ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : maximus formula

hadi_vazi
14-11-2008, 18:10
چند روز پيش maximus formula II ROG خريدم ولی از بس که امکانات زياد داره گيج شدم می خوام راهنماييم کنيد :
اولا بايوسش از بس گزينه واسه تغيير داره گيج شدم نميدونم واسه اورکلاک کدوم رو بايد دست بزنم.در ضمن ورژن بايوس L7 اگه قديميه عوضش کنم.
دوما فن کوچيکی که تو جعبه ش بود رو هر کاری کردم نتونستم سر جاش محکم کنم تا دستم بهش می خوره از جاش در مياد.
سوما يهlcd poster توش هست وصلش کردم يه اطلاعاتی روش مينويسه ولی نمی دونم به چه در ميخوره.
کابل فايروال چيه به چه درد ميخوره اصلا به کدوم کابل ميگن؟
می تونم از جايي اطلاعات کامل از اين مادربرد و امکانات و فناوری هاش بگيرم؟
دفترچه راهنمای کامل فارسی اين مادربرد رو می تونم از جايی بگيرم؟ممنون ميشم اگه تا جايي که امکانش باشه راهنماييم کنيد.

becareful
14-11-2008, 19:46
چند روز پيش maximus formula II ROG خريدم ولی از بس که امکانات زياد داره گيج شدم می خوام راهنماييم کنيد :
اولا بايوسش از بس گزينه واسه تغيير داره گيج شدم نميدونم واسه اورکلاک کدوم رو بايد دست بزنم.در ضمن ورژن بايوس L7 اگه قديميه عوضش کنم.
دوما فن کوچيکی که تو جعبه ش بود رو هر کاری کردم نتونستم سر جاش محکم کنم تا دستم بهش می خوره از جاش در مياد.
سوما يهlcd poster توش هست وصلش کردم يه اطلاعاتی روش مينويسه ولی نمی دونم به چه در ميخوره.
کابل فايروال چيه به چه درد ميخوره اصلا به کدوم کابل ميگن؟
می تونم از جايي اطلاعات کامل از اين مادربرد و امکانات و فناوری هاش بگيرم؟
دفترچه راهنمای کامل فارسی اين مادربرد رو می تونم از جايی بگيرم؟ممنون ميشم اگه تا جايي که امکانش باشه راهنماييم کنيد.
کسی این مادر برد رو میخره که با بیشتر امکاناتش آشنا باشه چون از سری های deluxe هم امکانات بالاتری داره...نه اینکه باهاش بعد گیج بشی:46: امکان داشتن 2 بایوس ,جامپر های مختلف ,کلید clear cmos در پنل پشت, نمایش کامل ولتاژ ها(که توی مادر برد های دیگه کامل نیست) کارت صدای x-fi و...
1.کارت صدا رو توی اسلات اولی pci express x1 درست جا زدی؟ درایور صدا :(اگه ورژنش از درایور درون cd بالاتر هست دانلودش کن):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.فن رو باید به صورت کج روی هیتسینک بزاری و فشار بدی به صورت عمودی جا بره که یه صدایی میده کاملا هم محکم میشه(توی جعبه مادر برد راهنماش به همراه عکس هست) ولی کلا نباید این فن رو نصب کنی چون تداخل بد هوا ایجاد میشه مخصوصا با فن پشت کیس...برای سیستم های واتر کولینگ و یا داخلکیسی که فن پشت کیس نداشته باشه استفاده میشه...
اطلاعاتی که روی lcd poster مینویسه برای مشکلات مادر برد و اطلاعات کنونی مادر برد نشون میده باهاش کار نکردم دفترچه بایوس رو بخون احتمالا اطلاعاتی ازش هست...که دقیقا چه چیزهایی رو نمایش میده...
کابل فایر وال یا فایر وایر؟؟؟؟؟:20:

shahramcat
15-11-2008, 11:52
دوستمون بطور کامل برات توضیح داد ....

من بهت در مورد آپدیت بایوس پیشنهاد میکنم تا زمانی که به مشکل نخوردی اصلا آپدیت نکن چون ممکن برات امکان دردسر ساز شدن داره !

hadi_vazi
18-11-2008, 12:33
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون.کارت صدا رو آبدیت کردم نصب شد دمورد فن هم من باید نصبش میکردم و با راهنمایی شما نصب کردم چون کیسم قدیمیه فن پشت نداره.کار lcd poster رو هم تا یه حدی یاد گرفتم.با بایوس هم تا حد کم کار می کنم چندتا راهنمایی دیگه می خوام:
1 من شنیدم تو بایوس میتونم تو قسمت cpu level up مدل سی پی یو مو انتخاب کنم خود مادربرد بقیه کارا رو انجام میده ولی تو اون قسمت مدل سی پی یوم نیست مال من core 2 quad 6600 هستش باید چکار کنم اونجا مال مدل هی سری x هستش.
2 در مورد کابلی هم که اسمش رو اشتباه نوشتم یه توضیحی برام بدید چیه.در ضمن اطلاعات کاملتر و جامع ترتمام امکانات این مادربرد رو از کجا می تونم گیر بیارم راهنمای کامل فارسی یا سایتی که کامل توضیح داده باشه هست؟
ممنون از لطفتون.

hadi_vazi
18-11-2008, 12:34
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون.کارت صدا رو آبدیت کردم نصب شد دمورد فن هم من باید نصبش میکردم و با راهنمایی شما نصب کردم چون کیسم قدیمیه فن پشت نداره.کار lcd poster رو هم تا یه حدی یاد گرفتم.با بایوس هم تا حد کم کار می کنم چندتا راهنمایی دیگه می خوام:
1 من شنیدم تو بایوس میتونم تو قسمت cpu level up مدل سی پی یو مو انتخاب کنم خود مادربرد بقیه کارا رو انجام میده ولی تو اون قسمت مدل سی پی یوم نیست مال من core 2 quad 6600 هستش باید چکار کنم اونجا مال مدل هی سری x هستش.
2 در مورد کابلی هم که اسمش رو اشتباه نوشتم یه توضیحی برام بدید چیه.در ضمن اطلاعات کاملتر و جامع ترتمام امکانات این مادربرد رو از کجا می تونم گیر بیارم راهنمای کامل فارسی یا سایتی که کامل توضیح داده باشه هست؟
ممنون از لطفتون.

vivid806
18-11-2008, 13:12
سلام
من به شما پیغام خصوصی دادم پاسخ ندادید
میتونید بهم بگی مادربرد رو به چه قیمت و از کجا (آدرس دقیق میخوام) خریدی!

hadi_vazi
20-11-2008, 08:35
سلام با عرض شرمندگی من چند روزی نیومده بودم اون روز هم که اومدم هم پیغام خصوصی تون رو هم تو تایپیکم رو دیدم داشتم جواب میدادم که برق رفت دیگه نیومدم تا امروز شرمندت شدم داداش.
اولا که مدل مادربرد من maximus formula II rog هستش یعنی ورژن دومش که rog هم یعنی مخصوص بازی بعدش من تو چالوس هستم (مازندران) به یه مغازه دار سفارش دادم از تهران برام آورد به قیمت 295000 تومن به دست من رسید قیمت شرکت 273000 تومنه.می تونم برات شماره شرکت رو بذارم که تماس بگیری ببینی تو شهرتون نمایندگی دارید یا نه و هم قیمت روزش رو بگیری . مال من گارانتی دیجیتاله ولی فکر می کنم ویستا پخش گارانتیش بهتر باشه.آخرش هم بهت بگم این مادربرد به نظر من ارزش خرج کردن داره واقعا می ارزه من که دارم باهاش حال می کنم بهترین چیزش هم کارت صداییه که داره وقتی هدفون رو گوشته می خوای بازی کنی یه صدای سه بعدی تحویل میده که اصلا گفتنی نیست چه حالی میده. اگه باز سوالی داشتی تا جایی که بلد بودم حتما راهنماییت می کنم داداش.
شماره تلفن شرکت: 02188715035-02188823304

hadi_vazi
20-11-2008, 08:37
پس چرا جواب سوال قبلی من رو کسی نداده؟ این cpu level up رو فقط توضیح بدید اگه بقیه رو نمیدید.

becareful
21-11-2008, 00:40
cpu level up اورکلاک کردن با تنظیمات خود مادر برد هست به طور خودکار...ولی خودت اورکلاک بکنی بهتره...
کابل فایر وایر هم یک نوع کابله مثل usb مثلا که apple گسترشش داده و توی بعضی دوربین های دیجیتال یا هارد ها و...استفاده میشه...

hadi_vazi
08-01-2009, 10:05
كسي مي تونه طريقه overclock با اين مادربرد رو بهم ياد بده؟