مشاهده نسخه کامل
: What is a quick way to learn English
armin15000
09-11-2008, 02:00
سلام
ميخواستم دوستان در اينجا تجارب خودشون رو در اختيار ديگران قرار بدهند تا سريعترين و بهترين راه يادگيري انگليسي رو انتخاب كنيم.
اين تجربه ميتونه شا مل هر چيزي باشه مثلاستفاده از روش يا نرم افزار يا كتاب خاص وياتكرار زياد وووووووووووو
msnasiri
09-11-2008, 11:59
من که به نظرم جعبه لایتنر برای به خاطر سپردن کلمات خیلی خیلی خوبه (ولی بهتره اون کلمات رو توی کاربرد هم ببینیم که تأثیرش 10 برابر می شه)
xerxes2080
21-11-2008, 15:14
همونطور که میدونید واسه یادگیری زبان انگلیسی 2000 کلمه هم کافیه.
به نظر من همین 2000 کلمه رو تو یه دفتر بنویسیم و بعد روزی 50 کلمه حفظ کنیم خوبه.
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::2 0::20::20::20::20::20:
همونطور که میدونید واسه یادگیری زبان انگلیسی 2000 کلمه هم کافیه.
به نظر من همین 2000 کلمه رو تو یه دفتر بنویسیم و بعد روزی 50 کلمه حفظ کنیم خوبه.
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::2 0::20::20::20::20::20:
یادمه دبیرستان بودم (البرز) و هنوزم زبانم در حد متوسط بود ... یکی گفتش که " دایی ام یه سال قبل از اینکه بره انگلیس ، شروع کرد روزی 100 تا لغت می خوند و تا آخر سال دیکشنری رو حفظ کرد .. " اون موقع اصلا شناختی نداشتم که حالا مثلا این ادعا درسته یا غلطه یا مثلا چند درصد می تونه صحت داشته باشه ... اما الان می دونم که یه روش عملی نیست ... (بله - شاید یک درصد آدمها بتونن ؛ اما ما داریم حالت استاندارد رو بررسی میکنیم)
من خودم واژه هایی که (حتی بعد از چندین بار تکرار و برخورد باهاشون) یادم می رفت رو یه جا یادداشت می کردم ... مثلا purpose و propose رو قاطی می کردم .. اینا رو یه جا می نوشتم (اواخر دبیرستان)
pro_translator
22-11-2008, 18:01
یادمه دبیرستان بودم (البرز) و هنوزم زبانم در حد متوسط بود ... یکی گفتش که " دایی ام یه سال قبل از اینکه بره انگلیس ، شروع کرد روزی 100 تا لغت می خوند و تا آخر سال دیکشنری رو حفظ کرد .. " اون موقع اصلا شناختی نداشتم که حالا مثلا این ادعا درسته یا غلطه یا مثلا چند درصد می تونه صحت داشته باشه ... اما الان می دونم که یه روش عملی نیست ... (بله - شاید یک درصد آدمها بتونن ؛ اما ما داریم حالت استاندارد رو بررسی میکنیم)
من خودم واژه هایی که (حتی بعد از چندین بار تکرار و برخورد باهاشون) یادم می رفت رو یه جا یادداشت می کردم ... مثلا purpose و propose رو قاطی می کردم .. اینا رو یه جا می نوشتم (اواخر دبیرستان)
تازه به نظر من آدم يه لغت هم كه ياد بگيره، اگه با همه ي كاربردها و جدوآبائش درش بياره، خيلي مفيدتره تا اين كه 100 تا لغت ياد بگيره كه فقط يه معادل اونم فارسي ازش بلد باشه و ندونه كاربردش توي جمله چه جوريه و...
پس:
1. لغت رو ياد بگيريد
2. سعي كنيد معني انگليسي لغت رو به خاطر بسپاريد
3. سعي كنيد چند معني ترجيحا رايجش رو هم ياد بگيريد
4. كاربرد لعت توي جمله و حقيقت و مجازشون را هم اگه ياد بگيريد خيلي مفيد واقع مي شه:46: مي تويند از توي ديكشنري هاي تك زبانه (انگليسي به انگليسي) يه جمله هم باهاشون حفظ كنيد. (اگه اصطلاح يا ضرب المثل هم ياد بگيريد كه ديگه...:31:)
يادداشت هم كه دوستان گفتن خيلي مفيد بايد باشه... خودم هم اول اين طوري شروع كردم. ولي فقط لغت هايي رو كه مي شنيدم. كه بيشترشون هم از نظر املايي اشتباه بودن:27:
* البته همش رو از روي تجربه گفتم و منبع خاصي ندارم...
alizshah
22-11-2008, 18:17
من که به نظرم جعبه لایتنر برای به خاطر سپردن کلمات خیلی خیلی خوبه (ولی بهتره اون کلمات رو توی کاربرد هم ببینیم که تأثیرش 10 برابر می شه)
خوب حالا چی هست راهنمایی کنید ....
----------------
راستی دوستان اینو دوستم دانلود کرده چیز خوبیه ازش بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول باید دید شما زبان انگلیسی رو برای چی میخواهید !
برای امتحانات تافل و ... و یا مکالمه در خارج از کشور و یا فهم در مطالب روزمره وب و فیلم و موسیقی و ... ؟
به نظر من بهترین کار میتونه تمرین زیاد و تقویت شنوایی باشه ! انگلیسی اگه با علاقه باشه زود میشه یاد گرفت ! ولی با علاقه نه اجبار و بی میلی ...
شما سعی کنید انگلیسی رو مانند یک انگلیسی زبان یاد بگیرید ! اکثر ایرانیانی که در کشور های خارجی زندگی میکنند این رو گوشزد میکنند ! چون با اینکار شما لازم نیست توی ذهن خود یک کلمه رو در هنگام مکالمه حداقل دو بار ترجمه کنید !
سعی کنید معنی همه چیز رو برای خودتون با خداقل اطلاعات زبانتون انالیز کنید ! که هم اون کلمه در یادتون میمونه و هم مکالمه و سرعت انالیز شما میره بالا که نقش مهمی تو یادگیری داره !
این مجموعه توی فروشگاه پی سی ورلدد هم به فروش میرسه ! مجموعه ی خوبی باید باشه ! ببینید !
arash66_2m
22-11-2008, 19:34
سلام.
یه لینک دانلودی بزارین ما هم فیض ببریم ...
:31:
alizshah
22-11-2008, 19:41
برای امتحانات تافل و ... و یا مکالمه در خارج از کشور و یا فهم در مطالب روزمره وب و فیلم و موسیقی و ... ؟
به نظر من بهترین کار میتونه تمرین زیاد و تقویت شنوایی باشه ! انگلیسی اگه با علاقه باشه زود میشه یاد گرفت ! ولی با علاقه نه اجبار و بی میلی ...
شما سعی کنید انگلیسی رو مانند یک انگلیسی زبان یاد بگیرید ! اکثر ایرانیانی که در کشور های خارجی زندگی میکنند این رو گوشزد میکنند ! چون با اینکار شما لازم نیست توی ذهن خود یک کلمه رو در هنگام مکالمه حداقل دو بار ترجمه کنید !
سعی کنید معنی همه چیز رو برای خودتون با خداقل اطلاعات زبانتون انالیز کنید ! که هم اون کلمه در یادتون میمونه و هم مکالمه و سرعت انالیز شما میره بالا که نقش مهمی تو یادگیری داره !
این مجموعه توی فروشگاه پی سی ورلدد هم به فروش میرسه ! مجموعه ی خوبی باید باشه ! ببینید !
لینکش رو میتونی بدی ؟
arash66_2m
23-11-2008, 13:00
لینک تورنت دارم میخواید
چرا که نه ؟
آره :20:
ravani_13
23-11-2008, 15:46
سلام
من 1 ماهی هست دارم نوشتن کلمات رو به صورت کامل انجام میدم و خیلی هم بهتر یاد گرفتم ولی 2 تا سوال یا مشکل دارم .
1و نمی دونم چه جوری به این سرعت که دارم دایره لغاتم رو زیاد میکنم قواعد رو هم بالا ببرم و قواعد جدید و این جمله ها رو با هم بالا ببرم ( چکار میشه کرد که از حالت تک بعدی که فقط لغت باشه بیایم بیرون )
2. یکم این روش کنده ولی خیلی خویه به نظر شما واسه کسی که داره روزی 5 ساعت میخونه و 7-8 ماهه میخواد زبانش قوی بشه کافیه ؟
سلام
من 1 ماهی هست دارم نوشتن کلمات رو به صورت کامل انجام میدم و خیلی هم بهتر یاد گرفتم ولی 2 تا سوال یا مشکل دارم .
1و نمی دونم چه جوری به این سرعت که دارم دایره لغاتم رو زیاد میکنم قواعد رو هم بالا ببرم و قواعد جدید و این جمله ها رو با هم بالا ببرم ( چکار میشه کرد که از حالت تک بعدی که فقط لغت باشه بیایم بیرون )
2. یکم این روش کنده ولی خیلی خویه به نظر شما واسه کسی که داره روزی 5 ساعت میخونه و 7-8 ماهه میخواد زبانش قوی بشه کافیه ؟
reading خیلی موثره .. هم دایره لغات رو زیاد می کنه و هم با فرم های "موثر" زبانی آشنا میشی ...
taksavar1387
24-11-2008, 07:53
برای دانلود بزارید لطفا
چرا که نه ؟
آره :20:
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعتش خیلی خوبه
M O B I N
24-11-2008, 16:22
nosrat چطوره من که خوشم نمیاد ولی خیلی ها دنبالش رفتن.
nosrat چطوره من که خوشم نمیاد ولی خیلی ها دنبالش رفتن.
این نصرت همونه که یه سری نواره که انگلیسی میگه بعد فارسی میگه بعد تکرار می کنه و اینا ... طبیعیه که خیلی ها برن دنبالش ؛ همه عاشق راههای ساده هستن برای رسیدن به نتایج بزرگ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
msnasiri
27-11-2008, 02:56
من دانلود کردم
بیش از 2 گیگ هست حجمش از رپیدشیر و کاملاً هم مجموعه خوبی هست
اگه خواستی بگو بگردم بذارم (ولی فکر کنم توی سایت پرشین دانلود هم دیدم ولی من اونو نگرفتم و از جای دیگه گرفتم)
alizshah
27-11-2008, 03:05
نظرتون در مورد این چیه ؟
italy2006
27-11-2008, 10:43
خب من دامنه لغاتم خوبه و ترجمه هم می کنم.. اما از لحا نوشتار و لیستینیگ کاری نکرده ام. شما چه پیشنهادی دارید. سی ان ان هم گوش میدم.
خب من دامنه لغاتم خوبه و ترجمه هم می کنم.. اما از لحا نوشتار و لیستینیگ کاری نکرده ام. شما چه پیشنهادی دارید. سی ان ان هم گوش میدم.
reading ات رو تقویت کن ... از طریق همین اینترنت ، روزی یه ساعت خبر بخون ... در هر زمینه ای که مورد علاقه اته ... ورزش - سینما - ...
روش آموزشي Effortless English
روش آموزشي effortless english با تكيه بر بهترين تحقيقات انجام شده در دنيا توسط متخصصين اين رشته Dr. Stephen Krashen, Dr. James Asher, Dr. J. Marvin Brown, Dr. Ashley Hastings, Dr. Brenda Murphy, David Long and Blaine Ray بنيان نهاده شده است.تحقيقات انجام شده كاملا واضح و روشن هستند.دانشجوياني كه از اين روش استفاده كرده اند در صحبت كردن انگليسي بسيار بهتر از كساني هستند كه از كتاب هاي راهنما و گرامر معمولي استفاده كرده بودند.در هر كشوري و در هر شرايطي كه اين روش بكار گرفته شده ، دانش آموختگان اين روش برتر از كساني بودند كه از روش هاي قديمي استفاده مي كردند.
مزاياي استفاده از اين روش:
1- راه باور نكردني براي يادگيري لغات و گرامر بدون مطالعه ، تنها با گوش دادن و جواب دادن به داستان هايي تحت عنوان mini-stories ، در اين حالت شما نياز نداريد چيزي را حفظ كنيد .
2- توسط اين روش بصورت عميق مطالب در ذهن شما باقي مي ماند يعني ديگر براي صحبت كردن نيازي به فكر كردن و پيدا كردن و پيدا كردن كلمات براي بيان كردن منظور خود نداريد ، بلكه كلمات خود به خود به زبان شما جاري خواهند شد.
3- موضوعات گنجانده شده در اين روش مقالات واقعي و جذاب بوده و جذابيت روش را بسيار بالا مي برد.
4-در اين روش شما گرامر را بطور طبيعي ياد مي گيريد ،همانند كودكان كه سير يادگيري زبان را بصورت طبيعي طي مي كنند ، يعني نيازي به مطالعه كتب گرامري نداريد .
5- سرعت يادگيري در اين روش از روش هاي ديگر بيشتر است.(تا 4 برابر بيشتر)
6- با اين روش نمره listening و speaking خود را در امتحان TOEFL IBT تا 40% افزايش دهيد.
جلد اول:
گرامر براي مبتديان
گرامر عامل كليدي براي صحبت كردن سريع نيست.بهترين يادگيرندگان زبان انگليسي كودكان هستند ، شايد بپرسيد چرا؟بدليل اينكه آنها گرامر را نمي خوانند و آن را با استفاده از كتاب ياد نمي گيرند.آنها از قواعد effortless english استفاده مي كنند.اين روش بسيا بسيار قدرتمند است.
شما با استفاده از اين روش تلفظ لغات را همانند انگليسي زبانان ياد خواهيد گرفت.معاني لغات را سريع و آسان ياد خواهيد گرفت و گرامر بصورت اتوماتيك ملكه ذهن شما خواهد شد.شما اگر مانند اكثر زبان آموزان در حين صحبت كردن و يا گوش دادن بخواهيد معاني لغات را يك به يك به ياد آورده و معني كل جمله را اينگونه درك كنيد ، در صحبت كردن و يا گوش دادن بسيلر كند عمل خواهيد كرد.ولي با استفاده از اين روش شما همانند زبان مادري خود ، به زبان انگليسي صحبت مي كنيد و جملات شنيده شده را مي فهميد ، يعني عكس العمل خودكار نشان مي دهيد و در نتيجه با آرامش كامل صحبت مب كنيد.
درس هاي لغات :
اين مجموعه به شما توسط فايل هاي صوتي لغات و عبارات را آموزش مي دهد.به اين صورت كه يكسري لغات را توضيح داده (بصورت صوتي)و شما توسط گوش دادن مكرر آنها را فرا مي گيريد.شما مي توانيد اين درس ها را با استفاده از كامپيوتر ، دستگاه VCD player خانگي يا MP3 player استفاده كنيد.
درس هاي پرسش و پاسخ mini-stories:
اين درس ها از فايل هاي صوتي تشكيل شده اند كه در آنها داستاني مقاله يه موضوعي شرح داده ميشود و در آن از شما پرشهايي مي شو كه بايد با توجه به موضو به آنها پاسخ دهيد.اين درس ها نيز باعث قرار دادن شما در رون طبيعي يادگيري مي شوند و به شما كمك ميكنند سرعت خود را در درك مطلب و پاسخ دادن به سوالات طرح شده بالا ببريد.
درس هاي نكات داستان ها:
در اين درس ها شما گرامر را ياد خواهيد گرفت آما بدون مطالعه قواعد دستوري و كتب گرامر. شما گرامر را در سير طبيعي آن و همانند يك انگليسي زبان خواهيد آموخت.
مقالا ت صوتي(audio article):
اين درس ها نيز شامل موضوعات جذابي هستند و با تكرار در گوش دادن آنها قدرت listening و speaking خود را بالا ببريد.
جلد 2:
flow english :در س هاي سطح متوسط
در درس هاي اين جلد تمر كز بر يادگيري زمان هاي گذشته و اصطلاحات (idioms) مي باشد.كه اين ها علاوه بر موارد ذكر شده در در جلد 1 مي باشد.
در سهاي اين جلد مكمل جلد 1 است .
جلد 3:
درس هاي انگليسي موفقيت در تجارت(success business) سطح پسشرفته
اين درس ها همانند درس هاي تجاري كسل كننده معمولي نيستند.با اين درسها شما مي آموزيد كه چگونه حرفه خود را بهبود داده و چگونه يك تجارت موفق ايجاد كنيد و چگونه پول خود را پس انداز كنيد.در اين جلد 8 درس شامل موضوعات مرتبط با موفقيت در تجارت امده است.
(توجه كنيد كه مطالب آمده در اين جلد نيز مانند 2 جلد قبلي براي درك مطلب(listening) و speaking مي باشد.البته موضوعات متنوع انتخاب شده تا جذابيت يادگيري بيشتر شود و درحين يادگيري زبان با موضوعات ديگر نيز آشنا شوند.
جلد 4:
درس هاي تصويري پيشرفته
در اين درس ها كه تصويري هستند نحوه تلفظ توسط انگليسي زبانان آموزش داده مي شود.در اين فيلم ها از فيلم هاي سينمايي استفاده شده كه به جذابيت روش افزوده شده است.
فيلم هاي اين مجموعه عبارتند از:
Lesson 1: Structural Action
Lesson 2: Neutral Vowels
Lesson 3: Consonant Action
Lesson 4: More Consonant Action
Lesson 5: Connected Speech
Lesson 6: Intonation & Rhythms
Lesson 7: Practice Scenes
Lesson 8: More Practice Scenes
توجه کنید که امروزه قدرت درک مطلب و Listening و صحبت کردن یا Speaking بسیار مهم بوده و دراکثر ها موارد تسلط فرد بر زبان انگلیسی را با توجه به این دو مهارت کلیدی می سنجند.
مدت زمان تخمینی برای تمام کردن این مجموعه 6 ماه بوده که با توجه به سرعت و پشتکار فردی بیشتر یا کمتر میشود.
نکته مهم:هیچ چیزی بدون زحمت بدست نمی آید.
موفق و پیروز باشید.
سلام
لینک دانلود درس اول مجموعه رو براتون گذاشتم.امیدوارم مفید باشه.
اینجوری کیفیت مجموعه دستتون میاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل:45 مگابایت
سلام
لینک دانلود درس اول مجموعه رو براتون گذاشتم.امیدوارم مفید باشه.
اینجوری کیفیت مجموعه دستتون میاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل:45 مگابایت
میشه همشو بزارید همه 4 درسو ممنون کسی انگلیسی بلد نباشه راحت یاد میگیره فیلمم میشه فهمید
میشه همشو بزارید همه 4 درسو ممنون کسی انگلیسی بلد نباشه راحت یاد میگیره فیلمم میشه فهمید
سلام دوست عزیز
والا همشو که نمیتونم بزارم 10 تا سی دی هست.اگه اطلاعات بیشتر می خواهید پی ام بدین.
ضمنا فیلم نداره که؟فقط صوت هست و برای استفاده این مجموعه شما باید پیش زمینه توی انگلیسی داشته باشید.برای کسانی توصیه میشه که شدیدا علاقه دارن listening & speaking خودشون رو تقویت کنند.
موفق باشید.
dimah2005
12-12-2008, 00:20
سلام دوستان
من دنبال روش خاصي نمي گردم چون اونقدر پشكار ندارم كه تا تهش برم
فقط اگه ميشه يه اموزشگاه خوب به من معرفي كنيد
كه هم سرعتش(حد اكثر 3 سال تموم شه) خوب باشه هم كيفيتش
چون الان شديدا دنبالش هستم
لطفا كمك كنيد
سلام دوست عزیز
والا همشو که نمیتونم بزارم 10 تا سی دی هست.اگه اطلاعات بیشتر می خواهید پی ام بدین.
ضمنا فیلم نداره که؟فقط صوت هست و برای استفاده این مجموعه شما باید پیش زمینه توی انگلیسی داشته باشید.برای کسانی توصیه میشه که شدیدا علاقه دارن listening & speaking خودشون رو تقویت کنند.
موفق باشید.
باشه بزار 10 سی دی رو من دانلود میکنم منتظرم
سلام اين مجموعه بالا كه توي فروشگاه هست ميخواستم بدونم بايد حتما دي وي دي رايتر داشته باشيم سي ديش نيست:41:
سلام . چه تاپیکه خوبیه ...
ببینید من 2 تا سوال داشتم :
speaking: بهترین تمرین یادگیریه این مورد چیه ؟
listening: بهترین تمرین یادگیریه این مورد چیه ؟
منظورم اینه که وقتی یه نفر بخواد رانندگی یاد بگیره باید یه دوره کلاس بره و دوره ی تئوری بگذرونه و بهش کلی نکته میگن و غیره ولی اینا کافی نیست و تا وقتی آدم پشت فرمون نشینه هیچی یاد نمیگیره ... منم میخوام مصداقش رو تو این دومورد پیدا کنم ... ممکنه که speaking یا listening تمارینه زیادی داشته باشند ولی من فقط اون تمرینه کلیدی ( یعنی نشستن پشت فرمون رو ) میخوام ... نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه .....
من علاقه ام برای یادگیریه زبان خیلی خیلی خیلی زیاده برای همین هم دنباله یه راهه مناسب میگردم تا وقتم تلف نشه و به نتیجه ی مطلوب برسم ....
هدفم از یادگیری انگلیسی : یکی از دوستام 7 سال هلند بود ... خیلی راحت صحبت میکرد و حرفارو می فهمید و روزنامه هم میخوند ولی گرامر بلد نبود گفتم چرا بلد نیستی گفت که چطور تو دستور زبان فارسی بلد نیستی ولی هم حرف میزنی هم میخونی هم میفهمی هم کلی کارای دیگه میکنی ... حالا اینو گفتم تا منظورمو برسونم منم هدفم همینه که مثه یه آدمه معمولی انگلیسی زبان ( مصداقش یه فرد فارسی زبان معمولی ) بتونم حرف بزنم و بفهمم و .... همین ...
به نظر من طی تحقیقاتی که داشتم مهم ترین عوامل در یادگیریه زبان : اول listening هستش بعد speaking ...
کلا روش هایی که خیلی وقت پیش امتحان کردم اینا بودند :
1- یه دوره نصرت گوش میدادم ... گذاشتم کنار
2-برنامه ی آموزشی tell me more رو یه ذره رفتم ...
3-یه مدت لغت با جعبه لایتنر رفتم جلو ....
4-یه مدت هرچی میخواستم بگم اول تو ذهنم انگلیسی می گفتم ( این مورد سرعت پردازش لغات در ذهنمو بالا برد و باعث شد سریع جمله بسازمو فکر نکنم )
5-فیلم انگلیسی خیلی دیدم ...
6-یه مدت تو چت روم های انگلیسی چت میکردم ( اینم خیلی خوب بود )
7-همه ی این موارد جسته و گریخته تا حدودی زبانم رو قوی کردند ولی دیگه الان میخوام یه روش حرفه ای رو پیش بگیرم ...
از شما هایی که زبانتون خیلی قوی هستش تقاضا میکنم اگه میشه به همین ترتیب تجربیاتشون رو بنویسن شاید که نه حتما کمکمون میکنه ...
با تشکر
شما اغلب در گذشته دنبال خودآموزی بوده و از اونجا که خودت هم گفتی "نمیخوای وقتت تلف بشه" بهتره بری کلاس ... الان کلاس های مخصوص مکالمه هم وجود داره ...
اون دوست شما ، در "محیط" حضور داشته که طبیعتا بسیار نیرو/انگیزش/شرایطِ قوی و مناسبیه برای یادگیری ... و البته حالت خاص و نادریه که معمولا پیش نمیاد واسه ماها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه یادگیری زبان و رانندگی ، چندان دقیق نیست ... مصداقش هم اینه که الان هرکسی رانندگی بلنده یا می تونه راحت یاد بگیره و موارد برعکسش انگشت شمارند ، در مقابل زبان رو هیچکس بلد نیست یا به سختی یاد می گیره و موارد برعکسش انگشت شمارند !! .. یادگیری زبان رو به نظرم میشه با یادگیری هنر مقایسه کرد ... اگر در محیط نباشی (مثل اون دوستت) شدیدا ذوقیه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baghbanb
20-12-2008, 13:51
salam
mikham bebinam chetori mitoonam CD haye Effortless english ra tahiye konam.
dar soorat emkan be man etela bedid.
ba tashakor
Tooraj
illia2007
22-12-2008, 13:20
سلام
به نظر من تقویت شنیدن ودرک کلمات (مهم نیست معنیش رو متوجه نشید) خیلی مهم چون با تلفظ درست کلمات اشنا میشید متاسفانه آموزش زبان در مدارس و دانشگاههای ما خیلی افتضاح هست تنها به آموزش لغت و گرامر تکیه دارند با تلفظ های کاملا غلط .
وقتی من شروع به یادگیری صحیح انکلیسی کردم مدت زیادی طول کشید تا تلفظ غلط لغات و اصطلاحاتی رو که در مدرسه و دانشگاه یاد گرفته بودم رو از ذهنم پاک کنم و تلفظ صحیح رو جایگزین کنم.
من با کتابها و سیدیهای tactics for listeninig که در زمینه تقویت شنیداری هست شروع کردم و هم زمان از weet english که بر اساس کتابهای new interchange هست نیز استفاده کردم البته هر روز از دروس کلی لغات جدید نیز یاد می گرفتم که همان روز سعی می کردم کامل به خاطر بسپارم.
از شبکه های voa cnn نیز به طور مرتب استفاده می کنم مخصوصا اینکه حداقل روزی یکبار از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در زمینه تقویت زبان هست اخبار روز رو دانلود می کنم و برروی موبایلم گوش می کنم.
اهان یادم رفت بگم کانال rai edu1 ایتالیا هم خیلی مفیده چون برنامه های اموزش زبانش خیلی عالیه البته تلفظش برییش هست ولی در کل خیلی عالی و متنوع سرگرم کننده است .
مشخصات این شبکه:
hotbird
11804/v/27500
شبکه mbc persia هم که 24 ساعته بازیر نویس فارسی فیلم سینمایی امریکایی با زبان اصلی پخش می کنه که برای تقویت زبان فوق العاده مفیده.
مشخصات mbc persia:
nilesat
12341/v/27500
امیدوارم مورد استفاده واقع بشه
سلام
روشی هم خانم فرانک ابراهیمی اختراع کرده اند که بعنوان نهمین روش آموزش زبان در جهان به ثبت رسانده اند.
ایشان این روش رو در استرالیا ثبت اختراع کرده اند و به تایید کشورهایی همچون آمریکا، نیوزلند و انگلستان هم رسیده است.
نام این روش بیتا متد است و سایتی هم به همین نام دارند.
آموزشگاهی هم در تهران دارند که من باهاشون تماس گرفتم، گفتند فعلا فقط در تهران آموزش به این روش داریم و در شهرستانها نمایندگی نداریم و من چون در تهران نبودم نتونستم شرکت کنم.
دوستان تهرانی میتونند از این امکانات استفاده کنند و نظرشون رو بگن که این روش چطور هست.
ممنون
salam
mikham bebinam chetori mitoonam CD haye Effortless english ra tahiye konam.
dar soorat emkan be man etela bedid.
ba tashakor
Tooraj
انگلیسی حتما به effort نیاز داره ... مثل اینه که بگیم : یه کتاب آشپزی هست به نام "غذای بدون نمک" - خیلی کتاب خوبیه ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
براي يادگيري لغات كنكور به نظر من thick eight گاج بهترين چيزه:46:
... اي كاش اين روش رو براي تافل هم اجرا كنند
خيلي خوبه
باي
انگلیسی حتما به effort نیاز داره ... مثل اینه که بگیم : یه کتاب آشپزی هست به نام "غذای بدون نمک" - خیلی کتاب خوبیه ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
effort چيه
لطفا راهنمايي كنيد
itmanager2001
01-01-2009, 19:43
سلام
من خیلی دنبال این"effortless english" گشتم ولی نتونستم جایی را پیدا کنم که بتونم بخرمش. لطفا منو راهنمایی کنید که از کجا و چطوری میشه خریدش.
ممنون
ایمیل من هم : ghavamifar@gmail.com (a.ghavamifar@gmail.com)
A r c h i
01-01-2009, 22:30
سلام
براي يادگيري لغات كنكور به نظر من thick eight گاج بهترين چيزه:46:
... اي كاش اين روش رو براي تافل هم اجرا كنند
خيلي خوبه
باي
روش این تیک ایت چیه دقیقا؟؟
effort چيه
لطفا راهنمايي كنيد
منظورشون تلاش است..تلاش تمرین تلاش!!
سلام.
روش تیک ایت : (محصول گاج )
-در هر صفحه تعداد 20 واژه وجود دارد و معنی این واژگان در پشت صفحه آورده شده است.در زیر هر واژه تعداد 8 خانه ی مربع شکل وجود دارد.
-برای یادگیری واژگان روز اول به هر واژه نگاه کنید اگر معنی آن واژه را میدانید در اولین خانه از سمت چپ ، علامت تیک بزنید و اگر نمیدانید علامت ضربدر بزنید و سپس معنی انو واژه را در پشت صفحه نگاه کنید .
-روز بعد ، صفحه های روز اول و دوم را به همان ترتیب مرور کنید.
-در روز هشتم خانه های روز اول همگی علامت خورده اند.
-روز نهم صفحه اول حذف خواهد شد.(چون 8 تیکش پر شده است.
-بنابراین پس از روز هشتم هرروز یک صفحه از صفحه های نخست کم و یک صفحه از صفحه های بعدی به مرور شما اضافه میشود.
-روزی 15 دقیقه وقت میگیرد.
-شامل لغات اول - دوم - سوم و پیش دانشگاهی هستش .
-به صورت فارسی به انگلیسی هم میتوان این روش را انجام داد.
من خودم در دوران کنکور استفاده کردم و به قولی دوستمون فقط برای کنکور خوبه نه چیزه دیگه ( به نظر من ) .....
چون الان که داشتم نگاه میکردم بیشتر لغاتی که تیک زده بودم ، از یادم رفته بود ... ( احتمالا من زیادی خنگم :31: )
اگه واقعا عاشقه زبان باشید خود به خود انقدر تلاش می کنید که یاد میگیرید .... بدونه اینکه خسته شید ....
عاشق همه چیشو میده تا به معشوقش برسه .... باید عاشقه زبان شید :31:
masoudtr
02-01-2009, 12:17
بچه ها من میخوام کلاس برم چون تو خون درس نمیخونم
حالا کجا برم بهتره که یک یا دو ساله نیمه حرفه ای بشم
حافظ .دانش .شکوه .کانون و....
من مشهدم
easy4board
03-01-2009, 00:42
سلام به همگی
من خودم از دبستان سابقه کلاس زبان رفتن رو دارم. :5:
یه مزیتی که کلاس زبان داره اینکه در فواصل زمانی مرتب، چند تا کلمه انگلیسی به گوشِت می خوره. ولی الان با وجود ماهواره و فیلمای انگلیسی که در رنگو لُعابای مختلف و برای هر سلیقه و سنی هستن، اون مزیت کلاس زبان دیگه ضرر شده. چرا؟ چون کلی هزینه میکنی که بِری یه مشت کلمه با لهجه نه چندان درست ( و متاسفانه در خیلی مواقع لهجه های کاملا اشتباه ) رو بشنوی.
البته ممکنه 1 در 10000 بشه توی یه کلاس زبان با یک استادِ واقعی روبرو شد که هم زبان بلد باشه هم تدریس. ولی به صرف هزینه و وقت برای پیدا کردن همچین احتمالِ کمی نمی ارزه.
یه مزیتی که کلاس زبان داره اینکه در فواصل زمانی مرتب، چند تا کلمه انگلیسی به گوشِت می خوره. ولی الان با وجود ماهواره و فیلمای انگلیسی که در رنگو لُعابای مختلف و برای هر سلیقه و سنی هستن، اون مزیت کلاس زبان دیگه ضرر شده. چرا؟ چون کلی هزینه میکنی که بِری یه مشت کلمه با لهجه نه چندان درست ( و متاسفانه در خیلی مواقع لهجه های کاملا اشتباه ) رو بشنوی.
[right][font=microsoft sans serif][size=2]البته ممکنه 1 در 10000 بشه توی یه کلاس زبان با یک استادِ واقعی روبرو شد که هم زبان بلد باشه هم تدریس. ولی به صرف هزینه و وقت برای پیدا کردن همچین احتمالِ کمی نمی ارزه.
شما داری با این حرفت کل شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان رو زیر سوال می بری ... مگه آموزش زبان فقط در مهارت Listening خلاصه میشه ... (که حتی اگه اونطوری بود ، من فکر می کنم اینکه بشینیم bbc گوش کنیم تاثیرش کمتر از این باشه که یه معلم واسه مون نوار بذاره و توضیح بده ... قطعا اون معلم سوادش حداقل از اون زبان آموزها بیشتره ... و اگه قراره باشه یه اتفاقی اون وسط بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن)
masoudtr
03-01-2009, 23:04
سلام به همگی
من خودم از دبستان سابقه کلاس زبان رفتن رو دارم. :5:
البته ممکنه 1 در 10000 بشه توی یه کلاس زبان با یک استادِ واقعی روبرو شد که هم زبان بلد باشه هم تدریس. ولی به صرف هزینه و وقت برای پیدا کردن همچین احتمالِ کمی نمی ارزه.
سلام رفیق من نمیتونم در باره حرف شما نظر بدهم چون کلاس نرفتم ولی به یکی از دوستانم که امسال تافلش را هم گرفته زنگ زدم دقیقا حرف شما را زد
بهم گفت کتاب vocab
اپر اینتر مدیا و اینتر مدیا اش را بگیرم + کتاب 504 + کتاب اسنشال ورد فور تافل+ دیدن فیلم هایی که قبلا دیده ام (با زیر نویس فارسی دیده ام) حالا فقط با زیر نویس انگلیسی ببینم
+فرهنگ لغت بابیلون برای تلفظ
چند نفر با نظر این دوستم موافقن؟
سلام رفیق من نمیتونم در باره حرف شما نظر بدهم چون کلاس نرفتم ولی به یکی از دوستانم که امسال تافلش را هم گرفته زنگ زدم دقیقا حرف شما را زد
بهم گفت کتاب vocab
اپر اینتر مدیا و اینتر مدیا اش را بگیرم + کتاب 504 + کتاب اسنشال ورد فور تافل+ دیدن فیلم هایی که قبلا دیده ام (با زیر نویس فارسی دیده ام) حالا فقط با زیر نویس انگلیسی ببینم
+فرهنگ لغت بابیلون برای تلفظ
چند نفر با نظر این دوستم موافقن؟
Yeah, it's completely possible but heavily depends on your English background.
Plus, you NEED someone to mention your mistakes in writing and speaking, and this recalls a teacher or a proficient partner
easy4board
04-01-2009, 19:39
شما داری با این حرفت کل شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان رو زیر سوال می بری ... مگه آموزش زبان فقط در مهارت Listening خلاصه میشه ... (که حتی اگه اونطوری بود ، من فکر می کنم اینکه بشینیم bbc گوش کنیم تاثیرش کمتر از این باشه که یه معلم واسه مون نوار بذاره و توضیح بده ... قطعا اون معلم سوادش حداقل از اون زبان آموزها بیشتره ... و اگه قراره باشه یه اتفاقی اون وسط بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن)
دوستِ محترم
1) "شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان "!__به قولِ شما_ ، فقط شاملِ کلاس زبان رفتن نمی شه، بلکه فقط یکی از اعضای شاخه ی معرفی شده از طرفِ شما، کلاس زبان هست. این شاخه، زیر شاخه های دیگری هم داره که خودآموزی یکی از اوناست. پس بنده فقط زیر شاخه ی کلاس زبان ها _ البته version ایرانی _ را زیر سوال بردم. نه کلِ شاخه ی آموزش زبان.
2) خودآموزی فقط شامل listening نیست. همونطور که من در تاپیک مربوط به آموزش زبان روسی به شما توضیح دادم:
اول باید یک پایه از زبان را یاد گرفت که از طریق نرم افزارهای آموزش زبان بهتر و راحت تر است. بعد از بدست آوردن اصول پایه ای باید دامنه اطلاعات زبانتون رو گسترش بدهید که این از طریق فیلمهای زبان اصلی بدون زیر نویس ( که مطابق با زندگی عموم مردم این عصر باشه) و رادیو های زبان اصلی، میسّر می شه.
3) شما می گین که:
" اگه قراره باشه یه اتفاقی در کلاس زبان بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن"
بله، زبان آموزها قطعاً "یه چیزی" یاد می گیرند. ولی اون یه چیز = چند تا کلمه از این ور و اون ور با لهجه های غلط (که هیچ جا جز سرِ امتحان به کارشون نمیاد) .
یاد گرفتن فقط محدود به چیزای خوب نیست.
نکته ی آخر اینکه بنا به گفته ی شما در تاپیکِ آموزش زبان روسی ، شما هیچ وقت در هیچ کلاس زبانی شرکت نکردید. پس بهتره این نکته را اینجا هم ذکر کنید تا دوستان به استنادِ فرضیاتِ شما در موردِ کلاس زبان ، دچار این اشتباه نشوند که شما بنا به تجربه اینطور نظراتِ مخالف ابراز می کنید.
** کُلاً در هر موردی بهتره با استدلال منطقی مبنی بر تجربه نظر بدهیم یا اینکه صرفاً تجربه ی خود را مطرح کنیم تا دیگران بنا به اون تجربه، نتیجه گیری کنند.
سلام سوالم من در مورد نرم افزار tell me more هست آیا می شه با این نرم افزار به صورت کامل انگلیسی یاد گرفت.
دوستِ محترم
1) "شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان "!__به قولِ شما_ ، فقط شاملِ کلاس زبان رفتن نمی شه، بلکه فقط یکی از اعضای شاخه ی معرفی شده از طرفِ شما، کلاس زبان هست. این شاخه، زیر شاخه های دیگری هم داره که خودآموزی یکی از اوناست. پس بنده فقط زیر شاخه ی کلاس زبان ها _ البته version ایرانی _ را زیر سوال بردم. نه کلِ شاخه ی آموزش زبان.
2) خودآموزی فقط شامل listening نیست. همونطور که من در تاپیک مربوط به آموزش زبان روسی به شما توضیح دادم:
اول باید یک پایه از زبان را یاد گرفت که از طریق نرم افزارهای آموزش زبان بهتر و راحت تر است. بعد از بدست آوردن اصول پایه ای باید دامنه اطلاعات زبانتون رو گسترش بدهید که این از طریق فیلمهای زبان اصلی بدون زیر نویس ( که مطابق با زندگی عموم مردم این عصر باشه) و رادیو های زبان اصلی، میسّر می شه.
3) شما می گین که:
" اگه قراره باشه یه اتفاقی در کلاس زبان بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن"
بله، زبان آموزها قطعاً "یه چیزی" یاد می گیرند. ولی اون یه چیز = چند تا کلمه از این ور و اون ور با لهجه های غلط (که هیچ جا جز سرِ امتحان به کارشون نمیاد) .
یاد گرفتن فقط محدود به چیزای خوب نیست.
نکته ی آخر اینکه بنا به گفته ی شما در تاپیکِ آموزش زبان روسی ، شما هیچ وقت در هیچ کلاس زبانی شرکت نکردید. پس بهتره این نکته را اینجا هم ذکر کنید تا دوستان به استنادِ فرضیاتِ شما در موردِ کلاس زبان ، دچار این اشتباه نشوند که شما بنا به تجربه اینطور نظراتِ مخالف ابراز می کنید.
** کُلاً در هر موردی بهتره با استدلال منطقی مبنی بر تجربه نظر بدهیم یا اینکه صرفاً تجربه ی خود را مطرح کنیم تا دیگران بنا به اون تجربه، نتیجه گیری کنند.
1. آموزش یه عمل فعالانه اس ... بنابراین کلاس زبان (معلم + دانش آموز) ، اصل این شاخه اس ... بنابراین شما فقط یه شاخه ی کوچولو رو نزدی ، بلکه تنه درخت رو داری می کوبی ... تصادفا من سر کلاسای آمادگی واسه فوق لیسانس رشته آموزش زبان نشسته ام و می دونم که با وجود تعدد و اختلاف روش های مختلف آموزش ، 90 درصدشون در یک زمینه مشترکن و اون هم رابطه معلم و شاگرد (از نوع آدمانه!) هستش .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. پس یعنی کافیه یه CD بذاره و نیگاش کنه و بعدش هم فیلم بذار و ... دوباره نگاهش کنه ... اگه همه چیز انقدر هلو بروی تو گلو بود که دنیا بهشت بود ... فکر کنم وضعیت زبان دوستای من و شما (که متاسفانه اکثرا هم عاشق خودآموزی هستن - مثل همین فوروم) نشون بده که همچین روشی چقدر موثر و بنا به گفته ی شما "موثر،بهتر و میسرتره" ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. رفیق ، طرف می خواد واسه شون نوار بذاره ، نمی خواد که همه اش خودش تلاوت کنه ... بعدش من باورم نمیشه که اگه خلوص لهجه طرف بجای 99% مثلا 35% باشه (میانگین) ، نوآموزهای ما تلف بشن ... اینا بتونن یه تلفظ بدلهجه داشته باشن باید کلاهشون رو بندازن هوا ... مثل اینه که طرف آشپزی بلد نیست ، شما میگی "روی غذا رو هم با پوست پرتغال تزئین کن" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. اون نکته که قبلا چندین و چندبار ذکر شده و همه توی بخش می دونن .. چیز جدیدی نیست و نه افتخاریه و نه شرمی (و اگه یکی شون باشه ، مسلما اولیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... و صد البته رجوع شود به ضرب المثل "نون گندم و دیدن دست مردم" ... و صد البته تر اینکه وقتی من خودم که با خودآموزی زبانم perfect شده، اما باز برمی گردم و میگم "کلاس" ، دیگه بقیه باید حساب کار خودشون رو بکنن! ...
بحث ما صرفا سوبژکتیوه ، دوست خوب ... مگه ما الان داریم دمای اتاق رو اندازه می گیریم که استدلال منطقی بیاریم و عدم استفاده از ماشین حساب جرم باشه؟ ... واضحه که در زمینه آموزش زبان ، قضیه کاملا حالت شکلی و نظری داره و قطعا یکی از وجوه اصلی اش تجربه اس ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سوالم من در مورد نرم افزار tell me more هست آیا می شه با این نرم افزار به صورت کامل انگلیسی یاد گرفت.
نه (متاسفانه) ...
ravani_13
05-01-2009, 20:41
سلام
من میخواستم خود اموز یاد بگیرم و خیلی هم داشت کند پیش می رفت ولی از وقتی با توصیه ی دوستان کلاس ها رو ادامه دادم بسیار بهتر شده و یه جنبه هایی رو از زبان ادم لمس میکنه که در کتاب نیست , بهتر بگم یعنی با کتاب قابل انتقال نیست .
reading هم که فوق العاده موثر هست . از داستان های کوچیک شروع بکن .
موفق .....
singleguy
08-01-2009, 20:05
صحبت کردن با توریستا برای تمرین بد نیست خیلی هم کیف میده خیلی هم فایده داره. مثلا" من وقتی میرم باهاشون صحبت کنم تمام فکر و تمرکزم رو اینه که با لحجه ی درست حرف بزنم و نکات گرامری را اشتبا نکنم و از کلماتی که تو جملم کارایی نداره استفاده نکنم. خلاصه تمام فکرم تو اینه که سوتی ندم
در ضمن نگید این کار ما نیست من تازه زبان را شروع کردم و به صورت لاکپشتی (غیر فشرده) دارم پیش میرم
:27:
rezainaustralia
16-01-2009, 11:50
salam
man chetor mitoonam CD haye Effortless English ro tahiye konam dar soorate emkan etela dahid.
mamnoon
m_h_hadavi
24-01-2009, 13:11
لینک دانلود مجموعه Effortless English
سلام...
دستت درد نکنه ..چند گیگ هست حالا ؟
تورنتش نیست ؟
m_h_hadavi
25-01-2009, 10:49
ظاهرا حجمش 3204MB هست
حجیم ترین تورنتی که ازش تونستم پیدا کنم 1536MB هست نوشته شامل level یک تا چهار هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
Paradise_human
26-01-2009, 22:44
روش آموزشي effortless english
روش آموزشي effortless english با تكيه بر بهترين تحقيقات انجام شده در دنيا توسط متخصصين اين رشته dr. Stephen krashen, dr. James asher, dr. J. Marvin brown, dr. Ashley hastings, dr. Brenda murphy, david long and blaine ray بنيان نهاده شده است.تحقيقات انجام شده كاملا واضح و روشن هستند.دانشجوياني كه از اين روش استفاده كرده اند در صحبت كردن انگليسي بسيار بهتر از كساني هستند كه از كتاب هاي راهنما و گرامر معمولي استفاده كرده بودند.در هر كشوري و در هر شرايطي كه اين روش بكار گرفته شده ، دانش آموختگان اين روش برتر از كساني بودند كه از روش هاي قديمي استفاده مي كردند.
مزاياي استفاده از اين روش:
1- راه باور نكردني براي يادگيري لغات و گرامر بدون مطالعه ، تنها با گوش دادن و جواب دادن به داستان هايي تحت عنوان mini-stories ، در اين حالت شما نياز نداريد چيزي را حفظ كنيد .
2- توسط اين روش بصورت عميق مطالب در ذهن شما باقي مي ماند يعني ديگر براي صحبت كردن نيازي به فكر كردن و پيدا كردن و پيدا كردن كلمات براي بيان كردن منظور خود نداريد ، بلكه كلمات خود به خود به زبان شما جاري خواهند شد.
3- موضوعات گنجانده شده در اين روش مقالات واقعي و جذاب بوده و جذابيت روش را بسيار بالا مي برد.
4-در اين روش شما گرامر را بطور طبيعي ياد مي گيريد ،همانند كودكان كه سير يادگيري زبان را بصورت طبيعي طي مي كنند ، يعني نيازي به مطالعه كتب گرامري نداريد .
5- سرعت يادگيري در اين روش از روش هاي ديگر بيشتر است.(تا 4 برابر بيشتر)
6- با اين روش نمره listening و speaking خود را در امتحان toefl ibt تا 40% افزايش دهيد.
جلد اول:
گرامر براي مبتديان
گرامر عامل كليدي براي صحبت كردن سريع نيست.بهترين يادگيرندگان زبان انگليسي كودكان هستند ، شايد بپرسيد چرا؟بدليل اينكه آنها گرامر را نمي خوانند و آن را با استفاده از كتاب ياد نمي گيرند.آنها از قواعد effortless english استفاده مي كنند.اين روش بسيا بسيار قدرتمند است.
شما با استفاده از اين روش تلفظ لغات را همانند انگليسي زبانان ياد خواهيد گرفت.معاني لغات را سريع و آسان ياد خواهيد گرفت و گرامر بصورت اتوماتيك ملكه ذهن شما خواهد شد.شما اگر مانند اكثر زبان آموزان در حين صحبت كردن و يا گوش دادن بخواهيد معاني لغات را يك به يك به ياد آورده و معني كل جمله را اينگونه درك كنيد ، در صحبت كردن و يا گوش دادن بسيلر كند عمل خواهيد كرد.ولي با استفاده از اين روش شما همانند زبان مادري خود ، به زبان انگليسي صحبت مي كنيد و جملات شنيده شده را مي فهميد ، يعني عكس العمل خودكار نشان مي دهيد و در نتيجه با آرامش كامل صحبت مب كنيد.
درس هاي لغات :
اين مجموعه به شما توسط فايل هاي صوتي لغات و عبارات را آموزش مي دهد.به اين صورت كه يكسري لغات را توضيح داده (بصورت صوتي)و شما توسط گوش دادن مكرر آنها را فرا مي گيريد.شما مي توانيد اين درس ها را با استفاده از كامپيوتر ، دستگاه vcd player خانگي يا mp3 player استفاده كنيد.
درس هاي پرسش و پاسخ mini-stories:
اين درس ها از فايل هاي صوتي تشكيل شده اند كه در آنها داستاني مقاله يه موضوعي شرح داده ميشود و در آن از شما پرشهايي مي شو كه بايد با توجه به موضو به آنها پاسخ دهيد.اين درس ها نيز باعث قرار دادن شما در رون طبيعي يادگيري مي شوند و به شما كمك ميكنند سرعت خود را در درك مطلب و پاسخ دادن به سوالات طرح شده بالا ببريد.
درس هاي نكات داستان ها:
در اين درس ها شما گرامر را ياد خواهيد گرفت آما بدون مطالعه قواعد دستوري و كتب گرامر. شما گرامر را در سير طبيعي آن و همانند يك انگليسي زبان خواهيد آموخت.
مقالا ت صوتي(audio article):
اين درس ها نيز شامل موضوعات جذابي هستند و با تكرار در گوش دادن آنها قدرت listening و speaking خود را بالا ببريد.
جلد 2:
flow english :در س هاي سطح متوسط
در درس هاي اين جلد تمر كز بر يادگيري زمان هاي گذشته و اصطلاحات (idioms) مي باشد.كه اين ها علاوه بر موارد ذكر شده در در جلد 1 مي باشد.
در سهاي اين جلد مكمل جلد 1 است .
جلد 3:
درس هاي انگليسي موفقيت در تجارت(success business) سطح پسشرفته
اين درس ها همانند درس هاي تجاري كسل كننده معمولي نيستند.با اين درسها شما مي آموزيد كه چگونه حرفه خود را بهبود داده و چگونه يك تجارت موفق ايجاد كنيد و چگونه پول خود را پس انداز كنيد.در اين جلد 8 درس شامل موضوعات مرتبط با موفقيت در تجارت امده است.
(توجه كنيد كه مطالب آمده در اين جلد نيز مانند 2 جلد قبلي براي درك مطلب(listening) و speaking مي باشد.البته موضوعات متنوع انتخاب شده تا جذابيت يادگيري بيشتر شود و درحين يادگيري زبان با موضوعات ديگر نيز آشنا شوند.
جلد 4:
درس هاي تصويري پيشرفته
در اين درس ها كه تصويري هستند نحوه تلفظ توسط انگليسي زبانان آموزش داده مي شود.در اين فيلم ها از فيلم هاي سينمايي استفاده شده كه به جذابيت روش افزوده شده است.
فيلم هاي اين مجموعه عبارتند از:
lesson 1: Structural action
lesson 2: Neutral vowels
lesson 3: Consonant action
lesson 4: More consonant action
lesson 5: Connected speech
lesson 6: Intonation & rhythms
lesson 7: Practice scenes
lesson 8: More practice scenes
توجه کنید که امروزه قدرت درک مطلب و listening و صحبت کردن یا speaking بسیار مهم بوده و دراکثر ها موارد تسلط فرد بر زبان انگلیسی را با توجه به این دو مهارت کلیدی می سنجند.
مدت زمان تخمینی برای تمام کردن این مجموعه 6 ماه بوده که با توجه به سرعت و پشتکار فردی بیشتر یا کمتر میشود.
نکته مهم:هیچ چیزی بدون زحمت بدست نمی آید.
موفق و پیروز باشید.
این مجموعه رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟!!!
این مجموعه رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟!!!
دو تا پست بالاتره .........:31:
لینک دانلود مجموعه
effortless english
Paradise_human
27-01-2009, 00:54
دو تا پست بالاتره .........:31:
ممنون دوست عزیز ...
اولا اینجا ما adsl زوغالی داریم 128 و محدودیت دار ......:20:
دوما سرورش راپید شره که دیگه همه میدونن چطوریه :31:
سوما من مجموعه ی کاملشو میخوام یعنی هم Textbook هاش و هم سی دی هاش .....
حالا اگه کسی بتونه راهنماییمون کنه که از کجا میشه تهیه ش کرد ممنون میشم ......
C. Breezy
27-01-2009, 13:03
ممنون دوست عزیز ...
اولا اینجا ما adsl زوغالی داریم 128 و محدودیت دار ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما سرورش راپید شره که دیگه همه میدونن چطوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوما من مجموعه ی کاملشو میخوام یعنی هم textbook هاش و هم سی دی هاش .....
حالا اگه کسی بتونه راهنماییمون کنه که از کجا میشه تهیه ش کرد ممنون میشم ......
پس همون بیخیال بشی ازهمه بهتره ... :27: ببین نمی تونی خرید انترنیش رو پیدا کنی ؟! بنظر من بهترین راهه .
mahpesar
12-02-2009, 13:25
من دوستی دارم صاحب یک آموزشگاه معتبر
و دوست دیگری هم دارم که صاحب یک زبانکده است
اونها خودشون توی خونه نشستن انگلیسی یاد گرفتن
و الان خودشون تقریبا بطور حرفه ای ترجمه می کنند.
روش خودشون رو به من آموزش دادن که اینطوریه ...
....................
بهتره کتابهای انگلیسی بترتیب اولویت یادبگیرید تا با هم قاطی نکنید
یعنی اول کتاب لغات کاربردی رو یاد بگیرید بعد گرامر و ...
چون وقتی لغات اصلی رو بلد نباشید در یادگیری مثالهای دروس گرامری هم دچار مشکل میشید
*1- یادگیری لغت حتماباید با درک مفهوم لغت
و گوش دادن به تلفظ (آمریکایی بهتره چون گوش انگلیسیتون قوی میشه*) و تکرار تلفظ درست کلمه باشه
+
2- گرامر
+
3- ردینگ و لیسنیگ
+
4- گفتگوی محاوره ای
بهترین کتابی که پیشنهاد میکنم 504 ضروری بهمراه ترجمه
و با audio cd تلفظ
اگه سی دیش پیدا نکردید
تلفظ آمریکایی فرهنگ آریانپور هم خوبه
اگه اونم ندارید از بابیلون استفاده کنید..
*شکل خوندن کتاب هم مهمه و بهتره سعی کنید تا اول متون رو خودتون ترجمه کنید
بعد با ترجمه فارسی آن متن مقایسه کنید تا کاربرد لغت در متن متوجه بشید.
هر دفعه چند تا لغت اصلی رو یاد بگیرید
و در آخر هر درس رو یک دور مرور کنید
و هر 6 درس یک دور لغات قبلی رو مرور کنید
ali nemesis
05-03-2009, 17:17
سلام دوستان
از روش نصرت استفاده کنیم ولی درمیان راه جا نزنیم حتما نتیجه میده nosrt2
من که نتیجه گرفتم90روزه......................
if you want you can find goal.
احمد ترابی
19-04-2009, 21:42
به نظر من اول مقدماتشو یاد بگیرید بعدش با همه کس انگلیسی صحبت کنی حتی با میزوصندلی
اگه هم بتونی با یه فرد خارجی صحبت کنی که نور الا نور میشه
سلام كسي به روش يادگيري نصرت كار نكرده؟
مي خواستم بدونم خوبه يا نه؟يعني جواب ميده؟ اگه كسي استفاده كرده ممنون ميشم راهنمايي كنه:23::15:
سلام.
من نصرت 2 رو کامل تا تهش رفتم.
درست نمیدونم خوبه یا بده ، ولی به درد منه تقریبا تازه وارد که خورد ، نه بده نه خیلی خوبه !!
اگه زبانت در حد صفره ، فکر کنم یکم سخت باشه ولی اگه کمی از نکات گرامری رو میدونی مسلما بهتره ، چون تو جلساتش نکته های گرامری ای که استفاده کرده رو کامل توضیح نمیده و کلا اگه چیزی ندونی ، مثه این میمونه که اون جمله رو فقط حفظ کردی و بعد از تموم شدنه نصرت هم ممکنه یادت بره !!
کلا فقط و فقط به نصرت اکتفا نکن !! اگه قرار باشه یه زبان رو اینجوری یاد بگیریم که نمیشه ، پس همه ی این آموزشگاه ها باید تعطیل کنن برن پی کارشون !!
تو این انجمن بار ها و بارها در مورد اینکه چه جوری زبان انگلیسی یاد بگیریم بحث شده و به این نتیحه رسیدیم که بهترین و به صرفه ترین راه از همه نظر:
ثبت نام در یک آموزشگاه خوب هستش
و self-study نیز برای مقاطع پیشرفته پیشنهاد میشه !!
سوالی بود در خدمتیم :31:
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.