PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ایجاد محدودیت زمانی اتصال به اینترنت در شبکه

enyac
03-11-2008, 15:20
با سلام

من برای اداره ای که کار می کنم اینترنت گرفتم و به وسیله یک ویندوز 2003 سرور آن رو به اشتراک گذاشتم تا تمام

همکاران استفاده کنن.

حالا می خوام براشون ساعتی مجوز استفاده بدم

مثلا آقای x در روز 1 ساعت

از چه برنامه ای می توانم استفاده کنم

با تشکر

visman
04-11-2008, 07:25
سلام
بايد يه برنامه اكانتيك نصب كني و يوزر و ساعت تعريف كني يا از برنامه اكانينك خود ويندوز استفاده كني

devil_ff2008
04-11-2008, 17:18
میتونی Active Directory درست کنی و یوزر بسازی
بعد میری تو Propertis یوزر هات و اونجا میری تو سربرگ Accont
Logon Hours رو میزنی بعد به اون کاربر هر ساعتی در هر روزی که خواستی مجوز استفاده از شبکه رو میدی

visman
05-11-2008, 07:34
سلام
البته با Active هم ميشه اينكار را انجام داد اما صرفا براي انجام اين كار active نصب كردن كار درستي نيست ضمنا اين دوست عزيز نگفتن كه براي چند تا يوزر مي خوان اين كار را انجام بدن و اصلا active از قبل نصب هست يا نه

ADuser
05-11-2008, 10:09
منم همین مشکل رو دارم

البته در Ad من خواستم برا یوزرها ساعت درست کردم ولی درست کار نمیکنه یعنی برای یوزری ساعت لاگین تنظیم کردم ولی سرساعت که شد باز هم اجازه ورود نداد ، ساعت لاگین رو در AD رو یه ساعت به عقب کشیدم حل شد

چرا نمیدونم

اون برنامه اکانتیگ رو اگه کسی لطف کنه لینکش رو بده ممنون میشم

aliyousef
05-11-2008, 23:23
لطفا اسم نرم افزارها رو لاتین بنویسید چون فارسی باعث میشه متوجه نشیم دقیقا اسم و دیکته اون چیه.

devil_ff2008
06-11-2008, 21:03
اکسس پوینتتون رو به سرورتون وصل کنید و اون دو تای دیگه رو به صورت وایرلس شبکه کنین ببینید درست نمیشه !

keshish
07-11-2008, 12:26
من از برنامه Nttacplus استفاده می کنم برنامه خوبیه فقط تنها مشکلی که داره و نتونستم حلش کنم انه که به فرض برای یه کاربر تعریف می کنم دو ساعت در روز بیشتر نتونه کار کنهودو ساعتش که تموم میشه اگه به اینترنت وصل باشه برنامه اونو DC نمی کنه.اما به محض اینکه خودش از اینترنت بیاد بیرون دیگه نمی تونه به اینترنت وصل بشه.
راستی کسی می تونه کمک کنه؟

ADuser
08-11-2008, 09:31
خود اکتیو دایرکتوری اینکار رو میکنه ولی منم دقیقا این مشکل رو دارم موقع تمام شدن ساعت اون قطع نمیکنه کسی تا الان چنین موردی نداشته ؟