مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر در مورد برندهای مختلف ( قیمت، کیفیت، گارانتی، مقایسه)
chaos theory
17-11-2008, 13:13
دوستان عزیز و اساتید محترم :
با سلام فکر میکردم جای یه همچین تاپیکی خالی بود ......
چون معمولا قیمت ها و کیفیت برندهای مختلف موجود در بازار با هم فرق میکنه و این مسئله ذهن خیلی ها رو به خودش مشغول کرده و سوالات بصورت پراکنده راجع به این موضوع در تمامی تاپیکها دیده میشه به فکرم رسید تا این تاپیک رو راه بندازم و با کمک همه دوستان ادامه اش بدیم.:11:
دیگه سوالاتی از قبیل:
این برند قیمتش چنده اون یکی چنده؟
این برند بهتره یا اون یکی؟
گارانتی این برند بهتره یا اون یکی؟
فلان برند کجاییه ؟ و.....................غیره فکر میکنم جاش همینجا باشه بهتره.
در کل هر سوالی در مورد مارک های مختلف داریم یا هر اطلاعات مفیدی داریم اینجا در اختیار هم میذاریم.
ممنون از همه:11:
chaos theory
18-11-2008, 18:06
دوستان تاپیک خوبیه ها چرا کسی حتی یک نگاه هم بهش نمیندازه .........
راستش خودم در مورد برندها زیاد شناخت ندارم واسه همین به عهده بقیه که بهتر میدونن گذاشتم ....
اگه بشه یه رتبه بندی و یه مقایسه با دلیل و نمایش چند تا Review از برندها بذاریم تاپیک راه می افته..........
تفاوت کیفیت برندها (چه ATI و چه NVIDIA) واقعا زیاد نیست؛ البته بین برندهای معتبر. دو کارت یکسان با فرکانس های یکسان از دو برند مختلف اختلاف کارایی خیلی خیلی کمی خواهند داشت.
تفاوت اصلی موقع اورکلاک شدن مشاهده میشه که اون هم معمولا از چند درصد اختلاف بالاتر نمیره.
نوع مموری ها استفاده شده هم مدل به مدل و سری ساخت به سری ساخت تفاوت داره و نمیشه گفت کدوم برند از حافظه های بهتری استفاده می کنه.
chaos theory
18-11-2008, 18:36
تفاوت کیفیت برندها (چه Ati و چه Nvidia) واقعا زیاد نیست؛ البته بین برندهای معتبر. دو کارت یکسان با فرکانس های یکسان از دو برند مختلف اختلاف کارایی خیلی خیلی کمی خواهند داشت.
تفاوت اصلی موقع اورکلاک شدن مشاهده میشه که اون هم معمولا از چند درصد اختلاف بالاتر نمیره.
نوع مموری ها استفاده شده هم مدل به مدل و سری ساخت به سری ساخت تفاوت داره و نمیشه گفت کدوم برند از حافظه های بهتری استفاده می کنه.
خوب به نظر شما همین مواردی هم که ذکر شد جای بحث و بررسی نداره برای قیمت های ارائه شده در ایران راجع به برندهای مختلف..
البته میشه گفت کم کم پای این معقوله میاد وسط با دیدن یک سری برندها که در عمل وقتی باهاشون کار میکنی کیفیت کاملا مشهوده
بعنوان مثال هفته قبل برندی به نام FORC3D از ATI رسید دستم جالب اینجا بود بعد از اینکه چند بار کارت رو تست کردم وقتی داشتم سیستم رو خاموش میکردم چیز جالبی دیدم .
اون سینک قسمت انتهایی کارت که روی مموری ها رو پوشونده بود تا مثلا خنک بمونند افتاده بود تو کیس وقتی برش داشتم دیدم چسبیه و میشه دوباره راحت بچسبونمش سرجاش...
خوب این افتضاحه دیگه ....
فکر میکنم با زیاد شدن این برندها جای بحث زیاد داشته باشیم از این به بعد تو این تاپیک/
ganje nahofte
18-11-2008, 20:13
اینا رو گلسان میاره دیگه (فکر کنم)
chaos theory
18-11-2008, 20:20
اینا رو گلسان میاره دیگه (فکر کنم)
یادم نیست اما فکر میکنم آسمان رایانه بود یا دریا کامپیوتر بود گارانتیش.
[siavah]
20-11-2008, 13:59
سلام بر همه اساتيد محترم....بنده امروز يه ati 4870 1gig گرفتم با برند گيگابايت به قيمت 410 تومن...ميخواستم ببينم ساپفاير بهتره يا هميني كه گرفتم؟؟؟در ضمن مادر بردم ga-p31-ds31/sel گيگابايت هستش...
chaos theory
20-11-2008, 14:23
;3192359']سلام بر همه اساتيد محترم....بنده امروز يه ati 4870 1gig گرفتم با برند گيگابايت به قيمت 410 تومن...ميخواستم ببينم ساپفاير بهتره يا هميني كه گرفتم؟؟؟در ضمن مادر بردم ga-p31-ds31/sel گيگابايت هستش...
باسلام:
خوب هر دوی این برندها از برندهای مورد تایید کمپانی amd.ati هستند و فکر میکنم از نظر کیفی در یک سطح باشند البته با توجه به گفته دوستمون stream تفاوت ها در حالت پایداری در اورکلاک به چشم میاد . در کل این تاپیک بیشتر برای شناختن برندهای غیر رسمی در بازار ایران هستش.
و برندهای شناخته شده ای مثل gigabyte و sapphier زیاد فرقی با هم ندارند و البته از نظر قیمت چون گیگابایت به واسطه گارانتی آواژنگ ( که البته در حال حاضر نسبت به قبل خیلی داره ضعیف عمل میکنه) جا افتاده در بازار ایران به نسبت, قیمت بالاتری داره.
به هر حال دیگه برای شما فرقی نمیکنه دوست عزیز شما دیگه کارتت رو خریدی!:46:
[siavah]
20-11-2008, 14:27
خيييييييييلي ممنووووووووووونم.....
chaos theory
20-11-2008, 16:08
;3192431']خيييييييييلي ممنووووووووووونم.....
خواهش میکنم دوست عزیز.
Kianoosh
20-11-2008, 16:10
;3192359']سلام بر همه اساتيد محترم....بنده امروز يه ati 4870 1gig گرفتم با برند گيگابايت به قيمت 410 تومن...ميخواستم ببينم ساپفاير بهتره يا هميني كه گرفتم؟؟؟در ضمن مادر بردم ga-p31-ds31/sel گيگابايت هستش...
خوب خریدی!از کجا!؟اگه اهل اورکلاکی شاید Sapphire کمی مطمئن تر باشه.در غیر این صورت اصلا تفاوتی نیست!(اصلا محسوس نیست!).گیگا برند خوبیه گارانتی آواژنگ هم معتبره.!:13:
:11:
chaos theory
20-11-2008, 16:13
خوب خریدی!از کجا!؟اگه اهل اورکلاکی شاید Sapphire کمی مطمئن تر باشه.در غیر این صورت اصلا تفاوتی نیست!(اصلا محسوس نیست!).گیگا برند خوبیه گارانتی آواژنگ هم معتبره.!:13:
ارباب جان میشه بگی چرا ساپفایر از نظر اوورکلاک مطمئن تره؟
دلیلش رو میگی ؟
ganje nahofte
20-11-2008, 16:17
خوب نظرتون درباره کلاب ( البته فقط ATI) و یا connect3D چیه؟
کسی هست که با این کارتها کار کرده باشه؟
یعنی میشه یهشون اعتماد کرد و وقتی که کارتی مثل HIS ، ایسوز، سافایر، MSI و ... در دسترس نبود اونا رو بجاش تهیه کرد!؟
chaos theory
20-11-2008, 16:21
خوب نظرتون درباره کلاب ( البته فقط ATI) و یا connect3D چیه؟
کسی هست که با این کارتها کار کرده باشه؟
یعنی میشه یهشون اعتماد کرد و وقتی که کارتی مثل HIS ، ایسوز، سافایر، MSI و ... در دسترس نبود اونا رو بجاش تهیه کرد!؟
راستش من در مورد کلاب چیز خاصی نمیدونم فقط میدونم برند ارزونی هستش و حالا دلیلش چیه خدا میدونه ...
اما در رابطه با برند connect3d باید عرض کنم اونطور که من شنیدم یه برند اروپایی ( انگلیسی ) هستش و صرفا در اروپا توزیع میشده و مثل اینکه اولین بار از طریق شرکت برین تک وارد بازار ایران شده و خودش هم گارانتی کرده.
[siavah]
20-11-2008, 16:39
تهران-ولي عصر..........
allahakbar
20-11-2008, 16:42
راستش من در مورد کلاب چیز خاصی نمیدونم فقط میدونم برند ارزونی هستش و حالا دلیلش چیه خدا میدونه ...
اما در رابطه با برند connect3d باید عرض کنم اونطور که من شنیدم یه برند اروپایی ( انگلیسی ) هستش و صرفا در اروپا توزیع میشده و مثل اینکه اولین بار از طریق شرکت برین تک وارد بازار ایران شده و خودش هم گارانتی کرده.
سلام
شما با این چیزهایی که راجب به connect3d گفتی که باید خیلی بد باشه؟؟!؟
یه برند اروپایی هیچوقت غیر استاتدارد نیست
این کارتها در Zhenzhen چین هست تولید میشه
به نظر من ارزش خرید نداره
chaos theory
21-11-2008, 20:05
سلام
شما با این چیزهایی که راجب به connect3d گفتی که باید خیلی بد باشه؟؟!؟
یه برند اروپایی هیچوقت غیر استاتدارد نیست
این کارتها در zhenzhen چین هست تولید میشه
به نظر من ارزش خرید نداره
من دقیقا منظور شما رو از خط اول متوجه نشدم.
من گفتم بده مگه؟
یا شما داری میگی بده؟
جریان چیه من گیج شدم الان:18:
allahakbar
21-11-2008, 23:59
خودت جواب سوالت رو دادی
(اون سینک قسمت انتهایی کارت که روی مموری ها رو پوشونده بود تا مثلا خنک بمونند افتاده بود تو کیس وقتی برش داشتم دیدم چسبیه و میشه دوباره راحت بچسبونمش سرجاش...
خوب این افتضاحه دیگه ...)
شما در یه جا هم گفته بودی این برند اروپاییه
ولی من رفتم تو سایتش و همونطوری که گفتم کارتها رو در ژن ژن چین تولید میکنه
محصولات اکثر برندها توی چین تولید میشن. این ربطی به اروپایی یا آمریکایی بدون برند نداره.
chaos theory
22-11-2008, 00:37
خودت جواب سوالت رو دادی
(اون سینک قسمت انتهایی کارت که روی مموری ها رو پوشونده بود تا مثلا خنک بمونند افتاده بود تو کیس وقتی برش داشتم دیدم چسبیه و میشه دوباره راحت بچسبونمش سرجاش...
خوب این افتضاحه دیگه ...)
عزیز من شما پست قبلی من رو با دقت نخوندی انگار . اون قضیه که پیش اومده بود مربوط به force3d بود نه connect3d
chaos theory
22-11-2008, 00:39
محصولات اکثر برندها توی چین تولید میشن. این ربطی به اروپایی یا آمریکایی بدون برند نداره.
دقیقا همینطوره .
اون قضیه که دوستمون میگه مربوط به برندی به نام force3d هستش که الان متاسفانه در بازار زیاد دیده میشه و اصلا هم کیفیت نداره و جز مشترکین ati هم نیست این برند.
allahakbar
22-11-2008, 00:47
عزیز من شما پست قبلی من رو با دقت نخوندی انگار . اون قضیه که پیش اومده بود مربوط به force3d بود نه connect3d
معذرت میخام
chaos theory
22-11-2008, 00:53
معذرت میخام
خواهش میکنم قربان آخه میدونی شاید بقیه دچار اشتباه بشن.:11:
chaos theory
22-11-2008, 00:58
حالا در مورد CONNECT3D هر اطلاعاتی هست دوستان و اساتید بگن چون از این هفته بصورت انبوه توسط شرکت برین داره وارد میشه و البته ---- هم داره توسط برین این کارت رو در آینده اینترنتی میفروشه در ضمن قیافه خفنی هم داره سری اوورکلاک شدش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
allahakbar
22-11-2008, 00:58
خواهش میکنم قربان آخه میدونی شاید بقیه دچار اشتباه بشن.
من به خاطر این 3d آخرش اشتباه کردم
در هر صورت ببخشید.
متاسفانه اینقدر این برندها زیاد شدن که دیگه...
کاش 2 تا برند خوب بودند ولی جنسها با کیفیت بودند
allahakbar
22-11-2008, 01:07
حالا در مورد connect3d هر اطلاعاتی هست دوستان و اساتید بگن چون از این هفته بصورت انبوه توسط شرکت برین داره وارد میشه و البته ---- هم داره توسط برین این کارت رو در آینده اینترنتی میفروشه در ضمن قیافه خفنی هم داره سری اوورکلاک شدش.
باید بیاد یه سری تست کنن .
شما واسه همین میگید که قیمتها تا 5 روز دیگه میاد پایین؟
chaos theory
22-11-2008, 01:15
نه در کل داره بازار میشکنه ...
یه مدتی بود این کارتها بخصوص رده های میانی مثل 4870 و gtx260 هم تو بازار کم بود و هم گرون و برای خرید نمیشد برند دلخواه رو به راحتی گیر آورد ...
الان آخرین قیمتی که از 4870 با برند ایسوس دارم 360 هست و به نظرم نسبت به چند روز قبل خیلی پایین تره ..
siavashjal
22-11-2008, 09:57
به نظر من کاهش قیمت ها تو بازار کامپیوتر طبیعیه. چون زمانی که کارت های جدید یا محصولات جدید به بازار عرضه میشه محصولات قدیمی تر دچار کاهش قیمت می شوند.
mhv_kntu
22-11-2008, 11:34
حالا در مورد CONNECT3D هر اطلاعاتی هست دوستان و اساتید بگن چون از این هفته بصورت انبوه توسط شرکت برین داره وارد میشه و البته ---- هم داره توسط برین این کارت رو در آینده اینترنتی میفروشه در ضمن قیافه خفنی هم داره سری اوورکلاک شدش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت برین معمولا برند های معتبری وارد می کنه.سری 4800 هم دو ماه پیش به صورت انبوه هم زمان با club3d وارد کرد.قیمت 4850 260تومن و 4870 340 تومن
chaos theory
22-11-2008, 12:08
به نظر من کاهش قیمت ها تو بازار کامپیوتر طبیعیه. چون زمانی که کارت های جدید یا محصولات جدید به بازار عرضه میشه محصولات قدیمی تر دچار کاهش قیمت می شوند.
محصول جدیدی عرضه شده مگه؟
chaos theory
22-11-2008, 12:13
شرکت برین معمولا برند های معتبری وارد می کنه.سری 4800 هم دو ماه پیش به صورت انبوه هم زمان با club3d وارد کرد.قیمت 4850 260تومن و 4870 340 تومن
درسته شرکت معتبریه و برندهایی مثل evga و فکر میکنم bfg رو وارد میکرد.
و در مورد قیمتها باید بگم در یه زمانی حدود یه ماه این کارت 4870 یه کمی سخت گیر میومد و برندهای خاصی تو بازار بود و فراوان هم نبود (هر جایی نداشت) به همین خاطر قیمتش تا 400 تومن هم رسید . اما از این هفته به بعد انتظار کاهش قیمت رو داریم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.