مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی از شما : چند تا مشکل پیدا کردم با این ویندوز ... از طرفی اصلا قصد تعویضش رو ندارم <<<<<
Ali_Best
22-10-2008, 16:30
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز!
من فقط یه ویندوز XP SP2 روی سیستمم دارم ... یه چند تا نرم افزارهای امنیتی هم روش بود که آپدیتش مال سال قبل بود مثل ناد32 ورژن 2.7 و Ad aware 1.6 se و outpost firewall ... مشکلاتی که من باهاشون برخورد کردم از این قراره :
1 - نمی تونم با یاهو مسنجر و یا گوگل تاک و یا حتی با سایت میبو لاگین بشم ... اصلا" بحث بلاک شدن از طریق فایروال هم نیست ... البته میتونم به صورت معمولی از طریق اژرا و یا اینترنت اکسپلورر ایمیلهام رو چک کنم
2 - من فایلهای مربوط به زبان فارسی رو علاوه بر زبان انگلیسی روی کامپیوترم دارم ... که اگه این زبان فارسی رو روی کامپیوتر اد کنم برام ظاهر میشه ... ولی مشکل از اینجاست که اگه یکبار کامپیوتر رو ریست کنم و یا خاموش و روشن کنم دوباره اون زبان فارسی میپره ...
3 - ساعت و تقویم هم با همون ریست شدن و یا خاموش و روشن شدن میپره ... البته این نسبت به مشکل قبلیه کمتر اتفاق میافته
البته به این موارد هم اشاره کنم که :
1 - کامپیوترم از لحاظ سخت افزاری مشکل داره ... چرا که مینش خرابه و باید به نگام روشن کردن کام یه چندباری ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد
2 - الآن ناد 32 ورژن 3.0 رو نصب کردم و آپدیت کردم ... الآن هم میخوام یه اسکن بکنم تا ببینم مشکل از کجاست ... اسپای ویر داکتر رو هم نصب کردم + اد اویر ورژن جدید + Malwarebytes' Anti-Malware و دارم آپدیتشون میکنم
راستی ..........
من که قبلا ناد ورژن قبلی رو داشتم نمیتونستم آپدیت کنم (بحث سریل و اینا نیست) و همچنین نمیتونستم زبان رو با صفحه کلید تغییر بدم ... اما الآن به پک ویستا هست که اکس پی رو شبیه ویستا میکنه ... اون رو نصب کردم و مثل اینکه خوشبختانه این دو مشکل رفع شده!
منتظر راهنمایی شما میمونم!
ممنون:11:
Ali_Best
22-10-2008, 22:03
یعنی کسی نیست جواب بده ...
بابا این مورده یکم عجیبه ... مثلا وقتی توی یاهو مسنجر آدیم رو وارد میکنم سیو نمیشه و با ریستارت شدن ویندوز همه چیز میپره
mahdi7610
22-10-2008, 23:44
سلام
1 - لاگین نشدن برنامه های مسنجر می تونه به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت باشه . با یه isp دیگه امتحان کنید .
و بعضی مواقع هم به دلیل استفاده از برنامه های پروکــسی این اتفاق می افته . البته اگه استفاده می کنید .
2 - منظورتون از فایلهای زبان فارسی را متوجه نشدم .
3 - احتمالا باطری مادربورد ضعیف شده که این اتفاق می افته و باید تعویض بشه .
نیازی به نصب این همه برنامه امنیتی نیست و این کار اشتباهی هست . تنها نصب یک انتی ویروس روی سیستم کفایت می کنه . من خودم اصلا هیچ انتی ویروسی روی سیستمم نصب نیست و اگه هم نصب کنم کسپراسکای نصب می کنم .
و به شما هم توصیه می کنم به جای نصب این تعداد برنامه امنیتی تنها انتی ویروس کسپراسکای را روی سیستم نصب کنید و سعی کنید اپدیتش کنید .
موفق باشید.
Ali_Best
28-10-2008, 23:52
سلام
1 - لاگین نشدن برنامه های مسنجر می تونه به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت باشه . با یه isp دیگه امتحان کنید .
و بعضی مواقع هم به دلیل استفاده از برنامه های پروکــسی این اتفاق می افته . البته اگه استفاده می کنید .
2 - منظورتون از فایلهای زبان فارسی را متوجه نشدم .
3 - احتمالا باطری مادربورد ضعیف شده که این اتفاق می افته و باید تعویض بشه .
نیازی به نصب این همه برنامه امنیتی نیست و این کار اشتباهی هست . تنها نصب یک انتی ویروس روی سیستم کفایت می کنه . من خودم اصلا هیچ انتی ویروسی روی سیستمم نصب نیست و اگه هم نصب کنم کسپراسکای نصب می کنم .
و به شما هم توصیه می کنم به جای نصب این تعداد برنامه امنیتی تنها انتی ویروس کسپراسکای را روی سیستم نصب کنید و سعی کنید اپدیتش کنید .
موفق باشید.
باسلام و تشکر از پاسختون!
1 - بابا توی شهر ما اصلا 2 تا ISP هست که من از اون (به حساب پر سرعت تره) استفاده می کنم ... اون یکی که دیگه از این بدتره! ... این رو بگم که من اصلا تابحال که چنین مشکلی رو نداشتم و این اولین باره که پیش اومده ...
نه از این جور برنامه ها استفاده نمی کنم!
2 - همون که مربوط به نصب زبان های از راست به چپ هست ... این فایلها روی سیستم نصبه ولی وقتی ریست میکنم اون Faی که فعاله میپره و باید یباره دیگه به لیست زبانها Add کنم
3 - آره این سیستم ما اینقدر مشکل داره که باید یکی دیگه بگیرم ... الآنم خداییه که میتونم ویندوزش رو بالا بیارم! ... پارسال که تا قبل از بالا اومدن ویندوز دائما ریست میشد بابت همین انداختمش گوشه اتاق ... حالا که یه چند ماهی گذشته روشن میشه یه چندباری ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد! ... خدا رو شکر! ... الآن که نمیتونم یکی دیگه بگیرم کارم تا حدودی رو به راهه! ... ولی در کل فکر نمی کنم مربوط به این قسمت باشه ...
بابا هرکدوم از این برنامه ها به درد یه کاری میخورن! ... outpost که فایرواله Nod32 که آنتی ویروسه ad-aware هم که آنتی اسپای ویره (که قویتر از آنتی اسپایور outpost هست) ... من که مثلا دوتا فایروال و یا دوتا آنتی ویروس نصب نکردم که شما اینطوری میگین!
آخ آخ ... داشت یادم میرفت ... من آخرش ویندوزم رو عوض کردم ... یعنی مجبور شدم عوضش کنم ... میدونی چی شد ... به گمانم مشکل به خاطر یه ویروس بود به دلایل زیر (البته این چیزایی که میگم وقتی این تاپیک رو زدم نبود ولی یهو وارد شد!):
- اکثر موارد وقتی روی درایو مربوط به ویندوز دابل کلیک میکردم ارور Access Denied رو میداد
- تمومیه کانکشنها پاک شدن و دیگه نمیشد یه کانکشن جدید ساخت (به خاطر همین بودش که مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ... چون دیگه نمی تونستم پاسخ شما رو ببینم!)
- در اکثر مواقع به هنگام کپی / پیست کام هنگ میکرد و مجبور میشدم که ریست کنم
- ...
راستی این رو بگم که من یه پک ویستا روی سیستمم نصب کردم که اسمش بود ...Vista Transformatin Pack 8.0 ... بعد nod32 3.0 رو هم نصب کردم + آپدیت ... + Anti maleware آپدیت شده ... وقتی که ویروس یابی میکردم این ناد و آنتی اسپایویره یه چندتا تروجان پیدا کردن که مربوط به همین برنامه هه بود ... گمون کنم که این برنامه وضعیت رو خرابترش کرد!
راستی من از فلش مموری هم استفاده میکنم ... یه جایی تو همین فروم خوندم که میشه با ایجاد یه پوشه به نام autorun.inf از ویروسی شدن کول دیسک جلوگیری کرد ... تو ویندوز قبلی که هرچی خواستم این پوشه رو قرار بدم ارور میداد ... میگفتش که یه فایل به همین اسم هست ولی نبود! ... حتی مخفی!!! ... می خواستم بدونم که این فلش مموری ما ویروسی شده؟! ... حالا که ویروسی شده چطوری میتونم ویروس کشی کنم؟ با اتصال فلش به کام دوباره سیستم ویروسی نشه؟ ... میدونید چیه من نرم افزار Kaspersky Emergency CD 2008 رو از کمیاب دانلود کردم (نمیدونم میدونید چیه یا نه؟ ... یه کاسپرسکی پرتابله که میشه در حال safe mode ویندوز باهاش کام رو ویروس یابی کرد) ولی متاسفانه با رایت ایمیجش روی سی دی چیزی رایت نمیشه! ... قیافتا نشون میده که یه چیزی رایت شده (رایتش هم موفقیت آمیز اعلام میشه) ولی وقتی لون رو داخل کام قرار میدم مثل یه سی دی خام میشناستش ... با چندتا سیدی هم امتحان کردم ولی نشد که نشد ... البته ایمیجش رو با یه درایو مجازی میتونم اجراش کنم که اونم نمیشه توی safe mode ویندوز ازش استفاده کرد (نکنه بشه! ... برم ببینم میشه یا نه؟!) ... موندم چیکار کنم؟
شما بگید چیکار کنم؟ :11:
اینجا رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ali_Best
02-11-2008, 20:13
اینجا رو ببین :
ممنون دوست خوبم
ولی مشکل اینجاست که الآن امکان دانلود یه فایل به این حجیمی برام نیست!
ادامه مشکلات رو توی این تاپیک نوشتم:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.