مشاهده نسخه کامل
: BioShock 2
sepehr_x50
20-03-2010, 02:53
دوستانی که دانلود کردند کدوم سری ازلینک ها رو واسه دانلود پیشنهاد میکنید؟ سالم باشه و ...
havas_1980
20-03-2010, 19:29
سلام بر وبچ رپچر!
آقا من میخوام بازی رو از فردا شروع کنم.
الان واسه این بازی هیچ آپدیتی اومده یا نه مثلا نسخه 1.1 که احیانا مشکلات رو برطرف کنه؟
بایوشاک یک که یادمه داشت!
اگه هست لینکش رو بذارین ممنون میشم
بله. پچ ورژن 1.002 آخرین پچ این بازیه که 176 مگه. اما اشکال کار در اینه که کرکی براش موجود نیست. اولین و اخرین کرک برای ورژن 1.0 موجوده.
vahidgame
23-03-2010, 15:45
دوستانی که بازیو گرفتن توی dvd بازی پوشه ای به نام کرک وجود داشت؟
من بازیو الان ریختم توی بازی نمیره. توی dvd بازی هم هیچ کرکی نداشتش.
اگه کرک می خواید که من نمی تونم دانلود کنم. به خاطر همین اگر درست باشه من تصمیم دارم از ایران فرار کنم چون الان چند بازی دیگه هم گرفتم که به این صورت بوده. اگه به این صورت هستش بگید که من زودتر با این وضع فرار کنم و برم یه کشوری که بازیها رو به صورت اورجینال بخرم و این قدر دردسر برای بازی کردن نداشته باشم:13:
وحید جان اون جایی که بازیو ازش می خری باید جم کنه بره چون بازیهاش حتما ایراد داره.
ایران رو هم باید اباد کنیم نه اینکه ازش فرار کنیم.
vahidgame
23-03-2010, 20:22
وحید جان اون جایی که بازیو ازش می خری باید جم کنه بره چون بازیهاش حتما ایراد داره.
ایران رو هم باید اباد کنیم نه اینکه ازش فرار کنیم.
اتفاقا رفتم امروز مغازه گفتش که این بازیو تا حالا خیلی فروخته و هیچ کی تا حالا پس نیاورده.من بازیو عوضش کردم ولی مشکلم حل نشد. حالا کاری ندارم که طرف راست میگه یا نه. ولی جای معتبری هستش و من همیشه از اون جا بازی می خرم و کمتر پش میاد مشکل داشته باشه.
مشکل من توی این بازی این هست که وقتی روی بازی کلیک می کنم چند ثانیه لوگویی به نام razor 1911 میاد بعدش یه error میده که به این صورت هستش:
[SecuLauncher: failed to start application [2000
من احتمال میدم مشکل از کرک شاید نباشه. به نظرتون چی کار کنم؟
havas_1980
23-03-2010, 23:22
اتفاقا رفتم امروز مغازه گفتش که این بازیو تا حالا خیلی فروخته و هیچ کی تا حالا پس نیاورده.من بازیو عوضش کردم ولی مشکلم حل نشد. حالا کاری ندارم که طرف راست میگه یا نه. ولی جای معتبری هستش و من همیشه از اون جا بازی می خرم و کمتر پش میاد مشکل داشته باشه.
مشکل من توی این بازی این هست که وقتی روی بازی کلیک می کنم چند ثانیه لوگویی به نام razor 1911 میاد بعدش یه error میده که به این صورت هستش:
[SecuLauncher: failed to start application [2000
من احتمال میدم مشکل از کرک شاید نباشه. به نظرتون چی کار کنم؟
اومدن این پیغام خطا اکثر به این دلیله که برنامه های Visual Studio C++ Redistributable و یا Microsoft .NET Framework 3.5 نصب نشده.
vahidgame
24-03-2010, 12:31
اومدن این پیغام خطا اکثر به این دلیله که برنامه های Visual Studio C++ Redistributable و یا Microsoft .NET Framework 3.5 نصب نشده.
اتفاقا این دو تا برنامه نصب هستش. بازی های دیگه هم فکر کنم به این برنامه ها نیاز دارن ولی اونارو من راحت بازی می کنم. واقعا نمی دونم مشکل از چیه :13:
havas_1980
24-03-2010, 13:05
اتفاقا این دو تا برنامه نصب هستش. بازی های دیگه هم فکر کنم به این برنامه ها نیاز دارن ولی اونارو من راحت بازی می کنم. واقعا نمی دونم مشکل از چیه :13:
پس کرک RELOADED رو از آدرس زیر بگیر و امتحان کن. کرک Razor 1911 مثل اینکه ایراداتی داشته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidgame
25-03-2010, 12:38
پس کرک RELOADED رو از آدرس زیر بگیر و امتحان کن. کرک Razor 1911 مثل اینکه ایراداتی داشته:
مشکلم بالاخره فهمیدم چی بود. امروز تونستم حلش کنم. خودم هنوز بازی نکردمش ولی برادرم با اینکه زیاد بازی نمی کنه ولی یه ساعت این بازیو بازی کرده بود بدجور ازش خوشش امده بود. کلا بازی فوق العاده ای باید باشه.
در مورد مشکلم چه جوری حل شد می خواستم توضیح بدم شاید به درد دوستان بخوره چون به این پستی که نقل قول کردم ربط داره:
من چند وقت پیش از همین سایت gf.wiretarget.com که فکر کنم کرک اکثر بازی ها این جا گذاشته میشه می خواستم یه چیزی دانلود کنم ولی چون آنتی ویروس داشتم پیغام داد که این سایت ویروس داره به خاطر همین یه اشتباه خیلی بزرگ کردم که آنتی ویروس رو غیر فعال کردم بعد دیگه حواسم نبود که باید اینو دوباره فعالش کنم به خاطر همین یه ویروس بدجور گرفتش که خدا نصیب هیچ کی نکنه. این ویروس یه جوری بودش که همه فایل های کامپیوتری به سرعت ویروسی می کرد به خاطر همین بعضی فایل ها دیگه به کلی باید پاک میشدن. بعد مثل اینکه همین برنامه Visual Studio C++ Redistributable که توی کامپیوترم نصب بودش چند فایلش پاک شده بود و به خاطر همین توی این بازی و چند بازی دیگه نمی رفت.اینارو گفتم که هیچ وقت مثل من آنتی ویروس رو غیر فعال نکنید تا این همه بدبختی نکشید.
راستی چه جوری بعضی ها بازی ها حتی جدید با این حال من بازی می کردم. یعنی همه بازی ها حتما به این برنامه نیاز ندارن؟
بله اکثر بازی ها به این برنامه ها نیاز دارن ولی چون بیشتر روی ویندوز وجود داره به چشم نمیاد.
اگر ژول ورن بازيبساز بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 2007 سالي که يک بازي متفاوت درست زماني که همه فکر مي کردند ديگر جايي براي نواوري در بازي ها نخواهد بود وهمگي المان هاي تکراري در پيش گرفتند. متولد شد. بله بايوشاک يک بازي که با پيش بردن همه عناصر يک بازي از گيم پلي...موزيک...داستان...گرافيک. ..توانست نه تنها نظر منتقدان رو برگرداند بلکه معياري براي بسياري از کمپاني ها براي تقليد ساخت و پردازش جديد بازي ها شد. بايوشاک با فتح قله هاي افتخار و عنوان برترين بازي سال از سوي بهتريت منتقدان و سايتها اين بار دومين قسمت از سه گانه بايوشاک رو ارائه کرده است.
************************************************** ************************************************** ************************
گيم پلي..: گيم پلي BS2 نسبت به قسمت اول تغيير کلي کرده چرا چون کاراکتر داستان بازي ما تغيير کرده شخصيت بازي از يه فرد عادي به يک Big Dady تغيير کرده پس تمامي رفتارها حرکات تصميمات ما بر مبناي فکري يک بيگ ددي خواهد بود.
از همان ابتداي بازي بازيباز احساس ميکند که لباس شبيه غواصي بر تن دارد و فضاي ديد از پشت يک شيشه محافظ ديده ميشه. بازي سلاح هاي جديد دارد و مهمتر از همشون يک نوع دريل هستش که سلاح اصلي بيگ ددي ها بوده با چرخاندش هر موجوديو نابود ميکنه.سلاح هاي ديگري از جمله شات گان ..مسلسل ..بمب افکن...و ..قرار دارد همه اين سلاح ها به وسيله دستگاه هاي اپديت مخصوصي که در مکان هاي مختلف
بازي قرار دارد اپديت مي شود و پيشرفت قابل ملاحظه اي رو در بر دارد.
براي تهيه مهمات و مقدار کافي جان در جاي جاي بازي دستگاه هاي براي فروش قرار دارند که با مقدار پول پرداختي ميشه اين لوازم مورد نياز رو خريد .ولي يک نوع سيستم -- قرار دارد که در صورت -- کردن اين دستگاه ها مقادير قيمتها کاهش پيدا مي کند که بسيار قابل ملاحظه خواهد بود.
سيستم -- هم تغيير کرده طوري که در BS بايد يک نوع مسير خاصي رو از لوله هاي خراب و سالم درست مي کرديم تا مواد مورد نظر به مقصد برسد اين بار اين سيستم به يک نوع دکمه زني سريع در مکان لازم تغيير کرده و بازيباز بايد نشانگر مورد نظر را در قسمت هاي سبز رنگ تاييد کند تا سيستم -- شود و در صورت اشتباه يا از جان فرد کم ميشد يا تيربارهاي پرنده رو سراغ گيمر مي فرستاد. اين تيربارهاي پرنده هم قابليت -- کردن دارند و ميشه با -- سريع انها انها رو مطيع خود کرد. به غير از اينها جان پول..مهمات به صورت پراکنده
در جاي جاي مراحل بازي پراکنده شده اند که با کمي دقت و جستجو ميشه به مقدار کافي هر چي مي خواهيد پيدا کنيد. يک تنوع جديدي که به بازي اضافه شده اين که بيگ ددي ما همزمان مي تواند هم از اسلحه استفاده کند هم اين که از جادو(پلايزر) بهره مند شود. اين موضوع کمک بسيار زيادي به گيمر خواهد کرد تا هم از نيروهاي جادويي خود استفاده کند و هم همزمان دشمن را به تير ببندد. جادو ها همان سبک قسمت اول هستند. و تغييري نکردند.
هوش مصنوعي بازي هم به نوبه خود عالي عمل مي کند. تمامي دشمنان (اسپلايسر) که به خوبي فرار يا دفاع مي کنند کاور ميگيرند و در شرايطي که عمر خود را پايان ميبينند به سوي بيگ ددي حمله ور مي شوند. اين بار تنوع دشمنان تغيير يافته و در کنار انسان هاي زامبي مانند
يک نوع fat man به همراه بيگ ددي هاي ديگر..که همگي کشتناشن نياز به دقت در استفاده از مهمات و نيروها را مي طلبد اما اوج اين دقت بايد زماني انجام گيرد که با يک دشمن جديد..Big sister نام دارد روبرو مي شويم. اين خواهد بزرگ ها مهرت هاي متفاوتي دارند بسيار سريع و در عين حال ضربات مهلکي نيز وارد مي کنند.
امتياز..: 9.5
************************************************** ************************************************** **********************
موزيک وصدا..:
مهمترين رکن صداي بازي صدگذاري بسيار زيباي خواهر کوچولو ها خواهد بود . گويندگي اين کوچولوها با ظرافت خاصي انجام شده و هر بار لذتي در بين بازيباز ايجاد مي کند. سخناني از جمله..( ددي باز هم با هم ميريمبه جنگ مانسترها. يا ددي تو هميشه منو از دست مانسترها نجاد ميدي...يا ددي تو مي توني منو با خودت همراهي کني..) جملاتي که بسيار لطيف بوده و روح ددي گيمر را نوازش ميکنند. کار صداگذاري بقيه کارکترها هم بي نقص انجام شده. طوري که اين بار هم نوارهايي حاوي اطلاعاتي در جاي جاي بازي قرار دارد که هر کدام بدون تکرار به وضوح با عمق تاثير پاذيري خاص کار صداپيشگي را انجام مي دهند.حرف هاي بين زامبي ها سخناني که در حين فرار يا درگيري بيان ميکنند. جيغ و دادهايشان در کنار غرش بيگ ددي ها بسيار پر تنوع و جالب هستند. موسيقي بازي مثل نسخه اول با افکت گذاري جالب و به موقع خود در شرايط خاص و مختلف به خوبي انجم شده هر مرحله با توجه به خاص بودنش موسيقي جالب توجه خود را دارد.
امتياز..: 10
************************************************** ************************************************** *********************
گرافيک...:Bs خود گرافيک بسيار بالايي داشت هنوز هم مورد تحسين قرار ميگيرد پس کار در قسمت دوم دشوار خواهد بود اما سازندگان اين امر رو به خوبي مورد توجه قرار داده و اين بار با رجوع بازيباز به مکان هاي مختلف ديدن مناظر و مکان هاي مختلف شهر Rapcher افکت ..نورپردازي ..طراحي منحصر و خوبي را ملاحظه ميکند.
اولين مورد پردازش زيباي اب در بازي هستش که با برخورد کردن به صحفه شيشه اي ماسک يگ ددي حسي جالبي رو منتقل ميکند. فيزيک بازي همانند نسخه اول عالي کار شده است قطعات ..لوازم.. موجود تحت تاثير هر نوع شرايطي عکس العمل خود را نشان ميدهند. قالب بصري يکتا در کنار استفاده بسيار قوي از موتور گرافيکي بازي باعث به وجود امدن طراحي هنري کلاسيک..و با ذوق شده است مدل سازي قوي بافت گذاري دقيق.
و جلوه هاي بصري از لحاظ تکنيکي و فني بسيار در اوج ساخته شده است يکي از ارزو هاي گيمرها در نسخه اول رجوع به محوطه ابي بود که دور شهر رپچر را احاطه کردنداين بار اين امر ممکن شده و با وارد شدن به محيط داخل اقيانوس و غوطه ور شدن در ميان برگها..خزه ها..و شن ..بسيار ديدني کار شده است.
متاسفانه نميشه گفت اين گرافيک برتر از بايوشاک 1 خواهد بود. چون برخي ايرادهايي دارد از جمله مرده بودن اکثر اشيائ بازي..بيش از حد مات يا براق بودن و در عين حال در اکثر مواقع بافت هاي باکيفيت با تاخيير چند ثانيه اي براي نشان داده شدن روبرو ميشد که حتما نقطه ضعفي خواهد بود در مقابل نسخه اول.
امتياز...:9
************************************************** ************************************************** **********************
داستان و هيجان...:
بايوشاک 2 همه چيزش را مديون قسمت اول خواهد بود اين موضوع در بخش داستان به اوج خود مي رسد. داستان قسمت اول بسيار غني..فلسفي..فرهنگي..نهايت دخالت در
امر سالهاي اتي..و دخالت در مسايل ديني توسط يک فرد به نام اندرو رايان هست که ايده ساخت يک شهر بزرگ در زير اب با قوانين و تفکرات جديد را براورده کرد که با مشکلاتي روبرو شد تا اين که يک فرد بر اثر سقوط هواپيما به انجا راه يافته و با مسائل جديد روبرو مي شود.بايوشاک 2 اين بار يک فرد عادي نيستيم ما يک
بيگ ددي با خواسته ها و تفکراتي روبرو هستيم که در خود شهر زندگي کرده و به طوري بايد گفت که گيمر را يکي از اهالي شهر احساس ميکند يا درش به وجود مياورد تا يک غريبه که قصد نجات جان خود را دارد. بازي از انجا شروع مي شود که بيگ ددي داستان ما يک خواهر کوچولو به همراه دارد تا اين که توسط يک زن مسن به نام لمپ خواهر کوچولو گرفته شده و با استفاده از يک پلاسميد خود بيگ ددي خود کشي ميکند اما اين اغاز يک داستان بسيار پرمحتواي بايوشاک 2 بود...اين زن کيست چه مي خواهد براي چه اين کار را کرده است بازيباز بايد بداند جستجو کند تا از پايان هاي چند گانه بازي بهره مند شود. لمپ ايده متفاتي با رايان داشت او متعقد بود تا با توسط به مراسم مذهبي و درخواست هاي مذهبي يک نوع سيستم جديد بايد ايجاد کرد. و اين موضوع با قرباني کردن يک فرد در مراسمات صورت مي گرفت. تا گيمر به ماجرا پي ببرد....اما بيگ ددي در کنار اين ماجر ها به فکر کوچول ها هم بوده باز ما با تصميماتي که در بازي ميگيريم که مرکز اين تصميمات در کشتن يا نجات دادن خواهر کوچولو ها هستش مواجه هست او با هر بار نجات يا کشتنشان مقدار قابل توجهي ادام دريافت مي کند که همه در اين شهر رپچر به دنبال ادام هستند ادام هايي که کوچولوها از بدن موجودات گرفته و. مي خورد. اين ادام ها کاربردهاي فراواني دارند مي توان از انها در خريد نيرو هاي مختلف و اپديت انها استفاده کرد. درک بحث ماجراي بايوشاک بسيار بزرگ بوده و مي توان اين بازي را به يک شاهکاري ديگر عنوان کرد.
بايوشاک 2 همه چيز داشت ولي از قسمت اول بالاتر نبود اين موضوع در ديدگاه داستان پردازي بازي بسيار در اوج ديده مي شود.
ولي بازي به تنهايي بسيار غني و لذت بخش است.
امتياز کل..: 9.5
************************************************** ************************************************** *********************
سلام
بازي رو تموم کردم فقط چند سوال :
بازي تموم شد ! اخرش دخترم ازم خواست که دختر بچه ها رو با هم بکشيم ...
خوب کشتيم ! حالا اين ميشه پايان بد يا خوب ؟! آخرش هم يک بمبي جلوي پامون هنگام فرار منفجر شد !
من فقط اون مرده که خودش رو تو باجه ايستگاه قايم کرده بود رو کشتم و يکي و يا دو تا دختربچه !
آخرش هم وقتي پرسيد که Save me / Sacrifice Me گزينه Sacrifice me رو زدم !
حالا ميخوام بدونم اين پايان بد بوده يا خوب ! اخه دخترم اون دخرتبچه اي رو هم که براش وسايل Big Sister رو جمع کرد رو هم کشت !
اگه اين پايان بدشه پايان خوبش رو توضيح بديد !
البته پايان بدش رو هم متوجه نشدم ! :31:
اخرش گفت i miss u ... مگه پدره بغلش نخوابيده بود ؟!
ali_ranger22
31-03-2010, 12:07
خب تموم شدش
یه بایوشاک اصیل بود و نمی شد از نسخه ی اول جداش کرد اما پیشرفت های واقعا خوب و قابل توجهی در گیم پلی کرده بود که به هیچ وجه بازی رو تکراری نمی کرد
از نظر روایت داستان هم می تونم بگم از نسخه ی اول بهتر بود و داستان گیرا تری داشتش
فقط یه چیزی این 2-3 ساعت آخر بازی فقط دریل با اون ریموت -- و دوربین برای من کار می کرد و بقیه سلاح ها غیر فعال بود ! برای شما هم اینطوری بود ؟ چون تو این مدت به جای اینکه سوخت دریل بده هی فشنگ پیدا می شد ! شک کردم گفتم شاید باگی ماگی چیزیه !
اگه اون آخر Save me رو بزنیم چی میشه ؟ من که مرگ رو ترجیح دادم :دي پدر می میره فرزند زنده می مونه اینطوری قشنگ تره :دي
vahidgame
31-03-2010, 18:08
خب تموم شدش
یه بایوشاک اصیل بود و نمی شد از نسخه ی اول جداش کرد اما پیشرفت های واقعا خوب و قابل توجهی در گیم پلی کرده بود که به هیچ وجه بازی رو تکراری نمی کرد
از نظر روایت داستان هم می تونم بگم از نسخه ی اول بهتر بود و داستان گیرا تری داشتش
فقط یه چیزی این 2-3 ساعت آخر بازی فقط دریل با اون ریموت -- و دوربین برای من کار می کرد و بقیه سلاح ها غیر فعال بود ! برای شما هم اینطوری بود ؟ چون تو این مدت به جای اینکه سوخت دریل بده هی فشنگ پیدا می شد ! شک کردم گفتم شاید باگی ماگی چیزیه !
اگه اون آخر Save me رو بزنیم چی میشه ؟ من که مرگ رو ترجیح دادم :دي پدر می میره فرزند زنده می مونه اینطوری قشنگ تره :دي
یکی میتونه خلاصه داستان شماره یکو بگه. من شماره یکو نرفتم می خواستم بدونم قضیه چیه. داستان بازیو نمی خوام لو بدین فقط یکمی بگین که کلا موضوع بازی چیه و این شهر زیر آب قضیش چیه؟
راستی من یه مشکل دارم:
قبلا بازیو ریخته بودم و توی بازی می رفتم ولی حالا که ویندوزم رو عوض کردم و دوباره بازیو ریختم این پیغام رو میده و توی بازی نمیره:
The ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
اینو بگم که همه برنامه هایی که باید نصب باشه مثل Visual Studio C++ Redistributable و Windows Live و NET Framework نصب هستش و الان بازی های دیگه رو راحت دارم بازی می کنم نمی دونم مشکل چیه. این Windows Live هم درد سر شده. نمی دونم شاید اون مشکل داره. آخه الان که فکر می کنم بازی هایی که الان دارم میرم مثل METRO 2033 و Battlefield Bad Company 2 فکر کنم با این برنامه اجرا نمیشن. البته دقیق یادم نمیاد. این برنامه هم داره کلا اذیت می کنه. کلا من الان قاطی کردم:31:
halflife g
31-03-2010, 18:25
اگر ژول ورن بازيبساز بود.
************************************************** ************************************************** ************************
گيم پلي..: گيم پلي BS2 نسبت به قسمت اول تغيير کلي کرده چرا چون کاراکتر داستان بازي ما تغيير کرده شخصيت بازي از يه فرد عادي به يک Big Dady تغيير کرده پس تمامي رفتارها حرکات تصميمات ما بر مبناي فکري يک بيگ ددي خواهد بود.
از همان ابتداي بازي بازيباز احساس ميکند که لباس شبيه غواصي بر تن دارد و فضاي ديد از پشت يک شيشه محافظ ديده ميشه. بازي سلاح هاي جديد دارد و مهمتر از همشون يک نوع دريل هستش که سلاح اصلي بيگ ددي ها بوده با چرخاندش هر موجوديو نابود ميکنه.سلاح هاي ديگري از جمله شات گان ..مسلسل ..بمب افکن...و ..قرار دارد همه اين سلاح ها به وسيله دستگاه هاي اپديت مخصوصي که در مکان هاي مختلف
بازي قرار دارد اپديت مي شود و پيشرفت قابل ملاحظه اي رو در بر دارد.
براي تهيه مهمات و مقدار کافي جان در جاي جاي بازي دستگاه هاي براي فروش قرار دارند که با مقدار پول پرداختي ميشه اين لوازم مورد نياز رو خريد .ولي يک نوع سيستم -- قرار دارد که در صورت -- کردن اين دستگاه ها مقادير قيمتها کاهش پيدا مي کند که بسيار قابل ملاحظه خواهد بود.
سيستم -- هم تغيير کرده طوري که در BS بايد يک نوع مسير خاصي رو از لوله هاي خراب و سالم درست مي کرديم تا مواد مورد نظر به مقصد برسد اين بار اين سيستم به يک نوع دکمه زني سريع در مکان لازم تغيير کرده و بازيباز بايد نشانگر مورد نظر را در قسمت هاي سبز رنگ تاييد کند تا سيستم -- شود و در صورت اشتباه يا از جان فرد کم ميشد يا تيربارهاي پرنده رو سراغ گيمر مي فرستاد. اين تيربارهاي پرنده هم قابليت -- کردن دارند و ميشه با -- سريع انها انها رو مطيع خود کرد. به غير از اينها جان پول..مهمات به صورت پراکنده
در جاي جاي مراحل بازي پراکنده شده اند که با کمي دقت و جستجو ميشه به مقدار کافي هر چي مي خواهيد پيدا کنيد. يک تنوع جديدي که به بازي اضافه شده اين که بيگ ددي ما همزمان مي تواند هم از اسلحه استفاده کند هم اين که از جادو(پلايزر) بهره مند شود. اين موضوع کمک بسيار زيادي به گيمر خواهد کرد تا هم از نيروهاي جادويي خود استفاده کند و هم همزمان دشمن را به تير ببندد. جادو ها همان سبک قسمت اول هستند. و تغييري نکردند.
هوش مصنوعي بازي هم به نوبه خود عالي عمل مي کند. تمامي دشمنان (اسپلايسر) که به خوبي فرار يا دفاع مي کنند کاور ميگيرند و در شرايطي که عمر خود را پايان ميبينند به سوي بيگ ددي حمله ور مي شوند. اين بار تنوع دشمنان تغيير يافته و در کنار انسان هاي زامبي مانند
يک نوع fat man به همراه بيگ ددي هاي ديگر..که همگي کشتناشن نياز به دقت در استفاده از مهمات و نيروها را مي طلبد اما اوج اين دقت بايد زماني انجام گيرد که با يک دشمن جديد..Big sister نام دارد روبرو مي شويم. اين خواهد بزرگ ها مهرت هاي متفاوتي دارند بسيار سريع و در عين حال ضربات مهلکي نيز وارد مي کنند.
امتياز..: 9.5
موزيک وصدا..:
مهمترين رکن صداي بازي صدگذاري بسيار زيباي خواهر کوچولو ها خواهد بود . گويندگي اين کوچولوها با ظرافت خاصي انجام شده و هر بار لذتي در بين بازيباز ايجاد مي کند. سخناني از جمله..( ددي باز هم با هم ميريمبه جنگ مانسترها. يا ددي تو هميشه منو از دست مانسترها نجاد ميدي...يا ددي تو مي توني منو با خودت همراهي کني..) جملاتي که بسيار لطيف بوده و روح ددي گيمر را نوازش ميکنند. کار صداگذاري بقيه کارکترها هم بي نقص انجام شده. طوري که اين بار هم نوارهايي حاوي اطلاعاتي در جاي جاي بازي قرار دارد که هر کدام بدون تکرار به وضوح با عمق تاثير پاذيري خاص کار صداپيشگي را انجام مي دهند.حرف هاي بين زامبي ها سخناني که در حين فرار يا درگيري بيان ميکنند. جيغ و دادهايشان در کنار غرش بيگ ددي ها بسيار پر تنوع و جالب هستند. موسيقي بازي مثل نسخه اول با افکت گذاري جالب و به موقع خود در شرايط خاص و مختلف به خوبي انجم شده هر مرحله با توجه به خاص بودنش موسيقي جالب توجه خود را دارد.
گرافيک...:Bs خود گرافيک بسيار بالايي داشت هنوز هم مورد تحسين قرار ميگيرد پس کار در قسمت دوم دشوار خواهد بود اما سازندگان اين امر رو به خوبي مورد توجه قرار داده و اين بار با رجوع بازيباز به مکان هاي مختلف ديدن مناظر و مکان هاي مختلف شهر Rapcher افکت ..نورپردازي ..طراحي منحصر و خوبي را ملاحظه ميکند.
اولين مورد پردازش زيباي اب در بازي هستش که با برخورد کردن به صحفه شيشه اي ماسک يگ ددي حسي جالبي رو منتقل ميکند. فيزيک بازي همانند نسخه اول عالي کار شده است قطعات ..لوازم.. موجود تحت تاثير هر نوع شرايطي عکس العمل خود را نشان ميدهند. قالب بصري يکتا در کنار استفاده بسيار قوي از موتور گرافيکي بازي باعث به وجود امدن طراحي هنري کلاسيک..و با ذوق شده است مدل سازي قوي بافت گذاري دقيق.
و جلوه هاي بصري از لحاظ تکنيکي و فني بسيار در اوج ساخته شده است يکي از ارزو هاي گيمرها در نسخه اول رجوع به محوطه ابي بود که دور شهر رپچر را احاطه کردنداين بار اين امر ممکن شده و با وارد شدن به محيط داخل اقيانوس و غوطه ور شدن در ميان برگها..خزه ها..و شن ..بسيار ديدني کار شده است.
متاسفانه نميشه گفت اين گرافيک برتر از بايوشاک 1 خواهد بود. چون برخي ايرادهايي دارد از جمله مرده بودن اکثر اشيائ بازي..بيش از حد مات يا براق بودن و در عين حال در اکثر مواقع بافت هاي باکيفيت با تاخيير چند ثانيه اي براي نشان داده شدن روبرو ميشد که حتما نقطه ضعفي خواهد بود در مقابل نسخه اول.
امتياز...:9
داستان و هيجان...:
بايوشاک 2 همه چيزش را مديون قسمت اول خواهد بود اين موضوع در بخش داستان به اوج خود مي رسد. داستان قسمت اول بسيار غني..فلسفي..فرهنگي..نهايت دخالت در
امر سالهاي اتي..و دخالت در مسايل ديني توسط يک فرد به نام اندرو رايان هست که ايده ساخت يک شهر بزرگ در زير اب با قوانين و تفکرات جديد را براورده کرد که با مشکلاتي روبرو شد تا اين که يک فرد بر اثر سقوط هواپيما به انجا راه يافته و با مسائل جديد روبرو مي شود.بايوشاک 2 اين بار يک فرد عادي نيستيم ما يک
بيگ ددي با خواسته ها و تفکراتي روبرو هستيم که در خود شهر زندگي کرده و به طوري بايد گفت که گيمر را يکي از اهالي شهر احساس ميکند يا درش به وجود مياورد تا يک غريبه که قصد نجات جان خود را دارد. بازي از انجا شروع مي شود که بيگ ددي داستان ما يک خواهر کوچولو به همراه دارد تا اين که توسط يک زن مسن به نام لمپ خواهر کوچولو گرفته شده و با استفاده از يک پلاسميد خود بيگ ددي خود کشي ميکند اما اين اغاز يک داستان بسيار پرمحتواي بايوشاک 2 بود...اين زن کيست چه مي خواهد براي چه اين کار را کرده است بازيباز بايد بداند جستجو کند تا از پايان هاي چند گانه بازي بهره مند شود. لمپ ايده متفاتي با رايان داشت او متعقد بود تا با توسط به مراسم مذهبي و درخواست هاي مذهبي يک نوع سيستم جديد بايد ايجاد کرد. و اين موضوع با قرباني کردن يک فرد در مراسمات صورت مي گرفت. تا گيمر به ماجرا پي ببرد....اما بيگ ددي در کنار اين ماجر ها به فکر کوچول ها هم بوده باز ما با تصميماتي که در بازي ميگيريم که مرکز اين تصميمات در کشتن يا نجات دادن خواهر کوچولو ها هستش مواجه هست او با هر بار نجات يا کشتنشان مقدار قابل توجهي ادام دريافت مي کند که همه در اين شهر رپچر به دنبال ادام هستند ادام هايي که کوچولوها از بدن موجودات گرفته و. مي خورد. اين ادام ها کاربردهاي فراواني دارند مي توان از انها در خريد نيرو هاي مختلف و اپديت انها استفاده کرد. درک بحث ماجراي بايوشاک بسيار بزرگ بوده و مي توان اين بازي را به يک شاهکاري ديگر عنوان کرد.
بايوشاک 2 همه چيز داشت ولي از قسمت اول بالاتر نبود اين موضوع در ديدگاه داستان پردازي بازي بسيار در اوج ديده مي شود.
ولي بازي به تنهايي بسيار غني و لذت بخش است.
امتياز کل..: 9.5
حامد جان یکم امتیازت به بازی زیاد نبوده؟؟مثلا امتیازی که به گیم پلی یا داستان و گرافیک دادی خیلی زیاد نیس؟؟البته قصد ایراد گرفتن ندارم و فقط خواستم بحثی کرده باشیم و ببینم چرا 9.5........... .
ali_ranger22
31-03-2010, 19:08
حامد جان یکم امتیازت به بازی زیاد نبوده؟؟مثلا امتیازی که به گیم پلی یا داستان و گرافیک دادی خیلی زیاد نیس؟؟البته قصد ایراد گرفتن ندارم و فقط خواستم بحثی کرده باشیم و ببینم چرا 9.5........... .
موافقم
این بازی همون 8.5 برای کافیه
گرافیک از ضعف های بازیه چهره ی اسپلایسر ها افتضاحه
گیم پلی هنوزم لذت بخشه مهم ترین پیشرفت استفاده همزمان از پلاسمید و سلاح هاست
یکی میتونه خلاصه داستان شماره یکو بگه. من شماره یکو نرفتم می خواستم بدونم قضیه چیه. داستان بازیو نمی خوام لو بدین فقط یکمی بگین که کلا موضوع بازی چیه و این شهر زیر آب قضیش چیه؟
فکر کنم اوایل همین تاپیک داستان کامل بازی هستش
havas_1980
31-03-2010, 21:09
سلام
بازي رو تموم کردم فقط چند سوال :
بازي تموم شد ! اخرش دخترم ازم خواست که دختر بچه ها رو با هم بکشيم ...
خوب کشتيم ! حالا اين ميشه پايان بد يا خوب ؟! آخرش هم يک بمبي جلوي پامون هنگام فرار منفجر شد !
من فقط اون مرده که خودش رو تو باجه ايستگاه قايم کرده بود رو کشتم و يکي و يا دو تا دختربچه !
آخرش هم وقتي پرسيد که Save me / Sacrifice Me گزينه Sacrifice me رو زدم !
حالا ميخوام بدونم اين پايان بد بوده يا خوب ! اخه دخترم اون دخرتبچه اي رو هم که براش وسايل Big Sister رو جمع کرد رو هم کشت !
اگه اين پايان بدشه پايان خوبش رو توضيح بديد !
البته پايان بدش رو هم متوجه نشدم ! :31:
اخرش گفت i miss u ... مگه پدره بغلش نخوابيده بود ؟!
تو آدرس زیر در مورد پایان های بازی صحبت کردم:
موافقم
این بازی همون 8.5 برای کافیه
گرافیک از ضعف های بازیه چهره ی اسپلایسر ها افتضاحه
گیم پلی هنوزم لذت بخشه مهم ترین پیشرفت استفاده همزمان از پلاسمید و سلاح هاست
اگه نمره کلی رو میگی بر اساس امتیازهای که دادم رده بندی کرده بهش امتیاز دادم یعنی یه میانگین از بینشون.
گرافیک رو که 9 خوبه چون به گفته علی جون ایرادهایی داشت که تو نقد گفتم.
گیم پلی بازی تنها چیزی بود که باعث میشد بازیباز به بازی کردنش ادامه بده. داستان هم که جالب بود ولی نه برتر از قسمت اولش.
ایراد هم هر چه قدر می خواهید بگیرید من طالب انتقادم. :31:
ali_ranger22
01-04-2010, 12:57
من اشتباه کردم تا بازی رو تموم کردم پاکش کردم تا پاک شد تازه یادم اومد نرفتم بقیه پایان ها رو ببینم (ویدئوشون رو )
اگه نمره کلی رو میگی بر اساس امتیازهای که دادم رده بندی کرده بهش امتیاز دادم یعنی یه میانگین از بینشون.
بحث سر اینه که این بازی از نسخه ی اولش ضعیف تره یه جورایی پس درستش اینه که امتیاز کمتری هم نسبت به شماره قبلش بگیره
ولی 9.5 یه جورایی زیاده :دي
بحث سر اینه که این بازی از نسخه ی اولش ضعیف تره یه جورایی پس درستش اینه که امتیاز کمتری هم نسبت به شماره قبلش بگیره
ولی 9.5 یه جورایی زیاده :دي
خب نیم نمره کمتر از قسمت اول دادم.
halflife g
01-04-2010, 18:07
گرافیک رو که 9 خوبه چون به گفته علی جون ایرادهایی داشت که تو نقد گفتم.
گیم پلی بازی تنها چیزی بود که باعث میشد بازیباز به بازی کردنش ادامه بده. داستان هم که جالب بود ولی نه برتر از قسمت اولش.
ایراد هم هر چه قدر می خواهید بگیرید من طالب انتقادم. :31:
گیم پلی که خیلی آشنا و تکراری بود نسبت به شماره 1........نوآوری داشت ولی نه در حدی که این امتیازو بگیره
داستان و نحوه روایتش در این نسخه بهتربود به نظرم...ولی فضا یکمی زیادی تکراری بود.......
گرافیکم خیلی خوب بود ...تقریبا......که به نظرم به گرافیکای امروزی نمیرسه..یعنی بهترینشون نیس..... .
در نتیجه به نظرم برای این بازی همون 8.5 منصفانس.البته نظرات متفاوته و هر کی یه عقیده ای داره.عقیده شما هم محترمه حامد جان:31::31:
گیم پلی که خیلی آشنا و تکراری بود نسبت به شماره 1........نوآوری داشت ولی نه در حدی که این امتیازو بگیره
داستان و نحوه روایتش در این نسخه بهتربود به نظرم...ولی فضا یکمی زیادی تکراری بود.......
گرافیکم خیلی خوب بود ...تقریبا......که به نظرم به گرافیکای امروزی نمیرسه..یعنی بهترینشون نیس..... .
در نتیجه به نظرم برای این بازی همون 8.5 منصفانس.البته نظرات متفاوته و هر کی یه عقیده ای داره.عقیده شما هم محترمه حامد جان:31::31:
تا حدودی با شما موافقم اما بیشترین امتیاز و زیبایی بازی به جو واتمسفر بازیه
بقیه موارد رو فاکتور میگیرم اما جو بازی زیادی منو گرفت قبلا هم گفته بودم مثل سری بازیهای
silent hill برای من خاطره شد. به طوری که همش خودمو Big Daddy میبینم باور کنید راست میگم.
وقتی حساب Lamb رو با دختر بزرگم رسیدم خیلی خوشحال بودم.:31:
Oracle_Eldorado
06-04-2010, 00:20
با سلام خدمت دوستان .
من یه مشکلی دارم .
وقتی دارم بازی میکنم ، بعضی وقتا یهو بازی هنگ میکنه و پیغام Close The Program یا همون Don't Send قدیم رو میده .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
پچ مخصوص واسه بازی نیومده ؟
titanium_zarin
07-04-2010, 16:49
با سلام خدمت دوستان .
من یه مشکلی دارم .
وقتی دارم بازی میکنم ، بعضی وقتا یهو بازی هنگ میکنه و پیغام Close The Program یا همون Don't Send قدیم رو میده .
پچ مخصوص واسه بازی نیومده ؟
پچ كه فكر كنم اومده ولي واسه اين مشكل شما فكر نميكنم باشه...(من پچ پيدا نكردم...)
شما از ترينر استفاده نميكنيد؟؟؟
Oracle_Eldorado
07-04-2010, 16:55
پچ كه فكر كنم اومده ولي واسه اين مشكل شما فكر نميكنم باشه...
شما از ترينر استفاده نميكنيد؟؟؟
نه دوست عزیز از هیچی استفاده نمیکنم .
havas_1980
07-04-2010, 17:56
با سلام خدمت دوستان .
من یه مشکلی دارم .
پچ مخصوص واسه بازی نیومده ؟ورژن 1.0 بازی دو تا کرک داره. اولیش مال Razor 1911 بود دومیش هم RELOADED. کرک RELOADED رو از آدرس زیر بگیر و امتحان کن:
Alireza.M67
07-04-2010, 21:45
بازی قابل تحمله ولی عالی نیست ...
فکر کنم 7 نمره ی منصفانه ای باشه .
Khan gholi
07-04-2010, 21:52
این شماره 2 چند ساعت گیم پلی داره؟
mohammad450
08-04-2010, 14:53
این بازی فقط روی ویسنا و7 نصب میشه؟
havas_1980
08-04-2010, 23:59
این شماره 2 چند ساعت گیم پلی داره؟
حدودا 10ساعت طول می کشه.
این بازی فقط روی ویسنا و7 نصب میشه؟علاوه بر Vista و 7 رو XP هم اجرا میشه.
Oracle_Eldorado
16-04-2010, 18:03
با تشکر از دوستانی که منو راهنمایی کردن واسه اجرای بازی ،
بالاخره منم بازی رو تموم کردم .
فقط میتونم بگم محشر بود .
مثل شماره اول داستان جذاب و عالی
گرافیک هم مثل همیشه خیلی خوب .
من همیشه افکت های آب رو تو این بازی خیلی دوست داشتم !
وقتی آب روی شیشه میریزه انقدر طبیعی کار شده آدم میتونه حسش کنه !
ولی در مورد داستان من یه سری چیزا رو نفهمیدم .
Sofia Lamb کی بود ؟ ( لیلی مرد بود یا زن ؟! :دی )
اول بازی چرا وقتی که شخصیت اصلی با تفنگ به خودش شلیک کرد بعد از 10 سال نمرد ؟
قضیه النا چی بود ؟ ( همون دختره بود که 10 سال پیش ما ازش مواظبت میکردیم دیگه ؟ )
راستی داستان بازی دیگه کلا تموم ؟
شماره بعدی در کار هست ؟
چون یه جا هست النا میگه رپچر دیگه یه رویا شد .
امیدوارم تموم نشه .
یکم در مورد بازی توضیح می دید.
که چه جوریه.
قشنگه.
سبک چه جوریه؟
Oracle_Eldorado
16-04-2010, 22:32
یکم در مورد بازی توضیح می دید.
که چه جوریه.
قشنگه.
سبک چه جوریه؟
سبک اول شخص / تخیلی
محیط های آروم زیر آب با آهنگ های دهه ی 70 و 80 !
مبارزات سخت و سنگین .
8 نوع اصلحه و چند نوع قدرت مخصوص دست چپ شامل آتیش و یخ و برق و غیره .
از نظر من بازی هست که از بازی کردن بدون ترینر لذت میبری .
گرافیک عالی و طراحی بی نظیر آب .
در نمره من به این بازی 10 از 10 هست .
Booseh_ye_Irani
17-04-2010, 08:32
خوش به حال تون انگلیسی بلدید و داستان رو می فهمید.
واسه ی ما هم تعریف کنید شب خواب مون ببره :31:
به نظرتون من نسخه ی 2 این بازی رو بخرم یا اونقدر ارزش داره که نسخه ی اولش رو بخرم؟
ممنون.
titanium_zarin
17-04-2010, 10:30
خوش به حال تون انگلیسی بلدید و داستان رو می فهمید.
واسه ی ما هم تعریف کنید شب خواب مون ببره :31:
به نظرتون من نسخه ی 2 این بازی رو بخرم یا اونقدر ارزش داره که نسخه ی اولش رو بخرم؟
ممنون.
اي بابا شما هنوز بازي نكردين اينو...
بدو برو بگير كه ضرر كردي حسابي...البته اگه از اكشن خوشت مياد...:5:
mohammad450
17-04-2010, 16:06
سلام بازیش چه شکلیه همش باید تو اب غواصی کنی ؟راستی من هر جا دیدم یه دختر کوچولو هم همراه شخصیت اصلی هست قضیش چیه؟ دخترشه؟ بازیش جدیدا تو محل ما اومده ؟صرف میکنه بخرم:11:
titanium_zarin
17-04-2010, 16:38
سلام بازیش چه شکلیه همش باید تو اب غواصی کنی ؟راستی من هر جا دیدم یه دختر کوچولو هم همراه شخصیت اصلی هست قضیش چیه؟ دخترشه؟ بازیش جدیدا تو محل ما اومده ؟صرف میکنه بخرم:11:
اول بگم كه پست بالايي رو بخون...جواب يه تيكه از سوالت...
غواصي كم داره...
اون دختره هم كه باهاشه خودت تو بازي ميفهمي كه چيه و اينكه باهاش هست يا نه...
پس بگيرش حتما....
mohammad450
17-04-2010, 16:42
با این سیستم میاد یا نه؟
cpu:3.2
vga:9500 gt
ram:1.5
windows:xp sp3
ممنون
Oracle_Eldorado
17-04-2010, 18:17
با این سیستم میاد یا نه؟
cpu:3.2
vga:9500 gt
ram:1.5
windows:xp sp3
ممنون
حداقل سیستم مورد نیاز :
اگه رمتون 2 گیگ باشه خیلی بهتره .
چون بازی یه خورده سنگینه .
mohammad450
18-04-2010, 01:07
ممنون..من بازی رو خریدم وقتی میرم تو خود بازی هیچ مشکلی نداره کند هم نیست ولی وقتی میرم تو (منوی) بازی موس خیلی کند میشه به طوری با تکون دادنش یه10 ثانیه بعد تکون میخره مشکل چیه؟
Oracle_Eldorado
18-04-2010, 08:26
ممنون..من بازی رو خریدم وقتی میرم تو خود بازی هیچ مشکلی نداره کند هم نیست ولی وقتی میرم تو (منوی) بازی موس خیلی کند میشه به طوری با تکون دادنش یه10 ثانیه بعد تکون میخره مشکل چیه؟
CPU شما دو هسته ای ـه ؟
joey jordison
18-04-2010, 09:50
با تشکر از دوستانی که منو راهنمایی کردن واسه اجرای بازی ،
بالاخره منم بازی رو تموم کردم .
فقط میتونم بگم محشر بود .
مثل شماره اول داستان جذاب و عالی
گرافیک هم مثل همیشه خیلی خوب .
من همیشه افکت های آب رو تو این بازی خیلی دوست داشتم !
وقتی آب روی شیشه میریزه انقدر طبیعی کار شده آدم میتونه حسش کنه !
ولی در مورد داستان من یه سری چیزا رو نفهمیدم .
Sofia Lamb کی بود ؟ ( لیلی مرد بود یا زن ؟! )
اول بازی چرا وقتی که شخصیت اصلی با تفنگ به خودش شلیک کرد بعد از 10 سال نمرد ؟
قضیه النا چی بود ؟ ( همون دختره بود که 10 سال پیش ما ازش مواظبت میکردیم دیگه ؟ )
راستی داستان بازی دیگه کلا تموم ؟
شماره بعدی در کار هست ؟
چون یه جا هست النا میگه رپچر دیگه یه رویا شد .
امیدوارم تموم نشه .
دکتر سوفیا لمب که مادر النور هم هست یک دکتر روان شناس هست که برای درمان به رپچر آورده شده بوده اندرو رایان طی یک نوار ضبط شده میگه که من به شهر رپچر آزادی دادم و خدا و قانون را از این شهر دور کردم ولی متعجب که چرا عده ای از اینکه خورشید را نمی توانند ببیینن دچار افسردگی شدن و احتیاج به درمان دارن پس به این ترتیب دکتر سوفیا لمب را برای درمان این عده به شهر می آورند و خوب بعد از مدتی سوفیا لمب طی یک مدت به رقیب سیاسی جدی برای اندرو رایان تبدیل شد و بعد از نابودی رایان شهر را با این وضعش به دست گرفت اما اون موعتقد بود که باید دین وجود داشته باشه برخلاف اندرو رایان پس به این ترتیب طی اون جلسات درمانی که با اون افراد که افسرده شده بودند برگذار کرده بود با شست و شوی مغزی افراد اونها را از راه به در میکرده و اونها را به دین و آیین ساخت خودش که اسمش The Family بود جذب میکرده........اون جا که 10 سال بعد دوباره زنده شده شما از طریق یک Vita Chamber اگه درست نوشته باشم از طریق یک لتل سیستر که تحت کنترل النور بوده زنده میشوید از همون طریقی که تو بازی میمیرید و دوباره از طریق اونا زنده میشید اینجا هم همونطور........النور هم دختر کوچولوی ما بوده قبلا و حالا هم اثیر چنگال سوفیا لمب شده و سوفیا از اون استفاده میکنه النور اولین لیتل سیستر بود اگه اشتباه نکنم و بر سایر لیتل سیسترها کنترل داره!!
داستان بازی که مشخصا میتوانند ادامه بدند اون چیزی که خود 2K گفته تا پنج بایوشاک میسازند..........
mohammad450
18-04-2010, 14:47
نه عزیزم سی پی یو من تک هسته ای2.8 ای ام دی:13:
vahidgame
18-04-2010, 14:57
نه عزیزم سی پی یو من تک هسته ای2.8 ای ام دی:13:
سی پی یو شما خیلی ضعیفه.به خاطر همین کند میشه. سیستم شما بد نیست ولی برای بازی کردن حتما باید سی پی یو اونو عوض کنید.
mohammad450
18-04-2010, 15:10
اره درسته ولی من موندم چرا تو خود بازی روون اجرا میشه ولی وقتی کلیدescرو میزنم میخوام سیو کنم کند میشه اینم برای ضعیف بودن سی پی یو هستش؟
دوستان یه سوال
بنده حدود نیم ساعت از بازی رو رفتم جلو . تو یه قسمتی یه یارو از دستم فرار میکنه و یه در آهنی رو میبنده که نتونم دنبالش کنم . منم هرکاری میکنم نمیتونم در رو باز کنم . یه راهنمایی میکنید ؟
havas_1980
18-04-2010, 15:51
دوستان یه سوال
بنده حدود نیم ساعت از بازی رو رفتم جلو . تو یه قسمتی یه یارو از دستم فرار میکنه و یه در آهنی رو میبنده که نتونم دنبالش کنم . منم هرکاری میکنم نمیتونم در رو باز کنم . یه راهنمایی میکنید ؟
تو اون اتاقک کنار در یه ابزار هـک هست بعلاوه دارت هـک. از قسمت شیشه شکسته همونجا, به جعبه کنار در شلیک کنین. هر وقت علامت به قسمت های سبز رنگ رسید کلید F رو بزنین.
سلام
منم این بازیو تموم کردم. ( روی بهترین پایانش - همه صحیح و سالمند.).درسته خیلی دیگه دیره اما خوب 2 روز نشستم پاش و تموم شد. بازی جالبی بود. مخصوصا گرافیک و داستان تاثیر گذارش. از گیم پلی هم نباید گذشت. در کل لذت بردم. یه نکته امکان داره که شماره بعدی داشته باشه.؟ رپچر که نابود شد یا من اشتباه میکنم؟ البته دوستان در توضیحات گفتند سه گانه...
سلام ودرود
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی به حالت منو یا نقشه و غیره از جمله هر پنجره ای که باز میشه خیلی کند میشه به حدی که قابل اجرا نیست .
در ضمن سیوش هم کار نمیکنه (اکانت هم ساختم)؟؟؟؟
من که نسخه یک رو عالی دیدم من فکر کنم بازی تا حدودی گیج کننده بود
برای همین به شما حال نداد :31:ولی نسخه دوم یکی از بهترین عناوین حال حاضره
دوست عزیز سعی کنید از دستش ندید حال و هوای این بازی منو کشته
جو خاصی داره اصلا این بازی برای خودش عالمی داره که با هیچ بازی دیگه ای
قابل مقایسه نیست.
من خیلی بازی میکنم وتو چند سال اخیر جزو بهترین بازی های بود که کردم(شماره یکش).
واقعا فضای بازی خیلی جالبه ومتفاوته.
Oracle_Eldorado
28-05-2010, 00:22
من خیلی بازی میکنم وتو چند سال اخیر جزو بهترین بازی های بود که کردم(شماره یکش).
واقعا فضای بازی خیلی جالبه ومتفاوته.
تایید میشه .
یه محیط آروم و زیبا شبیه به آکواریوم !
با مبارزه های سنگین و نفس گیر ،
با اسلحه های متفاوت و گوناگون
به همراه قدرت و آپدیت های خیلی جالب و کار آمد
به اضافه یه داستان خیلی قوی و جذاب .
دیگه لازم نیست از گرافیک و گیم پلی بگم !
واقعا جزء یکی از بازی هاییه که آدم از خرید و تموم کردنش لذت میبره .
سلام ودرود
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی به حالت منو یا نقشه و غیره از جمله هر پنجره ای که باز میشه خیلی کند میشه به حدی که قابل اجرا نیست .
اساتید لطفا پاسخ دهند!!!:13:
havas_1980
01-06-2010, 23:21
سلام ودرود
اساتید لطفا پاسخ دهند!!!:13:
پچی که برای این بازی ارائه شده (پچ ورژن 1.002) ایرادات اجرا رو برطرف میکنه اما اشکال اینه که کرکی براش منتشر نشده...
کندی اجرا در منو - یه راهی عنوان شده امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه:
- وارد پوشه BinkMovies در محل نصب بازی بشین و پسوند فایل Waterfall.bik رو به txt تغییر بدین.
- اگه جاهای دیگه هم مشکل دارین (منظور سر دستگاه ها) پسوند فایلهای زیر رو هم تغییر بدین.
VendWeapon.bik
VendGarden.bik
VendCircus.bik
VendAmmo.bik
ورژن 1.0 بازی دو تا کرک داره. اولیش مال Razor 1911 بود دومیش هم RELOADED. کرک RELOADED رو از آدرس زیر بگیرین. کرک اول ایراداتی داشت:
mamadjavad
18-06-2010, 18:34
سلام به بروبج انجمن
آقا من تو بازی bioshock2 تو مراحل اول بازی، جایی که یه دختره ندا میده که منو پیدا کن و بیگ ددی رو فریز می کنه، به این مشکل خوردم که بعد از اینکه ندا می ره بیگ ددی دیگه حرکت نمی کنه.تنها دکمه هایی از بازی که کار می کنه تغییر اسلحه است، نه موس کار می کنه و نه دکمه های جهتی! مشکل از کجاست؟
dr.vampire
01-07-2010, 18:35
ویندوزم رو عوض کردم حالا سیوام رو نمیشناسه چیکار کنم ؟؟؟؟؟
کمک کنید:11:
havas_1980
01-07-2010, 18:44
ویندوزم رو عوض کردم حالا سیوام رو نمیشناسه چیکار کنم ؟؟؟؟؟
کمک کنید:11:این جور بازیهای جدید طوریه که علاوه بر سیو بازی باید پروفایل XLive رو هم داشته باشین.
اگه پوشه XLive (مسیر پیشفرض بشرح زیر) رو بعلاوه سیو بازی داشته باشین سیوتون عمل می کنه. در غیر اینصورت سیو بازی ناقصه.
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
xxxxx >> یوزر
dr.vampire
01-07-2010, 19:02
ممنون که سریع جواب دادید
Khan gholi
22-07-2010, 14:30
میدونم این سوالام یکم دیره ولی خوب بازی رو من دیروز تموم کردم.یک چند سوال درباره داستان بازی داشتم.
1_این شخصیت اصلی قبل از این که به دلتا تبدیل بشه چه کاری کرده که همه اون رو به عنوان هیولا یاد میکنن؟
2_این که دکتر زن النور رو میکشه و شما هم میمیرید چه ربطی به هم داره؟
3_اصولا Big Daddy ها چجوری بوجود میان؟و چجوری هست که تو شماره 1 و 2 هر وقت شما بمیرید از اون دستگاه بازسازی ژن سر در می یارید.مگر نه که یکی باید ژن شما رو توی اون دستگاه قرار بده؟بعد این دستگاه فقط برای افراد خاصی هست؟
4_اخر داستان که شما دارید فرار میکنید از شهر اگر خارج نمیشدید چجوری میخواست اون دکتر شما رو بکشه فقط با نابودی شهر؟
بازیش چجوریاست؟فکر کنم زیادی کارتونیه موضوش!حداقل تو دموهاش که اینجوری به نظر میومد:13:
ارزش داره به نظرتون وقت بزارم واسش؟؟؟
بازیش چجوریاست؟فکر کنم زیادی کارتونیه موضوش!حداقل تو دموهاش که اینجوری به نظر میومد:13:
سایه ی یکش هنوز رو سرشه. گرفتنش میرزه ولی اگه یکش رو بازی کرده باشید همون نگاه اول میگید یکش کجا این کجا.
گرافیکش اصلا کارتونی نیست.
T O O M A J
25-07-2010, 12:03
به نظر من خیلی هم جالب و فلسفی هست داستانش.البته این نظر من هست.
سلام
دوستان من ویندوز عوض کردم.بعد که میخوام باقی بازی رو برم از اولش میاره
تمامه سیو های قبلیشم دارم
هر چی تو مسیر فعلی سیوهای بازی کپی شون میکنم .جواب نمیده
باز بازی رو از اولش میاره.کلی رفتم جلو .وحال ندارم که دوباره از اول شروع کنم.کمکم کنید ممنون میشم.چیکار کنم که دوباره از اخره همون جایی که بازی رو سیو کردم شروع کنم به بازی کردن
البته منظورم گرافیکش بود هاااااا اشتباه شد:31:گرافیکش شبیه کدام بازیه؟سختیش در چه سطحیه؟
سلام
باز بازی رو از اولش میاره.کلی رفتم جلو .وحال ندارم که دوباره از اول شروع کنم.کمکم کنید ممنون میشم.چیکار کنم که دوباره از اخره همون جایی که بازی رو سیو کردم شروع کنم به بازی کردن
سلام
کسی نبود یه کمک کوچولو بکنه ؟
titanium_zarin
27-07-2010, 09:50
سلام
دوست من ...
شما يه پوشه ديگه رو هم بايد كپي ميكردي ...مربوط به game for win ...فكر كنم اونو نگرفتيد ...پس نميشه ...
تا جايي كه من ميدونم البته ...
خوب
این نسخه ی این بازی پر طرفدار و پر هیجان هم تموم شد
اینجور که پیداست حتما باید منتظر 3 این بازی باشیم
چون آخرش بیگ سیستر رفت^^
حتما با اون میریم جلو حالا
your_star
21-08-2010, 17:38
چقد کوتاه بود نسبت به نسخه یک
یعنی ادامه اش چی میتونه باشه؟
Khan gholi
21-08-2010, 21:10
ادامه اش که مشخصه قرار بره تو یکی از شهر های امریکا که بر فرازش در اسمان های شهری ساختن و تایپیکش فکر کنم در بخش اخبار باشه
cyrus_ln
20-01-2011, 14:33
سلام
میشه یه توضیح در مورد این بازی بدین
من شماره 1 رو بازی نکردم نمیدونم داستان از چه قراره , این ددی و سیستر و ... کین؟چین؟: )
ادامه اش که مشخصه قرار بره تو یکی از شهر های امریکا که بر فرازش در اسمان های شهری ساختن و تایپیکش فکر کنم در بخش اخبار باشه
اون بازی که شما میگی (بایوشاک اینفینیتی.) اصلا ربطی به سری های قبلی نداره و فقط جوش با هم برابر هستش.
نام بازی قرار بود فقط اینفینیتی باشه که برای فروش بیشتر بایوشاک رو هم به اولش اضافه کردند.
milad_takjoo
23-03-2011, 13:14
سلاا دوستان.من bioshock 2 رو خریدم ولی به نظرو گرافیکش با گرافیکی که توی عکس های محیط بازی دیدم فرق داره...واسه من یه جوری بازتاب مانند هست.جزییات روهم آخر گذاشتم.گرافیکم هم hd 5500 هست...
[QUOTE=milad_takjoo;5958650]سلاا دوستان.من bioshock 2 رو خریدم ولی به نظرو گرافیکش با گرافیکی که توی عکس های محیط بازی دیدم فرق داره...واسه من یه جوری بازتاب مانند هست.جزییات روهم آخر گذاشتم.گرافیکم هم hd 5500 هست...[/QUOTE
یک چند تا از اون عکسها بزار منم زمانی که یک رو بازی کردم گرافیکشو با گرافیک فیلمها و تصاویری که دیده بودم مقایسه کردم اما گرافیک بازی در مقابل ترینرهاش شکست خورد یادم میاد یک بمب بود مثل تایر نجات که با کشتی ها اویزون هستش اندازه کف دست بود قرمز و سفید ( با قسمت اول بازیم نه دو ) یارو داشت با یک بیگ ددی دستو پنجه نرم میکرد گرافیک و نو رپردازی عالی بود اما تو بازی ای سلاح رو ندیدم
در ضمن بازی قسمت دومش چطور وارد بخش چند نفره میشه اگه میشه شبکه هم میشه زد
milad_takjoo
24-06-2011, 10:24
سلام دوستان.من بازی رو تموم کردم یه چند تا سوال درمورد داستانش داشتم.
1.اون قسمتی که لمب و و دخترش تو یه اتاق بودن لمب چرا دخترش رو خفه کرد؟اگه خفه کرد دخترش چطور زنده موند؟
2.اون قسمتی که نقش خواهر کوچک بودیم چرا همه چی قشنگ بود ولی موقعی که میخواستیم چیزی برداریم همه چی به هم میریخت و کثیف میشد؟
3.من اول سر به خودم تیر زدم چطور زنده موندم؟
4.آخر بازی شهر کلا نابود شد؟
5.لمب هم زنده موند نه؟
مرسی
Zaghan_13
26-07-2011, 12:05
سلام دوستان این بازی چجوریه؟ترسناکه؟معماییه؟یا فقط بکش بکشه؟
داستانش درمورد چیه؟دوتا نسخه بهم ربط دارن؟من میخوام 2 رو بازی کنم اگه زیاد جالب نمیشه اول 1 رو بازی کنم؟!
Zaghan_13
29-07-2011, 19:22
داستانش درمورد چیه؟دوتا نسخه بهم ربط دارن؟من میخوام 2 رو بازی کنم اگه زیاد جالب نمیشه اول 1 رو بازی کنم؟!
پس BioShock بازها کجا رفتن جواب مارو بدن؟!
داستانش كه كاملا به همديگه ربط داره...توصيه ميشه كه اول شماره اول رو بازي كني.
بازي ترسناكه و سبك جديدي از ترس رو نشون ميده..
معمايي هم هستش ولي در حد و اندازه بازي هاي اول شخص..
بكش بكش نه در اون حد كه جنگ باشه...كمي كشتنش فرق داره...ميتوني اصلا نكشي بازي محكم اصرار بر كشتن نداره..
Zaghan_13
30-07-2011, 11:47
داستانش كه كاملا به همديگه ربط داره...توصيه ميشه كه اول شماره اول رو بازي كني.
بازي ترسناكه و سبك جديدي از ترس رو نشون ميده..
معمايي هم هستش ولي در حد و اندازه بازي هاي اول شخص..
بكش بكش نه در اون حد كه جنگ باشه...كمي كشتنش فرق داره...ميتوني اصلا نكشي بازي محكم اصرار بر كشتن نداره..
ممنون
داستان بازی چیه؟
Khan gholi
30-07-2011, 18:16
ممنون
داستان بازی چیه؟
توی شماره یک شما در حال سفر هستید که به یکباره هواپیماتون سقوط میکنید وسط اقیانوس یک شهری می بینید که همه دنبال یک ماده هستند و همدیگه رو بخاطرش میکشند و شهر بخاطر یک سری دانشمند به هرج و مرج کامل کشیده شده.داستان کاملش توی تاپیک مربوطش فکر کنم باشه.شماره 1 اش یکی از زیباترین داستان ها رو بین بازی ها داره.
شماره 2 شما نقش یک بیگ ددی رو دارید که مجبور میشید خودتون رو بکشید و دخترتون رو از دست میدید و پس چند سال دوباره زنده میشید و دنبال دخترتون می گردید
توی شماره 2اش یک لذت به من داد که هیچ فراموش نمی کنم.همیشه می گفتم ادم میخواد ازدواج کنه که چی؟وقت تو این بازی حس پدر بود رو به ادم نشون میده یک لذت خاصی میده.حاضری جون خودتو فدا کنی ولی کسی دست به بچه ات نزنه یا وقتی بچه بزرگ میشه و ادم موفقی میشه از دیدنش لذت میبری
سلام دوستان.من بازی رو تموم کردم یه چند تا سوال درمورد داستانش داشتم.
1.اون قسمتی که لمب و و دخترش تو یه اتاق بودن لمب چرا دخترش رو خفه کرد؟اگه خفه کرد دخترش چطور زنده موند؟
2.اون قسمتی که نقش خواهر کوچک بودیم چرا همه چی قشنگ بود ولی موقعی که میخواستیم چیزی برداریم همه چی به هم میریخت و کثیف میشد؟
3.من اول سر به خودم تیر زدم چطور زنده موندم؟
4.آخر بازی شهر کلا نابود شد؟
5.لمب هم زنده موند نه؟
مرسی
1.لمب به طور موقت باعث ایست قلبی النور میشه ولی با زنده شدن دوباره النور پیوستگی که با سابجکت دلتا (شما) داره از بین میره و شما به اهستگی در حال مردن هستید(اخ که با این اخرش من چقدر حال کردم.تمام پایان هاش هم زیبا بود.دختر کوچیکتون بزرگ شده و فقط شما کافی تماشگر این باشید که راه رو برای شما پاک میکنه.من یکی که احساس یک پیر مرد خسته در حال مرگ رو اینجا داشتم)
2.یادم نمیاد
3.شما بخاطر روابط دختر و پدرانه ایی که با النور داشتید , النور شما رو به توسط لیتل سیستر ها در محفظه زنده کردن قرار میده.همون محفظه هایی که با هر بار مردن زنده میشید
4.اره با اخرین تله انفجاری که لمب برای شما میذاره باعث میشه شما تا سر حد مرگ برید و همچنین باعث میشه که کم کم کل شهر به ته اعماق اقیانوس بره
5.کشته شدن لمب یا زنده موندنش کاملا به تصمیم گیری ها شما در طول بازی داره .اگر تصمیم خوب بگیرید در طی بازی النور از شما خوبی رو یاد می گیره و نمی کشش ولی اگر ادم بدی باشید که به طرز بدی می کشش وبا شما هم به طرز بدی رفتار میکنه.حدود شش تا پایان مختلف داره بازی.اگر رو پی سی هستید و بازی رو تموم کردید با نرم افزار Bink میتونید پایان های دیگه بازی رو ببنید
Zaghan_13
31-07-2011, 18:41
توی شماره یک شما در حال سفر هستید که به یکباره هواپیماتون سقوط میکنید وسط اقیانوس یک شهری می بینید که همه دنبال یک ماده هستند و همدیگه رو بخاطرش میکشند و شهر بخاطر یک سری دانشمند به هرج و مرج کامل کشیده شده.داستان کاملش توی تاپیک مربوطش فکر کنم باشه.شماره 1 اش یکی از زیباترین داستان ها رو بین بازی ها داره.
شماره 2 شما نقش یک بیگ ددی رو دارید که مجبور میشید خودتون رو بکشید و دخترتون رو از دست میدید و پس چند سال دوباره زنده میشید و دنبال دخترتون می گردید
توی شماره 2اش یک لذت به من داد که هیچ فراموش نمی کنم.همیشه می گفتم ادم میخواد ازدواج کنه که چی؟وقت تو این بازی حس پدر بود رو به ادم نشون میده یک لذت خاصی میده.حاضری جون خودتو فدا کنی ولی کسی دست به بچه ات نزنه یا وقتی بچه بزرگ میشه و ادم موفقی میشه از دیدنش لذت میبری
خیلی ممنون
اگه لینک درست و حسابی داری بذار واسم...
این چیزی که نوشتی خیلی باحال بود...الآن که خوندم فکر میکنم باید بازی کنم:31:
soltan_reza
22-04-2012, 21:36
با سلام خدمت دوستان عزیز
من این بازی رو نصب کردم ولی مثل اینکه برای سیو کردن بازی احتیاج به یه اکانت داره
من دستور العملهای خود بازی رو دنبال کردم و یه اکانتی هم ساختم تو سایت live.xbox.com ولی وقتی این اکانت رو وارد میکنم از من Product Key میخواد
وقتی اکانت هات میل خودم رو هم به جاش وارد میکنم از من Product Key میخواد
من این بازی رو دانلود کردم و هیچ Product Key همراهش نبود
کسی میتونه راهنمایی کنه که باید چیکار کنم من؟؟؟
ممنون میشم
البته همین مشکل رو هم تو بازی Resident Evil 5 دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.