مشاهده نسخه کامل
: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
DaRiOuShJh
16-01-2012, 22:21
میگم چه بده آدم 80 تا دی وی دی سفارش بده از شهرستان به هوای یه بازی:31: بعد بیاد و برگشت بخوره بعد با مشقت فراوان بره اونسره تهران تحویل بگیرتش و جریمه برگشت هم بده و بعد خوشحال بیاد خونه و بزاره تو دی وی دی رام و عهد دی وی دی اوله همون بازیه خراب در بیاد اوله بسم الله؟!×!:13:
هی روزگار...
Mohsen khan
20-01-2012, 18:18
میگم چه بده آدم 80 تا دی وی دی سفارش بده از شهرستان به هوای یه بازی:31: بعد بیاد و برگشت بخوره بعد با مشقت فراوان بره اونسره تهران تحویل بگیرتش و جریمه برگشت هم بده و بعد خوشحال بیاد خونه و بزاره تو دی وی دی رام و عهد دی وی دی اوله همون بازیه خراب در بیاد اوله بسم الله؟!×!:13:
هی روزگار...
سرنوشت بقه اش چی شد داری جون ؟
DaRiOuShJh
20-01-2012, 22:02
هیچی برادر
از شانسمون 65 تاش دی وی دیش رو از این دی وی دی پرینکو اسلیم جدیدا زده بود خاک برسرا روشون زده تایوان ولی همه تقلبی
هیچ کدوم رو نخوند
حالا قراره دوباره بفرسته:31:
DaRiOuShJh
22-01-2012, 01:03
میگم دوستان کسی توندر بیردی هستی اینجا؟
هم خنگه هم موقعه compose من یه قالب کشکی دادم برای ایمیل ها جون میکنه تا لود کنه
هر دفه 5 دقیقه هنگ میکنه کامل تا لود کنه
هیچی هم نداره قالبه
Ultimator
23-01-2012, 01:09
میگم دوستان کسی توندر بیردی هستی اینجا؟
هم خنگه هم موقعه compose من یه قالب کشکی دادم برای ایمیل ها جون میکنه تا لود کنه
هر دفه 5 دقیقه هنگ میکنه کامل تا لود کنه
هیچی هم نداره قالبه
منم رفتم استفاده کنم دیدم خیلی کنده و هنگ میکنه ، به جاش از جی میل آفلاین که اکستنشن کروم هست استفاده میکنم .
تست کن !
DaRiOuShJh
23-01-2012, 13:52
اووه
نیما بابا این الان کلی دانلود کرده فقط 3-4 گیگ حجم آرشیوش شده
دوباره بخوام عوض کنم دردسر میشه
کرومم هم کجام بود:دی
حالا template اینا قبول میکنه؟
DaRiOuShJh
24-01-2012, 01:38
بچه ها میگم یه مشکل اساسی با انجمنم دارم
سی پی یو سرور رو میچسبونه به سقف بعضی اوقات
چند تا آی پی چین بود اونا رو بن کردم لیچ میکردن مسنکه
یه مدت خوب شد دوباره مشکل ساز شده
دیشب ساسپند کرده بودتم سرور میگفت باید سرور اختصاصی بگیری ماهی 15 چوق!!!
گقتم بی خیل بابا
مهمان زیاد میاد نمیدونم از کجا میان! مثلا الان اینه:
تعداد 1 عضو و 25 مهمان
فقط خودمم توش ولی اون 25 تا معلوم نیست از کجا اومدن
فعلا گروه کاربری مهمان رو تنظیم کردم که چیزی نتونه ببینه تا ببینم اوکی میشه یا نه
نمیدونم چشه آپگرید هم کردم ورژن الان (vBulletin 3.8.7 Patch Level 2) هست ولی نمیدونم چه مرگشه
میگم یه سوال فنی! با صفحه کلید چطور میتونیم محتوای تابع رو اول کاملا انتخابشون کنیم و بعدا همشون رو همزمان فاصله بدیم طوریکه کدها اسپیس داده بشه و بیاد سمت راست تر؟!:دی
مثلن اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بشه اینطوری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند وقتیه منو بدجوری درگیر خودش کرده، از طرفی کار رو هم راحت میکنه بعضی اوقات بد رو مخ آدم راه میره اگر بخوای دونه دونه خطها رو راست و ریست کنی:دی
neopersia
26-01-2012, 10:26
خوب با هر کیبوردی نمیشه امین. باید ببری کیبوردتو یه دوره 3 ماهه آموزش بدن تا از این کارا یاد بگیره :5: :دی
جدای از شوخی، ادیتورت چیه؟
:دی
من از npp استفاده میکنم، تو مک هم دیدم که طرف با textmate اینکار رو انجام داد، چجوریش رو هنوز تو کفم:دی
ولی اگر ادیتور ساپورت نمیکنه، مشکلی نیست سریع کوچ میکنیم.
David.Jn
26-01-2012, 15:07
خوب امین مگه خودش تو تنظیماتش Indent نداره؟
حالا اگرم نداشته باشه مگه با سلکت کردن دستورات داخل تابع و زدن کلید تب (که تو مک نمیدونم اسم کلیدش چیه:دی)جلو نمیره؟؟
قیمت دلار هم که داره میاد پایین ٰ امروز رئیس بانک مرکزی گفت نرخ دلار تک رقمی میشه و شنبه میشه 1230 تومن
1 ماه بود پایین بالا میشد در حالی که میتونستن همینکارو اون اولش کنن ولی نمیکردن
حالا از اینا گذشته جشنواره فیلم فجر فیلم "هیوگو" عمو مارتین اسکورسیری رو آوارده که قراراه سه بعدی پخش بشه ه تو 11 تا بخش نامزد اسکار شده، که من فلک زده میخوام برم ببینم ولی نامردا میگن باید بلیط هر 5تا فیلم رو بگیری که میشه 50 تومن :\
باز اینا هم گذشته امتحانات چی میگن
neopersia
26-01-2012, 15:10
برای ایندنت کردن متن کافیه بیشتر از یک سطر رو سلکت کنی بعدش تب بزنی تا همه رو با هم ببره جلو. شیفت+تب هم برعکسشه. npp فرمت نمیکنه برای همین تب ها رو به اسپیس تبدیل نمیکنه ولی توی بقیه ide ها که امکان فرمت سورس دارند میشه مشخص کرد که تب بزاره یا اسپیس
برای انتخاب کدهای داخل تابع توی npp چیزی ندیدم. ولی توی اکلیپس همچین امکانی هست. alt+shift+UP که بزنی level به level انتخاب متنش رو بیشتر میکنه. البته بعضی پلاگینهاش این امکان رو ندارند مثلاً برای css آپتانا که امتحان کردم نداشت ولی زند استودیو برای css و js همچین امکانی داره
به نظرم کوچ کن به یه ide پیشرفته تر که راحتتر بتونی کار کنی. npp ادیتور خوبیه ولی بیشتر برای کارهای دم دستی خوبه. وقتی قضیه پروژه ای میشه یه مقدار کم میاره
خوب امین مگه خودش تو تنظیماتش Indent نداره؟
حالا اگرم نداشته باشه مگه با سلکت کردن دستورات داخل تابع و زدن کلید تب (که تو مک نمیدونم اسم کلیدش چیه)جلو نمیره؟؟
برای ایندنت کردن متن کافیه بیشتر از یک سطر رو سلکت کنی بعدش تب بزنی تا همه رو با هم ببره جلو. شیفت+تب هم برعکسشه. npp فرمت نمیکنه برای همین تب ها رو به اسپیس تبدیل نمیکنه ولی توی بقیه ide ها که امکان فرمت سورس دارند میشه مشخص کرد که تب بزاره یا اسپیس
کل سوال من به همین مورد ختم میشد! من بلد نبودم چطوری این سوالو بمطرحم:دی
برای انتخاب کدهای داخل تابع توی npp چیزی ندیدم. ولی توی اکلیپس همچین امکانی هست. alt+shift+UP که بزنی level به level انتخاب متنش رو بیشتر میکنه. البته بعضی پلاگینهاش این امکان رو ندارند مثلاً برای css آپتانا که امتحان کردم نداشت ولی زند استودیو برای css و js همچین امکانی داره
به نظرم کوچ کن به یه ide پیشرفته تر که راحتتر بتونی کار کنی. npp ادیتور خوبیه ولی بیشتر برای کارهای دم دستی خوبه. وقتی قضیه پروژه ای میشه یه مقدار کم میاره
نه دیگه من اونقدرا هم پیشرفته نمی عملم! نمیتونم با اکلیپس مچ بشم نمیدونم، امکاناتش محشره ولی نمیدونم چرا؟!:دی
این npp اگه یه project explorer میداشت، محشر میشد حداقل برای من تو پروژه ها هم جواب میداد:دی
حالا از اینا گذشته جشنواره فیلم فجر فیلم "هیوگو" عمو مارتین اسکورسیری رو آوارده که قراراه سه بعدی پخش بشه ه تو 11 تا بخش نامزد اسکار شده، که من فلک زده میخوام برم ببینم ولی نامردا میگن باید بلیط هر 5تا فیلم رو بگیری که میشه 50 تومن :\
خدا این SOPA رو لعنت کنه من الان هیچی نمیتونم از فایل سونیک فایل دانلود کنم! کلی فیلم، موزیک و ... اینا جمع کرده بود برای خودم که بعدن سره فرصت بشینم لیچ کنم و دانلود کنم. از شانس ما هم که اینطوری شد:41:
m.m.m5651
26-01-2012, 17:42
یه چیز خیلی خفن من گیر اوردم تو ویندوز سون:
این کلید ها رو همزمان بزنید:
Start+L
David.Jn
26-01-2012, 17:48
یه چیز خیلی خفن من گیر اوردم تو ویندوز سون:
این کلید ها رو همزمان بزنید:
Start+L
حالا منم اینجارو گذاشتم تو اشتراک هی ایمیل میاد بهم :دی
دوست عزیز این ترفندها جاش اینجا نیست ها
سلام.....
اگر امکانش هست،یه خورده به من مشورت بدین!!!
یکی از دوستانم که یه شرکت کامپیوتری راه اندازی کردنن،کارهای تبلیغاتی دو نماینده ی استانی رو گرفتن....
از من خواستن که تو کار طراحی وب سایت ها باهاشون همکاری کنم...(دو تا سایت فعلا!! ممکنه دوتای دیگه هم اضافه بشه...)
مخواستم بدونم که نظر دوستان اینه که برای سیستم سایت ها،برم سراغ پی اچ پی ها یا دات نت نیوک؟!؟)
راستش من و اون دوستم که کار رو بهم داده،از امکانات دات نت نیوک خوشمون اومده و ممکنه بخوایم همکاری های خیلی بیشتری در این مورد داشته باشیم در مورد سایت های اینجوری و ......
مسئله ی دوم اینه که به نظرتون،قالبی که برا یه همچین سایتی استفاده میشه،چه شکل و شمایلی باید داشته باشه؟! منظور گرافیک نیست...منظور اینه که چه جور امکاناتی باید داشته باشه...اصولا یه سایت شلوغ و پر از اطلاعات یا یه سایت با یه بنر گنده و چشم نواز و دو ستون که یکیش مطالب و عکس ها رو پوشش میده و یکیش ستون انتخاب دسته های مختلف و نظر سنجی و اطلاعات و ....؟!!!!
مسئله ی سوم من اینه که از لحاظ قیمتی چجوری باید باهاشون حساب کنم؟ 500-600 یا بیشتر یا کمتر؟!(مخصوصا اینکه دارم از سی ام اس اماده استفاده میکنم!).....
اگر دوستان در مورد قالب ایده ای یا لینکی دارن لطف کنن راهنمایی کنن....
دلیل اینکه چنین کاری رو گرفتم و ایده ای ندارم هم این نیست که علم ندارم! به مسایل برنامه نویسی چه وب و چه دکستاپ!!:31: کاملا واقفم و مشکلی ندارم....مشکلی که کمرم رو شیکسته اینه که سلیقه ندارم که چیزی رو زیبا کنم....یا ترسی دارم که نمی تونم ایده ای بدم برای ظاهر یه کاری....و نیاز دارم که یه نفر بهم بگم این چیز خاص رو اینجوری کن و تحویلم بده!!!!
این تیکه رو برای این گفتم که گاهی احساس میکنم یه اوسکولی اومده یه کاری رو گرفته یه پول گنده یا کم هم داره میگیره بدون اینکه هیچ ایده ای داشته باشه داره چیکار میکنه و فقط ماست مالی میکنه....ولی ما با مشتری کاملا طی کردیم که قیمت ها رو 2.5 میگیریم برا طراحی هاشون چون سیستم هایی که استفاده میکنیم،از پیش امادست!!! و اگه براشون بنویسیم،تا 5 و اینا میره قیمت ها.....
دوستان لطفا راهنمایی کنین! چه ایده ی قالب نهایی...چه حد و حدود قیمت ها...چون زیاد به بازار کار اشنایی ندارم
Ultimator
28-01-2012, 11:26
در مورد CMS دات نت نیوک بد نیست ولی از نظر کامیونیتی بری طرف جوملا و وردپرس هم سمپل برای قالب بیشتره هم افزونه هاشون و راهنما و این چیزها برای توسعه . من یه بار رفتم برای DNN افزونه و اینها نوشتم و خریدم حتا اما زیاد کاربرپسند نیست :دی (با این که از ساختارش خوشم اومد)
برای طرح مخصوصا شرکت های تبلیغاتی به نظر من تا جایی که میشه متن رو کم کنین. صفحه خلوت و به اصطلاح Clean باشه خیلی جذاب تره تا یه صفحه شلوغ.
از سایت های حرفه ای برای Inspiration هم استفاده بشه همیشه خوبه .
قیمت هم برای همکار بد نیست ولی عموما دو سه برابر همین قیمت باید باشه قیمت مشتری . باز هم به کیفیت خروجی بستگی داره.
زیرا(:دی) طراحی سایت فقط نصب سی ام اس و طراحی قالب نیست. من اگه فقط یه قالب طراحی کنم نصف همین قیمت شما رو میگیرم امات قبول مسئولیت و نگه داری و پشتیبانی و دیتا entry با این قیمت ها نمیصرفه. وقتی که روش خواهید گذاشت رو تصور کنین .
ممنون.....
واقعا که با راه اندازی این لامصب مشکل دارم من!!!! به نظر خودم هم تو اینترنت هنوز لینوکس و دنیای مربوطه حرف اول و اخر رو میزنن!!!! خودم دوست داشتم از جوملا استفاده کنم ولی خوب....این دوستان سعی دارن از دات نت نیوک استفاده کنن...
تو ایران،سایت های دولتی بزرگ و خفن با این سیستم طراحی شدن ظاهرا!!سایت های استانی ما هم که کلا با این سیستم طراحی شدن و جالبه که دوستی برای نصب همین سیستم و راه اندازیش(بدون پشتیبانی و ....) زیر 5 میلیون کار نکرده!!!!
Web Design
28-01-2012, 23:54
سلام
ما هم توی بحث را بدید :دی
neopersia
29-01-2012, 00:23
نه دیگه من اونقدرا هم پیشرفته نمی عملم! نمیتونم با اکلیپس مچ بشم نمیدونم، امکاناتش محشره ولی نمیدونم چرا؟!
این npp اگه یه project explorer میداشت، محشر میشد حداقل برای من تو پروژه ها هم جواب میداد
خوب حالا خود اکلیپس نه ولی فکر کنم از آپتانا بیشتر خوشت بیادا. گمونم خودت هم یه زمانی توی انجمن معرفیش کرده بودی :دی
از گروه برنامه نویسیشون خوشم اومده. یه دونه باگ ریپوزت کردم سه روزه فیکس کردن :دی
راستی npp بنده خدا هم project explorer داره ها! فقط فکر میکنم توی نسخه ANSI باشه. نمیدونم پلاگین جداش هم برای utf-8 هست یا نه.
خدا این SOPA رو لعنت کنه من الان هیچی نمیتونم از فایل سونیک فایل دانلود کنم! کلی فیلم، موزیک و ... اینا جمع کرده بود برای خودم که بعدن سره فرصت بشینم لیچ کنم و دانلود کنم. از شانس ما هم که اینطوری شد
sopa که فکر کنم منتفی شد. این تعطیلی آپلود سنترا کار fbi بوده
خدا لعنتشون کنه که دانلود ما رو هم بریدن. همش هفته ای دو سه تا فایل دانلود میکردم ولی همین دو سه تاهم الان دردسر شده برام. دوباره راه میافتن انشالله :27:
David.Jn
29-01-2012, 01:32
خیلی وقته میخوام یه پست در مورد کیفیت فروم بدم ولی خوب...
چند روز پیش با نیما صحبت میکردیم ک خود نیما هم بحث رو شروع کرد که تولید محتوا تو وب فارسی کم شده و در پشت زمینه اون فروم خودمون
همونجا به نیما گفتم این چیزیه که من خیلی وقته میخوام انجام بشه و حتی به یکی از بچهها هم این پیشنهاد رو دادم ولی بازم خوب... :دی البته هر از چند گاهی یه تاپیکهای خوب میبینم ولی بازم باز خوب... :دی
نیما خودش چیزهایی که برای تولید محتوا تو فروم میخواست ایجاد کنه رو گفت که بهتره خودش اگه صلاح دونست بگه
البته این وسط بحث وقت هم پیش میاد که قربونش برم هیشکی نداره :)
این داستان ادامه داره و بقیش رو هم نیما میاد میگه :دی
یکی از ایراداتی که به فروم وارده سوالات تکراریه که کاریش هم نمیشه کرد
اشاره به شخص خاصی نمیکنم و منظورم کسی نیست ( مدیونی اگه فکر کنی با توأم :دی) ولی همینکه به کاربر میگیم (همین خود من ) این موضوع قبلن بحث شده جستجو کنید ، یکم رغبت کاربر برای ادامه فعالیت کم میشه ، چون کاربر مبتدی درست نمیدونه چیو باید جستجو کنه و فکر میکنه اگه سوال کنه بهتر به جواب میرسه
بهترین حالتی که برای جواب دادن به اینجور تاپیک ها هست یه نظر من دادن لینک از سمت کاربرهایی که میدونن این موضوع قبلن بحث شده هست نه اینکه فقط به این بسنده کنن که جستجو کن و خلاص
اگه کسی از چیزی اطلاع کامل نداره خواهشن وارد بحث در تاپیک شخصی نشه و به غیر از سردرگم شدن سوال کننده منفعت دیگه ای نداره
وقتی یه کاربر ارشد یک جوابی رو میده مطمئنن بهتر میدونه که استفاده از فولان تابع بیشترین بازدهی در سوال کاربر رو داره و شرایط رو حتمن سنجیده
یکم باید فعالیت ها بیشتر بشه، میشه گفت فروم خواب رفته
یه چند تا چیز دیگه هم میخواستم بگم یادم رفت ، اونا باشه واسه منبر بعدی ، واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
خوب حالا خود اکلیپس نه ولی فکر کنم از آپتانا بیشتر خوشت بیادا. گمونم خودت هم یه زمانی توی انجمن معرفیش کرده بودی :دی
از گروه برنامه نویسیشون خوشم اومده. یه دونه باگ ریپوزت کردم سه روزه فیکس کردن :دی
راستی npp بنده خدا هم project explorer داره ها! فقط فکر میکنم توی نسخه ANSI باشه. نمیدونم پلاگین جداش هم برای utf-8 هست یا نه.
آپتانا که حرف نداره، همیشه گفتم و الانم میگم. اون حسابش جداست. ولی من کلن مدتیه رو به ادیتورهای سبک/لایت آوردم:دی مثلن همین npp ، Sublime Text و تو مک هم با همون TextMate کار میکنم.
تا قبل از اون پست نمیدونستم، بعدن که باهاش ور رفتم دیدم ای دل غافل:دی پلاگینهای unicode ش هم هست ولی اونی که رو خودش هست بهتره، نصبیدم آخر بیخیال شدم:دی
DaRiOuShJh
02-02-2012, 00:35
یالله
خیلی سرمون خلوت بود این اسکایریم هم ول کنمون نیست دیگه
میگم برادران شما پرو***فایر کار کردید؟ من وقتی باهاش وصل میشم دیگه بعد از اینکه run میشه اگه فایر ففکس یا thunderbird رو قبلش باز نکرده باشم دیگه باز نمیکنه
کلا برنامه بد قلق و فوضول و آویزون و چموشیه
راهکاری نداره؟
davod_danger666
07-02-2012, 12:23
سلام دوستان
من خیلی وقته که به اینجا سر میزنم و نوشته هاتونو میخونم.
حقیقتش میخواستم بدونم اینجا فقط جای قدیمی ها یا اشناهاست یا ما هم میتونیم حضور داشته باشیم.
البته میخواستم باهاتون اشنا بشم اگه امکانش باشه:20:
davod_danger666
10-02-2012, 21:27
اینجا تعطیله؟
David.Jn
21-03-2012, 19:39
سلام
سال نو هم مبارک همتون باشه
خوب اینجور که معلومه تحریمهای اینترنتی آمریکا داره برداشته میشه و بد ندیدم یه نقل قول از خبر رو هم اینجا بزارم
"اوفک" امروز راهنمایی تفسیری را برای تعیین محدوده این مجوز صادر کرد. "اوفک" تصمیم گرفته است گروههای خدمات و نرم افزارهای آمده در فهرست زیر در محدوده خدمات مربوط به تبادل ارتباطات شخصی در اینترنت یا نرم افزار ضروری برای فعال سازی چنین خدماتی ، چنان که در بند ۵۴٠.۵۶٠ ITR آمده است، قرار می گیرند.
ارتباطات شخصی(مانند یاهو مسنجر، گوگل تالک، مایکروسافت لایو، اسکایپ (non-feed based)
به روز رسانی های نرم افار های ارتباطات شخصی
مخازن اطلاعات شخصی (مانند دراپ باکس)
به روز رسانی براوزرها(مانند گوگل کروم، فایر فاکس، اینترنت اکسپلورر)
پلاگ اینز(مانند فلش پلیر، شاک ویو، جاوا)
سند خوانها( مانند اکروبات ریدرز)
برنامه های رایگان تلفن موبایل (اپلیکیشن) مربوط به ارتباطات شخصی
آر اس اس فید خوان و خبرخوان ها (مانند گوگل فید برنر)
"اوفک" علاوه بر این بیانیه خط مشی سیاستهای (SLP ) موجود خود را که سیاست مجوزی مشوقانه ای را در پیش می گیرد که از آن طریق یک شخص آمریکایی می تواند موافقت اوفک را برای صدور خدمات و نرم افزارهای هایی که زیر پوشش بخش 560.540 آی تی آر نبودند و مستقیما موجب سود و استفاده مردم ایران می شود دریافت کند. این (SLP ) همچنان درمورد خدمات و نرم افزار مانند وب هوستینگ، تبلیغات آنلاین، برنامه های رایگان موبایل و خدمات ارتباطات رایگان اینترنتی را شامل می شود.
DaRiOuShJh
21-03-2012, 19:42
ساملیک
سال نو مبروک و مقصود
وب هوستینگ
:31:
من که سر در نیاوردم از نوشته هه ولی هر چه پیش آید خوش آید
David.Jn
21-03-2012, 20:30
شوما کلن با پستهای من موشکول داری آقا :))
Ultimator
21-03-2012, 21:55
سفارت آمریکا هم فکر کنم با گوگل ترنسلیت کرده :دی
DaRiOuShJh
31-03-2012, 17:46
جلل الخالق
چقد ضایس جاست هاست -- شه اونم چند روز کاری نکنه دربارش!×!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
neopersia
31-03-2012, 18:47
داریوش هاست که سایت هـک شده رو درست نمیکنه باید خودت پاکسازیش کنی :دی
از کجا هـک شده حالا؟ سی ام اس باگ داشته یا ضعف از سرور بوده؟
DaRiOuShJh
31-03-2012, 20:46
داریوش هاست که سایت هـک شده رو درست نمیکنه باید خودت پاکسازیش کنی :دی
از کجا هـک شده حالا؟ سی ام اس باگ داشته یا ضعف از سرور بوده؟
خوب به من چه خودشون خراب کاری کردن
والا سی ام اس اصلا ندارن جفتشون فقط استاتیک هستن
والا اکانتم هم یه مدتی هست تموم شده برای همین دسترسی هم ندارم به کنترل پنل و اف تی پی و ...
DaRiOuShJh
31-03-2012, 21:25
آهان الان دیدم اف تی پی ش کار میکنه هنوز
با سرعته حلزون دارم ریپلیس میکنم
نامردا به سربازه کچلم رحم نمیکنن
گمونم زیره سره نیما باشه :دی
neopersia
05-04-2012, 21:21
سلام
کسی این دیتابیس استانها و شهرهاشون رو که آپدیت باشه نداره؟
این تقسیمات کشوری هم دردسریه برا خودشا!
m.m.m5651
14-04-2012, 23:29
من موندم دیگه یه سوال "کسی این دیتابیس استانها و شهرهاشون رو که آپدیت باشه نداره؟" چیش تشکر داشته :دی در کل خوب از هم حمایت می کنیدا! : دی
neopersia
15-04-2012, 15:26
من موندم دیگه یه سوال "کسی این دیتابیس استانها و شهرهاشون رو که آپدیت باشه نداره؟" چیش تشکر داشته :دی در کل خوب از هم حمایت می کنیدا! : دی
بابت تشکرها به کسی دستمزد داده نمیشه! برداشت من اینه که کسانی که از پست من تشکر کردن یا با قسمت اول پست من موافق بودن که یعنی همون مشکل منو دارند یا اینکه با قسمت دومش. برای همین تشکر کردند.
منم برای استفاده کسانی که با قسمت اول پست من موافق بودن جدولی رو که خودم بر اساس اطلاعات سازمان آمار درست کردم ضمیمه میکنم. انشالله که براشون مفید باشه. چون فقط لیست استانها و شهرستانها رو لازم داشتم این جدول لیست شهرها و زیر مجموعه هاشون رو نداره. ضمناً کاراکترهای عربی رو هم به فارسی تبدیل کردم و استان البرز هم اضافه کردم.
Ultimator
20-04-2012, 13:04
بابت تشکرها به کسی دستمزد داده نمیشه! برداشت من اینه که کسانی که از پست من تشکر کردن یا با قسمت اول پست من موافق بودن که یعنی همون مشکل منو دارند یا اینکه با قسمت دومش. برای همین تشکر کردند.
منم برای استفاده کسانی که با قسمت اول پست من موافق بودن جدولی رو که خودم بر اساس اطلاعات سازمان آمار درست کردم ضمیمه میکنم. انشالله که براشون مفید باشه. چون فقط لیست استانها و شهرستانها رو لازم داشتم این جدول لیست شهرها و زیر مجموعه هاشون رو نداره. ضمناً کاراکترهای عربی رو هم به فارسی تبدیل کردم و استان البرز هم اضافه کردم.
دستت درد نکنه منم لازم داشتم ;)
DaRiOuShJh
20-04-2012, 13:37
حال کنید ها
این سربازی که ما رو کلا از تکنالجی!×! دور انداخته و به مناطق محروم پیوسته ایم
مدتهاست میخوام ویندوز اسک پیم رو سرویس پک 3 کنم رو این سیستم تا بتونم این ورژن آخریه expression web رو نصب کنم روش ولی نمیرسم
راستی صحبت ویندوز شد میگم به نظرتون کدومه اینا بهتره؟
Windows XP SP3 Corporate Student Edition March 2012
یا
Windows XP Professional SP3 Integrated March 2012
من نظرم رو دومی هست خودم البته هنوز تستش نکردم ولی اولی رو توش دست بردن یه مقدار دم و تشکیلات اضافه کردن
neopersia
21-04-2012, 16:08
استیودنت ادیشن دیگه چه صیغه ایه؟!
یا من درآوردیه یا مایکروسافت کفگیرش خورده ته دیگه میخواد هر جور شده براش مشتری پیدا کنه :دی
همون دومی بهتره
DaRiOuShJh
21-04-2012, 20:52
یه ورژنه چند تا دم و تشکیلات اضافه بهش چسبوندن مثله فلش پلیر و فریم ورک و ...
من در آوردی که هست یعنی توش یه مقدار دست کاری شده
Ultimator
22-04-2012, 22:05
کفگیر ؟ :دی سالهاست مایکروسافت همه ورژن های ویندوز رو فری میده به دانشجو ها اسمش هم دریم اسپارک هست :دی برو بگیر
DaRiOuShJh
22-04-2012, 22:14
@ niiima.net:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Web Server at niima.net
:27:
neopersia
23-04-2012, 12:44
کفگیر ؟ :دی سالهاست مایکروسافت همه ورژن های ویندوز رو فری میده به دانشجو ها اسمش هم دریم اسپارک هست :دی برو بگیر
اینو نمیدونستم. دست مایکروسافت درد نکنه :دی
ولی اگه یه ورژن به نام استیودنت ادیشن به صورت پولی اضافه کرده بود تنها دلیلش میتونست جذب مشتری باشه دیگه. اما معمولاً این اسمهای جدید همون ورژنها ارجینال هستن که یکی اومده یه مقدار دستکاریشون کرده و برا دانلود گذاشته تو اینترنت
Ultimator
23-04-2012, 22:17
@ niiima.net:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Web Server at niima.net
:27:
حال ندارم درستش کنم :دی
دلیلی ندارم :دی
David.Jn
27-04-2012, 00:26
سلام سلام
آقا این به روز شدن مرورگرها هم بساطی شده
کلن یهو قاطی میکنن یه جای کارو خراب میکنن
امروز دو ساعت الاف این بودم که فونت یکان چرا تو فایرفاکس درست نشون نمیده که آخرش فهمیدم فایرفاکس 11 نمیتونه فونت یکان رو رندر کنه و با آپدیتش به 12 مشکل حل میشه
DaRiOuShJh
27-04-2012, 10:42
برادران بدرود
من امروز عصر میرم دزفول با دو روز نهست:31:
m.m.m5651
27-04-2012, 11:51
سلام سلام
آقا این به روز شدن مرورگرها هم بساطی شده
کلن یهو قاطی میکنن یه جای کارو خراب میکنن
امروز دو ساعت الاف این بودم که فونت یکان چرا تو فایرفاکس درست نشون نمیده که آخرش فهمیدم فایرفاکس 11 نمیتونه فونت یکان رو رندر کنه و با آپدیتش به 12 مشکل حل میشه
البته من هم با فونت دست نویس مشکل داشتم تو فایرفاکس که حل شد این شکلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2F1391%2F01%2F25%2F%25d9%2585%25d8%25b4%25da%25a 9%25d9%2584-%25d8%25af%25d8%25b1-%25d8%25a7%25d8%25b3%25d8%25aa%25d9%2581%25d8%25a7 %25d8%25af%25d9%2587-%25d8%25a7%25d8%25b2-font-face-%25d8%25af%25d8%25b1-css3-%25d9%2588-%25d9%2585%25d8%25b1%25d9%2588%25d8%25b1%25da%25af %25d8%25b1-firefox%2F)
=======================
ویرایش:
البته فونت های fontfarsi.ir رو من امتحان کردم که مشکل نداشتن. شاید مشکل از فونت شما هم باشه. :)
DaRiOuShJh
11-06-2012, 06:39
دوستان یه هاستینگ لینوکس با 250 تا 500 مگ فضا لازم دارم با پارک دومین نامحدود، و قیمت خوب :دی کسی سراغ داره؟
پی نوشت: 2-3 تا از هاست هام داون شدن خفنگ:31:
سلام....
دوستان من برا کارهام از notepad++ استفاده میکنم.....
میخواستم ببینم که شما از چه ویرایشگری استفاده میکنین که هم هایلایت داشته باشه و هم اوتوکمپلیت!!!؟؟؟
مشکل نوت پد پلاس اینه که براکت و کوتویشن و پرانتز و اینجور چیزا رو خودش درست نمیکنه!!( مثلا منکوتیشن شروع رو میزنم، این خودش اخرش رو هم بزنه.....) پلاگینی هم براش نتونستم پیدا کنم که اینو یادش بده....
راهنمایی میکنین؟!!
برا html وcss میخوام....
DaRiOuShJh
14-06-2012, 18:52
dreamweaver و Microsoft Expression Web هم جفتشون تخصصی برای برنامه های تحت وب هستن
من خودم از Microsoft Expression Web استفاده میکردم راضی بودم تا حدودی فکر کنم از notepad++ قوی تر باشه
سلام، دوستان لطفا کمی منو راهنمایی کنید. ما برای یه جایی باید یه سایت طراحی کنیم از زمان دانشجویی که پروژه می نوشتیم چندسال گذشته، ازتون ممنون میشم نکاتی که به نظرتون برای طراحی باید در نظر بگیرم رو گوشزد کنید. هرچی که به نظرتون اهمیت داره. یه سوال دیگه اینکه زاین برنامه نویسی asp.net هست اما ظاهر سایت رو با چی طراحی کنیم، چون دیدم که قالب سایت ها خیلی به هم میریزه، باید یه چیز تر تمیز ارائه بدیم.
ممنون از دوستان!
سلام....
دوستان من برا کارهام از notepad++ استفاده میکنم.....
میخواستم ببینم که شما از چه ویرایشگری استفاده میکنین که هم هایلایت داشته باشه و هم اوتوکمپلیت!!!؟؟؟
مشکل نوت پد پلاس اینه که براکت و کوتویشن و پرانتز و اینجور چیزا رو خودش درست نمیکنه!!( مثلا منکوتیشن شروع رو میزنم، این خودش اخرش رو هم بزنه.....) پلاگینی هم براش نتونستم پیدا کنم که اینو یادش بده....
راهنمایی میکنین؟!!
برا html وcss میخوام....
سلام.
Netbeans واقعاً غولیه واسه خودش! حتماً یکبار امتحانش کنید.. (اولش ممکنه سخت باشه، اما بعدش...)
علاوه بر CSS و HTML(5)، میتونید جاوا اسکریپت هم بنویسید و از توابع کتابخونههای مورد نظر (مثل jQuery) + توابع خودتون با قابلیت auto-complete استفاده کنید..
ضمناً پشتیبانی بسیار عالی از php میکنه. و به طور خودکار include ها رو اسکن میکنه و داخل برنامه (و auto-complete) میاره..
موفق باشید ./.
m.m.m5651
07-07-2012, 23:21
سلام بچه ها، اگه اهل ویدئو های اکشن هستید این چنل یوتیوب هم باحاله:
freddiew
هم چنین
Corridor Digital
البته این دوتا با هم همکاری می کنن.
اساس کار هم اینه که میرن تو زمین های بازی و پینتبال و اینا و فیلم برداری می کنن و بعدا با افتر افکت ویرایشش می کنن. یه تیم خیلی حرفه ای ای هستن. یکم از کاراشون رو ببینید معتاد میشید باور کنید :) من که هر چند روز یه بار سر می زنم.
DaRiOuShJh
18-08-2012, 23:05
خوب خوب خوب
میبینم که اینجا هم خبر نیست
nafare_aval
31-08-2012, 20:40
دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟
من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی نگهداری هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
nafare_aval
01-09-2012, 07:00
دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟
من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی نگهداری هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
کسی نبود یه لطفی به ما بکنه؟؟؟
neopersia
01-09-2012, 12:35
سلام
هزینه ها برای یک سایت معمولی به این صورته:
1- هزینه طراحی و برنامه نویسی که معمولاً یک بار پرداخت میشه. این هزینه نرخ مشخصی نداره و بستگی به برنامه نویس و کیفیت کارش داره و اینکه کار رو چطوری انجام بده
2- هزینه ثبت و تمدید دامنه که هر سال باید پرداخت کنید. بسته به دامنه مورد نظر از 5 هزار تومن هست به بالا. دامنه های دات کام الا 20 تا 25 تومن هست
3- هزینه هاستینگ که معمولاً باید سالانه پرداخت کنید. از حدود 30 تومن به بالا
بعضی برنامه نویس ها ممکنه تا مدتی هاستینگ هم به شما ارائه بدن. بعضی ها اصلاً سورس سایت رو به شما نمیدن و از اول به این شرط کار میکنند که خودشون میزبانی کنند ... در کل قیمتها فرق میکنه و ثابت نیست.
سیستمهای مدیریت محتوا برنامه هایی هستند که از قبل نوشته شدند و شما میتونید از طریق اینها سایت خودتون رو بسازید و مدیریت کنید. البته امکانات این سیستم ها معمولاً محدود هست و اگر در سایت لازم باشه کار خاصی انجام بدید معمولاً یا باید دنبال پلاگین بگردید یا اینکه بدید یکی براتون بنویسه (پلاگینها هم بعضیاش مجانیه و بعضیاش پولی). از لحاظ امنیت و میزان استفاده از منابع سرور هم با هم فرق دارند
اینکه از cms استفاده کنید یا سفارش برنامه نویسی اختصاصی بدید و اینکه خودتون سیستم نصب کنید یا بدید براتون نصب بشه بستگی به اهمیت کار و میزان تخصص خودتون داره. اگر کار شما جدی هست و از این راه درآمد کسب میکنید مطمئناً یک سایت حرفه ای نیاز دارید و بهتره خودتون انجام ندید.
m.m.m5651
01-09-2012, 16:52
سلام.
Netbeans واقعاً غولیه واسه خودش! حتماً یکبار امتحانش کنید.. (اولش ممکنه سخت باشه، اما بعدش...)
علاوه بر CSS و HTML(5)، میتونید جاوا اسکریپت هم بنویسید و از توابع کتابخونههای مورد نظر (مثل jQuery) + توابع خودتون با قابلیت auto-complete استفاده کنید..
ضمناً پشتیبانی بسیار عالی از php میکنه. و به طور خودکار include ها رو اسکن میکنه و داخل برنامه (و auto-complete) میاره..
موفق باشید ./.
سلام. یه چیزی که هست اینه که من تو یه آموزش جاوا که از نت بینز استفاده می کرد دیدم یه حالتی شبیه ویژوال استودیو که به صورت گرافیکی میشه پنجره ها رو ساخت و اینا کردتش. ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.شما نمیدونید این چی بوده؟ :-? ممنون.
سلام. یه چیزی که هست اینه که من تو یه آموزش جاوا که از نت بینز استفاده می کرد دیدم یه حالتی شبیه ویژوال استودیو که به صورت گرافیکی میشه پنجره ها رو ساخت و اینا کردتش. ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.شما نمیدونید این چی بوده؟ :-? ممنون.
سلام.!
من توی نسخهی PHP نت بینز که همچین امکانی ندیدم. البته یکسری قابلیت های ویژوال برای CSS داره. (مثلاً رنگ و فونت و ... رو همونجا ترکیب میکنه و نشون میده)
احتمالاً این قابلیت در نسخه JAVA وجود داره (نسخه ای که برای برنامه نویسی به زبان JAVA هست البته!).
موفق باشید ./.
DaRiOuShJh
30-11-2012, 11:45
یالله
سلام علیکم
از دوستان قدیم کسی هست کمی و بسی مشاوره و کمک میخواستیم
1. یه اسکریپت rss reader میخوام که که اطلاعات رو از فیس بوک و توییتر و ... بگیره چون فیل تور هستن بکشه رو هاسته خودم با اکسپایر مثلا دو ساعته ذخیره کنه که بتونم خودم با استایل خودم تو صفحه لودش کنم.
2. این try it yourself editor سایت w3schools رو کسی سراغ داره کدش رو یا میتونه بنویسه؟ هزینه چقدر میشه حدودی؟ w3fa.ir رو مخه بشه استارتش رو بزنم تو این سربازی که علافی طی میکنیم
تنگز
m.m.m5651
30-11-2012, 13:41
سلام. آر اس اس ریدر هم جی کوئری و هم پی اچ پی ش فراوونن. برای عبور از فیلشم اگر سرورتون تو خارجه میشه با file_get_contents پی اچ پی محتواشو گرفت و اگرم توی ایرانه میشه با سایتای پر.سی آنلاین خارجی از فید استفاده کرد. یکی از پر.سی آنلاینا که خودم استفاده می کنم رو PM میکنم.
DaRiOuShJh
30-11-2012, 14:56
ممنون ولی من اسکریپت ترجیحا سرور سایدش رو میخواستم که خودم تغییراته مورد نظر رو بدم روش
m.m.m5651
30-11-2012, 16:12
پی اچ پی تابعی واسه این کار داره.
phpacademy.org فیلم آموزشی واسه ساختش رو با نام "PHP Tutorials - Reading XML - RSS - Atom Feed" ساخته. تو چنل یوتیوبش هست:
youtube.com/phpacademy
اسکریپت اون فیل شکنه هم PHProxy هست. میتونین دانلودش کنید.
Bill Gates
01-12-2012, 19:09
سلام،
داریوش توی سرور خودت یا هاست خودت میخوای ذخیره کنی؟
پروکـــ.سی لازم نداری ... اگر پنل پلسک هستی از Schedule a Task استفاده کن از خوده سرور اسکریپت رو اجرا میکنه و دیگه شیلتری درکار نیست :sq_25: توی Cpanel هم فک کنم باشه .
زمان رو مشخص میکنی فایل رو میدی ...
DaRiOuShJh
02-12-2012, 12:03
ساملیک
بابا شیلتر مشکله من نیست
مشکل اینه که چون وانا فیلن نمیشه rss مستقیم گرفت میخوام بیارم رو هاسته خودم
پنلم سی پنله
بعد اون میکشه کجا ذخیره میکنه و از کجا میشه لودش کرد؟
m.m.m5651
15-01-2013, 22:56
سلام. کسی نیست اینجا ماینکرفت بازی کنه؟ یا بخواد بازی کنه؟ خیلی بازیه خلاقانه و باحالیه توصیه می کنم یه بارم که شده امتحانش کنید. اولش احتمالا خوشتون نیاد البته. :n02:
m.m.m5651
15-01-2013, 23:03
راستی در جواب پست بالایی نه بالاییش: cron jobs فک کنم بدرد بخوره. بعدش میتونید با یه file_get_contents ذخیرش کنید و مثلا هر شب یا حتی راس هر ساعت یا ... صفحه ی ذخیره شده رو آپدیت کنید. بعدا هم با توابع فایل ها بگیریدش. میتونید هم توی دیتابیس سیوشون کنید. بهترم هست. البته اگه درست فهمیدم باشم سوالو. :n02:
سلام دوستان چند تا پروژه دستمه اگه پایه باشید با همکاری هم پروژه بگیریم طراحی کنیم
در واقع شریک کاری میخوام
الان یه پروژه چند تومنی بود زیاد سفت و سخت نگرفتم ولی احتمال زیاد میتونسم پروژه رو بگیرم .
الان اینجا چند نفر آزاد کار داریم ؟ لطفا نظرتونو بیان کنید .. :n16:
dracula_killer
04-02-2013, 22:58
سلام دوستان چند تا پروژه دستمه اگه پایه باشید با همکاری هم پروژه بگیریم طراحی کنیم
در واقع شریک کاری میخوام
الان یه پروژه چند تومنی بود زیاد سفت و سخت نگرفتم ولی احتمال زیاد میتونسم پروژه رو بگیرم .
الان اینجا چند نفر آزاد کار داریم ؟ لطفا نظرتونو بیان کنید .. :n16:
با چه زبونی کار می کنی؟ماهیت پروژه ها چی هست؟
شاید بتونم همکاری کنم
با چه زبونی کار می کنی؟ماهیت پروژه ها چی هست؟
شاید بتونم همکاری کنم
الان بیشتر پروژه ها تحت وبه با php نوشته میشه . کلا هر چی باشه با php کار میکنم
ولی javascript و C++ و کمی C# هم کار میکنم .
شما چطور ؟
dracula_killer
05-02-2013, 23:37
الان بیشتر پروژه ها تحت وبه با php نوشته میشه . کلا هر چی باشه با php کار میکنم
ولی javascript و C++ و کمی C# هم کار میکنم .
شما چطور ؟
من هم php بلدم هستم و کار می کنم.البته برنامه دارم که فریم ورک codeIgniter هم یاد بگیرم تا اصولی تر پروژه ها رو بنویسم
اما بجز اون هم جاوا کار می کنم.الان هم یه پروژه ی سنکین جاوا دارم پیاده می کنم
DaRiOuShJh
24-04-2013, 17:11
یالله
خوب دوستان که دیگه از حضور و غیاب گزشتن
کسی نمونده از بر و بچ قدیم:n28:
یالله
خوب دوستان که دیگه از حضور و غیاب گزشتن
کسی نمونده از بر و بچ قدیم:n28:
تازه کجاشو دیدی!
بای بای، دیگه ما رفتیم! :n02:
دوستان و کاربران گل، اگر بدی ای و کوتاهی ای، توهین ای چیزی توی این انجمن از ما دیدید حلال کنید.
یادتون باشه هیج وقت با هم :n25::n24: نکنید، با هم :n11: باشید و همدیگه رو :n12:داشته باشید، درضمن تاپیک مقایسه چندین زبان با همدیگه هم راه نندازین!:n23:
موفقیتتون بیش از پیش.:n20:
DaRiOuShJh
01-07-2013, 13:58
به داش امین
خجالت نمیکشی بعده 1 سال اومدی خداحافظی میکنی؟ :ذی
فکر کنم همه ی ما رفتیم ( همه ما رفتنی ایم) ولی دوزاریمون هنوز نیافتاده:n02:
در هر صورت خوش باشی جوون
هعی............ کجایی جونی یادت بخیر :)
-- جام رمضان : مسابقه سراسری طراحی وبسایت و وبلاگ ویژه اعضای P30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اَجب دورانی بود، عَلان روهم شاد شُد.:n19::n20::n08:
رمضان بود، کل صحرو نخابیدم تا بطونم صایطه رو طهویل بدم، کل استارت و پایانش تو همون صحر زده شد:n10:
saeid.pashaei
08-03-2014, 17:43
مطلب خوبی بود ممنون
DaRiOuShJh
09-03-2014, 17:16
امین جان این پستت رو الان دیدم
دیگه تاپیک فسیل شده :دی
سلام
این تاپیک چند وقت دیگه تبدیل به نفت میشه ها.
دوستان میگم یه چیزی رو توجه کردید.
هر وب سایتی که رنگ قالبش آبی هست بازدیدکننده اش زیاده.
سلام دوستان
چطور میتونم گزارشی در گوگل آنالایتیکس تهیه کنم که در اون Acquisition date به عنوان یک متریکس باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.