مشاهده نسخه کامل
: تا حالا شده یک آلبوم رو گوش کنین و بعد از یک مدت نظرتون کلا در مورد خود آلبوم یا خوانندش عوض بشه
ariansa3
18-11-2008, 17:48
تا حالا شده یک آلبوم رو گوش کنین و بعد از یک مدت نظرتون کلا در مورد خود آلبوم یا خوانندش عوض بشه اگر اینجوره ما رو هم توی تجربتون شریک کنید
Scary Feelings
19-11-2008, 21:10
اره
البوم دنیا از رضا صادقی که اولش درکش نمیکردم ولی بعدش تظرم عوض شد و فهمیدم عالی هست
راستش منم يه زماني كلا از رضا صادقي خوشم نميومد ولي وقتي بعدا البوماش رو خوب گوش كردم از صداش خوشم اومد.
Rock Magic
20-11-2008, 01:32
به نظره من چیزی که با احساس سنجیده بشه همیشه این مشکلات توش پیش میاد البته نه اینکه احساس اصلا نباید دخیل باشه ولی به هر حال به قول هیوم:
احساس نمیتواند به مرجعی بالاتر از خود باز گردد
شما یه اثره هنری رو میاید با احساس میسنجید در درون احساساتتون دنبال زیبایی و ارزشش میگردید نه در ماهیت خود اثر و هنر
Ehsanpark
21-11-2008, 00:08
بـــــــله.
البته 90% برای من تو آهنگ های متال رخ داده که بعدا اونارو کشف کردم.
حالا نه فقط موسیقی تو زندگی آدم و خیلی زمینه های دیگه هم پیش می یاد.
Retired User
21-11-2008, 10:08
بسيار زياد مثلا
يه شاخه نيلوفر اولش بدم ميومد ولي الان عاشقشم دي:
separate
21-11-2008, 15:30
هر چقدر که درک موسیقیت بالا بره بیشتر از اون آلبومایی که تو گذشته گوش میدادی بدت میاد...البته به سلیقه هم بستگی داره که ممکنه عوض بشه.
ariansa3
22-11-2008, 14:18
به نظره من چیزی که با احساس سنجیده بشه همیشه این مشکلات توش پیش میاد البته نه اینکه احساس اصلا نباید دخیل باشه ولی به هر حال به قول هیوم:
احساس نمیتواند به مرجعی بالاتر از خود باز گردد
شما یه اثره هنری رو میاید با احساس میسنجید در درون احساساتتون دنبال زیبایی و ارزشش میگردید نه در ماهیت خود اثر و هنر
البته برای خود من پیش اومده اوایل از نوع موسیقی کسی خوشم نیومده ولی بعد دیدم آهنگاش احساس زیبایی توش هست و الان (حالا نه 100% ولی خب) ازش خوشم میاد
ولی بطور کلی حق با تویه
ariansa3
22-11-2008, 14:22
بسيار زياد مثلا
يه شاخه نيلوفر اولش بدم ميومد ولي الان عاشقشم دي:
این دقیقا احساسیه که در مورد 2 آلبوم گذشته چاووشی (نرگس بیمار و 1 شاخه گل ...) برای من هم وجود داشت:20:
Doyenfery
27-11-2008, 21:01
تا حالا شده یک آلبوم رو گوش کنین و بعد از یک مدت نظرتون کلا در مورد خود آلبوم یا خوانندش عوض بشه اگر اینجوره ما رو هم توی تجربتون شریک کنید
آره
خییییلی زیاد
اصولا البومی که بعد ها باهاش خیلی حال کردم اصلا بارایه لول هیچ خوشم نیومده !
ولی کم کم . ...
silent-assassin
03-12-2008, 22:35
دفعه اول که صدای چاووشی را گوش کردم تو آهنگ فاصله بود
خیلی خوشم اومده بود ولی نمیدونستم خواننده کیه
تا اینکه کل آلبوم رسید دستم
همینطوری تند تند آهنگها را زدم جلو یه کمی نفرین یه کمی مرگ و ...
آخرشم گفتم این پیرمرد باید فکر قبر و کفن و سنگ قبرش باشه اومده خواننده شده!!!! خجالتم نمیکشه مرتیکه!
اما الان اوضاع 10000 درجه فرق کرده و شدم طرفدار 4 آتیشه!
چون به نظر خودم خیلی دقیق تر و سنگین تر از قبل آهنگ گوش میکنم.
ariansa3
09-12-2008, 12:19
چون به نظر خودم خیلی دقیق تر و سنگین تر از قبل آهنگ گوش میکنم.
راستش این اتفاقیه که انگار برای همه می افته که هر چی سن بالاتر میره دیگه نمیشه اهنگاههایی رو که قبلا گوش میکردیم گوش کرد.سایقه آدم خیلی فرق میکنه.
EASPORTS-FIFA
09-12-2008, 19:46
برا من برعکس همه هستش.اولا که آلبوم کما حمید عسکری تازه اومه بود خیلی ازش خوشم میومد.بعد یک ماهی رفتم آهنگای علیرضا حمیدرضا گوش دادم از آهنگای اونا بیشتر خوشم اومد.الان که میرم آهنگای حمید عسکری میذارم حالم به هم میخوره.فقط علیرضا و حمیدرضا.ولی حیف که جدا شدن.
separate
14-12-2008, 21:53
پس نتیجه این که یا سلیقه فرق میکنه یا درک موسیقایی میره بالا
Retired User
15-12-2008, 15:45
راستش این اتفاقیه که انگار برای همه می افته که هر چی سن بالاتر میره دیگه نمیشه اهنگاههایی رو که قبلا گوش میکردیم گوش کرد..
اين حرفو قبول ندارم
درسته كه سليقه تغيير ميكنه ولي اگه يه آهنگ واقعا به دل بشينه بعد سالها هم كه گوش كني بازم قشنگه
نمونش آهنگهاي آلبوم هاي سياوش قميشي كه نزديك 10 ساله پيش خونده هنوزم براي من فوق العاده است
separate
15-12-2008, 18:19
بعضی از آهنگ ها هیچ وقت تکراری نمیشه حتی اگه سلیقه هم عوض بشه
ariansa3
16-12-2008, 00:16
اين حرفو قبول ندارم
درسته كه سليقه تغيير ميكنه ولي اگه يه آهنگ واقعا به دل بشينه بعد سالها هم كه گوش كني بازم قشنگه
نمونش آهنگهاي آلبوم هاي سياوش قميشي كه نزديك 10 ساله پيش خونده هنوزم براي من فوق العاده است
تایید میشه :27:
asextor1
16-12-2008, 01:18
من هم تا چند ماه پیش آهنگای رضا صادقی رو گوش نمیکردم ولی الان روزی 2-3 ساعت فقط رضا صادقی گوش میکنم . در مورد محسن چاوشی عزیز هم قبل از ای که آلبومش بیاد آهنگاش رو بیشتر گوش میدادم ولی وقتی چند باری آلبومش رو گوش دادم نظرم عوش شد و خیلی کمتر آهنگاش رو گوش میکنم . مثل این هم در مورد محسن یگانه برام پیش اومد بعد از آهنگ نفس های بی هدف کمتر محسن گوش میدم
ariansa3
16-12-2008, 23:07
من هم تا چند ماه پیش آهنگای رضا صادقی رو گوش نمیکردم ولی الان روزی 2-3 ساعت فقط رضا صادقی گوش میکنم . در مورد محسن چاوشی عزیز هم قبل از ای که آلبومش بیاد آهنگاش رو بیشتر گوش میدادم ولی وقتی چند باری آلبومش رو گوش دادم نظرم عوش شد و خیلی کمتر آهنگاش رو گوش میکنم . مثل این هم در مورد محسن یگانه برام پیش اومد بعد از آهنگ نفس های بی هدف کمتر محسن گوش میدم
اگر ممکنه برات چند بار دیگه آهنگهای تبریک و ناز رو با دقت گوش کن شاید نظرت عوض شه؟!:8::27:
asextor1
17-12-2008, 02:28
اگر ممکنه برات چند بار دیگه آهنگهای تبریک و ناز رو با دقت گوش کن شاید نظرت عوض شه؟!:8::27:
راستش چون توی این آلبوم سبکش به راک نزدیکتر شده گوش نمیکنم . شما خودت مقایسه کن منی که عاشق رضا صادقی هستم چه جوری میتونم چاوشی گوش کنم . مثل این میمونه که عاشق فیلمای عشقولانه باشی و بخای فیلم تمام اکشن هم ببینی . در کل با راک میونه ای ندارم . بازم ممنونم از محبتت . موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.