مشاهده نسخه کامل
: دوستان من يك ماشين طراحي كردم ميشه فرستاد مسابقه ؟ كسي تجربه اي داره؟
p30world user
30-10-2008, 14:00
سلام خدمت دوستان گلم .كسي ميتونه كمك كنه؟
Sorosh MAX
30-10-2008, 14:50
سلام ، چه مسابقه ای ؟
کاربر_P30W
30-10-2008, 15:18
سلام ، چه مسابقه ای ؟
ایشون گفتن "یه مسابقه به من بگین" نه این که شما ها برین از ایشون اون سوال رو کنین.
p30world user
30-10-2008, 15:39
مسابقات concept , طراحي بدنه،...طرحم از هيچ ماشيني نيست يعني نقشه بدنه ماشين رو خودم طراحي كردم و از هيچي الگو نگرفتم .مي خواستم بدونم كسي تجربه اي در فرستادن طرح و مسابقات داره؟
کاربر_P30W
30-10-2008, 19:30
من که ندارم... اما تجربه طراحی بدنه رو دارم... راستی یکمی صبر کن تا مسابقات 3d پژو یا فراری شروع بشه... من هم می خوام یه مدل بدم... البته به پژو... ( ما در برابر فراری یه مورچه هم نیستیم :2: !!! )
p30world user
30-10-2008, 20:17
چه جالب مگه شما رشتتون مکانیک یا نقشه کشی هست؟ توانایی تهیه مختصا ت بدنه یا همون بلوپرینت خودمون رو دارید؟
من 2ومین طرحم آماده شده فقط مدل سازی سه بعدیش مونده...البته مختصاتی که تهیه میکنم با اندازه و صنعتی هست.تهیه نقشه ماشین اولی 120 ساعت طول کشید واقعا سخته بهتون تبریک میگم. در مسابقات کانسپت تا حالا تیمی از ایران شرکت نکرده .
P30SERVER
30-10-2008, 20:49
مسابقه پژو 2سال دیگس سعی کن رو طرحت کار کنی و پارامتر های اصلی پژو رو توش رعایت کنی و بفرست. فکر نکنم شرکت دیگه ای مثل پژو اینطوری ساپورت کنه از نظر جایزه هاش.
الان مسابقه ایران خودرو هست ولی نفرستی بهتره.بذار مسابقات بین المللی شروع بشه
P30SERVER
31-10-2008, 01:21
مسابقات ایران خودرو؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ تو سایتشون هست؟
hesam_g59
31-10-2008, 14:05
مسابقه مجله ماشين هم هست...ولي موضوعش ماشناي دهه 60 و 70 كه تغيير داده شده به مدل هاي جديدن....
البته من خبرش رو زودتر از مجله ماشين دادم ها...
ماه ديگه تو مجله مشاشين خبرش رو ميدن
کاربر_P30W
31-10-2008, 14:43
چه جالب مگه شما رشتتون مکانیک یا نقشه کشی هست؟ توانایی تهیه مختصا ت بدنه یا همون بلوپرینت خودمون رو دارید؟
من 2ومین طرحم آماده شده فقط مدل سازی سه بعدیش مونده...البته مختصاتی که تهیه میکنم با اندازه و صنعتی هست.تهیه نقشه ماشین اولی 120 ساعت طول کشید واقعا سخته بهتون تبریک میگم. در مسابقات کانسپت تا حالا تیمی از ایران شرکت نکرده .
چی؟!! مگه فقط طراحی بدنه نیست؟ یعنی باید اون جوری طراحی کنیم؟
مسابقه پژو 2سال دیگس سعی کن رو طرحت کار کنی و پارامتر های اصلی پژو رو توش رعایت کنی و بفرست.
راست میگه... باید روی چراغ ها و اون آرم شیر هم کار کنید ( کنیم !).
مسابقات ایران خودرو؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ تو سایتشون هست؟
آخرسر هم هیچی جایزه نمیدن! نه؟
من که خیلی کم سن هستم پس رشته بی رشته! اما در مورد سؤال دومی:بله من خیلی زیاد ماشین می کشم منتهی اون جوری که مثلا موتور و گیربکس و دفیرانسیل و کویل و دینام و گاردن و میل گاردن و سیبک و پلتفرم و شاسی و سیستم تعلیق و فنر بندی و باک بنزین و... رو محاسبه کنم؛نه.
p30world user
31-10-2008, 16:04
ببینید دوستان من این پست رو در انجمن اتومبیل ارسال کردم ولی نتونستم درست با جایی ارتباط برقرار کنم...البته چرا فقط با شرکت BMW تونستم درست تماس بگیرم طرح من با اندازه و مقیاس دقیق هست و 4 نمای ماشین رو در نرم افزار مهندسی کتیا آماده کردم بعد اون رو 3 بعدی کردم یعنی طرح 3 بعدی و با اندازه هست و قابل نقشه برداری برای ساخت هست مثل تمام طرح ها که در مسابقات جهانی ارائه میشوند.دومین طرحم دقیقا با مقیاس 206 هست یعنی میتونیم موتور 206 رو روی این بدنه سوار کنیم....ولی هنوز 3 بعدی نکردم....
شرکت BMW امروز این پیام رو به من داد کسی میتونه درست راهنمایی کنه ؟؟؟؟ من طرحمو فرستادم براشون اینو گفت.
البته زیاد پیام رد و بدل شد من در نهایت گفتم تجربه ارتباطات ندارم و درست راهنماییم کنید.
فکنم اینجوری که میگه باید پست کنم به آدرسی که داده.
Dear Mr Saeed,
Thank you for your e-mail.
As we mentioned previously, the contact point for your innovative solutions is our Virtual Innovation Agency.
Please see the following link for useful tips and information on how to submit your innovation:
<[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])>
VIA can be contacted by post as follows:
Virtual Innovation Agency
ES-20
BMW AG
80788 Munich
Germany
Unfortunately, the VIA can not be contacted by e-mail.
Please note, that we do not have a direct contact to our VIA. Furthermore, we do not get any information about the projects they currently handle or their decisions which projects they will promote.
If your proposal is of interest to them, you will be contacted directly.
Thank you for your understanding in this matter.
Kind Regards,
BMW Group Customer Service Team
------------------------------------------------------------------
Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft
Board of Management: Norbert Reithofer, Chairman,
Frank-Peter Arndt, Ernst Baumann, Herbert Diess,
Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Michael Ganal,
Ian Robertson
Chairman of the Supervisory Board: Joachim Milberg
Registered in: Munich HRB 42243
-------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا هر مسابقه ای وجود داره درست راهنمایی کنند برای ثبت نام.
فعلا میخوام طرحمو بفرستم جشنواره خوارزمی شاید یه حداقل یه مقامی بیاره .
کاربر_P30W
31-10-2008, 16:11
منظورت اینه که ترجمش کنیم؟
باید بری "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مدلت رو براشون تایید کنی.همین.
p30world user
31-10-2008, 19:22
اینو که میدونم رفیق با اون بخش که بخش نو آوری هست تماس هم داشتم ولی قسمتی که طرح رو submit کنم نداره.
کسی میدونه این چه نوع پستی هست؟
Virtual Innovation Agency
ES-20
BMW AG
80788 Munich
Germany
کاربر_P30W
01-11-2008, 22:00
یعنی باید پستش کنی؟؟؟ راستی اگه پستت رو با دقت بخونی میگه: we do not get any information about the projects they currently handle or their decisions which projects they will promote.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.