ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت سی دی قفل دار

Arashdn
19-11-2008, 17:25
سلام
من یه سی دی دارم که توش یه فولدر هست به اسم Cd Lock! که داخلش 5-6 فایله که حجمش دوتاش هر فایل 2 گیگه والا با کلون و الکل رایت نشد ( نرم افزار قفلشو قبول نمی کنه ) چجوری رایتش کنم؟

فقط کمی عجله دارم
ممنون

Benygh
19-11-2008, 19:37
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید شاید مشکلتون حل بشه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arashdn
20-11-2008, 17:15
با PreGap Image Builde که رایت می کنم قفل نرم افزار از کار میفته از چی استفاده کنم؟
ممنون

shahrokh2008
20-11-2008, 22:01
با PreGap Image Builde که رایت می کنم قفل نرم افزار از کار میفته از چی استفاده کنم؟
ممنون
عزیز دل منم گیر شکستن قفل همین نرم افزار هستم....من همه جور قفلی رو شکستم تو این یکیش موندم....تنها چاره اش رایت کردن سی دی و امتحانش از روی سی دی رایت شده هست نه از روی ایمیج گرفته شده.........اگه روشش رو پیدا کردم بهتون خبر میدم.......
+++
نام شركت قفلگذار حذف شد(هخامنش)

Arashdn
21-11-2008, 00:07
من باید حتما این قفلو بشکنم
دیگه کسی نیست به دادم برسه؟

Arashdn
22-11-2008, 18:59
آقا اگه کسی تا فردا یه روش بگه هم خیلی ممنونش می شم هم 200 مگ هاست رایگان بهشون جایزه میدیم

shahrokh2008
23-11-2008, 20:41
آقا اگه کسی تا فردا یه روش بگه هم خیلی ممنونش می شم هم 200 مگ هاست رایگان بهشون جایزه میدیم
اگه این جوری که میگیم شکست مژدگانی یادت نره.....باید از کلون 2 استفاده کنی و توی تنظیماتش دور read رو بیاری پایین و بقیه تنضیمات رو مثل سی دی های قبل که بد سکتور داشتن انجام بدی و از deamon برای اجرای ایمیج استفاده کنی....مال من که اینجوری شکست....

Arashdn
24-11-2008, 15:21
اگه این جوری که میگیم شکست مژدگانی یادت نره.....باید از کلون 2 استفاده کنی و توی تنظیماتش دور read رو بیاری پایین و بقیه تنضیمات رو مثل سی دی های قبل که بد سکتور داشتن انجام بدی و از deamon برای اجرای ایمیج استفاده کنی....مال من که اینجوری شکست....
لینک دانلود کلون 2 دارید؟
بله اگه بشکنه حتما مژدگانیش داده میشه

Arashdn
24-11-2008, 16:21
بقیه تنضیمات رو مثل سی دی های قبل که بد سکتور داشتن انجام بدی
دقیقا چطور؟

Benygh
24-11-2008, 19:03
سلام
Clone 2 رو که استفاده کردید ممنون میشم لینک کنید آقا شاهرخ ...
در ضمن تنظیمات منظورتون کدوم ه ؟

shahrokh2008
24-11-2008, 19:27
سلام
Clone 2 رو که استفاده کردید ممنون میشم لینک کنید آقا شاهرخ ...
در ضمن تنظیمات منظورتون کدوم ه ؟
راستش اگه واستون آپلود کنم از سرچ کردنش کمتر طول میکشه...ولی با این سرعت افتضاح نفتی اینترنت بیشتر از این از من توقع نداشته باشید....در مورد آموزش هم باید بگم که اولا با پروفایل این کارو انجام بدید دوما اینم نرم افزاری که نحوه تنظیمات کلون رو به شما یاد میده.....والا به خدا این همه آپلود و آموزش دادیم یکی نگفت خرت به چند!!!!......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک کلون سی دی ورژن 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... این لینک نرم افزار آموزش پروفایلها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این لینک کل پروفایل های کلون سی دی

Benygh
24-11-2008, 22:30
سلام
ممنون ...
من اینا رو نتونستم دانلود کنم الان ... فردا دانلود میکنم ...
دوباره ممنون . خیلی ممنون ... هر کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم ...

Arashdn
25-11-2008, 14:39
ایمیج درست کار می کنه و با deamon درست باز میشه اما بعدش موقعی که رایت می کنم کار نمی کنه

shahrokh2008
25-11-2008, 15:55
ایمیج درست کار می کنه و با deamon درست باز میشه اما بعدش موقعی که رایت می کنم کار نمی کنه
گفتم که من یه کم درس دارم و وقت آموزش رو فعلا ندارم.:19:...ولی تو profile maker کلون سی دی توضیح داده که باید چه جوری رایت بشه...هم سرعتش رو و هم تنظیماتش رو...برای رایتش در کل باید با دور پایین رایتش کنی...یه چیزی در حدود 12x ...تا ایمیج کار کنه...میتونی باultra iso کانورتش کنی به فایل bin ..بعدش با alcohol یا crwin رایتش کنی...هنگام رایت گزینه raw رو فعال کن تا ترکهای صوتی مجازی رو هم رایت کنه:21:....به همین سادگی به همین خوشمزگی(نقل قول یکی از دوستان):10:

Arashdn
26-11-2008, 15:45
گفتم که من یه کم درس دارم و وقت آموزش رو فعلا ندارم.:19:...ولی تو profile maker کلون سی دی توضیح داده که باید چه جوری رایت بشه...هم سرعتش رو و هم تنظیماتش رو...برای رایتش در کل باید با دور پایین رایتش کنی...یه چیزی در حدود 12x ...تا ایمیج کار کنه...میتونی باultra iso کانورتش کنی به فایل bin ..بعدش با alcohol یا crwin رایتش کنی...هنگام رایت گزینه raw رو فعال کن تا ترکهای صوتی مجازی رو هم رایت کنه:21:....به همین سادگی به همین خوشمزگی(نقل قول یکی از دوستان):10:
دوست عزیز در حد سواد ما حرف بزن : دی هیچی نفهمیدم

rkhsoft
27-11-2008, 11:44
سلام ایمج گرفتم ولی کار نکرد

shahrokh2008
27-11-2008, 12:47
دوست عزیز در حد سواد ما حرف بزن : دی هیچی نفهمیدم
به خدا اگه بتونم از این راحتر حرف بزنم......از دوستان حرفه ای کم سواد تمنا میکنم به این دوستمون کمک کنند....اون وقت خودشون ادعا میکنن اگه کسی کمک خواست ما کمکش میکنیم....خوب یکی بیاد دیگه.....کمکککککککککککککککک. ...

mahramasrar2
27-11-2008, 12:53
.ولی تو profile maker کلون سی دی توضیح داده که باید چه جوری رایت بشه ....................به خدا اگه بتونم از این راحتر حرف بزنم......به نقل از شاهرخ !!

منظور شما از profile maker كدوم برنامه است؟

اگه منظورت CCD4 PROFILER 1.2 هستش كه حداقل اسمش رو درست بنويس
اگر هم كه نه باز هم اسمش رو درست بنويس !!

Arashdn
27-11-2008, 16:31
به خدا اگه بتونم از این راحتر حرف بزنم......از دوستان حرفه ای کم سواد تمنا میکنم به این دوستمون کمک کنند....اون وقت خودشون ادعا میکنن اگه کسی کمک خواست ما کمکش میکنیم....خوب یکی بیاد دیگه.....کمکککککککککککککککک. ...
اوکی سر فرصت تست می کنم
برای هاست رایگانتونم پیام خصوصی بدید
ممنون

hakhamanesh
30-11-2008, 23:32
دوستان لطف كنن احترام هم رو بيشتر نگه دارن
ممنون
تاپيك پاكسازي شد...