه کرک براش ریختم. الان که بازی اجرا میکنم بعد از لوگوی شرکتا یه متن میاد رو صفحه که راجع به لایسنزو از اینجور چیزاست بعد اونجا گیر میکنه. هنگ نمیکنه ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته. گرافیکم 9600gt 512 هست. رم 4گیگ cpu 2.53 نمیدونم مشکل کجاست. میشه راهنمایی کنید؟
دوستان منم همین مشکل رو دارم. کسی میدونه چه جوری حلش کنم؟
لطفا کمک کنید:18:
masoud93
09-12-2009, 15:05
می خواستم بدونم تو این بازی که با x live سیو میکنه رو چکار باید بکنی تا وقتی تو ویندوز دیگه ای رفتی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی یا دیگه راهی نداره و باید بازیو از اول بری.
mehdi30nema
09-12-2009, 17:05
صد رحمت به nfs shift . کنترل ماشین ها خیلی سخت هستند .
MOHAMMAD2010
09-12-2009, 18:43
اینا چرا همچین کردن !
یا 9 یا 11 !؟
خب الان خیلیا کارت DX 10 دارن ، اینا دیگه چرا باید بازی رو با 9 بازی کنن !
واقعا مسخرس :41:
یعنی نمیشد یه کاری کنن که بشه با هر 3 تا بازی رو اجرا کرد !
سلام
کجا کنترلش سخته آخه. اتفاقا من که خیلی باش حال می کنم. و خیلی به واقعیت نزدیکه. خوب وقتی شما داری روی زمین خاکی رانندگی می کنید مشخصه که نمی تونید راحت ماشین در کنترل داشته باشید نکته جالبش اینجاست که وقتی ریس میاد روی آسفالت (البته تو بعضی قسمتها) کنترل خیلی راحتر میشه و کنترل کاملا بر محیط منطبقه.
kourosh4
09-12-2009, 19:56
فقط میشه گفت عالیه............
الان حدود 8 ساعت دارم بازی میکنم به زور از پاش بلند شدم............
چقد گرافیک بازی سبکه با gts 250 همه ی تنظیمات رو بردم تا اخر و اونجور که فکر میکردم سنگین نیست..........
یه توصیه برای دوستانی که میگن کنترلش سخته ....حتما با یک دسته ی xbox بازی کنن چون هم راحتره و هم هیجانش بیشتر میشه.....
mehdi30nema
09-12-2009, 20:57
سلام
کجا کنترلش سخته آخه. اتفاقا من که خیلی باش حال می کنم. و خیلی به واقعیت نزدیکه. خوب وقتی شما داری روی زمین خاکی رانندگی می کنید مشخصه که نمی تونید راحت ماشین در کنترل داشته باشید نکته جالبش اینجاست که وقتی ریس میاد روی آسفالت (البته تو بعضی قسمتها) کنترل خیلی راحتر میشه و کنترل کاملا بر محیط منطبقه.
اتفاقا من توی زمین های خاکی اصلا مشکل ندارم و مشکلم فقط با جاده های آسفالتی هست .
dverbame
09-12-2009, 21:04
دوستان منم همین مشکل رو دارم. کسی میدونه چه جوری حلش کنم؟
لطفا کمک کنید:18:
دوستان عزیز.هیچ کس نیست کمک کنه؟
ببینید اینجا گیر میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو م 4 هسته و 4 گیگ رم و 2.8 گیگ گرافیک دارم.(گرافیکم 1.5 که با شیر میشه اونقد)
گرافیک دایرکس 10 داره. ویندوزمم 64 بیتی 7 هست.روی xp هم تست کردم.همونجوری بود.
وقتی گیر میکنه هم نه سی پی یو کار میکنه نه رم.
تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم. :41:
اساتید عزیز سلام!
اقایون شرمنده که این سوال 100% تکراری رو میکنیم،اینترنت ADSL قطع شده با dial up امدم نمیتونم این همه صفحه رو بگردم.
اقا من مشکل این ساین کردن دارم،البته این رو بگم که من ویندوز 7 رو نصب کردم(نسخه 22 اوکتبر)اکانت هم ساختم،بعد یکدفه از من سریال بازی رو میخواهد(cd key) هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم.
توی ویندوز قبلیم(ویستا)به صورت افلاین بازی میکردم بازی های دیگر رو،ولی اینجا (تازه نصب کردم ویندوز رو)نمیشه این رو ساین کنم،اعصابم ریخته بهم.
کمک!
معذرت به خاطر تکراری بودن.
pedram_sad
09-12-2009, 21:28
مهدی جان من که اتفاقا میتونم به جرات بگم روانترین کنترلیه که تاحالا تجربه کردم و فوق العاده لذت بخشه
با این که دارم روی hard هم میرم بازی رو
یه توصیه برای دوستانی که میگن کنترلش سخته ....حتما با یک دسته ی xbox بازی کنن چون هم راحتره و هم هیجانش بیشتر میشه.....
شاید هم به قول دوستمون دلیلش برای من همین باشه :31:
masoud93
09-12-2009, 21:30
من بازیو تا اونجا که مک رای رو به صورت فیلم نشون میده رفتم.
سلام
دوستان راهی برای تست شوک گیم پد هست ؟ برای من نه تو این بازی و نه تو هیچ بازیه ریس دیگه ای کار نمی کنه در حالی که گزینش رو فعال می کنم. می خواست ببینم میشه شوک گیم پد رو تست کرد که دید آیا اشکال از بازیه یا از گیم پد ؟
Mostafa NBA
10-12-2009, 00:41
گند ترین تاپیکی که دیدم همین تاپیکه. یک سوال کردم و هیچ کس بهش جواب نداد. اونوقت میان از دایرکت ایکس و این چیزا صحبت میکنن.
متاسفم.
pedram_sad
10-12-2009, 00:45
من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.
لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
گند ترین تاپیکی که دیدم همین تاپیکه. یک سوال کردم و هیچ کس بهش جواب نداد. اونوقت میان از دایرکت ایکس و این چیزا صحبت میکنن.
متاسفم.
شما مشکلت این پست اولیتونه که نقل قول کردم ؟
خوب من که روی 360 بازی میکنم دوستانی که روی PC میرن کجان ؟ :31:
Danial_4139
10-12-2009, 02:39
همون اول که اکانت آفلاین رو ساختی و با اکانتت وارد بازی شدی خودش چند تا سوال می پرسه که یکیش همین Auto Save هست که اگر خواستی اتوماتیک سیو بشه اونو Yes می کنی و اگر اونو Yes کردی ولی کار نمیده بهتره از اول شروع کنی یعنی اول سیو تو My Document رو پاک کن بعدش برو پوشه ویندوز لایو تو قسمت یوزر رو پیدا کن و اون رو هم پاک کن و از اول بازی رو اجرا کن و ...
در ضمن اون سیو تو My Document بدردت نمی خوره چون اصل کاری تو پوشه ویندوز لایو ذخیره میشه :46:
مهدی جان من که اتفاقا میتونم به جرات بگم روانترین کنترلیه که تاحالا تجربه کردم و فوق العاده لذت بخشه
با این که دارم روی hard هم میرم بازی رو
شاید هم به قول دوستمون دلیلش برای من همین باشه :31:
:5:
درسته کنترل ماشین نسبت به نسخه قبلی خیلی حرفه ای تر شده باید
اعصاب به خرج بدید وگر نه با یک اشتباه از پیست بازی خارج میشید واقعا
یک رالی تمام عیاره منم با شما موافقم کنترل ماشینها خیلی روانه اگر دقت
کنید میتونید کنترلو به دست بگیرید بزرگترین اشتباه همه دقت نکردنه مثل اینکه
این نسخه از بازی دقت عمل زیادی میخواد مخصوصا اگر گزینه Damage رو روی
Full بزارید دیگه وا بیلاست :18:با اولین برخورد تون به کناره پیست یا هر نا کجا آبادی
ماشین داغون میشه کلا روی این قسمت زیاد کار شده من قصد مقایسه بازی رو
با Shift ندارم چون زیاد ربطی به هم ندارن اما در این قسمت نسبت به این بازی
از نظر خسارت خیلی زیاد کار شده گرافیک بازی هم که تا اونجایی که میشده
روش کارش شده من زیاد ایرادی بهش نمیگیرم اما من که دقت کردم نمیدونم
چرا اون افکت زیبایی که هنگام مسابقه دادن در پیست گلی و خاکی که اثر
ناشی از اون به شیشه مانیتور باید بپاشه نیست اما دود گرد وخاگ و اثر پرتاپ
و پخش اونها جلوه زیبایی داره من بیشتر با موسیقی بازی حال کردم:8: در آخر
هم این مورد رو اضافه کنم که این بار سبکهای مسابقه از هم تفکیک شدن
که شما میتونید بهتر مسابقات رو مدیریت کنید. نمره من به بازی 8.5
برای نسخه PC و 9 برای نسخه XBOX به خاطر کنترل بهتر بازی
night lord
10-12-2009, 11:22
به نظر من گرافیک شیفت در کل از این خیلی بالاتره و چشم گیر تر . ولی یه سری لایتینگ افکتهای این بهتر هست .
ولی در مورد صدای موتور . این صدای موتور حرفه ای واقا عالی هست و همین باعث میشه آدم چندین ساعت بشینه
پای بازی .
A.M.D.D.E.V.I.L
10-12-2009, 11:37
ببينم . من هنوز نگرفتمش مي خواستم بدونم ايا در كل از شيفت بهتره ؟
دوست عزیز این بازی با Shift اصلا فابل مقایسه نیست یعنی در
یک سطح نمیگنجن فقط تنها تشابهشون در مسابقات اتومبیل رانی
هستش. ولی اگر قبلا سبک رالی بازی کرده باشی میفهمی بازی چیه.
pedram_sad
10-12-2009, 12:52
شما یک سری به محافل تخصصی game تو سایت های خارجی بزن و نظرات فوق تخصص ها رو بخونی به اضافه نقد ها و امیتاز های بازی به خصوص برتری گرافیکی میبینی که shift یک شکست و ضعف مطلق محسوب میشه جلوی این بازی
shuahin_kh
10-12-2009, 13:40
:20:من هنوز بازي رو نگرفتم. ولي ميدونم چيز خفني هستش . البته نظر pedram رو هم كه ميگه shift شكست خورده قبول ندارم. به اندازه خودش فروش كرد. در ضمن يكسري تكنيك توي هر بازي هستش كه اون رو متمايز ميكنه. وگرنه dirt ميشد nsf يا cod ميشد bia.
آخر اين بحث هم اگر بخواد پيش بره ميرسه به اينكه ليلي زن بود يا مرد؟ هركسي شايد از سبكي خوشش بياد. مثلا من از warcraft خوشم نمياد ولي بازي موفقي هستش.
البته من نميخوام تو كار بزرگان سايت دخالت كنم، ولي همونطور كه هميشه گوشزد ميكنيد اينجا فكر نكنم جاي مقايسه باشه.
بايد بيشتر به مسائل فني بازي و ساخت بازي برسيم. شرمنده.
حالا كسي از استوديو ساخت بازي عكسي داره يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم بزاره
در ضمن AMDDEVIL، هر جفت بازيهارو بخري فكر نكنم از 10 هزار قيمتش بيشتر بشه. هردوشو بخر كه ارزششو داره
pedram_sad
10-12-2009, 13:58
:20:من هنوز بازي رو نگرفتم. ولي ميدونم چيز خفني هستش . البته نظر pedram رو هم كه ميگه shift شكست خورده قبول ندارم. به اندازه خودش فروش كرد. در ضمن يكسري تكنيك توي هر بازي هستش كه اون رو متمايز ميكنه. وگرنه dirt ميشد nsf يا cod ميشد bia.
آخر اين بحث هم اگر بخواد پيش بره ميرسه به اينكه ليلي زن بود يا مرد؟ هركسي شايد از سبكي خوشش بياد. مثلا من از warcraft خوشم نمياد ولي بازي موفقي هستش.
البته من نميخوام تو كار بزرگان سايت دخالت كنم، ولي همونطور كه هميشه گوشزد ميكنيد اينجا فكر نكنم جاي مقايسه باشه.
بايد بيشتر به مسائل فني بازي و ساخت بازي برسيم. شرمنده.
حالا كسي از استوديو ساخت بازي عكسي داره يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم بزاره
در ضمن AMDDEVIL، هر جفت بازيهارو بخري فكر نكنم از 10 هزار قيمتش بيشتر بشه. هردوشو بخر كه ارزششو داره
دوست عزیز من نگفتم shift شکست خورده یا فروش نکرده ( گرچه فروش یک بازی نمیتونه دلیل مطلق بر موفق بودنش باشه )
من گفتم shift و کلا nfs با وجود حمایت ابر publisher مثل ea با اون همه سابقه جلوی این بازی اصلا بحثش نیست
این رو منتقدین و pro gamer های دنیا هم صحه گذاشتن روش
در کل حق با شماست جای مقایسه اینجا نیست
بهتره از بازی لذت ببریم :10:
shuahin_kh
10-12-2009, 14:16
قربونت برم pedram كه حرف آدم رو ميگيري. البته اگه ميخواست nfs هميشه موفق باشه كه نميشد گفت بازار جهاني. بايد يه جاهايي هم يكي يه دنده معكوس بكشه دور موتور روي 7 برسه بقيه رو براي 2 دور از پيست رقابت جهاني عقب بزاره. به اين ميگن حس رقابت در عرصه توليد game كه ما نداريم.
ببخشيد زياد از بحث خارج شديم. توي اين شماره ، منظره از داخل ماشين چطوريه؟ فرمون رو نشون ميده؟ آينه ها؟
A.M.D.D.E.V.I.L
10-12-2009, 14:19
امروز ميخرمش
pedram_sad
10-12-2009, 14:25
قربونت برم pedram كه حرف آدم رو ميگيري. البته اگه ميخواست nfs هميشه موفق باشه كه نميشد گفت بازار جهاني. بايد يه جاهايي هم يكي يه دنده معكوس بكشه دور موتور روي 7 برسه بقيه رو براي 2 دور از پيست رقابت جهاني عقب بزاره. به اين ميگن حس رقابت در عرصه توليد game كه ما نداريم.
ببخشيد زياد از بحث خارج شديم. توي اين شماره ، منظره از داخل ماشين چطوريه؟ فرمون رو نشون ميده؟ آينه ها؟
خوب شاهین جان بحث اینه که nfs از most wanted به بعد افتاد تو دور سقوط اونم با 140 تا در ساعت
که 2007 و 2008 و 2009 کمپانی codemasters تونست با 3 شاهکار dirt و grid و dirt 2 تسخیر کنه بخش بزرگی از racing genre رو در کنار عناوینی مثل FM از MS
حالا کاری ندارم
اما از نمای درون بازی عالی کار شده
همه چیز مشخصه و دنده زدن هم باحاله
میتونی انواع و اقسام عروسک ها و اشیا که با پیشروی تو بازی باز میشه رو روی dashboard بزاری و همچنین زیر اینه اویزون کنی
تو 360 میتونی avatar ات رو هم اویزون کنی
هم فرمون رو نشون من هم اینه ها
پاشیدن گل روی شیشه incredible کار شده در حد national team :31:
shuahin_kh
10-12-2009, 14:33
آره حرفات رو قبول دارم. من از مجموعه اين شاهكارها فقط Dirt 2 رو ندارم.
بزار سر برج يه حالي بخودم ميدم. فعلا 18 تا بازي جديد رد زدم Dirt 2 اوليشه
Mostafa NBA
10-12-2009, 15:07
شما ها از کدوم دوربین بازی میکنین ؟
pedram_sad
10-12-2009, 15:25
من که امکان نداره ثابت بمونه همش در حال cycle کردن هستم :31:
اما default ام دوربین far هست
Davood_titan
10-12-2009, 15:29
من از دوربین تو ماشین خوششم میاد ولی چون SHIFT بازی کردم به نظر من گرافیک تو ماشین خوب کار نشده :13::13:
ولی هم دوربین تو ماشین خوبه و هم بیرونش:27::27::27:
با صفحه کلید با هر چی رفتی , رفتی !
با کنترولر هم با هر چی رفتی , رفتی !
ولی خدایی با فرمون فقط زاویه جلوی کاپوت یا داخل ماشین !
سلام
نگفتید دوستان آیا برنامه ای برای تست شوک گیم پد هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پس عکس از محیط باری چی میشه. اونایی که خریدن چندتا عکس از تو و بیرون ماشین و محیط بازی بزارن.:10:
SIMON137
10-12-2009, 17:34
سلام
نگفتید دوستان آیا برنامه ای برای تست شوک گیم پد هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با برنامه پیشفرض ویندوز امتحان کنید ... منظورتون از تست چیه ؟
پس عکس از محیط باری چی میشه. اونایی که خریدن چندتا عکس از تو و بیرون ماشین و محیط بازی بزارن
به روی چشم ...
Mahdi_Moosavi
10-12-2009, 19:24
در یه کلام می گم این بازی محشره !
16 عکس از این بازی سراسر هیجان !
تمامی عکس های زیر در حالت حداکثر جزئیات گرافیکی ( Ultra ) در رزولیشن 4XMSAA - 1680×1050 تحت DirectX 11 گرفته شده .
ضمنا یه بنچ مارک هم گرفته شد در حالت DirectX11 که نتیجه به صورت زیر شد :
CPU : Intel Pentium Dual Core E5200 @ 3.66GHZ ( 333* 11)
Mainboard : GIGABYTE EP45-UD3R
RAM : APACER 3* 1GB DDR2 800 CL5
VGA : Sapphire ATI Radeon HD 5770
HDD : MAXTOR 500GB DM23
به زودی تحلیل سخت افزاری این گیم رو هم تهیه می کنم .
.
.
Danial_4139
10-12-2009, 20:59
نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر تاکید دارن که گرافیک DiRT از Shift بهتره ؟!
کاری به سبک دو بازی ندارم چون هر دو تو سبک خودشون شاهکارن ولی خودتون قضاوت کنید خداوکیلی تو مسابقات Baja که مثلآ
ماشین های سنگین هستن گرافیک ماشین ها یه چیز تو مایه ها بازی ها 10 سال پیشه :41:
حالا بازم گرافیک ماشین های معمول رالی بد نیست ولی در کل رو بعضی قسمت ها خیلی کار شده رو بعضی قسمت ها اصلآ کار نشده !
پیست های مسابقه هم که دیگه اینقدر کم و تکراری هستن که بعد از 10-15 تا مسابقه دیگه همه پیست ها تکراری میشه ، لاقل Shift یه خوبی که داشت تعداد پیست های زیاد مسابقه بود که هیچ وقت تکراری نمیشد !
تنوع ماشین ها هم که دیگه اصل مشکل من هست انگار خواستن از جیب خرج کنن دیگه خبری از ماشین های اصلی رالی نیست ، برداشتن به جاش نیسان 350Z که اصلآ ربطی به رالی نداره یا مثلآ BMW Z4 یا پونتیاک که تا الان هرچی رالی من دیدم این ماشینا اصلآ توش وجود نداشته رو گذاشتن ولی جالبه سیتروئن و فورد ، پژو ، رنو و .. که پایه اصلی همه مسبقات رالی بین المللی هستن حذف شدن :2:
تو سری بعدی DiRT باید منتظر لامبو و فراری و آستون هم باشیم :45:
امتیاز Gamespot به ورژن PC
9
{sahand}
11-12-2009, 10:51
1- نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر تاکید دارن که گرافیک DiRT از Shift بهتره ؟!
2- کاری به سبک دو بازی ندارم چون هر دو تو سبک خودشون شاهکارن ولی خودتون قضاوت کنید خداوکیلی تو مسابقات Baja که مثلآ ماشین های سنگین هستن گرافیک ماشین ها یه چیز تو مایه ها بازی ها 10 سال پیشه :41:
حالا بازم گرافیک ماشین های معمول رالی بد نیست ولی در کل رو بعضی قسمت ها خیلی کار شده رو بعضی قسمت ها اصلآ کار نشده !
3- پیست های مسابقه هم که دیگه اینقدر کم و تکراری هستن که بعد از 10-15 تا مسابقه دیگه همه پیست ها تکراری میشه ، لاقل Shift یه خوبی که داشت تعداد پیست های زیاد مسابقه بود که هیچ وقت تکراری نمیشد !
4- تنوع ماشین ها هم که دیگه اصل مشکل من هست انگار خواستن از جیب خرج کنن دیگه خبری از ماشین های اصلی رالی نیست ، برداشتن به جاش نیسان 350Z که اصلآ ربطی به رالی نداره یا مثلآ BMW Z4 یا پونتیاک که تا الان هرچی رالی من دیدم این ماشینا اصلآ توش وجود نداشته رو گذاشتن ولی جالبه سیتروئن و فورد ، پژو ، رنو و .. که پایه اصلی همه مسبقات رالی بین المللی هستن حذف شدن :2:
تو سری بعدی DiRT باید منتظر لامبو و فراری و آستون هم باشیم :45:
1- هیچ کدوم از هیچ کدوم بهتر نیست، جفتشون فوق الغاده هستند!
2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
4- این یکی اعتراض وارده و من هم موافقم، نمی دونم چرا سازنگان بازی سبک بازی رو کمی عوض کردن و از WRC بودن خارجش کردن، حتی اگه دقت کرده باشید اسم بازی هم از Colin McRae Rally به Colin McRae Dirt تغییر پیدا کرده و Rally حذف شده.
Danial_4139
11-12-2009, 12:23
2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
تنظیمات بازی رو حداکثر گرافیک هست ولی در کل شاید چون ماشین ها اینقدر گل منگلی و پر نوشته و تبلیغات و ... هستن این جور به نظر میاد :19: منم دوربین بازی رو برای کنترل بهتر رو دور ترین دید از پشت ماشین گذاشتم ماشین ها به اون عظمت مثل مکعب مستطیل شدن :31:
بعدم ما مجبوریم با DX9 بازی کنیم که رنگ ماشین ها رو مات تر نشون میده و رفلکس نور تو شیشه و رنگ ماشین ها به اون صورت جلوه نداره و گند زده به گرافیک بازی ، شما با کنسول این دردسر ها رو نداری :10:
برای زمین ها هم برای مثال مسابقات انگلیس نصفشون تو یه پیست داخل شهری هست با این تفاوت که یه بار بازی از اول پیست شروع میشه یک بار بازی از آخر به سمت اول پیست .
pedram_sad
11-12-2009, 13:37
من 60 درصد بازی رو رفتم
گرافیک وحشتناک بالاست
دوستانی که میخوان به عمق Detail و هنر به کار رفته تو بازی پی ببرن میتونن از replay استفاده کنن و با زدن a به حالت pause ببرن و با LT به صورت slow motion میتونین واقعا به بافت ها و فیزیک خارق العاده بازی و همچنین texture های بی نطیر بازی پی ببرید
به خصوص تو زوایایی که دوربین نزدیک ماشین میشه میشه حتی reflect های محیط و نور رو حتی داخل چراغ ماشین ها هم دید
من تا اینجا تقریبا همه ماشین ها رو باز کردم ولی بهترین ماشین هم از نظر handling هم acceleration هم speed ماشین ponitac Solstice GXP بوده که هر وقت با این ماشین میرم تو مسابقه با اختلاف وحشتناکی اول میشم و لذت بسیار زیادی هم میده با ادم
تو 360 یک Achievements داره به اسم gate crasher که اگه تو اون مراحلی که باید gate های زرد رنگ رو بشکونید که فیزیک رو بی نظیر به تصویر میکشه , با زدن همه gate ها باز میشه
تنظیمات بازی رو حداکثر گرافیک هست ولی در کل شاید چون ماشین ها اینقدر گل منگلی و پر نوشته و تبلیغات و ... هستن این جور به نظر میاد :19: منم دوربین بازی رو برای کنترل بهتر رو دور ترین دید از پشت ماشین گذاشتم ماشین ها به اون عظمت مثل مکعب مستطیل شدن :31:
بعدم ما مجبوریم با DX9 بازی کنیم که رنگ ماشین ها رو مات تر نشون میده و رفلکس نور تو شیشه و رنگ ماشین ها به اون صورت جلوه نداره و گند زده به گرافیک بازی ، شما با کنسول این دردسر ها رو نداری :10:
برای زمین ها هم برای مثال مسابقات انگلیس نصفشون تو یه پیست داخل شهری هست با این تفاوت که یه بار بازی از اول پیست شروع میشه یک بار بازی از آخر به سمت اول پیست .
Xbox 360 از directx 9 استفاده میکنه پس دیگه فرقی با dx9 ورژن PC نداره ! شاید انتظارات شما از گرافیک بازی با ایشون متفاوته !:46:
پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..:18: .؟
اگه باشه که برم کنسولیش رو بخرم پسر من گذاشتم اخر تنظیماتش تو نهایت روزلیشن ادم خوابش میاد ...یه جور گرافیکش خیلی افت داره...
ولی با اون عکسی که گذاشتی...هیچی نمیشه گفت...
prince_0f_darks
11-12-2009, 14:28
سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم و تا level 12رسوندمش ولی الان مشکلی پیش اومده اونم اینه که رنگ ماشین ها تغییر کرده و همشون رو مشکی نشون میده در صورتی که قبلا اینجوری نبود به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pedram_sad
11-12-2009, 14:35
پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..:18: .؟
اگه باشه که برم کنسولیش رو بخرم پسر من گذاشتم اخر تنظیماتش تو نهایت روزلیشن ادم خوابش میاد ...یه جور گرافیکش خیلی افت داره...
ولی با اون عکسی که گذاشتی...هیچی نمیشه گفت...
:18:
حامد جون به شوخی گفتی بخندیم دیگه اره ؟ :31::46:
تا 4 یا 5 نسل دیگه هم هیچ platform نمیتونه همچین model با این detail تولید کنه
نه عکس واقعیشه
در مورد خود بازی بعد از FM که بهترین بازی racing of all time انتخاب شده به نظر من این بازیه از همه نظر :
گرافیک
کنترل
هیجان
صدا گذاری
روند رو به رشد
و...
S@nti@go_s&k
11-12-2009, 14:37
پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..نه این عکس واقعی ماشین هستش :دی
با هم اومد پستم پدرام جون
1_2 دیقه رو صفحه مونده بودم شرمنده
dverbame
11-12-2009, 15:51
ببینید اینجا گیر میکنه:
سی پی یو م 4 هسته و 4 گیگ رم و 2.8 گیگ گرافیک دارم.(گرافیکم 1.5 که با شیر میشه اونقد)
هیچ کی چرا این جا جواب ادم رو نمیده.اصلا کسی هست تو این تاپیک.بابا چه خوشا مد گویی گرمی میکنین شما ها.
لا قل یک نفر فایلای سیوش روبه طور کامل واسم اپ کنه شاید یک فرجی شد راه افتاد:18::41::41::41::41:
Xx Hossein xX
11-12-2009, 16:15
سلام ....
یحتمل این سوالم تکراریه ! بازی من سیو نمیشه ! میدونم باید چیکار کنم اما وقتی میرم توی xlive قسمتی برای ساخت اکانت آفلاین نداره !؟
باید چیکار کنمش !؟
ضمنا تکسچر های چراغ عقب ماشینا برام لود نمیشه مشکل از چیه ؟!
Mostafa NBA
11-12-2009, 16:18
من متاسفانه چون نمیتونم این بازیو زیاد بازی کنم به همین دلیل وقت نمیشه به تمام جزییات بازی سر بزنم.
میخواستم بدونم این Liveries هایی که معمولا بعد از هر Race میگریم به چه دردی میخوره ؟
در رابطه با حکایت و روند پیشرفت بازی هم اگر امکانش هست توضیح بدید.
با برنامه پیشفرض ویندوز امتحان کنید ... منظورتون از تست چیه ؟
سلام
می تونید راهنمایی بفرمایید که کجای ویندوز میشه تست کرد. ؟
با تشکر...
Behnam_o2
11-12-2009, 19:40
سلام
می تونید راهنمایی بفرمایید که کجای ویندوز میشه تست کرد. ؟
با تشکر...
control panel\ Game controllers\ روی گیم پد 1 یا 2 دبل کلیک کن بعد همه دکمه ها رو میتونی تست کنی و برای تست ویبره اون بالا vibration test داره روش کلیک کنو تست کن
ببینید اینجا گیر میکنه:
کسی برای این مشکل راه حلی نداره؟
S@nti@go_s&k
11-12-2009, 22:35
تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم.
احتمالا بد دانلود شده و ناقص
alireza2099
11-12-2009, 22:43
کسی برای این مشکل راه حلی نداره؟
منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم از اینترنت دان کردم لطفا یکی از دوستان نحوه نصب رو توضیح بده.
حجم بازی من 9.11گیگ هست .حجم دقیقبازی رو هم بگید .
ممنون.:11:
mf.designing
11-12-2009, 22:48
متاسفانه ماله منم مشکل داره ، اما نه در این مرحله ، بلکه در اونجائی که تصاویری از یک مجله میاد و ... !!
مشکل از کجاست ؟
13 درصد از بازیو رفتم 1 بار تا حالا اول شدم...همش دوم یا سوم میشم. دیگه بازوم درد گرفته انقدر مراحل رو تکرار کردم که بلکه شاید اول بشنم.
-------------------------------------------------------------------------
حجم بازی من 9.25 هستش....خوب هم کار می کنه...
pedram_sad
11-12-2009, 23:14
من متاسفانه چون نمیتونم این بازیو زیاد بازی کنم به همین دلیل وقت نمیشه به تمام جزییات بازی سر بزنم.
میخواستم بدونم این Liveries هایی که معمولا بعد از هر Race میگریم به چه دردی میخوره ؟
در رابطه با حکایت و روند پیشرفت بازی هم اگر امکانش هست توضیح بدید.
liveries یک جور هایی همون custome های از قبل اماده شده برای ماشین ها هستن که از sponsor های مختلف با طرح ها و رنگ های مختلف اماده شده
که تو قسمت customize میتونید استفاده کنید برای هر ماشین
پیشرفت بازی هم مثل همه بازی های racing دیگه باید event ها رو انتخاب کنید و برنده شید تا level باز بشه
و هرچی level بره بالاتر کشور های مختلف و داخل کشور ها event های بیشتر باز میشه
Mostafa NBA
12-12-2009, 00:19
liveries یک جور هایی همون custome های از قبل اماده شده برای ماشین ها هستن که از sponsor های مختلف با طرح ها و رنگ های مختلف اماده شده
که تو قسمت customize میتونید استفاده کنید برای هر ماشین
پیشرفت بازی هم مثل همه بازی های racing دیگه باید event ها رو انتخاب کنید و برنده شید تا level باز بشه
و هرچی level بره بالاتر کشور های مختلف و داخل کشور ها event های بیشتر باز میشه
قسمت customize دقیقا کجاست ؟
pedram_sad
12-12-2009, 00:24
قسمت customize دقیقا کجاست ؟
اون قسمتی که میخوای ماشین انتخاب کنی یعنی my rides بعدش که انتخاب کردی یک منویی میاد که داخلش گزینه هایی مثل view و select for race داره
اونجا اولین گزینه customize هست که داخلش بشه اولیش liveries هست و بقیه گزینه ها هم horn که بوق های جالبی هم داره و dashboard toys و ...
alireza2099
12-12-2009, 00:55
منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم از اینترنت دان کردم لطفا یکی از دوستان نحوه نصب رو توضیح بده.
Please Help Me :19:
M A X I M U M
12-12-2009, 01:03
با يه Image Mounter مثل دائمون فايل بازي رو بارگذاري كن بعدش اجرا كن و نصب كن
ميشه اسم فايلي رو كه دانلود كردي با پسوندش بگي ؟
dverbame
12-12-2009, 01:06
احتمالا بد دانلود شده و ناقص
ممنون که جواب دادید.نه دوست عزیز اگه خراب دان مشد که از rar هم در نمیومد.بی هیچ مشکلی اکسترکت ونصب میشه.
البته باید اینم اضافه کنم که اونی که من گرفتم فشرده شده بود 3.5 گیگ که بعد اکسترکت میشه 8 گیگ که فک میکنم .دلیلش همینه اینجوری خاک بر سرمون کرده.
:41:
Danial_4139
12-12-2009, 02:45
Please Help Me :19:
حجم بازی در حالت نصب شده حدود 10 گیگ و 900 مگابایت هست .
بهتره درایور کارت گرافیک رو چک کنید ببینید آخرین ورژن باشه ، ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه .
بهتره ویندوز 7 رو برای نصب بازی انتخاب کنید .
راستی دوستان در نسخه pc بازی از دسته یا همون joystick پشتیبانی میکنه یا نه
من که ندیدم آخه روی xbox با دسته کنترل خیلی راحتره و بیشتر لذت میده.
dverbame
12-12-2009, 11:35
حجم بازی در حالت نصب شده حدود 10 گیگ و 900 مگابایت هست .
بهتره درایور کارت گرافیک رو چک کنید ببینید آخرین ورژن باشه ، ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه .
بهتره ویندوز 7 رو برای نصب بازی انتخاب کنید .
تمامی درایورها به روزه.ورژن گرافیکم 195.62_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql
که رلیز چند روز nvidia هست.
اقا من میرم خود کشی کنم.این بازی چرا واسه من اجرا نمیشه.ویندوز هم که 7 -64 بیتی هست :41:
shuahin_kh
12-12-2009, 11:51
ببين برادر dverbame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، هر چيزي كه مياد كه دليل بر خوب بودنش نيست( منظورم windows 7) هستش .
من vista 64X sp2 استفاده ميكنم. با اين حال بعضي از بازيهاي جديد روي vista 32bit يا حتي XP 32bit sp3 نصب ميشن. يه OS ديگه بريز. احتمال داره درست بشه.
XP هم چندسال طول كشيد تا تمام مشكلاتش برطرف شد. خلاصه اينكه win 7 يه 1 سال ديگه كار داره
تمامی درایورها به روزه.ورژن گرافیکم 195.62_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql
که رلیز چند روز nvidia هست.
اقا من میرم خود کشی کنم.این بازی چرا واسه من اجرا نمیشه.ویندوز هم که 7 -64 بیتی هست :41:
اگر نظر شخصی من رو بخوای 7 - 64 بیتی برای بازی مناسب نیست. من خودم اکثر بازیها رو باهاش مشکل دارم.
سلام بچه ها .
کسایی که مشکل freeze شدن بازی رو دارند این فایلو نصب کنن ببینن مشکلشون حل میشه یا نه؟
یا
Code:
یا
Code:
یا
Code:
خودم همین مشکلو دارم ولی هنوز تستش نکردم
توی پوشه video بازی باید اکسترکت بشه.
alireza2099
12-12-2009, 12:34
دمت گرم مال من که درست شد .
خیلی باحالی .:10::40:
کسایی که از نت گرفتن این رو بریزن درست میشه.
online_amin
12-12-2009, 14:50
آزه کار کرد. من هم همین مشکل رو داشتم.
*ARSENAL*
12-12-2009, 15:37
با سلام
از دوستان تو فروم خواهشا یکی لطفی بکنه و فایلی بنام n12_tex_high_01.pssg موجود در فولدور x:\xxx\cars\n12\livery_01\textures_high رو یه جایی آپلود بکنه , خیلی ممنونش میشیم.:10:
dverbame
12-12-2009, 15:51
ببين برادر dverbame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، هر چيزي كه مياد كه دليل بر خوب بودنش نيست( منظورم windows 7) هستش .
من vista 64X sp2 استفاده ميكنم. با اين حال بعضي از بازيهاي جديد روي vista 32bit يا حتي XP 32bit sp3 نصب ميشن. يه OS ديگه بريز. احتمال داره درست بشه.
XP هم چندسال طول كشيد تا تمام مشكلاتش برطرف شد. خلاصه اينكه win 7 يه 1 سال ديگه كار داره
مرسی که کمک میکنید.روی xp هم امتحان کردم نشد.
اگر نظر شخصی من رو بخوای 7 - 64 بیتی برای بازی مناسب نیست. من خودم اکثر بازیها رو باهاش مشکل دارم.
این حرفتون رو قبول ندارم.من کوچکترین مشکلی نه با هیچ نرم افزاری نه بازی ندارم.این ویندوز واقعا عالیه.ااگه نرم افزار ها و درایوراتون اپ باشه کو چکترین نقصی نداره.
من تا قبل سون طرفدار یک کله xp بودم اما از اومدن نسخه 7100 ازمایشی سون به بعد .همه چی تعطیل و این ویندوز جای xp رو واسم گرفت.
راستی اسم من سینا .
بازم مرسی
dverbame
12-12-2009, 16:08
سلام بچه ها .
کسایی که مشکل freeze شدن بازی رو دارند این فایلو نصب کنن ببینن مشکلشون حل میشه یا نه؟
یا
Code:
یا
Code:
یا
Code:
wow.خیلی اقایی.دمت گرم.خداییش شانس اوردم میخواستم برم عصری 4000تومن تو پاچم شه برم بخرمش.
مرسی.واقعا مرسی.راه افتاد توپپپپ.
این بازی محشره.کلا بازیای codemaster محشرا.
من که تمام ماشین بازیای codemaster رو بازی کردم وبه نظرم همه ماشین بازیا ش یه جورایی خف ترینن:10::11::11::11:
بازم مرسی
Xx Hossein xX
12-12-2009, 16:19
سلام ...
دوستان یکی کمک کنه این xlive من قسمتی برای ساخت اکانت offline نداره باید چیکارکنم ؟!
ممنون ..... :11:
dverbame
12-12-2009, 16:39
سلام ...
دوستان یکی کمک کنه این xlive من قسمتی برای ساخت اکانت offline نداره باید چیکارکنم ؟!
ممنون ..... :11:
حسین جان یکی از بچه ها تو صفحه 28 گفته بود چه کنی.بفرما اینم خدمت شما:
نوشته شده توسط khalabane javan
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
سلام بچه ها .
یا
Code:
یا
Code:
یا
Code:
جالبه واسه خودم کار نکرد.:27:
فکرکنم چون ویندوزم سون 64 بیته کار نمیکنه.باید compatibility شو دستکاری کنم
یکی از مراحل استش که مسابقه به صورت زمانی هستش و چه اول برسید چه اخر بر حسب زمانی که بدست میارید
اول یا چندم بودنتون مشخص میشه...در این مراحل یک نفر که کنارمون هست مسیر رو راهنماییمون میکنه با گفتن کلماتی که گفتم بگم دوستان نیز حالشو ببرن ....درسته نقشه هستش ولی اگه با توجه به حرفای همکارمون تو ماشین رانندگی کنیم کیفش چند برابر میشه. مخصوصا در نمای داخل ماشین که من خودم 99 درصد مراحل رو با این نما میرم.
------
Left = چپ
Right = راست
Easy Left = اروم به چپ (در این مواقع یعنی که پیچ در حد دشواری هستش که باید دقت شود)
Easy Right= آروم به راست..(مثل بالا.)
Fast Left = پیچ نرم به چپ. (یعنی اینکه پیچ در حدی هست که بتونید با همون سرعت یا بیشتر دور بزنید که مشکلی نخواهید داشت.
Fast Right= پیچ نرم به راست ( مثل بالایی)
Right Midle Left یاLeft Midle Right= ( این یعنی این که پیچ در پیچ از هر سمتی که اول گفته بشه ..یعنی بعد راست سریع سمت مخالف هستش)
cut = این کلمه هر گاه گفته بشه دقت کنید که پیچ خیلی سختی هستش و سرعت باید خیلی پایین بیاد ممکن هست که جهت چپ یا راست رو قبل و بعدش بگه.
Jump = این یعنی این که کمی جلوتر به یک جایی میرسیم که امکان پرت شدن یا پرش مانند با ماشین باشد.
Water = اب یعنی در جلوتر اب وجود دارد که باید دقت کرد. مخصوصا از نمای داخل ماشین.
go to the finish = این هم که نزدیک شدن به خط پایانی رو میگه.
البته در بین گاهی اوقات اعدادی میگه که دقیق نفهمیدم منظورش چی هست که این تخصصی میشه و خوراک ماشین روناست.
فک کنم درجه و سمت دور زدن باشه.
underworld
12-12-2009, 19:49
سلام بچه ها
میگم این نسخه PC که توی بازاره دمو هست یا اریجینال؟!
dverbame
12-12-2009, 20:02
جالبه واسه خودم کار نکرد.:27:
فکرکنم چون ویندوزم سون 64 بیته کار نمیکنه.باید compatibility شو دستکاری کنم
نه ماله منم 64 بیتی 7 هست.مشکلی هم نداره مثه توپ داره جواب میده.:46:
smallfrank
12-12-2009, 20:13
سلام بچه ها
میگم این نسخه PC که توی بازاره دمو هست یا اریجینال؟!
کامله کامله .....:46::46:
pedram_sad
13-12-2009, 01:07
خوب دوستان خدا رو شکر که pc gamer ها هم تونستن نسخه ای رو بازی کنن که همون امیتاز 9 از سایت gamespot که به console ها تعلق گرفت رو از ان خودش کنه :10:
راستی دوستان در نسخه pc بازی از دسته یا همون joystick پشتیبانی میکنه یا نه
من که ندیدم آخه روی xbox با دسته کنترل خیلی راحتره و بیشتر لذت میده.
بازی های رانندگی codemasters بهتر از هر بازی رانندگی دیگه از دسته پشتیبانی می کنه. تو این انجمن چند نفر از دسته ی XBOX 360 استفاده کردند و به خوبی هم کار کرد.
حتما باید دسته xbox رو بزنم .
Mostafa NBA
13-12-2009, 10:38
قیمت حدودی دسته ی ایکس باکس چنده ؟
باید با آنالوگ ها بازی کنیم ؟
(شرمنده اگه اسم ها رو اشتباه میگم من به Joy وارد نیستم)
دوست عزیز الانست که من و شما اخطار بخوریم
با این حال چیزی بالای 60 هزار تومن اسلامی.:31:
من یک راه حل علمی برای این کار که از هر دسته ای
باشه پیدا کردم اول خودم تست میزنم ببینم کار میکنه خبر میدم.
سلام
دوستان اصلا نیاز به دسته xbox نیست با همین گیم پدای معمولی پنج هزار تومنی میشه بازی کرد. من یه گیم پد دبل آنالوگ شوکر دارم (البته از اون 5 تومنیا نیست ها ) که راحت دارم بازی می کنم و به طور کامل ساپورت میکنه. برای تنظیم هم کافیه برید تو بخش کنترل در آپشن بازی و روی هر کلید کلیک کنید سپس به جای اینکه کلیدهای کیبورد رو بزنید کلید های گیم پد رو بزنید. مثلا برای راست نوشته D ولی شما روش کلیک کنید و به جای اون کلید جهت راست گیم پد رو بزنید . به همین راحتی. راستی ما آخرش هم نفهمیدیم چطوری شوک دسته فعال میشه. و راهی برای تست شوک دسته هست یا نه ؟(البته تو ویندوز).
Behnam_o2
13-12-2009, 18:13
من که صفحه 36 گفتم چطوزی میشه شوک رو تست کرد!!!
آقایون گرافیک و فیزیک ماشین ها در حد گرید هست؟؟؟
Danial_4139
13-12-2009, 19:51
اتفاقآ من برای DiRT میخوام بگیرم امروز رفتم قیمت گرفتم ، دو مدل داشت یکیش 37 تومان و یک مدلش 42 تومان هر دوشون هم اصلی هستن .
من که صفحه 36 گفتم چطوزی میشه شوک رو تست کرد!!!
آقایون گرافیک و فیزیک ماشین ها در حد گرید هست؟؟؟
هر دو بالاتره مخصوصا فیزیک که من خودم هر بار ماشین رو اوراقی برمی گردونم.
خوب دوستان خدا رو شکر که pc gamer ها هم تونستن نسخه ای رو بازی کنن که همون امیتاز 9 از سایت gamespot که به console ها تعلق گرفت رو از ان خودش کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتیم پدرام...:31:
من که 9.5 میدم. .......
pedram_sad
13-12-2009, 22:48
داشتیم پدرام...:31:
من که 9.5 میدم. .......
منظورم اینه مثل خیلی عناوین دیگه یک port ضعیف و مسخره برای pc نبوده بازی :46:
اینطوری که بخوای حساب کنی امتیاز من بهش 9.8 هست
چون اون 0.2 میمونه برای بهترین بازی racing تاریخ که خودت میدونی کدوم title هست و جاش کجاست الان تو Ranking ها
silent-assassin
13-12-2009, 22:59
سلام وستان
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی بازی را اجرا میکنم همه چی روون و عالیه اما تا میاد بره تو صفحه لودینگ ها یهو فریم بازی انگار میاد رو 5!
خلاصه همین مکافات هست تا موقعی که میره تو محیط اصلی اونجا دوباره همه چی بر میگرده به حالت عادی خودش
اما تا میاد بره تو کانکس (همونجایی که برای مسابقه آماده میشه) دوباره سرعت بازی به شدت کم میشه تا موقعی که خود مسابقه شروع میشه
تا مسابقه شروع شد دوباره همه چه به حالت معمول برمیگرده!
میشه گفت تو فضای سه بعدی همه چی عالیه اما تو فضای بسته فریم بازی میاد زیر 10!
تحت ویندوز های xp sp 3 و 7 هم تست کردم! تو هر دو همین مشکل بود!
اینم سیستم من:
CPU E6550
2GIG RAM
ATI 3870
مشکل از کجاست؟چه جوری رفعش کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز من از محل قرار گیری گیم پدها تو ویندوز و تست دکمه ها مطلعم اما تو اون قسمت گزینه ای برای تست شوک نداره . (تو xp). البته قبلا از حسن توجه شما تشکر می کنم اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم همچین بخشی نبوده.
سلام وستان
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی بازی را اجرا میکنم همه چی روون و عالیه اما تا میاد بره تو صفحه لودینگ ها یهو فریم بازی انگار میاد رو 5!
خلاصه همین مکافات هست تا موقعی که میره تو محیط اصلی اونجا دوباره همه چی بر میگرده به حالت عادی خودش
اما تا میاد بره تو کانکس (همونجایی که برای مسابقه آماده میشه) دوباره سرعت بازی به شدت کم میشه تا موقعی که خود مسابقه شروع میشه
تا مسابقه شروع شد دوباره همه چه به حالت معمول برمیگرده!
میشه گفت تو فضای سه بعدی همه چی عالیه اما تو فضای بسته فریم بازی میاد زیر 10!
تحت ویندوز های xp sp 3 و 7 هم تست کردم! تو هر دو همین مشکل بود!
اینم سیستم من:
CPU E6550
2GIG RAM
ATI 3870
مشکل از کجاست؟چه جوری رفعش کنم؟
سلام
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اما با نصب بازی تو ویندوز 7 التیمت فول اکتیو 32 بیت مشکلم حل شد و الان بین 40 تا 60 فریم تو بازی و تو منوی بازی می گیرم.
اقا چرا ما اون ماشینهایی که خریدیم دوباره هی هی باز باید بخریم ...مگه چه خبره پولمون رو که از گردنه نیاوردیم.؟
hesam_g59
14-12-2009, 02:06
یکی از مراحل استش که مسابقه به صورت زمانی هستش و چه اول برسید چه اخر بر حسب زمانی که بدست میارید
اول یا چندم بودنتون مشخص میشه...در این مراحل یک نفر که کنارمون هست مسیر رو راهنماییمون میکنه با گفتن کلماتی که گفتم بگم دوستان نیز حالشو ببرن ....درسته نقشه هستش ولی اگه با توجه به حرفای همکارمون تو ماشین رانندگی کنیم کیفش چند برابر میشه. مخصوصا در نمای داخل ماشین که من خودم 99 درصد مراحل رو با این نما میرم.
------
Left = چپ
Right = راست
Easy Left = اروم به چپ (در این مواقع یعنی که پیچ در حد دشواری هستش که باید دقت شود)
Easy Right= آروم به راست..(مثل بالا.)
Fast Left = پیچ نرم به چپ. (یعنی اینکه پیچ در حدی هست که بتونید با همون سرعت یا بیشتر دور بزنید که مشکلی نخواهید داشت.
Fast Right= پیچ نرم به راست ( مثل بالایی)
Right Midle Left یاLeft Midle Right= ( این یعنی این که پیچ در پیچ از هر سمتی که اول گفته بشه ..یعنی بعد راست سریع سمت مخالف هستش)
cut = این کلمه هر گاه گفته بشه دقت کنید که پیچ خیلی سختی هستش و سرعت باید خیلی پایین بیاد ممکن هست که جهت چپ یا راست رو قبل و بعدش بگه.
Jump = این یعنی این که کمی جلوتر به یک جایی میرسیم که امکان پرت شدن یا پرش مانند با ماشین باشد.
Water = اب یعنی در جلوتر اب وجود دارد که باید دقت کرد. مخصوصا از نمای داخل ماشین.
go to the finish = این هم که نزدیک شدن به خط پایانی رو میگه.
البته در بین گاهی اوقات اعدادی میگه که دقیق نفهمیدم منظورش چی هست که این تخصصی میشه و خوراک ماشین روناست.
فک کنم درجه و سمت دور زدن باشه.
خوب...با اجازه...من یه کم تغییر بدم نوشته های دوست عزیزمونو....
cut = پیچی که قابلیت برش زدن داره....یعنی میتونید اونو ببرید و ردش کنید...برعکسش...میگه uncut که اونوقته که نباید پیچ رو برید و باید با احتیاط ردش کرد
اعدادی هم که گفته میشه.....مقدار مسافت مونده تا پیچ یا خطر (منظور هر چیزی که بشه گفت خطر..حتی پرش)
مثلا ....50 medium right یعنی 50 متر مونده تا یه پیچ به راست نرم
اگه توی تنظیمات co driver ..روی حرفه ای بزاریدش...به جای حرف زدن طولانی...فقط از اعداد استفاده میکنه که میشه عین زبان بین المللی نقشه خوانی رالی
یعنی میگه : fifty left four یعنی پنجاه متر به پیچ شماره 4 به سمت چپ....این شماره ها ..از 1 تا 6 طبقه بندی میشن....که 1 سخت ترین ( که بهش میگن u turn ) و 6 پیچ باز ..با سرعت بالا هست
bump = که به تپه ها و دست اندازهای کوچیک توی مسیر گفته میشه
keep left or right = یعنی.. همون سمتی که اشاره میکنه...بهتره که رانندگی کنی...چون خطرش کمتره( تو همون موقعیت فقط..نه تا آخر بازی :d )
M A X I M U M
14-12-2009, 02:35
اقا چرا ما اون ماشینهایی که خریدیم دوباره هی هی باز باید بخریم ...مگه چه خبره پولمون رو که از گردنه نیاوردیم.؟
خب حتما منطقه ها فرق مي كنه ديگه
بايد تو هر منطقه ماشين جديد بخري البته من موندم نميشه مثل گريد همه ماشينارو بزنيم به كاميون و ببريم؟
Mostafa NBA
14-12-2009, 02:42
خب حتما منطقه ها فرق مي كنه ديگه
بايد تو هر منطقه ماشين جديد بخري البته من موندم نميشه مثل گريد همه ماشينارو بزنيم به كاميون و ببريم؟
فکر نمیکنم ارتباطی به منطقه داشته باشه. در واقع چون خصوصیات پیست ها و Race ها فرق میکنه واسه همین باید یک سری آپگرید هایی روی ماشین انجام بشه که پول باید بدی بابت اونها.
سلام به همه
یه سوالی داشتم بعد مسابقه چه جوری میشه replay ها رو تماشا کرد چون مثل dirt 1 بصورت خودکار پخش نمیشه ،من اشتباه میکنم یا بازی مشکل داره؟
hobgoblin
14-12-2009, 11:01
سلام
آقا اول بازي من نمي تونم اكانت لايو انلاين بسازم چون اينترنت ندارم اكانت آفلاين چجوري ميشه ساخت؟؟؟؟
الان بازيم سيو نميشه
================================================== ===========
ببخشيد 2 صفحه قبل جوابش رو پيدا كردم لطفا حذف بشه
skhammari
14-12-2009, 11:40
سلام
آقا اول بازي من نمي تونم اكانت لايو انلاين بسازم چون اينترنت ندارم اكانت آفلاين چجوري ميشه ساخت؟؟؟؟
الان بازيم سيو نميشه
================================================== ===========
ببخشيد 2 صفحه قبل جوابش رو پيدا كردم لطفا حذف بشه
توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازي
موفق باشي
silent-assassin
14-12-2009, 19:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز من از محل قرار گیری گیم پدها تو ویندوز و تست دکمه ها مطلعم اما تو اون قسمت گزینه ای برای تست شوک نداره . (تو xp). البته قبلا از حسن توجه شما تشکر می کنم اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم همچین بخشی نبوده.
سلام
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اما با نصب بازی تو ویندوز 7 التیمت فول اکتیو 32 بیت مشکلم حل شد و الان بین 40 تا 60 فریم تو بازی و تو منوی بازی می گیرم.
سلام
من تو هر 2 تا ویندوز تست کردم
اما نشد
7 من هم نسخه نهاییو اکتیو هست
البته بگی نگی تو 7 بهتر بود ولی فکر نکنم اونجا هم فریم بالای 5 داشت!(ببینید دیگه xp چی بود)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام
اما نشد
البته بگی نگی تو 7 بهتر بود ولی فکر نکنم اونجا هم فریم بالای 5 داشت!(ببینید دیگه xp چی بود)
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی ؟!
Mostafa NBA
14-12-2009, 23:04
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم. سیو های اصلی بازی دقیقا کجاست ؟
یک فولدر سیو هست که توی My Document/ My Games هست که اون کامل نیست.
سلام
دوست عزیز به اتمال زیاد شما پس از نصب دوباره ویندوز نمی تونید سیو هاتون رو داشته باشید. چون سیو ها بر اساس gfwlive هستش و بازی هایی که بر اساس این برنامه سیو بشه نمی شه بعدا از سیو هاش استفاده کرد. مانند نمونه هایی مثل رزیدنت اویل 5 یا بتمن
p30worldapm
15-12-2009, 00:24
تا دکمه رو می زنم 90 درجه می چرخه!
کجا، چی رو باید تغییر بدم تا کمتر بپیچه؟
Danial_4139
15-12-2009, 00:43
سلام
اما نشد
درایور جدید کارت های ATI رو نصب کن مشکل حل میشه ( ورژن 9.11 )
اگر خواستی ویندوز عوض کنی غیر از اون پوشه سیو تو My Document باید پوشه سیو برنامه Xlive رو هم کپی کنی آدرسش تو ویندوز 7 این هست :
C:\Users\********\AppData\Local\Microsoft\XLive
Mostafa NBA
15-12-2009, 01:23
درایور جدید کارت های ATI رو نصب کن مشکل حل میشه ( ورژن 9.11 )
اگر خواستی ویندوز عوض کنی غیر از اون پوشه سیو تو My Document باید پوشه سیو برنامه Xlive رو هم کپی کنی آدرسش تو ویندوز 7 این هست :
C:\Users\********\AppData\Local\Microsoft\XLive
سلام
دوست عزیز به اتمال زیاد شما پس از نصب دوباره ویندوز نمی تونید سیو هاتون رو داشته باشید. چون سیو ها بر اساس gfwlive هستش و بازی هایی که بر اساس این برنامه سیو بشه نمی شه بعدا از سیو هاش استفاده کرد. مانند نمونه هایی مثل رزیدنت اویل 5 یا بتمن
من کلی از بازیو رفتم یک موقع سیو ها نپره ؟ لطفا یک نفر دیگه بیاد یکی از این دو حرف بالا رو تایید کنه که کارمو با خیال راحت انجام بدم.
من کلی از بازیو رفتم یک موقع سیو ها نپره ؟ لطفا یک نفر دیگه بیاد یکی از این دو حرف بالا رو تایید کنه که کارمو با خیال راحت انجام بدم.
نقل قول اولی درسته و نقل قول دومی غلط. شما قبلا از یک پوشه backup می گرفتید، حالا باید از 2 پوشه backup بگیرید.
من هم همین مشکل رو دارم .کسی نیست جواب بده؟ :20:
UP-SNAKE
15-12-2009, 10:15
سلام بچه ها من بازی رو هم تو 7 ريختم هم تو ويستا ولی وقتی روش کليک ميکنم و آيکون dirt 2 مياد (صفحه سياه) يهو ميپره بيرون مشکل از کجاس؟ directx ش رو هم ريختم
silent-assassin
15-12-2009, 10:55
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی ؟!
سلام
9.10 دارم
الان به گفته دوستمون Danial_4139 میرم 9.11 را میگیرم ببینم چی میشه
p30worldapm
15-12-2009, 22:41
کسی دلش نمی خواد جواب من رو بده؟
این که اصلا جویستیک توش کار نمی کنه!
کسی دلش نمی خواد جواب من رو بده؟
این که اصلا جویستیک توش کار نمی کنه!
ببین دوست من موقع پیچ باید سعی کنی سرعتت رو خیلی بیاری پایین در حدی که موقع
گاز دادن ماشین نپیچه همیشه جهت فرمان رو به طرفی که قابل قبول نیست بچرخون.
منظورم اینه که به راست می خوای بپیچی با کمی نیش گاز که بدی فرمون رو بچرخون به چپ
شاید دقیق نتونستم برسونم ولی خب یه امتحانی بکن.
Mostafa NBA
16-12-2009, 00:43
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم منتها اصلا بازی برام بالا نمیاد و پیغام Please Run The Games' Launcher Appilication: Dirt 2.exe
باید چی کار کنم ؟
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم منتها اصلا بازی برام بالا نمیاد و پیغام Please Run The Games' Launcher Appilication: Dirt 2.exe
باید چی کار کنم ؟
شما اولا کرک رو بریز.
ثانیا روی آیکون خود dirt 2 که توی پوشه اصلی بازی هست(همون آیکون کرک) کلیک کن...
shuahin_kh
16-12-2009, 10:19
فقط ميتونم بگم عاليه.:thumbsup: هيچي كم نداره. من وقتي ديدمش فكم خورد زمين شيكست. داغون شدم:34:. (ببخشيد خب هر كسي يه هيجاناتي داره ديگه:26:)
ولي خيلي سخته . من كه باهاش خيلي حال كردم.
هركي نگرفته بره بگيره
nathan mckane
16-12-2009, 12:08
دوستان من یه مشکل خیلی عجیب تو این بازی دارم کارت من ati 4830 هستش . من وقتی بازی رو شروع می کنم فریم در حد 3 !!! هستش ولی وقته میره تو پیست کاملا روون اجرا میشه وقتی دوباره به منوی اصلی بازی برمی گرده که تو همون کابین هستش دوباره فریم به 3 !! میرسه . من با gpu z چک کردم که وقتی میرم تو کابین ( منوی بازی ) لود روی کارت به صفر میرسه . کسی راه حلی نداره مرسی
سلام به همه
یه سوالی داشتم بعد مسابقه چه جوری میشه replay ها رو تماشا کرد چون مثل dirt 1 بصورت خودکار پخش نمیشه ،من اشتباه میکنم یا بازی مشکل داره؟
ممنون که هیچ کس جوابمو نداد مشکلم حل شد ،درایو ویندوز باید حداقل 2GB فضای خالی میداشت که نداشت.:13:
Mostafa NBA
16-12-2009, 13:22
شما اولا کرک رو بریز.
ثانیا روی آیکون خود dirt 2 که توی پوشه اصلی بازی هست(همون آیکون کرک) کلیک کن...
من دقیقا همین کار رو میکنم.الان روی ایکس پی دارم بازی میکنم ولی روی ویندوز 7 نمیشه. در ضمن اینم بگم که من درایور گرافیک رو نصب نکردم و و خوده ویندوز به طور پیش فرض درایور رو نصبیده بود. ممکن نیست از درایور باشه ؟
من دقیقا همین کار رو میکنم.الان روی ایکس پی دارم بازی میکنم ولی روی ویندوز 7 نمیشه. در ضمن اینم بگم که من درایور گرافیک رو نصب نکردم و و خوده ویندوز به طور پیش فرض درایور رو نصبیده بود. ممکن نیست از درایور باشه ؟
البته بهتربن کار اینه که درایور رو حتما نصب کنی...احتمالا چون مدل نصب توی seven رو نداره نصب نمی کنه درسته؟؟؟
اگه اینجوره از گزینه compatibility روی مدل یکی از ویندوزهای قبلی اجراش کن...
ولی اینکه بازی رو نمیاره در این حالت احتمالا برمیگرده به مشکلات ثبت توی ریجستری شما احتمالا باید بازی رو دوباره نصب کنی فقط پوشه سیو بازها رو توی mydocument xp رو داخل my document seven کپی کن...
CATALONIA
16-12-2009, 13:41
بابا این چرا اینطوریه گیم پلیش من که هنوز دستم نیومده و در کل از این نوع گیم پلی خوشم نمیاد
کسی نمیدونه چطور میشه مثه most wanted ماشین رو کنترل کرد ؟؟
shuahin_kh
16-12-2009, 14:12
بابا این چرا اینطوریه گیم پلیش من که هنوز دستم نیومده و در کل از این نوع گیم پلی خوشم نمیاد
برادر جان. اين شبيه ساز مسابقات رالي هستش. خب بايد واقعي جلوه كنه.
most wanted (ماست فراري:31:) هم از سري nfs خيلي قشنگه. ولي اون از بيخ سبكش با dirt2 فرق داره.
اين حرف منو به فكر مقايسه حركات رزمي بروسلي و matrix ميندازه كه يكي بالكل واقعي و اون يكي بالكل تخيلي بود.
يه خورده بازي كني دستت مياد كه چطور بايد رانندگي كني. من كه به lap 2 نرسيده فقط از ماشين يه لاستيك ميمونه كه راننده داره دنبالش ميدوه:27:
البته ببخشيد من جسارت كردم و جلوي اساتيد از بازي گفتم.
Mostafa NBA
16-12-2009, 15:11
اگر شما Grid رو بازی کرده باشی این دقیقا مثل همونه گیم پلایش. اگر گرید رو بازی نکردی باید اینو یک مدت بازی کنی تا دستت بیاد منم اول که گرید رو بازی میکردم همینطوری بودم و گفتم عجب بازی مسخره ای :10:
برای این که بتونین خوب بازی کنید و حرفه ای بشید
1- ابتدا یه نرمش خوب به دستتان بدید تا دست تان خوب گرم بشه
2 - باید سرعت دست شما خیلی بالا باشه یعنی هم گاز بدید و گاز رو ول کنید هم به چپ یا راست بپیچید و در این میان ترمز دستی را نیز هوشمندانه استفاده کنید
3-همیشه به پیچ های پشت پیچ دقت کنید برای این که بتوانید حرکت بعدی را روی پدال گاز یا فرمان انجام دهید
4 - استفاده به موقع از ترمز و ترمز دستی باعث هدایت بهتر خودروی شما میشود
5- در این بازی باید بتونید دریف کنید این حرکت هم زیباست و هم سرعت شما در سر پیچها افت نمی کند
این بازی مختص حرفه ای هاست
خلاصه باید سرعت عمل شما زیاد باشه
در مقایسه با SHIFT گیم پلیش چه جوریه ؟
SHIFT هم یه شبیه ساز حساب میشه و من باهاش هیچ مشکلی ندارم...
امیدوارم با اینم مشکلی نداشته باشم ! چون واقعا بازی زیبایی هست.
A.M.D.D.E.V.I.L
16-12-2009, 19:22
سلام بر همگي
خب بازي حرف نداره از گرافيك الي گيمپليش عاليست و اصلا قابل مقايسه با shift نيست
انگار ميگي فرق resident evil 5 با call of duty 6 چيه
ولي اخبار مهم اين جاست
و teknogods.com كه خيلي عاليه
ميتونيم lan بازي كنيم همون جور كه resident evil 5 رو بازي كرديم
اول اون فايلو دان كنين بعد كپي كنيد به محل بازي
برين به اين سايت و عضو شيد
از اينجا نرم افزارشو كه به زبان english هست رودان كنيد و اجراش كنيد و با اكونتي كه توي سايتش ايجاد كردين log in شيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه تو اجراش error داد فقط كافيه سمت راست رو بزنيد(چون ممكنه الماني ارور بده)و بعد تو اون فايلي كه از teknogods دان كردي ConnectionOverrideTunngleرو اجرا كن و بعد برو تو
control panel ->network connections و از نوار بالا ي صفحه advanced رو انتخاب كن و برو تو advanced settings وtunngle رو بالا تر از همه بكن و از اون جا بيا بيرون كامپيوترت رو ريست كن و tunngle رو اجرا كن و ببين كه تو صفحه ي connection ها tunngle روي connected باشه وبعد dll load كه از teknogods دان كردي رو اجرا كن و بعد بازي رو اجرا كن و برو تو قسمت online لن رو انتخاب كن و quick match رو بزن تا واسط ليست بازي هاي موجود رو بياره
البته قبلا وفتي كه tunngle رو اجرا كردين برين تو نوار بالاي صفحه community /networks/browser كليك كنيد و تو قسمت sport دنبال dirt 2 بگردين و واردش بشين(هم شما و هم دوستتون)و تو بازي يكيتون بازي رو host كنه و ديگري از طريق quick match دنبال شما بگرده (اول بازي كه وارد online ميشيد ctrl+f12 رو فشار بدين)و وقتي دارن وارد بازي تون ميشن اجازه بدين كه وارد شن و بازي كنيد
من كه هستم نظرتون چيه پنجشنبه ساعت 6 باهم حال كنيم؟تنها كاري كه بايد بكنيد تا منو بشناسيد اينه كه تو ليست بازي كن هاي انلاين بازي dirt 2 دنبال اسم من يعني (amd_74) بگردين
اگه چيزي نفهميدين بگين تا بيشتر توضيح بدم
ولي خيلي باحاله
metal_militia
16-12-2009, 20:46
دوست های عزیزی که مشکل فرمون دادن بد رو دارید این تجربه ای هست که من از dirt و grid داشتم
اون موقع کارت گرافیکم خیلی ضعیف بوود 8600gt و گرافیک رو بالا میبردم پرش فریم داشت به همین دلیل وقتی یه نمه فرمون میدادم 90 درجه چپ و راست میرفتم
تا کارتمو عوض کردم و درست شد
شما اگه مشکل کنترل بد دارید دیتیلتون رو مخصوصا anti alliase رو کم کنید
احتمال 95% مشکلتون حل میشه
dverbame
17-12-2009, 01:33
بابا این چرا این قدر گیم پلیش نسبت به dirt 1 fn ani.
من لول 24 هستم.کلا 9 تا جاده داره.
اما دیرت اولی خیلی بیشتر داشت.این که برای هر کشورکلا یه جادست.اما دیرت قبلی خیلی جاده ای متنو عی داشت.
ماشینای بزرگم داشت که این فقط ماشین کوچیک وسبک داره.
به نظر من که دیرت 1 از این خیلی بهتر بود.البته به نوبه خودش خوبه.اما با این کاری که کردن که از دایرکس 10 نمیشه استفاده کرد.ظا یع کردنش .:41:
shuahin_kh
17-12-2009, 10:02
به نظر من که دیرت 1 از این خیلی بهتر بود.البته به نوبه خودش خوبه.اما با این کاری که کردن که از دایرکس 10 نمیشه استفاده کرد.ظا یع کردنش .:41:
منظورت چيه؟ رو كدوم windows نصب ميشه؟ پس اگر با DX10 نيست با چه DX هستش؟
Davood_titan
17-12-2009, 11:14
دوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
SIMON137
17-12-2009, 11:28
توهین شده ؟ فکر کنم جای خلیج فارس نوشتن خلیج عرب :دی
این افت فریم بازی بد اذیت می کنه ، نمی دونم مشکل بازیه ، ویندوزمه یا دمای بالای سی پی یو
ویندوزمو عوض کنم یا برم یه فن درست حسابی بخرم.
دمای سی پی یوم 80 درجه هست ...
shuahin_kh
17-12-2009, 11:38
اتفاقا خيلي وقت پيش همينجا سر همين خليج بازي درگيري بود. ولش كن.
مگه به حرف اين و اونه. بازي رو بچسب. آخر اين صحبتها ، منحرف شدن از موضوع اصلي تاپيك هست.
من كه به lap 2 نرسيده فقط از ماشين يه لاستيك ميمونه كه راننده داره دنبالش ميدوه:27:
من يه خورده پيشرفت كردم. راننده قبل از lap 2 فرمان به دست ، بايد دنبال 2 تا لاستيك بكنه:31:
sir payman
17-12-2009, 12:42
این بازی چرا اینقدر گرافیکش بالاس:18::18::18::18::18::18::18:
اون از گرید اینم از dirt
خداییش کدمستر توی racing حرف نداره
گیم پلیشم که دیگه اصلا نگو و نپرس کولاکه(اتاق منم سرده این کولاکو بیشتر احساس میکنم:41:)
mamaloo_shz
17-12-2009, 12:58
شما ها ادم رواز راه به در میکنید :دی
اینجا که میام، فرداش میرم کلی بازی میخرم :دی
اینو هم دارم میرم عصر بگیرم :دی
dverbame
17-12-2009, 13:07
منظورت چيه؟ رو كدوم windows نصب ميشه؟ پس اگر با DX10 نيست با چه DX هستش؟
من ویندوزم 7 هست 64 بیتی-که دایرکس 11 داره.اما 99% کارتای گرافیک فعلی ماها مثلا ماله خودم دارکس 10 داره.
این بازی فقط دو حالت داره.دایرکس 11 و دایرکس 9 .فقط کسانی میتونن از دایرکس 11 اون استفاده کنن که کارت گرافیکشون هم دایرکس 11 داشته باشه.
و ما ها که کارتامون دایرکس 10 هست باید با دایرکس 9 بازی کنیم.این بازی چیزی به نام دایرکس 10 رو نداره.متاسفانه.به نظر من که دیرت 1 اگه س ر جمعش کنی از این بهتر بود.:41:
این بازی چرا اینقدر گرافیکش بالاس:18::18::18::18::18::18::18:
اون از گرید اینم از dirt
خداییش کدمستر توی racing حرف نداره
گیم پلیشم که دیگه اصلا نگو و نپرس کولاکه(اتاق منم سرده این کولاکو بیشتر احساس میکنم:41:)
اره بازی های کد مستر تا حالا از همه برتر بودن.من کارم ماشین بازیه :20:
تا حالا هم 99% ماشین بازی ها رو بازی کردم. توی ماشین بازی حرف اول دسته کد مستره. دیرت و گرید وفیولش هر کدوم به نحوی حیرت اورن.از طرفی به صورت خیلی تخصصی روی مناظر اطراف کار میکنن.طوری که اگه کسی fuel رو بازی کرده باشه هرگز مناظر گرافیکی دیوانش رو فراموش نمیکنه.
کجا من که ندیدم؟ تموم کشورا هم بازه .کجا همچین چیزی هست؟
من لول 30 هستم
شما ها ادم رواز راه به در میکنید :دی
اینجا که میام، فرداش میرم کلی بازی میخرم :دی
اینو هم دارم میرم عصر بگیرم :دی
اینو خوب اومدی :46:
اقا من امروز امتحان دارم.از قبل این بازی میخوندم.از وقتی اینو گرفتم.....:31:
امتحان امروز رو 00000 میشم :13:
linkin_park
17-12-2009, 13:40
چرا تهمت الکی میزنین ؟ اصلا جای خلیج فارس چیزی ننوشته .... فقط به جای دریای عمان نوشته Arabian Sea که فکر میکنم درسته ...
این بازی بهترین بازی Race تا الانه ! و دیووه اش شدم ...... فقط حیف که برفی نداره اگه اونم داشت دیگه !!!!
راستی این Ken Block راوی بازی خودش خیلی تو رانندگی قویه ....
shuahin_kh
17-12-2009, 13:54
بهتره درباره اش بحث نكنيم. چون شايد از طرف اماكن سايت بيان در اينجارو تخته كنن
Hirad HRD
17-12-2009, 13:59
چرا تهمت الکی میزنین ؟ اصلا جای خلیج فارس چیزی ننوشته .... فقط به جای دریای عمان نوشته Arabian Sea که فکر میکنم درسته ...
این بازی بهترین بازی Race تا الانه ! و دیووه اش شدم ...... فقط حیف که برفی نداره اگه اونم داشت دیگه !!!!
راستی این Ken Block راوی بازی خودش خیلی تو رانندگی قویه ....
دوستمون راست میگه جای دریای عمان نوشته دریای عرب
A.M.D.D.E.V.I.L
17-12-2009, 18:53
سلام بر همگي
خب بازي حرف نداره از گرافيك الي گيمپليش عاليست و اصلا قابل مقايسه با shift نيست
انگار ميگي فرق resident evil 5 با call of duty 6 چيه
ولي اخبار مهم اين جاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو teknogods.com كه خيلي عاليه
ميتونيم lan بازي كنيم همون جور كه resident evil 5 رو بازي كرديم
اول اون فايلو دان كنين بعد كپي كنيد به محل بازي
برين به اين سايت و عضو شيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اينجا نرم افزارشو كه به زبان english هست رودان كنيد و اجراش كنيد و با اكونتي كه توي سايتش ايجاد كردين log in شيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه تو اجراش error داد فقط كافيه سمت راست رو بزنيد(چون ممكنه الماني ارور بده)و بعد تو اون فايلي كه از teknogods دان كردي ConnectionOverrideTunngleرو اجرا كن و بعد برو تو
control panel ->network connections و از نوار بالا ي صفحه advanced رو انتخاب كن و برو تو advanced settings وtunngle رو بالا تر از همه بكن و از اون جا بيا بيرون كامپيوترت رو ريست كن و tunngle رو اجرا كن و ببين كه تو صفحه ي connection ها tunngle روي connected باشه وبعد dll load كه از teknogods دان كردي رو اجرا كن و بعد بازي رو اجرا كن و برو تو قسمت online لن رو انتخاب كن و quick match رو بزن تا واسط ليست بازي هاي موجود رو بياره
البته قبلا وفتي كه tunngle رو اجرا كردين برين تو نوار بالاي صفحه community /networks/browser كليك كنيد و تو قسمت sport دنبال dirt 2 بگردين و واردش بشين(هم شما و هم دوستتون)و تو بازي يكيتون بازي رو host كنه و ديگري از طريق quick match دنبال شما بگرده (اول بازي كه وارد online ميشيد ctrl+f12 رو فشار بدين)و وقتي دارن وارد بازي تون ميشن اجازه بدين كه وارد شن و بازي كنيد
من كه هستم نظرتون چيه پنجشنبه ساعت 6 باهم حال كنيم؟تنها كاري كه بايد بكنيد تا منو بشناسيد اينه كه تو ليست بازي كن هاي انلاين بازي dirt 2 دنبال اسم من يعني (amd_74) بگردين
اگه چيزي نفهميدين بگين تا بيشتر توضيح بدم
ولي خيلي باحاله
كسي نيست؟
بابا يكيتون بياين
اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
smallfrank
17-12-2009, 20:14
سلام
این بازی چه گیم پدی ساپورت میکنه ؟
من از این آنالوگ دارهای معمولی دارم ولی تو بازی فقط کیبردو نشون میده.
چیکار کنم ؟
amirpers
18-12-2009, 04:08
من با این که طرفدار پر و پا قرص NFS هستم ، اما باید بگم که این بازی یه چیز دیگه است در حال حاضر.
mehdi30nema
18-12-2009, 10:21
من کلی در بازی پیشرفت کرده بودم ولی دیروز که میخواستم وارد بازی بشم دیدم سیو هام رو قبول نمیکنه و وارد live نمیشه . در صورتی که تو دو سه هفته قبلی هیچ مشکلی نداشته .
amin.t_71
18-12-2009, 11:34
سلام
این بازی چه گیم پدی ساپورت میکنه ؟
من از این آنالوگ دارهای معمولی دارم ولی تو بازی فقط کیبردو نشون میده.
چیکار کنم ؟
یکی از دوستان تو چند صفه قبل گفته بودن
فرقی نمیکنه چه گیم پدی باشه
شما میری تو قسمت آپیشن و بعد کنترلز
بعد روی هر گزینه ای که خواستی میری و اینترو میزنی و هر دکمه ای از گیم پد رو که میخوای میزنی
linkin_park
18-12-2009, 13:05
من واقعا نمیتونم از E-Brake استفاده کنم .... نمیدونم مشکل از خودمه یا از بازی .... موارد استفاده اش تو LA خیلی زیاده ولی من نمیتونم .....
Leon-117
18-12-2009, 15:42
سلام.من اين بازي رو خريدم اما بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد تو منو ها بازي هنگ ميكنه.boys teamهم نبود بازي كرك هم داشت.
تو بازي سنتر پرسيدم گفتم مشكل از كركش هست.يكي كرك درست رو برا ما آپلود كنه خيلي ممنون ميشم.(آگه شد فشرده باشه)
سلام.من اين بازي رو خريدم اما بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد تو منو ها بازي هنگ ميكنه.boys teamهم نبود بازي كرك هم داشت.
تو بازي سنتر پرسيدم گفتم مشكل از كركش هست.يكي كرك درست رو برا ما آپلود كنه خيلي ممنون ميشم.(آگه شد فشرده باشه)
من فکر نمیکنم مشکل شما از کرک بازی باشه بهتره بازی رو داخل Seven نصب
کنید بهتر جواب میده با این حال اینهم کرک در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیکتون
رو حتما نصب کنید در دادن فریم به بازی خیلی کمک میکنه .
دانلود کرک
shuahin_kh
19-12-2009, 10:40
اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
من فكر كنم بازي به حدي واقعي طراحي شده كه شما از روي آب رد بشي ،شيشه جلوي ماشينت خيس نشه.
بلكه بايد يه ماشين جلوت باشه تا آب توي خيابون رو بتونه بپاشونه به شيشه جلوي شما.
خب اين بازي matrix نيست.
من با این که طرفدار پر و پا قرص NFS هستم ، اما باید بگم که این بازی یه چیز دیگه است در حال حاضر.
سلام
منم قبلآ طرفدار سری بازیهای NFS بودم ولی الان دیگه نه به نظر من بازی های سبک شبیه سازی بهترن .اگه یه بازی مسابقه خیابانی(مثل سری NFS) به سبک شبیه سازی می ساختن خیلی باحال بود.:27:
sir payman
19-12-2009, 12:12
من که واقعا از خرید این بازی خوشحالم(حالا نه اینکه کلی پول دادیم براش 2000 تومن:41: دلم برای این سازنده ها میسوزه که ما اینجوری این بازیا که این همه روش زحمت کشیدن رو با این وضعیت میخریم)
خیلی وقت بود که بازی با این کیفیت نکرده بودم
فقط این ویبره اش رو چطوری میشه تنظیم کرد که فقط وقتی به درو دیوار میخوری بلرزه؟
من فكر كنم بازي به حدي واقعي طراحي شده كه شما از روي آب رد بشي ،شيشه جلوي ماشينت خيس نشه.
بلكه بايد يه ماشين جلوت باشه تا آب توي خيابون رو بتونه بپاشونه به شيشه جلوي شما.
خب اين بازي matrix نيست
نه حتی موقعی هم که تنها هستی و میری روی اب باز می پاشه روی شیشه جلویی.
Mostafa NBA
19-12-2009, 14:08
من که واقعا از خرید این بازی خوشحالم(حالا نه اینکه کلی پول دادیم براش 2000 تومن:41: دلم برای این سازنده ها میسوزه که ما اینجوری این بازیا که این همه روش زحمت کشیدن رو با این وضعیت میخریم)
وقتی ارزش پول کشور پایین باشه به ضرر ماست که اینطور هم هست وقتی بازی با 70 دلار قیمت میاد اینجا باید تبدیل بشه به ریال و تومن میشه حدود 80 هزار تومن در صورتی که برای کشور های اروپایی و اکثر کشورها این 70 دلار ارزش کمی داره و طبق محاسبات از نظر ارزش پول میشه حدود 8 هزار تومنه اونا(در آمریکا).
mamaloo_shz
19-12-2009, 20:45
ادیت
مشکل حل شد
:40:
وقتی ارزش پول کشور پایین باشه به ضرر ماست که اینطور هم هست وقتی بازی با 70 دلار قیمت میاد اینجا باید تبدیل بشه به ریال و تومن میشه حدود 80 هزار تومن در صورتی که برای کشور های اروپایی و اکثر کشورها این 70 دلار ارزش کمی داره و طبق محاسبات از نظر ارزش پول میشه حدود 8 هزار تومنه اونا(در آمریکا).
چی می گی برادر
تو ایران کی 70 دلار میده به بازی
همه از اینترنت دانلود می کنند
بدش به تعداد زیاد از روش میرایتن
میفرستن مغازه ها
ما میخریم استفاده میکنیم
اونم دی.وی.دی 1000 تومان
تنها دلخوشی من همین بازیهاست
همینم برن گران کنن بعد باید بریم لنک لنک بازی کنیم
سلام این بازی چند نفره با pc میشه انجام داد ، یعنی با lan ؟؟؟؟؟
سلام
دوستان بازی کجا تموم میشه. بنده 99 درصد رفتم و با 12 ساعت رانندگی و لول 70 هم هستم اما هیچ اتفاقی نیافتاده نه دمویی نه تیتراژ پایانی تمام مسابقات رو هم رفتم و کلا به پایان رسید تمام شهرها تمام Xgame ها و world tour ها و تک به تک ها ولی هیچی هنوزم کن بلوک میگه تو event بعدی موفق باشی. دوستان کسی تموم کرده بگه باید چکار کرد؟
amirpers
20-12-2009, 03:41
این داستان دریای عربی که در نقشه بازی نوشت شده چیه ؟ منظورشون همون خلیج فارس خودمونه ؟ چون روی دریای عمان نوشته شده !!!
hobgoblin
20-12-2009, 11:46
آقا اين فرمون ماشينا چرا انقدر تيزه؟؟؟؟
من همش تو باقاليا سير مي كنم
فقط اون مرحله اي كه ميشه با اون وانت بزرگا مسابقه داد رو اول ميشم ولي تو بقيش از هشتم بالاتر نميام
mamaloo_shz
20-12-2009, 14:08
آقا اين فرمون ماشينا چرا انقدر تيزه؟؟؟؟
من همش تو باقاليا سير مي كنم
فقط اون مرحله اي كه ميشه با اون وانت بزرگا مسابقه داد رو اول ميشم ولي تو بقيش از هشتم بالاتر نميام
باید عادت کنید، منم 1 مقداری باهاش مشکل داشتم، کم فرمون بدید حل میشه ....
منم همين مشكل رو دارم ويندوزم هم 7 هست
shuahin_kh
21-12-2009, 11:05
خب ببین با این CRACK مشکلت حل میشه
من زیاد جحلو رفته بودم با ویندوز سون حالا ویندوز عوض کردم و از پوشه سو بازی کم کپی دارم ولی کار نمیکنه و از همون مرحله اول شروع میشه بازی کسی میدونه چرا اینجوریه؟ یا روش خاصی داره استفاده از سیو ها؟
سلام این بازی چند نفره با pc میشه انجام داد ، یعنی با lan ؟؟؟؟؟
یکی بگه دیگه
Leon-117
21-12-2009, 16:47
من زیاد جحلو رفته بودم با ویندوز سون حالا ویندوز عوض کردم و از پوشه سو بازی کم کپی دارم ولی کار نمیکنه و از همون مرحله اول شروع میشه بازی کسی میدونه چرا اینجوریه؟ یا روش خاصی داره استفاده از سیو ها؟
به اين دليله كه پروفابل شما در games for windows live پاك شده. من راه حل اينكه با تعويض ويندوز سيو ها پاك نشن رو تو لينك امضام گزاشتم.
سيو هاي فبلي شما هم فكر نكنم ديگه درست بشه.
linkin_park
21-12-2009, 20:41
منم موافقم امکان نداره آب بپاشه رو شیشه ماشین خودت ... میخواستن یه کم قدرت شونو به رخ بکشن !
shuahin_kh
22-12-2009, 09:55
دوستان عزیز. من خیلی کم dirt رو بازی میکنم. قبل مسابقه یکسری تنظیمات نشون میده که برای گاز، پیچیدن و ..... هستش. میشه من رو راهنمایی کنید که هر کدوم چه کاری میکنند و اینکه توی چه نوع پیستی چه نوع تنظیمی بهتره باشه؟
ممنون
فقط میتونم بگم این بازی فوق العاده هست perfect! ....
گرافیک lighting handling همه چیز ....
یه masterpiece دیگه از Codemasters ...
البته من با دسته x360 بازی میکنم که هیجان بازی رو دو برابر میکنه !
amirpers
22-12-2009, 16:17
به نظر من بازی خیلی خوبیه اما یکی از مشکلاتش اینه که با اینکه مصلا با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنی ، اما انگار نه انگار که اینقدر سرعت داری .درست شده مثل NFS قبلی (آندرکاور و پرواستریت)
منم موافقم امکان نداره آب بپاشه رو شیشه ماشین خودت ... میخواستن یه کم قدرت شونو به رخ بکشن !
من هر دفعه که بازی میکنم و روی آب میرم آب روی شیشه ی ماشینم میپاشه و بعدش هم برف پاکن میزنه تمیز میکنه:31:
Behnam_o2
22-12-2009, 16:43
کاش هوای برفی و بارانی هم تو بازی وجود داشت
کاش هوای برفی و بارانی هم تو بازی وجود داشت
اون وقت علاوه بر اینکه قاتی باقالیها میشدی هیچ قاتیه چیزای دیگه هم میشدی...........:31:
Leon-117
22-12-2009, 18:51
خب ببین با این CRACK مشکلت حل میشه
با اين كرك بازي درست ميشه؟با كرك قبلي كه يكي از دوستامون گزاشته بودن درست نشد.
لينك بالا هم برا من ف ي ل ت ر هست.
دوستانی که بعد از race اول بازیشون هنگ می کرد این فایلو دانلود کنید مشکتون 100% حل میشه:
بعد از دانلود فایلها رو در فولدر system در محل نصب بازی کپی / پیست کنید.:46:
hesam_g59
23-12-2009, 00:39
زمانی رو شیشه جلو آب میریزه که شما ...از دوربین داخل خودرو بازی کنید...برا یه لحظه هنگ میکنی...
و جالبیش اینه که آب هم فیزیک خاص خودش رو داره....
موقعی که با سرعت از توش رد میشین....تمام شیشه گلی و خیس میشه...اما وقتی سرعتت پایینه یه مثلا یه لاستیکت میره تو آب...فقط همون قسمت آب خورده خیس میشه
.......
برا اون دوستمون که گفتن چطوری فرمون بدن....باید بگم ....حتما انیمشین cars رو نگاه کن...
آخه اونجا دستوری میده که میفهمی چی کار کنی
برای پیچیدن تو مسیر خاکی( این دستور العمل در واقعیت نیز کاربرد دارد) .... قبل از رسیدن به پیچ و به نسبت سرعتی که دارید..سعی کنید به سمتی که پیچ پیچیده...فرمون رو بچرخونید ( بعضی وقتها که پیچ خیلی بسته است یا U هست...باید از دستی هم کمک بگیرید) ...تا سر ماشین به سمت پیچ بچرخه....زمانی که سر خودرو هم راستای پیچ شد...سریعا فرمون رو مخالف پیچ بچرخونید( به قول اون ماشینه توی انیمشین ماشینها : وقتی پیچ به سمت راست رفت...تو به چپ به پیچ ...و بالعکس)
خودروی شما الان وارد پیچ شده و شما لزوما فرمون رو باید مستقیم بگیرید و پا رو تا جایی که میشه بکنید تو موتور تا بوی جوراب هاتون بلند بشه( کنایه از گاز دادن)
موفق باشید راننده های رالی
sir payman
23-12-2009, 01:04
اه اه اینم شد بازی:2:
اخه هیچکس نمیاد ازش انتقاد بکنه مثلا بگه گرافیکش پایینه یا صداگذاریش مشکل داره فقط همه میگن چرا وقتی از توی اب میریم اب روی شیشه میریزه , فکر کنم این بزرگترین اشکال بازیه:27:.
از اونجایی هم که خیلی از این بازی بدم میاد روزی 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی نمیکنم:40:
اه اه اینا هم دیگه شورش رو درآوردن اخه بازیم اینقدر قشنگ میشه؟
SIMON137
23-12-2009, 10:08
این مشکل افت فریم را چگونه برطرف بنماییم ؟
این مشکل افت فریم را چگونه برطرف بنماییم ؟
مگه این بازی افت فریم غیر طبیعی هم داره؟؟
اگه شما افت فریم داری ممکنه از سی پی یوت باشه چون من که یه دو هسته ای amd 5600 دارم وقتی بنچمارک سی پی یو رو می بینم هر دو تاش تا خرخره پره!!
(شخصا اولین بازیه که می بینم تا این حد هسته ها رو مشغول کرده)
سلام
دوستان کسی نیومد بگه که وقتی تموم میشه چه اتفاقی میوفته. بنده رو 99 درصد و لول 70 رفتم. و تمام شهرها و ریس ها و xgame و world tour خا رو رفتم کلا هرچی بازی بود دیگه اما هیچ اتفاقی نیافتاده و هیچی تیتراژی یا پایانی نیمومده برای دوستانی که تموم کردن هم به این شکل بوده یا که باید کار خاصی کرد.؟
با تشکر...
دوستانی که بعد از race اول بازیشون هنگ می کرد این فایلو دانلود کنید مشکتون 100% حل میشه:
بعد از دانلود فایلها رو در فولدر system در محل نصب بازی کپی / پیست کنید.:46:
دمت گرم واسه من كه درست شد
من بازي رو با فرمان انجام ميدم تا حالا تو هيچ بازي ريس فرمان به اين شكل حال نميداد
sir payman
23-12-2009, 13:52
مگه این بازی افت فریم غیر طبیعی هم داره؟؟
اگه شما افت فریم داری ممکنه از سی پی یوت باشه چون من که یه دو هسته ای amd 5600 دارم وقتی بنچمارک سی پی یو رو می بینم هر دو تاش تا خرخره پره!!
بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.
(شخصا اولین بازیه که می بینم تا این حد هسته ها رو مشغول کرده)
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدن:13:
crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!
من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.
sir payman
23-12-2009, 18:42
من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدن:13:
crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!
موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.
الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.
ofline نميشه ساخت
بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب
موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.
الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
خوب مطمئنا شما که این بازی رو انجام دادی بهتر از منی که اصلا هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم این بازی رو میشناسی(چون میدونی که بچه ها گفتند قسمت single player _ش زیاد چنگی به دل نمیزنه و بیشتر تاکید این بازی روی مولتی هست!)
بازم حواسمون باشه از تاپیک اصلی جدا نشیم:31:
قربان شما مهدی:46:
Mostafa NBA
24-12-2009, 00:47
ofline نميشه ساخت
بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب
همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی.
سلام بچه ها
برای مالتی پلیر کردن این بازی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
من هم روی لپ تاپم و هم روی کامپیوترم ویندوز 7 ریختم و تو بازی تو قسمت
مالتی پلیر که میرم بعدش نمیدونم چیکار کنم هر کاری هم میکنم دو تا سرور میسازه
راستی سیم LANهم وصله هم به pc هم به laptop
SIMON137
24-12-2009, 12:09
یه برنامه بچینید مولتی بزنیم ...
آقا یه توضیح درباره مولتی پلیر میدید؟؟؟؟
با lan میشه بازی کرد ( یه switch خریدیم میخوام ببینم میشه مثلا 8 تایی بشینیم بازی کنیم؟؟)
با اینترنت چه طور (با Hamachi)
sir payman
24-12-2009, 13:43
شدیدا موافقم
Armin.ASD97
24-12-2009, 19:08
سلام
می کشه؟
Q6600
ram=4
vga=9500 512
کدوم از اینا درسته؟(تفاوت اینقدر!)
Leon-117
24-12-2009, 19:56
سلام.مشكل قبلي من حل شد الان مشكل صدا دارم تازه هم ئيندوز عوض كردم.صداش يخ جوريه.صداي اون دوستات اكو داره صدا موتور ماشين اعصاب خورد كنه.
SIMON137
24-12-2009, 22:27
به نظرتون کجاش مرگ و مرض داره ؟
بلدی مالتی بزنی؟؟؟؟
اگه بلدی به ما هم یاد بده
M A X I M U M
24-12-2009, 22:53
نسخه پ يسي رو سفارش دادم فردا دستم مي رسه و ميرم رو كارش
تا به امروز كه با نسخه كنسول حال مي كردم
اگه برنامه مالتي داريد من هم هستم
بي خبر نذاريد منو
تا چند روز دیگه اموزش مالتی پلیرو می زارم.البته به زبان خارجی چون خودم adsl ندارم تستش کنم ممکنه اشتباه ترجمش کنم:20:
aghamajid1369
24-12-2009, 23:37
به نظرتون کجاش مرگ و مرض داره ؟
احتمالا به خاطر آنتی ویروستونه. منم با kaspersky به مشکل برخوردم اینجوری. آنتی ویروس رو آف کن و امتحان کن
Leon-117
25-12-2009, 09:41
سلام.مشكل قبلي من حل شد الان مشكل صدا دارم تازه هم ويندوز عوض كردم.صداش يه جوريه.صداي اون دوستات اكو داره صدا موتور ماشين اعصاب خورد كنه.
ميشه يكي كمك كنه؟:11::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.