ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اا معرفی مودم های Adsl اا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

mohamad skystar
01-02-2011, 17:11
من برا چندتا دوستام TP-LINK 8901G خریدم.همشون راضی هستن.
در یک زمان کامپیوتر و لپتاپ و موبایل رو بهش وصل کردیم خیلی خوب جواب داد.
امروز هم 3 تا لپ تاپ رو به راحتی جواب داد.
Wireless خیلی خوبی داره.بردش هم خوبه
اما یکی از دوستان D-LINK خریده بود ناراضی بود

mehdisatss
01-02-2011, 17:32
من از خود شاتل ZyXEL گرفتم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که آنتن دهیش به نظرم ضعیفه یعنی من وایرلس های دیگه هم داشتم راحت کل خونه رو ساپورت میکرد اینو یخورده اونورتر میرم سیگنالش دو سه تا کم میشه گاهی هم میره قطع میشه دوباره میاد. کسی از دوستان راه حلی برای افزایش و بهبود آنتن دهی مودم وایرلس نداره؟

mohamad skystar
02-02-2011, 12:15
من از خود شاتل ZyXEL گرفتم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که آنتن دهیش به نظرم ضعیفه یعنی من وایرلس های دیگه هم داشتم راحت کل خونه رو ساپورت میکرد اینو یخورده اونورتر میرم سیگنالش دو سه تا کم میشه گاهی هم میره قطع میشه دوباره میاد. کسی از دوستان راه حلی برای افزایش و بهبود آنتن دهی مودم وایرلس نداره؟

من با شاتل سر همین مودم بحث داشتم.اونا میگفتن چرا از ما نمیخری منم گفتم بابا شما گرون میدین در حد تیم ملی.
آخرشم زیر بار نرفتم و TP-LINK 8901G رو خریدم عالی بود.

actros 1843
02-02-2011, 12:22
من با شاتل سر همین مودم بحث داشتم.اونا میگفتن چرا از ما نمیخری منم گفتم بابا شما گرون میدین در حد تیم ملی.
آخرشم زیر بار نرفتم و TP-LINK 8901G رو خریدم عالی بود.

آره بیشتر این شرکت ها مقداری از در آمدشون از همین فروش مودم که واقعا گرون میدن خیلی گرون.:13:

mohamad skystar
05-02-2011, 18:07
امروز با مودم TP-LINK8901G 8 تا موبایل رو ساپورت کردیم خوب جواب داد.

Artam01
05-02-2011, 22:53
دوستان من می خوای یه اینترنت ADSL بگیرم، بی زحمت یکی دوتا مودم یا روتر به من معرفی کنید، خیلی گرون نباشه، حتمن پرت لن هم داشته باشه که با لن فکر کنم راحت تره و سی دی و اینا نمی خواد :20:.
با تشکر.

EXTREME
05-02-2011, 23:15
دوستان من می خوای یه اینترنت ADSL بگیرم، بی زحمت یکی دوتا مودم یا روتر به من معرفی کنید، خیلی گرون نباشه، حتمن پرت لن هم داشته باشه که با لن فکر کنم راحت تره و سی دی و اینا نمی خواد :20:.
با تشکر.
همون مودم tp link td- 8901g خوبه برای شما وایرلس هم هست 42 تومن با 4تا پورت لن

Artam01
06-02-2011, 11:41
یعنی هم میشه برای ADSL و هم برای وایرلش ازش استفاده کرد؟ USB داره؟

shfarshad
07-02-2011, 00:11
سلام
در خصوص انتخاب خرید مودم linksys 320n و asus n13 مردد هستم آیا کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه البته از سرویس شاتل استفاده می کنم و شاتل میگه ما با هیچ مودمی مشکل نداریم ولی در خصوص مودم های asus n13 ظاهرا پشتیبانی میدهند .

mohamad skystar
07-02-2011, 12:28
یعنی هم میشه برای ADSL و هم برای وایرلش ازش استفاده کرد؟ USB داره؟

دوست من این مودم برا ADSL هست دیگه. USB نداره.
4 تا پورت داره.
وایرلس هم هست اگه لپتاپ داشته باشی خیلی راحتی تو خونه..بردش خوبه.
من دارم واقعا راضیم.
من در یک زمان هم کامپیوتر هم لپ تاپ هم موبایل رو باهاش تست کردم خوب جواب داد.

Artam01
07-02-2011, 13:33
ممنون، آخه قبلنا یه D-link داشتم هم USB و هم Lan داشت ولی وایرلس نبود.

الان شما با این مودم می تونی اکانت وایرلس هم بگیری؟

Ship Storm
07-02-2011, 14:09

اکانت وایرلس منظورتون چیه؟
شما مودم رو وصل میکنی بخ خط تلفن مثل بقیه مودم ها و فقط دیگه لازم نیست مودم بغل سیستم کامپیوتری شما باشه و با کابل بهش وصل باشه شما برو تو اتاق پذیرایی وصل شو به اینترنت و مودم تو اتاق خواب شما باشه

mohamad skystar
07-02-2011, 18:36

دوست عزیز شما در مورد سیستم وایرلس بیشتر باید مطلب بخونید تا راحت بتونب مودم خودتون رو انتخاب کنید.
البته حرف های دوست عزیز ship storm رو قبول دارم.ممنون

mansour05
08-02-2011, 00:38
سلام دوستان
دوستان من میخوام مودم بخرم برای همین خواستم کدومیک از دو مدل زیر رو بگیرم
میخوام در حد مودم باشه و وایرلس داشته باشه که با لپ تاب بشه وصل شد
TP-LINK W8960N
&
TP-LINK8901G

mansour05
08-02-2011, 00:50
من با قسمت فروش صحبت که میکردم میگفت که برای سرویس جدید حتما باید مودم هم ازشون خریداری بشه. اصلا هم مهم نیست مارک و مدل مودم چی باشه تنها این مهمه که فقط باید از خودشون خریده بشه. :21:
وگرنه با همون سرویس های پارس آنلاین من همه مدل مودمی رو کانفیگ کردم و هیچکدوم هم مشکلی نداشت:5:

دوست عزیز آیا امکان داره روش کانفیگ رو به من آموزش بدی؟
و آیا تو خونه میتونم خودم به تنهایی مودمم رو کانفیگ کنم؟
چون میخوام سرویس بگیرم و شرکت میگه واسه همین کانفیگ و راه اندازی باید 20000 تومان پول بدم بغیر از وجه اشتراک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم

mohamad skystar
08-02-2011, 17:40
سلام دوستان
دوستان من میخوام مودم بخرم برای همین خواستم کدومیک از دو مدل زیر رو بگیرم
میخوام در حد مودم باشه و وایرلس داشته باشه که با لپ تاب بشه وصل شد
TP-LINK W8960N
&
TP-LINK8901G

TP-LINK W8901G از نظر وایرلس درجه یک شک نکن.تست کردم خیلی خوب جواب داد.

navids
08-02-2011, 20:15
دوست عزیز آیا امکان داره روش کانفیگ رو به من آموزش بدی؟
و آیا تو خونه میتونم خودم به تنهایی مودمم رو کانفیگ کنم؟
چون میخوام سرویس بگیرم و شرکت میگه واسه همین کانفیگ و راه اندازی باید 20000 تومان پول بدم بغیر از وجه اشتراک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم

از چه شرکتی میخواهید سرویس بگیرید؟ معمولا تمام شرکتها روش کانفیگ مودم رو در سایتشون گذاشته اند. و تقریبا تمام مودمها هم مثل هم کانفیگ میشوند. به این تاپیک یک سری بزنید بد نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahsai
09-02-2011, 19:58
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنند.
من ای دی اس پارس انلاین دارم و مودم TP LINK-8817 دارم.طبقه بالا هم دقیقا از پارس انلاین ای دی اس ال گرفتن.
من رمز داخل مودم برام تعریف شده اس و البته خودم بعضی مواقع تنظیماتش رو دستکاری کردم.
مشکل اصلی اینه که چند روز هستش با اینکه مودم رو خاموش میکنم و لپتاپ هم خاموش هستش باز که میرم ترافیک و ساعات انلاین بودن رو تو سایت پارس انلاین چک میکنم میبینم اون مواقع که من مودم رو خاموش کردم دانلود داشتم و اینترنت استفاده شده.
حالا میخواستم بدونم احتمالا چه اتفاقی داره میفته؟
و باید چیکار کنم؟
زنگ زدم به پارس انلاین گفتن مودم رو بیار پسورد رو عوض کنیم ولی خب خودم میتونم پسورد مودم رو عوض کنم و اینکار رو امروز انجام دادم.
میخوام بدونم اگه احیانا کسی از اینترنت من استفاده کرده باشه ایا به اطلاعت سیستم دسترسی داشته و راه جلوگیری از استفاده دوباره فرد مورد نظر چی هستش؟
ایا مودم تنظیمات امنیتی داره که بشه امنیتش رو بالاتر برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Mehran-King
09-02-2011, 20:35
یکی منو راهنمایی کنه ، مودمم خود به خود خاموش میشه ، و دوباره بعد از چند دقیقه میره نت ولی باز بعد چند دقیقه میاد بیرون ،

مودمم TP-LINK هستش :11:ممنون میشم

EXTREME
09-02-2011, 20:38
یکی منو راهنمایی کنه ، مودمم خود به خود خاموش میشه ، و دوباره بعد از چند دقیقه میره نت ولی باز بعد چند دقیقه میاد بیرون ،

مودمم TP-LINK هستش :11:ممنون میشم
سلام firmware مربوط به مودم رو آخرین ورژن رو بگیرید و نصب کنید
منتها قبلش مودم رو ریست کنین و مجددا کانفیگ کنید اگه درست نشد برید سراغ firmware

mamadalmani
09-02-2011, 21:03
من adsl مخابرات بگیرم 256 یا 512
مودم چی بگیرم خوب باشه نیاد بیرون اینا

EXTREME
09-02-2011, 21:35
همین مودم های معمولی خوبه مثل tplink td8901g

Mehran-King
09-02-2011, 22:05
سلام firmware مربوط به مودم رو آخرین ورژن رو بگیرید و نصب کنید
منتها قبلش مودم رو ریست کنین و مجددا کانفیگ کنید اگه درست نشد برید سراغ firmware

میشه لینک دانلودش رو بدین ، ممنون میشم:11:

amaranth_silent
10-02-2011, 00:22
دوستان مودمم سمفونی 5210 هست خیلی اشغاله نه ؟؟قبلا زاکسل داشتم اون بهتر نبود؟

sarah333
10-02-2011, 00:59
من از شاتل اشتراک گرفتمو بعد بهم زنگ زدن گفتن چرا مودم از ما نخریدی؟
منم گفتم شما یه مودم 30000 تومانی رو میدی 90000 تومان واسه همین.
الان دارم با TP-LINK 8901 حال میکنم به خدا

سلام این مودم به سرویس اینترنت مخابرات هم میخوره؟ قیمتش چنده؟بیشترین سرعتی که ساپرت میکنه چنده؟وچندتا پرت داره؟

EXTREME
10-02-2011, 09:47
سلام این مودم به سرویس اینترنت مخابرات هم میخوره؟ قیمتش چنده؟بیشترین سرعتی که ساپرت میکنه چنده؟وچندتا پرت داره؟
بله من برای یکی از آشنایان که اینترنت مخابرات داره گرفتم وراضیه
کلا مخابرات 128 و 256 اش زیاد فرقی با هم ندارند و کلا سرعت اینترنتاشون هم پایینه و شما بهترین مودم رو هم بیارین زیاد تو سرعتش تاثیر نداره و با همون 25kb/s میتونید دانلود کنید مگه برید 512 بیگیرید که با 60 kb/s دانلود کنید

mohamad skystar
10-02-2011, 13:02

این مودم 4 تا پورت داره.
وایرلسش هم خوبه من که کلی حال میکنم.
بردش هم تو خونه کاملا جواب داد.

actros 1843
10-02-2011, 23:47
من adsl مخابرات بگیرم 256 یا 512
مودم چی بگیرم خوب باشه نیاد بیرون اینا

مخابرات الا خیلی شلوغه باید بری تو صف تا چند ماه دیگه نوبت ات بشه تم منطقه ما اینطوری حالا شما زنگ بزن ببین پرت آزاد دارن:20:

mohsen_zz
12-02-2011, 22:31
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 داشتم و امروز 8960 tp link خریدم ، و اینترنتم از مخابرات اصفهان هست
من مودم جدید رو کانفیگ کردم PPPoe و کاملا طبق دستور صفحه اول درست هست .... ولی همه چراغ ها روشن میشه به جز چراغ internet !!؟
در حالی که همون مودم 8811 قبلی رو که الان کانفیگ یا دوباره از اول نصب کردم جواب میده و مشکلی نیست
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم آیا مودم با مخابرات سازگار نیست ؟

ممنونم

EXTREME
12-02-2011, 23:15
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 داشتم و امروز 8960 tp link خریدم ، و اینترنتم از مخابرات اصفهان هست
من مودم جدید رو کانفیگ کردم PPPoe و کاملا طبق دستور صفحه اول درست هست .... ولی همه چراغ ها روشن میشه به جز چراغ internet !!؟
در حالی که همون مودم 8811 قبلی رو که الان کانفیگ یا دوباره از اول نصب کردم جواب میده و مشکلی نیست
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم آیا مودم با مخابرات سازگار نیست ؟

ممنونم
شما باید زنگ بزنید به isp تون که مک آدرستونو رو براتون ریست کنن احتمالا مشکلتون حل میشه بهشون بگید خودشون میفهمن بعد از اینکه اینکار isp براتون کرد مودم رو خاموش کنید و تمام کابل های مودم رو کامل بکشید و بزارید 15 دقیقه همینطور باشه سپس کابل های مودم رو زده و روشن کنید و ازش استفاده کنید
علت دیگه ی این مشکل هم میتونه از بد کاتفیگ کردن مودم هم باشه
میتونه این مشکل از سرور هم باشه

sarah333
14-02-2011, 15:00
بله من برای یکی از آشنایان که اینترنت مخابرات داره گرفتم وراضیه
کلا مخابرات 128 و 256 اش زیاد فرقی با هم ندارند و کلا سرعت اینترنتاشون هم پایینه و شما بهترین مودم رو هم بیارین زیاد تو سرعتش تاثیر نداره و با همون 25kb/s میتونید دانلود کنید مگه برید 512 بیگیرید که با 60 kb/s دانلود کنید

یعنی اگه بعدن سرعت 512 بگیرم با این مودم نمیشه کار کرد؟تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟

mohamad skystar
14-02-2011, 17:29
یعنی اگه بعدن سرعت 512 بگیرم با این مودم نمیشه کار کرد؟تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟

دوست عزیز مودم کاری به نوع سرویسی که از مخابرات میگیرین نداره.
بهتره مودمی رو انتخاب کنید که جواب داده باشه از هر نظر.
مودم TP-LINK 8901G خیلی خوبه.

EXTREME
14-02-2011, 17:30
بله با 512 هم کار میکنه ولی 512 مخابرات رو من شنیدم به هر کسی نمیدن

MZ_Love17
14-02-2011, 17:43
بله با 512 هم کار میکنه ولی 512 مخابرات رو من شنیدم به هر کسی نمیدن

اگه دانشجو باشی 512 رو می دن
البته برای 256 هم باید دانشجو باشی :31:
در غیر این صورت 128 رو بهت می دن

EXTREME
14-02-2011, 17:51
اگه دانشجو باشی 512 رو می دن
البته برای 256 هم باید دانشجو باشی :31:
در غیر این صورت 128 رو بهت می دن
والا من یکی از فامیلامون دانشجو بود هرکار کرد ندادن بهش مثل اینکه 512 رو به استادا میدن

actros 1843
14-02-2011, 17:57
مخابرات یک مگ هم داره ؟اونارو به کیا میدن؟

EXTREME
14-02-2011, 18:08
اونارو دبگه به هرکی بدن به ما نمیدن خیالت راحت:31:

online_amin
14-02-2011, 20:34
والا من یکی از فامیلامون دانشجو بود هرکار کرد ندادن بهش مثل اینکه 512 رو به استادا میدن

یعنی من الان استادم؟

حتی دانشجو هم نیستم. ولی الان 512 مخابرات دارم :دی

برای 1 مگ باید شرکت داشته باشی.

EXTREME
14-02-2011, 20:52
یعنی من الان استادم؟

حتی دانشجو هم نیستم. ولی الان 512 مخابرات دارم :دی

برای 1 مگ باید شرکت داشته باشی.
مشهد که به ما ندادن

sheytoon001
14-02-2011, 20:55
سلام به دوستان
من میخوام یه مدم ADSL که وایرلس هم داشته باشه و با لپ تاپ هم بتونم ازش استفاده کنم بخرم
پیشنهاد شما چیه؟ قیمتش هم زیر 50 باشه
در ضمن سوال دیگم اینه که این مودم ها فقط اینترنت رو از طریق وایرلس به اشتراک میذارن یا کلا از طریق وایرلسش میشه لپ تاپ رو با کامپیوتر شبکه کرد؟

EXTREME
14-02-2011, 21:04
سلام به دوستان
من میخوام یه مدم ADSL که وایرلس هم داشته باشه و با لپ تاپ هم بتونم ازش استفاده کنم بخرم
پیشنهاد شما چیه؟ قیمتش هم زیر 50 باشه
در ضمن سوال دیگم اینه که این مودم ها فقط اینترنت رو از طریق وایرلس به اشتراک میذارن یا کلا از طریق وایرلسش میشه لپ تاپ رو با کامپیوتر شبکه کرد؟
بله
مودم TPLINK TD-8901G که داری 4 پورت هست و وایرلس هست 42 تومن
علاوه بر اینکه شما اینترنت رو با این مودم میتونید به اشتراک بزارید میتونید شبکه های AD HOC هم ایجاد کنید
و منابع رو هم به اشتراک بزارید
برای شبکه کابلی هم میتوانید بدون نیاز به هاب یا سوئیج شبکرو انجام بدین خود مودم روتر هم هست

sheytoon001
15-02-2011, 01:04
بله
مودم TPLINK TD-8901G که داری 4 پورت هست و وایرلس هست 42 تومن
علاوه بر اینکه شما اینترنت رو با این مودم میتونید به اشتراک بزارید میتونید شبکه های AD HOC هم ایجاد کنید
و منابع رو هم به اشتراک بزارید
برای شبکه کابلی هم میتوانید بدون نیاز به هاب یا سوئیج شبکرو انجام بدین خود مودم روتر هم هست
ممنون بابت جواب
منظورتون این مدل هست دیگه؟ TD-W8901G
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا برای اسنفاده از اینترنت توسط وایرلس این مودم، حتما باید به کامپیوتر وصل باشه؟ چون برای استفاده از اینترنت مخابرات نیاز یه یوزر و پسورد هست
سوال دیگم اینه که وقتی اینترنت توسط وایرلس به اشتراک گذاشته میشه، میشه براش پسوردی گذاشت؟ اگه کسی در محدوده ی این وایرلس باشه میتونه بدون اجازه استفاده کنه؟

mohamad skystar
15-02-2011, 17:55
ممنون بابت جواب

آیا برای اسنفاده از اینترنت توسط وایرلس این مودم، حتما باید به کامپیوتر وصل باشه؟ چون برای استفاده از اینترنت مخابرات نیاز یه یوزر و پسورد هست
سوال دیگم اینه که وقتی اینترنت توسط وایرلس به اشتراک گذاشته میشه، میشه براش پسوردی گذاشت؟ اگه کسی در محدوده ی این وایرلس باشه میتونه بدون اجازه استفاده کنه؟

سلام دوست جون.برای استفاده به صورت وایرلس مودم فقط باید به خط تلفن وصل باشه و لزومی نداره حتما به کامپیوتر وصل باشه.شما مودم رو تو اتاق یا هال یا هرجایی از خونه که دوست داری بزار و از وایرلس لذت ببر.
اگر خواستی با کامپیوتر هم به ADSL وصل بشی اون موقع باید مودم رو به کامپیوتر وصل کنی.
من مودم رو گذاشتم رو اپن آشپزخونه و با لپ تاپ N5010 از اینترنت لذت میبرم به صورت وایرلس.
پسورد هم میشه گذاشت که هر کسی نتونه از وایرلس استفاده کنه.
اگر گسی در محدوده وایرلس باشه فقط با وارد کردن پسورد(که شما انتخاب میکنی) میتونه وصل بشه.

Artam01
17-02-2011, 13:16
ای کاش این مودمه همه جاش مشکی بود، راستی دوستان این مودم با ویندوز سون مشکلی ندارد؟ گویا بعضی دوستان مودمشون با ویندوز سون مشکل پیدا میکند.

EXTREME
17-02-2011, 21:33
ای کاش این مودمه همه جاش مشکی بود، راستی دوستان این مودم با ویندوز سون مشکلی ندارد؟ گویا بعضی دوستان مودمشون با ویندوز سون مشکل پیدا میکند.
اگه منظورتون همین مدل 8901g هست نه با ویندوز سون مشکلی نداره
اونی که میگین مشکل داره یا مودم رو درست کانفیگ نکردن یا ویندوزشون مشکل داره

Artam01
18-02-2011, 09:46
بله، منظورم همین مودم بود، احتمالن یکی ازش بگیرم، البته وایرلسش الان برام کاربردی نداره، برای همین بین خرید یه مدل ارزانتر کمبو یا این مدل موندم، هنوز نتونستم تصمیم بگیرم، ویندوز XP هم ندارم فقط سون دارم.

babak_gww
18-02-2011, 12:45
یه سوال، isp میتونه بفهمه ما از چه مودمی داریم استفاده میکنیم؟ مثلا دیدین ایرانسل نوع گوشی تون رو میفهمه

bijandarbari
18-02-2011, 13:29
سلام به همگی
من قصد خرید مودم حدود 50 تومان رو دارم.
بین دو مدل پر طرفدار asus am604g و tp link 8901g موندم که کدوم رو انتخاب کنم.
به نظر شما کدام یک را نتخاب کنم ؟
میخوام که مودم پایدار باشه یعنی قطعی نداشته باشه (چه تو حالت lan و چه تو حالت wifi)
در ضمن من از پارس انلاین میخوام سرویس بگیرم و شک دارم که با tp link به مشکل بر نخورم.

mohamad skystar
18-02-2011, 15:32
بله، منظورم همین مودم بود، احتمالن یکی ازش بگیرم، البته وایرلسش الان برام کاربردی نداره، برای همین بین خرید یه مدل ارزانتر کمبو یا این مدل موندم، هنوز نتونستم تصمیم بگیرم، ویندوز XP هم ندارم فقط سون دارم.

شما مودم TP-LINK W8901G رو بخر.
درسته الان وایرلس نمیخوای اما دیگه دوره وایرلس هست.
من الان با کامپیوتر لپتاپ و موبایل ار طریق این مودم دارم با اینترنت کار میکنم و توخونه همیشه آنلاین هستم.
ویندوز 7 هم هیچ مشکلی نداره من که هیچ مشکلی ندیدم.

omid N72
18-02-2011, 16:20
سلام دوستان من یه مودم میخوام تا 40-50 تومن که بشه هم کامپوتر خونه هم لپتاپ رو باهاش شیر کنم و استفاده کنم. چی پیشنهاد میدین؟
اررزونترین وای فای چنده؟

maziarb
18-02-2011, 16:34
یه سوال، isp میتونه بفهمه ما از چه مودمی داریم استفاده میکنیم؟ مثلا دیدین ایرانسل نوع گوشی تون رو میفهمه
نه نمیتونه، گوشی و سیمکارت قضیش فرق داره

سلام دوستان من یه مودم میخوام تا 40-50 تومن که بشه هم کامپوتر خونه هم لپتاپ رو باهاش شیر کنم و استفاده کنم. چی پیشنهاد میدین؟
اررزونترین وای فای چنده؟
میتونید یه سر هم به این فروشگاه بزنید chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2750

actros 1843
18-02-2011, 17:28
بین دو مدل پر طرفدار asus am604g و tp link 8901g موندم که کدوم رو انتخاب کنم

فکر نکنم am604g قیمت اش 50 هزار تومن باشه am604 که وایرلس نداره 30هزار تومنه.

bijandarbari
18-02-2011, 18:00
فکر نکنم am604g قیمت اش 50 هزار تومن باشه am604 که وایرلس نداره 30هزار تومنه.

عضر می خوام منظورم این بود که حداکثر می خوام تا حدود 50 تومان هزینه کنم نهایت 55 تومان.
امروز که تو سایت tp link رفتم دیدم مدل 8950Nd هم تو بازار ایران موجوده که قیمتش تو سایت
55 تومان اعلام شده که بسیار مناسب به نظر میرسه.
از وایرلس سری n پشتیبانی میکنه و تا سرعت 150 Mb/s رو برای وایرلس جواب میده .
چند تا جایزه هم از مجلات معتبر کامپیوتر برده.
اینم لینکش:

نظر شما چیه این مدل ارزش خرید رو داره ؟ چون هنوز تو بازار جا نیفتاده و ممکنه مشکلاتی داشته باشه یا مانند دیگر محصولات tp link مدل خوبی از آب در خواهد آمد.
در ضمن این مدل بد جوری چشم من رو گرفته.

omid N72
19-02-2011, 19:41
نه نمیتونه، گوشی و سیمکارت قضیش فرق داره

میتونید یه سر هم به این فروشگاه بزنید chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2750

من وای فای میخوام. چی پیشنهاد میدید؟ این فروشگاه خیلی گیج کننده اس!

elvin_1987
19-02-2011, 22:13
دوستان کسی این مودم رو داره استفاده کرده؟TD-W54KIT
اینم لینک یک مودم ای دی اس ال و یک مودم یو اس بی ای دی اس ال 52 تومن جمعا ایا این مودم کسی داره ؟چطور مودمی هست؟

babak41191
26-02-2011, 19:30
من مودم d-link - dsl-2640u خریدم و از مخابرات سرویس میگیرم .
مشکلم اینه که چه سیم تلفن وصل باشه و چه نباشه چراغ dsl چشمک میزنه . هرچی توی راهنما رو گشتم نفهمیدم نشونه چیه !
لطفا کمکم کنید !

simorgh_m3
26-02-2011, 21:04
سلام دوستان بنده تو خونه دو تا کامپیوتر دارم که یکیشون نفتیه و دومی هم که تازه خریدم سرتونو درد نیارم میخوام adsl بگیرم برا هردو شیر کنم ولی از بد روزگار اولی کارت شبکه نداره و باید با پورت usb اونو به مودم وصل کنم و دومی رو با کابل شبکه تا اینجا درست ، ولی میخوام بتونم درایوهای کامیوتر رو هم شیر کنم ولی یه سوال؟
میشه از طریق مودم این کارو کرد یا نه؟حتما باید کارت شبکه بگیرم
فرض سوال:مودم از نوع دره پیتی و بیس تومنی (مودم / روتر ADSL2 TD-8811‎) میباشد

DECENT
26-02-2011, 23:52
سلام رفقا من یه مودم وایرلس خوب میخوام تا 100 تومن
پیشنهاده شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر خودم linksys هست کلا مودم های این شرکت که زیر نظر سیسکو هست خوب هستن؟؟؟؟؟
یه مودم خوب بهم معرفی کنید ممنون

mohamad skystar
27-02-2011, 00:29
سلام رفقا من یه مودم وایرلس خوب میخوام تا 100 تومن
پیشنهاده شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر خودم linksys هست کلا مودم های این شرکت که زیر نظر سیسکو هست خوب هستن؟؟؟؟؟
یه مودم خوب بهم معرفی کنید ممنون

TP-LINK 8901G گزینه خوبیه.
هم بردش خوبه هم قیمتش مناسبه هم امکاناتش خوبه

simorgh_m3
27-02-2011, 09:30
سلام دوستان بنده تو خونه دو تا کامپیوتر دارم که یکیشون نفتیه و دومی هم که تازه خریدم سرتونو درد نیارم میخوام adsl بگیرم برا هردو شیر کنم ولی از بد روزگار اولی کارت شبکه نداره و باید با پورت usb اونو به مودم وصل کنم و دومی رو با کابل شبکه تا اینجا درست ، ولی میخوام بتونم درایوهای کامیوتر رو هم شیر کنم ولی یه سوال؟
میشه از طریق مودم این کارو کرد یا نه؟حتما باید کارت شبکه بگیرم
فرض سوال:مودم از نوع دره پیتی و بیس تومنی (مودم / روتر ADSL2 TD-8811‎) میباشد
?????????????????????????:19::19:

Mr.MRGH
04-03-2011, 22:21
ممنون بابت جواب

يا اين مدل كه نوشتين اشتباهه يا عكسش من تازه tplink خريدم و عكسش همينه و مدلشو نوشته td_w8101g كدومش درسته...؟!:18:
راستي اين مدل كه خريدم براي من كه تو خونه يه كامپيوتر دارم و يه موبايل كه ميخوام وصل شم خوبه؟
((از شركت پارس آنلاين اشتراك گرفتم))
پيشاپيش ممنون بابت جواب:11::11:

EXTREME
04-03-2011, 23:10
يا اين مدل كه نوشتين اشتباهه يا عكسش من تازه tplink خريدم و عكسش همينه و مدلشو نوشته td_w8101g كدومش درسته...؟!:18:
راستي اين مدل كه خريدم براي من كه تو خونه يه كامپيوتر دارم و يه موبايل كه ميخوام وصل شم خوبه؟
((از شركت پارس آنلاين اشتراك گرفتم))
پيشاپيش ممنون بابت جواب:11::11:
بله تو محیط بسته این مودم تا 35 متر برد داره و برای کارهای خونگی کاملا مناسبه

ali_nnn13
05-03-2011, 15:14
سلام به همگی دوستان...

دوستان مودم TP-Link TD-W8960N از نظر کیفیت و آنتن وایرلسش چطوره ؟

نمیخوام خیلی پول پای مودم بدم، ولی نمیخوام کیفیتشم بد باشه و زود خراب بشه ! نهایت تا 80 میتونم خرج کنم...

خودم یدونه SMC دارم که خیلی مقاومه و همیشه هم روشنه، ولی میخوام یه مودم دیگه با برد بیشتر بگیرم...

اگه دوستان مورد مناسبتری تا این محدوده قیمت میدونن ممنون میشم راهنمایی کنند...

موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

Mr.MRGH
05-03-2011, 16:17
بله تو محیط بسته این مودم تا 35 متر برد داره و برای کارهای خونگی کاملا مناسبه
دوستان مورد مناسبتری تا این محدوده میدونن?
ممنون میشم راهنمایی کنيد...

TD-W8901G
مدلشو نوشته td_w8101g
باهم يكيه يا فرق داره؟
اگه فرق داره فرقهاش چياست؟:11:

bijandarbari
05-03-2011, 21:29
دوستان مورد مناسبتری تا این محدوده میدونن?
ممنون میشم راهنمایی کنيد...
مدل tp link 8960 هم مدل خوبیه. خیلیا ازش راضین.
دیده شده بعضی افراد از linksys ناراضی بودن ولی اغلب افراد که tp link دارن رضایت نسبی از اون دارن.

مدلشو نوشته td_w8101g
باهم يكيه يا فرق داره؟
اگه فرق داره فرقهاش چياست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق 8901 با 8101 اینه که 8901 چهار تا پورت اترنت داره ولی 8101 یک پورت اترنت.

yaran99
11-03-2011, 01:55
خواهش می کنم یکی از دوستان سوال زیر را دقیق جواب دهد :
فرق دو مدل زیر چیست؟
D-LINK2640U
D-LINK DIR615
مگر هر دوی این ها مودم روتر نیستند ؟ و برای اتصال به اینترنت از آنه استفاده نمی شود ؟
پس چرا در فروشگاه های اینترنتی مدل 2640 را در بخش مودم ها و DIR615 را در بخش روترها قرار داده اند ؟

756
12-03-2011, 16:21
اطلاعات کامل درباره مودم asus am604 میخواستم.

masoud glx
13-03-2011, 11:36
درود دوستان .

من خودم Linksys Wag54G دارم و خیلی هم راضیم توی این چند سالی که استفاده می کنم .
برای یکی از آشناها الان میخوام Linksys 120N بخرم . چیزی که پیدا کردم با گارانتی ساخت سیستم هستش و قیمت 80 ... ؟ این گارانتی خوبه ؟ اصلیه ؟ این چند سال تقلبی لینکسیس به بازار نیومده ؟

ممنون .

mahya78
23-03-2011, 15:21
سلام
من چند روزی هست این مودم D-LINK2640U رو خریدم اما شنیدم کارش خوب نیست . میگن کار چینی هستش و جایی که برا اشتراک بردم گفتن برا یکسال کارایی داره .
البته خودم نخریدمش . کسی آشنا بود مثلا گفتم بگیره بهتره . بعدش که شنیدم خوب نیست .
کسی داره که ببینم اینایی که شنیدم درسته یا نه ؟

MOHAMMAD MM
23-03-2011, 17:04
سلام
دوستان بنده adsl 256 گرفتم و مودمش رو هم از مخابرات خریدم که مخصوص این adsl هست.
این مودم تو تا سیم برای اتصال به usb داره که یکیش به صورت کابل تلفن و اون یکیش usb هست.
چند روز پیش adsl من طی مشکلاتی در سرور مخابرات برای چند دقیقه قطع شد و من فکر کردم مشکل از مودم هست . به همین دلیل وارد تنظیمات اینترنت در کامپیوتر شدم و نمیدونم حواسم نبود یکی از گزینه های مربوطه به adsl رو غیر فعال کردم.
اون موقع با کابل تلفن وصل میدم . وقتی که اون گزینه غیر فعال شد دیگه کامپیوترم کابل تلفنی که یه سزش به مودم و سر دیگرش به پشت کامپیوتر وصل میشه رو support نمیکنه و در واقع نمیتونم دیگه با کابل تلفن به اینترنت وصل شم.
اما هنوز با usb امکان اتصال به اینترنت رو دارم. میخواستم بدونم که راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد؟
مدل مودم بنده : ADSL MODEM SmartAX MT882a
ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنید.
یک سئوال دیگه هم داشتم و اون اینه که اگر بنده یه مودم وایرلس بگیرم میتونم از همین adsl استفاده کنم؟
همچنین میخواستم بدونم برای چی شرکت هایی مثل شاتل میان adsl 128 میفروشن اون هم با سرعت دانلود 300 کیلوبایت بر ثانیه اونوقت ما که از مخابرات adsl 256 میگیریم باید به طور میانگین با سرعت 30 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنیم؟
ممنون اگه به همه ی سئوالات بنده پاسخ بدین

Zalamen
23-03-2011, 17:12
یک مودم وایرلس برای خونه معرفی کنین.ویژگی خاصی هم در نظر ندارم.قیمت هم حدود 80 تومن.کمتر بود هم عیبی نداره.

roteal2007
23-03-2011, 17:48
یک مودم وایرلس برای خونه معرفی کنین.ویژگی خاصی هم در نظر ندارم.قیمت هم حدود 80 تومن.کمتر بود هم عیبی نداره.

tp-link w8960 N

yaran99
23-03-2011, 23:31
دوستان من مودم tp-link 8950 خریدم . داخل بسته بندی سی دی راهنما به زبان انگلیسی وجود دارد . آیا pdf فارسی این مدل یا مدل مشابه 8901 در اینترنت وجود دارد ؟

hamidrezaj
25-03-2011, 18:13
سلام

دوستان میخواستم یه مودم بگیرم , مودم فعلی من comtrend هست و میخواستم یکی از مدل های

Zyxel 660RU

یا Symphony 5210

یا Talent LT804-A : 4 LAN

یا Talent LT801-AC : Combo - 1 USB port + 1 LAN

رو بگیرم. سوالاتی که داشتم این بود که ورژنهای مختلف Zyxel 660RU چه فرقی با هم دارن؟ و حتما باید از

مدلهای پیشنهادی پارس آنلاین گرفت؟ و من که فقط از PC استفاده میکنم و فعلا از لب تاپ استفاده نمیکنم

فرقی تو سرعت دانلود وایرلس با سیم دار هست اگه از مدلهای بالا بگیرم؟

و لطفا از مدلهای بالا یا مدلهای دیگه ای که تو این رنج قیمت هستن و بهتر از اینا هستن معرفی بفرمایید

و لطفا با دلیل بگید کدوم بهتره مخصوصا دو مدل اولی.

منتظرم خیلی ممنون

conjed
25-03-2011, 19:02
سلام
منم یه مودم cisco-linksys گرفتم با adsl محابرات که وایرلس هست.و4تا خروجی داره وusb نداره

میخواستم ببینم قیمتش چنده؟؟به من 83000 دادن

و2-اینکه بردش چقدره؟؟؟؟

3-باید خاموشش کرد یا باید همیشه روسن باشه؟؟؟؟

ممنون:11:

mohamad skystar
26-03-2011, 18:56
مودم خوب با کارایی عالی فقط
TP-LINK 8901G

nima_7121
28-03-2011, 13:45
سلام.
دوستان مودم adsl و wireless کدوم رو پيشنهاد ميکنن:
asus G31
Zyxel P660HW
D-Link 2740u

هر سه تقريباً تو يه رنج قيمتن،فقط کيفيت واسم مهمه

roteal2007
28-03-2011, 14:36
سلام.
دوستان مودم adsl و wireless کدوم رو پيشنهاد ميکنن:
asus G31
Zyxel P660HW
D-Link 2740u

هر سه تقريباً تو يه رنج قيمتن،فقط کيفيت واسم مهمه

....dlink با هر isp سازگار نیست...
نظرم ایسوس هست

tonypb
30-03-2011, 18:06
سلام.
تا سقف 100 تومن میخوام یک مودم بگیرم که :
1.وایفای داشته باشه.
2.برد خوبی داشته باشه.
3.سگ جون باشه.
چون میخوام دانلود شبانه بکنم میگم.
نظرم روی linksis wag 160n هست.ولی چند سوال:
1.مودم خوبی هست؟
2.برای استفاده از اینترنت به هیچ وسیله دیگه ای احتیاج نداره؟
3.دیدم دکمه پاور نداره این مشکلی براش ایجاد نمیکنه که همیشه روشن باشه؟داغ زیادی نمیکنه؟
4.قیمت دقیقش؟
و اینکه آیا با isp ها سازگاره؟(شاتل و پارس آنلاین)
و اگه مدل بهتری سراغ دارید بگید همراه با قیمت.
مصرف هم خونگی با مساحت زیاد
ممنون

nima_7121
31-03-2011, 01:16
سلام.
تا سقف 100 تومن میخوام یک مودم بگیرم که :
1.وایفای داشته باشه.
2.برد خوبی داشته باشه.
3.سگ جون باشه.
چون میخوام دانلود شبانه بکنم میگم.
نظرم روی linksis wag 160n هست.ولی چند سوال:
1.مودم خوبی هست؟
2.برای استفاده از اینترنت به هیچ وسیله دیگه ای احتیاج نداره؟
3.دیدم دکمه پاور نداره این مشکلی براش ایجاد نمیکنه که همیشه روشن باشه؟داغ زیادی نمیکنه؟
4.قیمت دقیقش؟
و اینکه آیا با isp ها سازگاره؟(شاتل و پارس آنلاین)
و اگه مدل بهتری سراغ دارید بگید همراه با قیمت.
مصرف هم خونگی با مساحت زیاد
ممنون

سلام،اينم در نظر بگير: asus n13

tonypb
31-03-2011, 09:28
سلام،اينم در نظر بگير: asus n13

سلام.
ممنون.قیمتش هم میدونید؟

majifff
31-03-2011, 09:57
سلام.
مودم tp-link 8811 بهتره یا dlink 2520u .
من این مودم ها رو برای شرکت parsonline میخام بگیرم .
این مودم ها با شرکت پارس انلاین سازگاری داره اصلا این سازگاری که میگن راسته
مگه همه ی مودم ها رو یک استاندارد ساخته نمیشن پس سازگاری یا ناسازگاری دیگه چه صیقه ای

EXTREME
31-03-2011, 10:03
سلام.
مودم tp-link 8811 بهتره یا dlink 2520u .
من این مودم ها رو برای شرکت parsonline میخام بگیرم .
این مودم ها با شرکت پارس انلاین سازگاری داره اصلا این سازگاری که میگن راسته
مگه همه ی مودم ها رو یک استاندارد ساخته نمیشن پس سازگاری یا ناسازگاری دیگه چه صیقه ای
سراغ DLINK نرید چون کیفیت سابق رو نداره یا TP LINK رو بگیرید یا اگر بودجتون بیشتره SMC بخرید

masoud glx
31-03-2011, 13:32
در مورد دوستی که پرسیده بود در مورد داغ شدن یا خراب شدن مودم های لینک سیس از شرکت سیسکو جهت اطلاع باید بگم که من 2 سالی میشه که لینک سیس دارم و شبانه روز توی این دو سال روشن بوده و برای من هم کلید پاور نداره و اصلا نه داغ میکنه و نه خرابی دارن اینها ... تعداد زیادی از دوستان هم از همین برند استفاده میکنن .

برای من مگر گاهی برق بره که مودم خاموش بشه .
موفق باشی .

tonypb
31-03-2011, 14:47
سلام.الان linksis wag120n خریدم 78 تومن با گارانتی 25 ماه ساخت سیستم.
روشنه مثل هلو کانفیگ شد.دکمه پاور داره.الان کمی گرم شده ولی نه به شدت am602 asus
پس خاموشش نکنم.حتی اگه شب هم کاریش ندارم؟؟؟
به نظرتون فرموریش رو آپدیت کنم؟؟؟
ممنون

EXTREME
31-03-2011, 14:49
سلام.الان linksis wag120n خریدم 78 تومن با گارانتی 25 ماه ساخت سیستم.
روشنه مثل هلو کانفیگ شد.دکمه پاور داره.الان کمی گرم شده ولی نه به شدت am602 asus
به نظرتون فرموریش رو آپدیت کنم؟؟؟
ممنون
firmware مودم رو که حتما آپدیت کنید چون خیلی از مشکلاتش حل میشه

ahmad710
31-03-2011, 15:00
سلام به دوستان عزیز من از سرویس ADSLمخابرات میواستم استفاده کنم.و یک مودمی میخواستم که بتونم با استفاده از لپ تاپ ازش استفاده کنم.شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید اگر قیمتش رو هم میدونید بگید

tonypb
31-03-2011, 16:24
firmware مودم رو که حتما آپدیت کنید چون خیلی از مشکلاتش حل میشه

V1.00.16 اخرین ورژنه؟
مشکلی که نداشت ولی آپ کردم.
راستی نمیشه وایرلسشو وقتی کاریش نداریم خاموش کنیم؟:13:

دکمه پاور داره.الان کمی گرم شده ولی نه به شدت am602 asus
پس خاموشش نکنم.حتی اگه شب هم کاریش ندارم؟؟؟؟؟؟

EXTREME
31-03-2011, 16:57
V1.00.16 اخرین ورژنه؟
مشکلی که نداشت ولی آپ کردم.
راستی نمیشه وایرلسشو وقتی کاریش نداریم خاموش کنیم؟:13:
؟؟؟
اگه وایرلسشو لازم ندارین فعلا میتونید اصلا آنتنشم در بیارید مشکلی نداره

mefmef
31-03-2011, 16:59
ممکنه یکی از دوستان لطف کنه درباره انواع مودم های وایرلس توضیح بده ؟

tonypb
31-03-2011, 17:02
اگه وایرلسشو لازم ندارین فعلا میتونید اصلا آنتنشم در بیارید مشکلی نداره

wag120n اصلا آنتن نداره...
آنتناش داخلیه.گزینه ای چیزی نیست که خاموشش کنم؟؟

دکمه پاور داره.الان کمی گرم شده ولی نه به شدت am602 asus
؟؟؟

EXTREME
31-03-2011, 20:02

؟؟؟
اگه به این شکله پس باید از داخل تنظیماتش برید و غیر فعال کنید

Simaaa
03-04-2011, 07:42

؟؟؟

کلیه device های Cisco طوری طراحی شدن که برای مدت زمان طولانی بدون خاموشی کار کنند و خاموش و روشن کردن زیاد بهشون آسیب میزنه ، اگه شما خیلی اصرار دارین نهایت هفته ای یه بار یا ماهی یه بار خاموشش کنین کافیه .....

برای قطع کردنش هم از طریق همون icon روی desktop می تونین ارتباط اینترنت رو قطع کنین ...
برای قطع کردن کامل وایر لسش هم از تو configش میشه disable کرد...

ahmad710
03-04-2011, 09:33
دوستان يكي از مدل هاي وايرلس linksys رو كه قابليت share كردن فايل ها رو داشته باشه و حدود 80 تومن باشه رو معرفي كنيين.

clickestan
03-04-2011, 10:08
یه مودم ساده هم من میخوام
ولی خرکار تعداد پورتاش هم برام مهم نیست چون فقط به یه کامپیوتر وصل میشه و بی سیم نباشه
پورت شبکه هم حتما داشته باشه
فقط میخوام برم بازار گیر بیاد
بی زحمت مدل و قیمتش رو بگید

Simaaa
03-04-2011, 10:43
Linksys WAG 120n
4 تا پورت lan داره، wireless هم داره
حدود همون 80 تومنه ...
در حقیقت روتره .. یعنی امکان share کردن فایل و پرینتر و ... رو هم میده

motorza
04-04-2011, 22:04
دوستان سلام
می خوام یه مودم adsl وایرلس سری n بگیرم که عالی باشه. به غیر از مودم خوب بودن میخوام که کیفیت و سرعت wi-fi ش هم خوب باشه (برای اتصال دستگاه hd player و pc). به نظرتون از بین مدل های زیر کدومو بگیرم؟
1- tp-link td 8960n
2- مودم asus dsl-n13
3- مودم linksys wag160n
یا مدل دیگری؟

EXTREME
04-04-2011, 22:23
دوستان سلام
می خوام یه مودم adsl وایرلس سری n بگیرم که عالی باشه. به غیر از مودم خوب بودن میخوام که کیفیت و سرعت wi-fi ش هم خوب باشه (برای اتصال دستگاه hd player و pc). به نظرتون از بین مدل های زیر کدومو بگیرم؟
1- tp-link td 8960n
2- مودم asus dsl-n13
3- مودم linksys wag160n
یا مدل دیگری؟
100% مدل linksys از همشون بهتره و گرونتر هم فکر کنم باشه

motorza
05-04-2011, 23:41
دوستان اگه اشتباه نکنم linksys wag 160n و asus dsl-n13 هر دو draft 11n هستند و تضمینی برای سرعت انتقال تا 300mbps وجود نداره ولی tp-link اینطور نیست؟ تأیید میکنید؟

ahmad710
06-04-2011, 13:17
دوستان ميخواستم link sys 120n رو بخرم كه ديدم تو تنظيماتش نوشته بر روي ويندوز هاي ايكس پي و ويستا قابل اجرا است از دوستان كسي هست كه رو ويندوز 7 باهاش كا كرده باشه

ehsan_update
06-04-2011, 13:47
دوستان من میخوام ADSL وصل کنم به یه دونه pc و با wi-fi گوشیم هم بتونم توی اتاقم از اینترنت adsl استفاده کنم. به نظرتون با حدود 50 تومن چی میتونم بگیرم؟
مرسی :11:

armin_punisher6
06-04-2011, 14:05
دوستان من میخوام ADSL وصل کنم به یه دونه pc و با wi-fi گوشیم هم بتونم توی اتاقم از اینترنت adsl استفاده کنم. به نظرتون با حدود 50 تومن چی میتونم بگیرم؟
مرسی :11:
tp link 8901g

ehsan_update
06-04-2011, 14:18
tp link 8901g
ممنون دوست عزیز.:10:
قیمت دقیقش چنده؟(بدون گارانتی و باگارانتی)
تا چند متر میتونم با موبایلم بهش وصل بشم؟
نقاط ضعفش چیه؟

armin_punisher6
07-04-2011, 09:55
نقاط ضعفش چیه؟
حدود 45 تومانه با گارانتی.بردش رو دقیق نمیدونم ولی تک آنتنه هست.تو این قیمت به نظرم بهترینه.هیچ نقطه ضعفی نداره.یه نکته مثبتشم اینه که با همه isp های ایران مچ هست.

EXTREME
07-04-2011, 12:31
نقاط ضعفش چیه؟
بردش در محیط بسته حدود 35 متر و درفضای باز 120 متر هست و محل گذاشتن مودم هم خیلی مهمه و تو بردش تاثیر داره

pan_1356
08-04-2011, 10:31
سلام
چطوری چیز پی ان رو در مودم دلینک 2740 ست کنم با تشکر

ahmad710
08-04-2011, 12:21
سلام ،آقا دنبال یک چیز پی ان خوب میگردم از کجا میتونم پیدا کنم.

EXTREME
08-04-2011, 18:43
سلام
چطوری چیز پی ان رو در مودم دلینک 2740 ست کنم با تشکر
اگه میخواین برای شبکه ست کنید کانکشن رو شیر کنید و گرنه خودتون یک کانکشن براش درست کنید و بعد از وصل شدن به اینترنت ازش استفاده کنید

Download Master
14-04-2011, 10:12
یه مودم Wirless که Port Forwarding , UPnP و QoS درست حسابی داشته باشه چی پیشنهاد میدید ؟ (واسه بازی آنلاین میخوام )

نظرتون راجب WRT120N چیه؟

EXTREME
14-04-2011, 13:26
یه مودم Wirless که Port Forwarding , UPnP و QoS درست حسابی داشته باشه چی پیشنهاد میدید ؟ (واسه بازی آنلاین میخوام )

نظرتون راجب WRT120N چیه؟
برند smc برای شما خوبه

Download Master
14-04-2011, 17:34
برند smc برای شما خوبه

تو تهرانم هست ؟ کجا پیدا میشه؟ میشه یه مقدار بیشتر راجب مدلش و قیمتاش بگید .

EXTREME
14-04-2011, 22:36
بله تهران هم باید باشه کلا یک سرو گردن از tp link بهتره

MISAG
18-04-2011, 14:49
I need Driver for this unit mehdipaniz@yahoo.com

Ship Storm
18-04-2011, 15:19
تو تهرانم هست ؟ کجا پیدا میشه؟ میشه یه مقدار بیشتر راجب مدلش و قیمتاش بگید .

دو جا باید بگری
اول مجتمع پایتخت و دوم طبقه زیر همکف پاساژ ایران

fariborz_1
18-04-2011, 16:02
دو جا باید بگری
اول مجتمع پایتخت و دوم طبقه زیر همکف پاساژ ایران

پاساژ ایران کجاست ؟
بازار رضا ندارن ؟

Dj_aghamajid
20-04-2011, 13:36
سلام
یه سوال میپرسم شاید خند ه دار باشه! اما من فکر میکنم قبلا یجا تو همین تالارها دیدم، اما الان هر چی میگردم ازش خبری نیست و الان فکر میکنم شاید اشتباه متوجه شده بودم!
حالا سوالم اینه: آیا مودمی هست که بشه بهش فلش مموری وصل کرد و طوری تنظیمش کرد که اتوماتیک دانلودش رو تو فلش ذخیره کنه و کامپیوتر رو هم خاموش کنیم؟
اگه هست خوشحال میشم منو راهنمایی کنید و مدل و قیمتش رو هم بگید!
ممنون

kami_djs
20-04-2011, 17:18
سلام.
میشه تفاوتهای مودم tp link 8950 و tp link 8901 رو توضیح بدین. از نظر کارایی خیلی فرق دارن؟
ممنون

EXTREME
20-04-2011, 21:29
سلام
یه سوال میپرسم شاید خند ه دار باشه! اما من فکر میکنم قبلا یجا تو همین تالارها دیدم، اما الان هر چی میگردم ازش خبری نیست و الان فکر میکنم شاید اشتباه متوجه شده بودم!
حالا سوالم اینه: آیا مودمی هست که بشه بهش فلش مموری وصل کرد و طوری تنظیمش کرد که اتوماتیک دانلودش رو تو فلش ذخیره کنه و کامپیوتر رو هم خاموش کنیم؟
ممنون
من تاحالا همچین مدلی تو بازار ندیدم شاید باشه

سلام.
میشه تفاوتهای مودم tp link 8950 و tp link 8901 رو توضیح بدین. از نظر کارایی خیلی فرق دارن؟
ممنون
مدل 8901 دارای برد g هست و مدل 8950 برد n داره که تو برد بیشتری نسبت به مدل 8901 داره و فرکانس موجها هم در این مدل بالاتره و فضای بیشتری رو تحت پوشش قرار میده
مدل اولی transfer rate معادل 54 mbps داره و دومی 150 mbps

p30worldapm
21-04-2011, 15:28
می شه یه مودم وایرلس برای ای دی اس ال معرفی کنین؟ با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
می خوام هم با usb و شبکه و هم از طریق wifi بشه بهش وصل شد.
اگر قیمت هم دارین لطفا بگین.

یه سوال:
حد اکثر چند تا سیستم می تونن به این مودم ها وصل بشن؟

Dj_aghamajid
22-04-2011, 12:56
سلام
ممنون
دوستان نظر دیگه ای ندارند؟ یعنی همچین چیزی نداربم؟

EXTREME
22-04-2011, 14:35
می شه یه مودم وایرلس برای ای دی اس ال معرفی کنین؟ با آسیاتک مشکلی نداشته باشه.
می خوام هم با usb و شبکه و هم از طریق wifi بشه بهش وصل شد.
اگر قیمت هم دارین لطفا بگین.

یه سوال:
حد اکثر چند تا سیستم می تونن به این مودم ها وصل بشن؟
مودم وایرلس tp link td 8901 g رو تهیه کنید
4 تا پورت داره مودم روتر هست
و تا 4 تا کامپیوتر هم میشه شبکه ی کابلی کرد
با وایرلس هم میشه شبکه های ad hoc رو ایجاد کرد

kami_djs
25-04-2011, 00:15
سلام
با تشکر از اساتید محترم
من میخوام یه مودم باقیمت مناسب بین دو مودم tp link 8950 و d link 2640 که حدود 60 تومن هست رو انتخاب کنم میشه یه راهنمایی کنید بگید کدوم بهتره بت توجه به کیفیت و امکانات؟؟
در حالت کلی به جای tp link 8950 چه مودمی پیشنهاد میکنید که تو این رنج قیمت باشه هم اکاناتش مثل این باشه ؟؟
ممنون.

abc2
25-04-2011, 18:53
ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم مودمی هست که بشه هم اونو به صورت کابلی استفاده کرد (مثل مودمهای ADSL معمولی ) و هم اینکه بتونه اینترنت رو به صورت Wi fi سرویس بده برا خونه میخوام اگه هست بگید قیمتش چنده . هم میخوام با PC م ازش استفاده کنم(کابلی) هم با گوشیم (wi fi) البته نه به صورت همزمان . اگه میشه چندتا برند معرفی کنید . تشکر فراوان

alireza306
26-04-2011, 06:43
دوستان برای مودم TD-W8960N تو مشخصات زده 300Mbps وبرای مدل TD-W8950ND زده 150Mbps.می خواستم بدونم این مشخصات مال سرعت وایرلس هست یا بردش.

Simaaa
26-04-2011, 08:38
ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم مودمی هست که بشه هم اونو به صورت کابلی استفاده کرد (مثل مودمهای ADSL معمولی ) و هم اینکه بتونه اینترنت رو به صورت Wi fi سرویس بده برا خونه میخوام اگه هست بگید قیمتش چنده . هم میخوام با PC م ازش استفاده کنم(کابلی) هم با گوشیم (wi fi) البته نه به صورت همزمان . اگه میشه چندتا برند معرفی کنید . تشکر فراوان

LinkSys مدل 120n حدود 4 یا 5 پورت LAN داره که می تونی با کابل به سیستمتون وصل کنید و همچنین امکان پخش اینترنت به صورت wifi رو هم داره که می تونید برای لپ تاپ یا موبایلتون استفاده کنید و قیمتش حدود 80 تومنه . . .

abc2
26-04-2011, 13:29
LinkSys مدل 120n حدود 4 یا 5 پورت LAN داره که می تونی با کابل به سیستمتون وصل کنید و همچنین امکان پخش اینترنت به صورت wifi رو هم داره که می تونید برای لپ تاپ یا موبایلتون استفاده کنید و قیمتش حدود 80 تومنه . . .

ممنون دوست عزیز . یه سوال می خواستم بدونم Asus همچین مدلی نداره چون ISP من (پارس آنلاین) شاید اونو ساپورت نکنه ولی میدونم Asus رو ساپورت میکنه خواستم بدونم اگه هست معرفی می کنید ؟ ممنون .

Simaaa
26-04-2011, 14:31
ممنون دوست عزیز . یه سوال می خواستم بدونم Asus همچین مدلی نداره چون ISP من (پارس آنلاین) شاید اونو ساپورت نکنه ولی میدونم Asus رو ساپورت میکنه خواستم بدونم اگه هست معرفی می کنید ؟ ممنون .

صد در صد asus هم داره، البته مدل مودم شما هیچ ربطی به ISP نداره، اونا معمولا برای اینکه مودم خودشون رو بفروشن به مشتری این حرف رو میزنن ....

alireza306
27-04-2011, 12:08
دوستان بازم سلام.چند تا سوال داشتم.
1-.من مودم TD-W8960N رو انتخواب کردم،می خوایستم بدونم فرقش با مدل TD-W8961N چیه؟
2-این مودم ها سیستم وایرلس شون فقط میفرسته یا دریافتم داره،یا به عبارتی این مودم فقط یه صورت سرور کار می کنه یه میتونم از یه سرور wifi دریافت داشته باشم.
3-میتونم از وایرلسش برای شبکه بین دو یا چند سیستم استفاده کنم(هم تبادل دیتا و هم game)

nimakarimi95
27-04-2011, 14:15
مودم فقط linksys 120n

EXTREME
30-04-2011, 14:55
مودم فقط linksys 120n
مودم عاليه ولي قيمتشم هم يكم بالاست و هركسي توانايي ماليشونداره كه براي اين مودم بپردازه

saeedblack
01-05-2011, 09:07
دوستان من یه مومدم adsl احتیاج دارم که بشه بدون روشن بودن دسکتاپم از اینترنتش واسه لپ تاپ و موبایلم استفاده کنم. بردش هم در حد یه خونه 110 متری تو در تو
من تو بحث مودم زیاد وارد نیستم.پس ایا اصلا همچین چیزی وجود داره و اگه وجود داره قیمت ارزونترینش + برند ومدلش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم

mohamad skystar
01-05-2011, 13:34
دوستان من یه مومدم adsl احتیاج دارم که بشه بدون روشن بودن دسکتاپم از اینترنتش واسه لپ تاپ و موبایلم استفاده کنم. بردش هم در حد یه خونه 110 متری تو در تو
من تو بحث مودم زیاد وارد نیستم.پس ایا اصلا همچین چیزی وجود داره و اگه وجود داره قیمت ارزونترینش + برند ومدلش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم

بهترین مودم برای شما TP-LINK 8901G هست.
وایرلس هست و 4 تا پورت مجزا برای PC داره.
لپتاپ و موبایل هم بهش وصل کنی عالی جواب میده.من دارم تو خونه و به راحتی باهاش کار میکنم و راضیم هستم.
قیمتش هم مناسبه حدود 40000 تومان.

_ermia
09-05-2011, 18:12
بهترین مودم برای شما TP-LINK 8901G هست.
وایرلس هست و 4 تا پورت مجزا برای PC داره.
لپتاپ و موبایل هم بهش وصل کنی عالی جواب میده.من دارم تو خونه و به راحتی باهاش کار میکنم و راضیم هستم.
قیمتش هم مناسبه حدود 40000 تومان.

سلام
چند تا سوال داشتم:
شما میدونید این مودم با پارس آنلاین مشکلی داره یا نه؟
میدونید تو تهران از کجا میتونم این مودم رو تهیه کنم ؟
با سون 64 بیتی مشکلی نداره؟

ممنون

reza359
14-05-2011, 16:11
سلام
از تمامی دوستانی که در مورد مودم adsl مطلب نوشته اند متشکرم خیلی کمکم کرد:20:

mrkasasi
27-05-2011, 15:12
دوستان بين دو مدل linksys wag120 و tplink TD-W8960N كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنين؟ چرا؟

sokut
28-05-2011, 18:08
سلام دوستان
مطالب این تاپیک زیاد کمکم کرد اما یه سوالی دارم که هنوز بهش نرسیدم. دنبال مودمی هستم که پورت LAN نداشته باشه یا حداکثر یه دونه داشته باشه ولی در عوض وایرلس باشه و همزمان 7 یا 8 لپ تاپ رو در فاصله های 100-200 متری به اینرنت وصل کنه و ترجیحا Asus باشه. در کل از کجا میشه فهمید که یه مودم وایرلس چند تا کامپیوتر رو به اینرنت میتونه وصل کنه البته بصورت همزمان و بدون در نظر گرفتن پورتهای LAN و USB... جواب این سوال برای من خیلی حیاتیه.
ممنون

farid_1
02-06-2011, 12:52
سلام به همه
من یک مودم tplink 8811 دارم 24 ساعته هم آ ن هست و هیچ مشکلی نداشته
حالا می خوام یک مودم بی سیم بخرم فقط با یک کاربر و لپ تاپ هم دارم
ترجیحا ارزون هم باشه البته با اولویت کیفیت
ممرسی

EXTREME
02-06-2011, 15:12
سلام دوستان
مطالب این تاپیک زیاد کمکم کرد اما یه سوالی دارم که هنوز بهش نرسیدم. دنبال مودمی هستم که پورت LAN نداشته باشه یا حداکثر یه دونه داشته باشه ولی در عوض وایرلس باشه و همزمان 7 یا 8 لپ تاپ رو در فاصله های 100-200 متری به اینرنت وصل کنه و ترجیحا Asus باشه. در کل از کجا میشه فهمید که یه مودم وایرلس چند تا کامپیوتر رو به اینرنت میتونه وصل کنه البته بصورت همزمان و بدون در نظر گرفتن پورتهای LAN و USB... جواب این سوال برای من خیلی حیاتیه.
ممنون
مدل tplink 8101 g حدود 30 الی 35 تومن هست کیفیت عالی داره یک پورت لن داره و وایرلسش هم در فضای بسته حدود 35 متر و در فضای باز 125 متر برد داره مودم روتر هست و میتونید شبکه های ad hoc راحت درست کنید
فقط با 8تا لپ تاب ممکنه یکم افت پهنای باند داشته باشید که باید از یه accsess point یا repeater برای تقویت سیگنال استفاده کنید

khore mobile
04-06-2011, 23:48
ببخشيد من چند تا سوال داشتم :
1. با مودم وايرلس همزمان چند كامپيوتر( لبتاپ يا خانگي) همزمان ميتونن با اينترنت وصل بشن؟
2. ربطي به تعداد آنتن مودم نداره؟
3. از وايرلس و كابل مودم ميشه همزمان استفاده كرد؟.
4. طريقه فعال سازي وايرلس لبتاپ؟

chinjan
14-06-2011, 14:04
من دو صفحه اول اين تاپيك را خواندم .
G.lite (G.992.2)

G.hs(G.994.1)
چي هستند؟ نبود هر كدوم از استانداردها در مدلهاي پايينتر چه نقصي ايجاد مي كنه؟ براي كاربر خانگي كه با سيم 4 طبقه مي خواهد share كند كدام خوبست؟

chinjan
14-06-2011, 14:08
معرفی مودم AM200g

ADSL + VoIP + Wireless 802.11g

=====================
مقدمه ای برای آشنایی بیشتر با سرویس VOIP :

سرویس VOIP چیست؟
کلمه VOIP مخفف کلمه Voice Over Internet Protocol می باشد.

این سرویس برای انتقال مکالمات از طریق شبکه اینترنت به جای شبکه سنتی مخابراتی ایجاد شده است.

کاربران این سریس به یکی از طرق زیر می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند:

- کامپیوتر به کامپیوتر( PC to PC)
ملزومات:

اتصال هر دو کامپیوتر به اینترنت

کارت صدا ، میکروفن و بلندگو داشته باشند.

استفاده از یکی از برنامه های موجود برای این سرویس.

- تلفن به کامپیوتر و بالعکس( PC to Phone)
ملزومات:

اتصال کامپیوتر به اینترنت

کارت صدا ، میکروفن و بلندگو برای کامپیوتر

استفاده از یکی از برنامه های موجود برای این سرویس در کامپیوتر

- تلفن به تلفن (Phone to Phone)
این نوع استفاده که اغلب در ایران به عنوان کارت تلفن عرضه می شود در شکل توضیح داده شده است.

همانطور که در شکل مشخص است ، به جای ارتباط بین المللی مخابراتی از شبکه اینترنت برای انتقال مکالمه استفاده می شود که یکی از دلایل اصلی ارزانی قیمت این نوع تماس می باشد.

از سوی دیگر کیفیت این نوع تماس بستگی مستقیم به بستر اینترنتی بین مبدا و مقصد تماس دارد.
=====================

مودم AM200g یکی دیگر از محصولات شرکت ASUS در زمینه مودم های WIRLESS میباشد مشخصات این مدل به شرح زیر میباشد :

Voice Functionally
T.38 FAX Relay*
Telephony Features: CAller ID, CAll Wait Functionality
SIP (RFC 3261) version 2
SDP (RFC 2327)
RTP/RTCP (RFC1889, 1890)
Echo Cancellation: G.168
VAD (Voice Activity Detection)
Silence Suppression
CNG (Comfort Noise Generation)
Dynamic Jitter Buffer (Adaptive)
QoS Supports TOS / DiffServ
VLAN Tagging
DTMF Detection and Generation
DTMF: In-Band and Out-of-Band (RFC2833), (SIP INFO)
Fax Tone Detection and Pass-throught
Modem Tone Detection and Pass-through*, Message Waiting, Three Way Conference (Depends on IP Telephony Service Provider)*
Flash Hook Timer
Multiple SIP Accounts/Phone Numbers Freely assignable to Each Phone Port
Multiple Channel Technology

Voice Codecs
G.711
G.729
GSM(Option)*
G.726(Option)*
G.723(Option)*

ADSL Compliance
Support Multi-Mode standard (ANSI, T1.413, Issue 2 ; G.dmt (G.992.1); G.lite(G992.2))
ADSL2 G.dmt.bis (G.992.3)*
ADSL2 G.lite.bix (G.992.4)*
ADSL2+ (G.992.5)*
Extended-Reach ADSL (ER ADSL)*
SRA (Seamless Rate Adaptation)*
Auto-negotiating rate adaptation

ATM support
8 PVCs Support
RFC 1183/2684 Multiple Protocol over AAL5
RFC 2364 PPP over AAL5
RFC 2516 PPP over Ethernet
VC and LLC Multiplexing
Traffic Shaping UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt
ATM Forum UNI3.1/1.0 PV ITU-T I.610
AM F4/F5 Loop-back, AIS, and RDI
AM CellsTR-37, TR-62 DSL Auto Configuration*

Routing Support
IP Routing: TCP, UDP, ICMP, ARP
RIP1v1 and RIPv2
IP Multicast IGMP v1/v2

Routing Support
RIPV2
Static RouterConfigurable

Virtual Private Network

20 IPSee --- Tunnels
IKE and Manual Key Management
AH and ESP Protocol
DES and 3DES Encryption (Hardware DES Engine for P260IIW only)
SHA-1 and MD5 Authentication
Tunnel and Transport Mode Encapsulation

Hardware Specification
ADSL:
One RJ-11 Port (Annex A)
One RJ-45 Port (AnnexB/U-R2)
One RJ-45 Port (Annex A/B/U-R2)
LAN: Four Ports 10M/100M Auto MDI/MDIX Ethernet Switch
Phone: Two RJ-11 Ports for Analog Service connection
Console: One PS/2 Console for Management
Reset Button
Status LEDs Indicator

PSTN Lifeline Support (Manufacture Option)
Send Emergency Call to PSTN
Make a PSTN Call by Dialing Pre-fix Number
PSTN Relay when Device Power Down
PSTN Relay when VoIP Service is not Available
Receive Incoming PSTN Phone Call

===

Wireless
IEEE 802.11g/11b Compliance
Data Rates up to 54Mbps, Auto Fallback
64/ 128/ 256 bits WEP Encryption
MAC Address Filtering
IEEE 802.1x Port-based Authentication
RADIUS Support for 802.1x
Two External Antenna

===

Management Support

IP Management

SUA/Multi-NAT Internet Access Sharing
Multimedia Applications Pass-through NAT
DHCP Server/Relay/Client
DNS Proxy
Dynamic DNS
UPnP Support

Network Management

Friendly Web-based Configuration Tool
Menu-driven and Command-Line Interpreter (CLI)
Telnet/Console Management
FTP/TFTP Firmware Upgrade and Configuration Backup/restore
Built-in Diagnostic Tool
SNMP Support

===

Security Support
Firewall Security

Statefule Packet Inspection to prevent DoS attack
Access Control of Service
Content Filtering
IP & Generic Packet Filtering
Real-time Attack Alert and Logs
DMZ Interface for Public Server

===

Environmental
Operating Environment:

Temperature: 0°C ~ 40°C
Humidity: 20% ~ 85%(Non-condensing)

تهیه و تنظیم : Ship Storm (حامد)
هرگونه سوال در مورد این مودم داشتید همینجا اطلاع دهید

مودمي كه VoIP دارد يا ندارد چه فرقي دارند؟ يعني VoIP يك سخت افزار دارد؟ البته ميدانم كه تلفن هاي VoIP وجود دارد.
مگر با يك نرم افزار و يك مودم حتي ديال آپ نمي توان VoIP داشت؟
شايد منظورتان اين است كه يك سرور VoIP راه اندازي مي شود؟؟

matin_gsm
21-06-2011, 04:57
من میخام یه لینک سیس بخرم پولشم مهم نیست فرق بین این سه مدل چی هست

WAG120N
WAG160N
WAG320N

با تشکر

aria irani
22-06-2011, 22:30
مودمي كه VoIP دارد يا ندارد چه فرقي دارند؟ يعني VoIP يك سخت افزار دارد؟ البته ميدانم كه تلفن هاي VoIP وجود دارد.
مگر با يك نرم افزار و يك مودم حتي ديال آپ نمي توان VoIP داشت؟
شايد منظورتان اين است كه يك سرور VoIP راه اندازي مي شود؟؟
با درود (من بعد از کلی غیبت برگشتم)
voip یک تکنولوژی برای انتقال Voice بر بستر IP است .مخفف Voip Over IP است. شما برای استفاده از این تکنولوژی میتونی یا از نرمافزارهای مخصوص اینکار مانند Skype استفاده کنی . یا اگر بر فرض مثال شرکتی دارین و سعبعه ای از شرکت شما در شهر دیگه ای است از سخت افزارهای ویژه این کار در دو طرف استفاده کنید.
این که یک مودم چنین امکانی داشته باشه باید جالب باشه . ولی برای کاربر خانگی همون Skype راه انداز است.:8:

aria irani
22-06-2011, 22:50
من میخام یه لینک سیس بخرم پولشم مهم نیست فرق بین این سه مدل چی هست

WAG120N
WAG160N
WAG320N

با تشکر
تو کارایی و برد موثرشون وامکانات جانبی است wag320n از بقیه بهتر وگرونتر است.

hossenbor
23-06-2011, 05:08
سلام یک مودم میخوام که اینا رو خوب ساپورت کنه
برای سرعت 512k خوب باشه
امکان وایرلس داشته باشه
نویز گیر ترجیحا داشته باشه
راستی بچه ها یک سوال میشه بدون کامپیوتر اینترنت رو رو موبایل استفاده کرد اگه بله بره رو شرطای بالا
پورت لن و usb ترجیحا باشه
سفارشی دو آتیشه باشه
بچه ها راستی من اسم 512 رو گرفتم بهم میدند لیسانسم آخه گفته بودند واسه کارشناسی ارشد و استادا فکر کنم نظر شما چیه

EXTREME
23-06-2011, 09:09
سلام یک مودم میخوام که اینا رو خوب ساپورت کنه
برای سرعت 512k خوب باشه
امکان وایرلس داشته باشه
نویز گیر ترجیحا داشته باشه
راستی بچه ها یک سوال میشه بدون کامپیوتر اینترنت رو رو موبایل استفاده کرد اگه بله بره رو شرطای بالا
پورت لن و usb ترجیحا باشه
سفارشی دو آتیشه باشه
بچه ها راستی من اسم 512 رو گرفتم بهم میدند لیسانسم آخه گفته بودند واسه کارشناسی ارشد و استادا فکر کنم نظر شما چیه
شما مگه مبخوابن اینترنت مخابرات بگیرین ؟
اگه میخوانی 256 بگیرین مشکلی نداره اگه 512 بگیرین معمولا جواز کار میخواد به همه نمیدن
مودم tplink td w8901g مودم خوبیه حدود 50 تومنه

hossenbor
23-06-2011, 09:48
اگه میخوانی 256 بگیرین مشکلی نداره اگه 512 بگیرین معمولا جواز کار میخواد به همه نمیدن

فقط یک چیزی راحت نصب و عیب یابی میشه بعدا مخابرات نریم منت کشی و یک چیز دیگه 54m بردشه دیگه با مانع مشکل داره دیوار میگم

hossenbor
23-06-2011, 10:02

فقط یک چیزی راحت نصب و عیب یابی میشه بعدا مخابرات نریم منت کشی و یک چیز دیگه 54m بردشه دیگه با مانع مشکل داره دیوار میگم

king 2009
23-06-2011, 22:39
موضوع پستم زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی چون بقیه سوالها رو همین جا کردن منم همینجا سوالم رو مطرح میکنم.

من میخوام یه پی سی و یه لپ تاپ رو به adsl وصل کنم.

اول 2730 dlink خریدم که واقعا آشغال بود.الان 2750 گرفتم .خیلی بهتره.

چون صبانت دارم حتما مودم باید روی حالت بریج باشه .(بخاطر شبانه رایگان)

پی سی مشکلی نداشت و بعد از کانفیگ راحت با کابل لن وصل شد ولی لپ تاپ با وایرلس مشکل داره.به مودم وصل میشه ولی دسترسی به اینترنت نداره.

بی زحمت یکم راهنمایی کنید من مشکلم رو برطرف کنم.:11:

EXTREME
23-06-2011, 22:52
خیالت راحت باشه من الان همین مودم رو دارم و اینترنتم مخابراته برای کانفیگش مشکلی داشتی بگو بهم

EXTREME
23-06-2011, 23:06
موضوع پستم زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی چون بقیه سوالها رو همین جا کردن منم همینجا سوالم رو مطرح میکنم.

من میخوام یه پی سی و یه لپ تاپ رو به adsl وصل کنم.

اول 2730 dlink خریدم که واقعا آشغال بود.الان 2750 گرفتم .خیلی بهتره.

چون صبانت دارم حتما مودم باید روی حالت بریج باشه .(بخاطر شبانه رایگان)

پی سی مشکلی نداشت و بعد از کانفیگ راحت با کابل لن وصل شد ولی لپ تاپ با وایرلس مشکل داره.به مودم وصل میشه ولی دسترسی به اینترنت نداره.

بی زحمت یکم راهنمایی کنید من مشکلم رو برطرف کنم.:11:
بازم نیازی نبود رو bridge بزارید
وقتی شبانه شروع شد یوزر رو تو تنظیمات مودم بزارید guest و پسورد رو هم ngsnet بعد تایید کنید حالت مودم هم رو pppoe باشه و نیازی به کانکشن نیست با این کار مشکل اتصال لپتابتون به پی سی هم حل میشه
اشتباه بعدی شما خرید مودم dlink بود برندهای بهتری هم بود

hossenbor
24-06-2011, 06:58
خیالت راحت باشه من الان همین مودم رو دارم و اینترنتم مخابراته برای کانفیگش مشکلی داشتی بگو بهم

داداش مهرداد تو رو نداشتیم چیکار میکردیم:31:

Immunology
24-06-2011, 10:26
سلام.دوستان این tp-link 8960 چه مزیتی به 8901 داره؟؟؟؟

EXTREME
24-06-2011, 19:27
سلام.دوستان این tp-link 8960 چه مزیتی به 8901 داره؟؟؟؟
خوب تفاوت اصلیش در نوع بردشون هست
در 8960 از استاندارد سری n استفاده شده که برد بیشتری داره و از فرکانس 5 گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنه که محدوده ی بیشتری رو تحت پوشش قرار میده
در 8901 از استاندارد سری g استفاده شده و فقط از فرکانس 2.4 گیگاهرتز استفاده شده
بقیه مواردشون تقریبا مثل همه هردوشون qos و wds و ipsec ....... رو دارند

king 2009
24-06-2011, 20:30
بازم نیازی نبود رو bridge بزارید
وقتی شبانه شروع شد یوزر رو تو تنظیمات مودم بزارید guest و پسورد رو هم ngsnet بعد تایید کنید حالت مودم هم رو pppoe باشه و نیازی به کانکشن نیست با این کار مشکل اتصال لپتابتون به پی سی هم حل میشه
اشتباه بعدی شما خرید مودم dlink بود برندهای بهتری هم بود

خب برای این کار باید هر شب باید بیدار بشم یوزر پسورد رو عوض کنم.

الان هر شب ساعت 3 دانلود من شروع میشه.بدون اینکه کاری بکنم.

مودم رو برای تست گرفتم میتونم عوض کنم.پیشنهاد شما برای خرید مودم وایرلس adsl چیه؟سقف قیمت هم 100 تومن.

ممنون.

EXTREME
24-06-2011, 21:22
خب برای این کار باید هر شب باید بیدار بشم یوزر پسورد رو عوض کنم.

الان هر شب ساعت 3 دانلود من شروع میشه.بدون اینکه کاری بکنم.

مودم رو برای تست گرفتم میتونم عوض کنم.پیشنهاد شما برای خرید مودم وایرلس adsl چیه؟سقف قیمت هم 100 تومن.

ممنون.
تو این رنج لینک سیس و zyxel بهترین انتخابه متاسفانه قیمت های این دو برند دستم نیست

abc2
24-06-2011, 21:32
دوستام من میخوام یه مودم G31 ایسوس بگیرم خوب هست (پارس افلاین ساپورتش میکنه) ؟ بعد اینکه من تا حالا اینترنت به صورت wi fi استفاده نکردم چطوریه کیفیت و سرعت اینترنت پایین نمیاد اینطوری نسبت به اتصال کابلی ؟ بعد اینکه ما تلفن بی سیم داریم این امواجش تداخل پیدا نمیکنه اذیت بکنه ؟

EXTREME
24-06-2011, 21:36
حتما لازم نیست مودم خود شرکت رو بگیرید مودم tplink رو بگیرید مشکلی ندارید باهاش
نه تلفن بی سیم مشکلی برای اینترنت ایجاد نمیکنه
فقط به تلفن مادر باید splitter وصل کنید
مودم هم مدل tplink td - 8110g که تک پورته وایرلس هست 40 تومن
و مدل tplink td 8901g که 4پورته وایرلس هست حدود 50 تومن
این مودم های ای دی اس ال دهنده ی وایرلس هستند و شما نمیتونید از این مودم ها برای اینترنت wi fi استفاده کنید برای اینکار باید از کارت وایرلس یا گیرنده های وایرلس که به پورت یو اس بی وصل میشن استفاده کنید

abc2
24-06-2011, 21:49
حتما لازم نیست مودم خود شرکت رو بگیرید مودم tplink رو بگیرید مشکلی ندارید باهاش
نه تلفن بی سیم مشکلی برای اینترنت ایجاد نمیکنه
فقط به تلفن مادر باید splitter وصل کنید
مودم هم مدل tplink td - 8110g که تک پورته وایرلس هست 40 تومن
و مدل tplink td 8901g که 4پورته وایرلس هست حدود 50 تومن
این مودم های ای دی اس ال دهنده ی وایرلس هستند و شما نمیتونید از این مودم ها برای اینترنت wi fi استفاده کنید برای اینکار باید از کارت وایرلس یا گیرنده های وایرلس که به پورت یو اس بی وصل میشن استفاده کنید

این پارس انلاین خیلی گیره باید ببینم چی میگن
راستی منظورتونو از دو خط اخر نفهمیدم یعنی نمی تونم با این مودمها اینترنت رو برای دستگاهایی مثل گوشی و لب تاب شیر کنم ؟ مگه بصورت wi fi اینصورت رو به اشتراک نمیزاره در فضای تحت پوشش ؟ اگه اینطور نباشه که لب تاپ و گوشی نمیتونن استفاده کنن که ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ (منظورتون مدل g31 بود فقط یا کل مودمهای وایرلس رو گفتین ؟ ) راستی در مورد کیفیت اینترنت به صورت بی سیم هم توضیح بدید که افت پیدا نمیکنه نسبت به کابلی ؟ ممنون بابت جواب

hossenbor
24-06-2011, 21:50
الان آقا مهرداد این مودمو بگیرم منظورم 8901 برای موبایل میخواستم الان شما 8901 رو گفتید یا G31 رو

EXTREME
24-06-2011, 21:53
الان آقا مهرداد این مودمو بگیرم منظورم 8901 برای موبایل میخواستم الان شما 8901 رو گفتید یا G31 رو
من نظرم 8901 هست

hosseinmet
25-06-2011, 13:13
منم میخوام مودم وایرلس بگیرم چون از صبا اینترنت میگیرم، میخوام مودمی باشه که بشه توش چند تا اکانت تعریف کرد تا شب ها اتوماتیک با اکانت شبانه کانکت بشه . میشه چنین کاری کرد ؟؟؟
واینکه فرق wag120N , Wag160N ,Wag320 N در چیه ؟؟؟

abc2
25-06-2011, 16:30
آقا مهرداد من اگه TP-Link W8101 رو بگیرم شما می تونی تو نصبش راهنماییم کنی ؟
راستی میتونم بپرسم سرویس شما ماله کدوم شرکته ؟

P I R A N H A
25-06-2011, 16:59
سلام دوستان من می خوام adslباسرعت256 بخرم اگه میشه یه مودم بهم معرفی کنید که وای فای هم داشته باشه قیمتشم خیلی ارزون باشه:31:

abc2
25-06-2011, 17:29
سلام دوستان من می خوام adslباسرعت256 بخرم اگه میشه یه مودم بهم معرفی کنید که وای فای هم داشته باشه قیمتشم خیلی ارزون باشه:31:

بیا TP-Link W8101g همش 40 تومنه از این ارزونتر :31:

EXTREME
25-06-2011, 17:59
آقا مهرداد من اگه TP-Link W8101 رو بگیرم شما می تونی تو نصبش راهنماییم کنی ؟
راستی میتونم بپرسم سرویس شما ماله کدوم شرکته ؟
بله در خدمتون هستم
من از مخابرات 256 استفاده میکنم
مدلش فکر کنم 8110 باشه

abc2
25-06-2011, 18:47
بله در خدمتون هستم
من از مخابرات 256 استفاده میکنم
مدلش فکر کنم 8110 باشه
نه همین مدله 8101g چون مدلی که نوشتین وجود نداره
درسته همینه ؟ :46:

BEHZAD2007
25-06-2011, 19:16
سلام دوستان من یه مودم ارزون ولی مطمعن میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید یه مودم که جواب پس داده باشه
منتظرم
با تشکر

EXTREME
25-06-2011, 19:35
سلام دوستان من یه مودم ارزون ولی مطمعن میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید یه مودم که جواب پس داده باشه
منتظرم
با تشکر
همین مدل tplink 8101 g برای شما خوبه حدود 40 تومن

نه همین مدله 8101g چون مدلی که نوشتین وجود نداره
درسته همینه ؟ :46:
آره 8101 بود

king 2009
26-06-2011, 02:14
من مودم P-660HW-T1 zyxel رو خریدم.

مشکلم رو هم یکمی بیشتر روش کار کردم حل شد.

گفتم واسه کمک یه تشکری کرده باشم.

:11:

hnme_bnd
27-06-2011, 12:26
من یه مدل مودم وایرلس میخوام که یه پورت لن داشته باشه و بشه باهاش همزمان با حد اقل 2 دستگاه وایرلس وصل شد!!! و pppoe رو هم ساپورت کنه!
اگه بشه وی.پی.ان رو هم به مدم داد خیلی خوب میشه!!!

کسی میتونه مدلی رو پیشنهاد کنه؟

ALI BIKHIAL
27-06-2011, 16:55
سلام دوستان بين مودم هاي linksys /asus / zyxel /talent /symphony كدوم از همه بهتره؟كدوم بردش وايرلسش از همه بيشتره؟؟لطفا از نظر كيفيت و برد وايرلس اينها رو برام درجه بندي كنيد.يه سوال ديگه پورت هاي اترنت به چه دردي ميخورن؟؟ استفادشون چيه؟؟؟راستي روتر چيه؟؟؟

EXTREME
27-06-2011, 17:50
من یه مدل مودم وایرلس میخوام که یه پورت لن داشته باشه و بشه باهاش همزمان با حد اقل 2 دستگاه وایرلس وصل شد!!! و pppoe رو هم ساپورت کنه!
اگه بشه وی.پی.ان رو هم به مدم داد خیلی خوب میشه!!!

کسی میتونه مدلی رو پیشنهاد کنه؟
مدل tplink td 8101
pppoe رو هم ساپورت میکنه
اگه منظورتون ipsec هست فکر کنم ساپورت کنه حدود 40 تومن

سلام دوستان بين مودم هاي linksys /asus / zyxel /talent /symphony كدوم از همه بهتره؟كدوم بردش وايرلسش از همه بيشتره؟؟لطفا از نظر كيفيت و برد وايرلس اينها رو برام درجه بندي كنيد.يه سوال ديگه پورت هاي اترنت به چه دردي ميخورن؟؟ استفادشون چيه؟؟؟راستي روتر چيه؟؟؟
لینک سیس بهتره
برد بهتر در سری n هست
پورت های لن برای ایجاد شبکه ی کابلی بین چند کامپیوتر بدون استفاده از هاب و سوئیچ هست
مودم روتر هست و برای اینکه شبکه وایرلس ایجاد کنید نیاز به acces point نیست

ALI BIKHIAL
27-06-2011, 21:55
مرسي از جوابتون.بين asus و talent و symphony به ترتيب كيفيت كدومش پيشنهاد ميكنيد؟ به ترتيب كيفيت رتبه بندي كنيد لطفا اخه من ميخوام از پارس انلاين بگيرم اونم از مودم لينكسس پشتيباني نميكنه از asus /talent/zyxel/symphony پشتيباني ميكنه زايكسل كه ميدونم بهتر از او سه تاست بين اون سه تا كدوم بهتره؟كدوم اول كدوم دوم كدوم سوم؟؟؟

EXTREME
27-06-2011, 22:58
مرسي از جوابتون.بين asus و talent و symphony به ترتيب كيفيت كدومش پيشنهاد ميكنيد؟ به ترتيب كيفيت رتبه بندي كنيد لطفا اخه من ميخوام از پارس انلاين بگيرم اونم از مودم لينكسس پشتيباني نميكنه از asus /talent/zyxel/symphony پشتيباني ميكنه زايكسل كه ميدونم بهتر از او سه تاست بين اون سه تا كدوم بهتره؟كدوم اول كدوم دوم كدوم سوم؟؟؟
دوست من پشتیبانی کردن حرف الکیه و درست نیست الان یک نفر از بچه های همین فروم پارس آنلاین داره و داره از tplink استفاده میکنه
به من گفتن لینک سیس با مخابرات سازگار نیست تست کردم اصلا همچین چیزی نبود

ALI BIKHIAL
28-06-2011, 17:19
بله فرمايش شما درسته منظورم از ساپورت كردن اين نيست كه با مخابرات سازگار نيست يا كانكنت نميشه منظورم اينه كه اگه يه وقت مشكلي پيش بياد در قبال مودم هايي كه مورد تائيد خودشون نيست مسئوليتي قبول نميكنن توي شهر من هم فكر نكنم لينك سيس گير بياد چون شهر ما شهر كوچيكيه و مردم هم اونقدر اينترنت و مودم براشون مهم نيست فقط يه مودم كه باهاش كانكنت بشن براشون كافيه به ماركش چندان اهميتي نميدن.اگه بخوام لينكسيس بگيرم بايد سفارش بدم بيارن اگه هم بيارن اگه مشكلي پيش بياد چون سفارشي هست پس نميگيرن.بازم مرسي كه سريع جواب ميدين

رضا جنگنده
28-06-2011, 18:01
سلام
من چند روز دیگه می تونم با adsl کانکت شم.
یه مودم dsl-2520u دارم.
ولی مطمئن نیستم بتونم adsl رو راه بندازم
اگه می شه یه آموزش بزارین برام.
تی ویندوزم هم 7 هستش.

EXTREME
28-06-2011, 21:24
بله فرمايش شما درسته منظورم از ساپورت كردن اين نيست كه با مخابرات سازگار نيست يا كانكنت نميشه منظورم اينه كه اگه يه وقت مشكلي پيش بياد در قبال مودم هايي كه مورد تائيد خودشون نيست مسئوليتي قبول نميكنن توي شهر من هم فكر نكنم لينك سيس گير بياد چون شهر ما شهر كوچيكيه و مردم هم اونقدر اينترنت و مودم براشون مهم نيست فقط يه مودم كه باهاش كانكنت بشن براشون كافيه به ماركش چندان اهميتي نميدن.اگه بخوام لينكسيس بگيرم بايد سفارش بدم بيارن اگه هم بيارن اگه مشكلي پيش بياد چون سفارشي هست پس نميگيرن.بازم مرسي كه سريع جواب ميدين
نه همچین چیزی نیست یا مشکل میتونه از سرور ها یا isp پیش بیاد که اون به مودم مربوط نیست یا مشکل از خود مودم هست که نرم افزاری باشه خودتون میتونید حل کنید سخت افزاری هم باشه گارانتی داره
-

سلام
من چند روز دیگه می تونم با adsl کانکت شم.
یه مودم dsl-2520u دارم.
ولی مطمئن نیستم بتونم adsl رو راه بندازم
اگه می شه یه آموزش بزارین برام.
تی ویندوزم هم 7 هستش.
اگه adsl تون وصل بشه باید چراغ adsl روشن بشه بعد میخواستین کانفیگ کنید راهنماییتون میکنم

nourooz
04-07-2011, 09:33
سلام دوستان
من خیلی با مودمم مشکل دارم زیاد قطع میشه گاهی 651errorمیده و از ای قبیل ویندوزمم سون ببنید مشکل از اینه

EXTREME
04-07-2011, 09:44
سلام دوستان
من خیلی با مودمم مشکل دارم زیاد قطع میشه گاهی 651errorمیده و از ای قبیل ویندوزمم سون ببنید مشکل از اینه
مودمتون usb هست ؟

nourooz
04-07-2011, 14:49
بله هم usb داره هم شبکه

EXTREME
04-07-2011, 15:19
خوب شما با لن وصل کنید اگه مشکلی بود بگید

nourooz
04-07-2011, 17:04
لن وصل هست همین میاد
ولی فکر نکنم از لن و یو اس بی باشه چون هر دوتا را هم وصل میکنم شاید از کانفیگه بهترینش همین pppoe هست
و پورت ها هم دیفالت باید باشه
ولی این احتمال هم هست که از ویندوز 7 باشه(خطای معروف651)
در ضمن همیشه قطع نیست گاهی قطع میشه و با دردسر وصل میشه

EXTREME
04-07-2011, 18:54
لن وصل هست همین میاد
ولی فکر نکنم از لن و یو اس بی باشه چون هر دوتا را هم وصل میکنم شاید از کانفیگه بهترینش همین pppoe هست
و پورت ها هم دیفالت باید باشه
ولی این احتمال هم هست که از ویندوز 7 باشه(خطای معروف651)
در ضمن همیشه قطع نیست گاهی قطع میشه و با دردسر وصل میشه
شما ویندوز رو یه دور عوض کنید و مودم رو ریست و مجددا کانفیگ کنید بزارید رو pppoe و نتیجرو بگید مشکل فکر کنم نرم افزاری باشه

joibari2
12-07-2011, 16:36
سلام من هیچ آشنایی با مودمهای ADSl ندارم یه مودم ADSl می خوام که با ADSl مخابرات سازگاری داشته باشه وقت هم ندارم که کل تاپیکو بخونم اگه ممکنه راهنماییم کنید.

majid322
12-07-2011, 16:38
من این مودم رو دارم مودم خوبیه

با همه ی دستگاهها هم سازگاره

w8101g

EXTREME
12-07-2011, 18:00
سلام من هیچ آشنایی با مودمهای ADSl ندارم یه مودم ADSl می خوام که با ADSl مخابرات سازگاری داشته باشه وقت هم ندارم که کل تاپیکو بخونم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
بودجتون چقدره دوست من

رضا جنگنده
12-07-2011, 21:10
سلام
دوستان شما هر ساعت چه قدر از شارژتون می ره؟

EXTREME
12-07-2011, 22:03
سلام
دوستان شما هر ساعت چه قدر از شارژتون می ره؟
یعنی چی منظورتون محدودیت حجم هست ؟
اگه منظورتون اینه بستگی به نوع مصرف و میزان دانلود و آپلود داره

رضا جنگنده
13-07-2011, 12:06
یعنی چی منظورتون محدودیت حجم هست ؟
اگه منظورتون اینه بستگی به نوع مصرف و میزان دانلود و آپلود داره
آره منظورم حجمه.
من یه ساعت که برم تو اینترنت و فقط تو سایت ها بچرخم حدود 50mb می ره.
می خواستم ببینم طبیعیه؟

EXTREME
13-07-2011, 12:49
احتمالا صفحه زیاد رفرش میکنید
اگه فلکر میکنید طبیعی نیست باید سیستم اسکن ویروس و spyware بشه چون اینها هم از اینترنت استفاده میکنند
همچنین اگه وایرلس هست ممکنه بقیه از اطراف بهش دسترسی دارند
ولی به نظر من طبیعیعه چون مصرف منم همینقدره حدودا

joibari2
13-07-2011, 15:15
بودجتون چقدره دوست من
نمیدونم مودما تو چه رنجین ولی ترجیحا زیر 50 تومن.یه چیزی باشه که سرعت دانلودش خوب باشه

رضا جنگنده
13-07-2011, 19:53
نمیدونم مودما تو چه رنجین ولی ترجیحا زیر 50 تومن.یه چیزی باشه که سرعت دانلودش خوب باشه
مدل مودم من d-link dsl-2520U هست.
سرعتشم خوبه.
من اینترنت 128 گرفتم ول سرعت دانلودش بالای 65 هست.
قیمتشم زیر 50 تومانه.
من خودم همینو دارم ازش رازی هم هستم.

EXTREME
13-07-2011, 21:31
مودم ها سرعت آپلودشون یکین سرعت دانلودشون هم با این اینترنتی که ما داریم زیاد فرقی نمیکنه
پیشنهاد من اینه که 15 تومن بزارید رو پولتون و یک مودم smc 4پورت سری n بگیرید عالیه
اگر هم فیکس 50 میخواین مدل tplink 8901g هم هست

black years
14-07-2011, 23:09
من از TP-Link TD-8840T استفاده میکنم و خیلی عالیه .

amehsany
16-07-2011, 14:58
باسلام

این +2/adsl2 چیه دیگه؟منظورش همون +adsl2 هست یافرق میکنه

ضمنا میخوام ازپارس آنلاین اینترنت بگیرم مودم خودشون symphony5210هست بگیرم بهتره یاtp link td 8811

EXTREME
16-07-2011, 15:05
همون tplink بگیرین شما

amehsany
17-07-2011, 10:23
همون tplink بگیرین شما

باتشکرولی دررابطه باسوال اولم ( +2/adsl2 چیه دیگه؟منظورش همون +adsl2 هست یافرق میکنه)اطلاعاتی ندارید؟

EXTREME
17-07-2011, 11:56
همون +adsl2 هست اینترنت بالای 512 هم ساپورت میکنه

vahab710
17-07-2011, 13:25
سلام خسته نباشید
از مودم وایرلس بعنوان گیرنده میشه استفاده کرد؟؟

EXTREME
17-07-2011, 13:26
سلام خسته نباشید
از مودم وایرلس بعنوان گیرنده میشه استفاده کرد؟؟
خیر
مودم وایرلس دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
شما باید از گیرنده های وایرلس مثل کارت وایرلس یا فلش های گیرنده ی وایرلس استفاده کنید

pooyanshahin
17-07-2011, 13:33
اقا من مودم D-LINK دارم می خوام عوضش کنم !
میشه از اینجا یه مدلی بگید
ممنونم

joibari2
18-07-2011, 12:02
آقا ببخشید از مخابرات به من یه دفترچه دادن که توش نوشته مودمی که میگیرید باید این مشخصاتو داشته باشه:

(G.DMT)992,1.ITU-T G استاندارد- :ASDL
(G.LITE)992,2.ITU-T G استاندارد-
413 ANSI T1 استاندارد-

(ANNEXJ)ITU-T G 992,3 يا ITU-T G 992,3/4 استاندارد- :ADSL2
(ANNEXL)ITU-T G 992,3
(ANNEXM)ITU-T G 992,5 استاندارد

این مودمایی که شما گفتید اینطورین؟
مودم huawei MT800یا 880 چطوره؟

mhshaker71
18-07-2011, 20:55
سلام دوستان
من میخوام بالاخره یه مودم وایرلس بگیرم
چه مودمی از بقیه بهتره؟
برد و سرعت خیلی برام مهمه
پسرخلم بهم linksys رو معرفی کرده از این بهتر داریم یا همین linksys رو بگیرم؟
ممنون از کمکتون

EXTREME
19-07-2011, 13:38
آقا ببخشید از مخابرات به من یه دفترچه دادن که توش نوشته مودمی که میگیرید باید این مشخصاتو داشته باشه:

(G.DMT)992,1.ITU-T G استاندارد- :ASDL
(G.LITE)992,2.ITU-T G استاندارد-
413 ANSI T1 استاندارد-

(ANNEXJ)ITU-T G 992,3 يا ITU-T G 992,3/4 استاندارد- :ADSL2
(ANNEXL)ITU-T G 992,3
(ANNEXM)ITU-T G 992,5 استاندارد

این مودمایی که شما گفتید اینطورین؟
مودم huawei MT800یا 880 چطوره؟
برای مخابرات من با برندهای smc -linksys و tplink تست کردم مشکلی نداشت هر برندی با توجه به بودجتون میتونید بکیرید

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

سلام دوستان
من میخوام بالاخره یه مودم وایرلس بگیرم
چه مودمی از بقیه بهتره؟
برد و سرعت خیلی برام مهمه
پسرخلم بهم linksys رو معرفی کرده از این بهتر داریم یا همین linksys رو بگیرم؟
ممنون از کمکتون
باید بودجتون رو مشخص کنید
لینک سیس گرونه برندهای بهتر و ارزون تر مثل tplink و smc و ..... هم هست

amehsany
20-07-2011, 16:29
ازلحاظ فنی چه تفاوتی بین مودم tp link td 8810 و tp link td 8811 وجوددارد؟

Jiraya_Sama
20-07-2011, 16:56
اینطور که من میدونم با هم تفاوت خاصی ندارن :46:

فقط Td8811دوتا پورت داره

واین Td 8810یک پورت داره

خروجی

اینم لینک مشخصات فنیه :5:

Td8811

Td 8810

نحوه ی راه اندازیه مودم هم توش هست

BATMAN-LOVE
23-07-2011, 18:56
تاپيكي پيدا نكردم تا سوالم مطرح كنم---اگه موردي نيست همينجا طرح ميكنم اميدوارم جواب بگيرم!!! يه سيستم قديمي دارم كه مشخصاتش پايين مينويسم ميخوام بدمش به يه نفر تا ازش استفاده كنه كارش هم فقط اينترت و اين چيزاست نه بازي ميكنه نه كارهاي گرافيكي فقط واسه دانلود كردن و وب گردي لازم داره حالا ميخوام بدونم اگه يه مودم داخلي و خارجي بخره ميتونه Adsl استفاده كنه؟؟؟مشخصاته سيستمAMD ATHLON XP 1700 CPU 1.47 GHZRAM 512MBحالا مودم داخلي و خارجي با اين مشخصات بهش ميخوره يا نه؟؟؟مخصوصا مشكل الان مودم داخليشه كه بايد عوض شه حالا از اين گيگابايتا 10 تومن بهش جواب ميده؟؟؟اگه امكان دارم زودتر جواب بدين تا تكليفه اين سيستم مشخص شه اگه جواب مثبت باشه كه خيلي خوبه و كاره يه نفر راه ميافته اگر هم نه كه اين سيستمرو رد كنم بره به اين اوراقيها
TANKS

amd>intel
24-07-2011, 23:33
بله adsl هم ميتونه استفاده كنه . يك مودم TP LINK 8811 بگيري كارش راه ميوفته

amin148
27-07-2011, 09:42
سلام بچه ها.
من اینترنت 128 آسیا تک دارم و مودمم LINKSYS WAG 120 N دارم , چراغ DSL مودمم روشن شده ولی نمیدونم چطوری باید مودمم رو کانفیگ کنم و تنظیمات برای لپ تاپم و این چیزا رو هم بلد نیستم میشه لطفا راهنماییم کنید یا چند تا لینک بدین که بتونم مودمم رو کانفیگ کنم .
و لطفا اگه راهی داره بگین چطوری مودمم رو تنظیم کنم که شبا خودش بره رو یوزر و پسورد شبانه.

Ebhaam
29-07-2011, 08:58
اقا این قابلیت وایرلس مودم های ای دی اس ال به چه درد می خوره؟ مگه این مودم ها اینترنتو از سیم نمی گیرن؟

heidary_sh
30-07-2011, 10:40
سلام
من ميخوام يك مودم بيسيم خوب بخرم كه كه با wifi بتواند 2 تا لپ تاپ را احتمالا همزمان سرويس بدهد و جنسش هم خوب باشد مدل TP-LINK ModemTD-W8901G /54M با قيمت 46000 مناسب هست يانه؟ تفاوتش با مدلهاي 80000 تومني چيست؟ ممنون
2-ضمنا اين مودمها اگه دائم روشن باشند صدمه مي بينند؟
3-مودم مودم روتر وایرلس و هاب + مبدل USB به شبکه وایرلس TD-W54KIT‎ با تخفيف سايت چاره ميده 52000 تومان آيا بهتر نيست؟ضمنا مبدل usb به شبكه چكار ميكنه؟

MOZNEB
31-07-2011, 08:30
سلام علیکم به همگی

نمیدونم سوال ما برای اینجاست یا نه ؟ بهر حال اگه نبود من رو ببخشید .

درباره ی مدل مودمهای USB لپ تاپ که برای اتصال به اینترنت هست ، سوال داشتم .

1- درباره اونها یه کم توضیح میدید ؟

2- اینها خوب و بد داره ؟

3- نسل جدید و قدیم داره ؟

4- چه مدلش از همه بهتره و تا چند نسل اگه اپراتورهای مخابرات پیشرفت و توسعه پیدا کرد ، جوابگو هست ؟

5- برند خوبی هست توی ایران که پیدا بشه ؟

6- قیمتش چنده ؟

بسیار سپاسگزارم از جواب شما
یاعلی

EXTREME
31-07-2011, 15:26
اقا این قابلیت وایرلس مودم های ای دی اس ال به چه درد می خوره؟ مگه این مودم ها اینترنتو از سیم نمی گیرن؟
چرا اینترنت کابلیه ولی مودم وایرلس هست و همون اینترنت رو به صورت وایرلس هم میده تا بقیه از طریق لپ تاب یا گوشی بتونن به مودم از طریق وایرلس وصل بشن

BATMAN-LOVE
02-08-2011, 00:06
بله adsl هم ميتونه استفاده كنه . يك مودم TP LINK 8811 بگيري كارش راه ميوفته
TANKS
مودم داخلي هم لازم داره چون كابل اينترنت بهش نميخوره حالا مودم داخلي و خارجي اينايي كه گذاشتم بهم ميخورن و به سيستم؟؟؟
EXTERNAL
D-LINK DSL-2520U
INTERNAL

اينم مادربورد
GA-7VA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](rev2.x)_big.jpg

BATMAN-LOVE
02-08-2011, 00:25
اگه امكان داره زودتر پاسخ بدين!!!!!

EXTREME
02-08-2011, 11:44
اگه امكان داره زودتر پاسخ بدين!!!!!
یعنی چی من منظورتون رو نفهمیدم میخواین مودم دیال آپ رو به مودم adsl وصل کنید؟

BATMAN-LOVE
02-08-2011, 16:53
نه بابا---اصلا اون مودم داخلي رو ولش كن!!!هواسم نبود!!!
ميخوام به اين مودربود dsl وصل كنم مودم D-LINK DSL-2520U بهش ميخوره ديگه؟؟؟اما پشته كيس و مودربورد كه جاي كابلي كه dal بخوره وجود نداره؟؟؟مگه نبايد يه مودم داخلي هم باشه؟؟؟
من الان كيسه خودم به dsl وصله و از طريقه كابلي كه پايين عكسشو گذاشتم به مودم خارجي متصل شده اما اون كيس قديمي كه عكسه مادربوردشو بالا گذاشتم چطوري بايد به مودم خارجي متصل شه در حاليكه جاي كابل نداره؟؟؟راستش من وقتي كيسه جديد بستم اصلا توجه نكردم كه مودم و اين قطعات چطوري متصل شد و الا الان متوجه ميشدم!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشي

520xi
02-08-2011, 17:02
نه بابا---اصلا اون مودم داخلي رو ولش كن!!!هواسم نبود!!!
ميخوام به اين مودربود dsl وصل كنم مودم D-LINK DSL-2520U بهش ميخوره ديگه؟؟؟اما پشته كيس و مودربورد كه جاي كابلي كه dal بخوره وجود نداره؟؟؟مگه نبايد يه مودم داخلي هم باشه؟؟؟
من الان كيسه خودم به dsl وصله و از طريقه كابلي كه پايين عكسشو گذاشتم به مودم خارجي متصل شده اما اون كيس قديمي كه عكسه مادربوردشو بالا گذاشتم چطوري بايد به مودم خارجي متصل شه در حاليكه جاي كابل نداره؟؟؟راستش من وقتي كيسه جديد بستم اصلا توجه نكردم كه مودم و اين قطعات چطوري متصل شد و الا الان متوجه ميشدم!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشي
باید براش یک کارت شبکه 10/100 بگیری

EXTREME
02-08-2011, 18:29
اگه مودم adsl تون جای دیگری برای لن نداره و میخواین کیس دوم هم از اینترنت استفاده کنه مثل کیس اول باید دو سیستم شبکه بشن
برای اینکار باید لن کیس دوم وصل بشه به لن کیس اول منتها چون کیس اول لنش به مودم وصل شده پس مجبورید برای کیس اول که مودم بهش وصل هست یک کارت شبکه بگیرین و دو سیستم رو شبکه کنید
برای اینکار باید حالت مودم رو رو حالت bridge بزارید و کانکشن برای اینترنت درست کنید و اون کانکشن رو شیر کنید
به هردو سیستم باید ip بدین و network هردو سیستم رو نصب کنید برای شیر داده ها
امیدوارم جوابتون رو داده باشم
اگه مودمتون دوتا پورت لن بود دیگه نیازی به این کارا نبود

saleh6703
02-08-2011, 21:33
سلام. من یه مودم زولتریکس دارم که وقتی اپیش رو تغییر می دم بعد از خاموش روشن کردن دوباره اپی بر میگیرده به اپی دیفالت.و سایت 95.38.32.18 و سایت فن اوا رو باز نیمکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟

BATMAN-LOVE
02-08-2011, 21:53
مودم كه 4 تا پورت لن داره!!!بعد اينكه سيستم قديميرو ميخوام بدم به كسي و جدا استفاده ميشه
من سوالمو طولاني طرح كردم خلاصش اين ميشه كه
سيستم قديمي كه دارم ورودي لن نداره!!!حالا چيكار بايد كنم؟؟؟

BATMAN-LOVE
02-08-2011, 23:14
انگار كارت شبكه لازم داره!!!

BATMAN-LOVE
03-08-2011, 01:31
حل شد
tanks

meisammr
04-08-2011, 12:22
سلام دوستان گلم.
یه چند وقتی هست که مودم dlink 2740u خریدم . از روزی که خریدم مشکلاتم شروع شده. اولین مشکلم اینه که مودم به صورت هم زمان اینترنت را به پورتهای lan و وایرلس اشتراک نمیگذاره. یعنی وقتی میخوام از وایرلس استفاده کنم باید lan را خاموش کنم و مودم را خاموش و روشن کنم بعدش وایرلس کانکت میشه. هر روز تو خونه مشکل داریم کی از اینترنت استفاده کنه.
کانکشن داخل مودم ساخته شده و pppoe است.
گزینه full nat , bridge connection bitwin lan and wireless هم تیک خورده.
دوستان برای این مدل آپدیت Firmware نیامده ؟؟
اگر از دوستان کسی اطلاعاتی جهت کمک به بنده را دارد لطفا کمک بفرمایید

mahdi-001
06-08-2011, 14:44
سلام من یه مودم لینکسیس 160 n دارم قبلا مودم رو در حالت بریج کانفیک کرده بودم که برای اینکه وایرلس رو بتونم به اشتراک بزارم احتیاج به روشن کردن کامپیوتر داشتم.بعد اومدم مودم رو روی حالت ppoe کانفیگ کردم تا احتیاجی به روشن کردن سیستم نباشه!ولی الان اینترنت به اشتراک گذاشته نمیشه!هرکاری میکنم نمیشه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
با موبایل به وایرلسم وصل میشم ولی روی وایرلس موبایل یه علامت تعجب زرد رنگ میاد و توی تنظیمات گوشی که میرم مینویسه : اتصال به وای فای با محدودیت!؟
چیکار کنم؟

EXTREME
06-08-2011, 21:37
شما تو مودم حالت access point فعال هست ؟

mahdi-001
07-08-2011, 15:09
شما تو مودم حالت access point فعال هست ؟
ممنون تیک اکسس پوینت رو زدم درست شد

DECENT
07-08-2011, 23:58
رفقا روتر وایرلس برا وایمکس چی پیشنهاد میکنین؟؟

من مودم linksys 120n دارم اما نتونستم از روتر وایرلسش برا وایمکس استفاده کنم.

EXTREME
08-08-2011, 11:46
رفقا روتر وایرلس برا وایمکس چی پیشنهاد میکنین؟؟

من مودم linksys 120n دارم اما نتونستم از روتر وایرلسش برا وایمکس استفاده کنم.

طبیعیه نتونید از این مودم برای وایمکس استفاده کنید به دولیل
1- این مودم وایرلس گیرنده ی وایرلس نیست دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
2- این مودم با استاندارد 802.11 کار میکنه دو با وایمکس سازگار نیست وایمکس 802.16 هست و از مودم های مخصوص به خودش باید استفاده کنید

elvin_1987
09-08-2011, 22:37
یه مودم وایرلس ای دی اس ال از سری N که تی پی لینک باشه چی توسیعه می کنید؟
TD-W8950ND این مدل تی پی لینک چطور هست؟سری Nهست ایا؟
این مدل مشکل خرابی ایناش زیاده؟

moh72
10-08-2011, 00:13
من یه مودم وایرلس میخوام حداکثر تا 50 تومن چی با این فیمت پیشنهاد میدین؟ یا اگه با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد بیخیال شم؟

surpriser
10-08-2011, 00:17
سلام دوستان.راستش من دنبال یه مودم ADSL وایرلس میگردم که قابلیت اینو داشته باشه که من توش V P N رو ست کنم و هر کس به وایرلس مودمم وصل میشه مستقیم از V P N استفاده کنه.یعنی دیگه لازم نباشه دیوایس هایی که به مودم وصل میشن تک تک بخوان به V P N وصل بشن و مثل این باشه که به طور مستقیم به آی پی V P N وصل شدن.اگر کسی چنین مودمی رو میشناسه لطف کنه بگه.
با تشکر

EXTREME
10-08-2011, 09:40
یه مودم وایرلس ای دی اس ال از سری N که تی پی لینک باشه چی توسیعه می کنید؟
TD-W8950ND این مدل تی پی لینک چطور هست؟سری Nهست ایا؟
این مدل مشکل خرابی ایناش زیاده؟
این مدل ارزش نداره
بهتره برین سراغ برند smc سری n که 300mbps هست حدود 65 تومن مدل 7904wbras-n
که خیلی خوبه

من یه مودم وایرلس میخوام حداکثر تا 50 تومن چی با این فیمت پیشنهاد میدین؟ یا اگه با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد بیخیال شم؟
مودم tplink مدل 8901g یا 8110g که به بودجه شما میخوره

elvin_1987
10-08-2011, 15:03
این مدل ارزش نداره
بهتره برین سراغ برند smc سری n که 300mbps هست حدود 65 تومن مدل 7904wbras-n
که خیلی خوبه

مرسی دوست عزیز.
عزیز از چه لحاط این مدل مناسب به نظر نماد؟
یعنی این مدل خرابی زیاد هست؟یا نه از لحاظ برد وایرلس تاثیر داره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

elvin_1987
10-08-2011, 15:12
راسی فروشگاه اینترنتی سراغ داری اینرو بفروشه؟لطفا پ خ کن.

ممنون مرسی.

EXTREME
10-08-2011, 18:53
مرسی دوست عزیز.
عزیز از چه لحاط این مدل مناسب به نظر نماد؟
یعنی این مدل خرابی زیاد هست؟یا نه از لحاظ برد وایرلس تاثیر داره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
نه tplink هم برند خوبیه ولی کیفیت و گارانتی smc رو نداره سایتی برای خرید سراغ ندارم

h.mehrab
11-08-2011, 09:16
دوستان لطفاً يك روتر ADSL براي بازي آنلاين معرفي كنن. آيا اصلاً فرقي براي اين كار دارند. الان روتر ASUS عادي دارم.

elvin_1987
11-08-2011, 14:21
سلام دوستان من میخوام یک مودم وایرلس بگسرم.اما موندم اخه یه دونه تی پی 8811 دارم می خوام یه روتر یا اکسیس پوینت بگیرم.

حالا دوستان میشه یه اکسیس پوینت معرفی کنند که بشه روش اکانت ساخت یعنی برا یه کاربر پورت تعریف کرد که مثلا یک ساعت هر روز بتونه از اینترنت استفاده کنه و تو اون یک ساعت بیشتر از 40 مگ نتونه استفاده کنه.ایا همچین چیزی امکان داره؟
ممنون میشم یم مدل معرفی کنید که وایرلس سری N باشه.

دوستان با روتر میشه شبکه داخلی ساخت و مثلا کامپیوتر ها رو شبکه کرد برای انتقال دیتا بین هم مثل اکسیس پوینت؟بدون اینترنت .

EXTREME
11-08-2011, 20:43
سلام دوستان من میخوام یک مودم وایرلس بگسرم.اما موندم اخه یه دونه تی پی 8811 دارم می خوام یه روتر یا اکسیس پوینت بگیرم.

حالا دوستان میشه یه اکسیس پوینت معرفی کنند که بشه روش اکانت ساخت یعنی برا یه کاربر پورت تعریف کرد که مثلا یک ساعت هر روز بتونه از اینترنت استفاده کنه و تو اون یک ساعت بیشتر از 40 مگ نتونه استفاده کنه.ایا همچین چیزی امکان داره؟
ممنون میشم یم مدل معرفی کنید که وایرلس سری N باشه.

دوستان با روتر میشه شبکه داخلی ساخت و مثلا کامپیوتر ها رو شبکه کرد برای انتقال دیتا بین هم مثل اکسیس پوینت؟بدون اینترنت .
اکسس پوینت بیشتر برای اتصال یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه ی کابلی استفاده میشه
مودم شما یعنی 8811 روتر هم هست و میتونید باهاش یک شبکه ی محلی هم درست کنید
اون مدلی هم که از smc گفتم بهترین انتخاب هست

scanme
11-08-2011, 20:48

دستگاه بسیار خوبیه

Actros
11-08-2011, 20:49
آقا DLINK 2730 چه جور مدمیه ؟ وایرلس سری N هست قیمت 54 تومن

EXTREME
11-08-2011, 20:54
آقا DLINK 2730 چه جور مدمیه ؟ وایرلس سری N هست قیمت 54 تومن
سراغ dlink نرید برید سراغ tplink

elvin_1987
12-08-2011, 10:19
سراغ dlink نرید برید سراغ tplink
تائید میشه.منم داشتم بعد 3 ساعت انداختمش رفت.سراغ دی لینک نرید.

دوستان روتری سراغ دارید بشه محدودیت حجمی و زمانی روش گذاشت برای هر کاربر البته به قیمت مناسب از سر N ?

Enter
12-08-2011, 12:41
سلام دوستان
یه مودم خوب و موندگار بهم معرفی کنید قیمتش تا 100 تومن باشه.

surpriser
12-08-2011, 14:25
سلام دوستان.راستش من دنبال یه مودم ADSL وایرلس میگردم که قابلیت اینو داشته باشه که من توش V P N رو ست کنم و هر کس به وایرلس مودمم وصل میشه مستقیم از V P N استفاده کنه.یعنی دیگه لازم نباشه دیوایس هایی که به مودم وصل میشن تک تک بخوان به V P N وصل بشن و مثل این باشه که به طور مستقیم به آی پی V P N وصل شدن.اگر کسی چنین مودمی رو میشناسه لطف کنه بگه.
با تشکر
دوستان کسی اطلاعی در این مورد نداشت؟

EXTREME
12-08-2011, 14:31
دوستان کسی اطلاعی در این مورد نداشت؟
منکه تو پست قبلی جوابتون رو دادم

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

سلام دوستان
یه مودم خوب و موندگار بهم معرفی کنید قیمتش تا 100 تومن باشه.
تا این قیمت برید سراغ لینک سیس قیمت دقیقی ازش ندارم

good boy 2010
12-08-2011, 14:34
تاپیک نگاه کردم دیدم که بین مدل هایی که معرفی کردن : TP-link 8961ND , TP-link8901G دیدم به دردم می خوره چند تا سوال داشتم :20:
مودم های وایرلس دکمه برای خاموش کردن وایرلس مودم داره (خود مودم خاموش نشه)؟
مودم های سزی G که سرعتش 54Mbps سرعت انتقال فایل ها (تو شبکه ) چقدر میشه؟
فرق این دوتا فقط تو سرعتشونه ؟
فرق ND با NB تو چیه؟

good boy 2010
12-08-2011, 14:34
تاپیک نگاه کردم دیدم که بین مدل هایی که معرفی کردن : TP-link 8961ND , TP-link8901G دیدم به دردم می خوره چند تا سوال داشتم :20:
مودم های وایرلس دکمه برای خاموش کردن وایرلس مودم داره (خود مودم خاموش نشه)؟
مودم های سزی G که سرعتش 54Mbps سرعت انتقال فایل ها (تو شبکه ) چقدر میشه؟
فرق این دوتا فقط تو سرعتشونه ؟
فرق ND با NB تو چیه؟

EXTREME
12-08-2011, 15:03
بله بعضی از مودم های وایرلس دکمه برای خاموش و روشن شدن وایرلس دارن ولی بعضی ها ندارن
54mbps یعنی در هرثانیه 54 مگابیت اطلاعات در شبکه ی وایرلس میتونه ردوبدل بشه
دو مدلی که nb و nd داره کامل بگین تا بگم فرقش چیه