ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیاده سازی بازی

bibi_gol5
20-10-2008, 13:17
سلام بر اساتید محترم.هدف از این تایپیک مشورت با اساتید این انجمن در رابطه با پیاده سازی بازی حکم تو شبکه به زبان #C.البته این بازی توسط آقای علی طالقانی با vbبه صورت عالی پیاده شده.ولی بنده هم باید این بازی رو پیاده کنم البته نه به تمیزی بازی آقای طالقانی. این بازی تا قسمت تخصیص برگ بین بازیکنان و مشخص شدن حاکم پیاده شده ولی از این به بعدش مشکل threadداره.در ضمن تا اینجا با سوکت پیاده شده.مابق بازی هم نمی دونم با چه الگوریتمی پیادش کنم(ژنتیک یا حات).تا اینجا بماند.بنده با یه استاد برجسته هم مشورت کردم و ایشون فرمودند که سوکت به درد نمی خوره و باید با remotingپیاده بشه.بر همین اساس بنده بر سر چند راهی قرار گرفته و زمان بسیار کمی برای تحویل دارم. بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:11:

bibi_gol5
20-10-2008, 19:50
یعنی کسی نیست به من کمک راهنمایی بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibi_gol5
21-10-2008, 00:17
من هنوز منتظرم دوستان

_H2_
21-10-2008, 23:33
سلام
متاسفانه من بازی شما بلد نیستم ولی اگر مشکلی با thread ، socket ، remoting دارید میتوانم کمک کنم.
شما میتوانید مشکل خود را به صورت سوال مشخصی بپرسید.

hamidreza_buddy
22-10-2008, 01:48
سلام
این مسئله ای که شما انتخاب کردید نیاز به الگوریتم پیچیده ای داره و الگوریتم سرراستی نداره که بشه راحت توضیحش داد.
تا اونجایی که من می دونم معمولاً هوش این جور بازی ها رو بوسیله الگوریتم MINIMAX می نویسن. و بوسیله حرص آلفا بتا و روش های مختلف دیگه ای اون رو بهبود می دن.
توی کتاب «هوشن مصنوعی، رویکردی نوین» (ARTIFICIAL INTELLIGENCE, A MODERN APPROACH) نوشته «راسل» درباره این الگوریتم توضیح داد و همچنین کمی هم درباره بازی های «شانسی» مثل ورق توضیح داده.

کتاب هم فارسیش و هم انگلیسیش توی بازار هست.

ورژن الکترونیکش رو هم می تونید از اینجا بگیرید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این چار تا کتاب هم درباره هموش مصنوعی در بازی های کامپیوتری هست:

hadi_joulaee
22-10-2008, 19:48
فکر نکنم تو این بازی نیاز به استفاده از هوش مصنوعی نباشه چون با این توضیحی که دوستمون داده هر چهار بازیکن انسان هستند . بازیکنی وجود نداره که کامپیوتر جاش باشه!

hadi_joulaee
30-10-2008, 23:43
من فایلهای تصویری این پروژه رو دارم:
عکس بک گراند.
عکسهای ورق ها(خشتو گشنیزو پیکو دل)
اگه خواستی ایمیلتو بده واسط بسندم