ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردن در وسط نصب ویندوز

آلو جنگلي
06-11-2008, 11:32
با سلام
من وقتی دارم ویندوز xp رو نصب می کنم دقیقا در دقیقه 33 گیر میکنه !!!!:41::41:
نمیدونم چشه؟؟؟
ممکنه از اسلات agp مادربورد باشه؟؟؟:41::41::41:

milky way
06-11-2008, 12:25
یعنی چی گیر میکنه یعنی چی میشه هنگ میکنه ؟ با Cd ویندوز دیگه ای تست کردین .

aaaammmm87
06-11-2008, 13:10
سلام
احتمال زیاد مشکل از سی دی ویندوزته

Actros
06-11-2008, 13:45
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
cd ویندوز. cd rom و...

Farvadin
06-11-2008, 14:09
با سلام
بيشتر توضيح بدين. گير مي‌كنه يعني چي؟ علامتهايي كه پايين سمت راست تصوير حركت مي‌كنن هم گير مي‌كنن يا اونها دارن حركت مي‌كنن؟ منظورتون از گير كردن پيغام نيست كه؟ ويندوز را دارين روي ويندوز قبلي نصب مي‌كنين (آپگريد) يا به صورت جديد نصب مي‌كنين؟ اگه در حال آپگريد هستين، سيدي ويندوز فعلي حتماً بايد جديدتر يا هم نسخه با ويندوز قبلي باشه. مثلاً نمي‌شه ويندوز مديا سنتر رو با سيدي ويندوز سرويس پك 2 آپگريد كرد.

آلو جنگلي
08-11-2008, 10:36
دوستان محترم منظورم از گیرکردن اینه که هنگ میکنه و هچ پیغامی نشان نمی دهد و همچنین علامت هایی که پایین صفحه حرکت می کن بی حرکت می مونن.و من با cd دیگه ایی هم امتحان کردم که همینطوریه؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن یک ویندوز جدید نصب میکنم!!!!!!:41::41::41:

M a r y a m
08-11-2008, 10:50
ممکنه هارد شما بد سکتور داره و به اون قسمت خاص (درصد خاص)‌که میرسه دیگه نمیتونه جلو بره و هنگ می کنه؟!

milad_badboy
08-11-2008, 11:54
--------------------------------------------------------------------------------

ممکنه هارد شما بد سکتور داره و به اون قسمت خاص (درصد خاص)‌که میرسه دیگه نمیتونه جلو بره و هنگ می کنه؟!

چطور ميشه از بد سكتور گرفتن هارد جلوگيري كرد؟

Farvadin
08-11-2008, 12:38
وقتي هنك كرد سيستم رو ري استارت كن و دماي سي پي يو رو كنترل كن. احتمال داره دماي سي پي يو بالا مي‌ره و هنك مي‌كنه. دماي سي پي يو رو مي‌توني از تو بايوس (صفحه ست آپ) نگاه كني. بالاي 70 درجه سانتي گراد باشه، احتمالاً مشكل همينه. كه ممكنه از فن سي پي يو يا خمير سيليكون باشه.
بعضي وقتها هم داغ كردن كارت گرافيك مي‌تونه عامل اين قضيه باشه. اون هم مي توني با دست زدن به هيت سينك كارت گرافيك چك كني. اگه دست رو مي‌سوزونه مشكل مي‌تونه از اون باشه.

M a r y a m
08-11-2008, 13:28
چطور ميشه از بد سكتور گرفتن هارد جلوگيري كرد؟

اول و مهمتر از همه موقع جابجایی کیس نباید ضربه شدید به کیس وارد بشه چون هارد حساسه. دمای هارد هم با نرم افزار چک کنین بالا نره چون اونم ممکنه باعثش بشه. و در کل هر نوع ضربه هارد رو گرفتار بد سکتور می کنه.

shahramcat
08-11-2008, 14:57
بهتزین و سریعترین راه چک هارد از تو داس بوسیله برنامه Hiren BootCD هست .... این برنامه رو روی سی دی بگیر و کامپیوتر رو با اون بیار بالا مجموعه کاملی از سیستم چکها توشه و هارد رو تست کن ...

آلو جنگلي
09-11-2008, 10:33
اگه درایوی رو که ویندوز توش نصب میشه رو تغیر بدم چی؟
میتونه بی خیال بد سکتور بشه؟؟؟
یا هیچ کاریش نمیشه کرد؟؟
مشکل از دمای cpu نیست چون اولا 2 روز پیش بهش خمیر زدم و دوما وقتی بهش دست می زنم غیر متعارف داغ نیست!!

آلو جنگلي
17-11-2008, 08:44
ممکنه مشکل از main باشه؟؟
مثلا از chipset هاش؟؟؟

amir_perspolis
18-11-2008, 10:01
مشکل از سی دی هست مطمئن باش من این مشکل رو داشتم

آلو جنگلي
22-11-2008, 01:08
من 3 تا cd مختلف رو تست کردم ولی جواب نمیده و مشکل همچنان پا بر جاست!!!
من موندم که دیگه چی رو باید چک کنم؟؟؟

Farvadin
23-11-2008, 14:25
من 3 تا cd مختلف رو تست کردم ولی جواب نمیده و مشکل همچنان پا بر جاست!!!
من موندم که دیگه چی رو باید چک کنم؟؟؟
به نظر من مشكل از بالا رفتن دماي سي پي يو يا كارت گرافيك هست.
دماي بالا نداشتن خنك كننده فلزي سي پي يو نمي‌تونه تضمين كنه كه خود سي پي يو دماش بالا نيست، ممكنه به هر دليلي دماي سي پي يو به خوبي به خنك كننده منتقل نشه.
اما براي اينكه مشكلت حل بشه اين كارهايي كه مي‌گم انجام بده.
1- هر قطعه اضافي رو حذف كن. مثلاً مودم، كارت شبكه، كارت صدا (در صورت وجود كارت صداي غير آنبورد)، و ...
2- كابل شبكه اگر به كامپيوترت وصل هست قطع كن.
3- شروع كن به نصب ويندوز. هر جا ديدي كه كامپيوتر قفل كرد به خنك كننده فلزي كارت گرافيك دست بزن ببين دستت رو مي‌سوزونه يا نه. اگه دست رو بسوزونه، يعني اينكه دماش بيش از حد بالاست. و مشكل از اونجاست. اگه اينطوري نبود...
4- سيستم رو ري استارت كن و به محيط "ست آپ" برو و دماي سي پي يو رو نگاه كن. اگه دور و بر 70-80 درجه سانتي گراد باشه مشكل از دماي سي پي يو هست.
5- در غير اين صورت (يعني اگه مشكل از دماي سي پي يو و كارت گرافيك نباشه) ايراد سخت‌افزاري هست كه باز احتمال سي پي يو و كارت گرافيك بيشتر هست.

آلو جنگلي
04-12-2008, 00:41
مشکل دما نیست و من cpu های مختلقی رو تست کردم !!
ممکنه مشکل مادر بورد باشه؟؟؟:13:
یواش یواش دارم نا امید میشم!!!!:41::41::41:

آلو جنگلي
04-12-2008, 00:46
مشکل ازدما وcpu نیست من اینا رو عوضم کردم!!
ممکنه از مادر بورد باشه؟؟
البته من دیگه دارم نا امید میشم!!:41::41::41:

Kianoosh
04-12-2008, 04:07
سلام دوست عزیز

ناامید نشو!!!
یک بار کلا هارد رو فرمت کنید برای مشخص شدن سکتور های خراب هارد و پاک شدن فایل های ویندوز و system 32 قبلی و احیانا هر فایل مخریبی+پارتیشن بندی
از عملکرد صحیح سی دی+رام مطمئن بشید
دما همه قطعات+ توان پاور
اول با یه هارد دیگه چک کن بعد باقی قطعات .مادربردت چی بود!؟
و چیزی که بیشتر فکر می کنم باشه اینه که قبل از این ویندوز سالم داشتید!؟چی شد ویندوز عوض کردید!؟ repair کردید!؟mbr !?ادامه نصب هست یا جدید!؟وقتی رو ویندوز ناقص بخوای ریپیر کنی یا به هر علیت ستاپ ناقص بمونه که از 33 دقیق هم دوباره شروع می کنه اگه فایلی رو ناقص ریخته باشه یا سی دی و یا سرویس پک ویندوز متفاوت باشه و ....همین اتفاق میوفته!

وقتی هنگ میکنه سی دی رام و هارد دیگه کار نمی کنن !؟

mghafari83
04-12-2008, 19:11
یه بار کل هارد رو با fdisk یا پارتیشن مجیک فرمت کن و به فرمت ntfsدر بیار بعد دوباره شروع به نصب ویندوز بر روی یکی دیگر از درایویت کن

roli_hacker
21-12-2008, 20:32
دوست عزيز ram سيستم شما خرابه
شك نكن... تضميني ..خرابه
عوض كن درست ميشه
اگه در دقيقه 32 گير كرده مشكل ram ميباشد

[ali]
30-12-2008, 10:55
دوست عزيز ram سيستم شما خرابه
شك نكن... تضميني ..خرابه
عوض كن درست ميشه
اگه در دقيقه 32 گير كرده مشكل ram ميباشد
حرفتون کاملا تایید می شه چون من هم الان این مشکل رم را دارم ...

s_optimize
24-01-2009, 00:19
تموم کابلهای سیدی رام و هارد رو تعویض کن مشکلات حل میشه

chogha
04-02-2009, 02:00
من هم همین مشگلو داشتم اما نه تو دقیقه 33 رم رو عوض کردم مشگلم حل شد