مشاهده نسخه کامل
: اا معرفی مودم های Adsl اا
دوستان نظرتون در مورد این مدل تی پی لینک چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت این مدل با TD-W8960 N چی هست ؟
good boy 2010
12-08-2011, 15:26
بله بعضی از مودم های وایرلس دکمه برای خاموش و روشن شدن وایرلس دارن ولی بعضی ها ندارن
54mbps یعنی در هرثانیه 54 مگابیت اطلاعات در شبکه ی وایرلس میتونه ردوبدل بشه
دو مدلی که nb و nd داره کامل بگین تا بگم فرقش چیه
این دو مدل دکمه ای برای خاموش شدنش دارن؟
ینی سرعت انتقال می شه حدود 5 6 مگا بایت درسته ؟
مودم های TP-link 8961N , TP-link8901G تو سرعت با هم فرق دارند؟
منظورم این دو مدل بود
این دو مدل دکمه ای برای خاموش شدنش دارن؟
ینی سرعت انتقال می شه حدود 5 6 مگا بایت درسته ؟
مودم های TP-link 8961N , TP-link8901G تو سرعت با هم فرق دارند؟
منظورم این دو مدل بود
تو سرعت دانلود و آپلود فرقی ندارند
ولی تو وایرلس چرا
اونی که آخرش نوشته n برد بیتشری نسبت به g داره و transferarte بالاتری تو شبکه نسبت به سری g داره فکر کنم 150mbps باشه برای اطلاعات بیشتر به سایت خود tplink برید
منکه تو پست قبلی جوابتون رو دادم
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
تا این قیمت برید سراغ لینک سیس قیمت دقیقی ازش ندارم
باتشكر از پاسخگويي شما ميشه بفرماييد دليل برتري اين برند نسبت به برند TP Link در چيه؟
يه مدل خوب رو اگر معرفي كنيد ممنون ميشم.
باتشكر از پاسخگويي شما ميشه بفرماييد دليل برتري اين برند نسبت به برند TP Link در چيه؟
يه مدل خوب رو اگر معرفي كنيد ممنون ميشم.
هم کیفیتی ساخت و هم گارانتی برتر از tplink هست
مدلش رو تو چند پست قبلی نوشتم مدل 7904wbras-n حدود 65 تومن
meto_895
13-08-2011, 13:13
اقا كدوم مدل از همه بهتره؟
1.ASUS
2.D-LINK
3.SMC
يه مودم 4 پورته و وايولس باشه قيمتش چند تومنه و همچنين با معرفي اطلاعاتش؟
سراغ dlink نرید برید سراغ tplink
جناب کاربر فعال خسته نباشی :20:
منم قبلا همکار بخش سخت افزار بودم 2 3 سال پیش:11:
حالا شما میشه بگی چرا ما نریم سمت DLINK ؟
1 دلیل میاری؟ سایر دوستانم پاسخ بدن
جناب کاربر فعال خسته نباشی :20:
منم قبلا همکار بخش سخت افزار بودم 2 3 سال پیش:11:
حالا شما میشه بگی چرا ما نریم سمت DLINK ؟
1 دلیل میاری؟ سایر دوستانم پاسخ بدن
سلام
این برند قبلا ها برند خیلی خوبی بود ولی الان من از این برند خرابی زیادی دیدم و توصیه میکنم از این برند تهیه نکنید
این برند هم نسبت به برندهای گفته شده فروش نداره تو مودم adsl
TP-Link TD-W8960N
SMC 7904 WBRAS N
سلام
1-از بین این 2 تا کدوم بهتره و چرا؟
TP-Link TD-W8960N
SMC 7904 WBRA-N
2-این ها مشکلی در وصل شدن 4 5 تا وایرلس همزمان دارن یا نه؟
3-میشه همزمان از وایرلس و لن استفاده کرد؟
ممنون
دومی بهتره
بله میشه استفاده کرد و مشکلی نداره
ممنون از جوابتون
2 تا سوال دیگه هم داشتم
برد این وایرلس اینها چقدره؟یا چند db
چون می خوام حداقل تو 3 تا اتاق از وایرلس استفاده کنم
و گارانتی نیاز داره یا نه؟ اگه داره گارانتی معتبرش چیه
گارانتیشو نمیدونم چیه ولی 2 سال گارانتیش معتبره
آنتشن 5dbi باید باشه با 300mbps سری n و پاسخگوی نیاز شما هست
javad1361839
17-08-2011, 14:00
این مدل ارزش نداره
بهتره برین سراغ برند smc سری n که 300mbps هست حدود 65 تومن مدل 7904wbras-n
که خیلی خوبه
مودم tplink مدل 8901g یا 8110g که به بودجه شما میخوره
سلام آقا مهرداد. smc و tplink رو با چه گارانتی ای بایـد بگیــــــــرم؟؟
Farshid72
17-08-2011, 16:04
گارانتیشون فرادانش هستش!!!!!!! میتونید از خود شرکتش هم بخرید!!!!
آقا این smc wbra-n تو بازار نیست.کل بازار رضا و پارسان و ایران رو گشتم.یکی 2 جا مدلهای قدیمی ترش رو داشتن
فرق این 2 تا چیه؟ و کدوم بهتره؟
td w 8960 n
td w 8961 nd
Farshid72
17-08-2011, 22:50
دوسته عزیز شمابه سایت :
که سایت خوده محصولات tp هست سر بزنید بهتر توجیه میشید.
amd>intel
17-08-2011, 23:18
tplink يك مدل داره كه اكسس پوينت هم داره اون رو تهيه كنيد از بهترين هاست
آقا یه مدل از linksys با سیم معرفی کنین. یه مدل هم وایرلس که ما یه 7 8 تا بخریم فقط زیاد مدلهای گرونش رو نگین
arashpr9
21-08-2011, 09:15
سلام دوستان یه مودم adsl عادی و یه دونه هم وایرلس بهم معرفی کنید که هر سرعتی رو ساپورت کنه مثلا یه بار 256 و یه بار 512 رو بگیرم . قیمتش رو هم بگید ممنون میشم
سلام دوستان یه مودم adsl عادی و یه دونه هم وایرلس بهم معرفی کنید که هر سرعتی رو ساپورت کنه مثلا یه بار 256 و یه بار 512 رو بگیرم . قیمتش رو هم بگید ممنون میشم
مودم وقتی adsl2 باشه بالای 1mb رو هم ساپورت میکنه
مودم وایرلس tplink td- 8110g وایرلس هست یک پورته حدود 40 تومنه
milad...
21-08-2011, 14:19
سلام
1-دکمه ی refresh در مودم d-link2640u به چه دردی می خوره؟
2-چطوری بفهمیم کسی داره از وایرلسمون استفاده میکنه؟
سلام
1-دکمه ی refresh در مودم d-link2640u به چه دردی می خوره؟
2-چطوری بفهمیم کسی داره از وایرلسمون استفاده میکنه؟
اگه منظورتون علامت refresh هست همون دوتا فلش که به دو هم میچرخن اون دکمه ی wps هست با زدن اون
ارتباط وایرلس امن و ایمن میشه
روی وایرلس پسورد بزارین هیچ کس نمیتونه ازش استفاده کنه wpa2 بزارید با الگوریتم رمزنگاری متقارن AES که غیر قابل شکستن هست با اندازه ی بلوک 128 بیتی
ArashMiniStar
27-08-2011, 12:51
تو سرعت دانلود و آپلود فرقی ندارند
ولی تو وایرلس چرا
اونی که آخرش نوشته n برد بیتشری نسبت به g داره و transferarte بالاتری تو شبکه نسبت به سری g داره فکر کنم 150mbps باشه برای اطلاعات بیشتر به سایت خود tplink برید
اگه مودم برد بالا میخواین بجای استفاده از سری N از مودم های نوع High Power تی پی لینک استفاده کنید.مخصوصا در زمانی که قصد استفاده از آنتن بهتری را بجای آنتن اولیه مودم دارید.
در این لینک میتونید تفاوت بعضی مدل های تی پی لینک رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :11:
FCSS1982KIAN
27-08-2011, 16:10
مودم وقتی adsl2 باشه بالای 1mb رو هم ساپورت میکنه
مودم وایرلس tplink td- 8110g وایرلس هست یک پورته حدود 40 تومنه
یعنی برای تلوزیون هم که وایرلس داره میشه استفاده کرد به نظر شما چقدر فرقه بین این مدل تا مدلهای 80 هزار تومنی
ArashMiniStar
27-08-2011, 16:29
یعنی برای تلوزیون هم که وایرلس داره میشه استفاده کرد به نظر شما چقدر فرقه بین این مدل تا مدلهای 80 هزار تومنی
فرقشون تو سرعت ، برد و ... هست.
اگه استفاده برای انتقال اینترنت در برد کم هست همین مدل های اروزن کافیست.
لطفا دوستان حرفه ای توی این قسمت کمکم کنید.....! من کل نت رو زیرو رو کردم اما هزارتا جواب ضد و نقیض در این مورد پیدا کردم که تفاوت Home Router Wireless و Modem Router Wireless و Access Point در چیه؟ هیچ جا توضیح کاملی نیست. مثلا بعضی از مودم های وایرلس هست که پورت لاین نداره و فقط پورت Wan و فرستنده داره یعنی اینا احتیاج به یه مودم ADSL جدا هم دارن؟ خلاصه در مورد این ابزار وایرلس توضیح کامل بدید لطفا..... مرسی.:11:
روتر خالی dsl نیست در واقع روتر باعث ایجاد ارتباط بین دیوایس های متفاوت در یک شبکه میشه و اگه شما اینترنت هم بخواین شیر کنید باید روتر رو به مودم adsl وصل کنید که از مودم با کابل لن به پورت wan روتر وصل میشه
مودم روتر هم مودم adsl هست و هم کار روتر رو میکنه معمولا مودم روترها اکسس پوینت هستند اکسس پوینت معمولا برای ارتباط یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه لن هست
ArashMiniStar
28-08-2011, 19:06
کسی در مورد برد ASUS RT-N13U اطلاع داره؟
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
لطفا دوستان حرفه ای توی این قسمت کمکم کنید.....! من کل نت رو زیرو رو کردم اما هزارتا جواب ضد و نقیض در این مورد پیدا کردم که تفاوت Home Router Wireless و Modem Router Wireless و Access Point در چیه؟ هیچ جا توضیح کاملی نیست. مثلا بعضی از مودم های وایرلس هست که پورت لاین نداره و فقط پورت Wan و فرستنده داره یعنی اینا احتیاج به یه مودم ADSL جدا هم دارن؟ خلاصه در مورد این ابزار وایرلس توضیح کامل بدید لطفا..... مرسی.:11:
البته روتر یا اکسس پوینت جدا حرفه ای تر و بهتر هست اما با هزینه بیشتر.:46:
سلام..
من یک سوالی داشتم درمورد مودم... من تازه میخوام adsl بگیرم و فکر کنم با سرعت 256 احتمالا بگیرم و یک پی سی دارم نه لپ تاپ ولی وقتی رفتم فروشگاه تا یک مودم بخرم گفت که Dlink دارم 25هزار تومن ولی من از تمام فامیل و دوستان که adsl دارن پرسیدم همشون مدم هاشون بالای 90هزار تومن بوده!!!
البته TPlink وایرلس 45هزارتومن بود ولی من مودم معمولی میخوام به نظر شما چی بگیرم؟
من نزدیک 150هزارتومن واسه مودم کنارگذاشتم،میخوام مدمی باشه که با سرعت256 بالا ترین سرعت رو داشته باشه و قطع نشه و مثلا نسوزه و خلاصه دنگ و فنگ نداشته باشه و اذیتم نکنه، به نظر شما چی بگیرم؟
راستی واسه adsl توی شهر ما بیشتر سرویس دهنده ها هستن ولی من شنیدم مخابرات از همه بهتره میخواستم بدونم adsl که خود مخابرات ارائه میده بهتره یا مثلا شرکتهایی مثل پارس آنلاین یا گذرگاه یا........
ArashMiniStar
28-08-2011, 21:33
سلام..
من یک سوالی داشتم درمورد مودم... من تازه میخوام adsl بگیرم و فکر کنم با سرعت 256 احتمالا بگیرم و یک پی سی دارم نه لپ تاپ ولی وقتی رفتم فروشگاه تا یک مودم بخرم گفت که Dlink دارم 25هزار تومن ولی من از تمام فامیل و دوستان که adsl دارن پرسیدم همشون مدم هاشون بالای 90هزار تومن بوده!!!
البته TPlink وایرلس 45هزارتومن بود ولی من مودم معمولی میخوام به نظر شما چی بگیرم؟
من نزدیک 150هزارتومن واسه مودم کنارگذاشتم،میخوام مدمی باشه که با سرعت256 بالا ترین سرعت رو داشته باشه و قطع نشه و مثلا نسوزه و خلاصه دنگ و فنگ نداشته باشه و اذیتم نکنه، به نظر شما چی بگیرم؟
راستی واسه adsl توی شهر ما بیشتر سرویس دهنده ها هستن ولی من شنیدم مخابرات از همه بهتره میخواستم بدونم adsl که خود مخابرات ارائه میده بهتره یا مثلا شرکتهایی مثل پارس آنلاین یا گذرگاه یا........
150 که خیلی زیاده! مودم ای دی اس ال میخواین یا وایرلس چیزی؟
پ.ن : هر مودمی میتونه راحت این سرعت رو بگیره!!:27:
150 تومن فکر نکنم لزومی داشته باشه
مودمتون Adsl2 باشه 1مگ رو هم ساپورت میکنه
سرعت آپلود در همه این مودم ها یکی هست میمونه دانلود که با این نتی که ما داریم با مودم های مختلف فرقی با هم ندارند
بنابراین همون 45 تومن کافیه مدل تی پی لینک بگیرین اگه میخواین 4پورته باشه 50 تومن بدین و مدل 8901g بگیرین مودم روتر
در ضمن من ار عکس آواتارتم خوشم اومده :5:
FCSS1982KIAN
29-08-2011, 13:08
سلام
من میخوام یه مودم adsl بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس یعنی هم با کامپیوتر وصل بشم به اینترنت هم با تلوزیون اول میخواستم بدونم دقیقا چه مدل مودمی رو باید بگیرم که بدون اشکال کار کنه و از لحاظ سخت افزاری خوب باشه دوم اینکه میخواستم بدونم من نیاز به کارت شبکه هم پیدا میکنم یعنی باید حتما کارت شبکه داشته باشم
ضمنا فقط خودم از مودم و خط استفاده میکنم
ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمائی کنید
سرعت آپلود در همه این مودم ها یکی هست میمونه دانلود که با این نتی که ما داریم با مودم های مختلف فرقی با هم ندارند
بنابراین همون 45 تومن کافیه مدل تی پی لینک بگیرین اگه میخواین 4پورته باشه 50 تومن بدین و مدل 8901g بگیرین مودم روتر
150 که خیلی زیاده! مودم ای دی اس ال میخواین یا وایرلس چیزی؟
پ.ن : هر مودمی میتونه راحت این سرعت رو بگیره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم معمولی میخوام نه وایرلس و مودم معمولی هم فقط دی لینک داشت... به نظرتون دی لینک بگیرم؟
راستی یک سوال فنی:این طور که من فهمیدم مودمهای وایرلس اینترنت رو از طریق خطوط تلفن میگیرن و به صورت امواج وایرلس پخش میکنن..
حالا مثلا موبایلم میتونه این امواج رو دریافت کنه ولی آیا کامپیوتر هم میتونه دریافتشون کنه یا باید دستگاه خاصی واسه کامپیوترم بخرم تا بتونه امواج وایرلس رو بگیره؟
سلام
من میخوام یه مودم adsl بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس یعنی هم با کامپیوتر وصل بشم به اینترنت هم با تلوزیون اول میخواستم بدونم دقیقا چه مدل مودمی رو باید بگیرم که بدون اشکال کار کنه و از لحاظ سخت افزاری خوب باشه دوم اینکه میخواستم بدونم من نیاز به کارت شبکه هم پیدا میکنم یعنی باید حتما کارت شبکه داشته باشم
ضمنا فقط خودم از مودم و خط استفاده میکنم
ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمائی کنید
مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره
من مودم معمولی میخوام نه وایرلس و مودم معمولی هم فقط دی لینک داشت... به نظرتون دی لینک بگیرم؟
راستی یک سوال فنی:این طور که من فهمیدم مودمهای وایرلس اینترنت رو از طریق خطوط تلفن میگیرن و به صورت امواج وایرلس پخش میکنن..
حالا مثلا موبایلم میتونه این امواج رو دریافت کنه ولی آیا کامپیوتر هم میتونه دریافتشون کنه یا باید دستگاه خاصی واسه کامپیوترم بخرم تا بتونه امواج وایرلس رو بگیره؟
مودم معمولی ارزش نداره شما درآینده 100% به وایرلس احتیاج پیدا خواهید کرد و باید آینده نگر هم باشین مدل tplin td 8110g که تک پورت و وایرلس هست به قیمت 42 تومن
معمولی هم خواستین بگیرین یک پورت لن و یک دونه یو اس بی داره همین برند تی پی لینک قینتش فکر کنم خدود 30 تومن الی 35 تومنه مدل دقیقشو یادم نیست
بله مودم ای دی اس ال وایرلس نت رو به صورت وایرلس میده و شما میتونید با گوشی که وای فای داره بهش وصل بشین
خیر مودم adsl فقط فرستنده هست و گیرنده نیست برای اینگه شما گیرنده باشین یا کارت وایرلس لازمه یا گرینده های وایرلس که با یو اس بی وصل میشن به سیستم
مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره
مودم معمولی ارزش نداره شما درآینده 100% به وایرلس احتیاج پیدا خواهید کرد و باید آینده نگر هم باشین مدل tplin td 8110g که تک پورت و وایرلس هست به قیمت 42 تومن
معمولی هم خواستین بگیرین یک پورت لن و یک دونه یو اس بی داره همین برند تی پی لینک قینتش فکر کنم خدود 30 تومن الی 35 تومنه مدل دقیقشو یادم نیست
بله مودم ای دی اس ال وایرلس نت رو به صورت وایرلس میده و شما میتونید با گوشی که وای فای داره بهش وصل بشین
خیر مودم adsl فقط فرستنده هست و گیرنده نیست برای اینگه شما گیرنده باشین یا کارت وایرلس لازمه یا گرینده های وایرلس که با یو اس بی وصل میشن به سیستم
اگر بخوام آینده نگر باشم و مودم وایرلس بگیرم میشه لطفا اسم اون دستگاهی که گیرنده ی وایرلس هست رو بگید و مارک و قیمتش رو هم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...راستی ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و اگه همسایه ها با موبایلشون با اینترنت من برن تو اینترنت و هرچی محدودیت دانلود دارم رو تموم کنن چی؟...
راستی یک سوال که این جا جاش نیست ولی اگه میدونید خواهشا جواب بدید: وقتی من محدودیت دانلود مثلا6 گیگ در ماه رو دارم ، آیا واسه بار گذاریه صفحات وب روی کامپیوترم (منظورم باز کردن صفحات وب توسط مرورگرم هست) و مثلا برای دیدن یک ویدئو از یوتوب یا یک ویدئو از فیس بوک اگر ویدئو هارو دانلود نکنم و فقط از روی سایت پلی کنم آیا از محدودیت دانلودم کم میشه؟یا فقط چیزایی که دانلود میکنم حسابه؟
ArashMiniStar
29-08-2011, 19:57
اگر بخوام آینده نگر باشم و مودم وایرلس بگیرم میشه لطفا اسم اون دستگاهی که گیرنده ی وایرلس هست رو بگید و مارک و قیمتش رو هم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...راستی ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و اگه همسایه ها با موبایلشون با اینترنت من برن تو اینترنت و هرچی محدودیت دانلود دارم رو تموم کنن چی؟...
راستی یک سوال که این جا جاش نیست ولی اگه میدونید خواهشا جواب بدید: وقتی من محدودیت دانلود مثلا6 گیگ در ماه رو دارم ، آیا واسه بار گذاریه صفحات وب روی کامپیوترم (منظورم باز کردن صفحات وب توسط مرورگرم هست) و مثلا برای دیدن یک ویدئو از یوتوب یا یک ویدئو از فیس بوک اگر ویدئو هارو دانلود نکنم و فقط از روی سایت پلی کنم آیا از محدودیت دانلودم کم میشه؟یا فقط چیزایی که دانلود میکنم حسابه؟
اسم اونا کارت شبکه وایرلس که متناسب دستگاه شما 15 تا 20 هزار تومان قیمت دارند.برای اطلاع از قیمت هم میتونین به سایت های MihanMarket , Digikala , Chare و .. مراجعه فرمایید.
این مودم ای دی اس ال وایرلس 8110 از وایرلس نوع b/g پشتیبانی میکنه که لازم نیست کارت شبکتون از نوع n و a هم ساپورت کنه.نوع هایی هم هستن که آنتن جدا (اکسترنال) دارند که از نظر گیرندگی از کارت های بدون آنتن اکسترنال قوی تر هستند.همچنین Range Booster ها هم هستن که برای افزایش برد شبکه طراحی شدند.
برای شبکه وایرلستون میتونین پسورد بذارید که خیالتون از این نظر راحت بشه.
بله 100 درصد کم میشه.هیچ فرقی هم نداره.فقط تنها چیزی که هست اگه مثلا 50 درصد فیلم در حین دیدن دانلود بشه 50 درصد حجم اون از اعتبار کم میشه و در صورت دانلود کامل بصورت 100 درصد.
در ضمن شما مشخص نکردید که متراژ خونتون چقدره که یک وقتی کم نیاره؟
ArashMiniStar
29-08-2011, 20:08
همچنین :31::31: چسبناک!!:5::31:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نمونه برای b.g :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تی پی لینک هم آنتن اکسترنال داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدون آنتن اکسترنال :(اونایی که ندارن ، بجاش آنتن اینترنال دارند)
البته این هایی که برای سری n معرفی میکنم پشتیبانیشون محدوده!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه برای b.g.n :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم مارک دی لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRange Booster :
یک سری گیرنده های وای فای هست تو بازار برید بازار راحت پیدا میشه به یو اس بی وصل میشه
شما گر رو وایرلس پسورد بزارین همسایه ها هم نمیتونن استفاده کنن
ماهی 6گیگ دارید بله باز کردن صفحات وب به اندازه ی kb کم میکنه از محدودیتتون و فقط دانلود نیست
ولی وبگردی زیاد محدودیت کم نمیکنه مگه اینکه صفحه زیاد رفرش کنید ولی بازم به اندازه ی دانلود محدودیت خالی نمیکنه من اونموقع که نت محدودیت دار داشتم روزی 30 مگ یادمه برای وب گردیم میرفت
شما میتونید نرم افزار speed connect رو نصب کنید قشنگ بهتون نشون میده چه مقدار از محدودیتتون رفته موقع وبگردی و دانلود
FCSS1982KIAN
31-08-2011, 05:25
[QUOTE=mehrdad mm;6414742]مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره
دوستان من تازه فهمیدم برای کانکت شدن با تی وی باید از پورت لن استفاده کنم حالا شرایط چه جوری میشه حالا برای اینکه بتونم هم با کامپیوتر وصل بشم هم با تی وی چه جور مودم ای دی اس الی رو لازم دارم
ArashMiniStar
31-08-2011, 09:32
[QUOTE=mehrdad mm;6414742]مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره
دوستان من تازه فهمیدم برای کانکت شدن با تی وی باید از پورت لن استفاده کنم حالا شرایط چه جوری میشه حالا برای اینکه بتونم هم با کامپیوتر وصل بشم هم با تی وی چه جور مودم ای دی اس الی رو لازم دارم
در صورت تمایل به استفاده از این مودم میتونید 8901g رو بگیرید که دارای 4 پورت LAN هست.
FCSS1982KIAN
31-08-2011, 21:45
[QUOTE=FCSS1982KIAN;6419403]
در صورت تمایل به استفاده از این مودم میتونید 8901g رو بگیرید که دارای 4 پورت LAN هست.
شما این مدل رو تائید میکنید مودم خوبی هست؟ ضمنا این مودم پورت وایرلس هم داره یا نه؟اگر بخوام یه مدل بگیرم که هم وایرلس داشته باشه هم لن و هم یو اس بی چقدر باید هزینه کنم.
ArashMiniStar
01-09-2011, 11:09
پیشنهاد من :(حدودا 60 تومان هست)
بیشتر که نمیخواین هزینه کنید؟
در مورد کیفیتش هم بد نشنیدم.:46:
FCSS1982KIAN
01-09-2011, 14:25
[QUOTE=FCSS1982KIAN;6419403]
صبح رفتم علااالدین یه مغازه یه مدل نشون داد تی پی لینک مدل adsl2 8901g یو اس بی هم داشت گفت با پورت لن میتونی به تلوزیون که پورت لن داره وصل بشی و با یو اس بی هم بعد از اتصال به کامپیوتر میتونی با کامپیوتر کانکت بشی میخواستم بدونم دوستانی که اطلاع دارند به من بگن فروشنده توضیح کاملی به من داده یا نه؟قیمتشم 55 هزار تومن گفت
ArashMiniStar
01-09-2011, 14:32
قیمتش که 45 اینا فکر کنم هست.ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که تو تی پی لینک ندیدم.چجوری میشه؟ گارانتیش کجای؟
ممکنه اصل نباشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من گفتن بود.آخه تو سایت تی پی لینک همچین چیزی معرفی نکرده.مواظب باش
آخه یو اس بی؟ من که همچین چیزی ندیدم.
"R E Z A"
01-09-2011, 15:12
سلام .
یه مودم وایرلس تک پورت میخواستم بگیرم . پیشنهادهای شما چیه ؟
ممنون
ArashMiniStar
01-09-2011, 15:18
سلام .
یه مودم وایرلس تک پورت میخواستم بگیرم . پیشنهادهای شما چیه ؟
ممنون
تک پورت :
TP-LINK 8101G
FCSS1982KIAN
01-09-2011, 22:49
قیمتش که 45 اینا فکر کنم هست.ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که تو تی پی لینک ندیدم.چجوری میشه؟ گارانتیش کجای؟
ممکنه اصل نباشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من گفتن بود.آخه تو سایت تی پی لینک همچین چیزی معرفی نکرده.مواظب باش
آخه یو اس بی؟ من که همچین چیزی ندیدم.
اسم رو کارتون توشته بود w54kit ولی عکس مودم رو جلد کارتون p8901g سفید رنگ هم بود با گارانتی سه ساله فرادانش نظر شما چیه میگفت فرادانش نماینده انحصاری تی پی لینک تو ایرانه
FCSS1982KIAN
01-09-2011, 23:02
مشخصات دقیق مودم
TD-W54KIT
• مودم/روتر ADSL2+ بی سیم و کارت شبکه بی سیم USB در یک بسته
• قیمت مقرون به صرفه
ویژگی های روتر
• سه قابلیت مودم ADSL, روتر چهار پورت شبکه, روتر وایرلس 54 مگابیت در یک محصول
• به اشتراک گذاری اینترنت ADSL بین کاربران بی سیم و کابلی
• حفاظت از کاربران شبکه در قبال هکرها از طریق فایروال NAT و SPI
• نصب آسان و سریع از طریق نرم افزار همراه محصول
ویژگی های کارت شبکه
• قابلیت دریافت سیگنال با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
• پشتیبانی از تمامی نسخه های ویندوز و لینوکس
• پشتیبانی از Roaming برای تضمین برقراری ارتباط در زمان جابجایی
کاربرد
• استفاده از سرویس ADSL2+ برای برقراری ارتباط با اینترنت و به اشتراک گذاری آن برای کاربران به صورت بی سیم و کابلی
• برقراری شبکه داخلی برای منازل و ادارات کوچک
• ارتبط با مودم ADSL2+ بصورت بی سیم از طریق پورت
FCSS1982KIAN
02-09-2011, 21:28
مشخصات دقیق مودم
TD-W54KIT
• مودم/روتر ADSL2+ بی سیم و کارت شبکه بی سیم USB در یک بسته
• قیمت مقرون به صرفه
ویژگی های روتر
• سه قابلیت مودم ADSL, روتر چهار پورت شبکه, روتر وایرلس 54 مگابیت در یک محصول
• به اشتراک گذاری اینترنت ADSL بین کاربران بی سیم و کابلی
• حفاظت از کاربران شبکه در قبال هکرها از طریق فایروال NAT و SPI
• نصب آسان و سریع از طریق نرم افزار همراه محصول
ویژگی های کارت شبکه
• قابلیت دریافت سیگنال با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
• پشتیبانی از تمامی نسخه های ویندوز و لینوکس
• پشتیبانی از Roaming برای تضمین برقراری ارتباط در زمان جابجایی
کاربرد
• استفاده از سرویس ADSL2+ برای برقراری ارتباط با اینترنت و به اشتراک گذاری آن برای کاربران به صورت بی سیم و کابلی
• برقراری شبکه داخلی برای منازل و ادارات کوچک
• ارتبط با مودم ADSL2+ بصورت بی سیم از طریق پورت
کسی از دوستان پاسخ بنده رو نمیده
ArashMiniStar
03-09-2011, 10:59
اسم رو کارتون توشته بود w54kit ولی عکس مودم رو جلد کارتون p8901g سفید رنگ هم بود با گارانتی سه ساله فرادانش نظر شما چیه میگفت فرادانش نماینده انحصاری تی پی لینک تو ایرانه
آها :31: فهمیدم.این کیت هست.یعنی به همراه مودم ، کارت شبکه وایرلس هم میدن.(که ارزونتر از خرید جدا در میاد)
ArashMiniStar
03-09-2011, 11:09
کسی از دوستان پاسخ بنده رو نمیده
عزیز سوالتون چیه؟ بله مناسبه.البته برای خونگی.اگر هم خودتون کارت شبکه وایرلس یا لپ تاپ وایرلس داری دارین نیازی به خرید این کیت نیست.:46:
FCSS1982KIAN
03-09-2011, 12:01
عزیز سوالتون چیه؟ بله مناسبه.البته برای خونگی.اگر هم خودتون کارت شبکه وایرلس یا لپ تاپ وایرلس داری دارین نیازی به خرید این کیت نیست.:46:
دوست عزیز من میخوام با پورت لن به تلوزیون اسمارت که خروجی لن داره به تلوزیون وصل بشم و از طریق یو اس بی به صورت بیسیم به کامپیوتر وصل بشم این کیت مناسب کار من هست یعنی کارم رو بدون مشکل راه می اندازه اگر ممکنه امروز پاسخ بنده رو بدید چون میخوام فردا خریداری کنم
ArashMiniStar
03-09-2011, 12:11
دوست عزیز من میخوام با پورت لن به تلوزیون اسمارت که خروجی لن داره به تلوزیون وصل بشم و از طریق یو اس بی به صورت بیسیم به کامپیوتر وصل بشم این کیت مناسب کار من هست یعنی کارم رو بدون مشکل راه می اندازه اگر ممکنه امروز پاسخ بنده رو بدید چون میخوام فردا خریداری کنم
خوب پس اینجوری شد.پورت لن رو به تی وی وصل میکنید.کارت شبکه هم برای کامپیوتر که به وایرلس وصل بشه.مشکل دیگه ای هست؟:46:خوبه دیگه.
FCSS1982KIAN
03-09-2011, 19:38
خوب پس اینجوری شد.پورت لن رو به تی وی وصل میکنید.کارت شبکه هم برای کامپیوتر که به وایرلس وصل بشه.مشکل دیگه ای هست؟:46:خوبه دیگه.
خيلي ممنون از همه دوستان که بنده رو راهنمائی کردند
FCSS1982KIAN
13-09-2011, 19:45
دوستانی پریز تلفن که از ان برای کانکت شدن در dial up استفاده میشه برای انتقال دیتا در adsl مناسبه؟
دوستانی پریز تلفن که از ان برای کانکت شدن در dial up استفاده میشه برای انتقال دیتا در adsl مناسبه؟
شما از هر پریز تلفنی برای adsl تون استفاده کنید جواب میده و مشکلی نداره پریز تلفن که مختص dialup یا adsl نداریم که
فقط سر راه تلفن حتما splitter بزارین
با سلام
لطفا در مورد اين دستگاه توضيح بدين آيااين مودم هستش
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR841ND
در ضمن يه مودم خوب تا 60 تومن واسم معرفي كنيد كه
1- وايرلس باشه
2- بردش خوب باشه
3- بتونم با چند تا دستگاه همزمان به اينترنت متصل بشم(pc + laptop + phon)
با سلام
لطفا در مورد اين دستگاه توضيح بدين آيااين مودم هستش
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR841ND
این مودم adsl نیست چون استاندارد dsl رو نداره مودم های adsl در tplink با td نوشته میشه این روتر هست و باید به مودم adsl وصل بشه تا بتونید ازش استفاده کنید
تا 60 تومن مودم adsl انتخاب خوب smc هست سری n میتونید در این رنج پیدا کنید
با تشكر از پاسختون دوست عزيز لطفا مدل دقيقتر بدين smc كدوم مدلش در ضمن با اين رنج قيمت ميشه asus خريد و اصلا الان اين برند توصيه ميشه واسه مودم
با تشكر از پاسختون دوست عزيز لطفا مدل دقيقتر بدين smc كدوم مدلش در ضمن با اين رنج قيمت ميشه asus خريد و اصلا الان اين برند توصيه ميشه واسه مودم
مدل smc 7904 wbras-n حدود 60 تومن
smc بهتره
سلام دوستان
من یه مودم tp-link دارم مدل td-8811 که از طریق usb به pc وصله
حالا میخوام به صورت وایرلس هم با لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم.خونمون هم دو طبقه است.
چی کار کنم بهتره؟
مرسی
r1z2m3s4
15-09-2011, 20:14
ا سلام خدمت همه دوستان!
من چطور مثل لپ ت به وایرلس مودم وصل شده و اینترنت میرم، با دسکتاپ این کارو کنم؟؟؟؟
یعنی من مودم وایرلس و adsl دارم ولی امکان اتصال با کابل به pc نیست! می خواستم بدانم دستگاهی یا راهی است که من با وایرلس به اینترنت وصل شوم و البته با کامپیوتر دسکتاپ؟؟؟
ا سلام خدمت همه دوستان!
من چطور مثل لپ ت به وایرلس مودم وصل شده و اینترنت میرم، با دسکتاپ این کارو کنم؟؟؟؟
یعنی من مودم وایرلس و adsl دارم ولی امکان اتصال با کابل به pc نیست! می خواستم بدانم دستگاهی یا راهی است که من با وایرلس به اینترنت وصل شوم و البته با کامپیوتر دسکتاپ؟؟؟
باید مودم رو قبلش کانفیگ کنید بعد اگه بخواین با pc با وایرلس به نت وصل بشین باید گیرنده های وایرلس که به پورت یو اس بی میخورن رو تهیه کنید و از طریق اون به وایرلس وصل بشین
با لپ تاب هم که مشکلی نداره و وایرلس داره
مودم هم روشن باشه و به لن pc هم وصل نباشه اگر کانفیگ باشه باز هم نت وایرلس میده مودم هم باید روشن باشه
amd>intel
15-09-2011, 23:46
اکر قصد خرید اکسس پوینت دارید ابدا سراغ linksys نرید چون یک مشکل اساسی داره زیست شدن راندم که دردسر زیادی ایجاد میکنه طبق بررسی هائی داشتم tplink بی دردسر ترین اکسس پوینت بود . اسوس هم خوبه
adam1234
18-09-2011, 14:02
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
adam1234
18-09-2011, 14:03
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
tplink مدل 8110g بگیرید اگر مدلشو اشتباه ننوشته باشم
ArashMiniStar
21-09-2011, 11:20
tplink مدل 8110g بگیرید اگر مدلشو اشتباه ننوشته باشم
فکر کنم 8101g هست.چون اون یکی 8901g هست.:46:
فکر کنم 8101g هست.چون اون یکی 8901g هست.:46:
آره شک داشتم مدلشو ممنون که درست کردی
سلام
بچه ها یه سوال
میخواستم ببینم میشه روی مودم که کانفیگ شده هستش وی پ N هم ساخت
منظورم اینه که وقتی مثلا مودم رو روشن کردی وی پ N هم کانکت بشه
من این رو به این خاطر میگم که مودم رو میزنم به PS3 و از داخل PS3 نمیشه کانکشن ساخت.
بله میتونید وی پی ان رو داخل مودم هم ست کنید تو تنظیمات مودم میشه اینکارو کرد قسمت vpr فگر کنم
بله میتونید وی پی ان رو داخل مودم هم ست کنید تو تنظیمات مودم میشه اینکارو کرد قسمت vpr فگر کنم
مودم من PLANET ADW-4401 هستش کار کردید باهاش ؟ چون من همچین گزینه ای متاسفانه در تنظیمات مودم نمیبینم :| نمیدونم هم چی سرچ کنم تو گوگل که ببینم به چه صورت هستش
من با مودم planet کار نکردم ولی اگه تو مشخصات مودم تو سایت سازندش برید نوشته که با این مودم میشه اینکارو کرد یا نه
khar2khar
28-09-2011, 02:13
دوستان من دنباله مودمی هستم که وقتی سیستم خاموش هست هم بتونه به دانلود ادامه بده می خواستم بدونم همچین مودمی تو بازار هست یا نه ؟؟؟
دوستان من دنباله مودمی هستم که وقتی سیستم خاموش هست هم بتونه به دانلود ادامه بده می خواستم بدونم همچین مودمی تو بازار هست یا نه ؟؟؟
بله هست تو بازار باید بگردید پیدا میشه من مدل و قیمت دقیق ندارم ولی میدونم هست
ArashMiniStar
28-09-2011, 13:54
تعدادی از مودم های ایسوز این قابلیت رو دارند از قبیل :
ASUS N13U
ASUS N16
و ...
قابلیت گرفتن فایل از لینک مستقیم و تورنت را دارا هستند.:11:
ALI16437
09-10-2011, 18:28
دوستان سلام
من 2 سال پیش یک adsl از پارس انلاین گرفتم خودشون گفتن باید
یک مودم هم از ما بگیرید بهترین مودم اون موقع شون سمفونی 604
بود که وایرلس هم داره حالا بعد تقریبا دو سال مودم شون حسابی داغ
میکنه و سرعت نصف میشه میخوام یک مودم و روتر وایرلس بگیرم بهترین
مدلی که پیدا کردم linksys 320n واسه سیسکو هست که تقریبا190-200
تومان است با یک جا usp و 4 پورت 1 G و فرکانس 2.4 و5 G و 100-200 متر
برد اینم لینک مشخصات کاملش
حالا من نمیدونم این فایروال سخت افزاری spi چیه و اصلا بدرد بخور هست
یا فقط اسم در کنه که فایروال هم داره و سرعت اسمی وایرالسش چقدر
هست یک جا خوندم اونایی که 300 مگ هستند خوبا ،
ودر کل اگر مودم و روتر وایرالس چیز بهتری از این هست البته تو ایران ، بگید
اونو بررسی کنیم ببینیم کدوم بهتره بخریم چون خودم چند تا مودم میخواستم
گفتن هیچ کودومش گیر نمیاد تو ایران .
ممنونم
علی
تعدادی از مودم های ایسوز این قابلیت رو دارند از قبیل :
ASUS N13U
ASUS N16
و ...
قابلیت گرفتن فایل از لینک مستقیم و تورنت را دارا هستند.:11:
دوست عزيز مگه سيستم خاموش نيست پس جه جوري و كجا دانلود ميكنه؟
دوست عزيز مگه سيستم خاموش نيست پس جه جوري و كجا دانلود ميكنه؟
یک سری جدید از مودم های adsl هست که این قابلیت رو داره که شما لینک میدی و با اینکه سیستم خاموش هست بازم دانلود میکنه و لازم نیست که شما سیستم رو روشن بزاری
armin_punisher6
10-10-2011, 12:59
میشه بگین چه جوری این کار رو رو مودم تیپی لینک 8960 میتونم اعمال کنم؟
Bala Avali
10-10-2011, 13:07
مگه توی این انجمن بحث برای وی پی ان آزاده ؟
ALI16437
10-10-2011, 13:32
بابا دمتون گرم یکی مرا مهم جزو آدم حساب کنه
دوست عزیز من فکر میکنم باید مودمت خودش این قابلیت رو داشته باشه
یعنی بعضی از مودمها جای usb دارند که میشه بهشون فلش و هارد زد
و در حالت خاموشی سیستم هم دانلود کرد و روی فلش یا هارد ذخیره کرد
ArashMiniStar
10-10-2011, 13:46
بابا دمتون گرم یکی مرا مهم جزو آدم حساب کنه
دوست عزیز من فکر میکنم باید مودمت خودش این قابلیت رو داشته باشه
یعنی بعضی از مودمها جای usb دارند که میشه بهشون فلش و هارد زد
و در حالت خاموشی سیستم هم دانلود کرد و روی فلش یا هارد ذخیره کرد
شما اطلاع دارید که تو مودم های تی پی لینکی که پورت یو اس بی دارند همچنین قابلیتی دارند؟(دانلود روی هارد یا فلش)
این مودم این قابلیت رو نداره
armin_punisher6
10-10-2011, 20:51
مگه توی این انجمن بحث برای وی پی ان آزاده ؟
خیلی خوبه که یه هفته هم نمیشه تو انجمن عضو شدی و قوانین رو بلدی :31:
حق با شماست.بحث آزاد نیست.
حالا اسم اين تكنولوزي تو اين مودم هايي كه قابليت دانلود هنگام خاموش بودن رو دارن چيه؟
و كدوم برندها دارن و قيمتهاشون در چه حديه؟
ArashMiniStar
12-10-2011, 16:27
حالا اسم اين تكنولوزي تو اين مودم هايي كه قابليت دانلود هنگام خاموش بودن رو دارن چيه؟
و كدوم برندها دارن و قيمتهاشون در چه حديه؟
lمن در مورد مودم های ایسوز میدونم ASUS N13U . N16
یه سوال دارم از دوستان عزیز:
من یه مودم tplink-8960n با سرعت 300Mbps خریدم که با سرعت انتقال فایلش حال کنم اما با کمال تاسف روی لبتاپم هنوز سرعت رو 54Mbps میزنه. یعنی لبتاپ من ساپورت نمیکنه یه تنظیمات خاصی داره؟ اساتید کمک کنن!
یه سوال دارم از دوستان عزیز:
من یه مودم tplink-8960n با سرعت 300Mbps خریدم که با سرعت انتقال فایلش حال کنم اما با کمال تاسف روی لبتاپم هنوز سرعت رو 54Mbps میزنه. یعنی لبتاپ من ساپورت نمیکنه یه تنظیمات خاصی داره؟ اساتید کمک کنن!
این مورد طبیعیه با این جال شما در تنظیمات وایرلس مودم وایرلس مودم از چه استانداردهایی داره الان استفاده مکینه ؟
این مورد طبیعیه با این جال شما در تنظیمات وایرلس مودم وایرلس مودم از چه استانداردهایی داره الان استفاده مکینه ؟
از هر سه استاندارد b/g/n اما انگار لبتاپ من n نداره
از هر سه استاندارد b/g/n اما انگار لبتاپ من n نداره
مشکلی نداره و میتونید با لپتابتون ازش استفاده کنید
سلام بچه ها
میگم این مودم ها که تنظیماتش در خود مودم هستش یعنی خودش اوتوماتیک کانکت میشه چطور می تونیم از یوزر شب رایگان شرکت ها استفاده کنیم روی این
من مودم قبلیم کانکشن میساخت بعد یوزر پس شبانه میدادم بهش با IDM تنظیم میکردم 2 خود به خود کانکش میشد دانلود می کرد ولی این تنظیماتش روی خود مودم هستش با IDM دسترسی ندارم بهش که بگم فلان ساعت با فلان user pass کانکت شو
سلام بچه ها
میگم این مودم ها که تنظیماتش در خود مودم هستش یعنی خودش اوتوماتیک کانکت میشه چطور می تونیم از یوزر شب رایگان شرکت ها استفاده کنیم روی این
من مودم قبلیم کانکشن میساخت بعد یوزر پس شبانه میدادم بهش با IDM تنظیم میکردم 2 خود به خود کانکش میشد دانلود می کرد ولی این تنظیماتش روی خود مودم هستش با IDM دسترسی ندارم بهش که بگم فلان ساعت با فلان user pass کانکت شو
یا باید برید به طور دستی تو تنظیمات مودم و یوزر پس رو هی تغییر بدین
یا اینکه یک کانکشن pppoe در ویندوز برای شبانه درست کنید و حالت مودم هم رو bridge بزارین
یا باید برید به طور دستی تو تنظیمات مودم و یوزر پس رو هی تغییر بدین
یا اینکه یک کانکشن pppoe در ویندوز برای شبانه درست کنید و حالت مودم هم رو bridge بزارین
من این کار رو کردم ولی حالا ارور the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server. با کد 691 رو بهم میده کانکشن
مشکل از چیه ؟
یکی از دوستان Dlink 2230uگرفته تو راه اندازیش مونده
میشه کمکمون کنید؟
من این کار رو کردم ولی حالا ارور the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server. با کد 691 رو بهم میده کانکشن
مشکل از چیه ؟
وقتی اینطوره دیگه کانکشن لازم نیست اون رو پاک کنید مودم رو که روشن کنید و چراغ net که روشن بشه به اینترنت وصل هستین
یکی از دوستان Dlink 2230uگرفته تو راه اندازیش مونده
میشه کمکمون کنید؟
آی پی مودم رو وارد کنید
فکر کنم آی پی 192.168.1.0 رو در آدرس بار مرورگر وارد کنید و یوزر و پس رو admin وارد کنید و وارد تنظیمات
مودم بشین و از تنظیمات اون عکس بزارین و بزارین اینجا
farhoudr
24-10-2011, 14:02
من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچ ديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان مودم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.
واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
در ضمن مودم را ريست و يا آپديت كردم
desirehd
26-10-2011, 10:22
سلام دوستان مودمي ميخاستم نهايتا 80 تومن قيمتش كه هم وايرلس داشته باشه هم adsl2
ترجيحا tp link باشه
ممنون ميشم چندتا با ذكر اسم معرفي كنين
ArashMiniStar
26-10-2011, 13:49
سلام دوستان مودمي ميخاستم نهايتا 80 تومن قيمتش كه هم وايرلس داشته باشه هم adsl2
ترجيحا tp link باشه
ممنون ميشم چندتا با ذكر اسم معرفي كنين
برای نمونه : TD-W8961ND
مودم های 2 آنتنه ای دی اس ال وایرلس تی پی لینک همین حدودا هست.مدل های KIT که کارت شبکه وایرلس هم دارند کمی گرون ترن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(اگه نتونستید وارد شوید با چیز پی ان یا نرم افزار آی پی تون رو تغییر بدید. - البته چک کردم دیگه به آی پی ایران گیر نمیده)
amd>intel
27-10-2011, 13:35
TPLINK به نظر من به دليل كيفيت در كنار قيمت مناسب يكي از بهترين انتخاب ها تو ايران ميباشد .
starunique
29-10-2011, 20:18
سلام و درود بر همه اساتید
من یه مودم خوب برای خونه می خوام... توی خونه یه کامپیوتر دسکتاپ دارم و یه لپ تاپ.... الان چند ساعتی هست که توی اینترنت دنبال یه مارک خوب می گردم، اما یه مرجع کامل و جامع وجود نداره...
فعلا اینترنت مخابرات، 256 دارم با مودم تی پی لینک... الان یه لپ تاب خریدم و یه مودم چند پورت با قابلیت اتصال کابلی و وایرلس به طور هم زمان می خوام ... اول می خواستم linksys WAG160N بخرم، دیدم توی معرفی مودم ها در سایت مخابرات زده که لینک سیس، محصولات جدیدش multi-pvc رو ساپورت نمی کنه ... سرچ کردم، درست بود، اما آخرش هم نفهمیدم، این قابلیت رو اگر نداشته باشه یعنی چی؟
20 صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم شاید بتونم یه مدلی رو انتخاب کنم که به کارم بیاد، گیج تر شدم، مواردی مطرح شده که کامل نیست:
مورد اول: مودمی که می تونیم سیستم رو خاموش کنیم، خودش دانلود کنه... چه جوری قبل از خرید بفهمیم مدلی رو که انتخاب کردیم این قابلیت رو هم داره یا نه؟
مورد دوم یه یوزری گفته: مودمی خریده که سرعت 300mbps داره و می خواد با سرعت انتقال فایلش حال کنه ... این، یعنی چی؟ در چه مواردی کاربرد داره و سرعت انتقال فایل از کجا به کجا؟ بعد در توضیح مشخصات لینک سیس ننوشته سرعت چقدره، چطور باید فهمید؟
linksys بهتره یا SMC؟
amd>intel
31-10-2011, 00:00
همون TPLINK بگير
starunique
31-10-2011, 10:09
همون TPLINK بگير
خیلی ممنون از توجهتون .... می شه بگین چه مدلی از همه بهتره؟ بعد این مدل مواردی رو که نوشتم، ساپورت می کنه؟ مثلا قابلیت دانلود بدون روشن بودن سیستم رو داره؟
ممنون
خیلی ممنون از توجهتون .... می شه بگین چه مدلی از همه بهتره؟ بعد این مدل مواردی رو که نوشتم، ساپورت می کنه؟ مثلا قابلیت دانلود بدون روشن بودن سیستم رو داره؟
ممنون
نه این قابلیت رو من تو مودم های tplink تا حالا ندیدم
مدل 8901g هست حدود 45 تومن
starunique
31-10-2011, 12:11
نه این قابلیت رو من تو مودم های tplink تا حالا ندیدم
مدل 8901g هست حدود 45 تومن
آقا مهرداد، اولین پستم رو خوندین؟ نظر شما هم همون تی پی لینکه ؟ یعنی سراغ لینکسیس یا اس ام سی نرم؟ ایسوز چطوره؟ یکی از بچه ها دو مدل رو از ایسوز معرفی کرده بود که قابلیت دانلود و استورج رو دارن، درست گفتن؟...
آقا مهرداد، اولین پستم رو خوندین؟ نظر شما هم همون تی پی لینکه ؟ یعنی سراغ لینکسیس یا اس ام سی نرم؟ ایسوز چطوره؟ یکی از بچه ها دو مدل رو از ایسوز معرفی کرده بود که قابلیت دانلود و استورج رو دارن، درست گفتن؟...
آره
یه تعداد از مدل های ایسوس هست که این قابلیت رو دارن
من نظرم رو smc هست
king_james
02-11-2011, 17:46
سلام دوستان،
من تازه دارم پارس آنلاین میگیرم که مودم فعلی منو ساپورت نمیکنه......میتونید راهنمایی کنید که بین asus و talent و zyxel کدوم رو انتخاب کنم ؟ (SMC رو تو لیست ساپورتش نداشت)
وایرلس نمیخوام اما هم به pc و هم به PS3 باید وصل بشه(هم USB هم LAN)....و اینکه اگر بخوام با لپتاپ هم وصل بشم میتونم بعدا فرستنده WIFI وصل کنم ؟(اینجوری حتما دو تا پورت LAN میخواد دیگه) کیفیتش با اینکه مودم از اول وایرلس باشه چقدر فرق میکنه ؟
مودم 4 پورت وایرلس بگیرید zyxel انتخاب خوبیه
king_james
02-11-2011, 21:02
مودم 4 پورت وایرلس بگیرید zyxel انتخاب خوبیه
ممنون از پاسختون...الان شما بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ اگر میشه دلیلش رو هم بگید لطفا
ASUS AM 604
ASUS G31
D-Link DSL-2730U
Zyxel 660 HW
فقط برای خودم یه سوال پیش اومد که چرا همه مدلهایی که پارس آنلاین زده ساپورت میکنیم قدیمین و مثلا مدلای جدید d-link رو ندارن...اصلا نمیشه استفاده کرد از اونها یا اینکه لیستشون به روز نیست ؟
با تشکر
ممنون از پاسختون...الان شما بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ اگر میشه دلیلش رو هم بگید لطفا
ASUS AM 604
ASUS G31
D-Link DSL-2730U
Zyxel 660 HW
فقط برای خودم یه سوال پیش اومد که چرا همه مدلهایی که پارس آنلاین زده ساپورت میکنیم قدیمین و مثلا مدلای جدید d-link رو ندارن...اصلا نمیشه استفاده کرد از اونها یا اینکه لیستشون به روز نیست ؟
با تشکر
اینا بیشتر جنبه تبلیغات بریا فروش یک سری محصولات هست
شما هر مدل زیکسل رو بگیرید مشکلی نداره
amd>intel
04-11-2011, 00:39
خواستم تجربه خودم رو بگم چون مودم سيستم 24 ساعته روشن .
1-زايكسل يك محصول متوسط كه زود به مشكل ميخوره گارانتي مزخرف
2-d-link يك زماني با همه سرويس دهنده بي مشكل كار ميكرد . ولي الان چنگي به دل نميزنه
asus مثلا مدل am 602 عالي بود ولي يكسري جديد 4 پورت به لعنت خدا نميارزه مشكلات زيادي داره كانفيك با دردسر زياد
tp-link محبوب من كانفيگ راحت بي دردسر . الان 6 ماهه روشنه آخ نگفته فقط جنس بدنش بهتر بود مخصوصا تو سري 8811 خيلي بهتر بود تو واير لس هم روي خيلي از بزرگان رو كم كرده كانفيگ ساده بدون دردسر
واقعا اين برند رو دوست دارم . شايد يك مدل وايرلسش رو خريدم
soheil_julio
05-11-2011, 15:56
بچه ها بین این مدل ها کدوم و پیشنهاد میدید..نظر خودم linksys-wag160n هست .ولی اگر asus n16 واقعا چیز شاخی باشه و امکاناتش با ارزش باشه..asus n16 روتر (الان یه am 602 دارم برای adsl)
.فقط اگه سریع تر کمکم کنید ممنون میشم..مرسی
linksys wag54g2
Linksys WAG200G
Prestige 660HW
asus DSL-N11
linksys-wag120n
linksys-wag160n
ASUS N16
دو تا مونده به آخری خوبه linksys 120n
soheil_julio
07-11-2011, 18:07
دو تا مونده به آخری خوبه linksys 120n
همین مدل رو با قیمت 83 ت خریدم ولی پشیمونم ..تقریبا هر 2 ساعت led dsl خاموش میشه و دوباره کانکت میشه..
starunique
07-11-2011, 19:13
آره
یه تعداد از مدل های ایسوس هست که این قابلیت رو دارن
من نظرم رو smc هست
خیلی ممنون... چه مدلی از smc رو معرفی می کنین، پولش مهم نیست، می خوام توی خونه بهترین کیفیت رو داشته باشم، سرعت و همه چیز اوکی باشه.... کامپیوتر معمولیم و لپ تاپ به طور هم زمان و یا جداگانه به اینترنت وصل بشن، یعنی اگر یکی رو خاموش می کنم دیگری مشکلی در اتصال به اینترنت نداشته باشه ...
یعنی شما بین مدل های زیر اس ام سی رو توصیه می کنین؟ اگر مارک دیگری رو بهترین می دونین، مدل پیشنهادیتون رو هم بگین ....
Asus
Tp-Link
Linksys
D-link
Nexus
Zyxel
باز هم تشکر می کنم
همین مدل رو با قیمت 83 ت خریدم ولی پشیمونم ..تقریبا هر 2 ساعت led dsl خاموش میشه و دوباره کانکت میشه..
خوب این علت های مختلفی داره
خاموش شدن چراغ adsl فقط از مودم نیست میتونه از خطوط تلفن و حتی isp هم باشه
شما با یک مودم دیگه تست کردین ببییند با اون هم همینطور میشه ؟
خیلی ممنون... چه مدلی از smc رو معرفی می کنین، پولش مهم نیست، می خوام توی خونه بهترین کیفیت رو داشته باشم، سرعت و همه چیز اوکی باشه.... کامپیوتر معمولیم و لپ تاپ به طور هم زمان و یا جداگانه به اینترنت وصل بشن، یعنی اگر یکی رو خاموش می کنم دیگری مشکلی در اتصال به اینترنت نداشته باشه ...
یعنی شما بین مدل های زیر اس ام سی رو توصیه می کنین؟ اگر مارک دیگری رو بهترین می دونین، مدل پیشنهادیتون رو هم بگین ....
Asus
Tp-Link
Linksys
D-link
Nexus
Zyxel
باز هم تشکر می کنم
مدل 7904wbras -n هست
soheil_julio
08-11-2011, 12:52
خوب این علت های مختلفی داره
خاموش شدن چراغ adsl فقط از مودم نیست میتونه از خطوط تلفن و حتی isp هم باشه
شما با یک مودم دیگه تست کردین ببییند با اون هم همینطور میشه ؟
مدل 7904wbras -n هست
میدونم بالا نوشتم تا الان asus am602 داشتم..قطعی نداشت.. عیب اینم فهمیدم چی بوده ..سیم تلفنی که بهش وصل بود اتصالی داشت.عوضش کردم از دیروز یک بارم dc نشده..عجب مودمیه ..خیلی ممنونم برای پیشنهادتون.
galaxys2
08-11-2011, 16:26
با سلام به همگی دوستانم ..من یک مودم عالی میخوام که 1- چراغهای مودم پرنور باشه برای شبها که ببینم داره استفاده میشه ....2- حتما حتما کلید روشن و خاموش وایرلس داشته باشه بصورت سخت افزاری نه نرم افزاری دکمه ای باشه 3- چهار پورت هم باشه قدرت وای فای هم تا 200 متر باشه ... من نظرم روی اسوس ان 10 و .... لینک سیس مدل 160 هست ..مهم قیمتشون نیست فقط با کیفیت بودن برام مهمه و کارایی بالاش
galaxys2
09-11-2011, 15:30
دوستان من امروز اسوس n10 خریدم .فقط نمیدونم چرا داغ خیلی میکنه ؟ بعدش اموزش تنظیم و نصب کاملش رو هم میخواستم بصورت فارسی ..ممنون میشم راهنماییم کنید .......با تشکر از همگی
CAPITAN MAC
11-11-2011, 16:38
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگر اساتید جواب بد هند خیلی ممنون میشوم
من در حال حاضر اینیرنت 256 adsl دارم ومی خواستم مود م 8901gTPLINK را بگیرم نظر تون در مورد این مودم چی هست ؟
1.برد این مودم چقدر هست ؟
2. من یک سیتم دیگه دارم که فاصلش با سیستم اصلیم 200 متر هست ایا وایر لس این مودم جوابگو هست؟ چون تو مشخصات این مودم زده تا 6000 هزار متر درست یا بازه تیلغات این شرکت هاست؟
3. برای این که سیستم دوم به ان وصل کنم باید کارت شبکه وایراس بخرم با چیز دیگری هم هست؟
4. این مودم خودم بخرم یا از شرکتی که اینترنم میگیرم؟
چه خبره 6000 هزار کیلومتر :31: منظورت متره فکر کنم
برد این مودم در فضای باز در بهترین حالت 125 متره و بیشتر بشه ترنسفر ریت وایرلس کم میشه خیلی بیشتر بشه قطع میشه
این مودم از استاندارد سری g با فرکانس 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه
قابلیت تعویض آنتن با dbi بالاتر هم داره
خودتون میتونید این مودم رو خریداری کنید کانفیگشم خیلی راحته
سیستم دومی که میخواین با وایرلس وصل بشه باید یک گیرنده وایرلس داشته مثل کارت وایرلس و فلش های گیرندهی وایرلس
که به یو اس بی میخورن و میتونید باهاش شبکه های ad hoc درست کنید
FCSS1982KIAN
12-11-2011, 22:44
دوستان من مودو tp link kit lw54 دارم و ازش راضیم میخواستم بدونم برای استفاده در لپ تاپ مناسبه خواهشن همین امشب بنده رو راهنمائی کنید چون صبح باید بخرم
mohamadfalah
22-11-2011, 22:10
یا سلام خدمت اساتید محترم
من یک ساله از صبانت استفاده میکنم.
میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.
اگه میشه تا70000تومن یه مودم خوب راهنمایی کنید.بردش برام مهمه.
راستی میشه وقتی کامپیوتر خاموشه با گوشیم(نوکیاE7) کانکت بشم.
ببخشیدا یکم تازه واردم تو این ضمینه.
با احترام فراوان.
یا سلام خدمت اساتید محترم
من یک ساله از صبانت استفاده میکنم.
میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.
اگه میشه تا70000تومن یه مودم خوب راهنمایی کنید.بردش برام مهمه.
راستی میشه وقتی کامپیوتر خاموشه با گوشیم(نوکیاE7) کانکت بشم.
ببخشیدا یکم تازه واردم تو این ضمینه.
با احترام فراوان.
باید بری سراغ smc سری n
wbras -n فکر کنم مدلش باشه حدود 65 تومن هست با ترنسفریت 300mbps و فرکانس 2.4 ghz
mohamadfalah
22-11-2011, 23:36
خیلی لطف کردی داداشم
فقط یه سوال :
آیا باید آی پی استاتیک هم بگیرم از صبانت؟
با احترام.
خیلی لطف کردی داداشم
فقط یه سوال :
آیا باید آی پی استاتیک هم بگیرم از صبانت؟
با احترام.
بله صبانت آی استاتیک هست باید آی پیشو بگیری تو local aera network ست کنی
192.168.1.100
255.255.255.0
192.168.1.1
dns
192.9.9.3
4.2.2.4
تنظیمات دستی D-Link DSL-2730U رو از کجا میتونم راهنماش رو ببینم ؟
هرچی سرچ کردم فقط مدل 2640u هست ، اما 2730 فرق میکنه یکم
سلام دوستان
من تا آخر هفته قصد خرید یه مودم وایرلس واسه خط adslام دارم. منتهی زیاد به بحث مودم های وایرلس وارد نیستم. به خاطر همین خواستم از راهنمایی شما استفاده کنم. در ضمن الان دارم از d link 2520u استفاده میکنم که تا الان مشکلی نداشته. یه مودم میخوام که بتونم واسه وبگردی رو گوشی و تبلت هم ازش استفاده کنم. در حد 50 تومن قیمتش باشه. در ضمن از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و لب تاپم وایرلس n رو ساپورت نمیکنه.
ممنون میشم در مورد مدل های موجود راهنمایی کنید.
با سلام
یه سوال فنی دارم... وایرلس لپ تاپم برودکام هستش و کلا واسه ه ک بدرد نمیخوره(توسط برنامه های ه ک شناخته نمیشه) ایا بغیر از خرید
کارت وایرلس یو اس بی دار راه حل دیگری هست....
من یه دونه مودم ای دی اس ال (وایرلس دار )و یه دونه مودم وایمکس مبین نت (وایرلس دار ) دارم...از اینا نمیشه یجوری به عنوان کارت وایرلس واسه لپ تاپ استفاده کرد...؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که راهی بجز خرید کارت وایرلس نباشه...چه کارتی رو واسه -- پیشنهاد میدین..؟(اکسترنال واسه لپ تاپ)
لطفا قیمت و بردش رو هم ذکر کنید.
ممنون
amirdave
14-12-2011, 15:17
بچه ها من میخوام مودم linksys 120N رو بخرم ولی پارس آنلاین فقط 160N و 320N رو پشتیبانی میکنه
میخواستم بدونم کانفیگ این مودم با اون دو تای دیگه فرق میکنه؟
Last Night
14-12-2011, 20:48
سلام دوستان...من یه مودم ارزون قیمت میخوام بخرم ...چی بخرم بهتره؟
tplink 8901g هست 4 پورته وایرلس مودم روتر حدود 45 تومن
Last Night
14-12-2011, 22:12
tplink 8901g هست 4 پورته وایرلس مودم روتر حدود 45 تومن
وایرلسم نبود موردی نداره...یه مودمی باشه که خونه کانکت شن بیدردسر وقیمت مناسبتر.
behzad74
14-12-2011, 23:26
سلام
یک مودم وایرلس رنج G یا Nمیخام قیمت حدود 45 - 55تومن در حد خونه رو پوشش بده ؛ نویز گیر هم داشته باشه ؛
DSL از مخابرات گرفتم
دوستانی که توی بازار هستن راهنمایی کنن لطفا
قیمت TP-LINK TD-W8951ND چنده توی بازار؟
siamak_mu
15-12-2011, 01:01
D-Link DSL-2640 بهتر با مخابرات جواب داده یا TP-LINK TD-W8901G ؟ فاصله 20 متر با مانع رو جواب میدن؟
اینا چه کاستی نسبت به linksys 120N دارن که 35 تومن اختلاف قیمت دارن؟
behzad74
15-12-2011, 12:29
TP-LINK 8901G رو خریدم 50 تومن با گارانتی ارتباطات فرادانش سامان
من D-LINK مدل 2520U دارم 35000 تومن خریدم خیلی هم ازش راضیم گوش شیطون کر حداقل روزی 17-18 ساعت روشنه تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم واسه خونه حرف نداره هم ارزونه هم با کیفیت
alijigari
27-12-2011, 11:55
بین tp link و linksys کدوم مدل که
1- قابلیت 4 پورت lan
2-و برد بیشتر وایر لس
3-سازگاری بیشتری با پارس انلاین داشته باشه
4- قیمت اصلا مهم نیست و کیفیت مهم هست
5- من الان خودم از linksys wag54g2 استفاده میکنم
ArashMiniStar
27-12-2011, 14:02
1- قابلیت 4 پورت lan
2-و برد بیشتر وایر لس
لینکسیس کلا قیمت بالاتر و برد پایین تری نسبت به قیمت دارد!
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
1- قابلیت 4 پورت lan
2-و برد بیشتر وایر لس
لینکسیس کلا قیمت بالاتر و برد پایین تری نسبت به قیمت دارد!
4 پورت لن هم که اکثرا دارن
hamed888
28-12-2011, 16:50
سلام . من یه سوال داشتم. بین مودم های ایسوس N10 و N11 کدوم رو پیشنهاد میکنید .
قدرت پوشش وایرلس کدو بیشتره ؟ با توجه به اینکه N10 یک انتن 5db داره و N11 دو تا آنتن 2db. در کل کدوم بهتره؟
قیمتش مهم نیست. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
من D-LINK مدل 2520U دارم 35000 تومن خریدم خیلی هم ازش راضیم گوش شیطون کر حداقل روزی 17-18 ساعت روشنه تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم واسه خونه حرف نداره هم ارزونه هم با کیفیت
جالبه من 25 خریدم!! بیشتر از 6 ماه پیش و کیفیتش رو تایید میکنم!:5:
باسلام خدمت عزيزان.درموردمودم اديمكس AR-7266WNA به نظرشما مودم خوبى هست من خودم واردنيستم يكى ازدوستان به من اين مدل راپيشنهاد كرد
الان خودم يه مودم LIKSYS WAG320N روى سرويس يك مگ حدوديكسال استفاده مى كنم ازهرجهت مودم خوبى هست تنهامشكل آن اين است هرچند
گاهى بايستى خاموش وروشن كنم تا وصل شوم البته خيلى كم پيش مى آيد وايرادهم ازمودم است مثل دوستى كه درصحفه هاى قبل همين موردراعنوان
كرده بودندمن مودم اديمكس را براى سرويس دومگ مى خواهم اگر درموردراهنماى نصب فارسى آن هم اگرآدرسى هست ممنون مى شوم بفرمائيد
ازلطفى كه به من مى كنيدكمال تشكررادارم ياحق
ArashMiniStar
07-01-2012, 22:03
جالبه من 25 خریدم!! بیشتر از 6 ماه پیش و کیفیتش رو تایید میکنم!:5:
من فکر کنم 32 گرفتم.یا شاید 35 اینا.ا سال و نیم پیش.نزدیک به 2 سال هست.24 ساعته روشنه ولی هیچ کاریش نشده داغ هم نمیکنه.فقط مال من مشکل یو اس بی داره.:13: از همون اول نتونستم از یو اس بی اش استفاده کنم.با اینکه درایورش رو نصبیدم ولی بازم وقتی کابل رو میزنم چراغش روشن نمیشه و کار نمیکنه!! :41:
sportalireza93
12-01-2012, 12:44
دوستان من می خوام با لپ تاپ و گوشیم از طریق مودم وایرلس به اینترنت وصل شم خونه 130 متره بین مدل TPLINK 8961ND و 8951 و 8950 موندم لطفا کمک کنید من فقط از طریق وایرلس میخوام وصل شم و از پورت LAN استفاده نمی کنم و حد اکثر سرعتی که از ISP میگیرم 256 هست.
[QUOTE=sportalireza93;6767603]دوستان من می خوام با لپ تاپ و گوشیم از طریق مودم وای
همون 8961 انتخاب خوبیه
sportalireza93
12-01-2012, 13:12
قیمت 8961 دقیقش چنده
قیمت 8961 دقیقش چنده
والا قیمت مودم رفته بالا 8901 الان مشهد شده 58 تومن از 43 تومن
این مدل م اون موقع 65 بود الان دقیق نمیدونم چنده
sportalireza93
12-01-2012, 13:19
این 8961 میتونه امواجش از دوتا دیوار عبور کنه
Farshid72
13-01-2012, 22:26
بله از دو دیوار عبور میکنه
rayansaba.com
شرکت ارتباطات سامان گستر نماینده رسمی tp-link هست
expanium
18-01-2012, 15:36
سلام دوستان
من یه مودم وایرلس مدل dlink 2730u دارم .اما متاسفانه برای کار من بردش کمه. من برا یه خونه 2 طبقه ونیم میخام.و آنتنش هم عوض نمیشه .چون در هنگام خرید دقت نکردم.حالا یه فروشنده میگفت بیا یه روتر بخر بهش وصل کن بهت میدم 130 تومن .بنظر شما راه حل خوبیه؟ در ضمن روتر دقیقا چکار میکنه ؟
blue2006
22-01-2012, 13:44
سلام
من شدیدا به راهنمایی شما عزیزان نیاز دارم .
من تا الان با GPRS موبایلم به اینترنت وصل می شدم . خوب یه مزیت ها و یه معایبی داشت . چون با لپتاب از طریق بلوتوث همه جا باهاش وصل می شدم خوب بود تا این که بنا به عللی الان گوشی ندارم . حالا بین دو تا گزینه موندم .
یا باید یه گوشی یا مودم جی اس ام بخرم و یا مودم ای دی اس ال .
ولی اصلا با ای دی اس ال آشنایی ندارم . می تونیین راهنمایی کنیین .
به نظر شما کدوم یکی از راه های بالا رو برم بهتره ؟
اگه نظرتون ADSL هست . یه مدلی که وایرلس هم باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه بهم معرفی کنین .
MOH@MMAD-A
22-01-2012, 16:08
سلام دوستان کسی نیس جواب ما رو بده لطفا یه سر به این تاپیک بزنید :
/showthread.php?t=541565 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
V i r u s e r
23-01-2012, 11:22
سلام
دوستان من در حال حاضر یه مودم Meganet چینی دارم که خیلیم ازش راضی بودم. با هر 4 تا ISP شهرمون تست کردم و اینا
متاسفانه دیروز انتن وایرلسش شکست و حالا دیگه وایرلسش کار نمی کنه
الا دنبال یه مودم جدید هستم
برد وایرلسش زیاد مهم نیست فقط خونه ی 120 متری رو پوشش بده کافیه. یکی از لپتاپ ها از وایرلس استانددارد n پشتیبانی نمی کنه.
میخوام USB داشته باشه که دانلود هم بتونم داشته باشم بدون احتیاج به PC روشن
قیمتشم زیاد مهم نیست. تا 150 هم شد اشکال نداره :)
این مودم Asus RT-N13U چطوره؟
قیمتشم لطف کنید
ممنون
Farshid72
23-01-2012, 11:25
سلام
دوستان من در حال حاضر یه مودم Meganet چینی دارم که خیلیم ازش راضی بودم. با هر 4 تا ISP شهرمون تست کردم و اینا
متاسفانه دیروز انتن وایرلسش شکست و حالا دیگه وایرلسش کار نمی کنه
الا دنبال یه مودم جدید هستم
برد وایرلسش زیاد مهم نیست فقط خونه ی 120 متری رو پوشش بده کافیه. یکی از لپتاپ ها از وایرلس استانددارد n پشتیبانی نمی کنه.
میخوام USB داشته باشه که دانلود هم بتونم داشته باشم بدون احتیاج به PC روشن (ممکنه؟)
قیمتشم زیاد مهم نیست. تا 150 هم شد اشکال نداره :)
این مودم Asus RT-N13U چطوره؟
قیمتشم لطف کنید
ممنون
مدل TP-TD8901G مناسب کار شما هست خیلیم ارزونه و نمیخواد انقدرام خرج کنی نیازاتو برطرف میکنه فقط USB خور نیست که برای لپ تاپ اهمیتی نداره و میتونی با وایرلس بهش کانکت شی
V i r u s e r
23-01-2012, 11:41
مدل TP-TD8901G مناسب کار شما هست خیلیم ارزونه و نمیخواد انقدرام خرج کنی نیازاتو برطرف میکنه فقط USB خور نیست که برای لپ تاپ اهمیتی نداره و میتونی با وایرلس بهش کانکت شی
سلام
اگه منظورتون این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدله که دانلود نمی کنه
ممنون
بالاخره در مورد دی لینکه یا ایسوز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blue2006
23-01-2012, 15:36
یکی جواب ما رو بده
Farshid72
23-01-2012, 20:59
سلام
من شدیدا به راهنمایی شما عزیزان نیاز دارم .
من تا الان با GPRS موبایلم به اینترنت وصل می شدم . خوب یه مزیت ها و یه معایبی داشت . چون با لپتاب از طریق بلوتوث همه جا باهاش وصل می شدم خوب بود تا این که بنا به عللی الان گوشی ندارم . حالا بین دو تا گزینه موندم .
یا باید یه گوشی یا مودم جی اس ام بخرم و یا مودم ای دی اس ال .
ولی اصلا با ای دی اس ال آشنایی ندارم . می تونیین راهنمایی کنیین .
به نظر شما کدوم یکی از راه های بالا رو برم بهتره ؟
اگه نظرتون ADSL هست . یه مدلی که وایرلس هم باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه بهم معرفی کنین .
دوسته عزیز شما هر موبایلی بخرید میتونید از اینترنت سیم کارتتون استفاده کنید دیگه
ولی بنظر من یه مودم ADSL/WIFI مثل:
TP-TD8901G بخرید و از انترنت وایرلس اون هم روی دستگاه های دیگتون استفاده کنید
قیمت مناسبی داره و میتونید از شرکت آسیا تک هم ACC خریداری کنید
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
سلام دوستان
من یه مودم وایرلس مدل dlink 2730u دارم .اما متاسفانه برای کار من بردش کمه. من برا یه خونه 2 طبقه ونیم میخام.و آنتنش هم عوض نمیشه .چون در هنگام خرید دقت نکردم.حالا یه فروشنده میگفت بیا یه روتر بخر بهش وصل کن بهت میدم 130 تومن .بنظر شما راه حل خوبیه؟ در ضمن روتر دقیقا چکار میکنه ؟
دوسته عزیز شما با این پول میتونید یه مودم :
TP-TD8961nd بخرید و آنت های 7 db روش بزارید که 1 کوچه اونور ترم پشتیبانی کنه
mohammadgame
06-02-2012, 20:14
سلام و درود به همه
دوستان ببخشيد يه سوال خيلي مبتدي دارم
اين مودم هاي Adsl كه به صورت وايرلس هستن براي وصل شدن به pc قطعه خاصي لازم دارند كه اون مودم رو شناسايي كنه ؟
سلام و درود به همه
دوستان ببخشيد يه سوال خيلي مبتدي دارم
اين مودم هاي Adsl كه به صورت وايرلس هستن براي وصل شدن به pc قطعه خاصي لازم دارند كه اون مودم رو شناسايي كنه ؟
این مودم ها که با کابل لن وصل میشن به pc
اون وایرلس برای اتصال لپ تاب و گوشی و دیوایس هایی است که گیرنده ی وایرلس داشته باشند
mohammadgame
07-02-2012, 12:10
این مودم ها که با کابل لن وصل میشن به pc
اون وایرلس برای اتصال لپ تاب و گوشی و دیوایس هایی است که گیرنده ی وایرلس داشته باشند
اما من شنيدم يه قطعه هست كه به pc وصل مي كنن بعد مي شه مودم وايرلس رو باهاش شناسايي كرد
اما من شنيدم يه قطعه هست كه به pc وصل مي كنن بعد مي شه مودم وايرلس رو باهاش شناسايي كرد
بله اونا گیرنده های وایرلس است که به یو اس بی وصل میشه و با pc میتونید وایرلس مودم رو بگیرین
ولی وقتی مودم با لن به pc وصل شده دیگه نیازی به اون نیست مگر اینکه یک pc دیگه که در جای دیگری است میخواین به مودم وصل بشه
فرق این دوتا مودم ایسوس چیه؟
Asus Wireless RT-N16
Asus Wireless RT-N56U
در کنار مودم Linksys WAG320 کدوم یکی از این سه تا بهتره ؟ با چه مزیتهایی ...
سلام
یک سوالی داشتم
من تا دیروز یک مودم adsl معمولی داشتم مارک دی لینک
بعد دیروز یک مودم وایرلس تی پی لینک هم خریدم واسه لپ تاپ
مودم وایرلس و کانفیگ کردم و زدم به خط تلفنی که تو یک اتاق دیگه که همین خط اینترنت خودمه و کار هم کرد
ولی وقتی اون مودم به پریز تلفن تو اون اتاق وصله
من نمیتونم با مودم معمولی خودم که تو اتاق خودمه به اینترنت وصل بشم و حتما باید اون مودم وایرلس و که توی اون اتاق دیگست و از برق بکشم که این مودم معمولی خودم کار کنه
موم خودم رو به اسپیلیتر وصل کردم ولی بازم وصلنشد
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
میخوام که از همین 1 خط اینترنتم 2 تا مودم معمولی و وایرلس با هم به اینترت وصل باشن
باید چی کار کنم؟
کجای کارممشکل داره؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنین.....
سلام
یک سوالی داشتم
من تا دیروز یک مودم adsl معمولی داشتم مارک دی لینک
بعد دیروز یک مودم وایرلس تی پی لینک هم خریدم واسه لپ تاپ
مودم وایرلس و کانفیگ کردم و زدم به خط تلفنی که تو یک اتاق دیگه که همین خط اینترنت خودمه و کار هم کرد
ولی وقتی اون مودم به پریز تلفن تو اون اتاق وصله
من نمیتونم با مودم معمولی خودم که تو اتاق خودمه به اینترنت وصل بشم و حتما باید اون مودم وایرلس و که توی اون اتاق دیگست و از برق بکشم که این مودم معمولی خودم کار کنه
موم خودم رو به اسپیلیتر وصل کردم ولی بازم وصلنشد
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
میخوام که از همین 1 خط اینترنتم 2 تا مودم معمولی و وایرلس با هم به اینترت وصل باشن
باید چی کار کنم؟
کجای کارممشکل داره؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنین.....
اون مودم adsl تون چند پورته است ؟
همون جدیده ؟
اون مودم adsl تون چند پورته است ؟
همون جدیده ؟
پورت چی؟
فک کنم 4 تا لن میخوره
پورت چی؟
فک کنم 4 تا لن میخوره
اصلا نیازی نیست که شما دوتا مودم داشته باشین
شما مودم جدید رو با لن سیستم خودتون وصل کنید و تو اون اتاق دیگه از وایرلسش استفاده کنید و مشکلی هم پیش نمیاد
اون مودم قدیمیتون رو هم یا نگه دارین یا بفروشینش
سلام - من به تازگی یک مودم 2730u Dlink خریدم - روی مودم چراغی هست که در کاتالوگ WPS گفته می شود . در برخی موارد شروع می کند به چشمک زدن مداوم - علت آن را می خواهم بدانم ؟
سلام - من به تازگی یک مودم 2730u Dlink خریدم - روی مودم چراغی هست که در کاتالوگ WPS گفته می شود . در برخی موارد شروع می کند به چشمک زدن مداوم - علت آن را می خواهم بدانم ؟
wps در واقع برای ایجاد امنیت در شبکه وایرلس است
شما با فعال کردن این قابلیت یک شبکه امن وایرلس میتونید داشته باشین که حالت های مختلف داره مثل wep و wpa و و.... که از الگوریتم های مختلفی مثل aes و .... استفاده میشود .
javad1361839
18-02-2012, 12:10
بله از دو دیوار عبور میکنه
rayansaba.com
شرکت ارتباطات سامان گستر نماینده رسمی tp-link هست
بی زحمت لینک شرکت ارتباطات سامان گستر رو میذارید (تو گوگل که پیداش نکردم) ، راستی مگه نماینده tp-link شرکت فرادانش نیست!؟؟
javad1361839
19-02-2012, 11:02
چرا سایت تی پی لینک بالا نمیاد !! برای شما هم بالا نمیاد یا میاد ؟؟ tp-link.com
armin_punisher6
19-02-2012, 11:04
چرا سایت تی پی لینک بالا نمیاد !! برای شما هم بالا نمیاد یا میاد ؟؟ tp-link.com
به دلیل تحریم باید با چیز پی ان برین.
javad1361839
19-02-2012, 13:49
شما با چیز پی ان تونستی وارد سایت بشی ؟؟ با قندشکن که واسه من سایتش بالا نمیاد!! دوستان از بین مودمهای 300n تی پی لینک کدام را توصیه میکنند؟!چه مدلهایی از این 300n تی پی لینک موجوده در بازار؟گارانتی اصلی شرکت فرادانش هست؟ داخل بسته مودم چه قطعات دیگه ای هست ؟؟ مثل اسپلیتر ، کابل و ... ممنون میشم دقیقا بم بگیـد
ali_kasper
19-02-2012, 13:51
قیمت یه مودم خوب وایرلس چنده؟!
قیمت یه مودم خوب وایرلس چنده؟!
بستگی داره چه مدل و برندی بخای!
این سایت تا حدودی میتونه بت کمک کنه لیون کامپیوتر.آی آر تو گوگل سرچ کن
ali_kasper
19-02-2012, 15:09
بستگی داره چه مدل و برندی بخای!
این سایت تا حدودی میتونه بت کمک کنه لیون کامپیوتر.آی آر تو گوگل سرچ کن
یه چیز با کیفیت میخوام،قیمت مهم نیست!یه مدل خوب و قوی
اگه میشه اسم مدل با قیمتش رو برام بگید،شما ها که سر رشته ای تو این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید
اگه میشه اسم مدل با قیمتش رو برام بگید،شما ها که سر رشته ای تو این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید
من خودم d-link2730uدارم 58000 تومن گرفتم/مودم خوبیه
Wireless speed: up to 54 Mbps (802.11g), 150 Mbps (802.11n)
Quality of Service (QoS)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
این مدل هم هست
D-Link DSL-2740U Wireless N ADSL2/2+ Router
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تومان
یک مودم وایرلس با برد وایرلس کل خونه ترجیحا زیره 50 تومان - معمولی و پرفروش چی بگیریم؟
یک مودم وایرلس با برد وایرلس کل خونه ترجیحا زیره 50 تومان - معمولی و پرفروش چی بگیریم؟
TPLINK - TD 8901G حدود 56 تومن
javad1361839
22-02-2012, 15:16
بدون درنظر گرفتن قیمت ، بین 3 مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میکنیــد:: (برای یه واحد 80 متری)
tplink w8951nd
tplink w8950nd
D-Link DSL-2730U
amir raya
22-02-2012, 18:52
سلام. من یه tp-link مدل W8901G دارم. PPPOE هیچ جوره وصل نمیشه؟ همینجا میتونین کمکم کنید یا باید تایپیک جداگونه بزنم؟
ایسوز n10
حدود 65 تومن
کیفیتش عالیه
برد وایرلس خوبی هم داره
John Cena723
26-02-2012, 10:04
دوستان من یه router دارم ولی از اونجایی که ADSL Router نیست نمیتونم باهاش وصل بشم. حالا من ازتون میخوام یه مودم ساده ADSL که قیمت بالایی هم نداشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه معرفی کنید. ممنون میشم.
دوستان من یه router دارم ولی از اونجایی که ADSL Router نیست نمیتونم باهاش وصل بشم. حالا من ازتون میخوام یه مودم ساده ADSL که قیمت بالایی هم نداشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه معرفی کنید. ممنون میشم.
مدل tplink td-8101g خوبه
از مودم باید بزنید به پورت wan روتر تا روتر کار کنه البته این مودمی که گفتم تک پورته است
John Cena723
26-02-2012, 13:57
مدل tplink td-8101g خوبه
از مودم باید بزنید به پورت wan روتر تا روتر کار کنه البته این مودمی که گفتم تک پورته است
با ADSL مخابرات سازگاره دیگه؟ قیمت حدودیش چنده قربان؟
با ADSL مخابرات سازگاره دیگه؟ قیمت حدودیش چنده قربان؟
بله مشکلی نداره
حدود 40 تومنه
fcchelsea
28-02-2012, 12:51
ا سلام
یه مودمه چهار پورته با مارک پلانت که به دو تا کامپیوتر و دو تا ----- وصله فقط وقتی یکی از این کامپیوترا رو روشن میکنی صدای خش خش و جرقه بلندی مدام ازش میاد (صدای جرقه نه خود جرقه) تا وقتی اون کامپیوتر بخصوصو خاموش کنیم
با بقیه دستگاهها مشکلی نداره در ضمن اون کامپیوترم بخوبی کار میکنه و مشکلی نداره
ا سلام
یه مودمه چهار پورته با مارک پلانت که به دو تا کامپیوتر و دو تا ----- وصله فقط وقتی یکی از این کامپیوترا رو روشن میکنی صدای خش خش و جرقه بلندی مدام ازش میاد (صدای جرقه نه خود جرقه) تا وقتی اون کامپیوتر بخصوصو خاموش کنیم
با بقیه دستگاهها مشکلی نداره در ضمن اون کامپیوترم بخوبی کار میکنه و مشکلی نداره
صدای جرقه از کامپیوتر میاد ؟
fcchelsea
29-02-2012, 13:38
صدای جرقه از کامپیوتر میاد ؟
بله مودمو از برق کشیدم بازم این صدا میاد
Chaternet
12-03-2012, 01:21
دوستان ببخشید
من کاربر خانگی هستگ و در نظر دارم تا 150 تومن خرج مودم روتر adsl وایرلس دو آنتن کنم .
بنظرتون چه مارک و مدلی رو بگیرم ؟
اصلا مدلی هست که Access Point و. Router. و مودم. Adsl2+ رو با هم داشته باشه و به پول من بخوره ؟
ArashMiniStar
13-03-2012, 20:36
دوستان ببخشید
من کاربر خانگی هستگ و در نظر دارم تا 150 تومن خرج مودم روتر adsl وایرلس دو آنتن کنم .
اصلا مدلی هست که Access Point و. Router. و مودم. Adsl2+ رو با هم داشته باشه و به پول من بخوره ؟
کاربردتون چی هست؟؟(مثلا انتقال اطلاعات دارین ، پورت یو اس بی لازم دارین و ...) چه مساحتی رو میخواین پوشش بدید؟؟
دوستان ببخشید
اگه کاربر خونگی هستین نیاز به این همه خرج نیست مدل tplink 8901g به قیمت 58 تومن بخرید 4پورته است
روتر و اکسس پوینت هم است
vivabarca
14-03-2012, 18:37
دوستان 2 تا سوال ،
معنای روتر و اکسس پوینت چی هست ؟! منظورم اینه که کاربردشون در مشخصات مودم جیه ؟
قضیه ی نویز گیر و اسپیلتر چی هست ؟ قیمتشون چقدره ، چطوری باید نصب کرد و از کجا باید تهیه کرد ؟
دوستان 2 تا سوال ،
معنای روتر و اکسس پوینت چی هست ؟! منظورم اینه که کاربردشون در مشخصات مودم جیه ؟
قضیه ی نویز گیر و اسپیلتر چی هست ؟ قیمتشون چقدره ، چطوری باید نصب کرد و از کجا باید تهیه کرد ؟
روتر کارش ایجاد ارتباط بین دیوایس های مختلف و مسیر یابی بین آنها و ایجاد broad cast domain است
اکسس پوینت برای ایجاد ارتباط یک شبکه کابلی با یک شبکه وایرلس است
شما وقتی adsl میگیرید این خط adsl از خط تلفن شما استفاده میکنه یک مسیر برای adsl و یک مسیر برای تلفن
که از هم جدا هستند حالا کار اسپیلیتر اینه که تلفن نویز روی adsl ایجاد نکرده و باعث قطعی اینترنت نشود
به همین خاطر شما باید یا برای هرتلفن یک اسپلیتر بزارین یا یک اسپلیتر سر خط بزارین
قیمتش 2 الی 3 تومنه از خدمات کامپیوتری میتونید تهیه کنید
طریقه نصبش هم به این صورت است که یک طرفش دو تا پورت داره یکی line یکی telephon
از تلفن میخوره به این قسمت و یک سیم از پریز تلفن میخوره به line یعنی اسپیلیتر میشه واسط بین تلفن و سیم تلفن
از ان طرف هم میخوره به مودم که میتونید نزنید همون دوسر وصل بشه نویز رو میگیره
لطفآ راهنمایی کنید برای اینکه در خونه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن چه نوع مودم بی سیم باید بخرم و تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه؟
supermax15
17-03-2012, 01:01
مودم d-link 2730u خوبه
چیزه دیگه یی هم فک نکنم نیاز باشه
لطفآ راهنمایی کنید برای اینکه در خونه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن چه نوع مودم بی سیم باید بخرم و تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه؟
یک مودم وایرلس خوب برای کارهای خونگی tplink 8901g هست که نیازی های شما رو برآورده میکنه
لپ تاب هم که گیرنده وایرلس داره
h_starboy
28-03-2012, 20:58
دوستان بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
برای من قدرت آنتن و برد بیشتر خیلی مهمتر هستش .
1- D-Link 2730u
2- Tp-Link 8950ND
لطفا بگید آنتن هر کدوم چند dbi هستش و آیا میشه عوضشون کرد یا نه .
ضمنا اگه قیمت های بروز این مدل ها رو دارید ممنون میشم لطف کنید .
دوستان بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
برای من قدرت آنتن و برد بیشتر خیلی مهمتر هستش .
1- D-Link 2730u
2- Tp-Link 8950ND
لطفا بگید آنتن هر کدوم چند dbi هستش و آیا میشه عوضشون کرد یا نه .
ضمنا اگه قیمت های بروز این مدل ها رو دارید ممنون میشم لطف کنید .
من مدل دوم رو میپسندم سری n است و ترنسفرریت اطلاعات در وایرلس 150 مگابیت پرسکنت است
یک آنتن 5dbi داره که قابلیت تعویض هم داره
این برای شما کاملا کافیه
h_starboy
30-03-2012, 11:20
من مدل دوم رو میپسندم سری n است و ترنسفرریت اطلاعات در وایرلس 150 مگابیت پرسکنت است
یک آنتن 5dbi داره که قابلیت تعویض هم داره
این برای شما کاملا کافیه
مرسی دوست عزیز. البته من رفتم datasheet هر دو مدل رو گرفتم و مشخصات دقیقترشون رو خوندم .
هر دو تا 150 mbps قابلیت دارند .
از خیلی ها شنیدم که کیفیت d-link خیلی بالاتره . به همین خاطر یکم شک کردم و پرسیدم.
به هر حالا ممنونم از راهنماییتون .
مرسی دوست عزیز. البته من رفتم datasheet هر دو مدل رو گرفتم و مشخصات دقیقترشون رو خوندم .
هر دو تا 150 mbps قابلیت دارند .
از خیلی ها شنیدم که کیفیت d-link خیلی بالاتره . به همین خاطر یکم شک کردم و پرسیدم.
به هر حالا ممنونم از راهنماییتون .
به نظر من tplink بخرین بهتره و پشیمون نمیشین
V i r u s e r
30-03-2012, 13:01
دوستان
یه مدل مودم وایرلس که USB خور باشه و بشه باهاش دانلود کرد معرفی می کنید که تو بازار پیدا بشه؟
Asus n13u خوبه ولی هرجا گشتم نداشتن
فقط فروشگاه چاره (Chare.ir) هست که نمیدونم قابل اعتماد هستن یا خیر
ممنون
دوستان
یه مدل مودم وایرلس که USB خور باشه و بشه باهاش دانلود کرد معرفی می کنید که تو بازار پیدا بشه؟
Asus n13u خوبه ولی هرجا گشتم نداشتن
فقط فروشگاه چاره (Chare.ir) هست که نمیدونم قابل اعتماد هستن یا خیر
ممنون
مدل smc 7904 wbra-n2 است که پورت usb داره میتونید هارد بزنید بهش و بدون روشن بودن سیستم دانلود ها رو تو اون ذخیره کنید و لی پرینتر و اسکنر فکر نکنم بتونید بهش بزنید برای شیر کردن فقط وسایل ذخیره سازی میشه زد
حدود 115 اینا باید باشه
V i r u s e r
30-03-2012, 13:14
مدل smc 7904 wbra-n2 است که پورت usb داره میتونید هارد بزنید بهش و بدون روشن بودن سیستم دانلود ها رو تو اون ذخیره کنید و لی پرینتر و اسکنر فکر نکنم بتونید بهش بزنید برای شیر کردن فقط وسایل ذخیره سازی میشه زد
حدود 115 اینا باید باشه
ممنون از راهنماییتون
احتیاجی به شیر ندارم
فقط 1 پورت Lan و وای فای داشته باشه و قابلیت دانلود تورنت هم داشته باشه کافیه
این مودمی که شما معرفی کردید حتی خودم اسم برندشو نشنیده بودم چه برسه به مغازه دار :31:
بیشتر منظورم از برند های TP-link و Dlink بود که اکثر جاها پیدا میشن (تو شهرستان)
البته فردا میرم شاید پیدا شد
ممنون
ممنون از راهنماییتون
احتیاجی به شیر ندارم
فقط 1 پورت Lan و وای فای داشته باشه و قابلیت دانلود تورنت هم داشته باشه کافیه
این مودمی که شما معرفی کردید حتی خودم اسم برندشو نشنیده بودم چه برسه به مغازه دار :31:
بیشتر منظورم از برند های TP-link و Dlink بود که اکثر جاها پیدا میشن (تو شهرستان)
البته فردا میرم شاید پیدا شد
ممنون
smc جزء برند های معروف مودم است و کیفیت و گارانتی خوبی داره 2 سال تعویض فقط نسبت به برندهایی مثل dlink و tplink گرونتره
rasoly65
04-04-2012, 01:36
با سلام
از سرعت کم GPRS خسته شدم میخام از ADSL رو گوشی استفاده کنم(بدون pc)
ممنون میشم یه مودم خوب معرفی کنین
حدود پنجاه تا هفتاد تومن
با سلام
از سرعت کم GPRS خسته شدم میخام از ADSL رو گوشی استفاده کنم(بدون pc)
ممنون میشم یه مودم خوب معرفی کنین
حدود پنجاه تا هفتاد تومن
tplink 8101g حدود 45 باید باشه و وایرلس هم هست
rasoly65
04-04-2012, 09:27
ممنون از کمکت
یه سوال راهی هس که بشه فندق شکنو رو همین مودم را انداخت
اخه گوشی n9 هست و مطابق معمول ایران تحریمه
ممنون از کمکت
یه سوال راهی هس که بشه فندق شکنو رو همین مودم را انداخت
اخه گوشی n9 هست و مطابق معمول ایران تحریمه
فکر کنم بشه تو مودم کانفیگ است ولی خودم تاحالا این کارو نکردم ولی شدنیه
rasoly65
04-04-2012, 15:34
ممنون
ببخشید سوال اخر
میرم مودمو بخرم
ولی اگه این مودم رو استفاده کنم دیگه لازم نیس از سیستم استفاده کنم
فقط کافیه مودم روشن بشه و با وایرلس گوشی بهش وصل شد؟ درسته دیگه
و راجب سوال قبلیم میشه سایتی معرفی کنی که اموزش قرار دادن قندون شکنو رو مودم اموزش بده
ممنون
ببخشید سوال اخر
میرم مودمو بخرم
ولی اگه این مودم رو استفاده کنم دیگه لازم نیس از سیستم استفاده کنم
فقط کافیه مودم روشن بشه و با وایرلس گوشی بهش وصل شد؟ درسته دیگه
و راجب سوال قبلیم میشه سایتی معرفی کنی که اموزش قرار دادن قندون شکنو رو مودم اموزش بده
برای سوال اولیتون اول باید مودم رو به سیستم بزنید کانفیگ کنید بعد از اینکه کانفیگ شد بله میتونید حتی زمانی
که سیستم خاموش است با فقط روشن بودن مودم از وایرلسش استفاده کنید
برای سوال دوم سرچ کنید تو گوگل شاید یک چیزایی بتویند پیدا کنید
rasoly65
06-04-2012, 18:06
مودم رو سفارش دادم تا برام بیارن
ولی این خبر حالمو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم پولمو حدر دادم
سلام
من میخوام یه مودم Tp-Link بگیرم و میخوام وایرلس هم داشته باشه
قیمت هم مناسب باشه
برای خانه میخوام حداکثر یک لپ تاپ و یک کامپیوتر با کابل Lan بهش وصل میشه
چون قبلا وایمکس داشتم برد وایرلسش تا 50 متر بود مودم های ADSL به چه صورت هست؟(البته برد بالا زیاد مهم نیست)
میخواستم بدونم مودم های این شرکت با بیشتر شرکت های ارائه دهنده اینترنت مشکلی ندارند؟
یک سوال دیگه اینکه بعضی از شرکت ها ADSL و ADSL +2 میدن آیا مودم های اینها با هم فرق میکنه؟
با تشکر:40:
سلام
من میخوام یه مودم Tp-Link بگیرم و میخوام وایرلس هم داشته باشه
قیمت هم مناسب باشه
برای خانه میخوام حداکثر یک لپ تاپ و یک کامپیوتر با کابل Lan بهش وصل میشه
چون قبلا وایمکس داشتم برد وایرلسش تا 50 متر بود مودم های ADSL به چه صورت هست؟(البته برد بالا زیاد مهم نیست)
میخواستم بدونم مودم های این شرکت با بیشتر شرکت های ارائه دهنده اینترنت مشکلی ندارند؟
یک سوال دیگه اینکه بعضی از شرکت ها ADSL و ADSL +2 میدن آیا مودم های اینها با هم فرق میکنه؟
با تشکر:40:
مودم tplink 8901g رو پیشنهاد میکنم به قیمت 58 تومن ارزونترش 8101 است وایرلس ولی تک پورته است حدود 43 تومن ولی چون وایرلس است و لپ تاب هم گیرنده ی وایرلس داره نیازی به پورت لن برای لپ تاب نیست و وایرلس کافیه
برد سری g در میحط بسته حدودا 80 متر و در محیط باز 150 متر بدون افت پهنای باند است
این مودم با همه isp ها سازگاره
مودم های adsl2 و +adsl2 از نظر سرعت دانلود و آپلود فرقی با هم ندارند فقط +adsl2 سرویس های با سرعت بالاتر 512 رو هم ساپورت میکنه که 8901 و 8101 هردو+adsl2 هستند
سلام
نمی دونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه.
من یه مودم وایرلس برای ADSL2+ میخواستم که زود نسوزه چون اکثرا روشنه و مسافت زیاد رو هم جواب بده (مسافت حدودا 20 متره ولی بین اتاق ها چند تا دیوار داریم)
البته قیمت ، اولویت اولم نیست و بیشتر ، کارایی و عمر دستگاه مدنظرمه.
چه مودمی خوبه؟
و نظرتون راجع به لینک سیس چیه؟
با سپاس
سلام
نمی دونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه.
من یه مودم وایرلس برای ADSL2+ میخواستم که زود نسوزه چون اکثرا روشنه و مسافت زیاد رو هم جواب بده (مسافت حدودا 20 متره ولی بین اتاق ها چند تا دیوار داریم)
البته قیمت ، اولویت اولم نیست و بیشتر ، کارایی و عمر دستگاه مدنظرمه.
چه مودمی خوبه؟
و نظرتون راجع به لینک سیس چیه؟
با سپاس
tplink 8960n مودم خوبیه ولی اگه میخوای خرجش کمتر بشه tplink 8901g
با سلام خدمت دوستان من میخام یه مودم بگیرم که وایرلسش دو طبقه رو هم طبقه بالا و هم پایین رو ساپورت کنه به نظرتون چی بگیرم؟
با سلام خدمت دوستان من میخام یه مودم بگیرم که وایرلسش دو طبقه رو هم طبقه بالا و هم پایین رو ساپورت کنه به نظرتون چی بگیرم؟
بهتره برید سراغ n مودم tplink 8960 n خوبه برای شما حدود 65 الی 70 تومن
دوستان نظرتون در مورد ASUS - DSL-N10 چيه ؟ قيمتش چنده واسه خريد پيشنهاد ميكنين؟
آيا اين مدل قابليت دانلود هنگام خاموش بودن سيستم رو داره؟
تو اين رنج چي پيشنهاد ميكنين؟
اساتید لطفا راهنمایی نمایید. کسی تو این فروم نیس
اساتید لطفا راهنمایی نمایید. کسی تو این فروم نیس
مودم خوبیه ولی فکر کنم یکم دماش بالا باشه
قیمت دقیق ندارم
اگه پورت usb داشته و بشه بهش وسایل دخیره سازی زد میتونید از تنظمیات مودم تنظیم کنید که در موقع خاموشی سیستم اطلاعات دانلودی رو در اون هارد بریزه
با تشکر از پاسختون قیمت کردم 75 گفتن شما تو این رنج چی پیشنهاد میدین؟
در ضمن یه مودم هم معرفی نمایید که بشه هنگام خاموشی سیستم دانلود کرد با قیمت ؟
ashi-khan
22-05-2012, 13:19
سلام دوستان
عزیزان مودم وایرلس اینترنال چی بگیرم؟
سلام دوستان
عزیزان مودم وایرلس اینترنال چی بگیرم؟
باید برید سراغ لینک سیس
qwerty2322
25-05-2012, 16:38
من شدیدا به یه روتر احتیاج دارم که سرعتش حداقل 900 باشه با استاندارد n. کسی میدونه تو ایران netgear گیر میاد یا نه؟
Homayun Khan
01-06-2012, 19:14
سلام
دوستان من یه مودم میخوام برای استفاده از شرینگ سیسیکم جهت باز کردن کانالهای کارتی همه نوع امکانات هم داشته باشه مثل وایرلس و از این جور چیزها قیمتشم بین 50 تا 60 باشه ترجیحا tp - link باشه چون 5 ساله از مدل 8811 استفاده میکنم هنوز سالمه (از مخابرات سرعت 128 دارم)
با تشکر
amehsany
07-06-2012, 10:45
باسلام
اگه ممکنه تفاوتهای فنی دو مودم وایرلس tp link w8960n را با tp link w8961n
سلام
برای یک واحد 200 متری که هم نیاز به شیر کردن پرینتر هست، و هم انتقال دیتا چی پیشنهاد میدین ؟
بعد اگه بخواهیم آنتن دهی را برای برد بیشتر داشته باشیم آیا میشه دستگاهی برای تقویت بذاریم ؟
مودم tplink 8960n خوبه برای شما البته اگه پرینتر لن باشه میتونید به مودم بزنید و یا wifi داشته باشه به وایرلسش متصل میشه برای شیر شدن ولی اگه پرینتر usb فقط باشه باید مودم روتری تهیه کنید که پورت یو اس بی برای شیر کردین پرینتر و پرینتر سرور داشته باشه که اون هزنیش خیلی بالا میزنه مگر اینکه به یک سیستم بزنید و اون شیر کنید و بقیه سیستم ها از پرینتر استفاده کنند
برای افزایش برد وایرلس بهترین راه تعویض انت با dbi بالاتر است میتونید از روترها و ریپیتر ها هم استفاده کنید
مکان مودم و آپدیت بودن درایور شبکه و فریم ویر مودم و استفاده از کانال های ارتباطی خلوت تر هم تو برد وایرلس تاثیر گذاره
سلام من 5 ساله که از این مودم های قدیمی CORECESS دارم که دو چراغ هم هستن یکی USB یکی ADSL
به دلیل مشکلاتی که تو این چند روز داشتم با ADSL که چراغ ADSL مودم روشن نمیشد به دوستم گفتم و مودمش رو قرض گرفتم مدل TD-8817
امروز بالاخره چراغ ثابت شد و اول با مودم قدیمی تست کردم سرعت دانلود 20 بود یعنی با سرعتی حدود 160 کیلوبایت کانکت شدم و دو سه بار دیگه هم تست کردم تو همین حدودا بود سرعت
بعد مودم TPLINK زدم دیدم سرعت دانلود 300 بود و خیلی عالی بود برای همین تصمیم گرفتم یه مودم جدید بگیرم
تو این دو سه صفحه اخر یه نگاهی کردم و دیدم این مدل به اون چه من دنبالشم خیلی شبیهه
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
چیزایی که من میخوام اینه نمیدونم این مودم این کارایی رو داره یا اصلا مودمی هست که این کارا رو انجام بده ؟
1-من تا یکی دو هفته دیگه میخوام لپتاپ بگیرم و فکر میکردم اگه مودمی باشه که مثلا من به برق بزنم و تنظیماتش هم انجام بدم و نیازی هم به وصل کردن از طریق USB نباشه به لپتاپ خیلی خوب میشه چون مثلا من میخوام لپتاپ ببرم تو یه اتاق دیگه و هی بخوام کل مودم و سیم های مودم و پریز تلفن بکنم ببرم اون اتاق نمیشه و دردسر داره اگه بشه از طریق وایرلس این کارو بکنیم خیلی خوب میشه
این مودم این قابلیت داره ؟
2- دم خونه ما یه وایرلس مفتی هست که طرف پسورد نذاشته روش و با موبایل راحت میتونم استفاده کنم وایرلس لپتاپ هم این فاصله رو جواب میده و میگیره ولی یه وایرلس دیگه هم یک کوچه بالاتر هست که اونم پسورد نداره و رایگانه ماله یه مغازه کامپیوتری
احتمالا وایرلس لپتاپ جوابگو نباشه و نتونه پیداش کنه این مودم برد بیشتر میکنه و برد بیشتری رو جواب میده ؟
این مودم TPLINK 8817 که الان دستمه یه کم زیاد داغ میکنه اینم همینطوره ؟ این داغ شدن زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه که ؟
پیشاپیش ممنون
من این مودم رو تازه خریدم
درباره گزینه اول باید بگم من خودم هم از لپ تاپ هم استفاده کمینم ما خونمون دو طبقه هست و طیقه بالا خوب آنتن میده و مشکلی نداره
شماره دوم : من تاحا نتونستم با مدمی که دارم از وای فای جای دیگه استفاده کنم و نمیدونم میشه یا نه
ardalan13
19-06-2012, 00:31
سلام من مودم tp link 8951nd رو میخام بگیرم. چطوره؟ 62 تومن digikala
omid_562008
19-06-2012, 11:15
سلام
دوستان نظرتون در مورد مودم وایرلسCNet CAR-971 ADSL2/2+ Wireless-N Router چیه؟
اینم لینک سازندشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sportalireza93
21-06-2012, 10:15
سلام.من مودم tplin 8951nd خریدم وقتی که میخوام به اینترنت وصل شم چراغ ADSL روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه لطفا کمکم کنید در هردو حالت brinch و PPPoE هم امتحان کردم ولی نشد
این مشکل یا از درست کانفیگ نشدن مودمتون است یا از طرف isp است این مشکل
مقدار vpi و vci و همچنین یوزر و پسورد رو درست میدید ؟
mohammad71346
21-06-2012, 12:18
درود به همه
من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
1 - من قبلا يه مودم تي پپ معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 و سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهم داشت ؟
2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ( در واقع پيشنهادشون اين بود كه هر موقع كه مي خوام از ويندوز جديد استفاده كنم ، حتما زنگ بزنم و مك آدرس رو برام ست كنن هر دفعه !!! ) ، احتمال دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
خودشون مودم استار نت دارن و اونو پيشنهاد كردن . 110هزار تومن !!!
لطفا زود جواب بدين . ممنون
sportalireza93
21-06-2012, 12:28
من همه چیز رو درست وارد کردم ISP هم از مودم های tplink پشتیبانی میکنه لطفا کمکم کن
سلام به همه
من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
1 - من قبلا يه مودم تي پپي معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 . سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهد داشت ؟
2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ، احتما دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
سلام من چند روز پیش این مودم گرفتم مودم خیلی خوبیه این مشکلی که شما میگی رو نمیدونم چون دو ویندوز ندارم ولی این مودم چون وایرلس داره بعیده دیگه این مشکل وجود داشته باشه
کلا خواستم بگم مودم خیلی خوبیه
من همه چیز رو درست وارد کردم ISP هم از مودم های tplink پشتیبانی میکنه لطفا کمکم کن
من جوابتون رو دادم اگه کانفیگ مدمتون درست باشه باید زنگ بزنید به isp و بگین مک آدرستونو براتون ریست کنن سپس مودم رو بعد از اینکار خاموش کنید کابل هاشو بکشین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه سپس مودم رو روشن کنید و ازش استفاده کنید
درود به همه
1 - من قبلا يه مودم تي پپ معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 و سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهم داشت ؟
2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ( در واقع پيشنهادشون اين بود كه هر موقع كه مي خوام از ويندوز جديد استفاده كنم ، حتما زنگ بزنم و مك آدرس رو برام ست كنن هر دفعه !!! ) ، احتمال دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی
mohammad71346
21-06-2012, 13:45
سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی
خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )
در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟
خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )
در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟
در مورد اون دزدی اعتبار همچین اتفاقی برای من نیفتاد
mohammad71346
22-06-2012, 06:37
ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
فقط ي; سوال :
الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟
ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
فقط ي; سوال :
الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟
WEP 128BIT امنیتش زیاد بالا نیست شما از wpa2 با الگوریتم AES استفاده کنید طول پسوردتون زیاد باشه و ترکیبی از اعداد و حروف باشه از SPACE هم تو پسورد استفاده کنید بد نیست
malavan.ehsan
04-07-2012, 23:39
سلام
من امروز از یک فروشگاه اینترنتی مودم Tp-link TD-W8960N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراه با یک آنتن 8 Dbi سفارش دادم که برام بیارند به نظرتون میتونم با این وضعیت و این آنتن تا 150 متر که مانع هم جلوش هست دریافت داشته باشم؟
با این قدرت آنتن چند متر پوشش داره؟
راستی این مودم دو تا آنتن 3 Dbi داره اینا با قدرت کلی 6 Dbi هست؟!
بله مشکلی ندارین در برد با همون دو تا آنتن 3dbi اشم تو اون فاصله مشکلی براتون پیش نمیومد
ahoora f
07-07-2012, 19:22
کسی مودم idsl وایرلسی که قابلیت فکس مودم هم داشته باشه میشناسه؟مثل مودمهای دابل اپ
هر چند مدلی که میشناسید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا اگه قیمت هم داشتید بگید.
من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.