ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین cowon D2 و samsung p2 ؟

akbarferdosi
25-10-2008, 13:53
بین این دوتا کدامیک برای خرید از همه نظر مناسبتر است؟

becareful
25-10-2008, 14:12
کلا p2 محصول جدید تریه...اگه صفحه برات مهمه p2 رو باید انتخاب کنی .قیمتشون 2 گیگ هم فکر میکنم یکسان باشه...

akbarferdosi
25-10-2008, 14:20
کدامیک محکمتر وکدومشون ظریف تره؟ ازنظر کیفیت پخش تصاویر چطور؟

s-a-l-i-m
25-10-2008, 17:50
خب کلا محصولات cowon یکی از قوی ترین پخش کننده ها هستند ................. من می گم cowon رو بگیر...........

akbarferdosi
25-10-2008, 17:53
ببخشید لطفا مزیت ها و برتری هرکدام رانسبت به دیگری بگید/ درضمن آیا نداشتن اسپیکر سرخود برای این مدل ها عیب محسوب نمی شود؟

seymour
26-10-2008, 15:20
قبلا یکی دو بار اینا مقایسه شده ان ؛ اینم یه بار دیگه :

از نظر کیفیت صوتی و تصویری ، مطمئنا D2 (با وجود اینکه صفحه و رزولوشن P2 اندکی بیشتره اما در عوض عمق رنگ D2 چندین برابره که نهایتا باعث برتری اش میشه)... از نظر تنوع امکانات ، احتمالا P2 ... بخصوص بلوتوث داشتن P2 به قول معروف dealbreaker هستش (=اختلاف معامله اس واسه خیلی ها) ... باز این بستگی به سلیقه داره ؛ مثلا من بلوتوث واسه ام کاربرد خاصی نداره ، در عوض قابلیت اتصال به TV اش و Line-in که در D2 موجوده از نظر من بسیار بهتره ...

در مورد اندازه و ابعاد ، من متوجه نشدم منظور salim جان چی بود ... اینا از نظر اندازه فرق خاصی با هم ندارن ... (عکسهای زیر رو ببین)

نداشتن اسپیکر یه عیب نیست ، چونکه اصولا یکی از قابلیت های مرسوم در Mp3 player ها نیست ... مدلهای اندکی این قابلیت رو دارن و اونا هم معمولا با کیفیت متوسط یا خوب ... (بهترینشون احتمالا k5 و نسل بعدی اش : s5 از سامسونگ باشن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akbarferdosi
26-10-2008, 19:37
خیلی ممنون

s-a-l-i-m
27-10-2008, 00:50
من راجع به گفتن اندازه معظرت می خوام............چون منظورم باریک بودن پی2 بود که با a3 اشتباه گرفتم یک لحظه.....برا همین اون رو گفتم...............ادیتش می کنم

aria irani
28-10-2008, 08:19
P2اسلت بری مموری کارت نداره. که یک محدویدیت در استفادههای آیندت هست. مگه ظرفیتهای بالتر بگیری. ولی d2 داره. مدل ارزونتری هم هست 95 تومن cerative zen 2 gb که مموری کارت هم میخوره. و ظاهرا از نظر کیفیت صدا و تصویر از سامسونگ بهتر نباشه ولی کمتر هم نیست. ولی به d2 می بازه. به هر حال انتخاب باخودت هست.