ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سؤال پايه اي و مفهومي

sin2x=2sinxcosx
11-10-2008, 11:15
سلام دوستان . من به تازگي مي خوام برنامه سازي با C رو شروع كنم . كتاب و غيره خريده ام كه ياد بگيرم . فقط به يه مشكل اساسي برخورد كردم . كدها رو بايد تو كجا تايپ كرد ؟ :31:
واقعا نمي دونم . لطفا يكي راهنمائي كنه .

mahdi_pc
11-10-2008, 14:34
یکی از بهترین ide ها (یعنی هم کامپایلر و هم دیباگر و ...) برای c++ برنامه ی ارائه شده توسط مایکروسافت یعنی visual studio است.
هر چند که کامپایلر های دیگری نظیر برلند و یا turbo هم وجود دارد.

sin2x=2sinxcosx
11-10-2008, 14:55
یکی از بهترین ide ها (یعنی هم کامپایلر و هم دیباگر و ...) برای c++ برنامه ی ارائه شده توسط مایکروسافت یعنی visual studio است.
هر چند که کامپایلر های دیگری نظیر برلند و یا turbo هم وجود دارد.

خيلي ممنون دوست عزيز . پس بايد Visual C داشته باشم . يعني تو دلفي هم ميشه از اين زبان استفاده كرد ؟

A_M_IT2005
14-10-2008, 04:06
سلام
نه دوست عزیز هر برلندی که دلفی نیست
کمپانی برلند هم کامپایلر برای سی داده و هم دلفی که ربطی به هم ندارن.
نکته بعدی اینکه شما اگه از خود سی شروع کردی و میخوای یاد بگیری محیطش مثل qbasic ( یعنی تو داس) . وقتی برنامه رو اجرا کردی از منوی File گزینه New رو میزنی و تو صفحه جدید برنامه ( سورس کد) مینویسی.

اگر هم میخوای ++C از اول شروع کنی که همون حرف مهدی خان تایید میشه. ویژوال سی ++ که در پک مایکروسافت ویژوال استادیو هست.

sin2x=2sinxcosx
15-10-2008, 12:33
پس دلفي چيه ؟ زبان دلفي c هست ؟

devil_ff2008
15-10-2008, 20:06
پس دلفي چيه ؟ زبان دلفي c هست ؟

:18::18::18::18:
عزیز من دلفی دلفیه c ، c
شاید دلفی رو با C نوشته باشن ولی یه زبان برنامه نویسی مجزاست
:10:

sin2x=2sinxcosx
15-10-2008, 23:19
:18::18::18::18:
عزیز من دلفی دلفیه c ، c
شاید دلفی رو با C نوشته باشن ولی یه زبان برنامه نویسی مجزاست
:10:

ببخشيد . يعني دلفي خودش يه زبان برنامه نويسي هست ؟ مطمئنين ؟

_H2_
16-10-2008, 01:37
سلام، Delphi یک زبان برنامه نویسی کامل و مستقل است.

nimasaboor
17-10-2008, 09:23
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصلا ً برنامه نویسی چیست؟

اساسا ً کاربران برای منتقل کردن دستورات و مفاهیم خود به رایانه از برنامه نویسی یه زبان های مختلف استفاده می کنند.هرکدام از این دستورات به روش های (زبان های برنامه نویسی) به رایانه منتقل شده و رایانه از آن ها استفاده می کند. زبان های برنامه نویسی مختلفی از قبیل C ، ویژوال بیسیک ، PHP ، جاوا و... وجود دارند که بسته به محدوده ی فعالیتشان محدودیت ها و مزیت هایی دارند. مثلا ً از دو زبان VB و جاوا می توان در صفحات وب استفاده کرد ولی زبان برنامه نویسی NET.VB نیاز به کمپایلر(مترجم) برای اجرای دستورات دارد که همین باعث شده تعداد سرور های نه چندان زیادی به دلیل محدودیت نصب کمپایلر از آن استفاده کنند ولی به دلیل آنکه جاوا زبان سروری نیست یعنی نیازی به نصب برنامه ای بر روی سرور ندارد و اصطلاحا ً به صورت کلاینت (client) و و روی مرورگر کابر اجرا می شود، استفاده های گستره ای را دارا می باشد که ما به بررسی آن ها در فصول آینده خواهیم پرداخت.

برای برنامه نویسی نیاز به یه برنامه دارید تا کدهاتون رو به زبان ماشین تبدیل کنه تا کامپیوتر بفهمه شما چی می گید. به این برنامه کامپایلر می گن. برای شروع کار کامپایلر borland c++ 5.02 به نظر من مناسبه.
اگه بتونم کمکت کنم بازم در خدمتم.

Molibden
03-11-2008, 14:18
سلام
ببخشید من مبتدیم
توی بورلند یا ++Microsoft Vc
بعد از این که new رو میزنم 4 تا حالت (file, project , ...) داره که هر کدوم هم زیر شاخه های خودشون رو دارن باید کدوم رو انتخاب کرد؟
هر کدوم از این کامپایلرها رو که میدونید بگید.
ممنون

MM-Aquarius
03-11-2008, 15:14
منم مثل بالایی هستم!مبتدیم و دارم C رو یاد میگیرم.
فعلا دارم توی محیط visual C 6 این کارو می کنم اما احتمالا تا فردا نسخه ی 2005 رو نصب می کنم.

اما می خوام بدونم راهی وجود نداره که وقتی یک فایل cpp رو سیو میکنی یا کامپایل میکنی دیگه اون فابل های اضافه html و نمی دونم project files workspace و...به وجود نیان؟؟چون خیلی شلوغ می کنن فولدر رو.
مسئله ی دیگه اینکه نمیشه برنامه رو بدون exe ساختن، تست کرد مثل VB؟ اگه نه میشه بگین چرا؟

_H2_
03-11-2008, 21:41
سلام

بعد از این که new رو میزنم 4 تا حالت (file, project , ...) داره که هر کدوم هم زیر شاخه های خودشون رو دارن باید کدوم رو انتخاب کرد؟

شما باید یک پروژه جدید را شروع کنید، یعنی اولین فرمان شما new project است بعد میتواند پروزه که ساخته شد، بسته به نیاز خود از فایلهای دیگر نیز بسازید.

خود new project حالات مختلفی دارد که معمول آن MfcWin32 است.
VC++2008-SP1
++File->New->Project->Visual C
ATL
CLR
General
MFC
Smart Device
Test
Win32

هر گروه از موارد فوق، انشعابهای مختلف دیگری هم خواهد داشت که به شما امکان میدهد، برنامه های ویندوزی عادی و ویندوز سرویس و تجهیزات قابل حمل و ... تحت فضاهای کاری متفاوت ATL و MFC و CLR و ... تهیه کنید.

Molibden
17-11-2008, 16:37
سلام این ارور برای چیه؟
Error: Error: Unresolved external 'WinMain' referenced from C:\PROGRAM FILES\BC5\LIB\C0W32.OBJ

موقع ران کردن در بورلند