PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

DaRiOuShJh
23-07-2009, 12:02
256 هست ماله من

میگم بچه ها بنده شدیدا نیازه مبرم به V P N و اکانت رپیدشیر با قیمت های خوب و کیفیت خوب دارم
اولی تو رنج ما هی 3 چوق و دوی تو رنج ماهی 6 چوق از اینا که پوینت میگرن میفروشن

هر طور تونستید چه تو پروفایل چه تو سایت چه ... یه جوری برسونید کفک ردم!

هه هه هه! دی سی نمیکنمش نکنه یه وقت دیگه وصل نشه!!!

neopersia
23-07-2009, 12:38
داریوش مطمئنی 256 ه؟
من ظاهراً 128 دارم ولی این نتیجه تست بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اکانت روزانه سرعت دانلود با IDM حدوداً 35 یعنی همون 280KBit هست شبانه دم صبح تا 55 هم میره بالا!!!

راستی مگه هاستت وارز نبود؟ کار نمیتونن بکنن که؟ انجمنت الان مشکلی پیدا کرده (به جز رینیم کردنش)؟

dogtag
23-07-2009, 13:08
128 از کجا داری که 55 تا دانلود داده؟!؟!

DaRiOuShJh
23-07-2009, 13:10
آره بابا!

داتکه دیگه... دزدن!
الان نهایتا به 32 میرسه تازه اونم لحظه ای هست
تازه پنج شنبس و شرکت ها هم بستن وگرنه فکر نکنم 6-7 بالاتر بره!
ناچاریه دیگه

با اکانت روزانه سرعت دانلود با IDM حدوداً 35 یعنی همون 280KBit هست شبانه دم صبح تا 55 هم میره بالا!!!

هی خدا باز میگن شهرهای دیگه بده!!! بفرما!

راستی مگه هاستت وارز نبود؟ کار نمیتونن بکنن که؟ انجمنت الان مشکلی پیدا کرده (به جز رینیم کردنش)؟
نمیدونم والا
هاست عوض شده افتاده دسته یکی دیگه
نمیدونم اینیکی هم هنوز وارز هست یا نه

فعلا برای اینکه شاخ نشن فقط رینیم کردم
نمیدونم حالا گفتم نکنه جو گیر شن بلایی سره دامین بیارن 5 ساله ثبت کردم

آخه نیما هم داره از همین نسخه استفاده میکنه
برای باقالی

به اون هم که گیر ندادن گویا تازه هم قدیمی تره هم کاربر و بازدید بیشتر داره

مشکل هم فکر نکنم مگه میتونن دستکاری کنن؟

dogtag
23-07-2009, 13:17
خب یکی Reportت رو داده دیگه!
1 کم دل یوزر هات رو به دست بیار که اینجوری نشه.
یا می تونی مثل گنده های اینجا، بری پول بدی، بخری، بعد، یوزر رو ... هم حساب نکنی!

DaRiOuShJh
23-07-2009, 14:31
بچه ها من که از این سر در نیاوردم! شما سر در میارید؟ چیکار کنم خوب دلیور شه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید****************************************

خب یکی Reportت رو داده دیگه!
1 کم دل یوزر هات رو به دست بیار که اینجوری نشه.

آخه کی دلش میاد؟

بر و بچ به نظرتون وی پی اون یک ماهه نامحدود با یه ماه همینطوری الکی اشانتیون روش یعنی کلا دو ماه 3 چوق مشکوکه؟×!!@$

dogtag
23-07-2009, 14:34
این یعنی Deliver نشده، اونی هم که پایینه، ایمیلت ه!
حالا یا Email وجود نداشته، یا Service Providerش مشکل داشته یا ...

neopersia
23-07-2009, 14:41
128 از کجا داری که 55 تا دانلود داده؟!؟!
هه هه عجیبه نه؟ من خودمم تعجب کرده بودم :31:
اکانت شبانم مجانیه و جدا از روزانه. قبلن 96 بود الان یه مدته سرعتش مثل اینکه زیاد شده! یکی دو ساعت اولیه سرعت دانلودش از 30 کمتره ولی کم کم خیلی زیاد میشه تا همون دانلود حدودای 55 هم میرسه (بیشترشم دیدم :31:)

هی خدا باز میگن شهرهای دیگه بده!!! بفرما!

این جا که از این نظرا نسبت به تهران بهتره. من صبح ساعت 10 رفتم گفتم adsl میخوام عصر ساعت 5 وصل شد! سرعتشم خوبه. فقط اینجا این جور چیزا نصبت به ترهان گرونتره! یعنی الان 26 تومن ازم گرفتن برای یک ماه با پهنای باند 2 گیگ!

هاست عوض شده افتاده دسته یکی دیگه
نمیدونم اینیکی هم هنوز وارز هست یا نه
خوب بپرس ازشون. اگه هنوز وارز باشه که کاری از دست وی بولتین بر نمیاد. وگرنه دیگه رو اون هاست حساب نکن!
در مورد دامنه هم فکر نکنم بتونن کاری بکنن ها! یعنی دامنه هم ir هست دیگه کپی رایت چه میدونه یعنی چه! ولی میتوی از پشتیبانی ایرنیک هم بپرسی تا مطمئن شی

MeHrDaD_MeNaY
23-07-2009, 14:42
256 هست ماله من

میگم بچه ها بنده شدیدا نیازه مبرم به V P N و اکانت رپیدشیر با قیمت های خوب و کیفیت خوب دارم
اولی تو رنج ما هی 3 چوق و دوی تو رنج ماهی 6 چوق از اینا که پوینت میگرن میفروشن

هر طور تونستید چه تو پروفایل چه تو سایت چه ... یه جوری برسونید کفک ردم!

هه هه هه! دی سی نمیکنمش نکنه یه وقت دیگه وصل نشه!!!
v p n دیگه نمیشه استفاده کرد
پروتکل های l2tp و pptp رو بستن فکر میکنم
وقتی با v p n وصل میشی هیچ سایتی واست باز نمیشه

بهتره یه فکر دیگه بکنی :27:

Bill Gates
23-07-2009, 14:46

بهتره یه فکر دیگه بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشالله تو هیچی پیشرفت نکنیم تو این عرصه فناوری خوب پیشرفت میکنیما :16:

! یعنی الان 26 تومن ازم گرفتن برای یک ماه با پهنای باند 2 گیگ!

بابا بازم خوبه اینجا ADSL یه مدت شایعه شده بود آخرشم نیومد :16: الانم داریم ماهی 120 تومن میدیم اونم چی؟ 128 !!!!

DaRiOuShJh
23-07-2009, 15:07
این یعنی Deliver نشده، اونی هم که پایینه، ایمیلت ه!
حالا یا Email وجود نداشته، یا Service Providerش مشکل داشته یا ...

من شما را در اولین فرصت خفه خواهم کرد!
آخه مردک اینوو که پیر کچل کور یه دست بی پای کوچه بقلی ننه مریم شله پز هم میدونه!
سواله من این بود که چی کارش کنم این نیاد

اتفاقا هم ایمیل هست هم ایمیل میرسه ولی اینم میده هر دفه

هه هه عجیبه نه؟ من خودمم تعجب کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت شبانم مجانیه و جدا از روزانه. قبلن 96 بود الان یه مدته سرعتش مثل اینکه زیاد شده! یکی دو ساعت اولیه سرعت دانلودش از 30 کمتره ولی کم کم خیلی زیاد میشه تا همون دانلود حدودای 55 هم میرسه (بیشترشم دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یاسر رسما اعلام میکنم اینقد چشت زدم بلکه الان دی سی شه دیگه وصل نشه!

این جا که از این نظرا نسبت به تهران بهتره. من صبح ساعت 10 رفتم گفتم adsl میخوام عصر ساعت 5 وصل شد! سرعتشم خوبه. فقط اینجا این جور چیزا نصبت به ترهان گرونتره! یعنی الان 26 تومن ازم گرفتن برای یک ماه با پهنای باند 2 گیگ!

نه باز خوبه برادر
شبا که نامحدوده سرعتش هم اینطوریه
همون شب ها بزاری جبران روز و شب و فرداش و دیروزش هم میکنه
سرعته 1 مگ داری میگیری!!!

خوب بپرس ازشون. اگه هنوز وارز باشه که کاری از دست وی بولتین بر نمیاد. وگرنه دیگه رو اون هاست حساب نکن!
در مورد دامنه هم فکر نکنم بتونن کاری بکنن ها! یعنی دامنه هم ir هست دیگه کپی رایت چه میدونه یعنی چه! ولی میتوی از پشتیبانی ایرنیک هم بپرسی تا مطمئن شی

مرسی
خوب موردی اشاره کردی
یه ایمیل زدم بهشون ببینم چی میگن
ایرنیک هم یه سر میزنم ببینم میتونن بلایی سرش بیارن یا نه

بهتره یه فکر دیگه بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس اینایی که میگن بازه چی میگن؟ خالی بندن یا ماست بند؟

بابا بازم خوبه اینجا ADSL یه مدت شایعه شده بود آخرشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانم داریم ماهی 120 تومن میدیم اونم چی؟ 128 !!!!

خدایی؟×!$@#^%

Bill Gates
23-07-2009, 15:17
خدایی؟×!$@#^%

از نیما بپرس بهت میگه وایرلس رو چند میدن نیما شرکتشون 256 دارن که قیمتش 240 تومن هستش سرعت هرچقدر بخوای میدن قیمت همینطور دوبرابر میشه :دی

ADSL هم به دلیل اینکه ممکنه وایرلس ازبین بره ممکن که نه 100% واسه همین شرکت های اینجا به خصوص آمل نت نمیزاره ADSL بیاد :دی
قدیما بود که زیاد استقبال نشد جمع کردن رفتن حالا خواست بیاد که پیچید !

حال بماند 200 تومن هم باید اوله کار پوله دکل و آنتن رو بدی !_!

--
V P N هم یه سایتی هست به نام H I V P N دات چیش رو یادم نیست عضو شو 15 مین اکانت رایگان بگیر من 6 -7 تایی ازش گرفتم :16: تست کن ببین راست میگن بستس یا نه :دی

DaRiOuShJh
23-07-2009, 16:16
بفرما جوابه اینا رو ببین:

شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص)

.
با سلام و احترام
درخواست پشتیبانی شما به شماره604968 پاسخ داده شده است

پاسخ :
سرور وارز نیست
شکایت بشه می بندیم سایتتون رو

گویا به اسطوره پیوستیم!×!

V P N هم یه سایتی هست به نام H I V P N دات چیش رو یادم نیست عضو شو 15 مین اکانت رایگان بگیر من 6 -7 تایی ازش گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن ببین راست میگن بستس یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما کلا خسته نباشی
بابا الان من بالای 7 تا اکانت تست گرفتم حس و حالش نیست وصل کنم!!!

دمه بچه ها هم گرم هر کدوم دارن تو مسنجر یه برنامه ای چیزی میدن

این رو یکی از بچه ها خیلی تعریف میکرد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen khan
23-07-2009, 17:37

همه كه نبستن
برخي جاها شايد اين جوري باشه

اگر بخوان همه را ببندن
كه هيچي

DaRiOuShJh
23-07-2009, 21:40
بچه ها این سایت بند kamelot هم طراحی جالبی داره ها

خوب اخبار مکاشفاتم رو بگم بهتون در جریان باشید (مرام در حده باشگاه های یوروپ!)

تا به حال اکانت رپید شیر بدونه پوینت ارزونترین قیمتی که پیدا کردم ولی تا حدودی مطمون ماهیانه 6 چوق بوده

وی پی اون که چیزه خاصی پیدا نکردم فقط شونصد تا اکانت تست گرفتم و ا ماهی 1500 هست به بالا!×!

برنامه هم انواعه برنامه ها رو گرفتم اون لینکی که دادم گویا از همه بدونه دردسر تره

DaRiOuShJh
24-07-2009, 13:34
دوستان بچه های انجمن کم مونده سایتم رو آتیش بزنن
چی کارکنم سایت رو؟

دو تا راه دارم:

1. دیتابیس رو تبدیل به phpbb کنم به قوله یاسر و از این سیستم استفاده کنم نمیدونم حالا راحت تبدیل میشه یا نه

2. هاست وارز گیر بیارم و بگیرم و ببرم رو اون انجمن رو (این بهتره اگه بشه ) هاست وارز سراغ ندارید؟

اینم تو پی تی بهم گفتن:

250 مگ + 30 گیگ پهنای باند امکانات نامحدود + Cpanel
سالانه 35
چند تا از دوستان گرفتند به جز shahroodnet که هاست وارز ویندوز می خوان.
مایل بودید PM کنید.

بچه ها چند تا سوال کشکی و مبتدی داشتم
راهنمایی میکنید؟

1. من کامپیوتر رو میزارم برای دانلود میرم بیرون معمولا هر 24 ساعت یه استراحت 2 ساعته میدم، برنامه دارم خودش کامپیوتر رو سره ساعت خاموش میکنه... فقط از وقتی ADSL "رفتم نه اینکه مودمش external هست مودم خامومش نمیشه مشکلی نداره این موضوع؟ یعنی روشن بمونه مودم؟

2. از torrent که دانلود میکنم سرعتش رو میزنه حدودای 24 در حالی که 32 تا 32 تا داره میگیره! یعنی تورنت سرعت ور کم میکنه یا موضوعه دیگه ای هست؟

3. سرویسم 256 نامحدود داتک هست که گیر نمیدن اقا پدرمون رو در آوردی روزی 2 گیگ و خورده ای داری دانلود میکنی ها؟ هر چند 32 بالاتر نمیره که نمیره!

neopersia
24-07-2009, 18:33
آقایون کسی یه دونه بکراند چمن خوشکل برای یک قالب فوتبالی سراغ نداره؟
اون عکسه بود دادم برای قالب، چمنش خیلی اوراغه نمیشه از تو عکس درش آورد بقیه جاهاشو میتونم خودم طراحی کنم ولی فعلاً نیازمند یک قطعه چمن هستیم :31:

------------------------
داریوش در مورد سوال دو گزینه ای اولت من گزینه 1 رو ترجیح میدم :)
برای سوال دوم:
1- بی اشکال که نیست ولی تو کوتاه مدت فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاره. بستگی به مارک مودمت هم داره ولی در کل چون داغ میشه معمولاً و اینا هم همش IC و ترانزیستوره و بزرگترین دشمن IC حرارته بهتره یه کم بهش استراحت بدی!

2- یعنی 32KB دانلود میکنه ولی میزنه 24؟ فکر نمیکنما! یعنی تورنت سرعتش بستگی به تعداد seed ها داره و معمولاً هم از سرعت دانلود معمولی کمتره!

3- داتک کیه؟ :16:

DaRiOuShJh
24-07-2009, 20:01
آقایون کسی یه دونه بکراند چمن خوشکل برای یک قالب فوتبالی سراغ نداره؟
اون عکسه بود دادم برای قالب، چمنش خیلی اوراغه نمیشه از تو عکس درش آورد بقیه جاهاشو میتونم خودم طراحی کنم ولی فعلاً نیازمند یک قطعه چمن هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان دارم میرم خیابون خزه و خز جات زیاد ریخته اگه جای چمن قبول میکنن میتونم عکس های HD!!! بندازم

داریوش در مورد سوال دو گزینه ای اولت من گزینه 1 رو ترجیح میدم :)

کانورتر از کجا بیابم همی؟ حس و حال ندارم برم تو فرومش

1. بابا پول دارم میدم! عمرا! بترکه هم یه راس گارانتی یه مودم رو حداقل 9 تومن کشیدن روش کردن تو پاچم!!×!! بمیرن!

2. آره برای خودمم عجیب بود! یا مودمه اینقد 32 گرفته بود عادت کرده بود 24 هم 32 میزد یا این برنامه هه قاطی بود یا اینکه تروجان و ویروس ها داشتن آگهی پارتی شبه جمعه رو پخش میکردن!!×!!

3.رفیقمه دیگه! فقط نصفی! از این رفیقا داشته باشی دیگه کلا نمیخواد به یه ساعت بعده زندگیت هم فکر کنی!

یه شیرینی ملس هم برات فرستادم!×! ببین چه قد به فکره اوقات فراغت و بی کاری بچه های مردمم!×!

در مورده سایته هم کمکی خواستی بگوو برار! راستی شیطون قالبه رو از کجا آوردی آمار نمیدی؟

eAmin
24-07-2009, 20:48
سلام به همگی!

بالاخره این کنکور رو هم امتحان دادیم رفت! حالا قبول بشم، خدا می دونه. سال پیش که نشد! امسال هم اگر نشد، ساله بعد!

@داریوش!
هی این تهران دیگه چیه! ماها که تو شهرستانیم خیلی حال می کنیم!:31: یکی از آشناها 256 داره، 20 گیگ در ماه، 56 چوق! سرعتش تو روز 70 تا 80 متغیره! من هروقت کاری چیزی دارم می رم پیش اون:31:
firmware آیفونو همیشه می روم از اونجا می گیرم! خودش بهم می گه بیا هر چی می خوای دانلود کن! می گه حیفه من پول الکی بدمو هیچی دانلود نکنم:31:

dogtag
24-07-2009, 20:55
تبریک.
یه حالی به این JS Framework / Nano / ؟؟؟ بده.

البته اگر در این گرما و این وضعیت (تو شهرستان احتمالاً خیلی وضعیت نیست، ولی اینجا هست) تونستی!

eAmin
24-07-2009, 21:19
تبریک.

البته اگر در این گرما و این وضعیت (تو شهرستان احتمالاً خیلی وضعیت نیست، ولی اینجا هست) تونستی!
ممنون.

دارم کار می کنم روش! خدا خیر نده اینو ( منظورم تو نیسی (: ) که هرچی ایده داشتم ازم گرفته!
-----------------
راستی داریوش، مواظب خودت باش یه موقع هک نشی!!!

یه آپدیتی، patch ی چیزی گیر آوردی بنداز روش.

DaRiOuShJh
24-07-2009, 23:35
سلام به همگی!

بالاخره این کنکور رو هم امتحان دادیم رفت! حالا قبول بشم، خدا می دونه. سال پیش که نشد! امسال هم اگر نشد، ساله بعد!

@داریوش!
هی این تهران دیگه چیه! ماها که تو شهرستانیم خیلی حال می کنیم!:31: یکی از آشناها 256 داره، 20 گیگ در ماه، 56 چوق! سرعتش تو روز 70 تا 80 متغیره! من هروقت کاری چیزی دارم می رم پیش اون:31:
firmware آیفونو همیشه می روم از اونجا می گیرم! خودش بهم می گه بیا هر چی می خوای دانلود کن! می گه حیفه من پول الکی بدمو هیچی دانلود نکنم:31:

سلام برار
به سلامتی
انشالله هر چی صلاحه همون بشی! :31:

خوب مردک این برای خودم فک کنم بیشتر بیارزه
قیمتشون یه رنجه ولی ماله من نامحدوده به جاش
20 گیگ با این سرعتی که میگی چیزی نیست
از طرفی بابا استانداردش هم 256 باید 32 بگیره دیگه
اون 70 اینا برای بالای 512 هست×!! من موندم چی ریختی میگیره:31: نکنه 256 تا یه مگ هست؟

تبریک.

مگه قرار بره خیابون متر کنه برار؟:31:

ممنون.

دارم کار می کنم روش! خدا خیر نده اینو ( منظورم تو نیسی (: ) که هرچی ایده داشتم ازم گرفته!
-----------------
راستی داریوش، مواظب خودت باش یه موقع هک نشی!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه آپدیتی، patch ی چیزی گیر آوردی بنداز روش.

اینا چیه برار؟
وردپرس رو میگی
نه بابا
اون رو که همین الان هم خیلی وقته از وقتی هاست عوض شه نمیتونم وارده پنل مدیریت شم

دارم دوباره میریزمش:13:
پدرم رو در آورده خیلی سوسوله!!!

neopersia
25-07-2009, 12:00
داریوش خدا بگم چکارت کنه :31:
از دیشب اینترنتم قطع بود تا 5 صبح که کار میکردمم وصل نشد تا مجبور شدم برم بخوابم! :)
قالبه که تو دویان آرت بود نتونستم psd پیدا کنم ولی دارم خودم طراحیش میکنم الان اومدم برم چمن پیدا کنم تازه فهمیدم این چمن چه گیاه با ارزشیه!
نمیدونم این سایته یه جاهاییش الگوریتمای پیچیده داره اگه بخوام خیلیل اصولی طراحی کنم انقدر پیچیده میشه که نه به موقع به کار میرسه و نه فکر میکنم اصلاً تا اون حد لازم داشته باشن اگرم بخوام ساده تر بگیرم به دل خودم نمیچسبه برا همین فعلاً گیر دادم به قالب تا یه فرجی بشه بلکه تصمیممو بگیرم :31:

اینا رو ولش کن حالا داریوش ایمیلات توی پوشه اسپم جیمیل من چکار میکنن ها؟ :31:

--------------------
راستی امین خوش برگشتی :31:
ایشالله که نتیجه کنکورت هم خوب میشه (به نفعت باشه! من خودم بعضی وقتا دلم میخواست دانشگاه نرفته بودم!!)

DaRiOuShJh
25-07-2009, 15:29
داریوش خدا بگم چکارت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب اینترنتم قطع بود تا 5 صبح که کار میکردمم وصل نشد تا مجبور شدم برم بخوابم! :)

ایول ایول!
حال کردم!×!
هه هه هه! (وابسته به ستاد مفقود النامه! چشم های شور و گربه های سیاه و هاپو کومار و سگه نق نقو و منقاران عقاب!×!)

قالبه که تو دویان آرت بود نتونستم psd پیدا کنم ولی دارم خودم طراحیش میکنم الان اومدم برم چمن پیدا کنم تازه فهمیدم این چمن چه گیاه با ارزشیه!
نمیدونم این سایته یه جاهاییش الگوریتمای پیچیده داره اگه بخوام خیلیل اصولی طراحی کنم انقدر پیچیده میشه که نه به موقع به کار میرسه و نه فکر میکنم اصلاً تا اون حد لازم داشته باشن اگرم بخوام ساده تر بگیرم به دل خودم نمیچسبه برا همین فعلاً گیر دادم به قالب تا یه فرجی بشه بلکه تصمیممو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا سخت نیس
بیا اینا رو پیدا کردم فکر کنم نیازت را مرتفع!!! نمایند: (مخصوصا دومی)

اینا رو ولش کن حالا داریوش ایمیلات توی پوشه اسپم جیمیل من چکار میکنن ها؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دهه!×! چرا پس؟
چین اونا؟
من چیزی نفرستادم که

************************************************** *

مرسی برای اون چیزایی که تو ظرفه شیرینیه گزاشته بودی!×! تست میکنم ببینم کار میکنه یا نه

************************************************** **

در ابتدا مقادیری اسپم برای جلب توجه!×!:

خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام |

خوب بسه!

کی پایس دونه دونه این اسکریپت های خبرنامه رو که تو یه تاپیکه دیگه گزاشتم رو تست کنیم تا ببینیم کدوم از همه بهتره و لا اقل کار میکنه؟ دو تاش رو ریختم رو سرور کار نمیکنن!

Bill Gates
26-07-2009, 16:40
سلام دوستان !
وااییی امروز مربی تیم ملی جوانان بسکتبال اومد سره تمرین با رئیس هیات بسکتبال استان مازندران از اضطراب کم مونده بود بیوفتم زمین دعا کنید انتخاب شده باشم :درحال مرگ: فردا مشخص میشه :-s

اینا رو ولش کن حالا داریوش ایمیلات توی پوشه اسپم جیمیل من چکار میکنن ها؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این طرف ها هم اومد ولی خوب حالش را گرفتیم :دی

DaRiOuShJh
26-07-2009, 17:01
سلام دوستان !
وااییی امروز مربی تیم ملی جوانان بسکتبال اومد سره تمرین با رئیس هیات بسکتبال استان مازندران از اضطراب کم مونده بود بیوفتم زمین دعا کنید انتخاب شده باشم :درحال مرگ: فردا مشخص میشه :-s

دلم روشنه انتخاب نشدید! آخه مگه بی کاری بچه! بیا این اسکریپت ها رو تست کنیم پول تو ایناس
پس فردا مشتری میاد میگه اسکریپت خبرنامه میخوام
از کحجا میخوای بیاری آخه؟!
دهه

این طرف ها هم اومد ولی خوب حالش را گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا یکیش رو reply کنید ببینم چی بوده! آخه من که چیزی نفرستادم! دهه

Bill Gates
26-07-2009, 17:45
دلم روشنه انتخاب نشدید! آخه مگه بی کاری بچه! بیا این اسکریپت ها رو تست کنیم پول تو ایناس
پس فردا مشتری میاد میگه اسکریپت خبرنامه میخوام
از کحجا میخوای بیاری آخه؟!
دهه
فردا انگاری کل تمرین رو باید بشینم با مربی حرف بزنم ببینم بحث چی بود چی شد نتیجه :16: تنها نتیجه ای که به چشم میخوره از خبر بچه هایی که نزدیک اونا بودن میگفت که مربی و اون دوتا شماره 19 که روی لباسم بود رو هی نشونه میرفتن حالا باید فردا بریم ببینیم چی میشه :دی

--
می شینم با آرامش کامل مینویسم اگر این پروژه رو بگیرم چون دیگه نمیخوام پروژه بگیرم نه پول نیازم و زن و بچه دار بزنیم تو کاره ایده و پیشرفت :دی

--

بابا یکیش رو reply کنید ببینم چی بوده! آخه من که چیزی نفرستادم! دهه

Home | Online Quran | Online Tutorials | Online Radio | DaRiOuShJh Design | Blog | Forums | Online Shop | Lists | Random Designs

Mohsen khan
26-07-2009, 17:58
بيلي جان
خوشحال نشو

داشتن مي گفتن
هر كسي را انتخاب كنيم
اون يكي جزوشون نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
26-07-2009, 18:04
بيلي جان
خوشحال نشو

داشتن مي گفتن
هر كسي را انتخاب كنيم
اون يكي جزوشون نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:دی بیا حالا درستش کن همه مدیر دارن ما هم مدیر دارم روحیه بدین :16: من در حال سکته زدن هستم :16:
چند روز پیش حلقه رو خالی گیر اوردیم فقط روش میکوبیدیم بعد از شانس من دستم کفه دست یکم خون ریزی کرده امروز شانس اوردم خرابکاری نکردم :دی

به طور کل در حال کشیدن نفس های آخر هستم :16:

DaRiOuShJh
26-07-2009, 18:12
عجیبه!×!
اون که تو امضامه و stationery ای که برای اوتلوک درست کردم

حالا یاسر تو contact list ام هست ولی تو که نیستی
چی ریختی برای تو اومده؟!×@@#^#$^

Bill Gates
26-07-2009, 18:16
عجیبه!×!
اون که تو امضامه و stationery ای که برای اوتلوک درست کردم

حالا یاسر تو contact list ام هست ولی تو که نیستی
چی ریختی برای تو اومده؟!×@@#^#$^

ما همه جا هستیم حتی در دل شما ! (زرشک !)

DaRiOuShJh
27-07-2009, 13:35
دقیقا دارم میبینم که راسته که میگن: تاریخ بارها و بارها تکرار میشه!

همه ی این اتفاقها قبلا هم پیش لاومده
بگزریم

محسن خان یا همکاران انجمن بی زحمت این تاپیک را قفل کنند
از راه های دیگه با هم در ارتباط هستیم...

dogtag
27-07-2009, 13:39
کدوم اتفاقات؟!

Ultimator
15-10-2009, 21:58
کی تو این سه ماه شیش صفحه تاپیک زده که اینهمه عقب بریم :دی :|

Aref_2008
15-10-2009, 22:08
برگشتی؟

Ha

Ultimator
15-10-2009, 22:28
برگشتی؟

Ha
نچ !

Bill Gates
15-10-2009, 23:00
خوب خوب اینم که باز شد !
تغییرات هم هم اکنون در حال بررسی میباشد :16:

DaRiOuShJh
15-10-2009, 23:38

S@jj@d
16-10-2009, 05:58
سلام به همگی !
فکر کنم بازم کسی ما رو تحویل نگیره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultimator
16-10-2009, 11:15
نگیرن !

pedramch
16-10-2009, 14:04
سلام.
به به..میبینم که اینجا باز شده!
مبارکه..
امشب همه باید شادی کنیم و نوشیدنی بنوشیم:27:

ممنون/:5:

Bill Gates
16-10-2009, 23:02
سلام.
به به..میبینم که اینجا باز شده!
مبارکه..
امشب همه باید شادی کنیم و نوشیدنی بنوشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخیر ! اومدیم از حال همدیگه با خبر شیم و اینجا رو ببندیم بریم پی کارمون !

DaRiOuShJh
16-10-2009, 23:40
خوب بسه دیگه
متفرقه شید!×!

Bill Gates
17-10-2009, 07:08

اینم از آینده جوانان !

neopersia
17-10-2009, 07:22
این چند وقته که نبودیم انگار خیلی اتفاقات افتاده که ما ازش بی خبریم
من که همچین ترجیح میدم بی خبر بمونم :D
فعلاً...

Bill Gates
17-10-2009, 17:04
این مدت که کلا کاربران ریشه دار طراحی وب نبودن دقت کنید انجمن ها پست ها و پاسخ ها بیشتر از یکی دوتا خیلی خیلی کم پیش رفته ! (قابل توجه بعضیها (خودتون میدونید :دی));

گذر پوچ
17-10-2009, 21:37
دوستان كسي ميتونه تحت عنوان يه گپ معمولي كل راهيو كه بايد براي تبديل شدن به يه طراح وب واقعي (چه استاتيك‏ ديناميك و مديريت هاي محتوا و و و) بگه و دقيقا مشخص كنه بايد به چه مباحثي مسلط باشم؟ به خصوص اگر بخوام خودم شخصا كاراي گرافيكي وبم رو انجام برسونم بايد در چه برنامه هايي مهارت داشته باشم؟ به طور خلاصه: من بايد چه مبحث هايي ياد بگيرم؟
(اگر در مورد شبكه هم پيش نيازي لازم داره ذكركنيد)
در ضمن فكر ميكنيد كلاس هايي كه تحت نظر اموزشگاه ها براي طراحي وبسايت برگزار ميشه از لحاظ كيفيت اموزشي در چه حدي هستند؟ منظورم ايا ثبت نام در كلاس هاي طراحي وبسايت لازمه يا مثلا اگر قراره تو اين كلاس ها پي اچ پي و اي اس پي و .. اموزش داده بشه چه مزايا يا كاستي هايي نسبت به فراگيري جداگانه اين مباحث داره؟

ممنونم خيلي!

David.Jn
19-10-2009, 22:18
سامو علیک
فکر میکنم بعد از 6 ماه این اولین پستی ایه که اینجا میدم :دی
خوبید همه
میبینم که جمع همه جمعه

eAmin
21-10-2009, 02:14
سلام.

گلتون هم که رفته پی باقالی ها!
داود فکر می کنم هنوز تو باغ نیستی، از بیلی بپرس همه چیو...
یه عذرخواهی بزرگ هم بهت بدهکارم بخاطر بی جواب موندن vm هات.

تا بعد...

Bill Gates
21-10-2009, 22:45
سلام

:دی امین بابا ماشالله آواتارات همه قل قلی هستنااااااااااااا :دی

David.Jn
21-10-2009, 23:08
سلام.

گلتون هم که رفته پی باقالی ها!
داود فکر می کنم هنوز تو باغ نیستی، از بیلی بپرس همه چیو...
یه عذرخواهی بزرگ هم بهت بدهکارم بخاطر بی جواب موندن vm هات.

تا بعد... هه هه هه
نه آمار همرو دارم هم فروم و هم تاپیک محفل رو
فقط یادم رفت یه تبریک واسه باز شدن دوباره تاپیک بدم.
راستی تو کجا بودی؟! سراغتو از بچه ها میگرفتم ولی کسی ازت خبر نداشت!!!(حالا از کجا با خبر شدی؟)
کنکور چی شد؟قبول شدی؟
این آواتار خشنگارو از کجا میاری:دی

eAmin
22-10-2009, 02:02
@بیلی:
منظورت از قل قلی چیه؟

@داوود:
منم نبودم، تازه همین دیروز اومدم تو اینترنت.
کنکور هم موند واسه سال بعد(! من که مثل شما درسخون نیستم. )
این یکی آواتارو فکر کنم از دانلود آفلاین گرفتم.

David.Jn
22-10-2009, 07:22
Coming Zood...
Object Oriented & Modular JS Frameworkامین این همون ...

DaRiOuShJh
22-10-2009, 11:17
واقعا که×!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D JH هم به کلمات سانســـــــــور شده انجمن اضافه شد!×!!×!×!!!×!×!×!×

آخه این چیه که با اینم کار دارن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید jh.ir

Mohammad King
22-10-2009, 11:19
سلام

چه خوب باز شد این تاپیک . توی این چند وقت کسی جواب نمیگرفت.

موفق باشید دوستان

Mohammad King
22-10-2009, 11:22
قابل توجه همکاران و مدیران این بخش

من یه زره توی این انجمن گند کاری کردم:21::2: توی داینامی یه سری پست دادم میخوام که اونها را همه را انتقال بدی توی اون تاپیکی که نوشتم آموزش php به اونجا منتقل کنید.

ممنون از همه:11:

eAmin
23-10-2009, 21:54
آره همونه، فعلا داره خاک می خوره!

Bill Gates
29-10-2009, 13:29
@بیلی:
منظورت از قل قلی چیه؟

ها؟ قل قلی دیگه :دی منظوره خاصی مدّ نظر نبود همویجوری یه چیژ پروندم شما به بزرگیت ببخش :دی

DaRiOuShJh
29-10-2009, 15:23
یادش به خیر
قبلنا چه دورانی داشتیم اینجا

من برم BFH بازی کنم تا بعدا به اون دوران فکر کنم

Bill Gates
31-10-2009, 14:44
داریوش منم خلاصه از وایرلس لعنتی خلاص شدم و adsl وصل شده منم بیام بهت بپیوندم :دی :دی

Mohammad King
13-11-2009, 22:34
سلام

آمدم به نوبه ی خودم به عنوان یک کاربر ساده ا دوستان و اساتید طراحان وب خواهشی داشته باشم/

دوستان گلم از شما خواهش میکنم بیاین در انجمن همانند سابق فعالیت داشته باشید

تا با آموختن مطلب به دیگران سرافراز باشیم.

به یاد اون موقع ها که با هم توی انجمن طراحی وب دورانی داشتیم و کسی سوال میکرد سریع به جوابش میرسید.

خواهش میکنم برگردید و باز هم همانند سابق در انجمن فعالیت کنیم/

قربان شما محمد

DaRiOuShJh
13-11-2009, 23:27
سلام محمد جان
گزری رد شدم پستتون رو دیدم
والا برادر به نظر شخصی و ناچیز بنده دیگه امکان برگشتن به اون روزها وجود نداره
حالا مشکلات از هر جایی بود بحث نمیکنم چون ارزشش رو نداره و چیزی جز وقت تلف کردن نیست

مشکلاتی که برای ما هست اینه که بچه ها دیگه متفرق شدن و هر کدوم سوی خودشون رفتن
زدن انجمن و ... کاری نداره
خرجی هم نداره
پیدا کردن کاربرا و مدیرها و ... ی خوب و مطمئن و کسایی که بشه روشون حساب کرد سخته
از همین انجمن من به شخصه خیلی چیزای زیادی یاد گرفتم
بچه ها هم بودن دوره هم بودیم خیلی هم خوش میگزشت
ولی با موضوعاتی که پیش اومد و پیش میاد کلا دیگه راهه برگشتی برای ما نزاشتن
نیما که دیگه فکر نکنم برگرده اصلا یا حتی این پست رو یخونه
یاسر هم درگیره کارهای خودشه و سرش به جاهای دیگه گرمه
امین هم والا خبری گرفتی به ما هم خبر بده
بقیه بچه ها هم همینطور
منم خودم این قد وقتم پره که اگه برسم به همین انجمن های خودم برسم خیلیه
خلاصه همه یه جوری پشتشون باد خورده و سرد شدن

منم خودم به شخصه دیگه پی سی ورلد در حده یه جایی که سوالی داشته باشم از هر 50 تا بلکه یکیش به جوابی برسه بیشتر ارزش نداره
به قولی ما رو مجبور کردن که به مصرف گرایی رو بیاریم

در صورت هنوز یه ته مایه ای از بچه های با مرام قدیمی تو انجمن های دیگه موندن که دلمون به همون ها خوشه، یه قولی دلمون هنوز پیششون گیره

در هر صورت قحطی یوزر و ... نیست که! یوزرهای جدید میان ایشالله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
14-11-2009, 14:26
سلام
حرف داریوش کاملا درسته .
دوست عزیز اگر میخوای موضوع رو بدونی بهتره بری به صفحات قبل این تاپیک چون به گفته ی داریوش ارزش بحث و دوباره سازی موضوع نیست . مدیران کل هم که دیگه حتی جواب پیغام آدم رو نمیدن پس بهتره انجمن رو به حال خودش رها کنیم تا شاید یه روزی خودشون به این نتیجه برسن که باید کاری کنن تا دیر نشده که الانشم دیره ...
چه دیدی ؟ شاید کاربرانی اومدن که خیلی خیلی خیلی بهتر از کاربرانی که رفتند تاثیر داشته باشند که خوشا به حال انجمن طراحی وب.

وقتی که ماها بودیم به یقین میگم کلّ وبگردیم به انجمن های اینجا ختم میشد ولی حالا دیگه نه . هممون وقت خالی گیرمون اومده و رفتیم سراغ کار و باره خودمون و رهایی از اون کارهامون هم به این سادگی نیست .
داریوش هم که ماشالله همیشه پر از کار . بقیه هم همینطور شدن و در کل اینطور میگم یادش گرامی طراحی وب !

Mohammad King
04-12-2009, 20:19
سلام به دوستان قدیمی

اونایی که من را میشناسند.

اومدم از تمامتون تشکر کنم به خاطر راهنماییهاتون/ اون موقع ها که من توی انجمن طراحی سایت میامدم همش سوال میپرسیدم و دوستان جواب میدادند.

از همتون ممنونم که با راهنماییهاتون به من کمک میکردین که من مشکلاتم را رفع کنم/ اگر الان چیزی از طراحی بلد شدم با کمک شماها بوده.

دوستانی که منو نمیشناسند من rezaghaممنون

تشکر فراوان:11:

David.Jn
06-12-2009, 00:55
سلام
نمیدونم پستم رو چه جوری شروع کنم
ولی الان که داشتم به بعضی تاپیک ها سرک میکشیدم میدیم که این جمله ها رو بعضی کاربرا مینویسند
مثل---> چرا اینحا اینهمه خلوت شده!
و یا تاپیک هایی با این مضمون: این تاپیک مخصوص تبلیغات سایت یا وبلاگ شماست؟

من که حرفی نمیتونم واسه گفتن داشته باشم ولی...
شایدم این حرفام یکم چالش برانگیز باشه یا اصلآ امکان اخطار هم واسم داشته باشه
نمیدونم چه قضیه ای هست که این مدیرا اینهمه تبعیض میزارن به بچه های طراحی وب که حالا باید فروم این وضع رو داشته باشه
تو خیلی از انجمنهای همین فروم کاربرای فعال میتونن لینک بدن ولی اینجا...
حتی فکر میکنم واسه همکارای انجمن هم محدودیت میزارن :دی
البته دلایل اینها نمیتونه باشه چون بچه ها دیگه به اینجو چیزا عادت کرده بودن مشکلات حتمآ از اینها بیشتر بوده
دم داریوش گرم خاطر یه تعداد یه تاپیک زده تا افراد مبتدی سوالاتشون رو بپرسن
بقیه بچه ها که دیگه اصلآ فکر نمیکنم بیان شاید هم میزگردی بشه تو همین تاپیک ولی در کل دیگه...

Ultimator
07-12-2009, 11:05
با اضافه شدن عبارت D J H به عبارات سانســــور شده ی انجمن ما هم به دیگر " صرفا مصرف کنندگان " این انجمن اضافه شدیم...
ای که هیچ اسم باقالی هم فیلتر شد !!! :13:

samanajan
07-12-2009, 13:07
سلام

من می خواهم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم

و بعد می خواهم کاری کنم که در صحفه جستجوی گوگل در صفحه اول باشم چطوری امکان دارد
با تشکر

Mohammad King
07-12-2009, 15:18
سلام

و بعد می خواهم کاری کنم که در صحفه جستجوی گوگل در صفحه اول باشم چطوری امکان دارد
با تشکر

سلام این تاپیک جای سوال نیست در تاپیک زیر مطرح کن.:

موفق باشید

Bill Gates
07-12-2009, 16:24
فقط تو محفل پست میدم و بس:دی

سلام

با تشکر

برای راه اندازی فروشگاه این تاپیک رو مطالعه کن امیدوارم مرجع خوبی برات باشه ;)

--

ای که هیچ اسم باقالی هم فیلتر شد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ha ?!

Mohammad King
07-12-2009, 17:08
فقط تو محفل پست میدم و بس:دی

برای راه اندازی فروشگاه این تاپیک رو مطالعه کن امیدوارم مرجع خوبی برات باشه ;)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--

Ha ?!

سلام امیر جان دست شما درد نکنه شما خوب پست دادی.

Vahid67
22-12-2009, 21:11
سلام دوستان ...
یکی از آشنایان میخواد برای مطبش یه سایت بزنه منم بهش سیستم های مدیریت جوملا و نیوک رو پیشنهاد دادم.... کسی راه بهتری سراغ داره؟

Bill Gates
24-12-2009, 13:20
اینجا جای این چنین سوالاتی نیست تاپیک جدا بزن

pouya92
25-12-2009, 12:14
سلام بر همه عزیزان...
چه خبرا.؟ یه چندتا شمع لازم داره این محفل
..
//:10:

DaRiOuShJh
25-12-2009, 13:48
میگم بچه ها با فرمت ogg تا به حال خواستید رادیو آنلاین بزنید؟
من هر جا آپلود میکنمشون باز نمیشناسه
نمیدونم چه کنم

Bill Gates
25-12-2009, 15:57
به حاج پویا سرباز وطن :31: تعریف کن واسه کسایی که قراره برن سربازی :31:

pouya92
25-12-2009, 21:12
تا وقتی کسی نره نمیتونه بفهمه چه حالیه !!!!
اگه میشد با هم میرفتیم بیلی ...
//

Bill Gates
31-12-2009, 09:49
دوستان
با اجازه به انجمن میخوام برگردم ...
چند ماهه صبر کردیم انگار نه انگار اتفاقی افتاده ...
منم حال و حوصله شروع توی انجمن دیگه ای رو ندارم (منظورم سایت دیگست)
به همین خاطر اینجا موندگارم و با اینکه دلم نمیخواد ولی پست میدم ...
حوصله خودم هم سر رفته فقط مصرف کننده شدم !

DaRiOuShJh
31-12-2009, 14:28
بیلی جان اجباری که نیست
من چند روز پیش ایمیل زدم به مدیریت انجمن پی سی ورلد
ولی کماکان پاسخی نگرفتم مثله قدیم
در کل همینطوریک ه هست باید یا قبول کنیم یا که مثله قدیم ...:46:

befermatooo
31-12-2009, 15:07
مرگ بر دیکتاتور :دی

Bill Gates
01-01-2010, 00:16
یلی جان اجباری که نیست
من چند روز پیش ایمیل زدم به مدیریت انجمن پی سی ورلد
ولی کماکان پاسخی نگرفتم مثله قدیم
در کل همینطوریک ه هست باید یا قبول کنیم یا که مثله قدیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اجباری نیست ولی کاری هست که همه اکتیو ها باید انجام میدادم که دادیم هیچی هم نشد
به سینا پیغام من زدم گفت باید به مدیر انجمنتون بگید تا به ما بگه !!! من میگم مرده حسابی مدت ها هست که داریم میگیم ولی شما کماکان دارید بررسی میکنید ! ماشین مینوشتم تا الان دستم بود :دی

dogtag
01-01-2010, 00:33
ویرایش شد!

Bill Gates
01-01-2010, 11:18
امیر یعنی انقدر بی کاری؟!

وسط امتحاناته ! نمیشه که برنامه نویسی کرد نشستم جواب اینارو بدم ! بهتر از بیکاری !
این به کنار 1 ماه تمریناتمون تعطیل شده :دی رواانی میشم خونه نشستم !

تو میگی چه کنم؟!

---

شلوغ نکنید!
می دم همه تون رو واسه اقدام علیه انجمن بندازن زیر ماشین نیروی انتظامی، بعد هم می گم فوتوشاف بوده!
حالا بیا اثباتش کن!

:دی از رو آدم رد بشن با ماشین چه حسی داره؟:دی

dogtag
01-01-2010, 11:41
ویرایش شد!

dogtag
01-01-2010, 11:42
ویرایش شد!

Bill Gates
01-01-2010, 12:42
این یه دونه رو از شهید شاهرخ رحمانی بپرس! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نمی دونم! می تونی تلویزیون ببینی = اغتشاش + راه پیمایی عاشوراییان!!!!!

اهم اوهوم :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !

:دی الانست یکی بیاد لو بده مارو :31:

DaRiOuShJh
01-01-2010, 14:42
ببینیم میتونید همین یه دونه تاپیک بازمونده از زمان قدیم رو به ترش و ... بدید و همه ی خاطرات قدیم رو به دودمان بدید یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
01-01-2010, 17:53
اوه داریوش قاطی کرد :دی
من برگشتم صفحات قبل کلی از پست های خودم خندم میگرفت :دی چه باحالن

بروبچ کسی goal 3 آنلاین بام نمیزنه؟:دی

Ultimator
01-01-2010, 22:13
:27:

Bill Gates
01-01-2010, 22:24
ee نیما این رفیقت زنگ زد :دی خواب بودم :دی
بهش بگو ... :دی

Ultimator
01-01-2010, 22:39
میکشمت :دی

Ultimator
01-01-2010, 22:39
به انجمن طراحی صفحات وب برگشتم ...
امیر بیا پسوردمو میدم جای منم فعالیت کن :دی

Ship Storm
01-01-2010, 22:56
نیما این پسره بهت زنگ زد ؟ اس ام اس داد؟ همین که اکانت رو دادیم بهش؟

Bill Gates
01-01-2010, 23:50
امیر بیا پسوردمو میدم جای منم فعالیت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم سرور ؟ 3؟:دی
نه قربونت من تو ترک هستم ! سرور 5 هم زیره کاتا !!! 2نفر 50 تا 50 تا کاتا میفرستن ولی اوردمشون پایین :دی

David.Jn
02-01-2010, 21:19
هه هه هه
چی شد یهو فعالیتها آغاز شد:5:
اصلاح طلبی جواب نداد (ترسیدید برید زیر ماشین)

اینجا اینجور تحصنا جواب نمیده:21:

پیام بازرگانی: چه انیمیشنیه این UP

Bill Gates
02-01-2010, 21:51
الانست که داریوش بیاد اخطار بهت بداااااا :دی بپا ! :27:

آقایون چپ و راست رو ول کنید اینجارو بچسبید :

بیایید سالی اوپن سورس داشته باشیم -- Let The Year We Have Open Source

David.Jn
02-01-2010, 22:10
بیایید سالی اوپن سورس داشته باشیم -- Let The Year We Have Open Source
به به
الان که این فیلرو میبینم یه سوال برام پیش اومده--> این فیله داره کجا میره :دی
نکنه داره میره سالی اوپن سورس داشته باشه :دی

Bill Gates
02-01-2010, 22:22
:دی مایکل جکسون بش بد نگاه نکنا :دی :27:

gladiator2714
02-01-2010, 22:35
سلام دوستان.
راستش من از راه اندازی سایت چیز زیادی نمی دونم ولی یه دفعه دلم خواست یکی بسازم.
1-رفتم گیگفا هاست رایگان گرفتم.
2-از نصب سریع اسکریپت در گیگفا جوملا رو نصب کردم ولی نمی دونم درست نصب شده یا نه؟
3-هاست رو به دامنه co.cc وصل کردم ولی نمی دونم درست وصل شده یا نه؟
4-حالا می خوام تو سایتم مثلا یه مطلب بذارم باید چه کار کنم؟
اگه میشه واضح توضیح بدید چون من مبتدیم.
آدرس سایتم در صورت نیاز:

Bill Gates
02-01-2010, 23:28
سلام
طرح این چنین سوال تاپیک جدا ...

Ultimator
02-01-2010, 23:49
کدوم سرور ؟ 3؟
پسورد فروم رو گفتم IQ Son :دی

قفل کردن این تاپیک
این گزینه چرا اومده تو پاسخ سریع ؟ :دی
آدم وسوسه میشه :دی

Bill Gates
03-01-2010, 07:30
این گزینه چرا اومده تو پاسخ سریع ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم وسوسه میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ha ?!

----

دوستان منو نیما ماشین خریدیم :5:

gladiator2714
03-01-2010, 12:01
سلام
طرح این چنین سوال تاپیک جدا ...
با سلام مجدد.
من سوالم رو تو تاپیک آموزش جوملا پرسیدم کسی جواب نمیده.اگه جواب بدید ممنون میشم.
با تشکر:10:

Mohammad King
03-01-2010, 12:07
سلام

دوستان خوب

دارید راه می افتیدا!؟

موفق باشید

Bill Gates
03-01-2010, 12:19
سلام

دوستان خوب

دارید راه می افتیدا!؟

موفق باشید

:دی از چه نظر ؟ بگو بگو بگو بجــــو !!!!!

با سلام مجدد.
من سوالم رو تو تاپیک آموزش جوملا پرسیدم کسی جواب نمیده.اگه جواب بدید ممنون میشم.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک جدا در انجمن سیستم مدیریت محتوا بزن شخصه میام جواب میدم :)

Mohammad King
03-01-2010, 12:27
از چه نظر ؟ بگو بگو بگو بجــــو !!!!!

والا نظر خواصی نداشتم فقط خوشحال شدم : دی

Bill Gates
03-01-2010, 18:07
سلام
دوستان به زودی هاستینگ نیما و امیر ... :دی:دی بعدا بهتون میگیم

David.Jn
03-01-2010, 18:58
نقل قول:
قفل کردن این تاپیک
این گزینه چرا اومده تو پاسخ سریع ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم وسوسه میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هه هه هه

بچه ها الان php چه ورژنی ریلیز شده همون 5.3 هستش؟
بعدش مشکلات Zend Studio مرتفع نشده هنوز؟

یهو یاد یاسر افتادم

بعدش یه میون برنامه بیام :دیکسی آمار علمی کاربردی رو نداره چه جور دانشگاهیه سطح علمیش چه فنتیاست

amirpcp30
03-01-2010, 20:10
تاپیک جدا در انجمن سیستم مدیریت محتوا بزن شخصه میام جواب میدم :)

شما که جواب میدی جواب ما رو هم بده:

Mohammad King
03-01-2010, 22:33
سلام
دوستان به زودی هاستینگ نیما و امیر ... :دی:دی بعدا بهتون میگیم

Ha ?!

Bill Gates
04-01-2010, 13:42
Ha ?!

DIRT 2

DaRiOuShJh
04-01-2010, 14:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اسپم سواری اونم تو حیطه استحفاظی من اونم بدون مجوز اونم در ساعات غیر اداری و درفصل اسپم سواری ممنوع؟!!

Bill Gates
04-01-2010, 18:38
اسپم سواری اونم تو حیطه استحفاظی من اونم بدون مجوز اونم در ساعات غیر اداری و درفصل اسپم سواری ممنوع؟!!

سلام داریوش حالت خوبه ؟ :دی
من که 12 تا اسپم بیشتر ندادم !!

eAmin
04-01-2010, 19:08
سلام.

همتون خوبید که انشاا...؟
چه کارا می کنید؟ خوش می گذره، ما رو نمی بینید؟
---------
@داود:
آره، البته 5.3.1 هست، اگر می خوای ببینی چه باگهایی ازش رفع شده، تو سایتش قابل مشاهده هست.
من از zend studio استفاده نمی کنم، ولی بهت پیشنهاد می کنم، یک نگاهی هم به Aptana و Eclipse و NetBeans بندازی!

@داریوش:
بی خیال حاجی، تو این دو روز دنیا، بزار بروبکس اسپم سوار حالشون رو ببرن!
حالا گیریم، گوش شیطون کَر این تاپیک هم پاک یا قفل شد، دنیای اینترنت که فقط تو این یه فروم خلاصه نشده:31:
بقیه ی فروم ها برای این موقع هاست.

منم دیگه اصلا میل ندارم دیگه توی فروم هایی باشم که اینقدر سطحش پایین اومده، مخصوصا این قسمتشون. اگر هم بخوام بازم نمی تونم. ( قبلا حتی یه دقیقه هم فکر نمی کردم، که دیگه روزی به اینجا اینقدر کم سر بزنم. )
البته این رو هم کتمان نمی کنم، که خود من هم یه روزی بیش از حد مبتدی بودم، ولی تا اونجایی که تونستم، خودم رفتم سراغش و مشکلم رو حل کردم.
نه تنها اینجا بلکه مجید آنلاین هم وضعش از اینجا بهتر نیست، ولی باز یه خرده امید مونده، ولی در این بین به فروم برنامه نویس بیشتر می شه امیدوار بود، از نظر سطح متوسط به بالا بودن سوالها، اینجوری برای خود developer ها هم بهتره.

بگذریم، این حرفها رو بزنیم ولی گوش شنوایی( ادمینهای محترم! ) نباشه، چه فایده؟ اینجوری هم سر خودمو بدرد می یارم و هم شمارو...

خلاصه اگر خدا بخواد، حداکثر تا پایان سال 2010 هر جوری شده برای خودم، یک وبلاگ راه میندازم، اگر از این به بعد کمتر دیدمتون، حداقل به وبلاگم یه سری بزنید، شاید به یاد قدیمها افتادید.
از این حرف آخریم، زیاد دلسرد نشید، من کماکان اینجا هستم، بیشتر هم در این تاپیک خودمون ( دیگه فکر کنم، با این همه زحمتی که برای این فروم تک تک مون کشیدیم، این یه تاپیک شاید بتونه زحمات گذشته مارو جبران کنه. ) اونم فقط واسه ی رفیقهای گلی مثل شما، که کمتر توی نت دیدم.

بنده هم در حال حاضر مصرف کننده ای بیش نیستم.
انصافا تمامی بچه های اینجا خوبن الا اون بالابالاهاش!

قربون دوستای گلم برم، از همتون چیزای زیادی یاد گرفتم که هرگز فراموشتون نمی کنم.
خوش باشید و موفق، بیاد قدیمها...:11:

David.Jn
04-01-2010, 19:21
به به داش امین گل گلاب داداش سامنو علیکم
@داود: آره، البته 5.3.1 هست، اگر می خوای ببینی چه باگهایی ازش رفع شده، تو سایتش قابل مشاهده هست. من از zend studio استفاده نمی کنم، ولی بهت پیشنهاد می کنم، یک نگاهی هم به Aptana و Eclipse و NetBeans بندازی! خیلی ممنان یه آماری از سرعتشون میدی ################ والا من که زیاد تو جریان نبودم ولی خداییش حرفای امین کاملآ درسته واقعاً سوالات خیلی سطحه پایینه حتی ادمینهای فروم نمیان یه جای مخصوص واسه اینجور سوالات بزارن

eAmin
04-01-2010, 19:32
به به داش امین گل گلاب داداش سامنو علیکم خیلی ممنان یه آماری از سرعتشون میدی ################ والا من که زیاد تو جریان نبودم ولی خداییش حرفای امین کاملآ درسته واقعاً سوالات خیلی سطحه پایینه حتی ادمینهای فروم نمیان یه جای مخصوص واسه اینجور سوالات بزارن
چارکم حاجی داود.

البته از ادیتور حرفه ای زیاد انتظار نداشته باش که ، سرعت عالی ای داشته باشه، ولی بنظرم از zend studio ازلحاظ سرعت خیلی بهترن.
Aptana نسبت بقیه کمی بهتره.

DaRiOuShJh
04-01-2010, 21:28
به به به سلام داش امین گل و گلاب
نه این تاپیک رو میگم زنده بمونه که بعدا یه کسایی اومدن بدونن که اینجا هم یه زمانی فعال بوده و بچه های زیادی توش فعالین میکردن و از هم چیز میز یاد میگرفتن
برای خودمون هم نقشه نوشته های روی سنگ قبری چیزی (عجب تمثیلی!!!:27:) رو داره به اون پست های اوایله خودمون یه نگاهی میندازیم هر چند وقت یه باز خاطرات زنده میشه

خو بعضی اوقات 5-6 تا کلیک هم کاره خیلی سختیه!×! برای بعضی ها (ایهام دارد بسی)

در کل میگم اون بلاگ رو تو بلاگ اسپات زودتر بزن من یکی برای آشنایان همین چند وقت پیش زدم از امکاناتش خیلی راضی بودم
2010 کیلو چنده تنبل؟ زودتر کاری نداره که

آخه تو یاهو هم نمیای مشکل اینه
باز من و نیما و یاسر و علی و محسن و چند تا دیگه از بچه ها سالی یه بار تو یاهو همدیگه رو میبینیم

Bill Gates
04-01-2010, 22:09
باز من و نیما و یاسر و علی و محسن و چند تا دیگه از بچه ها سالی یه بار تو یاهو همدیگه رو میبینیم

آره من این اسپم های داریوش تو یاهو رو خیلی دوست دارم :دی
راستی این شیلتربشکنت کار نمیکنه دیگه :دی

بین به فروم برنامه نویس ب

من نمیدونم کی توش با 3 تا ایمیلم یوزر ساختم !! در صورتی که هیچ موقع توش نبودم :دی !

Mohammad King
04-01-2010, 22:22
به به
سلام امین جان چه خبر.؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اسپم سواری اونم تو حیطه استحفاظی من اونم بدون مجوز اونم در ساعات غیر اداری و درفصل اسپم سواری ممنوع؟!!

نه که خودت توی اون صفحات اول اسپم ندادی: دی

DaRiOuShJh
04-01-2010, 22:35
آره من این اسپم های داریوش تو یاهو رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این شیلتربشکنت کار نمیکنه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله دیگه ما اینیم:31: اسپم هم نیستن اونا اطلعات عمومی فوق تخصصی هستن!!!
پسر حرف در نیار شایعه هم نساز مثله ماه کارم کینه اون موقع ها چند نفر با هم توشن بنده خدا هنگ میکنه چند بار رفرش کن راه میافته! هندلیه
تازه چند بار بگم اون شیلنگ کش!!! نیست بلکه جهت ازتقای سطح ملی و باشگاهی احداث شده! دهه
همین الان یکی از مشتری هام میخواست بره بلاگ اسپات ثبت نام کنه زدن صفحه ی ثبت نام رو شیلنگی کردن! اگه این نبود باید میموند پشت درای بسته عاشقه دلشکسته ... رو میخوند!

اون فروم برنامه ... هم که بابا خیلی تعطیل میزنه
نمیدونم اینا اگه برنامه نویسن پس چرا یه نمه به قیافه یا حداقل به جای بنرها و ... دقت نمیکنن؟!×!×:31: اینا رو که میبینم به قهرمانان میدان جفنگ!×! و ایستگاه مترو نه ببخشید متالم امیدوار میشم هی!×!:20: (اصرار نکنید امضا نمیدم!×!)

نه که خودت توی اون صفحات اول اسپم ندادی: دی

اونا اسپم نبود:31: شایعه ساختن که اسپم بوده + اون موقع فصله ترافیک و زاد و ولد اسپم بوده!!

Bill Gates
04-01-2010, 22:52
پسر حرف در نیار شایعه هم نساز مثله ماه کارم کینه اون موقع ها چند نفر با هم توشن بنده خدا هنگ میکنه چند بار رفرش کن راه میافته! هندلیه
تازه چند بار بگم اون شیلنگ کش!!! نیست بلکه جهت ازتقای سطح ملی و باشگاهی احداث شده! دهه

نه بابا امروز این سایت پایینترین رو نمی اورد :دی اعصاب منو بهم ریخت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! {مثل همین}

چی میشه یه روز بیاد بگه مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر می باشد :دی چه کیفی میده :دی

dogtag
04-01-2010, 23:09
در تایید صحبت های امیر، فکر می کنم اینها پیشرفت کردند و اگر ------ تو آدرس سایت ببینند، Decodeش می کنند و اون رو هم بررسی می کنند. من امروز نه Glide م کار می کرد، نه ASProxy م!!!

حالا دیگه درست و غلطش به من چه!

بالاخره این بودجه ای که برای مبارزه با نرمی جات اختصاص دادند، باید به یه دردی بخوره دیگه!! :دی

Bill Gates
05-01-2010, 10:03
:دی حالا هی داریوش بگه کار میکنه !

Ultimator
06-01-2010, 04:09
ایشالله فروم خودمون همدیگه رو قشنگ ببینیم :دی

خبر آمد خبر مرگش خبری بگرفتیم :دی

Ultimator
06-01-2010, 04:09
ایشالله فروم خودمون همدیگه رو قشنگ ببینیم :دی

خبر آمد خبر مرگش خبری بگرفتیم :دی

Mohammad King
06-01-2010, 10:24
نیمای اسپمر : دی

آخه چرا اسپم میدی : دی

الان میگه خودتم اسپم دادی

Bill Gates
06-01-2010, 11:45
در پاسخ با امضاء نیما :

Ha ?!

?!Ha na, Bale

DaRiOuShJh
06-01-2010, 14:03
در تایید صحبت های امیر، فکر می کنم اینها پیشرفت کردند و اگر ------ تو آدرس سایت ببینند، Decodeش می کنند و اون رو هم بررسی می کنند. من امروز نه Glide م کار می کرد، نه ASProxy م!!!

حالا دیگه درست و غلطش به من چه!

بالاخره این بودجه ای که برای مبارزه با نرمی جات اختصاص دادند، باید به یه دردی بخوره دیگه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا ندانم!×! ولی آره یه اپیدتی باید زده باشن سیستم هاشون رو چون به بعضی سایت ها که قبلا کاری نداشت الان گیر میده
حالا من برم سره جالیز و بیام یه نفر رو گیر آوردم اکانت Onspeed میفروشه
اگه مثله قدیم باشه حرف نداره

فقط این داتک که هر چی رو باهاش تست کردیم جواب نداده در کل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا هی داریوش بگه کار میکنه !

خوب کار میکنه دیگه!×! میدونی تو Log اش نشون داده چه قد ملت استفاده میکنن روزی

یشالله فروم خودمون همدیگه رو قشنگ ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر آمد خبر مرگش خبری بگرفتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسر اینقد اسپم نده دهه!×! بده
بابا فروم زدن که کارین داره مدیریت و ... اش دردسر داره
وگرنه من و یاسر هم یکی میخواستیم بزنیم برای این کار
میگم بابا بیاید همون موتول سرامون رو یه اتاقش رو میزاریم برای طراحان وب اونجا یه سماور میزاریم و چند تا پشتی و یه حوضی چیزی وسط میشه یه محفل مشتی!
فقط سروره بعضی اوقات النگ دولنگ میزنه آبه فواره ی حوضه ممکنه قطع و وصل شه

خودشم! اسپم داد
اسپم در پی اسپم! گوگولی اعدام باید گردد!!×!!

?!Ha na, Bale

این آقا هم که ماشالله اندشه!
خوب پسر به جا این کارا برو یه بلاگی چیزی تو بلاگ اسپات بزن دهه

خوب حالا من یه نمه برم درس نخونم×! fallout 3 + Red Alert 3 + Unreal Tournament 3 بزنم
حال کردید همه 3 بودن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم آخره ترم 3 واحد پاس نکنیم که میره بالا 14 ترم!!×!!×#@$@

eAmin
06-01-2010, 14:19
به به به سلام داش امین گل و گلاب
نه این تاپیک رو میگم زنده بمونه که بعدا یه کسایی اومدن بدونن که اینجا هم یه زمانی فعال بوده و بچه های زیادی توش فعالین میکردن و از هم چیز میز یاد میگرفتن
برای خودمون هم نقشه نوشته های روی سنگ قبری چیزی (عجب تمثیلی!!!:27:) رو داره به اون پست های اوایله خودمون یه نگاهی میندازیم هر چند وقت یه باز خاطرات زنده میشه

خو بعضی اوقات 5-6 تا کلیک هم کاره خیلی سختیه!×! برای بعضی ها (ایهام دارد بسی)

در کل میگم اون بلاگ رو تو بلاگ اسپات زودتر بزن من یکی برای آشنایان همین چند وقت پیش زدم از امکاناتش خیلی راضی بودم
2010 کیلو چنده تنبل؟ زودتر کاری نداره که

این ایهام دارد رو خوب اومدی:27:

نمی دونم چرا ولی من هیچوقت نتونستم، خودمو با این سرویس دهنده های وبلاگ وفق بدم! هرکاری هم بکنی واسه خودشون یه محدودیتهایی دارن، من با این یک قسمتش اصلا نمی تونم کنار بیام!:31:
گفتم، که حدااکثر...
دارم دل دل می کنم، بین BlogEngine و Wordpress یکی رو انتخاب کنم.

آره تو یاهو اصلا نمی یام، مگه اینکه چی بشه...
از این به بعد سعی می کنم، خودمو با چت و اینجور چیزها خودمو سازگار کنم.

به به
سلام امین جان چه خبر.؟

قربونت عزیز.
سلامتی فقط.

اون فروم برنامه ... هم که بابا خیلی تعطیل میزنه
نمیدونم اینا اگه برنامه نویسن پس چرا یه نمه به قیافه یا حداقل به جای بنرها و ... دقت نمیکنن؟!×!×:31: اینا رو که میبینم به قهرمانان میدان جفنگ!×! و ایستگاه مترو نه ببخشید متالم امیدوار میشم هی!×!:20: (اصرار نکنید امضا نمیدم!×!)

حاجی اونا برنامه نویسن نه گرافیست!

Mohammad King
06-01-2010, 17:47
بچها خبری هم از یاسر نیستا؟؟؟

کجاست!؟

Bill Gates
06-01-2010, 18:36
این آقا هم که ماشالله اندشه!
خوب پسر به جا این کارا برو یه بلاگی چیزی تو بلاگ اسپات بزن دهه

مردک هست ولی داره خاک میخوره :دی

---

دارم دل دل می کنم، بین BlogEngine و Wordpress یکی رو انتخاب کنم.

برو سراغ ورد که خیلی راه میاد با آدم !

حاجی اونا برنامه نویسن نه گرافیست!

ای مدیرش بره قسمت عضویتش رو یه نمه نگاه کنه کارکتر کم بزنی پیغامش رو ببین حال کن !!! تگ تو تگ شد :دی

بچها خبری هم از یاسر نیستا؟؟؟

کجاست!؟

هست نمیبینیش؟:دی

Mohammad King
06-01-2010, 19:56
هست نمیبینیش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه رفتم توی پروفایلش آخری فعالیتش ماله 1 سال پیش هست مال سال 2009 : دی

eAmin
06-01-2010, 20:02
ما هم از راه بدر شدیم:31:

Ultimator
06-01-2010, 21:00

تازه 4 تا پست شد خوب میشد دوتاشو حذف نمی کردم ؟ :دی

Bill Gates
06-01-2010, 21:03
ما هم از راه بدر شدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یوزرت احتمالا Amin Ehelp هستش؟ بیا منم هستم یه مدته Capitan Black :دی:دی:27: کهکشان 45

eAmin
06-01-2010, 21:17
یوزرت احتمالا Amin Ehelp هستش؟ بیا منم هستم یه مدته Capitan Black :دی:دی:27: کهکشان 45
eAmin!

نمی تونم پیدات کنم. اونجا که می رم 12 تا کهکشان بیشتر نیست که، منظومه خورشیدی زیاده .لی...:31:

Bill Gates
06-01-2010, 21:31
نمی تونم پیدات کنم. اونجا که می رم 12 تا کهکشان بیشتر نیست که، منظومه خورشیدی زیاده .لی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جستجو کن Capitan Black توی رتبه بندی :دی اونجا پیدام میکنی - البته من پنگوئن ها بازی میکنم این زیاد ماال نیست :دی

DaRiOuShJh
07-01-2010, 15:37
هی هی هی
میبینم که بازی انلاین میزنید
من که BFH رو گزاشتم کنار مدتهاس
باز هیچی همین بازی های پی سی نمیشه

بچه ها یه پروژه ی عظیم مدتهاس تو سرمه!×! فقط یه چسزس هشت که تنهایی نمیتونم بهش برسم ولی اگه بگیره پول مول باید توش خوب باشه

اسمشم اینه:

"جامعه طراحان وب ایران"

:20:جلل الخالق!

یاسر و نیما رو هم زورکی میارم البته یاسر که فک کنم خودش هم پایه بود

توضیحاته بیشتر هم کل تایپ میخواد که کی میره این همه راهو

DaRiOuShJh
07-01-2010, 17:10
پيشنهاد امروز سر آشپز داريــــــــــــــوش!×!

برنامه هایی که میبایست در هنگام گوش کردن به موزیک داشته باشیم!
همراه با لينک دانلود و خلاصه اي از امکانات هر کدام!

پيشنهاد ميکنم حتما ببينيد و بخونيد و بگيريد!:D;)

Bill Gates
07-01-2010, 17:30
یاسر و نیما رو هم زورکی میارم البته یاسر که فک کنم خودش هم پایه بودنیما سرش شلوغه :27::whistle: کار جدید گرفته وقت نداره :16:

Mohammad King
08-01-2010, 10:09
تاحالا دقت کرده بودین به این:

ultimator>>Ultimator

نیما داده u را بزگ کردن U : دی

David.Jn
08-01-2010, 11:47

ultimator>>Ultimator

هه هه هه
اینجا هم بند پ (پارتی) داریم :دی
######################

امین این Aptana عجب چیزی بوده ما خبر نداشتیم
داشتمش ولی نصب نکرده بودم الان که نصبیدم خیلی ردیفه
ادوبی پلاگین flex رو واسه این قسمت پلاگینش نداره؟
این وب سرویس Jaxer ش چی کارا میکنه؟

Bill Gates
08-01-2010, 13:04

ultimator>>Ultimator

نیما خــــیــلی کارا دیگه کرده حالا خبـر ندارین :16::27:

Mohsen khan
08-01-2010, 17:14
نیما خــــیــلی کارا دیگه کرده حالا خبـر ندارین :16::27:
چه كرده به اذن دوستان ؟ :31:

Bill Gates
08-01-2010, 22:36
چه كرده به اذن دوستان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه نمیشه ... نیما با کلیک روی تشکر زیر میزی خودش رو بهم داد :دی ! متاسفم امکان گفتنش نیست :27:

eAmin
09-01-2010, 03:25
امین این Aptana عجب چیزی بوده ما خبر نداشتیم
داشتمش ولی نصب نکرده بودم الان که نصبیدم خیلی ردیفه
ادوبی پلاگین flex رو واسه این قسمت پلاگینش نداره؟
این وب سرویس Jaxer ش چی کارا میکنه؟
والا از این flex چیزی نمی دونم، چون تا حالا باهاش کار نکردم.
Aptana Jaxer هم بستری هست برای Server Side JavaScript!

Bill Gates
14-01-2010, 23:46
سلام
مارو دیگه ندیدین ببخشین :دی با اجازه ...!

GG_DanTe
15-01-2010, 01:32
اگه گفتید من کیم؟!×!!:31: هه هه هه! اصلا هم تابلو نیستم

Mohsen khan
15-01-2010, 09:25

سلام
مارو دیگه ندیدین ببخشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اجازه ...!

سفر خارج تشريف مي بري بيلي جان ؟

اگه گفتید من کیم؟!×!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هه هه هه! اصلا هم تابلو نیستم

چون مي گي هه هه هه
اصلا معلوم نيست
زندانبان بيا دستگيرش كن !!!

darkdream2012
15-01-2010, 10:58
شرط میبندم داریوشی:31:

hJhSuOiRaD
15-01-2010, 12:57
.............
ای بابا با یوزر اشتباه اومدم واستید عوض کنم

DaRiOuShJh
15-01-2010, 13:47
سفر خارج تشريف مي بري بيلي جان ؟

چون مي گي هه هه هه
اصلا معلوم نيست
زندانبان بيا دستگيرش كن !!!

شرط میبندم داریوشی:31:

دهکی!×! بابا اینقد تابلو بودیم خبر نداشتیم:31:
خوب من تا 4 ام برم ولایت دنبالله امتحان ها

darkdream2012
15-01-2010, 19:45
دهکی!×! بابا اینقد تابلو بودیم خبر نداشتیم:31:
خوب من تا 4 ام برم ولایت دنبالله امتحان ها
اره خیلی تابلویی تقریبا تو 99.999999999% پستات این !x!و هه هه وجود داره:31:

Bill Gates
16-01-2010, 00:02
نه محسن خان مشکل حل شد :دی بازگشتیم :8:

eAmin
16-01-2010, 02:51
سلام.

گفتم شاید براتون جالب باشه، چه JavaScript ش و چه PHP ش!

Mohsen khan
16-01-2010, 07:59
نه محسن خان مشکل حل شد :دی بازگشتیم :8:
ما روضه خوني هم كرديم ،‌حتي !

Bill Gates
16-01-2010, 10:56
سلام
آقایون طراح و برنامه نویس :دی این زیر شاخه ها رو میشه بزارید اینجا که چیا قرار بود بشن؟

David.Jn
18-01-2010, 00:18
یه موشکافی بیام!!!
این چیه محسن خان؟! :دی
عناوین کوشن نکنه اغتشاشگران زدن ترکوندنش :دی

این زیر شاخه ها رو میشه بزارید اینجا که چیا قرار بود بشن؟ قضیه چیه؟!

Mohsen khan
18-01-2010, 18:15
یه موشکافی بیام!!!
این چیه محسن خان؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

بهش مي گن خط تيره - :46:

Bill Gates
18-01-2010, 20:52
:16: آره خط تیره نمیدونستی تا الان ضعف داریا :16:

David.Jn
18-01-2010, 23:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره خط تیره نمیدونستی تا الان ضعف داریا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه مگه تو میدونستی:دی
آره فکر میکنم خیلی عقبم :دی
ولی فکر میکنم یه اسم دیگش هم دشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
20-01-2010, 14:10
ولی فکر میکنم یه اسم دیگش هم دشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انجمن فارسی هستش بده زشته شمارو به فرهنگ لغت معین راهنمایی میکنم برادر :16:

Mohammad King
06-04-2010, 10:49
سلام علیکم

چه خاکی خورده این تاپیک...

گفتم بیارمش بالا : دی

DaRiOuShJh
04-08-2010, 20:11
آخرین پست این تاپیک مربوط به 121 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!

اوه اوه
چه قد خاک گرفته اینجا رو!×!
شانسی تو گول پیدا کردم اینجا رو
اونم با چه کلمه ی کلیدی!×!

موتول سرا!×!!@#%#%:27:

dogtag
04-08-2010, 20:56
مگه مریضی این رو از زیر خاک می کشی بیرون؟! :دی

اَ! چقدر اینجا خاطره دارم! :دی

DaRiOuShJh
04-08-2010, 21:13
اره یادش به خیر
چه قدر خاطره داشتیم
ولی ماشالله همه ی بچه هامون خودشون سایت دار و انجمن دار شدن ها:31:

Ultimator
04-08-2010, 21:24
داریوش نبینم انجمن رو بی مدیر گیر اورده باشی :دی

هــــی روزگــــار

DaRiOuShJh
04-08-2010, 21:57
هه هه هه
من کلا تخصصم تو مظلوم گیر آوردنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultimator
23-08-2010, 19:38

dogtag
23-08-2010, 19:57
:)
یادش بخیر.

فکر کنم 1 سالی فعالیت کردم!
می چسبید.

حالا اینا رو از کجا آوردی؟! :دی

Bill Gates
23-08-2010, 20:06
هه !

الان هرکدوممون مشغول یه کاریم !!

مسیح ... یاسر و ...

یادش بخیر خیلی باحال بود .. وقتش شد میام چندتا خاطره میگم ...

dogtag
23-08-2010, 20:13
آره، مسیح هم از همتون مشغول تر!
تازه امروز 2 تا بازی جدید گرفتم! :دی

داریوش هم بعد از من!
24/7 داره آهنگ گوش میده! :دی

L u K e !
23-08-2010, 20:37
یادش بخیر چه خاطرهای داریم با این تاپیک :دی

Ultimator
23-08-2010, 20:49
:)
یادش بخیر.

فکر کنم 1 سالی فعالیت کردم!
می چسبید.

حالا اینا رو از کجا آوردی؟! :دی
تاپیک سیو کرده بودم داشتم هارد دومم رو زیر و رو میکردم پیدا شد :دی

DaRiOuShJh
23-08-2010, 22:59
آره، مسیح هم از همتون مشغول تر!
تازه امروز 2 تا بازی جدید گرفتم! :دی

داریوش هم بعد از من!
24/7 داره آهنگ گوش میده! :دی

شما خسته نباشی ولی خوب چرا پشته من حرف در میاری پسر؟!
دهه:31:
من کجا 24 ساعته آهنگ گوش میدم
هر وقت پا این پی سی باشیم و کار کنم یا ... گوش میکنم فقط

یادش بخیر چه خاطرهای داریم با این تاپیک :دی

بله بله
ببخشید شما؟:10:

تاپیک سیو کرده بودم داشتم هارد دومم رو زیر و رو میکردم پیدا شد :دی

هه هه هه
از اول خسته بوده آواترهاتون
آواتار، آواتار های خودم!!!:20:

اینا رو که یادتونه؟

David.Jn
23-08-2010, 23:23
بابا اینهمه بیکار نباشید :دی یکیتون بیاد به من بگه واسه این Aptana Studio چه جوری گوگل کروم رو هم تو ساپورت تگهای html و css و js و برو بچه های دیگه باید اضافه کنم
طفلک انگاری این وسط مظلوم واقع شده:دی

هه هه هه
از اول خسته بوده آواترهاتون
آواتار، آواتار های خودم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا رو که یادتونه؟

بله مخصوصاً این برادر خوشتیپ(اما این برادر تا اونجا که من یادمه سیاه سفید نبود :دی)

S@jj@d
27-08-2010, 21:01
سلام همگی :31: زنده اید شما هنوز ؟ :31:
:21::31: این --- کدوم گوریه :31: یاهو منو ایگنور کردی که نیستی ؟ :13::18::31:

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

اسمشم سانسور شده :16:

Mohammad King
05-09-2010, 21:30
سلام علیکم

2 باره ه داره خاک میخوره؟

منو که یادتون هست؟ کاربر عجیب انجمن.

ببخشید نیما اخطار ندی یه مو قع : دی

خب یه سوال هم داشتم

می خواستم بدونم کسی هست که بدونه چه جوری باید تو فروشگاه اینترنتی php به بانک (ملی ،سامان و. . . ) وصل شد؟

Bill Gates
05-09-2010, 22:31
نیما دست به جیب شو !! کارت زرد رو بده بیاد واسه محمد کینگ :31::21:

می خواستم بدونم کسی هست که بدونه چه جوری باید تو فروشگاه اینترنتی php به بانک (ملی ،سامان و. . . ) وصل شد؟

سوالات مربوط به طراحی ممنوع! او.نها رو در تاپیک های مجزا مطرح کنید

Ultimator
05-09-2010, 22:39
نیما دست به جیب شو !! کارت زرد رو بده بیاد واسه محمد کینگ :31::21:
اونوقت امیر جان اگه به قوانین باشه باید چندتا کار بکنم
1- به ااین اپیزود نمیدونم چندم قرمز بدم :دی به علتی که گفتی
2-به خودتم یه دوتا زرد بدم :دی به علت دخالت در مدیریت :دی :دی
3-اصولا در این تاپیک اسپمخونه رو تخته کنم ( موقتا ! ) ! :دی تاپیک از از چشم انداز علمیش خارج شد :دی

DaRiOuShJh
23-09-2010, 15:46
به به به
home sweet home
دسته نیما جان درد نکنه اینجا رو باز کرد

خوب بچه ها در چه حالید؟
کم پیدایید
باز حضور غیاب باید بکنم؟

ولی انجمن به نظرم نمور تر شده از قدیم ها:31:

DaRiOuShJh
29-09-2010, 14:42
بهه
بابا چرا پس اینجا همچین شده
همتون رنگی شدید ما رنگ و رو رفته ها رو دیگه قبول ندارید:31:
دل آدم میگیره دیگه تو این انجمن ها
نمور شده
چه وضعشه
الان شکایت میکنم !×! حالا به کی؟!

این رپید شیر هم کاره ما رو زیادکرده دو ساعت باید بکشیم رو ای درایو از اون بگیریم!

میگم راستی رپید شیر هم خوب در آورده سایت جدیدش رو ها
html 5 کار کرده همش رو با css 3

Ultimator
29-09-2010, 15:34
به من شکایت کن :دی

ینی میشه رپید رو کشید رو هاستای دیگه ؟ :دی مگه مستقیم کرده ؟ :دی

Bill Gates
29-09-2010, 15:38
میگم راستی رپید شیر هم خوب در آورده سایت جدیدش رو ها
html 5 کار کرده همش رو با css 3 خیلی لگ داره :دی لگ میندازه به مرورگر :دی

Lt.Ali
29-09-2010, 16:09
دوستان من بخوام طراحـی وب بصورت جـدی یاد بگیـرم باید از کجـا شروع کنم ؟ :دی

DaRiOuShJh
29-09-2010, 17:48
به من شکایت کن :دی

ینی میشه رپید رو کشید رو هاستای دیگه ؟ :دی مگه مستقیم کرده ؟ :دی

:31:شما خطر ناکی
نه ولی adrive میکشه دیگه
با یوزرنیم و پسورد البته
100 گیگ امروز ترافیک گرفتم این بازی در میاره حالا

بهه پس چه ایرانی ای هستی نیما
بچه ها هم یه فایل رو میخوان من میکشم با اکانت خودم روی ای درایو
بعد لینک میدوم بهشون با resume و سرعت بالا دانلود کنن حالش رو ببرن
بک آپ های سایت هام رو هم میکشم رو ای درایو هر هفته

حرف نداره! خدا بچشون رو رو گاز براشون نگه داره:20:

خیلی لگ داره :دی لگ میندازه به مرورگر :دی
با کدوم مروگر؟
اون log in اش که دیروز پاک قاط بود وارد میشد ولی پنجرش نمیرفت:31: بایر رفرش میکردی کلش رو تا بره بلکه
ff ولی همچین کاری نداره

ولی اصلا حس و حاله یاد گرفتنه html 5 و کار کردن باهاش نیست برا من

مخصوصا اینکه تا بیاد ایران و فراگیر بشه 4-5 سالی مونده گمونم
IE هم که ساپورت نمیکنه راحته در کل

همون با جی کوئری گوشه گرد کنیم و سایه بندازیم و فرم آپلود بزاریم و ... بهتره

دوستان من بخوام طراحـی وب بصورت جـدی یاد بگیـرم باید از کجـا شروع کنم ؟ :دی
شولوغ میکنی بعد که پستت رو پاک میکنن میگی مدیرای وب اخموان:20:
برادر مگه پست اول ننوشتیم سوالات مربوط به طراحی ممنوعه اینجا
تو قسمته استاتیک و آموزش من خودم چند تایی تاپیک زدم کلی هم توضیح دادم چی بکنید و چی نکنید
از همونا استفاده کن
تاپیک ها ی مشابه هم زیاده

بچه ها یاسر هم بد سرش گرمه ها! اصلا دیگه سالی یه بار میاد یاهو

David.Jn
29-09-2010, 18:34
:31:ولی اصلا حس و حاله یاد گرفتنه html 5 و کار کردن باهاش نیست برا من

مخصوصا اینکه تا بیاد ایران و فراگیر بشه 4-5 سالی مونده گمونم
IE هم که ساپورت نمیکنه راحته در کل

همون با جی کوئری گوشه گرد کنیم و سایه بندازیم و فرم آپلود بزاریم و ... بهتره

بچه ها یاسر هم بد سرش گرمه ها! اصلا دیگه سالی یه بار میاد یاهو

ولی نه داریوش تو اینیکی انگاری IE خنگ از همه زده جلو
الان IE 9 سازگارترینه با HTML5 ولی در کل این هر کار یکنه بازهم خنگه :دی
ببینیم FF تا 2 ماه دیگه که نسخه نهاییشو میده چه گلی به سر ما میزنه (ولی دردسرش اینجاستکه باید وایسیم افزونه هاش هم مچ بشن)
کروم هم که روز به روز داره ورژن جدید میده بیرون:27:واسه همین HTML5

ولی خداییش اشک همه که اینجوری در میاد بخوان با مرورگرای قدیمی هم مچ کنن

DaRiOuShJh
29-09-2010, 19:06
ولی جالبه کلا تو مرورگرهایی که خوده رپیدشیر گزاشته اثری از IE نیست
با این حرکتش حال کردم:31:

آره دیگه کلا کم دردسر داشتیم
حالا دردسر جدید هم اضافه میشه اگه بخوایم با html 5 کار کنیم

اینم چند وقت پیش دیدم:

David.Jn
29-09-2010, 19:44
اینم الان ببین :دی

dogtag
29-09-2010, 20:33
الان IE 9 سازگارترینه با HTML5

وااااااای! :13:
چه حرف زشتی!
تف کن! تف کن! :دی

آماده ترین مرورگر برای HTML 5 همانا Google Chrome هفت و خورده ای ه!

---

...

:22::16::34:

دمت گرم. خیلی با حال بود.
نمی دونم نتایج IE8 رو چرا نوشته؟!
بنده ی خدا خودش رو چجوری ضایع کرده!!!

اما SVG رو قبول دارم.
چون از قدیم داشتن روش کار می کردن، باید هم 100% باشه.
ولی هنوز JS و ... رو تست نکردم!

Ultimator
29-09-2010, 21:15
اینو دیدین یا نه ؟

IE 9 نصب کردم اومد !

چه چیز خدایی

DaRiOuShJh
29-09-2010, 21:38

:18:بابا این svg دیگه چه صیغه ایه
بی خیال بابا
بنده شدیدا کناره گیری میکنم:31: چیه بابا همینطوری کم شونصد تا برنامه و فریم ورک و زبون و کوفت و درد و دلمه سبزی و تن تخم مرغ هست! همینطوری هم اضافه میشه
اوضاع خراب داره میشه ها!

چه حرف زشتی!

---

اما SVG رو قبول دارم.

دوستان لطفا تف هاتون رو برید تو انجمن های دیگه بکنید اینجا کثیف میشه!

میگم یه گروه کاربری هم اضافه باید بشه "کاربر دربون انجمن" یا "سرایدار انجمن" یا همچین چیزی ها:31:

من هر چی زور میزنم نمیتونم از FF دل بکنم برم سراغه کروم! تازه هر چند وقت یه بار هم از پسوردش و ستینگش اینا یه بک آپ میگیرم بایه پسونده نامعلوم در یک جای نامعلوم نت بک آپ میگیرم

گم و گور شه بدختم!!:31:

میگم راستی راه و روشی برای حفظ کردن این اطلاعات ارزشمند سراغ ندارید
هاسته بترکه ما هم میترکیم باهاش ها

اینو دیدین یا نه ؟

IE 9 نصب کردم اومد !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه چیز خدایی

دارم تورنت و 3-4 تا سرور مختلف با هم دانلود میکنم وا نمیشه این
چیه خوردنیه؟

من که تازه در یک حرکته انتحاری و باورد نشدنی یاهو مسنجرم رو دیروز عوض کردم 10 رو ریختم! 7 داشتم گمونم
ول پدرمون رو هم در آورده! خیلی هنگولکه

راستی بچه هایی که تبریک نگفتم ارتقا درجشون رو عذر خواهی میکنم همینجا تبریک میگم:10:
یه مقدار سرم شولوغه خودمم نمیدونم درام چی کار میکنم:11:

خوبه باز یه جورایی دوره هم جمع شدیم همین هم غنیمته:46:

dogtag
29-09-2010, 21:46
دمت گرم داریوش.
جون تو، من گفتم تو رو هم بازی بدن، ندادن! دیگه به من چه؟!

من هم نمیSVGم!!!
ولی به کارم میاد شدید!
حالا صداش بعداً در میاد!

David.Jn
29-09-2010, 22:04
چه حرف زشتی!

---

اما SVG رو قبول دارم.
ناظر انجمنو این حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه کروم لینکی چیزی داری بفهمیم ساپورتش در چه حدیه
من که هر چی سرچیدم چیزی گیرم نیومد

اون نتایج رو هم w3 بهش داده واسه خودش نیست:دی دیگه بیچاره صداقت به خرج داده نزده سانسورش کنه

اینو دیدین یا نه ؟

IE 9 نصب کردم اومد !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه چیز خدایی

عجب چیزیه:5:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dogtag
29-09-2010, 22:47
ناظر انجمنو این حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه کروم لینکی چیزی داری بفهمیم ساپورتش در چه حدیه
من که هر چی سرچیدم چیزی گیرم نیومد

اون نتایج رو هم w3 بهش داده واسه خودش نیست:دی دیگه بیچاره صداقت به خرج داده نزده سانسورش کنه

عجب Smiley هایی داری! :دی

والله این HTML 5 Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظرم نتیجه ی صادقانه ای میده.

که توش هیچ مرورگری به گرد پای کروم نمی رسه!

خلاصه، Chrome Rocks! :10: :40: :11:

David.Jn
29-09-2010, 23:27
عجب Smiley هایی داری! :دی

والله این HTML 5 Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F) به نظرم نتیجه ی صادقانه ای میده.

که توش هیچ مرورگری به گرد پای کروم نمی رسه!

خلاصه، Chrome Rocks! :10: :40: :11:

Chrome 7 رو چند امتیاز داد؟
من Chrome 6 دارم اونو 217 داد، Bonus poin رو هم 10
FF Beta 5 رو 204، Bonus poin رو هم 9
IE 8 که پوکید واسه من
یکی هم با IE9 بگیره با این همه دبدبه چند مرده حلاجه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dogtag
29-09-2010, 23:44
کروم 7.0.517.24 رو 231 داد با 12 تا Bonus
اینترنت اکسپلورر 9 بتا رو 96 داد با 5 تا Bonus

David.Jn
30-09-2010, 00:30
پس این اسمایلی درست بهش میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی

DaRiOuShJh
30-09-2010, 00:37
بابا امتیازدهی رو بزارید برای نوادگانتون
برای کد نویسی اینا چی کارکنیم که با همه مچ باشه!:31: اون پیرمون میکنه
به قوله شاعر:

بی ریخت بودن یا نبودن، مسئله این است! (کسی ربطش رو یافت به منم بگه)

میگم بچه ها از شما کسی با وی بولتین هم سر و کله زده احیانا؟ کد نویسیش رو میگم ها
خیلی خنگولکه
پیرم کرده

tabriz-info
30-09-2010, 01:02
بابا امتیازدهی رو بزارید برای نوادگانتون
برای کد نویسی اینا چی کارکنیم که با همه مچ باشه!:31: اون پیرمون میکنه
به قوله شاعر:

بی ریخت بودن یا نبودن، مسئله این است! (کسی ربطش رو یافت به منم بگه)

میگم بچه ها از شما کسی با وی بولتین هم سر و کله زده احیانا؟ کد نویسیش رو میگم ها
خیلی خنگولکه
پیرم کرده

حالا بگو شايد بلد بوديم

DaRiOuShJh
30-09-2010, 02:18
اون ساید باره انجمن هست:

اون رو میخواستم با اینکلود بچپونم توش! ولی فایل های پی اچ پی اجرا نمیشه تو سورس
هر چی هم به هر دری زدم راه درست حسابی پیدا نکردم

یکی بود میگفت یه مد بساز اضافه کن اونم اضافه کردم خبری نشد ولی
شاید درست انجام ندادم

در کل خیلی رو مخه
چون هر چند وقت یه بار هم آپدیت میکنمش
باید کلی برم تو مدیریت و استایل و ...

بد رفته رو مخم

////////////////////////////////

راستی در مورد اون سیستم تبادل لینکش:

اینم آخر کسی نظری چیزی نداد
با .js کار کنم ؟ خوبه اون؟

آنتی آنتی!×! اسپم: میگم بازی اینا هم میکنید بچه ها؟ من 3 هفتس همون مرحله استار کرفت 2 موندم نرسیدم دیگه بازی کنم! کلا کرش هم زیاد میکنه

زیر خاکی نوشت: هه هه هه! بیشترین پست رو خودم دارم ها! این یوزر به بالاترین قیمت اجاره داده میشود!×!!

DaRiOuShJh
30-09-2010, 13:20
دوستان یک پیشنهاد نظر به این تاپیک و سخنان به حق و جالب امین عزیز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگم نظرتون چیه یک تاپیک قیمت گیری کلی هم بزاریم تو انجمن
چون هم از طرفی تاپیک درخواست طراحی کم نبوده بگی نگی هم اینکه یه زمینه فعالیت هم برای کاربرها درست میشه
نظرتون چیه؟

الان یادم اومد یه مورد دیگه هم هست

یک تاپیک هم اگه بشه بزنیم برای "عواملی که در قیمت گزاری پایه بر روی یک پروژه تاثیر دارند" یا همچین چیزی به نظرم به دور از لطف نباشه
حالا استاتیک و داینامیکم هر کدوم هم خصیصه ها و یه سری آپشن اضافه میکنن که بهتر میشه خبره های هر کدوم تو اون تاپیک نظر بدن

به نظر تون چه طوره؟

Ultimator
30-09-2010, 16:49
یک تاپیک هم اگه بشه بزنیم برای "عواملی که در قیمت گزاری پایه بر روی یک پروژه تاثیر دارند" یا همچین چیزی به نظرم به دور از لطف نباشه
حالا استاتیک و داینامیکم هر کدوم هم خصیصه ها و یه سری آپشن اضافه میکنن که بهتر میشه خبره های هر کدوم تو اون تاپیک نظر بدن
چشم و گوش مشتریا باز میشه :دی

DaRiOuShJh
30-09-2010, 19:07
بهه
بابا اون رو که خودم ملتفتم نیما
ولی کلی منظورم بود نه جزئی که
مثلا اساتاتیک ساده یه قیمته
گرافیک داشته باشه خودش بخش بخش هدر فوتر لوگو بنر و ....
جی کوئری و ajax یه قیمت
طراحی فرم تماس باما و ... یه قیمت

این چیزا رو دارم میگم

از طرفی هم نه اینکه مثلا قیمت بدیم فرم تماس با ما! مثلا 15 تومن که

کلی فقط چیزایی که مهمه رو بگیم:31:

حالا حال نمیکنید هیچی

موضوع اولیه چی؟ باری کاربرها یکی بزنیم یه مشورتی کنند کسی هم میخواد بگیره بگیره دیگه

dogtag
01-10-2010, 20:45
بچه ها، اینا رو که یادتونه:

من Chrome 6 دارم اونو 217 داد، Bonus poin رو هم 10
FF Beta 5 رو 204، Bonus poin رو هم 9
IE 8 که پوکید واسه من

این هم کروم 7.0.536.2:
241 پوینت به اضافه ی 12 تا Bonus پوینت!!!!!!!!!!!!!!!!!

نتیجتاً Chrome Rocks

DaRiOuShJh
02-10-2010, 00:56
یا اف اف یا هر کی زنگ زد زد دو ساعت باید بری جلو در باز کنی!×!:31:

eAmin
02-10-2010, 23:42
بچه ها، اینا رو که یادتونه:

این هم کروم 7.0.536.2:
241 پوینت به اضافه ی 12 تا Bonus پوینت!!!!!!!!!!!!!!!!!

نتیجتاً Chrome Rocks
زکی! just Apple Safari...
مهمترین عاملی که این پوینتهای اضافی رو بدست آورد بخاطر WebGL ش بود که تو این ورژن بصورت default فعال هست. از طرفی هنوز این webgl استاندارد نشده که بخوان بقیه ی مرورگرها هم اونو ساپورت کنن ( البته ورژن nightly وبکیت از webgl پشتیبانی میکنه ).
قبلنم چرت و پرت گفته بودم، اگه ie بخواد یه مورد مشابه رو پشتیبانی کنه، قطعا WebDX خواهد بود:دی

FF هم اگر خودشو بکشه بازم نمی تونه این مقداره مصرف رم رو کنترل کنه، در b6 ورژن 4 کافیه 2-3 تا تب باز کنید تا همچین کدهای js زیادی بکار برده باشه اونوقت می بینید از 500 مگ هم رد می کنه:دی

راستی بحث شیرین svg و html5 رو بیارید وسط من خیلی از اینا دوست دارم:دی

dogtag
02-10-2010, 23:51
امین جون، معلومه تحقیقات کردی در حد گسترده ها!
آقا بریز وسط، ما هم یک کم جمع کنیم

DaRiOuShJh
03-10-2010, 00:09
دوستان یک مشکل
نمیدونم از ff هست یا html 5 یا برنامه نویسی رپید شیر

این فیلد هایی که با ajax باز میشن هیچ کدو مرو اطلاعاتش رو ff نمیتونه ذخیره کنه
خوده rs هم که خنگ هی هر دفه باید وارد کنیم سیو نمیکنه
اعصابم رو ریخته به هم

DaRiOuShJh
03-10-2010, 00:46
دوستان راستی یک مورد اساسی
من مدتهاست دارم به این تاپیک صندلی داغ مانند انجمنه فیلم حسودیم میشه حرس میخورم میبینمش
فعلا هم که اینجا خبری نیست داریم مگس میپرونم
شما هم که تاپیک قفل میکنید
میگم به نظرتون زمان خوبی نیست همچین تاپیکی داشته باشیم؟

pedramch
03-10-2010, 01:00
من با نظر داریوش کاملا موافقم!
اینجا یه صندلی داغ کم داره...
وای عجب سوژه ای بشه!:دی
ممنون/:5:[COLOR="Silver"]

Bill Gates
03-10-2010, 13:57
:دی آره خوبست ولی تو همین تاپیک :دی چون تاپیک جدا بزنیم زیاد جالب نمیشه ها !!! میشه تفریحگاه !

DaRiOuShJh
03-10-2010, 14:11
نه بابا تفریحگاه چیه
هر یوزر فقط یه بار میتونه سوال بپرسه دیگه
همین محدود میکنه اسپم و ... رو
اینجا که گم و گور میشه
تفرجگاهمون هم اینجاسا
میایم اینجا پیک نیک و گاز پیکنیکی و جوجه و جیگر و هویج و ....

Ultimator
03-10-2010, 14:28
خلوت میمونه خیت میشیم:دی مگه چقد ویزیت داره انجمن ؟:دی

DaRiOuShJh
03-10-2010, 14:53
بهه
غریبه نمیخوایم که خودمون 7-8 نفریم
یکی اون بالا میشینه
بقیه هم سنگ پرت میکنن:31:

ولی اول یا خودتی یا یاسر
تصمیم بگیرید

کی اول sacrifice میکنه برای greater good بود، بود! نبود نبود

eAmin
03-10-2010, 14:57
امین جون، معلومه تحقیقات کردی در حد گسترده ها!
آقا بریز وسط، ما هم یک کم جمع کنیم
نه این تیکه رو خوب اومدی:دی
تحقیقات که نمیشه گفت، ولی بر حسب علاقه تا جایی که تونستم وب رو زیرورو کردم. فقط نمی دونم چجوری بریزم وسط:20:
همینجوری بحث کنیم بهتره، اونجوری باز می تونم یه چیزایی بریزم وسط(!)
راستی اینو یادم رفت بگم، اولین مرورگری که از WebGL پشتیبانی به عمل آورد Safari بود:27:

دوستان یک مشکل
نمیدونم از ff هست یا html 5 یا برنامه نویسی رپید شیر

این فیلد هایی که با ajax باز میشن هیچ کدو مرو اطلاعاتش رو ff نمیتونه ذخیره کنه
خوده rs هم که خنگ هی هر دفه باید وارد کنیم سیو نمیکنه
اعصابم رو ریخته به هم
من موندم کجا این rs داره از html5 استفاده می کنه؟
بابا تمامش همون dhtml و ایناست. مشکل از همون برنامه نویسیشون هست.

دوستان راستی یک مورد اساسی
من مدتهاست دارم به این تاپیک صندلی داغ مانند انجمنه فیلم حسودیم میشه حرس میخورم میبینمش
فعلا هم که اینجا خبری نیست داریم مگس میپرونم
شما هم که تاپیک قفل میکنید
میگم به نظرتون زمان خوبی نیست همچین تاپیکی داشته باشیم؟
ما کلمون 10-12 نفر بیشتر نیستیم تقریبا تو این چندساله شناخت خوبی هم از هم داریم.
حالا نمی دونم برای این تعداد تاپیک بزنیم خوبه یا نه!؟

آخه ما کار دیگه ای جز قفل کردن تاپیکا بلد نیستیم:دی

رای گیری کن ببین چن نفر موافق و چن نفر مخالف داریم.

DaRiOuShJh
03-10-2010, 15:40
اون طوری که یه تاپیک نظر سنجی هم باید بزنیم نموره
خوب من و پدرام و بیلی که تا به حال موافقیم یاسر هم موافقه خجالت میکشه بگه گمونم

neopersia
03-10-2010, 20:28
ها؟ من با چی موافقم؟ :دی
آهان صندلی داغ؟ آره خوب موافقم ولی فقط به عنوان تماشاچی :27::دی

eAmin
03-10-2010, 21:43
ها؟ من با چی موافقم؟ :دی
آهان صندلی داغ؟ آره خوب موافقم ولی فقط به عنوان تماشاچی :27::دی
نه جون تو اصلا راه نداره، بدون حاجی اونجا اصلا بهمون حال نمی ده:21:
مگه نه بچه ها؟ ( همه با هم بگید: بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلـــه ) :دی

dogtag
03-10-2010, 21:57
بـــــــلــــــه!

بدلیل فوران اسپم، تاپیک تا اطلاع ثانویه قفل می شود! :دی

pedramch
03-10-2010, 22:08
اکثریت با ماست:دی
اول هم از نیما شروع میکنیم:دی
داریوش تو که دست به نقدت خوبه برو یه تاپیک بزن:27:

DaRiOuShJh
03-10-2010, 22:49
خوب دوستان پس اگه موافقن یکی از مدیران یا نظمان گرامی که به لینک دسترسی دارن تاپیک رو بزنن
دو تا پست هم رزرو کنن برای نوادگانمون
من دسترسی ندارم لینکاش نمور میشه

حالا مهندس نیما یا پروفسور یاسر؟

کدوم اول؟:31: نیما کوچیکتره باید بره تو پاچه نیما گمونم اونم ناجوانمردانه

در کل باید رنگی باشن نفراته اول بعد اگه کسی زنده بود ما رنگ و رو پریده ها و سنگشور شده ها

حالا چیزه خاصی هم نیست بیشتر جهته یادآواری قدیم ندیم هاست و مخصوصا این مدت یکی دو سالی که از هم دور بودیم خوب یه چیزایی یادمون رفته تغییراتی هم هر کدوم داشتیم

DaRiOuShJh
04-10-2010, 02:40
دوستان ماموریت با موفقیت انجام شد و تاپیکی برای این موارد توسط من و پدرام عزیز برپا شد!×!

من نمیدونم واقعا چه پتانسیل زیادی برای این کارهای فرهنگی تفریحی مجازی درختی چوب لباسی سرکاری .... دارم!:5:

مهمان اولمون هم رفته گل بچینه شهرداری تله گزاشته بود افتاده تو اونا! در اولین فرصت که در اومد میزاریمش اون رو یه ذره همچین گرم شه!

راستی بچه ها من rss انجمن های این بخش رو همه رو در آوردم ها
برای igoogle و ... هر کی خواست بگه خروجی بگیرم بدم بهش

pedramch
04-10-2010, 02:47
مهمان اولمون هم رفته گل بچینه شهرداری تله گزاشته بود افتاده تو اونا! در اولین فرصت که در اومد میزاریمش اون رو یه ذره همچین گرم شه!
واسه آزادیش دعا کنید:دی

میگم کی اینجا html5 کار کرده؟
خوبه؟ برم سراغش؟:دی
حس و حالش نیس:دی
اصلا نگاش نکردم هنوز!

Bill Gates
04-10-2010, 19:44
سلام

خب یکی بیاد بشینه ... آتیشش بزنیممممم :دی

DaRiOuShJh
04-10-2010, 20:28
نیما خودش با اضافه کردنه اون نظر سنجی اون بالا گویا کاندیدا شده:5:
نیما بیا بشین زنگش رو بزن در ریم ما

neopersia
04-10-2010, 22:03
نه جون تو اصلا راه نداره، بدون حاجی اونجا اصلا بهمون حال نمی ده:21:
مگه نه بچه ها؟ ( همه با هم بگید: بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلـــه ) :دی

نه این صندلی برای من یه خورده زیادی جیــــــــــــــــــــزه. رفیق جون جونیم آکوا جای من نشسته دیگه من نمیام :دی

گفتم آکوا، چقدر دلم براش تنگ شده. الان یکی دو سه سالی هست ندیدمش :37::دی

Bill Gates
04-10-2010, 22:35
نیما رو پیدا کردین بگین من کارش دارم :دی گم شده انگاری ! مفقودیه !!!

pedramch
04-10-2010, 22:38
نیما اتفاقا از وقتی مدیر شده بیشتر تو دسترسه که:دی
مدیر لایقیه خخخخخخ:27:
نیما میخواد بیاد روش نمیشه!

neopersia
04-10-2010, 23:06
نیما بنده خدا حق داره مفقود شده باشه. منم اگه قرار بود بشینم رو صندلی داغ بعد عکس این آقاهه رو میدیدم که داریوش روی آتیشا نشونده چند ماهی مفقود میشدم :دی

David.Jn
04-10-2010, 23:12
بههههه اینجا رو:دی
آقا بریم سوالا رو واسه نیما حاضر کنیم یا کماکان شهرداری داره دنبالش میکنه:دی

میخواید فعلاً که یاسر در دسترسه بشونیمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش: به خاطر در دسترس بودن یاسر:5:

pedramch
04-10-2010, 23:19
داریوش هم الکی شلوغش کرده بابا!
خبری نیس که ... نیما بنده خدا میخوان آزادش کنن خودش میگه نمیام بیرون:دی
یکی میاد میشینه دو تا دینامیت و این چیزا منفجر میکنیم زیر پاش بعد هم صحیح و سالم پا میشه میره خونشون :27:

neopersia
04-10-2010, 23:35
نه داره خطرناک میشه! منم برم برای اطمینان دو سه هفته مفقود بشم :دی

Bill Gates
04-10-2010, 23:48
پیداش شد !

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان) Bill Gates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Ultimator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ultimator
04-10-2010, 23:57
شنیدین میگن خودت کردی که لعنت بر همسایه باد ؟ :دی اومدم محض خنده تاپیک رو ببندم دیدم از ده نفرمون هفت تامون میتونیم بازش کنیم :دی :دی یادش بخیر دوران تک سواری :دی

DaRiOuShJh
05-10-2010, 00:00
نیما بنده خدا حق داره مفقود شده باشه. منم اگه قرار بود بشینم رو صندلی داغ بعد عکس این آقاهه رو میدیدم که داریوش روی آتیشا نشونده چند ماهی مفقود میشدم :دی

نه اون آقاهه فیلم بازی کرده اون قد ها هم نمیسوزونه
یعنی سر میشه دیگه نمیفهمه:31:
شما هم زودترپیداش کن در کل دو نفر اول خودتون دوتایید:31:
راستی برادر این فحش دادمون:

نیما اتفاقا از وقتی مدیر شده بیشتر تو دسترسه که:دی
مدیر لایقیه خخخخخخ:27:
نیما میخواد بیاد روش نمیشه!

سوالاتون رو آماده کنید فعلا به صورت رگباری و machine gun و aa gun و .... شلیک کنیم اومد

نیما رو پیدا کردین بگین من کارش دارم :دی گم شده انگاری ! مفقودیه !!!

استتار کرده همینجاهاست

DaRiOuShJh
05-10-2010, 01:36
نیما پس فردا دیگه خودت رو تحویل بده فردا استارتش رو بزنیم! یه شب دیگه هم گزشت

راستی زمان برای هر مهمان چه قد باشه خوبه؟ اصلا زمانی باشه؟!
میگم یه حداقل زمان لازمه

pedramch
05-10-2010, 01:39
من میگم به نیت چهار شنبه سوری سه شنبه ها مهمان عوض کنیم:دی
نظرتون چیه؟!

Ultimator
05-10-2010, 02:16
اوووو یه هفته ؟ :دی تاول میزنه که :دی

ضمنا هر چقدر سعی کنین به گزینه 1 رای بدین به یه دونه رایی که من به گزینه 2 دادم نمیرسه ! هنوز عقبین :دی

pedramch
05-10-2010, 02:25
بله رای شما مثل سهمیه شاهده:دی ضریب 2000 داره! خخخخخ

neopersia
05-10-2010, 02:28
نه اون آقاهه فیلم بازی کرده اون قد ها هم نمیسوزونه
یعنی سر میشه دیگه نمیفهمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ها اینجوری میخوای منو گول بزنی بشونی رو اون صندلی بعد دستا و چشامو ببندی و زیرم آتیش روشن کنی؟ :دی

راستی برادر این فحش دادمون:

یه مدت پیش یکی از این جوجه های تازه از تخم در اومده برام پیام فرستاده بود که هکت میکنم و از این حرفا! منم دیدم فروم در حالت بتا هست بلوکه کردمش یه وقت به این بچه پررو ها سوتی نده!
بگزریم که این اگه برنامه نویسی و هـک بلد بود اصلاً گزارش به سایت من نمیافتاد که اینجوری دق کنه که به فکر هـک کردن من بیافته :27:

اوووو یه هفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاول میزنه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً :دی
فکر میکنم هدف برادران محترم هم از راه انداختن صندلی داغ همین باشه :دی:دی

میگم نیما تو که میخوای یه هفته رو این صندلی بشینی بیا و یه هفته بعدش هم به جای من بشین :دی
در عوضش منم به جات پستا رو تأیید میکنم :دی

pedramch
05-10-2010, 02:37
فکر میکنم هدف برادران محترم هم از راه انداختن صندلی داغ همین باشه :دی:دی
اه داریوش لو رفتیم خخخخخ:دی

راستی یه چیزی میگم به نیما نگیدا...
من رو صندلی آدامس خرسی چسبوندم!:27:

DaRiOuShJh
05-10-2010, 13:54
بابا 20 تا پست گزشت هنوز اندرخمه یه کوچه ایم که
یه حرکتی بزنید دیگه
الان نیما تا ببینه اینجا سرمون گرمه دره محفل رو گل میگیره باز ها! دوباره دوساعت باید بهش بگم باز کن و ... اون بگه نمیکنم:31:
حالا یکی بشینه رو آتیش نشان نه منظورم همون صندلیه این چیزاش رو حل میکنیم
نفرات اول به نفعشونه ها!! چون هنوز این تا=پیک جا نیافتاده بچه های دیگه هم خبر ندارن کمتر سوال پیچ میشن به مراتب تا نفرات بعد

Ultimator
05-10-2010, 15:35

( عنوان کتابها :دی )

Mohammad King
05-10-2010, 15:54
مگه قرار نیست نیما بشنه!

پس چرا نوشتین

مهمان این دوره: " AQUA " «««

؟
نترس نیما جان سر کننده میزنیم هی چی حالیت نمیشه!:دی

David.Jn
05-10-2010, 16:17
بابا 20 تا پست گزشت هنوز اندرخمه یه کوچه ایم که
یه حرکتی بزنید دیگه
الان نیما تا ببینه اینجا سرمون گرمه دره محفل رو گل میگیره باز ها! دوباره دوساعت باید بهش بگم باز کن و ... اون بگه نمیکنم:31:
حالا یکی بشینه رو آتیش نشان نه منظورم همون صندلیه این چیزاش رو حل میکنیم
نفرات اول به نفعشونه ها!! چون هنوز این تا=پیک جا نیافتاده بچه های دیگه هم خبر ندارن کمتر سوال پیچ میشن به مراتب تا نفرات بعد
آقا امشب شروع کنیم
الکی داره آتیشه میسوزه فردا واسه اینم یارانه مییندن نیما میاد به بهونه یارانه درشو تخته میکنه:دی
داریوش سوالارو خودت شروع کن ولی زیاد نپرسی بزار واسه ما هم بمونه:دی

joe_satriani
05-10-2010, 17:33
سلام
آقا خارج از كاربران وب هم ميتونن اينجا شركت به عمل بيارن يا خير؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه كنيد منم بچه ي خوبيماااا :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
05-10-2010, 17:33
سلام

کی نشسته؟ AQUA ?!!!!!!!!!!

نیما یا یاسر؟ بابا بیاین الان باید آمادگی کسب کنید پس فردا وقت صوووبت توی خواستگاری شد لی لی کردی میفهمی اینجا چقد خوبست:دی

عه !! مهمان اومد ...

xeNociDe
05-10-2010, 17:43
کو پس آکوا!؟؟؟

DaRiOuShJh
05-10-2010, 17:57

( عنوان کتابها :دی )

آقا عکس و چوک نزار خودت رو بزار:31:

مگه قرار نیست نیما بشنه!

پس چرا نوشتین

مهمان این دوره: " AQUA " «««

؟
نترس نیما جان سر کننده میزنیم هی چی حالیت نمیشه!:دی

بابا من مرام گزاشتم گفتم نگم سورپرایز شه!!
ولی ناجوانمردانه پیچوند نیما

آقا امشب شروع کنیم
الکی داره آتیشه میسوزه فردا واسه اینم یارانه مییندن نیما میاد به بهونه یارانه درشو تخته میکنه:دی
داریوش سوالارو خودت شروع کن ولی زیاد نپرسی بزار واسه ما هم بمونه:دی
آره این نیما کلا نموره
باید بگیم به یاسر که بهش زور بگه
آخه بابا من هندلم بخوره دیگه سوالا رو نمیتونم کنترل کنم ها:31: بعد میگید داریوش چرا این همه سوال کردی عجب مرد هنرمندی و ... بیا و درست کن

سلام
آقا خارج از كاربران وب هم ميتونن اينجا شركت به عمل بيارن يا خير؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه كنيد منم بچه ي خوبيماااا :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهان راستی بخش اینترنت هم زیر مجموعه اینجا شده!
حواسم اصلا نبود
خوبه بچه ها صندلی نشین زیاد شد:21:

سلام

کی نشسته؟ AQUA ?!!!!!!!!!!

نیما یا یاسر؟ بابا بیاین الان باید آمادگی کسب کنید پس فردا وقت صوووبت توی خواستگاری شد لی لی کردی میفهمی اینجا چقد خوبست:دی

عه !! مهمان اومد ...

کوش نمیکنن که
شما هم خودت نم نم گرم کن بپوش بدو دوره انجمن تو نوبتی
اون وقت میبینیم خواستگاری چند مرده حلاجی:27:

کو پس آکوا!؟؟؟

داره با نیما کانترکت میبنده

Bill Gates
05-10-2010, 18:06
کوش نمیکنن که
شما هم خودت نم نم گرم کن بپوش بدو دوره انجمن تو نوبتی
اون وقت میبینیم خواستگاری چند مرده حلاجی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب :16: دوست داشتی الانم میشینما چون قصد ازدواج دارم :16: