ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : c در c++

hadi beiki
04-11-2008, 13:59
میخواستم بدونم ایا میشه برنامه های cرا در c++ نوشت(در محیط.net)

mahdi7s
04-11-2008, 21:39
با توجه به قابليت هاي جديدي از جمله كلاس ها(و شي گرايي زبان سي پي پي) كه در سي پي پي اضافه شده فكر نكنم بشه ولي شايد با استفاده از struct بشه كه فكر نكم برنامه ي درستي از آب در بياد
نميدونم جواب سوالتونو گرفتيد يا نه ! سوالتون يه كمي مبهمه

m_h_hadavi
07-11-2008, 07:59
تا اونجایی که من میدونم دستورات c رو در c++ میشه مورد استفاده قرار داد

Ho$∑∫N
07-11-2008, 08:27
اگر منظور شما به صورت ترکیبی است فکر نکنم این امکان باشه.

Iman System
07-11-2008, 10:34
c++ تركيبي از c و simula است . پس ميتونيد بطور كامل از c در c++ استفاده كني.

reza,n
07-11-2008, 14:07
با سلام:
دوستان تفاوتهای سی و سی++ با همدیگه خیلی زیاده؟؟؟ اگه سی ++رو یاد بگیریم میشه با سی هم برنامه نویسی کرد؟

hoax3r
07-11-2008, 14:56
سلام
اول معلوم کنید منظورتون از محیط net. چیه پروژه های CLR و وابسته به framework یا نه استفاده از محیط ++Visual C بدون دخالت framework است ؟
اگه مورد اول یعنی CLR مد نظرتونه که نظری ندارم چون کار نکردم،
ولی اگه مورد دوم مد نظرتون هست، بله می تونید کدهای c رو در ++c بکار ببرید.

با سلام:
دوستان تفاوتهای سی و سی++ با همدیگه خیلی زیاده؟؟؟ اگه سی ++رو یاد بگیریم میشه با سی هم برنامه نویسی کرد؟

بیشتر تفاوت این دو در امکاناتشون هست، وگرنه از نظر ظاهر و مباحث اولیه مثل همن. ++C امکانات بیشتری در اختیارتون میزاره و دائما در حال توسعه هست،
خیلی از الگوریتم های معروف بصورت کلاس های آماده در ++C قرار گرفته و برنامه نویس مجبور نیست خودش اینا رو بنویسه
در مورد سوال دوم به خاطر این تفاوتهاعکس این قضیه صادق نیست یعنی امکانات ++C رو نمیشه در C بکار برد.
ولی خوب تمام دستورات و مباحث پایه ای مثل for , while , if و توابع و اشاره گر و ... مثل همن
ولی کسی که ++C رو یاد گرفت خیلی راحت C رو هم میتونه یاد بگیره،

شاد باشید

MM-Aquarius
07-11-2008, 16:53
لطفا یکی کمک کنه!
من تازه کارم واسه همین هنوز از خیلی چیزا درست و حسابی سر در نمیارم گرچه زبانم خوبه اما هرچی msdn خوندم بازم نتونستم کامل جوابم رو پیدا کنم.

من می خوام تو محیط visual studio 2008 با C کار کنم اما نمیشه!مثلا یه برنامه ی ساده ی hello world رو هم نمیشه اجرا کرد!

اول نمی دونستم که باید فایل های سورس رو حتما داخل project اجرا کرد،فکر می کردم مثلا وقتی یه فایل سورس رو از ویندوز اکسپلورر اجرا می کنی خود به خود همه چیز آمادست تا برنامه رو کامپایل یا دیباگ کنی.اما اینطور نبود و بعد از کلی سرچ تو msdn آخرش فهمیدم که باید چیکار کرد.پس فایل سورس رو داخل یه پروژه قرار دادم و تلاش کردم تا حالا برنامه رو کامپایل کنم.فرمان کامپایل(یا همون F5) اجرا شد ولی بدبختی یه ارور دیگه گریبانگیرم شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این مشکلم با تغییر نام دادن فایل مانیفست در فولدر debug به فایلی که تو ارور نشون داده، برطرف کردم.(گرچه فکر نکنم راه درستش این باشه!)

اما باز یه ارور دیگه!!---->>

Unable to start program 'letters & grades.exe'
The system cannot find the file specified.

میشه بگین چطور میشه توی محیط درهم برهم VC++ 2008 یه برنامه ی ساده ی c رو بدون دردسر اجرا کرد؟

البته استادمون گفت که به عنوان شروع، بهتره در محیط borland C یا برنامه های مشابه برنامه نویسی کنید(که تو این محیط ها راحت کدها کامپایل و اجرا میشه) اما من می خوام بدونم چطور میشه تو VS این کارو کرد؟؟؟؟

هیچی! درست شد!
ظاهرا مشکلش این بود که باید یک فولدر جداگانه برای پروژه درست می کردم تا با فایل های دیگه قاطی نشه.
[I]ویرایش: نه!این مشکلش نبود...نمی دونم شاید تنظیمات خصوصیات پروژه رو بد انجام می دادم.