مشاهده نسخه کامل
: دیسکانکت شدن اینترنت و سفید شدن کل دسکتاپ
s_r_asadiyan
12-11-2008, 19:49
سلام
من تا همین الان موضوع ویروس svchost.exe تو همه ی آدرس ها دنبال کردم ولی هیچ چیزی عایدم نشده
لطفا شما کمک کنید مراحل این اتفاق:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با آنتي ويروس هاي لايو بوت شو كارت راه ميفته
s_r_asadiyan
12-11-2008, 19:56
طبق راهنمایی دوستان برای پاک کردن ویروس svchost.exe باید ابتدا در تکست منیجر این
svchost.exe که با یوزر pc که در این جا asadian هست فعالییت می کنه رو باید حذف کرد
سئوال؟ من هر چی دنبال اون می گردم پیداش نمی کنم خودتون نگاه کنید:
s_r_asadiyan
12-11-2008, 19:59
انتی ویروس هایی که دانلود و آپدیت کردم و اسکن کردم و اثری نداشت بدین ترتیبه:
نود 32
کاسپر اسکای
اویرال
جی فوگی
s_r_asadiyan
12-11-2008, 20:02
جالب بدونید ویندوز رو هم اگه میخواید بگید عوض کنم وخیالم رو راحت کنم این کاررو هم کردم و دوباره با اتصال به اینترنت متاسفانه پیام های ارور پست اول اومد و اینترنت من دیسکانکت شد و بعد از اون هم تمام تسک بار و... سفید شد و این مشکل ادامه داشت و هر دفعه باید ریستارت بکنم تا بتونم دوباره چند دقیقه ای کانکت باشم
لطفا اساتید کمک کنید
متاسفانه ویروس کد خودشو به فایل svchost.exe تزریق کرده و مشکل بشه درستش کرد مگر اینکه این ویروس
بوسیله آنتی ویروسهای دیگه کاملا clean بشه که احتمالش خیلی کمه
من پیشنهاد می کنم ویندوز عوض کنی البته قیل از اینکار کل درایو هاتو با avira antivir یه اسکن کن و بعد
ویندوز عوض کن
خوش باشی :8:
s_r_asadiyan
12-11-2008, 20:07
شما با آنتي ويروس هاي لايو بوت شو كارت راه ميفته
=================================================
سلام دوست من
ممنون:11:
لینکش رو بده
s_r_asadiyan
12-11-2008, 20:08
متاسفانه ویروس کد خودشو به فایل svchost.exe تزریق کرده و مشکل بشه درستش کرد مگر اینکه این ویروس
بوسیله آنتی ویروسهای دیگه کاملا clean بشه که احتمالش خیلی کمه
من پیشنهاد می کنم ویندوز عوض کنی البته قیل از اینکار کل درایو هاتو با avira antivir یه اسکن کن و بعد
ویندوز عوض کن
خوش باشی :8:
================================================== =
باور کن دوست من ویندوز رو هم عوض کردم ولی بازهم............
:41::41::41:
جالب بدونید ویندوز رو هم اگه میخواید بگید عوض کنم وخیالم رو راحت کنم این کاررو هم کردم و دوباره با اتصال به اینترنت متاسفانه پیام های ارور پست اول اومد و اینترنت من دیسکانکت شد و بعد از اون هم تمام تسک بار و... سفید شد و این مشکل ادامه داشت و هر دفعه باید ریستارت بکنم تا بتونم دوباره چند دقیقه ای کانکت باشم
لطفا اساتید کمک کنید
اگه درایو ویندوز رو فرمت کردی و ویندوز عوض کردی و درست نشده با یه ویروس از نوع ویروسهای پارتیشن
طرف هستی و بهتره دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی .
اگر هم اطلاعاتت خیلی مهم هستن 1 راه پیشنهاد میکنم ولی هیچ تضمینی نداره :
آنتی ویروس ikarus رو دانلود و نصب کن این آنتی ویروس مال یک شرکت اتریشی هست detection rate بالایی
داره و ویروسهایی رو تشخیص میده که هیچ آنتی اونها رو نمی شناسه و بعد نتیجه رو اینجا بگو
توضیح برای دانلود ikarus :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
s_r_asadiyan
12-11-2008, 20:20
کل درایو هاتو با avira antivir یه اسکن کن و بعد
ویندوز عوض کن :8:
======================================
اویرال یک بار مشکل من رو حل کرد ولی دوباره هرچی اسکن می کنم چیزی پیدا نمی کنه درست هم آپدیت نمی شه ناقص
s_r_asadiyan
12-11-2008, 22:04
آنتی ویروس ikarus رو دانلود و نصب کن این آنتی ویروس مال یک شرکت اتریشی هست detection rate بالایی
داره و ویروسهایی رو تشخیص میده که هیچ آنتی اونها رو نمی شناسه و بعد نتیجه رو اینجا بگو
================================================== ======
ikarus رو آپدیت کردی ؟؟
قبل از اسکن تمام درایو هاتو اسکن دیسک(scandisk) کن و ضمنا این آنتی ویروس توی تنظیماتش یک گزینه
هست که فایلهای حجیم رو اسکن نمیکنه تیک اونو بردار تا تمام فایلها اسکن بشه.
اگه کارت راه نیفتاد از آنتی ویروسهای bootable استفاده کن اینجا رو ببین :
نوع اتصال اینترنت و نوع مودمتون ؟؟( اگه adsl هست با کارت شبکه وصل کردی یا با usb)
در ضمن سیستم شما شبکه هست ؟؟
s_r_asadiyan
13-11-2008, 14:18
ikarus رو آپدیت کردی ؟؟ اجازه اپدیت نمی ده و دیسکانکت می شهقبل از اسکن تمام درایو هاتو اسکن دیسک(scandisk) کن میشه بیشتر توضیح بدین اسکن دیسک؟؟؟؟؟!! و ضمنا این آنتی ویروس توی تنظیماتش یک گزینه
هست که فایلهای حجیم رو اسکن نمیکنه تیک اونو بردار تا تمام فایلها اسکن بشه. دقیقا کدوم قسمتش هست لطفا تصویری اگه ممکنه
نوع اتصال اینترنت و نوع مودمتون ؟؟ idsl 64 شرکت صبا - مودم دیتا شین
( اگه adsl هست با کارت شبکه وصل کردی یا با usb) شبکهدر ضمن سیستم شما شبکه هست ؟؟ نخیر عزیزم
===================================
ممنون از لطف شما دوست عزیز:11::11::11:
s_r_asadiyan
13-11-2008, 14:36
در ضمن ikarus رو میشه در کنار کاسپر نصب کرد یا تداخل ایجاد میکنه و باید کاسپر رو انیستال کنیم؟ تنظیمات خاصی میخواد یا نه؟
میشه فایل اپدیت رو جداگانه دانلود کرد مثلا با idm که اگه وسط کار دیسکانکت شدم فایل ها ازبین نرن؟
1. در مورد scandisk در ویندوز xp مسیر زیر رو برید :
my computer
کلیک راست روی درایو مورد نظر
properties--tools-- check now
در ضمن تیک گزینه automatically fix file system errors رو هم بزارید.
2 . به هیچ وجه 2 تا آنتی ویروس رو کنار هم نصب نکنید ( اینکار فقط در شرایط خاصی امکان داره )
3. در مورد آپدیت ikarus : میشه آپدیت رو جداگانه از قسمت updates در سایت اصلی دانلود کرد :
s_r_asadiyan
13-11-2008, 17:30
باسلام
لطفا بفرمایید از کدام قسمت دانلود رادریافت کنم:
بعد از دریافت در کدام مسیر سیو کنم. (متاسفانه این سایت قابلیت رزیوم را به دانلود نمی ده آدرسس دیگه ای ندارید)
s_r_asadiyan
13-11-2008, 17:34
1. در مورد scandisk در ویندوز xp مسیر زیر رو برید :
my computer
کلیک راست روی درایو مورد نظر
properties--tools-- check now
در ضمن تیک گزینه automatically fix file system errors رو هم بزارید.
======================================
این کار چه فایده ای دارد ؟
در ضمن چک کردم همه درایو ها را و هیچ پیامی نداشت
s_r_asadiyan
13-11-2008, 17:37
ikarus
=======================================
لطفا در رابطه با این کلید بیشتر توضیح بدین اگه میشه تصویری:11:
Live CD Quick Heal Antivirus -2008
t is essential to remove specially partition table virus, File Allocation table virus and disc integrity virus that any other antivirus cannot repaire except their Live CD of course home made. So here is the Professional work from Quickheal Team.
You must check ur system for the latest releases of virus Dropper hidden in Partition Table. I found of my office PC infection this week. The PCs are cleaned with several antivirus but infected even after fresh installation.
This MASTER PIECE CD caught the Problem and last 3 days no problem at all.
s_r_asadiyan
13-11-2008, 20:35
Live CD Quick Heal Antivirus -2008
t is essential to remove specially partition table virus, File Allocation table virus and disc integrity virus that any other antivirus cannot repaire except their Live CD of course home made. So here is the Professional work from Quickheal Team.
You must check ur system for the latest releases of virus Dropper hidden in Partition Table. I found of my office PC infection this week. The PCs are cleaned with several antivirus but infected even after fresh installation.
This MASTER PIECE CD caught the Problem and last 3 days no problem at all.
================================================== ====
باسلام به شما دوست خوبم
اگه میشه لطفا فارسی توضیح بدید در رابطه با این نرم افزار
درضمن لینک تون هم کار نمی کنه
s_r_asadiyan
15-11-2008, 01:38
ikarus
قبل از اسکن تمام درایو هاتو اسکن دیسک(scandisk) کن و ضمنا این آنتی ویروس توی تنظیماتش یک گزینه
========================================
همه کارایی رو که فرمودید انجام دادم سی دی بوت کاسپر رو هم دانلود و فکر کنم 12 ساعت طول کشید تا همه ی فایلام اسکن کنه اما نتیجه ای نداد!!!:41: اسکن دیسک هم کردم .... البته شما نگفتی که این کار برا چیه :13:
در ضمن تیک ایکاروس رو هم برداشتم ولی بازم نتیجه ای نداد ....
s_r_asadiyan
15-11-2008, 01:46
امروز ویندوز رو عوض کردم با این تفاوت که سری های قبل ایمیج ویندوز رو با نرم افزارایی که نصب کرده بودم توسط ghost 2003
ریستور می کردم ولی این سری خودم ویندوز رو عوض کردم اما متاسفانه بازم نتیجه نداد اولین بار که بعد از ویندوز جدید این اتفاق افتاد و ارور داده شد رفتم تکست منیجر و این رو دیدم
فایل svchost در صدر فعال بود و نه اثری از یوزر من بود و این فایل به صورت فایل سیستمی داشت فعالییت می کرد منم اون رو end proses کردم وبعدش در پوشه ویندوز اون فایل رو حذف کردم ببین:
اما چه بلایی سر آنتی ویروسم اورد:
s_r_asadiyan
15-11-2008, 13:05
با سلام مجدد
دیشب تونستم Avira AntiVir Personal رو آپدیت کنم با چه ترس و لرزی که نکنه وسط کار دیسکانکت بشه و خلاصه با سلام و صلوات آپدیت شد 17 تا ویروس هم گرفت کامپیوتر پاک پاک شد و از تقریبا ساعت 12 دیشب تا ساعت 11 ظهر گذاشتم کانکت باشه(البته من همونطور که قبلا گفتم idsl دارم) ولی بعد از انتقال فایلی که دانلود کرده بودم به پوشه ی سورس نرم افزار هام یک باره اون ارور لعنتی داده شد و..................:41:
===============
نکته:
تقریبا تمام ویروس ها رو انتی ویروس اویرال از قسمت های ذخیره سورس نرم افزاری من می گیره:13:
من هم همه ی سورس نرم افزار ها رو ازر هاردم روی دی وی دی رایت کردم و اون هارو دیلیت کردم .
تورو خدا یکی بداد من برسه همین الان که این مطلب رو می نویسم دوباره::4::4::4:
s_r_asadiyan
25-11-2008, 15:21
کسی نیست به من کمک کنه؟!!!!!!!!!!!
نمی دونم چرا من با اکانت شبانه صبانت که کانکت میشم از این ارور خبری نیست اماوقتی با روزانه وصل میشم پشت سر هم هی ارور می یاد .
کسی نیست به من کمک کنه؟!!!!!!!!!!!
نمی دونم چرا من با اکانت شبانه صبانت که کانکت میشم از این ارور خبری نیست اماوقتی با روزانه وصل میشم پشت سر هم هی ارور می یاد .
این ارورها احتمالا مال خود صبانت هست زنگ بزن پشتیبانی و بهشون بگو ببین چی میگن
s_r_asadiyan
26-11-2008, 15:06
این ارورها احتمالا مال خود صبانت هست زنگ بزن پشتیبانی و بهشون بگو ببین چی میگن
=========================================
سلام دوست خوبم
البته ناگفته نمونه قبل از اینکه شما لطف کنی جواب من رو بدی خودم به همین فکر افتادم به پشتیبانی زنگ زدم و اون گفت چون در حال اومدن ارور چراغ لینک شما ثابت می مونه (اگه چشمک بزنه یعنی مشکل از خط وسرور هست) این موضوع از مودم شماست واز نمایندگی فروش ما مودم تست امانت بگیر که من هم این کار رو نکردم چون حقیقتش نه اصلا از نمایندگی صبا تو مشهد دل خوشی دارم ونه امیدی که این همکاری رو با من داشته باشن پس خودم دست بکار شدم که اول از همه :
تنظیمات مودم رو ریست کردم چون احتمال دادم تنظیمات مودم باعث این مشکل شده
بعد از اون یک سری کارای دیگه هم انجام دادم که بالاخره باعث شد بالاخره از شر این ارور (البته اگه :41: الان سر وکلش پیدا نشه:4::4::) خلاص شدم
:42::42::42::42::42::42::
:42::42:
:42:چون می دونم خیلی از دوستان این مشکل رو پیگیری می کنن تمام مراحل انجامی رو براتون تشریح می کنم تا شما هم انجام بدین تا یک کدوم افاقه کنه و راحت بشید از این مشکل :grrr::grrr:
اعصاب خورد کن
:11:یا علی مدد :11:
s_r_asadiyan
26-11-2008, 15:17
با سلام مجدد
اول از همه این موضوع ظاهرا ربطی به ویروس و آنتی ویروس نداره البته بعداز 1 ماه طاقت فرسا که در این فروم گفتگو کردیم به این نتیجه رسیدیم
پس دور انتی ویروس و چک کردن اونا خط بکشید چون من هر چی آنتی ویروس بود چک کردم و هیچ نتیجه ای نداشت
دوم این که این مورد تقریبا برای کسانی فقط اتفاق می افته که اینترنت پر سرعت(idsl) دارن اتفاق می افته با این توضیح
اول
از همه باید با پشتیبان شرکت مورد قرارداد idsl تماس بگیرید تا اونا خط شما رو کنترل بکنند
دوم
برای احتیاط تننظیمات مودم رو ریست کنید که دوتا روش داره یا سخت افزاری هست که با فشردن دکمه مخصوص ریست این کار اتفاق می افته و راه دیگه هم نرم افزاریه که اگه دوستان این روش رو می خواستن یاد بگیرن در خواست بدن تا براشون توضیح بدم
s_r_asadiyan
26-11-2008, 15:39
سلام
یک احتمال دیگه اینه که از مشکلات ویندوز باشه:
این ارور ظاهرا از باگ های سرویس پک 2 ویندوز هست
راه حل:
1-عوض کردن ویندوز و استفاده از سرویس پک 3 و یا یک (البته سرویس پک 1 هم مشکل دیگه ای داره در ارتباط اینترنتی که اگر می خواید از اون مطلع بشید به این آدرس که براتون میذارم برید و....)
2- دانلود و نصب وصله های امنیتی ویندوز که از خود مایکروسافت دانلود می شه
تعدادی ازاونا رو که من امتحان کردم رو براتون میذارم
3- دانلود آپدیت های مخصوصی از ویندوز که یکی دو تا از اونا رو اگه شد براتون میذارم
4- اجرای فرمان sfc /scannow در run که احتمالا از شما سی دی ویندوز را می خواد که باید آماده داشته باشید.
s_r_asadiyan
26-11-2008, 15:42
این مشکل از یک باگ توی ویندوز xp سرویس پک 2 ناشی می شه
از جمله اختلالاتی که این پیغام ایجاد میکند یکی نمایش ندادن اسامی فایلهای ضمیمه شده به نامه های الکترونیکی است
البته ضمیمه هایی که نامشان بر اساس سیستم DBCS می باشد (Duble bytes character set)
و یا نام فایل بیشتر از 42 کاراکتر باشد
و زمانی پیغام ظاهر میشود و این اختلالت رخ میدهد که نامه الکترونیکی فرمت Rich text باشد.
وصله های امنیتی که توسط مایکروسافت برای رفع این مسئله منتشر کرده است در زیر لیست شده است بنا بر ویندوزتان آنها را دانلود کنید و نصب نمایید
Windows Server 2003, 32-bit versions
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Server 2003, Itanium-based Editions
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید XP, 32-bit versions
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید XP, 64-bit version (Itanium)0
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 2000
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگر با این پیغام در زمان استارت ویندوز برخورد کردید و بخواهید درون my computer جستجو انجام دهید و احساس کردید سیستم بسیار کند شده است تا حدی که چندین دقیقه برای شروع عملیات مورد نظرتان وقت میگیرد مشکل می تواند مربوط به درایور پرینتر hp باشد (اگر استفاده میکنید)
این اتفاق معمولا زمانی رخ می دهد که شما پرینتر HP تان را با درایور قدیمی اش نصب کرده باشید .
راه کار :
1 . به سایت HP مراجعه کنید .
2 . درایور و برنامه های جدید را دریافت نمایید .
ادامه ...
3 . رایانه و چاپگر را خاموش نمایید .
4 . کابل چاپگر را از رایانه جدا کنید .
5 . رایانه را روشن نمایید .
6 . درایور و برنامه های سازگار با چاپگر را نصب کنید و مجددا کابل آن را به رایانه متصل نمایید .
مهم : از آن جایی که این مشکل می تواند دلایلی دیگری داشته باشد ، توصیه می کنم قبل از انجام مراحل فوق ، ابتدا فایل زیر را دانلود و نصب کنید ؛ شاید مشکل بر طرف شد .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشکل بر طرف نشد ، مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت net stop wuauserv را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید .
2 . پوشه های زیر را Delete کنید .
X:\WuTemp
X:\Windows\System32\Catroot2
3 . وارد پوشه ی X:\Windows شوید و فولدر SoftwareDistribution را به SoftwareDistributionOLD تغییر نام دهید .
4 . وارد پوشه ی X:\Windows\system32 و فایل های ...
Wuweb.dll را به Wuweb.dll.old
Wuapi.dll را به Wuapi.dll.old
Wuauclt.exe را به Wuauclt.exe.old
Wuaucpl.cpl را به Wuaucpl.cpl.old
Wuaueng1.dll را به Wuaueng1.dll.old
Wuaueng.dll را به Wuaueng.dll.old
Wuauserv.dll را به Wuauserv.dll.old
Wucltui.dll را به Wucltui.dll.old
Wups2.dll را به Wups2.dll.old
Wups.dll را به Wups.dll.old تغییر نام دهید .
نکته :
X نام درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است .
منبع:
s_r_asadiyan
02-12-2008, 16:09
سلام
اقا فقط وفقط برید سراغ fire wall ویندوز و اون رو فعال کنید همه مشکلات حل می شه نیازی به نصب وصله های امنیتی و... نیست
با سلام
برای رفع این مشکل هارد دیسک کامپیوترم را باز کرده و بر روی سیستمی که آنتی ویروس اون به روز آپدیت شده بود قرار دادم و گذاشتم تا پارتیشنی رو که ویندوز روشه چک بشه . ( آنتی ویروس nod32 بود ) در پایان 5 تا ویروس پیدا کرد و هر 5 تا رو تونست پاک کنه . بعدش هارد دیسک رو گذاشتم بر روی کامپیوتر خودم و ویندوز بدون هیچ مشکلی بالا اومد . بطور یقین می تونم بگم که ویروس بوده که موقع بالا اومدن ویندوز قبل از هر کاری صفحه نمایش رو کلا سفید می کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.