ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پایین بودن مدل کارت گرافیک (لطفاً کمک کنید)

Ehsan PCbase
18-11-2008, 12:17
سلام
اول از همه اینکه مشخصات سیستم سخت افزاری کامپیوترم اینه :

Motherboard : Gigabyte GA-8I848P -G

CPU : P4 - Intel Celeron D 330, 2.68 MHz
Graphic Card : NVIDIA GeForce FX 5500 - 256MB
Ram : 1GB

مدت زیادیه که هر بازی ای که می خرم تو کامپیوترم اجرا نمیشه و تا الان بیست سی تا بازی تو خونه دارم که اصلاً محیط بازی شو ندیدم و اکبند مونده و همش هم به خاطر پایین بودن مدل کارت گرافیکم هست . میخواستم بدونم با توجه به سیستم میشه من کارت گرافیکم رو مثلاً به مدل Nvidia GeForce FX 6600 ارتقاء بدم یا نه باید مادربورد هم باید عوض بشه . یه کارت گرافیکی می خوام که دو رو ور 40 تومن دربیاد و بازی های جدیدی مثل CALL OF DUTY رو بهش باهاش بازی کرد . دو رو ور این قیمت می خوام چون وضع مالی خوبی نداریم و در ضمن یه چیز موقتی می خوام برای داداش کوچیکم که بتونه این بازی ها رو اجرا کنه . موقت گفتم چون قراره تا مدت دیگه اگه خدا بخواد کلاً سیستم رو عوض کنم . خلاصه همین ... با کمترین هزینه ممکن میخوام که این بازی ها رو اجرا کنم .
چه کارت گرافیکی بگیرم ؟ ایا این مدل کارت گرافیک من هنوز تو بازار هست و فکر می کنید چند می خرنش ؟
ممنون میشم کمک کنید :11::11::11:

milky way
18-11-2008, 14:17
متاسفانه سیستم شما یکمی قدیمی شده باید مینبوردتون رو عوض کنید برای کارت گرافیک جدید . عوض کردن مینبورد هم به معنای عوض کردن تقریبا اکثر قطعات هست . اگر فقط مشکلتون بازی هست بهتر بجای خرید سیستم کامپیوتری جدید مثلا یه Xbox360 بگیرید الان قیمتشم معقول تر شده و 100% از سیستمی که بخواید بازیهای روز رو باهاش اجرا کنید ارزونتر در میاد، دردسر کامپیوتر رو نداره تا چند سال آینده هم میتونید کاملا بازیهای جدید رو باهاش بازی کنید .

Ehsan PCbase
18-11-2008, 15:23
واقعاً روی همین سیستم نمیشه کارت گرافیک بالاتری نصب کرد ... کارت گرافیکی که حداقل برای 6 7 ماهی هم که شده بشه باهاش بازی های جدید رو اجرا کرد

milky way
18-11-2008, 16:50
باید کارت گرافیک agp پیدا کنی، مثلا باید 7600gs یا 6200 بگیری که اینا خودشون بدرد نمیخورن الان دیگه و خیلی قدیمی شدن و ضعیف . یعنی قویترین کارت agp موجود رو هم بگیری بازم به نظر من الان دیگه ارزش نداره چون قیمتهای عجیبی هم حتما دارن، که در کل به این نتیجه میرسی اصلا مینبوردت رو عوض کنی بهتره اگر مینبورد رو عوض کنی باید cpu و رم و احتمالا پاورت هم عوض کنی .